Sonax čisticí houbička univerzální (416000)

Produkt Sonax čisticí houbička univerzální (416000) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Sonax čisticí houbička univerzální (416000) upraviť a produkt hľadať znova.

Sonax Čisticí houbička univerzální (416000)

Sonax Čisticí houbička univerzální (416000)
Detail

Houba na auto - univerzální, na čištění kůže Čisticí houbička Sonax představuje ideální doplněk na čištění interiéru automobilu. Vhodná je na odstranění znečištění z plastových částí a pryže a nečistot z kůže. Využít ji ovšem můžete také v domácnosti na čištění povrchů. Je jemně pórovitá a stačí ji navlhčit a jemně setřít znečištěnou plochu. Čisticí houbička Sonax vám usnadní úklid automobilu. Klíčové vlastnosti univerzální čisticí houbičky SonaxHoubička určená na čištění interiéru automobiluVhodná na odstranění znečištění z plastových částí a pryže a nečistot z kůžeVyužít ji lze také v domácnosti na čištění povrchůČisticí houbička Sonax je jemně pórovitáStačí ji navlhčitBarevné provedení: bílé (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonax Čisticí houbička univerzální (416000) , Sonax aplikační houbička (417300)

SONAX PROFILINE Univerzální čisticí pěna - 400 ml (274300)

SONAX PROFILINE Univerzální čisticí pěna - 400 ml (274300)
Detail

Čistič pro veškeré povrchy, vhodná na sklo, čalounění, koberce, lak, pryž a plasty, aktivní pěnové složení čistí do hloubky, odstraňuje všechna znečištění, jako např. olej, nikotin, mastnotu, hmyz, silikon atd. bez zanechání šmouh nebo zbytků s příjemnou vůní (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX PROFILINE Univerzální čisticí pěna - 400 ml (274300) , Savo univerzální dezinfekční a čisticí sprej 500 ml (8710908108419)

SONAX Aplikační houbička (417300)

SONAX Aplikační houbička (417300)
Detail

Aplikátor k nanášení leštěnky na lak, vhodná i k ošetřování plastových dílů Díky skvělým vlastnostem aplikační houbičky SONAX již nebude nanášení leštěnky na lak vašeho vozu žádný problém. Oboustranný aplikátor je vyrobený z kombinovaného materiálu. Žlutá strana slouží pro nanášení přípravku, pevnější bílá strana je určena pro uchopení. Při používání aplikační houbičky SONAX si můžete být jisti, že vám ani kapka leštěnky zbytečně neproteče. Houbičku můžete použít i na plastové díly karoserie. Klíčové vlastnosti aplikační houbičky SONAXNezbytný pomocník při péči o lak vozuAplikační houbička SONAX je oboustrannáŽlutá strana slouží pro nanášení leštěnky, bílá strana je úchopováAplikátor zajistí, že leštěnka zbytečně neprotečeSONAX aplikační houbičku lze použít i na plastové díly karoserie (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Aplikační houbička (417300) , Sonax xtreme (238241)

Houbička na hmyz Sonax 427141 1 ks

Houbička na hmyz Sonax 427141 1 ks
Detail

Houbička na hmyz Sonax 427141 1 ks od výrobce Sonax v kategorii Houbičky, kartáče, utěrky za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Houbička na hmyz Sonax 427141 1 ks , Kaleidoskop - houbička (8854740043177)

Čisticí houbička Edsyn GEK10H

Čisticí houbička Edsyn GEK10H
Detail

Použitím čističe pájecích hrotů GEK 10 po použití bezolovnatých pájek zcela jistě prodloužíte životnost hrotů vaší páječky. Při nesprávné manipulaci s čističem pájek můžete snadno znehodnotit například stůl popálením. S držákem a GEK 10 H se vám to nikdy nestane! Zabraňuje dokonce i sklouznutí páječky. Snadná manipulace·4 protiskluzové gumové nožičky·Zabraňuje poškození pracoviště (conrad.cz)

Podobné produkty ako Čisticí houbička Edsyn GEK10H , Houbička na nádobí (5903355124788)

Čistící houbička na pálky - JOOLA

Čistící houbička na pálky - JOOLA
Detail

Čistící houbička na pálky - JOOLAKvalitní čistící houbička, vhodná k ošetření potahů s použitím čistícího spraye nebo pěny. JOOLA vyrobila extra houbu pro nejcitlivější gumy pálek na stolní tenis. Gumová čisticí houba JOOLA je odolná, ale velmi jemná, vyrobená z jelenice a je určena pro hráče stolního tenisu, který neví, že žádný detail není příliš malý. Technický popis: - Výrobce: Joola- Vhodné pro nejcitlivější povrchy- Jemný, avšak odolný materiál- Vyrobena z jelenice (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Čistící houbička na pálky - JOOLA , Sonax čistič klimatizace 100ml (323100)

Revolution Skincare Blemish Konjac čisticí houbička

Revolution Skincare Blemish Konjac čisticí houbička
Detail

Revolution Skincare Blemish Konjac, , Čisticí houbičky pro ženy, Produkt Revolution Skincare Blemish Konjac se stane nepostradatelným doplňkem při čištění a péči o vaši pleť. Vlastnosti: představuje způsob čištění šetrný k životnímu prostředí šetrně čistí pleť odstraňuje přebytečnou mastnotu z pleti zanechá pleť jemnou a matnou Jak používat: Jemnými krouživými pohyby čistěte tvář i oblast krku a dekoltu. (notino.cz)

Podobné produkty ako Revolution Skincare Blemish Konjac čisticí houbička , Sonax čistič disků, 1l (430341)

Čistící houbička Pit Boss 2 ks

Čistící houbička Pit Boss 2 ks
Detail

Náhradní hlavice čisticího kartáčku Pit Boss Ultimate PlanchaVelmi snadná výměna čistící houbičkyIdeální pro čištění připečeného jídla na grilovací desce či roštuLze použít v kombinaci s mýdlovou vodouBalení obsahuje 2 kusy náhradních houbiček (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Čistící houbička Pit Boss 2 ks , Sonax starthilfe - 250 ml (312100)

Klara Rott Natural čisticí houbička na obličej

Klara Rott Natural čisticí houbička na obličej
Detail

Klara Rott Natural, , Čisticí houbičky pro ženy, Produkt Klara Rott Natural se stane nepostradatelným doplňkem při čištění a péči o vaši pleť. Vlastnosti: pomáhá vyčistit a odlíčit pleť představuje způsob čištění šetrný k životnímu prostředí (notino.cz)

Podobné produkty ako Klara Rott Natural čisticí houbička na obličej , Krt562004 - brusná houbička (240g) (krt562004)

Real Techniques Original Collection Prep čisticí houbička

Real Techniques Original Collection Prep čisticí houbička
Detail

Real Techniques Original Collection Prep, , Doplňky pro ženy (notino.cz)

Podobné produkty ako Real Techniques Original Collection Prep čisticí houbička , Sonax plastová ochrana motoru, 300ml (330200)

Rataj čistící houbička na sklo s nerezovou vatou

Detail

Čistící houbička na sklo s nerezovou vatou. Svrchní strana houbičky je z jemné ocelové vaty = efekt žiletky bez poškrábání skla Spolehlivě a rychle odstraní řasy ze skla akvária Delší životnost než u běžných kuchyňských houbiček Bez chemie - vhodné pro všechny sladkovodní živočichy a rostliny (superzoo.cz)

Podobné produkty ako Rataj čistící houbička na sklo s nerezovou vatou , Sonax odstraňovač vzdušné koroze, 500ml (513200)

Beauty Formulas Čisticí houbička na pleť z konjacu

Beauty Formulas Čisticí houbička na pleť z konjacu
Detail

Beauty Formulas Čisticí houbička na pleť z konjacu 100% přírodní houbička z konjacu s aktivním bambusovým uhlím důkladně čistí pleť. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Beauty Formulas Čisticí houbička na pleť z konjacu , Sonax zvýšení oktanového čísla, 250ml (514100)

Fackelmann Čistící houbička na termosky 29 cm (14834)

Fackelmann Čistící houbička na termosky 29 cm (14834)
Detail

Kartáč na lahve délka 29 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Čistící houbička na termosky 29 cm (14834) , Sonax obnovovač plastů černý, 100ml (409100)

PROHOME - Houbička čistící 24+4ks

PROHOME - Houbička čistící 24+4ks
Detail

68,5x8,5x5cm (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Houbička čistící 24+4ks , Sonax odstraňovač zbytků hmyzu, 500ml (533200)

So Eco Facial Cleansing Kit čisticí houbička (na obličej)

So Eco Facial Cleansing Kit čisticí houbička (na obličej)
Detail

So Eco Facial Cleansing Kit, Odličovací tampony pro ženy, Odlíčení je zásadní krok péče o pleť, který byste neměli nikdy vynechat. Odličovací tampony So Eco Facial Cleansing Kit pomůžou setřít z obličeje veškerý make-up, vyčistit pleť a připravit ji na další krok pleťové péče. Vlastnosti: pomáhají odličovat make-up a čistit pleť nahradí jednorázové odličovací tampony tampony jsou pratelné – na opakované použití Jak používat: Odličovací nebo čisticí přípravek naneste na odličovací tampon a krouživými pohyby pleť důkladně očistěte. (notino.cz)

Podobné produkty ako So Eco Facial Cleansing Kit čisticí houbička (na obličej) , Sonax čistič disků intenzivní, 500ml (429200)

Klairs Gentle Black Cleansing Puff čisticí houbička na obličej

Klairs Gentle Black Cleansing Puff čisticí houbička na obličej
Detail

Klairs Gentle Black Cleansing Puff, , Čisticí houbičky pro ženy, Produkt Klairs Gentle Black se postará o to, aby byla vaše pleť ještě krásnější. Vlastnosti: dokonalý pomocník při odličování pleti šetrně čistí pleť Jak používat: Jemnými krouživými pohyby čistěte tvář i oblast krku a dekoltu. (notino.cz)

Podobné produkty ako Klairs Gentle Black Cleansing Puff čisticí houbička na obličej , Spontex viscose houbička na nádobí (9001378700425)

Gabriella Salvete Tools čisticí houbička na obličej 1 ks

Gabriella Salvete Tools čisticí houbička na obličej 1 ks
Detail

Gabriella Salvete Tools, 1 ks, Čisticí houbičky pro ženy, Produkt Gabriella Salvete Tools se stane nepostradatelným doplňkem při čištění a péči o vaši pleť. Vlastnosti: pomáhá vyčistit a odlíčit pleť představuje způsob čištění šetrný k životnímu prostředí Jak používat: Používejte dle návodu uvedeného na obalu produktu. (notino.cz)

Podobné produkty ako Gabriella Salvete Tools čisticí houbička na obličej 1 ks , Clanax celulózní houbička 2 ks (8590786229037)

BEAUTY FORMULAS Čistící houbička na pleť z konjacu (5012251012690)

BEAUTY FORMULAS Čistící houbička na pleť z konjacu (5012251012690)
Detail

Odličovací tampony a čištění obličeje, obsahuje aktivní uhlí Řekněte ne mikroplastům a dopřejte si důkladné očištění, které je šetrné k vaší pleti i k přírodě. Čisticí houbička Beauty Formulas Charcoal Konjac obsahuje aktivní uhlí, antioxidanty a přírodní minerály, které pleť čistí do hloubky. Textura houbičky navíc poskytne jemný peeling i bez mikroplastů, které jsou často používány v klasických peelingových přípravcích. 100% přírodní konjaková houbička je vyrobená z rostlinného materiálu, neobsahuje sulfáty ani parabeny a je biologicky rozložitelná. Vyzkoušejte nový hit přírodní kosmetiky a užívejte si čistou pleť s konjakovou houbičkou Beauty Formulas Charcoal Konjac. Klíčové vlastnosti čisticí houbičky Beauty Formulas Charcoal KonjacNejnovější hit ve světě přírodní kosmetiky100% přírodní houbička Charcoal Konjac je vyrobena z rostlinného materiáluAktivní uhlí pomáhá čistit pleť do hloubkyTextura houbičky dopřeje pleti jemný peeling bez... (alza.cz)

Podobné produkty ako BEAUTY FORMULAS Čistící houbička na pleť z konjacu (5012251012690) , Bratek houbička na nádobí krystal (5906731290527)

Donic COMBI CLEANER Čistící houbička na pálky, béžová, velikost UNI

Donic COMBI CLEANER Čistící houbička na pálky, béžová, velikost UNI
Detail

Čistící houbička na potahy pingpongových pálek DONIC COMBI CLEANER vyčistí skvěle každou pálku. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Donic COMBI CLEANER Čistící houbička na pálky, béžová, velikost UNI , Bratek celulózová houbička na nádobí (5906731291401)

So Eco Lathering Soap Pouch čisticí houbička na tělo 1 ks

So Eco Lathering Soap Pouch čisticí houbička na tělo 1 ks
Detail

So Eco Lathering Soap Pouch, 1 ks, Péče o tělo pro ženy, Péče o pokožku, to nejsou jen tělová mléka, krémy, sprchové gely, oleje, či třeba peelingy. Vaši běžnou rutinu můžou ještě vylepšit různé typy speciálních kosmetických doplňků. Produkt So Eco Lathering Soap Pouch skvěle doplní kosmetiku, kterou již používáte ve své rutině, a postará se o to, aby byla pokožka vašeho těla ještě krásnější. (notino.cz)

Podobné produkty ako So Eco Lathering Soap Pouch čisticí houbička na tělo 1 ks , Sonax polish & wax color černá, 500ml (296100)

NanoConcept kouzelná čistící Nano houbička sací & čistící strana 10 ks (8594205180862)

NanoConcept kouzelná čistící Nano houbička sací & čistící strana 10 ks (8594205180862)
Detail

Leštící houba je vybavena speciálním čistícím materiálem pro efektivní a ekologické čištění, stačí navlhčit vodou a špína jde dolů i bez použití chemických prostředků Pro čištění povrchů bez použití chemických prostředků zde máme připravenou kouzelnou čisticí NanoConcept houbičku. Řadí se k nové generaci čisticích nano houbiček. Z jedné strany disponuje sacím a z druhé strany čisticím povrchem. Uvnitř je vybavena speciálním čisticím materiálem. Tak stačí NanoConcept houbičku lehce potřít vodou a jemnými třecími pohyby odstranit nečistoty z čištěného povrchu. NanoConcept houbička dobře působí na lihové fixy, tužky, pera, kůži, sportovní obuv, stoly, židle či skříně z melaminu, okenní tabule, zbytky žvýkaček, graffiti, dlažbu v sanitárních prostorách, asfalt, dehtové skvrny nebo třeba ráfky kol. Houbička si dobře poradí i se zašlou špínou. Klíčové vlastnosti kouzelné čisticí NanoConcept houbičky - 10 ksKouzelná čisticí NanoConcept houbička... (alza.cz)

Podobné produkty ako NanoConcept kouzelná čistící Nano houbička sací & čistící strana 10 ks (8594205180862) , Sonax šampon s voskem koncentrát, 1l (313341)

NanoConcept kouzelná čistící Nano houbička sací & čistící strana 5 ks (8594205180855)

NanoConcept kouzelná čistící Nano houbička sací & čistící strana 5 ks (8594205180855)
Detail

Leštící houba je vybavena speciálním čistícím materiálem pro efektivní a ekologické čištění, stačí navlhčit vodou a špína jde dolů i bez použití chemických prostředků Pro čištění povrchů bez použití chemických prostředků zde máme připravenou kouzelnou čisticí NanoConcept houbičku. Řadí se k nové generaci čisticích nano houbiček. Z jedné strany disponuje sacím a z druhé strany čisticím povrchem. Uvnitř je vybavena speciálním čisticím materiálem. Tak stačí NanoConcept houbičku lehce potřít vodou a jemnými třecími pohyby odstranit nečistoty z čištěného povrchu. NanoConcept houbička dobře působí na lihové fixy, tužky, pera, kůži, sportovní obuv, stoly, židle či skříně z melaminu, okenní tabule, zbytky žvýkaček, graffiti, dlažbu v sanitárních prostorách, asfalt, dehtové skvrny nebo třeba ráfky kol. Houbička si dobře poradí i se zašlou špínou. Klíčové vlastnosti kouzelné čisticí NanoConcept houbičky - 5 ksKouzelná čisticí NanoConcept houbička... (alza.cz)

Podobné produkty ako NanoConcept kouzelná čistící Nano houbička sací & čistící strana 5 ks (8594205180855) , Sonax pohlcovač pachu odeur-beater, 500ml (292241)

NanoConcept kouzelná čistící Nano houbička drsná & čistící strana 5 ks (8594205180879)

NanoConcept kouzelná čistící Nano houbička drsná & čistící strana 5 ks (8594205180879)
Detail

Leštící houba je vybavena speciálním čistícím materiálem pro efektivní a ekologické čištění, stačí navlhčit vodou a špína jde dolů i bez použití chemických prostředků Pro čištění povrchů bez použití chemických prostředků zde máme připravenou kouzelnou čisticí NanoConcept houbičku. Řadí se k nové generaci čisticích nano houbiček. Z jedné strany disponuje drsným a z druhé strany jemným povrchem. Uvnitř je vybavena speciálním čisticím materiálem. Tak stačí NanoConcept houbičku lehce potřít vodou a jemnými třecími pohyby odstranit nečistoty z čištěného povrchu. NanoConcept houbička dobře působí na lihové fixy, tužky, pera, kůži, sportovní obuv, stoly, židle či skříně z melaminu, okenní tabule, zbytky žvýkaček, graffitti, dlažbu v sanitárních prostorách, asfalt, dehtové skvrny nebo třeba ráfky kol. Houbička si dobře poradí i se zašlou špínou. Klíčové vlastnosti kouzelné čisticí NanoConcept houbičky - 5 ksKouzelná čisticí NanoConcept houbička... (alza.cz)

Podobné produkty ako NanoConcept kouzelná čistící Nano houbička drsná & čistící strana 5 ks (8594205180879) , Sonax prostředek pro přípravu laku, 400ml (237300)

NanoConcept kouzelná čistící Nano houbička drsná & čistící strana 10 ks (8594205180886)

NanoConcept kouzelná čistící Nano houbička drsná & čistící strana 10 ks (8594205180886)
Detail

Leštící houba je vybavena speciálním čistícím materiálem pro efektivní a ekologické čištění, stačí navlhčit vodou a špína jde dolů i bez použití chemických prostředků Pro čištění povrchů bez použití chemických prostředků zde máme připravenou kouzelnou čisticí NanoConcept houbičku. Řadí se k nové generaci čisticích nano houbiček. Z jedné strany disponuje drsným a z druhé strany jemným povrchem. Uvnitř je vybavena speciálním čisticím materiálem. Tak stačí NanoConcept houbičku lehce potřít vodou a jemnými třecími pohyby odstranit nečistoty z čištěného povrchu. NanoConcept houbička dobře působí na lihové fixy, tužky, pera, kůži, sportovní obuv, stoly, židle či skříně z melaminu, okenní tabule, zbytky žvýkaček, graffiti, dlažbu v sanitárních prostorách, asfalt, dehtové skvrny nebo třeba ráfky kol. Houbička si dobře poradí i se zašlou špínou. Klíčové vlastnosti kouzelné čisticí NanoConcept houbičky - 10 ksKouzelná čisticí NanoConcept houbička... (alza.cz)

Podobné produkty ako NanoConcept kouzelná čistící Nano houbička drsná & čistící strana 10 ks (8594205180886) , Sonax čistič palivové soustavy benzín, 250ml (515100)

Melaminové čistící nano houbičky, sada 6 ks

Melaminové čistící nano houbičky, sada 6 ks
Detail

Čistící houbičky z melaminu využívají skvělých vlastností nanotechnologie. Nepotřebujete žádný čistící prostředek, stačí je pouze navlhčit vodou. Jemným třením houbičky o čištěný povrch docílíte skvělého výsledku za pár okamžiků. Poradí si se zašlou bílou barvou na plastech či podrážkách bot, vyleští omšelé stříbro a šperky, odstraní odolnou špínu z disků kol, zbaví se zbytků samolepek, skvrn od lihových popisovačů. Jsou vhodné téměř na jakýkoliv povrch. Houba má speciální pórovitou strukturu, díky které danou skvrnu postupně "obrousí" a absorbuje, přitom nepoškozuje čištěný povrch. Před použitím si pozorně přečtěte návod na použití. Dodáváme je jako sadu 6 ks. Provedení se může od fotografie lišit. Materiál: melamin Rozměry: 10 x 6 x 2,5 cm Použití: ostrými nůžkami odstřihněte část houby, kterou použijete k čištění lehce navlhčete vodou stiskem vytlačte přebytečnou vodu – POZOR, neždímejte! krouživými pohyby odstraňujte nečistotu opotřebená část houby, která absorbovala nečistotu se postupně drolí Upozornění: není vhodné používat na vysoce lesklé povrchy – zde hrozí lehké poškrábání doporučujeme vždy nejprve vyzkoušet snášenlivost povrchu na malém, skrytém místě po použití povrch opláchněte či otřete vlhkým hadříkem, odstraníte tak zbytky houby (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Melaminové čistící nano houbičky, sada 6 ks , Sonax odstraňovač pryskyřice a trusu, 400ml (390300)

Čistící a odličovací houbička na obličej - bílá

Čistící a odličovací houbička na obličej - bílá
Detail

Čistící a odličovací houbička na obličej - bílá Čisticí houbičky na obličej jsou úžasným pomocníkem, který vám pomůže zbavit pleť nečistot, make-upu a nadbytečné mastnoty bez podráždění. hloubkově čistí póry a zanesený make-up jemně a šetrně odstraňuje mastnotu nedráždí, snižuje chemické poškození od odličovače oboustranná, s poutkem pro uchycení či zavěšení možno prát v pračce, popř. v ruce Průměr: 11,5 cm (rajnehtu.cz)

Podobné produkty ako Čistící a odličovací houbička na obličej - bílá , Braun čisticí kartáček (4210201264330)

Real Techniques Sponge+ Miracle Skincare čisticí houbička s masážním diskem 1 ks

Real Techniques Sponge+ Miracle Skincare čisticí houbička s masážním diskem 1 ks
Detail

Real Techniques Sponge+ Miracle Skincare, 1 ks, Štětce a houbičky pro ženy, Produkt Real Techniques Sponge+ se stane nepostradatelným doplňkem při čištění a péči o vaši pleť. Jak používat: Používejte dle návodu uvedeného na obalu produktu. (notino.cz)

Podobné produkty ako Real Techniques Sponge+ Miracle Skincare čisticí houbička s masážním diskem 1 ks , Spontex scrub&flex houbička 3 ks (3384124003206)

Renovality Konjaková houba bambusové uhlí čisticí houbička pro problematickou pleť 7x4 cm

Renovality Konjaková houba bambusové uhlí čisticí houbička pro problematickou pleť 7x4 cm
Detail

Renovality Konjaková houba bambusové uhlí, 7x4 cm, Čisticí houbičky unisex, Chcete zefektivnit svou čisticí rutinu? Čisticí houbička Renovality Konjaková houba bambusové uhlí nejenže pomáhá lépe odstranit z pleti nečistoty, zbytky make-upu a nadbytečnou mastnotu, ale je také ideální pro jemný peeling. Její použití navíc pomáhá prokrvení pleti, což zase podporuje její regeneraci. Vlastnosti: pomáhá vyčistit a odlíčit pleť představuje způsob čištění šetrný k životnímu prostředí Složení: obsahuje minimálně 99 % složek přírodního původu (notino.cz)

Podobné produkty ako Renovality Konjaková houba bambusové uhlí čisticí houbička pro problematickou pleť 7x4 cm , York houbička tvarovaná polyuretan 5 ks (5903355000266)

NanoConcept kouzelná čistící Nano houbička original 5 ks (8594205180831)

NanoConcept kouzelná čistící Nano houbička original 5 ks (8594205180831)
Detail

Leštící houba je vybavena speciálním čistícím materiálem pro efektivní a ekologické čištění, stačí navlhčit vodou a špína jde dolů i bez použití chemických prostředků Pro čištění povrchů bez použití chemických prostředků zde máme připravenou kouzelnou čisticí NanoConcept Original houbičku. Řadí se k nové generaci čisticích nano houbiček. Uvnitř je vybavena speciálním čisticím materiálem. Tak stačí NanoConcept Original houbičku lehce potřít vodou a jemnými třecími pohyby odstranit nečistoty z čištěného povrchu. NanoConcept Original houbička dobře působí na lihové fixy, tužky, pera, kůži, sportovní obuv, stoly, židle či skříně z melaminu, okenní tabule, zbytky žvýkaček, graffiti, dlažbu v sanitárních prostorách, asfalt, dehtové skvrny nebo třeba ráfky kol. Houbička si dobře poradí i se zašlou špínou. Klíčové vlastnosti kouzelné čisticí NanoConcept Original houbičky - 5 ksKouzelná čisticí NanoConcept Original houbička čistí bez použití... (alza.cz)

Podobné produkty ako NanoConcept kouzelná čistící Nano houbička original 5 ks (8594205180831) , Vileda ultra fresh houbička 2 ks (4023103200982)

NanoConcept kouzelná čistící Nano houbička original 10 ks (8594205180848)

NanoConcept kouzelná čistící Nano houbička original 10 ks (8594205180848)
Detail

Leštící houba je vybavena speciálním čistícím materiálem pro efektivní a ekologické čištění, stačí navlhčit vodou a špína jde dolů i bez použití chemických prostředků Pro čištění povrchů bez použití chemických prostředků zde máme připravenou kouzelnou čisticí NanoConcept Original houbičku. Řadí se k nové generaci čisticích nano houbiček. Uvnitř je vybavena speciálním čisticím materiálem. Tak stačí NanoConcept Original houbičku lehce potřít vodou a jemnými třecími pohyby odstranit nečistoty z čištěného povrchu. NanoConcept Original houbička dobře působí na lihové fixy, tužky, pera, kůži, sportovní obuv, stoly, židle či skříně z melaminu, okenní tabule, zbytky žvýkaček, graffiti, dlažbu v sanitárních prostorách, asfalt, dehtové skvrny nebo třeba ráfky kol. Houbička si dobře poradí i se zašlou špínou. Klíčové vlastnosti kouzelné čisticí NanoConcept Original houbičky - 10 ksKouzelná čisticí NanoConcept Original houbička čistí bez... (alza.cz)

Podobné produkty ako NanoConcept kouzelná čistící Nano houbička original 10 ks (8594205180848) , Dětská houbička na koupaní lorelli yellow (20040210006)

CLEANRITE SUPER DUSTER univerzální houbička na prach 2ks 11,5x5,5cm

Detail

CLEANRITE SUPER DUSTER univerzální houbička na prach 2ks 11,5x5,5cm, kategorie: ČISTÝ DOMOV - ÚKLID | ÚKLID | HOUBY, HOUBIČKY A DRÁTĚNKY | HOUBIČKY NA NÁDOBÍ (kitos.cz)

Podobné produkty ako CLEANRITE SUPER DUSTER univerzální houbička na prach 2ks 11,5x5,5cm

M-Style UNIVERZÁLNÍ DRŽÁK HOUBIČKY NA NÁDOBÍ (MS-046027)

M-Style UNIVERZÁLNÍ DRŽÁK HOUBIČKY NA NÁDOBÍ (MS-046027)
Detail

Držák na mýdlo s čtvercovým tvarem základny, lepicí druh uchycení (alza.cz)

Podobné produkty ako M-Style UNIVERZÁLNÍ DRŽÁK HOUBIČKY NA NÁDOBÍ (MS-046027)

Beautyblender Liquid Čistící voda na houbičky na make-up 90 ml

Beautyblender Liquid Čistící voda na houbičky na make-up 90 ml
Detail

Beautyblender Liquid Čistící voda na houbičky na make-up 90 ml Tekuté mýdlo pro dokonale čistý beautyblender. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Beautyblender Liquid Čistící voda na houbičky na make-up 90 ml

Sonax Clay-Ball Sonax Sonax Clay-Ball 419700, 1 ks

Sonax Clay-Ball Sonax Sonax Clay-Ball 419700, 1 ks
Detail

Ideální pro odstranění ulpívající oberflachlichen nečistot jako rzi, zbytků hmyzu, smůla a skvrny od dehtu·Doplněk k osvědčené "P-Ball" pro leštění Lacks·Praktická a ergonomicky·Čistí šetrná k laku·Pro lak a skleněných ploch·Snadné čištění díky Abspulender zachycené nečistoty s vodou·Průhledné plastové balení s euro otvorem háček (conrad.cz)

Podobné produkty ako Sonax Clay-Ball Sonax Sonax Clay-Ball 419700, 1 ks

Kärcher - Univerzální čisticí prostředek, 5l

Kärcher - Univerzální čisticí prostředek, 5l
Detail

Účinný univerzální čisticí prostředek, který snadno odstraní oleje, tuky a minerální nečistoty. Ideální pro čištění zahradního nábytku, vozidel, fasád a vodě odolných povrchů. (karcher.cz)

Podobné produkty ako Kärcher - Univerzální čisticí prostředek, 5l

Simplehuman Univerzální čistící tablety Grapefruit

Simplehuman Univerzální čistící tablety Grapefruit
Detail

Naše speciálně formulované čisticí tablety odolné vůči mastnotě a špíně se zcela rozpustí ve vodě a vytvoří z nich výkonný čisticí prostředek na více povrchů, který je bezpečný pro všechny povrchy v domácnosti. Stačí vložit naši tabletu na čištění více povrchů do vody a vytvořit čisticí prostředek, který odolá mastnotě a špíně a zároveň je bezpečný pro děti, domácí zvířata a všechny povrchy v domácnosti. Neobsahuje žádné parabeny, fosfáty, amoniak, chlor, konzervanty, ani umělá barviva. (4home.cz)

Podobné produkty ako Simplehuman Univerzální čistící tablety Grapefruit

Huygens Cleansing Lotion With Sea Sponge čisticí a odličovací mléko + mycí houbička 250 ml

Huygens Cleansing Lotion With Sea Sponge čisticí a odličovací mléko + mycí houbička 250 ml
Detail

Huygens Cleansing Lotion With Sea Sponge, 250 ml, Čištění pleti pro ženy, Odličovací přípravek Huygens Cleansing Lotion With Sea Sponge perfektně odstraňuje z tváře make-up i veškeré nečistoty a zanechá pleť hebkou a čistou. Vlastnosti: účinně zbavuje pleť make-upu zanechává pleť zcela čistou má osvěžující a zklidňující účinky dodává pleti hydrataci Složení: obsahuje minimálně 99 % složek přírodního původu Jak používat: Používejte dle návodu uvedeného na obalu produktu. (notino.cz)

Podobné produkty ako Huygens Cleansing Lotion With Sea Sponge čisticí a odličovací mléko + mycí houbička 250 ml

Fackelmann Kartáček čistící univerzální 3 ks

Detail

Kartáčky jsou vhodné na čištění brček s průměrem 5–10 mm. Lze mýt v myčce nádobí. Jsou uloženy v papírové krabičce. Fackelmann Kartáček čistící univerzální 3 ks je vhodný do každé domácnosti. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Kartáček čistící univerzální 3 ks

Univerzální čistící sada na PC (4011)

Univerzální čistící sada na PC (4011)
Detail

Sada na čištění Máte na starosti péči o firemní počítače? Nebo chcete udržet svou domácí PC sestavu v perfektním stavu? Univerzální čisticí sada na PC vám pomůže odstranit z počítače prach a další nečistoty, a to i z těch nejmenších zákoutí a těžko přístupných míst, aby vaše elektronika šlapala bezchybně jako hodinky. Praktická sada se jednoduše používá a nepotřebujete zvláštní odsávací techniku, stačí klasický vysavač. Osmidílná univerzální čisticí sada na PC totiž obsahuje jak vysávací hubice, tak adaptér a redukci, tudíž se hodí na většinu vysavačových trubek. Klíčové vlastnosti univerzální čisticí sady na PCSada obsahuje 8 čisticích komponentůMini hubicemi univerzální čisticí sady na PC lze vysávat i velmi malé prostoryDíky adaptérům připevníte hubice k vysavačům s trubkami o průměru 32 a 35 mmV univerzální čisticí sadě na PC najdete i redukci na sací trubky o průměru 28/32 mmDíky různým nástavcům dokážete vysát i těžko přístupná místa... (alza.cz)

Podobné produkty ako Univerzální čistící sada na PC (4011)

Ecozone Univerzální čisticí pasta 300 g

Ecozone Univerzální čisticí pasta 300 g
Detail

Univerzální čistící pasta dokonale odstraňuje nečistoty, mastnotu i usazeniny, leští a udržuje čistou celou domácnost. Zanechává svěží vůni citronu. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Ecozone Univerzální čisticí pasta 300 g

Eco sensitive univerzální čisticí prostředek, 3 ks

Eco sensitive univerzální čisticí prostředek, 3 ks
Detail

Silný koncentrát k vytvoření až 420 l silného tekutého čisticího prostředku, který je šetrný k životnímu prostředí. Univerzální čisticí prostředek Eco Sensitive je ideální k čištění hladkých povrchů v koupelnách a kuchyních: obklady, dlaždice, podlahy, armatury, kryty sporáků a mnoho dalšího, vše získá opět svěží lesk. Univerzální čisticí prostředek vyčistí každý povrch bez zanechání stop. Jako koncentrát je čisticí prostředek velmi úsporný. Na 5 litrů vody stačí 35-70 ml - v závislosti na stupni znečištění. Univerzální čisticí prostředek je vyráběn způsobem, který je neutrální z hlediska klimatu, a je biologicky odbouratelný. · Bez mikroplastů · Obal z 90 % recyklovaného plastu · Objem: 3 x 1 litr (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Eco sensitive univerzální čisticí prostředek, 3 ks

Kärcher - Univerzální čisticí prostředek, 1 l, 1l

Kärcher - Univerzální čisticí prostředek, 1 l, 1l
Detail

Účinný univerzální čisticí prostředek k používání s vysokotlakými čističi Kärcher. S novým aktivním čističem, který snadno odstraní oleje, tuky a odolné minerální nečistoty, a to dokonce i se studenou vodou. Ideální pro čištění kolem domu, na zahradě a pro mytí vozidel. (karcher.cz)

Podobné produkty ako Kärcher - Univerzální čisticí prostředek, 1 l, 1l

Sanytol Dezinfekční univerzální čistící utěrky 36 ks

Sanytol Dezinfekční univerzální čistící utěrky 36 ks
Detail

Sanytol Dezinfekční univerzální čistící utěrky 36 ks Víceúčelové dezinfekční ubrousky jsou speciálně navržené pro WC, koupelny a ledničky a vyčistí a vydezinfikují všechny povrchy. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Sanytol Dezinfekční univerzální čistící utěrky 36 ks

Dr. Popov Univerzální čistící čaj 50 g

Dr. Popov Univerzální čistící čaj 50 g
Detail

Univerzální čistící čaj Dr. Popov obsahuje tradiční byliny vhodné k pročištění organizmu. Kopřiva podporuje vylučování vody z těla a správnou činnost ledvin, lípa je známá pro své antioxidační vlastnosti. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Dr. Popov Univerzální čistící čaj 50 g

Dr. Popov Univerzální čistící čaj 20x1,5 g

Dr. Popov Univerzální čistící čaj 20x1,5 g
Detail

Univerzální čistící čaj Dr. Popov obsahuje tradiční byliny vhodné k pročištění organizmu. Kopřiva podporuje vylučování vody z těla a správnou činnost ledvin, lípa je známá pro své antioxidační vlastnosti. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Dr. Popov Univerzální čistící čaj 20x1,5 g

Ecozone Univerzální čisticí úklidové ubrousky 40 ks

Ecozone Univerzální čisticí úklidové ubrousky 40 ks
Detail

Hygienické ubrousky pro rychlý úklid WC. Stačí setřít a vyhodit do toalety. Vhodné pro většinu pevných povrchů v domácnosti. Dobře čistí i mastnotu. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Ecozone Univerzální čisticí úklidové ubrousky 40 ks

Cif Professional Univerzální čistící prostředek Citron 5l

Detail

Univerzální prostředek na mytí podlah s příjemnou vůní. Cif Professional Univerzální čistící prostředek Citron 5l je vhodný na podlahy bez politury, stěny, nátěry, lamináty, plasty a ostatní omyvatelné povrchy. Silný na mastnotu a špínu. Nemusí se oplachovat. (mall.cz)

Podobné produkty ako Cif Professional Univerzální čistící prostředek Citron 5l

SANYTOL 3 x 24ks antialergenní univerzální čistící utěrky

Detail

UPOZORNĚNÍ:Na jeden nákup lze vložit maximálně 10ks tohoto produktu UPOZORNĚNÍ:Biocidní přípravek Antialergenní univerzální čistící ubrousky čistí, dezinfikují a neutralizují alergeny z roztočů, koček a pylů s 98% účinností. Eliminují bakterie, viry a plísně. Utěrky se po použití jednoduše vyhodí do odpadkového koše. (mall.cz)

Podobné produkty ako SANYTOL 3 x 24ks antialergenní univerzální čistící utěrky

Sidolux Univerzální čistící prostředek Divoké květy 1 l

Detail

Sidolux univerzální čistící prostředek je všestranný a vhodný na všechny omyvatelné povrchy a podlahy. Lze jej použít společně s vodou pro běžné vytírání a otírání nebo i jako koncentrát na silné nečistoty a mastnotu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Sidolux Univerzální čistící prostředek Divoké květy 1 l

TORO Univerzální čistící hadr, 40 x 40 cm

TORO Univerzální čistící hadr, 40 x 40 cm
Detail

TORO Univerzální čistící hadr, 40 x 40 cm, kategorie: ČISTÝ DOMOV - ÚKLID | ÚKLID | ČISTÍCÍ HADRY A UTĚRKY | ČISTÍCÍ HADRY (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Univerzální čistící hadr, 40 x 40 cm
SONAX Aplikační houbička (417300), SAVO Univerzální dezinfekční a čisticí sprej 500 ml (8710908108419), SONAX Xtreme (238241), Kaleidoskop - houbička (8854740043177), Houbička na nádobí (5903355124788), SONAX Čistič klimatizace 100ml (323100), SONAX Čistič disků, 1L (430341), SONAX StartHilfe - 250 ml (312100), KRT562004 - Brusná houbička (240G) (KRT562004), SONAX Plastová ochrana motoru, 300ml (330200), SONAX Odstraňovač vzdušné koroze, 500ml (513200), SONAX Zvýšení oktanového čísla, 250ml (514100), SONAX Obnovovač plastů černý, 100ml (409100), SONAX Odstraňovač zbytků hmyzu, 500ml (533200), SONAX Čistič disků intenzivní, 500ml (429200), SPONTEX Viscose houbička na nádobí (9001378700425), CLANAX celulózní houbička 2 ks (8590786229037), BRATEK houbička na nádobí Krystal (5906731290527), BRATEK celulózová houbička na nádobí (5906731291401), SONAX Polish & Wax COLOR černá, 500ml (296100), SONAX Šampon s voskem koncentrát, 1L (313341), SONAX Pohlcovač pachu Odeur-Beater, 500ml (292241), SONAX Prostředek pro přípravu laku, 400ml (237300), SONAX Čistič palivové soustavy benzín, 250ml (515100), SONAX Odstraňovač pryskyřice a trusu, 400ml (390300), Braun Čisticí kartáček (4210201264330), SPONTEX Scrub&Flex houbička 3 ks (3384124003206), YORK houbička tvarovaná polyuretan 5 ks (5903355000266), VILEDA Ultra Fresh houbička 2 ks (4023103200982), Dětská houbička na koupaní Lorelli YELLOW (20040210006)