Plátkovací nůž sujihiki kanetsune tsuchime 21 cm, hnědá, dellinger

Produkt Plátkovací nůž sujihiki kanetsune tsuchime 21 cm, hnědá, dellinger sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Plátkovací nůž sujihiki kanetsune tsuchime 21 cm, hnědá, dellinger upraviť a produkt hľadať znova.

Plátkovací nůž SUJIHIKI KANETSUNE TSUCHIME 21 cm, hnědá, Dellinger

Plátkovací nůž SUJIHIKI KANETSUNE TSUCHIME 21 cm, hnědá, Dellinger
Detail

Hlavní výhody: nůž s dlouhou čepelí pro snadné plátkování pečeně, masa nebo šunky ideální také na hovězí carpaccio čepel z japonské nerezové oceli DSR-1K6 s vysokým obsahem uhlíku důlkovaný povrch TSUCHIME zajistí, že se krájené potraviny na nůž nebudou lepit oválná dřevěná rukojeť poskytuje skvělou kontrolu při řezání Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 210 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Plátkovací nůž SUJIHIKI KANETSUNE TSUCHIME 21 cm, hnědá, Dellinger , Schwertkrone solingen plátkovací nůž 32 cm (mo70101)

Plátkovací nůž SUJIHIKI KANETSUNE TSUCHIME 21 cm, hnědá, Dellinger

Plátkovací nůž SUJIHIKI KANETSUNE TSUCHIME 21 cm, hnědá, Dellinger
Detail

Hlavní výhody: nůž s dlouhou čepelí pro snadné plátkování pečeně, masa nebo šunky ideální také na hovězí carpaccio čepel z japonské nerezové oceli DSR-1K6 s vysokým obsahem uhlíku důlkovaný povrch TSUCHIME zajistí, že se krájené potraviny na nůž nebudou lepit oválná dřevěná rukojeť poskytuje skvělou kontrolu při řezání Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 210 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Plátkovací nůž SUJIHIKI KANETSUNE TSUCHIME 21 cm, hnědá, Dellinger , Samura damascus plátkovací nůž 20 cm (sndpn)

Santoku nůž KANETSUNE TSUCHIME 16 cm, hnědá, Dellinger

Santoku nůž KANETSUNE TSUCHIME 16 cm, hnědá, Dellinger
Detail

Hlavní výhody: působivý nůž asijského typu pro všestranné využití v kuchyni vyšší faseta snižuje tření a krájení je tak přesnější čepel z japonské nerezové oceli DSR-1K6 s vysokým obsahem uhlíku důlkovaný povrch TSUCHIME zajistí, že se krájené potraviny na nůž nebudou lepit oválná dřevěná rukojeť poskytuje skvělou kontrolu při řezání Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 165 mm celková délka: 285 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Santoku nůž KANETSUNE TSUCHIME 16 cm, hnědá, Dellinger , Samura golf plátkovací nůž 25 cm (sngpn)

Santoku nůž KANETSUNE TSUCHIME 16 cm, hnědá, Dellinger

Santoku nůž KANETSUNE TSUCHIME 16 cm, hnědá, Dellinger
Detail

Hlavní výhody: působivý nůž asijského typu pro všestranné využití v kuchyni vyšší faseta snižuje tření a krájení je tak přesnější čepel z japonské nerezové oceli DSR-1K6 s vysokým obsahem uhlíku důlkovaný povrch TSUCHIME zajistí, že se krájené potraviny na nůž nebudou lepit oválná dřevěná rukojeť poskytuje skvělou kontrolu při řezání Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 165 mm celková délka: 285 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Santoku nůž KANETSUNE TSUCHIME 16 cm, hnědá, Dellinger , Samura shadow plátkovací nůž 19,6 cm (snshpn)

Japonský nůž GYUTO/CHEF KANETSUNE TSUCHIME 18 cm, hnědá, Dellinger

Japonský nůž GYUTO/CHEF KANETSUNE TSUCHIME 18 cm, hnědá, Dellinger
Detail

Hlavní výhody: všestranný nůž pro krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce, zeleniny, bylinek apod. vhodný i na kolébkové krájení čepel z japonské nerezové oceli DSR-1K6 s vysokým obsahem uhlíku důlkovaný povrch TSUCHIME zajistí, že se krájené potraviny na nůž nebudou lepit oválná dřevěná rukojeť poskytuje skvělou kontrolu při řezání Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 180 mm celková délka: 300 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Japonský nůž GYUTO/CHEF KANETSUNE TSUCHIME 18 cm, hnědá, Dellinger , Samura harakiri plátkovací nůž 9,9 cm (černá) (snhpnc)

Japonský nůž GYUTO/CHEF KANETSUNE TSUCHIME 18 cm, hnědá, Dellinger

Japonský nůž GYUTO/CHEF KANETSUNE TSUCHIME 18 cm, hnědá, Dellinger
Detail

Hlavní výhody: všestranný nůž pro krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce, zeleniny, bylinek apod. vhodný i na kolébkové krájení čepel z japonské nerezové oceli DSR-1K6 s vysokým obsahem uhlíku důlkovaný povrch TSUCHIME zajistí, že se krájené potraviny na nůž nebudou lepit oválná dřevěná rukojeť poskytuje skvělou kontrolu při řezání Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 180 mm celková délka: 300 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Japonský nůž GYUTO/CHEF KANETSUNE TSUCHIME 18 cm, hnědá, Dellinger , Samura harakiri plátkovací nůž 17 cm (černá) (snhpnc17)

Plátkovací nůž GERMAN PAKKA WOOD 20 cm, hnědá, Dellinger

Plátkovací nůž GERMAN PAKKA WOOD 20 cm, hnědá, Dellinger
Detail

Hlavní výhody: nůž s dlouhou čepelí pro snadné plátkování pečeně, masa nebo šunky ideální také na hovězí carpaccio čepel z německé nerezové oceli 1.4116 Thyssen Krupp s tvrdostí až 59 HRC elegantní rukojeť ze syntetického dřeva PAKKA - voděodolný materiál, zcela bez zápachu, odolný vůči korozi i oxidaci, nevyžaduje žádnou údržbu rukojeť je navržena pro to nejlepší ovládání nože - je skvěle vyvážena a poskytuje snadný úchop součástí řady nožů GERMAN PAKKA WOOD, ve které najdete nůž pro každou kuchyňskou činnost Dodatečné informace: délka rukojeti: 128 mm délka čepele: 200 mm celková délka: 328 mm lze umývat v myčce na nádobí na ekonomický program a teplotu max. 55°C, doporučujeme však ruční mytí, které je k noži šetrnější (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Plátkovací nůž GERMAN PAKKA WOOD 20 cm, hnědá, Dellinger , Lamart lt2114 nůž plátkovací 19 cm shapu (lt2114)

Plátkovací nůž GERMAN PAKKA WOOD 20 cm, hnědá, Dellinger

Plátkovací nůž GERMAN PAKKA WOOD 20 cm, hnědá, Dellinger
Detail

Hlavní výhody: nůž s dlouhou čepelí pro snadné plátkování pečeně, masa nebo šunky ideální také na hovězí carpaccio čepel z německé nerezové oceli 1.4116 Thyssen Krupp s tvrdostí až 59 HRC elegantní rukojeť ze syntetického dřeva PAKKA - voděodolný materiál, zcela bez zápachu, odolný vůči korozi i oxidaci, nevyžaduje žádnou údržbu rukojeť je navržena pro to nejlepší ovládání nože - je skvěle vyvážena a poskytuje snadný úchop součástí řady nožů GERMAN PAKKA WOOD, ve které najdete nůž pro každou kuchyňskou činnost Dodatečné informace: délka rukojeti: 128 mm délka čepele: 200 mm celková délka: 328 mm lze umývat v myčce na nádobí na ekonomický program a teplotu max. 55°C, doporučujeme však ruční mytí, které je k noži šetrnější (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Plátkovací nůž GERMAN PAKKA WOOD 20 cm, hnědá, Dellinger , Samura damascus 67 plátkovací nůž 19 cm (mikarta) (snd67pnm)

Plátkovací nůž SASHIMI CLASSIC SANDAL WOOD Dellinger 21 cm

Plátkovací nůž SASHIMI CLASSIC SANDAL WOOD Dellinger 21 cm
Detail

Hlavní výhody: vysoká ostrost odolná čepel z německé oceli rukojeť ze santalového dřeva ostrost HRC 56 - 58 Dodatečné informace: délka rukojeti: 127 mm délka čepele: 208 mm celková délka: 335 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Plátkovací nůž SASHIMI CLASSIC SANDAL WOOD Dellinger 21 cm , Samura reptile plátkovací nůž 27 cm (srp-0045) (snrpn)

Plátkovací nůž SASHIMI CLASSIC SANDAL WOOD Dellinger 21 cm

Plátkovací nůž SASHIMI CLASSIC SANDAL WOOD Dellinger 21 cm
Detail

Hlavní výhody: vysoká ostrost odolná čepel z německé oceli rukojeť ze santalového dřeva ostrost HRC 56 - 58 Dodatečné informace: délka rukojeti: 127 mm délka čepele: 208 mm celková délka: 335 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Plátkovací nůž SASHIMI CLASSIC SANDAL WOOD Dellinger 21 cm , Lamart lt2134 nůž plátkovací 20cm yuyo (lt2134)

Plátkovací nůž SASHIMI CLASSIC SANDAL WOOD Dellinger 21 cm

Plátkovací nůž SASHIMI CLASSIC SANDAL WOOD Dellinger 21 cm
Detail

Hlavní výhody: vysoká ostrost odolná čepel z německé oceli rukojeť ze santalového dřeva ostrost HRC 56 - 58 Dodatečné informace: délka rukojeti: 127 mm délka čepele: 208 mm celková délka: 335 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Plátkovací nůž SASHIMI CLASSIC SANDAL WOOD Dellinger 21 cm , Lamart lt2124 nůž plátkovací 19cm katana (lt2124)

Miyabi Plátkovací nůž 24 cm Sujihiki 5000FCD

Miyabi Plátkovací nůž 24 cm Sujihiki 5000FCD
Detail

"Kuchyně, kde nenajdete dobrý nůž, není kuchyně." Masaharu Morimoto, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský nůž SUJIHIKI s štíhlou dlouhou čepelí vyniká v plátkování jemného masa. Nízká výška čepele snižuje tření a nůž tak snadněji proniká masem. Pokud jste doposud pracovali s evropskými noži, překvapí vás čepel svou neobyčejnou jemností. SUJIHIKI je japonskou zdokonalenou verzí západního filetovacího nože. Bez větší námahy nakrájíte na jemné plátky syrové maso a ryby. Nepřekonatelnou geometrii nože oceníte i při porcování pečeně, šunky nebo drůbežích prsou. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Robustní skvěle vyvážená, ergonomická rukojeť z exotického dřeva skvěle padne do ruky a minimalizuje námahu ruky při práci v různých úhlech. Doporučení: vzhledem k jemnosti čepele, není tento nůž vhodný k práci s masem obsahujících kosti. Specifikace: délka čepele 24 cm Potěšení z vaření začíná již přípravnými pracemi, kdy hraje nůž bezkonkurenčně hlavní roli. Japonské nože řady MIYABI 5000FCD vás budou s grácií provázet všemi rituály přípravy pokrmu. Nože s tradiční rukojetí a proměnlivým damascénským vzhledem čepele byly vyvinuty s důrazem na eleganci a maximální praktičnost. Jádro je vyrobeno z FC61 dvakrát tvrzené chromové oceli. K dosažení ještě lepších vlastností bylo použito unikátní kalení postupem CRYODUR®, během kterého je ocel ledována při -196 ° C. Výsledný materiál se může pochlubit výjimečnou tvrdostí. Damascénský vzhled tvoří dalších 48 vrstev nerezavějící oceli, vzor na každém noži je neopakovatelný. Ruční tradiční ostření Honbazuke je prověřeno stovkami let práce nožířských mistrů. Jedná se o vícefázový proces broušení, kdy je nejprve nůž ostřen za pomoci vertikálního a horizontálního rotujícího brusného kamene a finálně je ostří doleštěno koženým honovacím řemenem. Symetrický brus a ostří Katana edge zaručují snadný průnik surovinami. Vykrojená záštita brání sklouznutí prstů na ostří. Rukojeť tvaru D poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Robustní rukojeť z exotického dřeva Cocobolo Pakka je nejen dokonale vyvážená, ale i tvarově stabilní. Tmavý odstín dřeviny vzbuzuje luxusní dojem. Eleganci temné rukojeti umocňují promyšlené dekorativní prvky. Decentní zdobná linka je provedena v červené barvě, která v Japonsku symbolizuje náruživost, upřímnost a nadšení. Jemný detail v podobě mozaikového čepu a nerezové patky s logem, dokreslí atmosféru Dálného východu. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože MIYABI 5000FCD plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Extrémně tvrdé jádro z dvakrát tvrzené chromové oceli FC61 Jemný karbid 61 HRC Tvrdost 60 Rockwella CRYODUR® – unikátní způsob kalení mrazem / temperování 49 vrstev oceli Damascénský design čepele – proměnlivý vzor z různých úhlů pohledu Extra zaoblený tvar čepele Vykrojená záštita zvyšuje bezpečnost používání Autentický, úzký japonský tvar Ostří Katana edge Symetrický výbrus Honbazuke unikátní třífázové ruční broušení Vysoká retence ostří, odolnost proti korozi a optimální pružnost Ergonomická a tvarově stabilní rukojeť z exotického dřeva Cocobolo Pakka Dokonalé vyvážení pro pohodlnou práci s nožem Nerezová patka s logem Nedoporučuje se umývat v myčce Doživotní záruka na výrobní vady čepele Krása a preciznost jsou hlavní rysy japonské kultury, stejnou filozofii ctí i značka MIYABI z japonského Seki – centra japonského nožířství, již od 14. století. Japonský tradiční výrobce nožů spojil své precizní řemeslné zpracování s osvědčenými výrobní postupy a standardy německé značky ZWILLING J. A. HENKELS. Obchodní skupina ZWILLING si tak mohla své portfolio rozšířit o vlastní výrobu autentických japonských nožů a to přímo v centru japonského nožířského průmyslu. Výroba japonských mečů je v Zemi vycházející slunce tradicí již po dlouhá staletí. Samurajské meče byly a jsou obdivovány pro svou jedinečnou eleganci, ostrost, krásu a technickou dokonalost. Precizně zpracované nástroje MIYABI s autentickou japonskou čepelí jsou důstojným následovníkem této tradice. Ohromující, bezmála „chirurgická“ ostrost nožů zachová strukturu používaných surovin. Buďte nároční jako japonští šéfkuchaři a vašim cílem vždy bude dokonale… (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Miyabi Plátkovací nůž 24 cm Sujihiki 5000FCD , Lamart lt2067 nůž plátkovací 20cm kant (lt2067)

Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm

Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm
Detail

Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm z rychlořezné práškové oceli SPG2 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu je vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva. Je ozdobena mozaikovým nýtem a vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki Ze speciální edice Zuiun Ideální pro dokonalé nakrájení šunky, pečeně či carpaccia Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva Mozaikový nýt Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 240 mm Celková délka: 390 mm Hmotnost: 160 g Materiál: damašková ocel, laminové dřevo (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm , Kds nůž kuchařský plátkovací king's row (1823.00)

Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm

Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm
Detail

Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm z rychlořezné práškové oceli SPG2 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu je vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva. Je ozdobena mozaikovým nýtem a vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki Ze speciální edice Zuiun Ideální pro dokonalé nakrájení šunky, pečeně či carpaccia Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva Mozaikový nýt Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 240 mm Celková délka: 390 mm Hmotnost: 160 g Materiál: damašková ocel, laminové dřevo (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm , Lamart lt2088 nůž plátkovací 19cm rennes (lt2088)

Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm

Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm
Detail

Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm z rychlořezné práškové oceli SPG2 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu je vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva. Je ozdobena mozaikovým nýtem a vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki Ze speciální edice Zuiun Ideální pro dokonalé nakrájení šunky, pečeně či carpaccia Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva Mozaikový nýt Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 240 mm Celková délka: 390 mm Hmotnost: 160 g Materiál: damašková ocel, laminové dřevo (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm , Samura pro-s plátkovací nůž 20 cm (sp-0045) (snpspn)

Steakový nůž EASY 10 cm, hnědá, Dellinger

Steakový nůž EASY 10 cm, hnědá, Dellinger
Detail

Hlavní výhody: velmi ostrý nůž na steaky a zeleninu se zoubkovaným ostřím poskytne perfektně čisté a rovné plátky masa, takže šťáva zůstane uvnitř a nevyteče snadno si poradí i s rajčaty a podobnou zeleninou s měkkou slupkou ostří z nerezové oceli 3Cr13 ergonomická rukojeť ze syntetického dřeva Pakka je ručně leštěná materiál Pakka nekoroduje, neoxiduje, neměkne a nevyžaduje téměř žádnou údržbu vhodné do myčky na ekonomický program s teplotou max. 55°C Dodatečné informace: délka rukojeti: 95 mm délka čepele: 105 mm celková délka: 210 mm součástí balení je 1 steakový nůž (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Steakový nůž EASY 10 cm, hnědá, Dellinger , Samura mo-v stonewash plátkovací nůž 23 cm (sm-0045b) (snmvswpn23)

Japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 22,5 cm

Japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 22,5 cm
Detail

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 225 mm celková délka: 355 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 22,5 cm , Tescoma nůž na chléb home profi 21 cm

Plátkovací nůž KITA NORTH DAMASCUS Dellinger 20,5 cm

Plátkovací nůž KITA NORTH DAMASCUS Dellinger 20,5 cm
Detail

Hlavní výhody: vysoká ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel ze 7 vrstev damascénské oceli ručně leštěná rukojeť s ozdobnou keltskou kresbou mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 320 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Plátkovací nůž KITA NORTH DAMASCUS Dellinger 20,5 cm , Kds nůž kuchařský plátkovací na maso 6.5 king's row (1825.00)

Plátkovací nůž KITA NORTH DAMASCUS Dellinger 20,5 cm

Plátkovací nůž KITA NORTH DAMASCUS Dellinger 20,5 cm
Detail

Hlavní výhody: vysoká ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel ze 7 vrstev damascénské oceli ručně leštěná rukojeť s ozdobnou keltskou kresbou mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 320 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Plátkovací nůž KITA NORTH DAMASCUS Dellinger 20,5 cm , Fotorámeček home town hnědá, 19 x 21 cm

Japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 22,5 cm

Japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 22,5 cm
Detail

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 225 mm celková délka: 355 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 22,5 cm , Fotorámeček home town hnědá, 21 x 19 cm

Japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 22,5 cm

Japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 22,5 cm
Detail

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 225 mm celková délka: 355 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 22,5 cm , Orion talíř ker. dezertní alfa kulatý pr. 21 cm hnědá

Plátkovací nůž KITA NORTH DAMASCUS Dellinger 20,5 cm

Plátkovací nůž KITA NORTH DAMASCUS Dellinger 20,5 cm
Detail

Hlavní výhody: vysoká ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel ze 7 vrstev damascénské oceli ručně leštěná rukojeť s ozdobnou keltskou kresbou mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 320 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Plátkovací nůž KITA NORTH DAMASCUS Dellinger 20,5 cm , Emsa krmítko pro ptáčky landhaus hnědá, 14 x 21 cm

Plátkovací nůž CARBON FRAGMENT 17 cm, černá, Dellinger

Plátkovací nůž CARBON FRAGMENT 17 cm, černá, Dellinger
Detail

Hlavní výhody: mimořádně ostrý nůž s extra lehkou rukojetí vhodný na krájení masa, šunky, ale i ovoce a zeleniny na tenké plátky pečlivě vybroušená čepel bez jádra je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí a dosahuje tvrdosti okolo 60 HRC jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor velmi lehká karbonová rukojeť s dvojitým nýtováním ručně broušeno - každý kus je originál součástí řady nožů CARBON FRAGMENT Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 300 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Plátkovací nůž CARBON FRAGMENT 17 cm, černá, Dellinger , Dekorace ptáčci na větvi hnědá, 13 x 8 x 21 cm

Plátkovací nůž CARBON FRAGMENT 17 cm, černá, Dellinger

Plátkovací nůž CARBON FRAGMENT 17 cm, černá, Dellinger
Detail

Hlavní výhody: mimořádně ostrý nůž s extra lehkou rukojetí vhodný na krájení masa, šunky, ale i ovoce a zeleniny na tenké plátky pečlivě vybroušená čepel bez jádra je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí a dosahuje tvrdosti okolo 60 HRC jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor velmi lehká karbonová rukojeť s dvojitým nýtováním ručně broušeno - každý kus je originál součástí řady nožů CARBON FRAGMENT Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 300 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Plátkovací nůž CARBON FRAGMENT 17 cm, černá, Dellinger , Orion ošatka rattan kulatá, 21 cm , pr. 21 cm

Plátkovací nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 19 cm

Plátkovací nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 19 cm
Detail

Hlavní výhody: ideální nůž pro přípravu sushi, díky úzké a dlouhé čepeli si snadno poradí s rybami, masem i sýry, ovocem či zeleninou pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor odolná a tvarově stabilní rukojeť z olivového dřeva každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 190 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Plátkovací nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 19 cm , Hendi plátkovací kotouč - df-1 (280096)

Plátkovací nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 19 cm

Plátkovací nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 19 cm
Detail

Hlavní výhody: ideální nůž pro přípravu sushi, díky úzké a dlouhé čepeli si snadno poradí s rybami, masem i sýry, ovocem či zeleninou pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor odolná a tvarově stabilní rukojeť z olivového dřeva každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 190 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Plátkovací nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 19 cm , Tescoma plátkovací struhadlo handy, nastavitelné (8595028452488)

Plátkovací nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 19 cm

Plátkovací nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 19 cm
Detail

Hlavní výhody: ideální nůž pro přípravu sushi, díky úzké a dlouhé čepeli si snadno poradí s rybami, masem i sýry, ovocem či zeleninou pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor odolná a tvarově stabilní rukojeť z olivového dřeva každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 190 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Plátkovací nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 19 cm , Hendi plátkovací kotouč - df-6 (280201)

Japonský kuchařský nůž TSUCHIME PROFESSIONAL DAMASCUS Dellinger 20 cm

Japonský kuchařský nůž TSUCHIME PROFESSIONAL DAMASCUS Dellinger 20 cm
Detail

Hlavní výhody: vysoká ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel ze 67 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 200 mm celková délka: 325 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž TSUCHIME PROFESSIONAL DAMASCUS Dellinger 20 cm , Tescoma plátkovací struhadlo handy, nastavitelné 643852

Japonský kuchařský nůž TSUCHIME PROFESSIONAL DAMASCUS Dellinger 20 cm

Japonský kuchařský nůž TSUCHIME PROFESSIONAL DAMASCUS Dellinger 20 cm
Detail

Hlavní výhody: vysoká ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel ze 67 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 200 mm celková délka: 325 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž TSUCHIME PROFESSIONAL DAMASCUS Dellinger 20 cm , Hendi plátkovací kotouč - df-2 (280102)

Řeznický nůž BBQ BUTCHER POPLAR 17 cm, hnědá, Dellinger

Řeznický nůž BBQ BUTCHER POPLAR 17 cm, hnědá, Dellinger
Detail

Hlavní výhody: kovaný řeznický nůž s nádhernou rukojetí - skvělý společník nejen do divoké přírody určen pro oddělování masa od kostí, odstraňování kůže a tuku, sekání, porcování a řezání masa perfektní pro stahování zvěře čepel z masivní houževnaté oceli D2 s tvrdostí 59 - 60 HRC zaručuje trvanlivost, ostrost a preciznost jedinečná rukojeť je ručně tvarována z kusu stabilizovaného nádorového dřeva topolu každý kus je naprostý unikát součástí je stylové kožené pouzdro pro bezpečné uchovávání nože výborný tip na dárek Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 175 mm celková délka: 300 mm pouze ruční mytí (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Řeznický nůž BBQ BUTCHER POPLAR 17 cm, hnědá, Dellinger , Hendi plátkovací kotouč - df-4 (280126)

Japonský nůž KIRITSUKE BUNKA OCTAGONAL 27 cm, hnědá, Dellinger

Japonský nůž KIRITSUKE BUNKA OCTAGONAL 27 cm, hnědá, Dellinger
Detail

Hlavní výhody: mimořádně ostrý japonský nůž z damascénské oceli v nejvyšší kvalitě a s působivým designem velmi dlouhá tenká čepel umožňuje dělat dlouhé nepřerušované řezy, takže zachovává celistvost a svěžest krájených surovin je broušený jen z jedné strany a je určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi snadno s ním ale nakrájíte i velké kusy masa nebo tenké plátky zeleniny pečlivě ručně vybroušená čepel je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí a dosahuje tvrdosti kolem 60 HRC a mimořádné ostrosti třpytivý damascénský vzor na ostří minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti ve tvaru osmiúhelníku z exotického pouštního dřeva Iron-Wood a bůvolího rohu s mosaznými přechody je pečlivě leštěná a ergonomicky tvarovaná pro vynikající ovládání speciální tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 160 mm délka čepele: 270 mm celková délka: 430 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Japonský nůž KIRITSUKE BUNKA OCTAGONAL 27 cm, hnědá, Dellinger

Japonský nůž KIRITSUKE BUNKA OCTAGONAL 27 cm, hnědá, Dellinger

Japonský nůž KIRITSUKE BUNKA OCTAGONAL 27 cm, hnědá, Dellinger
Detail

Hlavní výhody: mimořádně ostrý japonský nůž z damascénské oceli v nejvyšší kvalitě a s působivým designem velmi dlouhá tenká čepel umožňuje dělat dlouhé nepřerušované řezy, takže zachovává celistvost a svěžest krájených surovin je broušený jen z jedné strany a je určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi snadno s ním ale nakrájíte i velké kusy masa nebo tenké plátky zeleniny pečlivě ručně vybroušená čepel je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí a dosahuje tvrdosti kolem 60 HRC a mimořádné ostrosti třpytivý damascénský vzor na ostří minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti ve tvaru osmiúhelníku z exotického pouštního dřeva Iron-Wood a bůvolího rohu s mosaznými přechody je pečlivě leštěná a ergonomicky tvarovaná pro vynikající ovládání speciální tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 160 mm délka čepele: 270 mm celková délka: 430 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Japonský nůž KIRITSUKE BUNKA OCTAGONAL 27 cm, hnědá, Dellinger

Řeznický nůž BBQ BUTCHER POPLAR 17 cm, hnědá, Dellinger

Řeznický nůž BBQ BUTCHER POPLAR 17 cm, hnědá, Dellinger
Detail

Hlavní výhody: kovaný řeznický nůž s nádhernou rukojetí - skvělý společník nejen do divoké přírody určen pro oddělování masa od kostí, odstraňování kůže a tuku, sekání, porcování a řezání masa perfektní pro stahování zvěře čepel z masivní houževnaté oceli D2 s tvrdostí 59 - 60 HRC zaručuje trvanlivost, ostrost a preciznost jedinečná rukojeť je ručně tvarována z kusu stabilizovaného nádorového dřeva topolu každý kus je naprostý unikát součástí je stylové kožené pouzdro pro bezpečné uchovávání nože výborný tip na dárek Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 175 mm celková délka: 300 mm pouze ruční mytí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Řeznický nůž BBQ BUTCHER POPLAR 17 cm, hnědá, Dellinger

Kuchařský nůž GERMAN PAKKA WOOD 20 cm, hnědá, Dellinger

Kuchařský nůž GERMAN PAKKA WOOD 20 cm, hnědá, Dellinger
Detail

Hlavní výhody: velmi ostrý nůž asijského typu pro všestranné využití v kuchyni vhodný pro krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny díky výše položenému hrotu jej využijete i při krájení bylinek čepel z německé nerezové oceli 1.4116 Thyssen Krupp s tvrdostí až 59 HRC elegantní rukojeť ze syntetického dřeva PAKKA - voděodolný materiál, zcela bez zápachu, odolný vůči korozi i oxidaci, nevyžaduje žádnou údržbu rukojeť je navržena pro to nejlepší ovládání nože - je skvěle vyvážena a poskytuje snadný úchop součástí řady nožů GERMAN PAKKA WOOD, ve které najdete nůž pro každou kuchyňskou činnost Dodatečné informace: délka rukojeti: 128 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 328 mm lze umývat v myčce na nádobí na ekonomický program a teplotu max. 55°C, doporučujeme však ruční mytí, které je k noži šetrnější (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž GERMAN PAKKA WOOD 20 cm, hnědá, Dellinger

Steakový nůž GERMAN PAKKA WOOD 11 cm, hnědá, Dellinger

Steakový nůž GERMAN PAKKA WOOD 11 cm, hnědá, Dellinger
Detail

Hlavní výhody: ultra ostrý nůž na steaky pro perfektně čisté a rovné plátky chuť a šťáva zůstanou díky perfektnímu řezu uvnitř každého kousku čepel z německé nerezové oceli 1.4116 Thyssen Krupp s tvrdostí až 59 HRC elegantní rukojeť ze syntetického dřeva PAKKA - voděodolný materiál, zcela bez zápachu, odolný vůči korozi i oxidaci, nevyžaduje žádnou údržbu rukojeť je navržena pro to nejlepší ovládání nože - je skvěle vyvážena a poskytuje snadný úchop součástí řady nožů GERMAN PAKKA WOOD, ve které najdete nůž pro každou kuchyňskou činnost Dodatečné informace: délka rukojeti: 128 mm délka čepele: 112 mm celková délka: 230 mm lze umývat v myčce na nádobí na ekonomický program a teplotu max. 55°C, doporučujeme však ruční mytí, které je k noži šetrnější (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Steakový nůž GERMAN PAKKA WOOD 11 cm, hnědá, Dellinger

Nůž na pečivo GERMAN PAKKA WOOD 20 cm, hnědá, Dellinger

Nůž na pečivo GERMAN PAKKA WOOD 20 cm, hnědá, Dellinger
Detail

Hlavní výhody: velmi ostrý nůž na chléb a pečivo dlouhá a silná vroubkovaná čepel si snadno poradí s čerstvým pečivem, ale třeba i s melounem čepel z německé nerezové oceli 1.4116 Thyssen Krupp s tvrdostí až 59 HRC elegantní rukojeť ze syntetického dřeva PAKKA - voděodolný materiál, zcela bez zápachu, odolný vůči korozi i oxidaci, nevyžaduje žádnou údržbu rukojeť je navržena pro to nejlepší ovládání nože - je skvěle vyvážena a poskytuje snadný úchop součástí řady nožů GERMAN PAKKA WOOD, ve které najdete nůž pro každou kuchyňskou činnost Dodatečné informace: délka rukojeti: 128 mm délka čepele: 201 mm celková délka: 329 mm lze umývat v myčce na nádobí na ekonomický program a teplotu max. 55°C, doporučujeme však ruční mytí, které je k noži šetrnější (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Nůž na pečivo GERMAN PAKKA WOOD 20 cm, hnědá, Dellinger

Kuchařský nůž Gyuto Octagona Ebony Wood Dellinger 21 cm

Kuchařský nůž Gyuto Octagona Ebony Wood Dellinger 21 cm
Detail

Robustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž GYUTO / Chef 8,5" Dellinger ( délka čepele 210 mm ) z damascénské oceli ( damascus steel ) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli ( damascus steel ) jedinečným a nenapodobitelným. Nůž Gyuto 210 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli VG-10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Jádro z japonské oceli VG-10 je vloženo mezi 66 vrstev nerezové oceli. Rukojeť ve tvaru oktagonu je vyrobena z exotického dřeva Ebenu. Je vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Hlavní výhody: Japonský kuchařský nůž Nůž univerzální, vhodný pro běžné krájení Jádro z oceli VG-10, 66 vrstev damaškové oceli (damascus steel) Rukojeť ve tvaru oktagonu z ebenového dřeva Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 148 mm Délka čepele: 210 mm Celková délka: 358 mm Hmotnost: 180 g Materiál: damascénská ocel, olivové dřevo Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž Gyuto Octagona Ebony Wood Dellinger 21 cm

Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm

Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm
Detail

Hlavní výhody: vysoká ostrost ručně leštěná rukojeť z palisandru čistý design Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 210 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm

Kuchařský nůž Gyuto Octagona Ebony Wood Dellinger 21 cm

Kuchařský nůž Gyuto Octagona Ebony Wood Dellinger 21 cm
Detail

Robustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž GYUTO / Chef 8,5" Dellinger ( délka čepele 210 mm ) z damascénské oceli ( damascus steel ) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli ( damascus steel ) jedinečným a nenapodobitelným. Nůž Gyuto 210 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli VG-10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Jádro z japonské oceli VG-10 je vloženo mezi 66 vrstev nerezové oceli. Rukojeť ve tvaru oktagonu je vyrobena z exotického dřeva Ebenu. Je vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Hlavní výhody: Japonský kuchařský nůž Nůž univerzální, vhodný pro běžné krájení Jádro z oceli VG-10, 66 vrstev damaškové oceli (damascus steel) Rukojeť ve tvaru oktagonu z ebenového dřeva Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 148 mm Délka čepele: 210 mm Celková délka: 358 mm Hmotnost: 180 g Materiál: damascénská ocel, olivové dřevo Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž Gyuto Octagona Ebony Wood Dellinger 21 cm

Kuchařský nůž Gyuto Octagona Ebony Wood Dellinger 21 cm

Kuchařský nůž Gyuto Octagona Ebony Wood Dellinger 21 cm
Detail

Robustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž GYUTO / Chef 8,5" Dellinger ( délka čepele 210 mm ) z damascénské oceli ( damascus steel ) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli ( damascus steel ) jedinečným a nenapodobitelným. Nůž Gyuto 210 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli VG-10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Jádro z japonské oceli VG-10 je vloženo mezi 66 vrstev nerezové oceli. Rukojeť ve tvaru oktagonu je vyrobena z exotického dřeva Ebenu. Je vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Hlavní výhody: Japonský kuchařský nůž Nůž univerzální, vhodný pro běžné krájení Jádro z oceli VG-10, 66 vrstev damaškové oceli (damascus steel) Rukojeť ve tvaru oktagonu z ebenového dřeva Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 148 mm Délka čepele: 210 mm Celková délka: 358 mm Hmotnost: 180 g Materiál: damascénská ocel, olivové dřevo Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž Gyuto Octagona Ebony Wood Dellinger 21 cm

Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm

Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm
Detail

Hlavní výhody: vysoká ostrost ručně leštěná rukojeť z palisandru čistý design Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 210 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm

Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm

Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm
Detail

Hlavní výhody: vysoká ostrost ručně leštěná rukojeť z palisandru čistý design Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 210 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm

Kuchařský nůž BBQ MAX SANDVIK GREEN NORTHERN SUN Dellinger 21 cm

Kuchařský nůž BBQ MAX SANDVIK GREEN NORTHERN SUN Dellinger 21 cm
Detail

Hlavní výhody: všestranný nůž se zakřivenou čepelí a zkosenou špičkou pro krájení a kolébkové krájení ideální pro venkovní kuchyně a BBQ pečlivě vybroušená čepel z vysoce kvalitní švédské oceli Sandvik 14C28N s tvrdostí cca 59 HRC vzor slunečních paprsků na ostří minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design - rukojeť z rýžových zrn zalitých zelenou epoxidovou pryskyřicí s japonským znakem samurajů trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž BBQ MAX SANDVIK GREEN NORTHERN SUN Dellinger 21 cm

Kuchařský nůž BBQ MAX SANDVIK RED NORTHERN SUN Dellinger 21 cm

Kuchařský nůž BBQ MAX SANDVIK RED NORTHERN SUN Dellinger 21 cm
Detail

Hlavní výhody: všestranný nůž se zakřivenou čepelí a zkosenou špičkou pro krájení a kolébkové krájení ideální pro venkovní kuchyně a BBQ pečlivě vybroušená čepel z vysoce kvalitní švédské oceli Sandvik 14C28N s tvrdostí cca 59 HRC vzor slunečních paprsků na ostří minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design - rukojeť z rýžových zrn zalitých červenou epoxidovou pryskyřicí s japonským znakem samurajů trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž BBQ MAX SANDVIK RED NORTHERN SUN Dellinger 21 cm

Kuchařský nůž BBQ MAX SANDVIK RED NORTHERN SUN Dellinger 21 cm

Kuchařský nůž BBQ MAX SANDVIK RED NORTHERN SUN Dellinger 21 cm
Detail

Hlavní výhody: všestranný nůž se zakřivenou čepelí a zkosenou špičkou pro krájení a kolébkové krájení ideální pro venkovní kuchyně a BBQ pečlivě vybroušená čepel z vysoce kvalitní švédské oceli Sandvik 14C28N s tvrdostí cca 59 HRC vzor slunečních paprsků na ostří minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design - rukojeť z rýžových zrn zalitých červenou epoxidovou pryskyřicí s japonským znakem samurajů trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž BBQ MAX SANDVIK RED NORTHERN SUN Dellinger 21 cm

Kuchařský nůž BBQ MAX SANDVIK GREEN NORTHERN SUN Dellinger 21 cm

Kuchařský nůž BBQ MAX SANDVIK GREEN NORTHERN SUN Dellinger 21 cm
Detail

Hlavní výhody: všestranný nůž se zakřivenou čepelí a zkosenou špičkou pro krájení a kolébkové krájení ideální pro venkovní kuchyně a BBQ pečlivě vybroušená čepel z vysoce kvalitní švédské oceli Sandvik 14C28N s tvrdostí cca 59 HRC vzor slunečních paprsků na ostří minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design - rukojeť z rýžových zrn zalitých zelenou epoxidovou pryskyřicí s japonským znakem samurajů trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž BBQ MAX SANDVIK GREEN NORTHERN SUN Dellinger 21 cm

Kuchařský nůž BBQ MAX SANDVIK GREEN NORTHERN SUN Dellinger 21 cm

Kuchařský nůž BBQ MAX SANDVIK GREEN NORTHERN SUN Dellinger 21 cm
Detail

Hlavní výhody: všestranný nůž se zakřivenou čepelí a zkosenou špičkou pro krájení a kolébkové krájení ideální pro venkovní kuchyně a BBQ pečlivě vybroušená čepel z vysoce kvalitní švédské oceli Sandvik 14C28N s tvrdostí cca 59 HRC vzor slunečních paprsků na ostří minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design - rukojeť z rýžových zrn zalitých zelenou epoxidovou pryskyřicí s japonským znakem samurajů trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž BBQ MAX SANDVIK GREEN NORTHERN SUN Dellinger 21 cm

Kuchařský nůž BBQ MAX SANDVIK RED NORTHERN SUN Dellinger 21 cm

Kuchařský nůž BBQ MAX SANDVIK RED NORTHERN SUN Dellinger 21 cm
Detail

Hlavní výhody: všestranný nůž se zakřivenou čepelí a zkosenou špičkou pro krájení a kolébkové krájení ideální pro venkovní kuchyně a BBQ pečlivě vybroušená čepel z vysoce kvalitní švédské oceli Sandvik 14C28N s tvrdostí cca 59 HRC vzor slunečních paprsků na ostří minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design - rukojeť z rýžových zrn zalitých červenou epoxidovou pryskyřicí s japonským znakem samurajů trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž BBQ MAX SANDVIK RED NORTHERN SUN Dellinger 21 cm

ZWILLING Plátkovací nůž 20 cm Pro

ZWILLING Plátkovací nůž 20 cm Pro
Detail

Nůž na maso ZWILLING® Pro je štíhlý nůž s robustní, 20 cm dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série ZWILLING® Pro doporučujeme ocílku s vrstvou karbidu wolframu 23 cm TWIN® 1731, lze použít i brousky a ocílky ZWILLING. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce -… (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako ZWILLING Plátkovací nůž 20 cm Pro

ZWILLING Plátkovací nůž 16 cm Pro

ZWILLING Plátkovací nůž 16 cm Pro
Detail

Nůž na maso ZWILLING® Pro je štíhlý nůž s robustní, 16 cm dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série ZWILLING® Pro doporučujeme ocílku s vrstvou karbidu wolframu 23 cm TWIN® 1731, lze použít i brousky a ocílky ZWILLING. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce -… (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako ZWILLING Plátkovací nůž 16 cm Pro
Schwertkrone Solingen Plátkovací nůž 32 cm (MO70101), Samura DAMASCUS Plátkovací nůž 20 cm (SNDPN), Samura GOLF Plátkovací nůž 25 cm (SNGPN), Samura SHADOW Plátkovací nůž 19,6 cm (SNSHPN), Samura HARAKIRI Plátkovací nůž 9,9 cm (černá) (SNHPNC), Samura HARAKIRI Plátkovací nůž 17 cm (černá) (SNHPNC17), LAMART LT2114 NŮŽ PLÁTKOVACÍ 19 CM SHAPU (LT2114), Samura DAMASCUS 67 Plátkovací nůž 19 cm (Mikarta) (SND67PNM), Samura REPTILE Plátkovací nůž 27 cm (SRP-0045) (SNRPN), LAMART LT2134 NŮŽ PLÁTKOVACÍ 20CM YUYO (LT2134), LAMART LT2124 NŮŽ PLÁTKOVACÍ 19CM KATANA (LT2124), LAMART LT2067 NŮŽ PLÁTKOVACÍ 20CM KANT (LT2067), KDS Nůž kuchařský plátkovací KING'S ROW (1823.00), LAMART LT2088 NŮŽ PLÁTKOVACÍ 19CM RENNES (LT2088), Samura PRO-S Plátkovací nůž 20 cm (SP-0045) (SNPSPN), Samura MO-V Stonewash Plátkovací nůž 23 cm (SM-0045B) (SNMVSWPN23), Tescoma Nůž na chléb Home Profi 21 cm, KDS Nůž kuchařský plátkovací na maso 6.5 KING'S ROW (1825.00), Fotorámeček Home town hnědá, 19 x 21 cm, Fotorámeček Home town hnědá, 21 x 19 cm, Orion Talíř ker. dezertní ALFA kulatý pr. 21 cm hnědá , Emsa Krmítko pro ptáčky Landhaus hnědá, 14 x 21 cm, Dekorace Ptáčci na větvi hnědá, 13 x 8 x 21 cm, Orion Ošatka rattan kulatá, 21 cm , pr. 21 cm, Hendi Plátkovací kotouč - DF-1 (280096), TESCOMA Plátkovací struhadlo HANDY, nastavitelné (8595028452488), Hendi Plátkovací kotouč - DF-6 (280201), Tescoma Plátkovací struhadlo HANDY, nastavitelné 643852, Hendi Plátkovací kotouč - DF-2 (280102), Hendi Plátkovací kotouč - DF-4 (280126)