Brabantia sušák lift-o-matic 40m (310928)

Produkt Brabantia sušák lift-o-matic 40m (310928) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Brabantia sušák lift-o-matic 40m (310928) upraviť a produkt hľadať znova.

Brabantia sušák Lift-O-Matic 40m (310928)

Brabantia sušák Lift-O-Matic 40m (310928)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 40m, typ - skládací, otočný, výškově nastavitelný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Lift-O-Matic získáte 40 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na pět zaplněných praček. Díky možnosti nastavení ideální výšky v rozmezí 129-187 cm na šňůry snadno dosáhnete. Nejnižší pozice je ideální pro sušení dek, peřin, polštářů atd. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným krytem, který se nemusí betonovat. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 40 mVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na ramínka pro sušení jemného prádlaUV odolné šňůry s neklouzavým profilemSnadná manipulace s ramenyNa sušák Brabantia... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia sušák Lift-O-Matic 40m (310928) , Vileda sun-lift venkovní sušák, 50 m

Brabantia sušák Lift-O-Matic 50m (310942)

Brabantia sušák Lift-O-Matic 50m (310942)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 50m, typ - skládací, otočný, výškově nastavitelný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Lift-O-Matic získáte 50 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na pět zaplněných praček. Díky možnosti nastavení ideální výšky v rozmezí 129-187 cm na šňůry snadno dosáhnete. Nejnižší pozice je ideální pro sušení dek, peřin, polštářů atd. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným krytem, který se nemusí betonovat. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 50 mVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na ramínka pro sušení jemného prádlaUV odolné šňůry s neklouzavým profilemSnadná manipulace s ramenyNa sušák Brabantia... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia sušák Lift-O-Matic 50m (310942) , Brabantia fall front

Brabantia sušák Lift-O-Matic 60m (311000)

Brabantia sušák Lift-O-Matic 60m (311000)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 60m, typ - skládací, otočný, výškově nastavitelný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Lift-O-Matic získáte 60 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na pět zaplněných praček. Díky možnosti nastavení ideální výšky v rozmezí 129-187 cm na šňůry snadno dosáhnete. Nejnižší pozice je ideální pro sušení dek, peřin, polštářů atd. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným krytem, který se nemusí betonovat. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 60 mVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na ramínka pro sušení jemného prádlaUV odolné šňůry s neklouzavým profilemSnadná manipulace s ramenyNa sušák Brabantia... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia sušák Lift-O-Matic 60m (311000) , Brabantia doza 110665

Brabantia sušák Lift-O-Matic Advance 60m (100260)

Brabantia sušák Lift-O-Matic Advance 60m (100260)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 60m, typ - skládací, otočný, výškově nastavitelný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Lift-O-Matic získáte 60 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na šest zaplněných praček. Díky možnosti nastavení ideální výšky v rozmezí 149-197 cm na šňůry snadno dosáhnete. Nejnižší pozice je ideální pro sušení dek, peřin, polštářů atd. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným víkem, který je určen do betonu. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 60 m AdvanceVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na ramínka pro sušení jemného prádlaUV odolné šňůry s neklouzavým profilemSnadná manipulace s rameny díky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia sušák Lift-O-Matic Advance 60m (100260) , Brabantia tropical leaves (118487)

Brabantia Sušák Lift-O-Matic 50m s příslušenstvím, zelená

Detail

Zahradní sušák Lift-O-Matic značky Brabantia zelené barvy disponuje otočnými rameny a 50 m dlouhou UV odolnou šňůrou s neklouzavým profilem. Lze na něj rozmístit až 40 kg mokrého prádla, což odpovídá zhruba 5 pračkám. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Sušák Lift-O-Matic 50m s příslušenstvím, zelená , Klipsch r-40m (20001655)

Brabantia Sušák Lift-O-Matic 50m hrot, růžová, doplňky (222887)

Brabantia Sušák Lift-O-Matic 50m hrot, růžová, doplňky (222887)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 50m, typ - skládací, otočný, výškově nastavitelný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Lift-O-Matic získáte 50 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na pět zaplněných praček. Díky možnosti nastavení ideální výšky v rozmezí 129-187 cm na šňůry snadno dosáhnete. Nejnižší pozice je ideální pro sušení dek, peřin, polštářů atd. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným krytem, který se nemusí betonovat. V balení sušáku naleznete praktický kryt odolný proti počasí, vak na kolíčky a sadu 24 kusů kolíčků. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 50 m hrot, růžováVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Sušák Lift-O-Matic 50m hrot, růžová, doplňky (222887) , Brabantia 117282, světle šedý (117282)

Brabantia Sušák na prádlo Lift-O-Matic 60m

Detail

Výškově nastavitelný rotační sušák Brabantia Lift-O-Matic s unikátním deštníkovým systémem pro snadnou obsluhu. ** Délka šňůr je celých 60 metrů, hodí se pro vícečlenné rodiny. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Sušák na prádlo Lift-O-Matic 60m , Brabantia newicon, 30l, bílý (111785)

Brabantia Sušák na prádlo Lift-O-Matic 40 m

Detail

Zahradní sušák Lift-O-Matic 40m značky BRABANTIA s délkou sušící plochy 40 metrů vystačí pro velikou rodinu. Díky nastavitelné výšce na něm může věšet prádlo celá rodina. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Sušák na prádlo Lift-O-Matic 40 m , Cerveny chlebnik brabantia fall front

Brabantia sušák na prádlo Lift-O-Matic 50m s krytem

Detail

Venkovní sušák na prádlo Brabantia má celkovou délku šňůr 50 m a jeho součástí je také ochranný kryt na složený sušák. Je výškově nastavitelný a koncovky šňůr Smart Line zajišťují jejich snadnou výměnu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia sušák na prádlo Lift-O-Matic 50m s krytem , Tork matic elevation h1

Brabantia venkovní sušák Lift-O-Matic Advance 50m, kryt, stojan a vak

Detail

Zahradní sušák Lift-O-Matic Advance 50m, kryt, stojan a vak. Jednoduché nastavení výšky ramen (± 149 – 197 cm). Vždy napnuté šńůry. Délká šňůr 50m. Ramena v nejnižší poloze jsou ideální pro větrání peřin a přehozů. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia venkovní sušák Lift-O-Matic Advance 50m, kryt, stojan a vak , Ugreen hdmi extender 40m (50999)

Brabantia Lift-O-Matic 50m, hrot, antracit (290428)

Brabantia Lift-O-Matic 50m, hrot, antracit (290428)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 50m, typ - skládací, otočný, výškově nastavitelný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Lift-O-Matic antracit získáte 50 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na pět zaplněných praček. Díky možnosti nastavení ideální výšky v rozmezí 129-187 cm na šňůry snadno dosáhnete. Nejnižší pozice je ideální pro sušení dek, peřin, polštářů atd. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným krytem, který se nemusí betonovat. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 50 mVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na ramínka pro sušení jemného prádlaUV odolné šňůry s neklouzavým profilemSnadná manipulace s ramenyNa sušák... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Lift-O-Matic 50m, hrot, antracit (290428) , Lierac bust lift

Brabantia Lift-O-Matic 50m, příslušenství, antracit (290503)

Brabantia Lift-O-Matic 50m, příslušenství, antracit (290503)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 50m, typ - otočný, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Lift-O-Matic získáte 50 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na pět zaplněných praček. Díky možnosti nastavení ideální výšky v rozmezí 129-187 cm na šňůry snadno dosáhnete. Nejnižší pozice je ideální pro sušení dek, peřin, polštářů atd. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným krytem, který se nemusí betonovat. V balení sušáku naleznete praktický kryt odolný proti počasí, vak na kolíčky a sadu 24 kusů kolíčků. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 50 m hrot, antracitováVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na ramínka pro sušení jemného prádlaUV odolné šňůry s... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Lift-O-Matic 50m, příslušenství, antracit (290503) , Geko sada matic, 146ks (g02806)

Brabantia Lift-O-Matic 50m, příslušenství, zelená (290527)

Brabantia Lift-O-Matic 50m, příslušenství, zelená (290527)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 50m, typ - skládací, otočný, výškově nastavitelný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Lift-O-Matic získáte 50 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na pět zaplněných praček. Díky možnosti nastavení ideální výšky v rozmezí 129-187 cm na šňůry snadno dosáhnete. Nejnižší pozice je ideální pro sušení dek, peřin, polštářů atd. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným krytem, který se nemusí betonovat. V balení sušáku naleznete praktický kryt odolný proti počasí, vak na kolíčky a sadu 24 kusů kolíčků. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 50 m hrot, zelenáVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Lift-O-Matic 50m, příslušenství, zelená (290527) , Emos prodlužovací kabel 40m, oranžový (1901014000)

Brabantia venkovní sušák Topspinner 40m

Detail

Zahradní Sušák Topspinner 40m značky BRABANTIA je kompaktním modelem se 4 otočními rameny. Délka šňůr je 40 metrů. Šňůry jsou UV odolné, omyvatelné, neklouzavé a díky koncovce smart line jsou jednoduše vyměnitelné. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia venkovní sušák Topspinner 40m , Datacom cat5e utp šedý 40m (1575)

Brabantia Sušák na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 50m, kovový stojan

Detail

Venkovní sušák na prádlo Brabantia nabízí celkem 50 m šňůry. 4 otočná ramena lze nastavit do potřebné výšky. Stačí jednoduše nastavit výšku sušáku od 129 do 187 cm. Šňůry jsou odolné proti vlivům počasí a mají koncovky Smart line, které zajišťují jednoduchou výměnu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Sušák na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 50m, kovový stojan , Balkonová zástěna krémová 120 x 300 cm hdpe (310928)

M.A.T. sušák rozkládací 40m zahradní (8590419734150)

M.A.T. sušák rozkládací 40m zahradní (8590419734150)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 40m, typ - skládací, určení: venkovní S tímto pomocníkem bude věšení prádla jednoduché a každá domácnost ho skvěle uplatní. M.A.T. sušák rozkládací 40m zahradní je sušák pro venkovní použití, slunce a čerstvý vzduch vám urychlí sušení. Kostra sušáku na prádlo M.A.T. je patřičně pevná a spolehlivá, jejím materiálem je kov. Pro věšení prádla nabídne 36 šňůr. Sušicí plocha dosahuje velikosti 40 m. Podstatná je nejvyšší nosnost, M.A.T. sušák rozkládací 40m zahradní zvládne až 30 kg. Šikovná skládací konstrukce nepotřebuje při složení velký prostor. Klíčové funkce sušáku na prádlo M.A.T. sušák rozkládací 40m zahradní Skládací konstrukce šetří místo Materiál konstrukce sušáku: kov M.A.T. sušák rozkládací 40m zahradní disponuje sušicí plochou o velikosti 40 m Nabízí 36 šňůr Sušák na prádlo M.A.T. unese 30 kg Disponuje rozměry: 192 × 172 × (alza.cz)

Podobné produkty ako M.A.T. sušák rozkládací 40m zahradní (8590419734150) , Laurastar lift 1980 (000.0336.545)

BRILANZ venkovní sušák 40m, 3ramena, rotační - zánovní

Detail

Venkovní sušák Brilanz s celkovou délkou šňůr 40 m pojme díky velice pevné kovové konstrukci minimálně 3 pračky prádla. Velkou výhodou je plastový zemní držák, který je součástí balení. (mall.cz)

Podobné produkty ako BRILANZ venkovní sušák 40m, 3ramena, rotační - zánovní , Brabantia pytle 30l (g) – 40 ks (375668)

MIXER 4 SUŠÁK NA PRÁDLO 40M VILEDA

MIXER 4 SUŠÁK NA PRÁDLO 40M VILEDA
Detail

Sušák na prádlo Vileda Mixer 4 40 m PN 157237 Sušící plocha 40m – zabírá minimum prostoru a současně maximálně využívá prostor pro sušení Flexibilní čtyřúrovňový ocelový sušák na prádlo se sušící plochou až ze 4 praček Použitelný i ve sprchovém koutu Flexibilní použití díky speciálnímu kloubu můžete využít poloviční nebo plnou plochu sušáku 8 nezávislých roštů vhodných pro sušení dlouhých oděvů nebo delikátního prádla Držák pro malé oděvy, 2 věšáky pro ramínka Díky nezávislým roštům, které mohou být použity jako zcela otevřené – pro sušení dlouhých oděvů a delikátního prádla – nebo polosložené a přisunuté např. u stěny nebo radiátoru, pokud máte malé množství prádla a potřebujete ušetřit místo Dodatečné sušící místo je možné získat díky držáku pro malé oděvy (jako jsou ponožky nebo spodní prádlo) a 2 věšáky pro ramínka Otočná kolečka umožňují snadné přemísťování Když se nepoužívá, dá se snadno kompaktně složit a skladovat Rozměr rozložený (V׊×H) 169 × 71 × 71 cm Rozměr složený (V׊×H) 169 × 71 × 5 cm 3 roky záruka (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako MIXER 4 SUŠÁK NA PRÁDLO 40M VILEDA , Tork matic h1 6 ks (7322540919011)

MIXER 4 SUŠÁK NA PRÁDLO 40M VILEDA

MIXER 4 SUŠÁK NA PRÁDLO 40M VILEDA
Detail

Sušák na prádlo Vileda Mixer 4 40 m PN 157237 Sušící plocha 40m – zabírá minimum prostoru a současně maximálně využívá prostor pro sušení Flexibilní čtyřúrovňový ocelový sušák na prádlo se sušící plochou až ze 4 praček Použitelný i ve sprchovém koutu Flexibilní použití díky speciálnímu kloubu můžete využít poloviční nebo plnou plochu sušáku 8 nezávislých roštů vhodných pro sušení dlouhých oděvů nebo delikátního prádla Držák pro malé oděvy, 2 věšáky pro ramínka Díky nezávislým roštům, které mohou být použity jako zcela otevřené – pro sušení dlouhých oděvů a delikátního prádla – nebo polosložené a přisunuté např. u stěny nebo radiátoru, pokud máte malé množství prádla a potřebujete ušetřit místo Dodatečné sušící místo je možné získat díky držáku pro malé oděvy (jako jsou ponožky nebo spodní prádlo) a 2 věšáky pro ramínka Otočná kolečka umožňují snadné přemísťování Když se nepoužívá, dá se snadno kompaktně složit a skladovat Rozměr rozložený (V׊×H) 169 × 71 × 71 cm Rozměr složený (V׊×H) 169 × 71 × 5 cm 3 roky záruka (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako MIXER 4 SUŠÁK NA PRÁDLO 40M VILEDA , Sortiment matic a podlozek 1800 ks

Brabantia sušák Topspinner 60m (310867)

Brabantia sušák Topspinner 60m (310867)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 60m, typ - skládací, otočný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Topspinner získáte 60 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na pět zaplněných praček. Díky speciálnímu systému Umbrella budou šńůry vždy perfektně napnuté, je možné je nastavit do tří různých pozic. Čtyři robustní ramena z nerezové oceli odolají povětrnostním vlivům. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným víkem, který je určen do betonu. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Topspinner 60 mVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na ramínka pro sušení jemného prádlaUV odolné šňůry s neklouzavým profilemUnikátní nastavitelné Umbrella rozevírání se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia sušák Topspinner 60m (310867) , Tork matic h1 6 ks (7322540138719)

Brabantia sušák Topspinner 50m (310805)

Brabantia sušák Topspinner 50m (310805)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 50m, typ - skládací, otočný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Topspinner získáte 50 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na pět zaplněných praček. Díky speciálnímu systému Umbrella budou šńůry vždy perfektně napnuté, je možné je nastavit do tří různých pozic. Čtyři robustní ramena z nerezové oceli odolají povětrnostním vlivům. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným víkem, který je určen do betonu. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Topspinner 50 mVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na ramínka pro sušení jemného prádlaUV odolné šňůry s neklouzavým profilemUnikátní nastavitelné Umbrella rozevírání se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia sušák Topspinner 50m (310805) , Tork matic elevation h1 černý (7322540348996)

sušák rozkládací 40m zahr.LINOMATIC 400 EASY 85285 LEIFHEIT

sušák rozkládací 40m zahr.LINOMATIC 400 EASY 85285 LEIFHEIT
Detail

Rozkládací zahradní sušák 40 m LINOMATIC 400 EASY 85285 LEIFHEIT. sušicí plocha: 40 m šňůr = 4 pračky prádla nosnost: 80 kg - venkovní otočný sušák, odolný vůči vlivům počasí - nerezavějící hliníkový rám - patentovaný systém zatahování šňůr do bočnic - šňůry jsou chráněny před deštěm a špínou - mechanizmus pro ideální vypnutí šňůr - možnost zavěšení ramínek na konce ramen sušáku - součástí balení je držák na zabetonování (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako sušák rozkládací 40m zahr.LINOMATIC 400 EASY 85285 LEIFHEIT , Tork matic elevation h1 bílý (7322540348941)

Brabantia Sušák prádla na stěnu Wallfix 24m

Detail

24 metrový Sušák na zeď WallFix od značky BRABANTIA je velice skladný a není třeba ho přenášet. Instalace je velice jednoduchá a součástí zboží je ochranný potah. Délka šňůr mezi rameny je 120 cm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Sušák prádla na stěnu Wallfix 24m , Premiumcord hdmi repeater až do 40m (khrep03)

Brabantia Sušák na prádlo Pull Out 22m

Detail

Domácí sušák Pull Out 22m nabízí celkem 22 m šňůry k sušení vašeho prádla. Sušák se připevní vždy mezi dvě zdi. Šňůry zůstávají napnuté díky manuálnímu utažení a zafixování. V balení naleznete i kotvící materiál do zdi. Záruka 5 let. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Sušák na prádlo Pull Out 22m , Sušák na prádlo tesco

sušák rozkládací 40m zahradní PH+kov.192x168x195cm,nosn.30kg

sušák rozkládací 40m zahradní PH+kov.192x168x195cm,nosn.30kg
Detail

rozměry (Š x H x D): 192 x 168 x 195 cm výška středové tyče: 172 cm délka šňůr: 40 m nosnost: 30 kg materiál: plast + popráškovaná ocel 3 ramena Venkovní zahradní rozkládací sušák vhodný na jarní a letní sušení prádla na zahradě s jednoduchým systémem uchycení, zároveň je odolný vůči rozmarům počasí. Plastový držák do země je součástí balení. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako sušák rozkládací 40m zahradní PH+kov.192x168x195cm,nosn.30kg , Elektrický sušák ručníků lidl

MIXER 4 SUŠÁK NA PRÁDLO 40M VILEDA - 2.jakost

MIXER 4 SUŠÁK NA PRÁDLO 40M VILEDA - 2.jakost
Detail

2.jakost - lehce ohnutý Sušák na prádlo Vileda Mixer 4 40 m PN 157237 Sušící plocha 40m – zabírá minimum prostoru a současně maximálně využívá prostor pro sušení Flexibilní čtyřúrovňový ocelový sušák na prádlo se sušící plochou až ze 4 praček Použitelný i ve sprchovém koutu Flexibilní použití díky speciálnímu kloubu můžete využít poloviční nebo plnou plochu sušáku 8 nezávislých roštů vhodných pro sušení dlouhých oděvů nebo delikátního prádla Držák pro malé oděvy, 2 věšáky pro ramínka Díky nezávislým roštům, které mohou být použity jako zcela otevřené – pro sušení dlouhých oděvů a delikátního prádla – nebo polosložené a přisunuté např. u stěny nebo radiátoru, pokud máte malé množství prádla a potřebujete ušetřit místo Dodatečné sušící místo je možné získat díky držáku pro malé oděvy (jako jsou ponožky nebo spodní prádlo) a 2 věšáky pro ramínka Otočná kolečka umožňují snadné přemísťování Když se nepoužívá, dá se snadno kompaktně složit a skladovat Rozměr rozložený (V׊×H) 169 × 71 × 71 cm Rozměr složený (V׊×H) 169 × 71 × 5 cm 3 roky záruka (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako MIXER 4 SUŠÁK NA PRÁDLO 40M VILEDA - 2.jakost , Brabantia newicon pedálový koš 30l - soft beige (149962)

Brabantia Sušák na prádlo Pull Out bílý 22m

Detail

Domácí sušák Pull Out 22m v bílé barvě nabízí celkem 22 m šňůry k sušení vašeho prádla. Sušák se připevní vždy mezi dvě zdi. Šňůry zůstávají napnuté díky manuálnímu utažení a zafixování. V balení naleznete i kotvící materiál do zdi. Záruka 5 let. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Sušák na prádlo Pull Out bílý 22m , Brabantia touch bin new, 30l - metalická šedá (115387)

Grivel G12 Cramp-O-Matic EVO 36-47 Horolezecké mačky

Grivel G12 Cramp-O-Matic EVO 36-47 Horolezecké mačky
Detail

12-bodové mačky pro všechny druhy horolezectví, velmi odolné. Model G12 je ''král maček'' používaných k lezení po horách po celém světě. Má 12 bodů, z toho 8 vpředu a 4 vzadu, což umožňuje dokonalou stabilitu a výkon ve všech sněhových a ledových podmínkách. Dostupné se systémy Cramp-O-Matic EVO, New-Matic EVO, New-Classic EVO, jsou nastavitelné a přizpůsobí se jakémukoli typu obuvi. Vybaven slavným systémem Grivel proactive Antibot vpředu i vzadu. Mačky, které dodávají sílu a spolehlivost. Aktivity: Traverzování ledovců / klasické a technické horolezectví Materiály / konstrukce / technologie: ocel, plast Certifikace: CE EN 893, UIAA 153 Vybrat velikost: 46;38;37;45;43;41;44;36;47;42;39;40 Hmotnost (g): 1012.0 Velikost: 36-47 Počet hrotů: 12.0 Typ vázání: Automatic Materiál: Ocel Typ aktivity: Vysokohorská turistika Země původu: Itálie Varianta: Cramp-O-Matic EVO (muziker.cz)

Podobné produkty ako Grivel G12 Cramp-O-Matic EVO 36-47 Horolezecké mačky , Laurastar lift pure white (000.0303.511)

Brabantia venkovní sušák Topspinner 60m

Detail

Zahradní Sušák Topspinner 60 m značky BRABANTIA je kompaktním modelem se 4 otočními rameny. Délka šňůr činí 60 , díky čemuž unese až 6 praček prádla. Šňůry jsou UV odolné, omyvatelné, neklouzavé a díky koncovce smart line jsou jednoduše vyměnitelné. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia venkovní sušák Topspinner 60m , Rowenta lv7030f0 lift contour (lv7030f0)

Gibson PBBR-030 Nashville Tune-O-Matic Chrome Kobylka na kytaru

Gibson PBBR-030 Nashville Tune-O-Matic Chrome Kobylka na kytaru
Detail

Náhradní díl, originální kobylka Tuno-O-Matic značky Gibson, která nabízí dokonalou stabilitu při ladění, ale zároveň zaručuje možnost detailního nastavení celkové výšky kobylky nebo jednotlivých kamenů. Kobylka se dodává spolu s kameny a šrouby pro okamžitou instalaci do těla kytary. Barevné provedení: Chrome. Barva: Chromová Typ: Elektronický Materiál: Ocel Vhodné pro: Les Paul Počet strun: 6 Barva podle výrobce: Chrome Země původu: USA (muziker.cz)

Podobné produkty ako Gibson PBBR-030 Nashville Tune-O-Matic Chrome Kobylka na kytaru , Beautyrelax peel&lift (br-1300)

Gibson PBBR-045 Nashville Tune-O-Matic Nickel Kobylka na kytaru

Gibson PBBR-045 Nashville Tune-O-Matic Nickel Kobylka na kytaru
Detail

Most Gibson Tune-o-matic zůstává jedním z nejuznávanějších kusů kytarového hardwaru, jaký byl kdy vyvinut. Kobylka Nashville Tune-o-matic nabízí sedla bez zářezů s jednotlivými sponami na uchycení sedlové šrouby a širší základ pro zvýšení intonačního rozsahu. Čep a kolečko jsou také odlévané přímo na kobylku, což umožňuje Nashville Tune-o-matic zapadnout přímo na místo. Tato OEM součást je k dispozici v povrchové úpravě Chrome, Nickel nebo Gold. Materiál: Ocel Typ: Elektronický Barva: Nikl Barva podle výrobce: Nickel Vhodné pro: Les Paul Země původu: Čína Počet strun: 6 (muziker.cz)

Podobné produkty ako Gibson PBBR-045 Nashville Tune-O-Matic Nickel Kobylka na kytaru

VILEDA Sun-Lift venkovní sušák (4023103228504)

VILEDA Sun-Lift venkovní sušák (4023103228504)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 50000mm, typ - otočný, určení: venkovní Tato bezvadná pomůcka vám pomůže rozvěsit prádlo, využijete ho v každé domácnosti. VILEDA Sun-Lift venkovní sušák je vhodný pro vnitřní použití, sušení urychlí čerstvý vzduch. Konstrukce sušáku VILEDA je pevná a hodnověrná, tvoří ji hliník. Sušicí plocha dosahuje velikosti 50000 mm. Otočná ramena zajistí při věšení maximální pohodlí. Důležité parametry sušáku na prádlo VILEDA Sun-Lift venkovní sušák Snadné věšení díky otočným ramenům Materiálem konstrukce je hliník VILEDA Sun-Lift venkovní sušák má sušicí plochu 50000 mm Rozměry: × 1840 × (alza.cz)

Podobné produkty ako VILEDA Sun-Lift venkovní sušák (4023103228504)

Svinovací metr a vodováha 2 v 1 Hang-O-Matic 1417468, 1.83 m

Svinovací metr a vodováha 2 v 1 Hang-O-Matic 1417468, 1.83 m
Detail

Rychlejší a přesnější měření. Jestli jste dříve potřebovali metr, vodováhu a tužku, tak teď si vystačíte s tímto jedním nástrojem. Pásmo je dlouhé až 1830 cm. Kryt chrání Hang-O-Matic před poškozením.Tento výrobek nesmí chybět ve výbavě. Označení, vyrovnání a zakreslení s pomocí jediného nástroje (conrad.cz)

Podobné produkty ako Svinovací metr a vodováha 2 v 1 Hang-O-Matic 1417468, 1.83 m

Brabantia Sušák prádla na stěnu Wallfix 24m s nerez boxem 475924 zahradní

Detail

Zahradní sušák na stěnu WallFix nabízí celkem 24 m šňůry. Sušák lze složit a šetří tak prostor na zahradě či terase. Díky automatickému systému jej lze složit pouze jednou rukou. Šňůry jsou odolné proti vlivům počasí. Vhodné i pro větší kusy prádla. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Sušák prádla na stěnu Wallfix 24m s nerez boxem 475924 zahradní

Sušák na prádlo VILEDA Sun-Lift 168252

Sušák na prádlo VILEDA Sun-Lift 168252
Detail

NakupteSušák na prádlo VILEDA Sun-Lift 168252z kategorieDům a zahrada > Domácnost > Doplňky do domácnosti > Sušáky na prádloza1599.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Sušák na prádlo VILEDA Sun-Lift 168252

Vileda Sun-Lift venkovní sušák, 50 m

Vileda Sun-Lift venkovní sušák, 50 m
Detail

Roztahovací hliníkový rotační venkovní sušák s maximální sušící plochou 50 m. Kombinuje skvělý design a inovativní systém stále perfektně vypnutých šňůr. Nastavitelná výška až na 184 cm. Nerezavějící díky hliníkové konstrukci. UV odolný a extra pevný obal na sušák. Součástí balení je také úchyt sušáku pro umístění do země (doporučujeme zabetonovat) . 4 háčky pro možnost dodatečného pověšení ramínek – na konci každého ramena. Odolný vůči UV záření. Velmi lehký sušák. Nerezavějící díky hliníkové konstrukci. UV odolný a extra pevný obal na sušák. Součástí balení je také úchyt sušáku pro umístění do země (doporučujeme zabetonovat). 4 háčky pro možnost dodatečného pověšení ramínek – na konci každého ramena. (4home.cz)

Podobné produkty ako Vileda Sun-Lift venkovní sušák, 50 m

Brabantia Zahradní Sušák Essential 40m

Detail

Zahradní Sušák Essential 40m značky BRABANTIA je základním modelem se 4 rameny. Délka šňůr je 40 metrů. Sušák je odolný vůči rozmarům počasí a šňůry jsou UV odolné. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Zahradní Sušák Essential 40m

Balkonová zástěna krémová 120 x 300 cm HDPE (310928)

Balkonová zástěna krémová 120 x 300 cm HDPE (310928)
Detail

Zástěna - balkonová, ochrana proti slunci, materiál polyethylen, rozměry 120 × 300 cm (V × Š), krémová barva Toužíte po větším soukromí či vás jen trápí sluneční paprsky a déšť? V takovém případě vás potěší balkonová zástěna SHUMEE. Odolnost vůči UV záření vás potěší hlavně v letních měsících, kdy jsou sluneční paprsky velmi intenzivní. Při jejím výběru je dobré myslet na to, kam ji budete chtít dát. Zástěna SHUMEE má totiž rozměry 300 × 120 cm. Pro její výrobu se používá materiál, kterým je polyethylen. O finální vzhled se stará krémová barva. Základní parametry balkonové zástěny SHUMEE Zajistěte si ochranu svého soukromí, kde právě potřebujete. Tento model se vám bude hodit hlavně na balkon Její rozměry jsou 300 × 120 cm Odolnost zástěny SHUMEE: UV Radost vám také zajisté udělá její krémová barva Je zhotovena z materiálu, jímž je polyethylen (alza.cz)

Podobné produkty ako Balkonová zástěna krémová 120 x 300 cm HDPE (310928)

metr laserový digitální 40M, 0,05-40m

metr laserový digitální 40M, 0,05-40m
Detail

laserová technologie umožňuje měřit rychleji a také na hůře přístupných místechfunkce automatického vypnutí laseru po 20s, automatické vypnutí přístroje po 2,5min. nečinnosti chránící výdrž bateriímožnost volby měření od přední nebo zadní hrany přístrojelze instalovat na stativ se závitem 1/4"funkce automatická kalibrace - přístroj lze dle potřeby kalibrovatpřístroj disponuje krytím IP 54 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako metr laserový digitální 40M, 0,05-40m

metr laserový digitální 40M, 0,05-40m

metr laserový digitální 40M, 0,05-40m
Detail

funkce automatického vypnutí laseru po 30s, automatické vypnutí přístroje po 3min. nečinnosti chránící výdrž bateriípřístroj kompaktních rozměrů 100x40x24mm s podsvíceným dvouřádkovým LCD displejempřístroj disponuje krytím IP 54 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako metr laserový digitální 40M, 0,05-40m

Vrbová Jitka: To je... Jitka Vrbová (3x CD) - CD (310928-2)

Vrbová Jitka: To je... Jitka Vrbová (3x CD) - CD (310928-2)
Detail

Hudební CD - Jitka Vrbová je nepřehlédnutelnou personou české trampské a country muziky. Na třech CD si můžete poslechnout výběr nejlepších písniček. Jitka Vrbová je nepřehlédnutelnou personou české trampské a country muziky. Se svým dlouholetým kamarádem a spolupracovníkem Standou Chmelíkem nazpívali a nahráli desítky písniček, z nichž mnohé doslova „zlidověly”. Na třech CD si můžete poslechnout jejich výběr. Seznam stop CD1: Den začíná krásně Den začíná krásně / Čekej tiše / Nejsem žádná tříska / Jen ty má Sázavo / Bílá pláž / Kamarádi, ještě na to máme / Nad ránem / Jižní kříž / Láska lehkomyslná / Za velkou louží / Slečna Albína CD2: Tam pod nebeskou bání Tam pod nebeskou bání / Lokálka do Říčan / Michal / Pikovický blues / Když je Praha zasněná / Socha svobody / Reduta blues / Prší / Já jsem dávno pryč / Zas na nebi hvězdy blednou / Kopretinu mít / Navoněný blues / Pěšky jako za vozem / Mistr a candáti / Klikatá čára / Byt v podkroví / Nehrajte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Vrbová Jitka: To je... Jitka Vrbová (3x CD) - CD (310928-2)

metr laserový 40m v kombinaci s 5m svinovacím, laser: 0,129 - 40m

metr laserový 40m v kombinaci s 5m svinovacím, laser: 0,129 - 40m
Detail

šířka pásku 19mm s magnetickým háčkem na konci pásku pro snazší a přesnější měřenípaprsek laseru se automaticky vypne po 30s nečinnosti a celý přístroj po cca 3min klip pro zavěšení za opasekdvouřadý LCD inverzní displej se signalizací stavu baterienabíjení Li-ion akumulátoru přes USBmicro port, 5V DCautostop: pásek zůstává ve vysunuté poloze, až po stisku tlačítka dojde ke zpětnému návinu pásku, pásek je potažen nylonovým filmem pro jeho ochranu před opotřebením (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako metr laserový 40m v kombinaci s 5m svinovacím, laser: 0,129 - 40m

Klipsch R-40M (20001655)

Klipsch R-40M (20001655)
Detail

Reproduktor - pasivní, o výkonu 200 W, frekvenční rozsah od 71 Hz do 21000 Hz, 2pásmové, impedance 8 Ohm Klipsch R-40M excelentně přehraje vaší oblíbenou hudbu. Tento model slouží jen pasivně, je nezbytné připojit k němu receiver nebo zesilovač. Kvalitní zvuk zajišťuje 2pásmové provedení. Těšit se můžete na čistě zahrané tóny ve frekvencích 71 Hz až 21000 Hz. Podrobnější představu o parametrech pak dává impedance 8 Ohm. Zajištěný výkon sestavy dosahuje hodnoty až 200 W. Na reproduktor Klipsch R-40M si musíte uvolnit místo podle jeho rozměrů 14,6 × 29,8 × 21,6 cm. Zásadní funkce reproduktoru Klipsch R-40M Představuje 2pásmové řešení Reproduktor Klipsch není doplněn o zesilovač, funguje jen pasivně Udávaný výkon reproduktoru Klipsch R-40M se vyšplhá až na 200 W Celkové rozměru tohoto kusu jsou 14,6 × 29,8 × 21,6 cm Reproduktor Klipsch je těžký 3,2 kg Impedance reproduktoru Klipsch: 8 Ohm (alza.cz)

Podobné produkty ako Klipsch R-40M (20001655)

TORO Jutový provázek 40m 2ks

Detail

TORO Jutový provázek TORO 40m 2ks, kategorie: DŮM A ZAHRADA | NÁŘADÍ (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Jutový provázek 40m 2ks

UGREEN HDMI Extender 40m (50999)

UGREEN HDMI Extender 40m (50999)
Detail

Extender - signál na vzdálenost až 40 m, 1920×1080 px, porty: HDMI, RJ45 Propojení videosignáluna velkou vzdálenostPlánujete přenášet videosignál i na větší vzdálenosti? UGREEN HDMI Extender 40m vám umožní vést signál až do vzdálenosti 40 metrů. Díky tomu můžete zapojit například i monitor na druhé straně domu například k počítači, Blu-ray přehrávači či jinému zařízení. PORTYHDMI / RJ45 BARVAčerná VZDÁLENOST40 m Video ve velké kvalitěUGREEN HDMI Extender 40m dokáže přenést videosignál v kvalitě 1920 × 1080 px na vzdálenost až 40 metrů. Budete potřebovat zásuvku pro napájecí adaptér a 40 metrů dlouhý LAN kabel. Pokud potřebujete přenášet video v plném rozlišení na dálku, extender UGREEN bude tou správnou volbou. Sledujte videa na zahraděUGREEN HDMI Extender 40m vám ušetří za dlouhé HDMI kabely. Snadno přenese video obraz na opravdu velkou... (alza.cz)

Podobné produkty ako UGREEN HDMI Extender 40m (50999)

40m kabel pro bezpečnostní kamery

40m kabel pro bezpečnostní kamery
Detail

Propojovací kabel pro analogové bezpečnostní kamery. Kabel má délku 40 metrů a slouží k propojení kamery s DVR. Kromě videa je kabelem vedeno i napájení. Kabel má BNC koncovky. (spyobchod.cz)

Podobné produkty ako 40m kabel pro bezpečnostní kamery

FESTO LFP-D-MAXI-40M

Detail

FESTO LFP-D-MAXI-40M od výrobce FESTO v kategorii Příslušenství a náhradní díly pro ventily a uzavírací zařízení za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako FESTO LFP-D-MAXI-40M

PremiumCord prodlužovacíkabel ppe2-40 40m oranžový

PremiumCord prodlužovacíkabel ppe2-40 40m oranžový
Detail

Prodlužovací přívod 230V - jednozásuvka. - barva: oranžová - 250V, 16A - 1x zásuvka / zástrčka - délka 40m - průřez vodiče 3x1,5mm2 - vodič (PVC) H05VV-F3G - barva vodiče: oranžová - baleno po 1ks - sáček s EAN kodem (patro.cz)

Podobné produkty ako PremiumCord prodlužovacíkabel ppe2-40 40m oranžový

Emos Prodlužovací kabel 40m, oranžový (1901014000)

Emos Prodlužovací kabel 40m, oranžový (1901014000)
Detail

Prodlužovací kabel - délka 40 m, male konektor 1× vidlice typu E, female konektor 1× zásuvka typu E, bez vypínače Praktický prodlužovací kabel Emos. Délka kabelu dosahuje 40 metrů, obsahuje vodič PVC H05VV-F3G s průměrem 1,5 mm2. Kabel je vyroben v oranžovém provedení, takže jej zaručeně nepřehlédnete. Ideální volba například na vaši zahradu nebo do domácnosti.Doplňující informace:Parametry:Délka: 40 metrůVodič: PVC H05VV-F3GPrůřez: 1,5 mm2Výkon: 250V, 16 A (alza.cz)

Podobné produkty ako Emos Prodlužovací kabel 40m, oranžový (1901014000)

Datacom CAT6, UTP, 40m šedý (1599)

Datacom CAT6, UTP, 40m šedý (1599)
Detail

Síťový kabel - propojovací, délka 40 m, male konektor 2× RJ-45 (CAT6), oboustranná koncovka, UTP, rovné zakončení Kvalitní patch kabel UTP (kroucená dvojlinka) se 4 páry a dvěma konektory RJ-45 určený pro propojování počítačových sítí s rychlostí až 1000 Mbit/s. Kabel je vhodný například pro spojení počítače s HUBem, routerem i kabelovým modemem. Délka kabelu je 40 metrů.Parametry a specifikace:Délka kabelu:40 mKategorie:6Podporované rychlosti:10/ 100/ 1000 Mbit/s. (alza.cz)

Podobné produkty ako Datacom CAT6, UTP, 40m šedý (1599)
Vileda Sun-Lift venkovní sušák, 50 m, brabantia fall front, brabantia doza 110665, Brabantia Tropical Leaves (118487), Klipsch R-40M (20001655), Brabantia 117282, světle šedý (117282), Brabantia newIcon, 30L, bílý (111785), cerveny chlebnik brabantia fall front, tork matic elevation h1, UGREEN HDMI Extender 40m (50999), lierac bust lift, GEKO Sada matic, 146ks (G02806), Emos Prodlužovací kabel 40m, oranžový (1901014000), Datacom CAT5E UTP šedý 40m (1575), Balkonová zástěna krémová 120 x 300 cm HDPE (310928), Laurastar LIFT 1980 (000.0336.545), Brabantia Pytle 30l (G) – 40 ks (375668), TORK Matic H1 6 ks (7322540919011), sortiment matic a podlozek 1800 ks, TORK Matic H1 6 ks (7322540138719), TORK Matic Elevation H1 černý (7322540348996), TORK Matic Elevation H1 bílý (7322540348941), PremiumCord HDMI repeater až do 40m (khrep03), sušák na prádlo tesco, elektrický sušák ručníků lidl, Brabantia NewIcon pedálový koš 30L - Soft Beige (149962), Brabantia Touch Bin New, 30L - metalická šedá (115387), Laurastar LIFT pure white (000.0303.511), Rowenta LV7030F0 Lift Contour (LV7030F0), Beautyrelax Peel&lift (BR-1300)