Sonax utěsnění chladiče (442141)

Produkt Sonax utěsnění chladiče (442141) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Sonax utěsnění chladiče (442141) upraviť a produkt hľadať znova.

Sonax Utěsnění chladiče (442141)

Sonax Utěsnění chladiče (442141)
Detail

Těsnění - utěsnění chladiče Speciální přípravek Sonax 442141 umí spolehlivě utěsnit trhliny a menší otvory v chladicím systému. Nemusíte tak hned kupovat nové komponenty jako jsou trubky nebo dokonce celý chladič. Zkuste jej použít a nechte se příjemně překvapit výsledkem. Velkou předností produktu je jeho šetrnost k plastům, těsněním a kovům v celém chladícím systému. Lze je použít dokonce pro moderní vysokotlaké chladicí systémy s nízkým obsahem chladicí kapaliny. Balení obsahuje 250 ml. Klíčové vlastnosti utěsnění chladiče Sonax 442141Speciální přípravek spolehlivě utěsní trhliny a menší otvory v chladicím systémuŠetrný k plastům i kovům250ml balení přípravkuLze je použít dokonce pro moderní vysokotlaké systémyJednoduchá aplikaceSkvělý výsledek (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonax Utěsnění chladiče (442141) , Sonax xtreme (238241)

Utěsnění chladiče 250 ml SHERON

Utěsnění chladiče 250 ml SHERON
Detail

SHERON Utěsnění chladiče 250 ml Sheron utěsnění chladiče je přípravek určen pro aplikaci do nádobky chladiče. Slouží k odstraňování poruch při netěsnosti chladicího systému, k utěsnění jemných trhlin nebo malých děr.Dávkování provádějte při vypnutém a chladném motoru. Odšroubujte a sejměte uzávěr chladiče nebo přepadové nádobky. Promíchejte obsah lahvičky, nalijte utěsňovač do chladiče nebo přepadové nádobky a pokud je to nutné, doplňte odpovídající typ chladicí kapaliny. Nasaďte a zatáhněte uzávěr chladiče nebo přepadové nádobky. Nastartujte motor, zapněte vytápění interiéru a po dobu 15 – 25 minut ponechte vozidlo běžet na volnoběh. Poté zkontrolujte těsnost chladiče. Po vypnutí a vychladnutí motoru ověřte množství kapaliny v chladiči a v případě potřeby ji doplňte. Množství chladicí kapaliny ověřujte opakovaně. V případě přetrvávajících obtíží s únikem kapaliny vyhledejte servis.VÝHODY Rychlá a nenákladná oprava bez návštěvy autoservisu Jednoduché použití dle návodu Dodržujte prosím požadavky výrobce automobilu dle technické dokumentace Vašeho vozu. (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Utěsnění chladiče 250 ml SHERON , Corega max upevnění + utěsnění 2× 40 g (8596149005768)

Sonax Clay-Ball Sonax Sonax Clay-Ball 419700, 1 ks

Sonax Clay-Ball Sonax Sonax Clay-Ball 419700, 1 ks
Detail

Ideální pro odstranění ulpívající oberflachlichen nečistot jako rzi, zbytků hmyzu, smůla a skvrny od dehtu·Doplněk k osvědčené "P-Ball" pro leštění Lacks·Praktická a ergonomicky·Čistí šetrná k laku·Pro lak a skleněných ploch·Snadné čištění díky Abspulender zachycené nečistoty s vodou·Průhledné plastové balení s euro otvorem háček (conrad.cz)

Podobné produkty ako Sonax Clay-Ball Sonax Sonax Clay-Ball 419700, 1 ks , Sonax aplikační houbička (417300)

Utěsnění defektu 400 ml SHERON

Utěsnění defektu 400 ml SHERON
Detail

SHERON Utěsnění defektu 400 ml SHERON Utěsnění defektu je sprej na bázi kaučuku pro nouzové opravy bezdušových pneumatik, vhodný pro všechny typy až do rozměru 195x15´´. Demontáž pneumatiky není nutná. Nepoužívat při větším poškození pneu, bočním průrazu, utržení ventilku nebo v případě, že je pneumatika oddělena od disku.VÝHODY Snadná a rychlá oprava menšího poškození pneu Použití bez demontáže pneumatiky Dodržujte prosím požadavky výrobce automobilu dle technické dokumentace Vašeho vozu. (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Utěsnění defektu 400 ml SHERON , Autoprofi utěsňovač chladiče 250ml (43226)

Přípravek na utěsnění motoru (355ml)

Přípravek na utěsnění motoru (355ml)
Detail

Přísada do motorového oleje, která zabraňuje prosakování skrze těsnění tím, že veškerá těsnění v motoru udržuje měkká a vláčná. Dále regeneruje stará a seschlá těsnění. Nevytváří částice, které by mohli ucpat filtry nebo hadičky. Použití: Nalijte obsah lahve do motorové soustavy otvorem pro plnění oleje. Obsah lahve je vhodný pro 4-7 litrů oleje. Pokud se účinek přípravku neprojeví do několika dnů, jedná se o mechanickou závadu a je třeba navštívit autoservis. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Přípravek na utěsnění motoru (355ml) , Sonax čistič klimatizace 100ml (323100)

Přípravek na utěsnění motoru (250ml)

Přípravek na utěsnění motoru (250ml)
Detail

Přípravek na zacelení mikroprasklin v hlavě válců, bloku motoru a těle vodní pumpy. Dále dokáže ošetřit průsaky skrze poškozená těsnění motoru a chladící soustavy. Odstraňuje vnější trhlinky a praskliny, které se projevují se únikem chladicí kapaliny a tvorbou louží pod vozem. Dále odstraňuje netěsnosti uvnitř soustavy, které se projevují vzájemným mísením oleje a chladicí kapaliny nebo chladící kapaliny a plynů, kdy dochází k přehřívání a ztrátě komprese motoru nebo se vytváří vzduchové bubliny v expanzní nádobě a bíle zbarvené výfukové plyny. Jedno balení ošetří motory s kapacitou chladicího systému až 8 litrů. Koncentrace přípravku musí být mezi 3 a 6 % náplně chladicího systému. Před použitím přípravek protřepejte. Zásadně dávkujte pouze přes chladící soustavu do čisté vody. Během opravy nevystavujte vozidlo teplotám pod 0°C. 1) Ze studeného motoru vypusťte veškerou chladící kapalinu a důkladně propláchněte čistou vodou. 2) Z horního odvodu na hlavě válců odpojte hadici s termostatem, nalijte do otvoru požadované množství přípravku a namontujte hadici zpět. 3) Naplňte chladící soustavu čistou vodou. 4) Větší, viditelné vnější praskliny vycpěte ocelovou vlnou. 5) Nastartujte a nechte motor běžet na volnoběh, dokud nedojde k zastavení úniku (obvykle v rozmezí 15 minut až 2 hodin). Podle potřeby opatrně doplňujte čistou vodu do chladiče. 6) Po opravě nechte motor vychladnout, vypusťte chladící systém a propláchněte velkým množstvím vody, dokud nebude čistá. Poté naplňte systém nemrznoucí směsí / chladicí kapalinou. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Přípravek na utěsnění motoru (250ml) , Sonax čistič disků, 1l (430341)

Utěsnění chladící soustavy Gold Eagle (355ml)

Utěsnění chladící soustavy Gold Eagle (355ml)
Detail

Přísada pro utěsnění chladící soustavy. Tekutý přípravek na bezpečné utěsnění chladící soustavy a topení. Eliminuje veškeré mikrotrhlinky a netěsnosti v místech spojů a svárů.Použitelný se všemi chladícími kapalinami včetně nemrznoucích směsí. Nevytváří kaly a usazeniny, které by ucpaly soustavu. Zabraňuje vnitřní korozi a promazává vodní pumpu. Obsah lahve vystačí k ošetření až 20 litrů kapaliny. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Utěsnění chladící soustavy Gold Eagle (355ml) , Sonax starthilfe - 250 ml (312100)

Přípravek na utěsnění motoru a převodovek

Přípravek na utěsnění motoru a převodovek
Detail

K2 DOKTOR CAR SPEC - aditivum do oleje Produkt nové generace složený mimo jiné ze speciálního syntetického reduktoru tření ZDPP ( ZineDithioPhosPhate ). Utěsňuje motor, snižuje nadbytečné spalování oleje a tím omezuje kouřivost z výfuku, zvyšuje kompresi, snižuje hlučnost motoru díky zmenšenému tření a tím výrazně prodlužuje jeho životnost. Použití: Je vhodný pro všechny typy motorů: benzin, diesel, LPG, CNG. Může se mísit i se značkovými oleji do převodovek řady GL-5, pro odhlučnění a utěsnění opotřebovaných převodovek (neobsahuje P.T.F.F.) Dávkování: MOTOR: jedna plechovka přípravku vystačí (záleží na opotřebení) na 2-5 litrů motorového oleje. PŘEVODOVKA: jedna plechovka vystačí na 3 litry oleje třídy GL-5. Objem: 443 ml (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Přípravek na utěsnění motoru a převodovek , Liqui moly čistič chladiče 300ml (lm3320)

Utěsnění chladící soustavy Aluma Seal (20g)

Utěsnění chladící soustavy Aluma Seal (20g)
Detail

Přísada pro utěsnění chladiče - prášek. Přípravek s obsahem hliníkového prášku je vhodný k trvalému zacelení skulinek, trhlin a netěsností vzniklých v chladící soustavě, chladiči, hlavě válců a bloku motoru. Použitelný se všemi chladícími kapalinami Nevytváří kaly a usazeniny, které by ucpaly soustavu. Zabraňuje vnitřní korozi a promazává vodní pumpu. Obsah ampulky vystačí k ošetření 20-25 litrů kapaliny. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Utěsnění chladící soustavy Aluma Seal (20g) , Liqui moly utěsňovač chladiče 150ml (lm3330)

Přísada na utěsnění chladící soustavy (250ml)

Přísada na utěsnění chladící soustavy (250ml)
Detail

Speciální přípravek na spolehlivé utěsnění kompletní chladící soustavy a topení automobilu. Dále dokáže ošetřit průsaky skrze protimrazové zátky a poškozená těsnění bloku motoru, hlavy válců a vodního čerpadla. Eliminuje mikrotrhlinky a předchází budoucím únikům, aniž by došlo k poškození nebo ucpání systému. Může se přidávat ke všem kapalinám a nemrznoucím směsím. Dávkujte v poměru 100 ml přídsady na 8 litrů kapaliny, obsah lahve vystačí na ošetření soustavy do objemu 21 litrů. U starších vozů je vhodné soustavu nejprve zbavit vodního kamene a kalů. Před otevřením láhev řádně protřepte a obsah dávkujte při VYPNUTÉM motoru přímo do VYCHLADLÉHO chladiče nebo přes expanzní nádobku. V případě potřeby doplňte chladící směs a zašroubujte víčko soustavy. Nastartujte motor a nechte běžet ve volnoběhu 15 - 25 minut se zapnutým topením na maximální výkon. Zkontrolujte, zda došlo k zastavení úniku a po vychladnutí systemu opět ověřte hladinu kapaliny, případně ji doplňte. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Přísada na utěsnění chladící soustavy (250ml) , Sonax plastová ochrana motoru, 300ml (330200)

Silikon pro utěsnění části motoru K2 černý 85g

Detail

NakupteSilikon pro utěsnění části motoru K2 černý 85gz kategorieDům a zahrada > Auto, moto > Autokosmetika a chemie > Ochrana autokabelů a renovace karoserieza83.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Silikon pro utěsnění části motoru K2 černý 85g , Sonax odstraňovač vzdušné koroze, 500ml (513200)

Corega Max Upevnění+Utěsnění fixační krém 40 g

Corega Max Upevnění+Utěsnění fixační krém 40 g
Detail

Pevná fixace zubní náhrady Corega Max Control poskytuje pevnou fixaci zubní náhrady až po 12 hodin. Nemusíte mít obavy z ulpívání jídla pod náhradou. Tryska pro přesnější aplikaci Speciálně upravená tryska umožní přesnější a pohodlnější aplikaci krému. Uchovávejte mimo dohled a dosah dětí. Někteří uživatelé mohou být citliví nebo mít alergii na tento přípravek. Pokud zaznamenáte alergickou reakci nebo pocit nepohodlí, okamžitě přestaňte krém užívat. Pří běžném používání dle návodu může dojít k polknutí malého množství přípravku, které není škodlivé. Špatně padnoucí zubní náhrada může poškodit vaše zdraví. Navštěvujte proto pravidelně svého zubního lékaře. Udržujte víčko i hrdlo tuby suché, abyste zabránili jeho ucpání. Chraňte před vlhkem. Uchovávejte při teplotě do 30°C. Tento přípravek je zdravotnickým prostředkem třídy 1. (nazuby.cz)

Podobné produkty ako Corega Max Upevnění+Utěsnění fixační krém 40 g , Sonax zvýšení oktanového čísla, 250ml (514100)

Corega Max Upevnění+Utěsnění fixační krém 2x40 g

COREGA Max upevnění + utěsnění 2× 40 g (8596149005768)

COREGA Max upevnění + utěsnění  2× 40 g (8596149005768)
Detail

Lepidlo na zuby pomáhá bránit pronikání a ulpívání zbytků jídla pod náhradou Dopřejte vašim citlivým a unaveným dásním špičkovou péči s fixačním krémem COREGA OM Max Comfort. Ten zabraňuje proniknutí jídla pod zubní náhradu a zaručuje její pevnou fixaci až na 12 hodin. Díky praktické trysce je aplikace velice snadná a přesná. COREGA OM Max Control neobsahuje zinek a je zcela bez příchuti. Klíčové vlastnosti krému COREGA OM pro zubní náhradu Max Control 2× 40 gZlepšuje retenci a stabilitu zubních náhradCOREGA OM Max Comfort brání proniknutí jídla pod zubní náhradu Silně fixuje až na 12 hodin Krém Max Control neobsahuje zinek Tryska pro přesnou aplikaci Použití:Vyčistěte a osušte zubní náhradu. Naneste zubní krém podle schématu, ne příliš blízko k okrajům zubní náhrady. a.) Horní zubní náhrada: Naneste dlouhý souvislý proužek. Naneste dva kratší proužky do středu zubní náhrady. b.) Dolní zubní náhrada:... (alza.cz)

Podobné produkty ako COREGA Max upevnění + utěsnění 2× 40 g (8596149005768) , Sonax odstraňovač zbytků hmyzu, 500ml (533200)

Utěsnění motoru ProTec Engine Oil Stop Leak (375ml)

Utěsnění motoru ProTec Engine Oil Stop Leak (375ml)
Detail

Kombinace vysoce aktivních a inovativních účinných látek pro zastavení ztrát oleje u motorů. Přípravek je použitelný u všech benzínových, bivalentních a dieselových motorů. Výrazně redukuje otěr a opotřebení. Regeneruje a udržuje pružná plastová a gumová těsnění motoru. Udržuje stabilní viskozitu motorového oleje, působí proti jeho oxidaci. Vhodný pro všechny systémy s vlastním olejovým a mazacím okruhem jako např. zážehové a dieslové motory, převodové skříně a diferenciály. Přidávejte do olejového systému. Výrobek je mísitelný se všemi běžnými oleji. Před aplikací produktu doporučujeme vyčistit olejový systém přípravkem PRO-TEC Engine Flush. 375 ml je dostačujících přibližně na 5 l olejové náplně. Působí za provozu. Přípravek Typ paliva Kam se to dává Kolik se toho dává Co to dělá Kdy se používá Jak často se používá Engine Flush (375ml) Benzín i nafta Do starého oleje 375ml na 6l oleje Odstraňuje znečištění v celém olejovém a mazacím systému. Těsně před výměnou starého oleje. Vždy při výměně oleje. Nano Engine Protect and Seal (375ml) Benzín i nafta Do nového oleje 375ml na 5l oleje Vytváří nanoochranu uvnitř mazacího systému a konzervuje. Ihned po výměně do nového oleje. Vždy při výměně oleje. Oil Booster (375ml) Benzín i nafta Do stávajícího nebo nového oleje 375ml na 8l oleje Snižuje tření a tím i spotřebu oleje a paliva. Ihned po výměně do nového oleje nebo do stávajícího. Vždy při výměně oleje. Engine Oil Stop Leak (375ml) Benzín i nafta Do stávajícího nebo nového oleje 375ml na 5l oleje Zabraňuje ztrátě oleje z mazacího systému. Při úniku motorového oleje. Vždy při výměně nebo zjištění úniku oleje. Diesel System Cleaner (375ml) Nafta Do palivové nádrže min. 375ml na 80l nafty Čistí vstřiky. Neváže vodu. Před tankováním. Při potížích se vstřiky. Common-Rail Diesel System Clean and Protect (375ml) Nafta Do palivové nádrže 375ml na 80l nafty Odstraňuje znečištění v celém dieselovém systému. Váže vodu. Před tankováním. Jako prevence 1x za 6 měsíců, ne častěji Diesel System Super Clean (375ml) Nafta Do palivové nádrže min. 375ml na 80l nafty Odstraňuje znečištění v celém dieselovém systému. Váže vodu. Před tankováním. Při potížích (špatné starty, cukání, houpání otáček…) DPF Super Clean (375ml) Nafta Do palivové nádrže 375ml na 60l-80l nafty Čistí filtr pevných částic. Před tankováním. 1x za 3 měsíce, ne častěji. Oxicat (375ml) Benzín i nafta Do palivové nádrže 375ml na 1 nádrž Čistí výfukový systém a výrazně snižuje emise. Před tankováním. 1x za 3 měsíce, ne častěji. Fuel Line Cleaner (375ml) Benzín Do palivové nádrže 375ml na 80l benzínu Odstraňuje znečištění v celém benzínovém systému. Před tankováním. Každých 10 000km nebo 1x za rok Radiator Stop Leak (375ml) Benzín i nafta Do chladicí kapaliny 375ml na 5l - 10l náplně Utěsňuje chladicí soustavu. Při úniku chladicí kapaliny. Při úniku chladicí kapaliny. Throttle Body Cleaner (500ml) Benzín Na škrtící klapky a sací potrubí Tak akorát Odstraňuje veškeré nečistoty ze škrtících klapek a sacího potrubí. Při zanesení škrtících klapek. Každých 10 000km nebo 1x za rok (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Utěsnění motoru ProTec Engine Oil Stop Leak (375ml) , Sonax čistič disků intenzivní, 500ml (429200)

Corega Power Max Upevnění + Utěsnění fixační krém 40 g

Corega Power Max Upevnění + Utěsnění fixační krém 40 g
Detail

Corega Power Max Upevnění + Utěsnění zajišťuje pevnou fixaci po dobu až 12ti hodin. Brání ulpívání zbytků jídla pod náhradou. Bez příchuti. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Corega Power Max Upevnění + Utěsnění fixační krém 40 g , Hendi držák chladiče na víno 593905 (593905)

SONAX Xtreme (238241)

SONAX Xtreme (238241)
Detail

Čistič autoskel - objem 500 ml, vhodná pro všechny vnitřní i vnější skleněné plochy, zanechává souvislou vrstvu nano, podporující rychlé odtékání nečistot a vody Čistič SONAX Xtreme je určený pro čištění všech vnitřních i vnějších skleněných ploch v automobilu. Využít ho rovněž můžete na mytí oken, skel a zrcadel v domácnosti. Na ošetřené ploše zanechá souvislou vrstvu a vytvoří odperlovací efekt, který podporuje rychlé odtékání nečistot a vody. Jeho použití je zcela bezpečné, a to díky inovovanému složení, které bylo obohaceno o hybridní NetProtection technologii nahrazující původní nanotechnologii, i snadné. Čistič stačí nastříkat na znečištěné sklo a následně setřít utěrkou ideálně z mikrovlákna. Čistič SONAX Xtreme zaručí dokonalou čistotu skleněných ploch. Klíčové vlastnosti čističe autoskel SONAX XtremeČistič určený pro čištění všech vnitřních i vnějších skleněných ploch v automobiluVhodný i pro mytí oken, skel a zrcadel v domácnostiNa... (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Xtreme (238241) , Sonax polish & wax color černá, 500ml (296100)

SONAX Aplikační houbička (417300)

SONAX Aplikační houbička (417300)
Detail

Aplikátor k nanášení leštěnky na lak, vhodná i k ošetřování plastových dílů Díky skvělým vlastnostem aplikační houbičky SONAX již nebude nanášení leštěnky na lak vašeho vozu žádný problém. Oboustranný aplikátor je vyrobený z kombinovaného materiálu. Žlutá strana slouží pro nanášení přípravku, pevnější bílá strana je určena pro uchopení. Při používání aplikační houbičky SONAX si můžete být jisti, že vám ani kapka leštěnky zbytečně neproteče. Houbičku můžete použít i na plastové díly karoserie. Klíčové vlastnosti aplikační houbičky SONAXNezbytný pomocník při péči o lak vozuAplikační houbička SONAX je oboustrannáŽlutá strana slouží pro nanášení leštěnky, bílá strana je úchopováAplikátor zajistí, že leštěnka zbytečně neprotečeSONAX aplikační houbičku lze použít i na plastové díly karoserie (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Aplikační houbička (417300) , Sonax šampon s voskem koncentrát, 1l (313341)

SONAX - 50 ml (331541)

SONAX  - 50 ml (331541)
Detail

Rozmrazovač zámků - zámky rozmrazuje, promazává a zabraňuje dalšímu zamrznutí, stačí aplikovat jen několik kapek přímo do zámku Pokud v zimě bojujete se zamrzlými zámky, vyzkoušejte rozmrazovač zámků SONAX. Nejen, že váš zámek rozmrazí, ale promazává jej a chrání před dalším zamrznutím. Užijete jej zejména pro zámky u auta, ale také u jiných předmětů v domácnosti. Použití rozmrazovače zámků SONAX je velmi snadné. Stačí aplikovat několik kapek přímo do zámku, krátce necháte působit a poté zámek odemknete. V případě potřeby lze postup zopakovat. Klíčové vlastnosti rozmrazovače zámků SONAX Rozmrazovač zámků SONAX rozmrazí v zimě každý zámekZámky rozmrazuje, promazává a zabraňuje dalšímu zamrznutíJe vhodný především pro zámky u autaPoužívání rozmrazovače zámků SONAX je velmi snadné a rychlé (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX - 50 ml (331541) , Sonax pohlcovač pachu odeur-beater, 500ml (292241)

Sonax Odstraňovač samolepek (477300)

Sonax Odstraňovač samolepek  (477300)
Detail

Odstraňovač lepidla - odstraňovač samolepek a lepidla Odstraňovač samolepek Sonax je speciálně určený pro rychlé a snadné odstranění zbytků lepidla od fólií, samolepek, etiket či dálničních známek. Použít ho můžete na všechny tvrdé povrchy, jako je sklo, lak, kov, plast, porcelán i dřevo. Disponuje systémem dvojitého rozprašování Easy-Spray, který zajistí cílenou a plošnou aplikaci bez nutnosti výměny trysek. Odstraňovač samolepek Sonax využijete v automobilu i domácnosti. Klíčové vlastnosti odstraňovače samolepek SonaxPraktický odstraňovač samolepekUrčený pro rychlé a snadné odstranění zbytků lepidla od fólií, samolepek, etiket či dálničních známekLze použít na všechny tvrdé povrchy, jako je sklo, lak, kov, plast, porcelán i dřevoDisponuje systémem dvojitého rozprašování Easy-Spray pro cílenou aplikaciOdstraňovač samolepek Sonax je vhodný pro použití v automobilu i domácnosti (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonax Odstraňovač samolepek (477300) , Sonax prostředek pro přípravu laku, 400ml (237300)

Sonax Mycí houba (428000)

Sonax Mycí houba  (428000)
Detail

Houba na auto - univerzální mycí houba Mycí houba Sonax představuje ideální doplněk na čištění interiéru i karoserie automobilu. Tvořená je měkčí šedou stranou určenou pro univerzální mytí a bílou stranou s hrubou texturou, která je vhodná k odstranění velmi silného znečištění, jako je například hmyz. Mycí houba Sonax vám dokonale usnadní čištění automobilu. Klíčové vlastnosti mycí houby SonaxMycí houba určená na čištění interiéru i karoserie automobiluTvořená měkčí šedou stranou určenou pro univerzální mytí a bílou stranouBílá strana je vhodná k odstranění velmi silného znečištěníBarevné provedení: bílo-šedé (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonax Mycí houba (428000) , Sonax čistič palivové soustavy benzín, 250ml (515100)

Sonax Čistič brzd (483300)

Sonax Čistič brzd (483300)
Detail

Čistič brzd - objem 400 ml Čistič brzd Sonax je speciálně určený pro údržbu a opravy brzd, spojů a součástí motoru automobilu. Účinně odstraňuje brzdový prach, oleje, mastnotu, silikonové i jiné provozní nečistoty. Nabízí systém dvojitého rozprašování, který zajistí cílenou a plošnou aplikaci bez nutnosti výměny trysek. Jeho součástí není aceton ani aromata. Čistič brzd Sonax udrží brzdy automobilu ve skvělém stavu. Klíčové vlastnosti čističe brzd SonaxČistič brzd určený pro údržbu a opravy brzd, spojů a součástí motoru automobiluÚčinně odstraňuje brzdový prach, oleje, mastnotu, silikonové i jiné provozní nečistotyNabízí systém dvojitého rozprašováníČistič brzd Sonax neobsahuje aceton ani aromata Objem:400 ml (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonax Čistič brzd (483300) , Sonax odstraňovač pryskyřice a trusu, 400ml (390300)

SONAX Autopolitura, 500ml (300200)

SONAX Autopolitura, 500ml (300200)
Detail

Autokosmetika k leštění, konzervuje a oživuje, obsahuje složky přírodního vosku Karnauba-chrání po velmi dlouhou dobu Kvalitní leštěnka Sonax je velice praktický a efektivní prostředek pro čištění, konzervování a celkovou ochranu pastelových laků. Pokud chcete vašemu miláčkovi oživit vzhled a opět mu dodat šmrnc, tak právě tento přípravek to pravé ořechové. Je ideálním řešením, jak udržet vozidlo dokonale nablýskané a zvýšit životnost jeho laku.Klíčové vlastnostiKvalitní leštěnka za perfektní cenuČistí, leští a konzervujeSkvělá volba pro ošetření pastelových lakůBalení o objemu 500 ml (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Autopolitura, 500ml (300200) , K2 silicone black 300 g - silikon pro utěsnění části motoru při montáži (5906534941411)

Umělá jelenice Sonax, 417700

Umělá jelenice Sonax, 417700
Detail

Velká, savá utěrka pro péči o auto. Uložena v uzavíratelném boxu. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Umělá jelenice Sonax, 417700 , Sonax xtreme péče o kůži - 500 ml (254241)

Silikon pro utěsnění části motoru při montáži K2 SILICONE BLACK 300g

Silikon pro utěsnění části motoru při montáži K2 SILICONE BLACK 300g
Detail

NakupteSilikon pro utěsnění části motoru při montáži K2 SILICONE BLACK 300gz kategorieDům a zahrada > Auto, moto > Autokosmetika a chemie > Ochrana autokabelů a renovace karoserieza220.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Silikon pro utěsnění části motoru při montáži K2 SILICONE BLACK 300g , Sonax xtreme brilliant wax 1 - vosk, 250ml (201100)

Speciální Sonax Sonax 491400 1 ks (d x š x v) 91 x 201 x 54 mm

Speciální Sonax Sonax 491400 1 ks (d x š x v) 91 x 201 x 54 mm
Detail

Praktický kartáč se speciálními gumovými štětinami·Odstranění zvířecích chlupů z textilních povrchů jako jsou sedadla, čalounění, koberce·Měkké gumové opláštění chrání povrch. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Speciální Sonax Sonax 491400 1 ks (d x š x v) 91 x 201 x 54 mm , Sonax přípravek proti zamlžování oken - 500 ml (355241)

SONAX rozprašovač - 500 ml (331241)

SONAX rozprašovač - 500 ml (331241)
Detail

Rozmrazovač skel -, objem 500 ml Ukončete věčný zimní boj se zamrzlými skly vašeho automobilu s rozmrazovačem skel SONAX. Tento přípravek snadno odstraní sníh, led i námrazu z vašeho auta. Jeho používání je bezpečné, nepoškozuje pryž ani plasty. Obsahuje glycerin, který udržuje pryž pružnou. Při používání rozmrazovače skel SONAX již nebudete potřebovat škrabku. Nejen, že okna rozmrazí, ale zabraňuje jejich dalšímu zamrzávání. Oceníte svěží citrusovou vůni. Používání rozmrazovače skel SONAX je velmi snadné. Stačí jej nastříkat na sklo a nechat chvíli působit. Klíčové vlastnosti rozmrazovače skel SONAX - rozprašovačRozmrazovač skel SONAX vám pomůže v zimě s námrazou Odstraní z vašeho auta led, sníh i námrazuNepoškozuje plasty ani pryžDíky glycerinu udržuje pryž pružnouPři používání rozmrazovače skel SONAX není potřeba škrabkyOceníte příjemnou citronovou vůní (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX rozprašovač - 500 ml (331241) , Sonax čistič pneu a pryže - gummipfleger, 300ml (340200)

SONAX Olejové aditivum, 250ml (516100)

SONAX Olejové aditivum, 250ml (516100)
Detail

Aditivum do oleje, na zimní a letní sezónu, čistič motoru, snížení tření, objem 250 ml Udělejte pro svého miláčka něco víc, než je leštění a mytí. Dopřejte jeho motoru lepší ochranu a on se vám odvděčí dlouhou životností. Vynikající aditivum do oleje od společnosti známé společnosti Sonax patří mezi produkt nové generace. Tento přípravek vytváří rezistentní mazový film na všech třecích a kluzkých plochách. Skvěle utěsní veškeré netěsnosti v motoru a sníží spalování oleje, čímž se omezí nadměrná kouřivost. Navíc i zvětšuje kompresi a díky zmenšenému tření klesne i jeho hlučnost. Udržuje viskozitu oleje, ulehčuje běhu motoru. S aditivem do oleje docílíte snížení spotřeby paliva, oleje a opotřebení motoru.Klíčové vlastnostiAditivum do oleje za příznivou cenuRedukuje spotřebu olejeProdlužuje životnost motoruProdlužuje periodu výměny olejePodporuje olejový tlak ve vysokých teplotách250ml balení (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Olejové aditivum, 250ml (516100) , Sonax xtreme čistič disků - full effect, 750ml (230400)

Aplikátor Sonax, 417141, 2 ks

Aplikátor Sonax, 417141, 2 ks
Detail

Jemné a šetrné zpracování vosků. Lze prát v pračce na 40 °C, lze použít i pro další hladké plochy jako plasty, přístrojové desky a kůže. 2 kusy v každém balení. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Aplikátor Sonax, 417141, 2 ks , Sonax čistič přístrojové desky - new car, 400ml (356300)

SONAX Čistič interiéru, 500ml (321200)

SONAX Čistič interiéru, 500ml (321200)
Detail

Čistič autosedaček -, objem 500 ml, důkladně a šetrně odstraňuje nečistoty z koberců, čalouněných sedaček, látkových potahů, stropu a plastů, neutralizuje nepříjemný pach a provoní interiér Při základní i kompletní údržbě interiéru auta, přijde na řadu i odstraňování nečistot z koberečků, čalouněných sedaček, látkových potahů i plastů. S úklidem vám pomůže profesionální čistič interiéru SONAX o objemu 500 ml.Při základní i kompletní údržbě interiéru auta, přijde na řadu i odstraňování nečistot z koberečků, čalouněných sedaček, látkových potahů i plastů. S úklidem vám pomůže profesionální čistič interiéru SONAX o objemu 500 ml.Čistič nejen, že důkladně a šetrně odstraňuje nečistoty ale navíc neutralizuje nepříjemný zápach a dokonale provoní interiér. Přípravek silně pění, je tak vhodný i pro hloubkové čistění tzv. tepování.Hlavní přednostiPomůže s kompletní údržbou interiéru autaŠetrně odstraní nečistotyNeutralizuje nepříjemný pachJe vhodný i pro hloubkové čištění (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Čistič interiéru, 500ml (321200) , Sonax ošetření kůže s vitamínem e, 250ml (291141)

SONAX StartHilfe - 250 ml (312100)

SONAX StartHilfe - 250 ml (312100)
Detail

Startovací sprej - vhodné pro benzínové i naftové motory, zabrání zamrznutí karburátoru, šetří motor i baterii, velmi snadné použití Pokud vás v zimním období zlobí vaše auto při startování, vyzkoušejte startovací sprej SONAX StartHilfe. Pomůže vám nastartovat benzínové i naftové motory. Se startovacím sprejem SONAX StartHilfe docílíte okamžitého startu dieselových, dvoutaktních i čtyřtaktních motorů. Zabrání zamrznutí karburátoru a šetří motor i baterii. Startovací sprej SONAX StartHilfe je vhodný pro osobní automobily, nákladní vozy, sekačky na trávu, čluny, zemědělské a další motorové stroje. Jeho použití je velmi snadné. Stačí jej nastříkat do sacího potrubí a okamžitě nastartovat. Klíčové vlastnosti startovacího spreje SONAX StartHilfeStartovací sprej SONAX StartHilfe vás nenechá nikdy na holičkáchNastartuje benzínové i naftové motoryDosáhnete okamžitého startu dieselových , dvoutaktních i čtyřtaktních... (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX StartHilfe - 250 ml (312100)

SONAX Čistič disků, 1L (430341)

SONAX Čistič disků, 1L (430341)
Detail

Čistič alu disků - objem 1000 ml, určený jak pro hliníkové disky, tak pro disky ocelové, odstraňuje i silná znečištění od prachu z brzdového obložení Máte dojem, že už se vaše ocelové disky nebo elektrony na autě už moc neblýskají? Na vině bývá prach z brzdového obložení a různé zbytky oleje a pryže. Řešením je využít speciální čistič disků SONAX bez obsahu kyseliny a objemu 1 L.Máte dojem, že už se vaše ocelové disky nebo elektrony na autě už moc neblýskají? Na vině bývá prach z brzdového obložení a různé zbytky oleje a pryže. Řešením je využít speciální čistič disků SONAX bez obsahu kyseliny a objemu 1 L.Snadno pak odstraníte z disků z ocele a lehkých slitin znečištění. Pro aplikaci doporučujeme využít kartáč, kterým se dostanete i do hůř dostupných míst. Výsledkem bude opětovný lesk vašich disků.Hlavní přednostiČistí disky z ocele i lehkých slitinNeobsahuje kyselinuÚčinný na běžné nečistotyEkonomické velké balení - 1 L (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Čistič disků, 1L (430341)

Sonax Xtreme Protect+Shine (222100)

Sonax Xtreme Protect+Shine  (222100)
Detail

Vosk na auto - objem 210 ml, k použití na karoserie (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonax Xtreme Protect+Shine (222100)

SONAX Čistič klimatizace 100ml (323100)

SONAX Čistič klimatizace 100ml (323100)
Detail

Čistič klimatizace - objem 100 ml, snadno a rychle odstraní příčiny zápachu z klimatizačního systému. Se svěží vůní zeleného citronu. Velmi rychlé a jednoduché použití: stačí pouhých 15 minut a vaše klimatizace opět voní jako nová! Začíná se vám stávat, že po zapnutí klimatizace v autě dovnitř zavane nepříjemný zápach? Nebo klimatizaci používáte už řadu let bez údržby? Pak je nejvyšší čas na antibakteriální čistič klimatizace SONAX s objemem 150 ml.Začíná se vám stávat, že po zapnutí klimatizace v autě dovnitř zavane nepříjemný zápach? Nebo klimatizaci používáte už řadu let bez údržby? Pak je nejvyšší čas na čistič klimatizace SONAX s objemem 100 ml.Čistič velmi rychle už do 15 minut při nastartovaném motoru s vnitřní klimatizací. Zároveň dezinfikuje větrací a odpařovací systémy a přitom odstraní i nepříjemné pachy. Navíc zanechá vůni zelených citrónů.Hlavní přednostiDezinfikuje a čistí klimatizaci v autěÚčinek se projeví už po 15 minutáchVelmi... (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Čistič klimatizace 100ml (323100)

Sonax Aplikátor 2 ks (417141)

Sonax Aplikátor 2 ks (417141)
Detail

Aplikátor - pěnový, 2ks (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonax Aplikátor 2 ks (417141)

Sonax Lešticí utěrky - 15ks (422200)

Sonax Lešticí utěrky - 15ks (422200)
Detail

Utěrka - jednorázová, leštící, 15ks (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonax Lešticí utěrky - 15ks (422200)

Sonax Kartáč na disky (417900)

Sonax Kartáč na disky (417900)
Detail

Kartáč na kola na disky a kola Kartáč Sonax vám umožní čištění ocelových a hliníkových disků. Snadno a rychle odstraní nečistoty i z obtížně přístupných míst. Disponuje měkkými štětinami a praktickou protiskluzovou rukojetí, která zajistí pohodlné držení a používání. Dokonalé čistoty disků docílíte v kombinaci s čističi disků Sonax. Kartáč Sonax zaručí perfektní čistotu disků na automobilu. Klíčové vlastnosti kartáče na disky SonaxKartáč určený na čištění ocelových a hliníkových diskůSnadno a rychle odstraní nečistoty i z obtížně přístupných místDisponuje měkkými štětinamiProtiskluzová rukojeť zajistí pohodlné držení a používáníKartáč Sonax je vhodné kombinovat s čističi disků Sonax (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonax Kartáč na disky (417900)

Sonax Politura na skla (337100)

Sonax Politura na skla  (337100)
Detail

Čistič autoskel - objem 250 ml, čistič, politura okno, autosklo, sklo Politura na skla Sonax je speciálně určená na čištění skel automobilu. Účinně odstraňuje i ty nejodolnější nečistoty, jako je silikon, vosk, olej či zbytky hmyzu. Zabraňuje tvorbě šmouh i drhnutí stěračů. Dokáže rovněž odstranit i zbytky těsnění čelního skla a vhodná je i na tónovaná skla. Politura na skla Sonax zaručí perfektně čistá okna ve vašem automobilu. Klíčové vlastnosti politury na skla SonaxPolitura určená na čištění skel automobiluÚčinně odstraňuje i ty nejodolnější nečistoty, jako je silikon, vosk, olej či zbytky hmyzuZabraňuje tvorbě šmouh i drhnutí stěračůPolitura na skla Sonax je vhodná i na tónovaná skla (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonax Politura na skla (337100)

Sonax Multifunkční olej MoS2 (339400)

Sonax Multifunkční olej MoS2 (339400)
Detail

Mazivo - typ maziva olej, barva žlutá, použití na kovové a závitové spoje, objem 400 ml Mazivo je dodáváno ve formě oleje a obdržíte ho ve spreji. Objem balení maziva činí 400 ml a jeho charakteristická barva je žlutá. Nejdůležitější parametry maziva Sonax Multifunkční olej MoS2 Mazivo je vyrobeno jako olej Mazivo SONAX jeho objem činí 400 ml Mazivo má barvu žlutá Mazivo je dodáváno ve spreji Sonax Multifunkční olej MoS2 je vyrobeno na kovové a závitové spoje (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonax Multifunkční olej MoS2 (339400)

Sonax XtremeE Konzervace disků (250100)

Sonax XtremeE Konzervace disků  (250100)
Detail

Ochranný sprej na disky, objem 0,25l Konzervační přípravek Sonax Xtreme je určený na všechny typy disků. Vytváří hydrofobní ochrannou vrstvu a působí tak i proti nejodolnějším silničním nečistotám, jako je brzdový prach a sůl. Eliminuje také opětovné znečištění disků a zajistí odperlovací efekt po dobu až 6 týdnů. Konzervační přípravek Sonax Xtreme dokonale usnadní následné čištění disků. Klíčové vlastnosti konzervace disků Sonax XtremeKonzervační přípravek určený na všechny typy diskůVytváří hydrofobní ochrannou vrstvuPůsobí i proti nejodolnějším silničním nečistotám, jako je brzdový prach a sůlKonzervační přípravek Sonax Xtrem eliminuje opětovné znečištění diskůZajistí odperlovací efekt po dobu až 6 týdnů Objem:250 ml (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonax XtremeE Konzervace disků (250100)

Sonax Čisticí houbička univerzální (416000)

Sonax Čisticí houbička univerzální (416000)
Detail

Houba na auto - univerzální, na čištění kůže Čisticí houbička Sonax představuje ideální doplněk na čištění interiéru automobilu. Vhodná je na odstranění znečištění z plastových částí a pryže a nečistot z kůže. Využít ji ovšem můžete také v domácnosti na čištění povrchů. Je jemně pórovitá a stačí ji navlhčit a jemně setřít znečištěnou plochu. Čisticí houbička Sonax vám usnadní úklid automobilu. Klíčové vlastnosti univerzální čisticí houbičky SonaxHoubička určená na čištění interiéru automobiluVhodná na odstranění znečištění z plastových částí a pryže a nečistot z kůžeVyužít ji lze také v domácnosti na čištění povrchůČisticí houbička Sonax je jemně pórovitáStačí ji navlhčitBarevné provedení: bílé (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonax Čisticí houbička univerzální (416000)

Houba z mikrovlákna Sonax, 428100

Houba z mikrovlákna Sonax, 428100
Detail

Utěrka má 2 strany z mikrovlákna: jednu s delšími, žinilkovými vlákny pro jemné čištění. Tato strana dobře pění a je velmi savá. Hladká strana je vhodná pro odstraňování nepoddajných nečistot. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Houba z mikrovlákna Sonax, 428100

K2 SILICONE BLACK 300 g - silikon pro utěsnění části motoru při montáži (5906534941411)

K2 SILICONE BLACK 300 g - silikon pro utěsnění části motoru při montáži (5906534941411)
Detail

Silikon pro utěsnění částí motoru, vhodný i pro lambda sondy a palubní počítače, splňuje požadavky O.E.M., nahrazuje klasická těsnění, odolává olejům, mazivům, atd. Silikon K2 SILICONE BLACK o hmotnosti 300 g je velmi účinný při různých opravách automobilů. Je odolný vůči teplotám do 350 °C a lze použít pro lambda sondy i palubní počítače. Silikon je dále vhodný například při spojování olejových van, koncovek spojů chlazení nebo utěsnění víka prostoru termostatu. Klíčové vlastnosti silikonu pro utěsnění části motoru při montáži K2 SILICONE BLACK 300 gÚčinný silikon na různé druhy materiálůK2 SILICONE BLACK je odolný vůči teplotám do 350 °CUtěsňuje například části motoru, olejovou vanu nebo víko vodní pumpySpojuje koncovky spojů chlazeníMožnost použití také na palubní počítačeVysoká odolnost vůči olejům i mazivůmHmotnost:300 g (alza.cz)

Podobné produkty ako K2 SILICONE BLACK 300 g - silikon pro utěsnění části motoru při montáži (5906534941411)

SONAX Odstraňovač vzdušné koroze, 500ml (513200)

SONAX Odstraňovač vzdušné koroze, 500ml (513200)
Detail

Odstraňovač rzi -, objem 500 ml Trápí vás nedobrý stav laku vašeho vozidla? Vyzkoušejte přípravek od společnosti Sonax, jenž je schopen zcela s minimem vašeho úsilí odstranit vzdušnou korozi, vápenné usazeniny i dokonce průmyslový prach. Přípravek je dodáván v 500ml balení a vydrží vám tak na opravdu dlouhou dobu. Snadná a pohodlná aplikace je zaručena přítomnosti rozprašovače, který zajistí efektivní a stejnoměrné nanesení na požadovanou plochu karoserie.Klíčové vlastnostiOdstraňuje agresivní zbytky vzdušné korozeZvyšuje životnost lakovaných plochVybaven rozprašovačemPraktické 500ml balení (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Odstraňovač vzdušné koroze, 500ml (513200)

SONAX Leštící šampon koncentrát, 1L (314300)

SONAX Leštící šampon koncentrát, 1L (314300)
Detail

Autošampon - bez vosku, objem 1000 ml, k ručnímu mytí Dodejte svému čtyřkolovému miláčkovi nezbytnou péči s autošamponem SONAX Leštící šampon koncentrát, 1L. SONAX Leštící šampon koncentrát, 1L má k dispozici objem 1000 ml. Tento autošampon se osvědčí pro karoserie. Autošampon SONAX se osvědčí při ručním mytí. Rozhodující funkce autošamponu SONAX Leštící šampon koncentrát, 1L Objem SONAX Leštící šampon koncentrát, 1L: 1000 ml Používá se pro karoserie SONAX Leštící šampon koncentrát, 1L přijde vhod při ručním mytí (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Leštící šampon koncentrát, 1L (314300)

SONAX Čistič disků intenzivní, 500ml (429200)

SONAX Čistič disků intenzivní, 500ml (429200)
Detail

Čistič alu disků - objem 500 ml, určená jak pro hliníkové disky, tak pro disky ocelové. odstraňuje i silné znečištění od prachu z brzdového obložení Máte dojem, že už se vaše ocelové disky nebo elektrony na autě už moc neblýskají? Na vině bývá prach z brzdového obložení a různé zbytky oleje a pryže. Řešením je využít speciální čistič disků SONAX intenzivní bez obsahu kyseliny a objemu 500 ml.Máte dojem, že už se vaše ocelové disky nebo elektrony na autě už moc neblýskají? Na vině bývá prach z brzdového obložení a různé zbytky oleje a pryže. Řešením je využít speciální čistič disků SONAX intenzivní bez obsahu kyseliny a objemu 500 ml.Snadno pak odstraníte z disků z ocele a lehkých slitin i silné znečištění. Pro aplikaci doporučujeme využít kartáč, kterým se dostanete i do hůř dostupných míst. Výsledkem bude opětovný lesk vašich disků.Hlavní přednostiČistí disky z ocele i lehkých slitinNeobsahuje kyselinuVysoce účinný i na silné nečistoty (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Čistič disků intenzivní, 500ml (429200)

Houba na mytí vozidel Sonax, 428000

Houba na mytí vozidel Sonax, 428000
Detail

Houba má dvě různé strany pro různá použití. Šedá strana má měkčí strukturu a je vhodná pro omytí celého auta. Bílá strana má drsnější povrch a je ideální pro odstranění nepoddajných nečistot (např. těl hmyzu). (conrad.cz)

Podobné produkty ako Houba na mytí vozidel Sonax, 428000

SONAX Obnovovač plastů černý, 100ml (409100)

SONAX Obnovovač plastů černý, 100ml (409100)
Detail

Oživovač plastů - použití na plasty, konzistence tekutého krému, objem 100 ml Vaše černé lišty a části nárazníku už nejsou, co bývaly? Nevadí. Máme pro vás připraven produkt, který vybledlé a zvětralé plastové části na venkovních částech vozidla přivede opět do reprezentativního stavu. Aplikace je naprosto jednoduchá. Přípravek je dodáván v 100ml balení a vystačí vám tak na dlouhou dobu. Po nanesení chrání plasty před dalším stárnutím.Klíčové vlastnostiUrčeno pro ošetření zašlých a zvětralých částí nárazníku a lištKonzervuje a chrání před dalším stárnutímSnadná aplikace a rychlý účinekPraktické 100ml balení (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Obnovovač plastů černý, 100ml (409100)

SONAX Plastová ochrana motoru, 300ml (330200)

SONAX Plastová ochrana motoru, 300ml (330200)
Detail

Oživovač plastů - použití na chrom a kovy, plasty, pryže a těsnění, aplikace tlakovým sprejem, objem 300 ml Je skoro až k neuvěření, jak může být tento čisticí prostředek univerzální. Dokáže si poradit jak s plastovými, tak kovovými částmi hadic a kabelů i samotného motoru. Vytváří vrstvu ochranného filmu, která brání jejich přirozenému stárnutí. Plastové a pryžové díly chrání před stárnutím, kovové díly před korozí. Po aplikaci tohoto přípravku získává motorový prostor vysoký lesk. Prostředek je dodáván v 300ml balení a vystačí vám tak na dlouhou dobu. Klíčové vlastnostiJednoduchá aplikaceDokonalý výsledek Určeno do motorového prostoru (povrchové čištění)Jedinečná ochrana plastů před stárnutím, oživení jejich povrchů a ochrana před zvětránímDodá motorovému prostoru novostObsah balení 300 ml (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Plastová ochrana motoru, 300ml (330200)

SONAX Pěna na čalounění, 400ml (306200)

SONAX Pěna na čalounění, 400ml (306200)
Detail

Čistič čalounění auta -, objem 400 ml, na odstraňování znečištění koberců, čalounění, tkanin a podlahových krytin Spolehlivý prostředek pro hloubkovou údržbu všech druhů textilií, včetně povrchů z alcantary. Pěna Xtreme značky Sonax oživuje barvy a odstraňuje nepříjemné pachy. To vše ve výhodném 400ml balení.Toužíte po unikátním prostředku, který pomůže při údržbě vašeho interiéru vozu? Chcete-li interiér jako ze škatulky, vsaďte na speciální čisticí pěnu značky Sonax. V 400ml balení na vás čeká pěna určená k hloubkovému čištění čalounění, potahů, koberců a tkanin. Hravě si poradí se všemi druhy textilií - využijete ji při péči o sedačky, koberce, potahy, dětské sedačky. Nejenže oživuje jejich barvy, ale odstraňuje i nepříjemné pachy ze zvířat nebo z cigaret. Klíčové vlastnostiČistící pěna do interiéru vozuRychlý účinekPro hloubkové čištění všech druhů textilií, čalounění, potahů,... (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Pěna na čalounění, 400ml (306200)
SONAX Xtreme (238241), COREGA Max upevnění + utěsnění 2× 40 g (8596149005768), SONAX Aplikační houbička (417300), Autoprofi Utěsňovač chladiče 250ml (43226), SONAX Čistič klimatizace 100ml (323100), SONAX Čistič disků, 1L (430341), SONAX StartHilfe - 250 ml (312100), LIQUI MOLY Čistič chladiče 300ml (LM3320), LIQUI MOLY Utěsňovač chladiče 150ml (LM3330), SONAX Plastová ochrana motoru, 300ml (330200), SONAX Odstraňovač vzdušné koroze, 500ml (513200), SONAX Zvýšení oktanového čísla, 250ml (514100), SONAX Obnovovač plastů černý, 100ml (409100), SONAX Odstraňovač zbytků hmyzu, 500ml (533200), SONAX Čistič disků intenzivní, 500ml (429200), HENDI držák chladiče na víno 593905 (593905), SONAX Polish & Wax COLOR černá, 500ml (296100), SONAX Šampon s voskem koncentrát, 1L (313341), SONAX Pohlcovač pachu Odeur-Beater, 500ml (292241), SONAX Prostředek pro přípravu laku, 400ml (237300), SONAX Čistič palivové soustavy benzín, 250ml (515100), SONAX Odstraňovač pryskyřice a trusu, 400ml (390300), K2 SILICONE BLACK 300 g - silikon pro utěsnění části motoru při montáži (5906534941411), SONAX XTREME Péče o kůži - 500 ml (254241), SONAX Xtreme Brilliant Wax 1 - vosk, 250ml (201100), SONAX Přípravek proti zamlžování oken - 500 ml (355241), SONAX Čistič pneu a pryže - GummiPfleger, 300ml (340200), SONAX Xtreme čistič disků - full effect, 750ml (230400), SONAX Čistič přístrojové desky - new car, 400ml (356300), SONAX Ošetření kůže s vitamínem E, 250ml (291141)