Brabantia lift-o-matic 50m, příslušenství, antracit (290503)

Produkt Brabantia lift-o-matic 50m, příslušenství, antracit (290503) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Brabantia lift-o-matic 50m, příslušenství, antracit (290503) upraviť a produkt hľadať znova.

Brabantia Lift-O-Matic 50m, příslušenství, antracit (290503)

Brabantia Lift-O-Matic 50m, příslušenství, antracit (290503)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 50m, typ - otočný, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Lift-O-Matic získáte 50 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na pět zaplněných praček. Díky možnosti nastavení ideální výšky v rozmezí 129-187 cm na šňůry snadno dosáhnete. Nejnižší pozice je ideální pro sušení dek, peřin, polštářů atd. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným krytem, který se nemusí betonovat. V balení sušáku naleznete praktický kryt odolný proti počasí, vak na kolíčky a sadu 24 kusů kolíčků. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 50 m hrot, antracitováVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na ramínka pro sušení jemného prádlaUV odolné šňůry s... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Lift-O-Matic 50m, příslušenství, antracit (290503) , Brabantia fall front

Brabantia Lift-O-Matic 50m, příslušenství, zelená (290527)

Brabantia Lift-O-Matic 50m, příslušenství, zelená (290527)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 50m, typ - skládací, otočný, výškově nastavitelný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Lift-O-Matic získáte 50 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na pět zaplněných praček. Díky možnosti nastavení ideální výšky v rozmezí 129-187 cm na šňůry snadno dosáhnete. Nejnižší pozice je ideální pro sušení dek, peřin, polštářů atd. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným krytem, který se nemusí betonovat. V balení sušáku naleznete praktický kryt odolný proti počasí, vak na kolíčky a sadu 24 kusů kolíčků. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 50 m hrot, zelenáVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Lift-O-Matic 50m, příslušenství, zelená (290527) , Brabantia doza 110665

Brabantia Lift-O-Matic 50m, hrot, antracit (290428)

Brabantia Lift-O-Matic 50m, hrot, antracit (290428)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 50m, typ - skládací, otočný, výškově nastavitelný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Lift-O-Matic antracit získáte 50 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na pět zaplněných praček. Díky možnosti nastavení ideální výšky v rozmezí 129-187 cm na šňůry snadno dosáhnete. Nejnižší pozice je ideální pro sušení dek, peřin, polštářů atd. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným krytem, který se nemusí betonovat. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 50 mVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na ramínka pro sušení jemného prádlaUV odolné šňůry s neklouzavým profilemSnadná manipulace s ramenyNa sušák... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Lift-O-Matic 50m, hrot, antracit (290428) , Brabantia tropical leaves (118487)

Brabantia Sušák Lift-O-Matic 50m s příslušenstvím, zelená

Detail

Zahradní sušák Lift-O-Matic značky Brabantia zelené barvy disponuje otočnými rameny a 50 m dlouhou UV odolnou šňůrou s neklouzavým profilem. Lze na něj rozmístit až 40 kg mokrého prádla, což odpovídá zhruba 5 pračkám. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Sušák Lift-O-Matic 50m s příslušenstvím, zelená , Brabantia 117282, světle šedý (117282)

Brabantia sušák Lift-O-Matic 50m (310942)

Brabantia sušák Lift-O-Matic 50m (310942)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 50m, typ - skládací, otočný, výškově nastavitelný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Lift-O-Matic získáte 50 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na pět zaplněných praček. Díky možnosti nastavení ideální výšky v rozmezí 129-187 cm na šňůry snadno dosáhnete. Nejnižší pozice je ideální pro sušení dek, peřin, polštářů atd. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným krytem, který se nemusí betonovat. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 50 mVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na ramínka pro sušení jemného prádlaUV odolné šňůry s neklouzavým profilemSnadná manipulace s ramenyNa sušák Brabantia... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia sušák Lift-O-Matic 50m (310942) , Brabantia newicon, 30l, bílý (111785)

Brabantia Sušák Lift-O-Matic 50m hrot, růžová, doplňky (222887)

Brabantia Sušák Lift-O-Matic 50m hrot, růžová, doplňky (222887)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 50m, typ - skládací, otočný, výškově nastavitelný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Lift-O-Matic získáte 50 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na pět zaplněných praček. Díky možnosti nastavení ideální výšky v rozmezí 129-187 cm na šňůry snadno dosáhnete. Nejnižší pozice je ideální pro sušení dek, peřin, polštářů atd. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným krytem, který se nemusí betonovat. V balení sušáku naleznete praktický kryt odolný proti počasí, vak na kolíčky a sadu 24 kusů kolíčků. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 50 m hrot, růžováVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Sušák Lift-O-Matic 50m hrot, růžová, doplňky (222887) , Cerveny chlebnik brabantia fall front

Brabantia sušák na prádlo Lift-O-Matic 50m s krytem

Detail

Venkovní sušák na prádlo Brabantia má celkovou délku šňůr 50 m a jeho součástí je také ochranný kryt na složený sušák. Je výškově nastavitelný a koncovky šňůr Smart Line zajišťují jejich snadnou výměnu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia sušák na prádlo Lift-O-Matic 50m s krytem , Tork matic elevation h1

Brabantia venkovní sušák Lift-O-Matic Advance 50m, kryt, stojan a vak

Detail

Zahradní sušák Lift-O-Matic Advance 50m, kryt, stojan a vak. Jednoduché nastavení výšky ramen (± 149 – 197 cm). Vždy napnuté šńůry. Délká šňůr 50m. Ramena v nejnižší poloze jsou ideální pro větrání peřin a přehozů. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia venkovní sušák Lift-O-Matic Advance 50m, kryt, stojan a vak , Lierac bust lift

Brabantia sušák Lift-O-Matic 60m (311000)

Brabantia sušák Lift-O-Matic 60m (311000)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 60m, typ - skládací, otočný, výškově nastavitelný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Lift-O-Matic získáte 60 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na pět zaplněných praček. Díky možnosti nastavení ideální výšky v rozmezí 129-187 cm na šňůry snadno dosáhnete. Nejnižší pozice je ideální pro sušení dek, peřin, polštářů atd. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným krytem, který se nemusí betonovat. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 60 mVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na ramínka pro sušení jemného prádlaUV odolné šňůry s neklouzavým profilemSnadná manipulace s ramenyNa sušák Brabantia... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia sušák Lift-O-Matic 60m (311000) , Klipsch r-50m (20001654)

Brabantia sušák Lift-O-Matic 40m (310928)

Brabantia sušák Lift-O-Matic 40m (310928)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 40m, typ - skládací, otočný, výškově nastavitelný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Lift-O-Matic získáte 40 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na pět zaplněných praček. Díky možnosti nastavení ideální výšky v rozmezí 129-187 cm na šňůry snadno dosáhnete. Nejnižší pozice je ideální pro sušení dek, peřin, polštářů atd. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným krytem, který se nemusí betonovat. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 40 mVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na ramínka pro sušení jemného prádlaUV odolné šňůry s neklouzavým profilemSnadná manipulace s ramenyNa sušák Brabantia... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia sušák Lift-O-Matic 40m (310928) , Sapho formigo betonové umyvadlo, o 39x14 cm, antracit (fg036)

Brabantia sušák Lift-O-Matic Advance 60m (100260)

Brabantia sušák Lift-O-Matic Advance 60m (100260)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 60m, typ - skládací, otočný, výškově nastavitelný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Lift-O-Matic získáte 60 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na šest zaplněných praček. Díky možnosti nastavení ideální výšky v rozmezí 149-197 cm na šňůry snadno dosáhnete. Nejnižší pozice je ideální pro sušení dek, peřin, polštářů atd. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným víkem, který je určen do betonu. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 60 m AdvanceVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na ramínka pro sušení jemného prádlaUV odolné šňůry s neklouzavým profilemSnadná manipulace s rameny díky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia sušák Lift-O-Matic Advance 60m (100260) , Geko sada matic, 146ks (g02806)

Brabantia Sušák na prádlo Lift-O-Matic 60m

Detail

Výškově nastavitelný rotační sušák Brabantia Lift-O-Matic s unikátním deštníkovým systémem pro snadnou obsluhu. ** Délka šňůr je celých 60 metrů, hodí se pro vícečlenné rodiny. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Sušák na prádlo Lift-O-Matic 60m , Laurastar lift 1980 (000.0336.545)

Brabantia Sušák na prádlo Lift-O-Matic 40 m

Detail

Zahradní sušák Lift-O-Matic 40m značky BRABANTIA s délkou sušící plochy 40 metrů vystačí pro velikou rodinu. Díky nastavitelné výšce na něm může věšet prádlo celá rodina. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Sušák na prádlo Lift-O-Matic 40 m , Brabantia pytle 30l (g) – 40 ks (375668)

Brabantia Sušák na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 50m, kovový stojan

Detail

Venkovní sušák na prádlo Brabantia nabízí celkem 50 m šňůry. 4 otočná ramena lze nastavit do potřebné výšky. Stačí jednoduše nastavit výšku sušáku od 129 do 187 cm. Šňůry jsou odolné proti vlivům počasí a mají koncovky Smart line, které zajišťují jednoduchou výměnu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Sušák na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 50m, kovový stojan , Tork matic h1 6 ks (7322540919011)

Brabantia Topspinner 50m, hrot, antracit (290343)

Brabantia Topspinner 50m, hrot, antracit (290343)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 50m, typ - skládací, otočný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Topspinner získáte 50 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na pět zaplněných praček. Díky speciálnímu systému Umbrella budou šńůry vždy perfektně napnuté, je možné je nastavit do tří různých pozic. Čtyři robustní ramena z nerezové oceli odolají povětrnostním vlivům. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným víkem, který je určen do betonu. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Topspinner 50 m, antracitVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na ramínka pro sušení jemného prádlaUV odolné šňůry s neklouzavým profilemUnikátní nastavitelné Umbrella... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Topspinner 50m, hrot, antracit (290343) , Sortiment matic a podlozek 1800 ks

Grivel G12 Cramp-O-Matic EVO 36-47 Horolezecké mačky

Grivel G12 Cramp-O-Matic EVO 36-47 Horolezecké mačky
Detail

12-bodové mačky pro všechny druhy horolezectví, velmi odolné. Model G12 je ''král maček'' používaných k lezení po horách po celém světě. Má 12 bodů, z toho 8 vpředu a 4 vzadu, což umožňuje dokonalou stabilitu a výkon ve všech sněhových a ledových podmínkách. Dostupné se systémy Cramp-O-Matic EVO, New-Matic EVO, New-Classic EVO, jsou nastavitelné a přizpůsobí se jakémukoli typu obuvi. Vybaven slavným systémem Grivel proactive Antibot vpředu i vzadu. Mačky, které dodávají sílu a spolehlivost. Aktivity: Traverzování ledovců / klasické a technické horolezectví Materiály / konstrukce / technologie: ocel, plast Certifikace: CE EN 893, UIAA 153 Vybrat velikost: 46;38;37;45;43;41;44;36;47;42;39;40 Hmotnost (g): 1012.0 Velikost: 36-47 Počet hrotů: 12.0 Typ vázání: Automatic Materiál: Ocel Typ aktivity: Vysokohorská turistika Země původu: Itálie Varianta: Cramp-O-Matic EVO (muziker.cz)

Podobné produkty ako Grivel G12 Cramp-O-Matic EVO 36-47 Horolezecké mačky , Tork matic h1 6 ks (7322540138719)

Brabantia sušák Topspinner 50m (310805)

Brabantia sušák Topspinner 50m (310805)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 50m, typ - skládací, otočný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Topspinner získáte 50 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na pět zaplněných praček. Díky speciálnímu systému Umbrella budou šńůry vždy perfektně napnuté, je možné je nastavit do tří různých pozic. Čtyři robustní ramena z nerezové oceli odolají povětrnostním vlivům. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným víkem, který je určen do betonu. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Topspinner 50 mVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na ramínka pro sušení jemného prádlaUV odolné šňůry s neklouzavým profilemUnikátní nastavitelné Umbrella rozevírání se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia sušák Topspinner 50m (310805) , Tork matic elevation h1 černý (7322540348996)

Gibson PBBR-030 Nashville Tune-O-Matic Chrome Kobylka na kytaru

Gibson PBBR-030 Nashville Tune-O-Matic Chrome Kobylka na kytaru
Detail

Náhradní díl, originální kobylka Tuno-O-Matic značky Gibson, která nabízí dokonalou stabilitu při ladění, ale zároveň zaručuje možnost detailního nastavení celkové výšky kobylky nebo jednotlivých kamenů. Kobylka se dodává spolu s kameny a šrouby pro okamžitou instalaci do těla kytary. Barevné provedení: Chrome. Barva: Chromová Typ: Elektronický Materiál: Ocel Vhodné pro: Les Paul Počet strun: 6 Barva podle výrobce: Chrome Země původu: USA (muziker.cz)

Podobné produkty ako Gibson PBBR-030 Nashville Tune-O-Matic Chrome Kobylka na kytaru , Tork matic elevation h1 bílý (7322540348941)

Gibson PBBR-045 Nashville Tune-O-Matic Nickel Kobylka na kytaru

Gibson PBBR-045 Nashville Tune-O-Matic Nickel Kobylka na kytaru
Detail

Most Gibson Tune-o-matic zůstává jedním z nejuznávanějších kusů kytarového hardwaru, jaký byl kdy vyvinut. Kobylka Nashville Tune-o-matic nabízí sedla bez zářezů s jednotlivými sponami na uchycení sedlové šrouby a širší základ pro zvýšení intonačního rozsahu. Čep a kolečko jsou také odlévané přímo na kobylku, což umožňuje Nashville Tune-o-matic zapadnout přímo na místo. Tato OEM součást je k dispozici v povrchové úpravě Chrome, Nickel nebo Gold. Materiál: Ocel Typ: Elektronický Barva: Nikl Barva podle výrobce: Nickel Vhodné pro: Les Paul Země původu: Čína Počet strun: 6 (muziker.cz)

Podobné produkty ako Gibson PBBR-045 Nashville Tune-O-Matic Nickel Kobylka na kytaru , Parkside příslušenství

Brabantia Topspinner 50m, hrot, zelená (290367)

Brabantia Topspinner 50m, hrot, zelená (290367)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 50m, typ - otočný, určení: venkovní Usnadněte si věšení prádla. S praktickým sušákem na prádlo Brabantia Topspinner získáte 50 metrů napnutých šňůr na věšení prádla, což vystačí na pět zaplněných praček. Díky speciálnímu systému Umbrella budou šńůry vždy perfektně napnuté, je možné je nastavit do tří různých pozic. Čtyři robustní ramena z nerezové oceli odolají povětrnostním vlivům. Na všech ramenech navíc najdete věšák na pověšení ramínka. Šňůry jsou odolné proti UV záření, mají neklouzavý profil a v případě potřeby je možné jednotlivé šňůry vyměnit. Sušák zahrnuje stojan s ochranným víkem, který je určen do betonu. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Brabantia Topspinner 50 m, zelenáVenkovní otočný sušák na prádlo BrabantiaOtočná ramena se otáčejí lehce i při plném zatíženíVěšáky na ramínka pro sušení jemného prádlaUV odolné šňůry s neklouzavým profilemUnikátní nastavitelné Umbrella rozevírání se snadným ovládánímNa sušák... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Topspinner 50m, hrot, zelená (290367) , Brabantia newicon pedálový koš 30l - soft beige (149962)

Svinovací metr a vodováha 2 v 1 Hang-O-Matic 1417468, 1.83 m

Svinovací metr a vodováha 2 v 1 Hang-O-Matic 1417468, 1.83 m
Detail

Rychlejší a přesnější měření. Jestli jste dříve potřebovali metr, vodováhu a tužku, tak teď si vystačíte s tímto jedním nástrojem. Pásmo je dlouhé až 1830 cm. Kryt chrání Hang-O-Matic před poškozením.Tento výrobek nesmí chybět ve výbavě. Označení, vyrovnání a zakreslení s pomocí jediného nástroje (conrad.cz)

Podobné produkty ako Svinovací metr a vodováha 2 v 1 Hang-O-Matic 1417468, 1.83 m , Brabantia touch bin new, 30l - metalická šedá (115387)

Doppler slunečník Basic Lift 2 × 3 m antracit

Doppler slunečník Basic Lift 2 × 3 m antracit
Detail

Slunečník Basic Lift 2 × 3 m antracit od značky Doppler. Potah je s UV ochranou, odolný vůči dešti s možností sundání a ručního vyprání. S kloubem pro naklopení střechy a kličkou pro otevírání/ zavírání. (mall.cz)

Podobné produkty ako Doppler slunečník Basic Lift 2 × 3 m antracit , Premiumcord hdmi repeater do 50m (khrep)

Doppler slunečník Basic Lift NEO 300 cm antracit

Doppler slunečník Basic Lift NEO 300 cm antracit
Detail

Slunečník Basic Lift NEO 300 cm antracit od značky Doppler. Stabilní a lehká konstrukce, otevírání pomocí kličky, snímatelný vodoodpudivý potah, s UV ochranou. Doporučené zatížení je 50 kg. (mall.cz)

Podobné produkty ako Doppler slunečník Basic Lift NEO 300 cm antracit , Datacom drát, cat6, utp, 50m (1380)

Slunečník Doppler BASIC Lift NEO 180 (různé barvy) 840 antracit

Slunečník Doppler BASIC Lift NEO 180 (různé barvy) 840 antracit
Detail

Konstrukce slunečníku je vyrobena z kvalitního hliníku. Snadné a pohodlné otevírání a zavírání slunečníku je zajištěno díky kličkovému mechanismu. Slunečník je možné naklopit, proto nabízí dostatečnou ochranu proti slunci. Vodoodpudivý polyesterový potah je snímatelný a je možné ho prát v ruce. Potah má vysokou ochrana proti UV záření 50 plus. (i-zahradninabytek.cz)

Podobné produkty ako Slunečník Doppler BASIC Lift NEO 180 (různé barvy) 840 antracit , Laurastar lift pure white (000.0303.511)

Sada WC příslušenství MINDSET Brabantia minerální šedá 3 ks

Sada WC příslušenství MINDSET Brabantia minerální šedá 3 ks
Detail

Hlavní výhody: jednotný styl - sada 3 jednotných příslušenství pro Vaši toaletu nebo koupelnu držák na toaletní papír se širokým otvorem pro snadnou výměnu silikonová štětka je vyrobena tak, aby snadno čistila i pod převisem vašeho WC, navíc nedrží vodu ani bakterie uzavřený dávkovač toaletního papíru pro 2 náhradní role s chytrým výtahovým systémem pro jednoduché naplnění WC štětka a zásobník toaletních rolek se dá umístit na stěnu i na podlahu texturované - moderní minerální lak. snadné skladování - jednoduše umístěte stěrku na poličku montážní pokyny a připevňovací materiály jsou součástí balení ideální pro vlhké prostory - vyroben z materiálů odolných vůči korozi udržitelnější volba - vyrobeno z 28 % z recyklovaných materiálů, po použití z 74 % recyklovatelné V sadě: 1x zásobník toaletního papíru na 2 role 1x držák toaletního papíru 1x WC štětka s držákem Dodatečné informace: rozměry držáku toaletního papíru: 14,5 x 9 x 4,4 cm rozměry WC kartáče se stojanem: 42 x 11 x 9,5 cm rozměry zásobníku na 2 role: 28,9 x 13,7 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Sada WC příslušenství MINDSET Brabantia minerální šedá 3 ks , Rowenta lv7030f0 lift contour (lv7030f0)

Sada WC příslušenství MINDSET Brabantia minerální bílá 3 ks

Sada WC příslušenství MINDSET Brabantia minerální bílá 3 ks
Detail

Hlavní výhody: jednotný styl - sada 3 jednotných příslušenství pro Vaši toaletu nebo koupelnu držák na toaletní papír se širokým otvorem pro snadnou výměnu silikonová štětka je vyrobena tak, aby snadno čistila i pod převisem vašeho WC, navíc nedrží vodu ani bakterie uzavřený dávkovač toaletního papíru pro 2 náhradní role s chytrým výtahovým systémem pro jednoduché naplnění WC štětka a zásobník toaletních rolek se dá umístit na stěnu i na podlahu texturované - moderní minerální lak. snadné skladování - jednoduše umístěte stěrku na poličku montážní pokyny a připevňovací materiály jsou součástí balení ideální pro vlhké prostory - vyroben z materiálů odolných vůči korozi udržitelnější volba - vyrobeno z 28 % z recyklovaných materiálů, po použití z 74 % recyklovatelné V sadě: 1x zásobník toaletního papíru na 2 role 1x držák toaletního papíru 1x WC štětka s držákem Dodatečné informace: rozměry držáku toaletního papíru: 14,5 x 9 x 4,4 cm rozměry WC kartáče se stojanem: 42 x 11 x 9,5 cm rozměry zásobníku na 2 role: 28,9 x 13,7 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Sada WC příslušenství MINDSET Brabantia minerální bílá 3 ks , Beautyrelax peel&lift (br-1300)

Sada WC příslušenství MINDSET Brabantia minerální šedá 3 ks

Sada WC příslušenství MINDSET Brabantia minerální šedá 3 ks
Detail

Hlavní výhody: jednotný styl - sada 3 jednotných příslušenství pro Vaši toaletu nebo koupelnu držák na toaletní papír se širokým otvorem pro snadnou výměnu silikonová štětka je vyrobena tak, aby snadno čistila i pod převisem vašeho WC, navíc nedrží vodu ani bakterie uzavřený dávkovač toaletního papíru pro 2 náhradní role s chytrým výtahovým systémem pro jednoduché naplnění WC štětka a zásobník toaletních rolek se dá umístit na stěnu i na podlahu texturované - moderní minerální lak. snadné skladování - jednoduše umístěte stěrku na poličku montážní pokyny a připevňovací materiály jsou součástí balení ideální pro vlhké prostory - vyroben z materiálů odolných vůči korozi udržitelnější volba - vyrobeno z 28 % z recyklovaných materiálů, po použití z 74 % recyklovatelné V sadě: 1x zásobník toaletního papíru na 2 role 1x držák toaletního papíru 1x WC štětka s držákem Dodatečné informace: rozměry držáku toaletního papíru: 14,5 x 9 x 4,4 cm rozměry WC kartáče se stojanem: 42 x 11 x 9,5 cm rozměry zásobníku na 2 role: 28,9 x 13,7 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sada WC příslušenství MINDSET Brabantia minerální šedá 3 ks , Laurastar lift xtra titan (000.0325.540)

Sada WC příslušenství MINDSET Brabantia minerální bílá 3 ks

Sada WC příslušenství MINDSET Brabantia minerální bílá 3 ks
Detail

Hlavní výhody: jednotný styl - sada 3 jednotných příslušenství pro Vaši toaletu nebo koupelnu držák na toaletní papír se širokým otvorem pro snadnou výměnu silikonová štětka je vyrobena tak, aby snadno čistila i pod převisem vašeho WC, navíc nedrží vodu ani bakterie uzavřený dávkovač toaletního papíru pro 2 náhradní role s chytrým výtahovým systémem pro jednoduché naplnění WC štětka a zásobník toaletních rolek se dá umístit na stěnu i na podlahu texturované - moderní minerální lak. snadné skladování - jednoduše umístěte stěrku na poličku montážní pokyny a připevňovací materiály jsou součástí balení ideální pro vlhké prostory - vyroben z materiálů odolných vůči korozi udržitelnější volba - vyrobeno z 28 % z recyklovaných materiálů, po použití z 74 % recyklovatelné V sadě: 1x zásobník toaletního papíru na 2 role 1x držák toaletního papíru 1x WC štětka s držákem Dodatečné informace: rozměry držáku toaletního papíru: 14,5 x 9 x 4,4 cm rozměry WC kartáče se stojanem: 42 x 11 x 9,5 cm rozměry zásobníku na 2 role: 28,9 x 13,7 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sada WC příslušenství MINDSET Brabantia minerální bílá 3 ks , Laurastar lift original red (000.0304.501)

Sada WC příslušenství MINDSET Brabantia minerální bílá 3 ks

Sada WC příslušenství MINDSET Brabantia minerální bílá 3 ks
Detail

Hlavní výhody: jednotný styl - sada 3 jednotných příslušenství pro Vaši toaletu nebo koupelnu držák na toaletní papír se širokým otvorem pro snadnou výměnu silikonová štětka je vyrobena tak, aby snadno čistila i pod převisem vašeho WC, navíc nedrží vodu ani bakterie uzavřený dávkovač toaletního papíru pro 2 náhradní role s chytrým výtahovým systémem pro jednoduché naplnění WC štětka a zásobník toaletních rolek se dá umístit na stěnu i na podlahu texturované - moderní minerální lak. snadné skladování - jednoduše umístěte stěrku na poličku montážní pokyny a připevňovací materiály jsou součástí balení ideální pro vlhké prostory - vyroben z materiálů odolných vůči korozi udržitelnější volba - vyrobeno z 28 % z recyklovaných materiálů, po použití z 74 % recyklovatelné V sadě: 1x zásobník toaletního papíru na 2 role 1x držák toaletního papíru 1x WC štětka s držákem Dodatečné informace: rozměry držáku toaletního papíru: 14,5 x 9 x 4,4 cm rozměry WC kartáče se stojanem: 42 x 11 x 9,5 cm rozměry zásobníku na 2 role: 28,9 x 13,7 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Sada WC příslušenství MINDSET Brabantia minerální bílá 3 ks , Beautyrelax peel&lift (br-1300w)

Sada WC příslušenství MINDSET Brabantia minerální šedá 3 ks

Sada WC příslušenství MINDSET Brabantia minerální šedá 3 ks
Detail

Hlavní výhody: jednotný styl - sada 3 jednotných příslušenství pro Vaši toaletu nebo koupelnu držák na toaletní papír se širokým otvorem pro snadnou výměnu silikonová štětka je vyrobena tak, aby snadno čistila i pod převisem vašeho WC, navíc nedrží vodu ani bakterie uzavřený dávkovač toaletního papíru pro 2 náhradní role s chytrým výtahovým systémem pro jednoduché naplnění WC štětka a zásobník toaletních rolek se dá umístit na stěnu i na podlahu texturované - moderní minerální lak. snadné skladování - jednoduše umístěte stěrku na poličku montážní pokyny a připevňovací materiály jsou součástí balení ideální pro vlhké prostory - vyroben z materiálů odolných vůči korozi udržitelnější volba - vyrobeno z 28 % z recyklovaných materiálů, po použití z 74 % recyklovatelné V sadě: 1x zásobník toaletního papíru na 2 role 1x držák toaletního papíru 1x WC štětka s držákem Dodatečné informace: rozměry držáku toaletního papíru: 14,5 x 9 x 4,4 cm rozměry WC kartáče se stojanem: 42 x 11 x 9,5 cm rozměry zásobníku na 2 role: 28,9 x 13,7 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Sada WC příslušenství MINDSET Brabantia minerální šedá 3 ks , Laurastar lift xtra aluminium (000.0345.535)

Brabantia Sušák Topspinner 50m s hrotem, antracit

Detail

Zahradní sušák Topspinner značky Brabantia antracitové barvy disponuje otočnými rameny a 50 m dlouhou UV odolnou šňůrou s neklouzavým profilem. Lze na něj rozmístit až 40 kg mokrého prádla, což odpovídá zhruba 5 pračkám. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Sušák Topspinner 50m s hrotem, antracit

Brabantia Sušák Topspinner 50m s hrotem, antracit - zánovní

Detail

Zahradní sušák Topspinner značky Brabantia antracitové barvy disponuje otočnými rameny a 50 m dlouhou UV odolnou šňůrou s neklouzavým profilem. Lze na něj rozmístit až 40 kg mokrého prádla, což odpovídá zhruba 5 pračkám. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Sušák Topspinner 50m s hrotem, antracit - zánovní

Konektor pro senzory- aktory, příslušenství Phoenix Contact SACC-E-MU-PG9 1504084 upevňovací matice, 1 ks

Konektor pro senzory- aktory, příslušenství Phoenix Contact SACC-E-MU-M16 1504097 upevňovací matice, 1 ks

Konektor pro senzory- aktory, příslušenství Hirschmann ELST-M M8 734 032-001-1 upevňovací matice, 1 ks

Konektor pro senzory- aktory, příslušenství Hirschmann ELST-M M8 734 032-001-1 upevňovací matice, 1 ks
Detail

V dodávce není obsažena upevňovací matice. Prosím objednat pod 73 51 66-LA. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Konektor pro senzory- aktory, příslušenství Hirschmann ELST-M M8 734 032-001-1 upevňovací matice, 1 ks

Konektor pro senzory- aktory, příslušenství Hirschmann ELST M PG 9 733 877-001 upevňovací matice, 1 ks

Konektor pro senzory- aktory, příslušenství Hirschmann ELST M PG 9 733 877-001 upevňovací matice, 1 ks
Detail

Konektor pro senzory- aktory, příslušenství Hirschmann ELST M PG 9 733 877-001 upevňovací matice, 1 ks od výrobce Hirschmann v kategorii Konektory pro senzory/aktory za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Konektor pro senzory- aktory, příslušenství Hirschmann ELST M PG 9 733 877-001 upevňovací matice, 1 ks

Plochá matice konektor pro senzory- aktory, příslušenství Phoenix Contact SACC-E-MU-M 8 1504071, 1 ks

drát vázací, 50m

drát vázací, 50m
Detail

(fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako drát vázací, 50m

PROHOME - Alobal 50m Alufix

PROHOME - Alobal 50m Alufix
Detail

50mx29cm, rozměr rolky 30x4cm (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Alobal 50m Alufix

Hadice 50m O12/16mm

Detail

Zelená plastová hadice. Délka: 50 m Vnitřní průměr 12 mm, vnější průměr 16 mm. (superzoo.cz)

Podobné produkty ako Hadice 50m O12/16mm

Hadice průsaková BRADAS 50m

Hadice průsaková BRADAS 50m
Detail

Hadice průsaková BRADAS 50m (tipa.eu)

Podobné produkty ako Hadice průsaková BRADAS 50m

TORO Provázek 50m 3ks

TORO Provázek 50m 3ks
Detail

TORO Provázek TORO 50m 3ks, kategorie: DŮM A ZAHRADA | NÁŘADÍ (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Provázek 50m 3ks

Sema Shock 50m (NJVR002573)

Sema Shock 50m (NJVR002573)
Detail

Šňůra zelená, délka: 50 m, nosnost: 13,6 kg Sema Shock je velmi jemnou, potápivou šňůrou, která je určena na tvorbu šokových návazců. Šňůru odměřte v délce dvou délek prutu, čímž docílíte delších odhozů. Šňůra Sema Shock v zeleném barevném provedení disponuje délkou 50 m. Klíčové vlastnosti šňůry Sema Shock 50 mVelmi jemná a potápivá šňůraUrčená na tvorbu šokových návazcůSema Shock o délce 50 mVe variantách s různou nosnostíBarevné provedení: zelené Délka:50 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Sema Shock 50m (NJVR002573)

Klipsch R-50M (20001654)

Klipsch R-50M (20001654)
Detail

Reproduktor - pasivní, o výkonu 300 W, frekvenční rozsah od 58 Hz do 21000 Hz, 2pásmové, impedance 8 Ohm Klipsch R-50M uspokojí fanoušky pořádné muziky. Tento reproduktor lze použít pouze jako pasivní, pro jeho provoz je potřeba pořídit receiver nebo zesilovač. Kvalitní zvuk garantuje 2pásmové provedení. Potěší vás čisté tóny ve frekvencích 58 Hz až 21000 Hz. Přehlednou charakteristiku parametrů prezentuje impedance 8 Ohm. Deklarovaný výkon dosahuje na 300 W. Na reproduktor Klipsch R-50M si nachystejte volné místo o rozměrech minimálně 17,8 × 35,4 × 22,9 cm. Klíčové parametry reproduktoru Klipsch R-50M Reprezentuje 2pásmové provedení Reproduktor Klipsch nemá vlastní zesilovač, je pasivní Celkový výkon reproduktoru Klipsch R-50M je 300 W Model s rozměry 17,8 × 35,4 × 22,9 cm Reproduktor Klipsch je těžký 5 kg Impedance reproduktoru Klipsch: 8 Ohm (alza.cz)

Podobné produkty ako Klipsch R-50M (20001654)

Provázek jutový ORION 50m

Provázek jutový ORION 50m
Detail

NakupteProvázek jutový ORION 50mz kategorieDům a zahrada > Domácnost > Doplňky do domácnosti > Ostatní doplňky do domácnostiza49.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Provázek jutový ORION 50m

Electro-Voice EVOLVE 50M

Electro-Voice EVOLVE 50M
Detail

zvukový systém, aktivní, 1000W, 12" reproduktor + 8x 3.5" reproduktor, 3 nezávislé vstupy, DSP procesor, Bluetooth, frekvenční rozsah 37Hz až 20kHz, max SPL 127 dB, rozměry subbasu 530 x 345 x 471 mm, hmotnost subbasu 20.3 kg, v ceně obal pro příslušenství a skládací tyč (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Electro-Voice EVOLVE 50M

Klark Teknik NCAT5E-50M

Klark Teknik NCAT5E-50M
Detail

digitální řídící kabel na kabelovém bubnu, délka 50 m, připojení Hirose RJ45 chráněné na obou koncích konektory Neutrik etherCON, kabel Cat5e, gumové krytky na přípojkách etherCON pro ochranu při přepravě, dvojité stínění kabelu chrání před rušením EMI a ESD (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Klark Teknik NCAT5E-50M

Electro-Voice Evolve 50M

Electro-Voice Evolve 50M
Detail

Ozvučovací systém Electro Voice EVOLVE 50M je profesionální přenosný ozvučovací sloupový systém s vestavěným mixážním pultem. EVOLVE 50M představuje inovativní řešení všestranného výkonového sloupového systému. Obsahuje osmikanálový digitální mixážní pult, vestavěné efekty studiové kvality a dálkové ovládání všech zvukových, efektových a mixážních funkcí prostřednictvím aplikace nové generace Electro-Voice QuickSmart Mobile (k dispozici prostřednictvím obchodu Apple Store a na Google Play). To vše z něj činí vynikající volbu pro sólové hudebníky / interprety, menší hudební skupiny a sály - nebo pro jakékoliv použití, které potřebuje snadno použitelný, vysoce přenosný a lehký systém s mimořádnou konektivitou, ovládáním, pokrytím a výkonem vzhledem k subtilním rozměrům. Měniče Sloupovou soustavu s plným frekvenčním rozsahem tvoří osm 3,5" neodymových měničů, které poskytují ultraširoké pokrytí 120° prostřednictvím patentovaných vlnovodů. Asymetrické vertikální pokrytí v rozsahu 40° zajišťuje směrování výstupu zvuku k sedícím i stojícím posluchačům. Skříň je vyrobena z odolného kompozitního materiálu a obsahuje ergonomickou hliníkovou rukojeť. 12" subwoofer je umístěn v 15 mm dřevěné skříni s vysoce účinnou konstrukcí s laminárním prouděním, která zajišťuje akustický výkon a potřebnou tuhost. Soustava a subwoofer jsou propojeny dvoudílnou symetrickou distanční tyčí z hliníku s vnitřním kabelovým vedením a magnetickou západkou. Pokročilý zesilovač třídy D poskytuje výkon až 1000 W rovnoměrně rozdělený mezi subwoofer a sloupové měniče. Reproduktory jsou chráněny práškově lakovanou mřížkou z masivní oceli. Kombinace těchto prvků vytváří skutečně působivý poměr výkonu a velikosti v elegantním provedení, které vypadá stejně dobře jako zní. QuickSmart DSP umožňuje navigaci v parametrech systému pomocí LCD displeje s ovládáním jedním knoflíkem a také více možností směrování signálu a vstupů. Mezi základní funkce patří čtyři předvolby (Music, Live, Speech, Club), třípásmový systémový ekvalizér (low, mid, high), sedmipásmový grafický ekvalizér (v režimu Mixer), pět uživatelsky programovatelných předvoleb (Store a Recall settings), fantomové napájení, vizuální sledování stavu limiteru, ovládání vstupní úrovně a měřiče a hlavní ovladač hlasitosti pro optimalizaci struktury zisku. Všechny výše uvedené zvukové funkce lze ovládat také prostřednictvím aplikace QuickSmart Mobile. Plně konfigurovatelná aplikace má intuitivní, snadno čitelné uživatelské rozhraní a využívá technologii Bluetooth* Low Energy (BTLE) pro nastavení a monitorování všech parametrů až šesti systémů EVOLVE 30M současně. Mixujte jako profesionál. Výkonný vestavěný mixážní pult vám poskytne nejlepší možnosti připojení a ovládání ve své třídě. Integrovaný plně vybavený, plně konfigurovatelný digitální mixážní pult, vyvinutý ve spolupráci s prvotřídním týmem inženýrů zvukové elektroniky sourozenecké značky Dynacord má několik vstupů (6x Combo XLR / Jack 6,3 mm - mikrofonní / linkové vstupy), 2x RCA, 1x 3,5 mm stereo, 1x Hi-Z nástrojový vstup) s profesionálními předzesilovači a funkcemi mixu. Řada vestavěných efektů studiové kvality (30 presetů, včetně chorusu, delaye, flange a reverbu, prostřednictvím dvou kanálů FX) přidává spoustu možnosti doladění. Streamování Bluetooth* s vysokým rozlišením a nízkou latencí zajišťuje vynikající výsledky při přehrávání hudby nebo doprovodu. Součástí systému je soustava reproduktorů, dvoudílná distanční tyč, batoh na přenášení soustavy a tyče - vše je vyrobeno tak, aby sestavení i sbalení bylo velmi rychlé a bezproblémové. Kromě toho, sestava úžasně vypadá. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Electro-Voice Evolve 50M

Fishman Powerbridge Tune-O-Matic Chrome Kytarový snímač

Fishman Powerbridge Tune-O-Matic Chrome Kytarový snímač
Detail

Nejlepší akustický snímač na světě pro vaši elektrickou kytaru! Snímače Powerbridge nabízejí kytaristovi, který hraje na elektrickou kytaru, paletu neuvěřitelných akustických a hybridních akusticko/elektrických zvuků pro kytary Strat®, Tele® a Les Paul®. Fishman Powerchip se doporučuje, ale nevyžaduje se pro všechny modely Powerbridge. Dodá skvělý akustický zvuk každé elektrické kytaře Kobylka ve stylu Nashville Předzesilovač Powerchip se doporučuje, ale nevyžaduje se Doporučuje se profesionální instalace Barva podle výrobce: Chrome Pozice: Kobylka/tremolo Země původu: USA (muziker.cz)

Podobné produkty ako Fishman Powerbridge Tune-O-Matic Chrome Kytarový snímač

Proteco 1/2" 50m zelená

Proteco 1/2" 50m zelená
Detail

Zahradní hadice třívrstvá se vyznačuje vysokou odolností vůči povětrnostním podmínkám a zvýšenou odolností vůči mechanickému poškození díky třívrstvé struktuře vyztužené pletenou křížovou textilní výztuží. Kromě toho materiály, ze kterých byl vyroben, zabraňují usazování řas uvnitř hadice. (patro.cz)

Podobné produkty ako Proteco 1/2" 50m zelená
brabantia fall front, brabantia doza 110665, Brabantia Tropical Leaves (118487), Brabantia 117282, světle šedý (117282), Brabantia newIcon, 30L, bílý (111785), cerveny chlebnik brabantia fall front, tork matic elevation h1, lierac bust lift, Klipsch R-50M (20001654), SAPHO FORMIGO betonové umyvadlo, o 39x14 cm, antracit (FG036), GEKO Sada matic, 146ks (G02806), Laurastar LIFT 1980 (000.0336.545), Brabantia Pytle 30l (G) – 40 ks (375668), TORK Matic H1 6 ks (7322540919011), sortiment matic a podlozek 1800 ks, TORK Matic H1 6 ks (7322540138719), TORK Matic Elevation H1 černý (7322540348996), TORK Matic Elevation H1 bílý (7322540348941), parkside příslušenství, Brabantia NewIcon pedálový koš 30L - Soft Beige (149962), Brabantia Touch Bin New, 30L - metalická šedá (115387), PremiumCord HDMI repeater do 50m (khrep), Datacom drát, CAT6, UTP, 50m (1380), Laurastar LIFT pure white (000.0303.511), Rowenta LV7030F0 Lift Contour (LV7030F0), Beautyrelax Peel&lift (BR-1300), Laurastar LIFT Xtra titan (000.0325.540), Laurastar LIFT original red (000.0304.501), Beautyrelax Peel&lift (BR-1300W), Laurastar LIFT Xtra aluminium (000.0345.535)