Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 15 cm (863048.00)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 15 cm, japonský nůž, materiál rukojeti plast Znamenitý kuchyňský nůž bude neodmyslitelným prvkem kuchařské výbavy. Japonský nůž značky Tescoma se skvěle hodí pro pestrou škálu úkonů, kromě krájení zvládá i sekání nebo drcení. Délka čepele je celých 15 cm, široká je pak 4 cm. Lehká rukojeť z nedobytného plastu je vhodně vyvážená a nadto náramně padne do vaší dlaně. Nejdůležitější funkce kuchyňského nože TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 15 cm TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 15 cm má délku čepele 15 cm Rukojeť z odolného plastu Nůž typu: japonský nůž
Podívejte se také TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 15 cm (863048.00)
TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 20 cm (863049.00)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20 cm, japonský nůž, materiál rukojeti plast Bezchybný kuchyňský nůž patří do každé kuchyňské výbavy. Japonský nůž od společnosti Tescoma se skvěle hodí pro širokou paletu úkonů, včetně krájení, drcení či sekání. Délka čepele dosahuje celých 20 cm s šířkou 5 mm. Sympaticky lehká rukojeť z pevného plastu je dokonale vyvážená a k tomu dobře padne do dlaně. Důležité přednosti kuchyňského nože TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 20 cm TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 20 cm vlastní čepel dlouhou 20 cm Rukojeť z velmi pevného plastu Nůž typu: japonský nůž
Podívejte se také nuz santoku
TESCOMA nůž japonský AZZA SANTOKU 18 cm
Japonský nůž AZZA SANTOKU se stane nepostradatelnou součástí každé domácnosti. Vynikající pro snadné a rychlé krájení i sekání všech druhů potravin. Oboustranné vroubkování zabraňuje ulpívání pokrmů na čepeli a usnadňuje plátkování. Vyroben kováním z jediného kusu prvotřídní nerezavějící oceli, má odolnou čepel s dokonalým ostřím a ergonomickou rukojeť s masivními nýty. Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí. 10 roků záruka.
Podívejte se také TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 20 cm (863049.00)
Podívejte se také
- TESCOMA Nůž Santoku SONIC 16 cm
- Tescoma Nůž Santoku FEELWOOD, 17 cm
- Tescoma Pánev PRESTO, 20 cm
- Samura DAMASCUS Nůž Santoku 15 cm (SNDNS15)
- Tescoma Wok PRESTO mini, 16 cm
- tescoma struhadlo ploche presto
- Kuchyňská pinzeta PRESTO Tescoma
- TESCOMA mašlovačka silikonová PRESTO
- Tescoma Teploměr digitální PRESTO
- TESCOMA vlnkovací kráječ PRESTO
- TESCOMA krájecí kolečko PRESTO
- Šlehací metla PRESTO Tescoma
- Tescoma PRESTO univerzální kleště
- tescoma kuchynska pinzeta presto
- TESCOMA stěrka silikonová PRESTO
- TESCOMA Nůž kuchařský PRESTO 14 cm (863028.00)
- Tescoma Napařovací vějíř PRESTO pr. 28 cm
- Tescoma Napařovací vějíř PRESTO pr. 24 cm
- TESCOMA sítko celonerezové PRESTO ø 8 cm
- TESCOMA nůž na chléb PRESTO 20 cm
ZWILLING Japonský nůž Santoku 18 cm Pro
Nůž Santoku ZWILLING® Pro patří mezi nože asijského typu. Pyšní se širokou a především ostrou čepelí. Všechny nože Santoku vyráběné společností ZWILLING J. A. Henckels mají jemně leštěné ostří. Vyšší vyleštěná faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější a vyžaduje méně úsilí. Tohoto všeuměla z asijské kuchyně lze použít hned třemi způsoby: pro přípravu masa, ryb i zeleniny. Excelentní ostří nože Santoku oceníte například při krájení rajčat, jejichž tvar i textura se během krájení nezmění. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý…
Objev podobné jako ZWILLING Japonský nůž Santoku 18 cm Pro
Japonský nůž Santoku Victorinox 17 cm
Kuchařský japonský nůž Santoku se 17 cm dlouhou čepelí s výbrusy, a s elegantní, trojitě nýtovanou rukojetí z upraveného javorového dřeva. Čepel je po stranách opatřena zářezy ve tvaru oválu (olivy). Vzhledem ke vzduchu, který se v těchto výřezech drží, kousky masa neulpívají na noži. Kuchyňské nože a pomůcky Victorinox s kvalitní dřevěnou rukojetí představují ideální volbu pro milovníky klasiky. Dřevo jako přírodní materiál je příjemné do ruky a výborně doplní atmosféru tradiční kuchyně. Úpravou (modifikací) dřeva se u něj dosahuje lepších vlastností, jakými jsou větší pevnost, pružnost atp. Specifikace: Elegantní japonský Santoku nůž Perfektně ostrá čepel s výbrusy Trojitě nýtovaná rukojeť Upravené javorové dřevo Příjemný do ruky Pevný, pružný Délka čepele: 17 cm
Objev podobné jako Japonský nůž Santoku Victorinox 17 cm
Japonský nůž Santoku Victorinox 17 cm
Kuchařský japonský nůž Santoku se 17 cm dlouhou čepelí s výbrusy, a s elegantní, trojitě nýtovanou rukojetí z upraveného javorového dřeva. Čepel je po stranách opatřena zářezy ve tvaru oválu (olivy). Vzhledem ke vzduchu, který se v těchto výřezech drží, kousky masa neulpívají na noži. Kuchyňské nože a pomůcky Victorinox s kvalitní dřevěnou rukojetí představují ideální volbu pro milovníky klasiky. Dřevo jako přírodní materiál je příjemné do ruky a výborně doplní atmosféru tradiční kuchyně. Úpravou (modifikací) dřeva se u něj dosahuje lepších vlastností, jakými jsou větší pevnost, pružnost atp. Specifikace: Elegantní japonský Santoku nůž Perfektně ostrá čepel s výbrusy Trojitě nýtovaná rukojeť Upravené javorové dřevo Příjemný do ruky Pevný, pružný Délka čepele: 17 cm
Objev podobné jako Japonský nůž Santoku Victorinox 17 cm
Japonský nůž Santoku Victorinox 17 cm
Kuchařský japonský nůž Santoku se 17 cm dlouhou čepelí s výbrusy, a s elegantní, trojitě nýtovanou rukojetí z upraveného javorového dřeva. Čepel je po stranách opatřena zářezy ve tvaru oválu (olivy). Vzhledem ke vzduchu, který se v těchto výřezech drží, kousky masa neulpívají na noži. Kuchyňské nože a pomůcky Victorinox s kvalitní dřevěnou rukojetí představují ideální volbu pro milovníky klasiky. Dřevo jako přírodní materiál je příjemné do ruky a výborně doplní atmosféru tradiční kuchyně. Úpravou (modifikací) dřeva se u něj dosahuje lepších vlastností, jakými jsou větší pevnost, pružnost atp. Specifikace: Elegantní japonský Santoku nůž Perfektně ostrá čepel s výbrusy Trojitě nýtovaná rukojeť Upravené javorové dřevo Příjemný do ruky Pevný, pružný Délka čepele: 17 cm
Objev podobné jako Japonský nůž Santoku Victorinox 17 cm
ZWILLING Japonský nůž Santoku 18 cm Pro
Nůž Santoku ZWILLING® Pro patří mezi nože asijského typu. Pyšní se širokou a především ostrou čepelí. Všechny nože Santoku vyráběné společností ZWILLING J. A. Henckels mají jemně leštěné ostří. Vyšší vyleštěná faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější a vyžaduje méně úsilí. Tohoto všeuměla z asijské kuchyně lze použít hned třemi způsoby: pro přípravu masa, ryb i zeleniny. Excelentní ostří nože Santoku oceníte například při krájení rajčat, jejichž tvar i textura se během krájení nezmění. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý…
Objev podobné jako ZWILLING Japonský nůž Santoku 18 cm Pro
ZWILLING Japonský nůž Santoku 18 cm Pro
Nůž Santoku ZWILLING® Pro patří mezi nože asijského typu. Pyšní se širokou a především ostrou čepelí. Všechny nože Santoku vyráběné společností ZWILLING J. A. Henckels mají jemně leštěné ostří. Vyšší vyleštěná faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější a vyžaduje méně úsilí. Tohoto všeuměla z asijské kuchyně lze použít hned třemi způsoby: pro přípravu masa, ryb i zeleniny. Excelentní ostří nože Santoku oceníte například při krájení rajčat, jejichž tvar i textura se během krájení nezmění. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý…
Objev podobné jako ZWILLING Japonský nůž Santoku 18 cm Pro
De Buyer Japonský nůž Santoku Fibre Karbon 2 17 cm
POPIS Japonský nůž z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer má vysokou a dlouhou čepel a je extrémně ostrý. Nůž Santoku má univerzální využití - ideální na krájení, sekání, drcení. Je vhodný na zeleninu, maso, ryby i bylinky. V asijské kuchyni se používá zejména na krájení zeleniny na tenké nudličky a krájení masa na malé kousky pro rychlou přípravu v pánvi WOK. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Doporučujeme pouze šetrné ruční mytí a pravidelnou údržbu pomocí ocílky a brousku na nože. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. SPECIFIKACE Délka nože: 32 cm Délka čepele: 17 cm Materiál: speciální nožířská nocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť) VÝHODY A NEVÝHODY Nůž Santoku má všestranné využití. Ostří je extrémně ostré. Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli. Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře. Záštita chrání prsty. Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí. Ergonomická rukojeť přináší bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy. Nůž je vhodný i pro profesionální použití. PRAKTICKÉ RADY Vhodné do myčky: NE Nůž myjte vždy pouze ve studené vodě, zajistíte tak jeho dlouhodobější ostrost. ROZDÍL MEZI OCÍLKOU, BROUSKEM NA NOŽE A BRUSNÝM KAMENEM Ocílku na nože použijete při pravidelné údržbě - klidně před každým použitím nože. Brousek na nože nebo brusný kámen však jen jednou za čas pro obnovení původní ostrosti nože, tedy když už je nůž opravdu tupý. OCÍLKA NA NOŽE Ocílka na nože slouží pro pravidelnou údržbu nožů. Pomocí ocílky na nože snadno a rychle obnovíte původní ostrost vašich nožů. Ocílku používejte k udržování ostří. Na již tupém noži není snadné ocílkou ostří vytvořit - v tomto případě zvolte brousek na nože nebo brusný kámen. Ocílka má rukojeť a brusná část může mít jemnější nebo hrubší povrch. Ocílka není praktická pro údržbu příliš velkých nožů. Brusná část ocílky může být vyrobena z různých materiálů - diamantová, keramická, ze speciální nožířské oceli atd. Délku brusné části volte podle délek ostří nožů, které budete ocílkou brousit. Máme pro vás ocílky s brusnou částí od 20 cm, až po 31,5 cm - speciální řeznická ocílka pro broušení velkých nožů. Broušení nože ocílkou Ocílku držte svisle v jedné ruce a nůž ve druhé ruce (nakloněný zhruba 20 ° k povrchu ocílky). Nejlepší je mít oporu (např. stůl a ocílku podložit utěrkou, aby neklouzala), abyste udrželi stejný úhel po celé čepeli a ostření bylo přesné. Práce s ocílkou vyžaduje cvik, aby na ostří nevznikaly nežádoucí zuby. Nožem táhněte od paty ke špičce proti…
Objev podobné jako De Buyer Japonský nůž Santoku Fibre Karbon 2 17 cm
De Buyer Japonský nůž Santoku Fibre Karbon 2 17 cm
POPIS Japonský nůž z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer má vysokou a dlouhou čepel a je extrémně ostrý. Nůž Santoku má univerzální využití - ideální na krájení, sekání, drcení. Je vhodný na zeleninu, maso, ryby i bylinky. V asijské kuchyni se používá zejména na krájení zeleniny na tenké nudličky a krájení masa na malé kousky pro rychlou přípravu v pánvi WOK. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Doporučujeme pouze šetrné ruční mytí a pravidelnou údržbu pomocí ocílky a brousku na nože. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. SPECIFIKACE Délka nože: 32 cm Délka čepele: 17 cm Materiál: speciální nožířská nocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť) VÝHODY A NEVÝHODY Nůž Santoku má všestranné využití. Ostří je extrémně ostré. Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli. Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře. Záštita chrání prsty. Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí. Ergonomická rukojeť přináší bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy. Nůž je vhodný i pro profesionální použití. PRAKTICKÉ RADY Vhodné do myčky: NE Nůž myjte vždy pouze ve studené vodě, zajistíte tak jeho dlouhodobější ostrost. ROZDÍL MEZI OCÍLKOU, BROUSKEM NA NOŽE A BRUSNÝM KAMENEM Ocílku na nože použijete při pravidelné údržbě - klidně před každým použitím nože. Brousek na nože nebo brusný kámen však jen jednou za čas pro obnovení původní ostrosti nože, tedy když už je nůž opravdu tupý. OCÍLKA NA NOŽE Ocílka na nože slouží pro pravidelnou údržbu nožů. Pomocí ocílky na nože snadno a rychle obnovíte původní ostrost vašich nožů. Ocílku používejte k udržování ostří. Na již tupém noži není snadné ocílkou ostří vytvořit - v tomto případě zvolte brousek na nože nebo brusný kámen. Ocílka má rukojeť a brusná část může mít jemnější nebo hrubší povrch. Ocílka není praktická pro údržbu příliš velkých nožů. Brusná část ocílky může být vyrobena z různých materiálů - diamantová, keramická, ze speciální nožířské oceli atd. Délku brusné části volte podle délek ostří nožů, které budete ocílkou brousit. Máme pro vás ocílky s brusnou částí od 20 cm, až po 31,5 cm - speciální řeznická ocílka pro broušení velkých nožů. Broušení nože ocílkou Ocílku držte svisle v jedné ruce a nůž ve druhé ruce (nakloněný zhruba 20 ° k povrchu ocílky). Nejlepší je mít oporu (např. stůl a ocílku podložit utěrkou, aby neklouzala), abyste udrželi stejný úhel po celé čepeli a ostření bylo přesné. Práce s ocílkou vyžaduje cvik, aby na ostří nevznikaly nežádoucí zuby. Nožem táhněte od paty ke špičce proti…
Objev podobné jako De Buyer Japonský nůž Santoku Fibre Karbon 2 17 cm
De Buyer Japonský nůž Santoku Fibre Karbon 2 17 cm
POPIS Japonský nůž z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer má vysokou a dlouhou čepel a je extrémně ostrý. Nůž Santoku má univerzální využití - ideální na krájení, sekání, drcení. Je vhodný na zeleninu, maso, ryby i bylinky. V asijské kuchyni se používá zejména na krájení zeleniny na tenké nudličky a krájení masa na malé kousky pro rychlou přípravu v pánvi WOK. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Doporučujeme pouze šetrné ruční mytí a pravidelnou údržbu pomocí ocílky a brousku na nože. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. SPECIFIKACE Délka nože: 32 cm Délka čepele: 17 cm Materiál: speciální nožířská nocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť) VÝHODY A NEVÝHODY Nůž Santoku má všestranné využití. Ostří je extrémně ostré. Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli. Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře. Záštita chrání prsty. Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí. Ergonomická rukojeť přináší bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy. Nůž je vhodný i pro profesionální použití. PRAKTICKÉ RADY Vhodné do myčky: NE Nůž myjte vždy pouze ve studené vodě, zajistíte tak jeho dlouhodobější ostrost. ROZDÍL MEZI OCÍLKOU, BROUSKEM NA NOŽE A BRUSNÝM KAMENEM Ocílku na nože použijete při pravidelné údržbě - klidně před každým použitím nože. Brousek na nože nebo brusný kámen však jen jednou za čas pro obnovení původní ostrosti nože, tedy když už je nůž opravdu tupý. OCÍLKA NA NOŽE Ocílka na nože slouží pro pravidelnou údržbu nožů. Pomocí ocílky na nože snadno a rychle obnovíte původní ostrost vašich nožů. Ocílku používejte k udržování ostří. Na již tupém noži není snadné ocílkou ostří vytvořit - v tomto případě zvolte brousek na nože nebo brusný kámen. Ocílka má rukojeť a brusná část může mít jemnější nebo hrubší povrch. Ocílka není praktická pro údržbu příliš velkých nožů. Brusná část ocílky může být vyrobena z různých materiálů - diamantová, keramická, ze speciální nožířské oceli atd. Délku brusné části volte podle délek ostří nožů, které budete ocílkou brousit. Máme pro vás ocílky s brusnou částí od 20 cm, až po 31,5 cm - speciální řeznická ocílka pro broušení velkých nožů. Broušení nože ocílkou Ocílku držte svisle v jedné ruce a nůž ve druhé ruce (nakloněný zhruba 20 ° k povrchu ocílky). Nejlepší je mít oporu (např. stůl a ocílku podložit utěrkou, aby neklouzala), abyste udrželi stejný úhel po celé čepeli a ostření bylo přesné. Práce s ocílkou vyžaduje cvik, aby na ostří nevznikaly nežádoucí zuby. Nožem táhněte od paty ke špičce proti…
Objev podobné jako De Buyer Japonský nůž Santoku Fibre Karbon 2 17 cm
Tescoma AZZA NAKIRI japonský nůž 18 cm
Tradiční japonský nůž AZZA NAKIRI se širokou čepelí je vynikající pro snadné a rychlé krájení i sekání všech druhů potravin. Je vyroben kováním z jediného kusu prvotřídní nerezavějící oceli. Špičkový kuchařský nůž je vynikající pro přípravu asijské, ale i světové kuchyně. Nůž má odolnou čepel s dokonalým ostřím a ergonomickou rukojeť s masivními nýty. Nůž lze mýt v myčce nádobí, pro zachování dokonalé ostrosti doporučujeme mytí v myčce omezit nebo zcela vyloučit.
Objev podobné jako Tescoma AZZA NAKIRI japonský nůž 18 cm
Samura DAMASCUS Nůž Santoku 15 cm (SNDNS15)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 15 cm, japonský nůž, materiál rukojeti laminát Prvotřídní kuchyňský nůž se stane nepostradatelnou součástí kuchyňské výbavy. Japonský nůž značky Samura se skvěle hodí pro pestrou škálu úkonů, jak pro krájení, tak pro drcení či sekání. Délka čepele je celých 15 cm. Podstatné parametry kuchyňského nože Samura DAMASCUS Nůž Santoku 15 cm Samura DAMASCUS Nůž Santoku 15 cm má délku čepele 15 cm Typ nože: japonský nůž
Objev podobné jako Samura DAMASCUS Nůž Santoku 15 cm (SNDNS15)
Japonský nůž Santoku FORGED Katai 14cm
Originální, ručně kovaný nůž Santoku z řady FORGED Katai vhodný do každé kuchyněS nožem o délce čepele 14 cm snadno nasekáte jakoukoliv zeleninu, maso, ryby i bylinky na přípravu (nejen) asijských jídelNůž je ručně ukován z vysoce kvalitní japonské oceli VG10 v 5ti vrstváchPůsobí jako celek díky vyváženému upevnění čepeleRukojeť z kořenového dřeva dokonale padne do rukyOriginální balení v luxusní dřevěné krabiciDélka čepele: 14 cm
Objev podobné jako Japonský nůž Santoku FORGED Katai 14cm
Japonský nůž Santoku FORGED Katai 18cm
Originální, ručně kovaný nůž Santoku z řady FORGED Katai vhodný do každé kuchyněS robustním nožem o délce čepele 18 cm snadno nasekáte jakoukoliv zeleninu, maso, ryby i bylinky na přípravu (nejen) asijských jídelNůž je ručně ukován z vysoce kvalitní japonské oceli VG10 v 5ti vrstváchPůsobí jako celek díky vyváženému upevnění čepeleRukojeť z kořenového dřeva dokonale padne do rukyOriginální balení v luxusní dřevěné krabiciDélka čepele: 18
Objev podobné jako Japonský nůž Santoku FORGED Katai 18cm
Japonský nůž Santoku FORGED Sebra 14cm
Ručně kovaný nůž Santoku z řady FORGED Sebra je univerzální nůž japonského stylu na krájení a sekání masa, ryb, zeleniny, ovoce či bylinekNůž je ručně ukován z vysoce kvalitní japonské oceliPůsobí jako celek díky vyváženému upevnění čepeleRukojeť z luxusního, afrického, tmavého dřeva doplněná o červený proužek dokonale padne do rukyOriginální balení v luxusní dřevěné krabiciDélka čepele: 14 cmMateriál: japonská ocel, africké tmavé dřevo
Objev podobné jako Japonský nůž Santoku FORGED Sebra 14cm
Catler DMS 178 japonský nůž Santoku
Japonský nůž Santoku je určen především pro asijskou kuchyni. V japonštině znamená santoku tři využití - poradí si s krájením, drcením a sekáním masa, zeleniny a ryb. Délka čepele 178/ celková délka 313 mm.Dnes se damascénská ocel dělí na „litou“ a „svářkovou“. Litý damašek vznikal roztavením oceli v malých hliněných kelímcích a následným přidáváním různých příměsí podle receptury kováře. Naproti tomu je svářkový damašek vrstvený, tvořený nejméně dvěma druhy ocelí nebo ocele a jiného kovu.Používá se měkká pružná ocel v kombinaci s tvrdou vysokouhlíkovou ocelí v desítkách až stovkách vrstev.Geniální a dosud nepřekonaná technologie proslulých japonských kovářů, uměla spojit pružnou a tvrdou ocel tak, aby se snoubily jejich jedinečné vlastnosti v unikátní dílo samurajských mečů. Nože serie DMS jsou vyrobeny svářkovou technologií v 67 vrstvách, sloučili měkkou ocel VG2 a tvrdou ocel VG10. Díky tomu získali skvělé vlastnosti – extrémní tvrdost, pružnost a dlouhou životnost. Dodavatelem materiálu pro nože je japonská ocelárna TAKEFU. Rukojetě nožů jsou vyrobeny z javorového dřeva a jsou upraveny metodou KEBONY. Tato technologie, vyvinutá v Norsku, je patentovaný proces, který bez škodlivých látek a toxinů, zesiluje buněčnou strukturu použitého javoru a zdůrazní nejen prvotřídní vlastnosti tvrdého dřeva, ale i bohatou hnědou barvu.
Objev podobné jako Catler DMS 178 japonský nůž Santoku
Tescoma Nůž Santoku FEELWOOD, 17 cm
Špičkové kuchyňské nože s elegantní dřevěnou rukojetí.Mají masivní kované čepele s „V“ profilem vyrobené z prvotřídní nerezavějící nožířské oceli s dokonalým ostřím.Rukojeti nožů jsou vyrobené ze speciálně tvrzeného jasanového dřeva.Sortiment FEELWOOD tvoří 8 nejpoužívanějších kuchyňských nožů s délkou čepelí od 9 do 21 cm.
Objev podobné jako Tescoma Nůž Santoku FEELWOOD, 17 cm
TESCOMA Nůž Santoku SONIC 16 cm
Čepel z kvalitní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z odolného plastu. Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí. Vhodné do myčky. 3 roky záruka.
Objev podobné jako TESCOMA Nůž Santoku SONIC 16 cm
Schwertkrone Solingen Nůž japonského typu Santoku 32 cm (MG72111)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 32 cm, santoku, materiál rukojeti dřevo Znamenitý kuchyňský nůž se stane skvělým doplňkem vaší kuchařské výbavy. Délka této čepele je celých 32 cm při šířce 46 mm. Tradiční dřevěná rukojeť příjemná na dotek je ideálně vyvážená a kromě toho ideálně padne do ruky. Podstatné přednosti kuchyňského nože Schwertkrone Solingen Nůž japonského typu Santoku 32 cm Schwertkrone Solingen Nůž japonského typu Santoku 32 cm má čepel o celkové délce 32 cm Rukojeť z pevného dřeva pro přijemný úchop Typ nože: santoku
Objev podobné jako Schwertkrone Solingen Nůž japonského typu Santoku 32 cm (MG72111)
Schwertkrone Solingen Nůž japonského typu Santoku 34 cm (MO72102)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 34 cm, santoku, materiál rukojeti dřevo Nevšední kuchyňský nůž bude skvělým doplňkem kuchařské výbavy. Délka této čepele dosahuje v celku 34 cm při šířce 48 mm. Rukojeť vyrobená ze dřeva příjemná na dotek je solidně vyvážená a navíc náramně padne do vaší ruky. Základní funkce kuchyňského nože Schwertkrone Solingen Nůž japonského typu Santoku 34 cm Schwertkrone Solingen Nůž japonského typu Santoku 34 cm má čepel o celkové délce 34 cm Rukojeť z tvrdého a odolného dřeva pro přijemný úchop Nůž typu: santoku
Objev podobné jako Schwertkrone Solingen Nůž japonského typu Santoku 34 cm (MO72102)
TESCOMA Nůž kuchařský PRESTO 20 cm (863030.00)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti plast Ideální kuchyňský nůž bude skvělým doplňkem každé domácnosti. Kuchařský nůž od značky Tescoma se skvěle hodí na precizní krájení všech potravin, od tvrdé zeleniny až po jemný sýr. Délka čepele je v celku 20 cm s šířkou 50 mm. Příjemně lehká rukojeť z nedobytného plastu je skvěle vyvážená a navíc úžasně padne do vaší dlaně. Základní parametry kuchyňského nože TESCOMA Nůž kuchařský PRESTO 20 cm TESCOMA Nůž kuchařský PRESTO 20 cm má délku čepele 20 cm Odolná rukojeť z pevného plastu Nůž typu: kuchařský nůž
Objev podobné jako TESCOMA Nůž kuchařský PRESTO 20 cm (863030.00)
TESCOMA Nůž kuchařský PRESTO 14 cm (863028.00)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 14 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti plast Výjimečný kuchyňský nůž bude nepostradatelnou součástí kuchařské výbavy. Kuchařský nůž od výrobce Tescoma se skvěle hodí na každé krájení v kuchyni, od porcování masa po krájení zeleniny. Velikost čepele má plných 14 cm, široká je pak 40 mm. Lehká rukojeť z velmi odolného plastu je výborně vyvážená a vedle toho úžasně padne do dlaně. Klíčové znaky kuchyňského nože TESCOMA Nůž kuchařský PRESTO 14 cm TESCOMA Nůž kuchařský PRESTO 14 cm nabízí čepel o délce 14 cm Plastová rukojeť náležité kvality Typ nože: kuchařský nůž
Objev podobné jako TESCOMA Nůž kuchařský PRESTO 14 cm (863028.00)
TESCOMA Nůž univerzální PRESTO 14 cm (863005.00)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 14 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti plast Výjimečný kuchyňský nůž bude okrasou každé kuchyňské výbavy. Univerzální nůž od firmy Tescoma se skvěle hodí pro každého, kdo preferuje využití jednoho nože na většinu potravin. Její délka má celkem 14 cm při šířce 25 mm. Rukojeť s minimální hmotností z velmi odolného plastu je dokonale vyvážená a k tomu náramně padne do vaší dlaně. Zajímavé vlastnosti kuchyňského nože TESCOMA Nůž univerzální PRESTO 14 cm TESCOMA Nůž univerzální PRESTO 14 cm nabízí čepel o délce 14 cm Rukojeť z pevného plastového materiálu Univerzální typ kuchyňského nože
Objev podobné jako TESCOMA Nůž univerzální PRESTO 14 cm (863005.00)
TESCOMA Nůž porcovací PRESTO 20 cm (863034.00)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20 cm, porcovací nůž, materiál rukojeti plast Excelentní kuchyňský nůž bude perfektním doplňkem každé kuchařské výbavy. Porcovací nůž od značky Tescoma se skvěle hodí pro perfektní naporcování vyžadující zručnost, kvalitu a přesnost. Velikost čepele dosahuje celých 20 cm a to při šířce 35 mm. Rukojeť s minimální hmotností z pevného plastu je bezchybně vyvážená a rovněž ideálně padne do vaší dlaně. Nejdůležitější přednosti kuchyňského nože TESCOMA Nůž porcovací PRESTO 20 cm TESCOMA Nůž porcovací PRESTO 20 cm nabízí čepel o délce 20 cm Odolná plastová rukojeť Nůž typu: porcovací nůž
Objev podobné jako TESCOMA Nůž porcovací PRESTO 20 cm (863034.00)
TESCOMA Nůž univerzální PRESTO 12 cm (863004.00)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 12 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti plast Kvalitní kuchyňský nůž se stane ozdobou každé kuchařské výbavy. Univerzální nůž od firmy Tescoma se skvěle hodí pro všechny, kteří rádi využívají jeden nůž na většinu práce. Délka čepele je v celku 12 cm při šířce 25 mm. Příjemně lehká rukojeť z pevného plastu je dobře vyvážená a navíc úžasně padne do dlaně. Klíčové funkce kuchyňského nože TESCOMA Nůž univerzální PRESTO 12 cm TESCOMA Nůž univerzální PRESTO 12 cm má délku čepele 12 cm Odolná rukojeť z pevného plastu Univerzální typ kuchyňského nože
Objev podobné jako TESCOMA Nůž univerzální PRESTO 12 cm (863004.00)
TESCOMA nůž na chléb PRESTO 20 cm
Nože PRESTO jsou speciálně tvarovány a broušeny pro maximální účinek i bezpečné použití. Nepostradatelný pomocník každé domácnosti. Čepel je vyrobena z kvalitní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z odolného plastu. Snadná údržba. Ukládejte mimo dosah dětí. 3 roky záruka.
Objev podobné jako TESCOMA nůž na chléb PRESTO 20 cm
TESCOMA Nůž kuchařský PRESTO 17 cm (863029.00)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 17 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti plast Prvotřídní kuchyňský nůž bude praktickou okrasou kuchařské výbavy. Kuchařský nůž od společnosti Tescoma se skvěle hodí pro kuchaře pracující se všemi typy potravin, od tvrdé zeleniny až po jemný sýr. Délka této čepele dosahuje plných 17 cm, široká je pak 45 mm. Příjemně lehká rukojeť z tuhého plastu je solidně vyvážená a navíc přesně padne do ruky. Rozhodující funkce kuchyňského nože TESCOMA Nůž kuchařský PRESTO 17 cm TESCOMA Nůž kuchařský PRESTO 17 cm má čepel o celkové délce 17 cm Rukojeť z odolného plastu Nůž typu: kuchařský nůž
Objev podobné jako TESCOMA Nůž kuchařský PRESTO 17 cm (863029.00)
Japonský nůž RESIN FUTURE 15 cm, červená, Dellinger
Hlavní výhody: všestranný nůž pro krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce, zeleniny, bylinek apod. vhodný i na okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor rukojeť z barevné pryskyřice se třemi nýty - středový nýt se samurajským znakem ručně broušeno - každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 110 mm délka čepele: 150 mm celková délka: 260 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Japonský nůž RESIN FUTURE 15 cm, červená, Dellinger
Japonský nůž RESIN FUTURE 15 cm, červená, Dellinger
Hlavní výhody: všestranný nůž pro krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce, zeleniny, bylinek apod. vhodný i na okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor rukojeť z barevné pryskyřice se třemi nýty - středový nýt se samurajským znakem ručně broušeno - každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 110 mm délka čepele: 150 mm celková délka: 260 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Japonský nůž RESIN FUTURE 15 cm, červená, Dellinger
Japonský nůž RESIN FUTURE 15 cm, červená, Dellinger
Hlavní výhody: všestranný nůž pro krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce, zeleniny, bylinek apod. vhodný i na okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor rukojeť z barevné pryskyřice se třemi nýty - středový nýt se samurajským znakem ručně broušeno - každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 110 mm délka čepele: 150 mm celková délka: 260 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Japonský nůž RESIN FUTURE 15 cm, červená, Dellinger
Japonský nůž RESIN FUTURE 15 cm, modrá, Dellinger
Hlavní výhody: všestranný nůž pro krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce, zeleniny, bylinek apod. vhodný i na okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor rukojeť z barevné pryskyřice se třemi nýty - středový nýt se samurajským znakem ručně broušeno - každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 110 mm délka čepele: 150 mm celková délka: 260 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Japonský nůž RESIN FUTURE 15 cm, modrá, Dellinger
TESCOMA Nůž Santoku PRECIOSO 16 cm (881235.00)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 16 cm, japonský nůž, materiál rukojeti plast TESCOMA PRECIOSO 16 cm je Santoku nožem, který využijete na krájení a přípravu potravin a surovin různého druhu, jako je maso, ryby a zelenina, a to jak v domácí, tak profesionální kuchyni. Nůž je vyrobený ze špičkové německé nožířské oceli o tvrdosti HRC 53 a je rovněž precizně ručně nabroušený, což zaručí dokonalý výsledek při práci s ním. Jeho naprosto komfortní používání zajistí ergonomicky tvarovaná rukojeť, která je navíc díky speciálnímu měkčenému plastu protiskluzová. Čepel nože je tvarována do V profilu, který výrazným způsobem usnadňuje práci. Krájení, řezání i sekání s nožem je dokonale pohodlné i bezpečné a zajisté oceníte také možnost umývat jej v myčce na nádobí. Santoku nůž TESCOMA PRECIOSO je nožem ve skutečně špičkové kvalitě, který vám maximálně usnadní přípravu vašich oblíbených pokrmů. Klíčové vlastnosti TESCOMA nože Santoku PRECIOSO 16...
Objev podobné jako TESCOMA Nůž Santoku PRECIOSO 16 cm (881235.00)
TESCOMA Nůž Santoku GrandCHEF 17 cm (884620.00)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 17 cm, japonský nůž, materiál rukojeti plast TESCOMA GrandCHEF 17 cm je univerzálním Santoku nožem, který v kuchyni využijete na krájení a přípravu širokého spektra surovin a potravin, jako je maso, ryby i zelenina. Čepel je vyrobena kováním z prvotřídní nerezavějící nožířské oceli. Rukojeť a čepel jsou hladce spojeny, bez jakýchkoli výstupků, s plynulým přechodem. Díky tomu lze uchopení nože skvěle přizpůsobit, a to jak porcované potravině, tak způsobu krájení. Zajisté oceníte také jeho komfortní držení a díky vysoké kvalitě použitých materiálů možnost nůž bez obav umývat v myčce na nádobí. Santoku nůž TESCOMA GrandCHEF je precizně zpracovaným nožem, který je skvělou volbou do domácí i profesionální kuchyně. Klíčové vlastnosti TESCOMA nože Santoku GrandCHEF 17 cmSantoku nůžUrčený pro přípravu a krájení masa, ryb, zeleninyČepel vyrobena kováním z prvotřídní nerezavějící nožířské oceliPlynulý přechod mezi...
Objev podobné jako TESCOMA Nůž Santoku GrandCHEF 17 cm (884620.00)
Wüsthof Nůž japonský Santoku 17cm Classic
Nůž Santoku s výbrusem Classic patří mezi nože asijského typu. Pyšní se širokou a především ostrou čepelí. Tohoto všeuměla z asijské kuchyně lze použít hned třemi způsoby: pro přípravu masa, ryb i zeleniny. Díky strukturovanému výbrusu povrchu čepele je dokonalým pomocníkem pro krájení například tenkých plátků šunky – výbrus na obou stranách čepele zajistí, že se měkké potraviny nelepí. Excelentní ostří nože Santoku oceníte také při krájení rajčat, jejichž tvar i textura se během krájení nezmění. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení…
Objev podobné jako Wüsthof Nůž japonský Santoku 17cm Classic
Wüsthof Nůž japonský Santoku 17cm Classic
Nůž Santoku s výbrusem Classic patří mezi nože asijského typu. Pyšní se širokou a především ostrou čepelí. Tohoto všeuměla z asijské kuchyně lze použít hned třemi způsoby: pro přípravu masa, ryb i zeleniny. Díky strukturovanému výbrusu povrchu čepele je dokonalým pomocníkem pro krájení například tenkých plátků šunky – výbrus na obou stranách čepele zajistí, že se měkké potraviny nelepí. Excelentní ostří nože Santoku oceníte také při krájení rajčat, jejichž tvar i textura se během krájení nezmění. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení…
Objev podobné jako Wüsthof Nůž japonský Santoku 17cm Classic
Wüsthof Nůž japonský Santoku 17cm Classic
Nůž Santoku s výbrusem Classic patří mezi nože asijského typu. Pyšní se širokou a především ostrou čepelí. Tohoto všeuměla z asijské kuchyně lze použít hned třemi způsoby: pro přípravu masa, ryb i zeleniny. Díky strukturovanému výbrusu povrchu čepele je dokonalým pomocníkem pro krájení například tenkých plátků šunky – výbrus na obou stranách čepele zajistí, že se měkké potraviny nelepí. Excelentní ostří nože Santoku oceníte také při krájení rajčat, jejichž tvar i textura se během krájení nezmění. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení…
Objev podobné jako Wüsthof Nůž japonský Santoku 17cm Classic
TESCOMA Nůž na chléb PRESTO 20 cm (863036.00)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20 cm, nůž na pečivo, materiál rukojeti plast Nevšední kuchyňský nůž bude nepostradatelným doplňkem každé domácnosti. Nůž na pečivo od značky Tescoma se skvěle hodí na hladké krájení bez drobení, vhodný ale bude i při rozdělování jemného těsta. Délka této čepele má celých 20 cm, široká je pak 30 mm. Lehká rukojeť ze solidního plastu je bezchybně vyvážená a rovněž přesně padne do ruky. Důležité vlastnosti kuchyňského nože TESCOMA Nůž na chléb PRESTO 20 cm TESCOMA Nůž na chléb PRESTO 20 cm má čepel o délce 20 cm Odolná plastová rukojeť Typ nože: nůž na pečivo
Objev podobné jako TESCOMA Nůž na chléb PRESTO 20 cm (863036.00)
Tescoma Nůž steakový Presto 12 cm, 6 ks, bílá
Čepel je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z odolného plastu. Po použití omyjte a osušte, vhodné do myčky. 3 roky záruka.
Objev podobné jako Tescoma Nůž steakový Presto 12 cm, 6 ks, bílá
Tescoma Nůž steakový PRESTO 12 cm, 6 ks, béžová
Čepel je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z odolného plastu. Po použití omyjte a osušte, vhodné do myčky. 3 roky záruka.
Objev podobné jako Tescoma Nůž steakový PRESTO 12 cm, 6 ks, béžová
Tescoma Nůž steakový Presto 12 cm, 6 ks, červená
Čepel je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z odolného plastu. Po použití omyjte a osušte, vhodné do myčky. 3 roky záruka.
Objev podobné jako Tescoma Nůž steakový Presto 12 cm, 6 ks, červená
Tescoma Nůž steakový PRESTO 12 cm, 6 ks, hnědá
Čepel je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z odolného plastu. Po použití omyjte a osušte, vhodné do myčky. 3 roky záruka.
Objev podobné jako Tescoma Nůž steakový PRESTO 12 cm, 6 ks, hnědá
Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm
Velmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Petty 150 mm je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku, kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí či jiné menší zeleniny a ovoce. Je vhodný též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Petty ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž nejen na okrajování ovoce a zeleniny Ze speciální edice Zuiun Umožňuje přesné řezy Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Prášková damašková ocel (damascus steel) Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 120 mm Délka čepele: 150 mm Celková délka: 275 mm Hmotnost: 77 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.
Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm
Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm
Velmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Petty 150 mm je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku, kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí či jiné menší zeleniny a ovoce. Je vhodný též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Petty ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž nejen na okrajování ovoce a zeleniny Ze speciální edice Zuiun Umožňuje přesné řezy Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Prášková damašková ocel (damascus steel) Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 120 mm Délka čepele: 150 mm Celková délka: 275 mm Hmotnost: 77 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.
Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm
Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm
Velmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Petty 150 mm je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku, kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí či jiné menší zeleniny a ovoce. Je vhodný též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Petty ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž nejen na okrajování ovoce a zeleniny Ze speciální edice Zuiun Umožňuje přesné řezy Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Prášková damašková ocel (damascus steel) Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 120 mm Délka čepele: 150 mm Celková délka: 275 mm Hmotnost: 77 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.
Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm
Fiskars Royal nůž japonský Santoku 17cm 1016465 (1016465)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 17 cm, japonský nůž a kuchařský nůž, ocelová rukojeť, materiál rukojeti ocel Výborný kuchyňský nůž se stane hvězdou vaší kuchyňské výbavy. Japonský nůž a Kuchařský nůž od výrobce Fiskars se skvěle hodí pro mnoho úkonů včetně krájení a zvládá i sekání nebo drcení. Japonský nůž a Kuchařský nůž od výrobce Fiskars se skvěle hodí pro kuchaře pracující se všemi typy potravin, od tuhého masa až po měkké sýry. Délka této čepele je celých 17 cm. Ocelová rukojeť je výborně vyvážená a výborně padne do vaší dlaně. Klíčové funkce kuchyňského nože Fiskars Royal nůž japonský Santoku 17cm 1016465 Fiskars Royal nůž japonský Santoku 17cm 1016465 vlastní čepel dlouhou 17 cm Rukojeť ze solidní oceli pro snadný úchop Nůž typu: japonský nůž a kuchařský nůž
Objev podobné jako Fiskars Royal nůž japonský Santoku 17cm 1016465 (1016465)
TESCOMA Nůž na salát PRESTO (420624.00)
Kuchyňský nůž -, délka čepele 20 cm, nůž na zeleninu, materiál rukojeti plast Osobitý kuchyňský nůž bude nepostradatelným komponentem kuchyňské výbavy. Nůž na zeleninu značky Tescoma se skvěle hodí na práci se zeleninou. Délka této čepele je celých 20 cm. Sympaticky lehká rukojeť z velmi odolného plastu je úžasně vyvážená a nadto úžasně padne do dlaně. Zásadní parametry kuchyňského nože TESCOMA Nůž na salát PRESTO TESCOMA Nůž na salát PRESTO nabízí čepel o délce 20 cm Rukojeť z vysoce odolného plastu Typ nože: nůž na zeleninu
Objev podobné jako TESCOMA Nůž na salát PRESTO (420624.00)
TESCOMA Nůž porcovací AZZA 15 cm (884533.00)
Nůž z nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť Masivní porcovací kuchařský nůž AZZA 15 cm od značky Tescoma je vhodný jak pro profesionální, tak i pro domácí použití, je ideální zejména pro porcování masa. Nůž vyniká svou kvalitou a špičkovým zpracováním, je vyrobený kováním z jednoho kusu prvotřídní nerezavějící japonské oceli. Ručně broušená a tvarovaná čepel si hravě poradí s jakoukoliv krájenou potravinou. V ruce se vám bude nůž pohodlně držet díky ergonomicky tvarované rukojeti s ocelovými nýty. Pořiďte si tohoto skvělého pomocníka do kuchyně, bez kterého se při vaření neobejdete.Hlavní přednostivhodný pro porcování masašpičkové zpracování a vysoká kvalitavyrobený kováním z jednoho kusu nerezové oceliručně broušená a tvarovaná čepelergonomicky tvarovaná rukojeť s masivními ocelovými nýty
Objev podobné jako TESCOMA Nůž porcovací AZZA 15 cm (884533.00)
TESCOMA Nůž s keramickou čepelí VITAMINO 15 cm (642722.00)
Kuchyňský nůž - keramika, délka čepele 15 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti plast Vynikající kuchyňský nůž bude okrasou vaší kuchyně. Univerzální nůž od společnosti Tescoma se skvěle hodí pro každého, kdo preferuje využití jednoho nože na většinu potravin. Její délka má celých 15 cm. Sympaticky lehká rukojeť z rezistního plastu je úžasně vyvážená a vedle toho ideálně padne do vaší dlaně. Základní přednosti kuchyňského nože TESCOMA Nůž s keramickou čepelí VITAMINO 15 cm TESCOMA Nůž s keramickou čepelí VITAMINO 15 cm má délku čepele 15 cm Rukojeť z odolného plastu Univerzální typ kuchyňského nože
Objev podobné jako TESCOMA Nůž s keramickou čepelí VITAMINO 15 cm (642722.00)
Japonský nůž Cassic Wüsthof 17 cm
Japonský kuchařský nůž Santoku se 17 cm dlouhou čepelí je vhodný na nejjemnější krájení, sekání či kostkování všech druhů potravin. Poloviční ochranné zakončení (ochrana prstů) a úzká čepel snižují hmotnost nože. Nůž je součástí řady Classic, ve které najdete nože kované z jednoho kusu kvalitní oceli v odlehčeném designu, díky kterému je čepel pružnější, a který snižuje únavu při krájení. Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré. Nože jsou vybaveny ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktický japonský Santoku nůž Řada Classic Pro nejjemnější krájení, sekání či kostkování Nůž kovaný z jednoho kusu prvotřídní oceli Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella Odlehčený design Ostří je kontrolováno laserem Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Hygienický Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 17 cm
Objev podobné jako Japonský nůž Cassic Wüsthof 17 cm
Podívejte se také
- TESCOMA Nůž kuchařský PRESTO 17 cm (863029.00)
- TESCOMA Nůž univerzální PRESTO 12 cm (863004.00)
- Tescoma Wok PRESTO průměr 28 cm (594328.00)
- TESCOMA Mechanický porcovač PRESTO ¤ 5 cm (8595028426120)
- TESCOMA Nůž porcovací PRESTO 20 cm (863034.00)
- TESCOMA Nůž kuchařský PRESTO 20 cm (863030.00)
- TESCOMA AZZA Santoku 14cm 884531.00 (884531.00)
- Tescoma PRESTO hluboká pánev s poklicí 28 cm
- Tescoma PRESTO celonerezové sítko, 18 x 6 cm
- TESCOMA Nůž na chléb PRESTO 20 cm (863036.00)
- TESCOMA Napařovací vějíř PRESTO průměr 24 cm (644806.00)
- TESCOMA Pánev na palačinky PRESTO 22 cm (594222.00)
- TESCOMA Sítko celonerezové PRESTO, průměr 10 cm (8595028432510)
- TESCOMA Kuchyňská rukavice PRESTO (8595028428124)
- TESCOMA Šejkr PRESTO 0.5l (420712.00)
- TESCOMA multifunkční kuchařská pinzeta PRESTO
- Pánev na palačinky PRESTO, Tescoma
- TESCOMA držadlo na cibuli PRESTO
- Tenderizer na maso Tescoma PRESTO
- TESCOMA tvořítko na hamburgery PRESTO
- Tescoma Lis na česnek PRESTO
- TESCOMA šejkr PRESTO 0.5 l