Fiskars nůžky essential univerzální 21 cm 1023817

Produkt Fiskars nůžky essential univerzální 21 cm 1023817 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Fiskars nůžky essential univerzální 21 cm 1023817 upraviť a produkt hľadať znova.

Fiskars Nůžky Essential univerzální 21 cm 1023817

Detail

Odolné nůžky univerzální Essential 21 cm se stanou nezbytným společnkem v každé kuchyni. Jsou vhodné na každodenní používání v domácnosti. Čepele jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky Essential univerzální 21 cm 1023817 , Fiskars 1005145 krejčovské nůžky classic, 27 cm

Fiskars Univerzální nůžky S90, 21 cm (111040)

Detail

Univerzální nůžky Fiskars 111040 na květiny střední velikosti, které upotřebíte nejen v domácnosti, ale třeba i na zahradě. Poslouží dobře třeba pro různé úpravy rostlin, kdy potřebujete malý, přesný střih. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Univerzální nůžky S90, 21 cm (111040) , Nůžky oblé, 21 cm (145021)

Fiskars nůžky Amplify 21 cm 1020224

Detail

Nůžky z řady Amplify™ mají speciální převodový mechanismus, který až 2× zvyšuje výkon při střihu. Jsou skvělé pro usnadnění práce, také díky svým ergonomicky tvarovaným držadlům s komfortním materiálem Fibercomp™. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars nůžky Amplify 21 cm 1020224 , Nůžky pružinové oblé, 21 cm (145019)

Fiskars Nůžky Essential kuchyňské 1023820

Detail

Nůžky kuchyňské Essential se stanou všestranným pomocníkem ve vaší kuchyni. Silné ostré čepele se zoubky usnadňují střihání. Jistě využijete také otvirák na PET lahve. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky Essential kuchyňské 1023820 , Fiskars hrábě quikfit univerzální (1000643)

Kuchyňské nůžky Essential Fiskars

Kuchyňské nůžky Essential Fiskars
Detail

Kuchyňské nůžky z řady Fiskars Essential mají silné ostré čepele se zoubkováním, které usnadňuje střihání, a tvarovaná držadla pro otevírání PET lahví. Řada Essential se skládá z široké nabídky vysoce kvalitních moderních nůžek, které jsou ideální pro mnoho činností v domácnosti. Velmi snadno se používají. Držadla jsou pečlivě ergonomicky vytvarována tak, aby prsty působily na velkou plochu. Tlak na ně je pak rovnoměrně rozložen. Práce s nůžkami je velice pohodlná. Držadla jsou vyrobena z nárazuvzdorného polypropylenu, který je odlit ve formě přímo na čepele. To zajišťuje velmi pevné a hygienické spojení. Čepele jsou vyrobené z vysoce kvalitní švédské oceli Sandvik, tvrdost: HRC 55. Přítlak čepelí nůžek lze snadno upravit pomocí šroubku, který rovněž usnadňuje čištění. Lze mýt v myčce nádobí. Design by Olavi Lindén. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchyňské nůžky Essential Fiskars , Fiskars classic pro leváky 21 cm oranžové (1000814)

Kuchařské nůžky Essential Fiskars

Kuchařské nůžky Essential Fiskars
Detail

Silné nůžky, ideální pro porcování drůbeže i zvěřiny. Tenké zahnuté čepele usnadňují práci. Pohodlná držadla pro praváky i leváky. Spodní držadlo s okem, které zamezí sklouznutí ruky. Zámek je konstruován pro bezpečné přenášení. Řada Essential se skládá z široké nabídky vysoce kvalitních moderních nůžek, které jsou ideální pro mnoho činností v domácnosti. Velmi snadno se používají. Držadla jsou pečlivě ergonomicky vytvarována tak, aby prsty působily na velkou plochu. Tlak na ně je pak rovnoměrně rozložen. Práce s nůžkami je velice pohodlná. Držadla jsou vyrobena z nárazuvzdorného polypropylenu, který je odlit ve formě přímo na čepele. To zajišťuje velmi pevné a hygienické spojení. Čepele jsou vyrobené z vysoce kvalitní švédské oceli Sandvik, tvrdost: HRC 55. Přítlak čepelí nůžek lze snadno upravit pomocí šroubku, který rovněž usnadňuje čištění. Lze mýt v myčce nádobí. Design by Olavi Lindén. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchařské nůžky Essential Fiskars , Nůžky zahradní ergo, 21 cm, winland (145097)

Kuchyňské nůžky Essential Fiskars

Kuchyňské nůžky Essential Fiskars
Detail

Kuchyňské nůžky z řady Fiskars Essential mají silné ostré čepele se zoubkováním, které usnadňuje střihání, a tvarovaná držadla pro otevírání PET lahví. Řada Essential se skládá z široké nabídky vysoce kvalitních moderních nůžek, které jsou ideální pro mnoho činností v domácnosti. Velmi snadno se používají. Držadla jsou pečlivě ergonomicky vytvarována tak, aby prsty působily na velkou plochu. Tlak na ně je pak rovnoměrně rozložen. Práce s nůžkami je velice pohodlná. Držadla jsou vyrobena z nárazuvzdorného polypropylenu, který je odlit ve formě přímo na čepele. To zajišťuje velmi pevné a hygienické spojení. Čepele jsou vyrobené z vysoce kvalitní švédské oceli Sandvik, tvrdost: HRC 55. Přítlak čepelí nůžek lze snadno upravit pomocí šroubku, který rovněž usnadňuje čištění. Lze mýt v myčce nádobí. Design by Olavi Lindén. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchyňské nůžky Essential Fiskars , Nůžky fiskars solid ruční zastřihávací floral sp14 1051601

Kuchařské nůžky Essential Fiskars

Kuchařské nůžky Essential Fiskars
Detail

Silné nůžky, ideální pro porcování drůbeže i zvěřiny. Tenké zahnuté čepele usnadňují práci. Pohodlná držadla pro praváky i leváky. Spodní držadlo s okem, které zamezí sklouznutí ruky. Zámek je konstruován pro bezpečné přenášení. Řada Essential se skládá z široké nabídky vysoce kvalitních moderních nůžek, které jsou ideální pro mnoho činností v domácnosti. Velmi snadno se používají. Držadla jsou pečlivě ergonomicky vytvarována tak, aby prsty působily na velkou plochu. Tlak na ně je pak rovnoměrně rozložen. Práce s nůžkami je velice pohodlná. Držadla jsou vyrobena z nárazuvzdorného polypropylenu, který je odlit ve formě přímo na čepele. To zajišťuje velmi pevné a hygienické spojení. Čepele jsou vyrobené z vysoce kvalitní švédské oceli Sandvik, tvrdost: HRC 55. Přítlak čepelí nůžek lze snadno upravit pomocí šroubku, který rovněž usnadňuje čištění. Lze mýt v myčce nádobí. Design by Olavi Lindén. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchařské nůžky Essential Fiskars , Banquet nůžky kuchyňské univerzální rozložitelné culinaria 22,5 cm, červená

Kuchyňské nůžky Essential Fiskars

Kuchyňské nůžky Essential Fiskars
Detail

Kuchyňské nůžky z řady Fiskars Essential mají silné ostré čepele se zoubkováním, které usnadňuje střihání, a tvarovaná držadla pro otevírání PET lahví. Řada Essential se skládá z široké nabídky vysoce kvalitních moderních nůžek, které jsou ideální pro mnoho činností v domácnosti. Velmi snadno se používají. Držadla jsou pečlivě ergonomicky vytvarována tak, aby prsty působily na velkou plochu. Tlak na ně je pak rovnoměrně rozložen. Práce s nůžkami je velice pohodlná. Držadla jsou vyrobena z nárazuvzdorného polypropylenu, který je odlit ve formě přímo na čepele. To zajišťuje velmi pevné a hygienické spojení. Čepele jsou vyrobené z vysoce kvalitní švédské oceli Sandvik, tvrdost: HRC 55. Přítlak čepelí nůžek lze snadno upravit pomocí šroubku, který rovněž usnadňuje čištění. Lze mýt v myčce nádobí. Design by Olavi Lindén. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kuchyňské nůžky Essential Fiskars , Fiskars 30 cm růžové (1023921)

Kuchařské nůžky Essential Fiskars

Kuchařské nůžky Essential Fiskars
Detail

Silné nůžky, ideální pro porcování drůbeže i zvěřiny. Tenké zahnuté čepele usnadňují práci. Pohodlná držadla pro praváky i leváky. Spodní držadlo s okem, které zamezí sklouznutí ruky. Zámek je konstruován pro bezpečné přenášení. Řada Essential se skládá z široké nabídky vysoce kvalitních moderních nůžek, které jsou ideální pro mnoho činností v domácnosti. Velmi snadno se používají. Držadla jsou pečlivě ergonomicky vytvarována tak, aby prsty působily na velkou plochu. Tlak na ně je pak rovnoměrně rozložen. Práce s nůžkami je velice pohodlná. Držadla jsou vyrobena z nárazuvzdorného polypropylenu, který je odlit ve formě přímo na čepele. To zajišťuje velmi pevné a hygienické spojení. Čepele jsou vyrobené z vysoce kvalitní švédské oceli Sandvik, tvrdost: HRC 55. Přítlak čepelí nůžek lze snadno upravit pomocí šroubku, který rovněž usnadňuje čištění. Lze mýt v myčce nádobí. Design by Olavi Lindén. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kuchařské nůžky Essential Fiskars , Fiskars 112290

Fiskars Univerzální nůžky, 18 cm (111030)

Detail

Univerzální nůžky Fiskars 111030 na stříhání květin a rostlin menších velikostí. Zoubkované, nerezové čepele s vysokou tvrdostí, ergonomická držadla. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Univerzální nůžky, 18 cm (111030)

Fiskars Nůžky univerzální 24 cm (111050) + záruka 5 let

Detail

Univerzální nůžky o délce 24 cm jsou určeny pro použití v domácnosti a pro střih a úpravu rostlin na zahradě. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky univerzální 24 cm (111050) + záruka 5 let , Fiskars 137020

Fiskars Nůžky zahradní univerzální (111450) + záruka 5 let

Detail

Univerzání nůžky Fiskars 111450 nejsou určeny pro stříhání stromů. Tyto nůžky využijete především v dílně, garáži a domacnosti. Díky silné čepeli jsou vhodné pro stříhání tenkých plechů, plastů, hadic, drátu apod. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky zahradní univerzální (111450) + záruka 5 let , Fiskars 112190

Fiskars Nůžky zahradní univerzální dvoučepelové (111440) + záruka 5 let

Detail

Dvoučepelové zahradní nůžky Fiskars s chráničem prstů s max. průměrem střihu 20 mm. Nůžky jsou vhodné na stříhání čerstvého dřeva a to i těsně u kmene. Čepele jsou ze švédské nerezavějící oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky zahradní univerzální dvoučepelové (111440) + záruka 5 let , Fiskars 139970

Fiskars UP53 Univerzální zahradní nůžky jednočepelové (115350) + záruka 5 let

Detail

Univerzální zahradní nůžky Fiskars 115350 jsou víceúčelový nástroj s vynikajícím dosahem do koruny stromů a hustého křoví. Můžete s nimi stříhat nad hlavou bez použití žebříku nebo na úrovni země bez ohýbání zad či práce v kleku. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars UP53 Univerzální zahradní nůžky jednočepelové (115350) + záruka 5 let , Fiskars 1020126

Fiskars UP84 Univerzální zahradní nůžky prodloužené (115390) + záruka 5 let

Detail

Díky nastavitelnému úhlu stříhací hlavy a lehké konstrukci je práce s univerzálními zahradními nůžkami FISKARS 115390, vždy rychlá, snadná a bezpečná. Dosah stříhání cca 4 m. Unikátní mechanismus umožňuje stříhat s vynaložením 12× menší síly. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars UP84 Univerzální zahradní nůžky prodloužené (115390) + záruka 5 let , Jehly singer 2020 - 130/21 - 5 ks - univerzální (134619)

Nůžky oblé, 21 cm (145021)

Nůžky oblé, 21 cm (145021)
Detail

Nůžky na větve – jednoruční, ručný pohon, půlkulatý břit, maximální délka 210 mm, ergonomická rukojeť, materiál čepele nerezová ocel, materiál rukojeti plast Starost o zahrádku bývá někdy náročná, ale jestliže zavoláte na pomoc to pravé nářadí, všechno půjde jako na drátkách. Nůžky na větve Euronářadí nabízejí příjemný tvar, který dobře zapadne do každé dlaně. Půlkulatý břit zamezuje vyklouznutí stříhané větve. Pro stříhání bylinek nebo keříků se hodí jednoruční zahradnické nůžky na větve. Výrobce při jejich návrhu neopomněl ani zápěstí a prsty, které při stříhání větví odnesou veškerou zátěž, proto nůžky obohatil o ergonomickou rukojeť. Nůžky na větve jsou vybaveny zamykacím systémem, jenž pomáhá jak chránit samotné čepele, tak především vás před nechtěným zraněním. Pro čepel byla vybrána nerezová ocel, k výrobě rukojeti posloužil kvalitní materiál, konkrétně plast. Ruční nůžky jednoduše přenesete, neboť vynikají svou nízkou hmotností. Zahradní nůžky na větve... (alza.cz)

Podobné produkty ako Nůžky oblé, 21 cm (145021) , Nůžky nerez, 19 cm (145010)

Kuchařský nůž Royal Fiskars 21 cm

Kuchařský nůž Royal Fiskars 21 cm
Detail

Velký nůž s vysokou silnou čepelí o délce 21 cm. Je všestranný pro krájení masa, zeleniny a sekání bylinek. Nože Royal perfektně kombinují současný cenami ověnčený design (iF Design Award) s funkčností a rovnováhou při krájení. Při výrobě nožů Royal jsou používány jen ty nejlepší materiály - čepel je vytvořena z vysoce kvalitní německé oceli ztvrzené na optimální tvrdost HRC 55. Rukojeť nožů je ergonomicky tvarovaná pro ten nejlepší zážitek z krájení. Integrovaná ochrana prstů pro vysokou bezpečnost je samozřejmostí. Nože Royal jsou ideálně vyvážené a velmi odolné. Čím se liší nože řady Royal od ostatních? řada prémiových nožů dokonalá kombinace moderního designu, rovnováhy a funkčnosti elegantní design je kombinací kvalitní ergonomie, stylového vzhledu a perfektní rovnováhy design navrhl Jacob Leth-Espensen, který byl v roce 2011 oceněn jako nejatraktivnější vysoce kvalitní ostří vyrobeno německé oceli s optimální tvrdostí 55 HRC neobyčejně odolný proti korozi záruka výjimečně dlouhodobého používání a výsledků vypouklé broušení čepele snižuje tření a zajišťuje ostrost čepele čepel je ostřená na brusném kotouči, což zaručuje prvotřídní výkon ergonomická rukojeť s ochranou prstu činí řezání snadným, pohodlným a bezpečným rukojeť je odlita z nerezové oceli s velkou zarážkou na prsty a opatřena umělým povrchem v krásné matné úpravě (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž Royal Fiskars 21 cm , Fiskars softgrip dětské 15 cm růžové (6424002009788)

Kuchařský nůž Royal Fiskars 21 cm

Kuchařský nůž Royal Fiskars 21 cm
Detail

Velký nůž s vysokou silnou čepelí o délce 21 cm. Je všestranný pro krájení masa, zeleniny a sekání bylinek. Nože Royal perfektně kombinují současný cenami ověnčený design (iF Design Award) s funkčností a rovnováhou při krájení. Při výrobě nožů Royal jsou používány jen ty nejlepší materiály - čepel je vytvořena z vysoce kvalitní německé oceli ztvrzené na optimální tvrdost HRC 55. Rukojeť nožů je ergonomicky tvarovaná pro ten nejlepší zážitek z krájení. Integrovaná ochrana prstů pro vysokou bezpečnost je samozřejmostí. Nože Royal jsou ideálně vyvážené a velmi odolné. Čím se liší nože řady Royal od ostatních? řada prémiových nožů dokonalá kombinace moderního designu, rovnováhy a funkčnosti elegantní design je kombinací kvalitní ergonomie, stylového vzhledu a perfektní rovnováhy design navrhl Jacob Leth-Espensen, který byl v roce 2011 oceněn jako nejatraktivnější vysoce kvalitní ostří vyrobeno německé oceli s optimální tvrdostí 55 HRC neobyčejně odolný proti korozi záruka výjimečně dlouhodobého používání a výsledků vypouklé broušení čepele snižuje tření a zajišťuje ostrost čepele čepel je ostřená na brusném kotouči, což zaručuje prvotřídní výkon ergonomická rukojeť s ochranou prstu činí řezání snadným, pohodlným a bezpečným rukojeť je odlita z nerezové oceli s velkou zarážkou na prsty a opatřena umělým povrchem v krásné matné úpravě (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž Royal Fiskars 21 cm , Fiskars hard edge loupací nůž 9 cm

Fiskars Kuchyňský nůž 21 cm 1023776

Detail

Velký univerzální kuchařský nůž 21 cm značky Fiskars pro efektivní a komfortní krájení zeleniny a masa. Díky tvarované rukojeti skvěle padne do ruky. Je vyroben z kvalitní německé oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Kuchyňský nůž 21 cm 1023776 , Fiskars nůž okrajovací functional form 11 cm

Fiskars Kuchařský nůž 21 cm 1023775

Detail

Velký univerzální kuchařský nůž 21 cm značky Fiskars pro efektivní a komfortní krájení zeleniny a masa. Díky tvarované rukojeti skvěle padne do ruky. Je vyroben z kvalitní německé oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Kuchařský nůž 21 cm 1023775 , Orion ošatka rattan kulatá, 21 cm , pr. 21 cm

Fiskars 1005145 krejčovské nůžky Classic, 27 cm

Fiskars 1005145 krejčovské nůžky Classic, 27 cm
Detail

Krejčovské nůžky mají čepele vyrobeny z vysoce kvalitní švédské oceli tvrdosti HRC 57. Ergonomicky tvarované rukojeti nůžek Fiskars poskytují prstům dostatečnou oporu. Tlak na ně je potom rovnoměrně rozložen, nedochází k otlakům a práce s nůžkami je velmi pohodlná. Nárazuvzdorné rukojeti jsou odlity ve formě přímo na čepel pro docílení trvanlivého a hygienického spojení. Přítlak čepelí lze upravit pomocí šroubku, který rovněž usnadňuje čištění. (4home.cz)

Podobné produkty ako Fiskars 1005145 krejčovské nůžky Classic, 27 cm , Orion nůžky nerez 17 cm (831524)

Fiskars nůžky zastřihávací Solid SP131

Detail

Nůžky zastřihávací Solid SP131 od značky Fiskars. Broušené čepele z nerezové oceli. Pružinový design Easy Action. Dotykové body Softgrip pro příjemné držení. Ideální i pro osoby s artritidou nebo omezenou silou v ruce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars nůžky zastřihávací Solid SP131 , Pretty up manikúrní nůžky, 9,4 cm

Fiskars Nůžky na drůbež 1003033

Detail

Kuchařské nůžky FUNCTIONAL FORM, které se řadí mezi silné nůžky na porcování drůbeže i zvěřiny. Tenké zahnuté čepele usnadňují práci a díky praktickým držadlům se nůžky hodí pro praváky i leváky. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky na drůbež 1003033 , Orion nůžky nerez 15 cm (831523)

Nůžky pružinové oblé, 21 cm (145019)

Nůžky pružinové oblé, 21 cm (145019)
Detail

Nůžky na větve – jednoruční, ručný pohon, půlkulatý břit, maximální délka 210 mm, ergonomická rukojeť, materiál rukojeti guma Zahradničení občas přináší různé obtíže, ale pokud si vezmete na pomoc to správné nářadí, všechno bude naprostá hračka. Nůžky na větve Euronářadí disponují pohodlným tvarem, který vám v dlani bude dobře sedět. Půlkulatý břit zamezuje vyklouznutí stříhané větve. Pro nenáročné práce využijete jednoruční zahradnické nůžky na větve. Výrobce nezapomněl ani na zápěstí a prsty, na které se při stříhání přenáší nejvíce zátěže, proto se u nůžek setkáte s ergonomickou rukojetí. Nůžky na větve disponují zamykacím systémem, jenž zabraňuje nechtěnému poranění, ale chrání i samotné čepele. Výrobce ke zhotovení rukojeti použil kvalitní materiál, jímž je guma. Ruční nůžky si okamžitě oblíbíte pro jejich nízkou hmotnost a jednoduché přenášení. Zahradní nůžky na větve Euronářadí vytvoří z vaší zahrady příjemný kout, v němž se vám vrátí ztracená energie.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Nůžky pružinové oblé, 21 cm (145019) , Nůžky zahradní, 19,5 cm, winland (145091)

Porcovací nůž Functional Form Fiskars 21 cm

Porcovací nůž Functional Form Fiskars 21 cm
Detail

Pro kuchaře, kteří oceňují elegantně navržené kuchyňské nářadí se snadnou údržbou. Porcovací nůž FISKARS Functional Form je nezbytný. Má dlouhou, rovnou a pevnou čepel z japonské nerezové oceli s jemným ostřím. Je ideální pro plátkování masa. Ergonomická rukojeť je opatřena měkkým povrchem Softouch. Má hluboký chránič prstů pro pohodlné a bezpečné držení. Stejně jako všechny nože Functional Form je i tento nůž vhodný do myčky na nádobí pro každodenní mytí. Díky tenkému profilu se nůž snadno skladuje. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Porcovací nůž Functional Form Fiskars 21 cm , Nůžky zahradní, 19 cm, winland (145099)

Kuchařský nůž Functional Form Fiskars 21 cm

Kuchařský nůž Functional Form Fiskars 21 cm
Detail

Velký kuchařský nůž Fiskars Functional Form je univerzální nůž, nezbytný pro každodenní používání. Jeho dlouhá, pevná čepel z japonské nerezové oceli nabízí vynikající výkon a je ideální pro krájení masa, sekání zeleniny na drobno, krájení bylinek a další. Ergonomická rukojeť je opatřena měkkým povrchem Softouch. Má hluboký chránič prstů pro pohodlné a bezpečné držení. Stejně jako všechny nože Functional Form je i tento nůž vhodný do myčky na nádobí pro každodenní mytí. Díky tenkému profilu se nůž snadno skladuje. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž Functional Form Fiskars 21 cm , Fiskars lopatka solid (1000694)

Porcovací nůž Functional Form Fiskars 21 cm

Porcovací nůž Functional Form Fiskars 21 cm
Detail

Pro kuchaře, kteří oceňují elegantně navržené kuchyňské nářadí se snadnou údržbou. Porcovací nůž FISKARS Functional Form je nezbytný. Má dlouhou, rovnou a pevnou čepel z japonské nerezové oceli s jemným ostřím. Je ideální pro plátkování masa. Ergonomická rukojeť je opatřena měkkým povrchem Softouch. Má hluboký chránič prstů pro pohodlné a bezpečné držení. Stejně jako všechny nože Functional Form je i tento nůž vhodný do myčky na nádobí pro každodenní mytí. Díky tenkému profilu se nůž snadno skladuje. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Porcovací nůž Functional Form Fiskars 21 cm , Fiskars oscilující zavlažovač (1023659)

Porcovací nůž Functional Form Fiskars 21 cm

Porcovací nůž Functional Form Fiskars 21 cm
Detail

Pro kuchaře, kteří oceňují elegantně navržené kuchyňské nářadí se snadnou údržbou. Porcovací nůž FISKARS Functional Form je nezbytný. Má dlouhou, rovnou a pevnou čepel z japonské nerezové oceli s jemným ostřím. Je ideální pro plátkování masa. Ergonomická rukojeť je opatřena měkkým povrchem Softouch. Má hluboký chránič prstů pro pohodlné a bezpečné držení. Stejně jako všechny nože Functional Form je i tento nůž vhodný do myčky na nádobí pro každodenní mytí. Díky tenkému profilu se nůž snadno skladuje. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Porcovací nůž Functional Form Fiskars 21 cm , Fiskars lopata ergonomic (1025376)

Kuchařský nůž Functional Form Fiskars 21 cm

Kuchařský nůž Functional Form Fiskars 21 cm
Detail

Velký kuchařský nůž Fiskars Functional Form je univerzální nůž, nezbytný pro každodenní používání. Jeho dlouhá, pevná čepel z japonské nerezové oceli nabízí vynikající výkon a je ideální pro krájení masa, sekání zeleniny na drobno, krájení bylinek a další. Ergonomická rukojeť je opatřena měkkým povrchem Softouch. Má hluboký chránič prstů pro pohodlné a bezpečné držení. Stejně jako všechny nože Functional Form je i tento nůž vhodný do myčky na nádobí pro každodenní mytí. Díky tenkému profilu se nůž snadno skladuje. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž Functional Form Fiskars 21 cm , Fiskars 136022 quikfit m

TORO Nůžky univerzální, 21,5 cm

TORO Nůžky univerzální, 21,5 cm
Detail

TORO Nůžky univerzální, 21,5 cm, kategorie: VAŘENÍ | KRÁJENÍ | NŮŽKY | KUCHYŇSKÉ NŮŽKY (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Nůžky univerzální, 21,5 cm

Fiskars Nůžky na silné větve (112200)

Detail

Dvouruční převodové nůžky na silné větve s nůžkovou hlavou, vhodné do průměru 28 mm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky na silné větve (112200)

Fiskars Nůžky zahradní FingerLoop, jednočepelové (111430)

Detail

Jednočepelové zahradní nůžky s chráničem prstů Fingerloop Fiskars 111430 jsou vhodné zejména pro střihání suchého a tvrdého dřeva. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky zahradní FingerLoop, jednočepelové (111430)

Fiskars Nůžky na ryby Functional Form

Detail

Silné zahnuté nůžky na porcování ryb. Snadno se s nimi škrábou šupiny, kuchá a porcuje ryba. Pohodlná držadla pro praváky i leváky. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky na ryby Functional Form

Tescoma nůžky na bylinky COSMO 21 cm

Tescoma nůžky na bylinky COSMO 21 cm
Detail

Vynikající ke střihání bylinek a zelených natí např. pažitky, petržele, jarní cibulky, kopru i všech obvyklých materiálů - papíru, látek apod. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu, komfortní rukojeti s protiskluzovou úpravou pro bezpečné použití. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma nůžky na bylinky COSMO 21 cm

Nůžky zahradní ERGO, 21 cm, WINLAND (145097)

Nůžky zahradní ERGO, 21 cm, WINLAND (145097)
Detail

Nůžky na větve – jednoruční, ručný pohon, jednočepelové, maximální délka 210 mm, max. průměr střihu 200 mm, ergonomická rukojeť a protiskluzové, materiál čepele ocel Úprava milované zahrádky je velmi důležitá a občas náročná, ale pokud si vezmete na pomoc to správné nářadí, všechno se vám zlehka podaří. Nůžky na větve WINLAND lze použít na sestřižení větví do průměru 200 mm. Především pro suché a tvrdé větve je určeno jejich jednosečné neboli kovadlinkové provedení. Spokojeni s nimi budou hlavně zahradníci, kteří s pracemi na venku teprve začínají. Potřebujete-li ostříhat drobný keř, budou pro vás ideální jednoruční zahradnické nůžky na větve. Výrobce myslel také na zápěstí a prsty, které při stříhání větví odnesou veškerou zátěž, proto navrhnul precizní ergonomickou rukojeť. K výhodám patří také protiskluzový povrch rukojeti, díky němuž nástroj nebude vyklouzávat z ruky. Nůžky na větve se vyznačují zamykacím systémem ; ten funguje nejen jako ochrana samotných... (alza.cz)

Podobné produkty ako Nůžky zahradní ERGO, 21 cm, WINLAND (145097)

Fiskars Nůž Norr na pečivo 21 cm 1016480

Detail

Nůž na pečivo Norr 21 cm s dlouhou zoubkovanou čepelí pro snadné krájení chleba a jiného pečiva. V jeho designu se snoubí tradiční severská kultura a kvalita z udržitelných zdrojů. Čepel je vyrobena z kvalitní německé oceli, rukojeť ze dřeva. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůž Norr na pečivo 21 cm 1016480

Nůž na pečivo Functional Form Fiskars 21 cm

Nůž na pečivo Functional Form Fiskars 21 cm
Detail

Pro kuchaře, kteří oceňují elegantně navržené kuchyňské nářadí se snadnou údržbou. Nůž na pečivo FISKARS Functional Form je nezbytný pro každodenní používání. Má dlouhou, pevnou čepel z japonské nerezové oceli se zoubky. Je ideální pro krájení chleba a dalšího pečiva s tvrdou kůrkou. Ergonomická rukojeť je opatřena měkkým povrchem Softouch. Má hluboký chránič prstů pro pohodlné a bezpečné držení. Stejně jako všechny nože Functional Form je i tento nůž vhodný do myčky na nádobí pro každodenní mytí. Díky tenkému profilu se nůž snadno skladuje. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Nůž na pečivo Functional Form Fiskars 21 cm

Nůž na pečivo Functional Form Fiskars 21 cm

Nůž na pečivo Functional Form Fiskars 21 cm
Detail

Pro kuchaře, kteří oceňují elegantně navržené kuchyňské nářadí se snadnou údržbou. Nůž na pečivo FISKARS Functional Form je nezbytný pro každodenní používání. Má dlouhou, pevnou čepel z japonské nerezové oceli se zoubky. Je ideální pro krájení chleba a dalšího pečiva s tvrdou kůrkou. Ergonomická rukojeť je opatřena měkkým povrchem Softouch. Má hluboký chránič prstů pro pohodlné a bezpečné držení. Stejně jako všechny nože Functional Form je i tento nůž vhodný do myčky na nádobí pro každodenní mytí. Díky tenkému profilu se nůž snadno skladuje. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Nůž na pečivo Functional Form Fiskars 21 cm

FISKARS Classic pro leváky 21 cm oranžové (1000814)

FISKARS Classic pro leváky 21 cm oranžové (1000814)
Detail

Kancelářské nůžky - ostré špičky, délka 21 cm, pro leváky, ergonomická rukojeť z plastového materiálu, pevná čepel, materiál čepelí nerezová ocel, pevný šroub (alza.cz)

Podobné produkty ako FISKARS Classic pro leváky 21 cm oranžové (1000814)

Nůž na chléb a pečivo Norr Fiskars 21 cm

Nůž na chléb a pečivo Norr Fiskars 21 cm
Detail

Nůž s dlouhou zoubkovanou čepelí pro snadné krájení chleba a jiného pečiva. V jeho designu se snoubí tradiční severská kultura a kvalita z udržitelných zdrojů. Nože z řady Norr jsou zástupci nadčasového skandinávského designu spojeného s kvalitními materiály a dlouhou životností. Nože se velmi pohodlně drží a jsou perfektně vyvážené a odolné. Rukojeť z javorového dřeva je impregnována za využití nejmodernějších technologií, zvýrazňujících unikátní charakteristiku dřeva - je odolnější, téměř bezúdržbové a o 40 % tvrdší než dřevo teakové. Certifikace dřeva FSC® (Forest Stewardship Council®) dokládá, že materiál pochází z lesního hospodářství, které dbá na zásady dlouhodobé udržitelnosti produkce. Nůž na chléb a pečivo Norr Fiskars 21 cm: Nůž s dlouhou zoubkovanou čepelí je ideální pro krájení chleba i jiného pečiva Jednoduše nakrájí chleba i s tou nejkřupavější kůrkou Vysoká odolnost nože - vyroben z kvalitní německé oceli o optimální tvrdosti (HRC 54) Komfortní ergonomická rukojeť z odolného javorového dřeva impregnovaného inovativní metodou Kebony Dřevo rukojeti má certifikaci FSC® - dřevo je získáváno v souladu se zásadami dlouhodobé udržitelnosti Délka čepele: 21 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Nůž na chléb a pečivo Norr Fiskars 21 cm

Nůž na chléb a pečivo Norr Fiskars 21 cm

Nůž na chléb a pečivo Norr Fiskars 21 cm
Detail

Nůž s dlouhou zoubkovanou čepelí pro snadné krájení chleba a jiného pečiva. V jeho designu se snoubí tradiční severská kultura a kvalita z udržitelných zdrojů. Nože z řady Norr jsou zástupci nadčasového skandinávského designu spojeného s kvalitními materiály a dlouhou životností. Nože se velmi pohodlně drží a jsou perfektně vyvážené a odolné. Rukojeť z javorového dřeva je impregnována za využití nejmodernějších technologií, zvýrazňujících unikátní charakteristiku dřeva - je odolnější, téměř bezúdržbové a o 40 % tvrdší než dřevo teakové. Certifikace dřeva FSC® (Forest Stewardship Council®) dokládá, že materiál pochází z lesního hospodářství, které dbá na zásady dlouhodobé udržitelnosti produkce. Nůž na chléb a pečivo Norr Fiskars 21 cm: Nůž s dlouhou zoubkovanou čepelí je ideální pro krájení chleba i jiného pečiva Jednoduše nakrájí chleba i s tou nejkřupavější kůrkou Vysoká odolnost nože - vyroben z kvalitní německé oceli o optimální tvrdosti (HRC 54) Komfortní ergonomická rukojeť z odolného javorového dřeva impregnovaného inovativní metodou Kebony Dřevo rukojeti má certifikaci FSC® - dřevo je získáváno v souladu se zásadami dlouhodobé udržitelnosti Délka čepele: 21 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Nůž na chléb a pečivo Norr Fiskars 21 cm

Fiskars Nůžky převodové jednočepelové (112180), záruka 5 let

Detail

Dvouruční převodové jednočepelové nůžky pro stříhání suchého a tvrdého dřeva do maximálního průměru střihu 38 mm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky převodové jednočepelové (112180), záruka 5 let

Fiskars Nůžky PowerStep zahradní (111670) + záruka 5 let

Detail

Patentovaná technologie u nůžek FISKARS 111670 umožňuje stříhat větve v jednom, dvou nebo třech krocích, nůžky si samy zvolí nejvhodnější nastavení podle průměru stříhané větve. Max. průměr střihu je 24 mm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky PowerStep zahradní (111670) + záruka 5 let

Fiskars nůžky na silné větve Quantum L 112610

Detail

Jednočepelové nůžky Fiskars Quantum 112610 s klasickou střihací hlavou jsou vhodné pro střih silných i tenkých suchých větví až do průměru 55 mm. Délka nůžek je 80 cm, hmotnost 1,35 kg. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars nůžky na silné větve Quantum L 112610

Fiskars Nůžky SingleStep zahradní dvoučepelové (P26) (111260) + záruka Fiskars 5 let

Detail

Zahradní nůžky FISKARS 111260 jsou vhodné jak pro praváky tak i leváky. Nůžky jsou vhodné ke střihu čerstvých větví až do průměru 22 mm. Díky svojí lehkosti a kvalitnímu zpracování se s nimi pracuje velmi snadno a rychle. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky SingleStep zahradní dvoučepelové (P26) (111260) + záruka Fiskars 5 let

Kuchyňské nůžky Classic Fiskars

Kuchyňské nůžky Classic Fiskars
Detail

Kuchyňské nůžky Classic Fiskars jsou ideální pro střihání potravin nebo k otevírání balení v kuchyni. Zoubkované čepele nedovolí materiálu vyklouznout. Výhody a parametry kuchyňských nůžek Classic Fiskars: pro porcování potravin a otevírání balení v kuchyni zoubkované ostří udržuje materiály na místě ergonomická patentovaná madla pro extra komfort a přesnost střihu dlouhotrvající ostrost čepelí nastavitelný přítlak čepelí čepele jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli o vysoké tvrdosti délka nůžek: 18 cm lze mýt v myčce (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchyňské nůžky Classic Fiskars

Kuchyňské nůžky Classic Fiskars

Kuchyňské nůžky Classic Fiskars
Detail

Kuchyňské nůžky Classic Fiskars jsou ideální pro střihání potravin nebo k otevírání balení v kuchyni. Zoubkované čepele nedovolí materiálu vyklouznout. Výhody a parametry kuchyňských nůžek Classic Fiskars: pro porcování potravin a otevírání balení v kuchyni zoubkované ostří udržuje materiály na místě ergonomická patentovaná madla pro extra komfort a přesnost střihu dlouhotrvající ostrost čepelí nastavitelný přítlak čepelí čepele jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli o vysoké tvrdosti délka nůžek: 18 cm lze mýt v myčce (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kuchyňské nůžky Classic Fiskars

Kuchyňské nůžky Classic Fiskars

Kuchyňské nůžky Classic Fiskars
Detail

Kuchyňské nůžky Classic Fiskars jsou ideální pro střihání potravin nebo k otevírání balení v kuchyni. Zoubkované čepele nedovolí materiálu vyklouznout. Výhody a parametry kuchyňských nůžek Classic Fiskars: pro porcování potravin a otevírání balení v kuchyni zoubkované ostří udržuje materiály na místě ergonomická patentovaná madla pro extra komfort a přesnost střihu dlouhotrvající ostrost čepelí nastavitelný přítlak čepelí čepele jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli o vysoké tvrdosti délka nůžek: 18 cm lze mýt v myčce (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchyňské nůžky Classic Fiskars

Fiskars PROFI P90 Nůžky (111960) + záruka Fiskars 5 let

Detail

Profesionální zahradní nůžky Fiskars 111960, s max. průměrem střihu 26 mm, mají vynikající ergonomická držadla s příjemným měkkým povrchem, který zajišťuje tlumení rázů a snižuje únavu svalů. Nůžky mají zářez pro střihání drátů a regulovatelný přítlak čepelí se zámkem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars PROFI P90 Nůžky (111960) + záruka Fiskars 5 let
Fiskars 1005145 krejčovské nůžky Classic, 27 cm, Nůžky oblé, 21 cm (145021), Nůžky pružinové oblé, 21 cm (145019), Fiskars Hrábě QuikFit univerzální (1000643), FISKARS Classic pro leváky 21 cm oranžové (1000814), Nůžky zahradní ERGO, 21 cm, WINLAND (145097), Nůžky FISKARS SOLID ruční zastřihávací floral SP14 1051601, BANQUET Nůžky kuchyňské univerzální rozložitelné CULINARIA 22,5 cm, červená, FISKARS 30 cm růžové (1023921), Fiskars 112290, FISKARS 137020, Fiskars 112190, FISKARS 139970, Fiskars 1020126, Jehly Singer 2020 - 130/21 - 5 ks - Univerzální (134619), Nůžky nerez, 19 cm (145010), FISKARS Softgrip dětské 15 cm růžové (6424002009788), Fiskars Hard Edge Loupací nůž 9 cm, Fiskars nůž okrajovací Functional Form 11 cm, Orion Ošatka rattan kulatá, 21 cm , pr. 21 cm, ORION Nůžky nerez 17 cm (831524), Pretty Up Manikúrní nůžky, 9,4 cm, ORION Nůžky nerez 15 cm (831523), Nůžky zahradní, 19,5 cm, WINLAND (145091), Nůžky zahradní, 19 cm, WINLAND (145099), Fiskars Lopatka Solid (1000694), FISKARS Oscilující zavlažovač (1023659), Fiskars Lopata Ergonomic (1025376), FISKARS 136022 QuikFit M