Yaxell dřevěné pouzdro na nůž santoku (37281)

Produkt Yaxell dřevěné pouzdro na nůž santoku (37281) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Yaxell dřevěné pouzdro na nůž santoku (37281) upraviť a produkt hľadať znova.

YAXELL Dřevěné pouzdro na nůž Santoku (37281)

YAXELL Dřevěné pouzdro na nůž Santoku (37281)
Detail

Pouzdro na nůž dřevěné, vhodné na všechny Santoku nože Yaxell o délce čepele 165mm, materiál: javorové dřevo Nože by se nikdy neměly povalovat pohromadě v jedné zásuvce. Velice tím trpí ostří, ale může se zbytečně ničit i jejich rukojeť. Pouzdro na nůž YAXELL je vhodné na všechny Santoku nože o délce čepele 165 mm. Je vyrobeno z kvalitního javorového dřeva, které ochrání nůž před ztrátou ostrosti a perfektně kopíruje jeho tvar. Dřevo je ve světlém odstínu a najdete na něm natištěné logo značky YAXELL. Klíčové vlastnosti dřevěného pouzdra na nůž Santoku YAXELLPouzdro na nůž YAXELL je vhodné na všechny Santoku nože o délce čepele 165 mmJe vyrobeno z kvalitního javorového dřevaOchrání nůž před ztrátou ostrosti a perfektně kopíruje jeho tvarDřevo je ve světlém odstínu a najdete na něm natištěné logo značky YAXELL (alza.cz)

Podobné produkty ako YAXELL Dřevěné pouzdro na nůž Santoku (37281) , Hendi nůž santoku 844274 (844274)

YAXELL Dřevěné pouzdro na nůž Kiritsuke (37284)

YAXELL Dřevěné pouzdro na nůž Kiritsuke (37284)
Detail

Pouzdro na nůž dřevěné, vhodné na všechny Kiritsuke nože Yaxell o délce čepele 200mm, materiál: javorové dřevo Nože by se nikdy neměly povalovat pohromadě v jedné zásuvce. Velice tím trpí ostří, ale může se zbytečně ničit i jejich rukojeť. Pouzdro na nůž YAXELL je vhodné na všechny Kiritsuke nože o délce čepele 200 mm. Je vyrobeno z kvalitního javorového dřeva, které ochrání nůž před ztrátou ostrosti a perfektně kopíruje jeho tvar. Dřevo je ve světlém odstínu a najdete na něm natištěné logo značky YAXELL. Klíčové vlastnosti dřevěného pouzdra na nůž Kiritsuke YAXELLPouzdro na nůž YAXELL je vhodné na všechny Kiritsuke nože o délce čepele 200 mmJe vyrobeno z kvalitního javorového dřevaOchrání nůž před ztrátou ostrosti a perfektně kopíruje jeho tvarDřevo je ve světlém odstínu a najdete na něm natištěné logo značky YAXELL (alza.cz)

Podobné produkty ako YAXELL Dřevěné pouzdro na nůž Kiritsuke (37284) , Hendi nůž santoku 845035 (845035)

YAXELL Dřevěné pouzdro na kuchařský nůž (37280)

YAXELL Dřevěné pouzdro na kuchařský nůž (37280)
Detail

Pouzdro na nůž dřevěné, vhodné na všechny kuchařské nože Yaxell o délce čepele 200 mm, materiál: javorové dřevo Nože by se nikdy neměly povalovat pohromadě v jedné zásuvce. Velice tím trpí ostří, ale může se zbytečně ničit i jejich rukojeť. Pouzdro na nůž YAXELL je vhodné na všechny nože stejné značky o délce čepele 200 mm. Je vyrobeno z kvalitního javorového dřeva, které ochrání nůž před ztrátou ostrosti a perfektně kopíruje jeho tvar. Dřevo je ve světlém odstínu a najdete na něm natištěné logo značky YAXELL. Klíčové vlastnosti dřevěného pouzdra na nůž YAXELLPouzdro na nůž YAXELL je vhodné na všechny nože stejné značky o délce čepele 200 mmJe vyrobeno z kvalitního javorového dřevaOchrání nůž před ztrátou ostrosti a perfektně kopíruje jeho tvarDřevo je ve světlém odstínu a najdete na něm natištěné logo značky YAXELL (alza.cz)

Podobné produkty ako YAXELL Dřevěné pouzdro na kuchařský nůž (37280) , Yaxell ran plus 69 nůž čínského šéfkuchaře 180mm (36619)

Ochranné pouzdro na nůž, pro kuchařský nůž 20 cm, dřevo, Yaxell

Ochranné pouzdro na nůž, pro kuchařský nůž 20 cm, dřevo, Yaxell
Detail

Hlavní výhody: dřevěné pouzdro pro kuchařské nože Yaxell o délce čepele 200 mm vyrobeno z odolného javorového dřeva tradiční Saya pouzdro na nože, které je nedílnou součástí japonské kultury nožů chrání čepel před poškozením a poškrábáním nezbytné, pokud své nože ukládáte do kuchyňské zásuvky Dodatečné informace: délka: 24 cm materiál: javorové dřevo (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Ochranné pouzdro na nůž, pro kuchařský nůž 20 cm, dřevo, Yaxell , Füri nůž santoku 13 cm (687147)

Ochranné pouzdro na nůž, pro nůž KIRITSKUKE 20 cm, dřevo, Yaxell

Ochranné pouzdro na nůž, pro nůž KIRITSKUKE 20 cm, dřevo, Yaxell
Detail

Hlavní výhody: dřevěné pouzdro pro nože Yaxell KIRITSKUKE o délce čepele 200 mm vyrobeno z odolného javorového dřeva tradiční Saya pouzdro na nože, které je nedílnou součástí japonské kultury nožů chrání čepel před poškozením a poškrábáním nezbytné, pokud své nože ukládáte do kuchyňské zásuvky Dodatečné informace: délka: 24 cm materiál: javorové dřevo (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Ochranné pouzdro na nůž, pro nůž KIRITSKUKE 20 cm, dřevo, Yaxell , Tescoma nůž santoku sonic 16 cm

Ochranné pouzdro na nůž, pro kuchařský nůž 20 cm, dřevo, Yaxell

Ochranné pouzdro na nůž, pro kuchařský nůž 20 cm, dřevo, Yaxell
Detail

Hlavní výhody: dřevěné pouzdro pro kuchařské nože Yaxell o délce čepele 200 mm vyrobeno z odolného javorového dřeva tradiční Saya pouzdro na nože, které je nedílnou součástí japonské kultury nožů chrání čepel před poškozením a poškrábáním nezbytné, pokud své nože ukládáte do kuchyňské zásuvky Dodatečné informace: délka: 24 cm materiál: javorové dřevo (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Ochranné pouzdro na nůž, pro kuchařský nůž 20 cm, dřevo, Yaxell , Tescoma nůž santoku feelwood, 17 cm

Ochranné pouzdro na nůž, pro nůž KIRITSKUKE 20 cm, dřevo, Yaxell

Ochranné pouzdro na nůž, pro nůž KIRITSKUKE 20 cm, dřevo, Yaxell
Detail

Hlavní výhody: dřevěné pouzdro pro nože Yaxell KIRITSKUKE o délce čepele 200 mm vyrobeno z odolného javorového dřeva tradiční Saya pouzdro na nože, které je nedílnou součástí japonské kultury nožů chrání čepel před poškozením a poškrábáním nezbytné, pokud své nože ukládáte do kuchyňské zásuvky Dodatečné informace: délka: 24 cm materiál: javorové dřevo (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Ochranné pouzdro na nůž, pro nůž KIRITSKUKE 20 cm, dřevo, Yaxell , Füri nůž santoku 17 cm (687124)

Santoku nůž ZEN 16,5 cm, černá, Yaxell

Santoku nůž ZEN 16,5 cm, černá, Yaxell
Detail

Hlavní výhody: univerzální nůž pro krájení masa, ovoce i zeleniny bez úniku šťávy skvělý pro milovníky asijské kuchyně působivý design čepele s důlky od kladiva široká, velmi ostrá a hladká čepel z 37 vrstev nerezové oceli extrémně odolné jádro z japonské nerezové oceli VG 10 s tvrdostí 61 HRC dokonale vyleštěná ergonomická rukojeť z černé plátnové micarty se dobře drží a neklouže, ani když je mokrá nýty a záštita z nerezové oceli 18/10 ruční výroba, každý kus je originál výborný nápad na dárek - dodáváno v dárkové kazetě Dodatečné informace: délka čepele: 165 mm celková délka: 305 mm není vhodné do myčky na nádobí čistěte vlažnou, nikoliv horkou, vodou a jemným čistícím prostředkem není určeno pro krájení masa s kostí používejte pouze na krájecím prkénku, nejlépe ze dřeva či plastu (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Santoku nůž ZEN 16,5 cm, černá, Yaxell , Samura shadow nůž santoku 17,5 cm (snshns)

Santoku nůž ZEN 16,5 cm, černá, Yaxell

Santoku nůž ZEN 16,5 cm, černá, Yaxell
Detail

Hlavní výhody: univerzální nůž pro krájení masa, ovoce i zeleniny bez úniku šťávy skvělý pro milovníky asijské kuchyně působivý design čepele s důlky od kladiva široká, velmi ostrá a hladká čepel z 37 vrstev nerezové oceli extrémně odolné jádro z japonské nerezové oceli VG 10 s tvrdostí 61 HRC dokonale vyleštěná ergonomická rukojeť z černé plátnové micarty se dobře drží a neklouže, ani když je mokrá nýty a záštita z nerezové oceli 18/10 ruční výroba, každý kus je originál výborný nápad na dárek - dodáváno v dárkové kazetě Dodatečné informace: délka čepele: 165 mm celková délka: 305 mm není vhodné do myčky na nádobí čistěte vlažnou, nikoliv horkou, vodou a jemným čistícím prostředkem není určeno pro krájení masa s kostí používejte pouze na krájecím prkénku, nejlépe ze dřeva či plastu (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Santoku nůž ZEN 16,5 cm, černá, Yaxell , Samura kaiju nůž santoku 18 cm (snkns)

YAXELL GOU 101 Santoku nůž 165mm (37001)

YAXELL GOU 101 Santoku nůž 165mm (37001)
Detail

Kuchyňský nůž - damascénská ocel, délka čepele 16,5 cm, japonský nůž, materiál rukojeti micarta Kvalitní kuchyňský nůž bude perfektním doplňkem každé domácnosti. Japonský nůž značky Yaxell se skvěle hodí jako univerzální pomocník s mnoha úkony, kromě krájení zvládá i sekání nebo drcení. Velikost čepele je v celku 16,5 cm. Rozhodující přednosti kuchyňského nože YAXELL GOU 101 Santoku nůž 165mm YAXELL GOU 101 Santoku nůž 165mm má čepel o délce 16,5 cm Typ nože: japonský nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako YAXELL GOU 101 Santoku nůž 165mm (37001) , Samura okinawa nůž santoku 17,5 cm (snons)

YAXELL ZEN 37 Santoku nůž 165mm (35501)

YAXELL ZEN 37 Santoku nůž 165mm (35501)
Detail

Kuchyňský nůž - damascénská ocel, délka čepele 16,5 cm, japonský nůž, materiál rukojeti micarta Prvotřídní kuchyňský nůž bude okrasou kuchyňské výbavy. Japonský nůž značky Yaxell se skvěle hodí jako univerzální pomocník s mnoha úkony, mimo krájení zvládá i sekání nebo drcení. Její délka dosahuje plných 16,5 cm. Hlavní vlastnosti kuchyňského nože YAXELL ZEN 37 Santoku nůž 165mm YAXELL ZEN 37 Santoku nůž 165mm nabízí čepel o délce 16,5 cm Nůž typu: japonský nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako YAXELL ZEN 37 Santoku nůž 165mm (35501) , Samura bamboo nůž santoku 16 cm (snbnsu)

Santoku nůž RAN PLUS 12,5 cm, černá, Yaxell

Santoku nůž RAN PLUS 12,5 cm, černá, Yaxell
Detail

Hlavní výhody: univerzální nůž pro krájení masa, ovoce i zeleniny bez úniku šťávy skvělý pro milovníky asijské kuchyně mimořádný design a skvělé řezné vlastnosti široká, velmi ostrá a hladká čepel z 69 vrstev damascénské oceli extrémně odolné jádro z nerezové oceli VG 10 s tvrdostí 61 HRC čepel je ozdobena ručně tepaným logem elegantní ergonomická rukojeť z plátnové micarty se dobře drží a neklouže, ani když je mokrá konec rukojeti, nýty a záštita z nerezové oceli 18/10 konec rukojeti je také ozdoben ručně tepaným logem ruční výroba, každý kus je originál výborný nápad na dárek - dodáváno v dárkové kazetě Dodatečné informace: délka čepele: 125 mm celková délka: 240 mm není vhodné do myčky na nádobí čistěte vlažnou, nikoliv horkou, vodou a jemným čistícím prostředkem není určeno pro krájení masa s kostí používejte pouze na krájecím prkénku, nejlépe ze dřeva či plastu (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Santoku nůž RAN PLUS 12,5 cm, černá, Yaxell , Berndorf sandrik nůž santoku profi line (0375163200)

Santoku nůž SUPER GOU 16,5 cm, červená, Yaxell

Santoku nůž SUPER GOU 16,5 cm, červená, Yaxell
Detail

Hlavní výhody: univerzální nůž pro krájení masa, ovoce i zeleniny bez úniku šťávy skvělý pro milovníky asijské kuchyně impozantní design maximálně ostré čepele z damascénské oceli, složené ze 161 vrstev ultra tvrdé a odolné jádro z nerezové oceli SG2 s bezprecedentní tvrdostí 63 HRC čepel je ozdobena ručně tepaným logem SUPER GOU nádherná ergonomická rukojeť z černé a červené plátnové micarty je nesmírně odolná, dobře se drží a neklouže, ani když je mokrá tvar rukojeti umožňuje dlouhou práci jakoukoli technikou řezání bez toho, aby se vaše ruka unavila konec rukojeti, nýty a záštita z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10 konec rukojeti je také ozdoben ručně tepaným logem GOU ruční výroba, každý kus je originál exkluzivní dárek - dodáváno v dárkové kazetě Dodatečné informace: délka čepele: 165 mm celková délka: 305 mm není vhodné do myčky na nádobí čistěte vlažnou, nikoliv horkou, vodou a jemným čistícím prostředkem není určeno pro krájení masa s kostí používejte pouze na krájecím prkénku, nejlépe ze dřeva či plastu (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Santoku nůž SUPER GOU 16,5 cm, červená, Yaxell , Nůž santoku 16cm/hard edge/1051761/f=

Santoku nůž RAN PLUS 16,5 cm, černá, Yaxell

Santoku nůž RAN PLUS 16,5 cm, černá, Yaxell
Detail

Hlavní výhody: univerzální nůž pro krájení masa, ovoce i zeleniny bez úniku šťávy skvělý pro milovníky asijské kuchyně mimořádný design a skvělé řezné vlastnosti široká, velmi ostrá a hladká čepel z 69 vrstev damascénské oceli extrémně odolné jádro z nerezové oceli VG 10 s tvrdostí 61 HRC čepel je ozdobena ručně tepaným logem elegantní ergonomická rukojeť z plátnové micarty se dobře drží a neklouže, ani když je mokrá konec rukojeti, nýty a záštita z nerezové oceli 18/10 konec rukojeti je také ozdoben ručně tepaným logem ruční výroba, každý kus je originál výborný nápad na dárek - dodáváno v dárkové kazetě Dodatečné informace: délka čepele: 165 mm celková délka: 305 mm není vhodné do myčky na nádobí čistěte vlažnou, nikoliv horkou, vodou a jemným čistícím prostředkem není určeno pro krájení masa s kostí používejte pouze na krájecím prkénku, nejlépe ze dřeva či plastu (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Santoku nůž RAN PLUS 16,5 cm, černá, Yaxell , Samura damascus nůž santoku 15 cm (sndns15)

Santoku nůž RAN PLUS 12,5 cm, černá, Yaxell

Santoku nůž RAN PLUS 12,5 cm, černá, Yaxell
Detail

Hlavní výhody: univerzální nůž pro krájení masa, ovoce i zeleniny bez úniku šťávy skvělý pro milovníky asijské kuchyně mimořádný design a skvělé řezné vlastnosti široká, velmi ostrá a hladká čepel z 69 vrstev damascénské oceli extrémně odolné jádro z nerezové oceli VG 10 s tvrdostí 61 HRC čepel je ozdobena ručně tepaným logem elegantní ergonomická rukojeť z plátnové micarty se dobře drží a neklouže, ani když je mokrá konec rukojeti, nýty a záštita z nerezové oceli 18/10 konec rukojeti je také ozdoben ručně tepaným logem ruční výroba, každý kus je originál výborný nápad na dárek - dodáváno v dárkové kazetě Dodatečné informace: délka čepele: 125 mm celková délka: 240 mm není vhodné do myčky na nádobí čistěte vlažnou, nikoliv horkou, vodou a jemným čistícím prostředkem není určeno pro krájení masa s kostí používejte pouze na krájecím prkénku, nejlépe ze dřeva či plastu (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Santoku nůž RAN PLUS 12,5 cm, černá, Yaxell , Samura bamboo santoku nůž 14 cm (snbnsu4)

Santoku nůž SUPER GOU 16,5 cm, červená, Yaxell

Santoku nůž SUPER GOU 16,5 cm, červená, Yaxell
Detail

Hlavní výhody: univerzální nůž pro krájení masa, ovoce i zeleniny bez úniku šťávy skvělý pro milovníky asijské kuchyně impozantní design maximálně ostré čepele z damascénské oceli, složené ze 161 vrstev ultra tvrdé a odolné jádro z nerezové oceli SG2 s bezprecedentní tvrdostí 63 HRC čepel je ozdobena ručně tepaným logem SUPER GOU nádherná ergonomická rukojeť z černé a červené plátnové micarty je nesmírně odolná, dobře se drží a neklouže, ani když je mokrá tvar rukojeti umožňuje dlouhou práci jakoukoli technikou řezání bez toho, aby se vaše ruka unavila konec rukojeti, nýty a záštita z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10 konec rukojeti je také ozdoben ručně tepaným logem GOU ruční výroba, každý kus je originál exkluzivní dárek - dodáváno v dárkové kazetě Dodatečné informace: délka čepele: 165 mm celková délka: 305 mm není vhodné do myčky na nádobí čistěte vlažnou, nikoliv horkou, vodou a jemným čistícím prostředkem není určeno pro krájení masa s kostí používejte pouze na krájecím prkénku, nejlépe ze dřeva či plastu (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Santoku nůž SUPER GOU 16,5 cm, červená, Yaxell , Joseph joseph nůž japonský elevate santoku 10531 (10531)

Santoku nůž RAN PLUS 16,5 cm, černá, Yaxell

Santoku nůž RAN PLUS 16,5 cm, černá, Yaxell
Detail

Hlavní výhody: univerzální nůž pro krájení masa, ovoce i zeleniny bez úniku šťávy skvělý pro milovníky asijské kuchyně mimořádný design a skvělé řezné vlastnosti široká, velmi ostrá a hladká čepel z 69 vrstev damascénské oceli extrémně odolné jádro z nerezové oceli VG 10 s tvrdostí 61 HRC čepel je ozdobena ručně tepaným logem elegantní ergonomická rukojeť z plátnové micarty se dobře drží a neklouže, ani když je mokrá konec rukojeti, nýty a záštita z nerezové oceli 18/10 konec rukojeti je také ozdoben ručně tepaným logem ruční výroba, každý kus je originál výborný nápad na dárek - dodáváno v dárkové kazetě Dodatečné informace: délka čepele: 165 mm celková délka: 305 mm není vhodné do myčky na nádobí čistěte vlažnou, nikoliv horkou, vodou a jemným čistícím prostředkem není určeno pro krájení masa s kostí používejte pouze na krájecím prkénku, nejlépe ze dřeva či plastu (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Santoku nůž RAN PLUS 16,5 cm, černá, Yaxell , Nirosta nůž santoku nirosta mega 18/30cm (43392)

YAXELL RAN Plus 69 Santoku nůž 125mm (36612)

YAXELL RAN Plus 69 Santoku nůž 125mm (36612)
Detail

Kuchyňský nůž - damascénská ocel, délka čepele 12,5 cm, japonský nůž, materiál rukojeti micarta Nevšední kuchyňský nůž se stane hvězdou kuchařské výbavy. Japonský nůž od značky Yaxell se skvěle hodí pro široké spektrum úkonů, kromě krájení zvládá i sekání nebo drcení. Velikost čepele dosahuje plných 12,5 cm. Nejdůležitější parametry kuchyňského nože YAXELL RAN Plus 69 Santoku nůž 125mm YAXELL RAN Plus 69 Santoku nůž 125mm má čepel o celkové délce 12,5 cm Typ nože: japonský nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako YAXELL RAN Plus 69 Santoku nůž 125mm (36612) , Nůž kuchyňský nerez/uh santoku motion 17 cm

YAXELL Super GOU 161 Santoku nůž 165mm (37101)

YAXELL Super GOU 161 Santoku nůž 165mm (37101)
Detail

Kuchyňský nůž - damascénská ocel, délka čepele 16,5 cm, japonský nůž, materiál rukojeti micarta Skvělý kuchyňský nůž se stane praktickou ozdobou kuchyňské výbavy. Japonský nůž od firmy Yaxell se skvěle hodí pro pestrou škálu úkonů, od krájení až po drcení či sekání. Velikost čepele je celkem 16,5 cm. Základní přednosti kuchyňského nože YAXELL Super GOU 161 Santoku nůž 165mm YAXELL Super GOU 161 Santoku nůž 165mm vlastní čepel dlouhou 16,5 cm Nůž typu: japonský nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako YAXELL Super GOU 161 Santoku nůž 165mm (37101) , Tescoma japonský nůž presto santoku 20 cm (863049.00)

YAXELL RAN Plus 69 Santoku nůž 165mm (36601)

YAXELL RAN Plus 69 Santoku nůž 165mm (36601)
Detail

Kuchyňský nůž - damascénská ocel, délka čepele 16,5 cm, japonský nůž, materiál rukojeti micarta Prvotřídní kuchyňský nůž se stane perfektním doplňkem kuchařské výbavy. Japonský nůž značky Yaxell se skvěle hodí pro široké spektrum úkonů, jak pro krájení, tak pro drcení či sekání. Její délka je celých 16,5 cm. Nejdůležitější funkce kuchyňského nože YAXELL RAN Plus 69 Santoku nůž 165mm YAXELL RAN Plus 69 Santoku nůž 165mm má délku čepele 16,5 cm Nůž typu: japonský nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako YAXELL RAN Plus 69 Santoku nůž 165mm (36601) , Cs solingen nůž santoku 18cm herne (cs-037963)

Santoku nůž SUPER GOU YPSILON 16,5 cm, černá, Yaxell

Santoku nůž SUPER GOU YPSILON 16,5 cm, černá, Yaxell
Detail

Hlavní výhody: univerzální nůž pro krájení masa, ovoce i zeleniny bez úniku šťávy skvělý pro milovníky asijské kuchyně impozantní design maximálně ostré čepele z damascénské oceli, složené ze 193 vrstev ultra tvrdé a odolné jádro z nerezové oceli SG2 s bezprecedentní tvrdostí 63 HRC čepel je ozdobena ručně tepaným logem "SUPER GOU odvaha samuraje" nádherná ergonomická rukojeť z černé plátnové micarty je nesmírně odolná, dobře se drží a neklouže, ani když je mokrá rukojeť je ozdobena dvěma červenými kroužky a tradičním japonským samurajským znakem na boku tvar rukojeti umožňuje dlouhou práci jakoukoli technikou řezání bez toho, aby se vaše ruka unavila konec rukojeti a záštita vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10 konec rukojeti je také ozdoben ručně tepaným logem GOU ruční výroba, každý kus je originál součástí balení je speciální pouzdro na nůž z javorového dřeva exkluzivní dárek - dodáváno v dárkové kazetě Dodatečné informace: délka čepele: 165 mm celková délka: 305 mm není vhodné do myčky na nádobí čistěte vlažnou, nikoliv horkou, vodou a jemným čistícím prostředkem není určeno pro krájení masa s kostí používejte pouze na krájecím prkénku, nejlépe ze dřeva či plastu (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Santoku nůž SUPER GOU YPSILON 16,5 cm, černá, Yaxell , Tescoma japonský nůž presto santoku 15 cm (863048.00)

Santoku nůž SUPER GOU YPSILON 16,5 cm, černá, Yaxell

Santoku nůž SUPER GOU YPSILON 16,5 cm, černá, Yaxell
Detail

Hlavní výhody: univerzální nůž pro krájení masa, ovoce i zeleniny bez úniku šťávy skvělý pro milovníky asijské kuchyně impozantní design maximálně ostré čepele z damascénské oceli, složené ze 193 vrstev ultra tvrdé a odolné jádro z nerezové oceli SG2 s bezprecedentní tvrdostí 63 HRC čepel je ozdobena ručně tepaným logem "SUPER GOU odvaha samuraje" nádherná ergonomická rukojeť z černé plátnové micarty je nesmírně odolná, dobře se drží a neklouže, ani když je mokrá rukojeť je ozdobena dvěma červenými kroužky a tradičním japonským samurajským znakem na boku tvar rukojeti umožňuje dlouhou práci jakoukoli technikou řezání bez toho, aby se vaše ruka unavila konec rukojeti a záštita vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10 konec rukojeti je také ozdoben ručně tepaným logem GOU ruční výroba, každý kus je originál součástí balení je speciální pouzdro na nůž z javorového dřeva exkluzivní dárek - dodáváno v dárkové kazetě Dodatečné informace: délka čepele: 165 mm celková délka: 305 mm není vhodné do myčky na nádobí čistěte vlažnou, nikoliv horkou, vodou a jemným čistícím prostředkem není určeno pro krájení masa s kostí používejte pouze na krájecím prkénku, nejlépe ze dřeva či plastu (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Santoku nůž SUPER GOU YPSILON 16,5 cm, černá, Yaxell , Cs solingen nůž kuchyňský santoku 13cm shikoku (cs-020088)

Victorinox Pouzdro na nůž kožené hnědé 4.0545 (7611160004246)

Victorinox Pouzdro na nůž kožené hnědé 4.0545 (7611160004246)
Detail

Pouzdro na nůž Pouzdro VICTORINOX 4.0545 dokonale ochrání váš kapesní nůž. Vhodné je přitom na kapesní nože VICTORINOX, které disponují 5 až 8 vrstvami želízek do délky 91 mm. Pouzdro je opatřeno provlékacím očkem pro upevnění na opasek a zavírá se pomocí suchého zipu. Vyrobeno je z velmi kvalitní kůže, která mu propůjčuje luxusní design. Pouzdro VICTORINOX umožní bezpečné přenášení kapesního nože. Klíčové vlastnosti koženého pouzdra na nůž VICTORINOX 4.0545 hnědéhoPouzdro určeno na kapesní nůžVhodné na kapesní nože VICTORINOX, které disponují 5 až 8 vrstvami želízek do délky 91 mmOpatřeno provlékacím očkem pro upevnění na opasekPouzdro VICTORINOX 4.0545 se zavírá pomocí suchého zipuVyrobeno z velmi kvalitní kůžeBarevné provedení: hnědé (alza.cz)

Podobné produkty ako Victorinox Pouzdro na nůž kožené hnědé 4.0545 (7611160004246) , Schwertkrone solingen nůž japonského typu santoku 32 cm (mg72111)

Dřevěné pouzdro na tužky

Detail

Dřevěná krabička na tužky ze světlého dřeva. Krabičku je možné dále dekorovat, domalovat či jinak výtvarně dotvořit. Rozměry krabičky jsou 20x6x3,5cm. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Dřevěné pouzdro na tužky , Tefal comfort nerezový nůž santoku 12,5 cm k2213644 (k2213644)

Kožené pouzdro na Santoku nůž 14 cm Forged Leather

Kožené pouzdro na Santoku nůž 14 cm Forged Leather
Detail

Bez praktického pouzdra se neobejde žádný vlastník kvalitního nože. Na váš Santoku nůž s čepelí 14 cm holandské značky Forged nabízíme designové pouzdro z hnědé kůže s černými akcenty. V pouzdru bude nůž bezpečně uložen a jeho čepel bude chráněna před nežádoucím otěrem a opotřebováváním. Jedná se nejen o funkční produkt, ale také stylový doplněk. V kolekci Leather si můžete vybrat pouzdra na nože z řad Intense, Brute, Olive a VG10. Značka Forged je známá svými speciálními a nápaditými noži, které vyrábí kováři ručně z vysoce kvalitní japonské oceli. Oceníte nejen tento kvalitní materiál s dlouhou životností, ale také kvalitu zpracování. Nože Forged jsou ideální i jako dárek - jsou totiž baleny do elegantních dárkových krabiček z páleného dřeva. Hlavní výhody: Praktické pouzdro na Santoku nůž 14 cm Kolekce Leather značky Forged Surový vzhled hnědé kůže s černými akcenty Bezpečná manipulace i uložení Chrání čepel před tupením Zajímavý doplněk Ladí se stylem nožů Kvalitní materiál Dlouhá životnost V kolekci Leather pouzdra pro nože z řad Intense, Brute, Olive a VG10 (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kožené pouzdro na Santoku nůž 14 cm Forged Leather , Tefal ice force nerezový nůž santoku 18 cm (k2320614)

Kožené pouzdro na Santoku nůž 18 cm Forged Leather

Kožené pouzdro na Santoku nůž 18 cm Forged Leather
Detail

Bez praktického pouzdra se neobejde žádný vlastník kvalitního nože. Na váš Santoku nůž s čepelí 18 cm holandské značky Forged nabízíme designové pouzdro z hnědé kůže s černými akcenty. V pouzdru bude nůž bezpečně uložen a jeho čepel bude chráněna před nežádoucím otěrem a opotřebováváním. Jedná se nejen o funkční produkt, ale také stylový doplněk. V kolekci Leather si můžete vybrat pouzdra na nože z řad Intense, Brute, Olive a VG10. Značka Forged je známá svými speciálními a nápaditými noži, které vyrábí kováři ručně z vysoce kvalitní japonské oceli. Oceníte nejen tento kvalitní materiál s dlouhou životností, ale také kvalitu zpracování. Nože Forged jsou ideální i jako dárek - jsou totiž baleny do elegantních dárkových krabiček z páleného dřeva. Hlavní výhody: Praktické pouzdro na Santoku nůž 18 cm Kolekce Leather značky Forged Surový vzhled hnědé kůže s černými akcenty Bezpečná manipulace i uložení Chrání čepel před tupením Zajímavý doplněk Ladí se stylem nožů Kvalitní materiál Dlouhá životnost V kolekci Leather pouzdra pro nože z řad Intense, Brute, Olive a VG10 (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kožené pouzdro na Santoku nůž 18 cm Forged Leather , Orion nůž kuchyňský nerez/uh santoku motion 17 cm (831146)

Kožené pouzdro na Santoku nůž 18 cm Forged Leather

Kožené pouzdro na Santoku nůž 18 cm Forged Leather
Detail

Bez praktického pouzdra se neobejde žádný vlastník kvalitního nože. Na váš Santoku nůž s čepelí 18 cm holandské značky Forged nabízíme designové pouzdro z hnědé kůže s černými akcenty. V pouzdru bude nůž bezpečně uložen a jeho čepel bude chráněna před nežádoucím otěrem a opotřebováváním. Jedná se nejen o funkční produkt, ale také stylový doplněk. V kolekci Leather si můžete vybrat pouzdra na nože z řad Intense, Brute, Olive a VG10. Značka Forged je známá svými speciálními a nápaditými noži, které vyrábí kováři ručně z vysoce kvalitní japonské oceli. Oceníte nejen tento kvalitní materiál s dlouhou životností, ale také kvalitu zpracování. Nože Forged jsou ideální i jako dárek - jsou totiž baleny do elegantních dárkových krabiček z páleného dřeva. Hlavní výhody: Praktické pouzdro na Santoku nůž 18 cm Kolekce Leather značky Forged Surový vzhled hnědé kůže s černými akcenty Bezpečná manipulace i uložení Chrání čepel před tupením Zajímavý doplněk Ladí se stylem nožů Kvalitní materiál Dlouhá životnost V kolekci Leather pouzdra pro nože z řad Intense, Brute, Olive a VG10 (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kožené pouzdro na Santoku nůž 18 cm Forged Leather , Nuz santoku

Kožené pouzdro na Santoku nůž 14 cm Forged Leather

Kožené pouzdro na Santoku nůž 14 cm Forged Leather
Detail

Bez praktického pouzdra se neobejde žádný vlastník kvalitního nože. Na váš Santoku nůž s čepelí 14 cm holandské značky Forged nabízíme designové pouzdro z hnědé kůže s černými akcenty. V pouzdru bude nůž bezpečně uložen a jeho čepel bude chráněna před nežádoucím otěrem a opotřebováváním. Jedná se nejen o funkční produkt, ale také stylový doplněk. V kolekci Leather si můžete vybrat pouzdra na nože z řad Intense, Brute, Olive a VG10. Značka Forged je známá svými speciálními a nápaditými noži, které vyrábí kováři ručně z vysoce kvalitní japonské oceli. Oceníte nejen tento kvalitní materiál s dlouhou životností, ale také kvalitu zpracování. Nože Forged jsou ideální i jako dárek - jsou totiž baleny do elegantních dárkových krabiček z páleného dřeva. Hlavní výhody: Praktické pouzdro na Santoku nůž 14 cm Kolekce Leather značky Forged Surový vzhled hnědé kůže s černými akcenty Bezpečná manipulace i uložení Chrání čepel před tupením Zajímavý doplněk Ladí se stylem nožů Kvalitní materiál Dlouhá životnost V kolekci Leather pouzdra pro nože z řad Intense, Brute, Olive a VG10 (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kožené pouzdro na Santoku nůž 14 cm Forged Leather , Zelite infinity by klarstein infinity wave, 7" nůž santoku, 61 hrc, damašková ocel

Kožené pouzdro na Santoku nůž 18 cm Forged Leather

Kožené pouzdro na Santoku nůž 18 cm Forged Leather
Detail

Bez praktického pouzdra se neobejde žádný vlastník kvalitního nože. Na váš Santoku nůž s čepelí 18 cm holandské značky Forged nabízíme designové pouzdro z hnědé kůže s černými akcenty. V pouzdru bude nůž bezpečně uložen a jeho čepel bude chráněna před nežádoucím otěrem a opotřebováváním. Jedná se nejen o funkční produkt, ale také stylový doplněk. V kolekci Leather si můžete vybrat pouzdra na nože z řad Intense, Brute, Olive a VG10. Značka Forged je známá svými speciálními a nápaditými noži, které vyrábí kováři ručně z vysoce kvalitní japonské oceli. Oceníte nejen tento kvalitní materiál s dlouhou životností, ale také kvalitu zpracování. Nože Forged jsou ideální i jako dárek - jsou totiž baleny do elegantních dárkových krabiček z páleného dřeva. Hlavní výhody: Praktické pouzdro na Santoku nůž 18 cm Kolekce Leather značky Forged Surový vzhled hnědé kůže s černými akcenty Bezpečná manipulace i uložení Chrání čepel před tupením Zajímavý doplněk Ladí se stylem nožů Kvalitní materiál Dlouhá životnost V kolekci Leather pouzdra pro nože z řad Intense, Brute, Olive a VG10 (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kožené pouzdro na Santoku nůž 18 cm Forged Leather , Zelite infinity by klarstein alpha-royal japanese série, 7" nůž santoku, damašková ocel

Kožené pouzdro na Santoku nůž 14 cm Forged Leather

Kožené pouzdro na Santoku nůž 14 cm Forged Leather
Detail

Bez praktického pouzdra se neobejde žádný vlastník kvalitního nože. Na váš Santoku nůž s čepelí 14 cm holandské značky Forged nabízíme designové pouzdro z hnědé kůže s černými akcenty. V pouzdru bude nůž bezpečně uložen a jeho čepel bude chráněna před nežádoucím otěrem a opotřebováváním. Jedná se nejen o funkční produkt, ale také stylový doplněk. V kolekci Leather si můžete vybrat pouzdra na nože z řad Intense, Brute, Olive a VG10. Značka Forged je známá svými speciálními a nápaditými noži, které vyrábí kováři ručně z vysoce kvalitní japonské oceli. Oceníte nejen tento kvalitní materiál s dlouhou životností, ale také kvalitu zpracování. Nože Forged jsou ideální i jako dárek - jsou totiž baleny do elegantních dárkových krabiček z páleného dřeva. Hlavní výhody: Praktické pouzdro na Santoku nůž 14 cm Kolekce Leather značky Forged Surový vzhled hnědé kůže s černými akcenty Bezpečná manipulace i uložení Chrání čepel před tupením Zajímavý doplněk Ladí se stylem nožů Kvalitní materiál Dlouhá životnost V kolekci Leather pouzdra pro nože z řad Intense, Brute, Olive a VG10 (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kožené pouzdro na Santoku nůž 14 cm Forged Leather , Zelite infinity by klarstein razor-edge série, 7" nůž santoku, 59 hrc, nerezavějící ocel

Dřevěné pouzdro na mléčný zub 1ks

Dřevěné pouzdro na mléčný zub 1ks
Detail

Pokud máte zájem o konkrétní za dvou vyobrazených provedení, uveďte prosím své přání v poznámce při vytváření objednávky. Pokud to bude jen trochu možné, budeme se snažit vám vyhovět. Obrázky u produktu jsou orientační a nemusí vždy odpovídat skutečnosti. (nazuby.cz)

Podobné produkty ako Dřevěné pouzdro na mléčný zub 1ks

Dřevěné pouzdro na mléčný zub 1ks

Dřevěné pouzdro na mléčný zub 1ks
Detail

Pokud máte zájem o konkrétní za dvou vyobrazených provedení, uveďte prosím své přání v poznámce při vytváření objednávky. Pokud to bude jen trochu možné, budeme se snažit vám vyhovět. Obrázky u produktu jsou orientační a nemusí vždy odpovídat skutečnosti. (nazuby.cz)

Podobné produkty ako Dřevěné pouzdro na mléčný zub 1ks

Nůž Santoku Napoleon

Nůž Santoku Napoleon
Detail

Nůž Napoleon se sedmipalcovou čepelí vyrobenou z německé oceliHladké řezání a nepřilnavost zajistí dolíčky v čepeli nožeŠiroká čepel nože pro jednoduchou přípravu a přesun jídla z prkénka do hrnceVíceúčelový kuchyňský nůž Napoleon s dvojitě nýtovanou, ergonomickou rukojetí, která naprosto dokonale padne do rukyDélka nože 32 cm (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Nůž Santoku Napoleon

VICTORINOX Kuchařský nůž Santoku

VICTORINOX Kuchařský nůž Santoku
Detail

VICTORINOX Kuchařský nůž VICTORINOX Santoku, kategorie: VAŘENÍ | KRÁJENÍ | NOŽE A SEKÁČKY | KUCHAŘSKÉ NOŽE (kitos.cz)

Podobné produkty ako VICTORINOX Kuchařský nůž Santoku

PROHOME - Ostřič na nůž dlouhý Chilli, čepel 18,5 cm

PROHOME - Ostřič na nůž dlouhý Chilli, čepel 18,5 cm
Detail

Uhlíková ocel, plast Rozměry: délka nože 29 cm Délka čepele: 18,5 cm (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Ostřič na nůž dlouhý Chilli, čepel 18,5 cm

Joseph Joseph Nůž Santoku Elevate

Joseph Joseph Nůž Santoku Elevate
Detail

Nůž z kolekce Joseph Joseph. Model vyroben z umělohmotného materiáliu a plastu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Joseph Joseph Nůž Santoku Elevate

Nůž santoku 18 cm HERNE

Nůž santoku 18 cm HERNE
Detail

- materiál: nerezová ocel - ergonomická proti skluzová rukojeť - délka: 18 cm - série: Herne (patro.cz)

Podobné produkty ako Nůž santoku 18 cm HERNE

VICTORINOX Kuchařský nůž Santoku 17cm

VICTORINOX Kuchařský nůž Santoku 17cm
Detail

VICTORINOX Kuchařský nůž VICTORINOX Santoku 17cm, kategorie: VAŘENÍ | KRÁJENÍ | NOŽE A SEKÁČKY | KUCHAŘSKÉ NOŽE (kitos.cz)

Podobné produkty ako VICTORINOX Kuchařský nůž Santoku 17cm

HENDI nůž santoku 844274 (844274)

HENDI nůž santoku 844274 (844274)
Detail

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 18 cm, materiál rukojeti plast Délka čepele má plných 18 cm. Příjemně lehká rukojeť ze solidního plastu je dokonale vyvážená a rovněž přesně padne do dlaně. HENDI nůž santoku 844274 má délku čepele 18 cm Plastová rukojeť náležité kvality (alza.cz)

Podobné produkty ako HENDI nůž santoku 844274 (844274)

HENDI nůž santoku 845035 (845035)

HENDI nůž santoku 845035 (845035)
Detail

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 16,5 cm, santoku, materiál rukojeti dřevo Skvělý kuchyňský nůž bude praktickou součástí vašeho kuchyňského koutu. Délka čepele má celých 16,5 cm. Rukojeť vyrobená ze dřeva příjemná na úchop je bezchybně vyvážená a vedle toho náramně padne do vaší dlaně. O ideální kvalitě tohoto kuchyňského nože vypovídá často sledované ocenění časopisu dTest. Důležité vlastnosti kuchyňského nože HENDI nůž santoku 845035 HENDI nůž santoku 845035 nabízí čepel o délce 16,5 cm Rukojeť z pevného dřeva pro příjemný úchop Nůž typu: santoku (alza.cz)

Podobné produkty ako HENDI nůž santoku 845035 (845035)

Nůž Santoku FORGED Olive 18cm

Nůž Santoku FORGED Olive 18cm
Detail

Robustní nůž Santoku z řady FORGED Olive vhodný do každé kuchyněS nožem o délce čepele 18 cm snadno nasekáte jakoukoliv zeleninu, maso, ryby i bylinky na přípravu (nejen) asijských jídelNůž je ručně ukován z vysoce kvalitní japonské oceliPůsobí jako celek díky vyváženému upevnění čepeleRukojeť z olivového dřeva dokonale padne do rukyOriginální balení v luxusní dřevěné krabiciDélka čepele: 18 cmMateriál: japonská ocel, olivové dř (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Nůž Santoku FORGED Olive 18cm

Nůž Santoku F.Dick 17 cm

Nůž Santoku F.Dick 17 cm
Detail

Tradiční japonský nůž Santoku má mnoho využití při přípravě mořských plodů, masa i zeleniny, a pomalu se stává neodmyslitelnou součástí i českých kuchyní a všech milovníků vaření a kvalitních kuchařských pomocníků. Rukojeť nože Santoku je zhotovena ze švestkového dřeva. Tento nůž je standardně balen v dárkovém setu. Kovaná, limitovaná jubilejní série: Jádro nožů této výjimečné série se skládá z velmi tenkých vrstev vysoce legované „Double X VG 12” uhlíkové oceli s extrémní tvrdostí od 61˚ HRC. Výsledkem je obzvláště účinný řez a podstatné prodloužení životnosti ostří. Vrstvené jádro z nerezové oceli je šetrné k potravinám. Všechny nože ze série 1778 jsou broušeny a obtahovány ručně a rovněž rukojeť i čepel je vypracována specialisty firmy Dick. Specifikace: Tradiční japonský nůž na maso i zeleninu Série 1778 Rukojeť ze švestkového dřeva Baleno v dárkovém balení Extrémně tvrdá ocel Vrstvené jádro je šetrné k potravinám Broušeno ručně Materiál: nerezová ocel, švestkové dřevo Rozměr: 17 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Nůž Santoku F.Dick 17 cm

Nůž Santoku F.Dick 17 cm

Nůž Santoku F.Dick 17 cm
Detail

Tradiční japonský nůž Santoku má mnoho využití při přípravě mořských plodů, masa i zeleniny, a pomalu se stává neodmyslitelnou součástí i českých kuchyní a všech milovníků vaření a kvalitních kuchařských pomocníků. Rukojeť nože Santoku je zhotovena ze švestkového dřeva. Tento nůž je standardně balen v dárkovém setu. Kovaná, limitovaná jubilejní série: Jádro nožů této výjimečné série se skládá z velmi tenkých vrstev vysoce legované „Double X VG 12” uhlíkové oceli s extrémní tvrdostí od 61˚ HRC. Výsledkem je obzvláště účinný řez a podstatné prodloužení životnosti ostří. Vrstvené jádro z nerezové oceli je šetrné k potravinám. Všechny nože ze série 1778 jsou broušeny a obtahovány ručně a rovněž rukojeť i čepel je vypracována specialisty firmy Dick. Specifikace: Tradiční japonský nůž na maso i zeleninu Série 1778 Rukojeť ze švestkového dřeva Baleno v dárkovém balení Extrémně tvrdá ocel Vrstvené jádro je šetrné k potravinám Broušeno ručně Materiál: nerezová ocel, švestkové dřevo Rozměr: 17 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Nůž Santoku F.Dick 17 cm

Nůž Santoku Forged Katai 18 cm

Nůž Santoku Forged Katai 18 cm
Detail

Tímto japonským nožem Santoku značky Forged s délkou čepele 18 cm pohodlně nasekáte jakoukoli zeleninu, maso, ryby, houby či bylinky na přípravu (nejen) asijské kuchyně. Nože řady Katai mají ručně kované ostří v 5 vrstvách a rukojeť z kořenového dřeva. Ta je ošetřena pryskyřicí, pak se lisuje a vyřezává - každý nůž je tedy naprostý originál. Série Katai v roce 2020 vyhrála prestižní ocenění Reddot Design Award za produktový design. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně. Hlavní výhody: Nůž na sekání zeleniny, masa, ryb, hub, bylinek Perfektní při přípravě asijských pokrmů Řada Katai Vyroben ručně z japonské oceli VG10 Ručně kované ostří v 5 vrstvách Rukojeť z kořenového dřeva Každý nůž je originál Vítěz Reddot Design Award 2020 za produktový design Jedinečné zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 18 cm Materiál: japonská ocel VG10, kořenové dřevo Tvrdost 60 Rockwell Tloušťka čepele 2 mm Úhel broušení 22° (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Nůž Santoku Forged Katai 18 cm

Nůž Santoku Forged Katai 14 cm

Nůž Santoku Forged Katai 14 cm
Detail

Tímto japonským nožem Santoku značky Forged s délkou čepele 14 cm pohodlně nasekáte jakoukoli zeleninu, maso, ryby, houby či bylinky na přípravu (nejen) asijské kuchyně. Nože řady Katai mají ručně kované ostří v 5 vrstvách a rukojeť z kořenového dřeva. Ta je ošetřena pryskyřicí, pak se lisuje a vyřezává - každý nůž je tedy naprostý originál. Série Katai v roce 2020 vyhrála prestižní ocenění Reddot Design Award za produktový design. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně. Hlavní výhody: Nůž na sekání zeleniny, masa, ryb, hub, bylinek Perfektní při přípravě asijských pokrmů Řada Katai Vyroben ručně z japonské oceli VG10 Ručně kované ostří v 5 vrstvách Rukojeť z kořenového dřeva Každý nůž je originál Vítěz Reddot Design Award 2020 za produktový design Jedinečné zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 14 cm Materiál: japonská ocel VG10, kořenové dřevo Tvrdost 60 Rockwell Tloušťka čepele 2 mm Úhel broušení 22° (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Nůž Santoku Forged Katai 14 cm

Nůž Santoku Kineo WMF 18 cm

Nůž Santoku Kineo WMF 18 cm
Detail

Pokud patříte mezi milovníky asijské kuchyně či různých masových a zeleninových pokrmů, jistě byste měli využít tohoto velkého pomocníka. Santoku nůž má speciální vroubkovanou čepel, na kterou se krájené ingredience nepřilepí. Tento nůž z řady Kineo značky WMF má čepel o délce 18 cm, vyrobenou ze speciálně kalené nerezové oceli. Disponuje patentovanou technologií WMF Performance Cut, která se vyznačuje mimořádně dlouhotrvající ostrostí čepelí. Díky praktické ergonomické rukojeti se snadno drží při krájení i sekání. Nože jsou vyráběny v Německu a mají skvělý poměr ceny a výkonu. Hlavní výhody: Řada Kineo - vysoce kvalitní nože značky WMF Skvělý pro přípravu asijské kuchyně 18 cm dlouhá čepel Speciální kalená nerezová ocel Patentovaná technologie Performance Cut Čepele vydrží dlouho maximálně ostré Pohodlná ergonomická rukojeť Vyroben v Německu Výborný poměr ceny a výkonu (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Nůž Santoku Kineo WMF 18 cm

Nůž Santoku Forged Intense 18 cm

Nůž Santoku Forged Intense 18 cm
Detail

Tímto japonským nožem Santoku značky Forged s délkou čepele 18 cm pohodlně nasekáte jakoukoli zeleninu, maso, ryby, houby či bylinky na přípravu (nejen) asijské kuchyně. Nože řady Intense mají jemný a decentní design. Vzhledem se spíše blíží tradičním kuchyňským nožům, vzor kování a vysoký lesk ostří se však nedají přehlédnout. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně. Hlavní výhody: Nůž na sekání zeleniny, masa, ryb, hub, bylinek Perfektní při přípravě asijských pokrmů Řada Intense Vyroben ručně z japonské oceli Jemný a decentní design Nápaditý vzor kování Vysoký lesk ostří Jedinečné zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 178cm Tvrdost 58 Rockwell Tloušťka čepele 2 mm Úhel broušení 22° (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Nůž Santoku Forged Intense 18 cm

Nůž Santoku Forged Olive 18 cm

Nůž Santoku Forged Olive 18 cm
Detail

Tímto japonským nožem Santoku značky Forged s délkou čepele 18 cm pohodlně nasekáte jakoukoli zeleninu, maso, ryby, houby či bylinky na přípravu (nejen) asijské kuchyně. Nože řady Olive mají elegantní a stylový design v kombinaci s robustním provedením. Zaoblená dřevěná rukojeť z olivového dřeva se pohodlně drží, nůž působí jako celek díky vyváženému upevnění čepele. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně. V čem jsou nože Forged unikátní, jak se vyrábí a jaké jsou rozdíly mezi jednotlivými sériemi? Přečtěte si našeho průvodce noži Forged. Hlavní výhody: Nůž na sekání zeleniny, masa, ryb, hub, bylinek Perfektní při přípravě asijských pokrmů Řada Olive Vyroben ručně z japonské oceli a olivového dřeva Elegantní a stylový design Robustní provedení Vyvážené upevnění čepele - nůž působí jako celek Pohodlná zaoblená rukojeť Jedinečné zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 18 cm Materiál: japonská ocel 7cr17mov, olivové dřevo Tvrdost 58 Rockwell Tloušťka čepele 2 mm Úhel broušení 22° (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Nůž Santoku Forged Olive 18 cm

Nůž Santoku Forged Olive 14 cm

Nůž Santoku Forged Olive 14 cm
Detail

Tímto japonským nožem Santoku značky Forged s délkou čepele 14 cm pohodlně nasekáte jakoukoli zeleninu, maso, ryby, houby či bylinky na přípravu (nejen) asijské kuchyně. Nože řady Olive mají elegantní a stylový design v kombinaci s robustním provedením. Zaoblená dřevěná rukojeť z olivového dřeva se pohodlně drží, nůž působí jako celek díky vyváženému upevnění čepele. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně. Hlavní výhody: Nůž na sekání zeleniny, masa, ryb, hub, bylinek Perfektní při přípravě asijských pokrmů Řada Olive Vyroben ručně z japonské oceli a olivového dřeva Elegantní a stylový design Robustní provedení Vyvážené upevnění čepele - nůž působí jako celek Pohodlná zaoblená rukojeť Jedinečné zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 14 cm Materiál: japonská ocel 7cr17mov, olivové dřevo Tvrdost 58 Rockwell Tloušťka čepele 2 mm Úhel broušení 22° (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Nůž Santoku Forged Olive 14 cm

Nůž Santoku Forged Brute 18 cm

Nůž Santoku Forged Brute 18 cm
Detail

Tímto japonským nožem Santoku značky Forged s délkou čepele 18 cm pohodlně nasekáte jakojakoukoli zeleninu, maso, ryby, houby či bylinky na přípravu (nejen) asijské kuchyně. Nože řady Brute charakterizuje řemeslné provedení - mají neleštěnou rukojeť, která přechází v čepel. Surový vzhled oceli a detaily ručního zpracování jsou opravdu jedinečné. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně. Hlavní výhody: Nůž na sekání zeleniny, masa, ryb, hub, bylinek Perfektní při přípravě asijských pokrmů Řada Brute Vyroben ručně z japonské oceli Řemeslný design Neleštěná rukojeť přechází v čepel Surový vzhled oceli Výjimečné prvky ručního zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 18 cm Materiál: japonská ocel 7cr17mov Tvrdost 58 Rockwell Tloušťka čepele 2 mm Úhel broušení 22° (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Nůž Santoku Forged Brute 18 cm
HENDI nůž santoku 844274 (844274), HENDI nůž santoku 845035 (845035), YAXELL RAN Plus 69 Nůž čínského šéfkuchaře 180mm (36619), FÜRI Nůž SANTOKU 13 cm (687147), TESCOMA Nůž Santoku SONIC 16 cm, Tescoma Nůž Santoku FEELWOOD, 17 cm, FÜRI Nůž SANTOKU 17 cm (687124), Samura SHADOW Nůž Santoku 17,5 cm (SNSHNS), Samura KAIJU Nůž Santoku 18 cm (SNKNS), Samura OKINAWA Nůž Santoku 17,5 cm (SNONS), Samura BAMBOO Nůž Santoku 16 cm (SNBNSU), Berndorf Sandrik Nůž Santoku PROFI LINE (0375163200), Nůž Santoku 16cm/HARD EDGE/1051761/F=, Samura DAMASCUS Nůž Santoku 15 cm (SNDNS15), Samura BAMBOO Santoku nůž 14 cm (SNBNSU4), JOSEPH JOSEPH Nůž japonský Elevate Santoku 10531 (10531), Nirosta Nůž SANTOKU Nirosta MEGA 18/30cm (43392), Nůž kuchyňský nerez/UH santoku MOTION 17 cm, TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 20 cm (863049.00), CS Solingen Nůž santoku 18cm HERNE (CS-037963), TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 15 cm (863048.00), CS Solingen Nůž kuchyňský santoku 13cm SHIKOKU (CS-020088), Schwertkrone Solingen Nůž japonského typu Santoku 32 cm (MG72111), Tefal Comfort nerezový nůž santoku 12,5 cm K2213644 (K2213644), Tefal ICE FORCE nerezový nůž santoku 18 cm (K2320614), ORION Nůž kuchyňský nerez/UH santoku MOTION 17 cm (831146), nuz santoku, Zelite Infinity by Klarstein Infinity Wave, 7" nůž santoku, 61 HRC, damašková ocel, Zelite Infinity by Klarstein Alpha-Royal Japanese série, 7" nůž santoku, damašková ocel, Zelite Infinity by Klarstein Razor-Edge série, 7" nůž santoku, 59 HRC, nerezavějící ocel