Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Směs na makronky 10 kg -
Hotová, vyzkoušená směs na makronky. Pečete ve velkém? Nabízíme gastro balení tj. 10 kg směsi na výrobu populárních makronek. Pokud jste propadli fenoménu makronky, tak zařazujeme hotovou směs na jejich výrobu. Sypkou směs pouze zalijete vodou a vyšleháte. Pro onu efektní vizáž těchto "knežských pupíků", jak se makronkám v minulosti říkávalo, můžete vzniklé těsto rozdělit a obarvit potravinářskými barvami a pak jen již upečete. Návod k přípravě: 1kg směsi a 200g vody (20°C) šleháme ve šlehači na 2. stupeň rychlosti 5 minut, nastříkáme na plech, necháme 60 minut odpočinout (zaschnout), pečeme při 140-150°C 25 minut.
Podívejte se také smes na brownies 500g
Směs na makronky 1 kg -
Hotová, vyzkoušená směs na makronky. Jednoduchá práce. Už žádné vyhozené plechy a nepovedené makronky. Naše vyvážená směs vám vykouzlí skvělé francouzské delikatesy jako od pravého makronkového mistra přímo z Paříže. Pokud jste propadli fenoménu makronky, tak zařazujeme hotovou směs na jejich výrobu. Sypkou směs pouze zalijete vodou a vyšleháte. Pro onu efektní vizáž těchto "knežských pupíků", jak se makronkám v minulosti říkávalo, můžete vzniklé těsto rozdělit a obarvit potravinářskými barvami a pak jen již upečete. Baleno á 1 kg Návod k přípravě: 1kg směsi a 200g vody (20°C) mícháme lyrou na 2. rychlostní stupeň po dobu 5 minut, nastříkáme na plech, necháme 60 minut odpočinout (zaschnout), pečeme při 140-150°C 25 minut.
Podívejte se také bylinna smes pri bolestech kloubu 20x1 25g
Stojan na makronky - Macaron Tower 10 pater -
Desetipatrová makronková věž. Elegantní transparentní desetipatrový stojan vyrobený z odlehčeného PVC plastu. Velikost: Výška zásobníku: přibližně 45 cm Úroveň 10 pojme cca 5 makronek, průměr 102 mm Úroveň 9 pojme cca 10 makronek, průměr 127 mm Úroveň 8 pojme cca 14 makronek, průměr 153 mm Úroveň 7 pojme cca 18 makronek, průměr 178 mm Úroveň 6 pojme cca 22 makronek, průměr 203 mm Úroveň 5 pojme cca 26 makronek, průměr 230 mm Úroveň 4 pojme cca 30 makronek, průměr 254 mm Úroveň 3 pojme cca 34 makronek, průměr 280 mm Úroveň 2 pojme cca 37 makronek, průměr 305 mm Úroveň 1 pojme cca 41 makronek, průměr 330 mm Celkem možno umístit až 237 makronek o průměru 4,5 cm. Tato elegantní věž na makronky se skládá z 10 samostatných průhledných tenkých plastových vrstev. Stohovatelné vrstvy jsou kompaktní pro skladování a přepravu. Stojan lze po každém použití rozložit i pro snadnější skladování. Každá vrstva je zakřivená a jedna souvislá drážka drží makronky vzpřímeně, zatímco tyto pěkně sedí vedle sebe. Můžete upravit počet vrstev, které chcete použít, od 2 do 10. Celková výška s využitím všech 10 vrstev je 45 cm. Stojan je ručně omyvatelný a znovu použitelný. Upozornění: Nemyjte v myčce na nádobí.
Podívejte se také forma na makronky tescoma
Podívejte se také
- plynova bomba na vareni 10 kg
- FitnessLine - 10 kg (SCH1002-10)
- dr oetker podlozka na makronky 1264
- Flipové pouzdro na mobil Honor 10 - M090P Makronky - have a nice day (5903226306107)
- propan butan 10 kg
- plynova bomba 10 kg
- pb 10 kg lahev
- bomba 10 kg plynova
- bomba plyn 10 kg
- vazelina lekarska 10 kg
- IRONLIFE 1-10 kg (10 párů, stoupání po 1 kg) (8594177751268)
- Capital Sports Rotunder Set, 1, kg, 2 kg, 3 kg, 4 kg, 5 kg, 6 kg, 7 kg, 8 kg, 9 kg, 10 kg
- Curver 03882-L30 kontejner na krmivo kočka 10 kg
- Beeztees Taška na kolo pro psy, do 10 kg
- Capital Sports Epitomer Wall Ball Set, 4 kg, 6 kg, 8 kg, 9 kg, 10 kg, 12 kg, 14 kg
- Capital Sports IPB 30 kg Set, sada závaží na činky, 4x 2,5 kg + 2x 10 kg, 30 mm
- Capital Sports IPB 30 kg Set, sada závaží na činky, 2x 5 kg + 2x 10 kg, 30 mm
- agro travnik start 10 kg
- pb 10 kg lahev prodej
- lahev propan butan 10 kg
Silikonová forma na makronky - ORION
Forma na přípravu makronek - francouzské sladké speciality - barevných mandlových koláčků. Příprava je velmi snadná, výsledek vynikající. Forma nabízí přípravu makrónek dvou velikostí - pr. 3,5 cm a 2,5 cm. Formu si můžete upravit podle plechu - buď ji ostřihnete a nebo na jedné straně plechu necháte formu na boku plechu a tu řadu formiček neplníte. Materiál: silikon - snáší teplotu -40°C až + 220°C. Snadná údržba. Lze mýt v myčce na nádobí. Rozměry: 39,5x29,5x0,3 cm. Forma na přípravu makronek - francouzské sladké speciality - barevných mandlových koláčků. Příprava je velmi snadná, výsledek vynikající. Forma nabízí přípravu makrónek dvou velikostí - pr. 3,5 cm a 2,5 cm. Formu si můžete upravit podle plechu - buď ji ostřihnete a nebo na jedné straně plechu necháte formu na boku plechu a tu řadu formiček neplníte. Materiál: silikon - snáší teplotu -40°C až + 220°C. Snadná údržba. Lze mýt v myčce na nádobí. Rozměry: 39,5x29,5x0,3 cm.
Objev podobné jako Silikonová forma na makronky - ORION
Špička trezírovací 15 mm na makronky -
Velká cukrářská špička na plnění trubiček, indiánků a také na makronky. Výška plechové špičky je 5,5 cm a šířka otvoru je 15 mm.
Objev podobné jako Špička trezírovací 15 mm na makronky -
TESCOMA DELÍCIA SiliconPRIME, na makronky (629426.00)
Pečicí forma na cukroví, silikonová, 27 × 39 cm, vhodná do myčky na nádobí, maximální teplota 230 °C, 42 ks forem v balení Rádi byste si upekli některý z oblíbených pokrmů? Pak jistě využijete pečicí formu Tescoma. Tento typ využijete na cukroví. Tato pečicí forma zvládne vytvořit až 42 kusů cukroví. Pečicí forma vyniká nízkou hmotností protože je tvořena silikonovým materiálem s výbornou elasticitou. Velkou výhodou je možnost umýt pečicí formu v myčce. Nejvyšší teplota, při které můžete použít pečící formu Tescoma je 230 °C. Zajímavé vlastnosti produktu TESCOMA DELÍCIA SiliconPRIME, na makronky S pomocí této pečicí formy upečete oblíbené pokrmy Materiál pečící formy: silikon Hodí se k vložení do myčky Maximální teplota použití: 230 °C Určení pečící formy Tescoma: na cukroví
Objev podobné jako TESCOMA DELÍCIA SiliconPRIME, na makronky (629426.00)
Silikonová forma na makronky 30x40 cm - Silikomart
Silikonová forma na makronky 30x40 cm. Díky silikonové podložce docílíte stejných pravidelných tvarů makronek. Hladce řezanou trubičkou nebo trezírovacím sáčkem tvořte kolečka na podložku, s níž skořepiny rovnou upečete a díky hladkému povrchu je snadno oddělíte. Podložku můžete použít i k pečení pusinek, kokosek a dalšího sněhového pečiva, kterým zajistíte, že bude jeden kousek jako druhý. Silikonová podložka je odolná vůči nízkým i vysokým teplotám od – 40 do 230 ⁰C Forma na přípravu makronek, francouzské sladké speciality, barevných mandlových koláčků, sněhové pusinky, laskonky, minivětrníky z odpalovaného těsta. Příprava je velmi snadná, výsledek vynikající. Forma nabízí přípravu makrónek dvou velikostí - pr. 3,5 cm a 2,3 cm. Formu si můžete upravit podle plechu - buď ji ostřihnete a nebo na jedné straně plechu necháte formu na boku plechu a tu řadu formiček neplníte. Celkem vyrobíte 24 makronek. Materiál: silikon - snáší teplotu -40°C až + 300°C. Snadná údržba. Lze mýt v myčce na nádobí. Materiál: silikon Barva: dle skladové dostupnosti Rozměry: 30x40 cm
Objev podobné jako Silikonová forma na makronky 30x40 cm - Silikomart
Stojan na makronky - Macaron Tower 6 pater -
Šestipatrová makronková věž. Elegantní transparentní desetipatrový stojan vyrobený z odlehčeného PVC plastu. Velikost: Výška zásobníku: přibližně 26 cm Úroveň 6 pojme cca 5 makronek na stojato nebo 2 na ležato, průměr 103 mm Úroveň 5 pojme cca 10 makronek na stojato nebo 5 na ležato, průměr 127 mm Úroveň 4 pojme cca 14 makronek na stojato nebo 7 na ležato, průměr 153 mm Úroveň 3 pojme cca 18 makronek na stojato nebo 8 na ležato, průměr 178 mm Úroveň 2 pojme cca 22 makronek na stojato nebo 10 na ležato, průměr 203 mm Úroveň 1 pojme cca 26 makronek na stojato nebo 12 na ležato, průměr 230 mm Celkem možno umístit až 95 makronek o průměru 4,5 cm. Tato elegantní věž na makronky se skládá z 6 samostatných průhledných tenkých plastových vrstev. Stohovatelné vrstvy jsou kompaktní pro skladování a přepravu. Stojan lze po každém použití rozložit i pro snadnější skladování. Každá vrstva je zakřivená a jedna souvislá drážka drží makronky vzpřímeně, zatímco tyto pěkně sedí vedle sebe. Můžete upravit počet vrstev, které chcete použít, od 2 do 6. Stojan je ručně omyvatelný a znovu použitelný. Upozornění: Nemyjte v myčce na nádobí.
Objev podobné jako Stojan na makronky - Macaron Tower 6 pater -
Podložka silikonová na makronky Srdce - 30x40 - Silikomart
Silikonová forma přímo navržená na výrobu makronek ve tvaru srdíčka. Skvělá na valentýnské či svatební makronky. Překvapte své blízké, rodinu nebo přátele na Valentýna lahodnými domácími makronkami ve tvaru srdce! Tato silikonová podložka na makronky os Silikomartu je vhodná od -60 ° C do + 230 ° C a bezpečná pro potraviny. Podložka má 42 výlisků, takže můžete vyrobit 21 makronek na jedno pečení, doporučujeme nakoupit dvě naráz, obě můžete péct ve své troubě najednou. Formu je možné mýt ručně nebo v myčce. Snadná údržba. Zdravotně nezávadné. Velikost podložky: 30 x 40 cm Velikost makronky: průměr 3,5 cm Ilustrační foto, podložka je v hnědé barvě
Objev podobné jako Podložka silikonová na makronky Srdce - 30x40 - Silikomart
Špička nerez hladká na makronky 15 mm -
Velká cukrářská špička na plnění trubiček, indiánků a také na makronky. Výška nerezové špičky je 5,5 cm a šířka otvoru je 15 mm.
Objev podobné jako Špička nerez hladká na makronky 15 mm -
Krabička na makronky černo růžová velká - 1 ks - House of Marie
Elegantní krabička na makronky. Černo-růžové provedení. Dvoubarevná krabička na makronky je v černo-růžovém provedení. Uložíte do ní 6-9 makronek, je dodávána ve dvou částech. Rozměry 237 x 47 x 47 mm.
Objev podobné jako Krabička na makronky černo růžová velká - 1 ks - House of Marie
Malá papírová krabička na makronky, černo růžová - 1 ks - House of Marie
Elegantní krabička na makronky. Dvoubarevná krabička (růžová a černá) vhodný pro obě barvy, 4-6 macronky. Je dodán ve 2 kusech. Rozměry: 159 x 47 x 47 mm
Objev podobné jako Malá papírová krabička na makronky, černo růžová - 1 ks - House of Marie
Bianca - směs na laskonky 10 kg -
Speciální směs na výrobu laskonek, sněhových pusinek apod.
Objev podobné jako Bianca - směs na laskonky 10 kg -
Cukrářská zdobicí špička široká na makronky, muffinky a plnění trubiček, indiánků - 12 mm - hladká - ORION
Špička zdobicí široká - využijete ji na plnění trubiček, na zdobení dortů a zákusků, jednohubek... Materiál: nerez. Rozměry: pr. 1,2 cm, v. 3,5 cm. Špička zdobicí široká - využijete ji na plnění trubiček, na zdobení dortů a zákusků, jednohubek... Materiál: nerez. Rozměry: pr. 1,2 cm, v. 3,5 cm.
Objev podobné jako Cukrářská zdobicí špička široká na makronky, muffinky a plnění trubiček, indiánků - 12 mm - hladká - ORION
Cukrářská zdobicí špička široká na makronky, muffiny a plnění trubiček, indiánků - 12 mm - hladká - Kovovýroba Jeníkov
Zdobící špička široká na muffinky a plnění trubiček. Špička s širokým otvorem je vhodná pro zdobení zákusků, dortů a cupcakes, ale také plnění trubiček, na zákusky nebo jednohubky. K barvení krémů používejte sypké nebo gelové barvy. Pracujte s vychlazenými krémy i špičkami. Průměr 12/28 mm Výška 5 cm Pocínovaný plech
Objev podobné jako Cukrářská zdobicí špička široká na makronky, muffiny a plnění trubiček, indiánků - 12 mm - hladká - Kovovýroba Jeníkov
Směs na lité třené těsto - Gloria pomerančová - 10 kg - Credin
Směs na výrobu vláčného piškotového moučníku s pomerančovou příchutí ve světle oranžové barvě. Směs Gloria Pomeranč na výrobu vláčného piškotového moučníku s pomerančovou příchutí ve světle oranžové barvě. Směsi pro sladký program oceníte při přípravě různých druhů sladkého pečiva. Vybrat si můžete z široké nabídky ochucených směsí na lité buchty, na linecké třené nebo piškoty. Směsi nabízíme v bohatém spektru různých příchutí pro kreativní a nápadité pečení. Ještě nikdy nebyla výroba neodolatelných dezertů tak jednoduchá. Ze směsí Gloria připravíte lahodné dezerty, dorty, ovocné koláče nebo vláčné bábovky. Můžete je použít i na výrobu čajového pečiva a vánočního cukroví. Výrobek není geneticky modifikovanou surovinou a ani není z geneticky modifikovaných surovin vyroben.
Objev podobné jako Směs na lité třené těsto - Gloria pomerančová - 10 kg - Credin
Hrnek Makronky (Náplň hrníčku: Tropická směs)
Objev podobné jako Hrnek Makronky (Náplň hrníčku: Tropická směs)
Carp zoom krmítková směs carp fiesta 10 kg - rybí mix
Jedná se o výrobek se značně příznivou cenou a kvalitou.
Objev podobné jako Carp zoom krmítková směs carp fiesta 10 kg - rybí mix
Carp zoom krmítková směs carp fiesta xxl 10 kg - jahoda
Jedná se o výrobek se značně příznivou cenou a kvalitou.
Objev podobné jako Carp zoom krmítková směs carp fiesta xxl 10 kg - jahoda
Hrnek Makronky (Náplň hrníčku: Směs slaných oříšků)
Objev podobné jako Hrnek Makronky (Náplň hrníčku: Směs slaných oříšků)
Letní směs do ostřikovačů Amstutz Vitop 10 kg 1:100 EG11499010
Okruh použití: VI-TOP 1:100 VITOP čistič skel 1:100 letní směs do ostřikovačů, odstraňuje hmyz, oslepující a mastné povlaky, jako olej, tuk, silikon a zbytky insektu. Má velmi dobré čistící účinky a zabraňuje tvoření silikonu. Použití: VI-TOP přidat v poměru - 1:100 do ostřikovacího zařízení. Postup míchání: 1. Voda 2. VI-TOP - 1:100 (na 5 ltr vody – 50 ml přípravku) Pozor: VI-TOP - 1:100 neobsahuje žádnou ochranu proti mrazu. Při předávkování nebo špatném použití, výrobce nepřebírá záruku. ____________________________________________________________________________________________________________________________ Zvláštní pravidla pro doplňkové prvky označení pro určité směsiEUH210 Na požádání je k dispozici bezpečnostní list.Není nebezpečný podle přepravních předpisů.
Objev podobné jako Letní směs do ostřikovačů Amstutz Vitop 10 kg 1:100 EG11499010
Směs na linecké pečivo 12,5 kg -
Směs na linecké pečivo. Směs na výrobu lineckého pečiva - a to jak klasiky vykrajované nebo stříkané. Jednoduché zpracování, výborný výsledek. Těsto drží tvar a neroztéká se, upečené je křehké ale přitom pevné, neláme se. Dodávaná hmotnost 12500g Receptury: základní těsto na vykrajování - 500g směsi 200g másla nebo margarinu, 50g vody - zpracujeme v pevné těsto, které necháme 1 hodinu v chladu odležet. Pokud požadujeme kakaové těsto přidáme na 500g směsi 20g kakaového prášku. těsto třené základní - 500g směsi, 250g másla nebo margarinu, 55g vody, 15 g vanilmixu+20g vody nebo vanilkového pudinku - změklý tuk vyšleháme s vodou, přidáme rozmíchaný vanilmix (vanilkový pudink) s vodou a následně vmícháme lineckou směs (pokud chceme kakaové těsto tak přidáváme se směsí i 20g kakaa). těsto křehké na koláče - 500g směsi, 135g másla nebo margarinu, 35g vody, 50g vajec a 1,2g kypřícího prášku do pečiva - vše smícháme v hmotu, kterou necháme 1 hod. odležet. Pak vyválíme na plát, který vykrojíme do požadovaného tvaru formy (výborné pro korpusy na pečený tvarohový cheescake, jablečný koláč apod.)
Objev podobné jako Směs na linecké pečivo 12,5 kg -
Směs na medovník 1 kg - IREKS
Sandra Medovník je směs vhodná pro výrobu speciálních cukrářských korpusů. Jedná se o kompletní směs určenou pro výrobu speciálních medových korpusů pro cukrářské výrobky s medem. Medové řezy a dorty vyrobené z těchto surovin mají lahodnou medovou chuť a mohou se podávat ihned po výrobě, nemusí odležet. Hotové výrobky nebo polotovary - pláty - je možné zamrazovat. Pro jedinečnou chuť doporučujeme vyrobit krém z kariny medovníkové. Hmotnost směsi na korpus je 1 kg.
Objev podobné jako Směs na medovník 1 kg - IREKS
Směs na perník 5 kg - Zeelandia
Směs pro výrobu tmavého litého perníku - 5 kg Směs pro výrobu tmavého litého perníku. 1000 g Směs na perník, 140 g olej, 500 g voda. Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň po dobu 4 min. Výrobek může obsahovat laktózu, protože je zapracováván ve vyrobě, která zpracovává mléko.
Objev podobné jako Směs na perník 5 kg - Zeelandia
Směs na medovník 15 kg - IREKS
Sandra Medovník je směs vhodná pro výrobu speciálních cukrářských korpusů. Jedná se o kompletní směs určenou pro výrobu speciálních medových korpusů pro cukrářské výrobky s medem. Medové řezy a dorty vyrobené z těchto surovin mají lahodnou medovou chuť a mohou se podávat ihned po výrobě, nemusí odležet. Hotové výrobky nebo polotovary - pláty - je možné zamrazovat. Pro jedinečnou chuť doporučujeme vyrobit krém z kariny medovníkové. Hmotnost směsi na korpus je 15 kg.
Objev podobné jako Směs na medovník 15 kg - IREKS
Nutrifree Směs na přípravu těstovin 1 kg
Prášková směs pro potěšení z domácích těstovin. Je složena z rýžové a kukuřičné mouky a neobsahuje lepek. Pro přípravu všech druhů těstovin.
Objev podobné jako Nutrifree Směs na přípravu těstovin 1 kg
Směs na donuty a koblížky 1 kg -
Vysoce kvalitní směs pro jednoduchou a rychlou výrobu koblih a kynutých donutů. Zajišťuje značnou stabilitu těsta při kynutí i smažení. Směs na oblíbené americké donuty, koblížky a koblihy bez nutnosti přidávat vejce. Ideální pro provozy rychlého občerstvení, stánky i domácí výrobu. Přidáte pouze mouku, droždí, tuk a vodu a máte hotovo. Výborná stabilita při kynutí i smažení. Určeno pouze pro další zpracování Barva: žlutá až hnědá Vůně: typická po použitých surovinách Konzistence: sypký prášek se snadno roztíratelnými hrudkami
Objev podobné jako Směs na donuty a koblížky 1 kg -
Paloma - směs na odpalované těsto - 15 kg - IREKS
Kompletní směs pro velice snadnou přípravu pálené hmoty studenou cestou. České věnečky, větrníky, francouzské craquelin, profiteroles nebo eclair, to vše můžete vytvořit z připravené směsi Paloma. Kompletní směs na výrobu odpalovaného těsta - tj. banánků, věnečků, větrníků, eclairs, croquembouche apod. - odpadá vaření základu s aplikací vajec. Zde vše v jednom, stačí připadat vodu a olej. Vyrovnaná kvalita a velmi dobrý objem větrníků, věnečků, banánků a dalších zákusků z odpalované hmoty. Množství: 1 kg Doporučený postup: Směs Paloma 1000 g, voda 1600 g, olej 450 g. Suroviny promícháme a necháme 5 minut bobtnat. Mícháme při střední rychlosti 5-7 min do hladké homogenní konzistence. Pečení: věneček, banánek - 225°C po dobu 22 minut větrník - 225°C po dobu 27 minut - k větrníkům doporučujeme Fondán pro větrníky a punčové řezy Složení: Kukuřičná mouka, sušená vejce, bramborový škrob, kukuřičný škrob, pšeničná mouka, kokosový ztužený tuk, kukuřičný škrob modif., sušené mléko, kypřicí látka E450i, E500ii, sůl, sušená syrovátka, emulgátor E222. Skladujte v suchu a v chladu do 25°C, vždy uzavřené.
Objev podobné jako Paloma - směs na odpalované těsto - 15 kg - IREKS
Směs na korpus Mechový dort 1 Kg - IREKS
Sandra špenát Kompletní směs pro výrobu speciálních litých hmot se špenátem (mechový dort). Lze ji použít k výrobě různých typů korpusů, roládových plátů i cupcakes. Složení : cukr, pšeničná mouka, sušené mléko, cizrnová mouka, kypřící látka (E450, E500), sušený špenát (1,4 %), kukuřičná mouka, sušený vaječný bílek, barvivo (E141, E101), sůl, stabilizátor (E415), glukóza, glukózový sirup
Objev podobné jako Směs na korpus Mechový dort 1 Kg - IREKS
Směs na korpus Mechový dort 5 Kg - IREKS
Sandra špenát Kompletní směs pro výrobu speciálních litých hmot se špenátem (mechový dort). Lze ji použít k výrobě různých typů korpusů, roládových plátů i cupcakes. Složení: cukr, pšeničná mouka, sušené mléko, cizrnová mouka, kypřící látka (E450, E500), sušený špenát (1,4 %), kukuřičná mouka, sušený vaječný bílek, barvivo (E141, E101), sůl, stabilizátor (E415), glukóza, glukózový sirup
Objev podobné jako Směs na korpus Mechový dort 5 Kg - IREKS
Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS
Kompletní směs Sandra Velvet na výrobu oblíbených litých těst v červené barvě - gastrobalení. Balení obsahuje 5 kg směsi pro přípravu oblíbeného korpusu Red Velvet. Neobsahuje AZO barviva. Název dortu Red Velvet a jeho originální recept údajně pochází z newyorského hotelu Waldorf Astoria, kde ho svým hostům, jako autorskou specialitu, podávali již ve 20. letech minulého století. Red Velvet znamená rudý samet nebo hebkost, čímž se vyjadřuje barva a jemnost korpusu, který má být tmavě, či jasně červený nebo červenohnědý. RED VELVET RECEPT: Doporučené dávkování: 0,5 kg směsi Sandra Velvet, 325 g vody, 90 g oleje. Suroviny spojíme a necháme pět minut bobtnat, poté pomalu promícháváme (ideálně protínačkou) 1 - 2 minuty do hladké a homogenní konzistence. Hotový korpus je šťavnatý a má hladký povrch. Na upečení korpusu o průměru 24 cm je potřeba 1 kg této směsi. Ilustrační foto: "Red Velvet Cake Waldorf Astoria" by Hennem08 - Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons
Objev podobné jako Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS
Paloma - směs na odpalované těsto - 1 kg - IREKS
Kompletní směs pro velice snadnou přípravu odpalované hmoty studenou cestou. České věnečky, větrníky, francouzské craquelin, profiteroles nebo eclair, to vše můžete vytvořit z připravené směsi Paloma. Kompletní směs na výrobu odpalovaného těsta - tj. banánků, věnečků, větrníků, eclairs, croquembouche apod. - odpadá vaření základu s aplikací vajec. Zde vše v jednom, stačí připadat vodu a olej. Vyrovnaná kvalita a velmi dobrý objem větrníků, věnečků, banánků a dalších zákusků z odpalované hmoty. Množství: 1 kg Doporučený postup: Směs Paloma 1000 g, voda 1600 g, olej 450 g. Suroviny promícháme a necháme 5 minut bobtnat. Mícháme při střední rychlosti 5-7 min do hladké homogenní konzistence. Pečení: věneček, banánek - 225°C po dobu 22 minut větrník - 225°C po dobu 27 minut - k větrníkům doporučujeme Fondán pro větrníky a punčové řezy Skladujte v suchu a v chladu do 25°C, vždy uzavřené.
Objev podobné jako Paloma - směs na odpalované těsto - 1 kg - IREKS
Směs na korpus Red Velvet 1 kg - IREKS
Kompletní směs Sandra Velvet na výrobu oblíbených litých těst v červené barvě. Balení obsahuje 1 kg směsi pro přípravu oblíbeného korpusu Red Velvet. Neobsahuje AZO barviva. RED VELVET RECEPT: Doporučené dávkování: 0,5 kg směsi Sandra Velvet, 325 g vody, 90 g oleje. Suroviny spojíme a necháme pět minut bobtnat, poté pomalu promícháváme (ideálně protínačkou) 1 - 2 minuty do hladké a homogenní konzistence. Hotový korpus je šťavnatý a má hladký povrch. Na upečení korpusu o průměru 24 cm je potřeba 1 kg této směsi. Název dortu Red Velvet a jeho originální recept údajně pochází z newyorského hotelu Waldorf Astoria, kde ho svým hostům, jako autorskou specialitu, podávali již ve 20. letech minulého století. Red Velvet znamená rudý samet nebo hebkost, čímž se vyjadřuje barva a jemnost korpusu, který má být tmavě, či jasně červený nebo červenohnědý. Ilustrační foto: "Red Velvet Cake Waldorf Astoria" by Hennem08 - Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons
Objev podobné jako Směs na korpus Red Velvet 1 kg - IREKS
Kokosky směs - 5 kg -
Kompletní směs pro výrobu kokosek. Suroviny k přípravě: 500 g Kokosky + 150 g vody ( cca 30°C) + ovocná směs (marmeláda) meruňka 15 g Návod na použití: všechny suroviny smícháme při středních otáčkách po dobu 5 – 7 minut do lehce našlehané a stabilní konzistence. Pečeme při 180 st.C po dobu cca 20 minut. Kompletní sypká směs na výrobu kokosek - stačí voda a meruňková marmeláda. Vyšlehanou směs nastříkáme na pečící papír a můžeme péct. Hmotnost 5 kg Skladovací podmínky: V suchých, dobře větratelných skladech při teplotě max. 25°C, vždy uzavřené. Složení: Cukr, kokos strouhaný (min. 39 %), sušený vaječný bílek, rýžová mouka, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), sušené mléko, emulgátor (E472a), zahušťovadlo (E401), glukózový sirup.
Objev podobné jako Kokosky směs - 5 kg -
Jung Basis - univerzální směs na třené těsto 25 kg -
Univerzální cukrářská směs Směs univerzálně použitelná pro širokou řadu výrobků z lité třené hmoty - na koláče, bábovky, beránky, muffiny i dortové korpusy. Je stabilní a dobře drží další suroviny včetně čokolády, ovoce i náplní. Univerzální směs tedy můžeme obměňovat s použitím ořechů, kakaa, kokosu, tvarohu, ovocných náplní nebo čokolád. Receptura s olejem: 1200 g Jung Basis, 600 g olej, 700 g vaječná melanž. Všechny suroviny mícháme lyrou na 3. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 3 minut. Receptura s máslem: 1200 g Jung Basis, 600 g máslo, 600 g vaječná melanž. Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 4 minut. Dodávané balení 25 kg, cena za balení Složení: cukr, PŠENIČNÁ mouka, PŠENIČNÝ škrob, kypřící látky (difosforečnany E450, uhličitan sodný E500), sušená syrovátka [MLÉKO], emulgátory (mono a diglyceridy mastných kyselin E471, estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou E472b, estery polyglycerolu s mastnými kyselinami E475), glukózový sirup, zahušťovadlo (xanthan E415), sušené odtučněné MLÉKO, jedlá sůl, aroma, přírodní aroma, kurkumový extrakt.
Objev podobné jako Jung Basis - univerzální směs na třené těsto 25 kg -
Jung Basis - univerzální směs na třené těsto 1 kg -
Univerzální cukrářská směs. Směs univerzálně použitelná pro širokou řadu výrobků z lité třené hmoty - na koláče, bábovky, beránky, muffiny i dortové korpusy. Je stabilní a dobře drží další suroviny včetně čokolády, ovoce i náplní. Univerzální směs tedy můžeme obměňovat s použitím ořechů, kakaa, kokosu, tvarohu, ovocných náplní nebo čokolád. Receptura s olejem: 1000 g Jung Basis, 500 g olej, 584 g vaječná melanž. Všechny suroviny mícháme lyrou na 3. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 3 minut. Receptura s máslem: 1000 g Jung Basis, 500 g máslo, 500 g vaječná melanž. Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 4 minut. Dodávané balení 1 kg, cena za balení
Objev podobné jako Jung Basis - univerzální směs na třené těsto 1 kg -
Sypká směs na potahování a modelování Montana 5 kg - IREKS
Sypká směs na potahování a modelování Montana - mléčný marcipán 5 kg Sypká směs vhodná k výrobě hmoty na potahování a modelování. Určenou pouze pro další zpracování. Doporučené dávkování: Montana 1000g + pitná voda 150 - 170g + 100% tuk 50g. Vlastnosti potahovací hmoty Montana: kompletní směs znamenající velmi jednoduchou a rychlou přípravu, odpadá zdlouhavá doba navažování surovin, po zamíchání nevysychá a při dlouhodobějším skladování je možné zpracování až po dobu několika dní, zachovává si vláčnosti po přídavku kakaového prášku, při zpracování je velmi plastická a homogenní, příjemně voní a přirozeně chutná. Použití potahovací hmoty Montana: drobné modelované výrobky pro děti, oblíbená bohatá květinová dekorace slavnostních dortů, drobné ozdoby dezertů, řezů, rautových výrobků apod., celoplošné potahování dortů nebo dezertů, různorodé využití do kolekcí čajového pečiva, atraktivní dekorativní výrobky. Jak si doma vyrobit vlastní potahovací nebo modelovací hmotu Montana? Modelovací hmota základní: do kotlíku šlehacího stroje si nadávkujeme Montanu, vodu a 100 % tuk, který je predem zmeklý. Suroviny mícháme protínackou pri nejpomalejší rychlosti do homogenní a polotuhé konzistence. Po vyjmutí z kotlíku uložíme do pevnejší fólie a necháme odležet pri provozní teplotě. Poznámka: můžeme pohybovat s dávkou vody 150 – 170 g, záleží na dalším použití hmoty. Montanu je možné také zpracovávat po vymíchání a odležení cca 1 hodiny, v tomto prípade dávka vody musí být pouze 140 g. Z žádné jiné směsi nevytvoříte tak jednoduchým postupem tolik variací různých atraktivních výrobku pro všechny příležitosti. Není to zázrak, je to Montana… Hmotnost 5 kg
Objev podobné jako Sypká směs na potahování a modelování Montana 5 kg - IREKS
Směs na cukrářské piškoty Buflery a pláty - 1 kg - IREKS
Speciální směs vhodná pro výrobu kulatých cukrářských piškotů nebo rohlíčků, které jsou základem pro výrobu špiček, indiánků, máslových rohlíčků atd. Sandra BUFFY Komplet je speciální hmota vhodná pro výrobu kulatých piškotů, tzv. buflerů, nebo rohlíčků, které jsou základem špiček, indiánků, máslových rohlíčků a dalších cukrářských výrobků. Osahuje sušená vejce a při jejím použití je nutná pouze pitná voda. Výhody profesionální směsi na buflery: jednoduchost technologického postupu výroby hmoty pro buflery výrazná úspora času při jejich výrobě delší doba stability hmoty po vyšlehání výrazně prodloužená stabilita nastříkaných tvarů před pečením možnost větších zámisů a lepší produktivita práce Použití: Na 1000 g směsi použijte 500 g vody. Směs a vodu spojíme, nechte 5 minut nabobtnat, a šlehejte při maximální rychlosti 3 - 5 minut dle použitého typu šlehacího stroje. Parametry pečení: při 190 °C po dobu 10 - 15 minut (dle typu pece) s otevřeným odtahem páry. Recept na jádrové a kakaové piškoty Doporučený technologický postup výroby jádrových buflerů: Sandru BUFFY Komplet a vodu spojíme, necháme cca 5 minut odležet a poté šleháme při max. rychlosti 2,5 - 3 minuty do stabilní konzistence. Aranku Arašíd a vodu smícháme a necháme je cca 20 minut odležet. Poté je lehce vmícháme do předem vyšlehané Sandry BUFFY Komplet a stříkáme na pečící papír širokou hladkou špičkou. Parametry pečení: při 200 °C po dobu 11 - 13 minut podle velikosti buflerů při otevřeném odtahu páry (parametry jsou pro sázecí elektrickou pec). Doporučený technologický postup výroby kakaových buflerů: Sandru BRILANT spojíme s vodou a olejem, necháme 5 minut odležet. Sandru BUFFY, vodu a vaječný tekutý obsah vyšleháme. Kakaovou hmotu přemícháme a spojíme s vyš
Objev podobné jako Směs na cukrářské piškoty Buflery a pláty - 1 kg - IREKS
Směs na cukrářské piškoty Buflery a pláty - 15 kg - IREKS
Speciální směs vhodná pro výrobu kulatých cukrářských piškotů nebo rohlíčků, které jsou základem pro výrobu špiček, indiánků, máslových rohlíčků atd. Sandra BUFFY Komplet je speciální hmota vhodná pro výrobu kulatých piškotů, tzv. buflerů, nebo rohlíčků, které jsou základem špiček, indiánků, máslových rohlíčků a dalších cukrářských výrobků. Osahuje sušená vejce a při jejím použití je nutná pouze pitná voda. Výhody profesionální směsi na buflery: jednoduchost technologického postupu výroby hmoty pro buflery výrazná úspora času při jejich výrobě delší doba stability hmoty po vyšlehání výrazně prodloužená stabilita nastříkaných tvarů před pečením možnost větších zámisů a lepší produktivita práce Použití: Na 1000 g směsi použijte 500 g vody. Směs a vodu spojíme, nechte 5 minut nabobtnat, a šlehejte při maximální rychlosti 3 - 5 minut dle použitého typu šlehacího stroje. Parametry pečení: při 190 °C po dobu 10 - 15 minut (dle typu pece) s otevřeným odtahem páry. Recept na jádrové a kakaové piškoty Doporučený technologický postup výroby jádrových buflerů: Sandru BUFFY Komplet a vodu spojíme, necháme cca 5 minut odležet a poté šleháme při max. rychlosti 2,5 - 3 minuty do stabilní konzistence. Aranku Arašíd a vodu smícháme a necháme je cca 20 minut odležet. Poté je lehce vmícháme do předem vyšlehané Sandry BUFFY Komplet a stříkáme na pečící papír širokou hladkou špičkou. Parametry pečení: při 200 °C po dobu 11 - 13 minut podle velikosti buflerů při otevřeném odtahu páry (parametry jsou pro sázecí elektrickou pec). Doporučený technologický postup výroby kakaových buflerů: Sandru BRILANT spojíme s vodou a olejem, necháme 5 minut odležet. Sandru BUFFY, vodu a vaječný tekutý obsah vyšleháme. Kakaovou hmotu přemícháme a spojíme s vyš
Objev podobné jako Směs na cukrářské piškoty Buflery a pláty - 15 kg - IREKS
Směs na lité třené těsto - Gloria čokoládová - 15 kg - Credin
Směs na výrobu vláčného piškotového moučníku s čokoládovou příchutí v tmavě hnědé barvě. Směs Gloria Čokoládová Premium na výrobu vláčného piškotového moučníku s čokoládovou příchutí v tmavě hnědé barvě barvě. Směsi pro sladký program oceníte při přípravě různých druhů sladkého pečiva. Vybrat si můžete z široké nabídky ochucených směsí na lité buchty, na linecké třené nebo piškoty. Směsi nabízíme v bohatém spektru různých příchutí pro kreativní a nápadité pečení. Ještě nikdy nebyla výroba neodolatelných dezertů tak jednoduchá. Ze směsí Gloria připravíte lahodné dezerty, dorty, ovocné koláče nebo vláčné bábovky. Můžete je použít i na výrobu čajového pečiva a vánočního cukroví. Výrobek není geneticky modifikovanou surovinou a ani není z geneticky modifikovaných surovin vyroben.
Objev podobné jako Směs na lité třené těsto - Gloria čokoládová - 15 kg - Credin
Směs na lité třené těsto - Gloria čokoládová - 1 kg - Credin
Směs na výrobu vláčného piškotového moučníku s čokoládovou příchutí v tmavě hnědé barvě. Směs Gloria Čokoládová Premium na výrobu vláčného piškotového moučníku s čokoládovou příchutí v tmavě hnědé barvě barvě. Směsi pro sladký program oceníte při přípravě různých druhů sladkého pečiva. Vybrat si můžete z široké nabídky ochucených směsí na lité buchty, na linecké třené nebo piškoty. Směsi nabízíme v bohatém spektru různých příchutí pro kreativní a nápadité pečení. Ještě nikdy nebyla výroba neodolatelných dezertů tak jednoduchá. Ze směsí Gloria připravíte lahodné dezerty, dorty, ovocné koláče nebo vláčné bábovky. Můžete je použít i na výrobu čajového pečiva a vánočního cukroví. Výrobek není geneticky modifikovanou surovinou a ani není z geneticky modifikovaných surovin vyroben.
Objev podobné jako Směs na lité třené těsto - Gloria čokoládová - 1 kg - Credin
Směs na lité třené těsto - Gloria pomerančová - 1 kg - Credin
Směs na výrobu vláčného piškotového moučníku s pomerančovou příchutí ve světle oranžové barvě. Směs Gloria Pomeranč na výrobu vláčného piškotového moučníku s pomerančovou příchutí ve světle oranžové barvě. Směsi pro sladký program oceníte při přípravě různých druhů sladkého pečiva. Vybrat si můžete z široké nabídky ochucených směsí na lité buchty, na linecké třené nebo piškoty. Směsi nabízíme v bohatém spektru různých příchutí pro kreativní a nápadité pečení. Ještě nikdy nebyla výroba neodolatelných dezertů tak jednoduchá. Ze směsí Gloria připravíte lahodné dezerty, dorty, ovocné koláče nebo vláčné bábovky. Můžete je použít i na výrobu čajového pečiva a vánočního cukroví. Výrobek není geneticky modifikovanou surovinou a ani není z geneticky modifikovaných surovin vyroben.
Objev podobné jako Směs na lité třené těsto - Gloria pomerančová - 1 kg - Credin
Černá sypká směs na potahování a modelování Montana 1 kg - IREKS
Černá sypká směs na potahování a modelování Montana - mléčný marcipán 1kg Sypkou směs na mléčný marcipán je třeba propracovat s dalšími surovinami. Na 1 kg je třeba přidat 150 – 160 ml vody, 50 g 100% změklého tuku. Po propracování je třeba nechat hmotu 3 hodiny odležet. Poté je hmota připravená k potahování dortů a cupcakes. Je pružná a dobře tvarovatelná. Z hmoty lze vypichovat i drobné tvary, krajky a modelovat postavičky. Pro přilepování tvarů a postaviček lze použít jedlé lepidlo. Pro zhutnění hmoty pro tvarování tenkých tvarů můžete použít prášek Tylo. Nevyužitou hmotu můžete uchovat pro další zpracování. Pevně zabalená v potravinářské fólii bez přístupu vzduchu vydrží vláčná a pružná několik dní. Černou barvu využijete při tvoření strašidelných halloweenských dortů. Dále se tato barva hodí pro dotváření automobilových motivů apod. Sypká směs vhodná k výrobě hmoty na potahování a modelování v černé barvě. Určenou pouze pro další zpracování. Doporučené dávkování: Montana 1000g + pitná voda 150 - 170g + 100% tuk 50g. Vlastnosti potahovací hmoty Montana: kompletní směs znamenající velmi jednoduchou a rychlou přípravu, odpadá zdlouhavá doba navažování surovin, po zamíchání nevysychá a při dlouhodobějším skladování je možné zpracování až po dobu několika dní, zachovává si vláčnosti po přídavku kakaového prášku, při zpracování je velmi plastická a homogenní, příjemně voní a přirozeně chutná. Použití potahovací hmoty Montana: drobné modelované výrobky pro děti, oblíbená bohatá květinová dekorace slavnostních dortů, drobné ozdoby dezertů, řezů, rautových výrobků apod., celoplošné potahování dortů nebo dezertů, různorodé využití do kolekcí čajového pečiva, atraktivní dekorativní výrobky Jak si doma vyrobit vlastní potahovací nebo modelovací hmotu Montana? Modelovací hmota základní: do kotlíku šlehacího stroje si nadávkujeme Montanu, vodu a 100 % tuk, který je predem zmeklý. S
Objev podobné jako Černá sypká směs na potahování a modelování Montana 1 kg - IREKS
FLORIA Vertikutační směs 5 kg (008235)
Travní směs - hmotnost 5 kg, na plochu až 100 m2 Snažíte se o krásný trávník ze všech sil a nedaří se vám jej udržet? A po vertikulaci vypadá ještě hůře než před ní? Použijte na zacelení FLORIA Vertikulační směs. Rychle obnovuje trávník a zlepšuje jeho regeneraci. Trávník je mnohem dříve krásně zelený a připravený k plnému využití. FLORIA Vertikulační směs je složena ze zeolitu s travními semeny, přírodním hnojivem a Hydrogelem. Vlastnosti FLORIA Vertikulační směsirychle obnovuje trávníkFLORIA Vertikulační směs je složena ze zeolitu s travními semeny, přírodním hnojivem a Hydrogelemzlepšuje regeneraci trávníkurychle zaplní prázdná místa v trávníkůzintenzivňuje růst travního porostu Jak Floria Vertikulační směs funguje?Travní osivo rychle zaplní prázdná místa v trávníku. Organické hnojivo dodá trávníku i klíčícím semenům potřebné živiny a nastartuje rychlou regeneraci a intenzivní růst travního porostu. Zeolit je schopen...
Objev podobné jako FLORIA Vertikutační směs 5 kg (008235)
Směs na vanilkovou zmrzlinu z Opočna Mixar Extra Vanilka - 2 kg - Bohemilk
Chuť léta a domova, česká vanilková zmrzlina z Opočna. Návod na přípravu zmrzlinových směsí MIXAR®EXTRA a) studenou cestou bez pasterace 1 kg sušené zmrzlinové směsi rozmícháme v mixéru ve 2 litrech studené pitné vody. Necháme asi 15 minut odstát, znovu promícháme, scedíme, vlijeme do zmrzlinového stroje a v nášlehu zmrazíme. Vytáčíme do porcí, případně vaniček. Doporučení: před zmrazením zmrzliny v nášlehu směs ve vanách občas promíchejte. Takto připravená směs se může buď bezprostředně zmrazit ve stroji nebo ji můžeme před zmrazením uchovat při teplotě do +4 °C. b) teplou cestou s pasterací Smícháme 1 kg sušené směsi s 2 litry studené pitné vody, scedíme a tepelně opracujeme. Technologický postup výroby musí zajistit po pasteraci následné zchlazení tepelně opracované směsi. Takto připravenou směs poté zpracujeme na mraženou zmrzlinovou směs. Směs se zchladí na teplotu +4°C do 90 minut po pasteraci. Směs lze bezprostředně zmrazit na teplotu -8°C a nižší. Zchlazenou, nezmrazenou směs lze uchovat nejdéle po dobu 48 hodin při teplotě do +4°C. Tato teplota musí být zachována i při její přepravě a rozvozu. Pro výrobu shaku doporučujeme poměr 1:4 (1 díl Mixaru®Extra a 4 díly vody) Všechny zmrzlinové směsi jsou bezlepkové.
Objev podobné jako Směs na vanilkovou zmrzlinu z Opočna Mixar Extra Vanilka - 2 kg - Bohemilk
Směs na čokoládovou zmrzlinu z Opočna Mixar Extra Čokoláda - 2 kg - Bohemilk
Chuť léta a domova, česká čokoládová zmrzlina z Opočna. Návod na přípravu zmrzlinových směsí MIXAR®EXTRA a) studenou cestou bez pasterace 1 kg sušené zmrzlinové směsi rozmícháme v mixéru ve 2 litrech studené pitné vody. Necháme asi 15 minut odstát, znovu promícháme, scedíme, vlijeme do zmrzlinového stroje a v nášlehu zmrazíme. Vytáčíme do porcí, případně vaniček. Doporučení: před zmrazením zmrzliny v nášlehu směs ve vanách občas promíchejte. Takto připravená směs se může buď bezprostředně zmrazit ve stroji nebo ji můžeme před zmrazením uchovat při teplotě do +4 °C. b) teplou cestou s pasterací Smícháme 1 kg sušené směsi s 2 litry studené pitné vody, scedíme a tepelně opracujeme. Technologický postup výroby musí zajistit po pasteraci následné zchlazení tepelně opracované směsi. Takto připravenou směs poté zpracujeme na mraženou zmrzlinovou směs. Směs se zchladí na teplotu +4°C do 90 minut po pasteraci. Směs lze bezprostředně zmrazit na teplotu -8°C a nižší. Zchlazenou, nezmrazenou směs lze uchovat nejdéle po dobu 48 hodin při teplotě do +4°C. Tato teplota musí být zachována i při její přepravě a rozvozu. Pro výrobu shaku doporučujeme poměr 1:4 (1 díl Mixaru®Extra a 4 díly vody) Všechny zmrzlinové směsi jsou bezlepkové.
Objev podobné jako Směs na čokoládovou zmrzlinu z Opočna Mixar Extra Čokoláda - 2 kg - Bohemilk
Směs na meruňkovou zmrzlinu z Opočna Mixar Extra Meruňka - 2 kg - Bohemilk
Chuť léta a domova, česká meruňková zmrzlina z Opočna. Návod na přípravu zmrzlinových směsí MIXAR®EXTRA a) studenou cestou bez pasterace 1 kg sušené zmrzlinové směsi rozmícháme v mixéru ve 2 litrech studené pitné vody. Necháme asi 15 minut odstát, znovu promícháme, scedíme, vlijeme do zmrzlinového stroje a v nášlehu zmrazíme. Vytáčíme do porcí, případně vaniček. Doporučení: před zmrazením zmrzliny v nášlehu směs ve vanách občas promíchejte. Takto připravená směs se může buď bezprostředně zmrazit ve stroji nebo ji můžeme před zmrazením uchovat při teplotě do +4 °C. b) teplou cestou s pasterací Smícháme 1 kg sušené směsi s 2 litry studené pitné vody, scedíme a tepelně opracujeme. Technologický postup výroby musí zajistit po pasteraci následné zchlazení tepelně opracované směsi. Takto připravenou směs poté zpracujeme na mraženou zmrzlinovou směs. Směs se zchladí na teplotu +4°C do 90 minut po pasteraci. Směs lze bezprostředně zmrazit na teplotu -8°C a nižší. Zchlazenou, nezmrazenou směs lze uchovat nejdéle po dobu 48 hodin při teplotě do +4°C. Tato teplota musí být zachována i při její přepravě a rozvozu. Pro výrobu shaku doporučujeme poměr 1:4 (1 díl Mixaru®Extra a 4 díly vody) Všechny zmrzlinové směsi jsou bezlepkové.
Objev podobné jako Směs na meruňkovou zmrzlinu z Opočna Mixar Extra Meruňka - 2 kg - Bohemilk
Směs na jahodovou zmrzlinu z Opočna Mixar Extra Jahoda - 2 kg - Bohemilk
Chuť léta a domova, česká jahodová zmrzlina z Opočna. Návod na přípravu zmrzlinových směsí MIXAR®EXTRA a) studenou cestou bez pasterace 1 kg sušené zmrzlinové směsi rozmícháme v mixéru ve 2 litrech studené pitné vody. Necháme asi 15 minut odstát, znovu promícháme, scedíme, vlijeme do zmrzlinového stroje a v nášlehu zmrazíme. Vytáčíme do porcí, případně vaniček. Doporučení: před zmrazením zmrzliny v nášlehu směs ve vanách občas promíchejte. Takto připravená směs se může buď bezprostředně zmrazit ve stroji nebo ji můžeme před zmrazením uchovat při teplotě do +4 °C. b) teplou cestou s pasterací Smícháme 1 kg sušené směsi s 2 litry studené pitné vody, scedíme a tepelně opracujeme. Technologický postup výroby musí zajistit po pasteraci následné zchlazení tepelně opracované směsi. Takto připravenou směs poté zpracujeme na mraženou zmrzlinovou směs. Směs se zchladí na teplotu +4°C do 90 minut po pasteraci. Směs lze bezprostředně zmrazit na teplotu -8°C a nižší. Zchlazenou, nezmrazenou směs lze uchovat nejdéle po dobu 48 hodin při teplotě do +4°C. Tato teplota musí být zachována i při její přepravě a rozvozu. Pro výrobu shaku doporučujeme poměr 1:4 (1 díl Mixaru®Extra a 4 díly vody) Všechny zmrzlinové směsi jsou bezlepkové.
Objev podobné jako Směs na jahodovou zmrzlinu z Opočna Mixar Extra Jahoda - 2 kg - Bohemilk
Směs na lité třené těsto - Gloria se špaldovou moukou - 15 kg - Credin
Směs na výrobu vláčného piškotového moučníku světle hnědé barvy, s obsahem 27,3% špaldové mouky. Směs Gloria Špaldová na výrobu vláčného piškotového moučníku ve světle hnědé barvě barvě, s obsahem 27,3% špaldové mouky a 12,4% slunečnicových semínek. Směsi pro sladký program oceníte při přípravě různých druhů sladkého pečiva. Vybrat si můžete z široké nabídky ochucených směsí na lité buchty, na linecké třené nebo piškoty. Směsi nabízíme v bohatém spektru různých příchutí pro kreativní a nápadité pečení. Ještě nikdy nebyla výroba neodolatelných dezertů tak jednoduchá. Ze směsí Gloria připravíte lahodné dezerty, dorty, ovocné koláče nebo vláčné bábovky. Můžete je použít i na výrobu čajového pečiva a vánočního cukroví. Výrobek není geneticky modifikovanou surovinou a ani není z geneticky modifikovaných surovin vyroben.
Objev podobné jako Směs na lité třené těsto - Gloria se špaldovou moukou - 15 kg - Credin
Směs na lité třené těsto - Gloria s kaštanovou moukou - 15 kg - Credin
Směs na výrobu vláčného piškotového moučníku hnědé barvy, s obsahem 3,5 % kaštanové mouky. Směs Gloria Kaštanová na výrobu vláčného piškotového moučníku hnědé barvy, s obsahem 3,5% kaštanové mouky. Směsi pro sladký program oceníte při přípravě různých druhů sladkého pečiva. Vybrat si můžete z široké nabídky ochucených směsí na lité buchty, na linecké třené nebo piškoty. Směsi nabízíme v bohatém spektru různých příchutí pro kreativní a nápadité pečení. Ještě nikdy nebyla výroba neodolatelných dezertů tak jednoduchá. Ze směsí Gloria připravíte lahodné dezerty, dorty, ovocné koláče nebo vláčné bábovky. Můžete je použít i na výrobu čajového pečiva a vánočního cukroví. Výrobek není geneticky modifikovanou surovinou a ani není z geneticky modifikovaných surovin vyroben.
Objev podobné jako Směs na lité třené těsto - Gloria s kaštanovou moukou - 15 kg - Credin
Brownie - bezlepková směs na dezerty a kakaové sušenky Gluten free 1 kg -
Bezlepková směs na výrobu sladkého moučníku - brownie. Brownie-Mix Gluten Free Brownies tak, jak je, milujeme - s velmi intenzivní a příjemnou kakaovou chutí. Směs Brownie-Mix Gluten Free sebou nese následující výhody: univerzální a všestranné možnosti zpracování, optimální konzistence těsta, jednoduchá a spolehlivá výroba. Získáte velmi vláčný korpus typický pro brownies. Tmavou a intenzivní barvu, dlouhotrvající čerstvost a vynikající silnou čokoládovou chuť. Ze směsi Brownie-Mix Gluten Free můžete jednoduše vyrobit i vynikající sušenky, které ještě navíc můžete plnit náplní dle vlastního výběru. Dávkování: 1 kg směsi, 75 g vajec, 160g oleje, 190g vody, 150g vlašských ořechů. Směs s vejci, olejem a vodou spojíme v hladkou hmotu, nakonec vmícháme jádra. Rozetřeme na vymazaný plech s okrajem (20x30cm) a pečeme v předehřáté troubě na 170°C cca 50 minut. Doporučená receptura na Brownie: Suroviny / Množství (g) Brownie-Mix Gluten Free - 1000 g Vaječný tekutý obsah - 75 g Olej jedlý - 160 g Voda pitná - 190 g Vlašské ořechy - 150 g čokoládový krém - 300 g Doporučený technologický postup: Hmota: vymícháme všechny suroviny do hladka, nakonec přidáme vlašské ořechy. Poté hmotu rozetřeme na plech a dáme péct. Pečení: při 180 - 190 °C po dobu 20 - 25 minut. Dohotovení: vychladlý korpus potřeme čokoládovým krémem a nakrájíme na požadované rozměry. Doporučená receptura na Bezlepkové kakaové sušenky: Suroviny / Množství (g) Brownie-Mix Gluten Free - 1000 g Máslo mlékárenské - 300 g Vaječný tekutý obsah - 100 g Kukuřičný škrob - 100 g Doporučený technologický postup: Těsto: suroviny spojíme a vypracujeme hladké těsto, které necháme odležet mini
Objev podobné jako Brownie - bezlepková směs na dezerty a kakaové sušenky Gluten free 1 kg -
Podívejte se také
- propan butan 10 kg lahev
- Kočkolit Mikeš 10 kg (8594039130064)
- Flip pouzdro na mobil Sony Xperia 10 III - M090P Makronky - have a nice day (5903516727360)
- Flipové pouzdro na mobil Sony Xperia 10 II - M090P Makronky - have a nice day (5903516240319)
- Flipové pouzdro na mobil Xiaomi Redmi Note 10 - M090P Makronky - have a nice day (5903516658480)
- FitnessLine Jednoruční nakládací činka - 10 kg (jcc30-10)
- Capital Sports IP3H 10 kg Set, sada závaží na činky, 4x 2,5 kg, 30 mm
- Capital Sports IPB 10 kg Set, sada závaží na činky, 4 x 1,25 kg + 2 x 2,50 kg, 30 mm
- Capital Sports IP3H 30 kg Set, sada závaží na činky, 4 x 2,5 kg + 2 x 10 kg, 30 mm
- Capital Sports IP3H 30 kg Set, sada závaží na činky, 2 x 5 kg + 2 x 10 kg, 30 mm
- Capital Sports IPB 10 kg Set, sada závaží na činky, 4 x 2,50 kg, 30 mm
- Capital Sports IP3H 35 kg Set, sada závaží na činky, 2 x 2,5 kg + 2 x 5 kg + 2 x 10 kg, 30 mm
- 10 kg propan butan cena plynu
- propan butan 10 kg cena plynu
- Royal Canin Sensible 10 kg (3182550702355)
- IRONLIFE Kettlebell pogumovaný 10 kg (8594177751589)
- Stormred Neoprene Kettlebell 10 kg (IR92007Bd)
- Royal Canin Sterilised 10 kg (3182550737623)
- Merco Ufo Dual 10 kg (P29386)
- FitnessLine Kotouč Bumper Plate - 10 kg
- FLORIA Král trávníků 10 kg (000782)
- Stormred pogumovaná činka 10 kg (IR92316d)