Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz

Japonský nůž RESIN FUTURE 15 cm, modrá, Dellinger

Hlavní výhody: všestranný nůž pro krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce, zeleniny, bylinek apod. vhodný i na okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor rukojeť z barevné pryskyřice se třemi nýty - středový nýt se samurajským znakem ručně broušeno - každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 110 mm délka čepele: 150 mm celková délka: 260 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Podívejte se také polystyren nuz

cena 1189.0 Kč
Detail

Japonský nůž RESIN FUTURE 15 cm, červená, Dellinger

Hlavní výhody: všestranný nůž pro krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce, zeleniny, bylinek apod. vhodný i na okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor rukojeť z barevné pryskyřice se třemi nýty - středový nýt se samurajským znakem ručně broušeno - každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 110 mm délka čepele: 150 mm celková délka: 260 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Podívejte se také nuz santoku

cena 1487.0 Kč
Detail

Japonský nůž RESIN FUTURE 15 cm, červená, Dellinger

Hlavní výhody: všestranný nůž pro krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce, zeleniny, bylinek apod. vhodný i na okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor rukojeť z barevné pryskyřice se třemi nýty - středový nýt se samurajským znakem ručně broušeno - každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 110 mm délka čepele: 150 mm celková délka: 260 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Podívejte se také odizolovaci nuz

cena 1487.0 Kč
Detail

Japonský nůž RESIN FUTURE 15 cm, červená, Dellinger

Hlavní výhody: všestranný nůž pro krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce, zeleniny, bylinek apod. vhodný i na okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor rukojeť z barevné pryskyřice se třemi nýty - středový nýt se samurajským znakem ručně broušeno - každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 110 mm délka čepele: 150 mm celková délka: 260 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Japonský nůž RESIN FUTURE 15 cm, červená, Dellinger

cena 1189.0 Kč
Detail

Santoku nůž RESIN FUTURE 17 cm, modrá, Dellinger

Hlavní výhody: všestranný nůž pro krájení, kolébkové krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce, zeleniny, bylinek apod. pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor rukojeť z barevné pryskyřice se třemi nýty - středový nýt se samurajským znakem ručně broušeno - každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 300 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Santoku nůž RESIN FUTURE 17 cm, modrá, Dellinger

cena 1983.0 Kč
Detail

Santoku nůž RESIN FUTURE 17 cm, modrá, Dellinger

Hlavní výhody: všestranný nůž pro krájení, kolébkové krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce, zeleniny, bylinek apod. pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor rukojeť z barevné pryskyřice se třemi nýty - středový nýt se samurajským znakem ručně broušeno - každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 300 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Santoku nůž RESIN FUTURE 17 cm, modrá, Dellinger

cena 1983.0 Kč
Detail

Santoku nůž RESIN FUTURE 17 cm, modrá, Dellinger

Hlavní výhody: všestranný nůž pro krájení, kolébkové krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce, zeleniny, bylinek apod. pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor rukojeť z barevné pryskyřice se třemi nýty - středový nýt se samurajským znakem ručně broušeno - každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 300 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Santoku nůž RESIN FUTURE 17 cm, modrá, Dellinger

cena 1983.0 Kč
Detail

Santoku nůž RESIN FUTURE 17 cm, červená, Dellinger

Hlavní výhody: všestranný nůž pro krájení, kolébkové krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce, zeleniny, bylinek apod. pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor rukojeť z barevné pryskyřice se třemi nýty - středový nýt se samurajským znakem ručně broušeno - každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 300 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Santoku nůž RESIN FUTURE 17 cm, červená, Dellinger

cena 1983.0 Kč
Detail

Santoku nůž RESIN FUTURE 17 cm, červená, Dellinger

Hlavní výhody: všestranný nůž pro krájení, kolébkové krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce, zeleniny, bylinek apod. pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor rukojeť z barevné pryskyřice se třemi nýty - středový nýt se samurajským znakem ručně broušeno - každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 300 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Santoku nůž RESIN FUTURE 17 cm, červená, Dellinger

cena 1983.0 Kč
Detail

Santoku nůž RESIN FUTURE 17 cm, červená, Dellinger

Hlavní výhody: všestranný nůž pro krájení, kolébkové krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce, zeleniny, bylinek apod. pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor rukojeť z barevné pryskyřice se třemi nýty - středový nýt se samurajským znakem ručně broušeno - každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 300 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Santoku nůž RESIN FUTURE 17 cm, červená, Dellinger

cena 1983.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm

Velmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Petty 150 mm je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku, kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí či jiné menší zeleniny a ovoce. Je vhodný též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Petty ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž nejen na okrajování ovoce a zeleniny Ze speciální edice Zuiun Umožňuje přesné řezy Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Prášková damašková ocel (damascus steel) Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 120 mm Délka čepele: 150 mm Celková délka: 275 mm Hmotnost: 77 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.

Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm

cena 3702.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm

Velmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Petty 150 mm je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku, kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí či jiné menší zeleniny a ovoce. Je vhodný též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Petty ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž nejen na okrajování ovoce a zeleniny Ze speciální edice Zuiun Umožňuje přesné řezy Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Prášková damašková ocel (damascus steel) Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 120 mm Délka čepele: 150 mm Celková délka: 275 mm Hmotnost: 77 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.

Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm

cena 3702.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm

Velmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Petty 150 mm je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku, kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí či jiné menší zeleniny a ovoce. Je vhodný též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Petty ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž nejen na okrajování ovoce a zeleniny Ze speciální edice Zuiun Umožňuje přesné řezy Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Prášková damašková ocel (damascus steel) Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 120 mm Délka čepele: 150 mm Celková délka: 275 mm Hmotnost: 77 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.

Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm

cena 3702.0 Kč
Detail

Japonský nůž GYUTO HARUKAZE PROFESSIONAL 20 cm, černá, Dellinger

Hlavní výhody: ultra ostrý všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny díky výše položenému hrotu je perfektní i ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro využití mimořádné řezné síly pečlivě vybroušená a vyvážená čepel s jádrem z japonské oceli AUS-10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli rukojeť západního stylu ze syntetického dřeva Pakka a materiálu G10 je ergonomicky tvarovaná a ručně leštěná a zaručuje perfektní ovládání speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je jedinečný a neopakovatelný součástí balení je dárková krabička z borovicového dřeva perfektní nápad na dárek Dodatečné informace: délka rukojeti: 135 mm délka čepele: 195 mm celková délka: 325 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Japonský nůž GYUTO HARUKAZE PROFESSIONAL 20 cm, černá, Dellinger

cena 2644.0 Kč
Detail

Japonský nůž KIRITSUKE BUNKA OCTAGONAL 27 cm, hnědá, Dellinger

Hlavní výhody: mimořádně ostrý japonský nůž z damascénské oceli v nejvyšší kvalitě a s působivým designem velmi dlouhá tenká čepel umožňuje dělat dlouhé nepřerušované řezy, takže zachovává celistvost a svěžest krájených surovin je broušený jen z jedné strany a je určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi snadno s ním ale nakrájíte i velké kusy masa nebo tenké plátky zeleniny pečlivě ručně vybroušená čepel je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí a dosahuje tvrdosti kolem 60 HRC a mimořádné ostrosti třpytivý damascénský vzor na ostří minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti ve tvaru osmiúhelníku z exotického pouštního dřeva Iron-Wood a bůvolího rohu s mosaznými přechody je pečlivě leštěná a ergonomicky tvarovaná pro vynikající ovládání speciální tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 160 mm délka čepele: 270 mm celková délka: 430 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Japonský nůž KIRITSUKE BUNKA OCTAGONAL 27 cm, hnědá, Dellinger

cena 2974.0 Kč
Detail

Japonský nůž KIRITSUKE BUNKA OCTAGONAL 27 cm, hnědá, Dellinger

Hlavní výhody: mimořádně ostrý japonský nůž z damascénské oceli v nejvyšší kvalitě a s působivým designem velmi dlouhá tenká čepel umožňuje dělat dlouhé nepřerušované řezy, takže zachovává celistvost a svěžest krájených surovin je broušený jen z jedné strany a je určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi snadno s ním ale nakrájíte i velké kusy masa nebo tenké plátky zeleniny pečlivě ručně vybroušená čepel je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí a dosahuje tvrdosti kolem 60 HRC a mimořádné ostrosti třpytivý damascénský vzor na ostří minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti ve tvaru osmiúhelníku z exotického pouštního dřeva Iron-Wood a bůvolího rohu s mosaznými přechody je pečlivě leštěná a ergonomicky tvarovaná pro vynikající ovládání speciální tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 160 mm délka čepele: 270 mm celková délka: 430 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Japonský nůž KIRITSUKE BUNKA OCTAGONAL 27 cm, hnědá, Dellinger

cena 2974.0 Kč
Detail

Japonský nůž GYUTO HARUKAZE PROFESSIONAL 20 cm, černá, Dellinger

Hlavní výhody: ultra ostrý všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny díky výše položenému hrotu je perfektní i ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro využití mimořádné řezné síly pečlivě vybroušená a vyvážená čepel s jádrem z japonské oceli AUS-10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli rukojeť západního stylu ze syntetického dřeva Pakka a materiálu G10 je ergonomicky tvarovaná a ručně leštěná a zaručuje perfektní ovládání speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je jedinečný a neopakovatelný součástí balení je dárková krabička z borovicového dřeva perfektní nápad na dárek Dodatečné informace: délka rukojeti: 135 mm délka čepele: 195 mm celková délka: 325 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Japonský nůž GYUTO HARUKAZE PROFESSIONAL 20 cm, černá, Dellinger

cena 2644.0 Kč
Detail

Japonský nůž na pečivo Bread Samurai Dellinger 19,5 cm

Velmi ostrý japonský nůž na chléb a pečivo BREAD 8“ Dellinger Samurai (délka čepele 195 mm) z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Tento japonský nůž má dlouhou a dostatečně silnou čepel, která je ideální pro krájení chleba a pečiva. Zubaté ostří velmi snadno proniká křupavou kůrkou chleba a veškerého pečiva. Tento damaškový nůž je nepostradatelný v každé kuchyni a pekařství. Velký chléb, měkký chléb, velké melouny a pečivo již nebudou problém. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli jedinečným a nenapodobitelným. Má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem Tiny Wawe minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající rozbouřené moře je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Rukojeť západního stylu je vyrobena z materiálu G-10 a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti. Materiál G-10 je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo. Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž krájení pečiva Dlouhá a dostatečně silná čepel Zubaté ostří velmi snadno proniká křupavou kůrkou chleba Damašková ocel (damascus steel) Ultra ostré řezné jádro 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Rukojeť západního stylu z materiálu G-10 Ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů Ergonomicky tvarovaná Nevyžaduje prakticky žádnou údržbu Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 115 mm Délka čepele: 195 mm Celková délka: 325 mm Hmotnost: 240 g Materiál: damašková ocel, G-10

Objev podobné jako Japonský nůž na pečivo Bread Samurai Dellinger 19,5 cm

cena 1850.0 Kč
Detail

Japonský nůž GYUTO HARUKAZE PROFESSIONAL 20 cm, černá, Dellinger

Hlavní výhody: ultra ostrý všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny díky výše položenému hrotu je perfektní i ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro využití mimořádné řezné síly pečlivě vybroušená a vyvážená čepel s jádrem z japonské oceli AUS-10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli rukojeť západního stylu ze syntetického dřeva Pakka a materiálu G10 je ergonomicky tvarovaná a ručně leštěná a zaručuje perfektní ovládání speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je jedinečný a neopakovatelný součástí balení je dárková krabička z borovicového dřeva perfektní nápad na dárek Dodatečné informace: délka rukojeti: 135 mm délka čepele: 195 mm celková délka: 325 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Japonský nůž GYUTO HARUKAZE PROFESSIONAL 20 cm, černá, Dellinger

cena 2644.0 Kč
Detail

Japonský nůž KIRITSUKE BUNKA OCTAGONAL 27 cm, hnědá, Dellinger

Hlavní výhody: mimořádně ostrý japonský nůž z damascénské oceli v nejvyšší kvalitě a s působivým designem velmi dlouhá tenká čepel umožňuje dělat dlouhé nepřerušované řezy, takže zachovává celistvost a svěžest krájených surovin je broušený jen z jedné strany a je určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi snadno s ním ale nakrájíte i velké kusy masa nebo tenké plátky zeleniny pečlivě ručně vybroušená čepel je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí a dosahuje tvrdosti kolem 60 HRC a mimořádné ostrosti třpytivý damascénský vzor na ostří minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti ve tvaru osmiúhelníku z exotického pouštního dřeva Iron-Wood a bůvolího rohu s mosaznými přechody je pečlivě leštěná a ergonomicky tvarovaná pro vynikající ovládání speciální tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 160 mm délka čepele: 270 mm celková délka: 430 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Japonský nůž KIRITSUKE BUNKA OCTAGONAL 27 cm, hnědá, Dellinger

cena 2974.0 Kč
Detail

Japonský nůž na pečivo Bread Samurai Dellinger 19,5 cm

Velmi ostrý japonský nůž na chléb a pečivo BREAD 8“ Dellinger Samurai (délka čepele 195 mm) z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Tento japonský nůž má dlouhou a dostatečně silnou čepel, která je ideální pro krájení chleba a pečiva. Zubaté ostří velmi snadno proniká křupavou kůrkou chleba a veškerého pečiva. Tento damaškový nůž je nepostradatelný v každé kuchyni a pekařství. Velký chléb, měkký chléb, velké melouny a pečivo již nebudou problém. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli jedinečným a nenapodobitelným. Má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem Tiny Wawe minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající rozbouřené moře je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Rukojeť západního stylu je vyrobena z materiálu G-10 a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti. Materiál G-10 je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo. Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž krájení pečiva Dlouhá a dostatečně silná čepel Zubaté ostří velmi snadno proniká křupavou kůrkou chleba Damašková ocel (damascus steel) Ultra ostré řezné jádro 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Rukojeť západního stylu z materiálu G-10 Ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů Ergonomicky tvarovaná Nevyžaduje prakticky žádnou údržbu Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 115 mm Délka čepele: 195 mm Celková délka: 325 mm Hmotnost: 240 g Materiál: damašková ocel, G-10

Objev podobné jako Japonský nůž na pečivo Bread Samurai Dellinger 19,5 cm

cena 1850.0 Kč
Detail

Japonský nůž na pečivo Bread Samurai Dellinger 19,5 cm

Velmi ostrý japonský nůž na chléb a pečivo BREAD 8“ Dellinger Samurai (délka čepele 195 mm) z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Tento japonský nůž má dlouhou a dostatečně silnou čepel, která je ideální pro krájení chleba a pečiva. Zubaté ostří velmi snadno proniká křupavou kůrkou chleba a veškerého pečiva. Tento damaškový nůž je nepostradatelný v každé kuchyni a pekařství. Velký chléb, měkký chléb, velké melouny a pečivo již nebudou problém. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli jedinečným a nenapodobitelným. Má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem Tiny Wawe minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající rozbouřené moře je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Rukojeť západního stylu je vyrobena z materiálu G-10 a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti. Materiál G-10 je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo. Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž krájení pečiva Dlouhá a dostatečně silná čepel Zubaté ostří velmi snadno proniká křupavou kůrkou chleba Damašková ocel (damascus steel) Ultra ostré řezné jádro 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Rukojeť západního stylu z materiálu G-10 Ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů Ergonomicky tvarovaná Nevyžaduje prakticky žádnou údržbu Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 115 mm Délka čepele: 195 mm Celková délka: 325 mm Hmotnost: 240 g Materiál: damašková ocel, G-10

Objev podobné jako Japonský nůž na pečivo Bread Samurai Dellinger 19,5 cm

cena 1850.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm

Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm z rychlořezné práškové oceli SPG2 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu je vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva. Je ozdobena mozaikovým nýtem a vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki Ze speciální edice Zuiun Ideální pro dokonalé nakrájení šunky, pečeně či carpaccia Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva Mozaikový nýt Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 240 mm Celková délka: 390 mm Hmotnost: 160 g Materiál: damašková ocel, laminové dřevo

Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm

cena 5883.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm

Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm z rychlořezné práškové oceli SPG2 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu je vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva. Je ozdobena mozaikovým nýtem a vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki Ze speciální edice Zuiun Ideální pro dokonalé nakrájení šunky, pečeně či carpaccia Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva Mozaikový nýt Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 240 mm Celková délka: 390 mm Hmotnost: 160 g Materiál: damašková ocel, laminové dřevo

Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm

cena 5883.0 Kč
Detail

Japonský okrajovací nůž OKAMI Dellinger 9 cm

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 90 mm celková délka: 210 mm doporučujeme pouze ruční mytí

Objev podobné jako Japonský okrajovací nůž OKAMI Dellinger 9 cm

cena 660.0 Kč
Detail

Japonský okrajovací nůž OKAMI Dellinger 9 cm

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 90 mm celková délka: 210 mm doporučujeme pouze ruční mytí

Objev podobné jako Japonský okrajovací nůž OKAMI Dellinger 9 cm

cena 660.0 Kč
Detail

Japonský okrajovací nůž OKAMI Dellinger 9 cm

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 90 mm celková délka: 210 mm doporučujeme pouze ruční mytí

Objev podobné jako Japonský okrajovací nůž OKAMI Dellinger 9 cm

cena 660.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm

Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm z rychlořezné práškové oceli SPG2 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu je vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva. Je ozdobena mozaikovým nýtem a vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki Ze speciální edice Zuiun Ideální pro dokonalé nakrájení šunky, pečeně či carpaccia Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva Mozaikový nýt Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 240 mm Celková délka: 390 mm Hmotnost: 160 g Materiál: damašková ocel, laminové dřevo

Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm

cena 5883.0 Kč
Detail

Dellinger Chef Resin Future Brown (DKH167 )

Kuchyňský nůž - damascénská ocel, délka čepele 20,5 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti epoxidová pryskyřice Skvělý kuchyňský nůž bude nepostradatelným komponentem každé kuchyňské výbavy. Kuchařský nůž od společnosti Dellinger s.r.o. se skvěle hodí na náročnou práci se všemi typy surovin, problém mu tak nečiní problém jemný sýr ani tvrdá zelenina. Délka čepele dosahuje v celku 20,5 cm. Podstatné vlastnosti kuchyňského nože Dellinger Chef Resin Future Brown Dellinger Chef Resin Future Brown má čepel o délce 20,5 cm Nůž typu: kuchařský nůž

Objev podobné jako Dellinger Chef Resin Future Brown (DKH167 )

cena 3871.0 Kč
Detail

Dellinger Chef Resin Future Gold (DKH166 )

Kuchyňský nůž - damascénská ocel, délka čepele 20,5 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti epoxidová pryskyřice Nevšední kuchyňský nůž se stane skvělým doplňkem kuchyňské výbavy. Kuchařský nůž od společnosti Dellinger s.r.o. se skvěle hodí na zpracování všech typů surovin, problém mu tak nečiní problém jemný sýr ani tvrdá zelenina. Velikost čepele je v celku 20,5 cm. Stěžejní parametry kuchyňského nože Dellinger Chef Resin Future Gold Dellinger Chef Resin Future Gold nabízí čepel o délce 20,5 cm Nůž typu: kuchařský nůž

Objev podobné jako Dellinger Chef Resin Future Gold (DKH166 )

cena 3871.0 Kč
Detail

Dellinger Chef Resin Future Red (DKH165)

Kuchyňský nůž - damascénská ocel, délka čepele 20,5 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti epoxidová pryskyřice Kvalitní kuchyňský nůž se stane úžasným doplňkem každé kuchařské výbavy. Kuchařský nůž od značky Dellinger s.r.o. se skvěle hodí na zpracování všech typů surovin, od tvrdé zeleniny až po jemný sýr. Délka čepele dosahuje celkem 20,5 cm. Důležité vlastnosti kuchyňského nože Dellinger Chef Resin Future Red Dellinger Chef Resin Future Red má délku čepele 20,5 cm Typ nože: kuchařský nůž

Objev podobné jako Dellinger Chef Resin Future Red (DKH165)

cena 3871.0 Kč
Detail

Kapesní nůž EASY 11 cm, modrá, Dellinger

Hlavní výhody: zavírací kuchyňský nůž s kombinovanou čepelí perfektní na chalupu, do kempu či do přírody kombinace rovného a zoubkovaného ostří se zaoblenou špičkou snadno nakrájíte pečivo a poté ho namažete máslem nebo pomazánkou poradí si i s rajčaty, houbami a dalšími měkkými potravinami čepel z vysoce kvalitní nerezové oceli je jištěna pojistkou proti samovolnému zavření rukojeť z materiál G-10, který nekoroduje, neoxiduje, je zcela voděodolný, bez zápachu a nevyžaduje žádnou údržbu Dodatečné informace: délka čepele: 110 mm celková délka: 250 mm celková délka v zavřeném stavu: 135 mm pojistka nože: liner lock doporučujeme ruční mytí

Objev podobné jako Kapesní nůž EASY 11 cm, modrá, Dellinger

cena 330.0 Kč
Detail

Kapesní nůž EASY 11 cm, modrá, Dellinger

Hlavní výhody: zavírací kuchyňský nůž s kombinovanou čepelí perfektní na chalupu, do kempu či do přírody kombinace rovného a zoubkovaného ostří se zaoblenou špičkou snadno nakrájíte pečivo a poté ho namažete máslem nebo pomazánkou poradí si i s rajčaty, houbami a dalšími měkkými potravinami čepel z vysoce kvalitní nerezové oceli je jištěna pojistkou proti samovolnému zavření rukojeť z materiál G-10, který nekoroduje, neoxiduje, je zcela voděodolný, bez zápachu a nevyžaduje žádnou údržbu Dodatečné informace: délka čepele: 110 mm celková délka: 250 mm celková délka v zavřeném stavu: 135 mm pojistka nože: liner lock doporučujeme ruční mytí

Objev podobné jako Kapesní nůž EASY 11 cm, modrá, Dellinger

cena 330.0 Kč
Detail

Kapesní nůž EASY 11 cm, modrá, Dellinger

Hlavní výhody: zavírací kuchyňský nůž s kombinovanou čepelí perfektní na chalupu, do kempu či do přírody kombinace rovného a zoubkovaného ostří se zaoblenou špičkou snadno nakrájíte pečivo a poté ho namažete máslem nebo pomazánkou poradí si i s rajčaty, houbami a dalšími měkkými potravinami čepel z vysoce kvalitní nerezové oceli je jištěna pojistkou proti samovolnému zavření rukojeť z materiál G-10, který nekoroduje, neoxiduje, je zcela voděodolný, bez zápachu a nevyžaduje žádnou údržbu Dodatečné informace: délka čepele: 110 mm celková délka: 250 mm celková délka v zavřeném stavu: 135 mm pojistka nože: liner lock doporučujeme ruční mytí

Objev podobné jako Kapesní nůž EASY 11 cm, modrá, Dellinger

cena 330.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž GYUTO OKKAMI Dellinger 19 cm

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 190 mm celková délka: 330 mm doporučujeme pouze ruční mytí

Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž GYUTO OKKAMI Dellinger 19 cm

cena 1900.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 195 mm celková délka: 335 mm doporučujeme pouze ruční mytí

Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm

cena 1520.0 Kč
Detail

Japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 22,5 cm

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 225 mm celková délka: 355 mm doporučujeme pouze ruční mytí

Objev podobné jako Japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 22,5 cm

cena 1321.0 Kč
Detail

Japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 22,5 cm

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 225 mm celková délka: 355 mm doporučujeme pouze ruční mytí

Objev podobné jako Japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 22,5 cm

cena 1321.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž GYUTO OKKAMI Dellinger 19 cm

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 190 mm celková délka: 330 mm doporučujeme pouze ruční mytí

Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž GYUTO OKKAMI Dellinger 19 cm

cena 1520.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž GYUTO OKKAMI Dellinger 19 cm

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 190 mm celková délka: 330 mm doporučujeme pouze ruční mytí

Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž GYUTO OKKAMI Dellinger 19 cm

cena 1520.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 195 mm celková délka: 335 mm doporučujeme pouze ruční mytí

Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm

cena 1520.0 Kč
Detail

Japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 22,5 cm

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 225 mm celková délka: 355 mm doporučujeme pouze ruční mytí

Objev podobné jako Japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 22,5 cm

cena 1321.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 195 mm celková délka: 335 mm doporučujeme pouze ruční mytí

Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm

cena 1520.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm

Hlavní výhody: vysoká ostrost ručně leštěná rukojeť z palisandru čistý design Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 210 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm

cena 1031.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm

Hlavní výhody: vysoká ostrost ručně leštěná rukojeť z palisandru čistý design Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 210 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm

cena 1031.0 Kč
Detail

Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm

Hlavní výhody: vysoká ostrost ručně leštěná rukojeť z palisandru čistý design Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 210 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm

cena 1031.0 Kč
Detail

TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 15 cm (863048.00)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 15 cm, japonský nůž, materiál rukojeti plast Znamenitý kuchyňský nůž bude neodmyslitelným prvkem kuchařské výbavy. Japonský nůž značky Tescoma se skvěle hodí pro pestrou škálu úkonů, kromě krájení zvládá i sekání nebo drcení. Délka čepele je celých 15 cm, široká je pak 4 cm. Lehká rukojeť z nedobytného plastu je vhodně vyvážená a nadto náramně padne do vaší dlaně. Nejdůležitější funkce kuchyňského nože TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 15 cm TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 15 cm má délku čepele 15 cm Rukojeť z odolného plastu Nůž typu: japonský nůž

Objev podobné jako TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 15 cm (863048.00)

cena 139.0 Kč
Detail

Vykosťovací nůž CARBON FRAGMENT 15 cm, černá, Dellinger

Hlavní výhody: mimořádně ostrý nůž s extra lehkou rukojetí zakřivená čepel je perfektní pro odřezávání masa od kostí, oddělování šlach a tučných částí nebo chrupavek pečlivě vybroušená čepel bez jádra je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí a dosahuje tvrdosti okolo 60 HRC jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor velmi lehká karbonová rukojeť s dvojitým nýtováním ručně broušeno - každý kus je originál součástí řady nožů CARBON FRAGMENT Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 155 mm celková délka: 290 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Vykosťovací nůž CARBON FRAGMENT 15 cm, černá, Dellinger

cena 1189.0 Kč
Detail

Vykosťovací nůž CARBON FRAGMENT 15 cm, černá, Dellinger

Hlavní výhody: mimořádně ostrý nůž s extra lehkou rukojetí zakřivená čepel je perfektní pro odřezávání masa od kostí, oddělování šlach a tučných částí nebo chrupavek pečlivě vybroušená čepel bez jádra je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí a dosahuje tvrdosti okolo 60 HRC jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor velmi lehká karbonová rukojeť s dvojitým nýtováním ručně broušeno - každý kus je originál součástí řady nožů CARBON FRAGMENT Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 155 mm celková délka: 290 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Vykosťovací nůž CARBON FRAGMENT 15 cm, černá, Dellinger

cena 1189.0 Kč
Detail

Vykosťovací nůž CARBON FRAGMENT 15 cm, černá, Dellinger

Hlavní výhody: mimořádně ostrý nůž s extra lehkou rukojetí zakřivená čepel je perfektní pro odřezávání masa od kostí, oddělování šlach a tučných částí nebo chrupavek pečlivě vybroušená čepel bez jádra je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí a dosahuje tvrdosti okolo 60 HRC jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor velmi lehká karbonová rukojeť s dvojitým nýtováním ručně broušeno - každý kus je originál součástí řady nožů CARBON FRAGMENT Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 155 mm celková délka: 290 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Vykosťovací nůž CARBON FRAGMENT 15 cm, černá, Dellinger

cena 1189.0 Kč
Detail

ZWILLING Japonský nůž Santoku 18 cm Pro

Nůž Santoku ZWILLING® Pro patří mezi nože asijského typu. Pyšní se širokou a především ostrou čepelí. Všechny nože Santoku vyráběné společností ZWILLING J. A. Henckels mají jemně leštěné ostří. Vyšší vyleštěná faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější a vyžaduje méně úsilí. Tohoto všeuměla z asijské kuchyně lze použít hned třemi způsoby: pro přípravu masa, ryb i zeleniny. Excelentní ostří nože Santoku oceníte například při krájení rajčat, jejichž tvar i textura se během krájení nezmění. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý…

Objev podobné jako ZWILLING Japonský nůž Santoku 18 cm Pro

cena 2250.0 Kč
Detail

Podívejte se také