Worms reloaded - retro pack (88198)

Produkt Worms reloaded - retro pack (88198) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Worms reloaded - retro pack (88198) upraviť a produkt hľadať znova.

Worms Reloaded - Retro Pack (88198)

Worms Reloaded - Retro Pack (88198)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra The Worms™ Reloaded "Retro Pack" představuje 15 misí pro jednoho hráče vlastnoručně vybraných z klasických Worms™: Armageddon exklusivně přepracovaných pro tento stahovatelný balíček.VypnutoThe Worms Reloaded "Retro Pack" představuje 15 misí pro jednoho hráče vlastnoručně vybraných z klasických Worms™: Armageddon exklusivně přepracovaných pro tento stahovatelný balíček. "Retro Pack" taktéž obsahuje 3 nové čepice, 3 nové náhrobky, 1 novou variantu povrchu a 10 nových Achievementů. Mise pro jednoho hráče mohou být taktéž využity v multiplayerových bitvách.Vyžaduje základní hru Worms Reloaded (verze pro Steam)!Obsah balíčku15 přepracovaných a vylepšených mísí pro jednoho hráče z klasických Worms™: Armageddon.Všech 15 misí pro jednoho hráče může být taktéž využito v multiplayerových bitvách.3 nové čepice.3 nové... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Reloaded - Retro Pack (88198) , Worms rumble - nintendo switch (5056208809636)

Worms Reloaded - Forts Pack (88196)

Worms Reloaded - Forts Pack (88196)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra The Worms™ Reloaded "Forts Pack" představuje 20 návykových a výzvu představujících úrovní pro jednoho hráče, založených na rozmanitých úkolech. "Forts Pack" taktéž obsahuje 10 nových pevností pro bitvy více hráčů, 3 nové čepice, 3 nové řeči, 3 nové náhrobky, 1 novou "Fort" variantu povrchu a 12 nových Achievementů.VypnutoThe Worms Reloaded "Forts Pack" představuje 20 návykových a výzvu představujících úrovní pro jednoho hráče, založených na rozmanitých úkolech. "Forts Pack" taktéž obsahuje 10 nových pevností pro bitvy více hráčů, 3 nové čepice, 3 nové řeči, 3 nové náhrobky, 1 novou "Fort" variantu povrchu a 12 nových Achievementů.Vyžaduje základní hru Worms Reloaded (verze pro Steam)!Obsah balíčku20 nových fort misí pro jednoho hráče.1 novou "Fort" variantu povrchu.10 nových pevností.3 nové čepice.3 nové řeči.3 nové náhrobky.12... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Reloaded - Forts Pack (88196) , Matrix reloaded - blu-ray (w00508)

Worms Reloaded - Puzzle Pack (88197)

Worms Reloaded - Puzzle Pack (88197)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra The Worms Reloaded "Puzzle Pack" představuje 20 mysl nahlodávajících úrovní pro jednoho hráče, navržených k otestování i těch nejmazanějších červů. "Forts Pack" taktéž obsahuje 3 nové čepice, 3 nové řeči, 3 nové náhrobky, 1 novou "Puzzle" variantu povrchu a 12 nových Achievementů.VypnutoThe Worms Reloaded "Puzzle Pack" představuje 20 mysl nahlodávajících úrovní pro jednoho hráče, navržených k otestování i těch nejmazanějších červů. "Forts Pack" taktéž obsahuje 3 nové čepice, 3 nové řeči, 3 nové náhrobky, 1 novou "Puzzle" variantu povrchu a 12 nových Achievementů.Vyžaduje základní hru Worms Reloaded (verze pro Steam)!Obsah balíčku20 nových puzzle misí pro jednoho hráče.1 novou "Puzzle" variantu povrchu.3 nové čepice.3 nové řeči.3 nové náhrobky.12 nových Achievementů. (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Reloaded - Puzzle Pack (88197) , Tropical fd blood worms 100 ml 7 g (5900469111437)

Worms Reloaded - Time Attack Pack DLC (88199)

Worms Reloaded - Time Attack Pack DLC (88199)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Worms Reloaded balíček „Time Attack“ obsahuje 20 nových závodních misí pro single-player, které vám rozbuší srdce a otestují vaše dovednosti s lanem a Jet Packem až na hranice vašich možností. Balíček „Time Limit“ také obsahuje 3 nové pokrývky hlavy, 3 nové zvukové sady, 3 náhrobky, nové prostředí „Time Attack“ a 12 nových achievementů.VypnutoWorms Reloaded balíček „Time Attack“ obsahuje 20 nových závodních misí pro single-player, které vám rozbuší srdce a otestují vaše dovednosti s lanem a Jet Packem až na hranice vašich možností. Balíček „Time Limit“ také obsahuje 3 nové pokrývky hlavy, 3 nové zvukové sady, 3 náhrobky, nové prostředí „Time Attack“ a 12 nových achievementů.Vyžaduje základní hru Worms Reloaded (verze pro Steam)!Obsah balíčku20 nových „Time Attack“ map pro single-player spolu se žebříčky1 nové téma „Time Attack“3... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Reloaded - Time Attack Pack DLC (88199) , Chilli reaper reloaded pistol petrol (4260410078778)

Worms Reloaded (87914)

Worms Reloaded (87914)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a strategie, Červíci jsou zpět a ve skvělé formě. Worms Reloaded nabídne chytlavý singleplayer i online a offline multiplayer až pro čtyři hráče. VypnutoČervíci jsou zpět a ve skvělé formě. Worms Reloaded nabídne chytlavý singleplayer i online a offline multiplayer až pro čtyři hráče. Užijte si plnými doušky legendární zábavu - ještě větší, třaskavější a šílenější. Nechybí ikonické zbraně, k nimž se přidává celá řada nových způsobů, jak popravit nepřítele. Sbírejte achievementy a umisťujte se v pravidelně aktualizovaných žebříčcích. Prozkoumejte nové krajiny ve vysokém rozlišení, užijte si vynikající nový režim Pevnost nebo vytvořte svou vlastní mapu pomocí přehledného editoru.Velkou výhodou je také možnost nastavit takřka cokoli přesně dle vašich představ. Červi, vzhůru do boje! Hlavní přednostiRozsáhlý singleplayerový obsahOnline a lokální multiplayerZásadně vylepšená... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Reloaded (87914) , Chilli reaper reloaded ghost copper (4260410078785)

Worms Reloaded Game of the Year Edition (88200)

Worms Reloaded Game of the Year Edition (88200)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie a Závodní Pořiďte si unikátní balíček plný skvělé zábavy. Worms Reloaded Game of the Year Edition obsahuje kromě základní hry všechny vydané přídavky, díky nimž si zajistíte perfektní zábavu na dlouhé hodiny. VypnutoPořiďte si unikátní balíček plný skvělé zábavy. Worms Reloaded Game of the Year Edition obsahuje kromě základní hry všechny vydané přídavky, díky nimž si zajistíte perfektní zábavu na dlouhé hodiny. Obsah ediceWorms ReloadedWorms Reloaded: Forts PackWorms Reloaded: Puzzle PackWorms Reloaded: Retro PackWorms Reloaded: The "Pre-order Forts and Hats" DLC PackWorms Reloaded: Time Attack Pack. (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Reloaded Game of the Year Edition (88200) , Chilli reaper reloaded ghost blue (4260410078792)

Worms Battlegrounds + Worms WMD Double Pack - PS4 (5056208805409)

Worms Battlegrounds + Worms WMD Double Pack - PS4 (5056208805409)
Detail

Hra na konzoli - PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: akční a strategie, pro online hraní vyžaduje předplatné PlayStation Plus, 62% Worms Battlegrounds je klasická tahová strategie s plnohodnotným multiplayerem i editorem úrovní. Worms Battlegrounds se odehrává v 5 různých prostředích. Využijte všech 65 dostupných zbraní. Neskutečné množství misí Čeká vás 25 příběhových misí + 10 Worm Ops misí. Vlastní úrovněPokud vás přestanou bavit přednastavené úrovně,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Battlegrounds + Worms WMD Double Pack - PS4 (5056208805409) , Chilli reaper reloaded rebel lime (4260410078808)

Worms Ultimate Mayhem - Customization Pack DLC (88208)

Worms Ultimate Mayhem - Customization Pack DLC (88208)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Worms™ Ultimate Mayhem „Customization Pack“ ještě rozšiřuje už tak dost širokou nabídku možností úprav ve hře o nové kousky, které jsou opravdu k popukání. Nechybí nové bláznivé čepice, brýle, rukavice, 5 nových zvukových sad a 5 náhrobků. „Customization Pack“ obsahuje 5 nových zbraňových nákladů pro Továrnu na zbraně.VypnutoWorms™ Ultimate Mayhem „Customization Pack“ ještě rozšiřuje už tak dost širokou nabídku možností úprav ve hře o nové kousky, které jsou opravdu k popukání. Nechybí nové bláznivé čepice, brýle, rukavice, 5 nových zvukových sad a 5 náhrobků. „Customization Pack“ obsahuje 5 nových zbraňových nákladů pro Továrnu na zbraně.Nejde o samostatně hratelný produkt. Ke spuštění je vyžadována hra Worms™: Ultimate Mayhem (Steam verze).Nové pokrývky hlavy a brýleČepice Davey CrockettStopařská čepiceHelma... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Ultimate Mayhem - Customization Pack DLC (88208) , Revolution big lash reloaded volume mascara (5057566546942)

Worms Revolution - Mars Pack DLC (PC) (88203)

Worms Revolution - Mars Pack DLC (PC) (88203)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Prodlužte své singleplayerové zážitky v balíčku nových misí, které znamenají obří skok pro žížalstvo. Zahrajte si nové mise a pohrajte s novými možnostmi nastavení, s novými zbraněmi a dalšími věcmi.VypnutoProdlužte své singleplayerové zážitky v balíčku nových misí, které znamenají obří skok pro žížalstvo. Zahrajte si nové mise a pohrajte s novými možnostmi nastavení, s novými zbraněmi a dalšími věcmi.Nejde o samostatně hratelný produkt. Ke spuštění je vyžadována hra Worms Revolution (Steam verze).Mars Pack obsahujeNové mise kampaně. 5 nových singleplayerových misí pro kampaň zasazených do prostředí Marsu.Téma Mars. Působivé prostředí planety mars pro Worms™ Revolution, které můžete využít v lokálních i online soubojích.4 nové zbraně. Buvol, pistol s jedem, blesk a pomůcka Crate Strike.Úpravy ve stylu Marsu. 2 nové cetky, 2... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Revolution - Mars Pack DLC (PC) (88203) , Chilli kolečko reloaded 120 mm neochrome (cew0027)

Worms Rumble - Emote Pack - PC DIGITAL (1322557)

Worms Rumble - Emote Pack - PC DIGITAL (1322557)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Vystřelte si ze svých přátel i nepřátel za pomocí nového DLC Emote Pack. DLC Emote Pack vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry Worms Rumble. Balíček plný emocí S balíčkem Worms Rumble - Emote Pack získáte parádní emotes. Worms Rumble - Emote PackEmotes balíček přináší emotes z různých oblastí. Máte rádi hudbu, tanec nebo žonglování. Každý si zde najde tu svou. Vyjádřete, co máte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Rumble - Emote Pack - PC DIGITAL (1322557) , Revolution reloaded sugar pie 16,5 g (5057566450133)

Worms Rumble - Legends Pack - PC DIGITAL (1439317)

Worms Rumble - Legends Pack - PC DIGITAL (1439317)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Malí worms získávají neskutečné množství variant oblečení, skinů i zbraní. DLC Legends Pack obsahuje pouze doplňky a vyžaduje základní hru. Balíček plný proměn S balíčkem Worms Rumble - Legends Pack rozlišíte svého červa od ostatních. Žádní dva nebudou stejní. Worms Rumble - Legends PackDíky různorodosti balíčku si zde každý najde to své. Chcete hrát za oslíka, krávu, holuba, nebo máte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Rumble - Legends Pack - PC DIGITAL (1439317) , Matrix reloaded (2 disky) - blu-ray + 4 k (w02671)

Worms Rumble - New Challengers Pack - PC DIGITAL (1439212)

Worms Rumble - New Challengers Pack - PC DIGITAL (1439212)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Vylepšete svá bojiště s novým balíčkem New Challengers Pack. DLC New Challengers Pack vyžaduje ke hraní základní hru Worms Rumble. Balíček plný novinek S balíčkem Worms Rumble - New Challengers Pack získáte nové oblečení, skiny i banner. Worms Rumble - New Challengers PackDíky různorodosti balíčku si zde každý najde to své. Potřebujete vyměnit čepici za klobouk, nebo chcete... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Rumble - New Challengers Pack - PC DIGITAL (1439212) , Revolution maxi reloaded palette monster mattes 60,75 g (5057566108737)

Worms Ultimate Mayhem - Multi-player Pack DLC (88210)

Worms Ultimate Mayhem - Multi-player Pack DLC (88210)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Worms Ultimate Mayhem „Multi-player Pack“ přináší 5 nových, fantastických multiplayerových map pro celou řadu modů. „Multi-player Pack“ dále obsahuje šest nových achievementů.VypnutoWorms Ultimate Mayhem „Multi-player Pack“ přináší 5 nových, fantastických multiplayerových map pro celou řadu modů. „Multi-player Pack“ dále obsahuje šest nových achievementů.Nejde o samostatně hratelný produkt. Ke spuštění je vyžadována hra Worms™: Ultimate Mayhem (Steam verze).Obsah balíčku1 nová multiplayerová mapa „Towering Infernal“ pro téma Construction1 nová multiplayerová mapa „A Hard Day’s Knight“ pro téma Medieval1 nová multiplayerová mapa „End of the Line“ pro téma Wild West1 nová multiplayerová mapa „1001 Fights“ pro téma Arabian1 nová multiplayerová mapa „Tyranno-Sae-Us“ pro téma Jurassic6 nových achievementů (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Ultimate Mayhem - Multi-player Pack DLC (88210) , Just cause 4: reloaded edition - xbox digital (g3q-00854)

Worms Rumble - Captain & Shark Double Pack - PC DIGITAL (1322290)

Worms Rumble - Captain & Shark Double Pack - PC DIGITAL (1322290)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Odlište své postavičky od ostatních a vraťte se zpět do arény. K DLC Worms Rumble - Captain & Shark Double Pack je nutné vlastnit základní hru. Dvojitý balíček S balíčkem Worms Rumble - Captain & Shark Double Pack získáte nové věci hned pro dvě oblíbené postavičky. Worms Rumble - Captain & Shark Double PackDvojitý balíček přináší nové oblečení, skiny zbraní, tituly, bannery i... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Rumble - Captain & Shark Double Pack - PC DIGITAL (1322290) , Chilli kolečko reloaded 120 mm ghost blue (1045-5)

Worms Rumble - Armageddon Weapon Skin Pack - PC DIGITAL (1322554)

Worms Rumble - Armageddon Weapon Skin Pack - PC DIGITAL (1322554)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Zvolte si zbraň, která nejlépe odpovídá vaší povaze, a pusťte se do boje. Worms Rumble - Armageddon Weapon Skin Pack vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry. Rozlište se od ostatních DLC Armageddon Weapon Skin Pack je vybaveno arzenálem legendárních skinů. Zbraně jsou inspirovány Worms Armagedon. Worms Rumble - Armageddon Weapon Skin PackWorms Rumble - Armageddon Weapon Skin Pack přináší... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Rumble - Armageddon Weapon Skin Pack - PC DIGITAL (1322554) , Retro konzole

Worms Rumble - Action All-Stars Pack - PC DIGITAL (1439206)

Worms Rumble - Action All-Stars Pack - PC DIGITAL (1439206)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Worms Rumble - Action All-Stars Pack vyžaduje ke hraní základní hru Worms Rumble. Zvolte si svého oblíbeného akčního hrdinu a vrhněte se do boje. Jaké jsou vaše povahové rysy? Jste odvážní, mazaní nebo chytří? Je to fuk Worms Rumble - Action All-Stars Pack má pro každého z vás něco. Worms Rumble - Action All-Stars Pack obsahujeV doplňku hry Worms Rumble získáte nové předměty do... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Rumble - Action All-Stars Pack - PC DIGITAL (1439206) , Retro cedule

Martinic Retro Pack (Digitální produkt)

Martinic Retro Pack (Digitální produkt)
Detail

Dosáhněte autentické vintage vibes „in-the-box“ s Retro Packem. Tento balíček přesně vymodelovaných nástrojů a efektů vám umožní znovu vytvořit nostalgické zvuky bez potřeby stroje času.Retro Pack obsahuje plné licence na následující produkty za zvýhodněnou cenu:Elka PantherKee BassLem Echo MusicScanner VibratoStažení: https://www.martinic.com/products/retro-pack/redeemInformace: https://www.martinic.com/products/retro-pack/ Země původu: Nizozemsko Kompatibilita: Mac OS;Windows Typ: Delay;Bass;Vibrato;Virtuální efekt Licence: Plná verze Podporované formáty pluginů: AU;VST (muziker.cz)

Podobné produkty ako Martinic Retro Pack (Digitální produkt) , Retro lednice

Worms (87909)

Worms (87909)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a strategie, Skvělá zábava s roztomilými červíky ve své původní podobě! Užijte si retro atmosféry a i dnes skvělé hratelnosti v nelítostných soubojích až čtyř týmů na neustále se měnícím bojišti. Využívejte pestrou paletu zbraní a zjistěte, proč se tato hra i celá série stala legendární. VypnutoSkvělá zábava s roztomilými červíky ve své původní podobě! Užijte si retro atmosféry a i dnes skvělé hratelnosti v nelítostných soubojích až čtyř týmů na neustále se měnícím bojišti. Využívejte pestrou paletu zbraní a zjistěte, proč se tato hra i celá série stala legendární. Klíčové vlastnostiWorms je ideálním způsobem, jak se s kamarády zabavit na hodiny. Pomocí nesčetných možností nastavení můžete hru přizpůsobit vašemu hernímu stylu. Je to hra, která vás zabaví na pár minut, ale i na celý víkend. Je to Worms™ – zamilujete si ji. Představte si krajinu… jakoukoliv krajinu. Vezměte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms (87909) , Retro radio

Worms Blast (87911)

Worms Blast (87911)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a strategie, Červíci jsou zpět a spolu s nimi další super zábavné Wormsovské dobrodružství. Vašim úkolem tentokráte bude pasovat svého červíka do role neohroženého mariňáka a jako takového jej vypustit vstříc nepřátelským vodám. A že tu toho na něj skutečně nečeká málo. Jak už to tak u Wormsů bývá, můžete se připravit na kupu legrační zábavy, vzrušení a i trochu toho adrenalinu. Čekají na vás intenzivní skládačky, zábavné mise, několik herních režimů a odemykatelné skryté možnosti. To vše a mnohem více. Stačí nainstalovat přes Steam a začít hrát.Červíci jsou zpět a spolu s nimi další super zábavné Wormsovské dobrodružství. Vašim úkolem tentokráte bude pasovat svého červíka do role neohroženého mariňáka a jako takového jej vypustit vstříc nepřátelským vodám. A že tu toho na něj skutečně nečeká málo. Jak už to tak u Wormsů bývá, můžete se připravit na kupu legrační zábavy, vzrušení a i... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Blast (87911) , Retro panenky

Worms Armageddon (87910)

Worms Armageddon (87910)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a strategie, Vrhněte se znovu do světa skvělé zábavy roztomilých červíků s pořádným arzenálem. Herní zážitek si můžete užít sami nebo tak jak je to nejlepší - s přáteli. VypnutoVrhněte se znovu do světa skvělé zábavy roztomilých červíků s pořádným arzenálem. Herní zážitek si můžete užít sami nebo tak jak je to nejlepší - s přáteli. Klíčové vlastnostiPoužívejte přes 55 podivných úžasných zbraní a nástrojů jako Zemětřesení, Zmrazení a Útok francouzských ovcí.Hrajte Deathmatch v singleplayeru nebo 40 vzrušujících misí kampaně.Naučte se nové taktiky díky pěti speciálním tréninkovým režimům jaké Závody ovcí, Šílené bedýnky a Pokročilý zbraňový trénink.Přes 30 vlastních a komediálních zvukových databází.Novinky v multiplayeru: Handikapy (přidejte nebo odeberte energii týmu), Spojenecké týmy (spojte se s ostatními proti jinému hráči), ‘Nemocní červi’, Home runy a spousta, spousta... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Armageddon (87910) , Retro vaha

Worms Pinball (87913)

Worms Pinball (87913)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a strategie, Pamatujete na roztomilé malé růžové červíky? Ano, jsou to oni. A vrací se v novém kabátku vyzbrojeni starými dovednosti, umem a neutuchajícím nezaměnitelným kouzlem. Vydávají se na výpravu po nejvíce realistických pinballových stolech, jaké kdy obývaly tuto planetu. Zažijte spolu s nimi řadu dobrodružství a nenechte je ve štychu, když zápasí se zvládnutím základů tajemného umění Worms™ Kung-Fu. Vrhněte se po hlavě do víru zábavy a prožijte pozdní noc s těmi nejdrsnějšími a nejrůžovějšími kovboji na této straně Texasu. Pouze Worms™ Pinball nabízí akcí nabitou pinball simulaci čistého červíctví!Klíčové vlastnostiRealistická a dynamická fyzikální simulaceVektorově zpracovaná kulička přesně reaguje na své okolí, čímž umocňuje pocit hry na reálném stole + možnost hrát až se 6 kuličkami najednouVysoce přesná a flexibilní simulace vektorové kuličky a odpalovačeMaximální přizpůsobení... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Pinball (87913) , Retro trouba

Martin Retro Light 3-Pack

Martin Retro Light 3-Pack
Detail

Kovové struny pro akustickou kytaru Společnost Martin přichází s vintage strunami, jejichž zvuk připomíná původní nástroje z počátku dvacátého století. Unikátní konstrukce podpoří přirozený zvuk vaší akustické kytary a vdechne jí nový život. Precizní válcovité vinutí z Monelu, což je velmi pevná slitina niklu a mědi, vylučuje prakticky jakékoliv poškození povrchu strun a následnou korozi. Jasný a konzistentní tón tak zůstane zachován po dlouhou dobu. Dalším specifikem je upravená tloušťka strun A, D a H přinášející vyvážený pocit ze hry a přesnější intonaci. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Martin Retro Light 3-Pack , Retro batoh

Mastodont Baits Boilie Worms

Mastodont Baits Boilie Worms
Detail

Worms boilies je naprosto unikátní svým složením a strukturou. Tato nástraha je vhodná na všechny typy vod, téměř celoročně, od jara do podzimu. Worms boilies je naprosto unikátní svým složením a strukturou. Tato nástraha je vhodná na všechny typy vod, téměř celoročně, od jara do podzimu. Je vhodné na krmné kampaně, kdy přiláká všechny kapry v okolí. Boilies Worms je pevnější, nerozpadající se a s jemnější strukturou tak, aby vydrželo čekat i delší dobu pro toho největšího kapra. Nejlepší boilies na překonání osobního rekordu ve velikosti úlovku. Toto boilies obsahuje 75% živočišných proteinů, extrakty z mořských živočichů, směs pikantního koření a prvotřídní anglické esence, ze kterých dominuje zejména patentka. Jedinečná struktura směsi představuje pro kapry doslova klam, kdy nástrahu dotykem vousů i zrakem, pokládají za shluk patentek nebo nitěnek, což je pro ně zcela přirozená potrava. Staňte se součástí naší revoluce v lovu na živočišné boilies. Doporučení: boilies, které je v případě potřeby vhodné i na větší a dlouhodobé krmné kampaně při standardní teplotě vody. Jako u všech HNV boilies je kouzlo úspěchu v pravidelnosti krmení, kdy postupem času počet záběrů graduje, dokud se nevyčerpá potenciál lovného místa na danou příchuť. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Mastodont Baits Boilie Worms , Retro telefon

PS4 hra Worms Battlegrounds

PS4 hra Worms Battlegrounds
Detail

Worms Battlegrounds je dosud největší a nejlepší hrou ze série Worms s větším počtem červíků, rozlehlejšími krajinami, dynamičtější vodou, bohatší nabídkou zbraní a více možnostmi úprav než kdy dřív! Worms Battlegrounds přináší nádherné trojrozměrné zpracování ve vysokém rozlišení, a přitom zachovává klasickou dvourozměrnou hratelnost neochvějně spojenou s touto sérií. Kromě toho nabízí také nové světelné efekty, nové funkce usnadňující vzájemné propojení hráčů nebo vzrušující novinky zatraktivňující hru pro jednoho hráče – prostě víc od všeho, co by si jen fanoušek série Worms mohl přát! Worms Battlegrounds spojuje přátele a stmeluje rodiny při jejich ušlechtilé snaze o sebezdokonalení, ovládnutí světa a také lásce k vybuchujícím ovcím! Vymazlená hra pro jednoho hráče: Díky vůbec poprvé přidaným fyzikálním vychytávkám přináší 25 příběhových misí pro jednoho hráče dosud nevídanou rozmanitost. Hromada podivuhodných zařízení okořeňuje hratelnost a vydatně zvyšuje přitažlivost sólového hraní Worms! Dokažte svou hbitost: K dispozici vám je navíc desítka speciálních misí „Worm-Ops“, v nichž musíte splnit zadaný úkol v co nejkratším čase. Rozšířená hra pro více hráčů: Hrajte až ve čtyřech hráčích lokálně nebo online v klasickém režimu „Deathmatch“ nebo v režimu „Fort“, ve kterém má každý z týmů k dispozici vlastní pevnost. Utvořte klan a postavte se světu: Spojte se s přáteli a dalšími hráči Worms Battlegrounds a postavte obávaný tým – pojmenujte svůj klan, navrhněte jeho emblém a povyšte ostatní hráče do rolí vůdců a důstojníků. Vstupte se svým klanem do ligy a společnými silami zanechte stopu v žebříčcích. Prázdnou vitrínu na trofeje nechce mít doma nikdo! Vydatné možnosti úprav: Ve hře naleznete přes 200 předmětů pro zkrášlování vašich červíků, kteří jsou navíc rozděleni do čtyř vylepšených tříd s novými speciálními schopnostmi, a také celkem 65 zbraní a pomůcek, včetně deseti zbrusu nových! Pustošte rozmanitou krajinu: Vyberte si kterékoliv z pěti rozlehlých prostředí a se vší láskou a péčí ho proměňte k nepoznání. A pokud vám to bude málo, sáhněte po editoru prostředí. Funkce nové generace: Světelná lišta ovladače DualShock 4 mění dynamicky barvu v závislosti na situaci vašeho červíka – na červenou v případě napadení, na modrou, když se váš červík ocitne pod hladinou dynamické vody, a na zelenou na znamení toho, že váš červík byl otráven. Navíc můžete vybrat až čtyři zbraně, mezi kterými pak lze rychle přepínat pomocí dotykového panelu. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako PS4 hra Worms Battlegrounds , Retro budik

Worms Revolution (PC) (88201)

Worms Revolution (PC) (88201)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie a závodní, Worms Revolution přináší další porci zábavy klasické tahové strategie. V hlavní roli opět oblíbení červíci! Vstupte do světa krásné 3D grafiky, která zároveň respektuje "2D hratelnost", kterou všichni tak milují. Hra nabídne nejen rozsáhlý singleplayer, ale samozřejmostí je také robustní multiplayerový mód pro online i lokální hru. VypnutoWorms Revolution přináší další porci zábavy klasické tahové strategie. V hlavní roli opět oblíbení červíci! Vstupte do světa krásné 3D grafiky, která zároveň respektuje "2D hratelnost", kterou všichni tak milují. Hra nabídne nejen rozsáhlý singleplayer, ale samozřejmostí je také robustní multiplayerový mód pro online i lokální hru. Poprvé si užijete například dynamickou vodu, platné fyzikální zákony nebo různé třídy červíků. V čem vás hra zaujme?Třídní boj! Vybírejte ze 4 různých tříd: voják, průzkumník, vědec a těžká váha.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Revolution (PC) (88201) , Mezi světy & mezisvěty: reloaded 2013 (978-80-87683-04-0)

Worms Battlegrounds - PS4 (5060236960498)

Worms Battlegrounds - PS4 (5060236960498)
Detail

Hra na konzoli - PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: akční a logická, pro online hraní vyžaduje předplatné PlayStation Plus, - zahrajte si klasické Worms, jen s více Wormíky, ve větším prostředí a s více zbraněmi, 65 zbraní, z toho deset úplně nových , perfektní pro více hráčů offline i online Vývojáři ze studia Team 17 stojí za celou legendární sérií Worms už od roku 1994. Pokud vás tato hra omylem minula, o hodně jste přišli. Právě však přišla ideální doba k vyzkoušení této klasické pecky. Nachystejte tedy svoji krásnou konzoli PlayStation 4 a vydejte se do víru neuvěřitelně zábavné hratelnosti. Červí legenda Díl s podtitulem Battlegrounds vyzobává vše dobré z předchozích částí a navrch přihazuje některé novinky. V první řadě se můžete těšit na několik tříd šikovných červíků. Jejich nesmrtelné hlášky, které hulákají při útoku na nepřátelského bratra, se jen tak neoposlouchají. V režimu jednoho hráče si projdete 25 misí s... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Battlegrounds - PS4 (5060236960498) , Dunaj: reloaded -the best of 1988-1996 - cd (pm0146-2)

Worms Clan Wars (87912)

Worms Clan Wars (87912)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, strategie a závodní, Zbrusu nová unikátní hra rozšiřující oblíbenou edici Wormsovských červíků se nese ve znamení zpřátelených klanů. Do rukou se vám dostává unikátní možnost vytvořit skutečně mocný tým – pojmenujte jej, vytvořte vlastní emblém, povyšte spoluhráče na lídry a důstojníky. Zúčastněte se ligového boje o umístění na nejvyšším místě v žebříčku nejlepších. Užijte si propracovaný singleplayerový příběhový režim plný rozlišných fyzikálních výmyslů. Překonejte nebezpečně se houpajících lanové mosty. Staňte se hrdiny a zachraňte přátele ze smrtících pastí. To vše a mnohem více přináší další kousek z Wormsovské červíkovské povedené partičky.Klíčové vlastnostiUnikátní funkce WormNET – herní lobby a chatovací systém, díky němuž můžete zůstat v kontaktu s přáteli i nepřáteliMobilní webová aplikace a také pro iOS a AndroidRozvoj kreativity díky integraci se Steam Workshop – krášlete červíky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Clan Wars (87912) , Uplet retro cars

Worms Crazy Golf (87916)

Worms Crazy Golf (87916)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, sportovní a závodní, Worms™ Crazy Golf vtipným způsobem kombinuje typicky výbušnou Wormsovskou akci se zajímavými hádankami, které vás chtě nechtě donutí k hlubšímu zamyšlení. Vše je postaveno na sérii výzev z oblasti crazy golfu. Užijte si všechny charakteristické znaky obchodní značky Worms™ jako je humor, komické násilí a perfektní kreslená vizualizace. To vše spolu s perfektní realitě se blížící golfovou hratelností tvoří zcela bezchybný celek nabitý vším, co by každá správná hra měla obsahovat. Tak neváhejte, naistalujte přes Steam a začněte si hrát!Klíčové vlastnostiRozsáhlý singleplayerový obsahLokální multiplayerová akceVysoká míra znovuhratelnostiTypický Wormskovský humor a postavyRozbalte to ve čtyřech a hrajte tolikrát, kolikrát se vám zlíbíDíky skutečně velmi rozsáhlému singleplayeru s velmi vysokou mírou znovuhratelnosti a lokálním multiplayerem, skrze nějž je možno zapojit až... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Crazy Golf (87916) , Gorenje retro lednice

Worms Ultimate Mayhem (88207)

Worms Ultimate Mayhem (88207)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, strategie a závodní, Roztomilí Wormsíci se přesouvají do trojrozměrného světa! Připravte si své zbraně a vrhněte se do nové tahové akce, plné zkázy a ničení. VypnutoRoztomilí Wormsíci se přesouvají do trojrozměrného světa! Připravte si své zbraně a vrhněte se do nové tahové akce, plné zkázy a ničení. 3D prostor přináší celou řadu strategických i herních možností, díky nimž vznikne dokonalá mela. Postupně projděte více než 70 misí pro jednoho hráče. K dispozici je samozřejmě také online i lokální multiplayer, obsahující pět režimů pro více hráčů, úspěchy, trofeje a spoustu dalších možností, jak upravovat červíky i zbraně dle vašich představ. Hlavní přednostiRozšířený obsah pro jednoho hráčeOnline a lokální multiplayerSkvělé soutěže v rámci systému SteamObrovské možnosti přizpůsobeníTradiční zbraně a schopnosti světa WormsPlně zničitelné prostředíNový mód obraz-v-obrazeCelá řada... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Ultimate Mayhem (88207) , Rychlovarna konvice retro

Worms W.M.D DIGITAL (226768)

Worms W.M.D DIGITAL (226768)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a strategie, Steam Červíci jsou zpět a ve skvělé formě. Worms Reloaded nabídne chytlavý singleplayer i online a offline multiplayer až pro čtyři hráče. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 79% Červí masakr je zpět v celé své parádě a přiváží s sebou nejen tanky a nálože humoru, ale především hodiny zábavy, o kterou se postará především multiplayer. Worms W.M.D nenabízí revoluční herní mechanismy nebo dechberoucí grafiku. Nic z toho však nepotřebuje, aby nabídla královskou zábavu - Games.cz. Vypnuto Klasické 2D pojetí červích bitev v ručně kreslené grafice. Vypnuto... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms W.M.D DIGITAL (226768) , Vestavna trouba retro

Skateboard NEX Color Worms

Skateboard NEX Color Worms
Detail

Skateboard určen pro rekreační jízdu na zpevněných plochách. Vysoká tvrdost koleček zaručuje dobrou rychlost a přilnavost. Použití 9-ti vrstvé překližky zaručuje vysokou pevnost skateboardu. Rychlou jízdu zaručují ložiska ABEC 7. Parametry: Rozměry: 78 x 20 cm Deska: 9-ti vrstvá laminována překližka, oboustraně profilovaná, leštěná Ložiska: ABEC 7 Truck: zpevněný hliníkový truck a podstava Kolečka: PU 54 x 36 mm / 85A Povrch desky: černý, protiskluzový Váha: 2,17 kg Váha uživatele: max 100 kg (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Skateboard NEX Color Worms

Martin Retro Custom Light 3-Pack

Martin Retro Custom Light 3-Pack
Detail

Kovové struny pro akustickou kytaru Společnost Martin přichází s vintage strunami, jejichž zvuk připomíná původní nástroje z počátku dvacátého století. Unikátní konstrukce podpoří přirozený zvuk vaší akustické kytary a vdechne jí nový život. Precizní válcovité vinutí z Monelu, což je velmi pevná slitina niklu a mědi, vylučuje prakticky jakékoliv poškození povrchu strun a následnou korozi. Jasný a konzistentní tón tak zůstane zachován po dlouhou dobu. Dalším specifikem je upravená tloušťka strun A, D a H přinášející vyvážený pocit ze hry a přesnější intonaci. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Martin Retro Custom Light 3-Pack

Pytle na odpadky Balvi Retro 3-pack

Pytle na odpadky Balvi Retro 3-pack
Detail

Pytle na odpadky z kolekce Balvi. Model vyroben z umělohmotného materiálu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Pytle na odpadky Balvi Retro 3-pack

Mastodont Baits Pasta 200ml - Worms

Mastodont Baits Pasta 200ml - Worms
Detail

Obalovací pasta z prvotřídních surovin. Obalovací pasta z prvotřídních surovin. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Mastodont Baits Pasta 200ml - Worms

Mastodont Baits Booster 500ml - Worms

Mastodont Baits Booster 500ml - Worms
Detail

Mastodont Baits je atraktivní booster který nerozpouští PVA a je ve vodě vysoce rozpustný. Obsahuje zejména aminokyseliny, vitamíny a CSL. Boostery zvyšují vnadící účinek vašich návnad a nástrah. Přivábí tak více ryb k vašemu prutu. Mastodont Baits je atraktivní booster který nerozpouští PVA a je ve vodě vysoce rozpustný. Obsahuje zejména aminokyseliny, vitamíny a CSL. Boostery zvyšují vnadící účinek vašich návnad a nástrah. Přivábí tak více ryb k vašemu prutu. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Mastodont Baits Booster 500ml - Worms

Crunchy worms - ochutnávkový balíček červíků

Crunchy worms - ochutnávkový balíček červíků
Detail

O tom, že hmyz je potravou budoucnosti, už nikdo nepochybuje. Pokud jste si hmyz oblíbili, nebo jen toužíte mu přijít na chuť, můžete vyzkoušet tento ochutnávkový balíček. Uvnitř se nachází čtyři příchutě červíků – sýrové, slaninové, solené a kombinaci chilli, česneku a koriandru. Zkuste mlsat zdravě bez jakýchkoliv předsudků, protože hmyz zkrátka chutná dobře a je plný živin, které potřebujeme. Toto ochutnávkové balení je ideální na vyzkoušení nebo jako originální netradiční dárek. (familium.cz)

Podobné produkty ako Crunchy worms - ochutnávkový balíček červíků

Crunchy worms - ochutnávkový balíček červíků

Crunchy worms - ochutnávkový balíček červíků
Detail

Už jste slyšeli o tom, že hmyz skvěle chutná a je hlavně zdravý? Zkuste jej ochutnat a poznáte sami, že červíci mohou mít skvělou chuť. V tomto ochutnávkovém balení se nachází hned čtyři příchutě: sýrová, slaninová, solená a kombinace chilli, česneku a koriandru. Konzumace je snadná. Červíky si můžete nasypat do misky ke sledování televize, nebo si je nasypat na salát, případně využít třeba do slaného pečiva, pokud si jej sami pečete. Fantazii se meze nekladou. Darujte originální netradiční dárek a ochutnejte jídlo budoucnosti. (babickarstvi.cz)

Podobné produkty ako Crunchy worms - ochutnávkový balíček červíků

Mastodont Baits Dip 250ml - Worms

Mastodont Baits Dip 250ml - Worms
Detail

Vysoce atraktivní rybářský dip Black Mamba je dobře rozpustný amino dip, který nerozpouští PVA Vysoce atraktivní rybářský dip Black Mamba je dobře rozpustný amino dip, který nerozpouští PVA (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Mastodont Baits Dip 250ml - Worms

Worms Rumble - Nintendo Switch (5056208809636)

Worms Rumble - Nintendo Switch (5056208809636)
Detail

Hra na konzoli - Nintendo Switch, krabicová verze s klíčem ke stažení, klíč pro Nintendo eShop, žánr: akční, - Worms Rumble přináší napínavé arénové meziplatformové souboje až 32 hráčů v reálném čase. Připravte se na divoké bitvy v režimu „Deathmatch“ i intenzivní akci v režimu „Last Worm Standing“. Takovéhle Worms jste ještě nehráli! Hra vyžaduje aktivní členství Nintendo Online. Změna je životKultovní série Worms je zpět. Tentokrát však nikoliv jako tahová strategie, nýbrž dynamická akce, v níž ovládáte pouze jediného červíka. V jeho kůži máte možnost běhat po různých úrovních a prostě zabíjet vše, co se vám postaví do cesty. Rozsáhlé mapyUtkejte se s kamarády na pestré škále různorodých map pro 32 hráčů. Bojujte v raketových silech, tunelech nebo obchodních domech a dejte všem na frak díky rozsáhlému spektrum ikonických... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Rumble - Nintendo Switch (5056208809636)

Worms Rumble - PC DIGITAL (1210483)

Worms Rumble - PC DIGITAL (1210483)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, - Zahrajte si oblíbené Wormsy tak jako nikdy dříve! Intenzivní real-time arénová akce až pro 32 hráčů. Změna je životKultovní série Worms je zpět v podobě Worms Rumble PC. Tentokrát však nikoliv jako tahová strategie, nýbrž dynamická akce, v níž ovládáte pouze jediného červíka. V jeho kůži máte možnost běhat po různých úrovních a prostě zabíjet vše, co se vám postaví do cesty. Rozsáhlé mapy ve Worms Rumble PCUtkejte se s kamarády na pestré škále různorodých map pro 32 hráčů. Bojujte v raketových silech, tunelech nebo obchodních domech a dejte všem na frak díky rozsáhlému spektrum ikonických zbraní. Stvořte ideálního červaRádi upravujete postavy? Ve Worms Rumble PC vám nic nebrání v tom svého červíka nejen vyzbrojit,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Rumble - PC DIGITAL (1210483)

Worms World Party Remastered (96306)

Worms World Party Remastered (96306)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a strategie, Představte si dokonalý on-line herní zážitek v kombinaci s nejpopulárnější Worms hrou všech dob, přidejte nálož achievementů, statistik, plnou podporu gamepadu, kapku 1080p / 60FPS, vše podtrženo vylepšenými zbraněmi, zvukovými efekty, vychytaným uživatelských rozhraním a máte Worms World Party Remaster!VypnutoPředstavte si dokonalý on-line herní zážitek v kombinaci s nejpopulárnější Worms hrou všech dob, přidejte nálož achievementů, statistik, plnou podporu gamepadu, kapku 1080p / 60FPS, vše podtrženo vylepšenými zbraněmi, zvukovými efekty, vychytaným uživatelských rozhraním a máte Worms World Party Remaster! Singleplayer, nebo až 6 hráčů vedoucí své Wormy do manicko chaotické bitevní řežby multiplayer zážitku. Jedinečná, nezvyklá, pobuřující, návyková a smrtící (alespoň pro Wormy) bojová hra je remástrovaná a připravena k akci!Hlavní přednostiPřístup k... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms World Party Remastered (96306)

Plakát Worms – 50 × 70 cm

Plakát Worms – 50 × 70 cm
Detail

Worms od Stephanie Specht obsahuje dva hravé a barevné přechodové červy pohybující se po kompozici. Jeden červ v červené a růžové přecházející do zelené je následován druhým růžovým, bílým a modrým. Měkcí, ale hranatí, dva grafičtí a stylizovaní červi sedí v hravé hranici, která promlouvá k odvážnému a eklektickému světu Stephanie Specht.> Rám není součástí balení.Zvýrazněte krásu plakátu pomocí dokonale padnoucího rámu. Rámy od značek PAPER COLLECTIVE a MADO jsou navrženy tak, aby perfektně doplnily plakáty a vaše prázdné stěny proměnily v uměleckou galerii. Nabídku rámů najdete zde. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Plakát Worms – 50 × 70 cm

Plakát Worms – 30 × 40 cm

Plakát Worms – 30 × 40 cm
Detail

Worms od Stephanie Specht obsahuje dva hravé a barevné přechodové červy pohybující se po kompozici. Jeden červ v červené a růžové přecházející do zelené je následován druhým růžovým, bílým a modrým. Měkcí, ale hranatí, dva grafičtí a stylizovaní červi sedí v hravé hranici, která promlouvá k odvážnému a eklektickému světu Stephanie Specht.> Rám není součástí balení.Zvýrazněte krásu plakátu pomocí dokonale padnoucího rámu. Rámy od značek PAPER COLLECTIVE a MADO jsou navrženy tak, aby perfektně doplnily plakáty a vaše prázdné stěny proměnily v uměleckou galerii. Nabídku rámů najdete zde. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Plakát Worms – 30 × 40 cm

Matrix: Reloaded (BLU-RAY)

Matrix: Reloaded (BLU-RAY)
Detail

Perfektní HD obraz a čistý digitální zvuk na dosah s BLU-RAY filmem Matrix Reloaded (2003). Ve druhém pokračování trilogie Matrix pokračuje Neo (Keanu Reeves) společně s Morpheem (Laurence Fishburne) a Trinity (Carrie-Anne Moss) v boji proti počítačovým vládcům univerza. Čeká je boj s armádou strojů a jejich arzenálem počítačově nelidských schopností a zbraní. Pokud ale chtějí zastavit zotročování lidstva, není jiná možnost než boj na život a na smrt. Nezbývá jim nic jiného než proniknout hluboko do struktur Matrixu a během 72 hodin objevit a zlikvidovat centrum Zion i s jeho pomocnými jednotkami. A aby toho nebylo málo, Neo ze svých temných nočních můr ví, že Trinitiným osudem je smrt. Neo se však proti osudu už jednou dokázal vzbouřit ... OBRAZ V OBRAZE! – napínavé dobrodružství pokračuje. Herci a filmový štáb vám umožní interaktivní prohlídku filmařského procesu.BONUSOVÉ MATERIÁLY:• Psaný úvod od bratrů Wachowských• 2 komentáře:- Filosofové: Dr. Cornel West a Ken Wilber - Kritici: Todd McCarthy, John Powers a David Thomson• ZA MATRIXEM dokumentární galerie: 4 bonusy včetně RELOADED: FILMOVÉ CENY MTV• VÍTEJTE V MATRIXU: HRA – Dokument• VÍTEJTE V MATRIXU: Sledujte 23 hraných akčních scén, původně natočených pro videohru, které zapadají do akčních sekvencí filmu MATRIX RELOADED.• HONIČKA V AUTECH dokumentární galerie:9 bonusů• SOUBOJ V ČAJOVNĚ: dokumentární galerie: 2 bonusy• UNPLUGGED dokumentární galerie: 5 bonusů• JÁ JE ZVLÁDNU dokumentární galerie: 4 bonusy• VYHNANCI: dokumentární galerie: 2 bonusy• P.O.D.SLEEPING AWAKE Hudební video• Filmové upoutávka a TV Spoty (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Matrix: Reloaded (BLU-RAY)

BATOH GANT D1. RETRO BACK PACK modrá None

BATOH GANT D1. RETRO BACK PACK modrá None
Detail

Sportovní batoh s nápisem brandu v kontrastním provedení. Praktická vnější kapsa na zip, nastavitelné popruhy na zádech s měkkým polstrováním, ucho pro přenášení v ruce. Batoh je ušit z odolného, velmi lehkého a snadno udržovatelného syntetického materiálu. Stylový doplněk vhodný pro sportovní využití i běžné nošení. Rozměry: 32 x 43 x 14 cm (gant.cz)

Podobné produkty ako BATOH GANT D1. RETRO BACK PACK modrá None

adidas Originals Retro Luxury Tee 'Trend Pack' HL0038

adidas Originals Retro Luxury Tee 'Trend Pack' HL0038
Detail

adidas Originals Retro Luxury Tee 'Trend Pack' HL0038 Výrobce: adidas Originals Model: Retro Luxury Tee Číslo dílu: HL0038 Sezona: Podzim / Zima 21 Material: 100% bavlna Barva: broskvový Informace: Klasické dámské tričkovolný střihStandardní délkaKulatý žebrovaný výstřihMěkká bavlněná tkaninana přední straně je vytištěn nápis s logemdesign trička v retro stylu 70 letadidas je partnerem společnosti Better Cotton Initiative (BCI) - neziskové organizace, která se snaží zvýšit standardy pro pěstování bavlny ve světě (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako adidas Originals Retro Luxury Tee 'Trend Pack' HL0038

adidas Originals Retro Luxury Tee 'Trend Pack' HL0038

adidas Originals Retro Luxury Tee 'Trend Pack' HL0038
Detail

adidas Originals Retro Luxury Tee 'Trend Pack' HL0038 Výrobce: adidas Originals Model: Retro Luxury Tee Číslo dílu: HL0038 Sezona: Podzim / Zima 21 Material: 100% bavlna Barva: broskvový Informace: Klasické dámské tričkovolný střihStandardní délkaKulatý žebrovaný výstřihMěkká bavlněná tkaninana přední straně je vytištěn nápis s logemdesign trička v retro stylu 70 letadidas je partnerem společnosti Better Cotton Initiative (BCI) - neziskové organizace, která se snaží zvýšit standardy pro pěstování bavlny ve světě (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako adidas Originals Retro Luxury Tee 'Trend Pack' HL0038

adidas Originals Retro Luxury Tee 'Trend Pack' HL0038

adidas Originals Retro Luxury Tee 'Trend Pack' HL0038
Detail

adidas Originals Retro Luxury Tee 'Trend Pack' HL0038 Výrobce: adidas Originals Model: Retro Luxury Tee Číslo dílu: HL0038 Sezona: Podzim / Zima 21 Material: 100% bavlna Barva: broskvový Informace: Klasické dámské tričkovolný střihStandardní délkaKulatý žebrovaný výstřihMěkká bavlněná tkaninana přední straně je vytištěn nápis s logemdesign trička v retro stylu 70 letadidas je partnerem společnosti Better Cotton Initiative (BCI) - neziskové organizace, která se snaží zvýšit standardy pro pěstování bavlny ve světě (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako adidas Originals Retro Luxury Tee 'Trend Pack' HL0038

Sada ozdobných pásek Designworks Ink Retro 3-pack

Sada ozdobných pásek Designworks Ink Retro 3-pack
Detail

Sada ozdobných pásek z kolekce Designworks Ink. Model vyroben z papíru. (answear.cz)

Podobné produkty ako Sada ozdobných pásek Designworks Ink Retro 3-pack

Mastodont Baits Boilie Worms - 20mm 5kg

Mastodont Baits Boilie Worms - 20mm 5kg
Detail

Worms boilies je naprosto unikátní svým složením a strukturou. Tato nástraha je vhodná na všechny typy vod, téměř celoročně, od jara do podzimu. Worms boilies je naprosto unikátní svým složením a strukturou. Tato nástraha je vhodná na všechny typy vod, téměř celoročně, od jara do podzimu. Je vhodné na krmné kampaně, kdy přiláká všechny kapry v okolí. Boilies Worms je pevnější, nerozpadající se a s jemnější strukturou tak, aby vydrželo čekat i delší dobu pro toho největšího kapra. Nejlepší boilies na překonání osobního rekordu ve velikosti úlovku. Toto boilies obsahuje 75% živočišných proteinů, extrakty z mořských živočichů, směs pikantního koření a prvotřídní anglické esence, ze kterých dominuje zejména patentka. Jedinečná struktura směsi představuje pro kapry doslova klam, kdy nástrahu dotykem vousů i zrakem, pokládají za shluk patentek nebo nitěnek, což je pro ně zcela přirozená potrava. Staňte se součástí naší revoluce v lovu na živočišné boilies. Doporučení: boilies, které je v případě potřeby vhodné i na větší a dlouhodobé krmné kampaně při standardní teplotě vody. Jako u všech HNV boilies je kouzlo úspěchu v pravidelnosti krmení, kdy postupem času počet záběrů graduje, dokud se nevyčerpá potenciál lovného místa na danou příchuť. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Mastodont Baits Boilie Worms - 20mm 5kg
Worms Rumble - Nintendo Switch (5056208809636), Matrix Reloaded - Blu-ray (W00508), Tropical FD Blood Worms 100 ml 7 g (5900469111437), Chilli Reaper Reloaded Pistol Petrol (4260410078778), Chilli Reaper Reloaded Ghost Copper (4260410078785), Chilli Reaper Reloaded Ghost Blue (4260410078792), Chilli Reaper Reloaded Rebel Lime (4260410078808), REVOLUTION Big Lash Reloaded Volume Mascara (5057566546942), Chilli kolečko Reloaded 120 mm neochrome (CEW0027), REVOLUTION Reloaded Sugar Pie 16,5 g (5057566450133), Matrix Reloaded (2 disky) - Blu-ray + 4 K (W02671), REVOLUTION Maxi Reloaded Palette Monster Mattes 60,75 g (5057566108737), Just Cause 4: Reloaded Edition - Xbox Digital (G3Q-00854), Chilli kolečko Reloaded 120 mm Ghost Blue (1045-5), retro konzole, retro cedule, retro lednice, retro radio, retro panenky, retro vaha, retro trouba, retro batoh, retro telefon, retro budik, Mezi světy & mezisvěty: Reloaded 2013 (978-80-87683-04-0), Dunaj: Reloaded -The Best of 1988-1996 - CD (PM0146-2), uplet retro cars, gorenje retro lednice, rychlovarna konvice retro, vestavna trouba retro