Lak pro akvarelové barvy schmincke 60ml - 50112

Produkt Lak pro akvarelové barvy schmincke 60ml - 50112 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Lak pro akvarelové barvy schmincke 60ml - 50112 upraviť a produkt hľadať znova.

Lak pro akvarelové barvy Schmincke 60ml - 50112

Detail

Tekutý lak určený pro finální ochanu akvarelových barev. Zajišťuje delší zachování malby, chrání před prachem a vlhkostí. Je založený na bázi alkoholu, je možné jej alkoholem dále ředit (nepoužívejte minerální líh). Dává jemně lesklý povrch, nežloutne a je rychleschnoucí. Mírně zvyšuje intenzitu barev. Použití: Před použitím protřepejte. Následně nanášejte na zcela zaschnutou malbu, ideálně fixírkou či jemným štětečkem, vždy však v tenké vrstvě! Nechte zaschnout (pro plné zaschnutí stačí několik hodin, dle vrstvy) (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Lak pro akvarelové barvy Schmincke 60ml - 50112 , Lavazni strikacka 50 60ml

Lesklé medium pro akvarelové barvy 60ml - 50740

Detail

Medium pro akvarelové barvy - zvyšuje lesk, brilanci a transparentnost. Zpomaluje schnutí barev. I po zaschnutí zůstává medium vodou rozmyvatelné. K přimíchání přímo do barev nebo nanesení přes zaschnutou malbu. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Lesklé medium pro akvarelové barvy 60ml - 50740 , Epigen intimo spray 60ml

Odstraňovač laku Schmincke 60ml - 50060

Detail

Ředidlo určené pro odstraňování laku z olejomaleb. Obsahuje: alkohol, aceton, minerální alkohol, přírodní oleje. Postup: Nanášejte jemným hadříkem, který nepouští vlákna. Hadřík navlhčete v ředidle a jemnými (!) krouživými pohyby přejíždějte po laku. Ředidlo by mělo lak postupně rozpustit, aniž by narušilo horní vrstvy malby. Hadříkem poté odstraníte ředítko i s lakem - nezanechejte na povrchu příliš dlouho, jinak bude poničen i malba. Určeno pro profesionální použití, u práce buďte opatrní. Produkt vždy předem otestujte v oblasti, která není přímo viditelná, např. na okraji obrázku v oblasti přehybu ozdobného rámu. U cenných obrazů doporučujeme vyhledání zkušeného restaurátora. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Odstraňovač laku Schmincke 60ml - 50060 , Unikolky modelarske barvy sada 9 barev matny lak zdarma v krabicce

Krakelovací lak Schmincke 60ml - 50075

Detail

Krakelovací lak pro tvorbu krakelovacího efektu (popraskání malby). Používá se v kombinaci s krakelovací bází (číslo výrobce 50071). Je transparentní a vodouředitelný i po zaschnutí. Aplikace: 1) na čerstvě zaschlou nezalakovanou malbu naneste základní bázi (číslo výrobce 50071) ve středně tenké vrstvě (můžete ji naředit do 20-30 procent) 2) bázi nechte působit 50-90 minut 3) do stále lepivé báze naneste krakelovací lak 2 a ponechte jeden den působit 4) lak po dalších 24 hodinách jemně smyjte z povrchu malby (na rozdíl od báze je vodouředitelný, takže stačí smývat hadříkem a vodou) 5) pro zvýraznění prasklin následně můžete použít olejové barvy, doporučujeme například Schmincke Mussini odstín Vandyke brown Velikost a četnost prasklin je možné ovlivnit množstvím krakelovací báze a krakelovacího laku. Doporučujeme vyzkoušet. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Krakelovací lak Schmincke 60ml - 50075 , Dr max hermankova mast 60ml

Univerzální saténový lak Schmincke 60ml - 50044

Detail

Koncový tekutý lak vhodný pro olejové a akrylové barvy. Je bezbarvý, rychleschnoucí, nežloutne a dává saténově-matný nádech. Chrání malbu před prachem, vlhkostí a vnějšími vlivy - výrazně prodlužuje životnost malby a usnadňuje její čištění. Vyrábí Německá značka Schmincke, můžete použít pro barvy různých výrobců. Skladem ve velikostech 60ml a 200ml. Použití: Před použitím protřepejte. Nanášejte štětcem či houbičkou na plně zaschlou malbu (u akrylu řádově dny až týdny, u oleje spíše měsíce!), rovnoměrně v tenké vrstvě. Můžete nanést ve více vrstvách. Lak má ideální konzistenci pro aplikaci, v případě potřeby je možné ředit terpentýnem. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Univerzální saténový lak Schmincke 60ml - 50044 , 3lab anti aging cream 60ml

Damarový lak matný Schmincke – 60ml - 50064

Detail

Zavěrečný damarový lak vhodný pro fixaci olejomaleb. Vyrábí se z nejjakostnější damarové pryskyřice. Je matný a rychleschnoucí. Má tendenci lehce žloutnout. Různé velikosti. Vyrábí značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. Zboží zakoupíte výběrem variant dole pod popisem a následném kliknutí na tlačítko "koupit", které naleznete v pravém dolním rohu Vaší obrazovky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Damarový lak matný Schmincke – 60ml - 50064 , Deli color emotion akvarelové 24 barev (ec00720)

Damarový lak lesklý Schmincke – 60ml - 50008

Detail

Zavěrečný damarový lak vhodný pro fixaci olejomaleb. Vyrábí se z nejjakostnější damarové pryskyřice. Je lesklý a rychleschnoucí. Má tendenci v čase lehce žloutnout. Různé velikosti. Před použitím protřepejte. Ředit a čistit můžete pomocí terpentýnu nebo většiny ředidel pro olejové barvy. Vyrábí značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. Zboží zakoupíte výběrem variant dole pod popisem a následném kliknutí na tlačítko "koupit", které naleznete v pravém dolním rohu Vaší obrazovky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Damarový lak lesklý Schmincke – 60ml - 50008 , Staedtler akvarelové se štětcem, 12 barev (4007817144268)

Retušovací a závěrečný lak Schmincke 60ml - 50084

Detail

Závěrečný a retušovací lak vhodný pro fixaci olejových barev. Je bezbarvý, rychleschnoucí a nežloutne. Nerozpouští olejovou barvu, takže při kontaktu s čerstvou malbou barvy neponičí. Při použití jako retušovací lak doporučujeme ředit do výše 20 procent ředidly pro olejové barvy. Malba by měla být zaschlá alespoň 4 týdny. Následně je možné lak kdykoliv sejmout pomocí ředidla a v malbě pokračovat. Případně je možné malovat i přes lak. Při použití jako závěrečný lak používejte samotný bez naředění. Malba by měla být zcela zaschlá, tedy dle typu a vrstvy 4-12 měsíců. Můžete nanést ve více vrstvách. Lak nechrání proti UV záření, je tedy vhodný pro místa, která nejsou přímo vystavená silnému slunci. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Retušovací a závěrečný lak Schmincke 60ml - 50084 , Akvarelové techniky (978-80-551-7848-6)

Testovací Dot Card akvarelové barvy Schmincke Horadam 140 odstínů

Detail

Ručně vyráběný vzorník vhodný pro přesnou ilustraci barevných odstínů akvarelových barev Horadam značky Schmincke. Tento vzorník najdete k nahlédnutí taktéž na našich prodejnách. Vzorník je stejný pro barvy v pánvičkách i tubičkách, jedná se o totožné odstíny. Pro velkoobchodní zákazníky (obchody) prodávající tyto barvy nabízíme vzorník zdarma. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Testovací Dot Card akvarelové barvy Schmincke Horadam 140 odstínů , Deli color emotion akvarelové 12 barev (ec00700)

Testovací Dot Card super-granulující akvarelové barvy Schmincke Horadam 50 odstínů

Detail

Ručně vyráběný vzorník vhodný pro přesnou ilustraci barevných odstínů super-granulujicích akvarelových barev Horadam značky Schmincke. Tento vzorník najdete k nahlédnutí taktéž na našich prodejnách. Vzorník je stejný pro barvy v pánvičkách i tubičkách, jedná se o totožné odstíny. Pro velkoobchodní zákazníky (obchody) prodávající tyto barvy nabízíme vzorník zdarma. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Testovací Dot Card super-granulující akvarelové barvy Schmincke Horadam 50 odstínů , Staedtler design journey akvarelové 24 barev (4007817052266)

Schmincke Horadam profi akvarelové barvy 12 půlpanviček 74412097

Detail

Akvarelové barvy od německého výrobce Schmincke jsou určeny pro náročné uživatele. Barvy jsou vyrobené pouze z těch nejkvalitnějších pigmentů v maximální koncentraci. Pojmenovány po jednom ze zakladatelů firmy Josefu Horadamovi nabízejí díky ojedinělým procesům přípravy bohatou barevnost a vysokou světlostálost všech odstínů. Jako pojivo se používá důsledně vybraná nejlepší arabská guma. V této sadě najdete 24 malých pánviček těchto konkrétních odstínů: 215 lemon yellow 224 cadmium yellow light 349 camium red light 353 permanent carmine 494 ultramarine finest 492 prussian blue 519 phthalo green 534 permanent green olive 655 yellow ochre 649 english venetian red 663 sepia brown 780 ivory black Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Schmincke Horadam profi akvarelové barvy 12 půlpanviček 74412097 , Finish line cross country 2oz/60ml-kapátko (036121163003)

Tmavý sikativ Schmincke 60ml - 50021

Detail

Sikativ je přípravek urychlující schnutí olejových barev. Zlepšuje schnutí barvy jak na povrchu tak i uvnitř, při zachování krycích schopností a ostatních charakteristik jednotlivých odstínů. Doporučujeme používat v menším množství a spíše u tmavších odstínů - maximální doporučený obsah je 0,1%. Redukce času schnutí může být dle použití až o několikanásobek. Pomůcky jako štětce, špachtle, apod., které přijdou do kontaktu se sikativ doporučujeme očistit co nejdříve - můžete použít terpentýn či další běžná ředidla olejových barev. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Tmavý sikativ Schmincke 60ml - 50021 , Staedtler design journey akvarelové, šestihranné, 12 barev (4007817052259)

Makový olej Schmincke 60ml - 50016

Detail

Bělený makový olej vhodný pro ředění olejových barev a jejich výrobu. Je déle schnoucí a méně žloutnoucí oproti lněnému oleji. Ideální pro bílé odstíny. Nelze používat samotný - vždy v kombinaci se lněným či slunečnicovým olejem. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Makový olej Schmincke 60ml - 50016 , Ekokoza b - 60ml sklo s černým víčkem (8596321588843)

Ořechový olej Schmincke 60ml - 50012

Detail

Rafinovaný ořechový olej, vhodný pro ředění olejových barev a hlavně jejich vlastní výrobu. Ořechový olej schne déle a žloutne méně než lněný olej. Vhodný spíše pro tmavší odstíny - určitě ne bílé. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Ořechový olej Schmincke 60ml - 50012 , Beastpink collagen beauty shot 60ml, lesní ovoce (8586022210532)

Světlicový olej Schmincke 60ml - 50004

Detail

Rafinovaný světlicový olej vhodný pro ředění olejových barev, případně míchání vlastních barev s pigmenty. Je dlouho schnoucí a má nízký stupeň žloutnutí. Vhodný zejména pro světlé odstíny. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Světlicový olej Schmincke 60ml - 50004 , Barvy loučení ()

Terpentýnový olej Schmincke – 60ml - 50102

Detail

Velice kvalitní terpentýnový olej od německého výrobce Schmincke. Přírodní ředítko pro olejové barvy a laky na bázi minerálního alkoholu (nemíchatelné s laky na bázi alkoholu!). Ideální rozpouštědlo také pro různé přírodní pryskyřice, např. damarové nebo mastixové. Vhodný čisticí prostředek pro malířské nástroje, jako jsou štětce a palety. Hlavní výhodou a důvodem pro vyšší cenu než běžné terpentýnové oleje je minimální žloutnutí v čase, také méně zapáchá. Pro ředění olejových barev a čištění štětců Minimální žloutnutí Složení: rafinovaný terpentýnový olej Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. Zboží zakoupíte výběrem variant dole pod popisem a následném kliknutí na tlačítko "koupit", které naleznete v pravém dolním rohu Vaší obrazovky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Terpentýnový olej Schmincke – 60ml - 50102 , Colorista barvy

Rafinovaný lněný olej Schmincke – 60ml - 50027

Detail

Za studena lisovaný přírodní lněný olej nejvyšší kvality. Je základní složkou olejových barev a používá se také pro jejich ředění. Vyrábí německá značka Schmincke, která jej sama používá pro výrobu uměleckých barev (například u barev Mussini). Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. Zboží zakoupíte výběrem variant dole pod popisem a následném kliknutí na tlačítko "koupit", které naleznete v pravém dolním rohu Vaší obrazovky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Rafinovaný lněný olej Schmincke – 60ml - 50027 , Interdruk fixy 12 ks akvarelové štětce yn teen (360601)

Čištěný lněný olej Schmincke 60ml - 50015

Detail

Extra rafinovaný lněný olej, který se používá jako základ olejových barev. Můžete jej použít jak pro míchání a úpravu vlastností barvy, tak také vlastní výrobu. Stačí smíchat olej s pigmenty a důkladně promísit. Nedoporučujeme používat pro bílé odstíny. Vyrábí německá značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Čištěný lněný olej Schmincke 60ml - 50015 , Kreul mucki fifikus akvarelové na papír, 5 barev (4000798122287)

Arabská guma tekutá Schmincke 60ml - 50302

Detail

Arabská guma je základem akvarelových a kvašových barev. Můžete ji použít pro vlastní výrobu barev nebo upravení jejich vlastností. Zvyšuje transparentnost a lesk odstínů. I po zaschnutí je vodou ředitelná. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Arabská guma tekutá Schmincke 60ml - 50302 , Banquet sada salku s podsalky 6ks 60ml alba a02882 a02882

Sikativ de Haarlem Schmincke 60ml - 50022

Detail

Sikativ je přípravek urychlující schnutí olejových barev. Zlepšuje schnutí barvy jak na povrchu tak i uvnitř, při zachování krycích schopností a ostatních charakteristik jednotlivých odstínů. Sikativ de Haarlem je vhodný zejména pro barvy bohaté na pryskyřici - například barvy Mussini. Doporučujeme používat v množství cca 1:10 (sikativ : barva), před použitím vyzkoušejte. Redukce času schnutí může být dle použití až o několikanásobek. Pomůcky jako štětce, špachtle, apod., které přijdou do kontaktu se sikativ doporučujeme očistit co nejdříve - můžete použít terpentýn či další běžné ředidla olejových barev. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sikativ de Haarlem Schmincke 60ml - 50022 , De'longhi sada sklenic 2ks espresso skleničky (2 glass espr. 60ml)

Akvarelové barvy Renesans 1,5ml – 17 Lak geranium

Detail

Akvarelové barvy profesionální kvality od značky Renesans v běžném půlpánvičkovém balení. Barvy jsou dostupné v 54 odstínech a 6 různých sadách, vlastnosti jednotlivých odstínů jako světlostálost, kryvost, apod. najdete ve vzorníku na záložce tohoto produktu. Vyrábějí se na bázi přírodního akáciového medu a arabské gumy dle tradiční receptury. Prakticky celý proces je dělán ručně a barvy zasychají při běžné pokojové teplotě - proces není nijak urychlován jako u většiny ostatních výrobců. Základem jsou také samozřejmě pečlivě vybírané pigmenty, které si výrobce dováží z USA, Německa, Itálie a Polska. Díky tomu mají barvy výrazné odstíny a vynikající vlastnosti. Doporučujeme! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akvarelové barvy Renesans 1,5ml – 17 Lak geranium , Kreull "mucki" sada prstových barev blyštivé barvy, 4 barvy (4000798117283)

Akrylová barva PrimAcryl 60ml – 790 Schmincke Payne's grey

Detail

Akrylové barvy PRIMAcryl® nejvyšší kvality, oblíbené mezi umělci po celém světě. Vyrábí se tradičními metodami v Německu firmou Schmincke za použití těch nejlepších surovin. Hlavní charakteristikou těchto barev je, že prakticky nedochází ke změně barvy mezi mokrým a suchým stavem, což ocení nejen profesionální umělci. Barvy mají vysokou světlostálost, výrazné odstíny a ideální konzistenci. Vřele doporučujeme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva PrimAcryl 60ml – 790 Schmincke Payne's grey , Lak na nehty

Závěrečný lak pro barvy Schmincke Aerocolor 125 ml - 50604

Detail

Závěrečný lak pro fixaci akrylových inkoustů Schmincke Aerocolor. Je zcela bezbarvý, lesklý a vytváří odolnou vrstvu, která chrání barvy před vnějšími vlivy. Můžete jej použít také jako médiu či primer pro aplikaci na kůži (v tomto případně nařeďte v poměru 1:1 s vodou - na kůži pak barvy lépe chytnou). Můžete ředit vodou. Vyrábí německá značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Závěrečný lak pro barvy Schmincke Aerocolor 125 ml - 50604 , Vilac akrylové barvy lev

Bezzápachové ředidlo Schmincke N 60ml - 50026

Detail

Univerzální ředidlo pro olejové barvy a následné čištění pomůcek. Oblíbené pro spolehlivý efekt a poměrně přijatelnou cenu. Nedoporučujeme kombinovat s dalšími médii a laky. Vhodné pro běžné olejové barvy, které neobsahují damarovou pryskyřici. Vyrábí německá značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Bezzápachové ředidlo Schmincke N 60ml - 50026 , Vilac akrylové barvy duha

Schmincke fluid medium, polomatné 60ml - 50553

Detail

Medium středně jemné konzistence vhodné pro ředění akrylových barev. Je saténové (polomatné) , zpomaluje schnutí a zvyšuje transparentnost odstínu. Lépe zachovává kvalitu barvy oproti ředění vodou. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Schmincke fluid medium, polomatné 60ml - 50553 , Profod bavlněné povlečení barvy

Schmincke black flakes gel 60ml - 50532

Detail

Efektní gelové medium pro akrylové barvy, jemné pastózní konzistence. Medium dává efekt jemných černých třpytivých "vloček" a vytváří metalický povrch. Může být používáno jak samotné tak přimícháním do jakékoliv akrylové barvy. V čerstvém stavu je vodouředitelné, po zaschnutí voděodolné. Obsah balení 60ml, vyrábí značka Schmincke. Obsahuje čistou akrylovou disperzi, pigment, vodu a aditivitum. Nepoužívejte v teplotách pod 10°C. Tubičku po použití neprodleně uzavřete. Ukázka média v praxi: Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Schmincke black flakes gel 60ml - 50532 , Hix severské barvy (7640153433848)

Schmincke soft gel, lesklý 60ml - 50523

Detail

Transparentní gel střední hustoty, vhodný pro zvýšení viskozity akrylových barev a tvorbu jemnějších 3D struktur. Má lesklý nádech, můžete používat jak samotný a následně přemalovat, tak přimíchat do barvy. Dle tloušťky vrstvy schne v řádu minut až jednotek hodin, podobně jako akrylová barvy. Při potřebě tvorby struktur vyšších než 0,5cm doporučujeme nanášet ve více vrstvách - při nanesení několika centimetrů v jedné vrstvě gel dostatečně neproschne. Je vodou ředitelný. Doporučujeme používat při pokojové teplotě, nejméně však 10°C. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Schmincke soft gel, lesklý 60ml - 50523 , 3d učení barvy (9789463786133)

Transparentní medium Schmincke Lasur 60ml - 50053

Detail

Medium pro olejové barvy od značky Schmincke. Redukuje tahy štětcem, zvyšuje lesk a transparentnost. Vhodné zejména pro spodní lazurové vrstvy. Minimálně ovlivňuje kvalitu barvy. Ředit maximálně do poměru 1:1. Na bázi lněného oleje, damarové pryskyřice a sikativu. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Transparentní medium Schmincke Lasur 60ml - 50053 , Aci zrcátko pro peugeot 206, 98- pro lak (pro (4028817)

Akrylová barva MaxiAcril 60ml – 17 Lak fialový

Detail

Vrcholná řada akrylových barev od značky Renesans v tubách o velikosti 60ml. Nadprůměrně vysoká hustota (konzistence) barvy, dobrá světlostálost, krycí schopnosti a středně dlouhá doba schnutí. Barvy mají lehce lesklý nádech. Jsou určeny jak pro profesionální umělce, tak díky příznivé ceně i pro méně pokročilé. Kromě plátna je možné malovat na sololit, papír, dřevo a další materiály. Barvy jsou vyráběny dle tradiční italské receptury na bázi 100% akrylové disperze a jemných světlostálých pigmentů (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva MaxiAcril 60ml – 17 Lak fialový , Nekton r vitamíny pro zvýraznění barvy peří 150g (733309203048)

Olejová barva Renesans 60ml – 82 Lak mnichovský

Detail

Olejové barvy značky Renesans vyráběny z prvotřídních Italských, Německých a Polských pigmentů a vysoce jakostního rafinovaného lněného oleje. Díky těmto kvalitním surovinám a pečlivé výrobě založené na tradičních technikách mají velice dobré vlastnosti a patří mezi špičku olejových barev střední cenové kategorie. Vyznačují se svou pestrostí a světlostálostí barev, odolností vůči změnám prostředí a hlavně svou konzistencí, která je navržena pro maximálně příjemnou práci s barvami. Jsou oblíbeny jak u amatérů, tak i u profesionálních umělců, kteří hledají kvalitní barvy za rozumné ceny. Vřele doporučujeme! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Olejová barva Renesans 60ml – 82 Lak mnichovský , Imaginarium zábavný park, sada předloh pro vodové barvy (8428918081683)

Olejová barva Renesans 60ml – 26 Lak fialový

Detail

Olejové barvy značky Renesans vyráběny z prvotřídních Italských, Německých a Polských pigmentů a vysoce jakostního rafinovaného lněného oleje. Díky těmto kvalitním surovinám a pečlivé výrobě založené na tradičních technikách mají velice dobré vlastnosti a patří mezi špičku olejových barev střední cenové kategorie. Vyznačují se svou pestrostí a světlostálostí barev, odolností vůči změnám prostředí a hlavně svou konzistencí, která je navržena pro maximálně příjemnou práci s barvami. Jsou oblíbeny jak u amatérů, tak i u profesionálních umělců, kteří hledají kvalitní barvy za rozumné ceny. Vřele doporučujeme! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Olejová barva Renesans 60ml – 26 Lak fialový

Olejová barva Renesans 60ml – 25 Lak geranium

Detail

Olejové barvy značky Renesans vyráběny z prvotřídních Italských, Německých a Polských pigmentů a vysoce jakostního rafinovaného lněného oleje. Díky těmto kvalitním surovinám a pečlivé výrobě založené na tradičních technikách mají velice dobré vlastnosti a patří mezi špičku olejových barev střední cenové kategorie. Vyznačují se svou pestrostí a světlostálostí barev, odolností vůči změnám prostředí a hlavně svou konzistencí, která je navržena pro maximálně příjemnou práci s barvami. Jsou oblíbeny jak u amatérů, tak i u profesionálních umělců, kteří hledají kvalitní barvy za rozumné ceny. Vřele doporučujeme! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Olejová barva Renesans 60ml – 25 Lak geranium

Olejová barva Umton 60ml – 0040 Smaragdový lak

Detail

Olejové barvy Umton jsou vůbec nejoblíbenější umělecké barvy na českém trhu. Jejich historie sahá až do roku 1910 a nyní se vyrábí již řadu let v Děčíně. Jsou určeny od studentů a amatérů až po profesionální umělce - hlavní výhodou je ověřená kvalita (výrobce na ně dává záruku 99 let), rozumná cena a obsažení tradičních pigmentů ve vysoké koncentraci: kadmia, kobalty a další. Pigmenty zaručují požadovanou světlostálost tak, aby mistrovská díla zůstala zachována po staletí. Světlostálost barvy, kterou udává použitý pigment, je označena na každé tubě barvy hvězdičkami. Nejvyšší stupeň je označený třemi hvězdičkami, nejnižší jednou hvězdičkou. Barvy jsou pojeny lněným rafinovaným olejem s nízkým číslem kyselosti, avšak některé pigmenty - zejména běloby a fialové kobalty, jsou pojeny olejem saflorovým, který je světlejší a zasychá pomaleji. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Olejová barva Umton 60ml – 0040 Smaragdový lak

Podkladová krakelovací báze Schmincke Rapid 60ml - 50071

Detail

Základní báze pro tvorbu krakelovacího efektu (popraskání malby). Používá se v kombinaci s krakelovacím lakem 2 Schmincke (číslo výrobce 50075). Je transparentní, rychleschnoucí, ředí se ředidly pro olejové barvy. Aplikace: 1) na čerstvě zaschlou nezalakovanou malbu naneste tuto základní bázi ve středně tenké vrstvě (můžete ji naředit do 20-30 procent) 2) bázi nechte působit 50-90 minut 3) do stále lepivé báze naneste krakelovací lak 2 (číslo výrobce 50075) a ponechte jeden den působit 4) lak po dalších 24 hodinách jemně smyjte z povrchu malby (na rozdíl od báze je vodouředitelný, takže stačí smývat hadříkem a vodou) 5) pro zvýraznění prasklin následně můžete použít olejové barvy, doporučujeme například Schmincke Mussini odstín Vandyke brown Velikost a četnost prasklin je možné ovlivnit množstvím krakelovací báze a krakelovacího laku. Doporučujeme vyzkoušet. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Podkladová krakelovací báze Schmincke Rapid 60ml - 50071

Maskovací medium Schmincke Lift-off 60ml - 50708

Detail

Maskovací médium vhodné pro izolování částí papíru, kam se nemá dostat akvarelová barva. Nanáší se na papír pomocí štětce - místa, kde je médium nanešeno, následně nepustí akvarelovou barvu do papíru. Pro papíry s hrubší strukturou (cold pressed či rough) doporučujeme médium ředit vodou. Pro jemné papíry (hot pressed) můžete použít médium čisté. Doporučujeme před použitím vyzkoušet a otestovat na konkrétní papír a barvu. Štětce po aplikaci co nejdříve vyčistěte, po delší době v médiu již nemusí být znovu použitelné. Médium vyrábí německá značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Maskovací medium Schmincke Lift-off 60ml - 50708

Olejová barva Renesans 60ml – 70 Lak zelený světlý

Detail

Olejové barvy značky Renesans vyráběny z prvotřídních Italských, Německých a Polských pigmentů a vysoce jakostního rafinovaného lněného oleje. Díky těmto kvalitním surovinám a pečlivé výrobě založené na tradičních technikách mají velice dobré vlastnosti a patří mezi špičku olejových barev střední cenové kategorie. Vyznačují se svou pestrostí a světlostálostí barev, odolností vůči změnám prostředí a hlavně svou konzistencí, která je navržena pro maximálně příjemnou práci s barvami. Jsou oblíbeny jak u amatérů, tak i u profesionálních umělců, kteří hledají kvalitní barvy za rozumné ceny. Vřele doporučujeme! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Olejová barva Renesans 60ml – 70 Lak zelený světlý

Olejová barva Renesans 60ml – 69 Lak zelený tmavý

Detail

Olejové barvy značky Renesans vyráběny z prvotřídních Italských, Německých a Polských pigmentů a vysoce jakostního rafinovaného lněného oleje. Díky těmto kvalitním surovinám a pečlivé výrobě založené na tradičních technikách mají velice dobré vlastnosti a patří mezi špičku olejových barev střední cenové kategorie. Vyznačují se svou pestrostí a světlostálostí barev, odolností vůči změnám prostředí a hlavně svou konzistencí, která je navržena pro maximálně příjemnou práci s barvami. Jsou oblíbeny jak u amatérů, tak i u profesionálních umělců, kteří hledají kvalitní barvy za rozumné ceny. Vřele doporučujeme! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Olejová barva Renesans 60ml – 69 Lak zelený tmavý

Medium pro akvarel Schmincke Aqua Fix 60ml - 50701

Detail

Médium pro zvýšení voděodolnosti akvarelových barev. Používá se zejména při nanášení více vrstev malby v kratší době po sobě - u dalších vrstev může docházet k opětovnému rozpuštění předchozí vrstvy akvarelu. Pro zamezení tohoto jevu je možné do spodních vrstev přidat právě Aqua Fix médium, které barvu dělá odolnější proti opětovnému rozmytí vodou. Barvu ředí podobně jako voda, můžete jej tedy použít místo vody při malbě. Můžete ředit vodou. Míchá se přímo do barvy. Vyrábí německá značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Medium pro akvarel Schmincke Aqua Fix 60ml - 50701

Závěrečný lak Schmincke pro akrylové barvy matný 300 ml - 50584

Detail

Závěrečný lak pro fixaci akrylových barev, fotografií a dalších tištěných materiálů. Uchovává a sjednocuje malbu ve stejném barevném odstínu, chrání před vnějšími vlivy a má UV filtr (snižuje vyšisování barev světlem). Je zcela bezbarvý, nežloutne a je dlouhodobě odolný. Na bázi akrylové pryskyřice. Na malbě poměrně rychle zasychá, na dotek již v řádu hodin. Použití: Před použitím protřepejte. Stříkejte pohybem plechovky z jedné strany na druhou a shora dolů, ze vzdálenosti 30 - 40 cm ve svisle nebo mírně nakloněné poloze. Aplikujte na zcela suchý podklad za pokojové teploty. Můžete nanést i více vrstev. Doporučená doba schnutí akrylových maleb před nanešením laku je 3-30 dní v závislosti na typu barvy a síle vrstvy. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Závěrečný lak Schmincke pro akrylové barvy matný 300 ml - 50584

Závěrečný lak Schmincke pro akrylové barvy saténový 300 ml - 50582

Detail

Závěrečný lak pro fixaci akrylových barev, fotografií a dalších tištěných materiálů. Uchovává a sjednocuje malbu ve stejném barevném odstínu, chrání před vnějšími vlivy a má UV filtr (snižuje vyšisování barev světlem). Je zcela bezbarvý, nežloutne a je dlouhodobě odolný. Na bázi akrylové pryskyřice. Na malbě poměrně rychle zasychá, na dotek již v řádu hodin. Použití: Před použitím protřepejte. Stříkejte pohybem plechovky z jedné strany na druhou a shora dolů, ze vzdálenosti 30 - 40 cm ve svisle nebo mírně nakloněné poloze. Aplikujte na zcela suchý podklad za pokojové teploty. Můžete nanést i více vrstev. Doporučená doba schnutí akrylových maleb před nanešením laku je 3-30 dní v závislosti na typu barvy a síle vrstvy. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Závěrečný lak Schmincke pro akrylové barvy saténový 300 ml - 50582

Závěrečný lak Schmincke pro akrylové barvy lesklý 300 ml - 50580

Detail

Závěrečný lak pro fixaci akrylových barev, fotografií a dalších tištěných materiálů. Uchovává a sjednocuje malbu ve stejném barevném odstínu, chrání před vnějšími vlivy a má UV filtr (snižuje vyšisování barev světlem). Je zcela bezbarvý, nežloutne a je dlouhodobě odolný. Na bázi akrylové pryskyřice. Na malbě poměrně rychle zasychá, na dotek již v řádu hodin. Použití: Před použitím protřepejte. Stříkejte pohybem plechovky z jedné strany na druhou a shora dolů, ze vzdálenosti 30 - 40 cm ve svisle nebo mírně nakloněné poloze. Aplikujte na zcela suchý podklad za pokojové teploty. Můžete nanést i více vrstev. Doporučená doba schnutí akrylových maleb před nanešením laku je 3-30 dní v závislosti na typu barvy a síle vrstvy. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Závěrečný lak Schmincke pro akrylové barvy lesklý 300 ml - 50580

Závěrečný lak Schmincke pro olejové barvy lesklý 300 ml - 50412

Detail

Závěrečný lak pro fixaci olejových barev, fotografií a dalších tištěných materiálů. Uchovává a sjednocuje malbu ve stejném barevném odstínu, chrání před vnějšími vlivy a má UV filtr (snižuje vyšisování barev světlem). Je zcela bezbarvý, nežloutne a je dlouhodobě odolný. Na bázi akrylové pryskyřice. Na malbě poměrně rychle zasychá, na dotek již v řádu hodin. Použití: Před použitím protřepejte. Stříkejte pohybem plechovky z jedné strany na druhou a shora dolů, ze vzdálenosti 30 - 40 cm ve svisle nebo mírně nakloněné poloze. Aplikujte na zcela suchý podklad za pokojové teploty. Můžete nanést i více vrstev. Doporučená doba schnutí olejových maleb před nanešením laku je 1-12 měsíců v závislosti na typu barvy a síle vrstvy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Závěrečný lak Schmincke pro olejové barvy lesklý 300 ml - 50412

Závěrečný lak Schmincke pro olejové barvy saténový 300 ml - 50410

Detail

Závěrečný lak pro fixaci olejových barev, fotografií a dalších tištěných materiálů. Uchovává a sjednocuje malbu ve stejném barevném odstínu, chrání před vnějšími vlivy a má UV filtr (snižuje vyšisování barev světlem). Je zcela bezbarvý, nežloutne a je dlouhodobě odolný. Na bázi akrylové pryskyřice. Na malbě poměrně rychle zasychá, na dotek již v řádu hodin. Použití: Před použitím protřepejte. Stříkejte pohybem plechovky z jedné strany na druhou a shora dolů, ze vzdálenosti 30 - 40 cm ve svisle nebo mírně nakloněné poloze. Aplikujte na zcela suchý podklad za pokojové teploty. Můžete nanést i více vrstev. Doporučená doba schnutí olejových maleb před nanešením laku je 1-12 měsíců v závislosti na typu barvy a síle vrstvy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Závěrečný lak Schmincke pro olejové barvy saténový 300 ml - 50410

Závěrečný lak Schmincke pro olejové barvy matný 300 ml - 50408

Detail

Závěrečný lak pro fixaci olejových barev, fotografií a dalších tištěných materiálů. Uchovává a sjednocuje malbu ve stejném barevném odstínu, chrání před vnějšími vlivy a má UV filtr (snižuje vyšisování barev světlem). Je zcela bezbarvý, nežloutne a je dlouhodobě odolný. Na bázi akrylové pryskyřice. Na malbě poměrně rychle zasychá, na dotek již v řádu hodin. Použití: Před použitím protřepejte. Stříkejte pohybem plechovky z jedné strany na druhou a shora dolů, ze vzdálenosti 30 - 40 cm ve svisle nebo mírně nakloněné poloze. Aplikujte na zcela suchý podklad za pokojové teploty. Můžete nanést i více vrstev. Doporučená doba schnutí olejových maleb před nanešením laku je 1-12 měsíců v závislosti na typu barvy a síle vrstvy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Závěrečný lak Schmincke pro olejové barvy matný 300 ml - 50408

Krakelovací lak Schmincke 200ml - 50075

Detail

Krakelovací lak pro tvorbu krakelovacího efektu (popraskání malby). Používá se v kombinaci s krakelovací bází (číslo výrobce 50071). Je transparentní a vodouředitelný i po zaschnutí. Aplikace: 1) na čerstvě zaschlou nezalakovanou malbu naneste základní bázi (číslo výrobce 50071) ve středně tenké vrstvě (můžete ji naředit do 20-30 procent) 2) bázi nechte působit 50-90 minut 3) do stále lepivé báze naneste krakelovací lak 2 a ponechte jeden den působit 4) lak po dalších 24 hodinách jemně smyjte z povrchu malby (na rozdíl od báze je vodouředitelný, takže stačí smývat hadříkem a vodou) 5) pro zvýraznění prasklin následně můžete použít olejové barvy, doporučujeme například Schmincke Mussini odstín Vandyke brown Velikost a četnost prasklin je možné ovlivnit množstvím krakelovací báze a krakelovacího laku. Doporučujeme vyzkoušet. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Krakelovací lak Schmincke 200ml - 50075

Univerzální saténový lak Schmincke 200ml - 50044

Detail

Koncový tekutý lak vhodný pro olejové a akrylové barvy. Je bezbarvý, rychleschnoucí, nežloutne a dává saténově-matný nádech. Chrání malbu před prachem, vlhkostí a vnějšími vlivy - výrazně prodlužuje životnost malby a usnadňuje její čištění. Vyrábí Německá značka Schmincke, můžete použít pro barvy různých výrobců. Skladem ve velikostech 60ml a 200ml. Použití: Před použitím protřepejte. Nanášejte štětcem či houbičkou na plně zaschlou malbu (u akrylu řádově dny až týdny, u oleje spíše měsíce!), rovnoměrně v tenké vrstvě. Můžete nanést ve více vrstvách. Lak má ideální konzistenci pro aplikaci, v případě potřeby je možné ředit terpentýnem. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Univerzální saténový lak Schmincke 200ml - 50044

Damarový lak matný Schmincke – 1000ml - 50064

Detail

Zavěrečný damarový lak vhodný pro fixaci olejomaleb. Vyrábí se z nejjakostnější damarové pryskyřice. Je matný a rychleschnoucí. Má tendenci lehce žloutnout. Různé velikosti. Vyrábí značka Schmincke. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Damarový lak matný Schmincke – 1000ml - 50064

Damarový lak matný Schmincke – 200ml - 50064

Detail

Zavěrečný damarový lak vhodný pro fixaci olejomaleb. Vyrábí se z nejjakostnější damarové pryskyřice. Je matný a rychleschnoucí. Má tendenci lehce žloutnout. Různé velikosti. Vyrábí značka Schmincke. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Damarový lak matný Schmincke – 200ml - 50064

Damarový lak lesklý Schmincke – 1000ml - 50008

Detail

Zavěrečný damarový lak vhodný pro fixaci olejomaleb. Vyrábí se z nejjakostnější damarové pryskyřice. Je lesklý a rychleschnoucí. Má tendenci v čase lehce žloutnout. Různé velikosti. Před použitím protřepejte. Ředit a čistit můžete pomocí terpentýnu nebo většiny ředidel pro olejové barvy. Vyrábí značka Schmincke. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Damarový lak lesklý Schmincke – 1000ml - 50008

Damarový lak lesklý Schmincke – 200ml - 50008

Detail

Zavěrečný damarový lak vhodný pro fixaci olejomaleb. Vyrábí se z nejjakostnější damarové pryskyřice. Je lesklý a rychleschnoucí. Má tendenci v čase lehce žloutnout. Různé velikosti. Před použitím protřepejte. Ředit a čistit můžete pomocí terpentýnu nebo většiny ředidel pro olejové barvy. Vyrábí značka Schmincke. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Damarový lak lesklý Schmincke – 200ml - 50008
lavazni strikacka 50 60ml, epigen intimo spray 60ml, unikolky modelarske barvy sada 9 barev matny lak zdarma v krabicce, dr max hermankova mast 60ml, 3lab anti aging cream 60ml, DELI Color Emotion akvarelové 24 barev (EC00720), STAEDTLER akvarelové se štětcem, 12 barev (4007817144268), Akvarelové techniky (978-80-551-7848-6), DELI Color Emotion akvarelové 12 barev (EC00700), STAEDTLER Design Journey akvarelové 24 barev (4007817052266), Finish Line Cross Country 2oz/60ml-kapátko (036121163003), STAEDTLER Design Journey akvarelové, šestihranné, 12 barev (4007817052259), EKOKOZA B - 60ml sklo s černým víčkem (8596321588843), BeastPink Collagen Beauty Shot 60ml, lesní ovoce (8586022210532), Barvy loučení (), colorista barvy, Interdruk fixy 12 ks akvarelové štětce Yn Teen (360601), KREUL Mucki fifikus akvarelové na papír, 5 barev (4000798122287), banquet sada salku s podsalky 6ks 60ml alba a02882 a02882, De'Longhi Sada sklenic 2ks Espresso skleničky (2 glass ESPR. 60ML), KreulL "Mucki" Sada prstových barev blyštivé barvy, 4 barvy (4000798117283), lak na nehty, Vilac Akrylové barvy Lev, Vilac Akrylové barvy Duha, Profod Bavlněné povlečení Barvy, HIX Severské barvy (7640153433848), 3D Učení Barvy (9789463786133), ACI zrcátko pro PEUGEOT 206, 98- pro lak (pro (4028817), NEKTON R vitamíny pro zvýraznění barvy peří 150g (733309203048), Imaginarium Zábavný park, sada předloh pro vodové barvy (8428918081683)