Výstavářský koberec hladký 1×24 m červený (30081)

Produkt Výstavářský koberec hladký 1×24 m červený (30081) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Výstavářský koberec hladký 1×24 m červený (30081) upraviť a produkt hľadať znova.

Výstavářský koberec hladký 1×24 m červený (30081)

Výstavářský koberec hladký 1×24 m červený (30081)
Detail

Koberec - běhoun, venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 100 × 2400 cm (Š×D), výška vlasu 20 mm, materiál polyester, červená barva Se svým protáhlým stylem patří mezi běhouny, jež vyniknou zejména v dlouhých předsíních, halách či chodbách. Běhoun má funkci designovou, ale také užitkovou. Příjemně izoluje vaše kroky od studené podlahy a současně ochrání povrch pod sebou. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru zcela nový rozměr. Zatímco jeho červená barva nabízí vkusnou eleganci, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak budete mít doma nadčasový kousek. K výrobě tohoto produktu byl zvolen kvalitní materiál, jakým je polyester. Koberec SHUMEE má precizní provedení, které je vhodné pro venkovní využití. Venkovní koberec snese déšť, sníh, slunce i špínu. Nejen, že je vysoce odolný, ale zároveň nepotřebuje skoro žádnou údržbu po celý rok. Oblíbíte si jej, pokud preferujete kobercový povrch na střešní terase, balkonu nebo třeba pod pergolou. K výrobě zvolili tradiční... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavářský koberec hladký 1×24 m červený (30081) , Výstavářský koberec hladký 1x12 m červený (30080)

Výstavářský koberec hladký 1x12 m červený (30080)

Výstavářský koberec hladký 1x12 m červený (30080)
Detail

Koberec - běhoun, venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 100 × 1200 cm (Š×D), výška vlasu 20 mm, materiál polyester, červená barva Se svým protáhlým stylem patří mezi běhouny, jež se hodí do dlouhých předsíní, chodeb nebo hal. Běhoun má pevně stanovenou šířku a je v poslední době stále vyhledávanější. Ztlumí vaše kroky, izoluje vás od chladu podlahy a zároveň chrání povrch pod sebou. Jeho obdélníkový tvar výborně zútulní celý prostor. Zatímco jeho červená barva přináší vkusnou nadčasovost, použité materiály zase dlouhou životnost, díky čemuž bude zdobit váš prostor po dlouhá léta. K výrobě tohoto produktu byl zvolen kvalitní materiál, jakým je polyester. Koberec SHUMEE má kvalitní zpracování, které je určené pro venkovní použití. Venkovní koberec snese déšť, sníh, slunce i špínu. Je vysoce odolný a nepotřebuje údržbu během roku. Je skvělou volbou, pokud vyhledáváte kobercový povrch nejen doma, ale i na terase, balkoně nebo na pergole. Je zhotoven na základě... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavářský koberec hladký 1x12 m červený (30080) , Výstavářský koberec hladký 1,6×12 m červený (287678)

Výstavářský koberec hladký 1,6×12 m červený (287678)

Výstavářský koberec hladký 1,6×12 m červený (287678)
Detail

Koberec - běhoun, venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 160 × 1200 cm (Š×D), výška vlasu 20 mm, materiál polyester, červená barva Se svým protáhlým stylem patří mezi běhouny, jež dobře vypadají před francouzským oknem nebo kuchyňskou linkou. Běhoun není jen designový kousek do vaší domácnosti. Příjemně izoluje vaše kroky od studené podlahy a současně ochrání povrch pod sebou. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru zcela nový rozměr. Zatímco jeho červená barva nabízí vkusnou eleganci, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak si pořídíte ozdobu na dlouhá léta. K výrobě tohoto produktu posloužil kvalitní materiál, konkrétně polyester. Koberec SHUMEE má kvalitní zpracování, které je určené pro venkovní využití. Venkovní koberec snese déšť, sníh, slunce i špínu. Jeho výhodou je odolný, hladký a prakticky bezúdržbový povrch po celý rok. Zamilujete si jej, pokud vyhledáváte kobercový povrch nejen doma, ale i na terase, balkoně nebo na pergole. Je vyroben pomocí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavářský koberec hladký 1,6×12 m červený (287678) , Výstavářský koberec hladký 1x12 m zelený (30076)

Výstavářský koberec hladký 1x12 m zelený (30076)

Výstavářský koberec hladký 1x12 m zelený (30076)
Detail

Koberec - běhoun, venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 100 × 1200 cm (Š×D), výška vlasu 20 mm, materiál polyester, zelená barva Se svým protáhlým stylem patří mezi běhouny, jež najdou uplatnění v dlouhých chodbách, halách a předsíních. Běhoun má pevně stanovenou šířku a je v poslední době stále vyhledávanější. Příjemně izoluje vaše kroky od studené podlahy a současně ochrání povrch pod sebou. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru nový nádech. Zatímco jeho zelená barva nabízí vkusnou eleganci, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak si pořídíte ozdobu na dlouhá léta. K výrobě tohoto produktu slouží polyester. Koberec SHUMEE má kvalitní zpracování, které je určené pro venkovní využití. Venkovní koberec se nezalekne žádného počasí. Nemusíte se o něj nijak zvlášť starat, je téměř bezúdržbový a velmi odolný. Je skvělou volbou, pokud si hovíte rádi v zimní zahradě či na pergole. Je zhotoven na základě tradiční tkané technologie, která zajišťuje jeho dlouhou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavářský koberec hladký 1x12 m zelený (30076) , Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m hnědý

Výstavářský koberec hladký 1,6×12 m zelený (287677)

Výstavářský koberec hladký 1,6×12 m zelený (287677)
Detail

Koberec - venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 160 × 1200 cm (Š×D), materiál polyester, zelená barva Jeho metrážové vyhotovení nabízí vybrat si délku podle vaší potřeby. Vybírá se pro pokrytí celé plochy pokoje. Jeho obdélníkový tvar výborně zútulní celý prostor. Zatímco jeho zelená barva přináší vkusnou nadčasovost, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak budete mít doma nadčasový kousek. Ke zhotovení tohoto produktu byl použitý kvalitní materiál, jako je polyester. Koberec SHUMEE má kvalitní zpracování, které je určené pro venkovní využití. Venkovní koberec se nezalekne žádného počasí. Nemusíte se o něj nijak zvlášť starat, je téměř bezúdržbový a velmi odolný. Oblíbíte si jej, pokud máte rádi koberce v zimní zahradě, na terase nebo pergole. Při výrobě byla použita tradiční tkaná technologie, která se zaslouží o delší životnost. S péčí tak dokáže vydržet i několik let nebo generací. Rozměry koberce SHUMEE činí 160 × 1200 cm (š×d). Zásadní vlastnosti... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavářský koberec hladký 1,6×12 m zelený (287677) , Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m antracitový (287670)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m hnědý

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m hnědý
Detail

Koberec - běhoun, venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 160 × 2000 cm (Š×D), výška vlasu 2 mm, materiál polyester, hnědá barva Díky své protáhlé délce patří k běhounům, jež vyniknou zejména v dlouhých předsíních, halách či chodbách. Běhoun není jen designový kousek do vaší domácnosti. Ztlumí vaše kroky, izoluje vás od chladu podlahy a zároveň chrání povrch pod sebou. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru zcela nový rozměr. Zatímco jeho hnědá barva přináší vkusnou nadčasovost, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak budete mít doma nadčasový kousek. K výrobě tohoto produktu slouží polyester. Koberec SHUMEE má precizní provedení, které je vhodné pro venkovní použití. Venkovní koberec se nezalekne žádného počasí. Nemusíte se o něj nijak zvlášť starat, je téměř bezúdržbový a velmi odolný. Zamilujete si jej, pokud máte rádi koberce v zimní zahradě, na terase nebo pergole. Při výrobě byla použita tradiční tkaná technologie, která se postará o jeho dlouhou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m hnědý , Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m antracitový (287668)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m šedý (287673)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m šedý (287673)
Detail

Koberec - venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 160 × 2000 cm (Š×D), materiál polyester, šedá barva Jeho metrážové provedení umožňuje ustřihnutí vámi vybrané délky. Vybírá se pro pokrytí celé plochy pokoje. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru nový nádech. Zatímco jeho šedá barva přináší vkusnou nadčasovost, kvalitní materiály zase dlouhou životnost, a tak si můžete jeho krásy užívat po dlouhý čas. K výrobě tohoto produktu posloužil kvalitní materiál, konkrétně polyester. Koberec SHUMEE má precizní provedení, které je určené pro venkovní použití. Venkovní koberec se nezalekne žádného počasí. Jeho výhodou je odolný, hladký a prakticky bezúdržbový povrch po celý rok. Je skvělou volbou, pokud preferujete kobercový povrch na střešní terase, balkonu nebo třeba pod pergolou. Je vyroben pomocí tradiční tkané technologie, která se zaručí za dlouhou životnost. Není výjimkou, že při správném zacházení přečká i několik generací. Rozměry koberce SHUMEE jsou 160 × 2000 cm (š×d).... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m šedý (287673) , Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×15 m antracitový (287669)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m šedý (287671)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m šedý (287671)
Detail

Koberec - běhoun, venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 160 × 1000 cm (Š×D), výška vlasu 20 mm, materiál polyester, šedá barva Díky své protáhlé délce patří k běhounům, jež najdou uplatnění v dlouhých chodbách, halách a předsíních. Běhoun má funkci designovou, ale také užitkovou. Izoluje vás od chladné podlahy a ztlumí vaše kroky. Jeho obdélníkový tvar výborně zútulní celý prostor. Zatímco jeho šedá barva přináší vkusnou nadčasovost, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak budete mít doma nadčasový kousek. Materiálem použitým k výrobě tohoto produktu je polyester. Koberec SHUMEE má kvalitní zpracování, které je ideální pro venkovní využití. Venkovní koberec je připraven na rozmary každého počasí. Nejen, že je vysoce odolný, ale zároveň nepotřebuje skoro žádnou údržbu po celý rok. Zamilujete si jej, pokud máte rádi kobercový povrch na střešní terase, lodžii nebo třeba na verandě. Při výrobě byla použita tradiční tkaná technologie, která se zaručí za... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m šedý (287671) , Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m šedý (287673)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m antracitový (287668)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m antracitový (287668)
Detail

Koberec - běhoun, venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 160 × 1000 cm (Š×D), výška vlasu 20 mm, materiál polyester, antracitová barva Díky svému protáhlému stylu patří mezi běhouny, jež dobře vypadají před francouzským oknem nebo kuchyňskou linkou. Běhoun má funkci designovou, ale také užitkovou. Příjemně izoluje vaše kroky od studené podlahy a současně ochrání povrch pod sebou. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru nový nádech. Zatímco jeho antracitová barva přináší vkusnou nadčasovost, kvalitní materiály zase dlouhou životnost, a tak si pořídíte ozdobu na dlouhá léta. Materiálem použitým k výrobě tohoto produktu je polyester. Koberec SHUMEE má kvalitní zpracování, které je vhodné pro venkovní využití. Venkovní koberec se nezalekne žádného počasí. Může se pochlubit odolným a téměř bezúdržbovým povrchem po celý rok. Je skvělou volbou, pokud vyhledáváte kobercový povrch nejen doma, ale i na terase, balkoně nebo na pergole. Je vyroben pomocí tradiční tkané technologie,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m antracitový (287668) , Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×15 m hnědý (287675)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×15 m hnědý (287675)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×15 m hnědý (287675)
Detail

Koberec - běhoun, venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 160 × 1500 cm (Š×D), výška vlasu 20 mm, materiál polyester, hnědá barva Se svým protáhlým stylem patří mezi běhouny, jež dobře vypadají před francouzským oknem nebo kuchyňskou linkou. Běhoun není jen designový kousek do vaší domácnosti. Příjemně izoluje vaše kroky od studené podlahy a současně ochrání povrch pod sebou. Jeho obdélníkový tvar výborně zútulní celý prostor. Zatímco jeho hnědá barva nabízí vkusnou eleganci, použité materiály zase dlouhou životnost, díky čemuž bude zdobit váš prostor po dlouhá léta. Materiálem použitým k výrobě tohoto produktu je polyester. Koberec SHUMEE má precizní provedení, které je ideální pro venkovní použití. Venkovní koberec snese déšť, sníh, slunce i špínu. Nejen, že je vysoce odolný, ale zároveň nepotřebuje skoro žádnou údržbu po celý rok. Zamilujete si jej, pokud preferujete kobercový povrch na střešní terase, balkonu nebo třeba pod pergolou. Je vyroben pomocí tradiční... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×15 m hnědý (287675) , Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m šedý (287671)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m hnědý (287674)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m hnědý (287674)
Detail

Koberec - běhoun, venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 160 × 1000 cm (Š×D), výška vlasu 20 mm, materiál polyester, hnědá barva Jeho protáhlý styl jej řadí mezi běhouny, jež se budou vyjímat v dlouhých chodbách, halách nebo předsíních. Běhoun není jen designový kousek do vaší domácnosti. Ztlumí vaše kroky, izoluje vás od chladu podlahy a zároveň chrání povrch pod sebou. Jeho obdélníkový tvar vytvoří design celého prostoru. Zatímco jeho hnědá barva přináší vkusnou nadčasovost, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak si můžete jeho krásy užívat po dlouhý čas. K výrobě tohoto produktu byl zvolen kvalitní materiál, jakým je polyester. Koberec SHUMEE má precizní provedení, které je ideální pro venkovní použití. Venkovní koberec můžete nechat zmoknout, zasněžit nebo i zašpinit. Je vysoce odolný a nepotřebuje údržbu během roku. Zamilujete si jej, pokud preferujete kobercový povrch na střešní terase, balkonu nebo třeba pod pergolou. Je zhotoven na základě... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m hnědý (287674) , Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m hnědý (287674)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×15 m antracitový (287669)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×15 m antracitový (287669)
Detail

Koberec - běhoun, venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 160 × 1500 cm (Š×D), výška vlasu 20 mm, materiál polyester, antracitová barva Jeho protáhlý styl jej řadí mezi běhouny, jež dobře vypadají před francouzským oknem nebo kuchyňskou linkou. Běhoun má funkci designovou, ale také užitkovou. Příjemně izoluje vaše kroky od studené podlahy a současně ochrání povrch pod sebou. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru zcela nový rozměr. Zatímco jeho antracitová barva nabízí vkusnou eleganci, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak si pořídíte ozdobu na dlouhá léta. K výrobě tohoto produktu slouží polyester. Koberec SHUMEE má kvalitní zpracování, které je ideální pro venkovní využití. Venkovní koberec můžete nechat zmoknout, zasněžit nebo i zašpinit. Může se pochlubit odolným a téměř bezúdržbovým povrchem po celý rok. Je skvělou volbou, pokud si hovíte rádi v zimní zahradě či na pergole. Při výrobě byla použita tradiční tkaná technologie, která se zaslouží o delší... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×15 m antracitový (287669) , Výstavní koberec hladký 1x24 m zelený (30077)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m antracitový (287670)

Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m antracitový (287670)
Detail

Koberec - venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 160 × 2000 cm (Š×D), materiál polyester, šedá barva Jeho metrážové provedení umožňuje zvolit si délku, jakou potřebujete. Většinou se pokládá na celou plochu místnosti. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru nový nádech. Zatímco jeho šedá barva přináší vkusnou nadčasovost, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak budete mít doma nadčasový kousek. K výrobě tohoto produktu byl zvolen kvalitní materiál, jakým je polyester. Koberec SHUMEE má precizní provedení, které je určené pro venkovní využití. Venkovní koberec můžete nechat zmoknout, zasněžit nebo i zašpinit. Nejen, že je vysoce odolný, ale zároveň nepotřebuje skoro žádnou údržbu po celý rok. Zamilujete si jej, pokud vyhledáváte kobercový povrch nejen doma, ale i na terase, balkoně nebo na pergole. K výrobě zvolili tradiční tkanou technologii, která se zaručí za dlouhou životnost. Při správném zacházení přežije i několik generací. Rozměry koberce SHUMEE činí 160... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m antracitový (287670) , Červený koberec vip - 4,5 m x 0,5 m (8714572611985)

Maisto Acura NSX červená 1:24

Detail

Model sportovního auta značky Acura v měřítku 1:24. Model má velmi dokonalé, detailní provedení jednotlivých částí a kvalitní barevné provedení. Auto má otevíratelné dveře. Délka modelu cca 20 cm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Maisto Acura NSX červená 1:24 , Koberec červený demre, 200x200 cm, karton 1/1, 122364 (beliani_122364)

Výstavní koberec hladký 1x24 m zelený (30077)

Výstavní koberec hladký 1x24 m zelený (30077)
Detail

Koberec - venkovní, tvar obdélníkový, rozměry 100 × 2400 cm (Š×D), materiál polyester, zelená barva Jeho metrážové vyhotovení nabízí ustřihnutí vámi vybrané délky. Je vybírán především pro položení na celou plochu pokoje. Jeho obdélníkový tvar výborně zútulní celý prostor. Zatímco jeho zelená barva přináší vkusnou nadčasovost, kvalitní materiály zase dlouhou životnost, a tak si pořídíte ozdobu na dlouhá léta. K výrobě tohoto produktu slouží polyester. Koberec SHUMEE má kvalitní zpracování, které je určené pro venkovní použití. Venkovní koberec je připraven na rozmary každého počasí. Je vysoce odolný a nepotřebuje údržbu během roku. Je skvělou volbou, pokud si hovíte rádi v zimní zahradě či na pergole. K výrobě zvolili tradiční tkanou technologii, která se zaručí za dlouhou životnost. Při správném zacházení přežije i několik generací. Rozměry koberce SHUMEE činí 100 × 2400 cm (š×d). Hlavní vlastnosti produktu Výstavní koberec hladký 1x24 m zelený Můžete si sami... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výstavní koberec hladký 1x24 m zelený (30077) , Kusový koberec eton červený (vopi805nad)

Maisto Dodge Viper 2013 červená 1:24

Detail

Kovové modely v měřítku 1:24 patří mezi nejoblíbenější. Mají velmi dokonalé detailní provedení jednotlivých částí a kvalitní barevné provedení. Auto má otevíratelnou přední kapotu a dveře. Délka modelu cca 20 cm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Maisto Dodge Viper 2013 červená 1:24 , Kusový koberec eton červený kruh (vopi818nad)

BBurago Fiat 124 Spider 1:24 červená

Detail

Kovový model moderního kabrioletu od značky Fiat v měřítku 1:24. Model Fiat 124 se vyznačuje detailním propracováním. Karosérie je vyrobena z kovu s plastovými doplňky. Krásný model nejen pro sběratele. (mall.cz)

Podobné produkty ako BBurago Fiat 124 Spider 1:24 červená , Koberec červený shaggy demre, 155013 (beliani_155013)

Bburago 1:24 Ferrari 488 GTB červená

Bburago 1:24 Ferrari 488 GTB červená
Detail

Ferrari 488 GTB je jedním z modelů Bburago vyrobených v měřítku 1:24. Tyto modely jsou oblíbené skrze zdařilé detailní zpracování a příznivou cenu. Tampónový potisk je proveden kvalitní barvou. Funkčnost: otevírací dveře a kapota plně funkční natáčení kol volantem karosérie je vyrobena ze zinkohliníkové slitiny detailně zpracovaná světla a blinkry pryžové pneumatiky Obsah balení: model na plastovém podstavci v tradičním balení Historie a skladba modelu: sportovní automobil firmy Ferrari, který je nástupcem 458 Italia 488 GTB má osmiválcový motor se spolupráci agregátu, kterému pomáhají dvě turbodmychadla výsledkem je 670 koní, auto přestane zrychlovat při dosažení rychlosti 330 km/h převodovka je 7 stupňová, automatická výkon vzadu umístěného motoru se přenáší na kola zadní nápravy Vyberte chlapcům model Bburago! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: kov Měřítko: 1:24 Délka: 17 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Bburago 1:24 Ferrari 488 GTB červená , Alza cli-36 barevný pro tiskárny canon (30081)

BBurago Alfa Romeo Stelvio 1:24 červená

Detail

Kovový model prvního SUV od značky Alfa Romeo v měřítku 1:24. Model Alfa Romeo Stelvio se vyznačuje detailním propracováním. Karosérie je vyrobena z kovu s plastovými doplňky. Krásný model nejen pro sběratele. (mall.cz)

Podobné produkty ako BBurago Alfa Romeo Stelvio 1:24 červená , Hendi grilovací deska, 1/1 hladký povrch 203149 (203149)

BBurago 1:24 Ferrari Racing FXX K červená

Detail

Model italského závodního vozu Ferrari FXX K ze série Racing v klasické červené barvě od známé značky Bburago. Detailně zpracovaný model v měřítku 1:24 je vyroben z kovu doplněn plastovými díly. Auto má otvíratelnou zadní kapotu s detailně propracovaným motorem. (mall.cz)

Podobné produkty ako BBurago 1:24 Ferrari Racing FXX K červená , Koberec shaggy 160x230 cm červený cide, 163361 (beliani_163361)

BBurago 1:24 Ferrari Racing F355 Challenge červená

Detail

Model italského závodního speciálu Ferrari F355 Challenge ze série Racing v červené barvě od známé značky Bburago. Detailně zpracovaný model v měřítku 1:24 je vyroben z kovu doplněn plastovými díly. Auto má otevíratelné dveře. (mall.cz)

Podobné produkty ako BBurago 1:24 Ferrari Racing F355 Challenge červená , Koberec shaggy ? 140 cm červený cide, 163363 (beliani_163363)

BBurago 1:24 Ferrari TOP 488 Pista červená

Detail

Model italského supersportovního vozu Ferrari 488 Pista ze série Race & Play v klasickém červeném provedení od známé značky Bburago. Detailně zpracovaný model v měřítku 1:24 je vyroben z kovu doplněn plastovými díly. Auto má otvíratelné dveře. (mall.cz)

Podobné produkty ako BBurago 1:24 Ferrari TOP 488 Pista červená , Koberec červený kruhový ? 140 cm demre, 122361 (beliani_122361)

BBurago 1:24 Volkswagen Golf MK1 GTI červená

Detail

Kovový model luxusního auta Volkswagen Golf MK1 GTI v měřítku 1:24. Model se vyznačuje detailním propracováním. Karosérie je vyrobena z kovu s plastovými doplňky. Krásný model nejen pro sběratele. (mall.cz)

Podobné produkty ako BBurago 1:24 Volkswagen Golf MK1 GTI červená , Centropen popisovač 2637 m červený (313332)

Bburago 1:24 Land Rover červená 18-22063

Bburago 1:24 Land Rover červená 18-22063
Detail

Červený Land Rover je jedním z modelů Bburago vyrobených v měřítku 1:24. Tyto modely jsou oblíbené skrze zdařilé detailní zpracování a příznivou cenu. Tampónový potisk je proveden kvalitní barvou. Funkčnost: otevírací dveře a kapota plně funkční natáčení kol volantem karosérie je vyrobena ze zinkohliníkové slitiny detailně zpracovaná světla a blinkry pryžové pneumatiky Obsah balení: model na plastovém podstavci v tradičním balení Historie a skladba modelu: nástupcem úspěšné série Land Rover byla série II, která se vyráběla od roku 1958 k 1961 Land Rover Series II se přestavila jako dvanáctimístná varianta série II byla prvním vozidlem, které použilo známý benzínový motor s objemem 2,25 litru zážehový motor produkoval 72 koní a byl úzce spjat s 2,0 litrovou vznětovou jednotkou Vyberte chlapcům model Bburago! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: kov Měřítko: 1:24 Délka: 17 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Bburago 1:24 Land Rover červená 18-22063 , Koberec červený 140 x 200 cm demre, 122496 (beliani_122496)

Jamara Lamborghini Sián 1:24 červené 2,4GHz (4042774459055)

Jamara Lamborghini Sián 1:24 červené 2,4GHz (4042774459055)
Detail

RC auto - vhodné pro děti od 6 let, silniční, měřítko: 1:24, typ motoru - elektrický stejnosměrný Moderní, snadno ovladatelná hračka, vedle které nemá nuda místo, přesně to je Jamara Lamborghini Sián 1:24 červené 2,4GHz. RC auto je pečlivě vyrobeno v měřítku 1:24. Je stavěné na provoz v domácích podmínkách. Vždy, když se dá do akce, může dosahovat rychlosti 7 km/h. Stačí připravit ovladač a vyhnat motorek do nejvyšších otáček. Auto na dálkové ovládání Jamara obsahuje v balení dálkový ovladač. Klíčové přednosti RC auta Jamara Lamborghini Sián 1:24 červené 2,4GHz RC auto Jamara pomůže vyplnit dlouhé chvíle Jednoduché ovládání Dovede dosáhnout rychlosti 7 km/h Doporučeno pro starší 6 let Auto na dálkové ovládání typu silniční Motor napájí energie z AA baterií (alza.cz)

Podobné produkty ako Jamara Lamborghini Sián 1:24 červené 2,4GHz (4042774459055) , Koberec červený 140 x 200 cm karaman, 122852 (beliani_122852)

BBurago 1:24 VW Polo GTI Mark 5 červené

Detail

Kovový model luxusního auta VW Polo GTI Mark 5 v měřítku 1:24. Model se vyznačuje detailním propracováním. Karosérie je vyrobena z kovu s plastovými doplňky. Auto má otevíratelné dveře a kapotu. (mall.cz)

Podobné produkty ako BBurago 1:24 VW Polo GTI Mark 5 červené , Koberec červený 80 x 150 cm karaman, 122853 (beliani_122853)

Bburago 1:24 Ferrari La Ferrari červená 18-26001

Bburago 1:24 Ferrari La Ferrari červená 18-26001
Detail

Červené Ferrari laferrari je jedním z modelů Bburago vyrobených v měřítku 1:24. Tyto modely jsou oblíbené skrze zdařilé detailní zpracování a příznivou cenu. Tampónový potisk je proveden kvalitní barvou. Funkčnost: otevírací kapota plně funkční natáčení kol volantem karosérie je vyrobena ze zinkohliníkové slitiny detailně zpracovaná světla a blinkry pryžové pneumatiky Obsah balení: model na plastovém podstavci v tradičním balení Historie a skladba modelu: o pohon LaFerrari se stará dvanáctiválec s výkonem 800 koní při 9250 otáčkách točivý moment má hodnotu 700 při 6750 ot./min další sílu motoru dodává elektromotor s výkonem 120 kW (163 koní), výsledkem je 963 koní převodovka je automatická, sedmistupňová, výkon se přenáší na zadní kola, hodnoty zrychlení jen těžko hledají konkurenci auto má psanou maximální rychlost 350+ km/h, samotný digitální tachometr je „cejchovaný“ do 400 km/h Vyberte chlapcům model Bburago! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: kov Měřítko: 1:24 Délka: 20 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Bburago 1:24 Ferrari La Ferrari červená 18-26001 , Laalu koberec červený 70 x 140 cm (lau-0506)

RC licence auta Bugatti Veyron 1:24 červená (ikonka_KX9420_1)

RC licence auta Bugatti Veyron 1:24 červená (ikonka_KX9420_1)
Detail

RC auto - vhodné pro děti od 6 let, měřítko: 1:24, typ motoru - elektrický stejnosměrný, funkce: světelné efekty, LED světla a gumové pneumatiky Výtečně ovladatelná hračka, která zaručeně zabaví, právě to je RC licence auta Bugatti Veyron 1:24 červená. RC auto je vyvedeno pečlivě v měřítku 1:24. Je vhodné spíše na doma. Skutečné akční chvilky dovolí rychlost až 15 km/h. Řízení bude reagovat na ucházející vzdálenost 25 m, což je za ideálních podmínek maximální dosah ovladače. Opravdu výborné letové vlastnosti přináší vrtule se spolehlivým rotorem. Stačí sebrat ovladač a probudit model k životu. Nadšení zvýší působivé světelné efekty. Auto na dálkové ovládání IKONKA má v balení model a dálkový ovladač. Klíčové vlastnosti RC auta RC licence auta Bugatti Veyron 1:24 červená RC auto IKONKA jen tak neomrzí S jednoduchým ovládáním Maximální rychlost je až 15 km/h Vydává efektní světla Doporučeno od 6 let Auto na dálkové ovládání typu dětské a silniční Ovládat lze... (alza.cz)

Podobné produkty ako RC licence auta Bugatti Veyron 1:24 červená (ikonka_KX9420_1) , Zápisník flip m tečkovaný černo/červený (8595230646835)

RC auto Hummer H2 - licence 1:24 červená (ikonka_KX9422_2)

RC auto Hummer H2 - licence 1:24 červená (ikonka_KX9422_2)
Detail

RC auto - vhodné pro děti od 6 let, měřítko: 1:24, typ motoru - elektrický stejnosměrný, funkce: světelné efekty, LED světla a gumové pneumatiky Velmi moderní a oblíbená hračka, kterou nebudete chtít dát z ruky, právě to je RC auto Hummer H2 - licence 1:24 červená. RC auto je vytvořeno v měřítku 1:24. Je stavěné na provoz v domě nebo bytě. Spoustu akčních okamžiků přinese rychlost až 15 km/h. Řízení obstaráte na slušnou vzdálenost 25 m, což je v ideálních podmínkách maximální dosah ovladače. Opravdu výborné letové vlastnosti dodává vrtule s propracovaným rotorem. Stačí sebrat ovladač a vyhnat motorek do nejvyšších otáček. Na půvabu tohoto kousku se budou podílet i světelné efekty. Auto na dálkové ovládání IKONKA obsahuje v balení model a dálkový ovladač. Hlavní přednosti auta na dálkové ovládání RC auto Hummer H2 - licence 1:24 červená RC auto IKONKA pomůže vyplnit dlouhé chvíle Jednoduché ovládání Dosahuje rychlostního maxima 15 km/h Zajímavé světelné... (alza.cz)

Podobné produkty ako RC auto Hummer H2 - licence 1:24 červená (ikonka_KX9422_2) , Zápisník flip m linkovaný černo/červený (8595230646361)

HLADKÁ ČERVENÁ HALENKA M156 Velikost: M

HLADKÁ ČERVENÁ HALENKA M156 Velikost: M
Detail

Velikost v cm S M L XL celková zadní délka 67 68 69 70 délka rukávu 62 62 62 62 obvod hrudníku 88 92 96 100 obvod boků 92 96 100 104 (londonclub.cz)

Podobné produkty ako HLADKÁ ČERVENÁ HALENKA M156 Velikost: M , Rappa dětský kostým červený ninja, vel. m

HLADKÁ ČERVENÁ HALENKA M595 Velikost: M

HLADKÁ ČERVENÁ HALENKA M595 Velikost: M
Detail

Velikost v cm S M L XL celková délka 63 63,5 64 64,5 délka rukávu 65 65,5 66 66,5 obvod hrudníku 96 100 104 108 obvod pasu 96 100 104 108 obvod boků 96 100 104 108 délka ramene 9 9,5 10 10,5 (londonclub.cz)

Podobné produkty ako HLADKÁ ČERVENÁ HALENKA M595 Velikost: M

Alza CLI-36 barevný pro tiskárny Canon (30081)

Alza CLI-36 barevný pro tiskárny Canon (30081)
Detail

Alternativní inkoust pro tiskárny Pixma IP100, Pixma IP110, Pixma MINI 260, Pixma MINI 320, 9ml, výtěžnost až 250 stran Alternativní inkoust ALZA do tiskáren Canon zjevně krátí náklady na tisk a kromě dostupnosti získává oblibu především díky velké spolehlivosti, které v provozu dosáhne. Náplň skýtá tři barvy, obsaženy jsou azurová, purpurová a žlutá. Vedle značně vysoké kvality tisku je alternativní inkoust také šetrný k životnímu prostředí díky využití recyklovaných kazet. Výtěžnost varianty Alza CLI-36 barevný pro tiskárny Canon dosahuje celkem na 250 průměrných stran textu. Snadno najde své místo v domácích tiskárnách i v kanceláři, při náročnějším, častěji opakovaném tisku. Hlavní přednosti alternativního inkoustu Alza CLI-36 barevný pro tiskárny Canon Jeho použití v tiskárně se nemusíte obávat Alternativní inkoust krátí náklady potřebné na tisk Šetří životní prostředí díky recyklovaným kazetám Celková výtěžnost 250 stran Náplň je tříbarevná, barva azurová,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Alza CLI-36 barevný pro tiskárny Canon (30081)

MALFINI Hladká dámská polokošile Single J. - Červená | M

MALFINI Hladká dámská polokošile Single J. - Červená | M
Detail

Hladká dámská polokošile Single J. - Červená | M od výrobce MALFINI. Produkt je dostupný za 2 dny. (dobrytextil.cz)

Podobné produkty ako MALFINI Hladká dámská polokošile Single J. - Červená | M

MALFINI Hladká pánská polokošile Single J. - Červená | M

MALFINI Hladká pánská polokošile Single J. - Červená | M
Detail

Hladká pánská polokošile Single J. - Červená | M od výrobce MALFINI. Produkt je dostupný za 2 dny. (dobrytextil.cz)

Podobné produkty ako MALFINI Hladká pánská polokošile Single J. - Červená | M

Tropico Ortopedická matrace Tropico SUPER FOX - 80x200 cm | akce 1+1 (2ks) | 24 cm | CLASSIC (hladká bez profilace)

Tropico Ortopedická matrace Tropico SUPER FOX - 80x200 cm |  akce 1+1 (2ks) | 24 cm | CLASSIC (hladká bez profilace)
Detail

Vyladěná matrace s visco pěnou BIO složkou. S volbou profilace ložné plochy. Univerzální, vyšší střední tuhost. Absolutní bestseller naší nabídky! POZOR - LIMITOVANÁ AKCE! POLŠTÁŘ ZDARMA K MATRACI. Akce platí od 1.1. do 31.1.2023 nebo do vyprodání zásob polštářů. Nyní akce 1+1 na jednolůžka (šířka 80 až 100 cm). Větší matrace za výhodné ceny. HLAVNÍ PARAMETRY Matrace různých výšek s paměťovou pěnou, která je vhodná pro každého, kdo preferuje spíše tužší poležení. Máte rádi pocit, když se tělo na matraci… (i-living.cz)

Podobné produkty ako Tropico Ortopedická matrace Tropico SUPER FOX - 80x200 cm | akce 1+1 (2ks) | 24 cm | CLASSIC (hladká bez profilace)

Tropico Ortopedická matrace Tropico SUPER FOX - 90x200 cm | akce 1+1 (2ks) | 24 cm | CLASSIC (hladká bez profilace)

Tropico Ortopedická matrace Tropico SUPER FOX - 90x200 cm | akce 1+1 (2ks) | 24 cm | CLASSIC (hladká bez profilace)
Detail

Vyladěná matrace s visco pěnou BIO složkou. S volbou profilace ložné plochy. Univerzální, vyšší střední tuhost. Absolutní bestseller naší nabídky! POZOR - LIMITOVANÁ AKCE! POLŠTÁŘ ZDARMA K MATRACI. Akce platí od 1.1. do 31.1.2023 nebo do vyprodání zásob polštářů. Nyní akce 1+1 na jednolůžka (šířka 80 až 100 cm). Větší matrace za výhodné ceny. HLAVNÍ PARAMETRY Matrace různých výšek s paměťovou pěnou, která je vhodná pro každého, kdo preferuje spíše tužší poležení. Máte rádi pocit, když se tělo na matraci… (i-living.cz)

Podobné produkty ako Tropico Ortopedická matrace Tropico SUPER FOX - 90x200 cm | akce 1+1 (2ks) | 24 cm | CLASSIC (hladká bez profilace)

Koberec červený DEMRE, 200x200 cm, karton 1/1, 122364 (beliani_122364)

Koberec červený DEMRE, 200x200 cm, karton 1/1, 122364 (beliani_122364)
Detail

Koberec Pokud sháníte nový koberec, který přinese do vaší místnosti pohodlí a příjemnou atmosféru, dejte šanci koberci BELIANI. (alza.cz)

Podobné produkty ako Koberec červený DEMRE, 200x200 cm, karton 1/1, 122364 (beliani_122364)

Tropico Ortopedická matrace Tropico SUPER FOX BLUE - 90x200 cm | akce 1+1 (2ks) | 24 cm | CLASSIC (hladká bez profilace)

Tropico Ortopedická matrace Tropico SUPER FOX BLUE - 90x200 cm | akce 1+1 (2ks) | 24 cm | CLASSIC (hladká bez profilace)
Detail

Tuhost Super Foxe, ale bez paměťové pěny a s větší pružností. S volbou profilace ložné plochy. S optimální tuhostí, vzdušná a pružná. Hybridní pěna Blue Spojuje ty nejlepší vlastnosti studené pěny a pružného latexu. POZOR - LIMITOVANÁ AKCE! POLŠTÁŘ ZDARMA K MATRACI. Akce platí od 1.1. do 31.1.2023 nebo do vyprodání zásob polštářů. Akce 1+1 platí na jednolůžka (šířka 80 až 100 cm). Větší matrace za výhodnou cenu. HLAVNÍ PARAMETRY Matrace různých výšek, která je vhodná pro každého, kdo preferuje spíše… (i-living.cz)

Podobné produkty ako Tropico Ortopedická matrace Tropico SUPER FOX BLUE - 90x200 cm | akce 1+1 (2ks) | 24 cm | CLASSIC (hladká bez profilace)

Mustela Bébé Stelatopia zklidňující pyžamo pro atopickou pokožku 12-24 m 1 ks

Mustela Bébé Stelatopia zklidňující pyžamo pro atopickou pokožku 12-24 m 1 ks
Detail

Mustela Bébé Stelatopia, 1 ks, Dětská tělová péče pro děti, Přípravek Mustela Bébé Stelatopia účinně pečuje o jemnou dětskou pokožku. Vlastnosti: zklidňuje podráždění a zarudnutí zjemňuje a zvláčňuje zamezuje podráždění, zarudnutí a svědění pokožky vyživuje dětskou pokožku hydratuje a zvláčňuje dětskou pokožku podporuje přirozenou obranyschopnost pokožky Složení: obsahuje minimálně 99 % složek přírodního původu (notino.cz)

Podobné produkty ako Mustela Bébé Stelatopia zklidňující pyžamo pro atopickou pokožku 12-24 m 1 ks

Červený koberec vip - 4,5 m x 0,5 m (8714572611985)

Červený koberec vip - 4,5 m x 0,5 m (8714572611985)
Detail

Party doplňky (alza.cz)

Podobné produkty ako Červený koberec vip - 4,5 m x 0,5 m (8714572611985)

ČERVENÉ HLADKÉ TÍLKO MB-TP-7265.90-RED Velikost: S/M

ČERVENÉ HLADKÉ TÍLKO MB-TP-7265.90-RED Velikost: S/M
Detail

Modelka na obrázcích je vysoká 175 cm, obvod přes prsa 84 cm, obvod pasu 62 cm a boky 93 cm. Modelka je oblečena do velikosti S/M. Materiál: 85% bavlna, 10% polyester, 5% elastan (londonclub.cz)

Podobné produkty ako ČERVENÉ HLADKÉ TÍLKO MB-TP-7265.90-RED Velikost: S/M

Puma TEAM FINAL 24 TRAINING JACKET Pánská mikina, červená, velikost M

Puma TEAM FINAL 24 TRAINING JACKET Pánská mikina, červená, velikost M
Detail

Pánská mikina Puma TEAM FINAL 24 TRAINING JACKET z kolekce Final. která je navržena pro nejvyšší úroveň výkonnosti. Oděvy jsou konstruovány pomocí vysoce prodyšného žakárového textilu, který v kombinaci s tvarově dokonalými střihy, přesně splňují potřeby nejlepších sportovců při hře. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Puma TEAM FINAL 24 TRAINING JACKET Pánská mikina, červená, velikost M

PartyDeco Kulatý latexový Jumbo balón 1 m - červený

PartyDeco Kulatý latexový Jumbo balón 1 m - červený
Detail

Kulatý latexový Jumbo balón 1m velikost: 1 metr vhodný pro nafukování vzduchem i héliem (heliumking.cz)

Podobné produkty ako PartyDeco Kulatý latexový Jumbo balón 1 m - červený

PremiumCord DVI-D propojovací kabel (dual-link - 24+1), MM, 3 m

Detail

Kvalitní propojovací DVI-D kabel PremiumCord v délce 3 m pro pro digitální připojení LCD panelů k počítači. Kabel plně zapojený a dvakrát stíněný, dokáže tedy pracovat v rozlišení až 2560 × 1600 bodů při 60 Hz, je vhodný pro Full HD 1080p. (mall.cz)

Podobné produkty ako PremiumCord DVI-D propojovací kabel (dual-link - 24+1), MM, 3 m

AMADEA Dřevěná miska ve tvaru burákového oříšku, oblé dno, masivní dřevo, 28x13x4,5 cm (30081-0B)

AMADEA Dřevěná miska ve tvaru burákového oříšku, oblé dno, masivní dřevo, 28x13x4,5 cm (30081-0B)
Detail

Miska Dřevěná miska ve tvaru burského oříšku s oblým dnem je vyrobená z masivního bukového dřeva, rozměr je 13 x 28 x 4,50 cm, miska je na povrchu ošetřena olejem. Rádi byste mezi své stávající nádobí dodali nějaký nový praktický kousek? (alza.cz)

Podobné produkty ako AMADEA Dřevěná miska ve tvaru burákového oříšku, oblé dno, masivní dřevo, 28x13x4,5 cm (30081-0B)

Vodítko FLEXI Classic New lanko červené M - 5 m 1 ks

Vodítko FLEXI Classic New lanko červené M - 5 m 1 ks
Detail

Navíjecí vodítka flexi poskytují Vašemu psovi potřebnou volnost výběhu. Díky brzdícímu systému, který je možno ovládat jednou rukou, máte Vašeho psa vždy pod kontrolou. S chromovanou karabinou a reflexními prvky. Lze rozšířit o box na igelitové sáčky a LED osvětlení. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Vodítko FLEXI Classic New lanko červené M - 5 m 1 ks

Vodítko FLEXI Classic New páska červené M - 5 m 1 ks

Vodítko FLEXI Classic New páska červené M - 5 m 1 ks
Detail

Navíjecí vodítka flexi poskytují Vašemu psovi potřebnou volnost výběhu. Díky brzdícímu systému, který je možno ovládat jednou rukou, máte Vašeho psa vždy pod kontrolou. S chromovanou karabinou. Lze rozšířit o box na igelitové sáčky a LED osvětlení. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Vodítko FLEXI Classic New páska červené M - 5 m 1 ks

Vodítko FLEXI Classic New lanko červené M - 8 m 1 ks

Vodítko FLEXI Classic New lanko červené M - 8 m 1 ks
Detail

Navíjecí vodítka flexi poskytují Vašemu psovi potřebnou volnost výběhu. Díky brzdícímu systému, který je možno ovládat jednou rukou, máte Vašeho psa vždy pod kontrolou. S chromovanou karabinou a reflexními prvky. Lze rozšířit o box na igelitové sáčky a LED osvětlení. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Vodítko FLEXI Classic New lanko červené M - 8 m 1 ks

RC obustranné auto 1:24

RC obustranné auto 1:24
Detail

Plně funkční rotační RC auto. Oboustranné auto RC model 1:24. Má speciální dálkové ovládání, vydává zvuky a svítí. Průměrná doba nabíjení je 2 hodiny. Herní doba je 20 minut. Dosah dálkového ovládání je 50 metrů. Průměrná rychlost je 11 km/h. Hračka je vhodná pro děti od 6 let. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako RC obustranné auto 1:24

RC obustranné auto 1:24

RC obustranné auto 1:24
Detail

Plně funkční rotační RC auto. Oboustranné auto RC model 1:24. Má speciální dálkové ovládání, vydává zvuky a svítí. Průměrná doba nabíjení je 2 hodiny. Herní doba je 20 minut. Dosah dálkového ovládání je 50 metrů. Průměrná rychlost je 11 km/h. Hračka je vhodná pro děti od 6 let. (hawaj.cz)

Podobné produkty ako RC obustranné auto 1:24
Výstavářský koberec hladký 1x12 m červený (30080), Výstavářský koberec hladký 1,6×12 m červený (287678), Výstavářský koberec hladký 1x12 m zelený (30076), Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m hnědý, Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m antracitový (287670), Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m antracitový (287668), Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×15 m antracitový (287669), Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m šedý (287673), Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×15 m hnědý (287675), Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m šedý (287671), Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m hnědý (287674), Výstavní koberec hladký 1x24 m zelený (30077), Červený koberec vip - 4,5 m x 0,5 m (8714572611985), Koberec červený DEMRE, 200x200 cm, karton 1/1, 122364 (beliani_122364), Kusový koberec Eton červený (VOPI805nad), Kusový koberec Eton červený kruh (VOPI818nad), Koberec červený Shaggy DEMRE, 155013 (beliani_155013), Alza CLI-36 barevný pro tiskárny Canon (30081), HENDI grilovací deska, 1/1 hladký povrch 203149 (203149), Koberec Shaggy 160x230 cm červený CIDE, 163361 (beliani_163361), Koberec Shaggy ? 140 cm červený CIDE, 163363 (beliani_163363), Koberec červený kruhový ? 140 cm DEMRE, 122361 (beliani_122361), Centropen popisovač 2637 M červený (313332), Koberec červený 140 x 200 cm DEMRE, 122496 (beliani_122496), Koberec červený 140 x 200 cm KARAMAN, 122852 (beliani_122852), Koberec červený 80 x 150 cm KARAMAN, 122853 (beliani_122853), LAALU Koberec červený 70 x 140 cm (LAU-0506), Zápisník Flip M tečkovaný černo/červený (8595230646835), Zápisník Flip M linkovaný černo/červený (8595230646361), Rappa Dětský kostým Červený ninja, vel. M