Agfpro battlemat dlc (pc/mac/linux) (149429)

Produkt Agfpro battlemat dlc (pc/mac/linux) (149429) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Agfpro battlemat dlc (pc/mac/linux) (149429) upraviť a produkt hľadať znova.

AGFPRO BattleMat DLC (PC/MAC/LINUX) (149429)

AGFPRO  BattleMat DLC (PC/MAC/LINUX) (149429)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie a Střílečky VypnutoAGFPRO BattleMat DLC (PC/MAC/LINUX)BattleMat je zábavné multi-player (pro až 8 hráčů) RPG dobrodružství, kde bude jediným limitem vaše vlastní představivost. Veďte své kolegy na heroickou výpravu pomocí GM (Game Master) systému. A pokud se vám nechce převzít zodpovědnou pozici GM, postavte plně co-op svět plný dobrodružství z pozice hráče. Vybudujte armády a pozvedněte boj na novou úroveň! AGFPRO BattleMat DLC vyžaduje plnou verzi AGFPRO Basic nebo Premium.Klíčové vlastnostiMulti-player adventury a souboje (až pro 8 hráčů)Adventury alá Papír + Tužka (s GM)Co-op adventury alá Papír + Tužka (s GM, nebo Co-op mód)Taktické RPG souboje (včetně týmových soubojů)Bojujte o... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO BattleMat DLC (PC/MAC/LINUX) (149429) , Linux (80-247-0733-0)

AGFPRO + BattleMat 4-Pack (PC/MAC/LINUX) (149413)

AGFPRO + BattleMat 4-Pack (PC/MAC/LINUX) (149413)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: střílečky, VypnutoAGFPRO + BattleMat 4-Pack (PC/MAC/LINUX)BattleMat je zábavné multi-player (pro až 8 hráčů) RPG dobrodružství, kde bude jediným limitem vaše vlastní představivost. Veďte své kolegy na heroickou výpravu pomocí GM (Game Master) systému. A pokud se vám nechce převzít zodpovědnou pozici GM, postavte plně co-op svět plný dobrodružství z pozice hráče. Vybudujte armády a pozvedněte boj na novou úroveň! Balíček obsahuje 4 licence pro program AGFPRO 3.0 a DLC BattleMat.Klíčové vlastnostiMulti-player adventury a souboje (až pro 8 hráčů)Adventury alá Papír + Tužka (s GM)Co-op adventury alá Papír + Tužka (s GM, nebo Co-op mód)Taktické RPG souboje (včetně týmových... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO + BattleMat 4-Pack (PC/MAC/LINUX) (149413) , Total war warhammer ii blood for the blood god ii dlc pc digital 388053

AGFPRO Zombie DLC (PC/MAC/LINUX) (149431)

AGFPRO Zombie DLC (PC/MAC/LINUX) (149431)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, Střílečky a Závodní VypnutoAGFPRO Zombie DLCZombie FPS Player je nové DLC pro Axis Game Factory AGFPRO a PREMIUM, které umožňuje uživatelům vytvářet vlastní zombie 3D střílečky z pohledu první osoby. Vytvářejte nekonečné tematické zombie hry s množstvím nových aktiv, funkcí a herních mechanik. Vyberte si 5 různých nepřátel, každého s unikátními abilitami a animacemi nebo třeba ze širokého spektra zbraní, zdraví a dalších pick-up aktiv tematických k herní mechanice. Vytvořte si svou vlastní FPS zombie střílečku a sdílejte ji s přáteli! Pro spuštění AGFPRO Zombie DLC musíte vlastnit plnou verzi AGFPRO.Co obsahuje Zombie DLC?Začáteční lokaciKoncovou lokaciUmísťování nepřátelVariace zbraníSbírání předmětů – zbraně, munice, život, atd.FPS Game PlayHerní Game mechanikyPět... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO Zombie DLC (PC/MAC/LINUX) (149431) , Linux (978-80-247-1290-1)

AGFPRO + BattleMat (149424)

AGFPRO + BattleMat (149424)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie a Střílečky VypnutoAGFPRO + BattleMat (PC/MAC/LINUX)BattleMat je zábavné multi-player (pro až 8 hráčů) RPG dobrodružství, kde bude jediným limitem vaše vlastní představivost. Veďte své kolegy na heroickou výpravu pomocí GM (Game Master) systému. A pokud se vám nechce převzít zodpovědnou pozici GM, postavte plně co-op svět plný dobrodružství z pozice hráče. Vybudujte armády a pozvedněte boj na novou úroveň! Balíček obsahuje program AGFPRO 3.0 a DLC BattleMat.Klíčové vlastnostiMulti-player adventury a souboje (až pro 8 hráčů)Adventury alá Papír + Tužka (s GM)Co-op adventury alá Papír + Tužka (s GM, nebo Co-op mód)Taktické RPG souboje (včetně týmových soubojů)Bojujte o... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO + BattleMat (149424) , Fleetwood mac: fleetwood mac - lp (0349783965)

Yrminsul (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (208701)

Yrminsul (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (208701)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie a arkády, YRMINSUL je strategická tower defense ve vesmíru, kde přebíráte síly všeho zlého… Nastal čas natřít to silám dobra! (alza.cz)

Podobné produkty ako Yrminsul (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (208701) , Mac rtenka

Attractio (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (205940)

Attractio (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (205940)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Steam Ovládáte trojici soutěžících, Daleka, Miu a Keira, kteří se snaží uspět v soutěžní reality show. K překonání obtížných levelů je potřeba jak obratnost, tak i chytrost. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 58% Attractio je logická hra, ve které řešíte náročné hádanky pomocí změny gravitace. Vypnuto Prostorové hádanky. Vypnuto Díky změně gravitace se lze dostat na dříve nedosažitelná místa. Vypnuto Hra je součástí TV show Muži a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Attractio (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (205940) , Prey: mooncrash dlc - xbox digital (7d4-00317)

BLACKHOLE (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (222710)

BLACKHOLE (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (222710)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky a dabing, žánr: arkády a logická, Steam Blackhole je kritikou vřele přijatá hardcore plošinovka, která obsahuje více než patnáctihodinový komediální příběh ze sci-fi prostředí a hromadu zapeklitých gravitačních hádanek. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 82% Český Blackhole bez problémů obstojí v globální konkurenci plošinovek. Koncept je však blíže hrám, ve kterých spíše záleží na přesnosti a nervech, než na řešení propracovaných logických či jiných hádanek. Blackhole je nevhodná pro choleriky, ale zároveň jde o povinnost pro fanoušky hardcore obtížnosti - Games.cz. Vypnuto Netradičně pojatá 2D plošinovka.... (alza.cz)

Podobné produkty ako BLACKHOLE (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (222710) , Pc klavesnice

Eternal Step (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207989)

Eternal Step (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207989)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG a dobrodružná, Ve hře Eternal Step se probojováváte skrze nekonečně vysokou a neustále se měnící věž. Bossové vás rozdrtí. Nepřátelé jsou v přesile. Pasti vás oklamou. Sbírání karet lootu a dovedností vám pomůže vyrovnat síly, ale nikdy nevíte, co vás čeká za dalšími dveřmi… (alza.cz)

Podobné produkty ako Eternal Step (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207989) , Proficare pc-dvl 3078 (pc-dvl 3078)

Idol Hands (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207981)

Idol Hands (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207981)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie a simulátor, Idol Hands je strategická hra, kde v roli boha přebíráte kontrolu nad svým lidem, které inspirujete, vedete ke správné životosprávě a bráníte je oproti vlivu jiných bohů. (alza.cz)

Podobné produkty ako Idol Hands (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207981) , Proficare pc-ezs 3000 (pc-ezs 3000)

BLACKHOLE: Complete Edition (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (222711)

BLACKHOLE: Complete Edition (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (222711)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky a dabing, žánr: arkády a logická, Steam Blackhole je kritikou vřele přijatá hardcore plošinovka, která obsahuje více než patnáctihodinový komediální příběh ze sci-fi prostředí a hromadu zapeklitých gravitačních hádanek. Vypnuto Complete edice obsahujeHru včetně všech DLCDigitální artbook a vývojářský deníkSoundtrackOriginální Full HD tapety Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 82% Český Blackhole bez problémů obstojí v globální konkurenci plošinovek. Koncept je však blíže hrám, ve kterých spíše záleží na přesnosti a nervech, než na řešení propracovaných logických či jiných hádanek. Blackhole je nevhodná pro choleriky, ale zároveň jde o povinnost pro fanoušky hardcore obtížnosti - Games.cz. Vypnuto... (alza.cz)

Podobné produkty ako BLACKHOLE: Complete Edition (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (222711) , Proficare pc ft 3057 (pc ft 3092)

Back to Bed (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (209714)

Back to Bed (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (209714)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: závodní, Ve hře Back to Bed musíte dovést náměsíčníka Boba zpět do postele prostřednictvím jeho podvědomého ochránce Suboba, jehož úkolem je spáče chránit a vést. (alza.cz)

Podobné produkty ako Back to Bed (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (209714) , Proficare pc ft 3094 ( pc ft 3094)

The Escapists - Alcatraz (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (188659)

The Escapists - Alcatraz (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (188659)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Pokuste se uniknout z jednoho z nejslavnějších vězení světa – z Alcatrazu. Mnozí se o to pokoušeli a mnozí selhali. Teď máte šanci zkusit uprchnout z jednoho z nepřísněji střežených vězení Ameriky vy a zařadit se tak na seznam „slavných“. (alza.cz)

Podobné produkty ako The Escapists - Alcatraz (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (188659) , Proficare pc ft 3095 ( pc ft 3095)

Defend the Highlands (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (196615)

Defend the Highlands (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (196615)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, % Postavte obranu, najměte Skoty a starejte se o zásobování během britské invaze do Skotska. Pokuste se přimět skupinu Skotů k obraně Skotska, Walesu a Anglie. Skotové budou pod velením chlupatého a nacionalistického majitele hospody Alfreda. Tradiční skotské zbraně K obraně použijte vše, co vám přijde pod ruku, třeba i golfové hole. NepřáteléProti vám bude stát smíšená horda nepřátel. Připravte se na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Defend the Highlands (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (196615) , Philco pc 165 e (pc 165 e)

Switch Galaxy Ultra (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207992)

Switch Galaxy Ultra (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207992)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor, Switch Galaxy Ultra je neskutečně návyková rychlá arkádová výzva. Propleťte se přes překážky a nepřátele na své cestě napříč galaxií a sbírejte tantal pro Darkur Technology. Hra je plná obsahu a zajímavých prvků, galaxií budete svištět krkolomnou rychlostí. (alza.cz)

Podobné produkty ako Switch Galaxy Ultra (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207992) , Proficare pc-hc 3049 (pc-hc 3049)

XCOM 2 Alien Hunters (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (219699)

XCOM 2 Alien Hunters (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (219699)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Steam Od porážky vojsk planety Země uteklo již 22 let a XCOM, poslední linie obrany leží v troskách. Nyní Zemi ovládají mimozemské síly, které budují zářící města, zdánlivě sloužící coby útočiště lidstva po další generace, zatímco potají spřádají plány na úplné ovládnutí planety a všeho života na ní. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 90% Nový XCOM kráčí v mnoha směrech ve stopách minulého dílu. Celku se dá vytknout minimum – Zing.cz. Vypnuto DLC s další porcí obsahuRozšíření nabídne speciální mise, při kterých se musíte pokusit zlikvidovat tři unikátní vládce mimozemšťanů. Pokud se vám to ale podaří, můžete z jejich ostatků vyrobit mocné bojové obleky.... (alza.cz)

Podobné produkty ako XCOM 2 Alien Hunters (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (219699) , Soler&palau ecoair dlc ecowatt koupelnový, bílý (5210626000)

XCOM 2 Anarchy's Children (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (211166)

XCOM 2 Anarchy's Children (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (211166)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Anarchy's Children je DLC ve znamení vzpoury a přináší nové, dramatičtější možnosti úprav vojáků (bude vydáno na jaře 2016). (alza.cz)

Podobné produkty ako XCOM 2 Anarchy's Children (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (211166) , Fleetwood mac: fleetwood mac (1973-1974) (5x lp) - lp (0349785129)

The Escapists - Escape Team (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (188660)

The Escapists - Escape Team (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (188660)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Čtyřčlenný tým byl uvězněn ve vojenském vězení za zločiny, které nespáchal, a tak se musí z vězení, ze kterého není úniku, pokusit uprchnout. Možná pomohou zvěsti o tom, že se v areálu nachází jeden z nejsilnějších tanků, co byl kdy vyroben. (alza.cz)

Podobné produkty ako The Escapists - Escape Team (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (188660) , Fixed hub mac 7in1 pro macbooky šedý (fixhu-mac-gr)

XCOM 2 Digital Deluxe (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (190322)

XCOM 2 Digital Deluxe (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (190322)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a strategie, Od porážky vojsk planety Země uteklo již 22 let a XCOM, poslední linie obrany leží v troskách. Nyní Zemi ovládají mimozemské síly, které budují zářící města, zdánlivě sloužící coby útočiště lidstva po další generace, zatímco potají spřádají plány na úplné ovládnutí planety a všeho života na ní. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 88% Nový XCOM kráčí v mnoha směrech ve stopách minulého dílu. Celku se dá vytknout minimum. – zing.cz Utkejte se s mnoha typy nepřátel - každý má své silné a slabé stránky. V klidu můžete pozastavit hru a v tahovém režimu popřemýšlet, jak povedete další útoky a... (alza.cz)

Podobné produkty ako XCOM 2 Digital Deluxe (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (190322) , Upgrade pc/ntb

XCOM 2 Reinforcement Pack (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (190323)

XCOM 2 Reinforcement Pack (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (190323)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Od porážky vojsk planety Země uteklo již 22 let a XCOM, poslední linie obrany leží v troskách. Nyní Zemi ovládají mimozemské síly, které budují zářící města, zdánlivě sloužící coby útočiště lidstva po další generace, zatímco potají spřádají plány na úplné ovládnutí planety a všeho života na ní. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 90% Nový XCOM kráčí v mnoha směrech ve stopách minulého dílu. Celku se dá vytknout minimum. – zing.cz Vypnuto Utkejte se s mnoha typy nepřátel - každý má své silné a slabé stránky. Vypnuto... (alza.cz)

Podobné produkty ako XCOM 2 Reinforcement Pack (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (190323) , Pc stoly psaci

Agatha Christie: The ABC Murders (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (194291)

Agatha Christie: The ABC Murders (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (194291)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Steam Rozkošný anglický venkov, slavný abecední vrah a ještě slavnější detektiv. Z této kombinace vzešlo velmi atmosférické dobrodružství Hercula Poirota, které ovšem kazí přílišná herní linearita. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 66% Rozkošný anglický venkov, slavný abecední vrah a ještě slavnější detektiv. Z této kombinace vzešlo velmi atmosférické dobrodružství Hercula Poirota, které ovšem kazí přílišná herní linearita - Games.cz. Vypnuto Investigativní adventura. Vypnuto Zápletka známého románu od Agathy Christie.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Agatha Christie: The ABC Murders (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (194291) , Pc stul spacy

XCOM 2 Shen's Last Gift (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (224752)

XCOM 2 Shen's Last Gift (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (224752)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Steam Od porážky vojsk planety Země uteklo již 22 let a XCOM, poslední linie obrany leží v troskách. Nyní Zemi ovládají mimozemské síly, které budují zářící města, zdánlivě sloužící coby útočiště lidstva po další generace, zatímco potají spřádají plány na úplné ovládnutí planety a všeho života na ní. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 90% Nový XCOM kráčí v mnoha směrech ve stopách minulého dílu. Celku se dá vytknout minimum – Zing.cz. Vypnuto DLC a nová jednotka SparksSetkáte se s jedinečnou bojovou třídou v podobě bitevních robotů. Nejdříve je však musíte osvobodit z přísně střežené základny ADENTu. Poprvé vám navíc pomůže i Lily Shen.... (alza.cz)

Podobné produkty ako XCOM 2 Shen's Last Gift (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (224752) , Ubisoft pc steep

XCOM 2: Resistance Warrior Pack DLC (PC/MAC/LX) DIGITAL (281247)

XCOM 2: Resistance Warrior Pack DLC (PC/MAC/LX) DIGITAL (281247)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra PC XCOM 2: Resistance Warrior Pack DLC vytvořte si vlastní tým vojáků hnutí odporu, využijte dodatkové uniformy, pokrývky hlavy a rozmanitého maskování tváře. 85% Úžasné rozšíření, které vám zprostředkuje mnoho dodatečného obsahu a zcela nové herní zážitky s přidanou postavou. Vypnuto Pusťte se do bojeUtvořte si vlastní tým vojáků, využijte přidané uniformy, pokrývky hlavy a mnoho druhů maskování. Hned na začátku odblokujete rekruta, vojáka který zažil předchozí války. Vypnuto Příběh v novém enginu Lidstvo prohrálo ve válce proti cizí civilizaci z vesmíru a svět je nyní pod její nadvládou.... (alza.cz)

Podobné produkty ako XCOM 2: Resistance Warrior Pack DLC (PC/MAC/LX) DIGITAL (281247) , Montáž pc komponent

Car Mechanic Simulator 2015 - Total Modifications DLC (PC/MAC) DIGITAL (339054)

Car Mechanic Simulator 2015 - Total Modifications DLC (PC/MAC) DIGITAL (339054)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Rozšiřte svou hru o povedené DLC Total Modifications. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Sandboxový mód vám umožní užít si opravdovou zábavu, kdy se nebudete muset starat o peníze. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Jinak nepřístupný tuning 13 aut z původní hry obdrží speciální možnosti tuningu, které by jinak nebyly vůbec možné. Nemusíte se však bát, že by došlo k porušení vámi uložených her, protože toto... (alza.cz)

Podobné produkty ako Car Mechanic Simulator 2015 - Total Modifications DLC (PC/MAC) DIGITAL (339054) , Proficare pc-bht3015

Car Mechanic Simulator 2015 - Car Stripping DLC (PC/MAC) DIGITAL (361209)

Car Mechanic Simulator 2015 - Car Stripping DLC (PC/MAC) DIGITAL (361209)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Car Stripping DLCS tímto DLC herním přídavkem do hry Car Mechanic Simulator 2015, získáte přístup ke speciálnímu umístění na mapě, kde můžete demontovat auta za peníze nebo části. K fungování přídavku je nutné vlastnit původní hru. (alza.cz)

Podobné produkty ako Car Mechanic Simulator 2015 - Car Stripping DLC (PC/MAC) DIGITAL (361209) , Reproduktory pc doplnky

Car Mechanic Simulator 2015 - DeLorean DLC (PC/MAC) CZ DIGITAL (265263)

Car Mechanic Simulator 2015 - DeLorean DLC (PC/MAC) CZ DIGITAL (265263)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra PC Car Mechanic Simulator 2015 - DeLorean DLC každý šroubek má své místo a každá součástka je důležitá 63% Je to úžasný zážitek rozebírat toto vzácné auto v takto velmi dobře provedeném a realistickém simulátoru. Vypnuto Legendární DeLorean DMC-12, nejlépe známý jako stroj času z trilogie „Návrat do budoucnosti“.Rozložte ho na části, opětovně dejte dohromady a projíždějte se s ním ve hře Car Mechanic Simulator 2015. Vypnuto Neskutečné detailní zpracování Každý šroubek má své místo a každá součástka je důležitá, proto dávejte dobrý pozor při rozebírání tohoto vozidla.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Car Mechanic Simulator 2015 - DeLorean DLC (PC/MAC) CZ DIGITAL (265263) , 27" viewsonic vx2719-pc-mhd gaming (vx2719-pc-mhd)

The Escapists - Duct Tapes are Forever (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (181545)

The Escapists - Duct Tapes are Forever (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (181545)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra „Duct Tapes Are Forever“ je název nového dodatku, který přenese vězně z The Escapists do utajeného světa špionů, zloduchů a smokingů. (alza.cz)

Podobné produkty ako The Escapists - Duct Tapes are Forever (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (181545) , 32" viewsonic vx3218-pc-mhd gaming (vx3218-pc-mhd)

The Escapists - Fhurst Peak Correctional Facility (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (89481)

The Escapists - Fhurst Peak Correctional Facility (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (89481)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Máte příležitost zahrát si úplně první mapu pro The Escapists s názvem Fhurst Peak Correction Facility. Vězení bylo kdysi bonusem pro hráče v rámci předběžného přístupu, ale díky velké poptávce je nyní k dispozici i jako přídavný obsah. (alza.cz)

Podobné produkty ako The Escapists - Fhurst Peak Correctional Facility (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (89481) , 27" viewsonic vx2718-pc-mhd gaming (vx2718-pc-mhd)

MEGA BUNDLE: AGFPRO + Premium + Zombie + Fantasy + BattleMat (149436)

MEGA BUNDLE: AGFPRO + Premium + Zombie + Fantasy + BattleMat (149436)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor a závodní, Balíček obsahující program AGFPRO 3.0, Premium DLC, BattleMat DLC, Zombie DLC a Fantasy DLC vám umožní vytvářet vlastní hry v propracovaném systému nástrojů AGFPRO v3.0.VypnutoBalíček obsahující program AGFPRO 3.0, Premium DLC, BattleMat DLC, Zombie DLC a Fantasy DLC vám umožní vytvářet vlastní hry v propracovaném systému nástrojů AGFPRO v3.0.AGFPRO Premium DLCPremium DLC pro AGFPRO nabízí oproti běžné verzi mnoho dodatečných předností, které oceníte pro svou game development činnost. Tyto elementy vám značně urychlí proces zpracování, umožňuje multiplayer funkce s rozvojem co-op... (alza.cz)

Podobné produkty ako MEGA BUNDLE: AGFPRO + Premium + Zombie + Fantasy + BattleMat (149436) , 27" viewsonic vx2718-pc-mhdj gaming (vx2718-pc-mhdj)

AGFPRO Premium DLC (149439)

AGFPRO Premium DLC (149439)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, Střílečky a Závodní VypnutoAGFPRO Premium DLCPremium DLC pro AGFPRO nabízí oproti běžné verzi mnoho dodatečných předností, které oceníte pro svou game development činnost. Tyto elementy vám značně urychlí proces zpracování, umožňuje multiplayer funkce s rozvojem co-op hry více hráčů až pro 8 jedinců nebo například poskytuje open source na více než 500 aktiv v ceně. A to nejlepší: nepotřebujete mít UnityPro, abyste mohli využít všech funkcí nabízených v AGFPRO nebo Premium.Premium verzeExponenciálně urychluje proces dávkového zpracováníUmožňuje multiplayer funkce s rozvojem co-op hry více hráčů až pro 8 jedincůPoskytuje open source na více než 500 aktiv v ceněNení třeba mít UnityPro, abyste mohli využít všech funkcí nabízených v... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO Premium DLC (149439) , Proficare pc-dvl 3071 inox (pc-dvl 3071 inox)

AGFPRO Fantasy DLC (149430)

AGFPRO Fantasy DLC (149430)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, Střílečky a Závodní VypnutoAGFPRO Fantasy DLCNové DLC pro Axis Game Factory AGFPRO a PREMIUM, AGFPRO Fantasy Side Scroller Player, umožňuje hráči vytvářet a stavět své vlastní 3D hry z retro bočního pohledu. Své výtvory si přitom můžete zahrát a snadno sdílet s dalšími AGF uživateli. Aktiva plošinovky a hráče jsou uzamčené k AGF a nelze je použít v Unity. Určené jsou pouze pro použití s Axis Game Factory a Fantasy Side-Scroller PlayerKlíčové vlastnosti Fantasy DLCZačáteční lokaceKoncová lokaceUmísťování nepřátelSbírání předmětů – super rychlost, super skok, nezranitelnost atd.Hack’n Slash Game PlayDva unikátní hratelné charaktery – Rytíř a Kouzelník (v dalším updatu přibude kouzelnice a mnich)Volitelné sety animací pro všechny hráče i... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO Fantasy DLC (149430) , Thrustmaster ts-pc racer servo base pro pc (2960864)

AGFPRO Voxel Sculpt DLC (149442)

AGFPRO Voxel Sculpt DLC (149442)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, Střílečky a Závodní VypnutoAGFPRO Voxel Sculpt DLCVoxel Sculpt je doplněk AGFPRO od Axis Game factory, který vám umožní vytvářet vlastní, unikátní světy voxel po voxelu. Voxel, tedy volume pixel (objemový pixel), je nejmenší rozpoznatelná částice trojrozměrného obrazce. Libovolně je přidávejte a vytvářejte mosty, tunely, jeskyně a vznášející se plošiny, budovy a další objekty. Jakákoli velikost či textura, vyhlazené nebo tvrdé hrany, vše je jen na vaší představivosti a schopnostech. AGFPRO Voxel Sculpt je kompatibilní se všemi DLC – Fantasy, Zombie, Drone, BattleMat a Premium a podporuje Unity 5.0. Pracovat bude také se všemi budoucími DLC. Ke spuštění DLC je nutné vlastnit aplikaci AGFPRO 3.0.Klíčové vlastnostiPřidávejte voxelové předměty do svých... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO Voxel Sculpt DLC (149442)

AGFPRO Zombie Survival Pack DLC (149453)

AGFPRO Zombie Survival Pack DLC (149453)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, Střílečky a Závodní Vytvářejte herní levely a mapy v reálném čase bez znalostí programování, modelování či animace s rozšířením Zombie Survival Pack DLC řady AGFPRO od Axis Game Factory. Součástí balíčku je na 70 položek, které můžete použít v zombie, hororových, survivor nebo jakýchkoliv jiných střílečkách ze současnosti. Podklady jsou interaktivní a vyznačují se nízkým počtem polygonů a vysoce kvalitními texturami. Ke spuštění Zombies Survival Pack DLC je vyžadováno AGFPRO 3.0. Klíčové vlastnostiBalíček obsahuje na 70 položekNízký počet polygonůVysoce kvalitní textury Vypnuto V balíčku naleznete tyto předmětyÚtočnou pušku A3 Brokovnice 10x,... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO Zombie Survival Pack DLC (149453)

The Escapists 2 DLC – The Glorious Regime (PC/MAC/LX) DIGITAL (375315)

The Escapists 2 DLC – The Glorious Regime (PC/MAC/LX) DIGITAL (375315)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie a Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra % Vzít roha z lapáku může být docela legrace. Taktická strategie The Escapists je téměř dokonalým simulátorem notorického útěkáře a je pouze na hráči, aby překonal prvotní odpor k archaickému vzhledu hry a přijal některá její sporná pravidla. (Games.cz) Nová výzvaPokud se vám již podařilo dohrát původní hru a všechny vězení již znáte nazpaměť, tak jste to právě vy, pro koho si vývojáři připravili toto DLC. Do hry přidává novou věznici. Ta je navíc umístěna uprostřed husté džungle. K útěku z tohoto zařízení budete muset prokázat nejen své schopnosti, ale i bezmezné odhodlání. Zvládnete to? Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 7 / 8 / 8.1 / 10 (64 - bit)Procesori5-2500k - 3.3GHz, AMD FX 6300 - 3.5GHzGrafikaGeForce GTX 750,... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Escapists 2 DLC – The Glorious Regime (PC/MAC/LX) DIGITAL (375315)

AGFPRO Drone Kombat FPS Multiplayer DLC (149433)

AGFPRO Drone Kombat FPS Multiplayer DLC (149433)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, Strategie a Střílečky VypnutoAGFPRO Drone Kombat FPS Multiplayer DLCRychlá akční FPS, ve které si vytvoříte své vlastní mapy z řady modulárních objektů pro interiér i exteriér, to je Drone Kombat. DLC je zcela hratelné, pilotujete své vozidlo a sestřelujete nepřátelské drony. Podporuje Single i Multi-Player až pro 8 hráčů. Ke spuštění je vyžadován základní program AGFPRO 3.0.Klíčové vlastnostiBoj pro jednoho hráče, kde čelíte dalším a dalším vlnám nepřátelNový systém umělé inteligence – AI je součástí objektů, během hraní se zaznamenává chování hráče, takže se umělá inteligence učí a stává chytřejšíNepřátelští droniMotory s funkcí skoku – umožňují krátké úskoky, díky kterým se vyhnete nepřátelské střelběPřes 50 objektů včetně... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO Drone Kombat FPS Multiplayer DLC (149433)

Worms Revolution - Funfair DLC (PC) (88202)

Worms Revolution - Funfair DLC (PC) (88202)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Vyhrňte si rukávy a užijte si trochu té pouťové zábavy s 5 novými puzzly a novým prostředím. Kromě nových puzzlů vás čekají také nové zbraně, možnosti úprav a další.VypnutoVyhrňte si rukávy a užijte si trochu té pouťové zábavy s 5 novými puzzly a novým prostředím. Kromě nových puzzlů vás čekají také nové zbraně, možnosti úprav a další.Nejde o samostatně hratelný produkt. Ke spuštění je vyžadována hra Worms Revolution (Steam verze).Balíček Funfair obsahujeNové puzzle mise. 5 nových singleplayerových misí situovaných do prostředí poutě.Téma poutě. Zbrusu nové téma pouť – Funfair pro Worms™ Revolution můžete použít v lokálních i online zápasech.4 nové zbraně. Armageddon, Skunk, Napal Strike a zbrusu nová Knock Out zbraň.Úpravy v duchu poutě. 2 nové cetky, 2 nové doplňky, 1 nový náhrobek a 1 nová série zvuků.Dabing.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Revolution - Funfair DLC (PC) (88202)

Magicka: Vietnam DLC - PC DIGITAL (1399014)

Magicka: Vietnam DLC - PC DIGITAL (1399014)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Magicka: Vietnam je doplněk, který vyžaduje vlastnictví základní hry. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Dostanete se do zajímavého kouzelnického prostředí v džungli Goblin-Con. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Osvoboďte zajaté vojáky Spojte se se třemi dalšími vojáky a osvoboďte ostatní z tábora válečných zajatců. Pokuste se zničit nepřátelské pozice a vrátit se v bezpečí k vašemu vrtulníku.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Magicka: Vietnam DLC - PC DIGITAL (1399014)

Worms Revolution - Medieval Tales DLC (PC) (88204)

Worms Revolution - Medieval Tales DLC (PC) (88204)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Tony Bluster-Comb je novým, bezpáteřním asistentem Dona Keystonea a jelikož se jeho šéf ukrývá, potřebuje vaši pomoc. Pomozte mu zdokumentovat život druhu Wormius Rváčovus. Teď přišla vaše šance stát se legendárním hrdinou. Zaútočte na sérii hradů nacpaných puzzly a v 10 nových středověkých single-playerových misích.VypnutoTony Bluster-Comb je novým, bezpáteřním asistentem Dona Keystonea a jelikož se jeho šéf ukrývá, potřebuje vaši pomoc. Pomozte mu zdokumentovat život druhu Wormius Rváčovus. Teď přišla vaše šance stát se legendárním hrdinou. Zaútočte na sérii hradů nacpaných puzzly a v 10 nových středověkých single-playerových misích.Nejde o samostatně hratelný produkt. Ke spuštění je vyžadována hra Worms Revolution (Steam verze).Worms Revolution – Medieval Tales DLC obsahujeNové mise kampaně. 10 zbrusu nových... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Revolution - Medieval Tales DLC (PC) (88204)

Faeria - Premium Edition DLC (PC) DIGITAL (686298)

Faeria - Premium Edition DLC (PC) DIGITAL (686298)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: Strategie a Dobrodružná, pro uplatnění je vyžadována základní hra 80% Balíček premium obsahuje zrychlený postup a další exkluzivní položky. Vyžaduje vlastnictví základní hry. Maximalizujte svůj postup ve hře. Nemusíte nakupovat další balíčky karet, vše vyhrajete ve hře. Dvojnásobné zisky Získávejte z bitevních truhel a střepů dvojnásobné množství odměn. 10 slotůS edicí premium získáte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Faeria - Premium Edition DLC (PC) DIGITAL (686298)

Worms Revolution - Mars Pack DLC (PC) (88203)

Worms Revolution - Mars Pack DLC (PC) (88203)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Prodlužte své singleplayerové zážitky v balíčku nových misí, které znamenají obří skok pro žížalstvo. Zahrajte si nové mise a pohrajte s novými možnostmi nastavení, s novými zbraněmi a dalšími věcmi.VypnutoProdlužte své singleplayerové zážitky v balíčku nových misí, které znamenají obří skok pro žížalstvo. Zahrajte si nové mise a pohrajte s novými možnostmi nastavení, s novými zbraněmi a dalšími věcmi.Nejde o samostatně hratelný produkt. Ke spuštění je vyžadována hra Worms Revolution (Steam verze).Mars Pack obsahujeNové mise kampaně. 5 nových singleplayerových misí pro kampaň zasazených do prostředí Marsu.Téma Mars. Působivé prostředí planety mars pro Worms™ Revolution, které můžete využít v lokálních i online soubojích.4 nové zbraně. Buvol, pistol s jedem, blesk a pomůcka Crate Strike.Úpravy ve stylu Marsu. 2 nové cetky, 2... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Revolution - Mars Pack DLC (PC) (88203)

Tropico 4: Voodoo DLC - PC DIGITAL (711163)

Tropico 4: Voodoo DLC - PC DIGITAL (711163)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie a Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Herní doplněk Tropico 4: Voodoo PC vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Poslední kněz voodoo na ostrově Tropico zemřel díky špatné lékařské péči. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nebezpečí od čarodějnice Nyní ostrovu hrozí nová hrozba od zlé čarodějnice Vanya, která se chystá přijet na ostrov ze sovětského Ruska. Jejím cílem je proklít El Presidenta a jeho režim.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tropico 4: Voodoo DLC - PC DIGITAL (711163)

Tropico 4: Plantador DLC - PC DIGITAL (840469)

Tropico 4: Plantador DLC - PC DIGITAL (840469)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie a Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Herní doplněk Tropico 4: Plantador PC vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry. Je čas pustit se do podnikání na plantážích na vašem ostrově Tropico. Plantador Postavte nové plantáže, zaměstnejte více pracovníků a obhospodařujte větší pole. Charakterový rys Plantador vám přinese lepší zemědělskou produkci i exportní ceny. Vybavte ostrovS doplňkem Tropico 4:... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tropico 4: Plantador DLC - PC DIGITAL (840469)

Tropico 4: Megalopolis DLC - PC DIGITAL (832963)

Tropico 4: Megalopolis DLC - PC DIGITAL (832963)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie a Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Herní doplněk Tropico 4: Megalopolis PC je DLC, které vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Postavte největší město v Karibiku na vašem ostrově, kam budou neustále přicházet noví obyvatelé. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Řešte problémy Velké město se rovná velkým problémům. Zaměřte se s přílivem migrantů na nezaměstnanost, pozor na přelidněnost a hlavně se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tropico 4: Megalopolis DLC - PC DIGITAL (832963)

Geometry Wars™ 3: Dimensions Evolved (MAC/LINUX) (84997)

Geometry Wars™ 3: Dimensions Evolved (MAC/LINUX) (84997)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, simulátor a arkády, Pokud chcete vidět arkádovou střílečku dotaženou do dokonalosti, nemůžete tento počin nechat bez povšimnutí. Zkuste se probojovat přes hordy nepřátel v prostředí 3D mřížek a vyzkoušet přitom bezpočet herních modů a pomocných dronů.Vydání Dimension Evolved přináší: Přes 100 úrovní včetně 40 úplně novýchKlasické herní módy v uchvacujícím HD rozlišení10 známých 3D mřížek plus pět zcela nových.12 herních módů plus 4 zcela nové6 dronů, kteří vám pomohou zvítězit nad dotěrnými nepřáteliMožnost hry v multiplayeru (alza.cz)

Podobné produkty ako Geometry Wars™ 3: Dimensions Evolved (MAC/LINUX) (84997)

Stars in Shadow: Legacies DLC (PC) DIGITAL (385479)

Stars in Shadow: Legacies DLC (PC) DIGITAL (385479)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra % Lodě se zvýšeným armorem a schopností samy se opravovat. Objevte speciální systém pro ovládání raket a stíhaček. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Legacies vás zavede do doby tři tisíce let od Velké války a zhroucení hyperprostorových drah. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Galaxie se znovu probouzí, ale nikdo neví, kdo a jak ji oživil. A hlavně proč. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nová hratelná frakce Cyborg Tinkers uctívají uctívají... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stars in Shadow: Legacies DLC (PC) DIGITAL (385479)

Tropico 4: Junta Military DLC - PC DIGITAL (832957)

Tropico 4: Junta Military DLC - PC DIGITAL (832957)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie a Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Herní doplněk Tropico 4: Junta Military PC vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry. Je čas založit si svou vlastní armádu a tím také vládu nad ostrovem Tropico. Veteran Postavte si nový bunkr s charakterovým rysem Veterán. Oblečte svému zocelenému vojevůdci vhodnou uniformu. Vybavte ostrovS doplňkem Tropico 4: Junta Military PC přichází také nové strážní budky,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tropico 4: Junta Military DLC - PC DIGITAL (832957)

Tropico 4: Pirate Heaven DLC - PC DIGITAL (840436)

Tropico 4: Pirate Heaven DLC - PC DIGITAL (840436)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie a Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Herní doplněk Tropico 4: Pirate Heaven PC vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Pirátské nebe přichází na váš ostrov. Proměňte jej v Tortugu moderní doby. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Pirátské zlozvyky Nevyhnete se pirátským choutkám unášení lodí, požadování výkupného, plenění i drancování. Tyto praktiky vám mohou zhoršit vztahy se světovými mocnostmi.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tropico 4: Pirate Heaven DLC - PC DIGITAL (840436)

Mafia III - Faster, Baby! DLC (PC) DIGITAL (357231)

Mafia III - Faster, Baby! DLC (PC) DIGITAL (357231)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra 62% PC Mafia III - Faster, Baby! nabízí skvělou grafiku, nesmírně efektní akce, či neokoukané prostředí rasově segregované Ameriky šedesátých let. Sinclair Parish je malé městečko na západ od Bayou, ve kterém s pomocí násilí a rozséváním strachu vládne šerif Slim Beaumont. Poté, co dojde k vraždě vůdce bojovníků, spojí Lincoln síly s Roxy Laveauovou a pustí se s ní do výbušné mise, během které odhalí zkorumpované prostředí města. Sinclair Parish... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mafia III - Faster, Baby! DLC (PC) DIGITAL (357231)

Lego Hobbit - The Battle Pack DLC (PC) DIGITAL (207203)

Lego Hobbit - The Battle Pack DLC (PC) DIGITAL (207203)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Arkády, pro uplatnění je vyžadována základní hra 68% LEGO Hobit je skvělá hra, která baví. Zajímavý příběh, atmosféra filmu a velký svět koexistující se starými řešeními hry a známými problémy. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! The Battle Pack DLCVe Středozemi, kde všude číhá nebezpečí jistě oceníte tento bitevní balíček. The Battle Pack obsahuje nejrůznější zbraně a předměty, jako například brnění z Mithrilu. Pro hraní je zapotřebí vlastnit plnou hru LEGO Hobbit. Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 10ProcesorAMD nebo Intel Quad Core pracující na 4 * 2600 MHzGrafikaNVIDIA GeForce GTX 480 / ATI Radeon HD 5850DirectX11RAM4 GBHDD10 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows XP SP3 / Windows Vista / 7 / 8ProcesorAMD Athlon 64 X2 EE 3800+ (2 *... (alza.cz)

Podobné produkty ako Lego Hobbit - The Battle Pack DLC (PC) DIGITAL (207203)

Tropico 4: Quick-dry Cement DLC - PC DIGITAL (840490)

Tropico 4: Quick-dry Cement DLC - PC DIGITAL (840490)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie a Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Není vyplněn Alternativní text k fotografii! DLC Tropico 4: Quick-dry Cement PC je doplněk do hry, který vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Vystavějte novou ultimátní metropoli s novou cementárnou, která vám urychlí veškerou stavbu na ostrově. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Konstruktér Ve hře Tropico 4: Quick-dry Cement PC přichází nová vlastnost konstruktér, která přidává stavebním dělníkům nové... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tropico 4: Quick-dry Cement DLC - PC DIGITAL (840490)

Blasphemous Alloy of Sin DLC (PC) Steam DIGITAL (821023)

Blasphemous Alloy of Sin DLC (PC) Steam DIGITAL (821023)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a Dobrodružná, pro uplatnění je vyžadována základní hra % Proměňte svého hrdinu na bronzového rytíře. Toto DLC vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry Blasphemous. Blasphemous Alloy of Sin obsahuje:Možnost změny kůže Penitent One na bronzového rytíře Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 10ProcesorIntel Core i5-750 nebo AMD Phenom II x4 945GrafikaGeForce GTX 650 nebo Radeon HD 5770RAM4 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 7 64-bitProcesorIntel Core2 Duo E8400 nebo AMD Phenom II x2 550GrafikaGeForce GTX 260 nebo Radeon HD 4850RAM4 GB Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní notebooky (alza.cz)

Podobné produkty ako Blasphemous Alloy of Sin DLC (PC) Steam DIGITAL (821023)
Linux (80-247-0733-0), total war warhammer ii blood for the blood god ii dlc pc digital 388053, Linux (978-80-247-1290-1), Fleetwood Mac: Fleetwood Mac - LP (0349783965), mac rtenka, Prey: Mooncrash DLC - Xbox Digital (7D4-00317), pc klavesnice, Proficare PC-DVL 3078 (PC-DVL 3078), ProfiCare PC-EZS 3000 (PC-EZS 3000), ProfiCare PC FT 3057 (PC FT 3092), ProfiCare PC FT 3094 ( PC FT 3094), ProfiCare PC FT 3095 ( PC FT 3095), PHILCO PC 165 E (PC 165 E), Proficare PC-HC 3049 (PC-HC 3049), Soler&Palau ECOAIR DLC Ecowatt koupelnový, bílý (5210626000), Fleetwood Mac: Fleetwood Mac (1973-1974) (5x LP) - LP (0349785129), FIXED HUB Mac 7IN1 pro MacBooky šedý (FIXHU-MAC-GR), Upgrade PC/NTB, pc stoly psaci, pc stul spacy, ubisoft pc steep, Montáž PC komponent, ProfiCare PC-BHT3015, reproduktory pc doplnky, 27" ViewSonic VX2719-PC-MHD Gaming (VX2719-PC-MHD), 32" ViewSonic VX3218-PC-MHD Gaming (VX3218-PC-MHD), 27" ViewSonic VX2718-PC-MHD Gaming (VX2718-PC-MHD), 27" ViewSonic VX2718-PC-MHDJ Gaming (VX2718-PC-MHDJ), Proficare PC-DVL 3071 INOX (PC-DVL 3071 INOX), Thrustmaster TS-PC Racer Servo base pro PC (2960864)