Tuto vidličku z řady Gourmet lze použít na servírování nebo dranžírování. Pomocí hrotů lze otestovat, zda je pokrm připraven. Je vyrobena z kvalitní nerezové oceli. Komfortní a ergonomicky tvarovaná rukojeť je vyrobená ze speciálního syntetického černého materiálu. Specifikace: Praktická vidlička na maso Řada Gourmet Kvalitní nerezová ocel Ergonomická pohodlná rukojeť ze syntetiky Rukojeť je s ocelovou částí spojena bezespárově Lze mýt v myčce na nádobí Délka pracovní části: 16 cm (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Vidlička na maso Gourmet Wüsthof 16 cm , Orion sekáček na maso, 16 cmTuto vidličku z řady Gourmet lze použít na servírování nebo dranžírování. Pomocí hrotů lze otestovat, zda je pokrm připraven. Je vyrobena z kvalitní nerezové oceli. Komfortní a ergonomicky tvarovaná rukojeť je vyrobená ze speciálního syntetického černého materiálu. Specifikace: Praktická vidlička na maso Řada Gourmet Kvalitní nerezová ocel Ergonomická pohodlná rukojeť ze syntetiky Rukojeť je s ocelovou částí spojena bezespárově Lze mýt v myčce na nádobí Délka pracovní části: 16 cm (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Vidlička na maso Gourmet Wüsthof 16 cm , Hendi vidlička na maso 350 mm 526200 (526200)Tuto vidličku z řady Gourmet lze použít na servírování nebo dranžírování. Pomocí hrotů lze otestovat, zda je pokrm připraven. Je vyrobena z kvalitní nerezové oceli. Komfortní a ergonomicky tvarovaná rukojeť je vyrobená ze speciálního syntetického černého materiálu. Specifikace: Praktická vidlička na maso Řada Gourmet Kvalitní nerezová ocel Ergonomická pohodlná rukojeť ze syntetiky Rukojeť je s ocelovou částí spojena bezespárově Lze mýt v myčce na nádobí Délka pracovní části: 16 cm (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Vidlička na maso Gourmet Wüsthof 16 cm , Wmf cedník 16 cm gourmet 645189990 (645189990)Tuto vidličku z řady Gourmet lze použít na servírování nebo dranžírování. Pomocí hrotů lze otestovat, zda je pokrm připraven. Je vyrobena z kvalitní nerezové oceli. Komfortní a ergonomicky tvarovaná rukojeť je vyrobená ze speciálního syntetického černého materiálu. Specifikace: Praktická vidlička na maso Řada Gourmet Kvalitní nerezová ocel Ergonomická pohodlná rukojeť ze syntetiky Rukojeť je s ocelovou částí spojena bezespárově Lze mýt v myčce na nádobí Délka pracovní části: 14 cm (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Vidlička na maso Gourmet Wüsthof rovná 16 cm , Dřevěná palička na maso, 30 cmTuto vidličku z řady Gourmet lze použít na servírování nebo dranžírování. Pomocí hrotů lze otestovat, zda je pokrm připraven. Je vyrobena z kvalitní nerezové oceli. Komfortní a ergonomicky tvarovaná rukojeť je vyrobená ze speciálního syntetického černého materiálu. Specifikace: Praktická vidlička na maso Řada Gourmet Kvalitní nerezová ocel Ergonomická pohodlná rukojeť ze syntetiky Rukojeť je s ocelovou částí spojena bezespárově Lze mýt v myčce na nádobí Délka pracovní části: 14 cm (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Vidlička na maso Gourmet Wüsthof rovná 16 cm , Banquet palička na maso tinto 24 cmTuto vidličku z řady Gourmet lze použít na servírování nebo dranžírování. Pomocí hrotů lze otestovat, zda je pokrm připraven. Je vyrobena z kvalitní nerezové oceli. Komfortní a ergonomicky tvarovaná rukojeť je vyrobená ze speciálního syntetického černého materiálu. Specifikace: Praktická vidlička na maso Řada Gourmet Kvalitní nerezová ocel Ergonomická pohodlná rukojeť ze syntetiky Rukojeť je s ocelovou částí spojena bezespárově Lze mýt v myčce na nádobí Délka pracovní části: 14 cm (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Vidlička na maso Gourmet Wüsthof rovná 16 cm , Wüsthof classic blok na nože světlý 12dílů (1090171201)Vidlička na maso Ikon je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Elegantní rukojeť se třemi nýty padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Ideální pomocník pro porcování a servírování masa Jednoduchý elegantní design se třemi nýty Z kvalitní nerezové oceli a krásného dřeva grenadill Robustní rukojeť pro bezpečnou a snadnou manipulaci Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Nelze mýt v myčce nádobí (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Vidlička na maso 16 cm Ikon WÜSTHOF , Wüsthof classic blok na nože světlý 5dílů (1090170501)Vidlička na maso Ikon je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Elegantní rukojeť se třemi nýty padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Ideální pomocník pro porcování a servírování masa Jednoduchý elegantní design se třemi nýty Z kvalitní nerezové oceli a krásného dřeva grenadill Robustní rukojeť pro bezpečnou a snadnou manipulaci Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Nelze mýt v myčce nádobí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Vidlička na maso 16 cm Ikon WÜSTHOF , Wüsthof classic blok na nože světlý 7dílů (1090170701)Vidlička na maso Ikon je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Elegantní rukojeť se třemi nýty padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Ideální pomocník pro porcování a servírování masa Jednoduchý elegantní design se třemi nýty Z kvalitní nerezové oceli a krásného dřeva grenadill Robustní rukojeť pro bezpečnou a snadnou manipulaci Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Nelze mýt v myčce nádobí (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Vidlička na maso 16 cm Ikon WÜSTHOF , Wüsthof classic nůž na loupání 7cm gp (1040102207)Tuto vidličku lze použít jako dranžírovací nebo servírovací. Poskytuje dobré držení v podstatě jakýchkoliv potravin. Pomocí hrotů lze otestovat, zda je pokrm připraven. Vidlička je vybavena ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktická zahnutá vidlička na maso Řada Classic Servírovací nebo dranžírovací Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Hygienická Lze mýt v myčce na nádobí Délka pracovní části: 16 cm (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Vidlička na maso Classic Wüsthof zahnutá 16 cm , Wüsthof classic blok na nože tmavý 7dílů (1090170707)Tuto vidličku lze použít jako dranžírovací nebo servírovací. Poskytuje dobré držení v podstatě jakýchkoliv potravin. Pomocí hrotů lze otestovat, zda je pokrm připraven. Vidlička je vybavena ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktická zahnutá vidlička na maso Řada Classic Servírovací nebo dranžírovací Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Hygienická Lze mýt v myčce na nádobí Délka pracovní části: 16 cm (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Vidlička na maso Classic Wüsthof zahnutá 16 cm , Továrna na maso (9788025738689)Tuto vidličku lze použít jako dranžírovací nebo servírovací. Poskytuje dobré držení v podstatě jakýchkoliv potravin. Pomocí hrotů lze otestovat, zda je pokrm připraven. Vidlička je vybavena ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktická zahnutá vidlička na maso Řada Classic Servírovací nebo dranžírovací Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Hygienická Lze mýt v myčce na nádobí Délka pracovní části: 16 cm (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Vidlička na maso Classic Wüsthof zahnutá 16 cm , Zavarovaci sklenice na masoVidlička na maso Classic Ikon je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Elegantní rukojeť se třemi nýty padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Ideální pomocník pro porcování a servírování masa Jednoduchý elegantní design se třemi nýty Z kvalitní nerezové oceli a speciálního syntetického materiálu Robustní rukojeť pro bezpečnou a snadnou manipulaci Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Lze mýt v myčce nádobí (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Wüsthof Classic Ikon vidlička na maso 16 cm 4414/16 , Elektricky mlynek na masoVidlička na maso Classic Ikon je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Elegantní rukojeť se třemi nýty padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Ideální pomocník pro porcování a servírování masa Jednoduchý elegantní design se třemi nýty Z kvalitní nerezové oceli a speciálního syntetického materiálu Robustní rukojeť pro bezpečnou a snadnou manipulaci Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Lze mýt v myčce nádobí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Wüsthof Classic Ikon vidlička na maso 16 cm 4414/16 , Banquet akcent mat 22 cm, na maso (28507108)Vidlička na maso Classic Ikon je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Elegantní rukojeť se třemi nýty padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Ideální pomocník pro porcování a servírování masa Jednoduchý elegantní design se třemi nýty Z kvalitní nerezové oceli a speciálního syntetického materiálu Robustní rukojeť pro bezpečnou a snadnou manipulaci Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Lze mýt v myčce nádobí (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Wüsthof Classic Ikon vidlička na maso 16 cm 4414/16 , Wüsthof ostřič nožů dvojitý (3050388001 )Vidlička na maso Classic Ikon crème je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Elegantní rukojeť se třemi nýty padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Ideální pomocník pro porcování a servírování masa Jednoduchý elegantní design se třemi nýty Z kvalitní nerezové oceli a speciálního syntetického materiálu Robustní rukojeť pro bezpečnou a snadnou manipulaci Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Lze mýt v myčce nádobí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Wüsthof Classic Ikon créme Vidlička na maso 16 cm 4414-0/16 , Wüsthof classic ikon nůž na chleba 23cm gp (1040331023)Vidlička na maso Classic Ikon crème je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Elegantní rukojeť se třemi nýty padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Ideální pomocník pro porcování a servírování masa Jednoduchý elegantní design se třemi nýty Z kvalitní nerezové oceli a speciálního syntetického materiálu Robustní rukojeť pro bezpečnou a snadnou manipulaci Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Lze mýt v myčce nádobí (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Wüsthof Classic Ikon créme Vidlička na maso 16 cm 4414-0/16 , Banquet palička dřevěná na maso brillante 30 cm, okovenáVidlička na maso Classic Ikon crème je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Elegantní rukojeť se třemi nýty padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Ideální pomocník pro porcování a servírování masa Jednoduchý elegantní design se třemi nýty Z kvalitní nerezové oceli a speciálního syntetického materiálu Robustní rukojeť pro bezpečnou a snadnou manipulaci Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Lze mýt v myčce nádobí (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Wüsthof Classic Ikon créme Vidlička na maso 16 cm 4414-0/16 , Küchenprofi pinzeta na maso (1068002800)Vidlička na maso Classic je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Elegantní rukojeť se třemi nýty padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Ideální pomocník pro porcování a servírování masa Jednoduchý elegantní design se třemi nýty Z kvalitní nerezové oceli a speciálního syntetického materiálu Robustní rukojeť pro bezpečnou a snadnou manipulaci Lze mýt v myčce nádobí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Vidlička na maso 18 cm Classic WÜSTHOF , Lodos palička na maso (38)Vidlička na maso Classic je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Elegantní rukojeť se třemi nýty padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Ideální pomocník pro porcování a servírování masa Jednoduchý elegantní design se třemi nýty Z kvalitní nerezové oceli a speciálního syntetického materiálu Robustní rukojeť pro bezpečnou a snadnou manipulaci Lze mýt v myčce nádobí (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Vidlička na maso 18 cm Classic WÜSTHOF , Weis teploměr na maso (15305)Vidlička na maso Classic je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Elegantní rukojeť se třemi nýty padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Ideální pomocník pro porcování a servírování masa Jednoduchý elegantní design se třemi nýty Z kvalitní nerezové oceli a speciálního syntetického materiálu Robustní rukojeť pro bezpečnou a snadnou manipulaci Lze mýt v myčce nádobí (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Vidlička na maso 18 cm Classic WÜSTHOF , Hendi palička na maso (80174)Sekáček na maso Gourmet bez námahy naporcuje kusy masa i s kostí. Při práci oceníte především dokonalou vyváženost čepele a rukojeti, což je důležité zejména při delší práci s nožem. Široká čepel je v horní části dostatečně silná, ale zároveň velmi snadno proniká masem. S tímto sekáčkem se málokdy stane, že nůž uvízne v mase. Nerezová ocel vysoce odolává korozi. Série Gourmet Kvalitní, dobře vyvážené nože vyrobené v Solingenu Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Laserem precizně vyřezané z ocelového pásu Celokovová jádra nožů s délkou čepele 12 cm a větší Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 56–57 HRC Rockwellovy stupnice Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Gourmet představuje kvalitní nože značky WÜSTHOF v oblíbeném tradičním designu tří nýtů. Jejichž čepele jsou precizně vyřezávány laserem z ocelového pásu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Vyráběny jsou ve 12 až 14 krocích. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Rukojeť nožů Gourmet je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Gourmet získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Trn nože je laserem vyřezáván z ocelového pásu. Následně je kalen 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazuje na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 56–57° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kameny WÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené. Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších,… (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Sekáček na maso 18 cm Gourmet WÜSTHOF , Kela teploměr na maso punktoSekáček na maso Gourmet bez námahy naporcuje kusy masa i s kostí. Při práci oceníte především dokonalou vyváženost čepele a rukojeti, což je důležité zejména při delší práci s nožem. Široká čepel je v horní části dostatečně silná, ale zároveň velmi snadno proniká masem. S tímto sekáčkem se málokdy stane, že nůž uvízne v mase. Nerezová ocel vysoce odolává korozi. Série Gourmet Kvalitní, dobře vyvážené nože vyrobené v Solingenu Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Laserem precizně vyřezané z ocelového pásu Celokovová jádra nožů s délkou čepele 12 cm a větší Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 56–57 HRC Rockwellovy stupnice Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Gourmet představuje kvalitní nože značky WÜSTHOF v oblíbeném tradičním designu tří nýtů. Jejichž čepele jsou precizně vyřezávány laserem z ocelového pásu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Vyráběny jsou ve 12 až 14 krocích. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Rukojeť nožů Gourmet je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Gourmet získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Trn nože je laserem vyřezáván z ocelového pásu. Následně je kalen 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazuje na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 56–57° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kameny WÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené. Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších,… (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Sekáček na maso 18 cm Gourmet WÜSTHOF , Tescoma tenderizer na maso handySekáček na maso Gourmet bez námahy naporcuje kusy masa i s kostí. Při práci oceníte především dokonalou vyváženost čepele a rukojeti, což je důležité zejména při delší práci s nožem. Široká čepel je v horní části dostatečně silná, ale zároveň velmi snadno proniká masem. S tímto sekáčkem se málokdy stane, že nůž uvízne v mase. Nerezová ocel vysoce odolává korozi. Série Gourmet Kvalitní, dobře vyvážené nože vyrobené v Solingenu Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Laserem precizně vyřezané z ocelového pásu Celokovová jádra nožů s délkou čepele 12 cm a větší Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 56–57 HRC Rockwellovy stupnice Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Gourmet představuje kvalitní nože značky WÜSTHOF v oblíbeném tradičním designu tří nýtů. Jejichž čepele jsou precizně vyřezávány laserem z ocelového pásu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Vyráběny jsou ve 12 až 14 krocích. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Rukojeť nožů Gourmet je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Gourmet získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Trn nože je laserem vyřezáván z ocelového pásu. Následně je kalen 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazuje na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 56–57° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kameny WÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené. Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších,… (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Sekáček na maso 18 cm Gourmet WÜSTHOF , Tenderizer na maso tescoma prestoTuto vidličku lze použít jako dranžírovací nebo servírovací. Poskytuje dobré držení v podstatě jakýchkoliv potravin. Pomocí hrotů lze otestovat, zda je pokrm připraven. Vidlička je vybavena ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktická vidlička na maso Řada Classic Servírovací nebo dranžírovací Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Hygienická Lze mýt v myčce na nádobí Délka pracovní části: 20 cm (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Vidlička na maso Classic Wüsthof rovná 20 cm , Mlynek na maso elektricky profiVidlička na maso Classic je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Elegantní rukojeť se třemi nýty padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Ideální pomocník pro porcování a servírování masa Jednoduchý elegantní design se třemi nýty Z kvalitní nerezové oceli a speciálního syntetického materiálu Robustní rukojeť pro bezpečnou a snadnou manipulaci Lze mýt v myčce nádobí (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Vidlička na maso 20 cm zahnutá Classic WÜSTHOF , K mlynku na maso rohnsonTuto vidličku lze použít jako dranžírovací nebo servírovací. Poskytuje dobré držení v podstatě jakýchkoliv potravin. Pomocí hrotů lze otestovat, zda je pokrm připraven. Vidlička je vybavena ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktická vidlička na maso Řada Classic Servírovací nebo dranžírovací Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Hygienická Lze mýt v myčce na nádobí Délka pracovní části: 16 cm (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Vidlička na maso Classic Wüsthof rovná 17 cm , Wüsthof classic ikon sada 2nožů (1120360201)Tuto vidličku lze použít jako dranžírovací nebo servírovací. Poskytuje dobré držení v podstatě jakýchkoliv potravin. Pomocí hrotů lze otestovat, zda je pokrm připraven. Vidlička je vybavena ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktická vidlička na maso Řada Classic Servírovací nebo dranžírovací Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Hygienická Lze mýt v myčce na nádobí Délka pracovní části: 20 cm (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Vidlička na maso Classic Wüsthof rovná 20 cm , Wüsthof ostřič nožů dvojitý gp (3069730102)Tuto vidličku lze použít jako dranžírovací nebo servírovací. Poskytuje dobré držení v podstatě jakýchkoliv potravin. Pomocí hrotů lze otestovat, zda je pokrm připraven. Vidlička je vybavena ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktická vidlička na maso Řada Classic Servírovací nebo dranžírovací Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Hygienická Lze mýt v myčce na nádobí Délka pracovní části: 20 cm (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Vidlička na maso Classic Wüsthof rovná 20 cm , Klarstein master jerky 16, sušička potravin, háček na maso, sada, 1500 w, ušlechtilá ocel, stříbrnáVidlička na maso Classic je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Elegantní rukojeť se třemi nýty padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Ideální pomocník pro porcování a servírování masa Jednoduchý elegantní design se třemi nýty Z kvalitní nerezové oceli a speciálního syntetického materiálu Robustní rukojeť pro bezpečnou a snadnou manipulaci Lze mýt v myčce nádobí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Vidlička na maso 20 cm zahnutá Classic WÜSTHOF , Wmf cedník 12 cm gourmet 645169990 (645169990)Tuto vidličku lze použít jako dranžírovací nebo servírovací. Poskytuje dobré držení v podstatě jakýchkoliv potravin. Pomocí hrotů lze otestovat, zda je pokrm připraven. Vidlička je vybavena ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktická vidlička na maso Řada Classic Servírovací nebo dranžírovací Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Hygienická Lze mýt v myčce na nádobí Délka pracovní části: 16 cm (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Vidlička na maso Classic Wüsthof rovná 17 cmTuto vidličku lze použít jako dranžírovací nebo servírovací. Poskytuje dobré držení v podstatě jakýchkoliv potravin. Pomocí hrotů lze otestovat, zda je pokrm připraven. Vidlička je vybavena ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktická vidlička na maso Řada Classic Servírovací nebo dranžírovací Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Hygienická Lze mýt v myčce na nádobí Délka pracovní části: 16 cm (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Vidlička na maso Classic Wüsthof rovná 17 cmVidlička na maso Classic je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Elegantní rukojeť se třemi nýty padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Ideální pomocník pro porcování a servírování masa Jednoduchý elegantní design se třemi nýty Z kvalitní nerezové oceli a speciálního syntetického materiálu Robustní rukojeť pro bezpečnou a snadnou manipulaci Lze mýt v myčce nádobí (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Vidlička na maso 20 cm zahnutá Classic WÜSTHOFSekáček s velkou a silnou čepelí, která se používá k rozseknutí kostí. Sekáček je součástí řady Classic, ve které najdete nože kované z jednoho kusu kvalitní oceli v odlehčeném designu, díky kterému je čepel pružnější, a který snižuje únavu při krájení. Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré. Nože jsou vybaveny ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktický sekáček s velkou a silnou čepelí Ideální pro sekání kostí Řada Classic Kovaný z jednoho kusu prvotřídní oceli Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella Ostří je kontrolováno laserem Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Hygienický Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 16 cm Celková délka: 29,7 cm Výška čepele: 7 cm Hmotnost: 490 g (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Sekáček na maso Classic Wüsthof 16 cmSekáček s velkou a silnou čepelí, která se používá k rozseknutí kostí. Sekáček je součástí řady Classic, ve které najdete nože kované z jednoho kusu kvalitní oceli v odlehčeném designu, díky kterému je čepel pružnější, a který snižuje únavu při krájení. Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré. Nože jsou vybaveny ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktický sekáček s velkou a silnou čepelí Ideální pro sekání kostí Řada Classic Kovaný z jednoho kusu prvotřídní oceli Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella Ostří je kontrolováno laserem Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Hygienický Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 16 cm Celková délka: 29,7 cm Výška čepele: 7 cm Hmotnost: 490 g (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Sekáček na maso Classic Wüsthof 16 cmSekáček s velkou a silnou čepelí, která se používá k rozseknutí kostí. Sekáček je součástí řady Classic, ve které najdete nože kované z jednoho kusu kvalitní oceli v odlehčeném designu, díky kterému je čepel pružnější, a který snižuje únavu při krájení. Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré. Nože jsou vybaveny ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktický sekáček s velkou a silnou čepelí Ideální pro sekání kostí Řada Classic Kovaný z jednoho kusu prvotřídní oceli Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella Ostří je kontrolováno laserem Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Hygienický Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 16 cm Celková délka: 29,7 cm Výška čepele: 7 cm Hmotnost: 490 g (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Sekáček na maso Classic Wüsthof 16 cmNůž na maso Classic je štíhlý nůž s robustní, 20 cm dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Vidlička na maso Classic je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Pohodlná rukojeť padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita… (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Vidlička a nůž na maso Classic WÜSTHOFNůž na maso Classic je štíhlý nůž s robustní, 20 cm dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Vidlička na maso Classic je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Pohodlná rukojeť padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita… (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Vidlička a nůž na maso Classic WÜSTHOFNůž na maso Classic Ikon je štíhlý nůž s robustní, 20 cm dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Vidlička na maso Classic Ikon je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Pohodlná rukojeť padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Série Classic Ikon Elegantní kované nože vysoké kvality vyrobené v Solingenu Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF WÜSTHOF, to jsou nože vysoké kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Elegantní série nožů Classic Ikon, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15, zaujme dynamickým tvarem, kvalitou zpracování a následně pak vysokým komfortem použití. Rukojeť nožů Classic Ikon je vyrobena z odolného syntetického materiálu v černé barvě. Vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak citlivě kombinuje moderní design a typický vzhled rukojeti se třemi nýty. Odolný materiál rukojeti snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic Ikon získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Classic Ikon plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější… (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Vidlička a nůž na maso Classic Ikon WÜSTHOFNůž na maso Classic Ikon je štíhlý nůž s robustní, 20 cm dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Vidlička na maso Classic Ikon je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Pohodlná rukojeť padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Série Classic Ikon Elegantní kované nože vysoké kvality vyrobené v Solingenu Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF WÜSTHOF, to jsou nože vysoké kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Elegantní série nožů Classic Ikon, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15, zaujme dynamickým tvarem, kvalitou zpracování a následně pak vysokým komfortem použití. Rukojeť nožů Classic Ikon je vyrobena z odolného syntetického materiálu v černé barvě. Vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak citlivě kombinuje moderní design a typický vzhled rukojeti se třemi nýty. Odolný materiál rukojeti snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic Ikon získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Classic Ikon plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější… (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Vidlička a nůž na maso Classic Ikon WÜSTHOFTento nerezový nůž je vhodný pro přesné filetování ryb, zvěřiny i masa. Unikátní flexibilní tvar čepele je funkční jak v kuchyni, tak venku v rybářském i loveckém prostředí. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický nůž na filetování masa Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 16 cm (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Filetovací nůž Gourmet Wüsthof 16 cmKuchařský víceúčelový nůž ke krájení a sekání bylinek, a také k řezání masa, zeleniny a ryb. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický kuchařský nůž Víceúčelový nůž ke krájení a sekání Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 16 cm (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž Gourmet Wüsthof 16 cmTento nerezový nůž je vhodný pro přesné filetování ryb, zvěřiny i masa. Unikátní flexibilní tvar čepele je funkční jak v kuchyni, tak venku v rybářském i loveckém prostředí. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický nůž na filetování masa Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 16 cm (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Filetovací nůž Gourmet Wüsthof 16 cmKuchařský víceúčelový nůž ke krájení a sekání bylinek, a také k řezání masa, zeleniny a ryb. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický kuchařský nůž Víceúčelový nůž ke krájení a sekání Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 16 cm (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž Gourmet Wüsthof 16 cmTento nerezový nůž je vhodný pro přesné filetování ryb, zvěřiny i masa. Unikátní flexibilní tvar čepele je funkční jak v kuchyni, tak venku v rybářském i loveckém prostředí. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický nůž na filetování masa Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 16 cm (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Filetovací nůž Gourmet Wüsthof 16 cmTento víceúčelový nůž je určen k řezání a sekání bylinek, a také ke krájení masa, zeleniny a ryb. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický víceúčelový nůž Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 16 cm (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Kuchyňský nůž Gourmet Wüsthof 16 cmTento víceúčelový nůž je určen k řezání a sekání bylinek, a také ke krájení masa, zeleniny a ryb. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický víceúčelový nůž Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 16 cm (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Kuchyňský nůž Gourmet Wüsthof 16 cmNerezová vidlice na maso od luxusní značky Berndorf-Sandrik je rozhodně kvalitním výrobkem který by měl být ve vaší kuchyni. Vidlice má nerezovou čepel dlouho dvacet centimetrů. (mall.cz)
Podobné produkty ako Berndorf-Sandrik Profi-Line vidlička na maso 20 cmHlavní výhody: elegantní vidlička na maso, kterou ocení nejen nadšení hobby kuchaři minimalizuje ztrátu šťávy při krájení větších kusů pečených či grilovaných mas, je perfektní i pro servírování masa ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s cenným grenadillovým dřevem a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů DELTA baleno v eko friendly balení Dodatečné informace: délka pracovní části: 18 cm délka rukojeti: 12,5 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: grenadillové dřevo (mosambický eben), chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Vidlička na maso DELTA GRENADILL 18 cm, hnědá, GüdeHlavní výhody: elegantní vidlička na maso, kterou ocení nejen nadšení hobby kuchaři minimalizuje ztrátu šťávy při krájení větších kusů pečených či grilovaných mas, je perfektní i pro servírování masa ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s cenným grenadillovým dřevem a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů DELTA baleno v eko friendly balení Dodatečné informace: délka pracovní části: 18 cm délka rukojeti: 12,5 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: grenadillové dřevo (mosambický eben), chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Vidlička na maso DELTA GRENADILL 18 cm, hnědá, Güde