Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Digitální teploměr na maso de Buyer 20 cm
Přesný digitální teploměr pro kontrolu teploty masa během vaření. Okamžité zobrazení teploty v rozmezí od -50 °C do +200 °C. Špičatá sonda z nerezové oceli o délce 12 cm zajišťuje snadný průnik masem. Není vhodný do trouby ani do myčky na nádobí. Specifikace: Teploměr pro kontrolu teploty masa Digitální Teplota od -50 °C do +200 °C Špičatá sonda z nerezové oceli Délka: 12 cm Nevhodné do trouby a myčky na nádobí
Podívejte se také Toro Sada forem na tartaletky, 13 cm, 2 ks
Digitální teploměr na maso de Buyer 20 cm
Přesný digitální teploměr pro kontrolu teploty masa během vaření. Okamžité zobrazení teploty v rozmezí od -50 °C do +200 °C. Špičatá sonda z nerezové oceli o délce 12 cm zajišťuje snadný průnik masem. Není vhodný do trouby ani do myčky na nádobí. Specifikace: Teploměr pro kontrolu teploty masa Digitální Teplota od -50 °C do +200 °C Špičatá sonda z nerezové oceli Délka: 12 cm Nevhodné do trouby a myčky na nádobí
Podívejte se také teplomer
Digitální teploměr na maso de Buyer 20 cm
Přesný digitální teploměr pro kontrolu teploty masa během vaření. Okamžité zobrazení teploty v rozmezí od -50 °C do +200 °C. Špičatá sonda z nerezové oceli o délce 12 cm zajišťuje snadný průnik masem. Není vhodný do trouby ani do myčky na nádobí. Specifikace: Teploměr pro kontrolu teploty masa Digitální Teplota od -50 °C do +200 °C Špičatá sonda z nerezové oceli Délka: 12 cm Nevhodné do trouby a myčky na nádobí
Podívejte se také Dřevěná palička na maso, 30 cm
Podívejte se také
- Orion Sekáček na maso, 16 cm
- BANQUET Palička na maso TINTO 24 cm
- TORO Forma na bábovku 25x10,4 cm (390111)
- TORO FORMA NA BAGETY 38x24,5 cm (8591177098652)
- TORO Kráječ na vejce 15x8 cm (260172)
- TORO Forma na dort, 28x3 cm (390152)
- venkovni teplomer
- Laney Audiohub 4X4 (AH-4X4)
- teplomer spalin na kamna a kotle
- elektricky mlynek na maso
- zavarovaci sklenice na maso
- BANQUET AKCENT MAT 22 cm, na maso (28507108)
- HENDI hák na maso 90 x 4 mm 513538 (513538)
- TORO Forma na koláč, průměr 27,5 cm (390126)
- teplomer do trouby
- teplomer do grilu
- teplomer digital exacto
- nuvita usni teplomer
- BANQUET Palička dřevěná na maso BRILLANTE 30 cm, okovená
- HENDI palička na maso (80174)
EH Teploměr na maso, nerez, 5,4 x 12 cm
Nerezový teploměr na pečení masa s kulatou stupnicí, indikující teplotu uvnitř potravin do 120 stupnů pro kontrolu ideální teploty na propečení, se stane skvělým pomocníkem u vás v kuchyni. Díky tomuto teploměru dosáhnete vnitřní teploty, různých druhů masa ať už na pánvi nebo v troubě, která je ideální pro jejich úpravu. Teploměr je odolný vůči teplotám do 300 stupnů Celsia.
Objev podobné jako EH Teploměr na maso, nerez, 5,4 x 12 cm
Weis Teploměr na maso (15305)
Kuchyňský teploměr - mechanický typ, určen na pečení, obsahuje teplotní sondu o délce 10 cm, minimální teplota 0 °C, maximální teplota 120 °C Vpichovací teploměr na maso značky Weis je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli. Nabízí rozsah teplot od 0 - 120 °C. S ukazatelem vhodné teploty pro úpravu různých druhů masa bude příprava jídla snadná, rychlá a precizní. Jednoduše zapíchněte hrot teploměru do masa a zjistěte jeho přesný stupeň propečení! Klíčové vlastnostikvalitní provedenírozsah teplot od 0 - 120 °Copatřen vpichovacím hrotemukazatel vhodné teploty dle druhu masasnadno omyvatelnýpřesnýRozměry:5,5 × 12 cm
Objev podobné jako Weis Teploměr na maso (15305)
MEATER+ bezdrátový teploměr na maso
Bezdrátová sonda vhodná do grilu i do udírny s dosahem až 50 mFunguje i v izolovaných dvouplášťových udírnáchMEATER je první skutečně bezdrátový teploměr na maso s přenosem naměřené teploty na chytrý telefon s aplikací Meather AppAplikace je v českém ja
Objev podobné jako MEATER+ bezdrátový teploměr na maso
MEATER bezdrátový teploměr na maso
Bezdrátová sonda vhodná do grilu i do udírnyVpichový teploměr je s chytrým telefonem propojen přes Bluetooth s dosahem 10 mPokud víte že budete od udírny nebo grilu dál, volte verzi sondy z větším dosahem
Objev podobné jako MEATER bezdrátový teploměr na maso
Teploměr na maso černý WMF
Teploměr na maso WMF ve stručnosti: S potiskem symbolů nejčastěji používaných druhů masa: hovězí, telecí, jehněčí, vepřové, drůbež Lze ponechat v troubě po celou dobu pečení Měří vnitřní teplotu masa a hlídá proces pečení za vás K určení teploty stačí krátký pohled přes dveře trouby Měří teploty od 0 °C do + 110 °C, odolá teplotám do 250 °C Vhodné do myčky nádobí
Objev podobné jako Teploměr na maso černý WMF
Teploměr na maso černý WMF
Teploměr na maso WMF ve stručnosti: S potiskem symbolů nejčastěji používaných druhů masa: hovězí, telecí, jehněčí, vepřové, drůbež Lze ponechat v troubě po celou dobu pečení Měří vnitřní teplotu masa a hlídá proces pečení za vás K určení teploty stačí krátký pohled přes dveře trouby Měří teploty od 0 °C do + 110 °C, odolá teplotám do 250 °C Vhodné do myčky nádobí
Objev podobné jako Teploměr na maso černý WMF
Teploměr na maso černý WMF
Teploměr na maso WMF ve stručnosti: S potiskem symbolů nejčastěji používaných druhů masa: hovězí, telecí, jehněčí, vepřové, drůbež Lze ponechat v troubě po celou dobu pečení Měří vnitřní teplotu masa a hlídá proces pečení za vás K určení teploty stačí krátký pohled přes dveře trouby Měří teploty od 0 °C do + 110 °C, odolá teplotám do 250 °C Vhodné do myčky nádobí
Objev podobné jako Teploměr na maso černý WMF
Kela Teploměr na maso Punkto
Teploměr na měření teploty uvnitř masa při jeho tepelné úpravě zaručí, že bude maso zdravě propečené a připravené při správné teplotě. Výborný pomocník při pečení masa a masných specialit a také při letním grilování. Ukazatel teploty cca od 0 °C do 120 °C. Materiál: nerez, sklo.
Objev podobné jako Kela Teploměr na maso Punkto
Digitální teploměr na maso Pit Boss
Velmi přesný digitální teploměr pro měření teploty v grilovaném maseDigitální teploměr Pit Boss měří teplotu ve stupních Celsia a FahrenheitaVýše naměřené teploty se zobrazí na velkém oranžovém LED displeji během několika sekund po zastrčení sondy do grilovaného masaSkládací sonda teploměru vyrobena z nerezové oceliRozsah měřitelných teplot - 50 °C - 300 °C (-58 °F - 572 °F)Automatické zapnutí/vypnutí teploměruSnadné čištění - vyžaduje je
Objev podobné jako Digitální teploměr na maso Pit Boss
Teploměr na maso Outdoorchef Gourmet Check Pro
Digitální teploměr Outdoorchef se dvěma vpichovacími jehlami Gourmet Check Pro pro přesné měření teploty uvnitř masaTeploměr měří teplotu uvnitř masa i okolní teplotu a je vhodný pro všechny typy grilů i domácí troubyMožnost připojení přes Bluetooth s dosahem až 100 mNastavitelný alarm pro všechny tři teploty a časovačDigitální displej je možné nastavit, aby zobrazoval výši teploty ve °C nebo °FRozmezí měřených teplot 0 °C - 300 °CTeplomě
Objev podobné jako Teploměr na maso Outdoorchef Gourmet Check Pro
Alpina Teploměr na maso Alpina, vpichovací
Teploměr Alpina změří a ukáže, zda už má maso ideální teplotu. Pečete a grilujete? Tak to vám teploměr na maso přijde určitě vhod. Na přehledném ukazateli s vyobrazením konkrétního druhu masa a teplotou od 0 °C do 120 °C ukáže, zda už má uvnitř správnou teplotu. Stačí, když v průběhu pečení či grilování zabodnete do masa vpichovací jehlu ze zdravotně nezávadné oceli a ihned budete vědět, jak na tom je. Teploměr je naprosto bezpečnou pomůckou na kontrolu masa v troubě, na grilu či pečeného na pánvi.
Objev podobné jako Alpina Teploměr na maso Alpina, vpichovací
Pit Boss Digitální teploměr na maso (40869)
Kuchyňský teploměr - digitální typ, určen na vaření Digitální kuchyňský teploměr Pit Boss bude praktickou pomůckou do domácnosti. Určen je především k použití při přípravě jídel, abyste si mohli zkontrolovat teplotu během přípravy pokrmu. Hlavní vlastnosti produktu Pit Boss Digitální teploměr na maso Digitální kuchyňský teploměr Pit Boss si v kuchyni zamilujete Hodí se při přípravě jídel
Objev podobné jako Pit Boss Digitální teploměr na maso (40869)
WMF 608636030 Teploměr na maso černý (608636030)
Kuchyňský teploměr na maso (hovězí, telecí, jehněčí, vepřové nebo drůbeží), ilustrace na displeji ukazují ideální teplotní rozsah, rozsah měření: 10°C - 110°C, tepelně odolný až do 250°C, lze ho ponechat během pečení v troubě, nerezová ocel Cromargan® 18/10, tepelně odolné sklo, ruční mytí Mechanický kuchyňský teploměr WMF bude ideálním pomocníkem do domácnosti. Vybavený je jednou teplotní sondou, pomocí které budete moci měřit teplotu pokrmů. Teploměr snese teploty v rozmezí od 10 °C do 110 °C. Zásadní přednosti produktu WMF 608636030 Teploměr na maso černý Mechanický kuchyňský teploměr WMF si v kuchyni zamilujete K měření využívá jednu teplotní sondu Neublíží mu teploty v rozmezí od 10 °C do 110 °C
Objev podobné jako WMF 608636030 Teploměr na maso černý (608636030)
KINGHOFF Teploměr na maso Kh-3697 (5908287236974)
Kuchyňský teploměr - mechanický typ, určen na vaření, obsahuje teplotní sondu, minimální teplota 0 °C, maximální teplota 120 °C Mechanický kuchyňský teploměr KINGHOFF je praktickou pomůckou do vaší domácnosti. Je ideální pro použití při přípravě jídel, aby bylo sledování ideální teploty připravovaného pokrmu snazší. Vybavený je jednou teplotní sondou, díky které můžete měřit teplotu pokrmů. Teploměr je odolný vůči teplotám v rozsahu od 0 °C do 120 °C. Klíčové přednosti produktu KINGHOFF Teploměr na maso Kh-3697 Mechanický kuchyňský teploměr KINGHOFF si v kuchyni určitě oblíbíte Vhodný na přípravu jídel K měření využívá jednu teplotní sondu Neublíží mu teploty v rozmezí od 0 °C do 120 °C
Objev podobné jako KINGHOFF Teploměr na maso Kh-3697 (5908287236974)
MEATER 2 Plus bezdrátový teploměr na maso
Bezdrátová, vodotěsná sonda vhodná do grilu i do udírny s dosahem až 75 mFunguje i v izolovaných dvouplášťových udírnách, fritézách i keramickém griluMEATER je první skutečně bezdrátový teploměr na maso s přenosem naměřené teploty na chytrý telefon s aplikací Meather AppAplikace je v českém jazyceTeploměr vám umožní sledovat v aplikaci na telefonu teplotu v mase, jednoduše si navolíte postup přípravy podle navolených parametrů - např. typ masa a jeho propeče
Objev podobné jako MEATER 2 Plus bezdrátový teploměr na maso
KINGHOFF Teploměr na maso Kh-1149 (5908287211490)
Kuchyňský teploměr - mechanický typ, určený je na vaření, obsahuje teplotní sondu, minimální teplota -20 °C, maximální teplota 200 °C Mechanický kuchyňský teploměr KINGHOFF se stane opravdovým pomocníkem v domácnosti. Hodí se pro užití při přípravě jídel, abyste mohli jednoduše sledovat správnou teplotu připravovaného pokrmu. Disponuje jednou teplotní sondou, pomocí které budete moci měřit teplotu pokrmů. Teploměr je odolný vůči teplotám v rozsahu od -20 °C do 200 °C. Zásadní vlastnosti produktu KINGHOFF Teploměr na maso Kh-1149 Mechanický kuchyňský teploměr KINGHOFF se stane vaším kuchyňským pomocníkem Hodí se při přípravě jídel K měření využívá jednu teplotní sondu Poradí si s teplotami v rozmezí od -20 °C do 200 °C
Objev podobné jako KINGHOFF Teploměr na maso Kh-1149 (5908287211490)
Digitální teploměr na maso Profi Plus WMF
Digitální teploměr na maso Profi Plus má v kuchyni všestranné využití. Můžete jej použít například u teplých a studených nápojů a pokrmů. Tento teploměr se vyznačuje extrémně krátkou dobou reakce a měření v rozsahu 4-10 vteřin. Můžete s ním měřit pokrmy nebo nápoje ve stupních Celsia nebo Fahrenheita. Rozsah měření leží mezi -40 až +200 °C resp. -40 až +392 °F a to vše s maximální odchylkou +_ 1°C od skutečné teploty. Numerický LCD displej je podsvícený a velmi světlý. Jak funguje: Nepoužívejte teploměr v zavřené troubě. Zasuňte jej nebo přidržte na několik vteřin u pokrmu - a hotovo! Teploměr stačí očistit utěrkou - NENÍ vhodný do myčky. Pod sérií "Profi Plus" se skrývá přes 100 různých pomocníků do kuchyně, které dostojí i nejvyšším požadavkům profesionálních kuchyní. Robustní provedení v kvalitním Cromarganu® (ušlechtilá nerezová ocel 18/10), je zcela stabilní a trvanlivé, voděodolné a zaručeně vhodné do myčky nádobí - jednoduše nezničitelné. Náročný a současně nadčasový design sluší každé moderní kuchyni.
Objev podobné jako Digitální teploměr na maso Profi Plus WMF
Digitální teploměr na maso Profi Plus WMF
Digitální teploměr na maso Profi Plus má v kuchyni všestranné využití. Můžete jej použít například u teplých a studených nápojů a pokrmů. Tento teploměr se vyznačuje extrémně krátkou dobou reakce a měření v rozsahu 4-10 vteřin. Můžete s ním měřit pokrmy nebo nápoje ve stupních Celsia nebo Fahrenheita. Rozsah měření leží mezi -40 až +200 °C resp. -40 až +392 °F a to vše s maximální odchylkou +_ 1°C od skutečné teploty. Numerický LCD displej je podsvícený a velmi světlý. Jak funguje: Nepoužívejte teploměr v zavřené troubě. Zasuňte jej nebo přidržte na několik vteřin u pokrmu - a hotovo! Teploměr stačí očistit utěrkou - NENÍ vhodný do myčky. Pod sérií "Profi Plus" se skrývá přes 100 různých pomocníků do kuchyně, které dostojí i nejvyšším požadavkům profesionálních kuchyní. Robustní provedení v kvalitním Cromarganu® (ušlechtilá nerezová ocel 18/10), je zcela stabilní a trvanlivé, voděodolné a zaručeně vhodné do myčky nádobí - jednoduše nezničitelné. Náročný a současně nadčasový design sluší každé moderní kuchyni.
Objev podobné jako Digitální teploměr na maso Profi Plus WMF
Digitální teploměr na maso Profi Plus WMF
Digitální teploměr na maso Profi Plus má v kuchyni všestranné využití. Můžete jej použít například u teplých a studených nápojů a pokrmů. Tento teploměr se vyznačuje extrémně krátkou dobou reakce a měření v rozsahu 4-10 vteřin. Můžete s ním měřit pokrmy nebo nápoje ve stupních Celsia nebo Fahrenheita. Rozsah měření leží mezi -40 až +200 °C resp. -40 až +392 °F a to vše s maximální odchylkou +_ 1°C od skutečné teploty. Numerický LCD displej je podsvícený a velmi světlý. Jak funguje: Nepoužívejte teploměr v zavřené troubě. Zasuňte jej nebo přidržte na několik vteřin u pokrmu - a hotovo! Teploměr stačí očistit utěrkou - NENÍ vhodný do myčky. Pod sérií "Profi Plus" se skrývá přes 100 různých pomocníků do kuchyně, které dostojí i nejvyšším požadavkům profesionálních kuchyní. Robustní provedení v kvalitním Cromarganu® (ušlechtilá nerezová ocel 18/10), je zcela stabilní a trvanlivé, voděodolné a zaručeně vhodné do myčky nádobí - jednoduše nezničitelné. Náročný a současně nadčasový design sluší každé moderní kuchyni.
Objev podobné jako Digitální teploměr na maso Profi Plus WMF
TFA Vpichový digitální teploměr na maso TFA 14.1512.01 (TFA14.1512.01)
Kuchyňský teploměr - digitální typ, určený je na pečení a na vaření, obsahuje teplotní sondu, časovač, zvukový alarm, výběr jednotek °C/°F a nastavení teploty, podsvícený displej a magnet, pohání jej 2× AAA, minimální teplota -20 °C, maximální teplota 300 °C Díky možnosti kontrolovat během pečení teplotu uvnitř masa se vám již nestane, že by připravované maso či drůbež při podávání byly vysušené či naopak nedopečené. Teploměr se sondou oceníte také při přípravě steaků. Doba jejich přípravy k dosažení žádaného stupně propečení závisí na použitém zdroji tepla a jejich tloušťce. Digitální vpichový teploměr TFA 14.1512.01 KÜCHEN-CHEF pomocí vpichového čidla zjistí aktuální teplotu uvnitř masa a zároveň i okolní teplotu v troubě. Při dosažení cílové teploty uvnitř masa se ozve zvukový alarm. Nastavit můžete alarm také pro horní a dolní rozmezí teplot v troubě či grilu. Teploměr potěší časovačem a přehledným podsvíceným displejem, můžete ho postavit na...
Objev podobné jako TFA Vpichový digitální teploměr na maso TFA 14.1512.01 (TFA14.1512.01)
MEATER Block sada bezdrátových teploměrů na maso
Bezdrátové sondy vhodné do grilu i do udírny s dosahem až 50 mSada obsahuje 4 teplotní sondy a digitální panelMEATER je první skutečně bezdrátový teploměr na maso s přenosem naměřené teploty na chytrý telefon s aplikací Meather AppAplikace je v českém jazyceTeploměry vám umožní
Objev podobné jako MEATER Block sada bezdrátových teploměrů na maso
Valdinox Nerezová palička na maso 23 x 4 x 4 cm
Praktická, funkční, oboustranná palička Valdinox s tradičním a elegantním vzhledem, ideální pro naklepání masa na řízky. Palička z odolné slitiny zinku, zaručuje dlouhý a spolehlivý provoz. Zvlněný povrch hlavy usnadňuje přesné rozklepání masa. Díky vhodně profilované rukojeti pohodlně padne do ruky a zajišťuje komfort při práci. Protiskluzový materiál zaručuje pevné uchopení paličky.Kolekce kuchyňských produktů Valdinox byla vytvořena pro lidi, pro které je vaření víc než jen každodenní povinností. Praktické, kvalitní nářadí bude nenahraditelným pomocníkem v každé kuchyni.
Objev podobné jako Valdinox Nerezová palička na maso 23 x 4 x 4 cm
Alpina Nůž na maso, 33,5 cm
Elegantní nůž od Alpiny je spolehlivým pomocníkem pro porcování masa. Jeho kvalitní nabroušené ostří z nerezové oceli zajišťuje precizní a snadné krájení i tvrdších kousků masa. S ergonomickou rukojetí se nůž pohodlně drží v dlani, minimalizuje vznik otlaků a zaručuje přesný řez. S tímto nožem získáte nejen efektivní nástroj pro krájení masa, ale i stylový doplněk do vaší kuchyně.
Objev podobné jako Alpina Nůž na maso, 33,5 cm
Palička na maso TINTO 24 cm
Oboustranná palička pro naklepávání masa vyrobená z kvalitního hliníku a s rukojetí ze speciálního plastu s protiskluzovou úpravou bude skvělým pomocníkem v každé kuchyni. Výrobek není vhodný do myčky nádobí. Materiál: hliník, plast Délka: 24 cm
Objev podobné jako Palička na maso TINTO 24 cm
Orion Sekáček na maso, 16 cm
Sekáček na maso z kvalitní nerezové oceli oceníte při porcování masa s kostí. Skvěle padne do ruky. Sekáček na maso je určen k opracovávání a porcování masa. Oproti nožům je přizpůsobený k sekání masa a kostí - jeho celková konstrukce je výrazně těžší, což umožňuje vyvinutí větší kinetické energie. Ta je následně použita při dopadu sekáčku, což napomůže přeseknutí silnějších částí masa i kostí, než jaké dokáže rozdělit nůž jakéhokoliv tvaru. Není vhodný na extrémně silné kosti (stehenní,…), hrozí vylomení nebo zlomení čepele, popřípadě úraz. Sekáček lze využít i na drobné krájení zeleniny (přitlačením druhé ruky na tupou stranu čepele a krájení kolébavým pohybem), zejména při krouhání zelí, kapusty a další zeleniny. Perfektní při přípravě pokrmů asijské kuchyně.Je vhodný do myčky nádobí. Délka ostří 16 cm.
Objev podobné jako Orion Sekáček na maso, 16 cm
Dřevěná palička na maso, 30 cm
Připravujete-li řízky, masové závitky, kapsy nebo roštěnky, kvalitní palička na maso by ve vaší kuchyni rozhodně neměla chybět. Tato je vyrobená z kvalitního dřeva a je opatřena oboustranným kovovým zakončením. Výborně se hodí na naklepávání všech druhů masa.
Objev podobné jako Dřevěná palička na maso, 30 cm
HENDI hák na maso 90 x 4 mm 513538 (513538)
Gastro vybavení nerezavějící ocel, 90x4mm Nerezavějící ocel 90 × 4 mm.
Objev podobné jako HENDI hák na maso 90 x 4 mm 513538 (513538)
Guirca Krvavý sekáč na maso 40 cm
Krvavý sekáč na maso 40 cm Krvavý sekáč na maso je vynikajícím doplňkem pro každého, kdo chce přidat ke svému hororovému kostýmu pořádnou dávku hrůzy. Může sloužit i jako výrazná dekorace na stolech, v pozadí akce nebo jako součást strašidelného aranžmá, které vytvoří mrazivou atmosféru v jakémkoli prostoru. počet: 1 ks rozměr: 40 cm
Objev podobné jako Guirca Krvavý sekáč na maso 40 cm
Vidlice na maso Forged Olive 19 cm
Pokud patříte mezi milovníky masa, jistě se neobejdete bez praktické vidlice, pomocí které můžete maso porcovat i servírovat. Využití si najde i například při grilování či pečení. Potrpíte si na zajímavý design? Pak při výběru zvolte tuto vidlici holandské značky Forged. Ta je součástí řady Olive, která se vyznačuje elegantním designem v kontrastu s robustním provedením. Rukojeť je vyrobená ze zajímavého olivového dřeva a je zaoblená, aby se pohodlně držela v ruce. Značka Forged je známá svými speciálními a nápaditými noži, které vyrábí kováři ručně z vysoce kvalitní japonské oceli. Oceníte nejen tento kvalitní materiál s dlouhou životností, ale také kvalitu zpracování. Vidlice je ideální i jako dárek - je totiž balena do elegantní dárkové krabičky z páleného dřeva. Hlavní výhody: Praktická vidlice Ideální na manipulaci s masem či grilovanou zeleninou Z jedinečné řady Olive Vysoce kvalitní ocel Rukojeť z olivového dřeva Ruční výroba Elegantní design Robustní vzhled Zaoblená rukojeť se pohodlně drží Výjimečné zpracování Dodávána v elegantní krabici z páleného dřeva Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 19 cm Celková délka: 31 cm Materiál: nerezová ocel 18/10, olivové dřevo
Objev podobné jako Vidlice na maso Forged Olive 19 cm
Nůž na maso 18 cm Classic WÜSTHOF
Nůž na maso Classic je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který…
Objev podobné jako Nůž na maso 18 cm Classic WÜSTHOF
Nůž na maso 20 cm Classic WÜSTHOF
Nůž na maso Classic je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který…
Objev podobné jako Nůž na maso 20 cm Classic WÜSTHOF
Nůž na maso 18 cm Classic WÜSTHOF
Nůž na maso Classic je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který…
Objev podobné jako Nůž na maso 18 cm Classic WÜSTHOF
Vidlice na maso Forged Olive 19 cm
Pokud patříte mezi milovníky masa, jistě se neobejdete bez praktické vidlice, pomocí které můžete maso porcovat i servírovat. Využití si najde i například při grilování či pečení. Potrpíte si na zajímavý design? Pak při výběru zvolte tuto vidlici holandské značky Forged. Ta je součástí řady Olive, která se vyznačuje elegantním designem v kontrastu s robustním provedením. Rukojeť je vyrobená ze zajímavého olivového dřeva a je zaoblená, aby se pohodlně držela v ruce. Značka Forged je známá svými speciálními a nápaditými noži, které vyrábí kováři ručně z vysoce kvalitní japonské oceli. Oceníte nejen tento kvalitní materiál s dlouhou životností, ale také kvalitu zpracování. Vidlice je ideální i jako dárek - je totiž balena do elegantní dárkové krabičky z páleného dřeva. Hlavní výhody: Praktická vidlice Ideální na manipulaci s masem či grilovanou zeleninou Z jedinečné řady Olive Vysoce kvalitní ocel Rukojeť z olivového dřeva Ruční výroba Elegantní design Robustní vzhled Zaoblená rukojeť se pohodlně drží Výjimečné zpracování Dodávána v elegantní krabici z páleného dřeva Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 19 cm Celková délka: 31 cm Materiál: nerezová ocel 18/10, olivové dřevo
Objev podobné jako Vidlice na maso Forged Olive 19 cm
Nůž na maso 18 cm Classic WÜSTHOF
Nůž na maso Classic je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který…
Objev podobné jako Nůž na maso 18 cm Classic WÜSTHOF
Nůž na maso 23 cm Classic WÜSTHOF
Nůž na maso Classic je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který…
Objev podobné jako Nůž na maso 23 cm Classic WÜSTHOF
Vidlička na maso 16 cm Ikon WÜSTHOF
Vidlička na maso Ikon je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Elegantní rukojeť se třemi nýty padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Ideální pomocník pro porcování a servírování masa Jednoduchý elegantní design se třemi nýty Z kvalitní nerezové oceli a krásného dřeva grenadill Robustní rukojeť pro bezpečnou a snadnou manipulaci Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Nelze mýt v myčce nádobí
Objev podobné jako Vidlička na maso 16 cm Ikon WÜSTHOF
Nůž na maso 23 cm Classic WÜSTHOF
Nůž na maso Classic je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který…
Objev podobné jako Nůž na maso 23 cm Classic WÜSTHOF
Vidlička na maso 16 cm Ikon WÜSTHOF
Vidlička na maso Ikon je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Elegantní rukojeť se třemi nýty padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Ideální pomocník pro porcování a servírování masa Jednoduchý elegantní design se třemi nýty Z kvalitní nerezové oceli a krásného dřeva grenadill Robustní rukojeť pro bezpečnou a snadnou manipulaci Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Nelze mýt v myčce nádobí
Objev podobné jako Vidlička na maso 16 cm Ikon WÜSTHOF
BANQUET Palička na maso TINTO 24 cm
Oboustranná palička na maso TINTO je vhodná pro naklepávání všech druhů masa. Palička je vyrobena z hliníku. Rukojeť je ze speciálního plastu, který má protiskluzovou úpravu. Paličku díky plastové rukojeti nedoporučujeme dávat do myčky nádobí.
Objev podobné jako BANQUET Palička na maso TINTO 24 cm
Nůž na maso 20 cm Classic WÜSTHOF
Nůž na maso Classic je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který…
Objev podobné jako Nůž na maso 20 cm Classic WÜSTHOF
Nůž na maso 20 cm Classic WÜSTHOF
Nůž na maso Classic je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který…
Objev podobné jako Nůž na maso 20 cm Classic WÜSTHOF
Sekáček na maso Gourmet Zwilling 15 cm
Se sekáčkem na maso ZWILLING® Gourmet bez námahy naporcujete i velké kusy masa. Při práci oceníte především dokonalou vyváženost čepele a rukojeti, což je důležité zejména při delší práci s nožem. Široká čepel je v horní části dostatečně silná, ale zároveň velmi snadno proniká masem. S tímto sekáčkem se málokdy stane, že nůž uvízne v mase. Nerezová ocel vysoce odolává korozi. Kalení mrazem FRIODUR® je unikátní způsob tvrzení, kdy je čepel ledována a výsledná ocel dosahuje vynikajících vlastností. Sekáček je vhodný pro řezání a sekání velkých kusů masa, kotlet či žeber. Specifikace: Rukojeť z plastu, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® – čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené, laserová kontrola ostří Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Délka čepele: 15 cm
Objev podobné jako Sekáček na maso Gourmet Zwilling 15 cm
Sekáček na maso Classic Wüsthof 16 cm
Sekáček s velkou a silnou čepelí, která se používá k rozseknutí kostí. Sekáček je součástí řady Classic, ve které najdete nože kované z jednoho kusu kvalitní oceli v odlehčeném designu, díky kterému je čepel pružnější, a který snižuje únavu při krájení. Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré. Nože jsou vybaveny ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktický sekáček s velkou a silnou čepelí Ideální pro sekání kostí Řada Classic Kovaný z jednoho kusu prvotřídní oceli Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella Ostří je kontrolováno laserem Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Hygienický Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 16 cm Celková délka: 29,7 cm Výška čepele: 7 cm Hmotnost: 490 g
Objev podobné jako Sekáček na maso Classic Wüsthof 16 cm
Sekáček na maso 16 cm ZWILLING® Pro
S vetším sekáčkem na maso ZWILLING® Pro bez námahy naporcujete i velké kusy masa. Při práci oceníte především dokonalou vyváženost čepele a rukojeti, což je důležité zejména při delší práci s nožem. Široká čepel je v horní části dostatečně silná, ale zároveň velmi snadno proniká masem. S tímto sekáčkem se málokdy stane, že nůž uvízne v mase. Nerezová ocel vysoce odolává korozi. Kalení mrazem FRIODUR® je unikátní způsob tvrzení, kdy je čepel ledována a výsledná ocel dosahuje vynikajících vlastností. Sekáček je vhodný pro řezání a sekání velkých kusů masa, kotlet či žeber. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou…
Objev podobné jako Sekáček na maso 16 cm ZWILLING® Pro
Sekáček na maso Gourmet Zwilling 15 cm
Se sekáčkem na maso ZWILLING® Gourmet bez námahy naporcujete i velké kusy masa. Při práci oceníte především dokonalou vyváženost čepele a rukojeti, což je důležité zejména při delší práci s nožem. Široká čepel je v horní části dostatečně silná, ale zároveň velmi snadno proniká masem. S tímto sekáčkem se málokdy stane, že nůž uvízne v mase. Nerezová ocel vysoce odolává korozi. Kalení mrazem FRIODUR® je unikátní způsob tvrzení, kdy je čepel ledována a výsledná ocel dosahuje vynikajících vlastností. Sekáček je vhodný pro řezání a sekání velkých kusů masa, kotlet či žeber. Specifikace: Rukojeť z plastu, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® – čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené, laserová kontrola ostří Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Délka čepele: 15 cm
Objev podobné jako Sekáček na maso Gourmet Zwilling 15 cm
Sekáček na maso Classic Wüsthof 16 cm
Sekáček s velkou a silnou čepelí, která se používá k rozseknutí kostí. Sekáček je součástí řady Classic, ve které najdete nože kované z jednoho kusu kvalitní oceli v odlehčeném designu, díky kterému je čepel pružnější, a který snižuje únavu při krájení. Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré. Nože jsou vybaveny ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktický sekáček s velkou a silnou čepelí Ideální pro sekání kostí Řada Classic Kovaný z jednoho kusu prvotřídní oceli Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella Ostří je kontrolováno laserem Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Hygienický Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 16 cm Celková délka: 29,7 cm Výška čepele: 7 cm Hmotnost: 490 g
Objev podobné jako Sekáček na maso Classic Wüsthof 16 cm
Sekáček na maso Classic Wüsthof 16 cm
Sekáček s velkou a silnou čepelí, která se používá k rozseknutí kostí. Sekáček je součástí řady Classic, ve které najdete nože kované z jednoho kusu kvalitní oceli v odlehčeném designu, díky kterému je čepel pružnější, a který snižuje únavu při krájení. Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré. Nože jsou vybaveny ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktický sekáček s velkou a silnou čepelí Ideální pro sekání kostí Řada Classic Kovaný z jednoho kusu prvotřídní oceli Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella Ostří je kontrolováno laserem Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Hygienický Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 16 cm Celková délka: 29,7 cm Výška čepele: 7 cm Hmotnost: 490 g
Objev podobné jako Sekáček na maso Classic Wüsthof 16 cm
Sekáček na maso Gourmet Zwilling 15 cm
Se sekáčkem na maso ZWILLING® Gourmet bez námahy naporcujete i velké kusy masa. Při práci oceníte především dokonalou vyváženost čepele a rukojeti, což je důležité zejména při delší práci s nožem. Široká čepel je v horní části dostatečně silná, ale zároveň velmi snadno proniká masem. S tímto sekáčkem se málokdy stane, že nůž uvízne v mase. Nerezová ocel vysoce odolává korozi. Kalení mrazem FRIODUR® je unikátní způsob tvrzení, kdy je čepel ledována a výsledná ocel dosahuje vynikajících vlastností. Sekáček je vhodný pro řezání a sekání velkých kusů masa, kotlet či žeber. Specifikace: Rukojeť z plastu, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® – čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené, laserová kontrola ostří Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Délka čepele: 15 cm
Objev podobné jako Sekáček na maso Gourmet Zwilling 15 cm
Podívejte se také
- Weis Teploměr na maso (15305)
- Kela Teploměr na maso Punkto
- mlynek na maso elektricky profi
- k mlynku na maso rohnson
- Tenderizer na maso Tescoma PRESTO
- TESCOMA tenderizer na maso HANDY
- Küchenprofi Pinzeta na maso (1068002800)
- LODOS Palička na maso (38)
- TORO Pařáček 13,3 cm (260015)
- Toro Šunkovar nerez 12x12x20 cm
- TORO Cedník 14 cm (390005)
- TORO Cedník 18 cm (260020)
- Toro Mechanický mlýnek na sůl a pepř, 35 cm,
- TORO SADA FOREM NA TARTALETKY 2ks 12.7x11.5x2.8 cm (8591177100560)
- TORO Forma na muffiny, 24 ks, 38,5x26x2,2 cm (390151)
- Toro Servírovací misky na podnosu
- eva solo digitalni venkovni teplomer 8 cm cerny
- emos e0042 bezdratovy teplomer
- bezdratovy teplomer do auta
- teplomer do vika grilu
- digitalni teplomer sft 75
- digitalni teplomer profi kuchenprofi