Agfpro + premium (149422)

Produkt Agfpro + premium (149422) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Agfpro + premium (149422) upraviť a produkt hľadať znova.

AGFPRO + Premium (149422)

AGFPRO + Premium (149422)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor a střílečky, VypnutoAGFPRO + PremiumPremium DLC pro AGFPRO nabízí oproti běžné verzi mnoho dodatečných předností, které oceníte pro svou game development činnost. Tyto elementy vám značně urychlí proces zpracování, umožňuje multiplayer funkce s rozvojem co-op hry více hráčů až pro 8 jedinců nebo například poskytuje open source na více než 500 aktiv v ceně. A to nejlepší: nepotřebujete mít UnityPro, abyste mohli využít všech funkcí nabízených v AGFPRO nebo Premium. Součástí balíčku je program AGFPRO 3.0 a DLC Premium.Premium verzeExponenciálně urychluje proces dávkového zpracováníUmožňuje multiplayer funkce s rozvojem co-op hry více hráčů až pro 8 jedincůPoskytuje open source na více než 500 aktiv v ceněNení třeba mít... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO + Premium (149422) , Probiotika premium

AGFPRO Premium DLC (149439)

AGFPRO Premium DLC (149439)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, Střílečky a Závodní VypnutoAGFPRO Premium DLCPremium DLC pro AGFPRO nabízí oproti běžné verzi mnoho dodatečných předností, které oceníte pro svou game development činnost. Tyto elementy vám značně urychlí proces zpracování, umožňuje multiplayer funkce s rozvojem co-op hry více hráčů až pro 8 jedinců nebo například poskytuje open source na více než 500 aktiv v ceně. A to nejlepší: nepotřebujete mít UnityPro, abyste mohli využít všech funkcí nabízených v AGFPRO nebo Premium.Premium verzeExponenciálně urychluje proces dávkového zpracováníUmožňuje multiplayer funkce s rozvojem co-op hry více hráčů až pro 8 jedincůPoskytuje open source na více než 500 aktiv v ceněNení třeba mít UnityPro, abyste mohli využít všech funkcí nabízených v... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO Premium DLC (149439) , Extol premium 8892120

MEGA BUNDLE: AGFPRO + Premium + Zombie + Fantasy + BattleMat (149436)

MEGA BUNDLE: AGFPRO + Premium + Zombie + Fantasy + BattleMat (149436)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor a závodní, Balíček obsahující program AGFPRO 3.0, Premium DLC, BattleMat DLC, Zombie DLC a Fantasy DLC vám umožní vytvářet vlastní hry v propracovaném systému nástrojů AGFPRO v3.0.VypnutoBalíček obsahující program AGFPRO 3.0, Premium DLC, BattleMat DLC, Zombie DLC a Fantasy DLC vám umožní vytvářet vlastní hry v propracovaném systému nástrojů AGFPRO v3.0.AGFPRO Premium DLCPremium DLC pro AGFPRO nabízí oproti běžné verzi mnoho dodatečných předností, které oceníte pro svou game development činnost. Tyto elementy vám značně urychlí proces zpracování, umožňuje multiplayer funkce s rozvojem co-op... (alza.cz)

Podobné produkty ako MEGA BUNDLE: AGFPRO + Premium + Zombie + Fantasy + BattleMat (149436) , Denim 2y premium

AGFPRO + Fantasy (149416)

AGFPRO + Fantasy (149416)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie a Střílečky VypnutoAGFPRO + FantasyNové DLC pro Axis Game Factory AGFPRO a PREMIUM, AGFPRO Fantasy Side Scroller Player, umožňuje hráči vytvářet a stavět své vlastní 3D hry z retro bočního pohledu. Své výtvory si přitom můžete zahrát a snadno sdílet s dalšími AGF uživateli.Klíčové vlastnosti Fantasy DLCZačáteční lokaceKoncová lokaceUmísťování nepřátelSbírání předmětů – super rychlost, super skok, nezranitelnost atd.Hack’n Slash Game PlayDva unikátní hratelné charaktery – Rytíř a Kouzelník (v dalším updatu přibude kouzelnice a mnich)Volitelné sety animací pro všechny hráče i charakteryKaždý charakter má vlastní abilityNaprogramovaná aktiva herních mechanik – Mince, rozbitelné a explodující barely, truhla s pokladyPropojení scén – hráči mohou spojit startovní i konečné checkpointy hry svými výtvory... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO + Fantasy (149416) , Extol premium 8897210

AGFPRO + BattleMat (149424)

AGFPRO + BattleMat (149424)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie a Střílečky VypnutoAGFPRO + BattleMat (PC/MAC/LINUX)BattleMat je zábavné multi-player (pro až 8 hráčů) RPG dobrodružství, kde bude jediným limitem vaše vlastní představivost. Veďte své kolegy na heroickou výpravu pomocí GM (Game Master) systému. A pokud se vám nechce převzít zodpovědnou pozici GM, postavte plně co-op svět plný dobrodružství z pozice hráče. Vybudujte armády a pozvedněte boj na novou úroveň! Balíček obsahuje program AGFPRO 3.0 a DLC BattleMat.Klíčové vlastnostiMulti-player adventury a souboje (až pro 8 hráčů)Adventury alá Papír + Tužka (s GM)Co-op adventury alá Papír + Tužka (s GM, nebo Co-op mód)Taktické RPG souboje (včetně týmových soubojů)Bojujte o... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO + BattleMat (149424) , Allnature matcha premium

AGFPRO Fantasy DLC (149430)

AGFPRO Fantasy DLC (149430)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, Střílečky a Závodní VypnutoAGFPRO Fantasy DLCNové DLC pro Axis Game Factory AGFPRO a PREMIUM, AGFPRO Fantasy Side Scroller Player, umožňuje hráči vytvářet a stavět své vlastní 3D hry z retro bočního pohledu. Své výtvory si přitom můžete zahrát a snadno sdílet s dalšími AGF uživateli. Aktiva plošinovky a hráče jsou uzamčené k AGF a nelze je použít v Unity. Určené jsou pouze pro použití s Axis Game Factory a Fantasy Side-Scroller PlayerKlíčové vlastnosti Fantasy DLCZačáteční lokaceKoncová lokaceUmísťování nepřátelSbírání předmětů – super rychlost, super skok, nezranitelnost atd.Hack’n Slash Game PlayDva unikátní hratelné charaktery – Rytíř a Kouzelník (v dalším updatu přibude kouzelnice a mnich)Volitelné sety animací pro všechny hráče i... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO Fantasy DLC (149430) , Karton p+p - školní batoh premium light premium dinosaurus (8596424126751)

AGFPRO + Zombie + Fantasy (149419)

AGFPRO + Zombie  + Fantasy (149419)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie a Střílečky VypnutoAGFPRO + Zombie + FantasyBalíček obsahující program AGFPRO 3.0, DLC Zombie a DLC Fantasy vám umožní vytvářet vlastní hry v propracovaném systému nástrojů AGFPRO v3.0. AGFPRO Zombie DLCZombie FPS Player je nové DLC pro Axis Game Factory AGFPRO a PREMIUM, které umožňuje uživatelům vytvářet vlastní zombie 3D střílečky z pohledu první osoby. Vytvářejte nekonečné tematické zombie hry s množstvím nových aktiv, funkcí a herních mechanik. Vyberte si 5 různých nepřátel, každého s unikátními abilitami a animacemi nebo třeba ze širokého spektra zbraní, zdraví a dalších pick-up aktiv tematických k herní mechanice. Vytvořte si svou... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO + Zombie + Fantasy (149419) , Extol premium 8852201 (8852201)

AGFPRO Voxel Sculpt DLC (149442)

AGFPRO Voxel Sculpt DLC (149442)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, Střílečky a Závodní VypnutoAGFPRO Voxel Sculpt DLCVoxel Sculpt je doplněk AGFPRO od Axis Game factory, který vám umožní vytvářet vlastní, unikátní světy voxel po voxelu. Voxel, tedy volume pixel (objemový pixel), je nejmenší rozpoznatelná částice trojrozměrného obrazce. Libovolně je přidávejte a vytvářejte mosty, tunely, jeskyně a vznášející se plošiny, budovy a další objekty. Jakákoli velikost či textura, vyhlazené nebo tvrdé hrany, vše je jen na vaší představivosti a schopnostech. AGFPRO Voxel Sculpt je kompatibilní se všemi DLC – Fantasy, Zombie, Drone, BattleMat a Premium a podporuje Unity 5.0. Pracovat bude také se všemi budoucími DLC. Ke spuštění DLC je nutné vlastnit aplikaci AGFPRO 3.0.Klíčové vlastnostiPřidávejte voxelové předměty do svých... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO Voxel Sculpt DLC (149442) , Extol premium 8803823 (8803823)

AGFPRO 3.0 + Voxel Sculpt (149447)

AGFPRO 3.0 + Voxel Sculpt (149447)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, Střílečky a Závodní VypnutoAGFPRO 3.0 + Voxel DLCVoxel Sculpt je doplněk AGFPRO od Axis Game factory vám umožní vytvářet vlastní, unikátní světy voxel po voxelu. Voxel, tedy volume pixel (objemový pixel), je nejmenší rozpoznatelná částice trojrozměrného obrazce. Libovolně je přidávejte a vytvářejte mosty, tunely, jeskyně a vznášející se plošiny, budovy a další objekty. Jakákoli velikost či textura, vyhlazené nebo tvrdé hrany, vše je jen na vaší představivosti a schopnostech. AGFPRO Voxel Sculpt je kompatibilní se všemi DLC – Fantasy, Zombie, Drone, BattleMat a Premium a podporuje Unity 5.0. Pracovat bude také se všemi budoucími DLC. Součástí balíčku je program AGFPRO 3.0 a DLC Voxel Sculpt.Klíčové vlastnostiPřidávejte... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO 3.0 + Voxel Sculpt (149447) , Polesie auto premium (7496)

AGFPRO Zombie Survival Pack DLC (149453)

AGFPRO Zombie Survival Pack DLC (149453)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, Střílečky a Závodní Vytvářejte herní levely a mapy v reálném čase bez znalostí programování, modelování či animace s rozšířením Zombie Survival Pack DLC řady AGFPRO od Axis Game Factory. Součástí balíčku je na 70 položek, které můžete použít v zombie, hororových, survivor nebo jakýchkoliv jiných střílečkách ze současnosti. Podklady jsou interaktivní a vyznačují se nízkým počtem polygonů a vysoce kvalitními texturami. Ke spuštění Zombies Survival Pack DLC je vyžadováno AGFPRO 3.0. Klíčové vlastnostiBalíček obsahuje na 70 položekNízký počet polygonůVysoce kvalitní textury Vypnuto V balíčku naleznete tyto předmětyÚtočnou pušku A3 Brokovnice 10x,... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO Zombie Survival Pack DLC (149453) , Extol premium 8852203 (8852203)

AGFPRO + Drone Kombat FPS Multiplayer (149435)

AGFPRO + Drone Kombat FPS Multiplayer (149435)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a střílečky, VypnutoAGFPRO + Drone Kombat FPS MultiplayerRychlá akční FPS, ve které si vytvoříte své vlastní mapy z řady modulárních objektů pro interiér i exteriér, to je Drone Kombat. DLC je zcela hratelné, pilotujete své vozidlo a sestřelujete nepřátelské drony. Podporuje Single i Multi-Player až pro 8 hráčů. Součástí balíčku je základní program AGFPRO 3.0.Klíčové vlastnostiBoj pro jednoho hráče, kde čelíte dalším a dalším vlnám nepřátelNový systém umělé inteligence – AI je součástí objektů, během hraní se zaznamenává chování hráče, takže se umělá inteligence učí a stává chytřejšíNepřátelští droniMotory s funkcí skoku – umožňují krátké úskoky, díky kterým se vyhnete nepřátelské střelběPřes 50 objektů včetně vesmírné... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO + Drone Kombat FPS Multiplayer (149435) , Extol premium 108915 (108915)

Axis Game Factory's AGFPRO 3.0 (149412)

Axis Game Factory's AGFPRO 3.0 (149412)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, AGFPRO 3.0 je vývojářské prostředí pro tvorbu herních map, úrovní a prostředí pro různé herní žánry. Tento nástroj umí mimo jiné upravovat terén, vegetaci, ale i systém světel, vytvářet objekty, postavy i celou herní scénu.Vypnuto AGFPRO 3.0 je vývojářské prostředí pro tvorbu herních map, úrovní a prostředí pro různé herní žánry. Tento nástroj umí mimo jiné upravovat terén, vegetaci, ale i systém světel, vytvářet objekty, postavy i celou herní scénu. Klíčové vlastnostiVývojářské prostředí pro tvorbu herního obsahuObsluhu zvládne opravdu každýKompatibilní s Unity 5 Pro i Unity 3D FreeBěží na MS Windows, MAC OS i LinuxuSoučástí je 9 základních nástrojůMožnost rozšíření o další DLC moduly Nemusíte být vývojářem, abyste něco takového dokázali. Tvoření obsahu je zábavné a zvládne jej opravdu každý i bez znalostí programování, modelování nebo... (alza.cz)

Podobné produkty ako Axis Game Factory's AGFPRO 3.0 (149412) , Extol premium 8803226 (8803226)

AGFPRO BattleMat DLC (PC/MAC/LINUX) (149429)

AGFPRO  BattleMat DLC (PC/MAC/LINUX) (149429)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie a Střílečky VypnutoAGFPRO BattleMat DLC (PC/MAC/LINUX)BattleMat je zábavné multi-player (pro až 8 hráčů) RPG dobrodružství, kde bude jediným limitem vaše vlastní představivost. Veďte své kolegy na heroickou výpravu pomocí GM (Game Master) systému. A pokud se vám nechce převzít zodpovědnou pozici GM, postavte plně co-op svět plný dobrodružství z pozice hráče. Vybudujte armády a pozvedněte boj na novou úroveň! AGFPRO BattleMat DLC vyžaduje plnou verzi AGFPRO Basic nebo Premium.Klíčové vlastnostiMulti-player adventury a souboje (až pro 8 hráčů)Adventury alá Papír + Tužka (s GM)Co-op adventury alá Papír + Tužka (s GM, nebo Co-op mód)Taktické RPG souboje (včetně týmových soubojů)Bojujte o... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO BattleMat DLC (PC/MAC/LINUX) (149429) , Extol premium 8845200 (8845200)

AGFPRO Drone Kombat FPS Multiplayer DLC (149433)

AGFPRO Drone Kombat FPS Multiplayer DLC (149433)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, Strategie a Střílečky VypnutoAGFPRO Drone Kombat FPS Multiplayer DLCRychlá akční FPS, ve které si vytvoříte své vlastní mapy z řady modulárních objektů pro interiér i exteriér, to je Drone Kombat. DLC je zcela hratelné, pilotujete své vozidlo a sestřelujete nepřátelské drony. Podporuje Single i Multi-Player až pro 8 hráčů. Ke spuštění je vyžadován základní program AGFPRO 3.0.Klíčové vlastnostiBoj pro jednoho hráče, kde čelíte dalším a dalším vlnám nepřátelNový systém umělé inteligence – AI je součástí objektů, během hraní se zaznamenává chování hráče, takže se umělá inteligence učí a stává chytřejšíNepřátelští droniMotory s funkcí skoku – umožňují krátké úskoky, díky kterým se vyhnete nepřátelské střelběPřes 50 objektů včetně... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO Drone Kombat FPS Multiplayer DLC (149433) , Extol premium 8890505 (8890505)

AGFPRO Zombie DLC (PC/MAC/LINUX) (149431)

AGFPRO Zombie DLC (PC/MAC/LINUX) (149431)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, Střílečky a Závodní VypnutoAGFPRO Zombie DLCZombie FPS Player je nové DLC pro Axis Game Factory AGFPRO a PREMIUM, které umožňuje uživatelům vytvářet vlastní zombie 3D střílečky z pohledu první osoby. Vytvářejte nekonečné tematické zombie hry s množstvím nových aktiv, funkcí a herních mechanik. Vyberte si 5 různých nepřátel, každého s unikátními abilitami a animacemi nebo třeba ze širokého spektra zbraní, zdraví a dalších pick-up aktiv tematických k herní mechanice. Vytvořte si svou vlastní FPS zombie střílečku a sdílejte ji s přáteli! Pro spuštění AGFPRO Zombie DLC musíte vlastnit plnou verzi AGFPRO.Co obsahuje Zombie DLC?Začáteční lokaciKoncovou lokaciUmísťování nepřátelVariace zbraníSbírání předmětů – zbraně, munice, život, atd.FPS Game PlayHerní Game mechanikyPět... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO Zombie DLC (PC/MAC/LINUX) (149431) , Extol premium 8823501 (8823501)

AGFPRO + BattleMat 4-Pack (PC/MAC/LINUX) (149413)

AGFPRO + BattleMat 4-Pack (PC/MAC/LINUX) (149413)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: střílečky, VypnutoAGFPRO + BattleMat 4-Pack (PC/MAC/LINUX)BattleMat je zábavné multi-player (pro až 8 hráčů) RPG dobrodružství, kde bude jediným limitem vaše vlastní představivost. Veďte své kolegy na heroickou výpravu pomocí GM (Game Master) systému. A pokud se vám nechce převzít zodpovědnou pozici GM, postavte plně co-op svět plný dobrodružství z pozice hráče. Vybudujte armády a pozvedněte boj na novou úroveň! Balíček obsahuje 4 licence pro program AGFPRO 3.0 a DLC BattleMat.Klíčové vlastnostiMulti-player adventury a souboje (až pro 8 hráčů)Adventury alá Papír + Tužka (s GM)Co-op adventury alá Papír + Tužka (s GM, nebo Co-op mód)Taktické RPG souboje (včetně týmových... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO + BattleMat 4-Pack (PC/MAC/LINUX) (149413) , Extol premium 8818420 (8818420)

Anatomický batoh PREMIUM FLEXI Premium Truck

Anatomický batoh PREMIUM FLEXI Premium Truck
Detail

Školní anatomicky tvarovaný batoh pro kluky. Pevné dnoAnatomicky tvarovaná zádaPosuvný systém flexi pro lepší přizpůsobení dle výšky dítětePolstrovaná zádaReflexní prvkyPolstrované ramenní popruhyVrchní přítažné popruhyHrudní popruhBoční kapsa na láhevBoční kapsa na zipSamostatná kapsa na svačinový box Rozměry: (V x Š x H) 430 x 330 x 200 mmVáha: ‹ 1145g (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Anatomický batoh PREMIUM FLEXI Premium Truck , Inakustik premium 3m (00410203)

Školní set 3ks Premium - Premium Dinosaurus

Detail

Školní set 3ks Premium - Premium Dinosaurus z kategorie Školní batohy, od značky Karton PP, máme skladem. Do 3 dnů u Vás. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Školní set 3ks Premium - Premium Dinosaurus , Beautyrelax vacuform premium (8594166118669)

Školní batoh Premium Light - Premium Dinosaurus

Detail

Školní batoh Premium Light - Premium Dinosaurus z kategorie Školní batohy, od značky Karton PP, máme skladem. Do 3 dnů u Vás. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh Premium Light - Premium Dinosaurus , Extol premium 8803358 (8803358)

Oxybag Školní batoh PREMIUM Premium Dinosaurus

Oxybag Školní batoh PREMIUM Premium Dinosaurus
Detail

Školní aktovka Premium s motivem Dinosaura. Aktovka má anatomicky tvarovaná polstrovaná záda, která zajišťující správné usazení na zádech. Polstrované ramenní popruhy zajišťují pohodlné nošení. Aktovka je vybavena reflexními prvky. Vhodné pro děti na 1. stupni ZŠ. (mall.cz)

Podobné produkty ako Oxybag Školní batoh PREMIUM Premium Dinosaurus , Inakustik premium 1.5m (004101015)

Oxybag Školní set 4ks PREMIUM Premium Dinosaurus

Oxybag Školní set 4ks PREMIUM Premium Dinosaurus
Detail

Set obsahuje batoh, penál, sáček na cvičky a desky na sešity. Školní aktovka z řady Premium je anatomicky tvarovaná a společně s měkčenými popruhy zajišťuje správné usazení na zádech dítěte. Vyztužená záda a vnitřní výztuha udržují stálý tvar. (mall.cz)

Podobné produkty ako Oxybag Školní set 4ks PREMIUM Premium Dinosaurus , Extol premium 8804514 (8804514)

KÄRCHER VC 2 Premium (VC 2 Premium)

KÄRCHER VC 2 Premium (VC 2 Premium)
Detail

Sáčkový vysavač - s kabelem, na všechny druhy podlah, pro alergiky, na vysávání, HEPA filtr, příkon 700 W, hlučnost 76 dB, sběrná nádoba o objemu 2,8 l, ovládání na těle, délka kabelu 5 m, akční rádius 7,5 m, automatické navíjení kabelu a regulace výkonu, s teleskopickou trubicí, rozměry 28,8 × 43,5 × 24,9 cm (V׊×H), hmotnost 5,1 kg, filtrační sáček součástí balení, bílá barva Sáčkový vysavač Kärcher VC 2 Premium s příkonem 700 W, který skvěle padne do ruky a vysávání zvládnete jedna báseň. Vysavač spadá do energetické třídy A, je velmi výkonný a disponuje komfortními prvky pro pohodlné vysávání celé domácnosti. Trojitá filtrace a filtr HEPA 13 se postará nejen o čistou podlahu, ale také o čistý vzduch v místnosti. Jeho předností je možnost regulace sací síly přímo na stroji. Součástí vysavače je bohaté příslušenství - přepínatelná podlahová hubice, hubice na parkety, hubice na čalounění, štětec na nábytek,... (alza.cz)

Podobné produkty ako KÄRCHER VC 2 Premium (VC 2 Premium) , Extol premium 8894520 (8894520)

Karton P+P Školní set PREMIUM LIGHT Premium Dinosaurus

Detail

Školní set s aktovkou z řady Premium light s motivem Premium Dinosaurus. Set se skládá z velmi lehké aktovky s ergonomicky tvarovanými zády, sáčku na cvičky a jednopatrového penálu bez výbavy. Děti tak budou mít ucelenou řadu školního vybavení v jednotném designu. Vhodné pro děti I. stupně ZŠ. (mall.cz)

Podobné produkty ako Karton P+P Školní set PREMIUM LIGHT Premium Dinosaurus , Extol premium 8845206 (8845206)

Doporučená kombinace produktů Cordyceps Premium + LKVB6 + Wild Yam Premium

Doporučená kombinace produktů Cordyceps Premium + LKVB6 + Wild Yam Premium
Detail

Vyzkoušejte kombinaci přírodních produktů! Dávkování a délka užívání produktů je velmi individuální a závisí na mnoha faktorech. Dávkování je navíc během kúry potřeba upravovat. Pro nejlepší účinek proto doporučujeme konzultaci s naším odborným týmem v lékařské poradně. V základním balíčku naleznete: 1x Cordyceps Premium 90 kapslí , 1x LKVB6 90 tbl. , 1x Wild Yam Premium 90 kapslí . (prozdravi.cz)

Podobné produkty ako Doporučená kombinace produktů Cordyceps Premium + LKVB6 + Wild Yam Premium , Extol premium 8813193 (8813193)

Lenovo 3 roky Premium Care Onsite upgrade pro Idea Tablet Premium NB (rozšíření 2 leté Premium Care (5WS1C83316)

Premium BCAA Powder 500g - Weider Premium BCAA Powder 500g orange

Premium BCAA Powder 500g - Weider Premium BCAA Powder 500g  orange
Detail

Weider Premium BCAA Powder vám nabízí vysoce kvalitní aminokyseliny a L-glutamin. Samozřejmostí je optimální poměr složení 2:1:1 osvědčeně obohacený o l-glutamin. Je vhodný pro budování svalové hmoty, ochranu svalové hmoty a zlepšení regenerace, vhodný zejména pro kulturisty a silové sportovce. Premium BCAA Powder obsahuje vysoce kvalitní syntetické aminokyseliny (L-leucin, L-Isoleucin, L-valin) a L-glutamin. Weider BCAA Premium Powder se používá pro budování svalové hmoty, svalovou ochranu a zlepšení regenerace, je vhodný pro velmi aktivní sportovce, zejména pro kulturisty, silové a vytrvalostní sportovce. BCAA Premium Powder je velmi efektivní pro nárůst svalové hmoty. Samozřejmostí je optimální poměr složení 2:1:1 osvědčeně obohacený o l-glutamin - poměr BCAA ke glutaminu je v ideálním poměru 3:1:1. Kombinace aminokyselin BCAA a L-glutaminu velice příznivě přispívá k podpoře imunitního systému, má stimulující účinek a zlepšuje regenerační schopnosti celého organismu po fyzické aktivitě. Hlavní přednosti Premium BCAA Powder prášková (sypká) forma aminokyselin BCAAobohacené o L-glutaminrůst svalové hmoty (anabolický efekt)ochrana svalové hmoty (antikatabolický efekt)urychlení regeneracelahodná ovocná chuť Doporučené dávkování: 1 porce = 10g. Rozmíchejte v cca 300ml vody, promíchejte a vypijte před tréninkem. Poznámka: vznik malých krystalů není známkou snížené kvality a nemá vliv na chuť a účinek. Složení a nutriční hodnoty v jedné porci - 10g ve 100gEnergie 36kcal 360kcalBílkoviny 7.7g 76.8gSachcaridy 0.6g 6.3gTuk Aminokyseliny L-Leucin (BCAA) 3000mg 30 000mgL-Isoleucin (BCAA) 1500mg 15 000mgL-Valin (BCAA) 1500mg 15 000mgL-Glutamin 1500mg 15 000mgPotravina určená pro zvláštní výživu, vhodná pro sportovce.Dávkování: Rozmíchejte jednu dávku (10 gramů) v cca 300ml vody, promíchejte a vypijte před tréninkemBalení: 500g (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Premium BCAA Powder 500g - Weider Premium BCAA Powder 500g orange , Extol premium 8804546 (8804546)

Rychlospojka na hadici 1"systém, Extol Premium, ABS EXTOL-PREMIUM

Rychlospojka na hadici 1"systém, Extol Premium, ABS EXTOL-PREMIUM
Detail

Rychlospojka na hadici 1"systém, Extol Premium, ABS Popis: 1" spojovací konektorový systém dokáže přepravit větší množství vody, ale zvyšuje požadavek na výkon čerpadla Technické parametry: na 1"hadici materiál: ABS (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Rychlospojka na hadici 1"systém, Extol Premium, ABS EXTOL-PREMIUM , Extol premium 8803240 (8803240)

Karton P+P - Školní batoh Premium Light Premium Dinosaurus (8596424126751)

Karton P+P - Školní batoh Premium Light Premium Dinosaurus (8596424126751)
Detail

Školní batoh pro kluky o objemu 27 l, hmotnost 0,9 kg, rozměry 33×31×18 cm, šířka popruhů 7 cm, výbava: anatomicky tvarovaná záda, vhodné od 6 let Školní batoh Karton P+P hned na prvním setkání uchvátí každého školáka svým precizním zpracováním i škálou funkčních a praktických prvků. Tento elegantní školní batoh plně respektuje konstituci dětských zad. Dále by vás měla nadchnout anatomicky tvarovaná zadní část. Vzhledem příjemnému objemu 27 l si dítě do školního batohu bez potíží naskládá školní potřeby, svačinu i pití, čemuž viditelně pomáhá praktické rozdělení vnitřního prostoru. Přitom sám školní batoh Karton P+P - Školní batoh Premium Light Premium Dinosaurus dítě lehce unese, protože má hmotnost snesitelných 0,9 kg. Svým vzhledem se tento školní batoh Karton P+P hodí pro pro kluky. Tento školní batoh má šířku popruhů 7 cm. Nejpodstatnější vlastnosti školního batohu Karton P+P - Školní batoh Premium Light Premium Dinosaurus Anatomicky tvarovaná zádová... (alza.cz)

Podobné produkty ako Karton P+P - Školní batoh Premium Light Premium Dinosaurus (8596424126751) , Kolonožka premium black (8594176638171)

Rozdvojka-třícestný konektor 1"systém, Extol Premium, ABS EXTOL-PREMIUM

Rozdvojka-třícestný konektor 1"systém, Extol Premium, ABS EXTOL-PREMIUM
Detail

Rozdvojka-třícestný konektor 1"systém, Extol Premium, ABS Popis: 1" spojovací konektorový systém dokáže přepravit větší množství vody, ale zvyšuje požadavek na výkon čerpadla Technické parametry: Rozměr: z 1" konektoru na dva 1/2" konektory materiál: ABS (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Rozdvojka-třícestný konektor 1"systém, Extol Premium, ABS EXTOL-PREMIUM , Extol premium 8804544 (8804544)

Premium BCAA Powder 500g - Weider Premium BCAA Powder 500g - exotic punch

Premium BCAA Powder 500g - Weider Premium BCAA Powder 500g - exotic punch
Detail

Weider Premium BCAA Powder vám nabízí vysoce kvalitní aminokyseliny a L-glutamin. Samozřejmostí je optimální poměr složení 2:1:1 osvědčeně obohacený o l-glutamin. Je vhodný pro budování svalové hmoty, ochranu svalové hmoty a zlepšení regenerace, vhodný zejména pro kulturisty a silové sportovce. Premium BCAA Powder obsahuje vysoce kvalitní syntetické aminokyseliny (L-leucin, L-Isoleucin, L-valin) a L-glutamin. Weider BCAA Premium Powder se používá pro budování svalové hmoty, svalovou ochranu a zlepšení regenerace, je vhodný pro velmi aktivní sportovce, zejména pro kulturisty, silové a vytrvalostní sportovce. BCAA Premium Powder je velmi efektivní pro nárůst svalové hmoty. Samozřejmostí je optimální poměr složení 2:1:1 osvědčeně obohacený o l-glutamin - poměr BCAA ke glutaminu je v ideálním poměru 3:1:1. Kombinace aminokyselin BCAA a L-glutaminu velice příznivě přispívá k podpoře imunitního systému, má stimulující účinek a zlepšuje regenerační schopnosti celého organismu po fyzické aktivitě. Hlavní přednosti Premium BCAA Powder prášková (sypká) forma aminokyselin BCAAobohacené o L-glutaminrůst svalové hmoty (anabolický efekt)ochrana svalové hmoty (antikatabolický efekt)urychlení regeneracelahodná ovocná chuť Doporučené dávkování: 1 porce = 10g. Rozmíchejte v cca 300ml vody, promíchejte a vypijte před tréninkem. Poznámka: vznik malých krystalů není známkou snížené kvality a nemá vliv na chuť a účinek. Složení a nutriční hodnoty v jedné porci - 10g ve 100gEnergie 36kcal 360kcalBílkoviny 7.7g 76.8gSachcaridy 0.6g 6.3gTuk Aminokyseliny L-Leucin (BCAA) 3000mg 30 000mgL-Isoleucin (BCAA) 1500mg 15 000mgL-Valin (BCAA) 1500mg 15 000mgL-Glutamin 1500mg 15 000mgPotravina určená pro zvláštní výživu, vhodná pro sportovce.Dávkování: Rozmíchejte jednu dávku (10 gramů) v cca 300ml vody, promíchejte a vypijte před tréninkemBalení: 500g (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Premium BCAA Powder 500g - Weider Premium BCAA Powder 500g - exotic punch , Kaput premium 50ml (4602_cr)

Premium BCAA Powder 500g - Weider Premium BCAA Powder 500g třešeň/kokos

Premium BCAA Powder 500g - Weider Premium BCAA Powder 500g  třešeň/kokos
Detail

Weider Premium BCAA Powder vám nabízí vysoce kvalitní aminokyseliny a L-glutamin. Samozřejmostí je optimální poměr složení 2:1:1 osvědčeně obohacený o l-glutamin. Je vhodný pro budování svalové hmoty, ochranu svalové hmoty a zlepšení regenerace, vhodný zejména pro kulturisty a silové sportovce. Premium BCAA Powder obsahuje vysoce kvalitní syntetické aminokyseliny (L-leucin, L-Isoleucin, L-valin) a L-glutamin. Weider BCAA Premium Powder se používá pro budování svalové hmoty, svalovou ochranu a zlepšení regenerace, je vhodný pro velmi aktivní sportovce, zejména pro kulturisty, silové a vytrvalostní sportovce. BCAA Premium Powder je velmi efektivní pro nárůst svalové hmoty. Samozřejmostí je optimální poměr složení 2:1:1 osvědčeně obohacený o l-glutamin - poměr BCAA ke glutaminu je v ideálním poměru 3:1:1. Kombinace aminokyselin BCAA a L-glutaminu velice příznivě přispívá k podpoře imunitního systému, má stimulující účinek a zlepšuje regenerační schopnosti celého organismu po fyzické aktivitě. Hlavní přednosti Premium BCAA Powder prášková (sypká) forma aminokyselin BCAAobohacené o L-glutaminrůst svalové hmoty (anabolický efekt)ochrana svalové hmoty (antikatabolický efekt)urychlení regeneracelahodná ovocná chuť Doporučené dávkování: 1 porce = 10g. Rozmíchejte v cca 300ml vody, promíchejte a vypijte před tréninkem. Poznámka: vznik malých krystalů není známkou snížené kvality a nemá vliv na chuť a účinek. Složení a nutriční hodnoty v jedné porci - 10g ve 100gEnergie 36kcal 360kcalBílkoviny 7.7g 76.8gSachcaridy 0.6g 6.3gTuk Aminokyseliny L-Leucin (BCAA) 3000mg 30 000mgL-Isoleucin (BCAA) 1500mg 15 000mgL-Valin (BCAA) 1500mg 15 000mgL-Glutamin 1500mg 15 000mgPotravina určená pro zvláštní výživu, vhodná pro sportovce.Dávkování: Rozmíchejte jednu dávku (10 gramů) v cca 300ml vody, promíchejte a vypijte před tréninkemBalení: 500g (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Premium BCAA Powder 500g - Weider Premium BCAA Powder 500g třešeň/kokos

Premium BCAA Powder 500g - Weider Premium BCAA Powder 500g lemon/lime

Premium BCAA Powder 500g - Weider Premium BCAA Powder 500g lemon/lime
Detail

Weider Premium BCAA Powder vám nabízí vysoce kvalitní aminokyseliny a L-glutamin. Samozřejmostí je optimální poměr složení 2:1:1 osvědčeně obohacený o l-glutamin. Je vhodný pro budování svalové hmoty, ochranu svalové hmoty a zlepšení regenerace, vhodný zejména pro kulturisty a silové sportovce. Premium BCAA Powder obsahuje vysoce kvalitní syntetické aminokyseliny (L-leucin, L-Isoleucin, L-valin) a L-glutamin. Weider BCAA Premium Powder se používá pro budování svalové hmoty, svalovou ochranu a zlepšení regenerace, je vhodný pro velmi aktivní sportovce, zejména pro kulturisty, silové a vytrvalostní sportovce. BCAA Premium Powder je velmi efektivní pro nárůst svalové hmoty. Samozřejmostí je optimální poměr složení 2:1:1 osvědčeně obohacený o l-glutamin - poměr BCAA ke glutaminu je v ideálním poměru 3:1:1. Kombinace aminokyselin BCAA a L-glutaminu velice příznivě přispívá k podpoře imunitního systému, má stimulující účinek a zlepšuje regenerační schopnosti celého organismu po fyzické aktivitě. Hlavní přednosti Premium BCAA Powder prášková (sypká) forma aminokyselin BCAAobohacené o L-glutaminrůst svalové hmoty (anabolický efekt)ochrana svalové hmoty (antikatabolický efekt)urychlení regeneracelahodná ovocná chuť Doporučené dávkování: 1 porce = 10g. Rozmíchejte v cca 300ml vody, promíchejte a vypijte před tréninkem. Poznámka: vznik malých krystalů není známkou snížené kvality a nemá vliv na chuť a účinek. Složení a nutriční hodnoty v jedné porci - 10g ve 100gEnergie 36kcal 360kcalBílkoviny 7.7g 76.8gSachcaridy 0.6g 6.3gTuk Aminokyseliny L-Leucin (BCAA) 3000mg 30 000mgL-Isoleucin (BCAA) 1500mg 15 000mgL-Valin (BCAA) 1500mg 15 000mgL-Glutamin 1500mg 15 000mgPotravina určená pro zvláštní výživu, vhodná pro sportovce.Dávkování: Rozmíchejte jednu dávku (10 gramů) v cca 300ml vody, promíchejte a vypijte před tréninkemBalení: 500g (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Premium BCAA Powder 500g - Weider Premium BCAA Powder 500g lemon/lime

Weber Ochranný obal Premium pro Master-Touch Premium 57 cm (7186)

Weber Ochranný obal Premium pro Master-Touch Premium 57 cm (7186)
Detail

Obal na gril - ochrana před povětrnostními vlivy i nečistotami, nepromokavý, materiál kvalitní polyester, upínací pásky, určený pro gril Master-Touch Premium Ochranný obal Weber Premium dokonale ochrání gril Master-Touch Premium. Zajistí mu ochranu před povětrnostními vlivy i nečistotami. Vyrobený je z velmi kvalitního polyesteru a vyniká svým nepromokavým provedením. Tkanina je navíc doplněná o UV inhibitory, které zabraňují jeho blednutí. Ke grilu ho snadno upevníte pomocí upínacích pásků. Ochranný obal Weber skvěle ochrání gril, když ho zrovna nebudete používat. Klíčové vlastnosti ochranného obalu Weber Premium pro Master-Touch Premium 57 cmOchranný obal určený na gril Master-Touch PremiumZajistí ochranu před povětrnostními vlivy i nečistotamiVyrobený z velmi kvalitního polyesteruOchranný obal Weber je nepromokavýKe grilu se upevňuje pomocí upínacích páskůBarevné provedení: černé (alza.cz)

Podobné produkty ako Weber Ochranný obal Premium pro Master-Touch Premium 57 cm (7186)

JULIUS ZÖLLNER Matrace Dr. Lübbe Premium Premium 40 x 90 cm

JULIUS ZÖLLNER Matrace Dr. Lübbe Premium Premium 40 x 90 cm
Detail

Děti tráví většinu svého času vleže. Ať už v postýlce, v kolébce nebo v košíku. Proto je důležité pamatovat na výběr správné matrace. Malá záda by měla být optimálně podporována. Julius Zöllner nabízí široký sortiment matrací do postýlek a kolébek. Kvalitní matrace jsou nabízeny v odlišných velikostech, tvarech tak, aby se hodili do každého lůžka. Marace do kolébky DR. LÜBBE PREMIUM nabízí skrz jeho dvouvrstvou konstrukci a použití vysoce kvalitních, otevřených pórů a bodově elastické studené pěny výborné podmínky k ležení. Struktura matrace umožňuje výbornou cirkulaci vzduchu v horním povrchu matrace. Lyocell TENCEL Fresh & Dry potah kombinuje maximální prodyšnost, zvýšenou absorpční kapacitu a dodatečnou prodyšnost díky boční aktivní větrací látce. Díky vysoké propustnosti vzduchu se potah na matraci rychle vysuší a zaručuje vždy optimální spací klima, současně však chrání jádro matrace. Detaily: Rozměry: délka x šířka x výška: 40 x 90 x 6 cm Materiál: Studená pěna s výběžky na vrchní vrstvě Materiál spodní strany: Studená pěna Po stranách ventilace Funkční potah Lyocell TENCEL® Fresh & Dry Materiál potahu: 35% Lyocell (Tencel®), 65% polyester Potah snímatelný Péče: Potah se pere na 60°C Vhodné pro alergiky Certifikováno podle Ökö-Tex Standard 100 - kontrolní číslo S07-0696 v Hohenstein HTTI Vyrobeno v souladu s normou DIN EN 16890:2017 Vyrobeno v Německu Vysvětlení ohledně materiálu: Studená pěna Velmi kvalitní materiály a vysoká bodová elasticita dělají ze studené pěny výborný materiál pro matrace. Studená pěna je navíc prodyšná, tedy lépe dýchá než jiné pěny. Navíc se vyznačuje vysokou nosností, odolností a dlouhou životností. Studená pěna je přátelská životnímu prostředí a speciálně vhodná pro alergiky. Funkční potah Lyocell TENCEL® Fresh & Dry Tento funknčí materiál se skládá převážně z přírodních celulózových vláken. Sametový, hladký povrch je prodyšný a snadno se o něj pečuje. Lyocell (TENCEL©) je přátelský pokožce, měkký a i přesto odolný. Díky velmi jemné struktuře vláken je vlhkost rychle odváděna dovnitř vláken a stejně rychle zase vydávána do okolí. Vlákna Lyocell jsou savější než bavlna a navíc dlouhé životnosti. S těmito vlastnostmi garantují potahy výborné vyrovnávání teplot a příjemné klima pro spánek. Potah je odnímatelný a pratelný na 60°C. (Tvoří ho z 35% Lyocel (TENCEL®) l, 65% polyester) (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako JULIUS ZÖLLNER Matrace Dr. Lübbe Premium Premium 40 x 90 cm

JULIUS ZÖLLNER Matrace Dr. Lübbe Premium Premium 47 x 82 cm

JULIUS ZÖLLNER Matrace Dr. Lübbe Premium Premium 47 x 82 cm
Detail

Ať už v postýlce, v kolébce nebo v košíku. Děti tráví většinu svého času vleže. anebo v kolébce. Proto je důležité pamatovat na výběr správné matrace. Malá záda by měla být optimálně podporována. Julius Zöllner nabízí široký sortiment matrací do postýlek a kolébek. Kvalitní matrace jsou nabízeny v odlišných velikostech, tvarech tak, aby se hodili do každého lůžka. Marace do kolébky DR. LÜBBE PREMIUM nabízí skrz jeho dvouvrstvou konstrukci a použití vysoce kvalitních, otevřených pórů a bodově elastické studené pěny výborné podmínky k ležení. Struktura matrace umožňuje výbornou cirkulaci vzduchu v horním povrchu matrace. Lyocell TENCEL Fresh & Dry potah kombinuje maximální prodyšnost, zvýšenou absorpční kapacitu a dodatečnou prodyšnost díky boční aktivní větrací látce. Díky vysoké propustnosti vzduchu se potah na matraci rychle vysuší a zaručuje vždy optimální spací klima, současně však chrání jádro matrace. Detaily: Rozměry: D x Š x V 47 x 82 x 6 cm Materiál: Studená pěna s výběžky na vrchní vrstvě Materiál potahu: 35% Lyocell (Tencel®), 65% polyester Materiál spodní strany: Studená pěna Po stranách ventilace Funkční potah Lyocell TENCEL® Fresh & Dry Potah snímatelný Péče: Potah se pere na 60°C Vhodné pro alergiky Certifikováno podle Ökö-Tex Standard 100 - kontrolní číslo S07-0696 v Hohenstein HTTI Vyrobeno v soudalu s normou DIN EN 16890:2017 Vyrobeno v Německu Vysvětlení ohledně materiálu: Studená pěna Velmi kvalitní surové materiály a vysoká bodová elasticita dělají ze studené pěny výborný materiál pro kojenecké matrace. Studená pěna je navíc prodyšná, tedy lépe dýchá než jiné pěny. Navíc se vyznačuje vysokou nosností, odolností a dlouhou životností. Studená pěna je přátelská životnímu prostředí a speciálně vhodná pro alergiky. Funkční potah Lyocell TENCEL® Fresh & Dry Tato funkční látka sestává převážně z přirozených celulózových vláken. Sametový, hladký povrch je prodyšný a snadno se o něj pečuje. Lyocell (TENCEL©) je přátelský pokožce, měkký a i přesto odolný. Díky velmi jemné struktuře vláken je vlhkost rychle odváděna dovnitř vláken a stejně rychle zase vydávána do okolí. Vlákna Lyocell jsou savější než bavlna a navíc dlouhé životnosti. S těmito vlastnostmi garantují potahy výborné vyrovnávání teplot a příjemné klima pro spánek. Potah je odnímatelný a pratelný na 60°C. (Tvoří ho z 35% Lyocel (TENCEL®) l, 65% polyester) (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako JULIUS ZÖLLNER Matrace Dr. Lübbe Premium Premium 47 x 82 cm

Křeslo Premium

Křeslo Premium
Detail

Velmi pohodlné a snadno přenosné kaprařské křesílko s mimořádně stabilní konstrukcí se čtyřmi teleskopickými nohami. Je vybaveno silně polstrovanou matrací, která zaručuje vysoký komfort při sezení. Povrchový materiál B-POL600D je 100% nepromokavý a vysoce odolný proti opotřebení. Křesílko je skladné a velmi lehké.Přepravní tašku vhodnou pro tento produkt naleznete v sekci parametry. Tato taška není součástí balení, jedná se o samostatný produkt. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Křeslo Premium

Pyžamo Premium – S

Pyžamo Premium – S
Detail

Tento klasický pyžamový set má vše, co potřebujete pro příjemnou noc, včetně topu s knoflíky, uvolněných kalhot a exkluzivní masky na spaní Calvin Klein. TOP > klopový límec > dlouhé rukávy > zapínání na knoflík > našitá kapsa na hrudi > náprsní kapsa s logem Calvin Klein KALHOTY > elastický pas > rovný strih > kapsy > tag s logem Calvin Klein na levém bočním švu Modelka měří 1,76 m (5 stop 9 palců) a má na sobě velikost S. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Pyžamo Premium – S

Gewa Premium

Gewa Premium
Detail

Panova flétna Bambusová roura, přírodně zachovalá a ošetřená mandlovým olejem. Čisté ladění a velice kvalitní ruční výroba. Zahnutý tvar (kytary.cz)

Podobné produkty ako Gewa Premium

Pyžamo Premium – S

Pyžamo Premium – S
Detail

Tento klasický pyžamový set má vše, co potřebujete pro příjemnou noc, včetně topu s knoflíky, uvolněných kalhot a exkluzivní masky na spaní Calvin Klein. TOP > klopový límec > dlouhé rukávy > zapínání na knoflík > našitá kapsa na hrudi > náprsní kapsa s logem Calvin Klein KALHOTY > elastický pas > rovná nohavice > rozparkované kapsy > záložka s logem Calvin Klein na levém bočním švu Modelka měří 1,76 m a má na sobě velikost S. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Pyžamo Premium – S

Premium BCAA Powder 500g - Weider Premium BCAA Powder 500g peach/ice tea

Premium BCAA Powder 500g - Weider Premium BCAA Powder 500g peach/ice tea
Detail

Weider Premium BCAA Powder vám nabízí vysoce kvalitní aminokyseliny a L-glutamin. Samozřejmostí je optimální poměr složení 2:1:1 osvědčeně obohacený o l-glutamin. Je vhodný pro budování svalové hmoty, ochranu svalové hmoty a zlepšení regenerace, vhodný zejména pro kulturisty a silové sportovce. Premium BCAA Powder obsahuje vysoce kvalitní syntetické aminokyseliny (L-leucin, L-Isoleucin, L-valin) a L-glutamin. Weider BCAA Premium Powder se používá pro budování svalové hmoty, svalovou ochranu a zlepšení regenerace, je vhodný pro velmi aktivní sportovce, zejména pro kulturisty, silové a vytrvalostní sportovce. BCAA Premium Powder je velmi efektivní pro nárůst svalové hmoty. Samozřejmostí je optimální poměr složení 2:1:1 osvědčeně obohacený o l-glutamin - poměr BCAA ke glutaminu je v ideálním poměru 3:1:1. Kombinace aminokyselin BCAA a L-glutaminu velice příznivě přispívá k podpoře imunitního systému, má stimulující účinek a zlepšuje regenerační schopnosti celého organismu po fyzické aktivitě. Hlavní přednosti Premium BCAA Powder prášková (sypká) forma aminokyselin BCAAobohacené o L-glutaminrůst svalové hmoty (anabolický efekt)ochrana svalové hmoty (antikatabolický efekt)urychlení regeneracelahodná ovocná chuť Doporučené dávkování: 1 porce = 10g. Rozmíchejte v cca 300ml vody, promíchejte a vypijte před tréninkem. Poznámka: vznik malých krystalů není známkou snížené kvality a nemá vliv na chuť a účinek. Složení a nutriční hodnoty v jedné porci - 10g ve 100gEnergie 36kcal 360kcalBílkoviny 7.7g 76.8gSachcaridy 0.6g 6.3gTuk Aminokyseliny L-Leucin (BCAA) 3000mg 30 000mgL-Isoleucin (BCAA) 1500mg 15 000mgL-Valin (BCAA) 1500mg 15 000mgL-Glutamin 1500mg 15 000mgPotravina určená pro zvláštní výživu, vhodná pro sportovce.Dávkování: Rozmíchejte jednu dávku (10 gramů) v cca 300ml vody, promíchejte a vypijte před tréninkemBalení: 500g (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Premium BCAA Powder 500g - Weider Premium BCAA Powder 500g peach/ice tea

Vrtací šroubovák aku, 2x1300mAh, 12V Li-ion, kufr, EXTOL PREMIUM EXTOL-PREMIUM

Vrtací šroubovák aku, 2x1300mAh, 12V Li-ion, kufr, EXTOL PREMIUM EXTOL-PREMIUM
Detail

Vrtací šroubovák aku, 12V Li-ion, 1300mAh, dvě baterie, EXTOL PREMIUM Lehký a výkonný dvourychlostní vrtací šroubovák v ultra kompaktní velikosti je ideální pro středně těžké vrtání a šroubování do kovu a dřeva. Hlavní technické parametry: baterie: 12V Li-ion (2x) kapacita baterie: 1300mAh otáčky: I. 0-350, II. 0-1350/min L/P chod: ano rychloupínací hlava: polokovová 3/8" průměr vrtáku: 0,8-10mm stupňů utah. momentu: 18+1 max. utahovací moment: 21Nm nabíjení baterie cca: 1 h v kufru: ano hmotnost s akum.: 0,9kg sklíčidlo s aretací pro snadnou výměnu nástrojů integrovaná LED svítilna usnadní práci v tmavých prostorách dvourychlostní převodovka umožňuje nastavit odpovídající otáčky pro konkrétní druh práce 18 stupňů kroutícího momentu plus stupeň pro vrtání - ideální pro každé použití (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Vrtací šroubovák aku, 2x1300mAh, 12V Li-ion, kufr, EXTOL PREMIUM EXTOL-PREMIUM

HMS PREMIUM M1844-i

HMS PREMIUM M1844-i
Detail

Ergometr M 1844-i značky HMS PREMIUM je vybaven inovativním počítačem s možností připojení mobilního zařízení s operačním systémem Android nebo iOS. Stačí stáhnout do smartphonu nebo tabletu bezplatnou aplikaci iConsole+ a získáte přístup k interaktivním informacím. Jeho brzdný systém je řízen elektromagnetem, který vytváří pole o menší nebo větší síle. Díky tomu je škála odporu, stejně jako rychlost vnímání jeho změny, mnohem větší, než u jiných zařízení tohoto typu. To ale není vše! Tento model se odlišuje tím, že neobsahuje žádné pohyblivé části v brzdném systému, čímž je méně náchylný k poškození. Produkty značky HMS Premium jsou charakteristické nejvyšší kvalitou a funkčností a celou řadou možných nastavení. Ergometr HMS M 1844-i je opatřen automatickým 32-stupňovým nastavením zátěže a 9 kg zátěžovým kolem. Elektronická regulace zátěže umožňuje změnit nastavení bez nutnosti přerušování tréninku. Díky systému magnetické zátěže, je trénink tichý a neruší ostatní osoby ve Vašem okolí. Nové zážitky na vás čekají na každém kroku, které nejen posilují motivaci k výkonu, ale také vám umožní vychutnat si radost z poznávání nových míst. Interaktivní funkce ergometru M 1844-i v kombinaci s atraktivním designem, jistě potěší všechny milovníky sportu a technických inovací. Funkce počítače: Čas Rychlost Vzdálenost Spálené kalorie Scan Puls, měřený přes řidítka Funkce Watt RPM –otáčky za minutu Manuální režim Kardio- zaměřen na HR Mobilní aplikace iConsole+ Dostupné režimy: sportovní režim cardio režim watt režim režim – začátečník režim – pokročilý body fat režim manuální režim recovery režim 12 základních tréninkových režimů + 2 uživatelsky definované: 4 úrovně - začátečník 4 úrovně - mírně pokročilý 4 úrovně - pokročilý Parametry: Odpor: elektromagnetický Zatížení: 32 stupňová automatická regulace Zátěžové kolo: 9 kg 18 cvičebních programů Transportní kolečka Regulace sedadla vodorovně: 4 stupně po 2,5 cm Regulace sedadla svisle: 11 stupnů po 3 cm Počítač s bezplatnou aplikací iConsole+ Vstup USB (k napájení zařízení) Rozměr stroje délka: 102 cm šířka: 54 cm výška: 155 cm Dvousměrný chod setrvačníku Vyvážené pedály se samostatně polohují do vodorovné pozice Síťový adaptér: 230 V Váha: 39 kg Maximální zatížení: 150 kg Upozornění: Pouze pro domácí využití Záruka: 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako HMS PREMIUM M1844-i

Křeslo Premium Quattro

Křeslo Premium Quattro
Detail

Kompaktní verze oblíbeného křesla Comfort Quattro s extrémně pevným ocelovým rámem s nosností 175 kg. Polohování opěradla je řešeno nadzdvihnutím područek a sklopením do požadované pozice. Matrace je vyrobena z pevného, odolného a snadno omyvatelného materiálu P-POL 600D. Křeslo je vybaveno novými unikátními zámky aretace nohou, které mohou být ovládány jednoduchým stisknutím nebo nášlapem. Samozřejmostí jsou kvalitní výkyvné packy proti zaboření.Přepravní tašku vhodnou pro tento produkt naleznete v sekci parametry. Tato taška není součástí balení, jedná se o samostatný produkt. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Křeslo Premium Quattro

Mivardi Křeslo Premium

Mivardi Křeslo Premium
Detail

Velmi pohodlné a snadno přenosné kaprařské křesílko s mimořádně stabilní konstrukcí se čtyřmi teleskopickými nohami. Je vybaveno silně polstrovanou matrací, která zaručuje vysoký komfort při sezení. Velmi pohodlné a snadno přenosné kaprařské křesílko s mimořádně stabilní konstrukcí se čtyřmi teleskopickými nohami. Je vybaveno silně polstrovanou matrací, která zaručuje vysoký komfort při sezení. Povrchový materiál B-POL600D je 100% nepromokavý a vysoce odolný proti opotřebení. Křesílko je skladné a velmi lehké. Tabulka parametrů Rozměr sedací části (šířka x délka) 49 x 40 cm Rozměr zádové části (šířka x délka) 49 x 54 cm Rozměr sbaleného křesla 74 x 57 x 19 cm Výška sedáku od země (od - do) 32 - 46 cm Hmotnost 5,4 kg Nosnost 120 kg (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Mivardi Křeslo Premium

Timberland - Boty Premium

Timberland - Boty Premium
Detail

Boty z kolekce Timberland. Model vyroben z přírodní kůže. (answear.cz)

Podobné produkty ako Timberland - Boty Premium

Hrnek Premium Metallica

Hrnek Premium Metallica
Detail

Každý fanoušek skupiny Metallica musí mít tričko s jejich potiskem. Motiv skvěle padne i na placku nebo kryt na telefon.. Kvalitní keramický glazovaný hrnek, 320 ml. U nás v ceně i krásný panoramatický potisk. Ukažte hrnek s potiskem v práci, nebo jen relaxujte doma. Tisk celobarevné hrnky je možné pouze v odstínech šedi. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Hrnek Premium Metallica

Hrnek Premium Kočička

Hrnek Premium Kočička
Detail

. Kvalitní keramický glazovaný hrnek, 320 ml. U nás v ceně i krásný panoramatický potisk. Ukažte hrnek s potiskem v práci, nebo jen relaxujte doma. Tisk celobarevné hrnky je možné pouze v odstínech šedi. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Hrnek Premium Kočička

Hrnek Premium Jackson

Hrnek Premium Jackson
Detail

Michael Jackson - nesmrtelný král popu. Kdo by neznal tohoto skvělého zpěváka a tanečníka, který navždy změnil tvář moderní hudby.. Kvalitní keramický glazovaný hrnek, 320 ml. U nás v ceně i krásný panoramatický potisk. Ukažte hrnek s potiskem v práci, nebo jen relaxujte doma. Tisk celobarevné hrnky je možné pouze v odstínech šedi. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Hrnek Premium Jackson

Hrnek Premium Doporučuje mě ...

Hrnek Premium Doporučuje mě ...
Detail

. Kvalitní keramický glazovaný hrnek, 320 ml. U nás v ceně i krásný panoramatický potisk. Ukažte hrnek s potiskem v práci, nebo jen relaxujte doma. Tisk celobarevné hrnky je možné pouze v odstínech šedi. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Hrnek Premium Doporučuje mě ...

Hrnek Premium JELEN

Hrnek Premium JELEN
Detail

. Kvalitní keramický glazovaný hrnek, 320 ml. U nás v ceně i krásný panoramatický potisk. Ukažte hrnek s potiskem v práci, nebo jen relaxujte doma. Tisk celobarevné hrnky je možné pouze v odstínech šedi. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Hrnek Premium JELEN
probiotika premium, EXTOL PREMIUM 8892120, denim 2y premium, extol premium 8897210, Allnature Matcha Premium, Karton P+P - Školní batoh Premium Light Premium Dinosaurus (8596424126751), EXTOL PREMIUM 8852201 (8852201), EXTOL PREMIUM 8803823 (8803823), Polesie Auto Premium (7496), EXTOL PREMIUM 8852203 (8852203), EXTOL PREMIUM 108915 (108915), EXTOL PREMIUM 8803226 (8803226), EXTOL PREMIUM 8845200 (8845200), Extol Premium 8890505 (8890505), EXTOL PREMIUM 8823501 (8823501), EXTOL PREMIUM 8818420 (8818420), Inakustik Premium 3m (00410203), BeautyRelax Vacuform Premium (8594166118669), EXTOL PREMIUM 8803358 (8803358), Inakustik Premium 1.5m (004101015), Extol Premium 8804514 (8804514), Extol Premium 8894520 (8894520), EXTOL PREMIUM 8845206 (8845206), Extol Premium 8813193 (8813193), Weber obracečka Premium (6673), Extol Premium 8804546 (8804546), EXTOL PREMIUM 8803240 (8803240), Kolonožka Premium black (8594176638171), Extol Premium 8804544 (8804544), KAPUT PREMIUM 50ml (4602_CR)