Agfpro drone kombat fps multiplayer dlc (149433)

Produkt Agfpro drone kombat fps multiplayer dlc (149433) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Agfpro drone kombat fps multiplayer dlc (149433) upraviť a produkt hľadať znova.

AGFPRO Drone Kombat FPS Multiplayer DLC (149433)

AGFPRO Drone Kombat FPS Multiplayer DLC (149433)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, Strategie a Střílečky VypnutoAGFPRO Drone Kombat FPS Multiplayer DLCRychlá akční FPS, ve které si vytvoříte své vlastní mapy z řady modulárních objektů pro interiér i exteriér, to je Drone Kombat. DLC je zcela hratelné, pilotujete své vozidlo a sestřelujete nepřátelské drony. Podporuje Single i Multi-Player až pro 8 hráčů. Ke spuštění je vyžadován základní program AGFPRO 3.0.Klíčové vlastnostiBoj pro jednoho hráče, kde čelíte dalším a dalším vlnám nepřátelNový systém umělé inteligence – AI je součástí objektů, během hraní se zaznamenává chování hráče, takže se umělá inteligence učí a stává chytřejšíNepřátelští droniMotory s funkcí skoku – umožňují krátké úskoky, díky kterým se vyhnete nepřátelské střelběPřes 50 objektů včetně... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO Drone Kombat FPS Multiplayer DLC (149433) , Hyperx pulsefire fps pro grey (4p4f7aa)

AGFPRO + Drone Kombat FPS Multiplayer (149435)

AGFPRO + Drone Kombat FPS Multiplayer (149435)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a střílečky, VypnutoAGFPRO + Drone Kombat FPS MultiplayerRychlá akční FPS, ve které si vytvoříte své vlastní mapy z řady modulárních objektů pro interiér i exteriér, to je Drone Kombat. DLC je zcela hratelné, pilotujete své vozidlo a sestřelujete nepřátelské drony. Podporuje Single i Multi-Player až pro 8 hráčů. Součástí balíčku je základní program AGFPRO 3.0.Klíčové vlastnostiBoj pro jednoho hráče, kde čelíte dalším a dalším vlnám nepřátelNový systém umělé inteligence – AI je součástí objektů, během hraní se zaznamenává chování hráče, takže se umělá inteligence učí a stává chytřejšíNepřátelští droniMotory s funkcí skoku – umožňují krátké úskoky, díky kterým se vyhnete nepřátelské střelběPřes 50 objektů včetně vesmírné... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO + Drone Kombat FPS Multiplayer (149435) , Mortal kombat - hrnek (3665361072126)

AGFPRO Premium DLC (149439)

AGFPRO Premium DLC (149439)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, Střílečky a Závodní VypnutoAGFPRO Premium DLCPremium DLC pro AGFPRO nabízí oproti běžné verzi mnoho dodatečných předností, které oceníte pro svou game development činnost. Tyto elementy vám značně urychlí proces zpracování, umožňuje multiplayer funkce s rozvojem co-op hry více hráčů až pro 8 jedinců nebo například poskytuje open source na více než 500 aktiv v ceně. A to nejlepší: nepotřebujete mít UnityPro, abyste mohli využít všech funkcí nabízených v AGFPRO nebo Premium.Premium verzeExponenciálně urychluje proces dávkového zpracováníUmožňuje multiplayer funkce s rozvojem co-op hry více hráčů až pro 8 jedincůPoskytuje open source na více než 500 aktiv v ceněNení třeba mít UnityPro, abyste mohli využít všech funkcí nabízených v... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO Premium DLC (149439) , Mortal kombat - dvd (w02455)

AGFPRO Fantasy DLC (149430)

AGFPRO Fantasy DLC (149430)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, Střílečky a Závodní VypnutoAGFPRO Fantasy DLCNové DLC pro Axis Game Factory AGFPRO a PREMIUM, AGFPRO Fantasy Side Scroller Player, umožňuje hráči vytvářet a stavět své vlastní 3D hry z retro bočního pohledu. Své výtvory si přitom můžete zahrát a snadno sdílet s dalšími AGF uživateli. Aktiva plošinovky a hráče jsou uzamčené k AGF a nelze je použít v Unity. Určené jsou pouze pro použití s Axis Game Factory a Fantasy Side-Scroller PlayerKlíčové vlastnosti Fantasy DLCZačáteční lokaceKoncová lokaceUmísťování nepřátelSbírání předmětů – super rychlost, super skok, nezranitelnost atd.Hack’n Slash Game PlayDva unikátní hratelné charaktery – Rytíř a Kouzelník (v dalším updatu přibude kouzelnice a mnich)Volitelné sety animací pro všechny hráče i... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO Fantasy DLC (149430) , Orion hrnec tlakový nerez drone 7 l (113187)

AGFPRO Voxel Sculpt DLC (149442)

AGFPRO Voxel Sculpt DLC (149442)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, Střílečky a Závodní VypnutoAGFPRO Voxel Sculpt DLCVoxel Sculpt je doplněk AGFPRO od Axis Game factory, který vám umožní vytvářet vlastní, unikátní světy voxel po voxelu. Voxel, tedy volume pixel (objemový pixel), je nejmenší rozpoznatelná částice trojrozměrného obrazce. Libovolně je přidávejte a vytvářejte mosty, tunely, jeskyně a vznášející se plošiny, budovy a další objekty. Jakákoli velikost či textura, vyhlazené nebo tvrdé hrany, vše je jen na vaší představivosti a schopnostech. AGFPRO Voxel Sculpt je kompatibilní se všemi DLC – Fantasy, Zombie, Drone, BattleMat a Premium a podporuje Unity 5.0. Pracovat bude také se všemi budoucími DLC. Ke spuštění DLC je nutné vlastnit aplikaci AGFPRO 3.0.Klíčové vlastnostiPřidávejte voxelové předměty do svých... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO Voxel Sculpt DLC (149442) , Orion hrnec tlakový nerez drone 5 l (113185)

AGFPRO Zombie Survival Pack DLC (149453)

AGFPRO Zombie Survival Pack DLC (149453)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, Střílečky a Závodní Vytvářejte herní levely a mapy v reálném čase bez znalostí programování, modelování či animace s rozšířením Zombie Survival Pack DLC řady AGFPRO od Axis Game Factory. Součástí balíčku je na 70 položek, které můžete použít v zombie, hororových, survivor nebo jakýchkoliv jiných střílečkách ze současnosti. Podklady jsou interaktivní a vyznačují se nízkým počtem polygonů a vysoce kvalitními texturami. Ke spuštění Zombies Survival Pack DLC je vyžadováno AGFPRO 3.0. Klíčové vlastnostiBalíček obsahuje na 70 položekNízký počet polygonůVysoce kvalitní textury Vypnuto V balíčku naleznete tyto předmětyÚtočnou pušku A3 Brokovnice 10x,... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO Zombie Survival Pack DLC (149453) , Mortal kombat - joker - figurka (787926110562)

AGFPRO BattleMat DLC (PC/MAC/LINUX) (149429)

AGFPRO  BattleMat DLC (PC/MAC/LINUX) (149429)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie a Střílečky VypnutoAGFPRO BattleMat DLC (PC/MAC/LINUX)BattleMat je zábavné multi-player (pro až 8 hráčů) RPG dobrodružství, kde bude jediným limitem vaše vlastní představivost. Veďte své kolegy na heroickou výpravu pomocí GM (Game Master) systému. A pokud se vám nechce převzít zodpovědnou pozici GM, postavte plně co-op svět plný dobrodružství z pozice hráče. Vybudujte armády a pozvedněte boj na novou úroveň! AGFPRO BattleMat DLC vyžaduje plnou verzi AGFPRO Basic nebo Premium.Klíčové vlastnostiMulti-player adventury a souboje (až pro 8 hráčů)Adventury alá Papír + Tužka (s GM)Co-op adventury alá Papír + Tužka (s GM, nebo Co-op mód)Taktické RPG souboje (včetně týmových soubojů)Bojujte o... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO BattleMat DLC (PC/MAC/LINUX) (149429) , Mortal kombat - blu-ray (w02457)

AGFPRO Zombie DLC (PC/MAC/LINUX) (149431)

AGFPRO Zombie DLC (PC/MAC/LINUX) (149431)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, Střílečky a Závodní VypnutoAGFPRO Zombie DLCZombie FPS Player je nové DLC pro Axis Game Factory AGFPRO a PREMIUM, které umožňuje uživatelům vytvářet vlastní zombie 3D střílečky z pohledu první osoby. Vytvářejte nekonečné tematické zombie hry s množstvím nových aktiv, funkcí a herních mechanik. Vyberte si 5 různých nepřátel, každého s unikátními abilitami a animacemi nebo třeba ze širokého spektra zbraní, zdraví a dalších pick-up aktiv tematických k herní mechanice. Vytvořte si svou vlastní FPS zombie střílečku a sdílejte ji s přáteli! Pro spuštění AGFPRO Zombie DLC musíte vlastnit plnou verzi AGFPRO.Co obsahuje Zombie DLC?Začáteční lokaciKoncovou lokaciUmísťování nepřátelVariace zbraníSbírání předmětů – zbraně, munice, život, atd.FPS Game PlayHerní Game mechanikyPět... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO Zombie DLC (PC/MAC/LINUX) (149431) , Mortal kombat xl - ps4 (5051892197878)

AGFPRO + Premium (149422)

AGFPRO + Premium (149422)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor a střílečky, VypnutoAGFPRO + PremiumPremium DLC pro AGFPRO nabízí oproti běžné verzi mnoho dodatečných předností, které oceníte pro svou game development činnost. Tyto elementy vám značně urychlí proces zpracování, umožňuje multiplayer funkce s rozvojem co-op hry více hráčů až pro 8 jedinců nebo například poskytuje open source na více než 500 aktiv v ceně. A to nejlepší: nepotřebujete mít UnityPro, abyste mohli využít všech funkcí nabízených v AGFPRO nebo Premium. Součástí balíčku je program AGFPRO 3.0 a DLC Premium.Premium verzeExponenciálně urychluje proces dávkového zpracováníUmožňuje multiplayer funkce s rozvojem co-op hry více hráčů až pro 8 jedincůPoskytuje open source na více než 500 aktiv v ceněNení třeba mít... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO + Premium (149422) , Mortal kombat xl xbox one

AGFPRO + Fantasy (149416)

AGFPRO + Fantasy (149416)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie a Střílečky VypnutoAGFPRO + FantasyNové DLC pro Axis Game Factory AGFPRO a PREMIUM, AGFPRO Fantasy Side Scroller Player, umožňuje hráči vytvářet a stavět své vlastní 3D hry z retro bočního pohledu. Své výtvory si přitom můžete zahrát a snadno sdílet s dalšími AGF uživateli.Klíčové vlastnosti Fantasy DLCZačáteční lokaceKoncová lokaceUmísťování nepřátelSbírání předmětů – super rychlost, super skok, nezranitelnost atd.Hack’n Slash Game PlayDva unikátní hratelné charaktery – Rytíř a Kouzelník (v dalším updatu přibude kouzelnice a mnich)Volitelné sety animací pro všechny hráče i charakteryKaždý charakter má vlastní abilityNaprogramovaná aktiva herních mechanik – Mince, rozbitelné a explodující barely, truhla s pokladyPropojení scén – hráči mohou spojit startovní i konečné checkpointy hry svými výtvory... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO + Fantasy (149416) , Mortal kombat x - ps4 (5051892217064)

AGFPRO + BattleMat (149424)

AGFPRO + BattleMat (149424)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie a Střílečky VypnutoAGFPRO + BattleMat (PC/MAC/LINUX)BattleMat je zábavné multi-player (pro až 8 hráčů) RPG dobrodružství, kde bude jediným limitem vaše vlastní představivost. Veďte své kolegy na heroickou výpravu pomocí GM (Game Master) systému. A pokud se vám nechce převzít zodpovědnou pozici GM, postavte plně co-op svět plný dobrodružství z pozice hráče. Vybudujte armády a pozvedněte boj na novou úroveň! Balíček obsahuje program AGFPRO 3.0 a DLC BattleMat.Klíčové vlastnostiMulti-player adventury a souboje (až pro 8 hráčů)Adventury alá Papír + Tužka (s GM)Co-op adventury alá Papír + Tužka (s GM, nebo Co-op mód)Taktické RPG souboje (včetně týmových soubojů)Bojujte o... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO + BattleMat (149424) , Gunnar razer fps mini onyx, jantarová skla natural (rzr-30010)

Stagg FPS-M (FPS-M)

Stagg FPS-M (FPS-M)
Detail

Trsátko - prstýnek velikosti L, 5 kusů v balení Hlavní přednosti prstýnku Stagg FPS-M Praktický pomocník při hře na strunné hudební nástroje Díky prstýnku dosáhnete výraznějšího a ostřejšího tónu Stejná technika hraní jako při hře s prsty Velikost prstýnku Stagg je L V balení najdete 5 trsátek ve tvaru prstýnku U trsátek převažuje sunburst barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg FPS-M (FPS-M) , Mortal kombat - podložka pod myš (3665361072119)

Stagg FPS-L (FPS-L)

Stagg FPS-L (FPS-L)
Detail

Trsátko - prstýnek velikosti XL, 5 kusů v balení Zásadní vlastnosti prstýnku Stagg FPS-L Praktický pomocník při hře na strunné hudební nástroje Prstýnek dodá vaši hře hlasitější, silnější a ostřejší zvuk Technika hraní se podobá hře s prsty Velikost prstýnku Stagg je XL V balení najdete 5 trsátek ve tvaru prstýnku Trsátkům dominuje sunburst barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg FPS-L (FPS-L) , Mortal kombat xl - xbox one (5051892197915)

AGFPRO + Zombie + Fantasy (149419)

AGFPRO + Zombie  + Fantasy (149419)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie a Střílečky VypnutoAGFPRO + Zombie + FantasyBalíček obsahující program AGFPRO 3.0, DLC Zombie a DLC Fantasy vám umožní vytvářet vlastní hry v propracovaném systému nástrojů AGFPRO v3.0. AGFPRO Zombie DLCZombie FPS Player je nové DLC pro Axis Game Factory AGFPRO a PREMIUM, které umožňuje uživatelům vytvářet vlastní zombie 3D střílečky z pohledu první osoby. Vytvářejte nekonečné tematické zombie hry s množstvím nových aktiv, funkcí a herních mechanik. Vyberte si 5 různých nepřátel, každého s unikátními abilitami a animacemi nebo třeba ze širokého spektra zbraní, zdraví a dalších pick-up aktiv tematických k herní mechanice. Vytvořte si svou... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO + Zombie + Fantasy (149419) , Mortal kombat 11 ultimate - ps4 (5051890324900)

AGFPRO 3.0 + Voxel Sculpt (149447)

AGFPRO 3.0 + Voxel Sculpt (149447)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, Střílečky a Závodní VypnutoAGFPRO 3.0 + Voxel DLCVoxel Sculpt je doplněk AGFPRO od Axis Game factory vám umožní vytvářet vlastní, unikátní světy voxel po voxelu. Voxel, tedy volume pixel (objemový pixel), je nejmenší rozpoznatelná částice trojrozměrného obrazce. Libovolně je přidávejte a vytvářejte mosty, tunely, jeskyně a vznášející se plošiny, budovy a další objekty. Jakákoli velikost či textura, vyhlazené nebo tvrdé hrany, vše je jen na vaší představivosti a schopnostech. AGFPRO Voxel Sculpt je kompatibilní se všemi DLC – Fantasy, Zombie, Drone, BattleMat a Premium a podporuje Unity 5.0. Pracovat bude také se všemi budoucími DLC. Součástí balíčku je program AGFPRO 3.0 a DLC Voxel Sculpt.Klíčové vlastnostiPřidávejte... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO 3.0 + Voxel Sculpt (149447) , Mortal kombat 11 - nintendo switch (5051892221542)

Mortal Kombat X Kombat Pack (91434)

Mortal Kombat X Kombat Pack (91434)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční Rozdrťte své soupeře jako hororová ikona Jason Voorhees nebo nekompromisní lovec Predátor. Balík doplňují dvě klasické postavy světa Mortal Kombat - Tanya a Tremor. Každá postava přichází s několika skiny a třemi skiny pro vybrané postavy. Obsahuje rovněž Samurai Skin, který zahrnuje tematické skiny pro Kenshiho, Shinnoka, a Kitanu.The Ultimate Horror pack:Hratelná postava: Jason VoorheesSkiny: Vampiress Mileena, Kraken Reptile a Pharaoh ErmacKlassic pack #1:Hratelná postava: TanyaSkiny: pro Kanoa, Sonyu a Liu KangaThe Predator / Prey pack: Hratelná postava: PredátorTematické skiny: Commando Johnny, Infrared Scorpion a Carl Weathers jako JaxKlassic pack #2:Hratelná postava: TremorKlasické skiny: Quan Chia, Jaxe a Kung LaaUrčení:Jde pouze o přídavek a ke spuštění vyžaduje vlastnictví hry Mortal Kombat X (verze Steam) (alza.cz)

Podobné produkty ako Mortal Kombat X Kombat Pack (91434) , Mortal kombat 11 ultimate - ps5 (5051890324955)

MEGA BUNDLE: AGFPRO + Premium + Zombie + Fantasy + BattleMat (149436)

MEGA BUNDLE: AGFPRO + Premium + Zombie + Fantasy + BattleMat (149436)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor a závodní, Balíček obsahující program AGFPRO 3.0, Premium DLC, BattleMat DLC, Zombie DLC a Fantasy DLC vám umožní vytvářet vlastní hry v propracovaném systému nástrojů AGFPRO v3.0.VypnutoBalíček obsahující program AGFPRO 3.0, Premium DLC, BattleMat DLC, Zombie DLC a Fantasy DLC vám umožní vytvářet vlastní hry v propracovaném systému nástrojů AGFPRO v3.0.AGFPRO Premium DLCPremium DLC pro AGFPRO nabízí oproti běžné verzi mnoho dodatečných předností, které oceníte pro svou game development činnost. Tyto elementy vám značně urychlí proces zpracování, umožňuje multiplayer funkce s rozvojem co-op... (alza.cz)

Podobné produkty ako MEGA BUNDLE: AGFPRO + Premium + Zombie + Fantasy + BattleMat (149436) , Mortal kombat - finish him - tričko (mkfhnad)

Axis Game Factory's AGFPRO 3.0 (149412)

Axis Game Factory's AGFPRO 3.0 (149412)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, AGFPRO 3.0 je vývojářské prostředí pro tvorbu herních map, úrovní a prostředí pro různé herní žánry. Tento nástroj umí mimo jiné upravovat terén, vegetaci, ale i systém světel, vytvářet objekty, postavy i celou herní scénu.Vypnuto AGFPRO 3.0 je vývojářské prostředí pro tvorbu herních map, úrovní a prostředí pro různé herní žánry. Tento nástroj umí mimo jiné upravovat terén, vegetaci, ale i systém světel, vytvářet objekty, postavy i celou herní scénu. Klíčové vlastnostiVývojářské prostředí pro tvorbu herního obsahuObsluhu zvládne opravdu každýKompatibilní s Unity 5 Pro i Unity 3D FreeBěží na MS Windows, MAC OS i LinuxuSoučástí je 9 základních nástrojůMožnost rozšíření o další DLC moduly Nemusíte být vývojářem, abyste něco takového dokázali. Tvoření obsahu je zábavné a zvládne jej opravdu každý i bez znalostí programování, modelování nebo... (alza.cz)

Podobné produkty ako Axis Game Factory's AGFPRO 3.0 (149412) , Prey: mooncrash dlc - xbox digital (7d4-00317)

Konferenční stolek Drone

Konferenční stolek Drone
Detail

> materiál: tvrzené sklo > rám: dřevo > velikost: 75 × 75 × 35 cm (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Konferenční stolek Drone , Mortal kombat - finish him - tričko xxl (8718526347388)

Mortal Kombat 11 Kombat Pack (PC) Steam DIGITAL (755374)

Mortal Kombat 11 Kombat Pack (PC)  Steam DIGITAL (755374)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra % Kombat Pack je vylepšením klasické hry. Toto DLC vyžaduje vlastnictví základní hry Mortal Kombat 11. Kombat Pack obsahuje:6 nových hratelných postav, dostupných postupně v podobě DLCtýdenní dřívější přístup k postavám z DLC, exkluzivně pro majitele Kombat Pack7 exkluzivních skinů postav7 exkluzivních sad vybavení Doporučené HW požadavkyOperační systém64-bit Windows 7 / Windows 10ProcesorIntel Core i5-2300, 2.8 GHz / AMD FX-6300, 3.5GHz nebo AMD Ryzen TM 5 1400, 3.2 GHzGrafikaNVIDIA GeForce GTX 780 nebo NVIDIA GeForce GTX 1060-6 GB / AMD Radeon R9 290 nebo RX 570DirectX11.0RAM8 GB Minimální HW požadavkyOperační systém64-bit Windows 7 / Windows 10ProcesorIntel Core i5-750, 2.66 GHz / AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz nebo AMD... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mortal Kombat 11 Kombat Pack (PC) Steam DIGITAL (755374) , Soler&palau ecoair dlc ecowatt koupelnový, bílý (5210626000)

Mortal Kombat 11 Kombat Pack 2 - PC DIGITAL (1244494)

Mortal Kombat 11 Kombat Pack 2 - PC DIGITAL (1244494)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční Herní doplněk Mortal Kombat 11 Kombat Pack 2 vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry. Kombat Pack 2 přináší do hry bojovníky Mileenu, Rain a Rambo. Rambo Rambo je bývalý voják speciálních sil, který operoval ve Vietnamu. Je drsný a nebezpečný. Rambo v Mortal KombatRambo pracuje převážně sám. Pouští se do nebezpečných misí. Je agresivní a vždy si ví rady. Své brutální schopnosti nyní přináší do hry Mortal Kombat.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mortal Kombat 11 Kombat Pack 2 - PC DIGITAL (1244494) , Mortal kombat 11 ultimate - xbox digital (g3q-01074)

Bílé pánské tričko ZOOT Original Devadesátkový multiplayer

Bílé pánské tričko ZOOT Original Devadesátkový multiplayer
Detail

Ty časy, kdy vás rychlost připojení neomezovala při společném kosení nepřátel. Barva: bíláVzor: s potiskemStřih: regular fitUdržitelnost: organická bavlnaMateriál: 100 % organická bavlnaModel má na sobě velikost: LModel měří: 178 cm (zoot.cz)

Podobné produkty ako Bílé pánské tričko ZOOT Original Devadesátkový multiplayer , Mortal kombat - raiden - art scale 1/10 (602883134904)

Bílé pánské tričko ZOOT Original Devadesátkový multiplayer

Bílé pánské tričko ZOOT Original Devadesátkový multiplayer
Detail

Ty časy, kdy vás rychlost připojení neomezovala při společném kosení nepřátel. Barva: bíláVzor: s potiskemStřih: regular fitUdržitelnost: organická bavlnaMateriál: 100 % organická bavlnaModel má na sobě velikost: LModel měří: 178 cm (zoot.cz)

Podobné produkty ako Bílé pánské tričko ZOOT Original Devadesátkový multiplayer , Mortal kombat - scorpion - art scale 1/10 (609963127733)

Bílé pánské tričko ZOOT Original Devadesátkový multiplayer

Bílé pánské tričko ZOOT Original Devadesátkový multiplayer
Detail

Ty časy, kdy vás rychlost připojení neomezovala při společném kosení nepřátel. Barva: bíláVzor: s potiskemStřih: regular fitUdržitelnost: organická bavlnaMateriál: 100 % organická bavlnaModel má na sobě velikost: LModel měří: 178 cm (zoot.cz)

Podobné produkty ako Bílé pánské tričko ZOOT Original Devadesátkový multiplayer , Funko pop! games mortal kombat s4 - mileena (889698537865)

Bílé pánské tričko ZOOT Original Devadesátkový multiplayer

Bílé pánské tričko ZOOT Original Devadesátkový multiplayer
Detail

Ty časy, kdy vás rychlost připojení neomezovala při společném kosení nepřátel. Barva: bíláVzor: s potiskemStřih: regular fitUdržitelnost: organická bavlnaMateriál: 100 % organická bavlnaModel má na sobě velikost: LModel měří: 178 cm (zoot.cz)

Podobné produkty ako Bílé pánské tričko ZOOT Original Devadesátkový multiplayer , Mortal kombat 11: aftermath - xbox digital (7d4-00566)

Bílé pánské tričko ZOOT Original Devadesátkový multiplayer

Bílé pánské tričko ZOOT Original Devadesátkový multiplayer
Detail

Ty časy, kdy vás rychlost připojení neomezovala při společném kosení nepřátel. Barva: bíláVzor: s potiskemStřih: regular fitUdržitelnost: organická bavlnaMateriál: 100 % organická bavlnaModel má na sobě velikost: LModel měří: 178 cm (zoot.cz)

Podobné produkty ako Bílé pánské tričko ZOOT Original Devadesátkový multiplayer , The division: last stand dlc - xbox digital (7d4-00175)

Bílé pánské tričko ZOOT Original Devadesátkový multiplayer

Bílé pánské tričko ZOOT Original Devadesátkový multiplayer
Detail

Ty časy, kdy vás rychlost připojení neomezovala při společném kosení nepřátel. Barva: bíláVzor: s potiskemStřih: regular fitUdržitelnost: organická bavlnaMateriál: 100 % organická bavlnaModel má na sobě velikost: LModel měří: 178 cm (zoot.cz)

Podobné produkty ako Bílé pánské tričko ZOOT Original Devadesátkový multiplayer , Mortal kombat - sub-zero - art scale 1/10 (609963127740)

AGFPRO + BattleMat 4-Pack (PC/MAC/LINUX) (149413)

AGFPRO + BattleMat 4-Pack (PC/MAC/LINUX) (149413)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: střílečky, VypnutoAGFPRO + BattleMat 4-Pack (PC/MAC/LINUX)BattleMat je zábavné multi-player (pro až 8 hráčů) RPG dobrodružství, kde bude jediným limitem vaše vlastní představivost. Veďte své kolegy na heroickou výpravu pomocí GM (Game Master) systému. A pokud se vám nechce převzít zodpovědnou pozici GM, postavte plně co-op svět plný dobrodružství z pozice hráče. Vybudujte armády a pozvedněte boj na novou úroveň! Balíček obsahuje 4 licence pro program AGFPRO 3.0 a DLC BattleMat.Klíčové vlastnostiMulti-player adventury a souboje (až pro 8 hráčů)Adventury alá Papír + Tužka (s GM)Co-op adventury alá Papír + Tužka (s GM, nebo Co-op mód)Taktické RPG souboje (včetně týmových... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO + BattleMat 4-Pack (PC/MAC/LINUX) (149413) , Resident evil 2: extra dlc pack - xbox digital (7d4-00345)

Tlakový nerezový hrnec DRONE

Tlakový nerezový hrnec DRONE
Detail

spoří čas a energie bajonetové uzavírání 3stupňový bezpečnostní ventil vhodný na všechny varné plochy Silnostěnný nerezový tlakový hrnec se sendvičovým dnem, které rozvádí teplo rovnoměrně a tím zkracuje dobu vaření, čímž spoří čas a energie. Poklice je opatřena bezpečnostním bajonetovým uzavíráním a ergonomickou rukojetí. Odvod páry zajišťuje 3stupňový bezpečnostní ventil s nastavením intenzity upouštění. Hrnec je vhodný pro el. plotnu, sklokeramiku, plyn i indukci. Povolené množství tekutiny v hrnci indikuje ryska uvnitř nádoby. Bez poklice lze mýt v myčce nádobí. Materiál: nerez, plast Vhodné do myčky nádobí: ano, bez bez poklice (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Tlakový nerezový hrnec DRONE , Tom clancy's the division: survival dlc - xbox digital (7d4-00150)

Říčař Roman & Multiplayer: Dej mi den - CD (AM804512)

Říčař Roman & Multiplayer: Dej mi den - CD (AM804512)
Detail

Hudební CD - Roman Říčař je zpěvák, herec, hudebník. Roman Říčař je zpěvák, herec, hudebník. Seznam stop Dej mi den / Jááááá / Válka s tóny / Kouř ve vočích / Doba na lopatě / Rádodajná / A teď naletím jí já / Až / Malej prince / Nechám si zdát / Honda blues (V-Tec) / Nezabráním / Nemusíš se mě bát (alza.cz)

Podobné produkty ako Říčař Roman & Multiplayer: Dej mi den - CD (AM804512) , Minecraft dungeons: ultimate dlc bundle - windows 10 digital (2wu-00038)

Dead Alliance: Multiplayer Edition (PC) Steam DIGITAL (782410)

Dead Alliance: Multiplayer Edition (PC)  Steam DIGITAL (782410)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a střílečky, % Dead Alliance je svižná střílečka se zombie z vlastního pohledu, která se odehrává v postapokalyptickém světě. Multiplayer Edition neobsahuje režimy pro jednoho hráče. Postavte se valícím se hordám zuřivých zombií a odemykejte postupně další a další mapy. Pracujte na vylepšování svých dovedností a výzbroje a vybudujte si kvalitní arzenál brokovnic, pušek, kuší a dalších zbraní. Zběsilá multiplayerová akce Bavte se hrou v široké nabídce herních režimů – 4 proti 4, Obsazení a udržení základny, Král hory, Volný boj,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dead Alliance: Multiplayer Edition (PC) Steam DIGITAL (782410)

Luigi's Mansion 3 Multiplayer Pack - Nintendo Switch Digital (890737)

Luigi's Mansion 3 Multiplayer Pack - Nintendo Switch Digital (890737)
Detail

Herní doplněk / DLC - Nintendo Switch, elektronická licence, klíč pro Nintendo eShop, žánr: Dobrodružná a Dětská, pro uplatnění je vyžadována základní hra Ve hře Luigi's Mansion 3 Multiplayer Pack Nintendo Switch se Luigi vydá na svou vysněnou dovolenou, ta se však promění v jeho nejhorší strašidelnou noční můru. Luigi přijal pozvání do luxusního hotelu, byla to však pouhá lest, aby byl vylákán do pasti. Poltergust G-00 Nyní musí čelit nástrahám hotelu, měnící se podlaze, a dalším mnohem horším věcem. K dispozici máte naštěstí dostatečné zbraně jako je například Poltergust G-00, kterým můžete duchy... (alza.cz)

Podobné produkty ako Luigi's Mansion 3 Multiplayer Pack - Nintendo Switch Digital (890737)

Hrnec tlakový ORION Drone 7l

Hrnec tlakový ORION Drone 7l
Detail

NakupteHrnec tlakový ORION Drone 7lz kategorieBílá technika > Kuchyň > Hrnce, kastroly, pánve > Tlakové hrnceza2599.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Hrnec tlakový ORION Drone 7l

Hrnec tlakový ORION Drone 5l

Hrnec tlakový ORION Drone 5l
Detail

NakupteHrnec tlakový ORION Drone 5lz kategorieBílá technika > Kuchyň > Hrnce, kastroly, pánve > Tlakové hrnceza2499.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Hrnec tlakový ORION Drone 5l

DJI FPV Drone (CP.FP.00000009.02)

DJI FPV Drone (CP.FP.00000009.02)
Detail

Dron - dosah přenosu 10000 m, doba provozu 20 min, max. rychlost 140 km/h, FPV, GPS, autopřistání, detekce překážek, stabilizace obrazu a otáčecí kamera, maximální velikost SD karty 256 GB, hmotnost 795 g, součástí balení baterie a model Dron DJI vyniká nejen vychytaným designem, ale i letovými vlastnostmi. Do detailu vychytaná kontrola za pomoci vysílačky ručí za maximálně pohodlné řízení dronu během letu. Maximální dosah dronu od místa vzletu je 10000 m, což by vám mělo s rezervou stačit pro každý průzkumný let. Jakmile jej odpojíte od nabíječky, dokáže tento model ve vzduchu vydržet 20 min a jeho maximální rychlost dosáhne až 140 km/h. Pokud bude potřeba, můžete také využít slot na paměťovou kartu, přičemž maximální velikost SD karty činí 256 GB. Klíčové přednosti dronu DJI FPV Drone Dron DJI je schopen létat rychlostí až 140 km/h Doba provozu na jedno nabití činí 20 min Komunikujte s vaším zařízením do vzdálenosti 10000 m Včetně stabilizace obrazu pro hezčí... (alza.cz)

Podobné produkty ako DJI FPV Drone (CP.FP.00000009.02)

Soundiron Drone Flutes (Digitální produkt)

Soundiron Drone Flutes (Digitální produkt)
Detail

Drone Flutes je virtuálny nástroj, ktorý zachytáva bohaté, meditatívne tóny tradičných drónových fláut. Tento nástroj ponúka rôzne udržiavané, rezonujúce tóny, ktoré sú ideálne na vytváranie ambientných, atmosférických zvukových krajín alebo na pridanie hlbokého, organického prvku do vašich kompozícií. Drone Flutes je ideálny pre hudobníkov a zvukových dizajnérov, ktorí chcú vo svojich projektoch evokovať pocit pokoja, introspekcie alebo starobylej mystiky, či už pre world music, filmové skóre alebo ambientnú hudbu.Hlavné vlastnosti:Autentické nahrávky tradičných drónových fláutŠiroká škála udržiavaných, rezonujúcich tónovVstavané efekty vrátane reverbu, delay a EQUžívateľsky prívetivé rozhranie pre jednoduché prispôsobenie zvukuHladká integrácia s väčšinou DAW a MIDI ovládačmiDrone Flutes je ideálny na pridanie hlbokého, meditatívneho zvuku do rôznych hudobných žánrov. Jeho výrazné tóny z neho robia cenný nástroj na tvorbu evokatívnych, atmosférických zvukových krajín, ktoré rezonujú s nadčasovou krásou starobylých dychových nástrojov.DOWNLOAD Systémové požadavky: Win7 (64-bit);Mac OSX 10.12 (64-bit) Podporované formáty: NCW Software: Samples Typ: Samples Země původu: USA Hardwarové požadavky: Intel Core Duo;3 GB HD Podporované formáty pluginů: KONTAKT Player Licence: Plná verze Kompatibilní s: Všechny hlavní DAW Vzorkovací frekvence: 48 kHz / 24 bit (muziker.cz)

Podobné produkty ako Soundiron Drone Flutes (Digitální produkt)

Sluchátka s mikrofonem Natec Drone

Sluchátka s mikrofonem Natec Drone
Detail

Natec Drone jsou stereofonní sluchátka s integrovaným mikrofonem na ohebném ramenu. Tyto univerzální sluchátka poskytují kvalitní zvuk a vysoký komfort během každodenního používání díky polstrovaným náušníkům. Tato sluchátka jsou vhodné nejen do poslechu hudby a surfování po internetu, ale i do audio/video konferencí, protože obsahují kvalitní mikrofon na ohebném rameni s velmi dobrým poměrem citlivosti -48 dB a redukcí šumů, což redukuje zbytečné šumy a zvyšuje kvalitu hovoru. Natec Drone díky své lehké konstrukci a polstrovaným náušníkům umožňují pohodlné používání při každodenní práci. Kvalitní materiály a kabel v nylonovém opletení zaručují odolnost i při náročnějším používání. Vlastnosti: - kvalitní zvuk - citlivý mikrofon na ohebném ramenu - jemné polstrované náušníky - odolný kabel s nylonovým opletením - lehká konstrukce - ovládání hlasitosti na kabelu Specifikace: Komunikace: Kabelové připojení Konektory: Mini jack 3,5 mm x2 Typ sluchátek: Na uši Konstrukce sluchátek: Uzavřená zadní část Skládací: Ne Zvukový systém: 2.0 Mikrofon: Ano Ovládání hlasitosti: Integrovaný kabel Specializace: Univerzální Odstup signálu od šumu: 58 dB Impedance: 32 Ohm Frekvenční odezva sluchátek: 50 - 30000 Hz Maximální vstupní výkon: 100 mW Hladina akustického tlaku: 119 dB Materiál měniče: Neodymový magnet Průměr měniče: 40 mm Uchycení mikrofonu: Uchycení na rameno Ztlumení mikrofonu: Ne Konektor pro sluchátka: Ano Citlivost mikrofonu: -58 dB Frekvenční odezva mikrofonu: 50 - 30000 Hz Funkce dálkového ovládání: Ovládání hlasitosti Podsvícení: Ne Odpojitelný kabel: Ne Délka kabelu: 200 cm Oplet drátu: Látkový kabel Materiál: Umělá kůže Barva: Černá Platforma: PC Podporované operační systémy: Windows 10 Windows 7 Windows 8 Windows Vista Windows XP Hmotnost: 98 g (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Sluchátka s mikrofonem Natec Drone

Pantofle - Mortal Kombat

Detail

Pantofle - Mortal Kombat Pokud jste fanouškem série Mortal Kombat, tak jsou tyto pantofle určeny právě pro vás! Klasická černo-červená kombinace barev, příjemný a pohodlný materiál, vyšité logo na přední straně a na patě. materiál: 100% polyester super měkké, pohodlné, protiskluzové podrážky velikost: EU 42-45 / UK 8-10 / US 9-11 (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Pantofle - Mortal Kombat

Natec sluchátka s mikrofonem Drone USB

Natec sluchátka s mikrofonem Drone USB
Detail

VYSOCE KVALITNÍ REPRODUKTORY Natec sluchátka s mikrofonem DRONE USB poskytují díky svým neodymovým měničům vysoce kvalitní reprodukci zvuku. Své partnery i hudbu tak uslyšíte čistě a nezkresleně. CITLIVÝ VÍCEÚČELOVÝ MIKROFON Stává se často, že vás partneři neslyší hlasitě a jasně? To již nebude problém, protože použitý mikrofon filtruje rušivé zvuky a snižuje zbytečný šum. POHODLNÉ A ODOLNÉ Velmi lehká konstrukce a chrániče potažené ekologickou kůží společně s nylonem obšitým kabelem Vám umožní náhlavní soupravu používat neúnavně po mnoho hodin. SPECIFIKACE: Typ sluchátek: Náušní Specializace: Univerzální Audio systém: 2.0 Materiál jednotky měniče: Neodymový magnet Průměr měniče: 40 mm Hladina akustického tlaku: 119 dB Frekvenční odezva sluchátek: 20 - 20 000 Hz Impedance: 32 Ohm Mikrofon: Ano Ovládání hlasitosti: Integrovaný kabel Citlivost mikrofonu: -56 dB Komunikace: Kabelové Frekvenční odezva mikrofonu: 30 - 16 000 Hz Délka kabelu: 200 cm Konektory: USB 2.0 Opletení kabelu: Nylonová látka Barva: Černá Podsvícení: Ne Materiál: Plast, Umělá kůže Hmotnost: 98 g Ztlumení mikrofonu: Na kabelu (patro.cz)

Podobné produkty ako Natec sluchátka s mikrofonem Drone USB

DJI Mavic 3 Classic (Drone Only)

Detail

Vysoce kvalitní dron DJI Mavic 3 Classic pořizuje 20Mpx fotografie díky fotoaparátu Hasselblad a videa v rozlišení až 4K UHD 60 fps. Díky výkonné baterii zvládne až 46 minut letu a 40 minut vznášení a nabídne přenos záběrů až na vzdálenost 15 km. Disponuje řadou profesionálních režimů a nástrojů, má 3osou stabilizaci, satelitní systémy GPS, Galileo, Beidou a pokročilou RTH. Vysokorychlostní přenos dat QuickTransfer, technologie ActiveTrack 5.0, všesměrové rozpoznávání překážek. (mall.cz)

Podobné produkty ako DJI Mavic 3 Classic (Drone Only)

Rainger FX Drone Rainger Kytarový efekt

Rainger FX Drone Rainger Kytarový efekt
Detail

Jedná se o dub-flavoured digitální delay (založený na Echo-X delay pedálu), který také produkuje nízké, pulsující dronové zvuky, které lze mixovat i přes delay obvod. Pokud hrajete shoegaze, doom/heavy/psychedelický rock nebo ambientní hudbu, je to fantastický nástroj pro vytvoření silné základní noty, kterou si můžete znovu přehrát. Možná hrajete ve dvoučlenné kapele? Potom je to nevyhnutelné! Jste sólový kytarista, který vytváří zvukové textury? Improvizujete u atmosférického pozadí? Drone Rainger je pro vás!Kytarový signál a signál dronu jsou nezávisle mixovány přes stejný delay obvod (maximální čas opakování asi 1 sekunda), s možností zcela bezefektovaného přepínání kytary. Uvnitř Drone Rainger jsou ve skutečnosti dva analogové generátory tónů, které vytvářejí zvuk – jeden s 12-polohovým přepínačem, druhý volně pohyblivý – takže když jsou naladěny téměř stejně, získáte zajímavé „doby“ vytvořené mezi nimi dvěma. Zmixujte je podle potřeby pomocí knoflíku „mix“.Drony mají také dva okamžité efekty, které lze zapnout pomocí nožního spínače během hry na kytaru; jedním z nich je efekt „tone-down“ – díky čemuž se výška propadá skutečně zlověstným způsobem! Druhým je efekt „pitch-up“, který zvyšuje výšku jednoho tónového generátoru mnohem výše – takže jsou jednoduše možné 2-notové „akordy“.Je také možné nastavit pedál tak, aby produkoval dvě samostatné noty – a přepínat mezi nimi během hraní, což je mimořádně užitečné, má-li skladba, kterou hrajete, sekci s jinou základní notou nebo změnou tóniny. A pokud hrajete s hudbou, která není striktně naladěna na výšku tónu, můžete pedál přizpůsobit pomocí knoflíku „fine tune“.Jedná se o skutečně jedinečný pedál v mnoha směrech, na který lze hrát jako na samostatný nástroj. Země původu: Spojené království Barva: Šedá;Oranžová Ovládání: Fine;Rate;Úroveň;Repeat;Pitch Výstupy: Jack 6,3 mm TS Vstupy: Jack 6,3 mm TS USB: Ne Podpora MIDI: Ne Provoz na baterie: Ne Adaptér součástí: Ne True bypass: Ne Typ: Delay Balení obsahuje: Manuál Napájení: Adaptér (muziker.cz)

Podobné produkty ako Rainger FX Drone Rainger Kytarový efekt

Tlakový nerezový hrnec DRONE 5 l

Tlakový nerezový hrnec DRONE 5 l
Detail

spoří čas a energie bajonetové uzavírání 3stupňový bezpečnostní ventil vhodný na všechny varné plochy Silnostěnný nerezový tlakový hrnec se sendvičovým dnem, které rozvádí teplo rovnoměrně a tím zkracuje dobu vaření, čímž spoří čas a energie. Poklice je opatřena bezpečnostním bajonetovým uzavíráním a ergonomickou rukojetí. Odvod páry zajišťuje 3stupňový bezpečnostní ventil s nastavením intenzity upouštění. Hrnec je vhodný pro el. plotnu, sklokeramiku, plyn i indukci. Povolené množství tekutiny v hrnci indikuje ryska uvnitř nádoby. Bez poklice lze mýt v myčce nádobí. Materiál: nerez, plast Vhodné do myčky nádobí: ano, bez bez poklice Rozměry: 36 x 15 cm, s poklicí 36 x 21 cm, Ø 22 cm Objem: 5 l (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Tlakový nerezový hrnec DRONE 5 l

Tlakový nerezový hrnec DRONE 7 l

Tlakový nerezový hrnec DRONE 7 l
Detail

spoří čas a energie bajonetové uzavírání 3stupňový bezpečnostní ventil vhodný na všechny varné plochy Silnostěnný nerezový tlakový hrnec se sendvičovým dnem, které rozvádí teplo rovnoměrně a tím zkracuje dobu vaření, čímž spoří čas a energie. Poklice je opatřena bezpečnostním bajonetovým uzavíráním a ergonomickou rukojetí. Odvod páry zajišťuje 3stupňový bezpečnostní ventil s nastavením intenzity upouštění. Hrnec je vhodný pro el. plotnu, sklokeramiku, plyn i indukci. Povolené množství tekutiny v hrnci indikuje ryska uvnitř nádoby. Bez poklice lze mýt v myčce nádobí. Materiál: nerez, plast Vhodné do myčky nádobí: ano, bez bez poklice Rozměry: 36 x 19,5 cm, s poklicí 36 x 25,5 cm, Ø 22 cm Objem: 7 l (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Tlakový nerezový hrnec DRONE 7 l

Plakát Mortal Kombat X

Detail

Plakát Mortal Kombat X se hodí na každou zeď Tištěno na kvalitní papír, snadno sbalitelné do tubusu Rozměr plakátu: 61 x 91,5 cm (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Plakát Mortal Kombat X

Mortal Kombat (2021) (DVD)

Mortal Kombat (2021) (DVD)
Detail

New Line Cinema přináší výbušné dobrodružství Mortal Kombat inspirované sérií videoherních blockbusterů. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Mortal Kombat (2021) (DVD)

Mortal Kombat - DVD (W02455)

Mortal Kombat - DVD (W02455)
Detail

Film na DVD - Bojovník MMA Cole Young musí trénovat, aby získal své skryté nadpřirozené schopnosti a mohl tak bojovat po boku nejlepších světových bojovníků s nepřáteli z Vnějšího světa. V sázce totiž je osud celého vesmíru. . Bojovník MMA Cole Young musí trénovat, aby získal své skryté nadpřirozené schopnosti a mohl tak bojovat po boku nejlepších světových bojovníků s nepřáteli z Vnějšího světa. V sázce totiž je osud celého vesmíru. Bonusy • Vynechané scény (alza.cz)

Podobné produkty ako Mortal Kombat - DVD (W02455)

Mortal Kombat - hrnek (3665361072126)

Mortal Kombat - hrnek (3665361072126)
Detail

Hrnek , s motivem Mortal Kombat, vhodný do myčky a mikrovlnky, 320 ml, 1 ks v sadě Mějte svůj oblíbený motiv neustále na stole s hrnkem Abysse. Hrnek pochlubí se objemem 320 ml. Bez problému jej můžete nechat opláchnout v myčce na nádobí a nevadí mu ohřev v mikrovlnné troubě. Podstatné přednosti hrnku Mortal Kombat - hrnek Hrnek Abysse nabízí obsah 320 ml Vhodný do mikrovlnné trouby a myčky Motiv: Mortal Kombat (alza.cz)

Podobné produkty ako Mortal Kombat - hrnek (3665361072126)

Mortal Kombat X (87907)

Mortal Kombat X (87907)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Mortal Kombat X kombinuje bezkonkurenční, kinematické prvky s novými herními mechanismy, aby poskytl brutálnější bojový zážitek. Vůbec poprvé dává hráčům možnost vybrat si z několika variant každé postavy odrážejícího strategický i bojový styl. VypnutoMortal Kombat X kombinuje bezkonkurenční, kinematické prvky s novými herními mechanismy, aby poskytl brutálnější bojový zážitek. Vůbec poprvé dává hráčům možnost vybrat si z několika variant každé postavy odrážejícího strategický i bojový styl. S novým dokonalým zapojením do hry jsou hráči vypuštěni do online soutěže, kde bojují v globálním systému o nadvládu.Klíčové vlastnostikrev a masivní bojintenzivní násilíostré vyjadřování (alza.cz)

Podobné produkty ako Mortal Kombat X (87907)

HyperX Pulsefire FPS Pro Grey (4P4F7AA)

HyperX Pulsefire FPS Pro Grey (4P4F7AA)
Detail

Herní myš drátová, optická, 16000DPI, 6 tlačítek, RGB podsvícení, délka kabelu 1.8m, USB, vhodná pro praváky, šedá Obstaráváte si jednoduchou herní myš? Díky HyperX Pulsefire FPS Pro Grey vám půjde hraní od ruky skoro sama. K počítači ji připojíte 1,8 m kabelem do běžného USB portu. Tělo herní myši je speciálně navrženo pro praváky. Pohyb myši po stole snímá rychlá a spolehlivá optická technologie, maximální citlivost myši je 16000 DPI. Nachází se na ní 6 tlačítek, tolik tlačítek ocení nároční hráči. Klávesa pro nastavení hodnoty DPI dává možnost přenastavit hodnotu citlivosti myši. Právě tento model je připraven zejména pro náruživé hráče, ale zastane i všechno ostatní. Zásadní přednosti herní myši HyperX Pulsefire FPS Pro Grey Doba odezvy 1 ms Optická technologie zaručí plynulý chod myši RGB podsvícení myši zaručeně upoutá každého Herní myš HyperX je Vhodná pro praváky Propojení s počítačem zajišťuje USB Citlivost herní myši HyperX Pulsefire FPS Pro Grey je... (alza.cz)

Podobné produkty ako HyperX Pulsefire FPS Pro Grey (4P4F7AA)

Pulsefire FPS Pro Gaming Mouse HYPERX

Pulsefire FPS Pro Gaming Mouse HYPERX
Detail

Pulsefire FPS Pro využívá prémiový snímač Pixart 3389, který je schopen snímat v rozlišení až 16 000 DPI bez hardwarové akcelerace tak, aby vám poskytl spolehlivou přesnost, kterou potřebujete, abyste zasáhli své nepřátele dříve, než se vám postaví do cesty. Ergonomický design je vytvořen tak, aby pohodlně padl do ruky a neklouzal. Nastavte si myš přesně tak, jak chcete, pomocí šesti programovatelných tlačítek ve snadno použitelném softwaru HyperX NGENUITY a uložte konfiguraci přímo do integrované paměti. Přepínače Omron poskytují ostrou, hmatovou zpětnou vazbu. Extra velké kluznice dávají Pulsefire FPS Pro pevnou základnu pro hladké a kontrolované pohyby. Číslo produktu 4P4F7AA Název produktu HyperX Pulsefire FPS Pro - Herní myš Zrychlení: 50G Tlačítka: 6 Délka kabelu: 1,8m Typ kabelu: Opletený Kompatibilní s: PC, PS5™, PS4™, Xbox Series X|S™ a Xbox One™. Softwarová kompatibilita: HyperX NGENUITY Typ připojení: USB 2.0 Předvolby DPI: 800/1600/3200 DPI Výška: 41,90 mm Odolnost spínačů: 20 milionů kliknutí Levé/pravé tlačítko: Přepínače Omron Světelné efekty: 1 zóna osvětlení RGB a 4 úrovně jasu Ergonomický tvar myši Profily integrované paměti: 3 Barva: Černá Rozlišení: Až 16000 DPI Snímač: Pixart PMW3389 Rychlost 450 IPS Délka: 127,60 mm Výška: 41,90 mm Šířka: 71,10 mm Hmotnost: 95g Hmotnost (s kabelem): 130g Obsah balení: Myš, rychlý průvodce (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Pulsefire FPS Pro Gaming Mouse HYPERX
HyperX Pulsefire FPS Pro Grey (4P4F7AA), Mortal Kombat - hrnek (3665361072126), Mortal Kombat - DVD (W02455), ORION Hrnec tlakový nerez DRONE 7 l (113187), ORION Hrnec tlakový nerez DRONE 5 l (113185), Mortal Kombat - Joker - figurka (787926110562), Mortal Kombat - Blu-ray (W02457), Mortal Kombat XL - PS4 (5051892197878), mortal kombat xl xbox one, Mortal Kombat X - PS4 (5051892217064), GUNNAR RAZER FPS MINI Onyx, jantarová skla NATURAL (RZR-30010), Mortal Kombat - Podložka pod myš (3665361072119), Mortal Kombat XL - Xbox One (5051892197915), Mortal Kombat 11 Ultimate - PS4 (5051890324900), Mortal Kombat 11 - Nintendo Switch (5051892221542), Mortal Kombat 11 Ultimate - PS5 (5051890324955), Mortal Kombat - Finish Him - tričko (mkfhnad), Prey: Mooncrash DLC - Xbox Digital (7D4-00317), Mortal Kombat - Finish Him - tričko XXL (8718526347388), Soler&Palau ECOAIR DLC Ecowatt koupelnový, bílý (5210626000), Mortal Kombat 11 Ultimate - Xbox Digital (G3Q-01074), Mortal Kombat - Raiden - Art Scale 1/10 (602883134904), Mortal Kombat - Scorpion - Art Scale 1/10 (609963127733), Funko POP! Games Mortal Kombat S4 - Mileena (889698537865), Mortal Kombat 11: Aftermath - Xbox Digital (7D4-00566), The Division: Last Stand DLC - Xbox Digital (7D4-00175), Mortal Kombat - Sub-Zero - Art Scale 1/10 (609963127740), Resident Evil 2: Extra DLC Pack - Xbox Digital (7D4-00345), Tom Clancy's The Division: Survival DLC - Xbox Digital (7D4-00150), Minecraft Dungeons: Ultimate DLC Bundle - Windows 10 Digital (2WU-00038)