Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×15 m hnědý (287675)

Produkt Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×15 m hnědý (287675) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×15 m hnědý (287675) upraviť a produkt hľadať znova.

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×15 m hnědý (287675)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×15 m hnědý (287675)
Detail

Koberec - běhoun, venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 160 × 1500 cm (Š×D), výška vlasu 20 mm, materiál polyester, hnědá barva Se svým protáhlým stylem patří mezi běhouny, jež dobře vypadají před francouzským oknem nebo kuchyňskou linkou. Běhoun není jen designový kousek do vaší domácnosti. Příjemně izoluje vaše kroky od studené podlahy a současně ochrání povrch pod sebou. Jeho obdélníkový tvar výborně zútulní celý prostor. Zatímco jeho hnědá barva nabízí vkusnou eleganci, použité materiály zase dlouhou životnost, díky čemuž bude zdobit váš prostor po dlouhá léta. Materiálem použitým k výrobě tohoto produktu je polyester. Koberec SHUMEE má precizní provedení, které je ideální pro venkovní použití. Venkovní koberec snese déšť, sníh, slunce i špínu. Nejen, že je vysoce odolný, ale zároveň nepotřebuje skoro žádnou údržbu po celý rok. Zamilujete si jej, pokud preferujete kobercový povrch na střešní terase, balkonu nebo třeba pod pergolou. Je vyroben pomocí tradiční... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×15 m hnědý (287675) , Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×15 m hnědý (287675)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×15 m antracitový (287669)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×15 m antracitový (287669)
Detail

Koberec - běhoun, venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 160 × 1500 cm (Š×D), výška vlasu 20 mm, materiál polyester, antracitová barva Jeho protáhlý styl jej řadí mezi běhouny, jež dobře vypadají před francouzským oknem nebo kuchyňskou linkou. Běhoun má funkci designovou, ale také užitkovou. Příjemně izoluje vaše kroky od studené podlahy a současně ochrání povrch pod sebou. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru zcela nový rozměr. Zatímco jeho antracitová barva nabízí vkusnou eleganci, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak si pořídíte ozdobu na dlouhá léta. K výrobě tohoto produktu slouží polyester. Koberec SHUMEE má kvalitní zpracování, které je ideální pro venkovní využití. Venkovní koberec můžete nechat zmoknout, zasněžit nebo i zašpinit. Může se pochlubit odolným a téměř bezúdržbovým povrchem po celý rok. Je skvělou volbou, pokud si hovíte rádi v zimní zahradě či na pergole. Při výrobě byla použita tradiční tkaná technologie, která se zaslouží o delší... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×15 m antracitový (287669) , Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m hnědý

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m hnědý

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m hnědý
Detail

Koberec - běhoun, venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 160 × 2000 cm (Š×D), výška vlasu 2 mm, materiál polyester, hnědá barva Díky své protáhlé délce patří k běhounům, jež vyniknou zejména v dlouhých předsíních, halách či chodbách. Běhoun není jen designový kousek do vaší domácnosti. Ztlumí vaše kroky, izoluje vás od chladu podlahy a zároveň chrání povrch pod sebou. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru zcela nový rozměr. Zatímco jeho hnědá barva přináší vkusnou nadčasovost, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak budete mít doma nadčasový kousek. K výrobě tohoto produktu slouží polyester. Koberec SHUMEE má precizní provedení, které je vhodné pro venkovní použití. Venkovní koberec se nezalekne žádného počasí. Nemusíte se o něj nijak zvlášť starat, je téměř bezúdržbový a velmi odolný. Zamilujete si jej, pokud máte rádi koberce v zimní zahradě, na terase nebo pergole. Při výrobě byla použita tradiční tkaná technologie, která se postará o jeho dlouhou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m hnědý , Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m hnědý (287674)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m hnědý (287674)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m hnědý (287674)
Detail

Koberec - běhoun, venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 160 × 1000 cm (Š×D), výška vlasu 20 mm, materiál polyester, hnědá barva Jeho protáhlý styl jej řadí mezi běhouny, jež se budou vyjímat v dlouhých chodbách, halách nebo předsíních. Běhoun není jen designový kousek do vaší domácnosti. Ztlumí vaše kroky, izoluje vás od chladu podlahy a zároveň chrání povrch pod sebou. Jeho obdélníkový tvar vytvoří design celého prostoru. Zatímco jeho hnědá barva přináší vkusnou nadčasovost, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak si můžete jeho krásy užívat po dlouhý čas. K výrobě tohoto produktu byl zvolen kvalitní materiál, jakým je polyester. Koberec SHUMEE má precizní provedení, které je ideální pro venkovní použití. Venkovní koberec můžete nechat zmoknout, zasněžit nebo i zašpinit. Je vysoce odolný a nepotřebuje údržbu během roku. Zamilujete si jej, pokud preferujete kobercový povrch na střešní terase, balkonu nebo třeba pod pergolou. Je zhotoven na základě... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m hnědý (287674) , Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×15 m antracitový (287669)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m šedý (287673)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m šedý (287673)
Detail

Koberec - venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 160 × 2000 cm (Š×D), materiál polyester, šedá barva Jeho metrážové provedení umožňuje ustřihnutí vámi vybrané délky. Vybírá se pro pokrytí celé plochy pokoje. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru nový nádech. Zatímco jeho šedá barva přináší vkusnou nadčasovost, kvalitní materiály zase dlouhou životnost, a tak si můžete jeho krásy užívat po dlouhý čas. K výrobě tohoto produktu posloužil kvalitní materiál, konkrétně polyester. Koberec SHUMEE má precizní provedení, které je určené pro venkovní použití. Venkovní koberec se nezalekne žádného počasí. Jeho výhodou je odolný, hladký a prakticky bezúdržbový povrch po celý rok. Je skvělou volbou, pokud preferujete kobercový povrch na střešní terase, balkonu nebo třeba pod pergolou. Je vyroben pomocí tradiční tkané technologie, která se zaručí za dlouhou životnost. Není výjimkou, že při správném zacházení přečká i několik generací. Rozměry koberce SHUMEE jsou 160 × 2000 cm (š×d).... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m šedý (287673) , Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m antracitový (287670)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m antracitový (287668)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m antracitový (287668)
Detail

Koberec - běhoun, venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 160 × 1000 cm (Š×D), výška vlasu 20 mm, materiál polyester, antracitová barva Díky svému protáhlému stylu patří mezi běhouny, jež dobře vypadají před francouzským oknem nebo kuchyňskou linkou. Běhoun má funkci designovou, ale také užitkovou. Příjemně izoluje vaše kroky od studené podlahy a současně ochrání povrch pod sebou. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru nový nádech. Zatímco jeho antracitová barva přináší vkusnou nadčasovost, kvalitní materiály zase dlouhou životnost, a tak si pořídíte ozdobu na dlouhá léta. Materiálem použitým k výrobě tohoto produktu je polyester. Koberec SHUMEE má kvalitní zpracování, které je vhodné pro venkovní využití. Venkovní koberec se nezalekne žádného počasí. Může se pochlubit odolným a téměř bezúdržbovým povrchem po celý rok. Je skvělou volbou, pokud vyhledáváte kobercový povrch nejen doma, ale i na terase, balkoně nebo na pergole. Je vyroben pomocí tradiční tkané technologie,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m antracitový (287668) , Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m antracitový (287668)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m šedý (287671)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m šedý (287671)
Detail

Koberec - běhoun, venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 160 × 1000 cm (Š×D), výška vlasu 20 mm, materiál polyester, šedá barva Díky své protáhlé délce patří k běhounům, jež najdou uplatnění v dlouhých chodbách, halách a předsíních. Běhoun má funkci designovou, ale také užitkovou. Izoluje vás od chladné podlahy a ztlumí vaše kroky. Jeho obdélníkový tvar výborně zútulní celý prostor. Zatímco jeho šedá barva přináší vkusnou nadčasovost, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak budete mít doma nadčasový kousek. Materiálem použitým k výrobě tohoto produktu je polyester. Koberec SHUMEE má kvalitní zpracování, které je ideální pro venkovní využití. Venkovní koberec je připraven na rozmary každého počasí. Nejen, že je vysoce odolný, ale zároveň nepotřebuje skoro žádnou údržbu po celý rok. Zamilujete si jej, pokud máte rádi kobercový povrch na střešní terase, lodžii nebo třeba na verandě. Při výrobě byla použita tradiční tkaná technologie, která se zaručí za... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m šedý (287671) , Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m šedý (287673)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m antracitový (287670)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m antracitový (287670)
Detail

Koberec - venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 160 × 2000 cm (Š×D), materiál polyester, šedá barva Jeho metrážové provedení umožňuje zvolit si délku, jakou potřebujete. Většinou se pokládá na celou plochu místnosti. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru nový nádech. Zatímco jeho šedá barva přináší vkusnou nadčasovost, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak budete mít doma nadčasový kousek. K výrobě tohoto produktu byl zvolen kvalitní materiál, jakým je polyester. Koberec SHUMEE má precizní provedení, které je určené pro venkovní využití. Venkovní koberec můžete nechat zmoknout, zasněžit nebo i zašpinit. Nejen, že je vysoce odolný, ale zároveň nepotřebuje skoro žádnou údržbu po celý rok. Zamilujete si jej, pokud vyhledáváte kobercový povrch nejen doma, ale i na terase, balkoně nebo na pergole. K výrobě zvolili tradiční tkanou technologii, která se zaručí za dlouhou životnost. Při správném zacházení přežije i několik generací. Rozměry koberce SHUMEE činí 160... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m antracitový (287670) , Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m šedý (287671)

Výstavářský koberec hladký 1×24 m červený (30081)

Výstavářský koberec hladký 1×24 m červený (30081)
Detail

Koberec - běhoun, venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 100 × 2400 cm (Š×D), výška vlasu 20 mm, materiál polyester, červená barva Se svým protáhlým stylem patří mezi běhouny, jež vyniknou zejména v dlouhých předsíních, halách či chodbách. Běhoun má funkci designovou, ale také užitkovou. Příjemně izoluje vaše kroky od studené podlahy a současně ochrání povrch pod sebou. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru zcela nový rozměr. Zatímco jeho červená barva nabízí vkusnou eleganci, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak budete mít doma nadčasový kousek. K výrobě tohoto produktu byl zvolen kvalitní materiál, jakým je polyester. Koberec SHUMEE má precizní provedení, které je vhodné pro venkovní využití. Venkovní koberec snese déšť, sníh, slunce i špínu. Nejen, že je vysoce odolný, ale zároveň nepotřebuje skoro žádnou údržbu po celý rok. Oblíbíte si jej, pokud preferujete kobercový povrch na střešní terase, balkonu nebo třeba pod pergolou. K výrobě zvolili tradiční... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavářský koberec hladký 1×24 m červený (30081) , Výstavářský koberec hladký 1,6×12 m červený (287678)

Výstavářský koberec hladký 1x12 m zelený (30076)

Výstavářský koberec hladký 1x12 m zelený (30076)
Detail

Koberec - běhoun, venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 100 × 1200 cm (Š×D), výška vlasu 20 mm, materiál polyester, zelená barva Se svým protáhlým stylem patří mezi běhouny, jež najdou uplatnění v dlouhých chodbách, halách a předsíních. Běhoun má pevně stanovenou šířku a je v poslední době stále vyhledávanější. Příjemně izoluje vaše kroky od studené podlahy a současně ochrání povrch pod sebou. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru nový nádech. Zatímco jeho zelená barva nabízí vkusnou eleganci, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak si pořídíte ozdobu na dlouhá léta. K výrobě tohoto produktu slouží polyester. Koberec SHUMEE má kvalitní zpracování, které je určené pro venkovní využití. Venkovní koberec se nezalekne žádného počasí. Nemusíte se o něj nijak zvlášť starat, je téměř bezúdržbový a velmi odolný. Je skvělou volbou, pokud si hovíte rádi v zimní zahradě či na pergole. Je zhotoven na základě tradiční tkané technologie, která zajišťuje jeho dlouhou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavářský koberec hladký 1x12 m zelený (30076) , Výstavářský koberec hladký 1x12 m červený (30080)

Výstavářský koberec hladký 1x12 m červený (30080)

Výstavářský koberec hladký 1x12 m červený (30080)
Detail

Koberec - běhoun, venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 100 × 1200 cm (Š×D), výška vlasu 20 mm, materiál polyester, červená barva Se svým protáhlým stylem patří mezi běhouny, jež se hodí do dlouhých předsíní, chodeb nebo hal. Běhoun má pevně stanovenou šířku a je v poslední době stále vyhledávanější. Ztlumí vaše kroky, izoluje vás od chladu podlahy a zároveň chrání povrch pod sebou. Jeho obdélníkový tvar výborně zútulní celý prostor. Zatímco jeho červená barva přináší vkusnou nadčasovost, použité materiály zase dlouhou životnost, díky čemuž bude zdobit váš prostor po dlouhá léta. K výrobě tohoto produktu byl zvolen kvalitní materiál, jakým je polyester. Koberec SHUMEE má kvalitní zpracování, které je určené pro venkovní použití. Venkovní koberec snese déšť, sníh, slunce i špínu. Je vysoce odolný a nepotřebuje údržbu během roku. Je skvělou volbou, pokud vyhledáváte kobercový povrch nejen doma, ale i na terase, balkoně nebo na pergole. Je zhotoven na základě... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavářský koberec hladký 1x12 m červený (30080) , Výstavářský koberec hladký 1x12 m zelený (30076)

Výstavářský koberec hladký 1,6×12 m zelený (287677)

Výstavářský koberec hladký 1,6×12 m zelený (287677)
Detail

Koberec - venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 160 × 1200 cm (Š×D), materiál polyester, zelená barva Jeho metrážové vyhotovení nabízí vybrat si délku podle vaší potřeby. Vybírá se pro pokrytí celé plochy pokoje. Jeho obdélníkový tvar výborně zútulní celý prostor. Zatímco jeho zelená barva přináší vkusnou nadčasovost, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak budete mít doma nadčasový kousek. Ke zhotovení tohoto produktu byl použitý kvalitní materiál, jako je polyester. Koberec SHUMEE má kvalitní zpracování, které je určené pro venkovní využití. Venkovní koberec se nezalekne žádného počasí. Nemusíte se o něj nijak zvlášť starat, je téměř bezúdržbový a velmi odolný. Oblíbíte si jej, pokud máte rádi koberce v zimní zahradě, na terase nebo pergole. Při výrobě byla použita tradiční tkaná technologie, která se zaslouží o delší životnost. S péčí tak dokáže vydržet i několik let nebo generací. Rozměry koberce SHUMEE činí 160 × 1200 cm (š×d). Zásadní vlastnosti... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavářský koberec hladký 1,6×12 m zelený (287677) , Kusový koberec porto hnědý (vopi357nad)

Výstavářský koberec hladký 1,6×12 m červený (287678)

Výstavářský koberec hladký 1,6×12 m červený (287678)
Detail

Koberec - běhoun, venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 160 × 1200 cm (Š×D), výška vlasu 20 mm, materiál polyester, červená barva Se svým protáhlým stylem patří mezi běhouny, jež dobře vypadají před francouzským oknem nebo kuchyňskou linkou. Běhoun není jen designový kousek do vaší domácnosti. Příjemně izoluje vaše kroky od studené podlahy a současně ochrání povrch pod sebou. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru zcela nový rozměr. Zatímco jeho červená barva nabízí vkusnou eleganci, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak si pořídíte ozdobu na dlouhá léta. K výrobě tohoto produktu posloužil kvalitní materiál, konkrétně polyester. Koberec SHUMEE má kvalitní zpracování, které je určené pro venkovní využití. Venkovní koberec snese déšť, sníh, slunce i špínu. Jeho výhodou je odolný, hladký a prakticky bezúdržbový povrch po celý rok. Zamilujete si jej, pokud vyhledáváte kobercový povrch nejen doma, ale i na terase, balkoně nebo na pergole. Je vyroben pomocí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavářský koberec hladký 1,6×12 m červený (287678) , Hnědý leopardí koberec nambung, 250282 (beliani_250282)

Kärcher - Vysokotlaký čistič HD 6/15 M Plus

Kärcher - Vysokotlaký čistič HD 6/15 M Plus
Detail

Výkonný vysokotlaký čistič HD 6/15 M Plus zatočí s nečistotami všeho druhu. Poradí si s úklidem v horizontální i vertikální poloze. K provozu nepotřebuje vodu ohřívat – šetří tak vaši peněženku. Silné třípístové čerpadlo natlakuje proud vody na 15 MPa, takže pohodlně odstraníte i odolnou špínu. Životnost zařízení prodlužuje automatická přetlaková pojistka a velký vstupní filtr, díky kterým vám čistič vydrží sloužit opravdu dlouho. Stroj jednoduše přesunete na místo úklidu pomocí dvojice robustních koleček a výsuvného madla. Vysokotlaká pistole EASY!Force se pohodlně drží a při práci ji navíc nemusíte neustále svírat, takže se vám neunaví ruce. Praktické rychlospojky EASY!Lock umožňují snadnou výměnu příslušenství. Vybavení čističe pak po práci lehce připevníte k tělu stroje – nezabere vám tak mnoho místa. (karcher.cz)

Podobné produkty ako Kärcher - Vysokotlaký čistič HD 6/15 M Plus , Bambusový koberec 120x180 cm hnědý (247208)

Mujkoberec.cz Metrážový koberec Optik 15 Hnědý - bez obšití Hnědá 4m

Mujkoberec.cz Metrážový koberec Optik 15 Hnědý -  bez obšití  Hnědá 4m
Detail

Optik je hnědý moderní bytový koberec, který se hodí do každé domácnosti. Především do obývacího pokoje a ložnice. Jedná se "berber" smyčku na filcu. Věříme, že si tento koberec oblíbíte díky jeho snadné údržbě a protihlukovému účinku. (mujkoberec.cz)

Podobné produkty ako Mujkoberec.cz Metrážový koberec Optik 15 Hnědý - bez obšití Hnědá 4m , Kusový koberec porto hnědý kruh (vopi373nad)

Mujkoberec.cz Metrážový koberec Optik 15 Hnědý - s obšitím Hnědá 4m

Mujkoberec.cz Metrážový koberec Optik 15 Hnědý -  s obšitím  Hnědá 4m
Detail

Optik je hnědý moderní bytový koberec, který se hodí do každé domácnosti. Především do obývacího pokoje a ložnice. Jedná se "berber" smyčku na filcu. Věříme, že si tento koberec oblíbíte díky jeho snadné údržbě a protihlukovému účinku. (mujkoberec.cz)

Podobné produkty ako Mujkoberec.cz Metrážový koberec Optik 15 Hnědý - s obšitím Hnědá 4m , Bambusový koberec 80x200 cm hnědý (247205)

Smršťovací bužírka bez lepidla CellPack SB3-1 203787 3:1, -55 - +135 °C, 3 mm, hnědá, 15 m

Detail

15 m·Poměr smrštění: 3:1·hnědá·Jmenovitý průměr (před smrštěním): 3 mm (conrad.cz)

Podobné produkty ako Smršťovací bužírka bez lepidla CellPack SB3-1 203787 3:1, -55 - +135 °C, 3 mm, hnědá, 15 m , Bambusový koberec 160x230 cm hnědý (245823)

Kärcher - Vysokotlaká hadice, 15 m, DN 6, 250 bar, 1 x připojení EASY! Lock / 1 x AVS hadice

Kärcher - Vysokotlaká hadice, 15 m, DN 6, 250 bar, 1 x připojení EASY! Lock / 1 x AVS hadice
Detail

15 m vysokotlaká hadice s patentovaným (rotujícím) konektorem AVS spouštěcí pistole a vsuvkou pro naviják hadice. (karcher.cz)

Podobné produkty ako Kärcher - Vysokotlaká hadice, 15 m, DN 6, 250 bar, 1 x připojení EASY! Lock / 1 x AVS hadice , Bambusový koberec 150x200 cm hnědý (247209)

Kärcher - Vysokotlaká hadice, 15 m, DN 6, 250 bar, 1 x připojení EASY! Lock / 1 x AVS hadice

Kärcher - Vysokotlaká hadice, 15 m, DN 6, 250 bar, 1 x připojení EASY! Lock / 1 x AVS hadice
Detail

15 m vysokotlaká hadice s patentovaným (rotujícím) konektorem AVS spouštěcí pistole a vsuvkou pro naviják hadice. (karcher.cz)

Podobné produkty ako Kärcher - Vysokotlaká hadice, 15 m, DN 6, 250 bar, 1 x připojení EASY! Lock / 1 x AVS hadice , Koberec hnědý gepard nambung, 250284 (beliani_250284)

Kärcher - Vysokotlaká hadice, 15 m, DN 6, 300 bar, 1 x připojení EASY! Lock / 1 x AVS hadice

Kärcher - Vysokotlaká hadice, 15 m, DN 6, 300 bar, 1 x připojení EASY! Lock / 1 x AVS hadice
Detail

Pro pracovní tlak do 300 bar: 15 m dlouhá vysokotlaká hadice (DN 6) s přípojekou AVS na navíjecí buben hadice a ruční šroubení EASY!Lock. (karcher.cz)

Podobné produkty ako Kärcher - Vysokotlaká hadice, 15 m, DN 6, 300 bar, 1 x připojení EASY! Lock / 1 x AVS hadice , Kusový koberec eton hnědý kruh (vopi784nad)

Lepicí páska 3M 42041550, (d x š) 15 m x 50 mm, hnědá, 1 ks

Lepicí páska 3M 42041550, (d x š) 15 m x 50 mm, hnědá, 1 ks
Detail

hnědá·(d x š) 15 m x 50 mm·oboustranně lepicí (conrad.cz)

Podobné produkty ako Lepicí páska 3M 42041550, (d x š) 15 m x 50 mm, hnědá, 1 ks , Hi zahradní zástěna 3×1,6 m černá polyester 423919 (423919)

Mujkoberec.cz 135x500 cm Metrážový koberec Optik 15 Hnědý - bez obšití Hnědá

Mujkoberec.cz  135x500 cm Metrážový koberec Optik 15 Hnědý -  bez obšití  Hnědá
Detail

Optik je hnědý moderní bytový koberec, který se hodí do každé domácnosti. Především do obývacího pokoje a ložnice. Jedná se "berber" smyčku na filcu. Věříme, že si tento koberec oblíbíte díky jeho snadné údržbě a protihlukovému účinku. (mujkoberec.cz)

Podobné produkty ako Mujkoberec.cz 135x500 cm Metrážový koberec Optik 15 Hnědý - bez obšití Hnědá , Plotový dílec se sloupky železo 1,7 × 1,6 m zelený (144935)

Kärcher - Vysokotlaká hadice, 15 m, DN 6, 250 bar, 1 x připojení hadicového navijáku M22 x 1,5 / 1 x AVS

Kärcher - Vysokotlaká hadice, 15 m, DN 6, 250 bar, 1 x připojení hadicového navijáku M22 x 1,5 / 1 x AVS
Detail

S patentovanou přípojkou AVS v pistoli (otočné uložení) a ručním šroubováním. M 22 x 1,5 s ochranou proti zlomení. NW 6/155°C/250 bar (karcher.cz)

Podobné produkty ako Kärcher - Vysokotlaká hadice, 15 m, DN 6, 250 bar, 1 x připojení hadicového navijáku M22 x 1,5 / 1 x AVS , Plotový dílec se sloupky železo 3,4×1,6 m zelený 278671

Kusový koberec Panamero 15 200 × 290 cm (21D2235/6)

Kusový koberec Panamero 15 200 × 290 cm (21D2235/6)
Detail

Koberec - kusový, tvar obdélníkový, rozměry 200 × 290 cm (Š×D), výška vlasu 9 mm, materiál polypropylen, béžová a hnědá barva Jestli vybíráte nový koberec, který přinese do vaší místnosti pohodlí a příjemnou atmosféru, zvolte koberec 4sleep. Jde o kusový typ, který rozjasní každý prostor. Kusový koberec změní nádech místnosti a doplní tak interiér. Jeho obdélníkový tvar výborně zútulní celý prostor. Zatímco jeho béžová a hnědá barva nabízí vkusnou eleganci, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak si pořídíte ozdobu na dlouhá léta. K výrobě tohoto produktu slouží polypropylen. Koberec 4sleep má precizní provedení, které se hodí pro vnitřní použití. K výrobě zvolili tradiční tkanou technologii, která zajišťuje jeho dlouhou životnost. Není výjimkou, že při správném zacházení přečká i několik generací. Rozměry koberce 4sleep činí 200 × 290 cm (š×d), přičemž výška vlasu dosahuje 9 mm. Hlavní přednosti produktu Kusový koberec Panamero 15 200 × 290 cm Tento... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kusový koberec Panamero 15 200 × 290 cm (21D2235/6) , Bambusový koberec 160×230 cm hnědý (247210)

Hadicový zavlažovač Gardena 1999, 15 m, hnědá

Hadicový zavlažovač Gardena 1999, 15 m, hnědá
Detail

Hadicový zavlažovač Gardena zajišťuje optimální postřik záhonů, okrajů trávníků a úzkých oblastí. Obsahuje všechna potřebná šroubení Gardena Original systému, takže stačí pouze připojit přívod vody. Hnědý hadicový zavlažovač má pevnou délku 15 m, ale lze ho prodloužit jednoduchým nastavováním až na délku 22,5 m. Lze ho také samostatně zkracovat - stačí ho uříznout na požadovanou délku a nasadit připojovací šroubení. Hadicový zavlažovač má 10letou záruku na hadici. Pro snadné zavlažování menších ploch. S přípojkami systému Original Gardena·Hadicový zavlažovač má 10letou záruku na hadici.·Lze individuálně zkrátit. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Hadicový zavlažovač Gardena 1999, 15 m, hnědá , Plyšový koberec tygr 144 cm hnědý (80168)

Kärcher - Vysokotlaká hadice food, 15 m, DN 6, 250 bar, 1 x připojení hadicového navijáku M22 x 1,5 / 1 x AVS

Kärcher - Vysokotlaká hadice food, 15 m, DN 6, 250 bar, 1 x připojení hadicového navijáku M22 x 1,5 / 1 x AVS
Detail

Vysokotlaká hadice (DN 6) s patentovaným připojením pistole AVS (otočné uložení). Nebarvící vnější vrstva pro používání v potravinářství. NW 6/155°C/250 bar. (karcher.cz)

Podobné produkty ako Kärcher - Vysokotlaká hadice food, 15 m, DN 6, 250 bar, 1 x připojení hadicového navijáku M22 x 1,5 / 1 x AVS , Plyšový koberec leopard 139 cm hnědý (80170)

Smršťovací bužírka bez lepidla CellPack SB3.2-1.6 144430 2:1, -35 - +135 °C, 3.20 mm, hnědá, 15 m

Detail

15 m·Poměr smrštění: 2:1·hnědá·Jmenovitý průměr (před smrštěním): 3.20 mm (conrad.cz)

Podobné produkty ako Smršťovací bužírka bez lepidla CellPack SB3.2-1.6 144430 2:1, -35 - +135 °C, 3.20 mm, hnědá, 15 m , Textilie netkaná, 1,6 x 10 m, 17 g/m2, bílá (145562)

Oriental Weavers koberce Kusový koberec Nano Shag 6 GY6W - 100x150 cm Hnědá

Oriental Weavers koberce Kusový koberec Nano Shag 6 GY6W - 100x150 cm Hnědá
Detail

Kusový koberec v hnědém odstínu s modernějším vzorem, který si oblíbíte pro jeho měkký a na dotek příjemný povrch. Kromě toho nabízí tento cenově dostupný koberec i antistatickou a antibakteriální úpravu. Sháníte-li tedy atraktivní kusový koberec do obývacího pokoje či ložnice, pak bude Nano Shag 6 GY6W skvělou volbou. Koberec byl vyroben ze 100% polyesteru. (mujkoberec.cz)

Podobné produkty ako Oriental Weavers koberce Kusový koberec Nano Shag 6 GY6W - 100x150 cm Hnědá , Červený koberec vip - 4,5 m x 0,5 m (8714572611985)

Oriental Weavers koberce Kusový koberec Nano Shag 6 GY6W - 160x235 cm Hnědá

Oriental Weavers koberce Kusový koberec Nano Shag 6 GY6W - 160x235 cm Hnědá
Detail

Kusový koberec v hnědém odstínu s modernějším vzorem, který si oblíbíte pro jeho měkký a na dotek příjemný povrch. Kromě toho nabízí tento cenově dostupný koberec i antistatickou a antibakteriální úpravu. Sháníte-li tedy atraktivní kusový koberec do obývacího pokoje či ložnice, pak bude Nano Shag 6 GY6W skvělou volbou. Koberec byl vyroben ze 100% polyesteru. (mujkoberec.cz)

Podobné produkty ako Oriental Weavers koberce Kusový koberec Nano Shag 6 GY6W - 160x235 cm Hnědá , Kožený koberec hnědý ? 140 cm alpkoy, 160458 (beliani_160458)

Oriental Weavers koberce Kusový koberec Nano Shag 6 GY6W - 133x190 cm Hnědá

Oriental Weavers koberce Kusový koberec Nano Shag 6 GY6W - 133x190 cm Hnědá
Detail

Kusový koberec v hnědém odstínu s modernějším vzorem, který si oblíbíte pro jeho měkký a na dotek příjemný povrch. Kromě toho nabízí tento cenově dostupný koberec i antistatickou a antibakteriální úpravu. Sháníte-li tedy atraktivní kusový koberec do obývacího pokoje či ložnice, pak bude Nano Shag 6 GY6W skvělou volbou. Koberec byl vyroben ze 100% polyesteru. (mujkoberec.cz)

Podobné produkty ako Oriental Weavers koberce Kusový koberec Nano Shag 6 GY6W - 133x190 cm Hnědá , Koberec hnědý / béžový 140x200 cm okculu, 160741 (beliani_160741)

Oriental Weavers koberce Kusový koberec Nano Shag 6 GY6W - 200x285 cm Hnědá

Oriental Weavers koberce Kusový koberec Nano Shag 6 GY6W - 200x285 cm Hnědá
Detail

Kusový koberec v hnědém odstínu s modernějším vzorem, který si oblíbíte pro jeho měkký a na dotek příjemný povrch. Kromě toho nabízí tento cenově dostupný koberec i antistatickou a antibakteriální úpravu. Sháníte-li tedy atraktivní kusový koberec do obývacího pokoje či ložnice, pak bude Nano Shag 6 GY6W skvělou volbou. Koberec byl vyroben ze 100% polyesteru. (mujkoberec.cz)

Podobné produkty ako Oriental Weavers koberce Kusový koberec Nano Shag 6 GY6W - 200x285 cm Hnědá

Sada smršťovacích bužírek TRU COMPONENTS T1902CA034 3:1, -40 - +125 °C, 6 mm, hnědá, 15 ks

Detail

15 ks·Poměr smrštění: 3:1·hnědá·Jmenovitý průměr (před smrštěním): 6 mm (conrad.cz)

Podobné produkty ako Sada smršťovacích bužírek TRU COMPONENTS T1902CA034 3:1, -40 - +125 °C, 6 mm, hnědá, 15 ks

Buggy kolo vroubkované Reely, 5 paprsků, 1:10, 12 mm 6-hran, chrom, 4 ks

Buggy kolo vroubkované Reely, 5 paprsků, 1:10, 12 mm 6-hran, chrom, 4 ks
Detail

Ušetřete si zdlouhavé a nepříjemné lepení pneumatik. Kola jsou z výroby s vložkami pneumatik a přesvědčí svým vynikajícím během. Sada 4 kusů·S vložkami (conrad.cz)

Podobné produkty ako Buggy kolo vroubkované Reely, 5 paprsků, 1:10, 12 mm 6-hran, chrom, 4 ks

Timzo Metrážový koberec Loft 15 hnědo-béžový - bez obšití Hnědá 4m

Timzo Metrážový koberec Loft 15 hnědo-béžový -  bez obšití  Hnědá 4m
Detail

Velice zajímavý metrážový koberec z kolekce Loft v barevném provedení béžová a hnědá. Koberec je zdobený plastickým vzorem a své místo si najde v každém interiéru. Písková barva krásně doplní každý prostor. Koberec z kolekce Loft je odolný vůči skluzu a má antistatickou úpravu. (mujkoberec.cz)

Podobné produkty ako Timzo Metrážový koberec Loft 15 hnědo-béžový - bez obšití Hnědá 4m

Timzo Metrážový koberec Loft 15 hnědo-béžový - s obšitím Hnědá 4m

Timzo Metrážový koberec Loft 15 hnědo-béžový -  s obšitím  Hnědá 4m
Detail

Velice zajímavý metrážový koberec z kolekce Loft v barevném provedení béžová a hnědá. Koberec je zdobený plastickým vzorem a své místo si najde v každém interiéru. Písková barva krásně doplní každý prostor. Koberec z kolekce Loft je odolný vůči skluzu a má antistatickou úpravu. (mujkoberec.cz)

Podobné produkty ako Timzo Metrážový koberec Loft 15 hnědo-béžový - s obšitím Hnědá 4m

Běhoun koberec Alfa 06 hnědý v šíři 80 cm (21D2082/15)

Běhoun koberec Alfa 06 hnědý v šíři 80 cm (21D2082/15)
Detail

Koberec - běhoun, tvar obdélníkový, rozměry 80 × 100 cm (Š×D), výška vlasu 9 mm, materiál polypropylen, hnědá barva Pokud přemýšlíte nad nákupem koberce, který navodí v pokoji příjemnou atmosféru, doporučíme vám koberec 4sleep. Se svým protáhlým stylem patří mezi běhouny, jež najdou uplatnění v dlouhých chodbách, halách a předsíních. Běhoun má funkci designovou, ale také užitkovou. Příjemně izoluje vaše kroky od studené podlahy a současně ochrání povrch pod sebou. Jeho obdélníkový tvar vytvoří design celého prostoru. Zatímco jeho hnědá barva nabízí vkusnou eleganci, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak si pořídíte ozdobu na dlouhá léta. Ke zhotovení tohoto produktu byl použitý kvalitní materiál, jako je polypropylen. Koberec 4sleep má precizní provedení, které je určené pro vnitřní použití. Je vyroben pomocí tradiční tkané technologie, která se zaslouží o delší životnost. Není výjimkou, že při správném zacházení přečká i několik generací. Rozměry... (alza.cz)

Podobné produkty ako Běhoun koberec Alfa 06 hnědý v šíři 80 cm (21D2082/15)

Běhoun koberec Alfa 11 hnědý v šíři 90 cm (21D2079/15)

Běhoun koberec Alfa 11 hnědý v šíři 90 cm (21D2079/15)
Detail

Koberec - běhoun, tvar obdélníkový, rozměry 90 × 100 cm (Š×D), výška vlasu 9 mm, materiál polypropylen, hnědá barva Pokud sháníte nový koberec, na kterém bude každý krok příjemnou procházkou, zvolte koberec 4sleep. Díky své protáhlé délce patří k běhounům, jež dobře vypadají před francouzským oknem nebo kuchyňskou linkou. Běhoun není jen designový kousek do vaší domácnosti. Příjemně izoluje vaše kroky od studené podlahy a současně ochrání povrch pod sebou. Jeho obdélníkový tvar výborně zútulní celý prostor. Zatímco jeho hnědá barva přináší vkusnou nadčasovost, kvalitní materiály zase dlouhou životnost, a tak si pořídíte ozdobu na dlouhá léta. K výrobě tohoto produktu slouží polypropylen. Koberec 4sleep má kvalitní zpracování, které je ideální pro vnitřní využití. K výrobě zvolili tradiční tkanou technologii, která se zaslouží o delší životnost. Není výjimkou, že při správném zacházení přečká i několik generací. Rozměry koberce 4sleep jsou 90 × 100 cm (š×d),... (alza.cz)

Podobné produkty ako Běhoun koberec Alfa 11 hnědý v šíři 90 cm (21D2079/15)

Licna LappKabel 4726034, 1x 6 mm², Ø 5,50 mm, 1 m, hnědá

Licna LappKabel 4726034, 1x 6 mm², Ø 5,50 mm, 1 m, hnědá
Detail

Bezhalogenový elektroinstalační kabel s vylepšenou ochranou proti požáru. Je určen k použití v suchých místnostech, k zapojení svítidel, přístrojů, spínacích zařízení a rozdělovačů, v budovách a v dopravních prostředcích. Nehořlavý podle IEC 60332-2-2 (conrad.cz)

Podobné produkty ako Licna LappKabel 4726034, 1x 6 mm², Ø 5,50 mm, 1 m, hnědá

Kusový koberec Blanka 01 hnědý 160 × 220 (21D3001/6)

Kusový koberec Blanka 01 hnědý 160 × 220 (21D3001/6)
Detail

Koberec - kusový, tvar obdélníkový, s protiskluzovou úpravou, pratelný, rozměry 160 × 220 cm (Š×D), výška vlasu 5 mm, materiál polyester, hnědá barva Pokud přemýšlíte nad nákupem koberce, který přinese do vaší místnosti pohodlí a příjemnou atmosféru, zvolte koberec 4sleep. Jde o kusový typ, který rozjasní každý prostor. Kusový koberec se skvěle hodí pod stůl a bude se líbit každé návštěvě. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru nový nádech. Zatímco jeho hnědá barva nabízí vkusnou eleganci, kvalitní materiály zase dlouhou životnost, a tak si pořídíte ozdobu na dlouhá léta. Materiálem použitým k výrobě tohoto produktu je polyester. Nechybí ani protiskluzová ochrana, která eliminuje riziko uklouznutí. V případě znečištění jej snadno přeperete. Koberec 4sleep má precizní provedení, které je určené pro vnitřní využití. Je vyroben pomocí tuftování. Jde o spojení ruční a strojní technologie, díky níž bude koberec vysoce odolný. Rozměry koberce 4sleep činí 160 × 220 cm... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kusový koberec Blanka 01 hnědý 160 × 220 (21D3001/6)

Kusový koberec Blanka 02 hnědá 160 × 220 (21D3006/6)

Kusový koberec Blanka 02 hnědá 160 × 220 (21D3006/6)
Detail

Koberec - kusový, tvar obdélníkový, s protiskluzovou úpravou, pratelný, rozměry 160 × 220 cm (Š×D), výška vlasu 5 mm, materiál polyester, hnědá barva Jestli vybíráte nový koberec, který navodí v pokoji příjemnou atmosféru, vyzkoušejte koberec 4sleep. Jde o kusový typ, který udělá každý prostor originálním. Kusový koberec má přesně daný tvar i rozměr a kromě toho jej bude obdivovat každý příchozí. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru zcela nový rozměr. Zatímco jeho hnědá barva nabízí vkusnou eleganci, kvalitní materiály zase dlouhou životnost, a tak si pořídíte ozdobu na dlouhá léta. Ke zhotovení tohoto produktu byl použitý kvalitní materiál, jako je polyester. Ocenit byste mohli protiskluzovou úpravu, která eliminuje riziko uklouznutí. V případě zašpinění jej lehce vyperete. Koberec 4sleep má kvalitní zpracování, které je určené pro vnitřní využití. Jeho výroba probíhá pomocí tuftování. Jedná se o spojení ruční a moderní strojní technologie, s čímž je spjata i... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kusový koberec Blanka 02 hnědá 160 × 220 (21D3006/6)

Fieldmann FZH 9115 Hadice 1/1 15 m

Detail

Zahradní hadice 1/1 FZH 9115 od značky Fieldmann. Délka 15 m. Složení z celkem 3 vrstev. Kompatibilní s FVC 2001,FVC 2003,FVC 4001, FVC 4002 a FVC 5010. Provozní teplota v intevalu -5 °C až + 65 °C. Provozní tlak 6 bar. Vnitřní průměr 25 mm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fieldmann FZH 9115 Hadice 1/1 15 m

Kabel LappKabel Multi-Standard SC 2.1 (4160703), 1x 6 mm², 1 m, hnědá

Kabel LappKabel Multi-Standard SC 2.1 (4160703), 1x 6 mm², 1 m, hnědá
Detail

Jen tento výrobek odpovídá požadavkům evropskému, americkému a kanadskému trhu. Díky plnění těchto požadavků může dominovat globálnímu trhu a ulehčovat skladování i technickou dokumentaci. Pozinkované·Multitalent Jednožilový drát se čtvercovým průřezem. Toto umožňuje krimpování podle evropských norem. Metrové zboží (conrad.cz)

Podobné produkty ako Kabel LappKabel Multi-Standard SC 2.1 (4160703), 1x 6 mm², 1 m, hnědá

Skleněná vroubkovaná váza/ svícen Elodie - Ø 15*25 cm 6GL3044

Skleněná vroubkovaná váza/ svícen Elodie - Ø 15*25 cm 6GL3044
Detail

Skleněná vroubkovaná váza/ svícen Elodie - Ø 15*25 cm Barva: béžovo-stříbrná antikMateriál: skloHmotnost: 1,2 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Skleněná vroubkovaná váza/ svícen Elodie - Ø 15*25 cm 6GL3044

Kusový koberec Alfa hnědý 08 -180 × 250 cm (21D2077/6)

Kusový koberec Alfa hnědý 08 -180 × 250 cm (21D2077/6)
Detail

Koberec - kusový, tvar obdélníkový, rozměry 180 × 250 cm (Š×D), výška vlasu 9 mm, materiál polypropylen, hnědá barva Pokud sháníte nový koberec, který vytvoří v místnosti teplo domova, dejte šanci koberci 4sleep. Jde o kusový typ, který svým designem i tvarem ozdobí každý prostor. Kusový koberec je ideální například pod konferenční stolek a doplní tak interiér. Jeho obdélníkový tvar výborně zútulní celý prostor. Zatímco jeho hnědá barva přináší vkusnou nadčasovost, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak si pořídíte ozdobu na dlouhá léta. Ke zhotovení tohoto produktu byl použitý kvalitní materiál, jako je polypropylen. Koberec 4sleep má kvalitní zpracování, které je určené pro vnitřní využití. Je vyroben pomocí tradiční tkané technologie, která se postará o jeho dlouhou životnost. Se správnou péčí vydrží i několik generací. Rozměry koberce 4sleep jsou 180 × 250 cm (š×d), přičemž výška vlasu dosahuje 9 mm. Klíčové přednosti produktu Kusový koberec Alfa... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kusový koberec Alfa hnědý 08 -180 × 250 cm (21D2077/6)

Kusový koberec Alfa hnědý 05N -120 × 170 cm (21D2074/6)

Kusový koberec Alfa hnědý 05N -120 × 170 cm (21D2074/6)
Detail

Koberec - kusový, tvar obdélníkový, rozměry 120 × 170 cm (Š×D), výška vlasu 9 mm, materiál polypropylen, hnědá barva Jestli toužíte po novém koberci, který vytvoří v místnosti teplo domova, vyzkoušejte koberec 4sleep. Jde o kusový typ, který je nejen praktický, ale i originální. Kusový koberec se skvěle hodí pod stůl a doplní tak interiér. Jeho obdélníkový tvar výborně zútulní celý prostor. Zatímco jeho hnědá barva přináší vkusnou nadčasovost, kvalitní materiály zase dlouhou životnost, a tak si můžete jeho krásy užívat po dlouhý čas. Ke zhotovení tohoto produktu byl použitý kvalitní materiál, jako je polypropylen. Koberec 4sleep má kvalitní zpracování, které je určené pro vnitřní využití. Je vyroben pomocí tradiční tkané technologie, která se postará o jeho dlouhou životnost. Při správném zacházení přežije i několik generací. Rozměry koberce 4sleep jsou 120 × 170 cm (š×d), přičemž výška vlasu dosahuje 9 mm. Hlavní přednosti produktu Kusový koberec Alfa hnědý... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kusový koberec Alfa hnědý 05N -120 × 170 cm (21D2074/6)

Izolační páska CellPack 145832, (d x š) 10 m x 15 mm, kaučuk, hnědá, 1 ks

Izolační páska CellPack 145832, (d x š) 10 m x 15 mm, kaučuk, hnědá, 1 ks
Detail

hnědá·(d x š) 10 m x 15 mm·odolná vůči vlhkosti, odolná vůči oleji, odolné vůči kyselinám a zásadám, odolná vůči UV záření, velmi flexibilní (conrad.cz)

Podobné produkty ako Izolační páska CellPack 145832, (d x š) 10 m x 15 mm, kaučuk, hnědá, 1 ks

PORT taška na notebook ZURICH Toploading, 14-15, 6", hnědá

PORT taška na notebook ZURICH Toploading, 14-15, 6", hnědá
Detail

PORT Designs - francouzský výrobce, který si klade za cíl přinášet inovace a vytvářet design pro prestižní zákazníky.PORT Designs je jedním z předních expertů na bezpečné přenášení notebooků a tabletů, navíc s vlastním designérským studiem v Paříži. V portfoliu PORT Designs najdete stylové obaly a pouzdra pro všechny typy tabletů a brašny na notebooky, včetně elegantních dámských tašek i sportovních batohů s kapsou, která spolehlivě ochrání notebook na cestách. Taška ZURICH je módní taška na notebook, ve které můžete stylově nosit váš Macbook, Ultrabook či notebook. Elegantní a moderní provedení Hlavní úložný prostor má polstrovanou strukturu pro bezpečné přenášení vašeho notebooku a dokumentů. Pohodlná rukojeť Popruh pro připevnění na vozík Nastavitelný a odnímatelný ramenní popruh Velká a praktická přední kapsa na zip vám umožní nosit sebou vaše věci jako telefon, tužky, vizitky, ale i napájecí zdroj. 2 boční kapsy pro příslušenství (napájení / myš) Velkorysý prostor pro notebook a dokumenty Technické specifikaceKOMPATIBILITA: 14/15,6'',ROZMĚRY A HMOTNOST: VNITŘNÍ ROZMĚR pro notebook: ROZMĚRY A HMOTNOST BALENÍ: 35 x 33,5 x 4 cmVNITŘNÍ MATERIÁL: 150D PolyesterVNĚJŠÍ MATERIÁL: Syntetická kůže (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako PORT taška na notebook ZURICH Toploading, 14-15, 6", hnědá

Izolační páska 3M TEMFLEX150015X25BR, (d x š) 25 m x 15 mm, guma-pryskyřice, hnědá, 1 ks

Detail

hnědá·(d x š) 25 m x 15 mm (conrad.cz)

Podobné produkty ako Izolační páska 3M TEMFLEX150015X25BR, (d x š) 25 m x 15 mm, guma-pryskyřice, hnědá, 1 ks

Běhoun koberec Panamero 13 hnědý v šíři 150 cm (21D2139/6)

Běhoun koberec Panamero 13 hnědý v šíři 150 cm  (21D2139/6)
Detail

Koberec - běhoun, tvar obdélníkový, rozměry 150 × 100 cm (Š×D), výška vlasu 9 mm, materiál polypropylen, hnědá barva Pokud sháníte nový koberec, který nádherně zútulní vaši místnost, doporučíme vám koberec 4sleep. Se svým protáhlým stylem patří mezi běhouny, jež vyniknou zejména v dlouhých předsíních, halách či chodbách. Běhoun má pevně stanovenou šířku a je v poslední době stále vyhledávanější. Izoluje vás od chladné podlahy a ztlumí vaše kroky. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru nový nádech. Zatímco jeho hnědá barva nabízí vkusnou eleganci, kvalitní materiály zase dlouhou životnost, a tak si pořídíte ozdobu na dlouhá léta. K výrobě tohoto produktu slouží polypropylen. Koberec 4sleep má kvalitní zpracování, které je určené pro vnitřní využití. Při výrobě byla použita tradiční tkaná technologie, která se zaručí za dlouhou životnost. Se správnou péčí vydrží i několik generací. Rozměry koberce 4sleep jsou 150 × 100 cm (š×d), přičemž výška vlasu dosahuje 9 mm.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Běhoun koberec Panamero 13 hnědý v šíři 150 cm (21D2139/6)

Růžovo bílá toaletní taška Lipstick M - 22*6*15 cm MLTT0070M

Růžovo bílá toaletní taška Lipstick M - 22*6*15 cm MLTT0070M
Detail

Růžovo bílá toaletní taška Lipstick M - 22*6*15 cm Barva: Růžová, bíláMateriál: Polyester (lahome.cz)

Podobné produkty ako Růžovo bílá toaletní taška Lipstick M - 22*6*15 cm MLTT0070M
Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×15 m hnědý (287675), Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m hnědý, Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m hnědý (287674), Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×15 m antracitový (287669), Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m antracitový (287670), Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m antracitový (287668), Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m šedý (287673), Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m šedý (287671), Výstavářský koberec hladký 1,6×12 m červený (287678), Výstavářský koberec hladký 1x12 m červený (30080), Výstavářský koberec hladký 1x12 m zelený (30076), Kusový koberec Porto hnědý (VOPI357nad), Hnědý leopardí koberec NAMBUNG, 250282 (beliani_250282), Bambusový koberec 120x180 cm hnědý (247208), Kusový koberec Porto hnědý kruh (VOPI373nad), Bambusový koberec 80x200 cm hnědý (247205), Bambusový koberec 160x230 cm hnědý (245823), Bambusový koberec 150x200 cm hnědý (247209), Koberec hnědý gepard NAMBUNG, 250284 (beliani_250284), Kusový koberec Eton hnědý kruh (VOPI784nad), HI Zahradní zástěna 3×1,6 m černá polyester 423919 (423919), Plotový dílec se sloupky železo 1,7 × 1,6 m zelený (144935), Plotový dílec se sloupky železo 3,4×1,6 m zelený 278671, Bambusový koberec 160×230 cm hnědý (247210), Plyšový koberec tygr 144 cm hnědý (80168), Plyšový koberec leopard 139 cm hnědý (80170), Textilie netkaná, 1,6 x 10 m, 17 g/m2, bílá (145562), Červený koberec vip - 4,5 m x 0,5 m (8714572611985), Kožený koberec hnědý ? 140 cm ALPKOY, 160458 (beliani_160458), Koberec hnědý / béžový 140x200 cm OKCULU, 160741 (beliani_160741)