Worms (87909)

Produkt Worms (87909) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Worms (87909) upraviť a produkt hľadať znova.

Worms (87909)

Worms (87909)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a strategie, Skvělá zábava s roztomilými červíky ve své původní podobě! Užijte si retro atmosféry a i dnes skvělé hratelnosti v nelítostných soubojích až čtyř týmů na neustále se měnícím bojišti. Využívejte pestrou paletu zbraní a zjistěte, proč se tato hra i celá série stala legendární. VypnutoSkvělá zábava s roztomilými červíky ve své původní podobě! Užijte si retro atmosféry a i dnes skvělé hratelnosti v nelítostných soubojích až čtyř týmů na neustále se měnícím bojišti. Využívejte pestrou paletu zbraní a zjistěte, proč se tato hra i celá série stala legendární. Klíčové vlastnostiWorms je ideálním způsobem, jak se s kamarády zabavit na hodiny. Pomocí nesčetných možností nastavení můžete hru přizpůsobit vašemu hernímu stylu. Je to hra, která vás zabaví na pár minut, ale i na celý víkend. Je to Worms™ – zamilujete si ji. Představte si krajinu… jakoukoliv krajinu. Vezměte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms (87909) , Worms rumble - nintendo switch (5056208809636)

TopQ Kryt Samsung A13 5G Cute Cat 87909 (87909)

TopQ Kryt Samsung A13 5G Cute Cat 87909 (87909)
Detail

Kryt na mobil - pro Samsung Galaxy A13 5G, výřezy pro konektory a tlačítka Ochraňte váš mobilní telefon za pomoci ochranného krytu TopQ Kryt Samsung A13 5G Cute Cat 87909. Jde o zadní kryt, který je svým kvalitním provedením pojistkou vysoké odolnosti. Materiál je na dotek příjemný a dobře se v ruce drží. Samozřejmostí je, že u tohoto krytu na mobil TopQ kryt nezakryje přístup k napájecímu konektoru i ostatním tlačítkům nezbytným pro snadné používání mobilního telefonu. Kryt na mobil pro Samsung Galaxy A13 5G zajistí ochranu vašeho telefonu i při zachování skvělého designu. Důležité vlastnosti ochranného krytu na mobil TopQ Kryt Samsung A13 5G Cute Cat 87909 Skvělá ochrana mobilního telefonu Samsung Galaxy A13 5G Ochranný kryt TopQ disponuje otvory pro ovládací prvky a konektory Na dotek velmi příjemný a nevyklouzává z ruky (alza.cz)

Podobné produkty ako TopQ Kryt Samsung A13 5G Cute Cat 87909 (87909) , Eglo - přisazený lustr 6xe27/40w/230v černá (87909)

Zlatý prsten 87909

Zlatý prsten 87909
Detail

(amiatex.cz)

Podobné produkty ako Zlatý prsten 87909 , Tropical fd blood worms 100 ml 7 g (5900469111437)

Eglo - Přisazený lustr 6xE27/40W/230V černá (87909)

Eglo - Přisazený lustr 6xE27/40W/230V černá (87909)
Detail

Lustr - pro žárovky E27 (nejsou součástí), max. příkon 40 W, výška 35 cm, šířka 51 cm, materiál: kov, IP20 Dopřejte si dostatek světla i v podmračených dnech. Lustr EGLO se svým designem pasuje do téměř každého prostoru. Na první pohled zaujme použitým materiálem, tím je kov. Má certifikát krytí IP 20, což znamená ochranu před ranou elektrickým proudem, avšak nezaručuje odolnost proti vodě. Do svítidla pasuje libovolná žárovka s paticí E27 o maximálním příkonu 40 W. Jelikož zdroj osvětlení nenajdete v balení, budete potřebovat dokoupit 6 žárovek. Při výběru by vás mohla zajímat i jeho výška, která se vyšplhala na 35 cm. Napájení si nevyžaduje žádné velké nároky, světlo stačí zastrčit do klasické elektrické zásuvky. Rozhodující parametry produktu Eglo - Přisazený lustr 6xE27/40W/230V černá Spolehlivý lustr pro vyladěný interiér Jednoduchá údržba svítidla Převažující materiál: kov Bezpečnost lustru potvrzuje certifikát krytí IP20 Rozměry: 35 × 51 × 89 cm Balení... (alza.cz)

Podobné produkty ako Eglo - Přisazený lustr 6xE27/40W/230V černá (87909)

Worms Battlegrounds + Worms WMD Double Pack - PS4 (5056208805409)

Worms Battlegrounds + Worms WMD Double Pack - PS4 (5056208805409)
Detail

Hra na konzoli - PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: akční a strategie, pro online hraní vyžaduje předplatné PlayStation Plus, 62% Worms Battlegrounds je klasická tahová strategie s plnohodnotným multiplayerem i editorem úrovní. Worms Battlegrounds se odehrává v 5 různých prostředích. Využijte všech 65 dostupných zbraní. Neskutečné množství misí Čeká vás 25 příběhových misí + 10 Worm Ops misí. Vlastní úrovněPokud vás přestanou bavit přednastavené úrovně,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Battlegrounds + Worms WMD Double Pack - PS4 (5056208805409)

Worms Blast (87911)

Worms Blast (87911)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a strategie, Červíci jsou zpět a spolu s nimi další super zábavné Wormsovské dobrodružství. Vašim úkolem tentokráte bude pasovat svého červíka do role neohroženého mariňáka a jako takového jej vypustit vstříc nepřátelským vodám. A že tu toho na něj skutečně nečeká málo. Jak už to tak u Wormsů bývá, můžete se připravit na kupu legrační zábavy, vzrušení a i trochu toho adrenalinu. Čekají na vás intenzivní skládačky, zábavné mise, několik herních režimů a odemykatelné skryté možnosti. To vše a mnohem více. Stačí nainstalovat přes Steam a začít hrát.Červíci jsou zpět a spolu s nimi další super zábavné Wormsovské dobrodružství. Vašim úkolem tentokráte bude pasovat svého červíka do role neohroženého mariňáka a jako takového jej vypustit vstříc nepřátelským vodám. A že tu toho na něj skutečně nečeká málo. Jak už to tak u Wormsů bývá, můžete se připravit na kupu legrační zábavy, vzrušení a i... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Blast (87911)

Worms Armageddon (87910)

Worms Armageddon (87910)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a strategie, Vrhněte se znovu do světa skvělé zábavy roztomilých červíků s pořádným arzenálem. Herní zážitek si můžete užít sami nebo tak jak je to nejlepší - s přáteli. VypnutoVrhněte se znovu do světa skvělé zábavy roztomilých červíků s pořádným arzenálem. Herní zážitek si můžete užít sami nebo tak jak je to nejlepší - s přáteli. Klíčové vlastnostiPoužívejte přes 55 podivných úžasných zbraní a nástrojů jako Zemětřesení, Zmrazení a Útok francouzských ovcí.Hrajte Deathmatch v singleplayeru nebo 40 vzrušujících misí kampaně.Naučte se nové taktiky díky pěti speciálním tréninkovým režimům jaké Závody ovcí, Šílené bedýnky a Pokročilý zbraňový trénink.Přes 30 vlastních a komediálních zvukových databází.Novinky v multiplayeru: Handikapy (přidejte nebo odeberte energii týmu), Spojenecké týmy (spojte se s ostatními proti jinému hráči), ‘Nemocní červi’, Home runy a spousta, spousta... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Armageddon (87910)

Worms Reloaded (87914)

Worms Reloaded (87914)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a strategie, Červíci jsou zpět a ve skvělé formě. Worms Reloaded nabídne chytlavý singleplayer i online a offline multiplayer až pro čtyři hráče. VypnutoČervíci jsou zpět a ve skvělé formě. Worms Reloaded nabídne chytlavý singleplayer i online a offline multiplayer až pro čtyři hráče. Užijte si plnými doušky legendární zábavu - ještě větší, třaskavější a šílenější. Nechybí ikonické zbraně, k nimž se přidává celá řada nových způsobů, jak popravit nepřítele. Sbírejte achievementy a umisťujte se v pravidelně aktualizovaných žebříčcích. Prozkoumejte nové krajiny ve vysokém rozlišení, užijte si vynikající nový režim Pevnost nebo vytvořte svou vlastní mapu pomocí přehledného editoru.Velkou výhodou je také možnost nastavit takřka cokoli přesně dle vašich představ. Červi, vzhůru do boje! Hlavní přednostiRozsáhlý singleplayerový obsahOnline a lokální multiplayerZásadně vylepšená... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Reloaded (87914)

Worms Pinball (87913)

Worms Pinball (87913)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a strategie, Pamatujete na roztomilé malé růžové červíky? Ano, jsou to oni. A vrací se v novém kabátku vyzbrojeni starými dovednosti, umem a neutuchajícím nezaměnitelným kouzlem. Vydávají se na výpravu po nejvíce realistických pinballových stolech, jaké kdy obývaly tuto planetu. Zažijte spolu s nimi řadu dobrodružství a nenechte je ve štychu, když zápasí se zvládnutím základů tajemného umění Worms™ Kung-Fu. Vrhněte se po hlavě do víru zábavy a prožijte pozdní noc s těmi nejdrsnějšími a nejrůžovějšími kovboji na této straně Texasu. Pouze Worms™ Pinball nabízí akcí nabitou pinball simulaci čistého červíctví!Klíčové vlastnostiRealistická a dynamická fyzikální simulaceVektorově zpracovaná kulička přesně reaguje na své okolí, čímž umocňuje pocit hry na reálném stole + možnost hrát až se 6 kuličkami najednouVysoce přesná a flexibilní simulace vektorové kuličky a odpalovačeMaximální přizpůsobení... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Pinball (87913)

Mastodont Baits Boilie Worms

Mastodont Baits Boilie Worms
Detail

Worms boilies je naprosto unikátní svým složením a strukturou. Tato nástraha je vhodná na všechny typy vod, téměř celoročně, od jara do podzimu. Worms boilies je naprosto unikátní svým složením a strukturou. Tato nástraha je vhodná na všechny typy vod, téměř celoročně, od jara do podzimu. Je vhodné na krmné kampaně, kdy přiláká všechny kapry v okolí. Boilies Worms je pevnější, nerozpadající se a s jemnější strukturou tak, aby vydrželo čekat i delší dobu pro toho největšího kapra. Nejlepší boilies na překonání osobního rekordu ve velikosti úlovku. Toto boilies obsahuje 75% živočišných proteinů, extrakty z mořských živočichů, směs pikantního koření a prvotřídní anglické esence, ze kterých dominuje zejména patentka. Jedinečná struktura směsi představuje pro kapry doslova klam, kdy nástrahu dotykem vousů i zrakem, pokládají za shluk patentek nebo nitěnek, což je pro ně zcela přirozená potrava. Staňte se součástí naší revoluce v lovu na živočišné boilies. Doporučení: boilies, které je v případě potřeby vhodné i na větší a dlouhodobé krmné kampaně při standardní teplotě vody. Jako u všech HNV boilies je kouzlo úspěchu v pravidelnosti krmení, kdy postupem času počet záběrů graduje, dokud se nevyčerpá potenciál lovného místa na danou příchuť. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Mastodont Baits Boilie Worms

PS4 hra Worms Battlegrounds

PS4 hra Worms Battlegrounds
Detail

Worms Battlegrounds je dosud největší a nejlepší hrou ze série Worms s větším počtem červíků, rozlehlejšími krajinami, dynamičtější vodou, bohatší nabídkou zbraní a více možnostmi úprav než kdy dřív! Worms Battlegrounds přináší nádherné trojrozměrné zpracování ve vysokém rozlišení, a přitom zachovává klasickou dvourozměrnou hratelnost neochvějně spojenou s touto sérií. Kromě toho nabízí také nové světelné efekty, nové funkce usnadňující vzájemné propojení hráčů nebo vzrušující novinky zatraktivňující hru pro jednoho hráče – prostě víc od všeho, co by si jen fanoušek série Worms mohl přát! Worms Battlegrounds spojuje přátele a stmeluje rodiny při jejich ušlechtilé snaze o sebezdokonalení, ovládnutí světa a také lásce k vybuchujícím ovcím! Vymazlená hra pro jednoho hráče: Díky vůbec poprvé přidaným fyzikálním vychytávkám přináší 25 příběhových misí pro jednoho hráče dosud nevídanou rozmanitost. Hromada podivuhodných zařízení okořeňuje hratelnost a vydatně zvyšuje přitažlivost sólového hraní Worms! Dokažte svou hbitost: K dispozici vám je navíc desítka speciálních misí „Worm-Ops“, v nichž musíte splnit zadaný úkol v co nejkratším čase. Rozšířená hra pro více hráčů: Hrajte až ve čtyřech hráčích lokálně nebo online v klasickém režimu „Deathmatch“ nebo v režimu „Fort“, ve kterém má každý z týmů k dispozici vlastní pevnost. Utvořte klan a postavte se světu: Spojte se s přáteli a dalšími hráči Worms Battlegrounds a postavte obávaný tým – pojmenujte svůj klan, navrhněte jeho emblém a povyšte ostatní hráče do rolí vůdců a důstojníků. Vstupte se svým klanem do ligy a společnými silami zanechte stopu v žebříčcích. Prázdnou vitrínu na trofeje nechce mít doma nikdo! Vydatné možnosti úprav: Ve hře naleznete přes 200 předmětů pro zkrášlování vašich červíků, kteří jsou navíc rozděleni do čtyř vylepšených tříd s novými speciálními schopnostmi, a také celkem 65 zbraní a pomůcek, včetně deseti zbrusu nových! Pustošte rozmanitou krajinu: Vyberte si kterékoliv z pěti rozlehlých prostředí a se vší láskou a péčí ho proměňte k nepoznání. A pokud vám to bude málo, sáhněte po editoru prostředí. Funkce nové generace: Světelná lišta ovladače DualShock 4 mění dynamicky barvu v závislosti na situaci vašeho červíka – na červenou v případě napadení, na modrou, když se váš červík ocitne pod hladinou dynamické vody, a na zelenou na znamení toho, že váš červík byl otráven. Navíc můžete vybrat až čtyři zbraně, mezi kterými pak lze rychle přepínat pomocí dotykového panelu. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako PS4 hra Worms Battlegrounds

Worms Revolution (PC) (88201)

Worms Revolution (PC) (88201)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie a závodní, Worms Revolution přináší další porci zábavy klasické tahové strategie. V hlavní roli opět oblíbení červíci! Vstupte do světa krásné 3D grafiky, která zároveň respektuje "2D hratelnost", kterou všichni tak milují. Hra nabídne nejen rozsáhlý singleplayer, ale samozřejmostí je také robustní multiplayerový mód pro online i lokální hru. VypnutoWorms Revolution přináší další porci zábavy klasické tahové strategie. V hlavní roli opět oblíbení červíci! Vstupte do světa krásné 3D grafiky, která zároveň respektuje "2D hratelnost", kterou všichni tak milují. Hra nabídne nejen rozsáhlý singleplayer, ale samozřejmostí je také robustní multiplayerový mód pro online i lokální hru. Poprvé si užijete například dynamickou vodu, platné fyzikální zákony nebo různé třídy červíků. V čem vás hra zaujme?Třídní boj! Vybírejte ze 4 různých tříd: voják, průzkumník, vědec a těžká váha.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Revolution (PC) (88201)

Worms Battlegrounds - PS4 (5060236960498)

Worms Battlegrounds - PS4 (5060236960498)
Detail

Hra na konzoli - PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: akční a logická, pro online hraní vyžaduje předplatné PlayStation Plus, - zahrajte si klasické Worms, jen s více Wormíky, ve větším prostředí a s více zbraněmi, 65 zbraní, z toho deset úplně nových , perfektní pro více hráčů offline i online Vývojáři ze studia Team 17 stojí za celou legendární sérií Worms už od roku 1994. Pokud vás tato hra omylem minula, o hodně jste přišli. Právě však přišla ideální doba k vyzkoušení této klasické pecky. Nachystejte tedy svoji krásnou konzoli PlayStation 4 a vydejte se do víru neuvěřitelně zábavné hratelnosti. Červí legenda Díl s podtitulem Battlegrounds vyzobává vše dobré z předchozích částí a navrch přihazuje některé novinky. V první řadě se můžete těšit na několik tříd šikovných červíků. Jejich nesmrtelné hlášky, které hulákají při útoku na nepřátelského bratra, se jen tak neoposlouchají. V režimu jednoho hráče si projdete 25 misí s... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Battlegrounds - PS4 (5060236960498)

Worms Clan Wars (87912)

Worms Clan Wars (87912)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, strategie a závodní, Zbrusu nová unikátní hra rozšiřující oblíbenou edici Wormsovských červíků se nese ve znamení zpřátelených klanů. Do rukou se vám dostává unikátní možnost vytvořit skutečně mocný tým – pojmenujte jej, vytvořte vlastní emblém, povyšte spoluhráče na lídry a důstojníky. Zúčastněte se ligového boje o umístění na nejvyšším místě v žebříčku nejlepších. Užijte si propracovaný singleplayerový příběhový režim plný rozlišných fyzikálních výmyslů. Překonejte nebezpečně se houpajících lanové mosty. Staňte se hrdiny a zachraňte přátele ze smrtících pastí. To vše a mnohem více přináší další kousek z Wormsovské červíkovské povedené partičky.Klíčové vlastnostiUnikátní funkce WormNET – herní lobby a chatovací systém, díky němuž můžete zůstat v kontaktu s přáteli i nepřáteliMobilní webová aplikace a také pro iOS a AndroidRozvoj kreativity díky integraci se Steam Workshop – krášlete červíky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Clan Wars (87912)

Worms Crazy Golf (87916)

Worms Crazy Golf (87916)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, sportovní a závodní, Worms™ Crazy Golf vtipným způsobem kombinuje typicky výbušnou Wormsovskou akci se zajímavými hádankami, které vás chtě nechtě donutí k hlubšímu zamyšlení. Vše je postaveno na sérii výzev z oblasti crazy golfu. Užijte si všechny charakteristické znaky obchodní značky Worms™ jako je humor, komické násilí a perfektní kreslená vizualizace. To vše spolu s perfektní realitě se blížící golfovou hratelností tvoří zcela bezchybný celek nabitý vším, co by každá správná hra měla obsahovat. Tak neváhejte, naistalujte přes Steam a začněte si hrát!Klíčové vlastnostiRozsáhlý singleplayerový obsahLokální multiplayerová akceVysoká míra znovuhratelnostiTypický Wormskovský humor a postavyRozbalte to ve čtyřech a hrajte tolikrát, kolikrát se vám zlíbíDíky skutečně velmi rozsáhlému singleplayeru s velmi vysokou mírou znovuhratelnosti a lokálním multiplayerem, skrze nějž je možno zapojit až... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Crazy Golf (87916)

Worms Ultimate Mayhem (88207)

Worms Ultimate Mayhem (88207)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, strategie a závodní, Roztomilí Wormsíci se přesouvají do trojrozměrného světa! Připravte si své zbraně a vrhněte se do nové tahové akce, plné zkázy a ničení. VypnutoRoztomilí Wormsíci se přesouvají do trojrozměrného světa! Připravte si své zbraně a vrhněte se do nové tahové akce, plné zkázy a ničení. 3D prostor přináší celou řadu strategických i herních možností, díky nimž vznikne dokonalá mela. Postupně projděte více než 70 misí pro jednoho hráče. K dispozici je samozřejmě také online i lokální multiplayer, obsahující pět režimů pro více hráčů, úspěchy, trofeje a spoustu dalších možností, jak upravovat červíky i zbraně dle vašich představ. Hlavní přednostiRozšířený obsah pro jednoho hráčeOnline a lokální multiplayerSkvělé soutěže v rámci systému SteamObrovské možnosti přizpůsobeníTradiční zbraně a schopnosti světa WormsPlně zničitelné prostředíNový mód obraz-v-obrazeCelá řada... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Ultimate Mayhem (88207)

Worms W.M.D DIGITAL (226768)

Worms W.M.D DIGITAL (226768)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a strategie, Steam Červíci jsou zpět a ve skvělé formě. Worms Reloaded nabídne chytlavý singleplayer i online a offline multiplayer až pro čtyři hráče. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 79% Červí masakr je zpět v celé své parádě a přiváží s sebou nejen tanky a nálože humoru, ale především hodiny zábavy, o kterou se postará především multiplayer. Worms W.M.D nenabízí revoluční herní mechanismy nebo dechberoucí grafiku. Nic z toho však nepotřebuje, aby nabídla královskou zábavu - Games.cz. Vypnuto Klasické 2D pojetí červích bitev v ručně kreslené grafice. Vypnuto... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms W.M.D DIGITAL (226768)

Skateboard NEX Color Worms

Skateboard NEX Color Worms
Detail

Skateboard určen pro rekreační jízdu na zpevněných plochách. Vysoká tvrdost koleček zaručuje dobrou rychlost a přilnavost. Použití 9-ti vrstvé překližky zaručuje vysokou pevnost skateboardu. Rychlou jízdu zaručují ložiska ABEC 7. Parametry: Rozměry: 78 x 20 cm Deska: 9-ti vrstvá laminována překližka, oboustraně profilovaná, leštěná Ložiska: ABEC 7 Truck: zpevněný hliníkový truck a podstava Kolečka: PU 54 x 36 mm / 85A Povrch desky: černý, protiskluzový Váha: 2,17 kg Váha uživatele: max 100 kg (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Skateboard NEX Color Worms

Mastodont Baits Pasta 200ml - Worms

Mastodont Baits Pasta 200ml - Worms
Detail

Obalovací pasta z prvotřídních surovin. Obalovací pasta z prvotřídních surovin. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Mastodont Baits Pasta 200ml - Worms

Mastodont Baits Booster 500ml - Worms

Mastodont Baits Booster 500ml - Worms
Detail

Mastodont Baits je atraktivní booster který nerozpouští PVA a je ve vodě vysoce rozpustný. Obsahuje zejména aminokyseliny, vitamíny a CSL. Boostery zvyšují vnadící účinek vašich návnad a nástrah. Přivábí tak více ryb k vašemu prutu. Mastodont Baits je atraktivní booster který nerozpouští PVA a je ve vodě vysoce rozpustný. Obsahuje zejména aminokyseliny, vitamíny a CSL. Boostery zvyšují vnadící účinek vašich návnad a nástrah. Přivábí tak více ryb k vašemu prutu. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Mastodont Baits Booster 500ml - Worms

Crunchy worms - ochutnávkový balíček červíků

Crunchy worms - ochutnávkový balíček červíků
Detail

O tom, že hmyz je potravou budoucnosti, už nikdo nepochybuje. Pokud jste si hmyz oblíbili, nebo jen toužíte mu přijít na chuť, můžete vyzkoušet tento ochutnávkový balíček. Uvnitř se nachází čtyři příchutě červíků – sýrové, slaninové, solené a kombinaci chilli, česneku a koriandru. Zkuste mlsat zdravě bez jakýchkoliv předsudků, protože hmyz zkrátka chutná dobře a je plný živin, které potřebujeme. Toto ochutnávkové balení je ideální na vyzkoušení nebo jako originální netradiční dárek. (familium.cz)

Podobné produkty ako Crunchy worms - ochutnávkový balíček červíků

Crunchy worms - ochutnávkový balíček červíků

Crunchy worms - ochutnávkový balíček červíků
Detail

Už jste slyšeli o tom, že hmyz skvěle chutná a je hlavně zdravý? Zkuste jej ochutnat a poznáte sami, že červíci mohou mít skvělou chuť. V tomto ochutnávkovém balení se nachází hned čtyři příchutě: sýrová, slaninová, solená a kombinace chilli, česneku a koriandru. Konzumace je snadná. Červíky si můžete nasypat do misky ke sledování televize, nebo si je nasypat na salát, případně využít třeba do slaného pečiva, pokud si jej sami pečete. Fantazii se meze nekladou. Darujte originální netradiční dárek a ochutnejte jídlo budoucnosti. (babickarstvi.cz)

Podobné produkty ako Crunchy worms - ochutnávkový balíček červíků

Mastodont Baits Dip 250ml - Worms

Mastodont Baits Dip 250ml - Worms
Detail

Vysoce atraktivní rybářský dip Black Mamba je dobře rozpustný amino dip, který nerozpouští PVA Vysoce atraktivní rybářský dip Black Mamba je dobře rozpustný amino dip, který nerozpouští PVA (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Mastodont Baits Dip 250ml - Worms

Worms Rumble - Nintendo Switch (5056208809636)

Worms Rumble - Nintendo Switch (5056208809636)
Detail

Hra na konzoli - Nintendo Switch, krabicová verze s klíčem ke stažení, klíč pro Nintendo eShop, žánr: akční, - Worms Rumble přináší napínavé arénové meziplatformové souboje až 32 hráčů v reálném čase. Připravte se na divoké bitvy v režimu „Deathmatch“ i intenzivní akci v režimu „Last Worm Standing“. Takovéhle Worms jste ještě nehráli! Hra vyžaduje aktivní členství Nintendo Online. Změna je životKultovní série Worms je zpět. Tentokrát však nikoliv jako tahová strategie, nýbrž dynamická akce, v níž ovládáte pouze jediného červíka. V jeho kůži máte možnost běhat po různých úrovních a prostě zabíjet vše, co se vám postaví do cesty. Rozsáhlé mapyUtkejte se s kamarády na pestré škále různorodých map pro 32 hráčů. Bojujte v raketových silech, tunelech nebo obchodních domech a dejte všem na frak díky rozsáhlému spektrum ikonických... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Rumble - Nintendo Switch (5056208809636)

Worms Reloaded - Forts Pack (88196)

Worms Reloaded - Forts Pack (88196)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra The Worms™ Reloaded "Forts Pack" představuje 20 návykových a výzvu představujících úrovní pro jednoho hráče, založených na rozmanitých úkolech. "Forts Pack" taktéž obsahuje 10 nových pevností pro bitvy více hráčů, 3 nové čepice, 3 nové řeči, 3 nové náhrobky, 1 novou "Fort" variantu povrchu a 12 nových Achievementů.VypnutoThe Worms Reloaded "Forts Pack" představuje 20 návykových a výzvu představujících úrovní pro jednoho hráče, založených na rozmanitých úkolech. "Forts Pack" taktéž obsahuje 10 nových pevností pro bitvy více hráčů, 3 nové čepice, 3 nové řeči, 3 nové náhrobky, 1 novou "Fort" variantu povrchu a 12 nových Achievementů.Vyžaduje základní hru Worms Reloaded (verze pro Steam)!Obsah balíčku20 nových fort misí pro jednoho hráče.1 novou "Fort" variantu povrchu.10 nových pevností.3 nové čepice.3 nové řeči.3 nové náhrobky.12... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Reloaded - Forts Pack (88196)

Worms Rumble - PC DIGITAL (1210483)

Worms Rumble - PC DIGITAL (1210483)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, - Zahrajte si oblíbené Wormsy tak jako nikdy dříve! Intenzivní real-time arénová akce až pro 32 hráčů. Změna je životKultovní série Worms je zpět v podobě Worms Rumble PC. Tentokrát však nikoliv jako tahová strategie, nýbrž dynamická akce, v níž ovládáte pouze jediného červíka. V jeho kůži máte možnost běhat po různých úrovních a prostě zabíjet vše, co se vám postaví do cesty. Rozsáhlé mapy ve Worms Rumble PCUtkejte se s kamarády na pestré škále různorodých map pro 32 hráčů. Bojujte v raketových silech, tunelech nebo obchodních domech a dejte všem na frak díky rozsáhlému spektrum ikonických zbraní. Stvořte ideálního červaRádi upravujete postavy? Ve Worms Rumble PC vám nic nebrání v tom svého červíka nejen vyzbrojit,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Rumble - PC DIGITAL (1210483)

Worms Reloaded - Retro Pack (88198)

Worms Reloaded - Retro Pack (88198)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra The Worms™ Reloaded "Retro Pack" představuje 15 misí pro jednoho hráče vlastnoručně vybraných z klasických Worms™: Armageddon exklusivně přepracovaných pro tento stahovatelný balíček.VypnutoThe Worms Reloaded "Retro Pack" představuje 15 misí pro jednoho hráče vlastnoručně vybraných z klasických Worms™: Armageddon exklusivně přepracovaných pro tento stahovatelný balíček. "Retro Pack" taktéž obsahuje 3 nové čepice, 3 nové náhrobky, 1 novou variantu povrchu a 10 nových Achievementů. Mise pro jednoho hráče mohou být taktéž využity v multiplayerových bitvách.Vyžaduje základní hru Worms Reloaded (verze pro Steam)!Obsah balíčku15 přepracovaných a vylepšených mísí pro jednoho hráče z klasických Worms™: Armageddon.Všech 15 misí pro jednoho hráče může být taktéž využito v multiplayerových bitvách.3 nové čepice.3 nové... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Reloaded - Retro Pack (88198)

Worms Reloaded - Puzzle Pack (88197)

Worms Reloaded - Puzzle Pack (88197)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra The Worms Reloaded "Puzzle Pack" představuje 20 mysl nahlodávajících úrovní pro jednoho hráče, navržených k otestování i těch nejmazanějších červů. "Forts Pack" taktéž obsahuje 3 nové čepice, 3 nové řeči, 3 nové náhrobky, 1 novou "Puzzle" variantu povrchu a 12 nových Achievementů.VypnutoThe Worms Reloaded "Puzzle Pack" představuje 20 mysl nahlodávajících úrovní pro jednoho hráče, navržených k otestování i těch nejmazanějších červů. "Forts Pack" taktéž obsahuje 3 nové čepice, 3 nové řeči, 3 nové náhrobky, 1 novou "Puzzle" variantu povrchu a 12 nových Achievementů.Vyžaduje základní hru Worms Reloaded (verze pro Steam)!Obsah balíčku20 nových puzzle misí pro jednoho hráče.1 novou "Puzzle" variantu povrchu.3 nové čepice.3 nové řeči.3 nové náhrobky.12 nových Achievementů. (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Reloaded - Puzzle Pack (88197)

Worms World Party Remastered (96306)

Worms World Party Remastered (96306)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a strategie, Představte si dokonalý on-line herní zážitek v kombinaci s nejpopulárnější Worms hrou všech dob, přidejte nálož achievementů, statistik, plnou podporu gamepadu, kapku 1080p / 60FPS, vše podtrženo vylepšenými zbraněmi, zvukovými efekty, vychytaným uživatelských rozhraním a máte Worms World Party Remaster!VypnutoPředstavte si dokonalý on-line herní zážitek v kombinaci s nejpopulárnější Worms hrou všech dob, přidejte nálož achievementů, statistik, plnou podporu gamepadu, kapku 1080p / 60FPS, vše podtrženo vylepšenými zbraněmi, zvukovými efekty, vychytaným uživatelských rozhraním a máte Worms World Party Remaster! Singleplayer, nebo až 6 hráčů vedoucí své Wormy do manicko chaotické bitevní řežby multiplayer zážitku. Jedinečná, nezvyklá, pobuřující, návyková a smrtící (alespoň pro Wormy) bojová hra je remástrovaná a připravena k akci!Hlavní přednostiPřístup k... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms World Party Remastered (96306)

Plakát Worms – 50 × 70 cm

Plakát Worms – 50 × 70 cm
Detail

Worms od Stephanie Specht obsahuje dva hravé a barevné přechodové červy pohybující se po kompozici. Jeden červ v červené a růžové přecházející do zelené je následován druhým růžovým, bílým a modrým. Měkcí, ale hranatí, dva grafičtí a stylizovaní červi sedí v hravé hranici, která promlouvá k odvážnému a eklektickému světu Stephanie Specht.> Rám není součástí balení.Zvýrazněte krásu plakátu pomocí dokonale padnoucího rámu. Rámy od značek PAPER COLLECTIVE a MADO jsou navrženy tak, aby perfektně doplnily plakáty a vaše prázdné stěny proměnily v uměleckou galerii. Nabídku rámů najdete zde. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Plakát Worms – 50 × 70 cm

Plakát Worms – 30 × 40 cm

Plakát Worms – 30 × 40 cm
Detail

Worms od Stephanie Specht obsahuje dva hravé a barevné přechodové červy pohybující se po kompozici. Jeden červ v červené a růžové přecházející do zelené je následován druhým růžovým, bílým a modrým. Měkcí, ale hranatí, dva grafičtí a stylizovaní červi sedí v hravé hranici, která promlouvá k odvážnému a eklektickému světu Stephanie Specht.> Rám není součástí balení.Zvýrazněte krásu plakátu pomocí dokonale padnoucího rámu. Rámy od značek PAPER COLLECTIVE a MADO jsou navrženy tak, aby perfektně doplnily plakáty a vaše prázdné stěny proměnily v uměleckou galerii. Nabídku rámů najdete zde. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Plakát Worms – 30 × 40 cm

Mastodont Baits Boilie Worms - 20mm 5kg

Mastodont Baits Boilie Worms - 20mm 5kg
Detail

Worms boilies je naprosto unikátní svým složením a strukturou. Tato nástraha je vhodná na všechny typy vod, téměř celoročně, od jara do podzimu. Worms boilies je naprosto unikátní svým složením a strukturou. Tato nástraha je vhodná na všechny typy vod, téměř celoročně, od jara do podzimu. Je vhodné na krmné kampaně, kdy přiláká všechny kapry v okolí. Boilies Worms je pevnější, nerozpadající se a s jemnější strukturou tak, aby vydrželo čekat i delší dobu pro toho největšího kapra. Nejlepší boilies na překonání osobního rekordu ve velikosti úlovku. Toto boilies obsahuje 75% živočišných proteinů, extrakty z mořských živočichů, směs pikantního koření a prvotřídní anglické esence, ze kterých dominuje zejména patentka. Jedinečná struktura směsi představuje pro kapry doslova klam, kdy nástrahu dotykem vousů i zrakem, pokládají za shluk patentek nebo nitěnek, což je pro ně zcela přirozená potrava. Staňte se součástí naší revoluce v lovu na živočišné boilies. Doporučení: boilies, které je v případě potřeby vhodné i na větší a dlouhodobé krmné kampaně při standardní teplotě vody. Jako u všech HNV boilies je kouzlo úspěchu v pravidelnosti krmení, kdy postupem času počet záběrů graduje, dokud se nevyčerpá potenciál lovného místa na danou příchuť. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Mastodont Baits Boilie Worms - 20mm 5kg

Mastodont Baits Boilie Worms - 24mm 1kg

Mastodont Baits Boilie Worms - 24mm 1kg
Detail

Worms boilies je naprosto unikátní svým složením a strukturou. Tato nástraha je vhodná na všechny typy vod, téměř celoročně, od jara do podzimu. Worms boilies je naprosto unikátní svým složením a strukturou. Tato nástraha je vhodná na všechny typy vod, téměř celoročně, od jara do podzimu. Je vhodné na krmné kampaně, kdy přiláká všechny kapry v okolí. Boilies Worms je pevnější, nerozpadající se a s jemnější strukturou tak, aby vydrželo čekat i delší dobu pro toho největšího kapra. Nejlepší boilies na překonání osobního rekordu ve velikosti úlovku. Toto boilies obsahuje 75% živočišných proteinů, extrakty z mořských živočichů, směs pikantního koření a prvotřídní anglické esence, ze kterých dominuje zejména patentka. Jedinečná struktura směsi představuje pro kapry doslova klam, kdy nástrahu dotykem vousů i zrakem, pokládají za shluk patentek nebo nitěnek, což je pro ně zcela přirozená potrava. Staňte se součástí naší revoluce v lovu na živočišné boilies. Doporučení: boilies, které je v případě potřeby vhodné i na větší a dlouhodobé krmné kampaně při standardní teplotě vody. Jako u všech HNV boilies je kouzlo úspěchu v pravidelnosti krmení, kdy postupem času počet záběrů graduje, dokud se nevyčerpá potenciál lovného místa na danou příchuť. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Mastodont Baits Boilie Worms - 24mm 1kg

Mastodont Baits Boilie Worms - 24mm 3kg

Mastodont Baits Boilie Worms - 24mm 3kg
Detail

Worms boilies je naprosto unikátní svým složením a strukturou. Tato nástraha je vhodná na všechny typy vod, téměř celoročně, od jara do podzimu. Worms boilies je naprosto unikátní svým složením a strukturou. Tato nástraha je vhodná na všechny typy vod, téměř celoročně, od jara do podzimu. Je vhodné na krmné kampaně, kdy přiláká všechny kapry v okolí. Boilies Worms je pevnější, nerozpadající se a s jemnější strukturou tak, aby vydrželo čekat i delší dobu pro toho největšího kapra. Nejlepší boilies na překonání osobního rekordu ve velikosti úlovku. Toto boilies obsahuje 75% živočišných proteinů, extrakty z mořských živočichů, směs pikantního koření a prvotřídní anglické esence, ze kterých dominuje zejména patentka. Jedinečná struktura směsi představuje pro kapry doslova klam, kdy nástrahu dotykem vousů i zrakem, pokládají za shluk patentek nebo nitěnek, což je pro ně zcela přirozená potrava. Staňte se součástí naší revoluce v lovu na živočišné boilies. Doporučení: boilies, které je v případě potřeby vhodné i na větší a dlouhodobé krmné kampaně při standardní teplotě vody. Jako u všech HNV boilies je kouzlo úspěchu v pravidelnosti krmení, kdy postupem času počet záběrů graduje, dokud se nevyčerpá potenciál lovného místa na danou příchuť. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Mastodont Baits Boilie Worms - 24mm 3kg

Mastodont Baits Boilie Worms - 20mm 1kg

Mastodont Baits Boilie Worms - 20mm 1kg
Detail

Worms boilies je naprosto unikátní svým složením a strukturou. Tato nástraha je vhodná na všechny typy vod, téměř celoročně, od jara do podzimu. Worms boilies je naprosto unikátní svým složením a strukturou. Tato nástraha je vhodná na všechny typy vod, téměř celoročně, od jara do podzimu. Je vhodné na krmné kampaně, kdy přiláká všechny kapry v okolí. Boilies Worms je pevnější, nerozpadající se a s jemnější strukturou tak, aby vydrželo čekat i delší dobu pro toho největšího kapra. Nejlepší boilies na překonání osobního rekordu ve velikosti úlovku. Toto boilies obsahuje 75% živočišných proteinů, extrakty z mořských živočichů, směs pikantního koření a prvotřídní anglické esence, ze kterých dominuje zejména patentka. Jedinečná struktura směsi představuje pro kapry doslova klam, kdy nástrahu dotykem vousů i zrakem, pokládají za shluk patentek nebo nitěnek, což je pro ně zcela přirozená potrava. Staňte se součástí naší revoluce v lovu na živočišné boilies. Doporučení: boilies, které je v případě potřeby vhodné i na větší a dlouhodobé krmné kampaně při standardní teplotě vody. Jako u všech HNV boilies je kouzlo úspěchu v pravidelnosti krmení, kdy postupem času počet záběrů graduje, dokud se nevyčerpá potenciál lovného místa na danou příchuť. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Mastodont Baits Boilie Worms - 20mm 1kg

Mastodont Baits Boilie Worms - 24mm 5kg

Mastodont Baits Boilie Worms - 24mm 5kg
Detail

Worms boilies je naprosto unikátní svým složením a strukturou. Tato nástraha je vhodná na všechny typy vod, téměř celoročně, od jara do podzimu. Worms boilies je naprosto unikátní svým složením a strukturou. Tato nástraha je vhodná na všechny typy vod, téměř celoročně, od jara do podzimu. Je vhodné na krmné kampaně, kdy přiláká všechny kapry v okolí. Boilies Worms je pevnější, nerozpadající se a s jemnější strukturou tak, aby vydrželo čekat i delší dobu pro toho největšího kapra. Nejlepší boilies na překonání osobního rekordu ve velikosti úlovku. Toto boilies obsahuje 75% živočišných proteinů, extrakty z mořských živočichů, směs pikantního koření a prvotřídní anglické esence, ze kterých dominuje zejména patentka. Jedinečná struktura směsi představuje pro kapry doslova klam, kdy nástrahu dotykem vousů i zrakem, pokládají za shluk patentek nebo nitěnek, což je pro ně zcela přirozená potrava. Staňte se součástí naší revoluce v lovu na živočišné boilies. Doporučení: boilies, které je v případě potřeby vhodné i na větší a dlouhodobé krmné kampaně při standardní teplotě vody. Jako u všech HNV boilies je kouzlo úspěchu v pravidelnosti krmení, kdy postupem času počet záběrů graduje, dokud se nevyčerpá potenciál lovného místa na danou příchuť. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Mastodont Baits Boilie Worms - 24mm 5kg

Mastodont Baits Boilie Worms - 36mm 1kg

Mastodont Baits Boilie Worms - 36mm 1kg
Detail

Worms boilies je naprosto unikátní svým složením a strukturou. Tato nástraha je vhodná na všechny typy vod, téměř celoročně, od jara do podzimu. Worms boilies je naprosto unikátní svým složením a strukturou. Tato nástraha je vhodná na všechny typy vod, téměř celoročně, od jara do podzimu. Je vhodné na krmné kampaně, kdy přiláká všechny kapry v okolí. Boilies Worms je pevnější, nerozpadající se a s jemnější strukturou tak, aby vydrželo čekat i delší dobu pro toho největšího kapra. Nejlepší boilies na překonání osobního rekordu ve velikosti úlovku. Toto boilies obsahuje 75% živočišných proteinů, extrakty z mořských živočichů, směs pikantního koření a prvotřídní anglické esence, ze kterých dominuje zejména patentka. Jedinečná struktura směsi představuje pro kapry doslova klam, kdy nástrahu dotykem vousů i zrakem, pokládají za shluk patentek nebo nitěnek, což je pro ně zcela přirozená potrava. Staňte se součástí naší revoluce v lovu na živočišné boilies. Doporučení: boilies, které je v případě potřeby vhodné i na větší a dlouhodobé krmné kampaně při standardní teplotě vody. Jako u všech HNV boilies je kouzlo úspěchu v pravidelnosti krmení, kdy postupem času počet záběrů graduje, dokud se nevyčerpá potenciál lovného místa na danou příchuť. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Mastodont Baits Boilie Worms - 36mm 1kg

Worms Revolution Gold Edition (PC) (88206)

Worms Revolution Gold Edition (PC) (88206)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie a simulátor, Speciální "zlatá edice" přináší kromě základní hry Worms Revolution také všechny dosud vyšlé rozšíření a doplňující balíčky. VypnutoSpeciální "zlatá edice" přináší kromě základní hry Worms Revolution také všechny dosud vyšlé rozšíření a doplňující balíčky. Worms Revolution přináší další porci zábavy klasické tahové strategie. V hlavní roli opět oblíbení červíci! Vstupte do světa krásné 3D grafiky, která zároveň respektuje "2D hratelnost", kterou všichni tak milují. Hra nabídne nejen rozsáhlý singleplayer, ale samozřejmostí je také robustní multiplayerový mód pro online i lokální hru. Poprvé si užijete například dynamickou vodu, platné fyzikální zákony nebo různé třídy červíků. Worms Revolution Gold obsahujeHru Worms RevolutionCustomization PackMars PackFunfair DLCMedieval Tales DLC.V čem vás hra zaujme?Třídní boj! Vybírejte ze 4 různých... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Revolution Gold Edition (PC) (88206)

Mastodont Baits - Boilie Worms 300g (NJVR0000741nad)

Mastodont Baits - Boilie Worms 300g (NJVR0000741nad)
Detail

Boilies - hotové, příchuť patentka, hmotnost 300 g Boilie Worms 300 g od Mastodont Baits patří mezi návnady s vyšším obsahem proteinů. Jsou naprosto unikátní svým složením a strukturou, která vás zaujme hned na první pohled. Boilie Worms obsahují 75 % živočišných proteinů, extrakty z mořských živočichů, směs pikantního koření a prvotřídní anglické esence, z nichž dominuje zejména patentka. Jedinečná struktura směsi představuje pro kapry doslova klam, kdy boilie Worms dotekem fousku i zrakem pokládají za shluk patentek nebo nitěnek, což je pro ně naprosto přirozená potrava. Boilie Mastodont Baits jsou vhodné na všechny typy vod od jara do podzimu. Klíčové vlastnosti boilií Mastodont Baits Worms 300 g Boilie Worms jsou návnadou s vyšším obsahem proteinůUnikátní složení a strukturaObsahují 75 % živočišných proteinůS příchutí patentkyVhodné na všechny typy vod od jara do podzimu Hmotnost:300 g (alza.cz)

Podobné produkty ako Mastodont Baits - Boilie Worms 300g (NJVR0000741nad)

Mastodont Baits - Booster Worms 500ml (8594187920999)

Mastodont Baits - Booster Worms 500ml (8594187920999)
Detail

Booster v tekuté podobě, příchuť: patentka, na různé druhy nástrah Ve vodě vysoce rozpustný booster zatraktivní vaši návnadu, nerozpouští PVA a obsahuje zejména aminokyseliny, vitamíny a CSL.Jak udělat návnadu pro ryby atraktivnější? Pak ji přelijte Mastodont Boostrem! Naboostrované boilie upozorňují svým pachem, že právě tato návnada je ta nejlákavější a nejlepší. Booster přerazí jakoukoliv původní vůni návnady a navíc se snadno používá. Ve vodě je vysoce rozpustný, čímž ihned upozorní rybu, že je vhozená nástraha. Balení o objemu 500 ml obsahuje zejména aminokyseliny, vitamíny a CSL.Hlavní přednostiZvyšuje atraktivitu pelet, boilie a vnadících směsíVysoce rozpustný ve voděNerozpouští PVAObsahuje zejména aminokyseliny, vitamíny a CSLSpecifikace:Obsah balení:500 ml (alza.cz)

Podobné produkty ako Mastodont Baits - Booster Worms 500ml (8594187920999)

Mastodont Baits - Dip Worms 250ml (8594187920982)

Mastodont Baits - Dip Worms 250ml (8594187920982)
Detail

Dip v tekuté podobě, příchuť: patentka, pro ryby lákavá konzistence Vysoce rozpustný amino dip zvýší atraktivitu vaší návnady a přiláká k ní více ryb. Nerozpouští PVA síťky.Proměňte vaši nástrahu na ryby v neodolatelný kousek. S tímto vysoce rozpustným amino dipem zatraktivníte běžnou návnadu hned z několika hledisek. Dráždí čichové a chuťové smysly ryb, a tím jim umožňuje snadněji lokalizovat nástrahu mezi ostatními, které nejsou dipované. Navíc často přiláká i ryby, které momentálně o potravu nejeví zájem. Dip sám o sobě je velmi dobře rozpustný, nerozpouští však PVA síťky.Klíčové vlastnostiVelmi atraktivní amino dipZlepší chuťově i čichově běžné návnadyUmožní rybám lépe lokalizovat návnaduVýborně rozpustnýNerozpouští PVA síťkyObjem:250 ml (alza.cz)

Podobné produkty ako Mastodont Baits - Dip Worms 250ml (8594187920982)

Worms Revolution - Funfair DLC (PC) (88202)

Worms Revolution - Funfair DLC (PC) (88202)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Vyhrňte si rukávy a užijte si trochu té pouťové zábavy s 5 novými puzzly a novým prostředím. Kromě nových puzzlů vás čekají také nové zbraně, možnosti úprav a další.VypnutoVyhrňte si rukávy a užijte si trochu té pouťové zábavy s 5 novými puzzly a novým prostředím. Kromě nových puzzlů vás čekají také nové zbraně, možnosti úprav a další.Nejde o samostatně hratelný produkt. Ke spuštění je vyžadována hra Worms Revolution (Steam verze).Balíček Funfair obsahujeNové puzzle mise. 5 nových singleplayerových misí situovaných do prostředí poutě.Téma poutě. Zbrusu nové téma pouť – Funfair pro Worms™ Revolution můžete použít v lokálních i online zápasech.4 nové zbraně. Armageddon, Skunk, Napal Strike a zbrusu nová Knock Out zbraň.Úpravy v duchu poutě. 2 nové cetky, 2 nové doplňky, 1 nový náhrobek a 1 nová série zvuků.Dabing.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Revolution - Funfair DLC (PC) (88202)

Worms Revolution - Season Pass (PC) (88205)

Worms Revolution - Season Pass (PC) (88205)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Hledáte ultimátní Worms Revolution zážitek a zároveň nejvýhodnější nákup? Tak to si pořiďte Worms Revolution Season Pass, se kterým získáte přístup ke čtyřem dodatečným přídavkům za jednu zvýhodněnou cenu.VypnutoHledáte ultimátní Worms Revolution zážitek a zároveň nejvýhodnější nákup? Tak to si pořiďte Worms Revolution Season Pass, se kterým získáte přístup ke čtyřem dodatečným přídavkům za jednu zvýhodněnou cenu.Nejde o samostatně hratelný produkt. Ke spuštění je vyžadována hra Worms Revolution (Steam verze).Obsah balíčkuSeason pass Nabízí přístup ke čtyřek DLC balíčkům (Funfair Pack, Mars Pack, Medieval Tales a Customization Pack) pro Worms Revolution. (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Revolution - Season Pass (PC) (88205)

Mastodont Baits - Boilie Worms 1kg (NJVR000074)

Mastodont Baits - Boilie Worms 1kg (NJVR000074)
Detail

Boilies - hotové, příchuť patentka a žížala, hmotnost 1000 g Boilie Mastodont Baits Worms s příchutí patentka můžete použít na většině vod od jara do podzimu. Obsahuje více než 75 % živočišných proteinů a další prvotřídní složky.Boilie Mastodont Baits Worms patří mezi návnady s vyšším obsahem proteinů. Je naprosto unikátní svým složením a strukturou, která vás zaujme hned na první pohled. Toto boilie obsahuje 75 % živočišných proteinů, extrakty z mořských živočichů, směs pikantního koření a prvotřídní anglické esence, z nichž dominuje zejména patentka.Jedinečná struktura směsi představuje pro kapry doslova klam, kdy boilie dotekem fousku i zrakem pokládají za shluk patentek nebo nitěnek, což je pro ně naprosto přirozená potrava. Toto boilie je vhodné na všechny typy vod od jara do podzimu. Hlavní přednosti75 % živočišných proteinůVhodné pro všechny typy vodPříchuť patentka (alza.cz)

Podobné produkty ako Mastodont Baits - Boilie Worms 1kg (NJVR000074)

Mastodont Baits - Pasta Worms 200ml (8594187920975)

Mastodont Baits - Pasta Worms 200ml (8594187920975)
Detail

Pasta - Obalovací z boilie těsta Každý rybář ví, že finální zatraktivnění nástrah je klíčem k úspěchu. Uspějte i vy a užijte tuto speciální obalovací pastu, která je přímo určena k zatraktivnění boilie. Milujete rybaření a hledáte způsoby, jak zatraktivnit jakoukoliv nástrahu? Máme pro vás skvělý tip. A tím je speciální obalovací pasta vyrobená z prvotřídních surovin. Jedná se o praktický trik, který skvěle zafunguje v případě, že se věnujete krátkodobému rybaření, nebo když chcete docílit co největšího množství úlovků. Uspějte i vy a užijte tuto speciální obalovací pastu, která je přímo určena k zatraktivnění boilie. Klíčové vlastnostiSkvělá konzistenceDlouhá životnostIdeální doba rozpustnostiZ prvotřídních surovinMaximální zatraktivnění návnady (alza.cz)

Podobné produkty ako Mastodont Baits - Pasta Worms 200ml (8594187920975)

Worms Ultimate Mayhem - Deluxe Edition (88209)

Worms Ultimate Mayhem - Deluxe Edition (88209)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a strategie, VypnutoSpecialní kolekce, která kromě základní hry obsahuje také dosud vydané rozšiřující balíčky.Roztomilí Wormsíci se přesouvají do trojrozměrného světa! Připravte si své zbraně a vrhněte se do nové tahové akce, plné zkázy a ničení. 3D prostor přináší celou řadu strategických i herních možností, díky nimž vznikne dokonalá mela. Postupně projděte více než 70 misí pro jednoho hráče. K dispozici je samozřejmě také online i lokální multiplayer, obsahující pět režimů pro více hráčů, úspěchy, trofeje a spoustu dalších možností, jak upravovat červíky i zbraně dle vašich představ. Obsah kolekceHru Worms Ultimate MayhemCustomization Pack DLCMulti-player Pack DLCSinge Player Pack DLCHlavní přednostiRozšířený obsah pro jednoho hráčeOnline a lokální multiplayerSkvělé soutěže v rámci systému SteamObrovské možnosti přizpůsobeníTradiční zbraně a schopnosti světa WormsPlně... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Ultimate Mayhem - Deluxe Edition (88209)

Berkley hnojňáci (mini-earth worms)-červená

Berkley hnojňáci (mini-earth worms)-červená
Detail

Berkley Hnojňáci (mini-earth worms)-Červená (parys.cz)

Podobné produkty ako Berkley hnojňáci (mini-earth worms)-červená

Worms Ultimate Mayhem - PC DIGITAL (909388)

Worms Ultimate Mayhem - PC DIGITAL (909388)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, strategie a střílečky, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Užijte si destrukční hru Worms Ultimate Mayhem PCNabijte své zbraně a pusťte se do tahové kreslené akce ve 3D provedení Worms Ultimate Mayhem PC. Čeká na vás více než 70 misí, výzvy pro jednoho hráče i multiplayer pro 4 hráče v LAN systému, nebo dalších 5 režimů pro více hráčů online. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Přizpůsobení hry Worms Ultimate Mayhem PC je na vásPřizpůsobit si můžete vše, co chcete. Worms Ultimate Mayhem PC má připraveno přizpůsobení pro červy i zbraně. Navíc se můžete těšit na plně zničitelné prostředí s anarchickým chaosem. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Projděte všemi misemi ve Worms Ultimate Mayhem PCNesnadný bude průchod misemi z... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Ultimate Mayhem - PC DIGITAL (909388)

Skateboard NILS Extreme CR3108 Color Worms 1

Skateboard NILS Extreme CR3108 Color Worms 1
Detail

Skateboard určen pro rekreační jízdu na zpevněných plochách. Použití 9-ti vrstvé překližky zaručuje vysokou pevnost skateboardu. Tvrdá kolečka v kombinaci s ložisky ABEC 7 zaručují rychlou a spolehlivou jízdu. Parametry: Rozměry: 78 x 20 cm Deska: 9-ti vrstvá laminována překližka, oboustraně profilovaná, leštěná Ložiska: ABEC 7 Truck: zpevněný hliníkový Kolečka: rozměr: 54 x 36 mm tvrdost: 85A materiál: polyuretan Povrch desky:černý, protiskluzový Váha: 2,17 kg Nosnost: 100 kg Upozornění: Není určeno ke komerčnímu použití Záruka 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Skateboard NILS Extreme CR3108 Color Worms 1

Worms Revolution - Medieval Tales DLC (PC) (88204)

Worms Revolution - Medieval Tales DLC (PC) (88204)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Tony Bluster-Comb je novým, bezpáteřním asistentem Dona Keystonea a jelikož se jeho šéf ukrývá, potřebuje vaši pomoc. Pomozte mu zdokumentovat život druhu Wormius Rváčovus. Teď přišla vaše šance stát se legendárním hrdinou. Zaútočte na sérii hradů nacpaných puzzly a v 10 nových středověkých single-playerových misích.VypnutoTony Bluster-Comb je novým, bezpáteřním asistentem Dona Keystonea a jelikož se jeho šéf ukrývá, potřebuje vaši pomoc. Pomozte mu zdokumentovat život druhu Wormius Rváčovus. Teď přišla vaše šance stát se legendárním hrdinou. Zaútočte na sérii hradů nacpaných puzzly a v 10 nových středověkých single-playerových misích.Nejde o samostatně hratelný produkt. Ke spuštění je vyžadována hra Worms Revolution (Steam verze).Worms Revolution – Medieval Tales DLC obsahujeNové mise kampaně. 10 zbrusu nových... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Revolution - Medieval Tales DLC (PC) (88204)
Worms Rumble - Nintendo Switch (5056208809636), Eglo - Přisazený lustr 6xE27/40W/230V černá (87909), Tropical FD Blood Worms 100 ml 7 g (5900469111437)