Brabantia sušák lift-o-matic 50m (310942)

Produkt Brabantia sušák lift-o-matic 50m (310942) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Brabantia sušák lift-o-matic 50m (310942) upraviť a produkt hľadať znova.

Brabantia sušák Lift-O-Matic 50m (310942)

Brabantia sušák Lift-O-Matic 50m (310942)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 50m, typ - skládací, otočný, výškově nastavitelný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Lift-O-Matic získáte 50 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na pět zaplněných praček. Díky možnosti nastavení ideální výšky v rozmezí 129-187 cm na šňůry snadno dosáhnete. Nejnižší pozice je ideální pro sušení dek, peřin, polštářů atd. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným krytem, který se nemusí betonovat. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 50 mVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na ramínka pro sušení jemného prádlaUV odolné šňůry s neklouzavým profilemSnadná manipulace s ramenyNa sušák Brabantia... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia sušák Lift-O-Matic 50m (310942) , Vileda sun-lift venkovní sušák, 50 m

Brabantia Sušák Lift-O-Matic 50m s příslušenstvím, zelená

Detail

Zahradní sušák Lift-O-Matic značky Brabantia zelené barvy disponuje otočnými rameny a 50 m dlouhou UV odolnou šňůrou s neklouzavým profilem. Lze na něj rozmístit až 40 kg mokrého prádla, což odpovídá zhruba 5 pračkám. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Sušák Lift-O-Matic 50m s příslušenstvím, zelená , Brabantia fall front

Brabantia Sušák Lift-O-Matic 50m hrot, růžová, doplňky (222887)

Brabantia Sušák Lift-O-Matic 50m hrot, růžová, doplňky (222887)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 50m, typ - skládací, otočný, výškově nastavitelný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Lift-O-Matic získáte 50 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na pět zaplněných praček. Díky možnosti nastavení ideální výšky v rozmezí 129-187 cm na šňůry snadno dosáhnete. Nejnižší pozice je ideální pro sušení dek, peřin, polštářů atd. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným krytem, který se nemusí betonovat. V balení sušáku naleznete praktický kryt odolný proti počasí, vak na kolíčky a sadu 24 kusů kolíčků. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 50 m hrot, růžováVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Sušák Lift-O-Matic 50m hrot, růžová, doplňky (222887) , Brabantia doza 110665

Brabantia sušák na prádlo Lift-O-Matic 50m s krytem

Detail

Venkovní sušák na prádlo Brabantia má celkovou délku šňůr 50 m a jeho součástí je také ochranný kryt na složený sušák. Je výškově nastavitelný a koncovky šňůr Smart Line zajišťují jejich snadnou výměnu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia sušák na prádlo Lift-O-Matic 50m s krytem , Brabantia tropical leaves (118487)

Brabantia venkovní sušák Lift-O-Matic Advance 50m, kryt, stojan a vak

Detail

Zahradní sušák Lift-O-Matic Advance 50m, kryt, stojan a vak. Jednoduché nastavení výšky ramen (± 149 – 197 cm). Vždy napnuté šńůry. Délká šňůr 50m. Ramena v nejnižší poloze jsou ideální pro větrání peřin a přehozů. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia venkovní sušák Lift-O-Matic Advance 50m, kryt, stojan a vak , Brabantia 117282, světle šedý (117282)

Brabantia sušák Lift-O-Matic 60m (311000)

Brabantia sušák Lift-O-Matic 60m (311000)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 60m, typ - skládací, otočný, výškově nastavitelný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Lift-O-Matic získáte 60 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na pět zaplněných praček. Díky možnosti nastavení ideální výšky v rozmezí 129-187 cm na šňůry snadno dosáhnete. Nejnižší pozice je ideální pro sušení dek, peřin, polštářů atd. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným krytem, který se nemusí betonovat. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 60 mVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na ramínka pro sušení jemného prádlaUV odolné šňůry s neklouzavým profilemSnadná manipulace s ramenyNa sušák Brabantia... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia sušák Lift-O-Matic 60m (311000) , Brabantia newicon, 30l, bílý (111785)

Brabantia sušák Lift-O-Matic 40m (310928)

Brabantia sušák Lift-O-Matic 40m (310928)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 40m, typ - skládací, otočný, výškově nastavitelný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Lift-O-Matic získáte 40 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na pět zaplněných praček. Díky možnosti nastavení ideální výšky v rozmezí 129-187 cm na šňůry snadno dosáhnete. Nejnižší pozice je ideální pro sušení dek, peřin, polštářů atd. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným krytem, který se nemusí betonovat. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 40 mVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na ramínka pro sušení jemného prádlaUV odolné šňůry s neklouzavým profilemSnadná manipulace s ramenyNa sušák Brabantia... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia sušák Lift-O-Matic 40m (310928) , Cerveny chlebnik brabantia fall front

Brabantia sušák Lift-O-Matic Advance 60m (100260)

Brabantia sušák Lift-O-Matic Advance 60m (100260)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 60m, typ - skládací, otočný, výškově nastavitelný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Lift-O-Matic získáte 60 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na šest zaplněných praček. Díky možnosti nastavení ideální výšky v rozmezí 149-197 cm na šňůry snadno dosáhnete. Nejnižší pozice je ideální pro sušení dek, peřin, polštářů atd. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným víkem, který je určen do betonu. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 60 m AdvanceVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na ramínka pro sušení jemného prádlaUV odolné šňůry s neklouzavým profilemSnadná manipulace s rameny díky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia sušák Lift-O-Matic Advance 60m (100260) , Tork matic elevation h1

Brabantia Lift-O-Matic 50m, hrot, antracit (290428)

Brabantia Lift-O-Matic 50m, hrot, antracit (290428)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 50m, typ - skládací, otočný, výškově nastavitelný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Lift-O-Matic antracit získáte 50 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na pět zaplněných praček. Díky možnosti nastavení ideální výšky v rozmezí 129-187 cm na šňůry snadno dosáhnete. Nejnižší pozice je ideální pro sušení dek, peřin, polštářů atd. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným krytem, který se nemusí betonovat. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 50 mVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na ramínka pro sušení jemného prádlaUV odolné šňůry s neklouzavým profilemSnadná manipulace s ramenyNa sušák... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Lift-O-Matic 50m, hrot, antracit (290428) , Lierac bust lift

Brabantia Lift-O-Matic 50m, příslušenství, antracit (290503)

Brabantia Lift-O-Matic 50m, příslušenství, antracit (290503)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 50m, typ - otočný, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Lift-O-Matic získáte 50 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na pět zaplněných praček. Díky možnosti nastavení ideální výšky v rozmezí 129-187 cm na šňůry snadno dosáhnete. Nejnižší pozice je ideální pro sušení dek, peřin, polštářů atd. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným krytem, který se nemusí betonovat. V balení sušáku naleznete praktický kryt odolný proti počasí, vak na kolíčky a sadu 24 kusů kolíčků. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 50 m hrot, antracitováVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na ramínka pro sušení jemného prádlaUV odolné šňůry s... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Lift-O-Matic 50m, příslušenství, antracit (290503) , Klipsch r-50m (20001654)

Brabantia Lift-O-Matic 50m, příslušenství, zelená (290527)

Brabantia Lift-O-Matic 50m, příslušenství, zelená (290527)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 50m, typ - skládací, otočný, výškově nastavitelný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Lift-O-Matic získáte 50 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na pět zaplněných praček. Díky možnosti nastavení ideální výšky v rozmezí 129-187 cm na šňůry snadno dosáhnete. Nejnižší pozice je ideální pro sušení dek, peřin, polštářů atd. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným krytem, který se nemusí betonovat. V balení sušáku naleznete praktický kryt odolný proti počasí, vak na kolíčky a sadu 24 kusů kolíčků. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 50 m hrot, zelenáVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Lift-O-Matic 50m, příslušenství, zelená (290527) , Geko sada matic, 146ks (g02806)

Brabantia Sušák na prádlo Lift-O-Matic 60m

Detail

Výškově nastavitelný rotační sušák Brabantia Lift-O-Matic s unikátním deštníkovým systémem pro snadnou obsluhu. ** Délka šňůr je celých 60 metrů, hodí se pro vícečlenné rodiny. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Sušák na prádlo Lift-O-Matic 60m , Laurastar lift 1980 (000.0336.545)

Brabantia Sušák na prádlo Lift-O-Matic 40 m

Detail

Zahradní sušák Lift-O-Matic 40m značky BRABANTIA s délkou sušící plochy 40 metrů vystačí pro velikou rodinu. Díky nastavitelné výšce na něm může věšet prádlo celá rodina. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Sušák na prádlo Lift-O-Matic 40 m , Brabantia pytle 30l (g) – 40 ks (375668)

Brabantia Sušák na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 50m, kovový stojan

Detail

Venkovní sušák na prádlo Brabantia nabízí celkem 50 m šňůry. 4 otočná ramena lze nastavit do potřebné výšky. Stačí jednoduše nastavit výšku sušáku od 129 do 187 cm. Šňůry jsou odolné proti vlivům počasí a mají koncovky Smart line, které zajišťují jednoduchou výměnu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Sušák na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 50m, kovový stojan , Tork matic h1 6 ks (7322540919011)

Brabantia sušák Topspinner 50m (310805)

Brabantia sušák Topspinner 50m (310805)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 50m, typ - skládací, otočný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Topspinner získáte 50 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na pět zaplněných praček. Díky speciálnímu systému Umbrella budou šńůry vždy perfektně napnuté, je možné je nastavit do tří různých pozic. Čtyři robustní ramena z nerezové oceli odolají povětrnostním vlivům. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným víkem, který je určen do betonu. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Topspinner 50 mVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na ramínka pro sušení jemného prádlaUV odolné šňůry s neklouzavým profilemUnikátní nastavitelné Umbrella rozevírání se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia sušák Topspinner 50m (310805) , Sortiment matic a podlozek 1800 ks

Brabantia sušák Topspinner 60m (310867)

Brabantia sušák Topspinner 60m (310867)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 60m, typ - skládací, otočný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Topspinner získáte 60 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na pět zaplněných praček. Díky speciálnímu systému Umbrella budou šńůry vždy perfektně napnuté, je možné je nastavit do tří různých pozic. Čtyři robustní ramena z nerezové oceli odolají povětrnostním vlivům. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným víkem, který je určen do betonu. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Topspinner 60 mVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na ramínka pro sušení jemného prádlaUV odolné šňůry s neklouzavým profilemUnikátní nastavitelné Umbrella rozevírání se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia sušák Topspinner 60m (310867) , Tork matic h1 6 ks (7322540138719)

Brabantia Sušák prádla na stěnu Wallfix 24m

Detail

24 metrový Sušák na zeď WallFix od značky BRABANTIA je velice skladný a není třeba ho přenášet. Instalace je velice jednoduchá a součástí zboží je ochranný potah. Délka šňůr mezi rameny je 120 cm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Sušák prádla na stěnu Wallfix 24m , Tork matic elevation h1 černý (7322540348996)

Brabantia Sušák na prádlo Pull Out 22m

Detail

Domácí sušák Pull Out 22m nabízí celkem 22 m šňůry k sušení vašeho prádla. Sušák se připevní vždy mezi dvě zdi. Šňůry zůstávají napnuté díky manuálnímu utažení a zafixování. V balení naleznete i kotvící materiál do zdi. Záruka 5 let. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Sušák na prádlo Pull Out 22m , Tork matic elevation h1 bílý (7322540348941)

sušák rozkládací 50m zahradní PH+kov.

sušák rozkládací 50m zahradní PH+kov.
Detail

délka šňůr: 50 m nosnost: 30 kg materiál: plast + kov Venkovní zahradní rozkládací sušák vhodný na jarní a letní sušení prádla na zahradě s jednoduchým systém uchycení, zároveň je odolný vůči rozmarům počasí. Součástí balení je plastové pouzdro, které je určeno k zabetonování do země a bezpečnému uchycení sušáku. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako sušák rozkládací 50m zahradní PH+kov. , Sušák na prádlo tesco

M.A.T. sušák rozkládací 50m zahradní (8590419734129)

M.A.T. sušák rozkládací 50m zahradní (8590419734129)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 50m, typ - skládací, určení: venkovní Bezvadný asistent vám bude po ruce a svou funkčností potěší všechny členy vaší domácnosti. M.A.T. sušák rozkládací 50m zahradní se vyplatí pokud sušíte prádlo ve venkovních prostorech sušit s ním tedy můžete na čerstvém vzduchu. Konstrukce sušáku M.A.T. je pevná a důvěryhodná, jejím materiálem je kov. Prádlo můžete pověsit na 40 šňůr. Plocha sušáku dosahuje velikosti 50 m. Podstatná je nejvyšší nosnost, M.A.T. sušák rozkládací 50m zahradní zvládne až 30 kg. Skládací konstrukce ve vašem bytě nepotřebuje ve složeném stavu větší místo. Zajímavé funkce sušáku na prádlo M.A.T. sušák rozkládací 50m zahradní Díky skládací konstrukci je vhodný do malých bytů Materiál konstrukce sušáku: kov M.A.T. sušák rozkládací 50m zahradní disponuje sušicí plochou 50 m Nabízí 40 šňůr Sušák na prádlo M.A.T. unese až 30 kg Rozměry: 170 × 183 × 170 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako M.A.T. sušák rozkládací 50m zahradní (8590419734129) , Elektrický sušák ručníků lidl

Brabantia Sušák na prádlo Pull Out bílý 22m

Detail

Domácí sušák Pull Out 22m v bílé barvě nabízí celkem 22 m šňůry k sušení vašeho prádla. Sušák se připevní vždy mezi dvě zdi. Šňůry zůstávají napnuté díky manuálnímu utažení a zafixování. V balení naleznete i kotvící materiál do zdi. Záruka 5 let. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Sušák na prádlo Pull Out bílý 22m , Brabantia newicon pedálový koš 30l - soft beige (149962)

Grivel G12 Cramp-O-Matic EVO 36-47 Horolezecké mačky

Grivel G12 Cramp-O-Matic EVO 36-47 Horolezecké mačky
Detail

12-bodové mačky pro všechny druhy horolezectví, velmi odolné. Model G12 je ''král maček'' používaných k lezení po horách po celém světě. Má 12 bodů, z toho 8 vpředu a 4 vzadu, což umožňuje dokonalou stabilitu a výkon ve všech sněhových a ledových podmínkách. Dostupné se systémy Cramp-O-Matic EVO, New-Matic EVO, New-Classic EVO, jsou nastavitelné a přizpůsobí se jakémukoli typu obuvi. Vybaven slavným systémem Grivel proactive Antibot vpředu i vzadu. Mačky, které dodávají sílu a spolehlivost. Aktivity: Traverzování ledovců / klasické a technické horolezectví Materiály / konstrukce / technologie: ocel, plast Certifikace: CE EN 893, UIAA 153 Vybrat velikost: 46;38;37;45;43;41;44;36;47;42;39;40 Hmotnost (g): 1012.0 Velikost: 36-47 Počet hrotů: 12.0 Typ vázání: Automatic Materiál: Ocel Typ aktivity: Vysokohorská turistika Země původu: Itálie Varianta: Cramp-O-Matic EVO (muziker.cz)

Podobné produkty ako Grivel G12 Cramp-O-Matic EVO 36-47 Horolezecké mačky , Brabantia touch bin new, 30l - metalická šedá (115387)

JHL ALU sušák rozkládací 50m zahradní (8590419467256)

JHL ALU sušák rozkládací 50m zahradní (8590419467256)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 50m, typ - skládací, určení: venkovní Spolehlivý pomocník vám umožní snadno rozvěsit prádlo, skvěle se uplatní v každé domácnosti. JHL ALU sušák rozkládací 50m zahradní se hodí pro sušení prádla pod širým nebem, slunce a čerstvý vzduch vybělí a usuší prádlo. Konstrukce sušáku JHL ALU je trvanlivá a spolehlivá, jejím materiálem je kov. Pro věšení prádla nabídne 40 šňůr. Plocha sušáku dosahuje velikosti 50 m. Neméně důležitý údaj je maximální nosnost, JHL ALU sušák rozkládací 50m zahradní zvládne až 30 kg. Skládací konstrukce zabere ve složeném stavu pouhé minimum prostoru. Podstatné vlastnosti sušáku na prádlo JHL ALU sušák rozkládací 50m zahradní Kompaktní skládací konstrukce šetří místo Materiálem konstrukce je kov JHL ALU sušák rozkládací 50m zahradní disponuje sušicí plochou 50 m Nabízí 40 šňůr Sušák na prádlo JHL ALU disponuje nosností 30 kg Disponuje rozměry: 18,7 × 1,2 × 1,2 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako JHL ALU sušák rozkládací 50m zahradní (8590419467256) , Premiumcord hdmi repeater do 50m (khrep)

Brabantia venkovní sušák Topspinner 40m

Detail

Zahradní Sušák Topspinner 40m značky BRABANTIA je kompaktním modelem se 4 otočními rameny. Délka šňůr je 40 metrů. Šňůry jsou UV odolné, omyvatelné, neklouzavé a díky koncovce smart line jsou jednoduše vyměnitelné. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia venkovní sušák Topspinner 40m , Datacom drát, cat6, utp, 50m (1380)

Brabantia venkovní sušák Topspinner 60m

Detail

Zahradní Sušák Topspinner 60 m značky BRABANTIA je kompaktním modelem se 4 otočními rameny. Délka šňůr činí 60 , díky čemuž unese až 6 praček prádla. Šňůry jsou UV odolné, omyvatelné, neklouzavé a díky koncovce smart line jsou jednoduše vyměnitelné. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia venkovní sušák Topspinner 60m , Laurastar lift pure white (000.0303.511)

Gibson PBBR-030 Nashville Tune-O-Matic Chrome Kobylka na kytaru

Gibson PBBR-030 Nashville Tune-O-Matic Chrome Kobylka na kytaru
Detail

Náhradní díl, originální kobylka Tuno-O-Matic značky Gibson, která nabízí dokonalou stabilitu při ladění, ale zároveň zaručuje možnost detailního nastavení celkové výšky kobylky nebo jednotlivých kamenů. Kobylka se dodává spolu s kameny a šrouby pro okamžitou instalaci do těla kytary. Barevné provedení: Chrome. Barva: Chromová Typ: Elektronický Materiál: Ocel Vhodné pro: Les Paul Počet strun: 6 Barva podle výrobce: Chrome Země původu: USA (muziker.cz)

Podobné produkty ako Gibson PBBR-030 Nashville Tune-O-Matic Chrome Kobylka na kytaru , Rowenta lv7030f0 lift contour (lv7030f0)

Gibson PBBR-045 Nashville Tune-O-Matic Nickel Kobylka na kytaru

Gibson PBBR-045 Nashville Tune-O-Matic Nickel Kobylka na kytaru
Detail

Most Gibson Tune-o-matic zůstává jedním z nejuznávanějších kusů kytarového hardwaru, jaký byl kdy vyvinut. Kobylka Nashville Tune-o-matic nabízí sedla bez zářezů s jednotlivými sponami na uchycení sedlové šrouby a širší základ pro zvýšení intonačního rozsahu. Čep a kolečko jsou také odlévané přímo na kobylku, což umožňuje Nashville Tune-o-matic zapadnout přímo na místo. Tato OEM součást je k dispozici v povrchové úpravě Chrome, Nickel nebo Gold. Materiál: Ocel Typ: Elektronický Barva: Nikl Barva podle výrobce: Nickel Vhodné pro: Les Paul Země původu: Čína Počet strun: 6 (muziker.cz)

Podobné produkty ako Gibson PBBR-045 Nashville Tune-O-Matic Nickel Kobylka na kytaru , Beautyrelax peel&lift (br-1300)

VILEDA Sun-Lift venkovní sušák (4023103228504)

VILEDA Sun-Lift venkovní sušák (4023103228504)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 50000mm, typ - otočný, určení: venkovní Tato bezvadná pomůcka vám pomůže rozvěsit prádlo, využijete ho v každé domácnosti. VILEDA Sun-Lift venkovní sušák je vhodný pro vnitřní použití, sušení urychlí čerstvý vzduch. Konstrukce sušáku VILEDA je pevná a hodnověrná, tvoří ji hliník. Sušicí plocha dosahuje velikosti 50000 mm. Otočná ramena zajistí při věšení maximální pohodlí. Důležité parametry sušáku na prádlo VILEDA Sun-Lift venkovní sušák Snadné věšení díky otočným ramenům Materiálem konstrukce je hliník VILEDA Sun-Lift venkovní sušák má sušicí plochu 50000 mm Rozměry: × 1840 × (alza.cz)

Podobné produkty ako VILEDA Sun-Lift venkovní sušák (4023103228504) , Laurastar lift xtra titan (000.0325.540)

Brabantia Topspinner 50m, hrot, zelená (290367)

Brabantia Topspinner 50m, hrot, zelená (290367)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 50m, typ - otočný, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Topspinner získáte 50 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na pět zaplněných praček. Díky speciálnímu systému Umbrella budou šńůry vždy perfektně napnuté, je možné je nastavit do tří různých pozic. Čtyři robustní ramena z nerezové oceli odolají povětrnostním vlivům. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným víkem, který je určen do betonu. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Topspinner 50 m, zelenáVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na ramínka pro sušení jemného prádlaUV odolné šňůry s neklouzavým profilemUnikátní nastavitelné Umbrella rozevírání se snadným ovládánímNa sušák... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Topspinner 50m, hrot, zelená (290367) , Laurastar lift original red (000.0304.501)

Brabantia Topspinner 50m, hrot, antracit (290343)

Brabantia Topspinner 50m, hrot, antracit (290343)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 50m, typ - skládací, otočný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Topspinner získáte 50 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na pět zaplněných praček. Díky speciálnímu systému Umbrella budou šńůry vždy perfektně napnuté, je možné je nastavit do tří různých pozic. Čtyři robustní ramena z nerezové oceli odolají povětrnostním vlivům. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným víkem, který je určen do betonu. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Topspinner 50 m, antracitVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na ramínka pro sušení jemného prádlaUV odolné šňůry s neklouzavým profilemUnikátní nastavitelné Umbrella... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Topspinner 50m, hrot, antracit (290343) , Beautyrelax peel&lift (br-1300w)

Svinovací metr a vodováha 2 v 1 Hang-O-Matic 1417468, 1.83 m

Svinovací metr a vodováha 2 v 1 Hang-O-Matic 1417468, 1.83 m
Detail

Rychlejší a přesnější měření. Jestli jste dříve potřebovali metr, vodováhu a tužku, tak teď si vystačíte s tímto jedním nástrojem. Pásmo je dlouhé až 1830 cm. Kryt chrání Hang-O-Matic před poškozením.Tento výrobek nesmí chybět ve výbavě. Označení, vyrovnání a zakreslení s pomocí jediného nástroje (conrad.cz)

Podobné produkty ako Svinovací metr a vodováha 2 v 1 Hang-O-Matic 1417468, 1.83 m

sušák rozkládací 50m zahradní PH+kov.170x170x183cm,nosn.30kg

sušák rozkládací 50m zahradní PH+kov.170x170x183cm,nosn.30kg
Detail

rozměry (Š x H x D): 170 x 170 x 183 cm výška středové tyče: 180 cm průměr tyče: 3,2 cm délka šňůr: 50 m nosnost: 30 kg materiál: práškovaná ocel + plast počet ramen: 4 průměr nosné tyče: 32 mm rozměr tyče ramene: 25 x 12 mm rozměr podpůrné tyče: 12 x 12 mm barva: ŠE kostra + ČER plastové díly + ZE šňůry velikost prodejního balení (Š x H x D): 12 x 12 x 142 cm Venkovní zahradní rozkládací sušák vhodný na jarní a letní sušení prádla na zahradě s jednoduchým systémem uchycení, zároveň je odolný vůči rozmarům počasí. Plastový držák do země je součástí balení. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako sušák rozkládací 50m zahradní PH+kov.170x170x183cm,nosn.30kg

Brabantia Sušák prádla na stěnu Wallfix 24m s nerez boxem 475924 zahradní

Detail

Zahradní sušák na stěnu WallFix nabízí celkem 24 m šňůry. Sušák lze složit a šetří tak prostor na zahradě či terase. Díky automatickému systému jej lze složit pouze jednou rukou. Šňůry jsou odolné proti vlivům počasí. Vhodné i pro větší kusy prádla. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Sušák prádla na stěnu Wallfix 24m s nerez boxem 475924 zahradní

Sušák na prádlo VILEDA Sun-Lift 168252

Sušák na prádlo VILEDA Sun-Lift 168252
Detail

NakupteSušák na prádlo VILEDA Sun-Lift 168252z kategorieDům a zahrada > Domácnost > Doplňky do domácnosti > Sušáky na prádloza1599.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Sušák na prádlo VILEDA Sun-Lift 168252

Vileda Sun-Lift venkovní sušák, 50 m

Vileda Sun-Lift venkovní sušák, 50 m
Detail

Roztahovací hliníkový rotační venkovní sušák s maximální sušící plochou 50 m. Kombinuje skvělý design a inovativní systém stále perfektně vypnutých šňůr. Nastavitelná výška až na 184 cm. Nerezavějící díky hliníkové konstrukci. UV odolný a extra pevný obal na sušák. Součástí balení je také úchyt sušáku pro umístění do země (doporučujeme zabetonovat) . 4 háčky pro možnost dodatečného pověšení ramínek – na konci každého ramena. Odolný vůči UV záření. Velmi lehký sušák. Nerezavějící díky hliníkové konstrukci. UV odolný a extra pevný obal na sušák. Součástí balení je také úchyt sušáku pro umístění do země (doporučujeme zabetonovat). 4 háčky pro možnost dodatečného pověšení ramínek – na konci každého ramena. (4home.cz)

Podobné produkty ako Vileda Sun-Lift venkovní sušák, 50 m

Brabantia Sušák Topspinner 50m s hrotem, antracit

Detail

Zahradní sušák Topspinner značky Brabantia antracitové barvy disponuje otočnými rameny a 50 m dlouhou UV odolnou šňůrou s neklouzavým profilem. Lze na něj rozmístit až 40 kg mokrého prádla, což odpovídá zhruba 5 pračkám. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Sušák Topspinner 50m s hrotem, antracit

Brabantia venkovní sušák Topspinner 50m

Detail

Zahradní Sušák Topspinner 50m značky BRABANTIA je kompaktním modelem se 4 otočními rameny. Délka šňůr je 50 metrů. Šňůry jsou UV odolné, omyvatelné, neklouzavé a díky koncovce smart line jsou jednoduše vyměnitelné. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia venkovní sušák Topspinner 50m

Brabantia Sušák Topspinner 50m s hrotem, antracit - zánovní

Detail

Zahradní sušák Topspinner značky Brabantia antracitové barvy disponuje otočnými rameny a 50 m dlouhou UV odolnou šňůrou s neklouzavým profilem. Lze na něj rozmístit až 40 kg mokrého prádla, což odpovídá zhruba 5 pračkám. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Sušák Topspinner 50m s hrotem, antracit - zánovní

Brabantia Sušák na prádlo Topspinner 50m s potahem

Detail

Venkovní sušák na prádlo Topspinner nabízí celkem 50 m šňůry. Šňůry jsou odolné proti vlivům počasí a mají koncovky Smart line, které zajišťují jednoduchou výměnu. 3 polohy pro plné napnutí šňur. 4 otočná ramena jsou vybavena poutky pro zavěšení ramínek. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Sušák na prádlo Topspinner 50m s potahem

Sušák Hanna

Sušák Hanna
Detail

Na podrobném popisu k produktu Sušák Hanna pracujeme. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sušák Hanna

sušák rozkl. 18m PREMIUM 2V1 s kol.,kov.,n.17kg,odep.malý sušák na

sušák rozkl. 18m PREMIUM  2V1 s kol.,kov.,n.17kg,odep.malý sušák na
Detail

rozměry (Š x H x V)): rozložený - 180 x 57 x 91 cm; složený - 57 x 13 x 106 cm nosnost: 17 kg sušící plocha: 18 m materiál: plast, kov hmotnost: 3 kg Rozkládací sušák na prádlo 18 m PREMIUM 2V1 s kolečky má dvojí použití,lze použít jako celek k sušení každodenního prádla, nebo můžete použít pouze jeho oddělitelné křídlo. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako sušák rozkl. 18m PREMIUM 2V1 s kol.,kov.,n.17kg,odep.malý sušák na

sušák rozkl. 27m INFINITY,vysouv.198-270cm,kov.+2 sušáky bot VILED

sušák rozkl. 27m INFINITY,vysouv.198-270cm,kov.+2 sušáky bot VILED
Detail

rozměry (Š x H x V)): rozložený - 186-257 x 57 x 100 cm; složený - 57 x 12 x 117,5 cm nosnost: 17 kg sušící plocha: 27 m materiál: plast, kov hmotnost: 5,4 kg Rozkládací sušák na prádlo 27 m INFINITY je perfektní sušák s kolečky pro každodenní prádlo nebo pro sušení velkých předmětů, jako jsou prostěradla a ubrusy. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako sušák rozkl. 27m INFINITY,vysouv.198-270cm,kov.+2 sušáky bot VILED

drát vázací, 50m

drát vázací, 50m
Detail

(fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako drát vázací, 50m

Skládací teleskopický sušák

Detail

Skládací a teleskopický třípatrový sušák na prádlo ve složeném i rozloženém stavu zabírá velmi málo místa a je tak ideálním pomocníkem při kempování nebo do malého bytu. Sušák má 11 tyčí, kam se dá pověsit prádlo, je velmi kompaktní, skladný, lehký a voděodolný. (familium.cz)

Podobné produkty ako Skládací teleskopický sušák

úsporný teleskopický sušák

úsporný teleskopický sušák
Detail

Úzký, ale efektivní. Tento variabilní sušák můžete využít pro sušení prádla či ručníků a místo na radiátoru jej můžete také jednoduše zavěsit na dveře. Postupným vysunutím čtyř tyčí získáte až 4,15 m sušící plochy. Pokud není zrovna sušák potřeba, nechá se pro úsporu místa zasunutý. Lze jej samozřejmě také upevnit na stěnu. Balení včetně speciálního držáku na ploché radiátory. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako úsporný teleskopický sušák

Sušák na boty

Sušák na boty
Detail

Sušák na boty pro modely sušiček o hloubce 60cm Katalogové číslo:2976660100 (e-beko.cz)

Podobné produkty ako Sušák na boty

PROHOME - Alobal 50m Alufix

PROHOME - Alobal 50m Alufix
Detail

50mx29cm, rozměr rolky 30x4cm (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Alobal 50m Alufix

Hadice 50m O12/16mm

Detail

Zelená plastová hadice. Délka: 50 m Vnitřní průměr 12 mm, vnější průměr 16 mm. (superzoo.cz)

Podobné produkty ako Hadice 50m O12/16mm

Hadice průsaková BRADAS 50m

Hadice průsaková BRADAS 50m
Detail

Hadice průsaková BRADAS 50m (tipa.eu)

Podobné produkty ako Hadice průsaková BRADAS 50m

TORO Provázek 50m 3ks

TORO Provázek 50m 3ks
Detail

TORO Provázek TORO 50m 3ks, kategorie: DŮM A ZAHRADA | NÁŘADÍ (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Provázek 50m 3ks
Vileda Sun-Lift venkovní sušák, 50 m, brabantia fall front, brabantia doza 110665, Brabantia Tropical Leaves (118487), Brabantia 117282, světle šedý (117282), Brabantia newIcon, 30L, bílý (111785), cerveny chlebnik brabantia fall front, tork matic elevation h1, lierac bust lift, Klipsch R-50M (20001654), GEKO Sada matic, 146ks (G02806), Laurastar LIFT 1980 (000.0336.545), Brabantia Pytle 30l (G) – 40 ks (375668), TORK Matic H1 6 ks (7322540919011), sortiment matic a podlozek 1800 ks, TORK Matic H1 6 ks (7322540138719), TORK Matic Elevation H1 černý (7322540348996), TORK Matic Elevation H1 bílý (7322540348941), sušák na prádlo tesco, elektrický sušák ručníků lidl, Brabantia NewIcon pedálový koš 30L - Soft Beige (149962), Brabantia Touch Bin New, 30L - metalická šedá (115387), PremiumCord HDMI repeater do 50m (khrep), Datacom drát, CAT6, UTP, 50m (1380), Laurastar LIFT pure white (000.0303.511), Rowenta LV7030F0 Lift Contour (LV7030F0), Beautyrelax Peel&lift (BR-1300), Laurastar LIFT Xtra titan (000.0325.540), Laurastar LIFT original red (000.0304.501), Beautyrelax Peel&lift (BR-1300W)