Stubai jehla na maso nerez 19,5 cm (227729197)

Produkt Stubai jehla na maso nerez 19,5 cm (227729197) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Stubai jehla na maso nerez 19,5 cm (227729197) upraviť a produkt hľadať znova.

Stubai Jehla na maso nerez 19,5 cm (227729197)

Stubai Jehla na maso nerez 19,5 cm (227729197)
Detail

Jehla na marinování na maso, materiál nerez, 19,5 cm, plastová rukojeť (alza.cz)

Podobné produkty ako Stubai Jehla na maso nerez 19,5 cm (227729197) , Orion palička na maso nerez luxy

EH Teploměr na maso, nerez, 5,4 x 12 cm

EH Teploměr na maso, nerez, 5,4 x 12 cm
Detail

Nerezový teploměr na pečení masa s kulatou stupnicí, indikující teplotu uvnitř potravin do 120 stupnů pro kontrolu ideální teploty na propečení, se stane skvělým pomocníkem u vás v kuchyni. Díky tomuto teploměru dosáhnete vnitřní teploty, různých druhů masa ať už na pánvi nebo v troubě, která je ideální pro jejich úpravu. Teploměr je odolný vůči teplotám do 300 stupnů Celsia. (4home.cz)

Podobné produkty ako EH Teploměr na maso, nerez, 5,4 x 12 cm , Orion jehla grilovací nerez 10 ks

HENDI podnos na maso nerez 508107 (508107)

HENDI podnos na maso nerez 508107 (508107)
Detail

Podnos nerezavějící ocel, vhodné do myčky Užitečný podnos značky Hendi bude nepostradatelným pomocníkem v kuchyni i při servírování jídla. (alza.cz)

Podobné produkty ako HENDI podnos na maso nerez 508107 (508107) , Hendi podnos na maso nerez 508206 (508206)

HENDI podnos na maso nerez 508206 (508206)

HENDI podnos na maso nerez 508206 (508206)
Detail

Podnos nerezavějící ocel, vhodné do myčky Kvalitní podnos značky Hendi vám bude k ruce v kuchyni i při servírování jídla. (alza.cz)

Podobné produkty ako HENDI podnos na maso nerez 508206 (508206) , Hendi podnos na maso nerez 508107 (508107)

Vidlice na maso Forged Olive 19 cm

Vidlice na maso Forged Olive 19 cm
Detail

Pokud patříte mezi milovníky masa, jistě se neobejdete bez praktické vidlice, pomocí které můžete maso porcovat i servírovat. Využití si najde i například při grilování či pečení. Potrpíte si na zajímavý design? Pak při výběru zvolte tuto vidlici holandské značky Forged. Ta je součástí řady Olive, která se vyznačuje elegantním designem v kontrastu s robustním provedením. Rukojeť je vyrobená ze zajímavého olivového dřeva a je zaoblená, aby se pohodlně držela v ruce. Značka Forged je známá svými speciálními a nápaditými noži, které vyrábí kováři ručně z vysoce kvalitní japonské oceli. Oceníte nejen tento kvalitní materiál s dlouhou životností, ale také kvalitu zpracování. Vidlice je ideální i jako dárek - je totiž balena do elegantní dárkové krabičky z páleného dřeva. Hlavní výhody: Praktická vidlice Ideální na manipulaci s masem či grilovanou zeleninou Z jedinečné řady Olive Vysoce kvalitní ocel Rukojeť z olivového dřeva Ruční výroba Elegantní design Robustní vzhled Zaoblená rukojeť se pohodlně drží Výjimečné zpracování Dodávána v elegantní krabici z páleného dřeva Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 19 cm Celková délka: 31 cm Materiál: nerezová ocel 18/10, olivové dřevo (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Vidlice na maso Forged Olive 19 cm , Plastový obal na květináč paris, bílá, 19,5 x 19,5 cm

Vidlice na maso Forged Olive 19 cm

Vidlice na maso Forged Olive 19 cm
Detail

Pokud patříte mezi milovníky masa, jistě se neobejdete bez praktické vidlice, pomocí které můžete maso porcovat i servírovat. Využití si najde i například při grilování či pečení. Potrpíte si na zajímavý design? Pak při výběru zvolte tuto vidlici holandské značky Forged. Ta je součástí řady Olive, která se vyznačuje elegantním designem v kontrastu s robustním provedením. Rukojeť je vyrobená ze zajímavého olivového dřeva a je zaoblená, aby se pohodlně držela v ruce. Značka Forged je známá svými speciálními a nápaditými noži, které vyrábí kováři ručně z vysoce kvalitní japonské oceli. Oceníte nejen tento kvalitní materiál s dlouhou životností, ale také kvalitu zpracování. Vidlice je ideální i jako dárek - je totiž balena do elegantní dárkové krabičky z páleného dřeva. Hlavní výhody: Praktická vidlice Ideální na manipulaci s masem či grilovanou zeleninou Z jedinečné řady Olive Vysoce kvalitní ocel Rukojeť z olivového dřeva Ruční výroba Elegantní design Robustní vzhled Zaoblená rukojeť se pohodlně drží Výjimečné zpracování Dodávána v elegantní krabici z páleného dřeva Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 19 cm Celková délka: 31 cm Materiál: nerezová ocel 18/10, olivové dřevo (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Vidlice na maso Forged Olive 19 cm , Dřevěná palička na maso, 30 cm

Vidlice na maso Forged Olive 19 cm

Vidlice na maso Forged Olive 19 cm
Detail

Pokud patříte mezi milovníky masa, jistě se neobejdete bez praktické vidlice, pomocí které můžete maso porcovat i servírovat. Využití si najde i například při grilování či pečení. Potrpíte si na zajímavý design? Pak při výběru zvolte tuto vidlici holandské značky Forged. Ta je součástí řady Olive, která se vyznačuje elegantním designem v kontrastu s robustním provedením. Rukojeť je vyrobená ze zajímavého olivového dřeva a je zaoblená, aby se pohodlně držela v ruce. Značka Forged je známá svými speciálními a nápaditými noži, které vyrábí kováři ručně z vysoce kvalitní japonské oceli. Oceníte nejen tento kvalitní materiál s dlouhou životností, ale také kvalitu zpracování. Vidlice je ideální i jako dárek - je totiž balena do elegantní dárkové krabičky z páleného dřeva. Hlavní výhody: Praktická vidlice Ideální na manipulaci s masem či grilovanou zeleninou Z jedinečné řady Olive Vysoce kvalitní ocel Rukojeť z olivového dřeva Ruční výroba Elegantní design Robustní vzhled Zaoblená rukojeť se pohodlně drží Výjimečné zpracování Dodávána v elegantní krabici z páleného dřeva Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 19 cm Celková délka: 31 cm Materiál: nerezová ocel 18/10, olivové dřevo (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Vidlice na maso Forged Olive 19 cm , Orion sekáček na maso, 16 cm

Vidlička na maso Pro nerez ZWILLING

Vidlička na maso Pro nerez ZWILLING
Detail

Praktická kuchařská vidlička s dlouhými hroty, s níž bez obtíží zkontrolujete stav připravovaného masa. A pokud už je „tak akorát“, můžete ji použít k přemístění z nádoby na prkénko či servírovací nádobu. Vyrobena je z nerezové oceli a lze ji mýt v myčce nádobí. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Vidlička na maso Pro nerez ZWILLING , Jehla grilovací, 100 cm (143097)

Vidlička na maso Pro nerez ZWILLING

Vidlička na maso Pro nerez ZWILLING
Detail

Praktická kuchařská vidlička s dlouhými hroty, s níž bez obtíží zkontrolujete stav připravovaného masa. A pokud už je „tak akorát“, můžete ji použít k přemístění z nádoby na prkénko či servírovací nádobu. Vyrobena je z nerezové oceli a lze ji mýt v myčce nádobí. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Vidlička na maso Pro nerez ZWILLING , Westmark jehla na marinování (61422280)

Stanley Rogers Vidlička na maso 32,5cm, nerez

Detail

Vidlička na maso značky Stanley Rogers bude skvělým pomocníkem ve vaší kuchyni. Je vyrobena z nerezového materiálu s dlouhou ergonomickou rukojetí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Stanley Rogers Vidlička na maso 32,5cm, nerez , Tescoma jehla na špíz presto 30 cm, 6 ks

Stanley Rogers Vidlička na maso 32,5cm, nerez - rozbaleno

Stanley Rogers Vidlička na maso 32,5cm, nerez - rozbaleno
Detail

Vidlička na maso značky Stanley Rogers bude skvělým pomocníkem ve vaší kuchyni. Je vyrobena z nerezového materiálu s dlouhou ergonomickou rukojetí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Stanley Rogers Vidlička na maso 32,5cm, nerez - rozbaleno , Marinovaci jehla

KELA Vidlička na maso RONDO, nerez KL-19004

KELA Vidlička na maso RONDO, nerez KL-19004
Detail

- materiál: nerezová ocel - délka: 32 cm - oko na zavěšení - vhodné do myčky - série: Rondo - značka: KELAParametry:Barva:nerezovámateriál:nerez ocel (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako KELA Vidlička na maso RONDO, nerez KL-19004 , Banquet palička na maso tinto 24 cm

PROHOME - Mlýnek na maso 5

PROHOME - Mlýnek na maso 5
Detail

No.5 (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Mlýnek na maso 5 , Banquet láhev na olej a ocet excellent,19,5 cm

KDS - Nůž na maso 5/1651

KDS - Nůž na maso 5/1651
Detail

Délka čepele 13cm (home-point.cz)

Podobné produkty ako KDS - Nůž na maso 5/1651 , Tescoma jehla na špíz presto 30 cm, 6 ks (8595028425710)

Mlýnek na maso BANQUET Culinaria 5

Mlýnek na maso BANQUET Culinaria 5
Detail

NakupteMlýnek na maso BANQUET Culinaria 5z kategorieBílá technika > Kuchyň > Kuchyňské strojkyza379.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Mlýnek na maso BANQUET Culinaria 5 , Tescoma jehla na špíz presto 20 cm, 6 ks (8595028425703)

Stubai běračka 30 cm nerez (227729152)

Stubai běračka 30 cm nerez (227729152)
Detail

Obracečka - materiál: ocel, vhodné do myčky (alza.cz)

Podobné produkty ako Stubai běračka 30 cm nerez (227729152) , Nůžky zahradní, 19,5 cm, winland (145091)

Mlýnek na maso PORKERT v. 5 - ORION

Mlýnek na maso PORKERT v. 5 - ORION
Detail

Mlýnek na maso PORKERT pro přípravu sekané, karbanátků, masa na špagety a jiných pokrmů z mletého masa. Vhodné i na vánoční cukroví. Mlýnek na maso PORKERT pro přípravu sekané, karbanátků, masa na špagety a jiných pokrmů z mletého masa. Mlýnky mají certifikát zdravotní nezávadnosti, jsou povrchově upravené silnou vrstvou potravinářského cínu. Mimořádně vysoká životnost. Mletí je snadné a jednoduché. Veškeré díly jsou vyráběny v České republice. Ke stolu připevníte pomocí klasického šroubu. Gumová podložka zabrání poškození pracovní desky. Velikost 5. Snadná montáž a demontáž, jednoduchá údržba. Rozměry: celková výška od stolu 14 cm, násypka 9x7 cm, vhodný na desky do max. tl. 4 cm, pr. kolečka 6 cm, pr. otvorů 0,4 cm. Není vhodný do myčky na nádobí. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Mlýnek na maso PORKERT v. 5 - ORION , Továrna na maso (9788025738689)

Lamart Mlýnek na maso č. 5 LT7040 AERO

Detail

Stříbrný mlýnek na maso Aero od značky LAMART s upínacím mechanismem a dřevěným madlem kličky je vyroben z kvalitní litiny. Díky možnosti kompletního rozebrání se snadno čistí a je jednoduché i jeho složení. Rozměry mlýnku jsou průměr 6 cm, výška 19 cm a šířka 16 cm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Lamart Mlýnek na maso č. 5 LT7040 AERO , Zavarovaci sklenice na maso

Mlýnek LAMART LT7040 Č.5 AERO na maso

Mlýnek LAMART LT7040 Č.5 AERO na maso
Detail

Mlýnek LAMART LT7040 Č.5 AERO na maso (tipa.eu)

Podobné produkty ako Mlýnek LAMART LT7040 Č.5 AERO na maso , Elektricky mlynek na maso

Banquet Mlýnek na maso Culinaria v. 5 56601005

Banquet Mlýnek na maso Culinaria v. 5 56601005
Detail

Mlýnek na maso je nepostradatelným pomocníkem v každé kuchyni. Je vyroben z litiny a doplněn rukojetí, která je v kombinaci se dřevem. S 1 diskem, na okraj stolu se připevňuje šroubem. Mlýnek je vhodný na desku o tloušťce min 2 cm a max. 4,5 cm. Orientační průměr hrdla je 5 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Banquet Mlýnek na maso Culinaria v. 5 56601005 , Banquet akcent mat 22 cm, na maso (28507108)

Banquet Mlýnek na maso CUL v.5 - zánovní

Banquet Mlýnek na maso CUL v.5 - zánovní
Detail

Ruční litinový mlýnek s dřevěnou rukojetí najde využití nejen v domácí kuchyni. Banquet Culinaria v. 5 o váze 2 kg lze připevnit na desku kuchyňského stolu prostřednictvím spodního šroubu. Tento produkt splňuje hygienické standardy pro práci s potravinami. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Mlýnek na maso CUL v.5 - zánovní , Orion jehla marinovaci

LT7040 MLÝNEK NA MASO Č.5 AERO LAMART

LT7040 MLÝNEK NA MASO Č.5 AERO LAMART
Detail

LT7040 Mlýnek na maso č.5 Aero Lamart Materiál: Hliník Barva: Stříbrná Rozměry: 6 cm, výška 19 cm, šířka 16 cm Popis produktu Mlýnek na maso s upínacím mechanismem. Vyroben z kvalitní litiny. Snadné čistění Možnost kompletního rozebrání pro snadné čistění. Jednoduché složení Navržen pro jednoduché složení a použití. Výhody Upínací mechanismus Dřevěné madlo kličky Kvalitní litina Snadné čistění Jednoduché složení (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako LT7040 MLÝNEK NA MASO Č.5 AERO LAMART , Kds 3710 jehla na závitky, 10ks (205437)

Lamart LT7040 mlýnek na maso č. 5 Aero

Lamart LT7040 mlýnek na maso č. 5 Aero
Detail

Mlýnek na maso je nepostradatelným pomocníkem v každé kuchyni. Je vyroben z litiny a doplněn rukojetí, která je v kombinaci se dřevem. S 1 diskem, na okraj stolu se připevňuje šroubem. (4home.cz)

Podobné produkty ako Lamart LT7040 mlýnek na maso č. 5 Aero , Kožený náramek 19,5 cm – lebka pd0472 (15369)

Palička na maso TINTO 24 cm

Palička na maso TINTO 24 cm
Detail

Oboustranná palička pro naklepávání masa vyrobená z kvalitního hliníku a s rukojetí ze speciálního plastu s protiskluzovou úpravou bude skvělým pomocníkem v každé kuchyni. Výrobek není vhodný do myčky nádobí. Materiál: hliník, plast Délka: 24 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Palička na maso TINTO 24 cm , Skleněná váza spring, 14 x 19,5 cm

TORO TEPLOMĚR NA MASO, 13,6X4,4X4,4 CM

TORO TEPLOMĚR NA MASO, 13,6X4,4X4,4 CM
Detail

TORO Teploměr do masa PROVENCE, kategorie: DŮM A ZAHRADA | TEPLOMĚRY (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO TEPLOMĚR NA MASO, 13,6X4,4X4,4 CM , Crystalex skleněná váza, 7 x 19,5 cm

Orion Sekáček na maso, 16 cm

Orion Sekáček na maso, 16 cm
Detail

Sekáček na maso z kvalitní nerezové oceli oceníte při porcování masa s kostí. Skvěle padne do ruky. Sekáček na maso je určen k opracovávání a porcování masa. Oproti nožům je přizpůsobený k sekání masa a kostí - jeho celková konstrukce je výrazně těžší, což umožňuje vyvinutí větší kinetické energie. Ta je následně použita při dopadu sekáčku, což napomůže přeseknutí silnějších částí masa i kostí, než jaké dokáže rozdělit nůž jakéhokoliv tvaru. Není vhodný na extrémně silné kosti (stehenní,…), hrozí vylomení nebo zlomení čepele, popřípadě úraz. Sekáček lze využít i na drobné krájení zeleniny (přitlačením druhé ruky na tupou stranu čepele a krájení kolébavým pohybem), zejména při krouhání zelí, kapusty a další zeleniny. Perfektní při přípravě pokrmů asijské kuchyně.Je vhodný do myčky nádobí. Délka ostří 16 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Sekáček na maso, 16 cm , Kožený náramek 19,5 cm – pd0775-2 (15437)

Dřevěná palička na maso, 30 cm

Dřevěná palička na maso, 30 cm
Detail

Připravujete-li řízky, masové závitky, kapsy nebo roštěnky, kvalitní palička na maso by ve vaší kuchyni rozhodně neměla chybět. Tato je vyrobená z kvalitního dřeva a je opatřena oboustranným kovovým zakončením. Výborně se hodí na naklepávání všech druhů masa. (4home.cz)

Podobné produkty ako Dřevěná palička na maso, 30 cm , Ebi crag 28,5 × 19,5 × 24 cm (4047059443453)

Alpina Nůž na maso, 33,5 cm

Alpina Nůž na maso, 33,5 cm
Detail

Elegantní nůž od Alpiny je spolehlivým pomocníkem pro porcování masa. Jeho kvalitní nabroušené ostří z nerezové oceli zajišťuje precizní a snadné krájení i tvrdších kousků masa. S ergonomickou rukojetí se nůž pohodlně drží v dlani, minimalizuje vznik otlaků a zaručuje přesný řez. S tímto nožem získáte nejen efektivní nástroj pro krájení masa, ale i stylový doplněk do vaší kuchyně. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Alpina Nůž na maso, 33,5 cm , Zolux strážce 5,5 × 2,9 × 19,5 cm (3336023522142)

Lamart Mlýnek na maso č.5 AERO LT7040 (LT7040)

Lamart Mlýnek na maso č.5 AERO  LT7040 (LT7040)
Detail

Mlýnek na maso - ruční, velký plnící otvor, na mletí, hrubost mletí 5 mm, velikost mlýnku 19, materiál hliník, rozměry 19 × 16 × 6 cm (V׊×H), hmotnost 1,6 kg, stříbrná barva Vsaďte na klasiku a pořiďte si ruční mlýnek na maso Lamart AERO LT7040 (č. 5). Ruční, šnekový mlýnek představuje ideální nástroj pro rychlé a snadné pomletí různého druhu masa. Rychle však zjistíte, že jde o mnohem všestrannější kuchyňské náčiní a kromě výroby mletého masa ho můžete využít také na mletí hub, zeleniny apod. Mlýnek je vyrobený z kvalitní litiny a je vybavený klasickým upínacím mechanismem. Po použití ho velice jednoduše rozeberete kvůli jeho údržbě a po oschnutí jednotlivých dílů zase složíte dohromady. Mletí vám zpříjemní klička vybavená dřevěným madlem, které vám dobře padne do ruky. Klíčové vlastnosti ručního mlýnku na maso Lamart AERO LT7040 (č. 5)Klasický ruční mlýnek na maso osvědčené značky LamartMlýnek na maso vyrobený... (alza.cz)

Podobné produkty ako Lamart Mlýnek na maso č.5 AERO LT7040 (LT7040) , Banquet palička dřevěná na maso brillante 30 cm, okovená

Nůž na maso 20 cm Ikon WÜSTHOF

Nůž na maso 20 cm Ikon WÜSTHOF
Detail

Nůž na maso Ikon je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série Ikon Luxusní kované nože špičkové kvality vyrobené v Solingenu Krásná rukojeť z výběrového dřeva grenadill Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Každý nůž je unikátní, perfektně vyvážený Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože nejsou vhodné pro umývání v myčce nádobí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Značka WÜSTHOF zařadila do svého sortimentu luxusní sérii nožů Ikon, které jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Jde o nože perfektně vyvážené s dokonalým ostřím. Výjimečnou ostrost nožů Ikon zajišťuje přesné ruční honování a finální leštění čepelí. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. Dřevěná třínýtá rukojeť nožů Ikon z afrického dřeva grenadill zaujme hned na první pohled. Její dynamický tvar nenechá žádného kuchaře chladným. Rukojeť plně vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak dokonale kombinuje moderní design a elegantní strukturu dřeva, kterému se také říká mozambický eben. WÜSTHOF, to jsou nože špičkové kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Ikon plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z afrického dřeva grenadill. Jde o velmi trvanlivé, tvrdé dřevo s hustotou vyšší než eben. Díky vysokému obsahu pryskyřice je relativně necitlivé vůči vlhkosti, avšak není vhodné pro mytí v myčce nádobí. Dřevěné střenky nožů série Ikon jsou ke stopce pevně přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kamenyWÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené. Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších, vysoce automatizovaných výrobních procesů na světě. Například při výrobě nožů v téměř 40 krocích používá na 100 robotů. Nože značky WÜSTHOF jsou dnes prodávány ve více než 80 zemích světa. Díky použití špičkových materiálů a moderních technologií řízených počítači jsou pohodlné k použití a přípravě jídla. Kulinářské potěšení samo o sobě. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Nůž na maso 20 cm Ikon WÜSTHOF , Kesper mísa na ovoce a sušenky mangové dřevo 19,5 cm (20291)

Nůž na maso 23 cm Classic WÜSTHOF

Nůž na maso 23 cm Classic WÜSTHOF
Detail

Nůž na maso Classic je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který… (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Nůž na maso 23 cm Classic WÜSTHOF

Vidlička na maso 16 cm Ikon WÜSTHOF

Vidlička na maso 16 cm Ikon WÜSTHOF
Detail

Vidlička na maso Ikon je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Elegantní rukojeť se třemi nýty padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Ideální pomocník pro porcování a servírování masa Jednoduchý elegantní design se třemi nýty Z kvalitní nerezové oceli a krásného dřeva grenadill Robustní rukojeť pro bezpečnou a snadnou manipulaci Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Nelze mýt v myčce nádobí (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Vidlička na maso 16 cm Ikon WÜSTHOF

Nůž na maso 20 cm Classic WÜSTHOF

Nůž na maso 20 cm Classic WÜSTHOF
Detail

Nůž na maso Classic je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který… (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Nůž na maso 20 cm Classic WÜSTHOF

Vidlička na maso 18 cm Classic WÜSTHOF

Vidlička na maso 18 cm Classic WÜSTHOF
Detail

Vidlička na maso Classic je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Elegantní rukojeť se třemi nýty padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Ideální pomocník pro porcování a servírování masa Jednoduchý elegantní design se třemi nýty Z kvalitní nerezové oceli a speciálního syntetického materiálu Robustní rukojeť pro bezpečnou a snadnou manipulaci Lze mýt v myčce nádobí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Vidlička na maso 18 cm Classic WÜSTHOF

Vidlička na maso Gourmet Wüsthof 16 cm

Vidlička na maso Gourmet Wüsthof 16 cm
Detail

Tuto vidličku z řady Gourmet lze použít na servírování nebo dranžírování. Pomocí hrotů lze otestovat, zda je pokrm připraven. Je vyrobena z kvalitní nerezové oceli. Komfortní a ergonomicky tvarovaná rukojeť je vyrobená ze speciálního syntetického černého materiálu. Specifikace: Praktická vidlička na maso Řada Gourmet Kvalitní nerezová ocel Ergonomická pohodlná rukojeť ze syntetiky Rukojeť je s ocelovou částí spojena bezespárově Lze mýt v myčce na nádobí Délka pracovní části: 16 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Vidlička na maso Gourmet Wüsthof 16 cm

Sekáček na maso 18 cm Gourmet WÜSTHOF

Sekáček na maso 18 cm Gourmet WÜSTHOF
Detail

Sekáček na maso Gourmet bez námahy naporcuje kusy masa i s kostí. Při práci oceníte především dokonalou vyváženost čepele a rukojeti, což je důležité zejména při delší práci s nožem. Široká čepel je v horní části dostatečně silná, ale zároveň velmi snadno proniká masem. S tímto sekáčkem se málokdy stane, že nůž uvízne v mase. Nerezová ocel vysoce odolává korozi. Série Gourmet Kvalitní, dobře vyvážené nože vyrobené v Solingenu Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Laserem precizně vyřezané z ocelového pásu Celokovová jádra nožů s délkou čepele 12 cm a větší Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 56–57 HRC Rockwellovy stupnice Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Gourmet představuje kvalitní nože značky WÜSTHOF v oblíbeném tradičním designu tří nýtů. Jejichž čepele jsou precizně vyřezávány laserem z ocelového pásu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Vyráběny jsou ve 12 až 14 krocích. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Rukojeť nožů Gourmet je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Gourmet získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Trn nože je laserem vyřezáván z ocelového pásu. Následně je kalen 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazuje na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 56–57° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kameny WÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené. Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších,… (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sekáček na maso 18 cm Gourmet WÜSTHOF

Sekáček na maso 18 cm Gourmet WÜSTHOF

Sekáček na maso 18 cm Gourmet WÜSTHOF
Detail

Sekáček na maso Gourmet bez námahy naporcuje kusy masa i s kostí. Při práci oceníte především dokonalou vyváženost čepele a rukojeti, což je důležité zejména při delší práci s nožem. Široká čepel je v horní části dostatečně silná, ale zároveň velmi snadno proniká masem. S tímto sekáčkem se málokdy stane, že nůž uvízne v mase. Nerezová ocel vysoce odolává korozi. Série Gourmet Kvalitní, dobře vyvážené nože vyrobené v Solingenu Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Laserem precizně vyřezané z ocelového pásu Celokovová jádra nožů s délkou čepele 12 cm a větší Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 56–57 HRC Rockwellovy stupnice Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Gourmet představuje kvalitní nože značky WÜSTHOF v oblíbeném tradičním designu tří nýtů. Jejichž čepele jsou precizně vyřezávány laserem z ocelového pásu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Vyráběny jsou ve 12 až 14 krocích. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Rukojeť nožů Gourmet je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Gourmet získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Trn nože je laserem vyřezáván z ocelového pásu. Následně je kalen 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazuje na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 56–57° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kameny WÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené. Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších,… (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Sekáček na maso 18 cm Gourmet WÜSTHOF

Nůž na maso 18 cm Classic WÜSTHOF

Nůž na maso 18 cm Classic WÜSTHOF
Detail

Nůž na maso Classic je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který… (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Nůž na maso 18 cm Classic WÜSTHOF

Vidlička na maso 18 cm Classic WÜSTHOF

Vidlička na maso 18 cm Classic WÜSTHOF
Detail

Vidlička na maso Classic je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Elegantní rukojeť se třemi nýty padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Ideální pomocník pro porcování a servírování masa Jednoduchý elegantní design se třemi nýty Z kvalitní nerezové oceli a speciálního syntetického materiálu Robustní rukojeť pro bezpečnou a snadnou manipulaci Lze mýt v myčce nádobí (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Vidlička na maso 18 cm Classic WÜSTHOF

Nůž na maso 20 cm Classic WÜSTHOF

Nůž na maso 20 cm Classic WÜSTHOF
Detail

Nůž na maso Classic je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který… (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Nůž na maso 20 cm Classic WÜSTHOF

Sekáček na maso Classic Wüsthof 16 cm

Sekáček na maso Classic Wüsthof 16 cm
Detail

Sekáček s velkou a silnou čepelí, která se používá k rozseknutí kostí. Sekáček je součástí řady Classic, ve které najdete nože kované z jednoho kusu kvalitní oceli v odlehčeném designu, díky kterému je čepel pružnější, a který snižuje únavu při krájení. Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré. Nože jsou vybaveny ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktický sekáček s velkou a silnou čepelí Ideální pro sekání kostí Řada Classic Kovaný z jednoho kusu prvotřídní oceli Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella Ostří je kontrolováno laserem Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Hygienický Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 16 cm Celková délka: 29,7 cm Výška čepele: 7 cm Hmotnost: 490 g (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Sekáček na maso Classic Wüsthof 16 cm

Vidlička na maso Gourmet Wüsthof 16 cm

Vidlička na maso Gourmet Wüsthof 16 cm
Detail

Tuto vidličku z řady Gourmet lze použít na servírování nebo dranžírování. Pomocí hrotů lze otestovat, zda je pokrm připraven. Je vyrobena z kvalitní nerezové oceli. Komfortní a ergonomicky tvarovaná rukojeť je vyrobená ze speciálního syntetického černého materiálu. Specifikace: Praktická vidlička na maso Řada Gourmet Kvalitní nerezová ocel Ergonomická pohodlná rukojeť ze syntetiky Rukojeť je s ocelovou částí spojena bezespárově Lze mýt v myčce na nádobí Délka pracovní části: 16 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Vidlička na maso Gourmet Wüsthof 16 cm

Vidlička na maso Gourmet Wüsthof 16 cm

Vidlička na maso Gourmet Wüsthof 16 cm
Detail

Tuto vidličku z řady Gourmet lze použít na servírování nebo dranžírování. Pomocí hrotů lze otestovat, zda je pokrm připraven. Je vyrobena z kvalitní nerezové oceli. Komfortní a ergonomicky tvarovaná rukojeť je vyrobená ze speciálního syntetického černého materiálu. Specifikace: Praktická vidlička na maso Řada Gourmet Kvalitní nerezová ocel Ergonomická pohodlná rukojeť ze syntetiky Rukojeť je s ocelovou částí spojena bezespárově Lze mýt v myčce na nádobí Délka pracovní části: 16 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Vidlička na maso Gourmet Wüsthof 16 cm

Vidlička na maso 18 cm Classic WÜSTHOF

Vidlička na maso 18 cm Classic WÜSTHOF
Detail

Vidlička na maso Classic je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Elegantní rukojeť se třemi nýty padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Ideální pomocník pro porcování a servírování masa Jednoduchý elegantní design se třemi nýty Z kvalitní nerezové oceli a speciálního syntetického materiálu Robustní rukojeť pro bezpečnou a snadnou manipulaci Lze mýt v myčce nádobí (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Vidlička na maso 18 cm Classic WÜSTHOF

Sekáček na maso 18 cm Gourmet WÜSTHOF

Sekáček na maso 18 cm Gourmet WÜSTHOF
Detail

Sekáček na maso Gourmet bez námahy naporcuje kusy masa i s kostí. Při práci oceníte především dokonalou vyváženost čepele a rukojeti, což je důležité zejména při delší práci s nožem. Široká čepel je v horní části dostatečně silná, ale zároveň velmi snadno proniká masem. S tímto sekáčkem se málokdy stane, že nůž uvízne v mase. Nerezová ocel vysoce odolává korozi. Série Gourmet Kvalitní, dobře vyvážené nože vyrobené v Solingenu Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Laserem precizně vyřezané z ocelového pásu Celokovová jádra nožů s délkou čepele 12 cm a větší Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 56–57 HRC Rockwellovy stupnice Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Gourmet představuje kvalitní nože značky WÜSTHOF v oblíbeném tradičním designu tří nýtů. Jejichž čepele jsou precizně vyřezávány laserem z ocelového pásu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Vyráběny jsou ve 12 až 14 krocích. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Rukojeť nožů Gourmet je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Gourmet získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Trn nože je laserem vyřezáván z ocelového pásu. Následně je kalen 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazuje na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 56–57° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kameny WÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené. Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších,… (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Sekáček na maso 18 cm Gourmet WÜSTHOF

Nůž na maso 20 cm Classic WÜSTHOF

Nůž na maso 20 cm Classic WÜSTHOF
Detail

Nůž na maso Classic je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který… (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Nůž na maso 20 cm Classic WÜSTHOF

Fackelmann Palička na maso 26 cm, SENSE

Detail

Praktická palička na maso SENSE v délce 26 cm od výrobce Fackelmann. Palička nabízí dvě plochy na klepání, jednu hladkou pro jemné maso a druhou hrubší pro větší maso. Měkká rukojeť pro lehkou manipulaci. Elegantní černo-stříbrné provedení. A o mytí se postará myčka. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Palička na maso 26 cm, SENSE

BANQUET Palička na maso TINTO 24 cm

BANQUET Palička na maso TINTO 24 cm
Detail

Oboustranná palička na maso TINTO je vhodná pro naklepávání všech druhů masa. Palička je vyrobena z hliníku. Rukojeť je ze speciálního plastu, který má protiskluzovou úpravu. Paličku díky plastové rukojeti nedoporučujeme dávat do myčky nádobí. (4home.cz)

Podobné produkty ako BANQUET Palička na maso TINTO 24 cm

Nůž na maso 23 cm Classic WÜSTHOF

Nůž na maso 23 cm Classic WÜSTHOF
Detail

Nůž na maso Classic je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který… (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Nůž na maso 23 cm Classic WÜSTHOF

Nůž na maso 20 cm Ikon WÜSTHOF

Nůž na maso 20 cm Ikon WÜSTHOF
Detail

Nůž na maso Ikon je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série Ikon Luxusní kované nože špičkové kvality vyrobené v Solingenu Krásná rukojeť z výběrového dřeva grenadill Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Každý nůž je unikátní, perfektně vyvážený Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože nejsou vhodné pro umývání v myčce nádobí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Značka WÜSTHOF zařadila do svého sortimentu luxusní sérii nožů Ikon, které jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Jde o nože perfektně vyvážené s dokonalým ostřím. Výjimečnou ostrost nožů Ikon zajišťuje přesné ruční honování a finální leštění čepelí. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. Dřevěná třínýtá rukojeť nožů Ikon z afrického dřeva grenadill zaujme hned na první pohled. Její dynamický tvar nenechá žádného kuchaře chladným. Rukojeť plně vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak dokonale kombinuje moderní design a elegantní strukturu dřeva, kterému se také říká mozambický eben. WÜSTHOF, to jsou nože špičkové kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Ikon plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z afrického dřeva grenadill. Jde o velmi trvanlivé, tvrdé dřevo s hustotou vyšší než eben. Díky vysokému obsahu pryskyřice je relativně necitlivé vůči vlhkosti, avšak není vhodné pro mytí v myčce nádobí. Dřevěné střenky nožů série Ikon jsou ke stopce pevně přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kamenyWÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené. Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších, vysoce automatizovaných výrobních procesů na světě. Například při výrobě nožů v téměř 40 krocích používá na 100 robotů. Nože značky WÜSTHOF jsou dnes prodávány ve více než 80 zemích světa. Díky použití špičkových materiálů a moderních technologií řízených počítači jsou pohodlné k použití a přípravě jídla. Kulinářské potěšení samo o sobě. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Nůž na maso 20 cm Ikon WÜSTHOF
Orion Palička na maso nerez LUXY , Orion Jehla grilovací nerez 10 ks , HENDI podnos na maso nerez 508206 (508206), HENDI podnos na maso nerez 508107 (508107), Plastový obal na květináč Paris, bílá, 19,5 x 19,5 cm, Dřevěná palička na maso, 30 cm, Orion Sekáček na maso, 16 cm, Jehla grilovací, 100 cm (143097), WESTMARK Jehla na marinování (61422280), Tescoma Jehla na špíz PRESTO 30 cm, 6 ks, marinovaci jehla, BANQUET Palička na maso TINTO 24 cm, BANQUET Láhev na olej a ocet EXCELLENT,19,5 cm, TESCOMA Jehla na špíz PRESTO 30 cm, 6 ks (8595028425710), TESCOMA Jehla na špíz PRESTO 20 cm, 6 ks (8595028425703), Nůžky zahradní, 19,5 cm, WINLAND (145091), Továrna na maso (9788025738689), zavarovaci sklenice na maso, elektricky mlynek na maso, BANQUET AKCENT MAT 22 cm, na maso (28507108), orion jehla marinovaci, KDS 3710 jehla na závitky, 10ks (205437), Kožený náramek 19,5 cm – lebka PD0472 (15369), Skleněná váza Spring, 14 x 19,5 cm, Crystalex Skleněná váza, 7 x 19,5 cm , Kožený náramek 19,5 cm – PD0775-2 (15437), Ebi Crag 28,5 × 19,5 × 24 cm (4047059443453), Zolux Strážce 5,5 × 2,9 × 19,5 cm (3336023522142), BANQUET Palička dřevěná na maso BRILLANTE 30 cm, okovená, Kesper Mísa na ovoce a sušenky mangové dřevo 19,5 cm (20291)