Sonax odstraňovač samolepek (477300)

Produkt Sonax odstraňovač samolepek (477300) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Sonax odstraňovač samolepek (477300) upraviť a produkt hľadať znova.

Sonax Odstraňovač samolepek (477300)

Sonax Odstraňovač samolepek  (477300)
Detail

Odstraňovač lepidla - odstraňovač samolepek a lepidla Odstraňovač samolepek Sonax je speciálně určený pro rychlé a snadné odstranění zbytků lepidla od fólií, samolepek, etiket či dálničních známek. Použít ho můžete na všechny tvrdé povrchy, jako je sklo, lak, kov, plast, porcelán i dřevo. Disponuje systémem dvojitého rozprašování Easy-Spray, který zajistí cílenou a plošnou aplikaci bez nutnosti výměny trysek. Odstraňovač samolepek Sonax využijete v automobilu i domácnosti. Klíčové vlastnosti odstraňovače samolepek SonaxPraktický odstraňovač samolepekUrčený pro rychlé a snadné odstranění zbytků lepidla od fólií, samolepek, etiket či dálničních známekLze použít na všechny tvrdé povrchy, jako je sklo, lak, kov, plast, porcelán i dřevoDisponuje systémem dvojitého rozprašování Easy-Spray pro cílenou aplikaciOdstraňovač samolepek Sonax je vhodný pro použití v automobilu i domácnosti (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonax Odstraňovač samolepek (477300) , Sonax odstraňovač vzdušné koroze, 500ml (513200)

SONAX Odstraňovač vzdušné koroze, 500ml (513200)

SONAX Odstraňovač vzdušné koroze, 500ml (513200)
Detail

Odstraňovač rzi -, objem 500 ml Trápí vás nedobrý stav laku vašeho vozidla? Vyzkoušejte přípravek od společnosti Sonax, jenž je schopen zcela s minimem vašeho úsilí odstranit vzdušnou korozi, vápenné usazeniny i dokonce průmyslový prach. Přípravek je dodáván v 500ml balení a vydrží vám tak na opravdu dlouhou dobu. Snadná a pohodlná aplikace je zaručena přítomnosti rozprašovače, který zajistí efektivní a stejnoměrné nanesení na požadovanou plochu karoserie.Klíčové vlastnostiOdstraňuje agresivní zbytky vzdušné korozeZvyšuje životnost lakovaných plochVybaven rozprašovačemPraktické 500ml balení (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Odstraňovač vzdušné koroze, 500ml (513200) , Sonax odstraňovač zbytků hmyzu, 500ml (533200)

SONAX Odstraňovač zbytků hmyzu, 500ml (533200)

SONAX Odstraňovač zbytků hmyzu, 500ml (533200)
Detail

Odstraňovač hmyzu z auta - použití na staré laky, lak, plasty, kovy a sklo, objem 500 ml Delší jízda dálniční rychlostí a lámání jednoho kilometru za druhým se v letní sezóně neobejde bez otravných zbytků hmyzu na přední části vašeho vozidla. Pak jen stačí nechat tuto neplechu zaschnout na slunci a máte o práci postaráno. My však pro vás máme připraven produkt od společnosti Sonax, jenž je schopen zcela, s minimem vašeho úsilí tyto zbytky odstranit.Klíčové vlastnostiOdstraňuje zbytky hmyzuSnadná aplikace a rychlý účinekVybaven rozprašovačemPraktické 500ml baleníSnadná aplikaceJe naprosto univerzální a rozhodně nepoškodí ani sklo, lakované ani plastové díly či chrom. Přípravek je dodáván v 500ml balení a vydrží vám tak na opravdu dlouhou dobu. Snadná a pohodlná aplikace je zaručena díky přítomnosti rozprašovače, který zajistí efektivní a stejnoměrné nanesení na požadovanou plochu vašeho automobilu. (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Odstraňovač zbytků hmyzu, 500ml (533200) , Sonax odstraňovač pryskyřice a trusu, 400ml (390300)

SONAX Odstraňovač škrábanců z plastů, 75ml (305000)

SONAX Odstraňovač škrábanců z plastů, 75ml (305000)
Detail

Odstraňovač škrábanců - použití na plasty a škrábance, objem 75 ml Přední světlomety vašeho vozidla už utrpěly nějaký ten šrám? Nevadí. Máme pro vás připraven produkt od známé společnosti Sonax, který tento problém řeší s minimem vynaložení vaší energie. Výrobek je určen pro odstraňování škrábanců z plastů a plexiskel. Lze jej použít na poškrábaná zadní plastová okna kabrioletů, plastová skla lodí či letadel. Své využití nalezne i u motorkářů, kde bude schopen odstranit rýhy na ochranném plexisklu helmy. Přípravek je dodáván v 75ml balení a tak vám vydrží na dlouhou dobu.Klíčové vlastnostiUrčeno pro plastová skla a plexisklaDodáváno v 75ml balení (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Odstraňovač škrábanců z plastů, 75ml (305000) , Sonax xtreme (238241)

SONAX Odstraňovač pryskyřice a trusu, 400ml (390300)

SONAX Odstraňovač pryskyřice a trusu, 400ml (390300)
Detail

Odstraňovač pryskyřice - použití na lak Jaké štěstí, když vás obdaří prolétající pták malým dárkem. Na povrchu karoserie se však ptačí trus, v kombinaci s horkým letním dnem, velice snadno zapeče. Věděli jste ale, že ptačí trus obsahuje řadu velmi agresivních látek a zbytků žaludečních kyselin, které dokáží poškodit lak vozu. Předejděte zbytečnému poškození laku snadno a rychle. Máme pro vás připraven produkt od společnosti Sonax, který se poradí i se zaschlou pryskyřicí a ostatními organickými nečistotami. Klíčové vlastnostiSnadno zatočí se zaschlým ptačím trusem i pryskyřicí Snadná aplikace a rychlý účinekVybaven rozprašovačemPraktické 400ml baleníSnadná aplikaceJe naprosto univerzální a hodí se tak na čištění všech povrchů. Své uplatnění nalezne při čistění laku, skla, chromu a plastových dílů vašeho vozidla. Přípravek je dodáván v 400ml balení a vydrží vám tak na opravdu dlouhou dobu. Snadná a pohodlná aplikace... (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Odstraňovač pryskyřice a trusu, 400ml (390300) , Sonax aplikační houbička (417300)

SONAX Odstraňovač asfaltových skvrn a vosku, 300ml (334200)

SONAX Odstraňovač asfaltových skvrn a vosku, 300ml (334200)
Detail

Odstraňovač asfaltu - použití na metalíza, staré laky, kovy a disky, objem 300 ml Máme pro vás připraven produkt od společnosti Sonax, který bez větší námahy odstraňuje z laku a chromovaných částí karoserie vašeho motorového miláčka stříkance dehtu, oleje, prostředku na ochranu spodku a prostředku na uzavírání povrchu dutin. Nezalekne se ani zbytků po nalepených samolepkách či fólii. Přípravek je dodáván v 300ml balení a vydrží vám tak na opravdu dlouhou dobu. Snadná a pohodlná aplikace je zaručena díky přítomnosti rozprašovače, který zajistí efektivní a stejnoměrné nanesení na požadovanou plochu. Klíčové vlastnostiUrčeno k odstraňování skvrn od asfaltu, dehtu, olejů a různých konzervačních látekSnadná aplikace a rychlý účinekVybaven rozprašovačemPraktické 300ml balení (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Odstraňovač asfaltových skvrn a vosku, 300ml (334200) , Sonax čistič klimatizace 100ml (323100)

SONAX PROFILINE Odstraňovač vodního kamene - 1000 ml (275300)

SONAX PROFILINE Odstraňovač vodního kamene - 1000 ml (275300)
Detail

Odstraňovač vodního kamene a skvrny způsobené zaschnutím minerálních solí na vozidlech, vhodný i pro laminované povrchy, neobsahuje kyselinu fluorovodíkovou ani chlorovodíkovou (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX PROFILINE Odstraňovač vodního kamene - 1000 ml (275300) , Sonax čistič disků, 1l (430341)

Sonax Clay-Ball Sonax Sonax Clay-Ball 419700, 1 ks

Sonax Clay-Ball Sonax Sonax Clay-Ball 419700, 1 ks
Detail

Ideální pro odstranění ulpívající oberflachlichen nečistot jako rzi, zbytků hmyzu, smůla a skvrny od dehtu·Doplněk k osvědčené "P-Ball" pro leštění Lacks·Praktická a ergonomicky·Čistí šetrná k laku·Pro lak a skleněných ploch·Snadné čištění díky Abspulender zachycené nečistoty s vodou·Průhledné plastové balení s euro otvorem háček (conrad.cz)

Podobné produkty ako Sonax Clay-Ball Sonax Sonax Clay-Ball 419700, 1 ks , Sonax starthilfe - 250 ml (312100)

SONAX Xtreme (238241)

SONAX Xtreme (238241)
Detail

Čistič autoskel - objem 500 ml, vhodná pro všechny vnitřní i vnější skleněné plochy, zanechává souvislou vrstvu nano, podporující rychlé odtékání nečistot a vody Čistič SONAX Xtreme je určený pro čištění všech vnitřních i vnějších skleněných ploch v automobilu. Využít ho rovněž můžete na mytí oken, skel a zrcadel v domácnosti. Na ošetřené ploše zanechá souvislou vrstvu a vytvoří odperlovací efekt, který podporuje rychlé odtékání nečistot a vody. Jeho použití je zcela bezpečné, a to díky inovovanému složení, které bylo obohaceno o hybridní NetProtection technologii nahrazující původní nanotechnologii, i snadné. Čistič stačí nastříkat na znečištěné sklo a následně setřít utěrkou ideálně z mikrovlákna. Čistič SONAX Xtreme zaručí dokonalou čistotu skleněných ploch. Klíčové vlastnosti čističe autoskel SONAX XtremeČistič určený pro čištění všech vnitřních i vnějších skleněných ploch v automobiluVhodný i pro mytí oken, skel a zrcadel v domácnostiNa... (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Xtreme (238241) , Apli odstraňovač etiket (11303)

SONAX Aplikační houbička (417300)

SONAX Aplikační houbička (417300)
Detail

Aplikátor k nanášení leštěnky na lak, vhodná i k ošetřování plastových dílů Díky skvělým vlastnostem aplikační houbičky SONAX již nebude nanášení leštěnky na lak vašeho vozu žádný problém. Oboustranný aplikátor je vyrobený z kombinovaného materiálu. Žlutá strana slouží pro nanášení přípravku, pevnější bílá strana je určena pro uchopení. Při používání aplikační houbičky SONAX si můžete být jisti, že vám ani kapka leštěnky zbytečně neproteče. Houbičku můžete použít i na plastové díly karoserie. Klíčové vlastnosti aplikační houbičky SONAXNezbytný pomocník při péči o lak vozuAplikační houbička SONAX je oboustrannáŽlutá strana slouží pro nanášení leštěnky, bílá strana je úchopováAplikátor zajistí, že leštěnka zbytečně neprotečeSONAX aplikační houbičku lze použít i na plastové díly karoserie (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Aplikační houbička (417300) , Mueller odstraňovač tejpů (0746762005074)

SONAX - 50 ml (331541)

SONAX  - 50 ml (331541)
Detail

Rozmrazovač zámků - zámky rozmrazuje, promazává a zabraňuje dalšímu zamrznutí, stačí aplikovat jen několik kapek přímo do zámku Pokud v zimě bojujete se zamrzlými zámky, vyzkoušejte rozmrazovač zámků SONAX. Nejen, že váš zámek rozmrazí, ale promazává jej a chrání před dalším zamrznutím. Užijete jej zejména pro zámky u auta, ale také u jiných předmětů v domácnosti. Použití rozmrazovače zámků SONAX je velmi snadné. Stačí aplikovat několik kapek přímo do zámku, krátce necháte působit a poté zámek odemknete. V případě potřeby lze postup zopakovat. Klíčové vlastnosti rozmrazovače zámků SONAX Rozmrazovač zámků SONAX rozmrazí v zimě každý zámekZámky rozmrazuje, promazává a zabraňuje dalšímu zamrznutíJe vhodný především pro zámky u autaPoužívání rozmrazovače zámků SONAX je velmi snadné a rychlé (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX - 50 ml (331541) , 1000 samolepek zvonilka

Sonax Mycí houba (428000)

Sonax Mycí houba  (428000)
Detail

Houba na auto - univerzální mycí houba Mycí houba Sonax představuje ideální doplněk na čištění interiéru i karoserie automobilu. Tvořená je měkčí šedou stranou určenou pro univerzální mytí a bílou stranou s hrubou texturou, která je vhodná k odstranění velmi silného znečištění, jako je například hmyz. Mycí houba Sonax vám dokonale usnadní čištění automobilu. Klíčové vlastnosti mycí houby SonaxMycí houba určená na čištění interiéru i karoserie automobiluTvořená měkčí šedou stranou určenou pro univerzální mytí a bílou stranouBílá strana je vhodná k odstranění velmi silného znečištěníBarevné provedení: bílo-šedé (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonax Mycí houba (428000) , 100 samolepek dino

Sonax Utěsnění chladiče (442141)

Sonax Utěsnění chladiče (442141)
Detail

Těsnění - utěsnění chladiče Speciální přípravek Sonax 442141 umí spolehlivě utěsnit trhliny a menší otvory v chladicím systému. Nemusíte tak hned kupovat nové komponenty jako jsou trubky nebo dokonce celý chladič. Zkuste jej použít a nechte se příjemně překvapit výsledkem. Velkou předností produktu je jeho šetrnost k plastům, těsněním a kovům v celém chladícím systému. Lze je použít dokonce pro moderní vysokotlaké chladicí systémy s nízkým obsahem chladicí kapaliny. Balení obsahuje 250 ml. Klíčové vlastnosti utěsnění chladiče Sonax 442141Speciální přípravek spolehlivě utěsní trhliny a menší otvory v chladicím systémuŠetrný k plastům i kovům250ml balení přípravkuLze je použít dokonce pro moderní vysokotlaké systémyJednoduchá aplikaceSkvělý výsledek (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonax Utěsnění chladiče (442141) , Sonax plastová ochrana motoru, 300ml (330200)

Sonax Čistič brzd (483300)

Sonax Čistič brzd (483300)
Detail

Čistič brzd - objem 400 ml Čistič brzd Sonax je speciálně určený pro údržbu a opravy brzd, spojů a součástí motoru automobilu. Účinně odstraňuje brzdový prach, oleje, mastnotu, silikonové i jiné provozní nečistoty. Nabízí systém dvojitého rozprašování, který zajistí cílenou a plošnou aplikaci bez nutnosti výměny trysek. Jeho součástí není aceton ani aromata. Čistič brzd Sonax udrží brzdy automobilu ve skvělém stavu. Klíčové vlastnosti čističe brzd SonaxČistič brzd určený pro údržbu a opravy brzd, spojů a součástí motoru automobiluÚčinně odstraňuje brzdový prach, oleje, mastnotu, silikonové i jiné provozní nečistotyNabízí systém dvojitého rozprašováníČistič brzd Sonax neobsahuje aceton ani aromata Objem:400 ml (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonax Čistič brzd (483300) , Sonax zvýšení oktanového čísla, 250ml (514100)

SONAX Autopolitura, 500ml (300200)

SONAX Autopolitura, 500ml (300200)
Detail

Autokosmetika k leštění, konzervuje a oživuje, obsahuje složky přírodního vosku Karnauba-chrání po velmi dlouhou dobu Kvalitní leštěnka Sonax je velice praktický a efektivní prostředek pro čištění, konzervování a celkovou ochranu pastelových laků. Pokud chcete vašemu miláčkovi oživit vzhled a opět mu dodat šmrnc, tak právě tento přípravek to pravé ořechové. Je ideálním řešením, jak udržet vozidlo dokonale nablýskané a zvýšit životnost jeho laku.Klíčové vlastnostiKvalitní leštěnka za perfektní cenuČistí, leští a konzervujeSkvělá volba pro ošetření pastelových lakůBalení o objemu 500 ml (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Autopolitura, 500ml (300200) , Sonax obnovovač plastů černý, 100ml (409100)

Umělá jelenice Sonax, 417700

Umělá jelenice Sonax, 417700
Detail

Velká, savá utěrka pro péči o auto. Uložena v uzavíratelném boxu. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Umělá jelenice Sonax, 417700 , Sonax čistič disků intenzivní, 500ml (429200)

Speciální Sonax Sonax 491400 1 ks (d x š x v) 91 x 201 x 54 mm

Speciální Sonax Sonax 491400 1 ks (d x š x v) 91 x 201 x 54 mm
Detail

Praktický kartáč se speciálními gumovými štětinami·Odstranění zvířecích chlupů z textilních povrchů jako jsou sedadla, čalounění, koberce·Měkké gumové opláštění chrání povrch. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Speciální Sonax Sonax 491400 1 ks (d x š x v) 91 x 201 x 54 mm , Velvana odstraňovač hmyzu 750ml (000990141)

SONAX rozprašovač - 500 ml (331241)

SONAX rozprašovač - 500 ml (331241)
Detail

Rozmrazovač skel -, objem 500 ml Ukončete věčný zimní boj se zamrzlými skly vašeho automobilu s rozmrazovačem skel SONAX. Tento přípravek snadno odstraní sníh, led i námrazu z vašeho auta. Jeho používání je bezpečné, nepoškozuje pryž ani plasty. Obsahuje glycerin, který udržuje pryž pružnou. Při používání rozmrazovače skel SONAX již nebudete potřebovat škrabku. Nejen, že okna rozmrazí, ale zabraňuje jejich dalšímu zamrzávání. Oceníte svěží citrusovou vůni. Používání rozmrazovače skel SONAX je velmi snadné. Stačí jej nastříkat na sklo a nechat chvíli působit. Klíčové vlastnosti rozmrazovače skel SONAX - rozprašovačRozmrazovač skel SONAX vám pomůže v zimě s námrazou Odstraní z vašeho auta led, sníh i námrazuNepoškozuje plasty ani pryžDíky glycerinu udržuje pryž pružnouPři používání rozmrazovače skel SONAX není potřeba škrabkyOceníte příjemnou citronovou vůní (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX rozprašovač - 500 ml (331241) , Marvelous odstraňovač hmyzu 500ml (14041)

SONAX Olejové aditivum, 250ml (516100)

SONAX Olejové aditivum, 250ml (516100)
Detail

Aditivum do oleje, na zimní a letní sezónu, čistič motoru, snížení tření, objem 250 ml Udělejte pro svého miláčka něco víc, než je leštění a mytí. Dopřejte jeho motoru lepší ochranu a on se vám odvděčí dlouhou životností. Vynikající aditivum do oleje od společnosti známé společnosti Sonax patří mezi produkt nové generace. Tento přípravek vytváří rezistentní mazový film na všech třecích a kluzkých plochách. Skvěle utěsní veškeré netěsnosti v motoru a sníží spalování oleje, čímž se omezí nadměrná kouřivost. Navíc i zvětšuje kompresi a díky zmenšenému tření klesne i jeho hlučnost. Udržuje viskozitu oleje, ulehčuje běhu motoru. S aditivem do oleje docílíte snížení spotřeby paliva, oleje a opotřebení motoru.Klíčové vlastnostiAditivum do oleje za příznivou cenuRedukuje spotřebu olejeProdlužuje životnost motoruProdlužuje periodu výměny olejePodporuje olejový tlak ve vysokých teplotách250ml balení (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Olejové aditivum, 250ml (516100) , Odstraňovač hmyzu rozpraš. 750ml (am00242)

Aplikátor Sonax, 417141, 2 ks

Aplikátor Sonax, 417141, 2 ks
Detail

Jemné a šetrné zpracování vosků. Lze prát v pračce na 40 °C, lze použít i pro další hladké plochy jako plasty, přístrojové desky a kůže. 2 kusy v každém balení. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Aplikátor Sonax, 417141, 2 ks , Solingen odstraňovač černých teček (3646768)

SONAX Čistič interiéru, 500ml (321200)

SONAX Čistič interiéru, 500ml (321200)
Detail

Čistič autosedaček -, objem 500 ml, důkladně a šetrně odstraňuje nečistoty z koberců, čalouněných sedaček, látkových potahů, stropu a plastů, neutralizuje nepříjemný pach a provoní interiér Při základní i kompletní údržbě interiéru auta, přijde na řadu i odstraňování nečistot z koberečků, čalouněných sedaček, látkových potahů i plastů. S úklidem vám pomůže profesionální čistič interiéru SONAX o objemu 500 ml.Při základní i kompletní údržbě interiéru auta, přijde na řadu i odstraňování nečistot z koberečků, čalouněných sedaček, látkových potahů i plastů. S úklidem vám pomůže profesionální čistič interiéru SONAX o objemu 500 ml.Čistič nejen, že důkladně a šetrně odstraňuje nečistoty ale navíc neutralizuje nepříjemný zápach a dokonale provoní interiér. Přípravek silně pění, je tak vhodný i pro hloubkové čistění tzv. tepování.Hlavní přednostiPomůže s kompletní údržbou interiéru autaŠetrně odstraní nečistotyNeutralizuje nepříjemný pachJe vhodný i pro hloubkové čištění (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Čistič interiéru, 500ml (321200) , Motul odstraňovač hmyzu 0,5l (110151)

SONAX StartHilfe - 250 ml (312100)

SONAX StartHilfe - 250 ml (312100)
Detail

Startovací sprej - vhodné pro benzínové i naftové motory, zabrání zamrznutí karburátoru, šetří motor i baterii, velmi snadné použití Pokud vás v zimním období zlobí vaše auto při startování, vyzkoušejte startovací sprej SONAX StartHilfe. Pomůže vám nastartovat benzínové i naftové motory. Se startovacím sprejem SONAX StartHilfe docílíte okamžitého startu dieselových, dvoutaktních i čtyřtaktních motorů. Zabrání zamrznutí karburátoru a šetří motor i baterii. Startovací sprej SONAX StartHilfe je vhodný pro osobní automobily, nákladní vozy, sekačky na trávu, čluny, zemědělské a další motorové stroje. Jeho použití je velmi snadné. Stačí jej nastříkat do sacího potrubí a okamžitě nastartovat. Klíčové vlastnosti startovacího spreje SONAX StartHilfeStartovací sprej SONAX StartHilfe vás nenechá nikdy na holičkáchNastartuje benzínové i naftové motoryDosáhnete okamžitého startu dieselových , dvoutaktních i čtyřtaktních... (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX StartHilfe - 250 ml (312100) , Hendi odstraňovač jadřinců 856079 (856079)

SONAX Čistič disků, 1L (430341)

SONAX Čistič disků, 1L (430341)
Detail

Čistič alu disků - objem 1000 ml, určený jak pro hliníkové disky, tak pro disky ocelové, odstraňuje i silná znečištění od prachu z brzdového obložení Máte dojem, že už se vaše ocelové disky nebo elektrony na autě už moc neblýskají? Na vině bývá prach z brzdového obložení a různé zbytky oleje a pryže. Řešením je využít speciální čistič disků SONAX bez obsahu kyseliny a objemu 1 L.Máte dojem, že už se vaše ocelové disky nebo elektrony na autě už moc neblýskají? Na vině bývá prach z brzdového obložení a různé zbytky oleje a pryže. Řešením je využít speciální čistič disků SONAX bez obsahu kyseliny a objemu 1 L.Snadno pak odstraníte z disků z ocele a lehkých slitin znečištění. Pro aplikaci doporučujeme využít kartáč, kterým se dostanete i do hůř dostupných míst. Výsledkem bude opětovný lesk vašich disků.Hlavní přednostiČistí disky z ocele i lehkých slitinNeobsahuje kyselinuÚčinný na běžné nečistotyEkonomické velké balení - 1 L (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Čistič disků, 1L (430341) , Dukas odstraňovač nehtové kůžičky (4011215007414)

Sonax Xtreme Protect+Shine (222100)

Sonax Xtreme Protect+Shine  (222100)
Detail

Vosk na auto - objem 210 ml, k použití na karoserie (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonax Xtreme Protect+Shine (222100) , 100 samolepek sofie první

SONAX Čistič klimatizace 100ml (323100)

SONAX Čistič klimatizace 100ml (323100)
Detail

Čistič klimatizace - objem 100 ml, snadno a rychle odstraní příčiny zápachu z klimatizačního systému. Se svěží vůní zeleného citronu. Velmi rychlé a jednoduché použití: stačí pouhých 15 minut a vaše klimatizace opět voní jako nová! Začíná se vám stávat, že po zapnutí klimatizace v autě dovnitř zavane nepříjemný zápach? Nebo klimatizaci používáte už řadu let bez údržby? Pak je nejvyšší čas na antibakteriální čistič klimatizace SONAX s objemem 150 ml.Začíná se vám stávat, že po zapnutí klimatizace v autě dovnitř zavane nepříjemný zápach? Nebo klimatizaci používáte už řadu let bez údržby? Pak je nejvyšší čas na čistič klimatizace SONAX s objemem 100 ml.Čistič velmi rychle už do 15 minut při nastartovaném motoru s vnitřní klimatizací. Zároveň dezinfikuje větrací a odpařovací systémy a přitom odstraní i nepříjemné pachy. Navíc zanechá vůni zelených citrónů.Hlavní přednostiDezinfikuje a čistí klimatizaci v autěÚčinek se projeví už po 15 minutáchVelmi... (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Čistič klimatizace 100ml (323100) , 1000 samolepek disney princezna

Sonax Aplikátor 2 ks (417141)

Sonax Aplikátor 2 ks (417141)
Detail

Aplikátor - pěnový, 2ks (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonax Aplikátor 2 ks (417141) , 1000 samolepek auta (8595593829333)

Sonax Lešticí utěrky - 15ks (422200)

Sonax Lešticí utěrky - 15ks (422200)
Detail

Utěrka - jednorázová, leštící, 15ks (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonax Lešticí utěrky - 15ks (422200) , Sonax polish & wax color černá, 500ml (296100)

Sonax Kartáč na disky (417900)

Sonax Kartáč na disky (417900)
Detail

Kartáč na kola na disky a kola Kartáč Sonax vám umožní čištění ocelových a hliníkových disků. Snadno a rychle odstraní nečistoty i z obtížně přístupných míst. Disponuje měkkými štětinami a praktickou protiskluzovou rukojetí, která zajistí pohodlné držení a používání. Dokonalé čistoty disků docílíte v kombinaci s čističi disků Sonax. Kartáč Sonax zaručí perfektní čistotu disků na automobilu. Klíčové vlastnosti kartáče na disky SonaxKartáč určený na čištění ocelových a hliníkových diskůSnadno a rychle odstraní nečistoty i z obtížně přístupných místDisponuje měkkými štětinamiProtiskluzová rukojeť zajistí pohodlné držení a používáníKartáč Sonax je vhodné kombinovat s čističi disků Sonax (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonax Kartáč na disky (417900) , Sonax šampon s voskem koncentrát, 1l (313341)

Sonax Politura na skla (337100)

Sonax Politura na skla  (337100)
Detail

Čistič autoskel - objem 250 ml, čistič, politura okno, autosklo, sklo Politura na skla Sonax je speciálně určená na čištění skel automobilu. Účinně odstraňuje i ty nejodolnější nečistoty, jako je silikon, vosk, olej či zbytky hmyzu. Zabraňuje tvorbě šmouh i drhnutí stěračů. Dokáže rovněž odstranit i zbytky těsnění čelního skla a vhodná je i na tónovaná skla. Politura na skla Sonax zaručí perfektně čistá okna ve vašem automobilu. Klíčové vlastnosti politury na skla SonaxPolitura určená na čištění skel automobiluÚčinně odstraňuje i ty nejodolnější nečistoty, jako je silikon, vosk, olej či zbytky hmyzuZabraňuje tvorbě šmouh i drhnutí stěračůPolitura na skla Sonax je vhodná i na tónovaná skla (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonax Politura na skla (337100) , Sonax pohlcovač pachu odeur-beater, 500ml (292241)

Sonax Multifunkční olej MoS2 (339400)

Sonax Multifunkční olej MoS2 (339400)
Detail

Mazivo - typ maziva olej, barva žlutá, použití na kovové a závitové spoje, objem 400 ml Mazivo je dodáváno ve formě oleje a obdržíte ho ve spreji. Objem balení maziva činí 400 ml a jeho charakteristická barva je žlutá. Nejdůležitější parametry maziva Sonax Multifunkční olej MoS2 Mazivo je vyrobeno jako olej Mazivo SONAX jeho objem činí 400 ml Mazivo má barvu žlutá Mazivo je dodáváno ve spreji Sonax Multifunkční olej MoS2 je vyrobeno na kovové a závitové spoje (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonax Multifunkční olej MoS2 (339400) , Sonax prostředek pro přípravu laku, 400ml (237300)

Sonax XtremeE Konzervace disků (250100)

Sonax XtremeE Konzervace disků  (250100)
Detail

Ochranný sprej na disky, objem 0,25l Konzervační přípravek Sonax Xtreme je určený na všechny typy disků. Vytváří hydrofobní ochrannou vrstvu a působí tak i proti nejodolnějším silničním nečistotám, jako je brzdový prach a sůl. Eliminuje také opětovné znečištění disků a zajistí odperlovací efekt po dobu až 6 týdnů. Konzervační přípravek Sonax Xtreme dokonale usnadní následné čištění disků. Klíčové vlastnosti konzervace disků Sonax XtremeKonzervační přípravek určený na všechny typy diskůVytváří hydrofobní ochrannou vrstvuPůsobí i proti nejodolnějším silničním nečistotám, jako je brzdový prach a sůlKonzervační přípravek Sonax Xtrem eliminuje opětovné znečištění diskůZajistí odperlovací efekt po dobu až 6 týdnů Objem:250 ml (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonax XtremeE Konzervace disků (250100)

Sonax Čisticí houbička univerzální (416000)

Sonax Čisticí houbička univerzální (416000)
Detail

Houba na auto - univerzální, na čištění kůže Čisticí houbička Sonax představuje ideální doplněk na čištění interiéru automobilu. Vhodná je na odstranění znečištění z plastových částí a pryže a nečistot z kůže. Využít ji ovšem můžete také v domácnosti na čištění povrchů. Je jemně pórovitá a stačí ji navlhčit a jemně setřít znečištěnou plochu. Čisticí houbička Sonax vám usnadní úklid automobilu. Klíčové vlastnosti univerzální čisticí houbičky SonaxHoubička určená na čištění interiéru automobiluVhodná na odstranění znečištění z plastových částí a pryže a nečistot z kůžeVyužít ji lze také v domácnosti na čištění povrchůČisticí houbička Sonax je jemně pórovitáStačí ji navlhčitBarevné provedení: bílé (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonax Čisticí houbička univerzální (416000)

Houba z mikrovlákna Sonax, 428100

Houba z mikrovlákna Sonax, 428100
Detail

Utěrka má 2 strany z mikrovlákna: jednu s delšími, žinilkovými vlákny pro jemné čištění. Tato strana dobře pění a je velmi savá. Hladká strana je vhodná pro odstraňování nepoddajných nečistot. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Houba z mikrovlákna Sonax, 428100

Kellermann odstraňovač nehtové kůžičky PL4947 odstraňovač nehtové kůžičky

Kellermann odstraňovač nehtové kůžičky PL4947  odstraňovač nehtové kůžičky
Detail

Odstraňovač nehtové kůžičky s kopýtkem z řady tradičně vyráběných kosmetických doplňků a nástrojů pro úpravu nehtů, rukou a nohou, pocházející z rodinné továrny Kellermann ze Solingenu. (fann.cz)

Podobné produkty ako Kellermann odstraňovač nehtové kůžičky PL4947 odstraňovač nehtové kůžičky

SONAX Leštící šampon koncentrát, 1L (314300)

SONAX Leštící šampon koncentrát, 1L (314300)
Detail

Autošampon - bez vosku, objem 1000 ml, k ručnímu mytí Dodejte svému čtyřkolovému miláčkovi nezbytnou péči s autošamponem SONAX Leštící šampon koncentrát, 1L. SONAX Leštící šampon koncentrát, 1L má k dispozici objem 1000 ml. Tento autošampon se osvědčí pro karoserie. Autošampon SONAX se osvědčí při ručním mytí. Rozhodující funkce autošamponu SONAX Leštící šampon koncentrát, 1L Objem SONAX Leštící šampon koncentrát, 1L: 1000 ml Používá se pro karoserie SONAX Leštící šampon koncentrát, 1L přijde vhod při ručním mytí (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Leštící šampon koncentrát, 1L (314300)

SONAX Čistič disků intenzivní, 500ml (429200)

SONAX Čistič disků intenzivní, 500ml (429200)
Detail

Čistič alu disků - objem 500 ml, určená jak pro hliníkové disky, tak pro disky ocelové. odstraňuje i silné znečištění od prachu z brzdového obložení Máte dojem, že už se vaše ocelové disky nebo elektrony na autě už moc neblýskají? Na vině bývá prach z brzdového obložení a různé zbytky oleje a pryže. Řešením je využít speciální čistič disků SONAX intenzivní bez obsahu kyseliny a objemu 500 ml.Máte dojem, že už se vaše ocelové disky nebo elektrony na autě už moc neblýskají? Na vině bývá prach z brzdového obložení a různé zbytky oleje a pryže. Řešením je využít speciální čistič disků SONAX intenzivní bez obsahu kyseliny a objemu 500 ml.Snadno pak odstraníte z disků z ocele a lehkých slitin i silné znečištění. Pro aplikaci doporučujeme využít kartáč, kterým se dostanete i do hůř dostupných míst. Výsledkem bude opětovný lesk vašich disků.Hlavní přednostiČistí disky z ocele i lehkých slitinNeobsahuje kyselinuVysoce účinný i na silné nečistoty (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Čistič disků intenzivní, 500ml (429200)

Houba na mytí vozidel Sonax, 428000

Houba na mytí vozidel Sonax, 428000
Detail

Houba má dvě různé strany pro různá použití. Šedá strana má měkčí strukturu a je vhodná pro omytí celého auta. Bílá strana má drsnější povrch a je ideální pro odstranění nepoddajných nečistot (např. těl hmyzu). (conrad.cz)

Podobné produkty ako Houba na mytí vozidel Sonax, 428000

SONAX Obnovovač plastů černý, 100ml (409100)

SONAX Obnovovač plastů černý, 100ml (409100)
Detail

Oživovač plastů - použití na plasty, konzistence tekutého krému, objem 100 ml Vaše černé lišty a části nárazníku už nejsou, co bývaly? Nevadí. Máme pro vás připraven produkt, který vybledlé a zvětralé plastové části na venkovních částech vozidla přivede opět do reprezentativního stavu. Aplikace je naprosto jednoduchá. Přípravek je dodáván v 100ml balení a vystačí vám tak na dlouhou dobu. Po nanesení chrání plasty před dalším stárnutím.Klíčové vlastnostiUrčeno pro ošetření zašlých a zvětralých částí nárazníku a lištKonzervuje a chrání před dalším stárnutímSnadná aplikace a rychlý účinekPraktické 100ml balení (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Obnovovač plastů černý, 100ml (409100)

SONAX Plastová ochrana motoru, 300ml (330200)

SONAX Plastová ochrana motoru, 300ml (330200)
Detail

Oživovač plastů - použití na chrom a kovy, plasty, pryže a těsnění, aplikace tlakovým sprejem, objem 300 ml Je skoro až k neuvěření, jak může být tento čisticí prostředek univerzální. Dokáže si poradit jak s plastovými, tak kovovými částmi hadic a kabelů i samotného motoru. Vytváří vrstvu ochranného filmu, která brání jejich přirozenému stárnutí. Plastové a pryžové díly chrání před stárnutím, kovové díly před korozí. Po aplikaci tohoto přípravku získává motorový prostor vysoký lesk. Prostředek je dodáván v 300ml balení a vystačí vám tak na dlouhou dobu. Klíčové vlastnostiJednoduchá aplikaceDokonalý výsledek Určeno do motorového prostoru (povrchové čištění)Jedinečná ochrana plastů před stárnutím, oživení jejich povrchů a ochrana před zvětránímDodá motorovému prostoru novostObsah balení 300 ml (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Plastová ochrana motoru, 300ml (330200)

SONAX Pěna na čalounění, 400ml (306200)

SONAX Pěna na čalounění, 400ml (306200)
Detail

Čistič čalounění auta -, objem 400 ml, na odstraňování znečištění koberců, čalounění, tkanin a podlahových krytin Spolehlivý prostředek pro hloubkovou údržbu všech druhů textilií, včetně povrchů z alcantary. Pěna Xtreme značky Sonax oživuje barvy a odstraňuje nepříjemné pachy. To vše ve výhodném 400ml balení.Toužíte po unikátním prostředku, který pomůže při údržbě vašeho interiéru vozu? Chcete-li interiér jako ze škatulky, vsaďte na speciální čisticí pěnu značky Sonax. V 400ml balení na vás čeká pěna určená k hloubkovému čištění čalounění, potahů, koberců a tkanin. Hravě si poradí se všemi druhy textilií - využijete ji při péči o sedačky, koberce, potahy, dětské sedačky. Nejenže oživuje jejich barvy, ale odstraňuje i nepříjemné pachy ze zvířat nebo z cigaret. Klíčové vlastnostiČistící pěna do interiéru vozuRychlý účinekPro hloubkové čištění všech druhů textilií, čalounění, potahů,... (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Pěna na čalounění, 400ml (306200)

SONAX Ošetření vnějších plastů, 250ml (210141)

SONAX Ošetření vnějších plastů, 250ml (210141)
Detail

Oživovač plastů - použití na plasty, konzistence tekutého krému, objem 250 ml I vnější plasty potřebují své. My však pro vás máme připraven produkt, s kterým bude jejich údržby naprosto snadná. Přípravek od společnosti Sonax ošetří zašlé venkovní plasty, navrací jim původní vzhled a barvu a navíc jim dodá i lesk. Je transparentní, a proto je vhodný na všechny druhy a barvy plastových dílů. Nové gelové složení čistí, chrání a obnovuje barvu. Váš vůz tak bude opět zářit novotou.Klíčové vlastnostiSnadná a rychlá aplikaceTransparentní - vhodný na všechny druhy a barvy plastových dílůNavrací původní vzhled, barvu a dodává leskObjem 250 ml (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Ošetření vnějších plastů, 250ml (210141)

SONAX Zvýšení oktanového čísla, 250ml (514100)

SONAX Zvýšení oktanového čísla, 250ml (514100)
Detail

Aditivum do benzínu, na zimní a letní sezónu, čistič motoru, zvýšení oktanového čísla, objem 250 ml Ochraňte důležité prvky automobilu, jako je katalyzátor a motor jednoduchým použitím tohoto přípravku od značky SONAX. Při použití dojde ke zvýšení oktanového čísla až o 3 jednotky. To dopomáhá i ke snížení spotřeby paliva automobilu. Chraňte katalyzátor a senzory vašeho automobilu a to jednoduše díky přípravku na zvýšení oktanového čísla od firmy SONAX. Přípravek dopomáhá také ke snížení spotřeby paliva, což je při dnešních cenách benzínu opravdová výhoda. Zároveň působí jako prevence proti poškození motoru. Je vhodný i při použití v turbo motorech. Klíčové vlastnostiPůsobí jako prevence proti poškození motorů a motorových částíZvyšuje oktanové číslo olovnatých a bezolovnatých paliv od 2 až 3 jednotkyÚčinně snižuje spotřebu paliva u automobilu (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Zvýšení oktanového čísla, 250ml (514100)

SONAX Leštěnka na metalízu, 500ml (317200)

SONAX Leštěnka na metalízu, 500ml (317200)
Detail

Leštěnka na auto - na lak, metalízu, čirá, objem 500 ml Chcete, aby vaše auto mělo dokonalý lak? Správná péče a využití správné autokosmetiky vašemu vozidlu jen prospěje. Leštěnka na auto dotáhne vzhled vašeho laku k dokonalosti. Svým složením se nejlépe hodí pro metalické povrchy. Balení má objem 500 ml. Hlavní vlastnosti produktu SONAX Leštěnka na metalízu, 500ml Leštěnka na auto SONAX povrchy nejen leští, ale také chrání Nejvíce se hodí pro metalické laky Leštěnka na auto má objem 500 ml Leštěnka má čirou barvu (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Leštěnka na metalízu, 500ml (317200)

Sonax Impregnace kabrio a textilií (310141)

Sonax Impregnace kabrio a textilií  (310141)
Detail

Přípravek k impregnaci a čistění střech kabrioletů, objem 0,25l Impregnace Sonax je speciálně vyvinutá na textilní střechy kabrioletů. Ideální je pro silně zatěžované záhyby a švy. Obnovuje barvu a chrání proti opětovnému znečištění a současně zabraňuje pronikání nečistot a vlhkosti do tkanin. Impregnaci je možné použít na všechny barvy, neboť je transparentní. Její aplikace je optimální při teplotě 20-30 °C, slunce a horký vzduch po aplikaci zlepšují její účinnost a prodlužují životnost. Impregnace Sonax je vhodná i pro textilie v interiéru. Klíčové vlastnosti impregnace kabrio a textilií SonaxImpregnace vyvinutá na textilní střechy kabrioletůIdeální pro silně zatěžované záhyby a švyObnovuje barvu a chrání proti opětovnému znečištěníZabraňuje pronikání nečistot a vlhkosti do tkaninImpregnaci Sonax je možné použít na všechny barvyJejí aplikace je optimální při teplotě 20-30 °C Objem:250 ml (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonax Impregnace kabrio a textilií (310141)

Sonax Opravná pasta na výfuky (553100)

Sonax Opravná pasta na výfuky  (553100)
Detail

Přípravek - opravná pasta na výfuky Opravná pasta na výfuky Sonax spolehlivě opraví trhlinky, otvory i netěsnící místa ve výfukovém systému. Působí rychle a trvale a opravené místo je zcela plynotěsné. Pasta neobsahuje azbest a je extrémně žáruvzdorná, odolává teplotám až do 650 °C. Pomocí pasty Sonax jednoduše opravíte drobné trhlinky na výfuku. Klíčové vlastnosti opravné pasty na výfuky SonaxOpravná pasta určená na výfukySpolehlivě opraví trhlinky, otvory i netěsnící místa ve výfukovém systémuPůsobí rychle a trvaleOpravené místo je zcela plynotěsnéOpravná pasta na výfuky Sonax odolává teplotám až do 650 °C (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonax Opravná pasta na výfuky (553100)

Sonax Montážní pasta na výfuky (552000)

Sonax Montážní pasta na výfuky (552000)
Detail

Přípravek - montážní pasta na výfuky Montážní pasta na výfuky Sonax je určená pro montáž a spojování nových dílů na výfukový systém. Snadno a rychle připevní komponenty, spoje zanechává absolutně vzduchotěsné. Pasta je extrémně žáruvzdorná, odolává teplotám až do 700 °C. Neobsahuje přitom azbest. Montážní pasta na výfuky Sonax spolehlivě připevní díly na výfukový systém. Klíčové vlastnosti montážní pasty na výfuky SonaxMontážní pasta určená pro montáž a spojování nových dílů na výfukový systémSnadno a rychle připevní komponentySpoje zanechává absolutně vzduchotěsnéPasta Sonax je extrémně žáruvzdornáOdolává teplotám až do 700 °C (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonax Montážní pasta na výfuky (552000)

Sonax Rukavice na čištění plastů (417200)

Sonax Rukavice na čištění plastů (417200)
Detail

Čisticí utěrka z mikrovlákna na čištění plastů Rukavice Sonax představuje ideální doplněk na čištění plastových ploch. Umožňuje rovnoměrnou aplikaci přípravků určených k ošetření plastů. Vyrobená je z kvalitního mikrovlákna a díky svému speciálnímu tvaru zajistí přístup i na obtížně dostupná místa. Rukavice Sonax vám dokonale usnadní čištění plastových částí automobilu. Klíčové vlastnosti rukavice na čištění plastů SonaxRukavice určená na čištění plastových plochUmožňuje rovnoměrnou aplikaci přípravků určených k ošetření plastůDíky svému speciálnímu tvaru zajistí přístup i na obtížně dostupná místaRukavice Sonax je vyrobená z kvalitního mikrovláknaBarevné provedení: zelené (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonax Rukavice na čištění plastů (417200)

Sonax Mycí rukavice z mikrovlákna (428200)

Sonax Mycí rukavice z mikrovlákna (428200)
Detail

Mycí rukavice - univerzální rukavice z mikrovlákna Mycí rukavice Sonax představuje ideální doplněk na čištění lakovaných, skleněných a plastových ploch. Zajistí intenzivní čištění s maximální ochranou povrchů a lze použít z obou stran. Její ergonomický tvar s palcem a dělicím švem v oblasti prstů v kombinaci s elastickou manžetou zamezí zkroucení či sklouznutí z ruky. Rukavice je vhodná pro praváky i leváky a vyrobená je z polyesteru a polyamidu. Je možné ji prát v pračce do 40 °C. Mycí rukavice Sonax vám dokonale usnadní čištění automobilu. Klíčové vlastnosti mycí rukavice z mikrovlákna SonaxMycí rukavice určená na čištění lakovaných, skleněných a plastových plochZajistí intenzivní čištění s maximální ochranou povrchůLze použít z obou stranRukavice Sonax je vhodná pro praváky i levákyVyrobená z polyesteru a polyamiduBarevné provedení: černo-červené (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonax Mycí rukavice z mikrovlákna (428200)

Sonax Opravná sada na výfuky (553141)

Sonax Opravná sada na výfuky (553141)
Detail

Sada - opravná sada na výfuky Opravná sada na výfuky Sonax spolehlivě opraví trhlinky, otvory i netěsnící místa ve výfukovém systému. Působí rychle a trvale a opravené místo je zcela plynotěsné. Obsahuje pastu a speciální textilní pásky ze skelného hedvábí. Pasta neobsahuje azbest a je extrémně žáruvzdorná, odolává teplotám až do 650 °C. Pomocí sady Sonax jednoduše opravíte drobné trhlinky na výfuku. Klíčové vlastnosti opravné sady na výfuky SonaxOpravná sada určená na výfukySpolehlivě opraví trhlinky, otvory i netěsnící místa ve výfukovém systémuPůsobí rychle a trvaleOpravené místo je zcela plynotěsnéObsahuje pastu a speciální textilní pásky ze skelného hedvábíOpravná sada na výfuky Sonax odolává teplotám až do 650 °C (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonax Opravná sada na výfuky (553141)

SONAX Tvrdý vosk SuperLiquid, 250ml (301100)

SONAX Tvrdý vosk SuperLiquid, 250ml (301100)
Detail

Vosk na auto - karnaubský, tekutý, objem 250 ml, k použití na karoserie Zajistěte svému vozu ochranu s pomocí vosku na auto SONAX. Tento vosk je dodáván v tekuté formě proto je jeho aplikace snadná. Hadříkem či utěrkou jej nanesete na suchý povrch, necháte chvíli působit, a zakončíte vyleštěním suchou utěrkou. SONAX Tvrdý vosk SuperLiquid, 250ml dostanete v balení s objemem 250 ml. Vosk upotřebíte na karoserie. Karnaubský vosk se postará o perfektní ochranu vašeho vozu, odpuzování vody i podporu vysokého lesku. Ten je způsoben přírodními složkami vosku, jež dodává lakům extrémní hloubku lesku. Zajímavé přednosti vosku na auto SONAX Tvrdý vosk SuperLiquid, 250ml Jedná se o tekutý druh autovosku Objem činí 250 ml SONAX Tvrdý vosk SuperLiquid, 250ml je vhodný pro použití na karoserie Jednoduchá aplikace Čistí, leští a konzervuje Vosk SONAX s obsahem karnauby (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Tvrdý vosk SuperLiquid, 250ml (301100)
SONAX Odstraňovač vzdušné koroze, 500ml (513200), SONAX Odstraňovač zbytků hmyzu, 500ml (533200), SONAX Odstraňovač pryskyřice a trusu, 400ml (390300), SONAX Xtreme (238241), SONAX Aplikační houbička (417300), SONAX Čistič klimatizace 100ml (323100), SONAX Čistič disků, 1L (430341), SONAX StartHilfe - 250 ml (312100), APLI odstraňovač etiket (11303), Mueller odstraňovač tejpů (0746762005074), 1000 samolepek zvonilka, 100 samolepek Dino, SONAX Plastová ochrana motoru, 300ml (330200), SONAX Zvýšení oktanového čísla, 250ml (514100), SONAX Obnovovač plastů černý, 100ml (409100), SONAX Čistič disků intenzivní, 500ml (429200), VELVANA odstraňovač hmyzu 750ml (000990141), Marvelous Odstraňovač hmyzu 500ml (14041), Odstraňovač hmyzu rozpraš. 750ml (am00242), SOLINGEN Odstraňovač černých teček (3646768), MOTUL Odstraňovač hmyzu 0,5l (110151), HENDI odstraňovač jadřinců 856079 (856079), DUKAS Odstraňovač nehtové kůžičky (4011215007414), 100 samolepek Sofie První, 1000 samolepek disney princezna, 1000 samolepek Auta (8595593829333), SONAX Polish & Wax COLOR černá, 500ml (296100), SONAX Šampon s voskem koncentrát, 1L (313341), SONAX Pohlcovač pachu Odeur-Beater, 500ml (292241), SONAX Prostředek pro přípravu laku, 400ml (237300)