Schmincke black flakes gel 60ml - 50532

Produkt Schmincke black flakes gel 60ml - 50532 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Schmincke black flakes gel 60ml - 50532 upraviť a produkt hľadať znova.

Schmincke black flakes gel 60ml - 50532

Detail

Efektní gelové medium pro akrylové barvy, jemné pastózní konzistence. Medium dává efekt jemných černých třpytivých "vloček" a vytváří metalický povrch. Může být používáno jak samotné tak přimícháním do jakékoliv akrylové barvy. V čerstvém stavu je vodouředitelné, po zaschnutí voděodolné. Obsah balení 60ml, vyrábí značka Schmincke. Obsahuje čistou akrylovou disperzi, pigment, vodu a aditivitum. Nepoužívejte v teplotách pod 10°C. Tubičku po použití neprodleně uzavřete. Ukázka média v praxi: Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Schmincke black flakes gel 60ml - 50532 , Lavazni strikacka 50 60ml

Schmincke soft gel, lesklý 60ml - 50523

Detail

Transparentní gel střední hustoty, vhodný pro zvýšení viskozity akrylových barev a tvorbu jemnějších 3D struktur. Má lesklý nádech, můžete používat jak samotný a následně přemalovat, tak přimíchat do barvy. Dle tloušťky vrstvy schne v řádu minut až jednotek hodin, podobně jako akrylová barvy. Při potřebě tvorby struktur vyšších než 0,5cm doporučujeme nanášet ve více vrstvách - při nanesení několika centimetrů v jedné vrstvě gel dostatečně neproschne. Je vodou ředitelný. Doporučujeme používat při pokojové teplotě, nejméně však 10°C. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Schmincke soft gel, lesklý 60ml - 50523 , Epigen intimo spray 60ml

Tmavý sikativ Schmincke 60ml - 50021

Detail

Sikativ je přípravek urychlující schnutí olejových barev. Zlepšuje schnutí barvy jak na povrchu tak i uvnitř, při zachování krycích schopností a ostatních charakteristik jednotlivých odstínů. Doporučujeme používat v menším množství a spíše u tmavších odstínů - maximální doporučený obsah je 0,1%. Redukce času schnutí může být dle použití až o několikanásobek. Pomůcky jako štětce, špachtle, apod., které přijdou do kontaktu se sikativ doporučujeme očistit co nejdříve - můžete použít terpentýn či další běžná ředidla olejových barev. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Tmavý sikativ Schmincke 60ml - 50021 , Spc flakes 450g

Makový olej Schmincke 60ml - 50016

Detail

Bělený makový olej vhodný pro ředění olejových barev a jejich výrobu. Je déle schnoucí a méně žloutnoucí oproti lněnému oleji. Ideální pro bílé odstíny. Nelze používat samotný - vždy v kombinaci se lněným či slunečnicovým olejem. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Makový olej Schmincke 60ml - 50016 , Dr max hermankova mast 60ml

Ořechový olej Schmincke 60ml - 50012

Detail

Rafinovaný ořechový olej, vhodný pro ředění olejových barev a hlavně jejich vlastní výrobu. Ořechový olej schne déle a žloutne méně než lněný olej. Vhodný spíše pro tmavší odstíny - určitě ne bílé. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Ořechový olej Schmincke 60ml - 50012 , 3lab anti aging cream 60ml

Světlicový olej Schmincke 60ml - 50004

Detail

Rafinovaný světlicový olej vhodný pro ředění olejových barev, případně míchání vlastních barev s pigmenty. Je dlouho schnoucí a má nízký stupeň žloutnutí. Vhodný zejména pro světlé odstíny. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Světlicový olej Schmincke 60ml - 50004 , Sensuel masážní gel massage gel black 150ml (312)

Terpentýnový olej Schmincke – 60ml - 50102

Detail

Velice kvalitní terpentýnový olej od německého výrobce Schmincke. Přírodní ředítko pro olejové barvy a laky na bázi minerálního alkoholu (nemíchatelné s laky na bázi alkoholu!). Ideální rozpouštědlo také pro různé přírodní pryskyřice, např. damarové nebo mastixové. Vhodný čisticí prostředek pro malířské nástroje, jako jsou štětce a palety. Hlavní výhodou a důvodem pro vyšší cenu než běžné terpentýnové oleje je minimální žloutnutí v čase, také méně zapáchá. Pro ředění olejových barev a čištění štětců Minimální žloutnutí Složení: rafinovaný terpentýnový olej Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. Zboží zakoupíte výběrem variant dole pod popisem a následném kliknutí na tlačítko "koupit", které naleznete v pravém dolním rohu Vaší obrazovky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Terpentýnový olej Schmincke – 60ml - 50102 , Dandy black gel 50 ml (80317043)

Odstraňovač laku Schmincke 60ml - 50060

Detail

Ředidlo určené pro odstraňování laku z olejomaleb. Obsahuje: alkohol, aceton, minerální alkohol, přírodní oleje. Postup: Nanášejte jemným hadříkem, který nepouští vlákna. Hadřík navlhčete v ředidle a jemnými (!) krouživými pohyby přejíždějte po laku. Ředidlo by mělo lak postupně rozpustit, aniž by narušilo horní vrstvy malby. Hadříkem poté odstraníte ředítko i s lakem - nezanechejte na povrchu příliš dlouho, jinak bude poničen i malba. Určeno pro profesionální použití, u práce buďte opatrní. Produkt vždy předem otestujte v oblasti, která není přímo viditelná, např. na okraji obrázku v oblasti přehybu ozdobného rámu. U cenných obrazů doporučujeme vyhledání zkušeného restaurátora. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Odstraňovač laku Schmincke 60ml - 50060 , Nestlé corn flakes bezlepkové 500g (5900020004697)

Krakelovací lak Schmincke 60ml - 50075

Detail

Krakelovací lak pro tvorbu krakelovacího efektu (popraskání malby). Používá se v kombinaci s krakelovací bází (číslo výrobce 50071). Je transparentní a vodouředitelný i po zaschnutí. Aplikace: 1) na čerstvě zaschlou nezalakovanou malbu naneste základní bázi (číslo výrobce 50071) ve středně tenké vrstvě (můžete ji naředit do 20-30 procent) 2) bázi nechte působit 50-90 minut 3) do stále lepivé báze naneste krakelovací lak 2 a ponechte jeden den působit 4) lak po dalších 24 hodinách jemně smyjte z povrchu malby (na rozdíl od báze je vodouředitelný, takže stačí smývat hadříkem a vodou) 5) pro zvýraznění prasklin následně můžete použít olejové barvy, doporučujeme například Schmincke Mussini odstín Vandyke brown Velikost a četnost prasklin je možné ovlivnit množstvím krakelovací báze a krakelovacího laku. Doporučujeme vyzkoušet. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Krakelovací lak Schmincke 60ml - 50075 , Karl lagerfeld glitter flakes ikonik zadní kryt pro iphone 14 pro max black (klhcp14xgfkpk)

Rafinovaný lněný olej Schmincke – 60ml - 50027

Detail

Za studena lisovaný přírodní lněný olej nejvyšší kvality. Je základní složkou olejových barev a používá se také pro jejich ředění. Vyrábí německá značka Schmincke, která jej sama používá pro výrobu uměleckých barev (například u barev Mussini). Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. Zboží zakoupíte výběrem variant dole pod popisem a následném kliknutí na tlačítko "koupit", které naleznete v pravém dolním rohu Vaší obrazovky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Rafinovaný lněný olej Schmincke – 60ml - 50027 , Finish line cross country 2oz/60ml-kapátko (036121163003)

Univerzální saténový lak Schmincke 60ml - 50044

Detail

Koncový tekutý lak vhodný pro olejové a akrylové barvy. Je bezbarvý, rychleschnoucí, nežloutne a dává saténově-matný nádech. Chrání malbu před prachem, vlhkostí a vnějšími vlivy - výrazně prodlužuje životnost malby a usnadňuje její čištění. Vyrábí Německá značka Schmincke, můžete použít pro barvy různých výrobců. Skladem ve velikostech 60ml a 200ml. Použití: Před použitím protřepejte. Nanášejte štětcem či houbičkou na plně zaschlou malbu (u akrylu řádově dny až týdny, u oleje spíše měsíce!), rovnoměrně v tenké vrstvě. Můžete nanést ve více vrstvách. Lak má ideální konzistenci pro aplikaci, v případě potřeby je možné ředit terpentýnem. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Univerzální saténový lak Schmincke 60ml - 50044 , Ekokoza b - 60ml sklo s černým víčkem (8596321588843)

Bezzápachové ředidlo Schmincke N 60ml - 50026

Detail

Univerzální ředidlo pro olejové barvy a následné čištění pomůcek. Oblíbené pro spolehlivý efekt a poměrně přijatelnou cenu. Nedoporučujeme kombinovat s dalšími médii a laky. Vhodné pro běžné olejové barvy, které neobsahují damarovou pryskyřici. Vyrábí německá značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Bezzápachové ředidlo Schmincke N 60ml - 50026 , Beastpink collagen beauty shot 60ml, lesní ovoce (8586022210532)

Čištěný lněný olej Schmincke 60ml - 50015

Detail

Extra rafinovaný lněný olej, který se používá jako základ olejových barev. Můžete jej použít jak pro míchání a úpravu vlastností barvy, tak také vlastní výrobu. Stačí smíchat olej s pigmenty a důkladně promísit. Nedoporučujeme používat pro bílé odstíny. Vyrábí německá značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Čištěný lněný olej Schmincke 60ml - 50015 , Axe sprchový gel black 250 ml (8710447276600)

Damarový lak matný Schmincke – 60ml - 50064

Detail

Zavěrečný damarový lak vhodný pro fixaci olejomaleb. Vyrábí se z nejjakostnější damarové pryskyřice. Je matný a rychleschnoucí. Má tendenci lehce žloutnout. Různé velikosti. Vyrábí značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. Zboží zakoupíte výběrem variant dole pod popisem a následném kliknutí na tlačítko "koupit", které naleznete v pravém dolním rohu Vaší obrazovky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Damarový lak matný Schmincke – 60ml - 50064 , Lsdi lubrikační anální gel black 200ml (345)

Damarový lak lesklý Schmincke – 60ml - 50008

Detail

Zavěrečný damarový lak vhodný pro fixaci olejomaleb. Vyrábí se z nejjakostnější damarové pryskyřice. Je lesklý a rychleschnoucí. Má tendenci v čase lehce žloutnout. Různé velikosti. Před použitím protřepejte. Ředit a čistit můžete pomocí terpentýnu nebo většiny ředidel pro olejové barvy. Vyrábí značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. Zboží zakoupíte výběrem variant dole pod popisem a následném kliknutí na tlačítko "koupit", které naleznete v pravém dolním rohu Vaší obrazovky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Damarový lak lesklý Schmincke – 60ml - 50008 , Lsdi lubrikační anální gel black 150ml (14)

Schmincke fluid medium, polomatné 60ml - 50553

Detail

Medium středně jemné konzistence vhodné pro ředění akrylových barev. Je saténové (polomatné) , zpomaluje schnutí a zvyšuje transparentnost odstínu. Lépe zachovává kvalitu barvy oproti ředění vodou. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Schmincke fluid medium, polomatné 60ml - 50553 , Sensuel lubrikační aqua gel black 50ml (316)

Arabská guma tekutá Schmincke 60ml - 50302

Detail

Arabská guma je základem akvarelových a kvašových barev. Můžete ji použít pro vlastní výrobu barev nebo upravení jejich vlastností. Zvyšuje transparentnost a lesk odstínů. I po zaschnutí je vodou ředitelná. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Arabská guma tekutá Schmincke 60ml - 50302 , Sensuel lubrikační aqua gel black 150ml (305)

Transparentní medium Schmincke Lasur 60ml - 50053

Detail

Medium pro olejové barvy od značky Schmincke. Redukuje tahy štětcem, zvyšuje lesk a transparentnost. Vhodné zejména pro spodní lazurové vrstvy. Minimálně ovlivňuje kvalitu barvy. Ředit maximálně do poměru 1:1. Na bázi lněného oleje, damarové pryskyřice a sikativu. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Transparentní medium Schmincke Lasur 60ml - 50053 , Erotic line lubrikační aqua gel black 200ml (324)

Sikativ de Haarlem Schmincke 60ml - 50022

Detail

Sikativ je přípravek urychlující schnutí olejových barev. Zlepšuje schnutí barvy jak na povrchu tak i uvnitř, při zachování krycích schopností a ostatních charakteristik jednotlivých odstínů. Sikativ de Haarlem je vhodný zejména pro barvy bohaté na pryskyřici - například barvy Mussini. Doporučujeme používat v množství cca 1:10 (sikativ : barva), před použitím vyzkoušejte. Redukce času schnutí může být dle použití až o několikanásobek. Pomůcky jako štětce, špachtle, apod., které přijdou do kontaktu se sikativ doporučujeme očistit co nejdříve - můžete použít terpentýn či další běžné ředidla olejových barev. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sikativ de Haarlem Schmincke 60ml - 50022 , Sensuel lubrikační gel aqua lube black 50ml (319)

Lak pro akvarelové barvy Schmincke 60ml - 50112

Detail

Tekutý lak určený pro finální ochanu akvarelových barev. Zajišťuje delší zachování malby, chrání před prachem a vlhkostí. Je založený na bázi alkoholu, je možné jej alkoholem dále ředit (nepoužívejte minerální líh). Dává jemně lesklý povrch, nežloutne a je rychleschnoucí. Mírně zvyšuje intenzitu barev. Použití: Před použitím protřepejte. Následně nanášejte na zcela zaschnutou malbu, ideálně fixírkou či jemným štětečkem, vždy však v tenké vrstvě! Nechte zaschnout (pro plné zaschnutí stačí několik hodin, dle vrstvy) (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Lak pro akvarelové barvy Schmincke 60ml - 50112 , Axe sprchový gel black xxl 700 ml (8720181166389)

Podkladová krakelovací báze Schmincke Rapid 60ml - 50071

Detail

Základní báze pro tvorbu krakelovacího efektu (popraskání malby). Používá se v kombinaci s krakelovacím lakem 2 Schmincke (číslo výrobce 50075). Je transparentní, rychleschnoucí, ředí se ředidly pro olejové barvy. Aplikace: 1) na čerstvě zaschlou nezalakovanou malbu naneste tuto základní bázi ve středně tenké vrstvě (můžete ji naředit do 20-30 procent) 2) bázi nechte působit 50-90 minut 3) do stále lepivé báze naneste krakelovací lak 2 (číslo výrobce 50075) a ponechte jeden den působit 4) lak po dalších 24 hodinách jemně smyjte z povrchu malby (na rozdíl od báze je vodouředitelný, takže stačí smývat hadříkem a vodou) 5) pro zvýraznění prasklin následně můžete použít olejové barvy, doporučujeme například Schmincke Mussini odstín Vandyke brown Velikost a četnost prasklin je možné ovlivnit množstvím krakelovací báze a krakelovacího laku. Doporučujeme vyzkoušet. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Podkladová krakelovací báze Schmincke Rapid 60ml - 50071 , Banquet sada salku s podsalky 6ks 60ml alba a02882 a02882

Retušovací a závěrečný lak Schmincke 60ml - 50084

Detail

Závěrečný a retušovací lak vhodný pro fixaci olejových barev. Je bezbarvý, rychleschnoucí a nežloutne. Nerozpouští olejovou barvu, takže při kontaktu s čerstvou malbou barvy neponičí. Při použití jako retušovací lak doporučujeme ředit do výše 20 procent ředidly pro olejové barvy. Malba by měla být zaschlá alespoň 4 týdny. Následně je možné lak kdykoliv sejmout pomocí ředidla a v malbě pokračovat. Případně je možné malovat i přes lak. Při použití jako závěrečný lak používejte samotný bez naředění. Malba by měla být zcela zaschlá, tedy dle typu a vrstvy 4-12 měsíců. Můžete nanést ve více vrstvách. Lak nechrání proti UV záření, je tedy vhodný pro místa, která nejsou přímo vystavená silnému slunci. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Retušovací a závěrečný lak Schmincke 60ml - 50084 , De'longhi sada sklenic 2ks espresso skleničky (2 glass espr. 60ml)

Maskovací medium Schmincke Lift-off 60ml - 50708

Detail

Maskovací médium vhodné pro izolování částí papíru, kam se nemá dostat akvarelová barva. Nanáší se na papír pomocí štětce - místa, kde je médium nanešeno, následně nepustí akvarelovou barvu do papíru. Pro papíry s hrubší strukturou (cold pressed či rough) doporučujeme médium ředit vodou. Pro jemné papíry (hot pressed) můžete použít médium čisté. Doporučujeme před použitím vyzkoušet a otestovat na konkrétní papír a barvu. Štětce po aplikaci co nejdříve vyčistěte, po delší době v médiu již nemusí být znovu použitelné. Médium vyrábí německá značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Maskovací medium Schmincke Lift-off 60ml - 50708 , Tropical pond flakes 1000 ml 145 g (5900469403655)

Medium pro akvarel Schmincke Aqua Fix 60ml - 50701

Detail

Médium pro zvýšení voděodolnosti akvarelových barev. Používá se zejména při nanášení více vrstev malby v kratší době po sobě - u dalších vrstev může docházet k opětovnému rozpuštění předchozí vrstvy akvarelu. Pro zamezení tohoto jevu je možné do spodních vrstev přidat právě Aqua Fix médium, které barvu dělá odolnější proti opětovnému rozmytí vodou. Barvu ředí podobně jako voda, můžete jej tedy použít místo vody při malbě. Můžete ředit vodou. Míchá se přímo do barvy. Vyrábí německá značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Medium pro akvarel Schmincke Aqua Fix 60ml - 50701 , Monge lechat excellence flakes buvolí maso 80g (8009470060851)

Akrylová barva PrimAcryl 60ml – 790 Schmincke Payne's grey

Detail

Akrylové barvy PRIMAcryl® nejvyšší kvality, oblíbené mezi umělci po celém světě. Vyrábí se tradičními metodami v Německu firmou Schmincke za použití těch nejlepších surovin. Hlavní charakteristikou těchto barev je, že prakticky nedochází ke změně barvy mezi mokrým a suchým stavem, což ocení nejen profesionální umělci. Barvy mají vysokou světlostálost, výrazné odstíny a ideální konzistenci. Vřele doporučujeme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva PrimAcryl 60ml – 790 Schmincke Payne's grey , Tropical pond flakes 5 l 800 g (5900469403662)

Olejová barva Umton 60ml – 0092 Transparentní gel

Detail

Olejové barvy Umton jsou vůbec nejoblíbenější umělecké barvy na českém trhu. Jejich historie sahá až do roku 1910 a nyní se vyrábí již řadu let v Děčíně. Jsou určeny od studentů a amatérů až po profesionální umělce - hlavní výhodou je ověřená kvalita (výrobce na ně dává záruku 99 let), rozumná cena a obsažení tradičních pigmentů ve vysoké koncentraci: kadmia, kobalty a další. Pigmenty zaručují požadovanou světlostálost tak, aby mistrovská díla zůstala zachována po staletí. Světlostálost barvy, kterou udává použitý pigment, je označena na každé tubě barvy hvězdičkami. Nejvyšší stupeň je označený třemi hvězdičkami, nejnižší jednou hvězdičkou. Barvy jsou pojeny lněným rafinovaným olejem s nízkým číslem kyselosti, avšak některé pigmenty - zejména běloby a fialové kobalty, jsou pojeny olejem saflorovým, který je světlejší a zasychá pomaleji. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Olejová barva Umton 60ml – 0092 Transparentní gel , Tropical spirulina flakes 100 ml 20 g (5900469771334)

Enervit Carbo Gel C2:1 60ml (SPTene030nad)

Enervit Carbo Gel C2:1 60ml (SPTene030nad)
Detail

Energetický gel objem 60 ml, energetická hodnota 268 kcal / 1139 kJ na 100 g Změna barevného stylu šablony pro sportovní výživu ENERVIT Carbo Gel C2:1 60 ml Energetický gel ENERVIT Carbo Gel C2:1 je vhodný při dlouhodobých či vysoce intenzivních sportovních výkonech. Ve 100 g se ukrývá 67 g sacharidů, 0,28 mg vitamínu B1, 4 mg vitamínu B3 a 0,35 mg vitamínu B6. Gel ENERVIT Carbo Gel C2:1 obsahuje maltodextrin a fruktózu. Ocení ho sportovci při tréninku i závodu a díky kompaktnímu balení se vejde i do kapsy či ledvinky. Klíčové vlastnosti energetického gelu ENERVIT Carbo Gel C2:1 Energetický gel vhodný při dlouhodobých či vysoce intenzivních sportovních výkonechVe 100 g se ukrývá 67... (alza.cz)

Podobné produkty ako Enervit Carbo Gel C2:1 60ml (SPTene030nad) , Tropical spirulina flakes 250 ml 50 g (5900469771341)

Pleťová maska Sisley - Express Flower Gel Mask , 60ml

Enervit Carbo Gel C2:1 60ml, pomeranč (8007640866258)

Enervit Carbo Gel C2:1 60ml, pomeranč (8007640866258)
Detail

Energetický gel , 268 kcal, 1139 kcal Změna barevného stylu šablony pro sportovní výživu ENERVIT Carbo Gel C2:1 Pomeranč, 60 ml Energetický gel ENERVIT Carbo Gel C2:1 je vhodný při dlouhodobých či vysoce intenzivních sportovních výkonech. Ve 100 g se ukrývá 67 g sacharidů, 0,28 mg vitamínu B1, 4 mg vitamínu B3 a 0,35 mg vitamínu B6. Gel ENERVIT Carbo Gel C2:1 obsahuje maltodextrin a fruktózu. Ocení ho sportovci při tréninku i závodu a díky kompaktnímu balení se vejde i do kapsy či ledvinky. Klíčové vlastnosti energetického gelu ENERVIT Carbo Gel C2:1 Energetický gel vhodný při dlouhodobých či vysoce intenzivních sportovních výkonechVe 100 g se ukrývá 67 g sacharidů, 0,28 mg... (alza.cz)

Podobné produkty ako Enervit Carbo Gel C2:1 60ml, pomeranč (8007640866258) , Tropical spirulina flakes 1000 ml 200 g (5900469771365)

Enervit Carbo Gel C2:1 60ml, limetka (8007640866227)

Enervit Carbo Gel C2:1 60ml, limetka (8007640866227)
Detail

Energetický gel , 268 kcal, 1139 kcal Změna barevného stylu šablony pro sportovní výživu ENERVIT Carbo Gel C2:1 Limetka, 60 ml Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Energetický gel ENERVIT Carbo Gel C2:1 je vhodný při dlouhodobých či vysoce intenzivních sportovních výkonech. Ve 100 g se ukrývá 67 g sacharidů, 0,28 mg vitamínu B1, 4 mg vitamínu B3 a 0,35 mg vitamínu B6. Gel ENERVIT Carbo Gel C2:1 obsahuje maltodextrin a fruktózu. Ocení ho sportovci při tréninku i závodu a díky kompaktnímu balení se vejde i do kapsy či ledvinky. Klíčové vlastnosti energetického gelu ENERVIT Carbo Gel C2:1 Energetický gel vhodný při dlouhodobých či vysoce intenzivních sportovních výkonechVe 100... (alza.cz)

Podobné produkty ako Enervit Carbo Gel C2:1 60ml, limetka (8007640866227) , Twister prací gel black 1500 ml (25 praní) (8596048004886)

Gel pro akrylové barvy Schmincke special 300ml - 50560

Detail

Gel / medium pro akrylové barvy. Dodává jemný krémový efekt, zpomaluje schnutí, zvyšuje lesk a transparentnost. Celkově zvyšuje "flow" (jemnost barvy, to jak se mezi sebou mísí) a barvy po přidání média připomínají svým chováním více olejové barvy. Přímíchejte přímo do akrylové barvy, v maximálním poměru 1:1. Je na bázi akrylové disperze, můžete ředit vodou. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Gel pro akrylové barvy Schmincke special 300ml - 50560

Schmincke Aerocolor 250ml – 702 black

Detail

Akrylový inkoust Schmincke Aerocolor - brilantní barvy s vysokou světlostálostí, vyvinuté speciálně pro airbrush. Stejně dobře jsou však použitelné pro tušová plnicí pera, vytahovací pera a štětce. Vykazují velmi dobrou přilnavost ke všem druhům papíru a kartonu i k většině běžných nesavých povrchů, jako jsou folie, tvrdé umělé hmoty a po příslušném předchozím ošetření také kovy. Výborně se maskují, zasychají do sametového matu a jsou velmi dobře reprodukovatelné.Barvy obsahují velmi jemně mleté pigmenty a lze je použít v airbrushových pistolích bez ředění. V případě potřeby jsou ředitelné vodou. Při uložení získají barvy po krátké době vyšší skladovací viskozitu a je nutné je před použitím protřepat, aby se obnovila pracovní viskozita. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Schmincke Aerocolor 250ml – 702 black

Schmincke Akademie akvarel - 782 black

Detail

Akvarelové barvy od německého výrobce Schmincke jsou určeny pro náročné uživatele, v řadě Akademie je však najdete v dostupné formě určené i pro studenty či začátečníky. Pro výrobu se používá důsledně vybraná arabská guma a čisté jemně mleté pigmenty. Barvy je možné následně kombinovat i s jinými řadami - například s vyšší řadou Schmincke Horadam. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Schmincke Akademie akvarel - 782 black

Akrylová barva PrimAcryl 60ml – 793 black

Detail

Akrylové barvy PRIMAcryl® nejvyšší kvality, oblíbené mezi umělci po celém světě. Vyrábí se tradičními metodami v Německu firmou Schmincke za použití těch nejlepších surovin. Hlavní charakteristikou těchto barev je, že prakticky nedochází ke změně barvy mezi mokrým a suchým stavem, což ocení nejen profesionální umělci. Barvy mají vysokou světlostálost, výrazné odstíny a ideální konzistenci. Vřele doporučujeme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva PrimAcryl 60ml – 793 black

Schmincke suchý pastel 099 D black

Detail

Vysoce kvalitní umělecké suché pastely značky Schmincke. Velké množství jemného pigmentu pojeného tím naprostým minimem, aby pastel držel pohromadě. Jsou měkké, lehce se roztírají a jednotlivé barvy se mezi sebou velice prolínají. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Schmincke suchý pastel 099 D black

Inkoust Schmincke Aerocolor 28ml – 702 black

Detail

Akrylový inkoust Schmincke Aerocolor - brilantní barvy s vysokou světlostálostí, vyvinuté speciálně pro airbrush. Stejně dobře jsou však použitelné pro tušová plnicí pera, vytahovací pera a štětce. Vykazují velmi dobrou přilnavost ke všem druhům papíru a kartonu i k většině běžných nesavých povrchů, jako jsou folie, tvrdé umělé hmoty a po příslušném předchozím ošetření také kovy. Výborně se maskují, zasychají do sametového matu a jsou velmi dobře reprodukovatelné. Barvy obsahují velmi jemně mleté pigmenty a lze je použít v airbrushových pistolích bez ředění. V případě potřeby jsou ředitelné vodou. Při uložení získají barvy po krátké době vyšší skladovací viskozitu a je nutné je před použitím protřepat, aby se obnovila pracovní viskozita. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Inkoust Schmincke Aerocolor 28ml – 702 black

Bull's Šipky Soft Tip Barrels BE21 - 16g - 65978 (50532)

Bull's Šipky Soft Tip Barrels BE21 - 16g - 65978 (50532)
Detail

Šipky - typ soft, hmotnost 16 g, určené pro elektronický, sisalový a papírový terč, 3 ks v balení Chcete vyniknout na šipkařském turnaji? V tom případě se vám budou hodit šipky Bull's, které jsou vybaveny plastovým hrotem typu softip. Stane-li se, že se hrot poškodí, snadno jej odšroubujete a nahradíte novým. Je potřeba nezapomenout na to, že produkt slouží výhradně pro elektronický, sisalový a papírový terč. Šipky využijí jak začátečníci, tak pokročilí hráči. V balení dostanete 3 ks šipky a hmotnost každé z nich činí 16 g. K pocitu neporazitelnosti a sebedůvěry pak přispívá i moderní design. Zásadní parametry produktu Bull's Šipky Soft Tip Barrels BE21 - 16g - 65978 Šipky Bull's pro ty, kteří rádi hrají šipky Osazení plastovým hrotem (softip) Hodí se jen pro elektronický, sisalový a papírový terč Vhodné pro začínající i pokročilé hráče V balení naleznete 3 ks šipky Šipka váží 16 g Krásné provedení a netradiční design šipek Bull's (alza.cz)

Podobné produkty ako Bull's Šipky Soft Tip Barrels BE21 - 16g - 65978 (50532)

Parfémovaná voda Bvlgari - Man In Black , 60ml

Parfémovaná voda Bvlgari - Man In Black , 60ml
Detail

Bvlgari Man in Black je vůně odrážející jeho intenzivní mužnost. Výjimečná nová vůně vyjadřuje všechny paradoxy současného muže - jeho živelnou vitalitu, uvědomování si vlastních chyb a vůli překonat je. Kontrolovaná vlna svůdné síly a extrémní propracovanosti. Vůně odhaluje své kořenité, zářivé tóny. Neobvyklý ambrový rum vytváří zvláštní kontrast s jemně kořenitými tóny a vyvolává netradiční, živou stopu. Složení vůně: Hlava: tabák, rum Srdce: kůže, tuberóza, kosatec Základ: benzoin, fazole tonka, guajakové dřevo Umístěna v zářivém ebenové flakonu, Bvlgari Man in Black vyniká nepřehlédnutelným, neo-orientálním podpisem, který charakterizuje zahalující smyslnost. Absolutně podmanivá vůně, téměř hypnotická. Takto označil novinku Bvlgari Man In Black její tvůrce, mistr parfumér Alberto Morillas. Bvlgari Man in Black je moderní, neo-orientální vůně, která je absolutně nová ve světě Bvlgari. Nestává se často, že v pánské vůni můžeme použít květ tuberózy. Je to magnetická složka tradičně používaná v dámských vůních. Já jsem ji však přetvořil do nové podoby hrou na kontrasty pomocí tónů kůže, ambry, vzácných pryskyřic a fazolek tonky. Nevídaná struktura nám umožnila vytvořit vůni, která je naprosto podmanivá, téměř hypnotická. Řekl bych, že je až trestuhodně svůdná. (patro.cz)

Podobné produkty ako Parfémovaná voda Bvlgari - Man In Black , 60ml

Barva na textil Rosa 60ml – 18 Black

Detail

Barvy na textil Rosa založené na akrylové bázi. Jsou vysoce krycí a zachovávají si své výrazné barvy i po zaschnutí. Vhodné pro světlý i tmavý textil. Barva se vpije přímo do látky, aniž by vytvořila tvrdý film na povrchu. Po zaschnutí je nutné malbu zažehlit z rubové strany, alespoň po dobu 5 minut. Případně je možné také vložit do trouby na teplotu 120°C po dobu 20 minut. Následně je možné textil šetrně prát. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Barva na textil Rosa 60ml – 18 Black

Akrylová barva Galeria 60ml – 386 mars black

Detail

Galeria Acrylic je druhou řadou známého výrobce Winsor & Newton, která cílí zejména na umělce, hledající barvu dobré kvality za rozumnou cenu. Hlavní předností je použití kvalitních jemněmletých pigmentů, které zpravidla sdílí s profesionální řadou, pouze je v barvách pigmentu o něco méně. Díky tomu jsou vysoce světlostálé, poměrně dobře kryjí a mají jemně saténový nádech. Jedná se o spíše hustší akrylovou barvu (avšak ne vyloženě "heavy body"), vhodnou pro širokou škálu použití. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva Galeria 60ml – 386 mars black

Akrylová barva Galeria 60ml – 331 ivory black

Detail

Galeria Acrylic je druhou řadou známého výrobce Winsor & Newton, která cílí zejména na umělce, hledající barvu dobré kvality za rozumnou cenu. Hlavní předností je použití kvalitních jemněmletých pigmentů, které zpravidla sdílí s profesionální řadou, pouze je v barvách pigmentu o něco méně. Díky tomu jsou vysoce světlostálé, poměrně dobře kryjí a mají jemně saténový nádech. Jedná se o spíše hustší akrylovou barvu (avšak ne vyloženě "heavy body"), vhodnou pro širokou škálu použití. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva Galeria 60ml – 331 ivory black

Akrylová barva Galeria 60ml – 337 lamp black

Detail

Galeria Acrylic je druhou řadou známého výrobce Winsor & Newton, která cílí zejména na umělce, hledající barvu dobré kvality za rozumnou cenu. Hlavní předností je použití kvalitních jemněmletých pigmentů, které zpravidla sdílí s profesionální řadou, pouze je v barvách pigmentu o něco méně. Díky tomu jsou vysoce světlostálé, poměrně dobře kryjí a mají jemně saténový nádech. Jedná se o spíše hustší akrylovou barvu (avšak ne vyloženě "heavy body"), vhodnou pro širokou škálu použití. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva Galeria 60ml – 337 lamp black

Akrylová barva PrimAcryl 60ml – 792 ivory black

Detail

Akrylové barvy PRIMAcryl® nejvyšší kvality, oblíbené mezi umělci po celém světě. Vyrábí se tradičními metodami v Německu firmou Schmincke za použití těch nejlepších surovin. Hlavní charakteristikou těchto barev je, že prakticky nedochází ke změně barvy mezi mokrým a suchým stavem, což ocení nejen profesionální umělci. Barvy mají vysokou světlostálost, výrazné odstíny a ideální konzistenci. Vřele doporučujeme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva PrimAcryl 60ml – 792 ivory black

Akrylová barva PrimAcryl 60ml – 791 atrament black

Detail

Akrylové barvy PRIMAcryl® nejvyšší kvality, oblíbené mezi umělci po celém světě. Vyrábí se tradičními metodami v Německu firmou Schmincke za použití těch nejlepších surovin. Hlavní charakteristikou těchto barev je, že prakticky nedochází ke změně barvy mezi mokrým a suchým stavem, což ocení nejen profesionální umělci. Barvy mají vysokou světlostálost, výrazné odstíny a ideální konzistenci. Vřele doporučujeme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva PrimAcryl 60ml – 791 atrament black

Akrylová barva Akademie 60ml – 771 lamp black

Detail

Akrylové barvy dobré studijní kvality od německého výrobce Schmincke. Vhodné jak pro studenty, pokročilé tak i profesionální umělce hledající slušné barvy za rozumnou cenu. Sofistikovaná paleta barev zahrnuje všechny potřebné odstíny, tři typy bílé i barvy se speciálními efekty (včetně zlaté, stříbrné a neonové barvy). Všechny odstíny se vyrábí bez použití škodlivých pigmentů (např. kadmia). Dalšími výhodami řady barev Akademie je dlouhá výdrž již otevřeného balení - zasychají až po dlouhé době, nebo také minimální zápach. Vhodné podklady jsou napnutá plátna, dřevěné desky, papír pro malbu akrylem nebo mix média, dřevo a jiné čisté, nemastné povrchy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva Akademie 60ml – 771 lamp black

Akrylová barva Akademie 60ml – 770 Mars black

Detail

Akrylové barvy dobré studijní kvality od německého výrobce Schmincke. Vhodné jak pro studenty, pokročilé tak i profesionální umělce hledající slušné barvy za rozumnou cenu. Sofistikovaná paleta barev zahrnuje všechny potřebné odstíny, tři typy bílé i barvy se speciálními efekty (včetně zlaté, stříbrné a neonové barvy). Všechny odstíny se vyrábí bez použití škodlivých pigmentů (např. kadmia). Dalšími výhodami řady barev Akademie je dlouhá výdrž již otevřeného balení - zasychají až po dlouhé době, nebo také minimální zápach. Vhodné podklady jsou napnutá plátna, dřevěné desky, papír pro malbu akrylem nebo mix média, dřevo a jiné čisté, nemastné povrchy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva Akademie 60ml – 770 Mars black

Zlatý kovový odkládací stolek Gione - Ø 60*40 cm 50532

Zlatý kovový odkládací stolek Gione - Ø 60*40 cm 50532
Detail

Zlatý kovový odkládací stolek Gione - Ø 60*40 cm Barva: zlatá antikMateriál: HliníkHmotnost: 20,6 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Zlatý kovový odkládací stolek Gione - Ø 60*40 cm 50532

Schmincke suchý pastel 097 D serious black

Detail

Vysoce kvalitní umělecké suché pastely značky Schmincke. Velké množství jemného pigmentu pojeného tím naprostým minimem, aby pastel držel pohromadě. Jsou měkké, lehce se roztírají a jednotlivé barvy se mezi sebou velice prolínají. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Schmincke suchý pastel 097 D serious black

Kvašová barva Schmincke 20ml – 788 ivory black

Detail

Kvašové barvy velice dobré kvality, s vysokým stupněm krytí a světlostálosti. Po zaschnutí mají sametově matný typický pro kvaš, je možné opětovně rozmýt. Můžete míchat mezi sebou i dalšími kvašovými barvami. Vyrábí značka Schmincke. 48 odstínů vysoký stupeň krytí (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Kvašová barva Schmincke 20ml – 788 ivory black

Akrylová barva Schmincke 500ml – 771 lamp black

Detail

Akrylové barvy dobré studijní kvality od německého výrobce Schmincke. Vhodné jak pro studenty, pokročilé tak i profesionální umělce hledající slušné barvy za rozumnou cenu. Sofistikovaná paleta barev zahrnuje všechny potřebné odstíny, tři typy bílé i barvy se speciálními efekty (včetně zlaté, stříbrné a neonové barvy). Všechny odstíny se vyrábí bez použití škodlivých pigmentů (např. kadmia). Dalšími výhodami řady barev Akademie je dlouhá výdrž již otevřeného balení - zasychají až po dlouhé době, nebo také minimální zápach. Vhodné podklady jsou napnutá plátna, dřevěné desky, papír pro malbu akrylem nebo mix média, dřevo a jiné čisté, nemastné povrchy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva Schmincke 500ml – 771 lamp black
lavazni strikacka 50 60ml, epigen intimo spray 60ml, spc flakes 450g, dr max hermankova mast 60ml, 3lab anti aging cream 60ml, SENSUEL MASÁŽNÍ GEL MASSAGE GEL BLACK 150ML (312), DANDY Black Gel 50 ml (80317043), Nestlé CORN FLAKES bezlepkové 500g (5900020004697), Karl Lagerfeld Glitter Flakes Ikonik Zadní Kryt pro iPhone 14 Pro Max Black (KLHCP14XGFKPK), Finish Line Cross Country 2oz/60ml-kapátko (036121163003), EKOKOZA B - 60ml sklo s černým víčkem (8596321588843), BeastPink Collagen Beauty Shot 60ml, lesní ovoce (8586022210532), AXE Sprchový gel Black 250 ml (8710447276600), LSDI LUBRIKAČNÍ ANÁLNÍ GEL BLACK 200ML (345), LSDI LUBRIKAČNÍ ANÁLNÍ GEL BLACK 150ML (14), SENSUEL LUBRIKAČNÍ AQUA GEL BLACK 50ML (316), SENSUEL LUBRIKAČNÍ AQUA GEL BLACK 150ML (305), EROTIC LINE LUBRIKAČNÍ AQUA GEL BLACK 200ML (324), SENSUEL LUBRIKAČNÍ GEL AQUA LUBE BLACK 50ML (319), AXE Sprchový gel Black XXL 700 ml (8720181166389), banquet sada salku s podsalky 6ks 60ml alba a02882 a02882, De'Longhi Sada sklenic 2ks Espresso skleničky (2 glass ESPR. 60ML), Tropical Pond Flakes 1000 ml 145 g (5900469403655), Monge Lechat Excellence Flakes buvolí maso 80g (8009470060851), Tropical Pond Flakes 5 l 800 g (5900469403662), Tropical Spirulina Flakes 100 ml 20 g (5900469771334), Tropical Spirulina Flakes 250 ml 50 g (5900469771341), KidDog Lamb with Cod Flakes 80 g (8596410047237), Tropical Spirulina Flakes 1000 ml 200 g (5900469771365), TWISTER Prací gel Black 1500 ml (25 praní) (8596048004886)