Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Aranka roll 5 kg - IREKS
Slazená jádrová směs na výrobu jádrových trubiček Pod obchodním názvem Aranka roll se skrývá vychytaná směs na výrobu jádrových trubiček nebo je také znáte pod názvem griliášové. Díky jednoduché receptuře je odstraněna komplikovaná příprava jádrové hmoty a dochází tímn k významné úspoře času, energie a práce. Výroba je bezpečná a nehrozí popálení při stáčení horkých korpusů. Tato směs se dá s úspěchem použít nejen na výrobu jádrových trubiček, ale i kornoutků, košíčků, šátečků a jiných tvarů. Vypracované těsto se vyvaluje na velmi tenounký plát z kterého vykrajujeme potřebné tvary, které stáčíme na kovové trubičky, kornoutky a pod. Griliášová, griliážová, jádrová – to všechno jsou synonyma používající se pro jeden typ výrobku. Krajově se setkáváme nejen s odlišnými názvy, ale také i různými příchutěmi. Často se vyrábějí podle rozdílných receptur, tvarují dle fantazie a to nejen do trubiček. Také náplní se používá celá řada. Aranka Roll je připravena tak, aby umožnila zjednodušit výrobu všech tvarů a hlavně odstranila časté trampoty s nevyrovnanou jakostí arašídové drti. Aranku Roll lze charakterizovat následovně: Díky jednoduché receptuře je odstraněna komplikovaná příprava jádrové hmoty. Odpadá zjemňování jádrové hmoty. Dochází k významné úspoře času, energie a lidské práce při výrobě. Výroba je bezpečná, nehrozí popálení při stáčení horkých korpusů. Díky zajištění vyrovnané kvality vstupních surovin odpadají problémy se vstupní kontrolou jader. Má široké spektrum využití pro výrobu trubiček, košíčků, vlnek, šátečků a dalších tvarů. Dávkování: 5000 g směs Aranka, 1000 g margarín, 500 g voda. Předem změklý margarín a ostatní suroviny smícháme a vypracujeme hladkou hmotu. Před dalším použitím necháme 1 hodinu odležet v chladnu. Pečeme při 190°C cca po dobu 12-15 minut - pokud chcete dosáhnout trubičky typu griliášové, musíte těsto upéct do tmavé hnědé barvy. Při světlém upečení docílíte klasické trubičky, které je brzy měkká.
Podívejte se také REVOLUTION RELOVE Roll Baby Matcha 5 ml (5057566518178)
Aranka arašíd 5 kg -
Slazená a upravená jádrová směs na výrobu jádrových rohlíčků Směs s praženou arašídovou drtí na výrobu stříkaných základů pod pařížské rohlíčky. Jedná se o kompletní směs vč. sušených vaječných bílků. Vynikající na podklady pro pařížské krémy - rohlíčky, věnečky apod. Základním kamenem tohoto výrobku jsou arašídy - surovina opředená mýty a omyly: Říká se buráky, arašídy, burské oříšky, avšak mateřskou rostlinou není burákovník ani arašídovník, ale podzemnice olejná. Představujeme si ořech, protože je zařazena mezi skořápkové ovoce a ona je to luštěnina. Protože se jedná o alergen, je na ni pohlíženo jako na něco potenciálně škodlivého, přitom obsahuje významné množství resveratrolu, který se pro své antioxidační a antibakteriální účinky používá jako doplněk stravy. Kompletní surovina Aranka Arašíd přináší tyto výhody: Lze z ní vyrobit jádrovou hmotu vhodnou pro výrobu rohlíčků a tyčinek. Odpadá náročná a zdlouhavá příprava, zjemňování, nahřívání a dlouhé odležení nutné pro klasickou výrobu. Má široké spektrum využití pro výrobu obalovaných tvarů v arašídové drti, vánočního a svátečního pečiva, speciálních korpusů a dalších výrobků. Hlavní vstupní surovina – arašídy – jsou vybírány velmi pečlivě, a proto vám odpadají starosti s jejich kontrolou. Doporučené dávkování: Aranka Arašíd 500 g + voda pitná 125 g. Suroviny spojíme a necháme asi 5 minut odležet. Poté je mícháme při střední rychlosti po dobu 5 minut do homogenní konzistence. Pečete při 190°C po dobu 12 minut. Doporučený technologický postup základní hmoty – jádrového rohlíčku výrobcem: Suroviny spojíme a necháme 5 minut odležet. Poté mícháme při střední rychlosti stroje Pečeme 12 minut při teplotě 190 °C dle velikosti korpusů s uzavřeným odtahem pro elektrickou sázecí pec).
Podívejte se také FitnessLine - 5 kg (SCH1002-5)
Aranka roll 500 g -
Slazená jádrová směs na výrobu jádrových trubiček Pod obchodním názvem Aranka roll se skrývá vychytaná směs na výrobu jádrových trubiček nebo je také znáte pod názvem griliášové. Díky jednoduché receptuře je odstraněna komplikovaná příprava jádrové hmoty a dochází tímn k významné úspoře času, energie a práce. Výroba je bezpečná a nehrozí popálení při stáčení horkých korpusů. Tato směs se dá s úspěchem použít nejen na výrobu jádrových trubiček, ale i kornoutků, košíčků, šátečků a jiných tvarů. Vypracované těsto se vyvaluje na velmi tenounký plát z kterého vykrajujeme potřebné tvary, které stáčíme na kovové trubičky, kornoutky a pod. Griliášová, griliážová, jádrová – to všechno jsou synonyma používající se pro jeden typ výrobku. Krajově se setkáváme nejen s odlišnými názvy, ale také i různými příchutěmi. Často se vyrábějí podle rozdílných receptur, tvarují dle fantazie a to nejen do trubiček. Také náplní se používá celá řada. Aranka Roll je připravena tak, aby umožnila zjednodušit výrobu všech tvarů a hlavně odstranila časté trampoty s nevyrovnanou jakostí arašídové drti. Aranku Roll lze charakterizovat následovně: Díky jednoduché receptuře je odstraněna komplikovaná příprava jádrové hmoty. Odpadá zjemňování jádrové hmoty. Dochází k významné úspoře času, energie a lidské práce při výrobě. Výroba je bezpečná, nehrozí popálení při stáčení horkých korpusů. Díky zajištění vyrovnané kvality vstupních surovin odpadají problémy se vstupní kontrolou jader. Má široké spektrum využití pro výrobu trubiček, košíčků, vlnek, šátečků a dalších tvarů. Dávkování: 500 g směs Aranka, 100 g margarín, 50 g voda. Předem změklý margarín a ostatní suroviny smícháme a vypracujeme hladkou hmotu. Před dalším použitím necháme 1 hodinu odležet v chladnu. Pečeme při 190°C cca po dobu 12-15 minut - pokud chcete dosáhnout trubičky typu griliášové, musíte těsto upéct do tmavé hnědé barvy. Při světlém upečení docílíte klasické trubičky, které je brzy měkká. Hmo
Podívejte se také REVOLUTION RELOVE Roll Baby Dragon Fruit 5 ml (5057566518154)
Podívejte se také
- RYOR Antiakné roll-on s irisem 5 ml (8594007970814)
- REVOLUTION RELOVE Roll Baby Goji Berry 5 ml (5057566518161)
- REVOLUTION RELOVE Roll Baby Tonka Bean 5 ml (5057566518147)
- vazelina lekarska 5 kg
- lahve pb 5 kg
- Capital Sports Rotunder Set, 1, kg, 2 kg, 3 kg, 4 kg, 5 kg, 6 kg, 7 kg, 8 kg, 9 kg, 10 kg
- Allnature Jedlá soda 5 kg
- Allnature Kyselina citronová 5 kg
- Allnature Epsomská sůl 5 kg
- Leather kožený 5 kg (8591792201734)
- Merco Single 5 kg (P29391)
- MASTERsil Chlor Šok - 5 kg (8595169210138)
- Gala Medicinbal kožený 5 kg (859000110048)
- Allnature Epsomská sůl Mateřídouška 5 kg
- Allnature Epsomská sůl Levandule 5 kg
- Sparkly POOL Vločkovač - granulát 5 kg
- Sparkly POOL pH mínus 5 kg
- LAVON Čisticí krém 5 kg (8594187145088)
- Merco Black Leather 5 kg (P20179)
- Stormred pogumovaná činka 5 kg (IR92316b)
Ztužovač Karina Moccacino 5 Kg - IREKS
Kompletní směs pro přípravu náplní s výraznou příchutí a vůní kávy. Další ze ztužovačů krémů ať již šlehačkových, máslových a v dalším použití na výrobu dekoračních povrchů - pro přípravu pouze doplníte vodu v určeném poměru a necháte odležet. Následně všleháte tuk, rostlinnou nebo živočišnou šlehačku a máte originální luxusní kávovou náplň. Tento produkt ve spojení se ztuženým tukem vytvoří náplň do kávových zrn.
Objev podobné jako Ztužovač Karina Moccacino 5 Kg - IREKS
Tmavá směs korpus - Brilant 5 kg - IREKS
Hotová směs na tmavý korpus. Tmavý korpus: Hotová směs na tmavý korpus, kdy přidáváte pouze 650 ml vody a 180 g oleje. Suroviny promícháte a necháte 5 minut odležet. Po pěti minutách hmotu krátce vymícháte do hladké konzistence a dávkujete do forem. Pečte při 170°C po dobu asi 25 minut. Hmotnost 1 kg Plát na roládu: Směs na tmavý korpus 500g, přidáte 325g vody, 100 g oleje a 100g vaječného tekutého obsahu. Suroviny promícháte a necháte 5 min odležet. Poté krátce smíchat a rozetřít na plech. Pečte při 170°C. Hmotnost po upečení cca 880g.
Objev podobné jako Tmavá směs korpus - Brilant 5 kg - IREKS
Směs na korpus Mechový dort 5 Kg - IREKS
Sandra špenát Kompletní směs pro výrobu speciálních litých hmot se špenátem (mechový dort). Lze ji použít k výrobě různých typů korpusů, roládových plátů i cupcakes. Složení : cukr, pšeničná mouka, sušené mléko, cizrnová mouka, kypřící látka (E450, E500), sušený špenát (1,4 %), kukuřičná mouka, sušený vaječný bílek, barvivo (E141, E101), sůl, stabilizátor (E415), glukóza, glukózový sirup
Objev podobné jako Směs na korpus Mechový dort 5 Kg - IREKS
Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS
Kompletní směs Sandra Velvet na výrobu oblíbených litých těst v červené barvě - gastrobalení. Balení obsahuje 5 kg směsi pro přípravu oblíbeného korpusu Red Velvet. Neobsahuje AZO barviva. Název dortu Red Velvet a jeho originální recept údajně pochází z newyorského hotelu Waldorf Astoria, kde ho svým hostům, jako autorskou specialitu, podávali již ve 20. letech minulého století. Red Velvet znamená rudý samet nebo hebkost, čímž se vyjadřuje barva a jemnost korpusu, který má být tmavě, či jasně červený nebo červenohnědý. RED VELVET RECEPT: Doporučené dávkování: 0,5 kg směsi Sandra Velvet, 325 g vody, 90 g oleje. Suroviny spojíme a necháme pět minut bobtnat, poté pomalu promícháváme (ideálně protínačkou) 1 - 2 minuty do hladké a homogenní konzistence. Hotový korpus je šťavnatý a má hladký povrch. Na upečení korpusu o průměru 24 cm je potřeba 1 kg této směsi. Ilustrační foto: "Red Velvet Cake Waldorf Astoria" by Hennem08 - Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons
Objev podobné jako Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS
Sušené bílky Eibumin White Egg Powder 5 kg - IREKS
Speciální směs sušených bílků s cukrem krupicí a s kyselinou citrónovou. Sypká směs na výrobu sněhového pečiva, indiánků, náplní do kremrolí, laskonek. Dodávaná hmotnost 5000g výrobní postup: indiánky : 100g eibuminu + 500g pitné vody - smíchat, nechat krátce odležet pak šlehat, během šlehání přidat 625g cukru krystal a 350g rybízové marmelády, do vyšlehané hmoty zvolna vlévat cukrový rozvar (725g cukru krystal svařit s 200g pitné vody na "řetízek"). Bílkový krém - 100g eibuminu+770g pitné vody - smíchat, nechat odležet během šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozvar (1230g cukru krystalu + 310g pitné vody - svařit na řetízek), po zalití přidat 70g vanilínového cukru. pečené hmoty - laskonky - 100g eibuminu + 765g vody- smíchat, nechat odležet a při šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozva (1230g cukru krystal + 310g pitné vody-svařit na řetízek), po zalití do šlehané hmoty přidáváme 480g cukru moučka + 1080 g jádrovin (kokos, strouhané oříšky, mandle) - pusinky - 100g eibuminu + 770g pitné vody - smícha, nechat odležet a při šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozva (1230g cukru krystal + 310g pitné vody-svařit na řetízek). Po zalití přidáme do šlehané hmoty 785g cukru moučky. Pečené výrobky sušíme při teplotě 110-140°C po dobu 45 min. - podle typu trouby.
Objev podobné jako Sušené bílky Eibumin White Egg Powder 5 kg - IREKS
Sypká směs na potahování a modelování Montana 5 kg - IREKS
Sypká směs na potahování a modelování Montana - mléčný marcipán 5 kg Sypká směs vhodná k výrobě hmoty na potahování a modelování. Určenou pouze pro další zpracování. Doporučené dávkování: Montana 1000g + pitná voda 150 - 170g + 100% tuk 50g. Vlastnosti potahovací hmoty Montana: kompletní směs znamenající velmi jednoduchou a rychlou přípravu, odpadá zdlouhavá doba navažování surovin, po zamíchání nevysychá a při dlouhodobějším skladování je možné zpracování až po dobu několika dní, zachovává si vláčnosti po přídavku kakaového prášku, při zpracování je velmi plastická a homogenní, příjemně voní a přirozeně chutná. Použití potahovací hmoty Montana: drobné modelované výrobky pro děti, oblíbená bohatá květinová dekorace slavnostních dortů, drobné ozdoby dezertů, řezů, rautových výrobků apod., celoplošné potahování dortů nebo dezertů, různorodé využití do kolekcí čajového pečiva, atraktivní dekorativní výrobky. Jak si doma vyrobit vlastní potahovací nebo modelovací hmotu Montana? Modelovací hmota základní: do kotlíku šlehacího stroje si nadávkujeme Montanu, vodu a 100 % tuk, který je predem zmeklý. Suroviny mícháme protínackou pri nejpomalejší rychlosti do homogenní a polotuhé konzistence. Po vyjmutí z kotlíku uložíme do pevnejší fólie a necháme odležet pri provozní teplotě. Poznámka: můžeme pohybovat s dávkou vody 150 – 170 g, záleží na dalším použití hmoty. Montanu je možné také zpracovávat po vymíchání a odležení cca 1 hodiny, v tomto prípade dávka vody musí být pouze 140 g. Z žádné jiné směsi nevytvoříte tak jednoduchým postupem tolik variací různých atraktivních výrobku pro všechny příležitosti. Není to zázrak, je to Montana… Hmotnost 5 kg
Objev podobné jako Sypká směs na potahování a modelování Montana 5 kg - IREKS
Směs Tunisanka Premium na marokánky a florentýnky - 5 kg - IREKS
Sypká směs na výrobu klasických placiček s čokoládovou polevou známé jako marokánky nebo také florentýnky. Slazená jádrová vícezrnná směs s přídavkem sušené mrkve. Určeno pro další zpracování. Množství: 5 kg Doporučený postup: Směs Tunisanka 1000 g, voda (40-50 °C) 240 g, olej 50 g. Suroviny promícháme a necháme nejméně 2 hodiny odležet, poté opět promícháme. Skladujte v suchu, dobře větraných prostorách a v chladu do 25°C, vždy uzavřené.
Objev podobné jako Směs Tunisanka Premium na marokánky a florentýnky - 5 kg - IREKS
Karamel náplň Ireks - 6 kg - IREKS
Karamel určený jako pasta na přípravu krémových náplní nebo i náplní do bonbonů - extra hustý a vydatný. Při přípravě medovníku je s tímto karamelem počítáno do jedné z náplní. Vyrobeno ve Francii a nabízené balení je á 5000g. Cena za balení. Použití: Přidáme 30-50 g pasty do 1l našlehané šlehačky nebo cukrářského krému. Vmícháme opatrně a pomalu, abychom předešli poklesu našlehání. Složení: karamelizovaný glukózo-fruktózový sirup,kondenzované mléko, rostlinný tuk, zvlhčující látka (E422), emulgátor (E471,E473), aroma. Vyrobeno v závodě zpracovávající obiloviny obsahujcí lepek, vejce, arašídy, soju, suché skořápkové plody, hořčičná semínka, celer, sezam. Nutriční hodnoty ve 100g výrobku: energetická hodnota 260kcal/1103kJ, bílkoviny 0 g, sacharidy 64,9 g z toho cukry 62,2 g, tuky 0 g, vláknina 0 g, sůl 0 g
Objev podobné jako Karamel náplň Ireks - 6 kg - IREKS
Višňová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS
Termostabilní ovocná náplň višňová pro celý sortiment jemného pečiva. Višňová náplň s kusovým ovocem termostabilní - využijete při pečení, kdy můžete naplnit syrové těsto, koblihy, muffiny apod., další využití při promazávání moučníků. Ovocné náplně připravené k okamžitému použití lze velmi různorodě využít. Díky konstantní celoroční kvalitě a jednoduché manipulaci jsou ovocné náplně v tuzemských pekařských a cukrářských provozech velmi oblíbené. MELLA FILLING ovocné náplně splňují totiž ty nejdůležitější požadavky jakými je vysoký podíl ovoce, výrazná ovocná chuť a perfektní technologické vlastnosti. Pro MELLA FILLING ovocné náplně jsou použity výhradně plody nejvyšší kvality. Chuť čerstvého ovoce ve všech náplních MELLA FILLING je zaručena vysokým podílem jednodruhového ovoce. Originální chuť, přirozená barva a okouzlující lesk dostanou vaše jemné pečivo na špičku mezi těmito výrobky. Je jedno, jestli s nimi naplníte jemné kynuté pečivo, croissanty, koblihy nebo moučníky, anebo s nimi dozdobíte různé druhy jemného pečiva – MELLA FILLING ovocné náplně se hodí všude. Ovocné náplně mají při pečení rozdílnou termostabilitu podle charakteru náplně (viz tabulka). Při mražení jsou všechny náplně stabilní a mají znamenitou konzistenci s kousky ovoce, kterou nejvíce oceníte po upečení. Vysoký podíl ovoce použití plodů prvotřídní kvality originální chuť čerstvého ovoce přirozená barva a vynikající lesk Optimální konzistence velké kousky ovoce, které nezmění konzistenci ani po upečení definované vlastnosti stability při pečení a stabilní při mražení Rozmanité možnosti využití ovoce je základním pilířem pro mnohé druhy jemného pečiva a cukrářských výrobků používají se jako náplň nebo k vytvoření nepečené vrstvy Barva: tmavě červená Vůně a chuť: typická pro višně Konzistence: rosolovitá hmota s kousky ovoce
Objev podobné jako Višňová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS
Jahodová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS
Termostabilní náplň s kusy jahod pro celý sortiment jemného pečiva. Hotová ovocná náplň s vysokým podílem kusového ovoce prvotřídní kvality, v tomto případě velkých kusů jahod - podíl zahradní jahody je 65%. Jedná se o hotovou náplň, kterou využijete nejen jako ovocnou vložku v semifredech, korpusech dortů ale jako i termostabilní náplň při pečení koláčů, taštiček z listového těsta, kynutého pečiva, koblih apod. Hotové výrobky jsou plně mrazitelné. Ovocné náplně připravené k okamžitému použití lze velmi různorodě využít. Díky konstantní celoroční kvalitě a jednoduché manipulaci jsou ovocné náplně v tuzemských pekařských a cukrářských provozech velmi oblíbené. MELLA FILLING ovocné náplně splňují totiž ty nejdůležitější požadavky jakými je vysoký podíl ovoce, výrazná ovocná chuť a perfektní technologické vlastnosti. Pro MELLA FILLING ovocné náplně jsou použity výhradně plody nejvyšší kvality. Chuť čerstvého ovoce ve všech náplních MELLA FILLING je zaručena vysokým podílem jednodruhového ovoce. Originální chuť, přirozená barva a okouzlující lesk dostanou vaše jemné pečivo na špičku mezi těmito výrobky. Je jedno, jestli s nimi naplníte jemné kynuté pečivo, croissanty, koblihy nebo moučníky, anebo s nimi dozdobíte různé druhy jemného pečiva – MELLA FILLING ovocné náplně se hodí všude. Ovocné náplně mají při pečení rozdílnou termostabilitu podle charakteru náplně (viz tabulka). Při mražení jsou všechny náplně stabilní a mají znamenitou konzistenci s kousky ovoce, kterou nejvíce oceníte po upečení. Vysoký podíl ovoce použití plodů prvotřídní kvality originální chuť čerstvého ovoce přirozená barva a vynikající lesk Optimální konzistence velké kousky ovoce, které nezmění konzistenci ani po upečení definované vlastnosti stability při pečení a stabilní při mražení Rozmanité možnosti využití ovoce je základním pilířem pro mnohé druhy jemného pečiva a cukrářských výrobků používají se jako náplň nebo k vytvo
Objev podobné jako Jahodová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS
Borůvková náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 3 kg - IREKS
Ovocná náplň borůvková s nižší termostabilitou, vhodná do tlačených koláčů nebo na třené hmoty. Borůvková náplň určená jak k pečení (koláče, šátečky, buchty, plundrové kapsy apod.), tak k plnění již upečeného moučníku nebo jako protírka dortů a řezů. Obsah 70 % borůvek vás přesvědčí o kvalitě této náplně. Ovocné náplně připravené k okamžitému použití lze velmi různorodě využít. Díky konstantní celoroční kvalitě a jednoduché manipulaci jsou ovocné náplně v tuzemských pekařských a cukrářských provozech velmi oblíbené. MELLA FILLING ovocné náplně splňují totiž ty nejdůležitější požadavky jakými je vysoký podíl ovoce, výrazná ovocná chuť a perfektní technologické vlastnosti. Pro MELLA FILLING ovocné náplně jsou použity výhradně plody nejvyšší kvality. Chuť čerstvého ovoce ve všech náplních MELLA FILLING je zaručena vysokým podílem jednodruhového ovoce. Originální chuť, přirozená barva a okouzlující lesk dostanou vaše jemné pečivo na špičku mezi těmito výrobky. Je jedno, jestli s nimi naplníte jemné kynuté pečivo, croissanty, koblihy nebo moučníky, anebo s nimi dozdobíte různé druhy jemného pečiva – MELLA FILLING ovocné náplně se hodí všude. Ovocné náplně mají při pečení rozdílnou termostabilitu podle charakteru náplně (viz tabulka). Při mražení jsou všechny náplně stabilní a mají znamenitou konzistenci s kousky ovoce, kterou nejvíce oceníte po upečení. Vysoký podíl ovoce použití plodů prvotřídní kvality originální chuť čerstvého ovoce přirozená barva a vynikající lesk Optimální konzistence velké kousky ovoce, které nezmění konzistenci ani po upečení definované vlastnosti stability při pečení a stabilní při mražení Rozmanité možnosti využití ovoce je základním pilířem pro mnohé druhy jemného pečiva a cukrářských výrobků používají se jako náplň nebo k vytvoření nepečené vrstvy Barva: typická pro borůvky Vůně a chuť: typická pro borůvky Konzistence: roso
Objev podobné jako Borůvková náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 3 kg - IREKS
Karina malina - 1 kg - IREKS
Ztužovač Karina Malina 1 kg. Malinový ztužovač - vhodné pro aplikaci jak na ztužení šlehaček, másel, tvarohu. Obsah balení: 1 kg. Receptura: Karina 1000g + pitná voda 500g. Směs Karina smícháme s vodou a promícháme do hladké konzistence. Před dalším zpracováním necháme ještě 15 min odležet a opět zamícháme.
Objev podobné jako Karina malina - 1 kg - IREKS
Sandra Brownie 1 kg - IREKS
Základní směs na výrobu moučníku brownies - do této směsi přidáváte vodu, vejce a olej. Pro milovníky ořechů můžete přidat i vlašský ořech nebo termostabilní špalíčky. Hmotnost 1 kg Složení: pšeničná mouka, cukr , kakao, kypřící látka E450, E500, aroma Skladovat v suchu a chladu. Alergeny: pšeničná mouka
Objev podobné jako Sandra Brownie 1 kg - IREKS
Sandra Brownie 15 kg - IREKS
Základní směs na výrobu moučníku brownies - do této směsi přidáváte vodu, vejce a olej. Pro milovníky ořechů můžete přidat i vlašský ořech nebo termostabilní špalíčky. Hmotnost 15 kg Složení: pšeničná mouka, cukr , kakao, kypřící látka E450, E500, aroma Skladovat v suchu a chladu. Alergeny: pšeničná mouka
Objev podobné jako Sandra Brownie 15 kg - IREKS
Ztužovač Karina Višeň 1 kg - IREKS
Nová universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je i vmíchání Kariny do tvarohové náplně. Hmotnost balení je 1 kg
Objev podobné jako Ztužovač Karina Višeň 1 kg - IREKS
Ztužovač Karina Hruška 1 kg - IREKS
Produkt s hruškovou příchutí - opět univerzální výrobek jak na výrobu šlehačkových, tukových tak i tekutých náplní. Dávkování jako u všech karin je jednoduché - v poměru zalijeme vodou, necháme 20 minut odležet a pak všleháme změklý tuk nebo ušlehanou šlehačku. Směs můžeme použít i na výrobu povrchových glazur s identickou barvou a vůní - stačí podle návodu aplikovat neutrální gel. Hmotnost balení 1 kg - tzn. můžeme vyrobit 4,5 kg šlehačkového krému nebo 2 kg máslového krému. Samozřejmě při potřebě menšího množství propočteme suroviny na naši potřebu. Složení: Cukr, rostlinný olej (palmový), glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovátka, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), aroma, sušené mléko, emulgátor (E472a), kyselina (E330), barvivo (E141, E101), pšeničná mouka. Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2075 kJ (496 kcal) Tuky: 21,6 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 18,6 g Sacharidy: 73,1 g z toho cukry: 60,1 g Vláknina: 0,0 g Bílkoviny: 1,1 g Sůl: 0,3 g
Objev podobné jako Ztužovač Karina Hruška 1 kg - IREKS
Ztužovač Karina Jahoda 1 kg - IREKS
Nová universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je i vmíchání Kariny do tvarohové náplně. Hmotnost balení je 1 kg,
Objev podobné jako Ztužovač Karina Jahoda 1 kg - IREKS
Ztužovač Karina Ananas 1 kg - IREKS
Nová universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je i vmíchání Kariny do tvarohové náplně. Podrobný popis dávkování přiložen k produktu. Hmotnost balení je 1 kg Složení: Cukr, rostlinný olej (palmový), glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovátka, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), aroma, sušené mléko, kyselina (E330), emulgátor (E472a), pšeničná mouka, barvivo (E101). Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2057 kJ (492 kcal) Tuky: 21,6 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 18,6 g Sacharidy: 73,1 g z toho cukry: 60,2 g Vláknina: 0,0 g Bílkoviny: 1,1 g Sůl: 0,3 g Platnost
Objev podobné jako Ztužovač Karina Ananas 1 kg - IREKS
Ztužovač Karina Karamel 1 kg - IREKS
Karamelový ztužovač do šlehaček, máslových krémů nebo tvarohových dortů zastudena. Jednoduché použití s efektním výsledkem. Dodávané množství 1 kg, Složení: Cukr, glukóza, karamelizovaný cukr, modifikovaný bramborový škrob (E1414), glukózový sirup, sušené mléko, zahušťovadlo (E401), rostlinný olej (palmový a plně ztužený kokosový), sůl, aroma, barvivo (E150c), emulgátor (E472a), pšeničný lepek. Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 1645 kJ (394 kcal) Tuky: 5,0 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 3,2 g Sacharidy: 84,0 g z toho cukry: 55,1 g Vláknina: 1,6 g Bílkoviny: 1,7 g Sůl: 2,3 g
Objev podobné jako Ztužovač Karina Karamel 1 kg - IREKS
Ztužovač Karina Kokos 1 kg - IREKS
Karina Kokos je určena ke ztužení lehkých cukrářských krémů a náplní, kterým dodává kokosovou chuť a vůni. Určeno k dalšímu zpracovávání. Karina Kokos je určena ke ztužení lehkých cukrářských krémů a náplní, kterým dodává kokosovou chuť a vůni. Vychutnejte si výborné řezy s kokosovou náplní ať již na bázi šlehačky nebo másla, záleží na vašem přání.
Objev podobné jako Ztužovač Karina Kokos 1 kg - IREKS
Ztužovač Karina Arašídová 1 kg - IREKS
Universální směs na výrobu tukových a šlehačkových náplní do moučníků s arašídovou složkou. Základní práce spočívá smíchání směsi s pitnou vodou a ponechání po dobu 15 minut k nabobtnání. Následně do směsi zašleháme máslo (tuk) nebo ušlehanou šlehačku. 1 kg směsi můžete použít na výrobu tukového krému, kdy zašleháváte 750g změklého tuku nebo na výrobu šlehačkového krému - zde použijete 1,2 kg ušlehané smetany (rostlinné šlehačky).
Objev podobné jako Ztužovač Karina Arašídová 1 kg - IREKS
Ztužovač Karina Pistácie 1 kg - IREKS
Nová universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je i vmíchání Kariny do tvarohové náplně. Hmotnost balení je 1 kg Složení: Cukr, rostlinný olej (palmový), sušené mléko, glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovátka, aroma, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), zahušťovadlo (E401), emulgátor (E472a), barvivo (E141, E150c, E101), regulátor kyselosti (E341), pšeničná mouka. Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2021 kJ (483 kcal) Tuky: 21,8 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 18,7 g Sacharidy: 71,7 g z toho cukry: 56,5 g Vláknina: 0,5 g Bílkoviny: 1,6 g Sůl: 0,8 g
Objev podobné jako Ztužovač Karina Pistácie 1 kg - IREKS
Směs na medovník 1 kg - IREKS
Sandra Medovník je směs vhodná pro výrobu speciálních cukrářských korpusů. Jedná se o kompletní směs určenou pro výrobu speciálních medových korpusů pro cukrářské výrobky s medem. Medové řezy a dorty vyrobené z těchto surovin mají lahodnou medovou chuť a mohou se podávat ihned po výrobě, nemusí odležet. Hotové výrobky nebo polotovary - pláty - je možné zamrazovat. Pro jedinečnou chuť doporučujeme vyrobit krém z kariny medovníkové. Hmotnost směsi na korpus je 1 kg.
Objev podobné jako Směs na medovník 1 kg - IREKS
Směs na medovník 15 kg - IREKS
Sandra Medovník je směs vhodná pro výrobu speciálních cukrářských korpusů. Jedná se o kompletní směs určenou pro výrobu speciálních medových korpusů pro cukrářské výrobky s medem. Medové řezy a dorty vyrobené z těchto surovin mají lahodnou medovou chuť a mohou se podávat ihned po výrobě, nemusí odležet. Hotové výrobky nebo polotovary - pláty - je možné zamrazovat. Pro jedinečnou chuť doporučujeme vyrobit krém z kariny medovníkové. Hmotnost směsi na korpus je 15 kg.
Objev podobné jako Směs na medovník 15 kg - IREKS
Tmavá směs korpus - Brilant 1 kg - IREKS
Hotová směs na tmavý korpus. Tmavý korpus: Hotová směs na tmavý korpus, kdy přidáváte pouze 650 ml vody a 180 g oleje. Suroviny promícháte a necháte 5 minut odležet. Po pěti minutách hmotu krátce vymícháte do hladké konzistence a dávkujete do forem. Pečte při 170°C po dobu asi 25 minut. Hmotnost 1 kg Plát na roládu: Směs na tmavý korpus 500g, přidáte 325g vody, 100 g oleje a 100g vaječného tekutého obsahu. Suroviny promícháte a necháte 5 min odležet. Poté krátce smíchat a rozetřít na plech. Pečte při 170°C. Hmotnost po upečení cca 880g.
Objev podobné jako Tmavá směs korpus - Brilant 1 kg - IREKS
Likérová náplň Milk Mix Karina 1 kg - IREKS
Jedná se o základní směs do likérových špiček, žluté barvy. Směs Karina pro výrobu tekuté náplně s příchutí vaječného likéru. Množství: 1 kg Doporučený postup: Karina 1000 g, cukr kupice 0 - 400 g, tekuté rumové aroma dle chuti, voda převařená 1000 g. Smícháme a necháme 5 min. odstát, potom šleháme při nejvyšší rychlosti do získání požadované konzistence. Složení: cukr, sušené mléko, rostlinný olej, glukozový sirup, sušená syrovátka, rostlinný tuk (plně ztuž. kokosový), zahušťovadlo E401, emulgátor E472s), aroma, barvivo (E160a), E101), pšeničná mouka. Skladujte v suchu a chladu do 25°C, vždy uzavřené. Výživové hodnoty na 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2136 kJ (511 kcal) Tuky: 27,2 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 22,1 g Sacharidy: 58,9 g z toho cukry: 51,9 g Vláknina: 0,5 g Bílkoviny: 7,1 g Sůl: 0,8 g
Objev podobné jako Likérová náplň Milk Mix Karina 1 kg - IREKS
Směs na korpus Red Velvet 1 kg - IREKS
Kompletní směs Sandra Velvet na výrobu oblíbených litých těst v červené barvě. Balení obsahuje 1 kg směsi pro přípravu oblíbeného korpusu Red Velvet. Neobsahuje AZO barviva. RED VELVET RECEPT: Doporučené dávkování: 0,5 kg směsi Sandra Velvet, 325 g vody, 90 g oleje. Suroviny spojíme a necháme pět minut bobtnat, poté pomalu promícháváme (ideálně protínačkou) 1 - 2 minuty do hladké a homogenní konzistence. Hotový korpus je šťavnatý a má hladký povrch. Na upečení korpusu o průměru 24 cm je potřeba 1 kg této směsi. Název dortu Red Velvet a jeho originální recept údajně pochází z newyorského hotelu Waldorf Astoria, kde ho svým hostům, jako autorskou specialitu, podávali již ve 20. letech minulého století. Red Velvet znamená rudý samet nebo hebkost, čímž se vyjadřuje barva a jemnost korpusu, který má být tmavě, či jasně červený nebo červenohnědý. Ilustrační foto: "Red Velvet Cake Waldorf Astoria" by Hennem08 - Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons
Objev podobné jako Směs na korpus Red Velvet 1 kg - IREKS
Směs na korpus Mechový dort 1 Kg - IREKS
Sandra špenát Kompletní směs pro výrobu speciálních litých hmot se špenátem (mechový dort). Lze ji použít k výrobě různých typů korpusů, roládových plátů i cupcakes. Složení : cukr, pšeničná mouka, sušené mléko, cizrnová mouka, kypřící látka (E450, E500), sušený špenát (1,4 %), kukuřičná mouka, sušený vaječný bílek, barvivo (E141, E101), sůl, stabilizátor (E415), glukóza, glukózový sirup
Objev podobné jako Směs na korpus Mechový dort 1 Kg - IREKS
Paloma - směs na odpalované těsto - 1 kg - IREKS
Kompletní směs pro velice snadnou přípravu odpalované hmoty studenou cestou. České věnečky, větrníky, francouzské craquelin, profiteroles nebo eclair, to vše můžete vytvořit z připravené směsi Paloma. Kompletní směs na výrobu odpalovaného těsta - tj. banánků, věnečků, větrníků, eclairs, croquembouche apod. - odpadá vaření základu s aplikací vajec. Zde vše v jednom, stačí připadat vodu a olej. Vyrovnaná kvalita a velmi dobrý objem větrníků, věnečků, banánků a dalších zákusků z odpalované hmoty. Množství: 1 kg Doporučený postup: Směs Paloma 1000 g, voda 1600 g, olej 450 g. Suroviny promícháme a necháme 5 minut bobtnat. Mícháme při střední rychlosti 5-7 min do hladké homogenní konzistence. Pečení: věneček, banánek - 225°C po dobu 22 minut větrník - 225°C po dobu 27 minut - k větrníkům doporučujeme Fondán pro větrníky a punčové řezy Skladujte v suchu a v chladu do 25°C, vždy uzavřené.
Objev podobné jako Paloma - směs na odpalované těsto - 1 kg - IREKS
Paloma - směs na odpalované těsto - 15 kg - IREKS
Kompletní směs pro velice snadnou přípravu pálené hmoty studenou cestou. České věnečky, větrníky, francouzské craquelin, profiteroles nebo eclair, to vše můžete vytvořit z připravené směsi Paloma. Kompletní směs na výrobu odpalovaného těsta - tj. banánků, věnečků, větrníků, eclairs, croquembouche apod. - odpadá vaření základu s aplikací vajec. Zde vše v jednom, stačí připadat vodu a olej. Vyrovnaná kvalita a velmi dobrý objem větrníků, věnečků, banánků a dalších zákusků z odpalované hmoty. Množství: 1 kg Doporučený postup: Směs Paloma 1000 g, voda 1600 g, olej 450 g. Suroviny promícháme a necháme 5 minut bobtnat. Mícháme při střední rychlosti 5-7 min do hladké homogenní konzistence. Pečení: věneček, banánek - 225°C po dobu 22 minut větrník - 225°C po dobu 27 minut - k větrníkům doporučujeme Fondán pro větrníky a punčové řezy Složení: Kukuřičná mouka, sušená vejce, bramborový škrob, kukuřičný škrob, pšeničná mouka, kokosový ztužený tuk, kukuřičný škrob modif., sušené mléko, kypřicí látka E450i, E500ii, sůl, sušená syrovátka, emulgátor E222. Skladujte v suchu a v chladu do 25°C, vždy uzavřené.
Objev podobné jako Paloma - směs na odpalované těsto - 15 kg - IREKS
Zrcadlová poleva Mella Glaze Neutral (Topglanz) 7 kg - IREKS
Topglanz je želírující přípravek v podobě hotového netuhnoucího želé, které lze používat za studena. Nanáší se štětcem nebo nožem na povrch dortů, ovoce i jemného pečiva. Je čirý, lesklý a jeho použití je velmi snadné. Topglanz spolu s Karinami a Sanettem tvoří jedinečné glazury, které jsou velmi praktické a současně efektní při finálním dohotovení cukrářských výrobků. Takto vyrobené povrchy jsou lesklé, plastické-nelámou se při krájení- a současně stabilní ne však gumovité. Mají vždy chuť a barvu po použité Karině (viz sypké směsi). Hmotnost balení je 6000 g
Objev podobné jako Zrcadlová poleva Mella Glaze Neutral (Topglanz) 7 kg - IREKS
Ztužovač Karina Kakao mix na kakaové náplně 1 kg - IREKS
Směs Karina KAKAO MIX s 21% kakaa pro výrobu kakaové náplně. Universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je použití této směsi i na výrobu likérových špiček - tj. čokoládového komínku. Zde používáme převařenou vodu o teplotě 50°C a ztužený tuk. Směs Karina KAKAO MIX s 21% kakaa pro výrobu kakaové náplně. Určeno pro další zpracování. Doporučený postup: Karina 1000 g, voda 50°C (převařená) 450 g, tuk na šlehání 1250 gr. Smícháme směs s vodou a vmícháváme postupně do vyšlehaného tuku. Složení: cukr, kakao (min 21%), sojová mouka, rostlinný olej, modif. kukuřičný a bramb. škrob, glukozový sirup, sušená syrovátka. Skladujte v suchu, dobře větraných prostorách a v chladu do 25°C, vždy uzavřené.
Objev podobné jako Ztužovač Karina Kakao mix na kakaové náplně 1 kg - IREKS
Ztužovač smetany s mléčnou příchutí Milky Cream - 1 kg - IREKS
Sypká směs na ztužení. Cukrářský výrobek na ztužení za studena šlehačky, jogurtu, zakysané smetany nebo tvarohu. Vznikají nám tímto velmi jemné a osvěžující krémy k použití i v kombinaci s čerstvým nebo kompotovaným ovocem. Dávkování uvedeno na výrobku. Cena za 1 kg.
Objev podobné jako Ztužovač smetany s mléčnou příchutí Milky Cream - 1 kg - IREKS
Směs Tunisanka Premium na marokánky a florentýnky - 1 kg - IREKS
Sypká směs na výrobu klasických placiček s čokoládovou polevou známé jako marokánky nebo také florentýnky. Slazená jádrová vícezrnná směs s přídavkem sušené mrkve. Určeno pro další zpracování. Množství: 1 kg Doporučený postup: Směs Tunisanka 1000 g, voda (40-50 °C) 240 g, olej 50 g. Suroviny promícháme a necháme nejméně 2 hodiny odležet, poté opět promícháme. Skladujte v suchu, dobře větraných prostorách a v chladu do 25°C, vždy uzavřené.
Objev podobné jako Směs Tunisanka Premium na marokánky a florentýnky - 1 kg - IREKS
Směs na cukrářské piškoty Buflery a pláty - 1 kg - IREKS
Speciální směs vhodná pro výrobu kulatých cukrářských piškotů nebo rohlíčků, které jsou základem pro výrobu špiček, indiánků, máslových rohlíčků atd. Sandra BUFFY Komplet je speciální hmota vhodná pro výrobu kulatých piškotů, tzv. buflerů, nebo rohlíčků, které jsou základem špiček, indiánků, máslových rohlíčků a dalších cukrářských výrobků. Osahuje sušená vejce a při jejím použití je nutná pouze pitná voda. Výhody profesionální směsi na buflery: jednoduchost technologického postupu výroby hmoty pro buflery výrazná úspora času při jejich výrobě delší doba stability hmoty po vyšlehání výrazně prodloužená stabilita nastříkaných tvarů před pečením možnost větších zámisů a lepší produktivita práce Použití: Na 1000 g směsi použijte 500 g vody. Směs a vodu spojíme, nechte 5 minut nabobtnat, a šlehejte při maximální rychlosti 3 - 5 minut dle použitého typu šlehacího stroje. Parametry pečení: při 190 °C po dobu 10 - 15 minut (dle typu pece) s otevřeným odtahem páry. Recept na jádrové a kakaové piškoty Doporučený technologický postup výroby jádrových buflerů: Sandru BUFFY Komplet a vodu spojíme, necháme cca 5 minut odležet a poté šleháme při max. rychlosti 2,5 - 3 minuty do stabilní konzistence. Aranku Arašíd a vodu smícháme a necháme je cca 20 minut odležet. Poté je lehce vmícháme do předem vyšlehané Sandry BUFFY Komplet a stříkáme na pečící papír širokou hladkou špičkou. Parametry pečení: při 200 °C po dobu 11 - 13 minut podle velikosti buflerů při otevřeném odtahu páry (parametry jsou pro sázecí elektrickou pec). Doporučený technologický postup výroby kakaových buflerů: Sandru BRILANT spojíme s vodou a olejem, necháme 5 minut odležet. Sandru BUFFY, vodu a vaječný tekutý obsah vyšleháme. Kakaovou hmotu přemícháme a spojíme s vyš
Objev podobné jako Směs na cukrářské piškoty Buflery a pláty - 1 kg - IREKS
Směs na cukrářské piškoty Buflery a pláty - 15 kg - IREKS
Speciální směs vhodná pro výrobu kulatých cukrářských piškotů nebo rohlíčků, které jsou základem pro výrobu špiček, indiánků, máslových rohlíčků atd. Sandra BUFFY Komplet je speciální hmota vhodná pro výrobu kulatých piškotů, tzv. buflerů, nebo rohlíčků, které jsou základem špiček, indiánků, máslových rohlíčků a dalších cukrářských výrobků. Osahuje sušená vejce a při jejím použití je nutná pouze pitná voda. Výhody profesionální směsi na buflery: jednoduchost technologického postupu výroby hmoty pro buflery výrazná úspora času při jejich výrobě delší doba stability hmoty po vyšlehání výrazně prodloužená stabilita nastříkaných tvarů před pečením možnost větších zámisů a lepší produktivita práce Použití: Na 1000 g směsi použijte 500 g vody. Směs a vodu spojíme, nechte 5 minut nabobtnat, a šlehejte při maximální rychlosti 3 - 5 minut dle použitého typu šlehacího stroje. Parametry pečení: při 190 °C po dobu 10 - 15 minut (dle typu pece) s otevřeným odtahem páry. Recept na jádrové a kakaové piškoty Doporučený technologický postup výroby jádrových buflerů: Sandru BUFFY Komplet a vodu spojíme, necháme cca 5 minut odležet a poté šleháme při max. rychlosti 2,5 - 3 minuty do stabilní konzistence. Aranku Arašíd a vodu smícháme a necháme je cca 20 minut odležet. Poté je lehce vmícháme do předem vyšlehané Sandry BUFFY Komplet a stříkáme na pečící papír širokou hladkou špičkou. Parametry pečení: při 200 °C po dobu 11 - 13 minut podle velikosti buflerů při otevřeném odtahu páry (parametry jsou pro sázecí elektrickou pec). Doporučený technologický postup výroby kakaových buflerů: Sandru BRILANT spojíme s vodou a olejem, necháme 5 minut odležet. Sandru BUFFY, vodu a vaječný tekutý obsah vyšleháme. Kakaovou hmotu přemícháme a spojíme s vyš
Objev podobné jako Směs na cukrářské piškoty Buflery a pláty - 15 kg - IREKS
Černá sypká směs na potahování a modelování Montana 1 kg - IREKS
Černá sypká směs na potahování a modelování Montana - mléčný marcipán 1kg Sypkou směs na mléčný marcipán je třeba propracovat s dalšími surovinami. Na 1 kg je třeba přidat 150 – 160 ml vody, 50 g 100% změklého tuku. Po propracování je třeba nechat hmotu 3 hodiny odležet. Poté je hmota připravená k potahování dortů a cupcakes. Je pružná a dobře tvarovatelná. Z hmoty lze vypichovat i drobné tvary, krajky a modelovat postavičky. Pro přilepování tvarů a postaviček lze použít jedlé lepidlo. Pro zhutnění hmoty pro tvarování tenkých tvarů můžete použít prášek Tylo. Nevyužitou hmotu můžete uchovat pro další zpracování. Pevně zabalená v potravinářské fólii bez přístupu vzduchu vydrží vláčná a pružná několik dní. Černou barvu využijete při tvoření strašidelných halloweenských dortů. Dále se tato barva hodí pro dotváření automobilových motivů apod. Sypká směs vhodná k výrobě hmoty na potahování a modelování v černé barvě. Určenou pouze pro další zpracování. Doporučené dávkování: Montana 1000g + pitná voda 150 - 170g + 100% tuk 50g. Vlastnosti potahovací hmoty Montana: kompletní směs znamenající velmi jednoduchou a rychlou přípravu, odpadá zdlouhavá doba navažování surovin, po zamíchání nevysychá a při dlouhodobějším skladování je možné zpracování až po dobu několika dní, zachovává si vláčnosti po přídavku kakaového prášku, při zpracování je velmi plastická a homogenní, příjemně voní a přirozeně chutná. Použití potahovací hmoty Montana: drobné modelované výrobky pro děti, oblíbená bohatá květinová dekorace slavnostních dortů, drobné ozdoby dezertů, řezů, rautových výrobků apod., celoplošné potahování dortů nebo dezertů, různorodé využití do kolekcí čajového pečiva, atraktivní dekorativní výrobky Jak si doma vyrobit vlastní potahovací nebo modelovací hmotu Montana? Modelovací hmota základní: do kotlíku šlehacího stroje si nadávkujeme Montanu, vodu a 100 % tuk, který je predem zmeklý. S
Objev podobné jako Černá sypká směs na potahování a modelování Montana 1 kg - IREKS
Ztužovač Karina Banane Milk 1 kg - banán - IREKS
Nová universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je i vmíchání Kariny do tvarohové náplně.
Objev podobné jako Ztužovač Karina Banane Milk 1 kg - banán - IREKS
Anglická potahovací a modelovací hmota Ready to Roll Icing Renshaw Fondan Extra - zářivě bílá 5 kg - Renshaw
Bílá cukrová potahovací hmota s vynikajícími vlastnostmi, vhodná zejména k potahování dortů ale také modelování figurek. Extra bílá pevná hmota s vynikajícími vlastnostmi, vhodná zejména k potahování dortů a modelování figurek i v teplejším a vlhčím prostředí. Perfektní pro potahování dortů a modelování Ideální pro zdobení dortu a zdobení cupcakes Vysoce kvalitní hotovou hmotu používá řada profesionálních výrobců dortů, kuchařů a cukrářů Skvělé pro narozeninové dorty i zářivě bílé svatební dorty Použití: Hnětejte, dokud není hmota ohebná, následně a vylévejte na povrch, který je lehce poprášený jemným moučkovým cukrem na požadovanou tloušťku. Výrobek používejte při pokojové teplotě. Hmotnost: 5 kg (2x2,5 kg)
Objev podobné jako Anglická potahovací a modelovací hmota Ready to Roll Icing Renshaw Fondan Extra - zářivě bílá 5 kg - Renshaw
Aranka arašíd 500 g -
Slazená a upravená jádrová směs na výrobu jádrových rohlíčků Směs s praženou arašídovou drtí na výrobu stříkaných základů pod pařížské rohlíčky. Jedná se o kompletní směs vč. sušených vaječných bílků. Balení á 500g sáček. Vynikající na podklady pro pařížské krémy - rohlíčky, věnečky apod. Základním kamenem tohoto výrobku jsou arašídy - surovina opředená mýty a omyly: Říká se buráky, arašídy, burské oříšky, avšak mateřskou rostlinou není burákovník ani arašídovník, ale podzemnice olejná. Představujeme si ořech, protože je zařazena mezi skořápkové ovoce a ona je to luštěnina. Protože se jedná o alergen, je na ni pohlíženo jako na něco potenciálně škodlivého, přitom obsahuje významné množství resveratrolu, který se pro své antioxidační a antibakteriální účinky používá jako doplněk stravy. Kompletní surovina Aranka Arašíd přináší tyto výhody: Lze z ní vyrobit jádrovou hmotu vhodnou pro výrobu rohlíčků a tyčinek. Odpadá náročná a zdlouhavá příprava, zjemňování, nahřívání a dlouhé odležení nutné pro klasickou výrobu. Má široké spektrum využití pro výrobu obalovaných tvarů v arašídové drti, vánočního a svátečního pečiva, speciálních korpusů a dalších výrobků. Hlavní vstupní surovina – arašídy – jsou vybírány velmi pečlivě, a proto vám odpadají starosti s jejich kontrolou. Doporučené dávkování: Aranka Arašíd 500 g + voda pitná 125 g. Suroviny spojíme a necháme asi 5 minut odležet. Poté je mícháme při střední rychlosti po dobu 5 minut do homogenní konzistence. Pečete při 190°C po dobu 12 minut. Doporučený technologický postup základní hmoty – jádrového rohlíčku výrobcem: Suroviny spojíme a necháme 5 minut odležet. Poté mícháme při střední rychlosti stroje Pečeme 12 minut při teplotě 190 °C dle velikosti korpusů s uzavřeným odtahem pro elektrickou sázecí pec).
Objev podobné jako Aranka arašíd 500 g -
Karamel náplň Ireks - 500 g - IREKS
Karamel určený jako pasta na přípravu krémových náplní nebo i náplní do bonbonů - extra hustý a vydatný. Při přípravě medovníku je s tímto karamelem počítáno do jedné z náplní. Vyrobeno ve Francii a nabízené balení je á 500g. Cena za balení. Použití: Přidáme 30-50 g pasty do 1l našlehané šlehačky nebo cukrářského krému. Vmícháme opatrně a pomalu, abychom předešli poklesu našlehání. Složení: karamelizovaný glukózo-fruktózový sirup,kondenzované mléko, rostlinný tuk, zvlhčující látka (E422), emulgátor (E471,E473), aroma. Vyrobeno v závodě zpracovávající obiloviny obsahujcí lepek, vejce, arašídy, soju, suché skořápkové plody, hořčičná semínka, celer, sezam. Nutriční hodnoty ve 100g výrobku: energetická hodnota 260kcal/1103kJ, bílkoviny 0 g, sacharidy 64,9 g z toho cukry 62,2 g, tuky 0 g, vláknina 0 g, sůl 0 g
Objev podobné jako Karamel náplň Ireks - 500 g - IREKS
Náplň lískový oříšek - IREKS 500 g - IREKS
Neovocná náplně čokoládového základu s příchutí oříšků - určeno k plnění po upečení. Baleno á 500g v kbelíčku. Složení: Cukr, slunečnicový olej, sušené odstředěné mléko, odtučněný kakaový prášek (6,5 %), částečně ztužený sójový olej, emulgátor (sójový lecitin), aroma. Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2310 kJ (552 kcal) Tuky: 32,7 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 4,7 g Sacharidy: 58,8 g z toho cukry: 57,1 g Vláknina: 2,4 g Bílkoviny: 4,8 g Sůl: 0,1 g
Objev podobné jako Náplň lískový oříšek - IREKS 500 g - IREKS
Roll Decor potahovací hmota 0,5 kg -
Elastická potahovací Roll Decor Potahovací hmota 0,5 kg. Výhodou holandské potahovací hmoty na dorty Roll Decor je mnohostranné uplatnění. Díky vysoké pružnosti se hodí na potahování velkých členitých dortů. Sněhobílá barva zabezpečí elegantní efekt. Povrch je hladký, jemný a hebký. Bude se vyjímat na svatebních dortech i na dalších slavnostních dortech s ozdobami, jako jsou například květiny, perly, stuhy, diamanty, nebo další ozdoby. Pro zajímavé efekty můžete použít speciální kostice. Pro zhutnění hmoty pro tvarování tenkých tvarů můžete použít prášek Tylo. Před potahováním dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5 cm. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit pudry, kterými pomocí štětce zvýrazníte nebo vystínujete různé oblasti dortu a dekorací. Hmota je pevná, ale nevysychá a v lednici si zachovává vláčnost. Skvěle přijímá chutě a aroma, proto je možné vylepšit neutrální chuť aromatem. Hmotu můžete snadno barvit potravinářskými barvivy. Další uplatnění najde hmota při vyrábění ozdob na dorty. Z hmoty můžete vypichovat různé tvary, krajky, květiny. Můžete modelovat různé postavičky. Pro zhutnění hmoty pro modelování větších tvarů propracujte s moučkovým cukrem. Speciální hmota pro potahování cukrářských výrobků. S Roll Decorem Icing se dobře pracuje, protože je plastický, snadno se rozvaluje a při potahování nepraská. Snese i vlhké prostředí lednice, z výrobku neslézá. Díky své sněhobílé barvě se hodí i na svatební dorty. Přibarvením docílíme opravdu krásných sytých barev. Baleno po 0,5 kg. Konzistencí podobná oblíbené hmotě K2, velmi vhodná na patchwork, na potahování, pomalu schne, netvrdne podobně jako jiné hmoty. Při potahování není třeba podsypávat, nelepí se a netrhá. Je lepivější, takže je třeba s tím počítat při práci. K zahuštění nebo při modelování figurek a květů je možno přidat
Objev podobné jako Roll Decor potahovací hmota 0,5 kg -
Roll Decor potahovací hmota 7,5 kg - Zeelandia
Elastická potahovací Roll Decor Potahovací hmota 7,5 kg Výhodou holandské potahovací dortové hmoty Roll Decor je mnohostranné uplatnění. Díky vysoké pružnosti se hodí na potahování velkých členitých dortů. Sněhobílá barva zabezpečí elegantní efekt. Povrch je hladký, jemný a hebký. Bude se vyjímat na svatebních dortech i na dalších slavnostních dortech s ozdobami, jako jsou například květiny, perly, stuhy, diamanty, nebo další ozdoby. Pro zajímavé efekty můžete použít speciální kostice. Pro zhutnění hmoty pro tvarování tenkých tvarů můžete použít prášek Tylo. Před potahováním dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5 cm. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit pudry, kterými pomocí štětce zvýrazníte nebo vystínujete různé oblasti dortu a dekorací. Hmota je pevná, ale nevysychá a v lednici si zachovává vláčnost. Skvěle přijímá chutě a aroma, proto je možné vylepšit neutrální chuť aromatem. Hmotu můžete snadno barvit potravinářskými barvivy. Další uplatnění najde hmota při vyrábění ozdob na dorty. Z hmoty můžete vypichovat různé tvary, krajky, květiny. Můžete modelovat různé postavičky. Pro zhutnění hmoty pro modelování větších tvarů propracujte s moučkovým cukrem. Speciální hmota pro potahování cukrářských výrobků. S Roll Decorem Icing se dobře pracuje, protože je plastický, snadno se rozvaluje a při potahování nepraská. Snese i vlhké prostředí lednice, z výrobku neslézá. Díky své sněhobílé barvě se hodí i na svatební dorty. Přibarvením docílíme opravdu krásných sytých barev. Baleno po 7,5 kg. Konzistencí podobná oblíbené hmotě K2, velmi vhodná na patchwork, na potahování, pomalu schne, netvrdne podobně jako jiné hmoty. Při potahování není třeba podsypávat, nelepí se a netrhá. Je lepivější, takže je třeba s tím počítat při práci. K zahuštění nebo při modelování figurek a květů je možno přidat
Objev podobné jako Roll Decor potahovací hmota 7,5 kg - Zeelandia
Roll Decor potahovací hmota 2,5 kg - Zeelandia
Elastická potahovací Roll Decor Potahovací hmota 2,5 kg Výhodou holandské potahovací hmoty na dorty Roll Decor je mnohostranné uplatnění. Díky vysoké pružnosti se hodí na potahování velkých členitých dortů. Sněhobílá barva zabezpečí elegantní efekt. Povrch je hladký, jemný a hebký. Bude se vyjímat na svatebních dortech i na dalších slavnostních dortech s ozdobami, jako jsou například květiny, perly, stuhy, diamanty, nebo další ozdoby. Pro zajímavé efekty můžete použít speciální kostice. Pro zhutnění hmoty pro tvarování tenkých tvarů můžete použít prášek Tylo. Před potahováním dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5 cm. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit pudry, kterými pomocí štětce zvýrazníte nebo vystínujete různé oblasti dortu a dekorací. Hmota je pevná, ale nevysychá a v lednici si zachovává vláčnost. Skvěle přijímá chutě a aroma, proto je možné vylepšit neutrální chuť aromatem. Hmotu můžete snadno barvit potravinářskými barvivy. Další uplatnění najde hmota při vyrábění ozdob na dorty. Z hmoty můžete vypichovat různé tvary, krajky, květiny. Můžete modelovat různé postavičky. Pro zhutnění hmoty pro modelování větších tvarů propracujte s moučkovým cukrem. Speciální hmota pro potahování cukrářských výrobků. S Roll Decorem Icing se dobře pracuje, protože je plastický, snadno se rozvaluje a při potahování nepraská. Snese i vlhké prostředí lednice, z výrobku neslézá. Díky své sněhobílé barvě se hodí i na svatební dorty. Přibarvením docílíme opravdu krásných sytých barev. Baleno po 2,5 kg. Konzistencí podobná oblíbené hmotě K2, velmi vhodná na patchwork, na potahování, pomalu schne, netvrdne podobně jako jiné hmoty. Při potahování není třeba podsypávat, nelepí se a netrhá. Je lepivější, takže je třeba s tím počítat při práci. K zahuštění nebo při modelování figurek a květů je možno přidat
Objev podobné jako Roll Decor potahovací hmota 2,5 kg - Zeelandia
Višňová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 500 g - IREKS
Termostabilní ovocná náplň višňová pro celý sortiment jemného pečiva. Višňová náplň s kusovým ovocem termostabilní - využijete při pečení, kdy můžete naplnit syrové těsto, koblihy, muffiny apod., další využití při promazávání moučníků. Ovocné náplně připravené k okamžitému použití lze velmi různorodě využít. Díky konstantní celoroční kvalitě a jednoduché manipulaci jsou ovocné náplně v tuzemských pekařských a cukrářských provozech velmi oblíbené. MELLA FILLING ovocné náplně splňují totiž ty nejdůležitější požadavky jakými je vysoký podíl ovoce, výrazná ovocná chuť a perfektní technologické vlastnosti. Pro MELLA FILLING ovocné náplně jsou použity výhradně plody nejvyšší kvality. Chuť čerstvého ovoce ve všech náplních MELLA FILLING je zaručena vysokým podílem jednodruhového ovoce. Originální chuť, přirozená barva a okouzlující lesk dostanou vaše jemné pečivo na špičku mezi těmito výrobky. Je jedno, jestli s nimi naplníte jemné kynuté pečivo, croissanty, koblihy nebo moučníky, anebo s nimi dozdobíte různé druhy jemného pečiva – MELLA FILLING ovocné náplně se hodí všude. Ovocné náplně mají při pečení rozdílnou termostabilitu podle charakteru náplně (viz tabulka). Při mražení jsou všechny náplně stabilní a mají znamenitou konzistenci s kousky ovoce, kterou nejvíce oceníte po upečení. Vysoký podíl ovoce použití plodů prvotřídní kvality originální chuť čerstvého ovoce přirozená barva a vynikající lesk Optimální konzistence velké kousky ovoce, které nezmění konzistenci ani po upečení definované vlastnosti stability při pečení a stabilní při mražení Rozmanité možnosti využití ovoce je základním pilířem pro mnohé druhy jemného pečiva a cukrářských výrobků používají se jako náplň nebo k vytvoření nepečené vrstvy Barva: tmavě červená Vůně a chuť: typická pro višně Konzistence: rosolovitá hmota s kousky ovoce
Objev podobné jako Višňová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 500 g - IREKS
Jahodová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 500 g - IREKS
Termostabilní náplň s kusy jahod pro celý sortiment jemného pečiva. Hotová ovocná náplň s vysokým podílem kusového ovoce prvotřídní kvality, v tomto případě velkých kusů jahod - podíl zahradní jahody je 65%. Jedná se o hotovou náplň, kterou využijete nejen jako ovocnou vložku v semifredech, korpusech dortů ale jako i termostabilní náplň při pečení koláčů, taštiček z listového těsta, kynutého pečiva, koblih apod. Hotové výrobky jsou plně mrazitelné. Ovocné náplně připravené k okamžitému použití lze velmi různorodě využít. Díky konstantní celoroční kvalitě a jednoduché manipulaci jsou ovocné náplně v tuzemských pekařských a cukrářských provozech velmi oblíbené. MELLA FILLING ovocné náplně splňují totiž ty nejdůležitější požadavky jakými je vysoký podíl ovoce, výrazná ovocná chuť a perfektní technologické vlastnosti. Pro MELLA FILLING ovocné náplně jsou použity výhradně plody nejvyšší kvality. Chuť čerstvého ovoce ve všech náplních MELLA FILLING je zaručena vysokým podílem jednodruhového ovoce. Originální chuť, přirozená barva a okouzlující lesk dostanou vaše jemné pečivo na špičku mezi těmito výrobky. Je jedno, jestli s nimi naplníte jemné kynuté pečivo, croissanty, koblihy nebo moučníky, anebo s nimi dozdobíte různé druhy jemného pečiva – MELLA FILLING ovocné náplně se hodí všude. Ovocné náplně mají při pečení rozdílnou termostabilitu podle charakteru náplně (viz tabulka). Při mražení jsou všechny náplně stabilní a mají znamenitou konzistenci s kousky ovoce, kterou nejvíce oceníte po upečení. Vysoký podíl ovoce použití plodů prvotřídní kvality originální chuť čerstvého ovoce přirozená barva a vynikající lesk Optimální konzistence velké kousky ovoce, které nezmění konzistenci ani po upečení definované vlastnosti stability při pečení a stabilní při mražení Rozmanité možnosti využití ovoce je základním pilířem pro mnohé druhy jemného pečiva a cukrářských výrobků používají se jako náplň nebo k vytvo
Objev podobné jako Jahodová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 500 g - IREKS
Borůvková náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 500 g - IREKS
Ovocná náplň borůvková s nižší termostabilitou, vhodná do tlačených koláčů nebo na třené hmoty. Borůvková náplň určená jak k pečení (koláče, šátečky, buchty, plundrové kapsy apod.), tak k plnění již upečeného moučníku nebo jako protírka dortů a řezů. Obsah 70 % borůvek vás přesvědčí o kvalitě této náplně. Ovocné náplně připravené k okamžitému použití lze velmi různorodě využít. Díky konstantní celoroční kvalitě a jednoduché manipulaci jsou ovocné náplně v tuzemských pekařských a cukrářských provozech velmi oblíbené. MELLA FILLING ovocné náplně splňují totiž ty nejdůležitější požadavky jakými je vysoký podíl ovoce, výrazná ovocná chuť a perfektní technologické vlastnosti. Pro MELLA FILLING ovocné náplně jsou použity výhradně plody nejvyšší kvality. Chuť čerstvého ovoce ve všech náplních MELLA FILLING je zaručena vysokým podílem jednodruhového ovoce. Originální chuť, přirozená barva a okouzlující lesk dostanou vaše jemné pečivo na špičku mezi těmito výrobky. Je jedno, jestli s nimi naplníte jemné kynuté pečivo, croissanty, koblihy nebo moučníky, anebo s nimi dozdobíte různé druhy jemného pečiva – MELLA FILLING ovocné náplně se hodí všude. Ovocné náplně mají při pečení rozdílnou termostabilitu podle charakteru náplně (viz tabulka). Při mražení jsou všechny náplně stabilní a mají znamenitou konzistenci s kousky ovoce, kterou nejvíce oceníte po upečení. Vysoký podíl ovoce použití plodů prvotřídní kvality originální chuť čerstvého ovoce přirozená barva a vynikající lesk Optimální konzistence velké kousky ovoce, které nezmění konzistenci ani po upečení definované vlastnosti stability při pečení a stabilní při mražení Rozmanité možnosti využití ovoce je základním pilířem pro mnohé druhy jemného pečiva a cukrářských výrobků používají se jako náplň nebo k vytvoření nepečené vrstvy Barva: typická pro borůvky Vůně a chuť: typická pro borůvky Konzistence: roso
Objev podobné jako Borůvková náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 500 g - IREKS
Podívejte se také
- Capital Sports Delo, nastavitelná činka, 25 kg, 5 úrovní hmotnosti v krocích po 5 kg
- Glaco Roll On Max (103639)
- Lezyne Roll Caddy Black (4712805982318)
- KETER Stack & Roll toolbox (251492)
- synchroline thiospot sr lokalni pece pro plet s hyperpigmentaci roll on 5 ml
- Capital Sports Hexbell 5, 5 kg, dvojice jednoruční činek (Dumbbell)
- Capital Sports IP3H, sada kotoučových závaží, 2x 10 kg, 2x 5 kg
- TIERRA VERDE Změkčovač vody 5 kg (8594165002570)
- Tescoma Digitální kuchyňská váha ACCURA 5 kg
- Váha kuch. digi. nerez 5 kg ORION
- kotouc chrom 2 5 kg 25 mm
- Banquet Digitální kuchyňská váha Culinaria 5 kg
- Allnature Epsomská sůl Vitamín C, 5 kg
- Tropical Supervit 5 l 1 kg (5900469704073)
- Tropical Malawi 5 l 1 kg (5900469733875)
- TIERRA VERDE Prací soda 5 kg (8594165007223)
- Vetamix Těstoviny žluté 10 × 5 kg (8594044509992)
- Matrace VLTAVA T3 90x200 roll (8586020356850)
- FOMEI LED ROLL 100 DMX (FY3607)
- Schildkröt Roll Up Dart Set (4000885701432)
- FOMEI LED ROLL 250 DMX (FY3608)
- KETER Stack & Roll Mobile cart (251493)