Výstavářský koberec hladký 1,6×12 m zelený (287677)

Produkt Výstavářský koberec hladký 1,6×12 m zelený (287677) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Výstavářský koberec hladký 1,6×12 m zelený (287677) upraviť a produkt hľadať znova.

Výstavářský koberec hladký 1,6×12 m zelený (287677)

Výstavářský koberec hladký 1,6×12 m zelený (287677)
Detail

Koberec - venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 160 × 1200 cm (Š×D), materiál polyester, zelená barva Jeho metrážové vyhotovení nabízí vybrat si délku podle vaší potřeby. Vybírá se pro pokrytí celé plochy pokoje. Jeho obdélníkový tvar výborně zútulní celý prostor. Zatímco jeho zelená barva přináší vkusnou nadčasovost, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak budete mít doma nadčasový kousek. Ke zhotovení tohoto produktu byl použitý kvalitní materiál, jako je polyester. Koberec SHUMEE má kvalitní zpracování, které je určené pro venkovní využití. Venkovní koberec se nezalekne žádného počasí. Nemusíte se o něj nijak zvlášť starat, je téměř bezúdržbový a velmi odolný. Oblíbíte si jej, pokud máte rádi koberce v zimní zahradě, na terase nebo pergole. Při výrobě byla použita tradiční tkaná technologie, která se zaslouží o delší životnost. S péčí tak dokáže vydržet i několik let nebo generací. Rozměry koberce SHUMEE činí 160 × 1200 cm (š×d). Zásadní vlastnosti... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavářský koberec hladký 1,6×12 m zelený (287677) , Výstavářský koberec hladký 1,6×12 m červený (287678)

Výstavářský koberec hladký 1,6×12 m červený (287678)

Výstavářský koberec hladký 1,6×12 m červený (287678)
Detail

Koberec - běhoun, venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 160 × 1200 cm (Š×D), výška vlasu 20 mm, materiál polyester, červená barva Se svým protáhlým stylem patří mezi běhouny, jež dobře vypadají před francouzským oknem nebo kuchyňskou linkou. Běhoun není jen designový kousek do vaší domácnosti. Příjemně izoluje vaše kroky od studené podlahy a současně ochrání povrch pod sebou. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru zcela nový rozměr. Zatímco jeho červená barva nabízí vkusnou eleganci, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak si pořídíte ozdobu na dlouhá léta. K výrobě tohoto produktu posloužil kvalitní materiál, konkrétně polyester. Koberec SHUMEE má kvalitní zpracování, které je určené pro venkovní využití. Venkovní koberec snese déšť, sníh, slunce i špínu. Jeho výhodou je odolný, hladký a prakticky bezúdržbový povrch po celý rok. Zamilujete si jej, pokud vyhledáváte kobercový povrch nejen doma, ale i na terase, balkoně nebo na pergole. Je vyroben pomocí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavářský koberec hladký 1,6×12 m červený (287678) , Výstavářský koberec hladký 1x12 m zelený (30076)

Výstavářský koberec hladký 1x12 m zelený (30076)

Výstavářský koberec hladký 1x12 m zelený (30076)
Detail

Koberec - běhoun, venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 100 × 1200 cm (Š×D), výška vlasu 20 mm, materiál polyester, zelená barva Se svým protáhlým stylem patří mezi běhouny, jež najdou uplatnění v dlouhých chodbách, halách a předsíních. Běhoun má pevně stanovenou šířku a je v poslední době stále vyhledávanější. Příjemně izoluje vaše kroky od studené podlahy a současně ochrání povrch pod sebou. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru nový nádech. Zatímco jeho zelená barva nabízí vkusnou eleganci, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak si pořídíte ozdobu na dlouhá léta. K výrobě tohoto produktu slouží polyester. Koberec SHUMEE má kvalitní zpracování, které je určené pro venkovní využití. Venkovní koberec se nezalekne žádného počasí. Nemusíte se o něj nijak zvlášť starat, je téměř bezúdržbový a velmi odolný. Je skvělou volbou, pokud si hovíte rádi v zimní zahradě či na pergole. Je zhotoven na základě tradiční tkané technologie, která zajišťuje jeho dlouhou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavářský koberec hladký 1x12 m zelený (30076) , Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m hnědý

Výstavářský koberec hladký 1×24 m červený (30081)

Výstavářský koberec hladký 1×24 m červený (30081)
Detail

Koberec - běhoun, venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 100 × 2400 cm (Š×D), výška vlasu 20 mm, materiál polyester, červená barva Se svým protáhlým stylem patří mezi běhouny, jež vyniknou zejména v dlouhých předsíních, halách či chodbách. Běhoun má funkci designovou, ale také užitkovou. Příjemně izoluje vaše kroky od studené podlahy a současně ochrání povrch pod sebou. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru zcela nový rozměr. Zatímco jeho červená barva nabízí vkusnou eleganci, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak budete mít doma nadčasový kousek. K výrobě tohoto produktu byl zvolen kvalitní materiál, jakým je polyester. Koberec SHUMEE má precizní provedení, které je vhodné pro venkovní využití. Venkovní koberec snese déšť, sníh, slunce i špínu. Nejen, že je vysoce odolný, ale zároveň nepotřebuje skoro žádnou údržbu po celý rok. Oblíbíte si jej, pokud preferujete kobercový povrch na střešní terase, balkonu nebo třeba pod pergolou. K výrobě zvolili tradiční... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavářský koberec hladký 1×24 m červený (30081) , Výstavářský koberec hladký 1x12 m červený (30080)

Výstavářský koberec hladký 1x12 m červený (30080)

Výstavářský koberec hladký 1x12 m červený (30080)
Detail

Koberec - běhoun, venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 100 × 1200 cm (Š×D), výška vlasu 20 mm, materiál polyester, červená barva Se svým protáhlým stylem patří mezi běhouny, jež se hodí do dlouhých předsíní, chodeb nebo hal. Běhoun má pevně stanovenou šířku a je v poslední době stále vyhledávanější. Ztlumí vaše kroky, izoluje vás od chladu podlahy a zároveň chrání povrch pod sebou. Jeho obdélníkový tvar výborně zútulní celý prostor. Zatímco jeho červená barva přináší vkusnou nadčasovost, použité materiály zase dlouhou životnost, díky čemuž bude zdobit váš prostor po dlouhá léta. K výrobě tohoto produktu byl zvolen kvalitní materiál, jakým je polyester. Koberec SHUMEE má kvalitní zpracování, které je určené pro venkovní použití. Venkovní koberec snese déšť, sníh, slunce i špínu. Je vysoce odolný a nepotřebuje údržbu během roku. Je skvělou volbou, pokud vyhledáváte kobercový povrch nejen doma, ale i na terase, balkoně nebo na pergole. Je zhotoven na základě... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavářský koberec hladký 1x12 m červený (30080) , Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m antracitový (287670)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m hnědý

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m hnědý
Detail

Koberec - běhoun, venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 160 × 2000 cm (Š×D), výška vlasu 2 mm, materiál polyester, hnědá barva Díky své protáhlé délce patří k běhounům, jež vyniknou zejména v dlouhých předsíních, halách či chodbách. Běhoun není jen designový kousek do vaší domácnosti. Ztlumí vaše kroky, izoluje vás od chladu podlahy a zároveň chrání povrch pod sebou. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru zcela nový rozměr. Zatímco jeho hnědá barva přináší vkusnou nadčasovost, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak budete mít doma nadčasový kousek. K výrobě tohoto produktu slouží polyester. Koberec SHUMEE má precizní provedení, které je vhodné pro venkovní použití. Venkovní koberec se nezalekne žádného počasí. Nemusíte se o něj nijak zvlášť starat, je téměř bezúdržbový a velmi odolný. Zamilujete si jej, pokud máte rádi koberce v zimní zahradě, na terase nebo pergole. Při výrobě byla použita tradiční tkaná technologie, která se postará o jeho dlouhou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m hnědý , Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m antracitový (287668)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m šedý (287673)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m šedý (287673)
Detail

Koberec - venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 160 × 2000 cm (Š×D), materiál polyester, šedá barva Jeho metrážové provedení umožňuje ustřihnutí vámi vybrané délky. Vybírá se pro pokrytí celé plochy pokoje. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru nový nádech. Zatímco jeho šedá barva přináší vkusnou nadčasovost, kvalitní materiály zase dlouhou životnost, a tak si můžete jeho krásy užívat po dlouhý čas. K výrobě tohoto produktu posloužil kvalitní materiál, konkrétně polyester. Koberec SHUMEE má precizní provedení, které je určené pro venkovní použití. Venkovní koberec se nezalekne žádného počasí. Jeho výhodou je odolný, hladký a prakticky bezúdržbový povrch po celý rok. Je skvělou volbou, pokud preferujete kobercový povrch na střešní terase, balkonu nebo třeba pod pergolou. Je vyroben pomocí tradiční tkané technologie, která se zaručí za dlouhou životnost. Není výjimkou, že při správném zacházení přečká i několik generací. Rozměry koberce SHUMEE jsou 160 × 2000 cm (š×d).... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m šedý (287673) , Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×15 m antracitový (287669)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m antracitový (287668)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m antracitový (287668)
Detail

Koberec - běhoun, venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 160 × 1000 cm (Š×D), výška vlasu 20 mm, materiál polyester, antracitová barva Díky svému protáhlému stylu patří mezi běhouny, jež dobře vypadají před francouzským oknem nebo kuchyňskou linkou. Běhoun má funkci designovou, ale také užitkovou. Příjemně izoluje vaše kroky od studené podlahy a současně ochrání povrch pod sebou. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru nový nádech. Zatímco jeho antracitová barva přináší vkusnou nadčasovost, kvalitní materiály zase dlouhou životnost, a tak si pořídíte ozdobu na dlouhá léta. Materiálem použitým k výrobě tohoto produktu je polyester. Koberec SHUMEE má kvalitní zpracování, které je vhodné pro venkovní využití. Venkovní koberec se nezalekne žádného počasí. Může se pochlubit odolným a téměř bezúdržbovým povrchem po celý rok. Je skvělou volbou, pokud vyhledáváte kobercový povrch nejen doma, ale i na terase, balkoně nebo na pergole. Je vyroben pomocí tradiční tkané technologie,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m antracitový (287668) , Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m šedý (287673)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×15 m hnědý (287675)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×15 m hnědý (287675)
Detail

Koberec - běhoun, venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 160 × 1500 cm (Š×D), výška vlasu 20 mm, materiál polyester, hnědá barva Se svým protáhlým stylem patří mezi běhouny, jež dobře vypadají před francouzským oknem nebo kuchyňskou linkou. Běhoun není jen designový kousek do vaší domácnosti. Příjemně izoluje vaše kroky od studené podlahy a současně ochrání povrch pod sebou. Jeho obdélníkový tvar výborně zútulní celý prostor. Zatímco jeho hnědá barva nabízí vkusnou eleganci, použité materiály zase dlouhou životnost, díky čemuž bude zdobit váš prostor po dlouhá léta. Materiálem použitým k výrobě tohoto produktu je polyester. Koberec SHUMEE má precizní provedení, které je ideální pro venkovní použití. Venkovní koberec snese déšť, sníh, slunce i špínu. Nejen, že je vysoce odolný, ale zároveň nepotřebuje skoro žádnou údržbu po celý rok. Zamilujete si jej, pokud preferujete kobercový povrch na střešní terase, balkonu nebo třeba pod pergolou. Je vyroben pomocí tradiční... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×15 m hnědý (287675) , Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×15 m hnědý (287675)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m šedý (287671)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m šedý (287671)
Detail

Koberec - běhoun, venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 160 × 1000 cm (Š×D), výška vlasu 20 mm, materiál polyester, šedá barva Díky své protáhlé délce patří k běhounům, jež najdou uplatnění v dlouhých chodbách, halách a předsíních. Běhoun má funkci designovou, ale také užitkovou. Izoluje vás od chladné podlahy a ztlumí vaše kroky. Jeho obdélníkový tvar výborně zútulní celý prostor. Zatímco jeho šedá barva přináší vkusnou nadčasovost, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak budete mít doma nadčasový kousek. Materiálem použitým k výrobě tohoto produktu je polyester. Koberec SHUMEE má kvalitní zpracování, které je ideální pro venkovní využití. Venkovní koberec je připraven na rozmary každého počasí. Nejen, že je vysoce odolný, ale zároveň nepotřebuje skoro žádnou údržbu po celý rok. Zamilujete si jej, pokud máte rádi kobercový povrch na střešní terase, lodžii nebo třeba na verandě. Při výrobě byla použita tradiční tkaná technologie, která se zaručí za... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m šedý (287671) , Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m šedý (287671)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m hnědý (287674)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m hnědý (287674)
Detail

Koberec - běhoun, venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 160 × 1000 cm (Š×D), výška vlasu 20 mm, materiál polyester, hnědá barva Jeho protáhlý styl jej řadí mezi běhouny, jež se budou vyjímat v dlouhých chodbách, halách nebo předsíních. Běhoun není jen designový kousek do vaší domácnosti. Ztlumí vaše kroky, izoluje vás od chladu podlahy a zároveň chrání povrch pod sebou. Jeho obdélníkový tvar vytvoří design celého prostoru. Zatímco jeho hnědá barva přináší vkusnou nadčasovost, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak si můžete jeho krásy užívat po dlouhý čas. K výrobě tohoto produktu byl zvolen kvalitní materiál, jakým je polyester. Koberec SHUMEE má precizní provedení, které je ideální pro venkovní použití. Venkovní koberec můžete nechat zmoknout, zasněžit nebo i zašpinit. Je vysoce odolný a nepotřebuje údržbu během roku. Zamilujete si jej, pokud preferujete kobercový povrch na střešní terase, balkonu nebo třeba pod pergolou. Je zhotoven na základě... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m hnědý (287674) , Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m hnědý (287674)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m antracitový (287670)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m antracitový (287670)
Detail

Koberec - venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 160 × 2000 cm (Š×D), materiál polyester, šedá barva Jeho metrážové provedení umožňuje zvolit si délku, jakou potřebujete. Většinou se pokládá na celou plochu místnosti. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru nový nádech. Zatímco jeho šedá barva přináší vkusnou nadčasovost, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak budete mít doma nadčasový kousek. K výrobě tohoto produktu byl zvolen kvalitní materiál, jakým je polyester. Koberec SHUMEE má precizní provedení, které je určené pro venkovní využití. Venkovní koberec můžete nechat zmoknout, zasněžit nebo i zašpinit. Nejen, že je vysoce odolný, ale zároveň nepotřebuje skoro žádnou údržbu po celý rok. Zamilujete si jej, pokud vyhledáváte kobercový povrch nejen doma, ale i na terase, balkoně nebo na pergole. K výrobě zvolili tradiční tkanou technologii, která se zaručí za dlouhou životnost. Při správném zacházení přežije i několik generací. Rozměry koberce SHUMEE činí 160... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m antracitový (287670) , Výstavní koberec hladký 1x24 m zelený (30077)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×15 m antracitový (287669)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×15 m antracitový (287669)
Detail

Koberec - běhoun, venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 160 × 1500 cm (Š×D), výška vlasu 20 mm, materiál polyester, antracitová barva Jeho protáhlý styl jej řadí mezi běhouny, jež dobře vypadají před francouzským oknem nebo kuchyňskou linkou. Běhoun má funkci designovou, ale také užitkovou. Příjemně izoluje vaše kroky od studené podlahy a současně ochrání povrch pod sebou. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru zcela nový rozměr. Zatímco jeho antracitová barva nabízí vkusnou eleganci, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak si pořídíte ozdobu na dlouhá léta. K výrobě tohoto produktu slouží polyester. Koberec SHUMEE má kvalitní zpracování, které je ideální pro venkovní využití. Venkovní koberec můžete nechat zmoknout, zasněžit nebo i zašpinit. Může se pochlubit odolným a téměř bezúdržbovým povrchem po celý rok. Je skvělou volbou, pokud si hovíte rádi v zimní zahradě či na pergole. Při výrobě byla použita tradiční tkaná technologie, která se zaslouží o delší... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×15 m antracitový (287669) , Plotový dílec se sloupky železo 1,7 × 1,6 m zelený (144935)

Výstavní koberec hladký 1x24 m zelený (30077)

Výstavní koberec hladký 1x24 m zelený (30077)
Detail

Koberec - venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 100 × 2400 cm (Š×D), materiál polyester, zelená barva Jeho metrážové vyhotovení nabízí ustřihnutí vámi vybrané délky. Je vybírán především pro položení na celou plochu pokoje. Jeho obdélníkový tvar výborně zútulní celý prostor. Zatímco jeho zelená barva přináší vkusnou nadčasovost, kvalitní materiály zase dlouhou životnost, a tak si pořídíte ozdobu na dlouhá léta. K výrobě tohoto produktu slouží polyester. Koberec SHUMEE má kvalitní zpracování, které je určené pro venkovní použití. Venkovní koberec je připraven na rozmary každého počasí. Je vysoce odolný a nepotřebuje údržbu během roku. Je skvělou volbou, pokud si hovíte rádi v zimní zahradě či na pergole. K výrobě zvolili tradiční tkanou technologii, která se zaručí za dlouhou životnost. Při správném zacházení přežije i několik generací. Rozměry koberce SHUMEE činí 100 × 2400 cm (š×d). Hlavní vlastnosti produktu Výstavní koberec hladký 1x24 m zelený Můžete si sami... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavní koberec hladký 1x24 m zelený (30077) , Plotový dílec se sloupky železo 3,4×1,6 m zelený 278671

Chicco Physio Soft Orange dudlík 6-12 m 1 ks

Chicco Physio Soft Orange dudlík 6-12 m 1 ks
Detail

Chicco Physio Soft Orange, 1 ks, Dudlíky a šidítka pro děti, Vsaďte na léty osvědčený způsob, jak ukonejšit své miminko. Dudlík Chicco Physio Soft Orange poskytne vašemu děťátku pocit bezpečí během pouhého okamžiku. Rychle se tak stane důležitou a užitečnou součástí každého vašeho dne s miminkem. Vlastnosti: přizpůsobí se tvaru patra dítěte jemná savička podporuje správný vývoj dásní a zubů Složení: kaučuk (notino.cz)

Podobné produkty ako Chicco Physio Soft Orange dudlík 6-12 m 1 ks , Bellatex žaneta hladký - 38 × 38 cm - zelený (1715)

Chicco Physio Soft White dudlík 6-12 m 1 ks

Chicco Physio Soft White dudlík 6-12 m 1 ks
Detail

Chicco Physio Soft White, 1 ks, Dudlíky a šidítka pro děti, Vsaďte na léty osvědčený způsob, jak ukonejšit své miminko. Dudlík Chicco Physio Soft White poskytne vašemu děťátku pocit bezpečí během pouhého okamžiku. Rychle se tak stane důležitou a užitečnou součástí každého vašeho dne s miminkem. Vlastnosti: podporuje správný vývoj dásní a zubů přizpůsobí se tvaru patra dítěte jemná savička Složení: silikon (notino.cz)

Podobné produkty ako Chicco Physio Soft White dudlík 6-12 m 1 ks , Kusový koberec eton zelený (vopi890nad)

Nike 6-12 m

Detail

Nike 6-12 m (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Nike 6-12 m , Kusový koberec eton zelený kruh (vopi903nad)

Nike 6-12 m

Detail

Nike 6-12 m (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Nike 6-12 m , Kusový koberec color shaggy zelený (vopi703nad)

ERGOPOUCH Zavinovačka a pytel na spaní 2v1 Cocoon Sage 6-12 m, 8-10 kg, 1 tog

Detail

Co je TOG? TOG je zkratka pro Thermal Overall Grade a je to jednotka měření izolace a hřejivosti spacích oděvů a ložního prádla. Čím nižší je hodnocení TOG, tím je látka lehčí; čím je hodnocení vyšší, tím je látka více vycpaná a izolována. Popis Je navržena tak, aby se dala snadno používat a aby se z ní těžko unikalo. Tato zavinovačka se zipem má tepelnou třídu TOG, aby udržela dítě v pohodlí a bezpečně zavinuté bez potřeby složitého zavinování od prvního dne. Označení TOG znamená, že zavinovačka 1 TOG se může používat samostatně při pokojových teplotách mezi 21–24 °C bez přikrývky v postýlce nebo v kolébce, aby byla bezpečnou možností spánku pro novorozence nebo dítě. Oblast hrudníku je dimenzována na 1,0 TOG, aby se zabránilo přehřátí a umožnilo se úplné rozšíření hrudníku při dýchání. Rodiče si mohou podle potřeby navrstvit spodní vrstvu, aby se dítě zahřálo, a řídit se naším praktickým pokojovým teploměrem ZDARMA a příručkou. Co si obléct, která je součástí výrobku, aby mohli své dítě vhodně obléct. Vak Cocoon Swaddle je vyroben a vyplněn organickou bavlnou s certifikátem GOTS, s elastanem ve vnější tkanině a bambusem v podšívce. To znamená, že je dostatečně pevný, aby omezil úlekový reflex, a zároveň umožňuje roztahování a pohyb pro zdravý růst. Roztaženost umožňuje větší pohodlí a děťátku umožňuje pohybovat rukama do polohy, ve které se samo usadí uvnitř zavinovačky. Měkká, prodyšná organická bavlna a bambus jsou certifikovány jako netoxické, barvené barvivy na bázi vody a šetrné k pokožce novorozenců a pokožce se sklonem k výskytu ekzémů. Zip chrání i jemnou pokožku vašeho dítěte a praktické cvočky na ramena umožňují přeměnit Cocoon ze zavinovačky s rukama na spací pytel s rukama, když dítě vykazuje známky převracení. Zvonovitý tvar je schválen Mezinárodním institutem pro dysplazi kyčle jako zdravý pro kyčle a podporuje správný vývoj kyčlí a ramenních kloubů. Obousměrný zip umožňuje rychlou a snadnou výměnu plenky během spánku s minimálním narušením. Vak Cocoon Swaddle Bag splňuje všechny bezpečnostní normy v Austrálii a na Novém Zélandu a je přezkoumán Asociací pro ekzémy v Austrálii jako výrobek šetrný k pokožce. Vlastnosti: organická bavlna s certifikátem GOTS prodyšná přírodní vlákna super elastický zvonovitá spodní část přeměna na spací pytel udržuje dítě v pohodlí hodnocení TOG pro teplo zapínání na zip dvoucestný zip certifikovaná netoxickost vhodné ke krmení nejsou zapotřebí žádné přikrývky lze prát v pračce Zavinovačku a vak 2v1 položte na rovný, nízký povrch s rozepnutým zipem a zavřenými ramenními cvočky. Položte dítě na zavinovačku a vak 2v1. Nožičky zastrčte do zavinovačky a zip zapněte tak, aby byly ruce dítěte v požadované poloze (po bocích nebo na hrudi). Chcete-li vyměnit plenku nebo ochladit dítě, rozepněte zip ze spodní části zavinovačky_vaku, abyste uvolnili nožičky a spodní část trupu. Po skončení se zip opět zavře. Podle potřeby pod ni navrstvěte teplou vrstvu. Když chcete přejít na spánek s rozepnutýma rukama, když se objeví známky převracení, uvolněte ruce rozepnutím cvočků na ramenou. Doporučujeme to dělat postupně po jednom rameni po dobu několika dní. Chcete-li získat názorný návod, jak to všechno probíhá, podívejte se na naše video Jak se zavinuje. Pokud se vašemu novorozenci nelíbí zavinutí, je bezpečné spát v zavinovačce_vaku od začátku s nataženýma rukama. Vždy uspávejte své miminko v bezpečném prostředí na spaní. Materiály: 55% organická bavlna 40% bambusová viskóza 5% elastan Péče: Jemné praní ve studené pračce v jemném pracím prostředku. Neodmáčejte ani nebělte. Sušte v sušičce na nízké úrovni. Žehlení za mírné teploty. Lze čistit v čistírně (P). Značka ergoPouch je australská společnost, která navrhuje a vyrábí zavinovačky, spací pytle, overaly pro děti. Společnost byla založena v roce 2009 nevyspalou mámou Alinou Sack. Díky prvnímu vaku, který si sama ušila, zmizel problém s probdělými nocemi. Alina se rozhodla podpořit další maminky v boji za zdravý spánek a vývoj miminek. Všechny produkty značky ergoPouch jsou vyrobeny z přírodních, prodyšných vláken, jako je organická bavlna a bambus. Designy mají ergonomické tvary, které umožňují zdravý vývoj a růst dítěte. Produkty byly oficiálně uznány Mezinárodním institutem pro dysplazi kyčle jako produkt „zdravý pro boky“. Celý sortiment je hodnocen TOG pro každou teplotu a roční období. ErgoPouch je oceňována značka v Austrálii a produkty společnosti se prodávají po celém světě. (feedo.cz)

Podobné produkty ako ERGOPOUCH Zavinovačka a pytel na spaní 2v1 Cocoon Sage 6-12 m, 8-10 kg, 1 tog , Kusový koberec color shaggy zelený kruh (vopi716nad)

Nhn futura logo 6-12 m

Detail

Nhn futura logo 6-12 m (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Nhn futura logo 6-12 m , M-pets havana zelený (chppe0761nad)

Pritt refill flex korekční váleček, 6 mm, 12 m, bílá, 1 ks

Pritt refill flex korekční váleček, 6 mm, 12 m, bílá, 1 ks
Detail

Pritt refill flex korekční váleček, 6 mm, 12 m, bílá, 1 ks od výrobce Pritt v kategorii Rollery s korekční páskou za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pritt refill flex korekční váleček, 6 mm, 12 m, bílá, 1 ks , Hi zahradní zástěna 3×1,6 m černá polyester 423919 (423919)

Besoa Fino 160 x 60, radiátor, 644 W, teplá voda, držák na ručníky, 1/2", 6-12 m², šedý

Besoa Fino 160 x 60, radiátor, 644 W, teplá voda, držák na ručníky, 1/2", 6-12 m², šedý
Detail

Příjemný zdroj tepla pro váš domov v moderním designu: radiátor Besoa Fino 160 x 60 zahřeje vaši koupelnu na příjemnou teplotu a zároveň dobře vypadá.Trubkový radiátor Besoa Fino 160 x 60 se bez problémů integruje do stávajícího teplovodního nebo dálkového topného systému a funguje také s elektrickými topnými tyčemi nebo elektronickými termostatickými systémy. Poskytuje spolehlivý a rovnoměrný zdroj tepla v místnostech od 6 do 12 m². Připojení je velmi jednoduché: konstrukce 2 v 1 umožňuje připojení uprostřed i na bočních trubkách. To umožňuje optimální přizpůsobení systému Fino široké škále stavebních podmínek. Potřebné nástěnné držáky jsou součástí dodávky. Stabilní systém kovových trubek optimálně vede a rozvádí teplo až do 70 °C a generuje topný výkon až 644 W.Tři integrované rozteče trubek pro zavěšení a nahřívání ručníků zajišťují ještě příjemnější teplo. Díky rozestupům mezi 24 trubkami lze chladič velmi snadno čistit. Příjemné teplo hned po sprchování nebo koupeli s radiátorem Besoa Fino 160 x 60. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Besoa Fino 160 x 60, radiátor, 644 W, teplá voda, držák na ručníky, 1/2", 6-12 m², šedý , Zelený venkovní koberec 90x180 cm haldia, 116868 (beliani_116868)

Besoa Fino 160 x 60, radiátor, 644 W, teplá voda, držák na ručníky, 1/2", 6-12 m², šedý

Besoa Fino 160 x 60, radiátor, 644 W, teplá voda, držák na ručníky, 1/2", 6-12 m², šedý
Detail

Příjemný zdroj tepla pro váš domov v moderním designu: radiátor Besoa Fino 160 x 60 zahřeje vaši koupelnu na příjemnou teplotu a zároveň dobře vypadá.Trubkový radiátor Besoa Fino 160 x 60 se bez problémů integruje do stávajícího teplovodního nebo dálkového topného systému a funguje také s elektrickými topnými tyčemi nebo elektronickými termostatickými systémy. Poskytuje spolehlivý a rovnoměrný zdroj tepla v místnostech od 6 do 12 m². Připojení je velmi jednoduché: konstrukce 2 v 1 umožňuje připojení uprostřed i na bočních trubkách. To umožňuje optimální přizpůsobení systému Fino široké škále stavebních podmínek. Potřebné nástěnné držáky jsou součástí dodávky. Stabilní systém kovových trubek optimálně vede a rozvádí teplo až do 70 °C a generuje topný výkon až 644 W.Tři integrované rozteče trubek pro zavěšení a nahřívání ručníků zajišťují ještě příjemnější teplo. Díky rozestupům mezi 24 trubkami lze chladič velmi snadno čistit. Příjemné teplo hned po sprchování nebo koupeli s radiátorem Besoa Fino 160 x 60. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Besoa Fino 160 x 60, radiátor, 644 W, teplá voda, držák na ručníky, 1/2", 6-12 m², šedý , Textilie netkaná, 1,6 x 10 m, 17 g/m2, bílá (145562)

Teddykompaniet Diinglisar - dětské plyšové boty, 6-12 m

Teddykompaniet Diinglisar - dětské plyšové boty, 6-12 m
Detail

Dětské plyšové botičky od švédské společnosti Teddykompaniet Měkké botičky pro batolata od 6-ti měsíců z příjemného materiálu v blankytně modré barvě.Teddykompaniet Diinglisar - dětské plyšové botyDětské plyšové botičky z příjemného měkkého materiálu. Plyšové hračky z dílny proslulé švédské společnosti Teddykompaniet. Délka botičky: 12 cm Certifikováno CE podle normy EN 71. Lze prát v pračce na 40°C. 100% polyester. (profimed.cz)

Podobné produkty ako Teddykompaniet Diinglisar - dětské plyšové boty, 6-12 m , Červený koberec vip - 4,5 m x 0,5 m (8714572611985)

Chicco Physio Soft celosilikon (6–12 m) (8058664051830)

Chicco Physio Soft celosilikon (6–12 m) (8058664051830)
Detail

Dudlík - pro děti od 6 měsíců, silikonový, symetrický sosák (ortodontický) Sháníte pro vašeho miláčka dudlík, díky kterému se rychle uklidní? Dudlík Chicco je vhodný pro děti od 6 měsíců. Má symetrický tvar, tudíž se při sání vyvíjí minimální tlak na horní patro miminka a napomáhá tak správnému vývoji celé ústní dutiny. Silikonový dudlík je průhledný, chuťově neutrální a odolný. Klíčové přednosti produktu Chicco Physio Soft celosilikon (6–12 m) Spolehlivý dudlík, díky kterému snadno miminko uklidníte Doporučený věk dětí od 6 měsíců Tvar dudlíku Chicco: symetrický sosák (ortodontický) K výrobě dudlíku byl zvolen kvalitní silikonový materiál (alza.cz)

Podobné produkty ako Chicco Physio Soft celosilikon (6–12 m) (8058664051830) , Zelený venkovní oboustranný koberec 120x180 cm pune, 120623 (beliani_120623)

Natulino spací pytel jaro/podzim, Animals Grey / White, M (6 –12 m) (5903148271583)

Natulino spací pytel jaro/podzim, Animals Grey / White, M (6 –12 m) (5903148271583)
Detail

Spací pytel pro miminko letní, materiál bavlna, ergonomický design a možnost praní v pračce, rozměry 80×50cm Spací pytle Natulino jsou ideální a pro dítě jednoznačně nejbezpečnější alternativou tradičních přikrývek, deček či zavinovaček. Díky spacáčku Natulino máte jistotu, že tvář vašeho děťátka nebude nikdy omylem zakryta pokrývkou a dítě bude mít úplnou volnost pohybu ruček i nožek. Spacáček zároveň zajišťuje dítěti stálý tepelný komfort a tím pádem zdravý, pohodlný a bezpečný spánek. Klíčové vlastnosti spacího pytle pro miminko Natulino Speciální tvar spacáčku Natulino® poskytuje plnou volnost pohybu ruček i nožek, což je mimořádně důležité pro správný vývoj dítěte. Vaše děťátko nemá ve spacáčku nikterak omezený pohyb kyčlí, což zajišťuje jejich správný vývoj, dodává dítěti pocit bezpečí a zaručuje jeho komfortní spánekMiminko může svobodně a volně pohybovat rukama – objevovat svět – a zároveň nehrozí riziko zakrytí obličeje... (alza.cz)

Podobné produkty ako Natulino spací pytel jaro/podzim, Animals Grey / White, M (6 –12 m) (5903148271583) , Koberec ke stanu 250 x 400 cm zelený (314785)

Natulino spací pytel jaro/podzim, Mint Stripes / White, M (6 –12 m) (5903148271460)

Natulino spací pytel jaro/podzim, Mint Stripes / White, M (6 –12 m) (5903148271460)
Detail

Spací pytel pro miminko letní, materiál bavlna, ergonomický design a možnost praní v pračce, rozměry 80×50cm Spací pytle Natulino jsou ideální a pro dítě jednoznačně nejbezpečnější alternativou tradičních přikrývek, deček či zavinovaček. Díky spacáčku Natulino máte jistotu, že tvář vašeho děťátka nebude nikdy omylem zakryta pokrývkou a dítě bude mít úplnou volnost pohybu ruček i nožek. Spacáček zároveň zajišťuje dítěti stálý tepelný komfort a tím pádem zdravý, pohodlný a bezpečný spánek. Klíčové vlastnosti spacího pytle pro miminko Natulino Speciální tvar spacáčku Natulino® poskytuje plnou volnost pohybu ruček i nožek, což je mimořádně důležité pro správný vývoj dítěte. Vaše děťátko nemá ve spacáčku nikterak omezený pohyb kyčlí, což zajišťuje jejich správný vývoj, dodává dítěti pocit bezpečí a zaručuje jeho komfortní spánekMiminko může svobodně a volně pohybovat rukama – objevovat svět – a zároveň nehrozí riziko zakrytí obličeje... (alza.cz)

Podobné produkty ako Natulino spací pytel jaro/podzim, Mint Stripes / White, M (6 –12 m) (5903148271460) , Koberec ke stanu 250 x 550 cm zelený (314739)

Nike nhn futura logo box set 6-12 m

Nike nhn futura logo box set 6-12 m
Detail

Nike nhn futura logo box set 6-12 m (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Nike nhn futura logo box set 6-12 m , Dětský hrací koberec 80x150 cm zelený babadag, 237718 (beliani_237718)

Nike nhn futura logo box set 6-12 m

Nike nhn futura logo box set 6-12 m
Detail

Nike nhn futura logo box set 6-12 m (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Nike nhn futura logo box set 6-12 m , Koberec ke stanu 250 x 450 cm zelený (314738)

Nike nhn futura logo box set 6-12 m

Nike nhn futura logo box set 6-12 m
Detail

Nike nhn futura logo box set 6-12 m (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Nike nhn futura logo box set 6-12 m , Koberec do stanu 600 x 250 cm zelený (315178)

Nike nhn futura logo box set 6-12 m

Nike nhn futura logo box set 6-12 m
Detail

Nike nhn futura logo box set 6-12 m (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Nike nhn futura logo box set 6-12 m

Nike just doodle it 3pc set 6-12 m

Detail

Nike just doodle it 3pc set 6-12 m (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Nike just doodle it 3pc set 6-12 m

Chicco Šidítko Physio Soft celosilikonové 6-12 m modré

Chicco Šidítko Physio Soft celosilikonové 6-12 m modré
Detail

Šidítko Chicco je vyrobeno jako silikonové v modré barvě. Je měkké a vytvarované tak, aby odpovídalo správnému vývoji dutiny ústní. Ve vnější části je otvor pro zajištění cirkulace vzduchu, aby nedocházelo na jemné pokožce dětí k citlivému podráždění. Přednosti: bez obsahu BPA vysoce kvalitní silikon Kupte dětem kvalitní dudlíky Chicco! Vhodné pro děti od narození od 6 do 12 měsíců Materiál: silikon Rozměry balení: 9 x 4,5 x 14,5 cm Země původu: EU (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Chicco Šidítko Physio Soft celosilikonové 6-12 m modré

Chicco Šidítko Physio Soft celosilikonové 6-12 m růžové

Chicco Šidítko Physio Soft celosilikonové 6-12 m růžové
Detail

Šidítko Chicco je vyrobeno jako silikonové v růžové barvě. Je měkké a vytvarované tak, aby odpovídalo správnému vývoji dutiny ústní. Ve vnější části je otvor pro zajištění cirkulace vzduchu, aby nedocházelo na jemné pokožce dětí k citlivému podráždění. Přednosti: bez obsahu BPA vysoce kvalitní silikon Kupte dětem kvalitní dudlíky Chicco! Vhodné pro děti od 6 do 12 měsíců Materiál: silikon Rozměry balení: 9 x 4,5 x 14,5 cm Země původu: EU (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Chicco Šidítko Physio Soft celosilikonové 6-12 m růžové

Chicco Šidítko Physio Soft celosilikonové 6-12 m bílý

Chicco Šidítko Physio Soft celosilikonové 6-12 m bílý
Detail

Čirý celosilikonový dudlík je určen pro děti od půl do jednoho roku. Jeho tvar slouží ke stimulaci správné funkci jazyka a pro správný vývoj ústní dutiny dítěte. Přednosti: neobsahuje BPA otvory pro cirkulaci vzduchu vyrobeno z vysoce kvalitního silikonu Dopřejte dětem pocit bezpečí s kvalitními dudlíky! Vhodné pro děti od 6 do 12 měsíců Materiál: silikon Rozměry balení: 9 x 4,5 x 14,5 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Chicco Šidítko Physio Soft celosilikonové 6-12 m bílý

Natulino zimní spací pytel, Mint Stripes / White, 3vrstvý, zateplený, M (6 – 12 m) (5903148272559)

Natulino zimní spací pytel, Mint Stripes / White, 3vrstvý, zateplený, M (6 – 12 m) (5903148272559)
Detail

Spací pytel pro miminko zimní, materiál bavlna, ergonomický design a možnost praní v pračce, rozměry 80×50cm Spací pytle Natulino jsou ideální a pro dítě jednoznačně nejbezpečnější alternativou tradičních přikrývek, deček či zavinovaček. Díky spacáčku Natulino máte jistotu, že tvář vašeho děťátka nebude nikdy omylem zakryta pokrývkou a dítě bude mít úplnou volnost pohybu ruček i nožek. Spacáček zároveň zajišťuje dítěti stálý tepelný komfort a tím pádem zdravý, pohodlný a bezpečný spánek. Klíčové vlastnosti spacího pytle pro miminko NatulinoSpeciální tvar spacáčku Natulino® poskytuje plnou volnost pohybu ruček i nožek, což je mimořádně důležité pro správný vývoj dítěte. Vaše děťátko nemá ve spacáčku nikterak omezený pohyb kyčlí, což zajišťuje jejich správný vývoj, dodává dítěti pocit bezpečí a zaručuje jeho komfortní spánekMiminko může svobodně a volně pohybovat rukama – objevovat svět – a zároveň nehrozí riziko zakrytí obličeje přikrývkou,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Natulino zimní spací pytel, Mint Stripes / White, 3vrstvý, zateplený, M (6 – 12 m) (5903148272559)

Natulino zimní spací pytel, Animals Navy / Warm Grey, 3vrstvý, M (6 – 12 m) (5903148272658)

Natulino zimní spací pytel, Animals Navy / Warm Grey, 3vrstvý, M (6 – 12 m) (5903148272658)
Detail

Spací pytel pro miminko zimní, materiál bavlna, ergonomický design a možnost praní v pračce, rozměry 80×50cm Spací pytle Natulino jsou ideální a pro dítě jednoznačně nejbezpečnější alternativou tradičních přikrývek, deček či zavinovaček. Díky spacáčku Natulino máte jistotu, že tvář vašeho děťátka nebude nikdy omylem zakryta pokrývkou a dítě bude mít úplnou volnost pohybu ruček i nožek. Spacáček zároveň zajišťuje dítěti stálý tepelný komfort a tím pádem zdravý, pohodlný a bezpečný spánek. Klíčové vlastnosti spacího pytle pro miminko NatulinoSpeciální tvar spacáčku Natulino® poskytuje plnou volnost pohybu ruček i nožek, což je mimořádně důležité pro správný vývoj dítěte. Vaše děťátko nemá ve spacáčku nikterak omezený pohyb kyčlí, což zajišťuje jejich správný vývoj, dodává dítěti pocit bezpečí a zaručuje jeho komfortní spánekMiminko může svobodně a volně pohybovat rukama – objevovat svět – a zároveň nehrozí riziko zakrytí obličeje přikrývkou,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Natulino zimní spací pytel, Animals Navy / Warm Grey, 3vrstvý, M (6 – 12 m) (5903148272658)

Lodger dětská čepice Beanie Ciumbelle Donkey 6 - 12 m šedá

Detail

DODATEČNÁ SLEVA 30 %: Zadejte kód VYPRODEJ30C v košíku (platí do 31. 1. 2023 nebo do vyprodání zásob)! Dětská čepice disponuje svou prodyšností, která zabraňuje pocení dítěte. Je vyrobena ze 100% bavlny s waflovou strukturou Ciumbelle. Lem čepičky lze ohnout a nosit ji tak 2 způsoby. Lodger dětská čepice Beanie Ciumbelle Donkey je certifikovaná Öko-Tex. (mall.cz)

Podobné produkty ako Lodger dětská čepice Beanie Ciumbelle Donkey 6 - 12 m šedá

Pritt refill cassette doplňovací kazeta do korekčního válečku, 6 mm, 12 m, bílá, 1 ks

Pritt refill cassette doplňovací kazeta do korekčního válečku, 6 mm, 12 m, bílá, 1 ks
Detail

Pritt refill cassette doplňovací kazeta do korekčního válečku, 6 mm, 12 m, bílá, 1 ks od výrobce Pritt v kategorii Rollery s korekční páskou za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pritt refill cassette doplňovací kazeta do korekčního válečku, 6 mm, 12 m, bílá, 1 ks

Natulino spací pytel jaro/podzim, Natural Pink White Waves / White, M (6 –12 m) (5903148271781)

Natulino spací pytel jaro/podzim, Natural Pink White Waves / White, M (6 –12 m) (5903148271781)
Detail

Spací pytel pro miminko letní, materiál bavlna, ergonomický design a možnost praní v pračce, rozměry 80×50cm Spací pytle Natulino jsou ideální a pro dítě jednoznačně nejbezpečnější alternativou tradičních přikrývek, deček či zavinovaček. Díky spacáčku Natulino máte jistotu, že tvář vašeho děťátka nebude nikdy omylem zakryta pokrývkou a dítě bude mít úplnou volnost pohybu ruček i nožek. Spacáček zároveň zajišťuje dítěti stálý tepelný komfort a tím pádem zdravý, pohodlný a bezpečný spánek. Klíčové vlastnosti spacího pytle pro miminko NatulinoSpeciální tvar spacáčku Natulino® poskytuje plnou volnost pohybu ruček i nožek, což je mimořádně důležité pro správný vývoj dítěte. Vaše děťátko nemá ve spacáčku nikterak omezený pohyb kyčlí, což zajišťuje jejich správný vývoj, dodává dítěti pocit bezpečí a zaručuje jeho komfortní spánekMiminko může svobodně a volně pohybovat rukama – objevovat svět – a zároveň nehrozí riziko zakrytí obličeje přikrývkou,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Natulino spací pytel jaro/podzim, Natural Pink White Waves / White, M (6 –12 m) (5903148271781)

Natulino spací pytel jaro/podzim, Natural Pink /Warm Grey, 2vrstvý, M (6 –12 m) (5903148271187)

Natulino spací pytel jaro/podzim, Natural Pink /Warm Grey, 2vrstvý, M (6 –12 m) (5903148271187)
Detail

Spací pytel pro miminko letní, materiál bavlna, ergonomický design a možnost praní v pračce, rozměry 80×50cm Spací pytle Natulino jsou ideální a pro dítě jednoznačně nejbezpečnější alternativou tradičních přikrývek, deček či zavinovaček. Díky spacáčku Natulino máte jistotu, že tvář vašeho děťátka nebude nikdy omylem zakryta pokrývkou a dítě bude mít úplnou volnost pohybu ruček i nožek. Spacáček zároveň zajišťuje dítěti stálý tepelný komfort a tím pádem zdravý, pohodlný a bezpečný spánek. Klíčové vlastnosti spacího pytle pro miminko Natulino Speciální tvar spacáčku Natulino® poskytuje plnou volnost pohybu ruček i nožek, což je mimořádně důležité pro správný vývoj dítěte. Vaše děťátko nemá ve spacáčku nikterak omezený pohyb kyčlí, což zajišťuje jejich správný vývoj, dodává dítěti pocit bezpečí a zaručuje jeho komfortní spánekMiminko může svobodně a volně pohybovat rukama – objevovat svět – a zároveň nehrozí riziko zakrytí obličeje... (alza.cz)

Podobné produkty ako Natulino spací pytel jaro/podzim, Natural Pink /Warm Grey, 2vrstvý, M (6 –12 m) (5903148271187)

Natulino spací pytel jaro/podzim, Blue Stripes / Warm Grey, 2vrstvý, M (6 –12 m) (5903148271309)

Natulino spací pytel jaro/podzim, Blue Stripes / Warm Grey, 2vrstvý, M (6 –12 m) (5903148271309)
Detail

Spací pytel pro miminko letní, materiál bavlna, ergonomický design a možnost praní v pračce, rozměry 80×50cm Spací pytle Natulino jsou ideální a pro dítě jednoznačně nejbezpečnější alternativou tradičních přikrývek, deček či zavinovaček. Díky spacáčku Natulino máte jistotu, že tvář vašeho děťátka nebude nikdy omylem zakryta pokrývkou a dítě bude mít úplnou volnost pohybu ruček i nožek. Spacáček zároveň zajišťuje dítěti stálý tepelný komfort a tím pádem zdravý, pohodlný a bezpečný spánek. Klíčové vlastnosti spacího pytle pro miminko Natulino Speciální tvar spacáčku Natulino® poskytuje plnou volnost pohybu ruček i nožek, což je mimořádně důležité pro správný vývoj dítěte. Vaše děťátko nemá ve spacáčku nikterak omezený pohyb kyčlí, což zajišťuje jejich správný vývoj, dodává dítěti pocit bezpečí a zaručuje jeho komfortní spánekMiminko může svobodně a volně pohybovat rukama – objevovat svět – a zároveň nehrozí riziko zakrytí obličeje... (alza.cz)

Podobné produkty ako Natulino spací pytel jaro/podzim, Blue Stripes / Warm Grey, 2vrstvý, M (6 –12 m) (5903148271309)

Natulino extra tenký letní spací pytel, Animals Grey / White, 1vrstvý, M (6 – 12 m) (5903148270548)

Natulino extra tenký letní spací pytel, Animals Grey / White, 1vrstvý, M (6 – 12 m) (5903148270548)
Detail

Spací pytel pro miminko letní, materiál bavlna, ergonomický design a možnost praní v pračce, rozměry 80×50cm Spací pytle Natulino jsou ideální a pro dítě jednoznačně nejbezpečnější alternativou tradičních přikrývek, deček či zavinovaček. Díky spacáčku Natulino máte jistotu, že tvář vašeho děťátka nebude nikdy omylem zakryta pokrývkou a dítě bude mít úplnou volnost pohybu ruček i nožek. Spacáček zároveň zajišťuje dítěti stálý tepelný komfort a tím pádem zdravý, pohodlný a bezpečný spánek. Klíčové vlastnosti spacího pytle pro miminko Natulino extraSpeciální tvar spacáčku Natulino® poskytuje plnou volnost pohybu ruček i nožek, což je mimořádně důležité pro správný vývoj dítěte. Vaše děťátko nemá ve spacáčku nikterak omezený pohyb kyčlí, což zajišťuje jejich správný vývoj, dodává dítěti pocit bezpečí a zaručuje jeho komfortní spánekMiminko může svobodně a volně pohybovat rukama, objevovat svět a zároveň nehrozí riziko zakrytí obličeje... (alza.cz)

Podobné produkty ako Natulino extra tenký letní spací pytel, Animals Grey / White, 1vrstvý, M (6 – 12 m) (5903148270548)

Natulino zimní spací pytel, Natural White Grey Waves / Pink, 3vrstvý, M (6 – 12 m) (5903148272818)

Natulino zimní spací pytel, Natural White Grey Waves / Pink, 3vrstvý, M (6 – 12 m) (5903148272818)
Detail

Spací pytel pro miminko zimní, materiál bavlna, ergonomický design a možnost praní v pračce, rozměry 80×50cm Spací pytle Natulino jsou ideální a pro dítě jednoznačně nejbezpečnější alternativou tradičních přikrývek, deček či zavinovaček. Díky spacáčku Natulino máte jistotu, že tvář vašeho děťátka nebude nikdy omylem zakryta pokrývkou a dítě bude mít úplnou volnost pohybu ruček i nožek. Spacáček zároveň zajišťuje dítěti stálý tepelný komfort a tím pádem zdravý, pohodlný a bezpečný spánek. Klíčové vlastnosti spacího pytle pro miminko NatulinoSpeciální tvar spacáčku Natulino® poskytuje plnou volnost pohybu ruček i nožek, což je mimořádně důležité pro správný vývoj dítěte. Vaše děťátko nemá ve spacáčku nikterak omezený pohyb kyčlí, což zajišťuje jejich správný vývoj, dodává dítěti pocit bezpečí a zaručuje jeho komfortní spánekMiminko může svobodně a volně pohybovat rukama – objevovat svět – a zároveň nehrozí riziko zakrytí obličeje přikrývkou,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Natulino zimní spací pytel, Natural White Grey Waves / Pink, 3vrstvý, M (6 – 12 m) (5903148272818)

Party stan 3 x 12 m zelený (45107)

 Party stan 3 x 12 m zelený (45107)
Detail

Zahradní altán - hmotnost 23,62 kg, rozměry 12 × 3 × 2,55 m (d × š × v) Pokud byste chtěli útulné místo k odpočinku, které bude dominantou vaší zahrady, potom si zahradní altán SHUMEE ihned zamilujete. Altán má rozměry 2,55 × 3 × 12 m. Zahradní altán má tvar obdélníku. Samotná konstrukce má hmotnost 23,62 kg. Významné přednosti zahradního altánu Party stan 3 x 12 m zelený Zahradní altán SHUMEE bude oblíbeným místem na vaší zahradě U postaveného altánu počítejte s rozměry 2,55 × 3 × 12 m Má obdélníkové provedení Konstrukce dosahuje hmotnosti 23,62 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Party stan 3 x 12 m zelený (45107)

Nike summer daze hat, bodysuit & bib 3pc set 6-12 m

Nike summer daze hat, bodysuit  & bib 3pc set 6-12 m
Detail

Nike summer daze hat, bodysuit & bib 3pc set 6-12 m (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Nike summer daze hat, bodysuit & bib 3pc set 6-12 m

Nike futura logo ls hat / bodysuit / bootie 3pc 6-12 m

Nike futura logo ls hat / bodysuit / bootie 3pc 6-12 m
Detail

Nike futura logo ls hat / bodysuit / bootie 3pc 6-12 m (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Nike futura logo ls hat / bodysuit / bootie 3pc 6-12 m

Nike summer daze hat, bodysuit & bib 3pc set 6-12 m

Nike summer daze hat, bodysuit  & bib 3pc set 6-12 m
Detail

Nike summer daze hat, bodysuit & bib 3pc set 6-12 m (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Nike summer daze hat, bodysuit & bib 3pc set 6-12 m

Nike futura logo ls hat / bodysuit / bootie 3pc 6-12 m

Nike futura logo ls hat / bodysuit / bootie 3pc 6-12 m
Detail

Krabičkový set Nike NHN Futura Logo Box Set pro miminka zahrnuje body s dlouhým rukávem, čepičku a ponožky.Tyto kousky jsou vyrobeny z měkkého a prodyšného bavlněného materiálu, který zajišťuje pohodlí a příjemný pocit na pokožce.Body mají praktické zapínání pomocí knoflíků v oblasti ramen a na spodní části těla, což usnadňuje oblékání a svlékání. V oblasti hrudníku jsou umístěny velké bílé písmena Nike s logem Swoosh, což dodává bodům sportovní a moderní vzhled.Čepička a ponožky jsou také vyrobeny z měkké a prodyšné bavlny. Čepička má malé bílé písmeno Nike s logem Swoosh, které odpovídá vzhledu bodů. Ponožky mají také bílé písmeno Nike s logem Swoosh na vrcholu.Set je zabalen v krabičce a je ideálním dárkem pro novorozence nebo pro rodiče, kteří chtějí oblečení pro své děti, které je pohodlné, praktické a zároveň moderní. (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Nike futura logo ls hat / bodysuit / bootie 3pc 6-12 m

Natulino spací pytel jaro/podzim, Natural White Grey Little Leaves / Pink, M (6 –12 m) (5903148271903)

Natulino spací pytel jaro/podzim, Natural White Grey Little Leaves / Pink, M (6 –12 m) (5903148271903)
Detail

Spací pytel pro miminko letní, materiál bavlna, ergonomický design a možnost praní v pračce, rozměry 80×50cm Spací pytle Natulino jsou ideální a pro dítě jednoznačně nejbezpečnější alternativou tradičních přikrývek, deček či zavinovaček. Díky spacáčku Natulino máte jistotu, že tvář vašeho děťátka nebude nikdy omylem zakryta pokrývkou a dítě bude mít úplnou volnost pohybu ruček i nožek. Spacáček zároveň zajišťuje dítěti stálý tepelný komfort a tím pádem zdravý, pohodlný a bezpečný spánek. Klíčové vlastnosti spacího pytle pro miminko Natulino Speciální tvar spacáčku Natulino® poskytuje plnou volnost pohybu ruček i nožek, což je mimořádně důležité pro správný vývoj dítěte. Vaše děťátko nemá ve spacáčku nikterak omezený pohyb kyčlí, což zajišťuje jejich správný vývoj, dodává dítěti pocit bezpečí a zaručuje jeho komfortní spánekMiminko může svobodně a volně pohybovat rukama – objevovat svět – a zároveň nehrozí riziko zakrytí obličeje... (alza.cz)

Podobné produkty ako Natulino spací pytel jaro/podzim, Natural White Grey Little Leaves / Pink, M (6 –12 m) (5903148271903)
Výstavářský koberec hladký 1,6×12 m červený (287678), Výstavářský koberec hladký 1x12 m zelený (30076), Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m hnědý, Výstavářský koberec hladký 1x12 m červený (30080), Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m antracitový (287670), Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m antracitový (287668), Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×15 m antracitový (287669), Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m šedý (287673), Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×15 m hnědý (287675), Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m šedý (287671), Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m hnědý (287674), Výstavní koberec hladký 1x24 m zelený (30077), Plotový dílec se sloupky železo 1,7 × 1,6 m zelený (144935), Plotový dílec se sloupky železo 3,4×1,6 m zelený 278671, Bellatex Žaneta hladký - 38 × 38 cm - zelený (1715), Kusový koberec Eton zelený (VOPI890nad), Kusový koberec Eton zelený kruh (VOPI903nad), Kusový koberec Color shaggy zelený (VOPI703nad), Kusový koberec Color shaggy zelený kruh (VOPI716nad), M-Pets Havana zelený (CHPpe0761nad), HI Zahradní zástěna 3×1,6 m černá polyester 423919 (423919), Zelený venkovní koberec 90x180 cm HALDIA, 116868 (beliani_116868), Textilie netkaná, 1,6 x 10 m, 17 g/m2, bílá (145562), Červený koberec vip - 4,5 m x 0,5 m (8714572611985), Zelený venkovní oboustranný koberec 120x180 cm PUNE, 120623 (beliani_120623), Koberec ke stanu 250 x 400 cm zelený (314785), Koberec ke stanu 250 x 550 cm zelený (314739), Dětský hrací koberec 80x150 cm zelený BABADAG, 237718 (beliani_237718), Koberec ke stanu 250 x 450 cm zelený (314738), Koberec do stanu 600 x 250 cm zelený (315178)