Worms ultimate mayhem - pc digital (909388)

Produkt Worms ultimate mayhem - pc digital (909388) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Worms ultimate mayhem - pc digital (909388) upraviť a produkt hľadať znova.

Worms Ultimate Mayhem - PC DIGITAL (909388)

Worms Ultimate Mayhem - PC DIGITAL (909388)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, strategie a střílečky, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Užijte si destrukční hru Worms Ultimate Mayhem PCNabijte své zbraně a pusťte se do tahové kreslené akce ve 3D provedení Worms Ultimate Mayhem PC. Čeká na vás více než 70 misí, výzvy pro jednoho hráče i multiplayer pro 4 hráče v LAN systému, nebo dalších 5 režimů pro více hráčů online. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Přizpůsobení hry Worms Ultimate Mayhem PC je na vásPřizpůsobit si můžete vše, co chcete. Worms Ultimate Mayhem PC má připraveno přizpůsobení pro červy i zbraně. Navíc se můžete těšit na plně zničitelné prostředí s anarchickým chaosem. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Projděte všemi misemi ve Worms Ultimate Mayhem PCNesnadný bude průchod misemi z... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Ultimate Mayhem - PC DIGITAL (909388) , Elven legacy (pc) digital (195479)

Worms Ultimate Mayhem (88207)

Worms Ultimate Mayhem (88207)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, strategie a závodní, Roztomilí Wormsíci se přesouvají do trojrozměrného světa! Připravte si své zbraně a vrhněte se do nové tahové akce, plné zkázy a ničení. VypnutoRoztomilí Wormsíci se přesouvají do trojrozměrného světa! Připravte si své zbraně a vrhněte se do nové tahové akce, plné zkázy a ničení. 3D prostor přináší celou řadu strategických i herních možností, díky nimž vznikne dokonalá mela. Postupně projděte více než 70 misí pro jednoho hráče. K dispozici je samozřejmě také online i lokální multiplayer, obsahující pět režimů pro více hráčů, úspěchy, trofeje a spoustu dalších možností, jak upravovat červíky i zbraně dle vašich představ. Hlavní přednostiRozšířený obsah pro jednoho hráčeOnline a lokální multiplayerSkvělé soutěže v rámci systému SteamObrovské možnosti přizpůsobeníTradiční zbraně a schopnosti světa WormsPlně zničitelné prostředíNový mód obraz-v-obrazeCelá řada... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Ultimate Mayhem (88207) , Battlefield 1: revolution - pc digital (436362)

Worms Ultimate Mayhem - Deluxe Edition (88209)

Worms Ultimate Mayhem - Deluxe Edition (88209)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a strategie, VypnutoSpecialní kolekce, která kromě základní hry obsahuje také dosud vydané rozšiřující balíčky.Roztomilí Wormsíci se přesouvají do trojrozměrného světa! Připravte si své zbraně a vrhněte se do nové tahové akce, plné zkázy a ničení. 3D prostor přináší celou řadu strategických i herních možností, díky nimž vznikne dokonalá mela. Postupně projděte více než 70 misí pro jednoho hráče. K dispozici je samozřejmě také online i lokální multiplayer, obsahující pět režimů pro více hráčů, úspěchy, trofeje a spoustu dalších možností, jak upravovat červíky i zbraně dle vašich představ. Obsah kolekceHru Worms Ultimate MayhemCustomization Pack DLCMulti-player Pack DLCSinge Player Pack DLCHlavní přednostiRozšířený obsah pro jednoho hráčeOnline a lokální multiplayerSkvělé soutěže v rámci systému SteamObrovské možnosti přizpůsobeníTradiční zbraně a schopnosti světa WormsPlně... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Ultimate Mayhem - Deluxe Edition (88209) , Star wolves 2 (pc) digital (195475)

Worms Ultimate Mayhem - Customization Pack DLC (88208)

Worms Ultimate Mayhem - Customization Pack DLC (88208)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Worms™ Ultimate Mayhem „Customization Pack“ ještě rozšiřuje už tak dost širokou nabídku možností úprav ve hře o nové kousky, které jsou opravdu k popukání. Nechybí nové bláznivé čepice, brýle, rukavice, 5 nových zvukových sad a 5 náhrobků. „Customization Pack“ obsahuje 5 nových zbraňových nákladů pro Továrnu na zbraně.VypnutoWorms™ Ultimate Mayhem „Customization Pack“ ještě rozšiřuje už tak dost širokou nabídku možností úprav ve hře o nové kousky, které jsou opravdu k popukání. Nechybí nové bláznivé čepice, brýle, rukavice, 5 nových zvukových sad a 5 náhrobků. „Customization Pack“ obsahuje 5 nových zbraňových nákladů pro Továrnu na zbraně.Nejde o samostatně hratelný produkt. Ke spuštění je vyžadována hra Worms™: Ultimate Mayhem (Steam verze).Nové pokrývky hlavy a brýleČepice Davey CrockettStopařská čepiceHelma... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Ultimate Mayhem - Customization Pack DLC (88208) , Elven legacy: ranger (pc) digital (195486)

Worms Ultimate Mayhem - Multi-player Pack DLC (88210)

Worms Ultimate Mayhem - Multi-player Pack DLC (88210)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Worms Ultimate Mayhem „Multi-player Pack“ přináší 5 nových, fantastických multiplayerových map pro celou řadu modů. „Multi-player Pack“ dále obsahuje šest nových achievementů.VypnutoWorms Ultimate Mayhem „Multi-player Pack“ přináší 5 nových, fantastických multiplayerových map pro celou řadu modů. „Multi-player Pack“ dále obsahuje šest nových achievementů.Nejde o samostatně hratelný produkt. Ke spuštění je vyžadována hra Worms™: Ultimate Mayhem (Steam verze).Obsah balíčku1 nová multiplayerová mapa „Towering Infernal“ pro téma Construction1 nová multiplayerová mapa „A Hard Day’s Knight“ pro téma Medieval1 nová multiplayerová mapa „End of the Line“ pro téma Wild West1 nová multiplayerová mapa „1001 Fights“ pro téma Arabian1 nová multiplayerová mapa „Tyranno-Sae-Us“ pro téma Jurassic6 nových achievementů (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Ultimate Mayhem - Multi-player Pack DLC (88210) , Elven legacy: magic (pc) digital (195482)

Worms Rumble - PC DIGITAL (1210483)

Worms Rumble - PC DIGITAL (1210483)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, - Zahrajte si oblíbené Wormsy tak jako nikdy dříve! Intenzivní real-time arénová akce až pro 32 hráčů. Změna je životKultovní série Worms je zpět v podobě Worms Rumble PC. Tentokrát však nikoliv jako tahová strategie, nýbrž dynamická akce, v níž ovládáte pouze jediného červíka. V jeho kůži máte možnost běhat po různých úrovních a prostě zabíjet vše, co se vám postaví do cesty. Rozsáhlé mapy ve Worms Rumble PCUtkejte se s kamarády na pestré škále různorodých map pro 32 hráčů. Bojujte v raketových silech, tunelech nebo obchodních domech a dejte všem na frak díky rozsáhlému spektrum ikonických zbraní. Stvořte ideálního červaRádi upravujete postavy? Ve Worms Rumble PC vám nic nebrání v tom svého červíka nejen vyzbrojit,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Rumble - PC DIGITAL (1210483) , Dragon age ii (pc) digital (68527)

Worms Rumble - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1212448)

Worms Rumble - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1212448)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, - Zahrajte si oblíbené Wormsy tak jako nikdy dříve! Intenzivní real-time arénová akce až pro 32 hráčů. Worms Rumble Deluxe Edition PC si pro vás připravili intenzivní boje pro 32 hráčů v reálném čase. K dispozici jsou režimy Deathmatch a Last Worm Standing. Nechybí oblíbené zbraně Jako zbraň využijete bazuku nebo brokovnici. Ovšem ve zbrojnici najdete spoustu nových přírůstků. Získávejte XP ve Worms Rumble Deluxe Edition PC Zahrát... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Rumble - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1212448) , Worms rumble - nintendo switch (5056208809636)

Worms Rumble - Emote Pack - PC DIGITAL (1322557)

Worms Rumble - Emote Pack - PC DIGITAL (1322557)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Vystřelte si ze svých přátel i nepřátel za pomocí nového DLC Emote Pack. DLC Emote Pack vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry Worms Rumble. Balíček plný emocí S balíčkem Worms Rumble - Emote Pack získáte parádní emotes. Worms Rumble - Emote PackEmotes balíček přináší emotes z různých oblastí. Máte rádi hudbu, tanec nebo žonglování. Každý si zde najde tu svou. Vyjádřete, co máte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Rumble - Emote Pack - PC DIGITAL (1322557) , Trine: ultimate collection - xbox digital (g3q-00765)

Worms Rumble - Legends Pack - PC DIGITAL (1439317)

Worms Rumble - Legends Pack - PC DIGITAL (1439317)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Malí worms získávají neskutečné množství variant oblečení, skinů i zbraní. DLC Legends Pack obsahuje pouze doplňky a vyžaduje základní hru. Balíček plný proměn S balíčkem Worms Rumble - Legends Pack rozlišíte svého červa od ostatních. Žádní dva nebudou stejní. Worms Rumble - Legends PackDíky různorodosti balíčku si zde každý najde to své. Chcete hrát za oslíka, krávu, holuba, nebo máte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Rumble - Legends Pack - PC DIGITAL (1439317) , Theatre of war (pc) digital steam (195476)

Worms Rumble - New Challengers Pack - PC DIGITAL (1439212)

Worms Rumble - New Challengers Pack - PC DIGITAL (1439212)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Vylepšete svá bojiště s novým balíčkem New Challengers Pack. DLC New Challengers Pack vyžaduje ke hraní základní hru Worms Rumble. Balíček plný novinek S balíčkem Worms Rumble - New Challengers Pack získáte nové oblečení, skiny i banner. Worms Rumble - New Challengers PackDíky různorodosti balíčku si zde každý najde to své. Potřebujete vyměnit čepici za klobouk, nebo chcete... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Rumble - New Challengers Pack - PC DIGITAL (1439212) , Battlefield hardline premium pack pc digital 350601

Worms Rumble - Captain & Shark Double Pack - PC DIGITAL (1322290)

Worms Rumble - Captain & Shark Double Pack - PC DIGITAL (1322290)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Odlište své postavičky od ostatních a vraťte se zpět do arény. K DLC Worms Rumble - Captain & Shark Double Pack je nutné vlastnit základní hru. Dvojitý balíček S balíčkem Worms Rumble - Captain & Shark Double Pack získáte nové věci hned pro dvě oblíbené postavičky. Worms Rumble - Captain & Shark Double PackDvojitý balíček přináší nové oblečení, skiny zbraní, tituly, bannery i... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Rumble - Captain & Shark Double Pack - PC DIGITAL (1322290) , Mortal kombat 11 ultimate - xbox digital (g3q-01074)

Worms Rumble - Armageddon Weapon Skin Pack - PC DIGITAL (1322554)

Worms Rumble - Armageddon Weapon Skin Pack - PC DIGITAL (1322554)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Zvolte si zbraň, která nejlépe odpovídá vaší povaze, a pusťte se do boje. Worms Rumble - Armageddon Weapon Skin Pack vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry. Rozlište se od ostatních DLC Armageddon Weapon Skin Pack je vybaveno arzenálem legendárních skinů. Zbraně jsou inspirovány Worms Armagedon. Worms Rumble - Armageddon Weapon Skin PackWorms Rumble - Armageddon Weapon Skin Pack přináší... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Rumble - Armageddon Weapon Skin Pack - PC DIGITAL (1322554) , Minecraft dungeons: ultimate edition - xbox digital (g7q-00123)

Worms Rumble - Action All-Stars Pack - PC DIGITAL (1439206)

Worms Rumble - Action All-Stars Pack - PC DIGITAL (1439206)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Worms Rumble - Action All-Stars Pack vyžaduje ke hraní základní hru Worms Rumble. Zvolte si svého oblíbeného akčního hrdinu a vrhněte se do boje. Jaké jsou vaše povahové rysy? Jste odvážní, mazaní nebo chytří? Je to fuk Worms Rumble - Action All-Stars Pack má pro každého z vás něco. Worms Rumble - Action All-Stars Pack obsahujeV doplňku hry Worms Rumble získáte nové předměty do... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Rumble - Action All-Stars Pack - PC DIGITAL (1439206) , Battlefield 2042: ultimate edition - xbox digital (g3q-01197)

Trine Ultimate Collection - PC DIGITAL (843334)

Trine Ultimate Collection - PC DIGITAL (843334)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, arkády a dobrodružná, Hrdinové Amadeus the Wizard, Pontius the Knight a Zoya The Thief jsou zpět. Prozkoumejte fantastické pohádkové krajiny plné nebezpečí v Trine Ultimate Collection PC. Princ Selius Princ Selius má noční můry, které díky jeho magickým schopnostem ožily a nyní tyranizují svět. Pomozte hrdinům najít prince a zachránit svět. 2,5D rozměrNádherná grafika, na kterou jste zvyklí, je v Trine Ultimate Collection PC... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trine Ultimate Collection - PC DIGITAL (843334) , Injustice 2: ultimate pack - xbox digital (7d4-00207)

Mortal Kombat 11 Ultimate - PC DIGITAL (1223122)

Mortal Kombat 11 Ultimate - PC DIGITAL (1223122)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: arkády, - oceňovaná bojovka s rozšířené verzi obsahující příběhové rozšíření Aftermath, balíček Kombat Pack 1 a Kombat Pack 2. Celkem tedy 2 příběhové kampaně a 37 hratelných postav. Poměřte síly se všemi 37 bojovníky ze základní hry i dvou Kombat Packů. Připravte se na pořádně krvavé zápasy, v nichž se svými soupeři nebudete mít slitování. Graficky vytříbená bojovka Mortal Kombat ještě nikdy nevypadal lépe. Díky upgradu zdarma na konzole nové generace si budete tuto mlátičku užívat ve 4K rozlišení.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mortal Kombat 11 Ultimate - PC DIGITAL (1223122) , Ultimate marvel vs capcom 3 - xbox digital (g3q-00271)

Anno 2205 Ultimate Edition (PC) DIGITAL (416877)

Anno 2205 Ultimate Edition (PC) DIGITAL (416877)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Uplay, žánr: strategie, 72% Nádherně vypadající budovatelská strategie, která dělá čest jménu série a žánru budovatelských strategií celkově. Postavte se své prosperující město, ve kterém obyvatelé budou šťastni a budou se cítit v bezpečí. Ve hře budete budete muset přežít v mnoha nehostinných krajinách. Hned zkraje hry vás vývojáři vysadí v mrazivé arktické zóně. Vesmírná expanze Anno 2205 bere solidní základy série a budovatelských městských strategii a posouvá se o planetu dále. Příběhová kampaň vás totiž vezme na Měsíc.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Anno 2205 Ultimate Edition (PC) DIGITAL (416877) , Far cry 6: ultimate edition - xbox digital (g3q-01048)

King's Bounty: Ultimate Edition (PC) DIGITAL (185887)

King's Bounty: Ultimate Edition (PC) DIGITAL (185887)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: RPG a strategie, % Kolekce her od studia Katauri Interactive, King’s Bounty: Ultimate Edition, jsou tahové a strategické RPG, které vydává společnost 1C Entertainment. Vyzkoušejte si „duchovního nástupce“ tahových strategií Heroes of Might and Magic. Vydejte se do světa plného magie, příšer a dobrodružství, vychutnejte si až 250 hodin zábavy napříč všemi doposud vydanými hrami King’s Bounty. Legenda začíná Ultimátní edice začíná hrou King’s Bounty: The Legend. V té se vžijete do role zvláštního lovce pokladů, jenž pracuje pro samotného... (alza.cz)

Podobné produkty ako King's Bounty: Ultimate Edition (PC) DIGITAL (185887) , Minecraft dungeons: ultimate edition - windows 10 digital (2wu-00037)

Borderlands 3: Ultimate Edition - PC DIGITAL (1240348)

Borderlands 3: Ultimate Edition - PC DIGITAL (1240348)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Epic Games Store, žánr: akční, RPG a střílečky, Vypnuto Zkoumejte zbrusu nový svět Borderlands 3 PC za hranicemi Pandory a nové nepřátele. Vypnuto Postavte se světu jako jeden ze 4 nových Vault Hunters. Každý má své schopnosti, svůj strom dovedností, dohromady jste nezastavitelní. Vypnuto Solo nebo s přáteli Můžete světem Borderlands 3 PC procházet sám nebo si na obzvlášť nebezpečné mise pozvěte přátelé a zvětšete tak svou kořist. Vypnuto A Mayhem-Fueled Thrill... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 3: Ultimate Edition - PC DIGITAL (1240348) , Naruto ultimate ninja storm 4 - xbox digital (g3q-00120)

Borderlands 3: Ultimate Edition - PC DIGITAL (1240342)

Borderlands 3: Ultimate Edition - PC DIGITAL (1240342)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG a střílečky, Zkoumejte zbrusu nový svět Borderlands 3 PC za hranicemi Pandory a nové nepřátele. Postavte se světu jako jeden ze 4 nových Vault Hunters. Každý má své schopnosti, svůj strom dovedností, dohromady jste nezastavitelní. Solo nebo s přáteli Můžete světem Borderlands 3 PC procházet sám nebo si na obzvlášť nebezpečné mise pozvěte přátelé a zvětšete tak svou kořist. A Mayhem-Fueled Thrill Ride Zabraňte fanatickým dvojčatům... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 3: Ultimate Edition - PC DIGITAL (1240342) , Back 4 blood: ultimate edition - xbox digital (g3q-01253)

Anno 2205 - Ultimate Edition - PC DIGITAL (1595740)

Anno 2205 - Ultimate Edition - PC DIGITAL (1595740)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Uplay, žánr: strategie, PC Anno 2205 Ultimate Edition užijte si budování se všemi dodatky s Ultimate edicí. Nový herní engine nabízí skutečně nádherný dojem velkoleposti a přináší nebývalou úroveň detailů. Budujte budoucnostOblíbená budovatelská strategie putuje hlouběji do budoucnosti, kde se již lidé prohání v létajících autech a budují města na Měsíci. A přesně to bude také váš úkol. Osídlit Měsíc! V Anno 2205 Ultimate Edition PC se připojíte k budování lepší budoucnosti. Užijte si budování se všemi dodatky s Ultimate edicí - Tundra, Orbit a Frontiers. Nový herní engine nabízí skutečně nádherný dojem velkoleposti a přináší nebývalou úroveň... (alza.cz)

Podobné produkty ako Anno 2205 - Ultimate Edition - PC DIGITAL (1595740) , Zoo tycoon: ultimate animal collection - xbox digital (g7q-00061)

Injustice 2 - Ultimate Pack - PC DIGITAL (390963)

Injustice 2 - Ultimate Pack - PC DIGITAL (390963)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Injustice 2 PC představuje super nabité pokračování k oblíbené hře Injustice: Gods Among Us, které hráčům umožní si zahrát za jejich oblíbené DC hrdiny. Epický příběh jako ze stříbrného plátna: Injustice 2 je pokračováním příběhu ze hry Injustice: Gods Among Us, kde se Batman a jeho spojenci pokoušejí o nastolení klidu ve společnosti. Zaručená kvalita Vytvořeno studiem NetherRealm, tvůrci best selleru a mnohokrát oceněného Mortal Kombat.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Injustice 2 - Ultimate Pack - PC DIGITAL (390963) , Watch dogs legion ultimate edition - xbox digital (g3q-00937)

Ultimate Marvel vs. Capcom 3 (PC) DIGITAL (404283)

Ultimate Marvel vs. Capcom 3 (PC) DIGITAL (404283)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, % Dva vesmíry, Marvel a Capcom se opět srazí v tomto pokračování oblíbené bojové serie. S novými bojovníky, novými hracími režimy se Ultimate Marvel vs. Capcom 3 zeptá pouze na jednu otázku - jste připraveni na bojový zážitek? Oblíbená bojová hra s obrovsky pestrým obsazením postav, která vás stimuluje vrhat se do nových bitev. Nové kultovní postavy a 8 nových herních úrovní. Na vaší obrazovce se bude odvíjet věčný zápas světů Capcomu a superhrdinů Marvelovského vesmíru. Plně nabitá verze se všemi předchozími DLC Hra má... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ultimate Marvel vs. Capcom 3 (PC) DIGITAL (404283) , Minecraft java and bedrock edition - pc digital (2wu-00039)

V-rally 4 Ultimate Edition (PC) DIGITAL (450186)

V-rally 4 Ultimate Edition (PC) DIGITAL (450186)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: závodní, % Extrémní zážitek v náročné simulaci. Zažijete rallye, rallycross, drifty, bugin i jízdy do kopce. Prozkoumáte všechny kontinenty při náročném dobrodružství. V Rallye Crossu zažijete napínavé závody pro 8 jezdců v terénu i na asfaltu. Rychlost, adrenalin a rychlé reflexy Dokážete při zvýšeném adrenalinu zlepšit své reflexy? Zdolávejte nejtěžší trasy v co nejvyšší rychlosti. Užijte si legendární offroadové vozidla a nádherné prostředí. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako V-rally 4 Ultimate Edition (PC) DIGITAL (450186) , Nhl 22: ultimate team 500 points - xbox digital (7f6-00391)

Burnout Paradise The Ultimate Box (PC) DIGITAL (368913)

Burnout Paradise The Ultimate Box (PC) DIGITAL (368913)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Origin, žánr: sportovní a arkády, 79% Adrenalinové bouračky a smrtící tempo, ze kterého hra nepolevuje ani na vteřinu. Korunku všemu nasazuje otevřené město, které slouží jako pískoviště pro vaše bláznění. Nechybí ani retro soundtrack. Co chtít víc? Vrhněte se do akce a ukažte všem, kdo vládne ulicím v Burnout Paradise Remastered. Ohromné město plné otevřených cest. Stále krásné grafické zpracování Původní hra vyšla už v roce 2008 a zub času určitě udělal své. Nadále se však jedná o náramně zábavné závodění s propracovanými detaily.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Burnout Paradise The Ultimate Box (PC) DIGITAL (368913) , Nhl 22: ultimate team 1050 points - xbox digital (7f6-00392)

NARUTO: Ultimate Ninja STORM HD (PC) DIGITAL (375231)

NARUTO: Ultimate Ninja STORM HD (PC) DIGITAL (375231)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: adventura a závodní, 83% Série Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm dlouhodobě potvrzuje, že že neexistuje lepší hra tohoto žánru a čtvrtý díl na tom nehodlá nic měnit. Konečně si vychutnáte veškeré zábavné prvky v té nejdetailnější grafice. S dobře řetězenými údery zneškodníte hned několik protivníků najednou. Všichni hrdinové pohromadě Když půjde nejvíce do tuhého, bude možné přepínat se mezi jednotlivými charaktery. Fanoušky jistě potěší, že je ohlášena přítomnost největší kolekce hrdinů včetně známých bijců Kaguya,... (alza.cz)

Podobné produkty ako NARUTO: Ultimate Ninja STORM HD (PC) DIGITAL (375231) , Fifa 22 ultimate team 2200 points - xbox digital (7f6-00408)

Assassins Creed Odyssey Ultimate Edition - PC DIGITAL (817645)

Assassins Creed Odyssey Ultimate Edition - PC DIGITAL (817645)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, české titulky, žánr: akční a RPG, Napište svůj vlastní příběh ve tvrdém světě Assassins Creed Odyssey Ultimate Edition PC, který neodpouští žádné špatné rozhodnutí. Staňte se legendárním řeckým hrdinou a bojujte stejně dobře na souši i na moři. Řecko, země mýtů a legend Setkejte se s nejslavnějšími osobnostmi antického Řecka a jednejte s nimi během zásadních historických okamžiků, které vytvářely západní civilizaci. Bojujte v epických bitvách v Assassins Creed... (alza.cz)

Podobné produkty ako Assassins Creed Odyssey Ultimate Edition - PC DIGITAL (817645) , Fifa 23 ultimate team 5900 points - xbox digital (7f6-00460)

Command & Conquer The Ultimate Collection (PC) DIGITAL (442920)

Command & Conquer The Ultimate Collection (PC) DIGITAL (442920)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Origin, žánr: strategie, % Command & Conquer The Ultimate Collection obsahuje celkem 17 her + dřívější přístup pro další vydanou hru. Celou ságou prochází 2 pestré dějové linie. Část děje probíhá v minulosti a sleduje boj SSSR se zbytkem světa. Linie budoucnosti Zde proti sobě stojí dvě naprosto nesmiřitelné strany - Global Defence Iniciative (GDI) a Broderhood of NOD (NOD). Jde o těžbu speciálního materiálu tiberium pro stavbu bojových jednotek. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Command & Conquer The Ultimate Collection (PC) DIGITAL (442920) , Nhl 23: ultimate team 3,000 points - xbox digital (7f6-00478)

Street Fighter 6 Ultimate Edition - PC DIGITAL (2116192)

Street Fighter 6 Ultimate Edition - PC DIGITAL (2116192)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, (alza.cz)

Podobné produkty ako Street Fighter 6 Ultimate Edition - PC DIGITAL (2116192) , Minecraft dungeons: ultimate dlc bundle - windows 10 digital (2wu-00038)

Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection - PC DIGITAL (711178)

Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection - PC DIGITAL (711178)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor, Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection PC představuje Zoo simulaci pro všechny bez rozdílu věku. Zjistěte jaké to je mít svou vlastní zoo. Vyladěné ovládání Největší a nejpodrobnější prostředí, využívající intuitivní, ale výkonné ovládání určené pro fanoušky Zoo Tycoon všech věkových kategorií. Největší Zoo světaRemaster oblíbené série Zoo Tycoon, vylepšuje vzrušení, výzvu a zábavu při budování největší Zoo. Popusťte uzdu své představivosti v... (alza.cz)

Podobné produkty ako Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection - PC DIGITAL (711178) , Fifa 23 ultimate team 2800 points - xbox digital (7f6-00459)

Dragon Ball FighterZ – Ultimate Edition (PC) DIGITAL (387690)

Dragon Ball FighterZ – Ultimate Edition (PC) DIGITAL (387690)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 85% Nadprůměrná, zábavná a vyladěná do posledního detailu. Takhle by měly vypadat všechny hry (nejen ty bojové.) Na co se můžete těšit ve hře Dragon Ball FighterZ (PC) DigitalJedna z mála vtahujících bojovek, u kterých doopravdy vypneteV bojovém zápalu vám čas bude protékat mezi prstyBarvami a vizuální pestrostí anime grafika rozhodně nešetříPokud jste soutěživí, skvěle se zabavíte u kooperativního & online móduJako solitér oceníte příběhový módSpeciální obsah Ultimate ediceFighterZ Pass (doplněk pro zpřístupnění 8 nových bojovníků - více informací najdete zde.)Anime Music PackCommentator Voice Pack Chytlavost propracované mlátičky Dragon Ball FighterZ, vás vtáhne natolik, že na všední realitu úplně zapomenete.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dragon Ball FighterZ – Ultimate Edition (PC) DIGITAL (387690) , Red dead redemption 2 - ultimate edition - xbox digital (g3q-00555)

Castlevania: Lords of Shadow - Ultimate Edition (PC) DIGITAL (445480)

Castlevania: Lords of Shadow - Ultimate Edition (PC) DIGITAL (445480)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Akční adventura vás přenese do světa, ve kterém vládnou temné a zlovolné síly tajemných Pánů stínu a kde duše zemřelých bloudí kdesi mezi život a smrtní, aniž by mohly v poklidu spočinout. Hlavním hrdinou je Gabriel. Příslušník elitního vojenského řádu bratrstva světla, jehož manželka byla silami temnoty brutálně zavražděna. Sama nemohouc spočinout, provádí Gabriela strastiplnou cestou s cílem opět v jejich světě nastolit rovnováhu. Klíčové vlastnosti Castlevania: Lords of Shadow - Ultimate EditionAkční adventuraEpický příběhNadpřirozené bytostiFantasy světUrčeno pro PC (alza.cz)

Podobné produkty ako Castlevania: Lords of Shadow - Ultimate Edition (PC) DIGITAL (445480)

Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition (PC) DIGITAL (845275)

Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition (PC) DIGITAL (845275)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Rockstar Launcher, žánr: akční, - Amerika, 1899. Konec éry divokého západu začal a muži zákona loví poslední zbývající psanecké gangy. Ti, kteří se nevzdají nebo nepodlehnou, jsou zabiti. Red Dead Redemption 2 od tvůrců Grand Theft Auto V a Red Dead Redemption je epický příběh o životě v Americe za úsvitu moderní doby. 93% Red Dead Redemption 2 je pokračování úspěšné westernové akce, která vyšla už v roce 2010. Vývojáři z Rockstar Games jsou zárukou vynikajícího herního zážitku. Popadněte klobouk, osedlejte svého koně a vydejte se na nové dobrodružství. Ostré přestřelky jsou typickým obrázkem divokého západu. Hlavní hrdina Arthur Morgan Red Dead Redemption 2 od tvůrců Grand Theft Auto V a Red Dead Redemption je epický příběh o životě v Americe za úsvitu moderní doby. (alza.cz)

Podobné produkty ako Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition (PC) DIGITAL (845275)

Clutter 7 Infinity: Joe's Ultimate Quest (PC) DIGITAL (434168)

Clutter 7 Infinity: Joe's Ultimate Quest (PC) DIGITAL (434168)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: logická, % Clutter 7 Infinity je směsicí více než 75 obrázkových hádanek, puzzlů a hlavolamů, s náhodně generovanými úrovněmi, které poskytují hodiny a hodiny hraní. Pro milovníky hádanekTolik možností, a tak málo času. S Clutter 7 Infinity máte všechny vaše oblíbené hry na jednom místě. S 875 hádankami a puzzly vás čekají hodiny a hodiny hraní. Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows Vista / 7 / 10Procesor800 MHzGrafikaIntegrovaná grafická kartaRAM256 MBHDD410 MB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows XPProcesor800 MHzGrafikaIntegrovaná grafická kartaRAM256 MBHDD410 MB Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní notebooky (alza.cz)

Podobné produkty ako Clutter 7 Infinity: Joe's Ultimate Quest (PC) DIGITAL (434168)

NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM Legacy (PC) DIGITAL (375249)

NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM Legacy (PC) DIGITAL (375249)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a adventura, 70% Zábavné zpracování předlohy, které dokazuje, že i bojovky mohou vyprávět kvalitní příběh. Fandy nadchne prakticky vše, včetně přístupnosti soubojového systému a bezchybného audiovizuálního pojetí. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Sledujte příběhy hlavního hrdiny - Naruta. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Soubojový systém není nijak náročný a je velmi zábavný pro všechny hráče. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Inspirováno japonským anime Hra je inspirována příběhy z... (alza.cz)

Podobné produkty ako NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM Legacy (PC) DIGITAL (375249)

NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM Trilogy (PC) DIGITAL (375225)

NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM Trilogy (PC) DIGITAL (375225)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, strategie a adventura, 78% Tato kolekce obsahuje hry NARUTO: Ultimate ninja Storm, NARUTO Shippuden: Ultimate ninja Storm 2 a NARUTO Shippuden: Ultimate ninja Storm 3 FULL BURST přepracované do HD. NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM TrilogyNARUTO SHIPPUDEN: ULTIMATE NINJA STORM TRILOGY spojuje 3 hry ze série STORM do jedné vzrušující kolekce. Tato série je považovaná za vrchol videoherních adaptací ve stylu anime a manga. NARUTO: Ultimate Ninja STORM umožňuje hráčům boj v plném a rozsáhlém 3D prostředí. Hráči ovládnou mocná bojová umění a akrobatické schopnosti, jež jim umožní dokonalé úskoky či běh po stěně.... (alza.cz)

Podobné produkty ako NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM Trilogy (PC) DIGITAL (375225)

FIFA 23 ULTIMATE TEAM 12000 POINTS - PC DIGITAL (2089708)

FIFA 23 ULTIMATE TEAM 12000 POINTS - PC DIGITAL (2089708)
Detail

Herní doplněk / kredit - elektronická licence, klíč pro Origin, žánr: Sportovní Postupujte ve hře rychleji s balíčkem FIFA 23 ULTIMATE TEAM 12000 POINTS PCBody využijte pro otevření balíčků, které vás posunou rychleji k vybudování vašeho vysněného Ultimate Team. BUILD - Sestavte týmBalíček FIFA 23 ULTIMATE TEAM 12000 POINTS PC vám umožní sestavit si tým z tisíců hráčů. Zvolte své oblíbence nebo vybírejte podle stylu fotbalu, který vám vyhovuje. Starejte se o svůj týmOtevřete balíček FIFA 23 ULTIMATE TEAM 12000 POINTS PC a spravujte vaši sestavu. K dispozici je také Transfer Market k získávání nových hráčů, kteří oživí váš tým. SoutěžteFIFA 23 ULTIMATE TEAM 12000 POINTS PC vám poskytne možnost soutěžit se v oblíbeném režimu EA SPORTS FIFA pro jednoho hráče nebo online.... (alza.cz)

Podobné produkty ako FIFA 23 ULTIMATE TEAM 12000 POINTS - PC DIGITAL (2089708)

FIFA 23 ULTIMATE TEAM 1050 POINTS - PC DIGITAL (2102887)

FIFA 23 ULTIMATE TEAM 1050 POINTS - PC DIGITAL (2102887)
Detail

Herní doplněk / kredit - elektronická licence, klíč pro Origin, žánr: Sportovní Postupujte ve hře rychleji s balíčkem FIFA 23 ULTIMATE TEAM 1050 POINTS PCBody využijte pro otevření balíčků, které vás posunou rychleji k vybudování vašeho vysněného Ultimate Team. BUILD - Sestavte týmBalíček FIFA 23 ULTIMATE TEAM 1050 POINTS PC vám umožní sestavit si tým z tisíců hráčů. Zvolte své oblíbence nebo vybírejte podle stylu fotbalu, který vám vyhovuje. Starejte se o svůj týmOtevřete balíček FIFA 23 ULTIMATE TEAM 1050 POINTS PC a spravujte vaši sestavu. K dispozici je také Transfer Market k získávání nových hráčů, kteří oživí váš tým. SoutěžteFIFA 23 ULTIMATE TEAM 1050 POINTS PC vám poskytne možnost soutěžit se v oblíbeném režimu EA SPORTS FIFA pro jednoho hráče nebo online.... (alza.cz)

Podobné produkty ako FIFA 23 ULTIMATE TEAM 1050 POINTS - PC DIGITAL (2102887)

FIFA 23 ULTIMATE TEAM 2800 POINTS - PC DIGITAL (2089696)

FIFA 23 ULTIMATE TEAM 2800 POINTS - PC DIGITAL (2089696)
Detail

Herní doplněk / kredit - elektronická licence, klíč pro Origin, žánr: Sportovní Postupujte ve hře rychleji s balíčkem FIFA 23 ULTIMATE TEAM 2800 POINTS PCBody využijte pro otevření balíčků, které vás posunou rychleji k vybudování vašeho vysněného Ultimate Team. BUILD - Sestavte týmBalíček FIFA 23 ULTIMATE TEAM 2800 POINTS PC vám umožní sestavit si tým z tisíců hráčů. Zvolte své oblíbence nebo vybírejte podle stylu fotbalu, který vám vyhovuje. Starejte se o svůj týmOtevřete balíček FIFA 23 ULTIMATE TEAM 2800 POINTS PC a spravujte vaši sestavu. K dispozici je také Transfer Market k získávání nových hráčů, kteří oživí váš tým. SoutěžteFIFA 23 ULTIMATE TEAM 2800 POINTS PC vám poskytne možnost soutěžit se v oblíbeném režimu EA SPORTS FIFA pro jednoho hráče nebo online.... (alza.cz)

Podobné produkty ako FIFA 23 ULTIMATE TEAM 2800 POINTS - PC DIGITAL (2089696)

FIFA 23 ULTIMATE TEAM 1600 POINTS - PC DIGITAL (2102893)

FIFA 23 ULTIMATE TEAM 1600 POINTS - PC DIGITAL (2102893)
Detail

Herní doplněk / kredit - elektronická licence, klíč pro Origin, žánr: Sportovní Postupujte ve hře rychleji s balíčkem FIFA 23 ULTIMATE TEAM 1600 POINTS PCBody využijte pro otevření balíčků, které vás posunou rychleji k vybudování vašeho vysněného Ultimate Team. BUILD - Sestavte týmBalíček FIFA 23 ULTIMATE TEAM 1600 POINTS PC vám umožní sestavit si tým z tisíců hráčů. Zvolte své oblíbence nebo vybírejte podle stylu fotbalu, který vám vyhovuje. Starejte se o svůj týmOtevřete balíček FIFA 23 ULTIMATE TEAM 1600 POINTS PC a spravujte vaši sestavu. K dispozici je také Transfer Market k získávání nových hráčů, kteří oživí váš tým. SoutěžteFIFA 23 ULTIMATE TEAM 1600 POINTS PC vám poskytne možnost soutěžit se v oblíbeném režimu EA SPORTS FIFA pro jednoho hráče nebo online.... (alza.cz)

Podobné produkty ako FIFA 23 ULTIMATE TEAM 1600 POINTS - PC DIGITAL (2102893)

FIFA 23 ULTIMATE TEAM 5900 POINTS - PC DIGITAL (2089702)

FIFA 23 ULTIMATE TEAM 5900 POINTS - PC DIGITAL (2089702)
Detail

Herní doplněk / kredit - elektronická licence, klíč pro Origin, žánr: Sportovní Postupujte ve hře rychleji s balíčkem FIFA 23 ULTIMATE TEAM 5900 POINTS PCBody využijte pro otevření balíčků, které vás posunou rychleji k vybudování vašeho vysněného Ultimate Team. BUILD - Sestavte týmBalíček FIFA 23 ULTIMATE TEAM 5900 POINTS PC vám umožní sestavit si tým z tisíců hráčů. Zvolte své oblíbence nebo vybírejte podle stylu fotbalu, který vám vyhovuje. Starejte se o svůj týmOtevřete balíček FIFA 23 ULTIMATE TEAM 5900 POINTS PC a spravujte vaši sestavu. K dispozici je také Transfer Market k získávání nových hráčů, kteří oživí váš tým. SoutěžteFIFA 23 ULTIMATE TEAM 5900 POINTS PC vám poskytne možnost soutěžit se v oblíbeném režimu EA SPORTS FIFA pro jednoho hráče nebo... (alza.cz)

Podobné produkty ako FIFA 23 ULTIMATE TEAM 5900 POINTS - PC DIGITAL (2089702)

NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 2 HD (PC) DIGITAL (375237)

NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 2 HD (PC) DIGITAL (375237)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a adventura, % Jedná se bezpochyby o jednu z nejlepších licencovaných her v historii. Je to impozantně věrné představení a budete ohromeni krásnou grafikou a úžasnými bitvami. Ochutnejte nový bojový systém hráče. Vyberte si společníky, se kterými se chcete bok po boku vrhnout do boje. Speciální týmové techniky Speciální týmové techniky vám pomůžou ovládnout své protivníky mnohem lépe. HD rozlišeníHru Ultimate Ninja STORM 2 si... (alza.cz)

Podobné produkty ako NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 2 HD (PC) DIGITAL (375237)

Resident Evil 4 Ultimate HD Edition (2005) - PC DIGITAL (403005)

Resident Evil 4 Ultimate HD Edition (2005) - PC DIGITAL (403005)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 79% Nonstop akce v prostředí, které je plné strachu a děsu. Navíc nechybí ani napínavý příběh, povedená hudba i grafika. Naprostá povinnost pro všechny milovníky série. Hra nabídne širokou škálu zbraní. Napínavý příběh V tomto díle Resident Evil se stáváte speciálním agentem, který má za úkol najít unesenou prezidentovu dceru. Vydáváte se po trnité cestě do venkovské vesnice v Evropě a snažíte se splnit své poslání. Nabít... (alza.cz)

Podobné produkty ako Resident Evil 4 Ultimate HD Edition (2005) - PC DIGITAL (403005)

Star Wars: The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition (PC) DIGITAL (433716)

Star Wars: The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition (PC) DIGITAL (433716)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a střílečky, 65% Staňte se součástí hvězdných válek. V nové edici Star Wars jsou krásně prezentovány všechny postavy, vše se odehrává v identickém prostředí a herní atmosféra vás zkrátka pohltí. Naučte se využívat všech magických sil. V soubojích na vás nebudou čekat pouze vám rovní protivníci. Identické grafické zpracování Hra Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition skvěle imituje stejnojmenný film. Pokud patříte mezi fanoušky hvězdných válek. Herní zpracování vám umožní stát se jejich součástí.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Star Wars: The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition (PC) DIGITAL (433716)

NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 3 Full Burst HD (PC) DIGITAL (375243)

NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 3 Full Burst HD (PC) DIGITAL (375243)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, adventura a dobrodružná, Celosvětově populární herní série Naruto Shippuden nabízí hráčům nové zážitky ve známém a bohatém Naruto prostředí. Tentokrát prožijete velkou válku ninjů a jejich neodolatelné souboje se silnými bossy. Než se k nim však dostanete, tak musíte ze světa vymazat i celé zástupy jejich poskoků.Klíčové vlastnosti ARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 3 Full Burst HDKapitola navíc: Itachi, konečně bez Kabutovy kontroly, plánuje prolomit zakázanou techniku Reanimation. Bude schopný to díky spojenectví se Sasuke zvládnout?Nová hratelná postava: Kabuto dosáhl ultimátního stavu Sage a můžete za něj hrát ve versus módu. Použijte jeho moc a poražte protivníky ať už online nebo offline.Režisérská verze: Odhalte kompletně přepracované Storm 3 filmečky a zažijte epický konflikt pohlcující celý svět ninjů.100 nových misí: Vstupte do úplně nové série misí, spousta z nich má vlastní... (alza.cz)

Podobné produkty ako NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 3 Full Burst HD (PC) DIGITAL (375243)

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4: Road to Boruto (PC) DIGITAL (288726)

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4: Road to Boruto (PC) DIGITAL (288726)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4: Road to Boruto Expansion objevte nové hratelné postavy jako například: Boruto, Saradu i Mitsuki. 69% Skvělé zakončení Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 ságy, které navíc přináší obsáhlé a kreativní zpracování dodatečného obsahu a motivujících odměn. Vypnuto Objevte nové hratelné postavy jako například: Boruto, Saradu i Mitsuki Vypnuto V kompletně nové sestavě Konoha-garuke můžete prožít dobrodružství Boruta, syna Naruta! Vypnuto... (alza.cz)

Podobné produkty ako Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4: Road to Boruto (PC) DIGITAL (288726)

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4: Road to Boruto Expansion (PC) DIGITAL (288723)

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4: Road to Boruto Expansion (PC) DIGITAL (288723)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4: Road to Boruto Expansion objevte nové hratelné postavy jako například: Boruto, Saradu i Mitsuki. 69% Skvělé zakončení Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 ságy, které navíc přináší obsáhlé a kreativní zpracování dodatečného obsahu a motivujících odměn. Vypnuto Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Objevte nové hratelné postavy jako například: Boruto, Saradu i Mitsuki Vypnuto Není vyplněn Alternativní text k fotografii! V kompletně nové sestavě Konoha-garuke můžete prožít dobrodružství Boruta, syna Naruta!... (alza.cz)

Podobné produkty ako Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4: Road to Boruto Expansion (PC) DIGITAL (288723)

ACE COMBAT 7: Skies Unknown - Top Gun: Maverick Ultimate Edition - PC DIGITAL (2037013)

ACE COMBAT 7: Skies Unknown - Top Gun: Maverick Ultimate Edition - PC DIGITAL (2037013)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor, Příběhem vás provede mechanička Avril Mead, tajemný Dr. Schroeder, ale setkáte se i s mnoha dalšími postavami. Ovšem hlavním hrdinou je pilot, jemuž nikdo neřekne jinak než Trigger. Staňte se elitním pilotem Ve hře Ace Combat 7: Skies Unknown PC budete jako hlavní hrdina vzlétat i přistávat na ranvej či dokonce tankovat během letu. Ve hře se setkáte s reálnými letadly jako např. MiG či Gripen. Narazíte také i celou řadu fiktivních letadel. Můžete tak usednout za knipl více než 40 letadel.... (alza.cz)

Podobné produkty ako ACE COMBAT 7: Skies Unknown - Top Gun: Maverick Ultimate Edition - PC DIGITAL (2037013)

Worms Revolution (PC) (88201)

Worms Revolution (PC) (88201)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie a závodní, Worms Revolution přináší další porci zábavy klasické tahové strategie. V hlavní roli opět oblíbení červíci! Vstupte do světa krásné 3D grafiky, která zároveň respektuje "2D hratelnost", kterou všichni tak milují. Hra nabídne nejen rozsáhlý singleplayer, ale samozřejmostí je také robustní multiplayerový mód pro online i lokální hru. VypnutoWorms Revolution přináší další porci zábavy klasické tahové strategie. V hlavní roli opět oblíbení červíci! Vstupte do světa krásné 3D grafiky, která zároveň respektuje "2D hratelnost", kterou všichni tak milují. Hra nabídne nejen rozsáhlý singleplayer, ale samozřejmostí je také robustní multiplayerový mód pro online i lokální hru. Poprvé si užijete například dynamickou vodu, platné fyzikální zákony nebo různé třídy červíků. V čem vás hra zaujme?Třídní boj! Vybírejte ze 4 různých tříd: voják, průzkumník, vědec a těžká váha.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Revolution (PC) (88201)

Worms W.M.D DIGITAL (226768)

Worms W.M.D DIGITAL (226768)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a strategie, Steam Červíci jsou zpět a ve skvělé formě. Worms Reloaded nabídne chytlavý singleplayer i online a offline multiplayer až pro čtyři hráče. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 79% Červí masakr je zpět v celé své parádě a přiváží s sebou nejen tanky a nálože humoru, ale především hodiny zábavy, o kterou se postará především multiplayer. Worms W.M.D nenabízí revoluční herní mechanismy nebo dechberoucí grafiku. Nic z toho však nepotřebuje, aby nabídla královskou zábavu - Games.cz. Vypnuto Klasické 2D pojetí červích bitev v ručně kreslené grafice. Vypnuto... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms W.M.D DIGITAL (226768)

Worms Revolution Gold Edition (PC) (88206)

Worms Revolution Gold Edition (PC) (88206)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie a simulátor, Speciální "zlatá edice" přináší kromě základní hry Worms Revolution také všechny dosud vyšlé rozšíření a doplňující balíčky. VypnutoSpeciální "zlatá edice" přináší kromě základní hry Worms Revolution také všechny dosud vyšlé rozšíření a doplňující balíčky. Worms Revolution přináší další porci zábavy klasické tahové strategie. V hlavní roli opět oblíbení červíci! Vstupte do světa krásné 3D grafiky, která zároveň respektuje "2D hratelnost", kterou všichni tak milují. Hra nabídne nejen rozsáhlý singleplayer, ale samozřejmostí je také robustní multiplayerový mód pro online i lokální hru. Poprvé si užijete například dynamickou vodu, platné fyzikální zákony nebo různé třídy červíků. Worms Revolution Gold obsahujeHru Worms RevolutionCustomization PackMars PackFunfair DLCMedieval Tales DLC.V čem vás hra zaujme?Třídní boj! Vybírejte ze 4 různých... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Revolution Gold Edition (PC) (88206)
Elven Legacy (PC) DIGITAL (195479), Battlefield 1: Revolution - PC DIGITAL (436362), Star Wolves 2 (PC) DIGITAL (195475), Elven Legacy: Ranger (PC) DIGITAL (195486), Elven Legacy: Magic (PC) DIGITAL (195482), Dragon Age II (PC) DIGITAL (68527), Worms Rumble - Nintendo Switch (5056208809636), Trine: Ultimate Collection - Xbox Digital (G3Q-00765), Theatre of War (PC) DIGITAL Steam (195476), battlefield hardline premium pack pc digital 350601, Mortal Kombat 11 Ultimate - Xbox Digital (G3Q-01074), Minecraft Dungeons: Ultimate Edition - Xbox Digital (G7Q-00123), Battlefield 2042: Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-01197), Injustice 2: Ultimate Pack - Xbox Digital (7D4-00207), Ultimate Marvel vs Capcom 3 - Xbox Digital (G3Q-00271), Far Cry 6: Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-01048), Minecraft Dungeons: Ultimate Edition - Windows 10 Digital (2WU-00037), Naruto Ultimate Ninja Storm 4 - Xbox Digital (G3Q-00120), Back 4 Blood: Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-01253), Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection - Xbox Digital (G7Q-00061), Watch Dogs Legion Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-00937), Minecraft Java and Bedrock Edition - PC DIGITAL (2WU-00039), NHL 22: Ultimate Team 500 Points - Xbox Digital (7F6-00391), NHL 22: Ultimate Team 1050 Points - Xbox Digital (7F6-00392), FIFA 22 ULTIMATE TEAM 2200 POINTS - Xbox Digital (7F6-00408), FIFA 23 ULTIMATE TEAM 5900 POINTS - Xbox Digital (7F6-00460), NHL 23: Ultimate Team 3,000 Points - Xbox Digital (7F6-00478), Minecraft Dungeons: Ultimate DLC Bundle - Windows 10 Digital (2WU-00038), FIFA 23 ULTIMATE TEAM 2800 POINTS - Xbox Digital (7F6-00459), Red Dead Redemption 2 - Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-00555)