Yaxell dřevěné pouzdro na nůž kiritsuke (37284)

Produkt Yaxell dřevěné pouzdro na nůž kiritsuke (37284) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Yaxell dřevěné pouzdro na nůž kiritsuke (37284) upraviť a produkt hľadať znova.

YAXELL Dřevěné pouzdro na nůž Kiritsuke (37284)

YAXELL Dřevěné pouzdro na nůž Kiritsuke (37284)
Detail

Pouzdro na Nůž dřevěné, vhodné na všechny Kiritsuke nože Yaxell o délce čepele 200mm, materiál: javorové dřevo Nože by se nikdy neměly povalovat pohromadě v jedné zásuvce. Velice tím trpí ostří, ale může se zbytečně ničit i jejich rukojeť. Pouzdro na nůž YAXELL je vhodné na všechny Kiritsuke nože o délce čepele 200 mm. Je vyrobeno z kvalitního javorového dřeva, které ochrání nůž před ztrátou ostrosti a perfektně kopíruje jeho tvar. Dřevo je ve světlém odstínu a najdete na něm natištěné logo značky YAXELL. Klíčové vlastnosti dřevěného pouzdra na nůž Kiritsuke YAXELLPouzdro na nůž YAXELL je vhodné na všechny Kiritsuke nože o délce čepele 200 mmJe vyrobeno z kvalitního javorového dřevaOchrání nůž před ztrátou ostrosti a perfektně kopíruje jeho tvarDřevo je ve světlém odstínu a najdete na něm natištěné logo značky YAXELL (alza.cz)

Podobné produkty ako YAXELL Dřevěné pouzdro na nůž Kiritsuke (37284) , Yaxell ran plus 69 nůž čínského šéfkuchaře 180mm (36619)

YAXELL Dřevěné pouzdro na nůž Santoku (37281)

YAXELL Dřevěné pouzdro na nůž Santoku (37281)
Detail

Pouzdro na Nůž dřevěné, vhodné na všechny Santoku nože Yaxell o délce čepele 165mm, materiál: javorové dřevo Nože by se nikdy neměly povalovat pohromadě v jedné zásuvce. Velice tím trpí ostří, ale může se zbytečně ničit i jejich rukojeť. Pouzdro na nůž YAXELL je vhodné na všechny Santoku nože o délce čepele 165 mm. Je vyrobeno z kvalitního javorového dřeva, které ochrání nůž před ztrátou ostrosti a perfektně kopíruje jeho tvar. Dřevo je ve světlém odstínu a najdete na něm natištěné logo značky YAXELL. Klíčové vlastnosti dřevěného pouzdra na nůž Santoku YAXELLPouzdro na nůž YAXELL je vhodné na všechny Santoku nože o délce čepele 165 mmJe vyrobeno z kvalitního javorového dřevaOchrání nůž před ztrátou ostrosti a perfektně kopíruje jeho tvarDřevo je ve světlém odstínu a najdete na něm natištěné logo značky YAXELL (alza.cz)

Podobné produkty ako YAXELL Dřevěné pouzdro na nůž Santoku (37281) , Zelite infinity by klarstein alpha-royal japanese série, 9" nůž kiritsuke, damašková ocel

YAXELL Dřevěné pouzdro na kuchařský nůž (37280)

YAXELL Dřevěné pouzdro na kuchařský nůž (37280)
Detail

Pouzdro na Nůž dřevěné, vhodné na všechny kuchařské nože Yaxell o délce čepele 200 mm, materiál: javorové dřevo Nože by se nikdy neměly povalovat pohromadě v jedné zásuvce. Velice tím trpí ostří, ale může se zbytečně ničit i jejich rukojeť. Pouzdro na nůž YAXELL je vhodné na všechny nože stejné značky o délce čepele 200 mm. Je vyrobeno z kvalitního javorového dřeva, které ochrání nůž před ztrátou ostrosti a perfektně kopíruje jeho tvar. Dřevo je ve světlém odstínu a najdete na něm natištěné logo značky YAXELL. Klíčové vlastnosti dřevěného pouzdra na nůž YAXELLPouzdro na nůž YAXELL je vhodné na všechny nože stejné značky o délce čepele 200 mmJe vyrobeno z kvalitního javorového dřevaOchrání nůž před ztrátou ostrosti a perfektně kopíruje jeho tvarDřevo je ve světlém odstínu a najdete na něm natištěné logo značky YAXELL (alza.cz)

Podobné produkty ako YAXELL Dřevěné pouzdro na kuchařský nůž (37280) , Zelite infinity by klarstein comfort pro série, 9" nůž kiritsuke, 56 hrc, nerezavějící ocel

Ochranné pouzdro na nůž, pro kuchařský nůž 20 cm, dřevo, Yaxell

Ochranné pouzdro na nůž, pro kuchařský nůž 20 cm, dřevo, Yaxell
Detail

Hlavní výhody: dřevěné pouzdro pro kuchařské nože Yaxell o délce čepele 200 mm vyrobeno z odolného javorového dřeva tradiční Saya pouzdro na nože, které je nedílnou součástí japonské kultury nožů chrání čepel před poškozením a poškrábáním nezbytné, pokud své nože ukládáte do kuchyňské zásuvky Dodatečné informace: délka: 24 cm materiál: javorové dřevo (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Ochranné pouzdro na nůž, pro kuchařský nůž 20 cm, dřevo, Yaxell , Victorinox pouzdro na nůž kožené hnědé 4.0545 (7611160004246)

Ochranné pouzdro na nůž, pro nůž KIRITSKUKE 20 cm, dřevo, Yaxell

Ochranné pouzdro na nůž, pro nůž KIRITSKUKE 20 cm, dřevo, Yaxell
Detail

Hlavní výhody: dřevěné pouzdro pro nože Yaxell KIRITSKUKE o délce čepele 200 mm vyrobeno z odolného javorového dřeva tradiční Saya pouzdro na nože, které je nedílnou součástí japonské kultury nožů chrání čepel před poškozením a poškrábáním nezbytné, pokud své nože ukládáte do kuchyňské zásuvky Dodatečné informace: délka: 24 cm materiál: javorové dřevo (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Ochranné pouzdro na nůž, pro nůž KIRITSKUKE 20 cm, dřevo, Yaxell , Opinel nůž na chléb (001816)

Ochranné pouzdro na nůž, pro kuchařský nůž 20 cm, dřevo, Yaxell

Ochranné pouzdro na nůž, pro kuchařský nůž 20 cm, dřevo, Yaxell
Detail

Hlavní výhody: dřevěné pouzdro pro kuchařské nože Yaxell o délce čepele 200 mm vyrobeno z odolného javorového dřeva tradiční Saya pouzdro na nože, které je nedílnou součástí japonské kultury nožů chrání čepel před poškozením a poškrábáním nezbytné, pokud své nože ukládáte do kuchyňské zásuvky Dodatečné informace: délka: 24 cm materiál: javorové dřevo (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Ochranné pouzdro na nůž, pro kuchařský nůž 20 cm, dřevo, Yaxell , Kesper nůž na chléb (90604)

Ochranné pouzdro na nůž, pro nůž KIRITSKUKE 20 cm, dřevo, Yaxell

Ochranné pouzdro na nůž, pro nůž KIRITSKUKE 20 cm, dřevo, Yaxell
Detail

Hlavní výhody: dřevěné pouzdro pro nože Yaxell KIRITSKUKE o délce čepele 200 mm vyrobeno z odolného javorového dřeva tradiční Saya pouzdro na nože, které je nedílnou součástí japonské kultury nožů chrání čepel před poškozením a poškrábáním nezbytné, pokud své nože ukládáte do kuchyňské zásuvky Dodatečné informace: délka: 24 cm materiál: javorové dřevo (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Ochranné pouzdro na nůž, pro nůž KIRITSKUKE 20 cm, dřevo, Yaxell , Tescoma nůž na moučníky delícia

Japonský nůž KIRITSUKE ZEN 20 cm, černá, Yaxell

Japonský nůž KIRITSUKE ZEN 20 cm, černá, Yaxell
Detail

Hlavní výhody: univerzální Nůž pro přípravu tradiční japonské kuchyně, např. sashimi dlouhá čepel s ostrou špičkou je perfektní pro přípravu ryb, drůbeže, zeleniny působivý design čepele s důlky od kladiva velmi ostrá čepel z 37 vrstev nerezové oceli extrémně odolné jádro z japonské nerezové oceli VG 10 s tvrdostí 61 HRC dokonale vyleštěná ergonomická rukojeť z černé plátnové micarty se dobře drží a neklouže, ani když je mokrá nýty a záštita z nerezové oceli 18/10 ruční výroba, každý kus je originál výborný nápad na dárek - dodáváno v dárkové kazetě Dodatečné informace: délka čepele: 200 mm celková délka: 340 mm není vhodné do myčky na nádobí čistěte vlažnou, nikoliv horkou, vodou a jemným čistícím prostředkem není určeno pro krájení masa s kostí používejte pouze na krájecím prkénku, nejlépe ze dřeva či plastu (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Japonský nůž KIRITSUKE ZEN 20 cm, černá, Yaxell , Nůž na plevel l (145080)

Japonský nůž KIRITSUKE ZEN 20 cm, černá, Yaxell

Japonský nůž KIRITSUKE ZEN 20 cm, černá, Yaxell
Detail

Hlavní výhody: univerzální Nůž pro přípravu tradiční japonské kuchyně, např. sashimi dlouhá čepel s ostrou špičkou je perfektní pro přípravu ryb, drůbeže, zeleniny působivý design čepele s důlky od kladiva velmi ostrá čepel z 37 vrstev nerezové oceli extrémně odolné jádro z japonské nerezové oceli VG 10 s tvrdostí 61 HRC dokonale vyleštěná ergonomická rukojeť z černé plátnové micarty se dobře drží a neklouže, ani když je mokrá nýty a záštita z nerezové oceli 18/10 ruční výroba, každý kus je originál výborný nápad na dárek - dodáváno v dárkové kazetě Dodatečné informace: délka čepele: 200 mm celková délka: 340 mm není vhodné do myčky na nádobí čistěte vlažnou, nikoliv horkou, vodou a jemným čistícím prostředkem není určeno pro krájení masa s kostí používejte pouze na krájecím prkénku, nejlépe ze dřeva či plastu (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Japonský nůž KIRITSUKE ZEN 20 cm, černá, Yaxell , Krabička na dřevěné potraviny (691621250976)

Japonský nůž KIRITSUKE SUPER GOU 20 cm, červená, Yaxell

Japonský nůž KIRITSUKE SUPER GOU 20 cm, červená, Yaxell
Detail

Hlavní výhody: univerzální Nůž pro přípravu tradiční japonské kuchyně, např. sashimi dlouhá čepel s ostrou špičkou je perfektní pro přípravu ryb, drůbeže, zeleniny impozantní design maximálně ostré čepele z damascénské oceli, složené ze 161 vrstev ultra tvrdé a odolné jádro z nerezové oceli SG2 s bezprecedentní tvrdostí 63 HRC čepel je ozdobena ručně tepaným logem SUPER GOU nádherná ergonomická rukojeť z černé a červené plátnové micarty je nesmírně odolná, dobře se drží a neklouže, ani když je mokrá tvar rukojeti umožňuje dlouhou práci jakoukoli technikou řezání bez toho, aby se vaše ruka unavila konec rukojeti, nýty a záštita z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10 konec rukojeti je také ozdoben ručně tepaným logem GOU ruční výroba, každý kus je originál exkluzivní dárek - dodáváno v dárkové kazetě Dodatečné informace: délka čepele: 200 mm celková délka: 340 mm není vhodné do myčky na nádobí čistěte vlažnou, nikoliv horkou, vodou a jemným čistícím prostředkem není určeno pro krájení masa s kostí používejte pouze na krájecím prkénku, nejlépe ze dřeva či plastu (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Japonský nůž KIRITSUKE SUPER GOU 20 cm, červená, Yaxell , Dřevěné ovoce na krájení (en1058)

Japonský nůž KIRITSUKE SUPER GOU 20 cm, červená, Yaxell

Japonský nůž KIRITSUKE SUPER GOU 20 cm, červená, Yaxell
Detail

Hlavní výhody: univerzální Nůž pro přípravu tradiční japonské kuchyně, např. sashimi dlouhá čepel s ostrou špičkou je perfektní pro přípravu ryb, drůbeže, zeleniny impozantní design maximálně ostré čepele z damascénské oceli, složené ze 161 vrstev ultra tvrdé a odolné jádro z nerezové oceli SG2 s bezprecedentní tvrdostí 63 HRC čepel je ozdobena ručně tepaným logem SUPER GOU nádherná ergonomická rukojeť z černé a červené plátnové micarty je nesmírně odolná, dobře se drží a neklouže, ani když je mokrá tvar rukojeti umožňuje dlouhou práci jakoukoli technikou řezání bez toho, aby se vaše ruka unavila konec rukojeti, nýty a záštita z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10 konec rukojeti je také ozdoben ručně tepaným logem GOU ruční výroba, každý kus je originál exkluzivní dárek - dodáváno v dárkové kazetě Dodatečné informace: délka čepele: 200 mm celková délka: 340 mm není vhodné do myčky na nádobí čistěte vlažnou, nikoliv horkou, vodou a jemným čistícím prostředkem není určeno pro krájení masa s kostí používejte pouze na krájecím prkénku, nejlépe ze dřeva či plastu (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Japonský nůž KIRITSUKE SUPER GOU 20 cm, červená, Yaxell

YAXELL GOU 101 Kiritsuke nůž 200mm (37034)

YAXELL GOU 101 Kiritsuke nůž 200mm (37034)
Detail

Kuchyňský Nůž - damascénská ocel, délka čepele 20 cm, japonský nůž, materiál rukojeti micarta Neobyčejný kuchyňský nůž bude okrasou vašeho kuchyňského koutu. Japonský nůž od výrobce Yaxell se skvěle hodí pro pestrou paletu úkonů, od krájení masa a zeleniny až po drcení či sekání. Její délka dosahuje plných 20 cm. Rozhodující funkce kuchyňského nože YAXELL GOU 101 Kiritsuke nůž 200mm YAXELL GOU 101 Kiritsuke nůž 200mm má délku čepele 20 cm Nůž typu: japonský nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako YAXELL GOU 101 Kiritsuke nůž 200mm (37034) , Nůž na houby "nejlepšímu houbaři" (8594167098137)

YAXELL ZEN 37 Kiritsuke nůž 200mm (35534)

YAXELL ZEN 37 Kiritsuke nůž 200mm (35534)
Detail

Kuchyňský Nůž - damascénská ocel, délka čepele 20 cm, japonský nůž, materiál rukojeti micarta Bezchybný kuchyňský nůž se stane nepostradatelným doplňkem každé domácnosti. Japonský nůž od značky Yaxell se skvěle hodí pro širokou škálu úkonů, vedle krájení zvládá i sekání nebo drcení. Délka čepele je plných 20 cm. Nejdůležitější vlastnosti kuchyňského nože YAXELL ZEN 37 Kiritsuke nůž 200mm YAXELL ZEN 37 Kiritsuke nůž 200mm vlastní čepel dlouhou 20 cm Nůž typu: japonský nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako YAXELL ZEN 37 Kiritsuke nůž 200mm (35534) , Weber deluxe nůž na pečivo (17072)

Japonský nůž KIRITSUKE SUPER GOU YPSILON 20 cm, černá, Yaxell

Japonský nůž KIRITSUKE SUPER GOU YPSILON 20 cm, černá, Yaxell
Detail

Hlavní výhody: univerzální Nůž pro přípravu tradiční japonské kuchyně, např. sashimi dlouhá čepel s ostrou špičkou je perfektní pro přípravu ryb, drůbeže, zeleniny impozantní design maximálně ostré čepele z damascénské oceli, složené ze 193 vrstev ultra tvrdé a odolné jádro z nerezové oceli SG2 s bezprecedentní tvrdostí 63 HRC čepel je ozdobena ručně tepaným logem "SUPER GOU odvaha samuraje" nádherná ergonomická rukojeť z černé plátnové micarty je nesmírně odolná, dobře se drží a neklouže, ani když je mokrá rukojeť je ozdobena dvěma červenými kroužky a tradičním japonským samurajským znakem na boku tvar rukojeti umožňuje dlouhou práci jakoukoli technikou řezání bez toho, aby se vaše ruka unavila konec rukojeti a záštita vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10 konec rukojeti je také ozdoben ručně tepaným logem GOU ruční výroba, každý kus je originál součástí balení je speciální pouzdro na nůž z javorového dřeva exkluzivní dárek - dodáváno v dárkové kazetě Dodatečné informace: délka čepele: 200 mm celková délka: 340 mm není vhodné do myčky na nádobí čistěte vlažnou, nikoliv horkou, vodou a jemným čistícím prostředkem není určeno pro krájení masa s kostí používejte pouze na krájecím prkénku, nejlépe ze dřeva či plastu (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Japonský nůž KIRITSUKE SUPER GOU YPSILON 20 cm, černá, Yaxell , Nůž na izolace, 350 mm (116199)

Japonský nůž KIRITSUKE SUPER GOU YPSILON 20 cm, černá, Yaxell

Japonský nůž KIRITSUKE SUPER GOU YPSILON 20 cm, černá, Yaxell
Detail

Hlavní výhody: univerzální Nůž pro přípravu tradiční japonské kuchyně, např. sashimi dlouhá čepel s ostrou špičkou je perfektní pro přípravu ryb, drůbeže, zeleniny impozantní design maximálně ostré čepele z damascénské oceli, složené ze 193 vrstev ultra tvrdé a odolné jádro z nerezové oceli SG2 s bezprecedentní tvrdostí 63 HRC čepel je ozdobena ručně tepaným logem "SUPER GOU odvaha samuraje" nádherná ergonomická rukojeť z černé plátnové micarty je nesmírně odolná, dobře se drží a neklouže, ani když je mokrá rukojeť je ozdobena dvěma červenými kroužky a tradičním japonským samurajským znakem na boku tvar rukojeti umožňuje dlouhou práci jakoukoli technikou řezání bez toho, aby se vaše ruka unavila konec rukojeti a záštita vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10 konec rukojeti je také ozdoben ručně tepaným logem GOU ruční výroba, každý kus je originál součástí balení je speciální pouzdro na nůž z javorového dřeva exkluzivní dárek - dodáváno v dárkové kazetě Dodatečné informace: délka čepele: 200 mm celková délka: 340 mm není vhodné do myčky na nádobí čistěte vlažnou, nikoliv horkou, vodou a jemným čistícím prostředkem není určeno pro krájení masa s kostí používejte pouze na krájecím prkénku, nejlépe ze dřeva či plastu (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Japonský nůž KIRITSUKE SUPER GOU YPSILON 20 cm, černá, Yaxell , Nůž hákový zasouvací na podlahoviny (116041)

YAXELL RAN Plus 69 Kiritsuke nůž 200mm (36634)

YAXELL RAN Plus 69 Kiritsuke nůž 200mm (36634)
Detail

Kuchyňský Nůž - damascénská ocel, délka čepele 20 cm, japonský nůž, materiál rukojeti micarta Prvotřídní kuchyňský nůž bude praktickou ozdobou každé kuchyňské výbavy. Japonský nůž od společnosti Yaxell se skvěle hodí pro mnoho úkonů mimo krájení zvládá i sekání nebo drcení. Délka čepele je plných 20 cm. Klíčové znaky kuchyňského nože YAXELL RAN Plus 69 Kiritsuke nůž 200mm YAXELL RAN Plus 69 Kiritsuke nůž 200mm nabízí čepel o délce 20 cm Typ nože: japonský nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako YAXELL RAN Plus 69 Kiritsuke nůž 200mm (36634) , Wedo pro nůž na fólie (7886)

YAXELL Super GOU 161 Kiritsuke nůž 200mm (37134)

YAXELL Super GOU 161 Kiritsuke nůž 200mm (37134)
Detail

Kuchyňský Nůž - damascénská ocel, délka čepele 20 cm, japonský nůž, materiál rukojeti micarta Excelentní kuchyňský nůž bude ozdobou každé kuchařské výbavy. Japonský nůž od společnosti Yaxell se skvěle hodí jako univerzální pomocník s mnoha úkony, kromě krájení zvládá i sekání nebo drcení. Velikost čepele má plných 20 cm. Klíčové přednosti kuchyňského nože YAXELL Super GOU 161 Kiritsuke nůž 200mm YAXELL Super GOU 161 Kiritsuke nůž 200mm má čepel o délce 20 cm Nůž typu: japonský nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako YAXELL Super GOU 161 Kiritsuke nůž 200mm (37134) , Yato nůž na rajčata 140mm (5906083024320)

YAXELL Super GOU 193 Ypsilon Kiritsuke nůž 200mm (37234)

YAXELL Super GOU 193 Ypsilon Kiritsuke nůž 200mm (37234)
Detail

Kuchyňský Nůž - damascénská ocel, délka čepele 20 cm, japonský nůž, materiál rukojeti micarta Osobitý kuchyňský nůž bude praktickou ozdobou každé domácnosti. Japonský nůž od značky Yaxell se skvěle hodí pro širokou škálu úkonů, včetně krájení, drcení či sekání. Její délka dosahuje v celku 20 cm. Důležité parametry kuchyňského nože YAXELL Super GOU 193 Ypsilon Kiritsuke nůž 200mm YAXELL Super GOU 193 Ypsilon Kiritsuke nůž 200mm vlastní čepel dlouhou 20 cm Nůž typu: japonský nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako YAXELL Super GOU 193 Ypsilon Kiritsuke nůž 200mm (37234) , Nůž na houby "pro dědečka" (8594167102025)

Victorinox Pouzdro na nůž kožené hnědé 4.0545 (7611160004246)

Victorinox Pouzdro na nůž kožené hnědé 4.0545 (7611160004246)
Detail

Pouzdro na Nůž Pouzdro VICTORINOX 4.0545 dokonale ochrání váš kapesní nůž. Vhodné je přitom na kapesní nože VICTORINOX, které disponují 5 až 8 vrstvami želízek do délky 91 mm. Pouzdro je opatřeno provlékacím očkem pro upevnění na opasek a zavírá se pomocí suchého zipu. Vyrobeno je z velmi kvalitní kůže, která mu propůjčuje luxusní design. Pouzdro VICTORINOX umožní bezpečné přenášení kapesního nože. Klíčové vlastnosti koženého pouzdra na nůž VICTORINOX 4.0545 hnědéhoPouzdro určeno na kapesní nůžVhodné na kapesní nože VICTORINOX, které disponují 5 až 8 vrstvami želízek do délky 91 mmOpatřeno provlékacím očkem pro upevnění na opasekPouzdro VICTORINOX 4.0545 se zavírá pomocí suchého zipuVyrobeno z velmi kvalitní kůžeBarevné provedení: hnědé (alza.cz)

Podobné produkty ako Victorinox Pouzdro na nůž kožené hnědé 4.0545 (7611160004246) , Hendi nůž na ústřice 781920 (781920)

Santoku nůž Kiritsuke Dellinger 18 cm

Santoku nůž Kiritsuke Dellinger 18 cm
Detail

Tento Nůž je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, kterými vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž, s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. SANTOKU je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Santoku ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Santoku Ze speciální edice Zuiun Všestranný - umožňuje řezání, rozkrájení a mletí Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Dokonalý při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 180 mm Celková délka: 330 mm Hmotnost: 150 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Santoku nůž Kiritsuke Dellinger 18 cm , Nůž na houby "pro tatínka" (8594167098182)

Santoku nůž Kiritsuke Dellinger 18 cm

Santoku nůž Kiritsuke Dellinger 18 cm
Detail

Tento Nůž je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, kterými vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž, s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. SANTOKU je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Santoku ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Santoku Ze speciální edice Zuiun Všestranný - umožňuje řezání, rozkrájení a mletí Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Dokonalý při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 180 mm Celková délka: 330 mm Hmotnost: 150 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Santoku nůž Kiritsuke Dellinger 18 cm , Hendi nůž na chléb 781333 (781333)

Dřevěné pouzdro na tužky

Detail

Dřevěná krabička na tužky ze světlého dřeva. Krabičku je možné dále dekorovat, domalovat či jinak výtvarně dotvořit. Rozměry krabičky jsou 20x6x3,5cm. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Dřevěné pouzdro na tužky , Fiskars quikfit nůž na spáry 136521

Dřevěné pouzdro na mléčný zub 1ks

Dřevěné pouzdro na mléčný zub 1ks
Detail

Pokud máte zájem o konkrétní za dvou vyobrazených provedení, uveďte prosím své přání v poznámce při vytváření objednávky. Pokud to bude jen trochu možné, budeme se snažit vám vyhovět. Obrázky u produktu jsou orientační a nemusí vždy odpovídat skutečnosti. (nazuby.cz)

Podobné produkty ako Dřevěné pouzdro na mléčný zub 1ks , Hendi nůž na citrusy 856185 (856185)

Dřevěné pouzdro na mléčný zub 1ks

Dřevěné pouzdro na mléčný zub 1ks
Detail

Pokud máte zájem o konkrétní za dvou vyobrazených provedení, uveďte prosím své přání v poznámce při vytváření objednávky. Pokud to bude jen trochu možné, budeme se snažit vám vyhovět. Obrázky u produktu jsou orientační a nemusí vždy odpovídat skutečnosti. (nazuby.cz)

Podobné produkty ako Dřevěné pouzdro na mléčný zub 1ks , Tescoma nůž na máslo president (638653.00)

Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm

Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm
Detail

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 195 mm celková délka: 335 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm , Hendi nůž na ústřice 844458 (844458)

Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm

Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm
Detail

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 195 mm celková délka: 335 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm , Hendi nůž na chléb 844281 (844281)

Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm

Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm
Detail

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 195 mm celková délka: 335 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm , Hendi nůž na chléb 844298 (844298)

Kuchařský nůž KIRITSUKE CUBE EBONY WOOD Dellinger 20,5 cm

Kuchařský nůž KIRITSUKE CUBE EBONY WOOD Dellinger 20,5 cm
Detail

Hlavní výhody: extrémní ostrost umožňuje kolébkové krájení odolná čepel z německé oceli čtvercová rukojeť z ebenového dřeva Dodatečné informace: délka rukojeti: 133 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 338 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž KIRITSUKE CUBE EBONY WOOD Dellinger 20,5 cm , Hendi nůž na ústřice 781913 (781913)

Kuchařský nůž KIRITSUKE CUBE EBONY WOOD Dellinger 20,5 cm

Kuchařský nůž KIRITSUKE CUBE EBONY WOOD Dellinger 20,5 cm
Detail

Hlavní výhody: extrémní ostrost umožňuje kolébkové krájení odolná čepel z německé oceli čtvercová rukojeť z ebenového dřeva Dodatečné informace: délka rukojeti: 133 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 338 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž KIRITSUKE CUBE EBONY WOOD Dellinger 20,5 cm , Hendi nůž na máslo 856192 (856192)

Kuchařský nůž KIRITSUKE CUBE EBONY WOOD Dellinger 20,5 cm

Kuchařský nůž KIRITSUKE CUBE EBONY WOOD Dellinger 20,5 cm
Detail

Hlavní výhody: extrémní ostrost umožňuje kolébkové krájení odolná čepel z německé oceli čtvercová rukojeť z ebenového dřeva Dodatečné informace: délka rukojeti: 133 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 338 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž KIRITSUKE CUBE EBONY WOOD Dellinger 20,5 cm , Yato nůž na šunku 290mm (5906083024375)

Japonský nůž KIRITSUKE BUNKA OCTAGONAL 27 cm, hnědá, Dellinger

Japonský nůž KIRITSUKE BUNKA OCTAGONAL 27 cm, hnědá, Dellinger
Detail

Hlavní výhody: mimořádně ostrý japonský Nůž z damascénské oceli v nejvyšší kvalitě a s působivým designem velmi dlouhá tenká čepel umožňuje dělat dlouhé nepřerušované řezy, takže zachovává celistvost a svěžest krájených surovin je broušený jen z jedné strany a je určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi snadno s ním ale nakrájíte i velké kusy masa nebo tenké plátky zeleniny pečlivě ručně vybroušená čepel je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí a dosahuje tvrdosti kolem 60 HRC a mimořádné ostrosti třpytivý damascénský vzor na ostří minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti ve tvaru osmiúhelníku z exotického pouštního dřeva Iron-Wood a bůvolího rohu s mosaznými přechody je pečlivě leštěná a ergonomicky tvarovaná pro vynikající ovládání speciální tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 160 mm délka čepele: 270 mm celková délka: 430 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Japonský nůž KIRITSUKE BUNKA OCTAGONAL 27 cm, hnědá, Dellinger

Japonský nůž KIRITSUKE BUNKA OCTAGONAL 27 cm, hnědá, Dellinger

Japonský nůž KIRITSUKE BUNKA OCTAGONAL 27 cm, hnědá, Dellinger
Detail

Hlavní výhody: mimořádně ostrý japonský Nůž z damascénské oceli v nejvyšší kvalitě a s působivým designem velmi dlouhá tenká čepel umožňuje dělat dlouhé nepřerušované řezy, takže zachovává celistvost a svěžest krájených surovin je broušený jen z jedné strany a je určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi snadno s ním ale nakrájíte i velké kusy masa nebo tenké plátky zeleniny pečlivě ručně vybroušená čepel je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí a dosahuje tvrdosti kolem 60 HRC a mimořádné ostrosti třpytivý damascénský vzor na ostří minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti ve tvaru osmiúhelníku z exotického pouštního dřeva Iron-Wood a bůvolího rohu s mosaznými přechody je pečlivě leštěná a ergonomicky tvarovaná pro vynikající ovládání speciální tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 160 mm délka čepele: 270 mm celková délka: 430 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Japonský nůž KIRITSUKE BUNKA OCTAGONAL 27 cm, hnědá, Dellinger

Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE KHD PROFESSIONAL DAMASCUS Dellinger 19,5 cm

Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE KHD PROFESSIONAL DAMASCUS Dellinger 19,5 cm
Detail

Hlavní výhody: mimořádná až extrémní ostrost krájené potraviny se na Nůž nelepí odolná čepel ze 7 vrstev damascénské oceli ručně leštěná rukojeť s vzácnou fosilií mamutího zubu mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 195 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE KHD PROFESSIONAL DAMASCUS Dellinger 19,5 cm

Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE KHD PROFESSIONAL DAMASCUS Dellinger 19,5 cm

Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE KHD PROFESSIONAL DAMASCUS Dellinger 19,5 cm
Detail

Hlavní výhody: mimořádná až extrémní ostrost krájené potraviny se na Nůž nelepí odolná čepel ze 7 vrstev damascénské oceli ručně leštěná rukojeť s vzácnou fosilií mamutího zubu mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 195 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE KHD PROFESSIONAL DAMASCUS Dellinger 19,5 cm

PROHOME - Ostřič na nůž dlouhý Chilli, čepel 18,5 cm

PROHOME - Ostřič na nůž dlouhý Chilli, čepel 18,5 cm
Detail

Uhlíková ocel, plast Rozměry: délka nože 29 cm Délka čepele: 18,5 cm (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Ostřič na nůž dlouhý Chilli, čepel 18,5 cm

Kuchařský nůž BLUE CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

Kuchařský nůž BLUE CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm
Detail

Hlavní výhody: všestranný Nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž BLUE CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

Kuchařský nůž RED CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

Kuchařský nůž RED CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm
Detail

Hlavní výhody: všestranný Nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž RED CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

Kuchařský nůž GOLD CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

Kuchařský nůž GOLD CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm
Detail

Hlavní výhody: všestranný Nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž GOLD CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

Kuchařský nůž BLUE CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

Kuchařský nůž BLUE CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm
Detail

Hlavní výhody: všestranný Nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž BLUE CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

Kuchařský nůž BLUE CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

Kuchařský nůž BLUE CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm
Detail

Hlavní výhody: všestranný Nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž BLUE CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

Kuchařský nůž GOLD CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

Kuchařský nůž GOLD CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm
Detail

Hlavní výhody: všestranný Nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž GOLD CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

Kuchařský nůž GOLD CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

Kuchařský nůž GOLD CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm
Detail

Hlavní výhody: všestranný Nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž GOLD CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

Kuchařský nůž BROWN CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

Kuchařský nůž BROWN CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm
Detail

Hlavní výhody: všestranný Nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž BROWN CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

Kuchařský nůž BROWN CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

Kuchařský nůž BROWN CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm
Detail

Hlavní výhody: všestranný Nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž BROWN CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

Kuchařský nůž RED CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

Kuchařský nůž RED CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm
Detail

Hlavní výhody: všestranný Nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž RED CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

Kuchařský nůž BROWN CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

Kuchařský nůž BROWN CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm
Detail

Hlavní výhody: všestranný Nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž BROWN CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

Kuchařský nůž RED CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

Kuchařský nůž RED CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm
Detail

Hlavní výhody: všestranný Nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž RED CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm

Zelite Infinity by Klarstein Alpha-Royal Japanese série, 9" nůž kiritsuke, damašková ocel

Zelite Infinity by Klarstein Alpha-Royal Japanese série, 9" nůž kiritsuke, damašková ocel
Detail

Exkluzivní a precizní nože podle japonského vzoru: ručně broušená série nožů Zelite Infinity by Klarstein Alpha-Royal Japanese splňuje vysoké nároky každého kuchařského umění. Jmenistou čepel tvoří celkem 67 vrstev velmi kvalitní japonské damaškové oceli. Díky svému perfektně vyváženému a ergonomickému tvaru a hladké rukojeti ze skelného vlákna G10 se třemi nýty sedí tento elegantní kuchyňský nástroj dokonale v ruce. Spojuje se zde ostrost, odolnost, hmotnost, ovládání a manipulace s výjimečným designem, které jsou zdokonaleny 3 uměleckými kovovými mozaikovými nýty v rukojeti.Extravagantní 9" Nůž kiritsuke ze série Alpha-Royal Japanese od Zelitu Infinity by Klarstein se těší své jedinečnosti díky svým tradičním kořenům z Dálného východu. Často se označuje jako japonský mistrovský kuchařský nůž, neboť představuje kombinaci nože na ryby a nože na zeleninu. Pracovní nasazení nože kiritsuke je proto téměř neomezené – mečovitý nůž s rovnou dlouhou čepelí je géniem při sekání zeleniny, krájení masa i při odstraňování kůže z ryb i masa. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Zelite Infinity by Klarstein Alpha-Royal Japanese série, 9" nůž kiritsuke, damašková ocel

Zelite Infinity by Klarstein Alpha-Royal Japanese série, 9" nůž kiritsuke, damašková ocel

Zelite Infinity by Klarstein Alpha-Royal Japanese série, 9" nůž kiritsuke, damašková ocel
Detail

Exkluzivní a precizní nože podle japonského vzoru: ručně broušená série nožů Zelite Infinity by Klarstein Alpha-Royal Japanese splňuje vysoké nároky každého kuchařského umění. Jmenistou čepel tvoří celkem 67 vrstev velmi kvalitní japonské damaškové oceli. Díky svému perfektně vyváženému a ergonomickému tvaru a hladké rukojeti ze skelného vlákna G10 se třemi nýty sedí tento elegantní kuchyňský nástroj dokonale v ruce. Spojuje se zde ostrost, odolnost, hmotnost, ovládání a manipulace s výjimečným designem, které jsou zdokonaleny 3 uměleckými kovovými mozaikovými nýty v rukojeti.Extravagantní 9" Nůž kiritsuke ze série Alpha-Royal Japanese od Zelitu Infinity by Klarstein se těší své jedinečnosti díky svým tradičním kořenům z Dálného východu. Často se označuje jako japonský mistrovský kuchařský nůž, neboť představuje kombinaci nože na ryby a nože na zeleninu. Pracovní nasazení nože kiritsuke je proto téměř neomezené – mečovitý nůž s rovnou dlouhou čepelí je géniem při sekání zeleniny, krájení masa i při odstraňování kůže z ryb i masa. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Zelite Infinity by Klarstein Alpha-Royal Japanese série, 9" nůž kiritsuke, damašková ocel

Zelite Infinity by Klarstein Comfort Pro série, 9" nůž kiritsuke, 56 HRC, nerezavějící ocel

Zelite Infinity by Klarstein Comfort Pro série, 9" nůž kiritsuke, 56 HRC, nerezavějící ocel
Detail

Dokonalé nože pro hobby kuchaře, profesionály v kuchyni a všechny, kteří mají rádi ostré nože! Série nožů Zelite Infinity by Klarstein Comfort Pro kombinuje extrémní ostrost, vysokou kvalitu a jednoduchou manipulaci s elegantním vzhledem a zjednodušuje krájení, sekání nebo loupání. Čepele z kvalitní německé nerezavějící oceli od společnosti Thyssenkrupp jsou tvrdé, flexibilní a ostré jako břitva. Díky přechodu od čepele k zastřešující bez hran a štěrbin a také díky ergonomické rukojeti s perfektním vyvážením sedí dobře v ruce a umožňují dokonale přesné krájení.9" Nůž kiritsuke Zelite Infinity by Klarstein Comfort Pro je inspirován japonskými noži šéfkuchařů. Velmi kvalitní hybridní čepel kombinuje výhody nože na ryby Yanagi s výhodami nože na zeleninu usugi, a proto je dokonalým nožem na filetování ryb nebo masa a také na krájení zeleniny. Delší mečovitý tvar z něj přitom činí univerzální nůž s extrémní řeznou silou. Doplň své kuchyňské nože nebo jej použít jako perfektní dárek pro přátele, kteří rádi vaří. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Zelite Infinity by Klarstein Comfort Pro série, 9" nůž kiritsuke, 56 HRC, nerezavějící ocel
YAXELL RAN Plus 69 Nůž čínského šéfkuchaře 180mm (36619), Zelite Infinity by Klarstein Alpha-Royal Japanese série, 9" nůž kiritsuke, damašková ocel, Zelite Infinity by Klarstein Comfort Pro série, 9" nůž kiritsuke, 56 HRC, nerezavějící ocel, Victorinox Pouzdro na nůž kožené hnědé 4.0545 (7611160004246), Opinel nůž na chléb (001816), Kesper Nůž na chléb (90604), Tescoma Nůž na moučníky DELÍCIA, Nůž na plevel L (145080), Krabička na dřevěné potraviny (691621250976), Dřevěné ovoce na krájení (EN1058), Nůž na houby "Nejlepšímu houbaři" (8594167098137), Weber Deluxe nůž na pečivo (17072), Nůž na izolace, 350 mm (116199), Nůž hákový zasouvací na podlahoviny (116041), WEDO pro nůž na fólie (7886), YATO Nůž na rajčata 140mm (5906083024320), Nůž na houby "Pro dědečka" (8594167102025), HENDI nůž na ústřice 781920 (781920), Nůž na houby "Pro tatínka" (8594167098182), HENDI nůž na chléb 781333 (781333), Fiskars QuikFit Nůž na spáry 136521, HENDI nůž na citrusy 856185 (856185), TESCOMA Nůž na máslo PRESIDENT (638653.00), HENDI nůž na ústřice 844458 (844458), HENDI nůž na chléb 844281 (844281), HENDI nůž na chléb 844298 (844298), HENDI nůž na ústřice 781913 (781913), HENDI nůž na máslo 856192 (856192), YATO Nůž na šunku 290mm (5906083024375)