Merco medic lékařská taška (40435)

Produkt Merco medic lékařská taška (40435) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Merco medic lékařská taška (40435) upraviť a produkt hľadať znova.

Merco Medic lékařská taška (40435)

Merco Medic lékařská taška (40435)
Detail

Taška unisex, objem 4 l, k nošení v ruce (alza.cz)

Podobné produkty ako Merco Medic lékařská taška (40435) , Merco messenger taška modrá (chpcp0279nad)

Travel Medic lékařská taška zelená, 1 ks (64425)

Travel Medic lékařská taška zelená, 1 ks (64425)
Detail

Lékárnička - outdoorová, brašna, omyvatelná, bez náplně, materiál oxfordská tkanina, rozměry 21 × 24 × 10 cm (v × š × h), hmotnost 0,12 kg Abyste se na své cestě dokázali vypořádat s běžným zraněním, neměli byste zapomenout na dobře vybavenou lékárničku. Pro rychlou pomoc při outdoorových činnostech je ideální lékárnička Merco. Cestovní lékárnička by měla obsáhnout vybavení potřebné na cestách, neměla by však zabrat většinu místa v zavazadle. Lékárničku obdržíte v podobě brašny. Pokud ji nechtěně ušpiníte, nic se neděje. Možnost omytí ji připraví na další použití. Materiálem nabízené varianty je oxfordská tkanina. Naplníte si ji dle vlastních potřeb. Rozměry této konkrétní varianty činí 21 × 24 × 10 cm. Hmotnost čítá 0,12 kg. Zásadní přednosti lékárničky travel Medic lékařská taška zelená, 1 ks Lékárnička Merco je vhodná pro venkovní použití Lékárnička je dostupná v podobě brašny Materiálem je oxfordská tkanina Naplníte si ji dle vašich požadavků Rozměr... (alza.cz)

Podobné produkty ako Travel Medic lékařská taška zelená, 1 ks (64425) , Merco fotbalová taška dvojité dno černá (27778)

Travel Medic lékařská taška zelená Balení: 1 ks

Travel Medic lékařská taška zelená Balení: 1 ks
Detail

Lékařská taška Travel Medic je velmi praktická menší taška pro uložení a přepravu všech potřebných zdravotnických potřeb, které využijete pro základní ošetření na cestách nebo během sportovního utkání. Do lehké polstrované tašky ze snadno omyvatelné a pevné oxfordské tkaniny uložíte obvazy, léky, nůžky, náplasti, dezinfekci, lékařské rukavice a další lékařské vybavení. Taška je uzavíratelná na zip a její víko je uvnitř rozdělené na 2 textilní a 2 síťované kapsy, takže budete mít dokonalý přehled o uloženém obsahu i menších rozměrů. Na horní části tašky Travel Medic je umístěn úchyt, který usnadňuje její přenášení. Nabízíme ji ve více barevných variantách. Upozornění: taška je prázdná, bez veškerého lékařského vybavení. Parametry: -rozměry lékařské tašky: šířka x výška x hloubka: 24 x 21 x 10 cm -hmotnost: 120 g -materiál: oxfordská tkanina s lehkým polstrovánímParametry:barva:zelenáZemě původu:ČínaCelní sazebník:42029291 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Travel Medic lékařská taška zelená Balení: 1 ks , Merco slalom bag 12 taška pro tyče (p62302)

Small Medic lékařská taška šedá Balení: 1 ks

Small Medic lékařská taška šedá Balení: 1 ks
Detail

Lékařská taška Small Medic je praktická malá taštička pro uložení nejnutnějších a nezbytných zdravotnických potřeb, které využijete pro rychlé základní ošetření na cestách nebo během sportovního utkání. Do lehké tašky ze snadno omyvatelné a pevné oxfordské tkaniny uložíte například kratší obvaz, léky, malé nůžky, náplasti nebo lékařské rukavice. Taštička je uzavíratelná na zip a její dno a víko jsou uvnitř opatřené 2 síťovanými kapsičkami (z toho je jedna na zip), takže i obsah menších rozměrů, bude uložen pevně a přehledně. Díky jejím malým rozměrům taštičku Small Medic snadno uložíte například do sportovní brašny, cestovního batohu, ledvinky nebo kapsy. Nabízíme ji ve více barevných variantách. Upozornění: taška je prázdná bez veškerého lékařského vybavení. Parametry: rozměry lékařské tašky: šířka x výška x hloubka: 11 x 13 x 2 cm hmotnost: 46 g materiál: oxfordská tkaninaParametry:barva:šedáZemě původu:ČínaCelní sazebník:42029291 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Small Medic lékařská taška šedá Balení: 1 ks , Lékařská vazelína 5kg

Small Medic lékařská taška zelená Balení: 1 ks

Small Medic lékařská taška zelená Balení: 1 ks
Detail

Lékařská taška Small Medic je praktická malá taštička pro uložení nejnutnějších a nezbytných zdravotnických potřeb, které využijete pro rychlé základní ošetření na cestách nebo během sportovního utkání. Do lehké tašky ze snadno omyvatelné a pevné oxfordské tkaniny uložíte například kratší obvaz, léky, malé nůžky, náplasti nebo lékařské rukavice. Taštička je uzavíratelná na zip a její dno a víko jsou uvnitř opatřené 2 síťovanými kapsičkami (z toho je jedna na zip), takže i obsah menších rozměrů, bude uložen pevně a přehledně. Díky jejím malým rozměrům taštičku Small Medic snadno uložíte například do sportovní brašny, cestovního batohu, ledvinky nebo kapsy. Nabízíme ji ve více barevných variantách. Upozornění: taška je prázdná bez veškerého lékařského vybavení. Parametry: rozměry lékařské tašky: šířka x výška x hloubka: 11 x 13 x 2 cm hmotnost: 46 g materiál: oxfordská tkaninaParametry:barva:zelenáZemě původu:ČínaCelní sazebník:42029291 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Small Medic lékařská taška zelená Balení: 1 ks , Lékařská destilovaná voda

Small Medic lékařská taška červená Balení: 1 ks

Small Medic lékařská taška červená Balení: 1 ks
Detail

Lékařská taška Small Medic je praktická malá taštička pro uložení nejnutnějších a nezbytných zdravotnických potřeb, které využijete pro rychlé základní ošetření na cestách nebo během sportovního utkání. Do lehké tašky ze snadno omyvatelné a pevné oxfordské tkaniny uložíte například kratší obvaz, léky, malé nůžky, náplasti nebo lékařské rukavice. Taštička je uzavíratelná na zip a její dno a víko jsou uvnitř opatřené 2 síťovanými kapsičkami (z toho je jedna na zip), takže i obsah menších rozměrů, bude uložen pevně a přehledně. Díky jejím malým rozměrům taštičku Small Medic snadno uložíte například do sportovní brašny, cestovního batohu, ledvinky nebo kapsy. Nabízíme ji ve více barevných variantách. Upozornění: taška je prázdná bez veškerého lékařského vybavení. Parametry: rozměry lékařské tašky: šířka x výška x hloubka: 11 x 13 x 2 cm hmotnost: 46 g materiál: oxfordská tkaninaParametry:barva:červenáZemě původu:ČínaCelní sazebník:42029291 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Small Medic lékařská taška červená Balení: 1 ks , Lékařská vazelína 3kg

Travel Medic lékařská taška červená, 1 ks (64423)

Travel Medic lékařská taška červená, 1 ks (64423)
Detail

Lékárnička - outdoorová, brašna, omyvatelná, bez náplně, materiál oxfordská tkanina, rozměry 21 × 24 × 10 cm (v × š × h), hmotnost 0,12 kg Ať už cestujete sami nebo s dětmi, přibalte si do zavazadla lékárničku. Pro ošetření v terénu vám vystačí lékárnička Merco. Cestovní lékárnička je vybavena potřebnými pomůckami, které by se na cestách mohly hodit, ale přesto nezabírají příliš místa. Lékárničku obdržíte ve formě brašny. Pokud se vám stane, že ji při používání zašpiníte, nezoufejte. Stačí ji omýt vodou a bude opět připravena k používání. Materiálem nabízené varianty je oxfordská tkanina. Naplníte si ji dle vlastních potřeb. Rozměry této konkrétní varianty činí 21 × 24 × 10 cm. Hmotnost čítá 0,12 kg. Klíčové přednosti lékárničky travel Medic lékařská taška červená, 1 ks Lékárnička Merco je vhodná pro ošetřování při outdoorových aktivitách Lékárnička je dostupná v podobě brašny Materiálem je oxfordská tkanina Naplníte si ji dle vašich požadavků Rozměr lékárničky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Travel Medic lékařská taška červená, 1 ks (64423) , Lékařská vazelína 10kg

Travel Medic lékařská taška šedá, 1 ks (64424)

Travel Medic lékařská taška šedá, 1 ks (64424)
Detail

Lékárnička - outdoorová, brašna, omyvatelná, bez náplně, materiál oxfordská tkanina, rozměry 21 × 24 × 10 cm (v × š × h), hmotnost 0,12 kg Chystáte-li se na dovolenou, výlet či kempovat, neměla by vám ve výbavě chybět lékárnička. Při outdoorových aktivitách by vám měla vystačit lékárnička Merco. Cestovní lékárnička by měla obsáhnout vybavení potřebné na cestách, neměla by však zabrat většinu místa v zavazadle. Lékárnička je dostupná v podobě brašny. Pokud ji nechtěně ušpiníte, nic se neděje. Snadno ji omyjete vodou a bude opět připravena k používání. Materiálem nabízené varianty je oxfordská tkanina. Dodává se bez náplně, a tak si ji naplníte dle vlastních požadavků. Rozměry této konkrétní varianty činí 21 × 24 × 10 cm. Hmotnost dosahuje 0,12 kg. Zásadní přednosti lékárničky travel Medic lékařská taška šedá, 1 ks Lékárnička Merco se hodí pro ošetřování při outdoorových aktivitách Lékárničku obdržíte ve formě brašny Materiálem je oxfordská tkanina Vybavíte si... (alza.cz)

Podobné produkty ako Travel Medic lékařská taška šedá, 1 ks (64424) , Scanquilt přikrývka medic silver ab/as (16603)

Medical Bag Mini lékařská taška

Medical Bag Mini lékařská taška
Detail

Malá lékařská taška první pomoci pro děti a mládež z kvalitního omyvatelného nylonu. Bez obsahu.Parametry:Celní sazebník:42029291 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Medical Bag Mini lékařská taška , Lékařská histologie ii. (9788024628325)

Medical Bag Junior lékařská taška

Medical Bag Junior lékařská taška
Detail

Středně velká lékařská taška z kvalitního omyvatelného nylonu a s nastavitelnými přihrádkami pro základní lékařské vybavení. Bez obsahu. 38 x 20 x 28 cm.Parametry:objem:24 lZemě původu:IndieCelní sazebník:42029291Doprodej AMAK ks:1 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Medical Bag Junior lékařská taška , Lékařská histologie ii. (9788024638584)

Teploměr a vlhkoměr Mebus 40435 40435

Teploměr a vlhkoměr Mebus 40435 40435
Detail

Teploměr / vlhkoměr · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Teploměr a vlhkoměr Mebus 40435 40435 , Small foot lékařská brašna

tesa Elegaant 40435 (40435-00000-00)

tesa Elegaant 40435 (40435-00000-00)
Detail

Háček do koupelny s čtvercovým tvarem základny, lepicí druh uchycení, rozměry 85×80×65 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako tesa Elegaant 40435 (40435-00000-00) , Lékařská histologie i. (9788024628318)

Medical Bag Mini w/c lékařská taška s obsahem

Medical Bag Mini w/c lékařská taška s obsahem
Detail

Malá lékařská taška z kvalitního omyvatelného nylonu a s plnou výbavou první pomoci pro děti a mládež. 27 x 8 x 20 cm Lékařská taška Select Medical Bag Mini w/c obsahuje: - 2x chladící sáček - náplasti - nůžky - kompresní bandáž - 1x Coach tape 3,8cmParametry:Celní sazebník:30065000 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Medical Bag Mini w/c lékařská taška s obsahem , Lékařská vazelína na mastí

Medical Bag Junior w/c lékařská taška s obsahem

Medical Bag Junior w/c lékařská taška s obsahem
Detail

Nová lekářská taška s velkým úložným prostorem a mnoha kapsami, postranním držákem na láhev s vybavením. Taška Junior obsahuje 4x chladící sáček, 1x strappal tape 4 cm, nůžky, náplasti, elastická bandáž, hřejivá mast 250 ml, skin clean. Obsah tašky 24l.Parametry:délka:380 mmŠířka:200 mmVýška:280 mmPříslušenství:plná výbavaZemě původu:IndieCelní sazebník:42029291 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Medical Bag Junior w/c lékařská taška s obsahem , Clineral d-medic foot gel-scrub 100 ml (697045006106)

Plátěná nákupní taška Need a medic?

Plátěná nákupní taška Need a medic?
Detail

. Skvělá plátěná taška na nákupy. 100% bavlna, do ruky i přes rameno. Rozměry 42x38 cm, kapacita 10 l, délka ucha: 30 cm, gramáž 140 g/m2. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Plátěná nákupní taška Need a medic? , Pierre rene medic laboratorium ocni gelove polstarky proti starnuti 2 ks

Taška přes rameno Need a medic?

Detail

. Přihrádka na zip+3 praktické kapsy rozměry 400 x 280 x 100 mm barva černá (belabel.cz)

Podobné produkty ako Taška přes rameno Need a medic? , Lékařská etika (978-80-725-4538-4)

Merco Messenger taška modrá (CHPcp0279nad)

Merco Messenger taška modrá (CHPcp0279nad)
Detail

Taška na psy a kočky pro nošení malých psů a koček do 7kg, rozměry: 21×25×32cm, úchyt pro nošení v ruce, větrací otvory, odnímatelná podlaha, karabina pro připevnění, nastavitelný popruh a reflexní prvky Rádi cestujete se svým mazlíčkem? V tom případě by mohla tato taška na psy a kočky Merco cestování zpříjemnit. Mluvíme-li o rozměrech tašky, ty činí 21 × 25 × 32 cm. Mezi důležité parametry patří i vzhled a není tajemstvím, že si návrháři dali záležet. Při výrobě mysleli i na její pohodlné přepravování. Taška disponuje úchytem pro nošení v ruce. U tašky naleznete přiložený nastavitelný popruh pro nošení přes rameno. Taška má odnímatelnou podlahu usnadňující manipulaci. Taška na psy a kočky Merco bude skvělou volbou pro vašeho mazlíčka. Usnadní vám cestování s mazlíčkem Taška má nosnost 7 kg Díky odnímatelné podlaze se s snadno manipuluje V tašce je zabudovaná karabina pro připevnění Tašku můžete nosit na rameni díky nastavitelnému popruhu Díky úchytu ji... (alza.cz)

Podobné produkty ako Merco Messenger taška modrá (CHPcp0279nad) , Lékařská fyziologie (978-80-247-3068-4)

Merco Messenger taška černá (CHPcp0285nad)

Merco Messenger taška černá (CHPcp0285nad)
Detail

Taška na psy a kočky pro nošení malých a středně velkých psů a koček do 7kg, rozměry: 25×27×32cm, úchyt pro nošení v ruce, větrací otvory, odnímatelná podlaha, karabina pro připevnění, nastavitelný popruh a reflexní prvky Trávíte se svým mazlíčkem hodně času na cestách? V tom případě vám určitě může tato taška na psy a kočky Merco vaši cestu zpříjemnit. Tato taška vám pomůže užít si se svým mazlíčkem více času, ocení ji psi i kočky. Tato varianta se hodí především pro Malá zvířata. Rozměry u této tašky dosahují 21 × 25 × 46 cm. U každého produktu hraje velkou roli také vzhled a zde určitě oceníte práci designérů. Uživatel bude mít radost i z pohodlného přepravování. Pro nošení v ruce je taška opatřena úchytem. Přiložený nastavitelný popruh nabízí novému majiteli nosit tašku přes rameno. S taškou lze snadno manipulovat díky odnímatelné podlaze. Taška na psy a kočky Merco bude vhodnou pomůckou k cestování s vaším mazlíčkem. Rozhodující funkce tašky na psy a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Merco Messenger taška černá (CHPcp0285nad) , Lékařská biologie a genetika (iii. díl) (9788024624235)

Merco Messenger taška zelená (CHPcp0280nad)

Merco Messenger taška zelená (CHPcp0280nad)
Detail

Taška na psy a kočky pro nošení malých a středně velkých psů a koček do 7kg, rozměry: 27×27×38cm, úchyt pro nošení v ruce, větrací otvory, odnímatelná podlaha, karabina pro připevnění, nastavitelný popruh a reflexní prvky Milujete cestování se svým mazlíčkem? Pak by vám mohla tato taška na psy a kočky Merco velmi zjednodušit cestování. S touto taškou budete moct s mazlíčkem trávit ještě více času, poslouží pro psy i kočky. Výrobce ji doporučuje především pro Malá a Střední zvířata. Rozměry u této tašky dosahují 27 × 27 × 38 cm. Velkou úlohu u každého produktu má i jeho design a jistě oceníte, že si návrháři opravdu pohráli. Výrobce myslel i na snadné a příjemné přepravování. Na tašce se nalézá úchyt pro nošení v ruce. Díky přiloženému nastavitelnému popruhu je možné nosit tašku přes rameno. Pro usnadnění manipulace slouží odnímatelná podlaha. Taška na psy a kočky Merco se vám bude hodit pro přenášení vašeho mazlíčka. Zásadní funkce tašky na psy a kočky Merco... (alza.cz)

Podobné produkty ako Merco Messenger taška zelená (CHPcp0280nad) , Lékařská etika (978-80-7492-204-6)

Merco Messenger taška červená (CHPcp0281nad)

Merco Messenger taška červená (CHPcp0281nad)
Detail

Taška na psy a kočky pro nošení malých a středně velkých psů a koček do 7kg, rozměry: 25×27×38cm, úchyt pro nošení v ruce, větrací otvory, odnímatelná podlaha, karabina pro připevnění, nastavitelný popruh a reflexní prvky Jezdíte rádi na cesty i se svým mazlíčkem? V tom případě zajisté uvítáte, že vám může tato taška na psy a kočky Merco cestování zjednodušit. S touto taškou máte příležitost být se svým mazlíčkem po celý den, poslouží pro psy i kočky. Výrobce ji doporučuje především pro Malá zvířata. Po rozměrové stránce se s taškou dostanete na 25 × 27 × 38 cm. Velkou roli při výběru výrobku má i jeho vzhled a zajisté vám udělá radost práce návrhářů. Výrobce nezapomněl ani na pohodlné přepravování. Tašku je možné nosit v ruce díky úchytu. Díky přiloženému nastavitelnému popruhu máte možnost nosit tašku i přes rameno. Taška disponuje odnímatelnou podlahou pro snadnou manipulaci. Taška na psy a kočky Merco je ideální volbou pro vašeho mazlíčka. Klíčové funkce... (alza.cz)

Podobné produkty ako Merco Messenger taška červená (CHPcp0281nad) , Lékařská etika (978-80-247-5306-5)

Lekárska parazitológia

Detail

Obsah:Lekárska parazitológia Črevné protozoárne infekcie u človekaExtraintestinálne protozoárne nákazy tkanív a vnútorných orgánov človekProtozoárne nákazy krvného a lymfatického systému človekaLekárska helmintológia Črevné nákazy u človeka spôsobené nematódami Črevné nákazy u človeka spôsobené cestódamiČrevné nákazy u človeka spôsobené trematódami Nákazy krvného systému človeka spôsobené trematódamiExtraintestinálne nákazy tkanív a vnútorných orgánov človeka spôsobené trematódami Extraintestinálne nákazy tkanív a vnútorných orgánov človeka spôsobené cestódamiExtraintestinálne nákazy tkanív a vnútorných orgánov človeka spôsobené nematódamiParazitárne nákazy krvného a lymfatického systému človeka spôsobené namatódamiOpornúnne parazitózy u imunodeficientných pacientov Najčastejšie spôsoby vzniku infekcie Príležitostne parazitické červy Príležitostne parazitické článkovce Lekárska arachnoetomológia Laboratórna diagnostika (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Lekárska parazitológia , Lékařská fyziologie (978-80-247-1963-4)

Merco Fotbalová taška dvojité dno černá (27778)

Merco Fotbalová taška dvojité dno černá (27778)
Detail

Sportovní taška - objem: 70 l,, k nošení v ruce (alza.cz)

Podobné produkty ako Merco Fotbalová taška dvojité dno černá (27778) , Dr.lab andělika lékařská 100% 60 kapslí (754)

Merco Paddle Bag taška na pádlo (39874)

Merco Paddle Bag taška na pádlo (39874)
Detail

Nepromokavý obal - praktický obal s vnitřní pěnovou vrstvou určený pro pádla na paddleboard, slouží k ochraně při přepravě proti mechanickému poškození a UV záření (alza.cz)

Podobné produkty ako Merco Paddle Bag taška na pádlo (39874) , Lékařská péče o duši (978-80-7295-195-6)

Merco Sportovní taška 102 černá-šedá (24663)

Merco Sportovní taška 102 černá-šedá (24663)
Detail

Sportovní taška - objem: 26 l, hmotnost tašky 0,68 kg, k nošení přes rameno, k nošení v ruce Chtěli byste bez starostí přenášet na trénink své sportovní vybavení? Pak by pro vás byla ideální sportovní taška Merco s objemem 26 l. Designově je navržena pro sportovkyně i sportovce. Podstatným parametrem pro výběr tašky jsou její rozměry, které u této tašky odpovídají 25 × 50 × 21 cm. Černá a šedá barva tašky vkusně doplňuje její design. Díky popruhům můžete tašku nosit jak v ruce, tak přes rameno. Sportovní taška Merco vás zaujme nízkou hmotností, tedy 0,68 kg. Při manipulaci s taškou se vám osvědčí horní madlo. Do výbavy sportovní tašky Merco spadá popruhy na ramena, vnější kapsa a vnitřní kapsa. Zajímavé vlastnosti sportovní tašky Merco Sportovní taška 102 černá-šedá Sportovní taška Merco umožňuje přenášení vašeho sportovního vybavení Její hmotnost odpovídá 0,68 kg Svým designem zaujme sportovkyně i sportovce Rozměry sportovní tašky Merco dělají 25 × 50 × 21 cm... (alza.cz)

Podobné produkty ako Merco Sportovní taška 102 černá-šedá (24663) , Lékařská psychologie ve zdravotnictví (978-80-247-2223-8)

Plátěná nákupní taška z organické bavlny Need a medic?

Detail

. Skvělá plátěná taška na nákupy. 100% organická bavlna, do ruky i přes rameno. Rozměry 42x38 cm, gramáž 340 g/m², kapacita 10 l, délka ucha: 30 cm. Taška má certifikace o udržitelnosti a společenské odpovědnosti. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Plátěná nákupní taška z organické bavlny Need a medic? , Lékařská psychologie v praxi (978-80-247-1125-6)

KELA Kosmetický koš DUSTY 3L KL-40435

Merco Slalom Bag 12 taška pro tyče (P62302)

Merco Slalom Bag 12 taška pro tyče (P62302)
Detail

Tréninková pomůcka - Praktický vak pro uskladnění a jednoduché přenášení až 12ti slalomových tyčí 170 cm či plastových agility tyčí. (alza.cz)

Podobné produkty ako Merco Slalom Bag 12 taška pro tyče (P62302) , Taška tasche xl

Merco 6× překážka Quick Return včetně tašky (SPTrstrpo36nad)

Merco 6× překážka Quick Return včetně tašky (SPTrstrpo36nad)
Detail

Tréninková pomůcka - V provedení výšek 20 – 35cm, součástí přenosná taška. Tréninkový set ke kondičnímu cvičení. (alza.cz)

Podobné produkty ako Merco 6× překážka Quick Return včetně tašky (SPTrstrpo36nad) , Cestovní taška 150l

Merco Slalom Bag 20 taška pro tyče (P62303)

Merco Slalom Bag 20 taška pro tyče (P62303)
Detail

Tréninková pomůcka - Praktický vak pro uskladnění a jednoduché přenášení až 20ti slalomových tyčí 170 cm či plastových agility tyčí. (alza.cz)

Podobné produkty ako Merco Slalom Bag 20 taška pro tyče (P62303) , Merco hamaka camp (sptrssit07nad)

Merco Paddle Bag Extra taška na pádlo (39873)

Merco Paddle Bag Extra taška na pádlo (39873)
Detail

Nepromokavý obal - praktický obal s vnitřní pěnovou vrstvou určený pro pádla na paddleboard, slouží k ochraně při přepravě proti mechanickému poškození a UV záření (alza.cz)

Podobné produkty ako Merco Paddle Bag Extra taška na pádlo (39873) , Merco zoom 309 (p41597)

Lekárska parazitológia - Kolektív autorov

Lekárska parazitológia - Kolektív autorov
Detail

Obsah: Lekárska parazitológia Črevné protozoárne infekcie u človeka Extraintestinálne protozoárne nákazy tkanív a vnútorných orgánov človek Protozoárne nákazy krvného a lymfatického systému človekaLekárska helmintológia Črevné nákazy u človeka spôsobené nematódami Črevné nákazy u človeka spôsobené cestódami Črevné nákazy u človeka spôsobené trematódami Nákazy krvného systému človeka spôsobené trematódami Extraintestinálne nákazy tkanív a vnútorných orgánov človeka spôsobené trematódami Extraintestinálne nákazy tkanív a vnútorných orgánov človeka spôsobené cestódami Extraintestinálne nákazy tkanív a vnútorných orgánov človeka spôsobené nematódami Parazitárne nákazy krvného a lymfatického systému človeka spôsobené namatódami Opornúnne parazitózy u imunodeficientných pacientov Najčastejšie spôsoby vzniku infekcie Príležitostne parazitické červy Príležitostne parazitické článkovce Lekárska arachnoetomológia Laboratórna diagnostika (patro.cz)

Podobné produkty ako Lekárska parazitológia - Kolektív autorov

Lekárska fyziológia - Javorka Kamil

Lekárska fyziológia - Javorka Kamil
Detail

Vysokoškolská učebnica z pera popredných fyziológov prináša komplexný pohľad na funkcie ľudského tela, na ich mechanizmy, regulácie a možnosti ich vyšetrovania. Predkladané poznatky sú základom patologickej fyziológie a klinických disciplín. Učebnica je určená poslucháčom lekárskych fakúlt, ale i ďalších vysokoškolských biomedicínskych odborov. (patro.cz)

Podobné produkty ako Lekárska fyziológia - Javorka Kamil

Lekárska biochémia - Dobrota Dušan

Lekárska biochémia - Dobrota Dušan
Detail

Po piatich rokoch sa ku Vám dostáva druhé, prepracované a doplnené vydanie učebnice lekárskej biochémie. Od prvého vydania tejto knihy sa objavili mnohé nové poznatky v rôznych oblastiach experimentálnej a klinickej biochémie, ktoré sme sa usilovali v primeranej miere zapracovať do jednotlivých kapitol. Prax ukázala, že je potrebné rozšíriť učebnicu aspoň o niektoré základné informácie z klinickej biochémie, aby študenti už na začiatku štúdia pochopili možné využitie biochemických poznatkov a princípov v klinickej praxi. Učebnica je rozdelená na časť venovanú štruktúre a vlastnostiam biomolekúl, časť opisujúcu metabolické procesy a ich regulácie a funkčnú biochémiu vybraných tkanív a orgánov. Pokúsili sme sa tiež redukovať niektoré časti statickej biochémie a doplniť viac dynamické kapitoly, ako sú napríklad biochemické základy uchovávania a prenosu genetickej informácie, regulácie v živých systémoch a biochémia a patobiochémia ústnej dutiny. Rovnako boli doplnené a prepracované niektoré obrázky a schémy, aby lepšie dokumentovali a vysvetľovali text pre čitateľa. Zmenili sme aj formát učebnice. Veríme, že všetky tieto zmeny prispejú ku zvýšeniu kvality a študenti budú veľmi radi siahať po tejto učebnici, aby získali potrebné vedomosti z lekárskej biochémie nielen pre ďalšie štúdium, ale najmä pre svoju budúcu prax. Kolektív autorov bol vytvorený z popredných odborníkov z biochemických ústavov na Jesseniovej lekárskej fakulte UK v Martine, Lekárskej fakulte UK v Bratislave, Lekárskej fakulte UPJŠ v Košiciach a dvoch pracovísk Slovenskej akadémie vied, a to Ústavu experimentálnej endokrinológie SAV a Ústavu klinického a translačného výskumu, Biomedicínskeho centra SAV. Autori zhrnuli vo vysokoškolskej učebnici lekárskej biochémie doterajšie poznatky z odboru. Jej koncepcia a celkový obsah vychádzajú z dlhoročných pedagogických skúseností autorského kolektívu pri výučbe študentov medicíny. Naším cieľom bolo, aby táto učebnica slúžila pre štúdium biochémie nielen pre študentov lekárskych fakúlt, ale našla uplatnenie pri výučbe biochémie aj na farma- ceutických fakultách, fakultách veterinárneho lekárstva, biomedicíny, ako aj príbuzných biochemických odborov na iných vysokých školách. V neposlednej miere môže byť dobrou pomôckou aj pre absolventov spomenutých fakúlt v rámci doktorandského a špecializačného štúdia. Veríme, že štúdium s použitím tejto bohato ilustrovanej učebnice sa stane pre jej používateľov príjemným zážitkom a biochémia napriek jej rozsahu a komplexnosti obľúbeným predmetom. (patro.cz)

Podobné produkty ako Lekárska biochémia - Dobrota Dušan

Lekárska fyziológia - Kamil Javorka

Lekárska fyziológia - Kamil Javorka
Detail

Vysokoškolská učebnica z pera popredných fyziológov prináša komplexný pohľad na funkcie ľudského tela, na ich mechanizmy, regulácie a možnosti ich vyšetrovania. Predkladané poznatky sú základom patologickej fyziológie a klinických disciplín.Učebnica je určená poslucháčom lekárskych fakúlt, ale i ďalších vysokoškolských biomedicínskych odborov. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Lekárska fyziológia - Kamil Javorka

Lekárska biochémia - Dušan Dobrota

Detail

Po piatich rokoch sa ku Vám dostáva druhé, prepracované a doplnené vydanie učebnice lekárskej biochémie. Od prvého vydania tejto knihy sa objavili mnohé nové poznatky v rôznych oblastiach experimentálnej a klinickej biochémie, ktoré sme sa usilovali v primeranej miere zapracovať do jednotlivých kapitol. Prax ukázala, že je potrebné rozšíriť učebnicu aspoň o niektoré základné informácie z klinickej biochémie, aby študenti už na začiatku štúdia pochopili možné využitie biochemických poznatkov a princípov v klinickej praxi. Učebnica je rozdelená na časť venovanú štruktúre a vlastnostiam biomolekúl, časť opisujúcu metabolické procesy a ich regulácie a funkčnú biochémiu vybraných tkanív a orgánov. Pokúsili sme sa tiež redukovať niektoré časti statickej biochémie a doplniť viac dynamické kapitoly, ako sú napríklad biochemické základy uchovávania a prenosu genetickej informácie, regulácie v živých systémoch a biochémia a patobiochémia ústnej dutiny. Rovnako boli doplnené a prepracované niektoré obrázky a schémy, aby lepšie dokumentovali a vysvetľovali text pre čitateľa. Zmenili sme aj formát učebnice.Veríme, že všetky tieto zmeny prispejú ku zvýšeniu kvality a študenti budú veľmi radi siahať po tejto učebnici, aby získali potrebné vedomosti z lekárskej biochémie nielen pre ďalšie štúdium, ale najmä pre svoju budúcu prax.Kolektív autorov bol vytvorený z popredných odborníkov z biochemických ústavov na Jesseniovej lekárskej fakulte UK v Martine, Lekárskej fakulte UK v Bratislave, Lekárskej fakulte UPJŠ v Košiciach a dvoch pracovísk Slovenskej akadémie vied, a to Ústavu experimentálnej endokrinológie SAV a Ústavu klinického a translačného výskumu, Biomedicínskeho centra SAV. Autori zhrnuli vo vysokoškolskej učebnici lekárskejbiochémie doterajšie poznatky z odboru. Jej koncepcia a celkový obsah vychádzajú z dlhoročných pedagogických skúseností autorského kolektívu pri výučbe študentov medicíny. Naším cieľom bolo, aby táto učebnica slúžila pre štúdium biochémie nielen pre študentov lekárskych fakúlt, ale našla uplatnenie pri výučbe biochémie aj na farma- ceutických fakultách, fakultách veterinárneho lekárstva, biomedicíny, ako aj príbuzných biochemických odborov na iných vysokých školách. V neposlednej miere môže byť dobrou pomôckou aj pre absolventov spomenutých fakúlt v rámci doktorandského a špecializačného štúdia. Veríme, že štúdium s použitím tejto bohato ilustrovanej učebnice sa stane pre jej používateľov príjemným zážitkom a biochémia napriek jej rozsahu a komplexnosti obľúbeným predmetom. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Lekárska biochémia - Dušan Dobrota

Merco SB 100 taška na lyžáky a helmu (P27393)

Merco SB 100 taška na lyžáky a helmu (P27393)
Detail

Sportovní taška na Lyžování - objem: 26,5 l, hmotnost tašky 1,35 kg,, k nošení v ruce, k nošení na zádech Batoh Merco SB 100 představuje skvělý doplněk pro všechny lyžaře. Pojme lyžáky, helmu i další lyžařské doplňky. Vyrobený je z prémiového pevného 600D polyesteru a disponuje objemem 26,5 l. Nabízí hlavní úložný prostor, který je rozdělený přepážkou umožňující oddělení lyžáků a helmy, boční kapsy i přední kapsu. Komfortní nošení na zádech zajistí polstrované popruhy s hrudním pásem na přezku. K pohodlí při nošení napomáhají polstrované zádové panely, které zaručí perfektní odvětrávání. Batoh je vybavený také bederním pásem, kapsičkou na mobilní telefon a místem pro jmenovku. Batoh Merco SB 100 je ideální na vaše lyžařské vybavení. Klíčové vlastnosti batohu na lyžáky a helmu Merco SB 100Batoh určený na lyžáky a helmuPojme i další lyžařské příslušenstvíVyrobený z prémiového pevného 600D polyesteruNabízí hlavní úložný prostor rozdělený... (alza.cz)

Podobné produkty ako Merco SB 100 taška na lyžáky a helmu (P27393)

Veritable - Semenná vložka Melisa lekarska

Veritable - Semenná vložka Melisa lekarska
Detail

Výsevní vložka, obsahující semena melisy. (answear.cz)

Podobné produkty ako Veritable - Semenná vložka Melisa lekarska

Merco Economy 12× slalomová tyč včetně tašky 170 cm (P20199)

Merco Economy 12× slalomová tyč včetně tašky 170 cm (P20199)
Detail

Tréninková pomůcka - Součástí kvalitní, přenosná taška. Ideální set dvanácti tyčí s bodcem pro vytvoření tréninkové, slalomové dráhy pro sportovce. (alza.cz)

Podobné produkty ako Merco Economy 12× slalomová tyč včetně tašky 170 cm (P20199)

Merco Taška na lyžáky, boot bag, červená, 1 ks (64718)

Merco Taška na lyžáky, boot bag, červená, 1 ks (64718)
Detail

Vak na lyžařské boty (alza.cz)

Podobné produkty ako Merco Taška na lyžáky, boot bag, červená, 1 ks (64718)

Merco Taška na lyžáky, boot bag, modrá, 1 ks (64720)

Merco Taška na lyžáky, boot bag, modrá, 1 ks (64720)
Detail

Vak na lyžařské boty (alza.cz)

Podobné produkty ako Merco Taška na lyžáky, boot bag, modrá, 1 ks (64720)

Merco Taška na lyžáky, boot bag, navy, 1 ks (64719)

Merco Taška na lyžáky, boot bag, navy, 1 ks (64719)
Detail

Vak na lyžařské boty (alza.cz)

Podobné produkty ako Merco Taška na lyžáky, boot bag, navy, 1 ks (64719)

Šalvěj lékářská - bylinný lihový extrakt (527)

Šalvěj lékářská - bylinný lihový extrakt (527)
Detail

Doplněk stravy Šalvěj lékařská je používána pro navození duševního zdraví, kognitivní funkce a zvýšení výkonnosti. (alza.cz)

Podobné produkty ako Šalvěj lékářská - bylinný lihový extrakt (527)

Lekárska vakcinológia: nielen pre medikov (978-80-89057-18-4)

Lekárska vakcinológia: nielen pre medikov (978-80-89057-18-4)
Detail

Kniha - autor Kolektív autorov, 144 stran, slovensky, Brožovaná bez přebalu matná Publikácia je písaná zrozumiteľne a prehľadne, aby zaujala študentov medicíny a lekárov. Princípy vakcinácie však objasní aj pre ostatných odborníkov a záujemcov. Autori knihy správne vycítili, že bez pochopenia pravidiel imunológie nie je možné chápať proces vakcinácie. Vývoj očkovacích látok pokračuje veľmi rýchlo. Je však potrebné, aby tí, ktorí majú tento výdobytok medicíny aplikovať v praxi, boli dostatočne vzdelaní a k tomu bude táto publikácia bez pochýb pomáhať. Kniha môže slúžiť lekárom v praxi a aj ako učebná pomôcka pre študentov medicíny, frekventantov bakalárskeho štúdia, pracovníkov v laboratóriách a ďalších. (alza.cz)

Podobné produkty ako Lekárska vakcinológia: nielen pre medikov (978-80-89057-18-4)

Lekárska fyziológia: Učebnica pre lekárske fakulty - Prvý a druhý diel (978-80-8063-496-4)

Lekárska fyziológia: Učebnica pre lekárske fakulty - Prvý a druhý diel (978-80-8063-496-4)
Detail

Kniha - autor Kamil Javorka, slovensky, pevná bez přebalu lesklá Vysokoškolská učebnica z pera popredných fyziológov prináša komplexný pohľad na funkcie ľudského tela, na ich mechanizmy, regulácie a možnosti ich vyšetrovania. Predkladané poznatky sú základom patologickej fyziológie a klinických disciplín. Učebnica je určená poslucháčom lekárskych fakúlt, ale i ďalších vysokoškolských biomedicínskych odborov. (alza.cz)

Podobné produkty ako Lekárska fyziológia: Učebnica pre lekárske fakulty - Prvý a druhý diel (978-80-8063-496-4)

Gardner dezinfekce medic plus

Gardner dezinfekce medic plus
Detail

Technické údaje: vyvinuto ve vědeckých podmínkách jako antiseptický gel pro okamžité použití ochrání ošetřená místa od bakteriální infekce a urychlí hojení vyroben se souhlasem veterinární správy drobná velikost – vejde se do každé krabičky pro drobnou rybářskou výbavu Obsah: 30ml (parys.cz)

Podobné produkty ako Gardner dezinfekce medic plus

Neno Medic T02 teploměr

Detail

Infračervený teploměr Medic T02 značky Neno vám usnadní měření teploty u dítěte, aniž byste jej museli budit. Stačí teploměr namířit senzorem na čelo dítěte, stisknout tlačítko a na snadno čitelném displeji se vám zobrazí naměřená teplota. (mall.cz)

Podobné produkty ako Neno Medic T02 teploměr

Sapho MEDIC MC102-113

Sapho MEDIC MC102-113
Detail

Duroplast Reaktoplasty (duroplasty) jsou zesíťované polymery, které vytvářejí prostorovou trojrozměrnou síť. Zesíťování nastává až při tvarování plastu vlivem tepla a tlaku, někdy působením katalyzátorů. EAN: 8590913966088 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako Sapho MEDIC MC102-113

Rohožka Need a medic?

Rohožka Need a medic?
Detail

. Velká dekorační rohožka ve dvou možných velikostech. Vhodná pro originální přivítání vašich přátel nebo jako mapa vedoucí k pokladu. Materiál: 100% nylon, spodní část je z černé gumy. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Rohožka Need a medic?

Polštář Need a medic?

Polštář Need a medic?
Detail

. Rozměry 40x40 cm. Krásně měkoučký, s hypoalergenní výplní, 100% polyester. Potah je na zip a pratelný. Pokud si potisk umístíte až ke krajům či zvolíte (namísto bílého) barevný polštář, cena je vyšší z důvodů nákladnější výroby - je nutné polštář ušít v naší vlastní šicí dílně, proto prosíme o trpělivost, výroba trvá přibližně 10 dní. Při navrhování doporučujeme motiv roztáhnout maximálně až po přerušovanou čáru, v opačném případě nemusí být potisk až do švu polštáře. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Polštář Need a medic?

Penál Need a medic?

Penál Need a medic?
Detail

. ideální na tužky, pastelky, ale i brýle, makeup apod. rozměry: 230x90x70 mm (belabel.cz)

Podobné produkty ako Penál Need a medic?
Merco Messenger taška modrá (CHPcp0279nad), Merco Fotbalová taška dvojité dno černá (27778), Merco Slalom Bag 12 taška pro tyče (P62302), lékařská vazelína 5kg, lékařská destilovaná voda, lékařská vazelína 3kg, lékařská vazelína 10kg, SCANquilt přikrývka MEDIC SILVER AB/AS (16603), Lékařská histologie II. (9788024628325), Lékařská histologie II. (9788024638584), Small Foot Lékařská brašna, Lékařská histologie I. (9788024628318), lékařská vazelína na mastí, CLINERAL D-MEDIC Foot Gel-Scrub 100 ml (697045006106), pierre rene medic laboratorium ocni gelove polstarky proti starnuti 2 ks, Lékařská etika (978-80-725-4538-4), Lékařská fyziologie (978-80-247-3068-4), Lékařská biologie a genetika (III. díl) (9788024624235), Lékařská etika (978-80-7492-204-6), Lékařská etika (978-80-247-5306-5), Lékařská fyziologie (978-80-247-1963-4), DR.LAB ANDĚLIKA LÉKAŘSKÁ 100% 60 KAPSLÍ (754), Lékařská péče o duši (978-80-7295-195-6), Lékařská psychologie ve zdravotnictví (978-80-247-2223-8), Lékařská psychologie v praxi (978-80-247-1125-6), Lékařská protozoologie: Protozoální nemoci (978-80-7262-381-5), Taška TASCHE XL, cestovní taška 150l, Merco Hamaka Camp (SPTrssit07nad), Merco Zoom 309 (P41597)