Travel medic lékařská taška zelená, 1 ks (64425)

Produkt Travel medic lékařská taška zelená, 1 ks (64425) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Travel medic lékařská taška zelená, 1 ks (64425) upraviť a produkt hľadať znova.

Travel Medic lékařská taška zelená, 1 ks (64425)

Travel Medic lékařská taška zelená, 1 ks (64425)
Detail

Lékárnička - outdoorová, brašna, omyvatelná, bez náplně, materiál oxfordská tkanina, rozměry 21 × 24 × 10 cm (v × š × h), hmotnost 0,12 kg Abyste se na své cestě dokázali vypořádat s běžným zraněním, neměli byste zapomenout na dobře vybavenou lékárničku. Pro rychlou pomoc při outdoorových činnostech je ideální lékárnička Merco. Cestovní lékárnička by měla obsáhnout vybavení potřebné na cestách, neměla by však zabrat většinu místa v zavazadle. Lékárničku obdržíte v podobě brašny. Pokud ji nechtěně ušpiníte, nic se neděje. Možnost omytí ji připraví na další použití. Materiálem nabízené varianty je oxfordská tkanina. Naplníte si ji dle vlastních potřeb. Rozměry této konkrétní varianty činí 21 × 24 × 10 cm. Hmotnost čítá 0,12 kg. Zásadní přednosti lékárničky travel Medic lékařská taška zelená, 1 ks Lékárnička Merco je vhodná pro venkovní použití Lékárnička je dostupná v podobě brašny Materiálem je oxfordská tkanina Naplníte si ji dle vašich požadavků Rozměr... (alza.cz)

Podobné produkty ako Travel Medic lékařská taška zelená, 1 ks (64425) , Peak design travel backpack 45l šalvějově zelená (btr-45-sg-1)

Travel Medic lékařská taška zelená Balení: 1 ks

Travel Medic lékařská taška zelená Balení: 1 ks
Detail

Lékařská taška Travel Medic je velmi praktická menší taška pro uložení a přepravu všech potřebných zdravotnických potřeb, které využijete pro základní ošetření na cestách nebo během sportovního utkání. Do lehké polstrované tašky ze snadno omyvatelné a pevné oxfordské tkaniny uložíte obvazy, léky, nůžky, náplasti, dezinfekci, lékařské rukavice a další lékařské vybavení. Taška je uzavíratelná na zip a její víko je uvnitř rozdělené na 2 textilní a 2 síťované kapsy, takže budete mít dokonalý přehled o uloženém obsahu i menších rozměrů. Na horní části tašky Travel Medic je umístěn úchyt, který usnadňuje její přenášení. Nabízíme ji ve více barevných variantách. Upozornění: taška je prázdná, bez veškerého lékařského vybavení. Parametry: -rozměry lékařské tašky: šířka x výška x hloubka: 24 x 21 x 10 cm -hmotnost: 120 g -materiál: oxfordská tkanina s lehkým polstrovánímParametry:barva:zelenáZemě původu:ČínaCelní sazebník:42029291 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Travel Medic lékařská taška zelená Balení: 1 ks , Peak design travel duffel 35l šalvějově zelená (btrd-35-sg-1)

Travel Medic lékařská taška červená, 1 ks (64423)

Travel Medic lékařská taška červená, 1 ks (64423)
Detail

Lékárnička - outdoorová, brašna, omyvatelná, bez náplně, materiál oxfordská tkanina, rozměry 21 × 24 × 10 cm (v × š × h), hmotnost 0,12 kg Ať už cestujete sami nebo s dětmi, přibalte si do zavazadla lékárničku. Pro ošetření v terénu vám vystačí lékárnička Merco. Cestovní lékárnička je vybavena potřebnými pomůckami, které by se na cestách mohly hodit, ale přesto nezabírají příliš místa. Lékárničku obdržíte ve formě brašny. Pokud se vám stane, že ji při používání zašpiníte, nezoufejte. Stačí ji omýt vodou a bude opět připravena k používání. Materiálem nabízené varianty je oxfordská tkanina. Naplníte si ji dle vlastních potřeb. Rozměry této konkrétní varianty činí 21 × 24 × 10 cm. Hmotnost čítá 0,12 kg. Klíčové přednosti lékárničky travel Medic lékařská taška červená, 1 ks Lékárnička Merco je vhodná pro ošetřování při outdoorových aktivitách Lékárnička je dostupná v podobě brašny Materiálem je oxfordská tkanina Naplníte si ji dle vašich požadavků Rozměr lékárničky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Travel Medic lékařská taška červená, 1 ks (64423) , Chladicí taška 10 l, zelená

Travel Medic lékařská taška šedá, 1 ks (64424)

Travel Medic lékařská taška šedá, 1 ks (64424)
Detail

Lékárnička - outdoorová, brašna, omyvatelná, bez náplně, materiál oxfordská tkanina, rozměry 21 × 24 × 10 cm (v × š × h), hmotnost 0,12 kg Chystáte-li se na dovolenou, výlet či kempovat, neměla by vám ve výbavě chybět lékárnička. Při outdoorových aktivitách by vám měla vystačit lékárnička Merco. Cestovní lékárnička by měla obsáhnout vybavení potřebné na cestách, neměla by však zabrat většinu místa v zavazadle. Lékárnička je dostupná v podobě brašny. Pokud ji nechtěně ušpiníte, nic se neděje. Snadno ji omyjete vodou a bude opět připravena k používání. Materiálem nabízené varianty je oxfordská tkanina. Dodává se bez náplně, a tak si ji naplníte dle vlastních požadavků. Rozměry této konkrétní varianty činí 21 × 24 × 10 cm. Hmotnost dosahuje 0,12 kg. Zásadní přednosti lékárničky travel Medic lékařská taška šedá, 1 ks Lékárnička Merco se hodí pro ošetřování při outdoorových aktivitách Lékárničku obdržíte ve formě brašny Materiálem je oxfordská tkanina Vybavíte si... (alza.cz)

Podobné produkty ako Travel Medic lékařská taška šedá, 1 ks (64424) , D&n travel line 4000 zelená (sptdnckuf17nad)

Small Medic lékařská taška zelená Balení: 1 ks

Small Medic lékařská taška zelená Balení: 1 ks
Detail

Lékařská taška Small Medic je praktická malá taštička pro uložení nejnutnějších a nezbytných zdravotnických potřeb, které využijete pro rychlé základní ošetření na cestách nebo během sportovního utkání. Do lehké tašky ze snadno omyvatelné a pevné oxfordské tkaniny uložíte například kratší obvaz, léky, malé nůžky, náplasti nebo lékařské rukavice. Taštička je uzavíratelná na zip a její dno a víko jsou uvnitř opatřené 2 síťovanými kapsičkami (z toho je jedna na zip), takže i obsah menších rozměrů, bude uložen pevně a přehledně. Díky jejím malým rozměrům taštičku Small Medic snadno uložíte například do sportovní brašny, cestovního batohu, ledvinky nebo kapsy. Nabízíme ji ve více barevných variantách. Upozornění: taška je prázdná bez veškerého lékařského vybavení. Parametry: rozměry lékařské tašky: šířka x výška x hloubka: 11 x 13 x 2 cm hmotnost: 46 g materiál: oxfordská tkaninaParametry:barva:zelenáZemě původu:ČínaCelní sazebník:42029291 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Small Medic lékařská taška zelená Balení: 1 ks , Nayavita eco travel yoga mat 1 mm + taška zdarma colibri (yma-boh-rsr-col-1mm)

Small Medic lékařská taška šedá Balení: 1 ks

Small Medic lékařská taška šedá Balení: 1 ks
Detail

Lékařská taška Small Medic je praktická malá taštička pro uložení nejnutnějších a nezbytných zdravotnických potřeb, které využijete pro rychlé základní ošetření na cestách nebo během sportovního utkání. Do lehké tašky ze snadno omyvatelné a pevné oxfordské tkaniny uložíte například kratší obvaz, léky, malé nůžky, náplasti nebo lékařské rukavice. Taštička je uzavíratelná na zip a její dno a víko jsou uvnitř opatřené 2 síťovanými kapsičkami (z toho je jedna na zip), takže i obsah menších rozměrů, bude uložen pevně a přehledně. Díky jejím malým rozměrům taštičku Small Medic snadno uložíte například do sportovní brašny, cestovního batohu, ledvinky nebo kapsy. Nabízíme ji ve více barevných variantách. Upozornění: taška je prázdná bez veškerého lékařského vybavení. Parametry: rozměry lékařské tašky: šířka x výška x hloubka: 11 x 13 x 2 cm hmotnost: 46 g materiál: oxfordská tkaninaParametry:barva:šedáZemě původu:ČínaCelní sazebník:42029291 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Small Medic lékařská taška šedá Balení: 1 ks , Cleanic travel 40 ks (5900095011309)

Small Medic lékařská taška červená Balení: 1 ks

Small Medic lékařská taška červená Balení: 1 ks
Detail

Lékařská taška Small Medic je praktická malá taštička pro uložení nejnutnějších a nezbytných zdravotnických potřeb, které využijete pro rychlé základní ošetření na cestách nebo během sportovního utkání. Do lehké tašky ze snadno omyvatelné a pevné oxfordské tkaniny uložíte například kratší obvaz, léky, malé nůžky, náplasti nebo lékařské rukavice. Taštička je uzavíratelná na zip a její dno a víko jsou uvnitř opatřené 2 síťovanými kapsičkami (z toho je jedna na zip), takže i obsah menších rozměrů, bude uložen pevně a přehledně. Díky jejím malým rozměrům taštičku Small Medic snadno uložíte například do sportovní brašny, cestovního batohu, ledvinky nebo kapsy. Nabízíme ji ve více barevných variantách. Upozornění: taška je prázdná bez veškerého lékařského vybavení. Parametry: rozměry lékařské tašky: šířka x výška x hloubka: 11 x 13 x 2 cm hmotnost: 46 g materiál: oxfordská tkaninaParametry:barva:červenáZemě původu:ČínaCelní sazebník:42029291 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Small Medic lékařská taška červená Balení: 1 ks , Pierre rene medic laboratorium ocni gelove polstarky proti starnuti 2 ks

Merco Medic lékařská taška (40435)

Merco Medic lékařská taška (40435)
Detail

Taška unisex, objem 4 l, k nošení v ruce (alza.cz)

Podobné produkty ako Merco Medic lékařská taška (40435) , Nayavita eco travel yoga mat 1 mm + taška zdarma flower power (yma-boh-rsr-flo-1mm)

Medical Bag Mini lékařská taška

Medical Bag Mini lékařská taška
Detail

Malá lékařská taška první pomoci pro děti a mládež z kvalitního omyvatelného nylonu. Bez obsahu.Parametry:Celní sazebník:42029291 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Medical Bag Mini lékařská taška , Nayavita eco travel yoga mat 1 mm + taška zdarma colibri dream (yma-boh-rsr-cod-1mm)

Medical Bag Junior lékařská taška

Medical Bag Junior lékařská taška
Detail

Středně velká lékařská taška z kvalitního omyvatelného nylonu a s nastavitelnými přihrádkami pro základní lékařské vybavení. Bez obsahu. 38 x 20 x 28 cm.Parametry:objem:24 lZemě původu:IndieCelní sazebník:42029291Doprodej AMAK ks:1 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Medical Bag Junior lékařská taška , Surtep cestovní taška na psa osoce c10 travel barva stříbrná (sur36826)

Těsnění Cliff CP299905, zelená, 1 ks

FitGym overball zelená, 1 ks (64669)

FitGym overball zelená, 1 ks (64669)
Detail

Gymnastický míč o průměru 23 cm, nosnost 100 kg, hladký povrch Toužíte po správném držení těla nebo se poohlížíte po pomůcce k rehabilitaci? Gymnastický míč FitGym overball zelená, 1 ks je ideálním pomocníkem při rehabilitacích, procvičení těla či pouhé relaxaci. Míč na cvičení o průměru 23 cm je ideální k relaxačnímu a balančnímu cvičení i posilování. Pevné a rezistentní PVC vybaveno hladkým povrchem a nosností do 100 kg zajistí pohodlné a bezpečné cvičení. Stěžejní parametry gymnastického míče FitGym overball zelená, 1 ks Profi gymnastický míč výborný k prevenci bolesti zad Koncipován pro zpevnění celého těla Balon na cvičení z pevných a odolných materiálů Gymnastický míč s průměrem 23 cm Nosnost míče na cvičení FitGym overball zelená, 1 ks je 100 kg Barva: zelená (alza.cz)

Podobné produkty ako FitGym overball zelená, 1 ks (64669) , Lékařská vazelína 5kg

Krytka světla Eaton 216780-1, zelená, 1 ks

Krytka světla Eaton 216780-1, zelená, 1 ks
Detail

Krytka světla Eaton 216780-1, zelená, 1 ks od výrobce Eaton v kategorii Signálky za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Krytka světla Eaton 216780-1, zelená, 1 ks , Lékařská destilovaná voda

Konektor TRU COMPONENTS 1229368, zelená, 1 ks

Konektor TRU COMPONENTS 1229368, zelená, 1 ks
Detail

2pólový univerzální (oboustranný - unisex) konektor, který lze použít jako zástrčku i zásuvku. Díky rozdílnému provedení a barevnému značení pro různá napětí nehrozí záměna. Pro vytahování kontaktů lze použít normální šroubovák. Kontakty nejsou součástí dodávky. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Konektor TRU COMPONENTS 1229368, zelená, 1 ks , Lékařská vazelína 3kg

Světelný hlásič Eaton 183283, zelená, 1 ks

Světelný hlásič Eaton 183283, zelená, 1 ks
Detail

Světelný hlásič Eaton 183283, zelená, 1 ks od výrobce Eaton v kategorii Signálky za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Světelný hlásič Eaton 183283, zelená, 1 ks , Lékařská vazelína 10kg

Světelný hlásič Eaton 110927, zelená, 1 ks

Světelný hlásič Eaton 110927, zelená, 1 ks
Detail

Světelný hlásič Eaton 110927, zelená, 1 ks od výrobce Eaton v kategorii Signálky za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Světelný hlásič Eaton 110927, zelená, 1 ks , Chladicí taška na láhev 1,5 l, zelená

Světelný hlásič Eaton 216916, zelená, 1 ks

Světelný hlásič Eaton 216916, zelená, 1 ks
Detail

Světelný hlásič Eaton 216916, zelená, 1 ks od výrobce Eaton v kategorii Signálky za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Světelný hlásič Eaton 216916, zelená, 1 ks , Klarfit companion, travel bag, přenosná taška, 120l, vodě odolná, roll-top, šedá

Světelný hlásič Eaton 216773, zelená, 1 ks

Světelný hlásič Eaton 216773, zelená, 1 ks
Detail

Světelný hlásič Eaton 216773, zelená, 1 ks od výrobce Eaton v kategorii Signálky za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Světelný hlásič Eaton 216773, zelená, 1 ks , Scanquilt přikrývka medic silver ab/as (16603)

Polstr na zahradní křeslo zelená 1 ks

Polstr na zahradní křeslo zelená 1 ks
Detail

zajistí pohodlné sezení pevný a odolný materiál nejen pro letní období Měkký a pohodlný polstr na zahradní křeslo vám zpříjemní venkovní posezení na zahradě, terase nebo balkónu. Výplň tvoří 3 cm vysoká polyurethanová pěna, potahový materiál je z vysoce odolné směsi bavlny a polyesteru. Uchycení pomocí tkanic a fixační gumy. V nabídce také varianta pro židli. Rozměry: 110 x 48 cm Materiál: potah 50 % bavlna, 50 % polyester, výplň PU pěna Doporučené praní: 30 °C (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Polstr na zahradní křeslo zelená 1 ks , Tefal cestovní hrnek 0.2l travel cup nerez/zelená k3080314 (k3080314)

Polstr na zahradní židli zelená 1 ks

Polstr na zahradní židli zelená 1 ks
Detail

zajistí pohodlné sezení pevný a odolný materiál nejen pro letní období Měkký a pohodlný polstr na zahradní židli vám zpříjemní venkovní posezení na zahradě, terase nebo balkónu. Výplň tvoří 3 cm vysoká polyurethanová pěna, potahový materiál je z vysoce odolné směsi bavlny a polyesteru. Uchycení pomocí tkanic. V nabídce také varianta pro křeslo. Rozměry: 76 x 44 cm Materiál: potah 50 % bavlna, 50 % polyester, výplň PU pěna Doporučené praní: 30 °C (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Polstr na zahradní židli zelená 1 ks , Banquet sada kempingová travel, 26 ks, mint

Tlačítko Eaton Q18LTR-GN, zelená, 1 ks

Tlačítko Eaton Q18LTR-GN, zelená, 1 ks
Detail

Tlačítko Eaton Q18LTR-GN, zelená, 1 ks od výrobce Eaton v kategorii Otočné a posuvné přepínače za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Tlačítko Eaton Q18LTR-GN, zelená, 1 ks , Rolser nákupní taška na kolečkách com tweed, zelená

Těsnící krytka Neutrik SCDX5, zelená, 1 ks

Těsnící krytka Neutrik SCDX5, zelená, 1 ks
Detail

Těsnicí krytka SCDX chrání vestavné zásuvky typu D před vodou, prachem a nečistotami podle normy IP42. těsnící krytka·Vhodný pro konektory: zásuvka s přírubou XLR Neutrik (conrad.cz)

Podobné produkty ako Těsnící krytka Neutrik SCDX5, zelená, 1 ks , Prezent 64425 - nástěnné svítidlo oradea 1xe27/40w/230v (123785)

T-tomi Koupací žínky 3 ks zelená + 1 ks bílá

T-tomi Koupací žínky 3 ks zelená + 1 ks bílá
Detail

Bambusové dětské žínky T-tomi jsou vyrobeny z vysoce savého a jemného bambusového froté, které je velmi příjemné k citlivé dětské pokožce. (drmax.cz)

Podobné produkty ako T-tomi Koupací žínky 3 ks zelená + 1 ks bílá , Dárková taška 1. narozeniny 8 ks růžová igelitová 18,5x23 cm (11179238934)

Oclean X Pro náhradní hlavice, zelená, 1 ks

Oclean X Pro náhradní hlavice, zelená, 1 ks
Detail

Pravidelná výměna hlavic je velmi důležitá. Při používání elektrického kartáčku postupně dochází k opotřebování štětinek na hlavici, v důsledku čehož se snižuje efektivita čištění.Oclean X Pro náhradní hlavice - zelenáNáhradní hlavice Whitening Brush pro kartáček Oclean. Snadná výměna během okamžiku pro pravidelnou péči o svůj chrup i dásně. Obsah balení: 1 ks (profimed.cz)

Podobné produkty ako Oclean X Pro náhradní hlavice, zelená, 1 ks , Lékařská histologie ii. (9788024628325)

Rychloupínací svorka Schützinger 16 A, zelená, 1 ks

Rychloupínací svorka Schützinger 16 A, zelená, 1 ks
Detail

Plně izolované provedení s ochranou proti přetočení a 2 okénky 8 x 4 mm, popř. 6,5 x 4 mm. zelená·16 A (conrad.cz)

Podobné produkty ako Rychloupínací svorka Schützinger 16 A, zelená, 1 ks , Lékařská histologie ii. (9788024638584)

Rychloupínací svorka Schützinger 16 A, zelená, 1 ks

Rychloupínací svorka Schützinger 16 A, zelená, 1 ks
Detail

Se 2 okénky 8 x 4 mm, popř. 6,5 x 4 mm a kontaktními lamelami pro lepší kontakty. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Rychloupínací svorka Schützinger 16 A, zelená, 1 ks , Small foot lékařská brašna

Rychloupínací svorka Schützinger 16 A, zelená, 1 ks

Rychloupínací svorka Schützinger 16 A, zelená, 1 ks
Detail

Pro neizolovanou montáž s ochranou před přetočením a okénkem 8 x 4 mm. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Rychloupínací svorka Schützinger 16 A, zelená, 1 ks , Lékařská histologie i. (9788024628318)

Světelný hlásič Siemens 3SU10016AA400AA0, plochý, zelená, 1 ks

Detail

Světelný hlásič Siemens 3SU10016AA400AA0, plochý, zelená, 1 ks od výrobce Siemens v kategorii Signálky za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Světelný hlásič Siemens 3SU10016AA400AA0, plochý, zelená, 1 ks , Lékařská vazelína na mastí

Klec BIRD JEWEL KS8 šedá + zelená 1 ks

Klec BIRD JEWEL K6 tmavě zelená 1 ks

Podsedák s pratelným povlakem BESSY zelená 1 ks

Podsedák s pratelným povlakem BESSY zelená 1 ks
Detail

měkoučké posezení pravidelný tvar vhodný i na lavici snímatený a pratelný potah výplň odolává slehnutí v nabídce i barevně sladěné polštářky Měkoučký pohodlný podsedák vysoký 5 cm zpříjemní posezení na každé židli či lavici. Velkou výhodou je snímatelný potah se zipovým uzávěrem, který lze prát na 30 °C. Podsedák je opatřen šňůrkami pro upevnění. Výplň z kvalitní PUR pěny odolává slehnutí. Nabízíme samostatně nebo jako zvýhodněnou sadu 4 kusů. V nabídce také dekorační polštářky ve stejné barvě pro dokonale sladěný interiér. Rozměry: 40 x 40 x 5 cm Materiál potahu: 70 % bavlna, 30 % polyester Výplň: PUR pěna Doporučené praní potahu: 30 °C (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Podsedák s pratelným povlakem BESSY zelená 1 ks

Klec BIRD JEWEL Klára bílo-zelená 1 ks

Klec BIRD JEWEL Klára bílo-zelená 1 ks
Detail

(fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Klec BIRD JEWEL Klára bílo-zelená 1 ks

Tlačítko TRU COMPONENTS TC-MT250AGN, zelená, 1 ks

Tlačítko TRU COMPONENTS TC-MT250AGN, zelená, 1 ks
Detail

Při popisu spínacích poloh udává hodnota v závorce to, že se jedná o funkci stisku. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Tlačítko TRU COMPONENTS TC-MT250AGN, zelená, 1 ks

Tlačítko Eaton M30C-FDL-G, zelená, 1 ks

Tlačítko Eaton M30C-FDL-G, zelená, 1 ks
Detail

Tlačítko Eaton M30C-FDL-G, zelená, 1 ks od výrobce Eaton v kategorii Otočné a posuvné přepínače za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Tlačítko Eaton M30C-FDL-G, zelená, 1 ks

Tlačítko Eaton M30C-FD-G, zelená, 1 ks

Tlačítko Eaton M30C-FD-G, zelená, 1 ks
Detail

Tlačítko Eaton M30C-FD-G, zelená, 1 ks od výrobce Eaton v kategorii Otočné a posuvné přepínače za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Tlačítko Eaton M30C-FD-G, zelená, 1 ks

Tlačítko Eaton M22S-DL-G, zelená, 1 ks

Tlačítko Eaton M22S-DL-G, zelená, 1 ks
Detail

Při popisu spínacích poloh udává hodnota v závorce to, že se jedná o funkci stisku. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Tlačítko Eaton M22S-DL-G, zelená, 1 ks

Medical Bag Mini w/c lékařská taška s obsahem

Medical Bag Mini w/c lékařská taška s obsahem
Detail

Malá lékařská taška z kvalitního omyvatelného nylonu a s plnou výbavou první pomoci pro děti a mládež. 27 x 8 x 20 cm Lékařská taška Select Medical Bag Mini w/c obsahuje: - 2x chladící sáček - náplasti - nůžky - kompresní bandáž - 1x Coach tape 3,8cmParametry:Celní sazebník:30065000 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Medical Bag Mini w/c lékařská taška s obsahem

Medical Bag Junior w/c lékařská taška s obsahem

Medical Bag Junior w/c lékařská taška s obsahem
Detail

Nová lekářská taška s velkým úložným prostorem a mnoha kapsami, postranním držákem na láhev s vybavením. Taška Junior obsahuje 4x chladící sáček, 1x strappal tape 4 cm, nůžky, náplasti, elastická bandáž, hřejivá mast 250 ml, skin clean. Obsah tašky 24l.Parametry:délka:380 mmŠířka:200 mmVýška:280 mmPříslušenství:plná výbavaZemě původu:IndieCelní sazebník:42029291 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Medical Bag Junior w/c lékařská taška s obsahem

Zástrčka, rovná TE Connectivity 1987004-1, RJ45 zelená, 1 ks

Zástrčka, rovná TE Connectivity 1987004-1, RJ45 zelená, 1 ks
Detail

Zástrčka, rovná TE Connectivity 1987004-1, RJ45 zelená, 1 ks od výrobce TE Connectivity v kategorii Ethernetové RJ konektory za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Zástrčka, rovná TE Connectivity 1987004-1, RJ45 zelená, 1 ks

Zářivka Eurolite 105 cm, 20 W, zelená, 1 ks

Zářivka Eurolite 105 cm, 20 W, zelená, 1 ks
Detail

Zářivka Eurolite 105 cm, 20 W, zelená, 1 ks od výrobce Eurolite v kategorii Světelné tyče, světelné lišty za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Zářivka Eurolite 105 cm, 20 W, zelená, 1 ks

Upevňovací nástroj WAGO 206-860, černá, zelená, 1 ks

Upevňovací nástroj WAGO 206-860, černá, zelená, 1 ks
Detail

Obsahuje 1 ks (conrad.cz)

Podobné produkty ako Upevňovací nástroj WAGO 206-860, černá, zelená, 1 ks

Upevňovací nástroj WAGO 206-859, černá, zelená, 1 ks

Upevňovací nástroj WAGO 206-859, černá, zelená, 1 ks
Detail

Obsahuje 1 ks (conrad.cz)

Podobné produkty ako Upevňovací nástroj WAGO 206-859, černá, zelená, 1 ks

Upevňovací nástroj WAGO 206-861, černá, zelená, 1 ks

Upevňovací nástroj WAGO 206-861, černá, zelená, 1 ks
Detail

Obsahuje 1 ks (conrad.cz)

Podobné produkty ako Upevňovací nástroj WAGO 206-861, černá, zelená, 1 ks

XLR konektor Kash - zástrčka, rovná 3, zelená, 1 ks

XLR konektor Kash - zástrčka, rovná 3, zelená, 1 ks
Detail

XLR konektor·zástrčka, rovná (conrad.cz)

Podobné produkty ako XLR konektor Kash - zástrčka, rovná 3, zelená, 1 ks

Signalizační světlo BACO 224612, 230 V, zelená, 1 ks

Signalizační světlo BACO 224612, 230 V, zelená, 1 ks
Detail

Signalizační světlo BACO 224612, 230 V, zelená, 1 ks od výrobce BACO v kategorii Signálky za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Signalizační světlo BACO 224612, 230 V, zelená, 1 ks

Signalizační světlo BACO 224602, 24 V, zelená, 1 ks

Signalizační světlo BACO 224602, 24 V, zelená, 1 ks
Detail

Signalizační světlo BACO 224602, 24 V, zelená, 1 ks od výrobce BACO v kategorii Signálky za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Signalizační světlo BACO 224602, 24 V, zelená, 1 ks

Signalizační světlo BACO 224607, 130 V, zelená, 1 ks

Signalizační světlo BACO 224607, 130 V, zelená, 1 ks
Detail

Signalizační světlo BACO 224607, 130 V, zelená, 1 ks od výrobce BACO v kategorii Signálky za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Signalizační světlo BACO 224607, 130 V, zelená, 1 ks

XLR konektor Kash - spojka, rovná 3, zelená, 1 ks

XLR konektor Kash - spojka, rovná 3, zelená, 1 ks
Detail

XLR konektor·spojka, rovná (conrad.cz)

Podobné produkty ako XLR konektor Kash - spojka, rovná 3, zelená, 1 ks

Tlačítkový spínač Eaton M22-DRL-G, zelená, 1 ks

Tlačítkový spínač Eaton M22-DRL-G, zelená, 1 ks
Detail

Při popisu spínacích poloh udává hodnota v závorce to, že se jedná o funkci stisku. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Tlačítkový spínač Eaton M22-DRL-G, zelená, 1 ks

Kulové tlačítko Eaton M22-DP-G, zelená, 1 ks

Kulové tlačítko Eaton M22-DP-G, zelená, 1 ks
Detail

Kulové tlačítko Eaton M22-DP-G, zelená, 1 ks od výrobce Eaton v kategorii Otočné a posuvné přepínače za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Kulové tlačítko Eaton M22-DP-G, zelená, 1 ks
Peak Design Travel Backpack 45L šalvějově zelená (BTR-45-SG-1), Peak Design Travel Duffel 35L šalvějově zelená (BTRD-35-SG-1), Chladicí taška 10 l, zelená, D&N Travel Line 4000 zelená (SPTDNckuf17nad), NAYAVITA eco travel yoga mat 1 mm + taška zdarma Colibri (YMA-BOH-RSR-COL-1MM), CLEANIC Travel 40 ks (5900095011309), pierre rene medic laboratorium ocni gelove polstarky proti starnuti 2 ks, NAYAVITA eco travel yoga mat 1 mm + taška zdarma Flower Power (YMA-BOH-RSR-FLO-1MM), NAYAVITA eco travel yoga mat 1 mm + taška zdarma Colibri Dream (YMA-BOH-RSR-COD-1MM), Surtep Cestovní taška na psa Osoce C10 Travel barva Stříbrná (SUR36826), Nasucho Mikrovláknová utěrka 1 ks zelená (512), lékařská vazelína 5kg, lékařská destilovaná voda, lékařská vazelína 3kg, lékařská vazelína 10kg, Chladicí taška na láhev 1,5 l, zelená, KLARFIT Companion, Travel Bag, přenosná taška, 120l, vodě odolná, roll-top, šedá, SCANquilt přikrývka MEDIC SILVER AB/AS (16603), Tefal Cestovní hrnek 0.2l TRAVEL CUP nerez/zelená K3080314 (K3080314), BANQUET Sada kempingová TRAVEL, 26 ks, mint , Rolser Nákupní taška na kolečkách COM Tweed, zelená, Prezent 64425 - Nástěnné svítidlo ORADEA 1xE27/40W/230V (123785), Dárková taška 1. Narozeniny 8 ks růžová igelitová 18,5x23 cm (11179238934), Lékařská histologie II. (9788024628325), Lékařská histologie II. (9788024638584), Small Foot Lékařská brašna, Lékařská histologie I. (9788024628318), lékařská vazelína na mastí, Rolser Nákupní taška na kolečkách Akanto MF RG2, zelená , Rolser Nákupní taška na kolečkách Jet Tweed JOY, zelená