Agfpro voxel sculpt dlc (149442)

Produkt Agfpro voxel sculpt dlc (149442) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Agfpro voxel sculpt dlc (149442) upraviť a produkt hľadať znova.

AGFPRO Voxel Sculpt DLC (149442)

AGFPRO Voxel Sculpt DLC (149442)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, Střílečky a Závodní VypnutoAGFPRO Voxel Sculpt DLCVoxel Sculpt je doplněk AGFPRO od Axis Game factory, který vám umožní vytvářet vlastní, unikátní světy voxel po voxelu. Voxel, tedy volume pixel (objemový pixel), je nejmenší rozpoznatelná částice trojrozměrného obrazce. Libovolně je přidávejte a vytvářejte mosty, tunely, jeskyně a vznášející se plošiny, budovy a další objekty. Jakákoli velikost či textura, vyhlazené nebo tvrdé hrany, vše je jen na vaší představivosti a schopnostech. AGFPRO Voxel Sculpt je kompatibilní se všemi DLC – Fantasy, Zombie, Drone, BattleMat a Premium a podporuje Unity 5.0. Pracovat bude také se všemi budoucími DLC. Ke spuštění DLC je nutné vlastnit aplikaci AGFPRO 3.0.Klíčové vlastnostiPřidávejte voxelové předměty do svých... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO Voxel Sculpt DLC (149442) , Voxel: nanovo - cd (9029533709)

AGFPRO 3.0 + Voxel Sculpt (149447)

AGFPRO 3.0 + Voxel Sculpt (149447)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, Střílečky a Závodní VypnutoAGFPRO 3.0 + Voxel DLCVoxel Sculpt je doplněk AGFPRO od Axis Game factory vám umožní vytvářet vlastní, unikátní světy voxel po voxelu. Voxel, tedy volume pixel (objemový pixel), je nejmenší rozpoznatelná částice trojrozměrného obrazce. Libovolně je přidávejte a vytvářejte mosty, tunely, jeskyně a vznášející se plošiny, budovy a další objekty. Jakákoli velikost či textura, vyhlazené nebo tvrdé hrany, vše je jen na vaší představivosti a schopnostech. AGFPRO Voxel Sculpt je kompatibilní se všemi DLC – Fantasy, Zombie, Drone, BattleMat a Premium a podporuje Unity 5.0. Pracovat bude také se všemi budoucími DLC. Součástí balíčku je program AGFPRO 3.0 a DLC Voxel Sculpt.Klíčové vlastnostiPřidávejte... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO 3.0 + Voxel Sculpt (149447) , Voxel: al boom! - cd (2564629750)

AGFPRO Premium DLC (149439)

AGFPRO Premium DLC (149439)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, Střílečky a Závodní VypnutoAGFPRO Premium DLCPremium DLC pro AGFPRO nabízí oproti běžné verzi mnoho dodatečných předností, které oceníte pro svou game development činnost. Tyto elementy vám značně urychlí proces zpracování, umožňuje multiplayer funkce s rozvojem co-op hry více hráčů až pro 8 jedinců nebo například poskytuje open source na více než 500 aktiv v ceně. A to nejlepší: nepotřebujete mít UnityPro, abyste mohli využít všech funkcí nabízených v AGFPRO nebo Premium.Premium verzeExponenciálně urychluje proces dávkového zpracováníUmožňuje multiplayer funkce s rozvojem co-op hry více hráčů až pro 8 jedincůPoskytuje open source na více než 500 aktiv v ceněNení třeba mít UnityPro, abyste mohli využít všech funkcí nabízených v... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO Premium DLC (149439) , Voxel: motýlí efekt (2015) - cd (2564603281)

AGFPRO Fantasy DLC (149430)

AGFPRO Fantasy DLC (149430)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, Střílečky a Závodní VypnutoAGFPRO Fantasy DLCNové DLC pro Axis Game Factory AGFPRO a PREMIUM, AGFPRO Fantasy Side Scroller Player, umožňuje hráči vytvářet a stavět své vlastní 3D hry z retro bočního pohledu. Své výtvory si přitom můžete zahrát a snadno sdílet s dalšími AGF uživateli. Aktiva plošinovky a hráče jsou uzamčené k AGF a nelze je použít v Unity. Určené jsou pouze pro použití s Axis Game Factory a Fantasy Side-Scroller PlayerKlíčové vlastnosti Fantasy DLCZačáteční lokaceKoncová lokaceUmísťování nepřátelSbírání předmětů – super rychlost, super skok, nezranitelnost atd.Hack’n Slash Game PlayDva unikátní hratelné charaktery – Rytíř a Kouzelník (v dalším updatu přibude kouzelnice a mnich)Volitelné sety animací pro všechny hráče i... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO Fantasy DLC (149430) , Rowenta ly4000f0 body sculpt (ly4000f0)

AGFPRO Zombie Survival Pack DLC (149453)

AGFPRO Zombie Survival Pack DLC (149453)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, Střílečky a Závodní Vytvářejte herní levely a mapy v reálném čase bez znalostí programování, modelování či animace s rozšířením Zombie Survival Pack DLC řady AGFPRO od Axis Game Factory. Součástí balíčku je na 70 položek, které můžete použít v zombie, hororových, survivor nebo jakýchkoliv jiných střílečkách ze současnosti. Podklady jsou interaktivní a vyznačují se nízkým počtem polygonů a vysoce kvalitními texturami. Ke spuštění Zombies Survival Pack DLC je vyžadováno AGFPRO 3.0. Klíčové vlastnostiBalíček obsahuje na 70 položekNízký počet polygonůVysoce kvalitní textury Vypnuto V balíčku naleznete tyto předmětyÚtočnou pušku A3 Brokovnice 10x,... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO Zombie Survival Pack DLC (149453) , Revolution brow sculpt kit brown 2,2 g (5057566176415)

AGFPRO BattleMat DLC (PC/MAC/LINUX) (149429)

AGFPRO  BattleMat DLC (PC/MAC/LINUX) (149429)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie a Střílečky VypnutoAGFPRO BattleMat DLC (PC/MAC/LINUX)BattleMat je zábavné multi-player (pro až 8 hráčů) RPG dobrodružství, kde bude jediným limitem vaše vlastní představivost. Veďte své kolegy na heroickou výpravu pomocí GM (Game Master) systému. A pokud se vám nechce převzít zodpovědnou pozici GM, postavte plně co-op svět plný dobrodružství z pozice hráče. Vybudujte armády a pozvedněte boj na novou úroveň! AGFPRO BattleMat DLC vyžaduje plnou verzi AGFPRO Basic nebo Premium.Klíčové vlastnostiMulti-player adventury a souboje (až pro 8 hráčů)Adventury alá Papír + Tužka (s GM)Co-op adventury alá Papír + Tužka (s GM, nebo Co-op mód)Taktické RPG souboje (včetně týmových soubojů)Bojujte o... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO BattleMat DLC (PC/MAC/LINUX) (149429) , Revolution brow sculpt kit dark 2,2 g (5057566176408)

AGFPRO Drone Kombat FPS Multiplayer DLC (149433)

AGFPRO Drone Kombat FPS Multiplayer DLC (149433)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, Strategie a Střílečky VypnutoAGFPRO Drone Kombat FPS Multiplayer DLCRychlá akční FPS, ve které si vytvoříte své vlastní mapy z řady modulárních objektů pro interiér i exteriér, to je Drone Kombat. DLC je zcela hratelné, pilotujete své vozidlo a sestřelujete nepřátelské drony. Podporuje Single i Multi-Player až pro 8 hráčů. Ke spuštění je vyžadován základní program AGFPRO 3.0.Klíčové vlastnostiBoj pro jednoho hráče, kde čelíte dalším a dalším vlnám nepřátelNový systém umělé inteligence – AI je součástí objektů, během hraní se zaznamenává chování hráče, takže se umělá inteligence učí a stává chytřejšíNepřátelští droniMotory s funkcí skoku – umožňují krátké úskoky, díky kterým se vyhnete nepřátelské střelběPřes 50 objektů včetně... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO Drone Kombat FPS Multiplayer DLC (149433) , Microsoft sculpt ergonomic mouse wireless, černá (l6v-00005)

AGFPRO Zombie DLC (PC/MAC/LINUX) (149431)

AGFPRO Zombie DLC (PC/MAC/LINUX) (149431)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, Střílečky a Závodní VypnutoAGFPRO Zombie DLCZombie FPS Player je nové DLC pro Axis Game Factory AGFPRO a PREMIUM, které umožňuje uživatelům vytvářet vlastní zombie 3D střílečky z pohledu první osoby. Vytvářejte nekonečné tematické zombie hry s množstvím nových aktiv, funkcí a herních mechanik. Vyberte si 5 různých nepřátel, každého s unikátními abilitami a animacemi nebo třeba ze širokého spektra zbraní, zdraví a dalších pick-up aktiv tematických k herní mechanice. Vytvořte si svou vlastní FPS zombie střílečku a sdílejte ji s přáteli! Pro spuštění AGFPRO Zombie DLC musíte vlastnit plnou verzi AGFPRO.Co obsahuje Zombie DLC?Začáteční lokaciKoncovou lokaciUmísťování nepřátelVariace zbraníSbírání předmětů – zbraně, munice, život, atd.FPS Game PlayHerní Game mechanikyPět... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO Zombie DLC (PC/MAC/LINUX) (149431) , Prey: mooncrash dlc - xbox digital (7d4-00317)

Voxel: Nanovo - CD (9029533709)

Voxel: Nanovo - CD (9029533709)
Detail

Hudební CD - Na svém třetím albu Voxel vyměnil kytaru za mandolínu a vedle sebe postavil kapelu, se kterou se vydává do indie folkových končin. Na svém třetím albu Voxel vyměnil kytaru za mandolínu a vedle sebe postavil kapelu, se kterou se vydává do indie folkových končin. Posilou mu jsou Dominik Kopečný (bicí, vokály), Martin „Cágo” Pohoda (baskytara, vokály) a Jakub „Jamie” Skácelík (kytara, ukulele, vokály). Zatímco mu na předchozích deskách coby textař sekundoval Pokáč, tentokrát přispěl „pouze” k písni Ať se plní sál, jinak si většinu textů napsal Voxel sám. V některých písních ho textařsky podpořil kamarád písničkář Michal Horák. Na albu nechybí ani skladba Kámen a kříž, kterou nahrál se skupinou Čechomor. Karel Holas ještě nahrál houslový part do písně O to tu de. Voxel patří k nejvýraznějším hudebníkům nové generace. Za svůj debut All Boom! získal hned několik ocenění, stal se například Hvězdou internetu v anketě Český slavík 2014, objevem Óčka pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Voxel: Nanovo - CD (9029533709) , Soler&palau ecoair dlc ecowatt koupelnový, bílý (5210626000)

AGFPRO + Premium (149422)

AGFPRO + Premium (149422)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor a střílečky, VypnutoAGFPRO + PremiumPremium DLC pro AGFPRO nabízí oproti běžné verzi mnoho dodatečných předností, které oceníte pro svou game development činnost. Tyto elementy vám značně urychlí proces zpracování, umožňuje multiplayer funkce s rozvojem co-op hry více hráčů až pro 8 jedinců nebo například poskytuje open source na více než 500 aktiv v ceně. A to nejlepší: nepotřebujete mít UnityPro, abyste mohli využít všech funkcí nabízených v AGFPRO nebo Premium. Součástí balíčku je program AGFPRO 3.0 a DLC Premium.Premium verzeExponenciálně urychluje proces dávkového zpracováníUmožňuje multiplayer funkce s rozvojem co-op hry více hráčů až pro 8 jedincůPoskytuje open source na více než 500 aktiv v ceněNení třeba mít... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO + Premium (149422) , The division: last stand dlc - xbox digital (7d4-00175)

AGFPRO + Fantasy (149416)

AGFPRO + Fantasy (149416)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie a Střílečky VypnutoAGFPRO + FantasyNové DLC pro Axis Game Factory AGFPRO a PREMIUM, AGFPRO Fantasy Side Scroller Player, umožňuje hráči vytvářet a stavět své vlastní 3D hry z retro bočního pohledu. Své výtvory si přitom můžete zahrát a snadno sdílet s dalšími AGF uživateli.Klíčové vlastnosti Fantasy DLCZačáteční lokaceKoncová lokaceUmísťování nepřátelSbírání předmětů – super rychlost, super skok, nezranitelnost atd.Hack’n Slash Game PlayDva unikátní hratelné charaktery – Rytíř a Kouzelník (v dalším updatu přibude kouzelnice a mnich)Volitelné sety animací pro všechny hráče i charakteryKaždý charakter má vlastní abilityNaprogramovaná aktiva herních mechanik – Mince, rozbitelné a explodující barely, truhla s pokladyPropojení scén – hráči mohou spojit startovní i konečné checkpointy hry svými výtvory... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO + Fantasy (149416) , Resident evil 2: extra dlc pack - xbox digital (7d4-00345)

AGFPRO + BattleMat (149424)

AGFPRO + BattleMat (149424)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie a Střílečky VypnutoAGFPRO + BattleMat (PC/MAC/LINUX)BattleMat je zábavné multi-player (pro až 8 hráčů) RPG dobrodružství, kde bude jediným limitem vaše vlastní představivost. Veďte své kolegy na heroickou výpravu pomocí GM (Game Master) systému. A pokud se vám nechce převzít zodpovědnou pozici GM, postavte plně co-op svět plný dobrodružství z pozice hráče. Vybudujte armády a pozvedněte boj na novou úroveň! Balíček obsahuje program AGFPRO 3.0 a DLC BattleMat.Klíčové vlastnostiMulti-player adventury a souboje (až pro 8 hráčů)Adventury alá Papír + Tužka (s GM)Co-op adventury alá Papír + Tužka (s GM, nebo Co-op mód)Taktické RPG souboje (včetně týmových soubojů)Bojujte o... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO + BattleMat (149424) , Tom clancy's the division: survival dlc - xbox digital (7d4-00150)

Voxel: Al Boom! - CD (2564629750)

Voxel: Al Boom! - CD (2564629750)
Detail

Hudební CD - Debutové album velkého písničkářského talentu domácí scény !!! Debutové album velkého písničkářského talentu domácí scény !!! Folk-popový zpěvák Voxel během několika málo měsíců zabodoval hned s několika hity. Album z roku 2014 Seznam stop V Síti / Hitmaker (Acoustic 2014) / Party Time / Superstar / Flám / SuperHero / Hangover / Trip / Miguel / Poslední / 5. Song / V Naší Ulici / Superstar (Acoustic 2014) (alza.cz)

Podobné produkty ako Voxel: Al Boom! - CD (2564629750) , Minecraft dungeons: ultimate dlc bundle - windows 10 digital (2wu-00038)

AGFPRO + Zombie + Fantasy (149419)

AGFPRO + Zombie  + Fantasy (149419)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie a Střílečky VypnutoAGFPRO + Zombie + FantasyBalíček obsahující program AGFPRO 3.0, DLC Zombie a DLC Fantasy vám umožní vytvářet vlastní hry v propracovaném systému nástrojů AGFPRO v3.0. AGFPRO Zombie DLCZombie FPS Player je nové DLC pro Axis Game Factory AGFPRO a PREMIUM, které umožňuje uživatelům vytvářet vlastní zombie 3D střílečky z pohledu první osoby. Vytvářejte nekonečné tematické zombie hry s množstvím nových aktiv, funkcí a herních mechanik. Vyberte si 5 různých nepřátel, každého s unikátními abilitami a animacemi nebo třeba ze širokého spektra zbraní, zdraví a dalších pick-up aktiv tematických k herní mechanice. Vytvořte si svou... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO + Zombie + Fantasy (149419) , Maybelline new york brow fast sculpt gel mascara clear 3,5 ml (30176232)

Voxel: Motýlí efekt (2015) - CD (2564603281)

Voxel: Motýlí efekt (2015) - CD (2564603281)
Detail

Hudební CD - Kolem Voxela začíná být opět pěkně rušno. Důvod je prostý - již počátkem září 2015 totiž vyjde jeho druhé autorské album. Písničkář svoji druhou desku nazval „Motýlí efekt” a vydá ji čtvrtý zářiový den. Nové skladby ukazují jasný Voxelův posun od těkání v popových vodách k čistému kytarovému písničkářství a k vymezení svébytné pozice na domácí hudební scéně. To zpěvák potvrzuje nejen aktuálním singlem „Jednou”, ale i nedávným hitem „V naší ulici”. Oproti debutovému albu „All Boom!” je tentokrát Voxel výhradním autorem hudby. Autorský tandem dotváří podobně jako u většiny písní z debutu Jan Pokorný alias Pokáč. Písničkář se tentokrát představí i jako výtečný hudebník - ovládá totiž většinu použitých hudebních nástrojů: klavír, akustickou kytaru, ukulele, elektrickou kytaru, cajon, perkuse a uzbecký tar. „Tohle album je přesně takové, jaké jsem si přál a určil - v mé režii a bez jakýchkoliv kompromisů a snah se někomu zavděčovat, protože jen tak se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Voxel: Motýlí efekt (2015) - CD (2564603281) , Maybelline new york brow fast sculpt gel mascara blonde 3,5 ml (30176171)

AGFPRO + Drone Kombat FPS Multiplayer (149435)

AGFPRO + Drone Kombat FPS Multiplayer (149435)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a střílečky, VypnutoAGFPRO + Drone Kombat FPS MultiplayerRychlá akční FPS, ve které si vytvoříte své vlastní mapy z řady modulárních objektů pro interiér i exteriér, to je Drone Kombat. DLC je zcela hratelné, pilotujete své vozidlo a sestřelujete nepřátelské drony. Podporuje Single i Multi-Player až pro 8 hráčů. Součástí balíčku je základní program AGFPRO 3.0.Klíčové vlastnostiBoj pro jednoho hráče, kde čelíte dalším a dalším vlnám nepřátelNový systém umělé inteligence – AI je součástí objektů, během hraní se zaznamenává chování hráče, takže se umělá inteligence učí a stává chytřejšíNepřátelští droniMotory s funkcí skoku – umožňují krátké úskoky, díky kterým se vyhnete nepřátelské střelběPřes 50 objektů včetně vesmírné... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO + Drone Kombat FPS Multiplayer (149435) , Kings bounty: warriors of the north - ice and fire dlc (68530)

Axis Game Factory's AGFPRO 3.0 (149412)

Axis Game Factory's AGFPRO 3.0 (149412)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, AGFPRO 3.0 je vývojářské prostředí pro tvorbu herních map, úrovní a prostředí pro různé herní žánry. Tento nástroj umí mimo jiné upravovat terén, vegetaci, ale i systém světel, vytvářet objekty, postavy i celou herní scénu.Vypnuto AGFPRO 3.0 je vývojářské prostředí pro tvorbu herních map, úrovní a prostředí pro různé herní žánry. Tento nástroj umí mimo jiné upravovat terén, vegetaci, ale i systém světel, vytvářet objekty, postavy i celou herní scénu. Klíčové vlastnostiVývojářské prostředí pro tvorbu herního obsahuObsluhu zvládne opravdu každýKompatibilní s Unity 5 Pro i Unity 3D FreeBěží na MS Windows, MAC OS i LinuxuSoučástí je 9 základních nástrojůMožnost rozšíření o další DLC moduly Nemusíte být vývojářem, abyste něco takového dokázali. Tvoření obsahu je zábavné a zvládne jej opravdu každý i bez znalostí programování, modelování nebo... (alza.cz)

Podobné produkty ako Axis Game Factory's AGFPRO 3.0 (149412) , Maybelline new york brow fast sculpt gel mascara deep brown 3,5 ml (30176218)

MEGA BUNDLE: AGFPRO + Premium + Zombie + Fantasy + BattleMat (149436)

MEGA BUNDLE: AGFPRO + Premium + Zombie + Fantasy + BattleMat (149436)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor a závodní, Balíček obsahující program AGFPRO 3.0, Premium DLC, BattleMat DLC, Zombie DLC a Fantasy DLC vám umožní vytvářet vlastní hry v propracovaném systému nástrojů AGFPRO v3.0.VypnutoBalíček obsahující program AGFPRO 3.0, Premium DLC, BattleMat DLC, Zombie DLC a Fantasy DLC vám umožní vytvářet vlastní hry v propracovaném systému nástrojů AGFPRO v3.0.AGFPRO Premium DLCPremium DLC pro AGFPRO nabízí oproti běžné verzi mnoho dodatečných předností, které oceníte pro svou game development činnost. Tyto elementy vám značně urychlí proces zpracování, umožňuje multiplayer funkce s rozvojem co-op... (alza.cz)

Podobné produkty ako MEGA BUNDLE: AGFPRO + Premium + Zombie + Fantasy + BattleMat (149436) , Garmin fenix 7 sapphire solar black dlc titanium/black band (010-02540-35)

AGFPRO + BattleMat 4-Pack (PC/MAC/LINUX) (149413)

AGFPRO + BattleMat 4-Pack (PC/MAC/LINUX) (149413)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: střílečky, VypnutoAGFPRO + BattleMat 4-Pack (PC/MAC/LINUX)BattleMat je zábavné multi-player (pro až 8 hráčů) RPG dobrodružství, kde bude jediným limitem vaše vlastní představivost. Veďte své kolegy na heroickou výpravu pomocí GM (Game Master) systému. A pokud se vám nechce převzít zodpovědnou pozici GM, postavte plně co-op svět plný dobrodružství z pozice hráče. Vybudujte armády a pozvedněte boj na novou úroveň! Balíček obsahuje 4 licence pro program AGFPRO 3.0 a DLC BattleMat.Klíčové vlastnostiMulti-player adventury a souboje (až pro 8 hráčů)Adventury alá Papír + Tužka (s GM)Co-op adventury alá Papír + Tužka (s GM, nebo Co-op mód)Taktické RPG souboje (včetně týmových... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO + BattleMat 4-Pack (PC/MAC/LINUX) (149413) , Garmin fenix 7x sapphire solar black dlc titanium/black band (010-02541-23)

Chronotechna SeaQuest Dive DLC Blue

Chronotechna SeaQuest Dive DLC Blue
Detail

Limitovaná edice 333 kusů. Hodinky Chronotechna SeaQuest Dive DLC Blue jsou druhé v pořadí od nově obnovené značky Chronotechna. Pyšní se voděodolností 300m, novým robustnějším designem a ultra černým ciferníkem. Nejčernější barva pohlcuje až 99,4 % veškerého dopadajícího světla a stojí za to si hodinky prohlédnout, protože vás to dozajista nadchne. Hodinky mají pouzdro velikosti 42 mm, safírové sklíčko, Super-Luminovu třídy X1 (modrá barva) a švýcarský strojek Sellita SW-200-1 s certifikací COSC. Do… (helveti.cz)

Podobné produkty ako Chronotechna SeaQuest Dive DLC Blue , Garmin fenix 6x pro solar titanium carbon gray dlc/black band (010-02157-21)

Chronotechna SeaQuest Dive DLC White

Chronotechna SeaQuest Dive DLC White
Detail

Limitovaná edice 333 kusů. Hodinky Chronotechna SeaQuest Dive DLC White jsou druhé v pořadí od nově obnovené značky Chronotechna. Pyšní se voděodolností 300m, novým robustnějším designem a ultra černým ciferníkem. Nejčernější barva pohlcuje až 99,4 % veškerého dopadajícího světla a stojí za to si hodinky prohlédnout, protože vás to dozajista nadchne. Hodinky mají pouzdro velikosti 42 mm, safírové sklíčko, Super-Luminovu třídy X1 (modrá barva) a švýcarský strojek Sellita SW-200-1 s certifikací COSC. Do… (helveti.cz)

Podobné produkty ako Chronotechna SeaQuest Dive DLC White , Garmin fenix 7 sapphire solar mineral blue dlc titanium/whitestone band (010-02540-25)

Calvin Klein Sculpt 25200247

Calvin Klein Sculpt 25200246

Calvin Klein Sculpt 25200247

Calvin Klein Sculpt 25200247
Detail

Calvin Klein Sculpt 25200247 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Calvin Klein Sculpt 25200247 , Total war warhammer ii blood for the blood god ii dlc pc digital 388053

Calvin Klein Sculpt 25200246

Calvin Klein Sculpt 25200246
Detail

Calvin Klein Sculpt 25200246 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Calvin Klein Sculpt 25200246 , Garmin fenix 7s pro sapphire solar carbon gray dlc titanium/black band (010-02539-25)

Calvin Klein Sculpt 25200248

Calvin Klein Sculpt 25200248
Detail

Calvin Klein Sculpt 25200248 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Calvin Klein Sculpt 25200248 , Garmin fenix 7x pro sapphire solar carbon gray dlc titanium/black band (010-02541-11)

Worms Revolution - Funfair DLC (PC) (88202)

Worms Revolution - Funfair DLC (PC) (88202)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Vyhrňte si rukávy a užijte si trochu té pouťové zábavy s 5 novými puzzly a novým prostředím. Kromě nových puzzlů vás čekají také nové zbraně, možnosti úprav a další.VypnutoVyhrňte si rukávy a užijte si trochu té pouťové zábavy s 5 novými puzzly a novým prostředím. Kromě nových puzzlů vás čekají také nové zbraně, možnosti úprav a další.Nejde o samostatně hratelný produkt. Ke spuštění je vyžadována hra Worms Revolution (Steam verze).Balíček Funfair obsahujeNové puzzle mise. 5 nových singleplayerových misí situovaných do prostředí poutě.Téma poutě. Zbrusu nové téma pouť – Funfair pro Worms™ Revolution můžete použít v lokálních i online zápasech.4 nové zbraně. Armageddon, Skunk, Napal Strike a zbrusu nová Knock Out zbraň.Úpravy v duchu poutě. 2 nové cetky, 2 nové doplňky, 1 nový náhrobek a 1 nová série zvuků.Dabing.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Revolution - Funfair DLC (PC) (88202) , Garmin fenix 7x pro sapphire solar mineral blue dlc titanium/whitestone band (010-02541-15)

Magicka: Vietnam DLC - PC DIGITAL (1399014)

Magicka: Vietnam DLC - PC DIGITAL (1399014)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Magicka: Vietnam je doplněk, který vyžaduje vlastnictví základní hry. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Dostanete se do zajímavého kouzelnického prostředí v džungli Goblin-Con. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Osvoboďte zajaté vojáky Spojte se se třemi dalšími vojáky a osvoboďte ostatní z tábora válečných zajatců. Pokuste se zničit nepřátelské pozice a vrátit se v bezpečí k vašemu vrtulníku.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Magicka: Vietnam DLC - PC DIGITAL (1399014)

WRC 6 (PC) DIGITAL + DLC (273222)

WRC 6 (PC) DIGITAL + DLC (273222)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: závodní, WRC: FIA World Rally Championship 6 je dokonalá simulace rally závodů s oficiální licencí. Užiješ si rozdílné povrchy včetně sněhu a ledu. Také musíš naladit svůj vůz pro konkrétní závod nebo erzetu. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 68% Mistrovství světa v automobilových závodech se vrací v novém ročníku opět s oficiální licencí. Nic lepšího na poli rally určitě nehledej! Vypnuto Řízeným smykem projedeš celou řadu zatáček. Vypnuto K rally závodům patří i daleké skoky a těsná minutí svodidel. Vypnuto... (alza.cz)

Podobné produkty ako WRC 6 (PC) DIGITAL + DLC (273222)

Rowenta LY4000F0 Body Sculpt (LY4000F0)

Rowenta LY4000F0 Body Sculpt (LY4000F0)
Detail

Masážní přístroj pro kompletní péči o tělo- zmírnění celulitidy, vyhlazení a zpevnění pokožky, tvarování těla, účinná masáž redukuje důlky a zpevňuje pokožku v oblasti stehen, hýždí, břicha a paží, napomáhá přirozenému odstranění tuku a zajišťuje hladší a pevnou pokožku, technologie rotačního pohybu 4 masážních silikonových koleček s jemnými hroty, 2 nastavení rychlosti rotace, výdrž baterie na jedno nabití 20 min, vodotěsné, lze používat pod vodou, prokázaně viditelné výsledky za pouhý měsíc, 15letá záruka opravitelnosti Select brand: Úvod Hlavní info Galerie Technické specifikace Masážní přístroj Rowenta LY4000F0 Body Sculpt Pokud vás trápí celulitida nebo byste rádi zpevnili svou pokožku, masážní přístroj Rowenta LY4000F0 Body Sculpt je pro vás jako stvořený!... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rowenta LY4000F0 Body Sculpt (LY4000F0)

Chronotechna SeaQuest Dive DLC White - Silikonový řemínek

Chronotechna SeaQuest Dive DLC White - Silikonový řemínek
Detail

Limitovaná edice 333 kusů. Hodinky Chronotechna SeaQuest Dive DLC White jsou druhé v pořadí od nově obnovené značky Chronotechna. Pyšní se voděodolností 300m, novým robustnějším designem a ultra černým ciferníkem. Nejčernější barva pohlcuje až 99,4 % veškerého dopadajícího světla a stojí za to si hodinky prohlédnout, protože vás to dozajista nadchne. Hodinky mají pouzdro velikosti 42 mm, safírové sklíčko, Super-Luminovu třídy X1 (modrá barva) a švýcarský strojek Sellita SW-200-1 s certifikací COSC. Do… (helveti.cz)

Podobné produkty ako Chronotechna SeaQuest Dive DLC White - Silikonový řemínek

Chronotechna SeaQuest Dive DLC Blue - Silikonový řemínek

Chronotechna SeaQuest Dive DLC Blue - Silikonový řemínek
Detail

Limitovaná edice 333 kusů. Hodinky Chronotechna SeaQuest Dive DLC Blue jsou druhé v pořadí od nově obnovené značky Chronotechna. Pyšní se voděodolností 300m, novým robustnějším designem a ultra černým ciferníkem. Nejčernější barva pohlcuje až 99,4 % veškerého dopadajícího světla a stojí za to si hodinky prohlédnout, protože vás to dozajista nadchne. Hodinky mají pouzdro velikosti 42 mm, safírové sklíčko, Super-Luminovu třídy X1 (modrá barva) a švýcarský strojek Sellita SW-200-1 s certifikací COSC. Do… (helveti.cz)

Podobné produkty ako Chronotechna SeaQuest Dive DLC Blue - Silikonový řemínek

Worms Revolution - Medieval Tales DLC (PC) (88204)

Worms Revolution - Medieval Tales DLC (PC) (88204)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Tony Bluster-Comb je novým, bezpáteřním asistentem Dona Keystonea a jelikož se jeho šéf ukrývá, potřebuje vaši pomoc. Pomozte mu zdokumentovat život druhu Wormius Rváčovus. Teď přišla vaše šance stát se legendárním hrdinou. Zaútočte na sérii hradů nacpaných puzzly a v 10 nových středověkých single-playerových misích.VypnutoTony Bluster-Comb je novým, bezpáteřním asistentem Dona Keystonea a jelikož se jeho šéf ukrývá, potřebuje vaši pomoc. Pomozte mu zdokumentovat život druhu Wormius Rváčovus. Teď přišla vaše šance stát se legendárním hrdinou. Zaútočte na sérii hradů nacpaných puzzly a v 10 nových středověkých single-playerových misích.Nejde o samostatně hratelný produkt. Ke spuštění je vyžadována hra Worms Revolution (Steam verze).Worms Revolution – Medieval Tales DLC obsahujeNové mise kampaně. 10 zbrusu nových... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Revolution - Medieval Tales DLC (PC) (88204)

Worms Ultimate Mayhem - Customization Pack DLC (88208)

Worms Ultimate Mayhem - Customization Pack DLC (88208)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Worms™ Ultimate Mayhem „Customization Pack“ ještě rozšiřuje už tak dost širokou nabídku možností úprav ve hře o nové kousky, které jsou opravdu k popukání. Nechybí nové bláznivé čepice, brýle, rukavice, 5 nových zvukových sad a 5 náhrobků. „Customization Pack“ obsahuje 5 nových zbraňových nákladů pro Továrnu na zbraně.VypnutoWorms™ Ultimate Mayhem „Customization Pack“ ještě rozšiřuje už tak dost širokou nabídku možností úprav ve hře o nové kousky, které jsou opravdu k popukání. Nechybí nové bláznivé čepice, brýle, rukavice, 5 nových zvukových sad a 5 náhrobků. „Customization Pack“ obsahuje 5 nových zbraňových nákladů pro Továrnu na zbraně.Nejde o samostatně hratelný produkt. Ke spuštění je vyžadována hra Worms™: Ultimate Mayhem (Steam verze).Nové pokrývky hlavy a brýleČepice Davey CrockettStopařská čepiceHelma... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Ultimate Mayhem - Customization Pack DLC (88208)

Faeria - Premium Edition DLC (PC) DIGITAL (686298)

Faeria - Premium Edition DLC (PC) DIGITAL (686298)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: Strategie a Dobrodružná, pro uplatnění je vyžadována základní hra 80% Balíček premium obsahuje zrychlený postup a další exkluzivní položky. Vyžaduje vlastnictví základní hry. Maximalizujte svůj postup ve hře. Nemusíte nakupovat další balíčky karet, vše vyhrajete ve hře. Dvojnásobné zisky Získávejte z bitevních truhel a střepů dvojnásobné množství odměn. 10 slotůS edicí premium získáte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Faeria - Premium Edition DLC (PC) DIGITAL (686298)

Worms Revolution - Mars Pack DLC (PC) (88203)

Worms Revolution - Mars Pack DLC (PC) (88203)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Prodlužte své singleplayerové zážitky v balíčku nových misí, které znamenají obří skok pro žížalstvo. Zahrajte si nové mise a pohrajte s novými možnostmi nastavení, s novými zbraněmi a dalšími věcmi.VypnutoProdlužte své singleplayerové zážitky v balíčku nových misí, které znamenají obří skok pro žížalstvo. Zahrajte si nové mise a pohrajte s novými možnostmi nastavení, s novými zbraněmi a dalšími věcmi.Nejde o samostatně hratelný produkt. Ke spuštění je vyžadována hra Worms Revolution (Steam verze).Mars Pack obsahujeNové mise kampaně. 5 nových singleplayerových misí pro kampaň zasazených do prostředí Marsu.Téma Mars. Působivé prostředí planety mars pro Worms™ Revolution, které můžete využít v lokálních i online soubojích.4 nové zbraně. Buvol, pistol s jedem, blesk a pomůcka Crate Strike.Úpravy ve stylu Marsu. 2 nové cetky, 2... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Revolution - Mars Pack DLC (PC) (88203)

Worms Reloaded - Time Attack Pack DLC (88199)

Worms Reloaded - Time Attack Pack DLC (88199)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Worms Reloaded balíček „Time Attack“ obsahuje 20 nových závodních misí pro single-player, které vám rozbuší srdce a otestují vaše dovednosti s lanem a Jet Packem až na hranice vašich možností. Balíček „Time Limit“ také obsahuje 3 nové pokrývky hlavy, 3 nové zvukové sady, 3 náhrobky, nové prostředí „Time Attack“ a 12 nových achievementů.VypnutoWorms Reloaded balíček „Time Attack“ obsahuje 20 nových závodních misí pro single-player, které vám rozbuší srdce a otestují vaše dovednosti s lanem a Jet Packem až na hranice vašich možností. Balíček „Time Limit“ také obsahuje 3 nové pokrývky hlavy, 3 nové zvukové sady, 3 náhrobky, nové prostředí „Time Attack“ a 12 nových achievementů.Vyžaduje základní hru Worms Reloaded (verze pro Steam)!Obsah balíčku20 nových „Time Attack“ map pro single-player spolu se žebříčky1 nové téma „Time Attack“3... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Reloaded - Time Attack Pack DLC (88199)

Tropico 4: Voodoo DLC - PC DIGITAL (711163)

Tropico 4: Voodoo DLC - PC DIGITAL (711163)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie a Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Herní doplněk Tropico 4: Voodoo PC vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Poslední kněz voodoo na ostrově Tropico zemřel díky špatné lékařské péči. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nebezpečí od čarodějnice Nyní ostrovu hrozí nová hrozba od zlé čarodějnice Vanya, která se chystá přijet na ostrov ze sovětského Ruska. Jejím cílem je proklít El Presidenta a jeho režim.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tropico 4: Voodoo DLC - PC DIGITAL (711163)

Prey: Mooncrash DLC - Xbox Digital (7D4-00317)

Prey: Mooncrash DLC  - Xbox Digital (7D4-00317)
Detail

Herní doplněk / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: Akční a Střílečky, pro uplatnění je vyžadována základní hra Tekken je jednou z nejznámějších a nejpopulárnějších bojových her posledního desetiletí. Sedmé pokračování ti přinese spoustu nového a hlavně atraktivního obsahu. 82 % Přídavek k Prey zdobí svěží mechaniky a zajímavá změna celkového tempa (games.tiscali.cz). Převezměte roli hackera jménem Peter. Hrajte nekonečně opakovatelnou rogue-like kampaň. Zcela nové DLC S hlavní postavou se ocitnete v tajné základně TranStar, kde se musíte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Prey: Mooncrash DLC - Xbox Digital (7D4-00317)

Tropico 4: Plantador DLC - PC DIGITAL (840469)

Tropico 4: Plantador DLC - PC DIGITAL (840469)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie a Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Herní doplněk Tropico 4: Plantador PC vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry. Je čas pustit se do podnikání na plantážích na vašem ostrově Tropico. Plantador Postavte nové plantáže, zaměstnejte více pracovníků a obhospodařujte větší pole. Charakterový rys Plantador vám přinese lepší zemědělskou produkci i exportní ceny. Vybavte ostrovS doplňkem Tropico 4:... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tropico 4: Plantador DLC - PC DIGITAL (840469)

Tropico 4: Megalopolis DLC - PC DIGITAL (832963)

Tropico 4: Megalopolis DLC - PC DIGITAL (832963)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie a Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Herní doplněk Tropico 4: Megalopolis PC je DLC, které vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Postavte největší město v Karibiku na vašem ostrově, kam budou neustále přicházet noví obyvatelé. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Řešte problémy Velké město se rovná velkým problémům. Zaměřte se s přílivem migrantů na nezaměstnanost, pozor na přelidněnost a hlavně se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tropico 4: Megalopolis DLC - PC DIGITAL (832963)

adidas Performance Formotion Sculpt Legíny Modrá

adidas Performance Formotion Sculpt Legíny Modrá
Detail

Materiál: 84% recyklovaný polyamid, 16% elastan Typ: elastický Vzor: hladký Pas: na gumu Nohavice: 7/8 délka Praní: 30°C Barva: modrá Detail: materiál Primegreen - vyrobeno z recyklovaných materiálů a neobsahuje žádný nový polyester (bibloo.cz)

Podobné produkty ako adidas Performance Formotion Sculpt Legíny Modrá

adidas Performance Formotion Sculpt Legíny Modrá

adidas Performance Formotion Sculpt Legíny Modrá
Detail

Materiál: 84% recyklovaný polyamid, 16% elastan Typ: elastický Vzor: hladký Pas: na gumu Nohavice: 7/8 délka Praní: 30°C Barva: modrá Detail: materiál Primegreen - vyrobeno z recyklovaných materiálů a neobsahuje žádný nový polyester (bibloo.cz)

Podobné produkty ako adidas Performance Formotion Sculpt Legíny Modrá

adidas Performance Formotion Sculpt Legíny Modrá

adidas Performance Formotion Sculpt Legíny Modrá
Detail

Materiál: 84% recyklovaný polyamid, 16% elastan Typ: elastický Vzor: hladký Pas: na gumu Nohavice: 7/8 délka Praní: 30°C Barva: modrá Detail: materiál Primegreen - vyrobeno z recyklovaných materiálů a neobsahuje žádný nový polyester (bibloo.cz)

Podobné produkty ako adidas Performance Formotion Sculpt Legíny Modrá

Běžecké boty Puma xetic sculpt blast

Běžecké boty Puma xetic sculpt blast
Detail

Běžecké boty z kolekce Puma. Model poskytuje chodidlu odpružení během aktivity. (answear.cz)

Podobné produkty ako Běžecké boty Puma xetic sculpt blast

Bourjois Lip Duo Sculpt rtěnka - 05

Bourjois Lip Duo Sculpt  rtěnka - 05
Detail

Duo efekt = konutrka a rtěnka v jednom (fann.cz)

Podobné produkty ako Bourjois Lip Duo Sculpt rtěnka - 05

Bourjois Lip Duo Sculpt rtěnka - 04

Bourjois Lip Duo Sculpt  rtěnka - 04
Detail

Duo efekt = konutrka a rtěnka v jednom (fann.cz)

Podobné produkty ako Bourjois Lip Duo Sculpt rtěnka - 04

adidas Performance Formotion Sculpt Legíny Modrá

adidas Performance Formotion Sculpt Legíny Modrá
Detail

Materiál: 84% recyklovaný polyamid, 16% elastan Typ: elastický Vzor: hladký Pas: na gumu Nohavice: 7/8 délka Praní: 30°C Barva: modrá Detail: materiál Primegreen - vyrobeno z recyklovaných materiálů a neobsahuje žádný nový polyester (bibloo.cz)

Podobné produkty ako adidas Performance Formotion Sculpt Legíny Modrá

Chronotechna SeaQuest Dive DLC White - Černý kožený řemínek

Chronotechna SeaQuest Dive DLC White - Černý kožený řemínek
Detail

Limitovaná edice 333 kusů. Hodinky Chronotechna SeaQuest Dive DLC White jsou druhé v pořadí od nově obnovené značky Chronotechna. Pyšní se voděodolností 300m, novým robustnějším designem a ultra černým ciferníkem. Nejčernější barva pohlcuje až 99,4 % veškerého dopadajícího světla a stojí za to si hodinky prohlédnout, protože vás to dozajista nadchne. Hodinky mají pouzdro velikosti 42 mm, safírové sklíčko, Super-Luminovu třídy X1 (modrá barva) a švýcarský strojek Sellita SW-200-1 s certifikací COSC. Do… (helveti.cz)

Podobné produkty ako Chronotechna SeaQuest Dive DLC White - Černý kožený řemínek
Voxel: Nanovo - CD (9029533709), Voxel: Al Boom! - CD (2564629750), Voxel: Motýlí efekt (2015) - CD (2564603281), Rowenta LY4000F0 Body Sculpt (LY4000F0), REVOLUTION Brow Sculpt Kit Brown 2,2 g (5057566176415), REVOLUTION Brow Sculpt Kit Dark 2,2 g (5057566176408), Microsoft Sculpt Ergonomic Mouse Wireless, černá (L6V-00005), Prey: Mooncrash DLC - Xbox Digital (7D4-00317), Soler&Palau ECOAIR DLC Ecowatt koupelnový, bílý (5210626000), The Division: Last Stand DLC - Xbox Digital (7D4-00175), Resident Evil 2: Extra DLC Pack - Xbox Digital (7D4-00345), Tom Clancy's The Division: Survival DLC - Xbox Digital (7D4-00150), Minecraft Dungeons: Ultimate DLC Bundle - Windows 10 Digital (2WU-00038), MAYBELLINE NEW YORK Brow Fast Sculpt Gel Mascara Clear 3,5 ml (30176232), MAYBELLINE NEW YORK Brow Fast Sculpt Gel Mascara Blonde 3,5 ml (30176171), Kings Bounty: Warriors of the North - Ice and Fire DLC (68530), MAYBELLINE NEW YORK Brow Fast Sculpt Gel Mascara Deep Brown 3,5 ml (30176218), Garmin Fenix 7 Sapphire Solar Black DLC Titanium/Black Band (010-02540-35), Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Black DLC Titanium/Black Band (010-02541-23), Garmin Fenix 6X PRO Solar Titanium Carbon Gray DLC/Black Band (010-02157-21), Garmin Fenix 7 Sapphire Solar Mineral Blue DLC Titanium/Whitestone Band (010-02540-25), Garmin Fenix 7X PRO Sapphire Solar Black DLC Titanium/Black Band (010-02541-23), Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Mineral Blue DLC Titanium/Whitestone Band (010-02541-15), Garmin Fenix 7 Sapphire Solar Carbon Gray DLC Titanium/Black Band (010-02540-21), total war warhammer ii blood for the blood god ii dlc pc digital 388053, Garmin Fenix 7S PRO Sapphire Solar Carbon Gray DLC Titanium/Black Band (010-02539-25), Garmin Fenix 7X PRO Sapphire Solar Carbon Gray DLC Titanium/Black Band (010-02541-11), Garmin Fenix 7X PRO Sapphire Solar Mineral Blue DLC Titanium/Whitestone Band (010-02541-15)