Brabantia sušák lift-o-matic 60m (311000)

Produkt Brabantia sušák lift-o-matic 60m (311000) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Brabantia sušák lift-o-matic 60m (311000) upraviť a produkt hľadať znova.

Brabantia sušák Lift-O-Matic 60m (311000)

Brabantia sušák Lift-O-Matic 60m (311000)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 60m, typ - skládací, otočný, výškově nastavitelný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Lift-O-Matic získáte 60 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na pět zaplněných praček. Díky možnosti nastavení ideální výšky v rozmezí 129-187 cm na šňůry snadno dosáhnete. Nejnižší pozice je ideální pro sušení dek, peřin, polštářů atd. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným krytem, který se nemusí betonovat. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 60 mVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na ramínka pro sušení jemného prádlaUV odolné šňůry s neklouzavým profilemSnadná manipulace s ramenyNa sušák Brabantia... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia sušák Lift-O-Matic 60m (311000) , Vileda sun-lift venkovní sušák, 50 m

Brabantia Sušák na prádlo Lift-O-Matic 60m

Detail

Výškově nastavitelný rotační sušák Brabantia Lift-O-Matic s unikátním deštníkovým systémem pro snadnou obsluhu. ** Délka šňůr je celých 60 metrů, hodí se pro vícečlenné rodiny. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Sušák na prádlo Lift-O-Matic 60m , Brabantia fall front

Brabantia sušák Lift-O-Matic Advance 60m (100260)

Brabantia sušák Lift-O-Matic Advance 60m (100260)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 60m, typ - skládací, otočný, výškově nastavitelný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Lift-O-Matic získáte 60 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na šest zaplněných praček. Díky možnosti nastavení ideální výšky v rozmezí 149-197 cm na šňůry snadno dosáhnete. Nejnižší pozice je ideální pro sušení dek, peřin, polštářů atd. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným víkem, který je určen do betonu. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 60 m AdvanceVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na ramínka pro sušení jemného prádlaUV odolné šňůry s neklouzavým profilemSnadná manipulace s rameny díky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia sušák Lift-O-Matic Advance 60m (100260) , Brabantia doza 110665

Brabantia sušák Lift-O-Matic 50m (310942)

Brabantia sušák Lift-O-Matic 50m (310942)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 50m, typ - skládací, otočný, výškově nastavitelný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Lift-O-Matic získáte 50 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na pět zaplněných praček. Díky možnosti nastavení ideální výšky v rozmezí 129-187 cm na šňůry snadno dosáhnete. Nejnižší pozice je ideální pro sušení dek, peřin, polštářů atd. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným krytem, který se nemusí betonovat. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 50 mVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na ramínka pro sušení jemného prádlaUV odolné šňůry s neklouzavým profilemSnadná manipulace s ramenyNa sušák Brabantia... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia sušák Lift-O-Matic 50m (310942) , Brabantia tropical leaves (118487)

Brabantia sušák Lift-O-Matic 40m (310928)

Brabantia sušák Lift-O-Matic 40m (310928)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 40m, typ - skládací, otočný, výškově nastavitelný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Lift-O-Matic získáte 40 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na pět zaplněných praček. Díky možnosti nastavení ideální výšky v rozmezí 129-187 cm na šňůry snadno dosáhnete. Nejnižší pozice je ideální pro sušení dek, peřin, polštářů atd. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným krytem, který se nemusí betonovat. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 40 mVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na ramínka pro sušení jemného prádlaUV odolné šňůry s neklouzavým profilemSnadná manipulace s ramenyNa sušák Brabantia... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia sušák Lift-O-Matic 40m (310928) , Brabantia 117282, světle šedý (117282)

Brabantia Sušák Lift-O-Matic 50m s příslušenstvím, zelená

Detail

Zahradní sušák Lift-O-Matic značky Brabantia zelené barvy disponuje otočnými rameny a 50 m dlouhou UV odolnou šňůrou s neklouzavým profilem. Lze na něj rozmístit až 40 kg mokrého prádla, což odpovídá zhruba 5 pračkám. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Sušák Lift-O-Matic 50m s příslušenstvím, zelená , Brabantia newicon, 30l, bílý (111785)

Brabantia Sušák Lift-O-Matic 50m hrot, růžová, doplňky (222887)

Brabantia Sušák Lift-O-Matic 50m hrot, růžová, doplňky (222887)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 50m, typ - skládací, otočný, výškově nastavitelný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Lift-O-Matic získáte 50 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na pět zaplněných praček. Díky možnosti nastavení ideální výšky v rozmezí 129-187 cm na šňůry snadno dosáhnete. Nejnižší pozice je ideální pro sušení dek, peřin, polštářů atd. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným krytem, který se nemusí betonovat. V balení sušáku naleznete praktický kryt odolný proti počasí, vak na kolíčky a sadu 24 kusů kolíčků. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 50 m hrot, růžováVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Sušák Lift-O-Matic 50m hrot, růžová, doplňky (222887) , Cerveny chlebnik brabantia fall front

Brabantia Sušák na prádlo Lift-O-Matic 40 m

Detail

Zahradní sušák Lift-O-Matic 40m značky BRABANTIA s délkou sušící plochy 40 metrů vystačí pro velikou rodinu. Díky nastavitelné výšce na něm může věšet prádlo celá rodina. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Sušák na prádlo Lift-O-Matic 40 m , Tork matic elevation h1

Brabantia sušák na prádlo Lift-O-Matic 50m s krytem

Detail

Venkovní sušák na prádlo Brabantia má celkovou délku šňůr 50 m a jeho součástí je také ochranný kryt na složený sušák. Je výškově nastavitelný a koncovky šňůr Smart Line zajišťují jejich snadnou výměnu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia sušák na prádlo Lift-O-Matic 50m s krytem , Krt706510 - laserový dálkoměr 60m (krt706510)

Brabantia venkovní sušák Lift-O-Matic Advance 50m, kryt, stojan a vak

Detail

Zahradní sušák Lift-O-Matic Advance 50m, kryt, stojan a vak. Jednoduché nastavení výšky ramen (± 149 – 197 cm). Vždy napnuté šńůry. Délká šňůr 50m. Ramena v nejnižší poloze jsou ideální pro větrání peřin a přehozů. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia venkovní sušák Lift-O-Matic Advance 50m, kryt, stojan a vak , Lierac bust lift

Brabantia Lift-O-Matic 50m, hrot, antracit (290428)

Brabantia Lift-O-Matic 50m, hrot, antracit (290428)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 50m, typ - skládací, otočný, výškově nastavitelný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Lift-O-Matic antracit získáte 50 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na pět zaplněných praček. Díky možnosti nastavení ideální výšky v rozmezí 129-187 cm na šňůry snadno dosáhnete. Nejnižší pozice je ideální pro sušení dek, peřin, polštářů atd. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným krytem, který se nemusí betonovat. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 50 mVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na ramínka pro sušení jemného prádlaUV odolné šňůry s neklouzavým profilemSnadná manipulace s ramenyNa sušák... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Lift-O-Matic 50m, hrot, antracit (290428) , Fieldmann fzs 9019, 60m*1.4mm (fzs9019)

Brabantia Lift-O-Matic 50m, příslušenství, antracit (290503)

Brabantia Lift-O-Matic 50m, příslušenství, antracit (290503)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 50m, typ - otočný, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Lift-O-Matic získáte 50 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na pět zaplněných praček. Díky možnosti nastavení ideální výšky v rozmezí 129-187 cm na šňůry snadno dosáhnete. Nejnižší pozice je ideální pro sušení dek, peřin, polštářů atd. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným krytem, který se nemusí betonovat. V balení sušáku naleznete praktický kryt odolný proti počasí, vak na kolíčky a sadu 24 kusů kolíčků. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 50 m hrot, antracitováVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na ramínka pro sušení jemného prádlaUV odolné šňůry s... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Lift-O-Matic 50m, příslušenství, antracit (290503) , Geko sada matic, 146ks (g02806)

Brabantia Lift-O-Matic 50m, příslušenství, zelená (290527)

Brabantia Lift-O-Matic 50m, příslušenství, zelená (290527)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 50m, typ - skládací, otočný, výškově nastavitelný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Lift-O-Matic získáte 50 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na pět zaplněných praček. Díky možnosti nastavení ideální výšky v rozmezí 129-187 cm na šňůry snadno dosáhnete. Nejnižší pozice je ideální pro sušení dek, peřin, polštářů atd. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným krytem, který se nemusí betonovat. V balení sušáku naleznete praktický kryt odolný proti počasí, vak na kolíčky a sadu 24 kusů kolíčků. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 50 m hrot, zelenáVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Lift-O-Matic 50m, příslušenství, zelená (290527) , Laurastar lift 1980 (000.0336.545)

Brabantia sušák Topspinner 60m (310867)

Brabantia sušák Topspinner 60m (310867)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 60m, typ - skládací, otočný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Topspinner získáte 60 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na pět zaplněných praček. Díky speciálnímu systému Umbrella budou šńůry vždy perfektně napnuté, je možné je nastavit do tří různých pozic. Čtyři robustní ramena z nerezové oceli odolají povětrnostním vlivům. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným víkem, který je určen do betonu. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Topspinner 60 mVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na ramínka pro sušení jemného prádlaUV odolné šňůry s neklouzavým profilemUnikátní nastavitelné Umbrella rozevírání se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia sušák Topspinner 60m (310867) , Brabantia pytle 30l (g) – 40 ks (375668)

Brabantia venkovní sušák Topspinner 60m

Detail

Zahradní Sušák Topspinner 60 m značky BRABANTIA je kompaktním modelem se 4 otočními rameny. Délka šňůr činí 60 , díky čemuž unese až 6 praček prádla. Šňůry jsou UV odolné, omyvatelné, neklouzavé a díky koncovce smart line jsou jednoduše vyměnitelné. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia venkovní sušák Topspinner 60m , Fieldmann fzs 9021, 60m*2.4mm (fzs 9021)

Brabantia Sušák na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 50m, kovový stojan

Detail

Venkovní sušák na prádlo Brabantia nabízí celkem 50 m šňůry. 4 otočná ramena lze nastavit do potřebné výšky. Stačí jednoduše nastavit výšku sušáku od 129 do 187 cm. Šňůry jsou odolné proti vlivům počasí a mají koncovky Smart line, které zajišťují jednoduchou výměnu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Sušák na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 50m, kovový stojan , Fieldmann fzs 9020, 60m*1.4mm (fzs 9020)

Brabantia sušák Topspinner 50m (310805)

Brabantia sušák Topspinner 50m (310805)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 50m, typ - skládací, otočný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Topspinner získáte 50 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na pět zaplněných praček. Díky speciálnímu systému Umbrella budou šńůry vždy perfektně napnuté, je možné je nastavit do tří různých pozic. Čtyři robustní ramena z nerezové oceli odolají povětrnostním vlivům. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným víkem, který je určen do betonu. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Topspinner 50 mVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na ramínka pro sušení jemného prádlaUV odolné šňůry s neklouzavým profilemUnikátní nastavitelné Umbrella rozevírání se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia sušák Topspinner 50m (310805) , Premiumcord hdmi extender cat5e na 60m (khext40)

Brabantia Sušák prádla na stěnu Wallfix 24m

Detail

24 metrový Sušák na zeď WallFix od značky BRABANTIA je velice skladný a není třeba ho přenášet. Instalace je velice jednoduchá a součástí zboží je ochranný potah. Délka šňůr mezi rameny je 120 cm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Sušák prádla na stěnu Wallfix 24m , Tork matic h1 6 ks (7322540919011)

Brabantia Sušák na prádlo Pull Out 22m

Detail

Domácí sušák Pull Out 22m nabízí celkem 22 m šňůry k sušení vašeho prádla. Sušák se připevní vždy mezi dvě zdi. Šňůry zůstávají napnuté díky manuálnímu utažení a zafixování. V balení naleznete i kotvící materiál do zdi. Záruka 5 let. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Sušák na prádlo Pull Out 22m , Sortiment matic a podlozek 1800 ks

sušák rozkládací 60m zahradní PH+kov.180x180x183cm,nosn.40kg

sušák rozkládací 60m zahradní PH+kov.180x180x183cm,nosn.40kg
Detail

rozměry (Š x H x D): 180 x 180 x 183 cm výška středové tyče: 180 cm průměr tyče: 3,2 cm délka šňůr: 60 m nosnost: 40 kg materiál: práškovaná ocel + plast počet ramen: 4 průměr nosné tyče: 32 mm rozměr tyče ramene: 25 x 12 mm rozměr podpůrné tyče: 12 x 12 mm barva: ŠE kostra + ČER plastové díly + ZE šňůry velikost prodejního balení (Š x H x D): 12 x 12 x 152 cm Venkovní zahradní rozkládací sušák vhodný na jarní a letní sušení prádla na zahradě s jednoduchým systémem uchycení, zároveň je odolný vůči rozmarům počasí. Plastový držák do země je součástí balení. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako sušák rozkládací 60m zahradní PH+kov.180x180x183cm,nosn.40kg , Tork matic h1 6 ks (7322540138719)

Brabantia Sušák na prádlo Pull Out bílý 22m

Detail

Domácí sušák Pull Out 22m v bílé barvě nabízí celkem 22 m šňůry k sušení vašeho prádla. Sušák se připevní vždy mezi dvě zdi. Šňůry zůstávají napnuté díky manuálnímu utažení a zafixování. V balení naleznete i kotvící materiál do zdi. Záruka 5 let. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Sušák na prádlo Pull Out bílý 22m , Tork matic elevation h1 černý (7322540348996)

Grivel G12 Cramp-O-Matic EVO 36-47 Horolezecké mačky

Grivel G12 Cramp-O-Matic EVO 36-47 Horolezecké mačky
Detail

12-bodové mačky pro všechny druhy horolezectví, velmi odolné. Model G12 je ''král maček'' používaných k lezení po horách po celém světě. Má 12 bodů, z toho 8 vpředu a 4 vzadu, což umožňuje dokonalou stabilitu a výkon ve všech sněhových a ledových podmínkách. Dostupné se systémy Cramp-O-Matic EVO, New-Matic EVO, New-Classic EVO, jsou nastavitelné a přizpůsobí se jakémukoli typu obuvi. Vybaven slavným systémem Grivel proactive Antibot vpředu i vzadu. Mačky, které dodávají sílu a spolehlivost. Aktivity: Traverzování ledovců / klasické a technické horolezectví Materiály / konstrukce / technologie: ocel, plast Certifikace: CE EN 893, UIAA 153 Vybrat velikost: 46;38;37;45;43;41;44;36;47;42;39;40 Hmotnost (g): 1012.0 Velikost: 36-47 Počet hrotů: 12.0 Typ vázání: Automatic Materiál: Ocel Typ aktivity: Vysokohorská turistika Země původu: Itálie Varianta: Cramp-O-Matic EVO (muziker.cz)

Podobné produkty ako Grivel G12 Cramp-O-Matic EVO 36-47 Horolezecké mačky , Tork matic elevation h1 bílý (7322540348941)

Brabantia venkovní sušák Topspinner 40m

Detail

Zahradní Sušák Topspinner 40m značky BRABANTIA je kompaktním modelem se 4 otočními rameny. Délka šňůr je 40 metrů. Šňůry jsou UV odolné, omyvatelné, neklouzavé a díky koncovce smart line jsou jednoduše vyměnitelné. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia venkovní sušák Topspinner 40m , Sušák na prádlo tesco

Gibson PBBR-030 Nashville Tune-O-Matic Chrome Kobylka na kytaru

Gibson PBBR-030 Nashville Tune-O-Matic Chrome Kobylka na kytaru
Detail

Náhradní díl, originální kobylka Tuno-O-Matic značky Gibson, která nabízí dokonalou stabilitu při ladění, ale zároveň zaručuje možnost detailního nastavení celkové výšky kobylky nebo jednotlivých kamenů. Kobylka se dodává spolu s kameny a šrouby pro okamžitou instalaci do těla kytary. Barevné provedení: Chrome. Barva: Chromová Typ: Elektronický Materiál: Ocel Vhodné pro: Les Paul Počet strun: 6 Barva podle výrobce: Chrome Země původu: USA (muziker.cz)

Podobné produkty ako Gibson PBBR-030 Nashville Tune-O-Matic Chrome Kobylka na kytaru , Elektrický sušák ručníků lidl

Gibson PBBR-045 Nashville Tune-O-Matic Nickel Kobylka na kytaru

Gibson PBBR-045 Nashville Tune-O-Matic Nickel Kobylka na kytaru
Detail

Most Gibson Tune-o-matic zůstává jedním z nejuznávanějších kusů kytarového hardwaru, jaký byl kdy vyvinut. Kobylka Nashville Tune-o-matic nabízí sedla bez zářezů s jednotlivými sponami na uchycení sedlové šrouby a širší základ pro zvýšení intonačního rozsahu. Čep a kolečko jsou také odlévané přímo na kobylku, což umožňuje Nashville Tune-o-matic zapadnout přímo na místo. Tato OEM součást je k dispozici v povrchové úpravě Chrome, Nickel nebo Gold. Materiál: Ocel Typ: Elektronický Barva: Nikl Barva podle výrobce: Nickel Vhodné pro: Les Paul Země původu: Čína Počet strun: 6 (muziker.cz)

Podobné produkty ako Gibson PBBR-045 Nashville Tune-O-Matic Nickel Kobylka na kytaru , Brabantia newicon pedálový koš 30l - soft beige (149962)

VILEDA Sun-Lift venkovní sušák (4023103228504)

VILEDA Sun-Lift venkovní sušák (4023103228504)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 50000mm, typ - otočný, určení: venkovní Tato bezvadná pomůcka vám pomůže rozvěsit prádlo, využijete ho v každé domácnosti. VILEDA Sun-Lift venkovní sušák je vhodný pro vnitřní použití, sušení urychlí čerstvý vzduch. Konstrukce sušáku VILEDA je pevná a hodnověrná, tvoří ji hliník. Sušicí plocha dosahuje velikosti 50000 mm. Otočná ramena zajistí při věšení maximální pohodlí. Důležité parametry sušáku na prádlo VILEDA Sun-Lift venkovní sušák Snadné věšení díky otočným ramenům Materiálem konstrukce je hliník VILEDA Sun-Lift venkovní sušák má sušicí plochu 50000 mm Rozměry: × 1840 × (alza.cz)

Podobné produkty ako VILEDA Sun-Lift venkovní sušák (4023103228504) , Brabantia touch bin new, 30l - metalická šedá (115387)

Svinovací metr a vodováha 2 v 1 Hang-O-Matic 1417468, 1.83 m

Svinovací metr a vodováha 2 v 1 Hang-O-Matic 1417468, 1.83 m
Detail

Rychlejší a přesnější měření. Jestli jste dříve potřebovali metr, vodováhu a tužku, tak teď si vystačíte s tímto jedním nástrojem. Pásmo je dlouhé až 1830 cm. Kryt chrání Hang-O-Matic před poškozením.Tento výrobek nesmí chybět ve výbavě. Označení, vyrovnání a zakreslení s pomocí jediného nástroje (conrad.cz)

Podobné produkty ako Svinovací metr a vodováha 2 v 1 Hang-O-Matic 1417468, 1.83 m , Hoteche laserový metr 0,05~60m hoteche - ht284902 (ht284902)

Brabantia Sušák prádla na stěnu Wallfix 24m s nerez boxem 475924 zahradní

Detail

Zahradní sušák na stěnu WallFix nabízí celkem 24 m šňůry. Sušák lze složit a šetří tak prostor na zahradě či terase. Díky automatickému systému jej lze složit pouze jednou rukou. Šňůry jsou odolné proti vlivům počasí. Vhodné i pro větší kusy prádla. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Sušák prádla na stěnu Wallfix 24m s nerez boxem 475924 zahradní , Fieldmann fzh 1160 60m 50004018 naviják na hadici

Sušák na prádlo VILEDA Sun-Lift 168252

Sušák na prádlo VILEDA Sun-Lift 168252
Detail

NakupteSušák na prádlo VILEDA Sun-Lift 168252z kategorieDům a zahrada > Domácnost > Doplňky do domácnosti > Sušáky na prádloza1599.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Sušák na prádlo VILEDA Sun-Lift 168252 , Laurastar lift pure white (000.0303.511)

Vileda Sun-Lift venkovní sušák, 50 m

Vileda Sun-Lift venkovní sušák, 50 m
Detail

Roztahovací hliníkový rotační venkovní sušák s maximální sušící plochou 50 m. Kombinuje skvělý design a inovativní systém stále perfektně vypnutých šňůr. Nastavitelná výška až na 184 cm. Nerezavějící díky hliníkové konstrukci. UV odolný a extra pevný obal na sušák. Součástí balení je také úchyt sušáku pro umístění do země (doporučujeme zabetonovat) . 4 háčky pro možnost dodatečného pověšení ramínek – na konci každého ramena. Odolný vůči UV záření. Velmi lehký sušák. Nerezavějící díky hliníkové konstrukci. UV odolný a extra pevný obal na sušák. Součástí balení je také úchyt sušáku pro umístění do země (doporučujeme zabetonovat). 4 háčky pro možnost dodatečného pověšení ramínek – na konci každého ramena. (4home.cz)

Podobné produkty ako Vileda Sun-Lift venkovní sušák, 50 m , Rowenta lv7030f0 lift contour (lv7030f0)

Metr laserový digitální, 60m, 0,05-60m TOTAL-TOOLS

Metr laserový digitální, 60m, 0,05-60m TOTAL-TOOLS
Detail

"Metr laserový digitální, 60m, 0,05-60m Metr laserový digitální, 60m, 0,05-60m Technické parametry: rozsah měření 0,05-60m přesnost +-2,00mm baterie AAA, 2x1,5V výdrž baterií větší než 8000 měření typ laseru výkon laseru 2 / < 1 mW displej Digitální pracovní teplota 0-40st. Celsia měrné jednotky m/ft/in hmotnost 100g doplňující parametr vlnová délka laseru 620–690 nm " (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Metr laserový digitální, 60m, 0,05-60m TOTAL-TOOLS

Fender 60M

Fender 60M
Detail

Kovové struny pro akustickou kytaru FENDER PHOSPHOR BRONZE ACOUSTIC GUITAR STRINGS Struny Fender pro akustické nástroje z této řady využívají klasického Ocelového jádra a válcového vinutí z fosforového bronzu. Díky tomu je jejich zvuk bohatý, teplější a s velkým množstvím alikvótních tónů. Jde o všestranné struny do studia i na živé vystupování, které Vás jistě překvapí kvalitou svého zvuku, pohodlností hraní i dlouhou životností. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Fender 60M

Provázek 60m

Detail

Provázek o délce 60m. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Provázek 60m

Asist laserový měřič 60m

Detail

Laserový měřič 60m od značky Asist. Přesnost měření +/- 2 mm/60 m. Rozsah měření 0,05 –60 m. Jednotky mm / inch / ft. Dioda laseru 635 nm. Napájení 2× AAA alkalické baterie. Výdrž bateríi 5000 měření. Rozsah teplot 0°C cca 40°C. Funkce ,ěření plochy, objemu, dopočítaní délky odvěsny pomocí Pythagorovy věty. Čas měření 0,03 – 3 s. Podsvícení LED. Odolnost IP54. (mall.cz)

Podobné produkty ako Asist laserový měřič 60m

Cort Earth 60M OPTB

Cort Earth 60M OPTB
Detail

akustická kytara, typ dreadnought, masivní mahagonová vrchní deska, luby a zadní díl: mahagon, šířka nultého pražce 43 mm, uzavřená olejová ladící mechanika, přírodní matná povrchová úprava. (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Cort Earth 60M OPTB

KRT706510 - Laserový dálkoměr 60m (KRT706510)

KRT706510 - Laserový dálkoměr 60m (KRT706510)
Detail

Laserový dálkoměr Laserový dálkoměr 60m Tento digitální laserový dálkoměr je dokonalým partnerem pro měření vzdáleností až do 60 m s přesností 2 mm. Nejenže vám změří přesnou vzdálenost, ale také automaticky vypočítá objem a obsah. Nepřímá měření jsou možná díky pythagorovým rovnicím. Tímto způsobem můžete dokonce určit vzdálenosti, v případě, že lineární měření není možné kvůli překážkám. TECHNICKÁ SPECIFIKACE: Pracovní dosah - 0.05-60 m Typ laseru - 635 nm, Třída laseru - 2 Přesnost měření - ±2 mm Doba provozu cca – Jednotlivá měření - 5.000 Provozní teplota - -10–40 stC Baterie - 2 × 1,5 V (AAA) Hmotnost - 0,25 kg VLASTNOSTI: Funkce sčítání/ odečítání Funkce výpočtu oblasti Funkce hlasitosti Pythagorova měřící funkce Jednotky měření metry/ palce Měření vodorovné a svislé vzdálenosti Měření vzdálenosti dvou bodů ve svislé rovině Automatické měření svislého úhlu OBSAH BALENÍ: 1× digitální laserový dálkoměr 2 x 1.5V AAA Baterie Laserový dálkoměr... (alza.cz)

Podobné produkty ako KRT706510 - Laserový dálkoměr 60m (KRT706510)

Struna FIELDMANN FZS 9019 60m*1.4mm

Struna FIELDMANN FZS 9019 60m*1.4mm
Detail

Struna FIELDMANN FZS 9019 60m*1.4mm (tipa.eu)

Podobné produkty ako Struna FIELDMANN FZS 9019 60m*1.4mm

FIELDMANN FZS 9019 Struna 60m*1.4mm

FIELDMANN FZS 9019 Struna 60m*1.4mm
Detail

Délka struny: 60 m Průměr struny: 1,4 mm Vhodná pro modely FZS 1002/2000/2001/2002 E (patro.cz)

Podobné produkty ako FIELDMANN FZS 9019 Struna 60m*1.4mm

FIELDMANN FZS 9020 Struna 60m*1.6mm

FIELDMANN FZS 9020 Struna 60m*1.6mm
Detail

Délka struny: 60 m Průměr struny: 1,6 mm Vhodná pro model FZS 2050 E (patro.cz)

Podobné produkty ako FIELDMANN FZS 9020 Struna 60m*1.6mm

FIELDMANN FZS 9021 Struna 60m*2,4mm

FIELDMANN FZS 9021 Struna 60m*2,4mm
Detail

Délka struny: 60 m Průměr struny: 2,4 mm Vhodná pro modely FZS 3001/3002/3003/3020/4003/4004/5003 B (patro.cz)

Podobné produkty ako FIELDMANN FZS 9021 Struna 60m*2,4mm

Fieldmann FZS 9021 Struna 2.4mm*60m

Detail

Náhradní struna 2,4mm/60m pro strunovou sekačku FZS 3001/3002/3020/4003 B. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fieldmann FZS 9021 Struna 2.4mm*60m

Fieldmann FZS 9020 Struna 1.6mm*60m

Detail

Náhradní struna 1,6mm/60m pro strunovou sekačku FZS 2050 E. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fieldmann FZS 9020 Struna 1.6mm*60m

Struna FIELDMANN FZS 9017 60m*1,0mm

Struna FIELDMANN FZS 9017 60m*1,0mm
Detail

Struna FIELDMANN FZS 9017-60 60m*1,0mm (tipa.eu)

Podobné produkty ako Struna FIELDMANN FZS 9017 60m*1,0mm

Struna FIELDMANN FZS 9020 60m*1.6mm

Struna FIELDMANN FZS 9020 60m*1.6mm
Detail

Struna FIELDMANN FZS 9020 60m*1.6mm (tipa.eu)

Podobné produkty ako Struna FIELDMANN FZS 9020 60m*1.6mm

Struna FIELDMANN FZS 9021 60m*2,4mm

Struna FIELDMANN FZS 9021 60m*2,4mm
Detail

Struna FIELDMANN FZS 9021 60m*2,4mm (tipa.eu)

Podobné produkty ako Struna FIELDMANN FZS 9021 60m*2,4mm

Fieldmann FZS 9019, 60m*1.4mm (FZS9019)

Fieldmann FZS 9019, 60m*1.4mm  (FZS9019)
Detail

Žací struna - vhodná pro modely Fieldmann FZS 1001/2000/2001/2002 E, délka 60m, průměr struny 1.4 mm Náhradní struna k sekačce má délku 60 m a průměr 1.4 mm. Tato struna je vhodná pro modely Fieldmann FZS 1001/2000/2001/2002 E. S touto náhradní strunou o dostatečné délce budete mít jistotu, že vám nedojde během sekání, a vy tak budete mít vždy perfektně posekaný trávník. (alza.cz)

Podobné produkty ako Fieldmann FZS 9019, 60m*1.4mm (FZS9019)

FZS 9019 Struna 60m*1.4mm FIELDMANN

FZS 9019 Struna 60m*1.4mm FIELDMANN
Detail

Délka struny: 60 m Průměr struny: 1,4 mm Vhodná pro modely FZS 1002/2000/2001/2002 E (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako FZS 9019 Struna 60m*1.4mm FIELDMANN

FZS 9020 Struna 60m*1.6mm FIELDMANN

FZS 9020 Struna 60m*1.6mm FIELDMANN
Detail

Délka struny: 60 m Průměr struny: 1,6 mm Vhodná pro model FZS 2050 E (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako FZS 9020 Struna 60m*1.6mm FIELDMANN

FZS 9021 Struna 60m*2,4mm FIELDMANN

FZS 9021 Struna 60m*2,4mm FIELDMANN
Detail

Délka struny: 60 m Průměr struny: 2,4 mm Vhodná pro modely FZS 3001/3002/3003/3020/4003/4004/5003 B (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako FZS 9021 Struna 60m*2,4mm FIELDMANN

Fieldmann FZS 9019 Struna 1.4mm*60m

Detail

Náhradní struna 1,4mm/60m pro strunovou sekačku FZS 1001/ 2000/ 2001/ 2002 E. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fieldmann FZS 9019 Struna 1.4mm*60m
Vileda Sun-Lift venkovní sušák, 50 m, brabantia fall front, brabantia doza 110665, Brabantia Tropical Leaves (118487), Brabantia 117282, světle šedý (117282), Brabantia newIcon, 30L, bílý (111785), cerveny chlebnik brabantia fall front, tork matic elevation h1, KRT706510 - Laserový dálkoměr 60m (KRT706510), lierac bust lift, Fieldmann FZS 9019, 60m*1.4mm (FZS9019), GEKO Sada matic, 146ks (G02806), Laurastar LIFT 1980 (000.0336.545), Brabantia Pytle 30l (G) – 40 ks (375668), Fieldmann FZS 9021, 60m*2.4mm (FZS 9021), Fieldmann FZS 9020, 60m*1.4mm (FZS 9020), PremiumCord HDMI extender Cat5e na 60m (khext40), TORK Matic H1 6 ks (7322540919011), sortiment matic a podlozek 1800 ks, TORK Matic H1 6 ks (7322540138719), TORK Matic Elevation H1 černý (7322540348996), TORK Matic Elevation H1 bílý (7322540348941), sušák na prádlo tesco, elektrický sušák ručníků lidl, Brabantia NewIcon pedálový koš 30L - Soft Beige (149962), Brabantia Touch Bin New, 30L - metalická šedá (115387), Hoteche Laserový metr 0,05~60m Hoteche - HT284902 (HT284902), FIELDMANN FZH 1160 60m 50004018 naviják na hadici , Laurastar LIFT pure white (000.0303.511), Rowenta LV7030F0 Lift Contour (LV7030F0)