Světlicový olej schmincke 60ml - 50004

Produkt Světlicový olej schmincke 60ml - 50004 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Světlicový olej schmincke 60ml - 50004 upraviť a produkt hľadať znova.

Světlicový olej Schmincke 60ml - 50004

Detail

Rafinovaný světlicový olej vhodný pro ředění olejových barev, případně míchání vlastních barev s pigmenty. Je dlouho schnoucí a má nízký stupeň žloutnutí. Vhodný zejména pro světlé odstíny. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Světlicový olej Schmincke 60ml - 50004 , Fieldmann fduz 50004 akumulátor 18v (fduz 50004)

Makový olej Schmincke 60ml - 50016

Detail

Bělený makový olej vhodný pro ředění olejových barev a jejich výrobu. Je déle schnoucí a méně žloutnoucí oproti lněnému oleji. Ideální pro bílé odstíny. Nelze používat samotný - vždy v kombinaci se lněným či slunečnicovým olejem. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Makový olej Schmincke 60ml - 50016 , Lavazni strikacka 50 60ml

Ořechový olej Schmincke 60ml - 50012

Detail

Rafinovaný ořechový olej, vhodný pro ředění olejových barev a hlavně jejich vlastní výrobu. Ořechový olej schne déle a žloutne méně než lněný olej. Vhodný spíše pro tmavší odstíny - určitě ne bílé. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Ořechový olej Schmincke 60ml - 50012 , Epigen intimo spray 60ml

Terpentýnový olej Schmincke – 60ml - 50102

Detail

Velice kvalitní terpentýnový olej od německého výrobce Schmincke. Přírodní ředítko pro olejové barvy a laky na bázi minerálního alkoholu (nemíchatelné s laky na bázi alkoholu!). Ideální rozpouštědlo také pro různé přírodní pryskyřice, např. damarové nebo mastixové. Vhodný čisticí prostředek pro malířské nástroje, jako jsou štětce a palety. Hlavní výhodou a důvodem pro vyšší cenu než běžné terpentýnové oleje je minimální žloutnutí v čase, také méně zapáchá. Pro ředění olejových barev a čištění štětců Minimální žloutnutí Složení: rafinovaný terpentýnový olej Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. Zboží zakoupíte výběrem variant dole pod popisem a následném kliknutí na tlačítko "koupit", které naleznete v pravém dolním rohu Vaší obrazovky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Terpentýnový olej Schmincke – 60ml - 50102 , Dr max hermankova mast 60ml

Rafinovaný lněný olej Schmincke – 60ml - 50027

Detail

Za studena lisovaný přírodní lněný olej nejvyšší kvality. Je základní složkou olejových barev a používá se také pro jejich ředění. Vyrábí německá značka Schmincke, která jej sama používá pro výrobu uměleckých barev (například u barev Mussini). Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. Zboží zakoupíte výběrem variant dole pod popisem a následném kliknutí na tlačítko "koupit", které naleznete v pravém dolním rohu Vaší obrazovky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Rafinovaný lněný olej Schmincke – 60ml - 50027 , 3lab anti aging cream 60ml

Čištěný lněný olej Schmincke 60ml - 50015

Detail

Extra rafinovaný lněný olej, který se používá jako základ olejových barev. Můžete jej použít jak pro míchání a úpravu vlastností barvy, tak také vlastní výrobu. Stačí smíchat olej s pigmenty a důkladně promísit. Nedoporučujeme používat pro bílé odstíny. Vyrábí německá značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Čištěný lněný olej Schmincke 60ml - 50015 , Oem kabel audio din5pin(f) <- 2x cinch, 20cm (50004)

Tmavý sikativ Schmincke 60ml - 50021

Detail

Sikativ je přípravek urychlující schnutí olejových barev. Zlepšuje schnutí barvy jak na povrchu tak i uvnitř, při zachování krycích schopností a ostatních charakteristik jednotlivých odstínů. Doporučujeme používat v menším množství a spíše u tmavších odstínů - maximální doporučený obsah je 0,1%. Redukce času schnutí může být dle použití až o několikanásobek. Pomůcky jako štětce, špachtle, apod., které přijdou do kontaktu se sikativ doporučujeme očistit co nejdříve - můžete použít terpentýn či další běžná ředidla olejových barev. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Tmavý sikativ Schmincke 60ml - 50021 , Finish line cross country 2oz/60ml-kapátko (036121163003)

Odstraňovač laku Schmincke 60ml - 50060

Detail

Ředidlo určené pro odstraňování laku z olejomaleb. Obsahuje: alkohol, aceton, minerální alkohol, přírodní oleje. Postup: Nanášejte jemným hadříkem, který nepouští vlákna. Hadřík navlhčete v ředidle a jemnými (!) krouživými pohyby přejíždějte po laku. Ředidlo by mělo lak postupně rozpustit, aniž by narušilo horní vrstvy malby. Hadříkem poté odstraníte ředítko i s lakem - nezanechejte na povrchu příliš dlouho, jinak bude poničen i malba. Určeno pro profesionální použití, u práce buďte opatrní. Produkt vždy předem otestujte v oblasti, která není přímo viditelná, např. na okraji obrázku v oblasti přehybu ozdobného rámu. U cenných obrazů doporučujeme vyhledání zkušeného restaurátora. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Odstraňovač laku Schmincke 60ml - 50060 , Ekokoza b - 60ml sklo s černým víčkem (8596321588843)

Krakelovací lak Schmincke 60ml - 50075

Detail

Krakelovací lak pro tvorbu krakelovacího efektu (popraskání malby). Používá se v kombinaci s krakelovací bází (číslo výrobce 50071). Je transparentní a vodouředitelný i po zaschnutí. Aplikace: 1) na čerstvě zaschlou nezalakovanou malbu naneste základní bázi (číslo výrobce 50071) ve středně tenké vrstvě (můžete ji naředit do 20-30 procent) 2) bázi nechte působit 50-90 minut 3) do stále lepivé báze naneste krakelovací lak 2 a ponechte jeden den působit 4) lak po dalších 24 hodinách jemně smyjte z povrchu malby (na rozdíl od báze je vodouředitelný, takže stačí smývat hadříkem a vodou) 5) pro zvýraznění prasklin následně můžete použít olejové barvy, doporučujeme například Schmincke Mussini odstín Vandyke brown Velikost a četnost prasklin je možné ovlivnit množstvím krakelovací báze a krakelovacího laku. Doporučujeme vyzkoušet. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Krakelovací lak Schmincke 60ml - 50075 , Beastpink collagen beauty shot 60ml, lesní ovoce (8586022210532)

Univerzální saténový lak Schmincke 60ml - 50044

Detail

Koncový tekutý lak vhodný pro olejové a akrylové barvy. Je bezbarvý, rychleschnoucí, nežloutne a dává saténově-matný nádech. Chrání malbu před prachem, vlhkostí a vnějšími vlivy - výrazně prodlužuje životnost malby a usnadňuje její čištění. Vyrábí Německá značka Schmincke, můžete použít pro barvy různých výrobců. Skladem ve velikostech 60ml a 200ml. Použití: Před použitím protřepejte. Nanášejte štětcem či houbičkou na plně zaschlou malbu (u akrylu řádově dny až týdny, u oleje spíše měsíce!), rovnoměrně v tenké vrstvě. Můžete nanést ve více vrstvách. Lak má ideální konzistenci pro aplikaci, v případě potřeby je možné ředit terpentýnem. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Univerzální saténový lak Schmincke 60ml - 50044 , Banquet sada salku s podsalky 6ks 60ml alba a02882 a02882

Damarový lak matný Schmincke – 60ml - 50064

Detail

Zavěrečný damarový lak vhodný pro fixaci olejomaleb. Vyrábí se z nejjakostnější damarové pryskyřice. Je matný a rychleschnoucí. Má tendenci lehce žloutnout. Různé velikosti. Vyrábí značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. Zboží zakoupíte výběrem variant dole pod popisem a následném kliknutí na tlačítko "koupit", které naleznete v pravém dolním rohu Vaší obrazovky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Damarový lak matný Schmincke – 60ml - 50064 , De'longhi sada sklenic 2ks espresso skleničky (2 glass espr. 60ml)

Damarový lak lesklý Schmincke – 60ml - 50008

Detail

Zavěrečný damarový lak vhodný pro fixaci olejomaleb. Vyrábí se z nejjakostnější damarové pryskyřice. Je lesklý a rychleschnoucí. Má tendenci v čase lehce žloutnout. Různé velikosti. Před použitím protřepejte. Ředit a čistit můžete pomocí terpentýnu nebo většiny ředidel pro olejové barvy. Vyrábí značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. Zboží zakoupíte výběrem variant dole pod popisem a následném kliknutí na tlačítko "koupit", které naleznete v pravém dolním rohu Vaší obrazovky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Damarový lak lesklý Schmincke – 60ml - 50008

Arabská guma tekutá Schmincke 60ml - 50302

Detail

Arabská guma je základem akvarelových a kvašových barev. Můžete ji použít pro vlastní výrobu barev nebo upravení jejich vlastností. Zvyšuje transparentnost a lesk odstínů. I po zaschnutí je vodou ředitelná. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Arabská guma tekutá Schmincke 60ml - 50302 , Kokosový olej

Sikativ de Haarlem Schmincke 60ml - 50022

Detail

Sikativ je přípravek urychlující schnutí olejových barev. Zlepšuje schnutí barvy jak na povrchu tak i uvnitř, při zachování krycích schopností a ostatních charakteristik jednotlivých odstínů. Sikativ de Haarlem je vhodný zejména pro barvy bohaté na pryskyřici - například barvy Mussini. Doporučujeme používat v množství cca 1:10 (sikativ : barva), před použitím vyzkoušejte. Redukce času schnutí může být dle použití až o několikanásobek. Pomůcky jako štětce, špachtle, apod., které přijdou do kontaktu se sikativ doporučujeme očistit co nejdříve - můžete použít terpentýn či další běžné ředidla olejových barev. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sikativ de Haarlem Schmincke 60ml - 50022 , Esencialni olej

Lak pro akvarelové barvy Schmincke 60ml - 50112

Detail

Tekutý lak určený pro finální ochanu akvarelových barev. Zajišťuje delší zachování malby, chrání před prachem a vlhkostí. Je založený na bázi alkoholu, je možné jej alkoholem dále ředit (nepoužívejte minerální líh). Dává jemně lesklý povrch, nežloutne a je rychleschnoucí. Mírně zvyšuje intenzitu barev. Použití: Před použitím protřepejte. Následně nanášejte na zcela zaschnutou malbu, ideálně fixírkou či jemným štětečkem, vždy však v tenké vrstvě! Nechte zaschnout (pro plné zaschnutí stačí několik hodin, dle vrstvy) (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Lak pro akvarelové barvy Schmincke 60ml - 50112 , Salicylový olej

Retušovací a závěrečný lak Schmincke 60ml - 50084

Detail

Závěrečný a retušovací lak vhodný pro fixaci olejových barev. Je bezbarvý, rychleschnoucí a nežloutne. Nerozpouští olejovou barvu, takže při kontaktu s čerstvou malbou barvy neponičí. Při použití jako retušovací lak doporučujeme ředit do výše 20 procent ředidly pro olejové barvy. Malba by měla být zaschlá alespoň 4 týdny. Následně je možné lak kdykoliv sejmout pomocí ředidla a v malbě pokračovat. Případně je možné malovat i přes lak. Při použití jako závěrečný lak používejte samotný bez naředění. Malba by měla být zcela zaschlá, tedy dle typu a vrstvy 4-12 měsíců. Můžete nanést ve více vrstvách. Lak nechrání proti UV záření, je tedy vhodný pro místa, která nejsou přímo vystavená silnému slunci. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Retušovací a závěrečný lak Schmincke 60ml - 50084 , Ružový olej

Bezzápachové ředidlo Schmincke N 60ml - 50026

Detail

Univerzální ředidlo pro olejové barvy a následné čištění pomůcek. Oblíbené pro spolehlivý efekt a poměrně přijatelnou cenu. Nedoporučujeme kombinovat s dalšími médii a laky. Vhodné pro běžné olejové barvy, které neobsahují damarovou pryskyřici. Vyrábí německá značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Bezzápachové ředidlo Schmincke N 60ml - 50026 , Nuance olej

Schmincke fluid medium, polomatné 60ml - 50553

Detail

Medium středně jemné konzistence vhodné pro ředění akrylových barev. Je saténové (polomatné) , zpomaluje schnutí a zvyšuje transparentnost odstínu. Lépe zachovává kvalitu barvy oproti ředění vodou. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Schmincke fluid medium, polomatné 60ml - 50553 , Lobey olej

Schmincke black flakes gel 60ml - 50532

Detail

Efektní gelové medium pro akrylové barvy, jemné pastózní konzistence. Medium dává efekt jemných černých třpytivých "vloček" a vytváří metalický povrch. Může být používáno jak samotné tak přimícháním do jakékoliv akrylové barvy. V čerstvém stavu je vodouředitelné, po zaschnutí voděodolné. Obsah balení 60ml, vyrábí značka Schmincke. Obsahuje čistou akrylovou disperzi, pigment, vodu a aditivitum. Nepoužívejte v teplotách pod 10°C. Tubičku po použití neprodleně uzavřete. Ukázka média v praxi: Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Schmincke black flakes gel 60ml - 50532 , Sezamový olej (195)

Schmincke soft gel, lesklý 60ml - 50523

Detail

Transparentní gel střední hustoty, vhodný pro zvýšení viskozity akrylových barev a tvorbu jemnějších 3D struktur. Má lesklý nádech, můžete používat jak samotný a následně přemalovat, tak přimíchat do barvy. Dle tloušťky vrstvy schne v řádu minut až jednotek hodin, podobně jako akrylová barvy. Při potřebě tvorby struktur vyšších než 0,5cm doporučujeme nanášet ve více vrstvách - při nanesení několika centimetrů v jedné vrstvě gel dostatečně neproschne. Je vodou ředitelný. Doporučujeme používat při pokojové teplotě, nejméně však 10°C. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Schmincke soft gel, lesklý 60ml - 50523 , Konopný olej (191)

Transparentní medium Schmincke Lasur 60ml - 50053

Detail

Medium pro olejové barvy od značky Schmincke. Redukuje tahy štětcem, zvyšuje lesk a transparentnost. Vhodné zejména pro spodní lazurové vrstvy. Minimálně ovlivňuje kvalitu barvy. Ředit maximálně do poměru 1:1. Na bázi lněného oleje, damarové pryskyřice a sikativu. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Transparentní medium Schmincke Lasur 60ml - 50053 , Avokádový olej (198)

Podkladová krakelovací báze Schmincke Rapid 60ml - 50071

Detail

Základní báze pro tvorbu krakelovacího efektu (popraskání malby). Používá se v kombinaci s krakelovacím lakem 2 Schmincke (číslo výrobce 50075). Je transparentní, rychleschnoucí, ředí se ředidly pro olejové barvy. Aplikace: 1) na čerstvě zaschlou nezalakovanou malbu naneste tuto základní bázi ve středně tenké vrstvě (můžete ji naředit do 20-30 procent) 2) bázi nechte působit 50-90 minut 3) do stále lepivé báze naneste krakelovací lak 2 (číslo výrobce 50075) a ponechte jeden den působit 4) lak po dalších 24 hodinách jemně smyjte z povrchu malby (na rozdíl od báze je vodouředitelný, takže stačí smývat hadříkem a vodou) 5) pro zvýraznění prasklin následně můžete použít olejové barvy, doporučujeme například Schmincke Mussini odstín Vandyke brown Velikost a četnost prasklin je možné ovlivnit množstvím krakelovací báze a krakelovacího laku. Doporučujeme vyzkoušet. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Podkladová krakelovací báze Schmincke Rapid 60ml - 50071 , Arašídový olej (201)

Maskovací medium Schmincke Lift-off 60ml - 50708

Detail

Maskovací médium vhodné pro izolování částí papíru, kam se nemá dostat akvarelová barva. Nanáší se na papír pomocí štětce - místa, kde je médium nanešeno, následně nepustí akvarelovou barvu do papíru. Pro papíry s hrubší strukturou (cold pressed či rough) doporučujeme médium ředit vodou. Pro jemné papíry (hot pressed) můžete použít médium čisté. Doporučujeme před použitím vyzkoušet a otestovat na konkrétní papír a barvu. Štětce po aplikaci co nejdříve vyčistěte, po delší době v médiu již nemusí být znovu použitelné. Médium vyrábí německá značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Maskovací medium Schmincke Lift-off 60ml - 50708 , Hroznový olej (197)

Medium pro akvarel Schmincke Aqua Fix 60ml - 50701

Detail

Médium pro zvýšení voděodolnosti akvarelových barev. Používá se zejména při nanášení více vrstev malby v kratší době po sobě - u dalších vrstev může docházet k opětovnému rozpuštění předchozí vrstvy akvarelu. Pro zamezení tohoto jevu je možné do spodních vrstev přidat právě Aqua Fix médium, které barvu dělá odolnější proti opětovnému rozmytí vodou. Barvu ředí podobně jako voda, můžete jej tedy použít místo vody při malbě. Můžete ředit vodou. Míchá se přímo do barvy. Vyrábí německá značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Medium pro akvarel Schmincke Aqua Fix 60ml - 50701 , Beurer olej vitality

Akrylová barva PrimAcryl 60ml – 790 Schmincke Payne's grey

Detail

Akrylové barvy PRIMAcryl® nejvyšší kvality, oblíbené mezi umělci po celém světě. Vyrábí se tradičními metodami v Německu firmou Schmincke za použití těch nejlepších surovin. Hlavní charakteristikou těchto barev je, že prakticky nedochází ke změně barvy mezi mokrým a suchým stavem, což ocení nejen profesionální umělci. Barvy mají vysokou světlostálost, výrazné odstíny a ideální konzistenci. Vřele doporučujeme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva PrimAcryl 60ml – 790 Schmincke Payne's grey , Beurer olej relax

Terpentýnový olej Schmincke – 1000ml - 50102

Detail

Velice kvalitní terpentýnový olej od německého výrobce Schmincke. Přírodní ředítko pro olejové barvy a laky na bázi minerálního alkoholu (nemíchatelné s laky na bázi alkoholu!). Ideální rozpouštědlo také pro různé přírodní pryskyřice, např. damarové nebo mastixové. Vhodný čisticí prostředek pro malířské nástroje, jako jsou štětce a palety. Hlavní výhodou a důvodem pro vyšší cenu než běžné terpentýnové oleje je minimální žloutnutí v čase, také méně zapáchá. Pro ředění olejových barev a čištění štětců Minimální žloutnutí Složení: rafinovaný terpentýnový olej (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Terpentýnový olej Schmincke – 1000ml - 50102 , Rýžový olej (192)

Terpentýnový olej Schmincke – 200ml - 50102

Detail

Velice kvalitní terpentýnový olej od německého výrobce Schmincke. Přírodní ředítko pro olejové barvy a laky na bázi minerálního alkoholu (nemíchatelné s laky na bázi alkoholu!). Ideální rozpouštědlo také pro různé přírodní pryskyřice, např. damarové nebo mastixové. Vhodný čisticí prostředek pro malířské nástroje, jako jsou štětce a palety. Hlavní výhodou a důvodem pro vyšší cenu než běžné terpentýnové oleje je minimální žloutnutí v čase, také méně zapáchá. Pro ředění olejových barev a čištění štětců Minimální žloutnutí Složení: rafinovaný terpentýnový olej (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Terpentýnový olej Schmincke – 200ml - 50102 , Mandlový olej dm

Rafinovaný lněný olej Schmincke – 1000ml - 50027

Detail

Za studena lisovaný přírodní lněný olej nejvyšší kvality. Je základní složkou olejových barev a používá se také pro jejich ředění. Vyrábí německá značka Schmincke, která jej sama používá pro výrobu uměleckých barev (například u barev Mussini). (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Rafinovaný lněný olej Schmincke – 1000ml - 50027 , Ricinový olej dm

Rafinovaný lněný olej Schmincke – 200ml - 50027

Detail

Za studena lisovaný přírodní lněný olej nejvyšší kvality. Je základní složkou olejových barev a používá se také pro jejich ředění. Vyrábí německá značka Schmincke, která jej sama používá pro výrobu uměleckých barev (například u barev Mussini). (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Rafinovaný lněný olej Schmincke – 200ml - 50027 , Jojobový olej dm

Čištěný lněný olej Schmincke 200ml - 50015

Detail

Extra rafinovaný lněný olej, který se používá jako základ olejových barev. Můžete jej použít jak pro míchání a úpravu vlastností barvy, tak také vlastní výrobu. Stačí smíchat olej s pigmenty a důkladně promísit. Nedoporučujeme používat pro bílé odstíny. Vyrábí německá značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Čištěný lněný olej Schmincke 200ml - 50015 , Kokosový esenciální olej

Čištěný lněný olej Schmincke 1000ml - 50015

Detail

Extra rafinovaný lněný olej, který se používá jako základ olejových barev. Můžete jej použít jak pro míchání a úpravu vlastností barvy, tak také vlastní výrobu. Stačí smíchat olej s pigmenty a důkladně promísit. Nedoporučujeme používat pro bílé odstíny. Vyrábí německá značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Čištěný lněný olej Schmincke 1000ml - 50015

Akademie olej Schmincke 200ml – 201 sand

Detail

Barvy vyšší studentské kvality, díky velikosti vhodné hlavně pro školy, ateliéry či umělce, kteří malují větší formáty. Kvalitní jemně mleté pigmenty použité při výrobě dávají barvám výrazné a světlostálé odstíny. Vzájemně je můžete míchat i s jinými olejovými barvami. Výhodný poměr kvalita/cena. Vyrábí německá značka Schmincke. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akademie olej Schmincke 200ml – 201 sand

Akademie olej Schmincke 200ml – 200 ivory

Detail

Barvy vyšší studentské kvality, díky velikosti vhodné hlavně pro školy, ateliéry či umělce, kteří malují větší formáty. Kvalitní jemně mleté pigmenty použité při výrobě dávají barvám výrazné a světlostálé odstíny. Vzájemně je můžete míchat i s jinými olejovými barvami. Výhodný poměr kvalita/cena. Vyrábí německá značka Schmincke. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akademie olej Schmincke 200ml – 200 ivory

Akademie olej Schmincke 200ml – 410 indigo

Detail

Barvy vyšší studentské kvality, díky velikosti vhodné hlavně pro školy, ateliéry či umělce, kteří malují větší formáty. Kvalitní jemně mleté pigmenty použité při výrobě dávají barvám výrazné a světlostálé odstíny. Vzájemně je můžete míchat i s jinými olejovými barvami. Výhodný poměr kvalita/cena. Vyrábí německá značka Schmincke. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akademie olej Schmincke 200ml – 410 indigo

Akademie olej Schmincke 200ml – 406 ultramarine

Detail

Barvy vyšší studentské kvality, díky velikosti vhodné hlavně pro školy, ateliéry či umělce, kteří malují větší formáty. Kvalitní jemně mleté pigmenty použité při výrobě dávají barvám výrazné a světlostálé odstíny. Vzájemně je můžete míchat i s jinými olejovými barvami. Výhodný poměr kvalita/cena. Vyrábí německá značka Schmincke. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akademie olej Schmincke 200ml – 406 ultramarine

Akademie olej Schmincke 200ml – 316 violet

Detail

Barvy vyšší studentské kvality, díky velikosti vhodné hlavně pro školy, ateliéry či umělce, kteří malují větší formáty. Kvalitní jemně mleté pigmenty použité při výrobě dávají barvám výrazné a světlostálé odstíny. Vzájemně je můžete míchat i s jinými olejovými barvami. Výhodný poměr kvalita/cena. Vyrábí německá značka Schmincke. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akademie olej Schmincke 200ml – 316 violet

Akademie olej Schmincke 200ml – 310 ruby

Detail

Barvy vyšší studentské kvality, díky velikosti vhodné hlavně pro školy, ateliéry či umělce, kteří malují větší formáty. Kvalitní jemně mleté pigmenty použité při výrobě dávají barvám výrazné a světlostálé odstíny. Vzájemně je můžete míchat i s jinými olejovými barvami. Výhodný poměr kvalita/cena. Vyrábí německá značka Schmincke. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akademie olej Schmincke 200ml – 310 ruby

Akademie olej Schmincke 200ml – 308 carmine

Detail

Barvy vyšší studentské kvality, díky velikosti vhodné hlavně pro školy, ateliéry či umělce, kteří malují větší formáty. Kvalitní jemně mleté pigmenty použité při výrobě dávají barvám výrazné a světlostálé odstíny. Vzájemně je můžete míchat i s jinými olejovými barvami. Výhodný poměr kvalita/cena. Vyrábí německá značka Schmincke. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akademie olej Schmincke 200ml – 308 carmine

Akademie olej Schmincke 200ml – 802 gold

Detail

Barvy vyšší studentské kvality, díky velikosti vhodné hlavně pro školy, ateliéry či umělce, kteří malují větší formáty. Kvalitní jemně mleté pigmenty použité při výrobě dávají barvám výrazné a světlostálé odstíny. Vzájemně je můžete míchat i s jinými olejovými barvami. Výhodný poměr kvalita/cena. Vyrábí německá značka Schmincke. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akademie olej Schmincke 200ml – 802 gold

Akademie olej Schmincke 200ml – 800 silver

Detail

Barvy vyšší studentské kvality, díky velikosti vhodné hlavně pro školy, ateliéry či umělce, kteří malují větší formáty. Kvalitní jemně mleté pigmenty použité při výrobě dávají barvám výrazné a světlostálé odstíny. Vzájemně je můžete míchat i s jinými olejovými barvami. Výhodný poměr kvalita/cena. Vyrábí německá značka Schmincke. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akademie olej Schmincke 200ml – 800 silver

Akademie olej Schmincke 200ml – 606 Sienna

Detail

Barvy vyšší studentské kvality, díky velikosti vhodné hlavně pro školy, ateliéry či umělce, kteří malují větší formáty. Kvalitní jemně mleté pigmenty použité při výrobě dávají barvám výrazné a světlostálé odstíny. Vzájemně je můžete míchat i s jinými olejovými barvami. Výhodný poměr kvalita/cena. Vyrábí německá značka Schmincke. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akademie olej Schmincke 200ml – 606 Sienna

Akademie olej Schmincke 200ml – 218 primary yellow

Detail

Barvy vyšší studentské kvality, díky velikosti vhodné hlavně pro školy, ateliéry či umělce, kteří malují větší formáty. Kvalitní jemně mleté pigmenty použité při výrobě dávají barvám výrazné a světlostálé odstíny. Vzájemně je můžete míchat i s jinými olejovými barvami. Výhodný poměr kvalita/cena. Vyrábí německá značka Schmincke. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akademie olej Schmincke 200ml – 218 primary yellow

Akademie olej Schmincke 200ml – 216 lemon yellow

Detail

Barvy vyšší studentské kvality, díky velikosti vhodné hlavně pro školy, ateliéry či umělce, kteří malují větší formáty. Kvalitní jemně mleté pigmenty použité při výrobě dávají barvám výrazné a světlostálé odstíny. Vzájemně je můžete míchat i s jinými olejovými barvami. Výhodný poměr kvalita/cena. Vyrábí německá značka Schmincke. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akademie olej Schmincke 200ml – 216 lemon yellow

Akademie olej Schmincke 200ml – 202 flesh tint

Detail

Barvy vyšší studentské kvality, díky velikosti vhodné hlavně pro školy, ateliéry či umělce, kteří malují větší formáty. Kvalitní jemně mleté pigmenty použité při výrobě dávají barvám výrazné a světlostálé odstíny. Vzájemně je můžete míchat i s jinými olejovými barvami. Výhodný poměr kvalita/cena. Vyrábí německá značka Schmincke. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akademie olej Schmincke 200ml – 202 flesh tint

Akademie olej Schmincke 200ml – 104 mixing white

Detail

Barvy vyšší studentské kvality, díky velikosti vhodné hlavně pro školy, ateliéry či umělce, kteří malují větší formáty. Kvalitní jemně mleté pigmenty použité při výrobě dávají barvám výrazné a světlostálé odstíny. Vzájemně je můžete míchat i s jinými olejovými barvami. Výhodný poměr kvalita/cena. Vyrábí německá značka Schmincke. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akademie olej Schmincke 200ml – 104 mixing white

Akademie olej Schmincke 200ml – 102 titanium white

Detail

Barvy vyšší studentské kvality, díky velikosti vhodné hlavně pro školy, ateliéry či umělce, kteří malují větší formáty. Kvalitní jemně mleté pigmenty použité při výrobě dávají barvám výrazné a světlostálé odstíny. Vzájemně je můžete míchat i s jinými olejovými barvami. Výhodný poměr kvalita/cena. Vyrábí německá značka Schmincke. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akademie olej Schmincke 200ml – 102 titanium white

Akademie olej Schmincke 200ml – 100 zinc white

Detail

Barvy vyšší studentské kvality, díky velikosti vhodné hlavně pro školy, ateliéry či umělce, kteří malují větší formáty. Kvalitní jemně mleté pigmenty použité při výrobě dávají barvám výrazné a světlostálé odstíny. Vzájemně je můžete míchat i s jinými olejovými barvami. Výhodný poměr kvalita/cena. Vyrábí německá značka Schmincke. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akademie olej Schmincke 200ml – 100 zinc white

Akademie olej Schmincke 200ml – 504 green earth

Detail

Barvy vyšší studentské kvality, díky velikosti vhodné hlavně pro školy, ateliéry či umělce, kteří malují větší formáty. Kvalitní jemně mleté pigmenty použité při výrobě dávají barvám výrazné a světlostálé odstíny. Vzájemně je můžete míchat i s jinými olejovými barvami. Výhodný poměr kvalita/cena. Vyrábí německá značka Schmincke. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akademie olej Schmincke 200ml – 504 green earth

Akademie olej Schmincke 200ml – 500 may green

Detail

Barvy vyšší studentské kvality, díky velikosti vhodné hlavně pro školy, ateliéry či umělce, kteří malují větší formáty. Kvalitní jemně mleté pigmenty použité při výrobě dávají barvám výrazné a světlostálé odstíny. Vzájemně je můžete míchat i s jinými olejovými barvami. Výhodný poměr kvalita/cena. Vyrábí německá značka Schmincke. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akademie olej Schmincke 200ml – 500 may green

Akademie olej Schmincke 200ml – 414 aquamarine turquoise

Detail

Barvy vyšší studentské kvality, díky velikosti vhodné hlavně pro školy, ateliéry či umělce, kteří malují větší formáty. Kvalitní jemně mleté pigmenty použité při výrobě dávají barvám výrazné a světlostálé odstíny. Vzájemně je můžete míchat i s jinými olejovými barvami. Výhodný poměr kvalita/cena. Vyrábí německá značka Schmincke. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akademie olej Schmincke 200ml – 414 aquamarine turquoise
FIELDMANN FDUZ 50004 akumulátor 18V (FDUZ 50004), lavazni strikacka 50 60ml, epigen intimo spray 60ml, dr max hermankova mast 60ml, 3lab anti aging cream 60ml, OEM Kabel audio DIN5pin(F) <- 2x cinch, 20cm (50004), Finish Line Cross Country 2oz/60ml-kapátko (036121163003), EKOKOZA B - 60ml sklo s černým víčkem (8596321588843), BeastPink Collagen Beauty Shot 60ml, lesní ovoce (8586022210532), banquet sada salku s podsalky 6ks 60ml alba a02882 a02882, De'Longhi Sada sklenic 2ks Espresso skleničky (2 glass ESPR. 60ML), kokosový olej, esencialni olej, salicylový olej, ružový olej, nuance olej, lobey olej, Sezamový olej (195), Konopný olej (191), Avokádový olej (198), Arašídový olej (201), Hroznový olej (197), Beurer olej VITALITY, Beurer olej Relax, Rýžový olej (192), mandlový olej dm, ricinový olej dm, jojobový olej dm, kokosový esenciální olej