Hlavní výhody: specialista na grilování - BBQ nůž pro krájení větších kusů masa a ryb dlouhá zakřivená čepel umožňuje řezat jedním tahem bez přestávky rukojeť z ušlechtilého březového dřeva skvěle vypadá i padne do ruky, má velmi speciální strukturu a činí každý nůž jedinečný ledem tvrzená čepel s optimální tvrdostí 58 HRC zajišťuje extrémní ostrost, dlouhou životnost a odolnost vůči korozi součástí série VIVUM, jejímž znakem je touha po jedinečnosti a řemeslné zpracování namísto sériové uniformity - každý nůž je ručně dokončován Dodatečné informace: materiál: nerezová ocel, březové dřevo délka čepele: 22 cm pouze ruční mytí (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Plátkovací nůž ASADOR VIVUM 22 cm, ocel, hnědá, F.DICK , Schwertkrone solingen plátkovací nůž 32 cm (mo70101)Hlavní výhody: specialista na grilování - BBQ nůž pro krájení větších kusů masa a ryb dlouhá zakřivená čepel umožňuje řezat jedním tahem bez přestávky rukojeť z ušlechtilého březového dřeva skvěle vypadá i padne do ruky, má velmi speciální strukturu a činí každý nůž jedinečný ledem tvrzená čepel s optimální tvrdostí 58 HRC zajišťuje extrémní ostrost, dlouhou životnost a odolnost vůči korozi součástí série VIVUM, jejímž znakem je touha po jedinečnosti a řemeslné zpracování namísto sériové uniformity - každý nůž je ručně dokončován Dodatečné informace: materiál: nerezová ocel, březové dřevo délka čepele: 22 cm pouze ruční mytí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Plátkovací nůž ASADOR VIVUM 22 cm, ocel, hnědá, F.DICK , Samura damascus plátkovací nůž 20 cm (sndpn)Hlavní výhody: šikovný malý nůž pro loupání, zdobení a řezání malých surovin rukojeť z ušlechtilého březového dřeva skvěle vypadá i padne do ruky, má velmi speciální strukturu a činí každý nůž jedinečný ledem tvrzená čepel s optimální tvrdostí 58 HRC zajišťuje extrémní ostrost, dlouhou životnost a odolnost vůči korozi součástí série VIVUM, jejímž znakem je touha po jedinečnosti a řemeslné zpracování namísto sériové uniformity - každý nůž je ručně dokončován Dodatečné informace: materiál: nerezová ocel, březové dřevo délka čepele: 10 cm pouze ruční mytí (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Ořezávací nůž VIVUM 10 cm, ocel, hnědá, F.DICK , Samura golf plátkovací nůž 25 cm (sngpn)Hlavní výhody: asijská klasika - nůž pro krájení masa, ovoce a zeleniny výbrusy na čepeli vytvářejí při řezání vzduchové polštáře, díky nimž se ingredience na čepel tolik nelepí široká plocha nože umožňuje nakrájené ingredience na čepel nabrat a přenést ji rovnou do hrnce či pánve rukojeť z ušlechtilého březového dřeva skvěle vypadá i padne do ruky, má velmi speciální strukturu a činí každý nůž jedinečný ledem tvrzená čepel s optimální tvrdostí 58 HRC zajišťuje extrémní ostrost, dlouhou životnost a odolnost vůči korozi součástí série VIVUM, jejímž znakem je touha po jedinečnosti a řemeslné zpracování namísto sériové uniformity - každý nůž je ručně dokončován Dodatečné informace: materiál: nerezová ocel, březové dřevo délka čepele: 18 cm pouze ruční mytí (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Santoku nůž VIVUM 18 cm, ocel, hnědá, F.DICK , Samura shadow plátkovací nůž 19,6 cm (snshpn)Hlavní výhody: asijská klasika - nůž pro krájení masa, ovoce a zeleniny výbrusy na čepeli vytvářejí při řezání vzduchové polštáře, díky nimž se ingredience na čepel tolik nelepí široká plocha nože umožňuje nakrájené ingredience na čepel nabrat a přenést ji rovnou do hrnce či pánve rukojeť z ušlechtilého březového dřeva skvěle vypadá i padne do ruky, má velmi speciální strukturu a činí každý nůž jedinečný ledem tvrzená čepel s optimální tvrdostí 58 HRC zajišťuje extrémní ostrost, dlouhou životnost a odolnost vůči korozi součástí série VIVUM, jejímž znakem je touha po jedinečnosti a řemeslné zpracování namísto sériové uniformity - každý nůž je ručně dokončován Dodatečné informace: materiál: nerezová ocel, březové dřevo délka čepele: 18 cm pouze ruční mytí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Santoku nůž VIVUM 18 cm, ocel, hnědá, F.DICK , Samura harakiri plátkovací nůž 9,9 cm (černá) (snhpnc)Hlavní výhody: šikovný malý nůž pro loupání, zdobení a řezání malých surovin rukojeť z ušlechtilého březového dřeva skvěle vypadá i padne do ruky, má velmi speciální strukturu a činí každý nůž jedinečný ledem tvrzená čepel s optimální tvrdostí 58 HRC zajišťuje extrémní ostrost, dlouhou životnost a odolnost vůči korozi součástí série VIVUM, jejímž znakem je touha po jedinečnosti a řemeslné zpracování namísto sériové uniformity - každý nůž je ručně dokončován Dodatečné informace: materiál: nerezová ocel, březové dřevo délka čepele: 10 cm pouze ruční mytí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Ořezávací nůž VIVUM 10 cm, ocel, hnědá, F.DICK , Samura harakiri plátkovací nůž 17 cm (černá) (snhpnc17)Hlavní výhody: všestranný nůž s vroubkovaným ostřím, ideální pro potraviny s tvrdou kůrkou nebo slupkou ostrý vroubkovaný okraj zajišťuje čistý a rovnoměrný řez rukojeť z ušlechtilého březového dřeva skvěle vypadá i padne do ruky, má velmi speciální strukturu a činí každý nůž jedinečný ledem tvrzená čepel s optimální tvrdostí 58 HRC zajišťuje extrémní ostrost, dlouhou životnost a odolnost vůči korozi součástí série VIVUM, jejímž znakem je touha po jedinečnosti a řemeslné zpracování namísto sériové uniformity - každý nůž je ručně dokončován Dodatečné informace: materiál: nerezová ocel, březové dřevo délka čepele: 18 cm pouze ruční mytí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Univerzální nůž VIVUM 18 cm, ocel, hnědá, F.DICK , Lamart lt2114 nůž plátkovací 19 cm shapu (lt2114)Hlavní výhody: všestranný nůž šéfkuchaře, ideální pro krájení zeleniny, ovoce i masa hladká a dokonale ostrá čepel pro přesné krájení cibule, bylinek a mnoho dalšího rukojeť z ušlechtilého březového dřeva skvěle vypadá i padne do ruky, má velmi speciální strukturu a činí každý nůž jedinečný ledem tvrzená čepel s optimální tvrdostí 58 HRC zajišťuje extrémní ostrost, dlouhou životnost a odolnost vůči korozi součástí série VIVUM, jejímž znakem je touha po jedinečnosti a řemeslné zpracování namísto sériové uniformity - každý nůž je ručně dokončován Dodatečné informace: materiál: nerezová ocel, březové dřevo délka čepele: 21 cm pouze ruční mytí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž VIVUM 21 cm, ocel, hnědá, F.DICK , Samura damascus 67 plátkovací nůž 19 cm (mikarta) (snd67pnm)Hlavní výhody: specialista na chléb - vroubkované ostří pro čistý a rovnoměrný řez tvrdého i měkkého chleba a pečiva perfektní také na ovoce a zeleninu s tvrdou slupkou rukojeť z ušlechtilého březového dřeva skvěle vypadá i padne do ruky, má velmi speciální strukturu a činí každý nůž jedinečný ledem tvrzená čepel s optimální tvrdostí 58 HRC zajišťuje extrémní ostrost, dlouhou životnost a odolnost vůči korozi součástí série VIVUM, jejímž znakem je touha po jedinečnosti a řemeslné zpracování namísto sériové uniformity - každý nůž je ručně dokončován Dodatečné informace: materiál: nerezová ocel, březové dřevo délka čepele: 26 cm pouze ruční mytí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Nůž na pečivo VIVUM 26 cm, ocel, hnědá, F.DICK , Samura reptile plátkovací nůž 27 cm (srp-0045) (snrpn)Nůž santoku je vhodný na krájení a sekání jakékoliv zeleniny a ovoce. Díky speciálnímu tvaru lze nakrájenou zeleninu přímo nabrat na nůž a vložit do pánve, hrnce atd. Bez problémů umí také krájet maso. Díky speciálnímu výbrusu krájený produkt neulpívá na noži. Specifikace: Speciální nůž vhodný nejen pro asijskou kuchyni Na krájení a sekání masa, zeleniny i ovoce Speciální výbrus Potraviny neulpívají na noži Materiál: nerezová ocel, tvrzený plast Rozměr: 18 cm (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Nůž Santoku F. Dick 18 cm F.DICK , Lamart lt2134 nůž plátkovací 20cm yuyo (lt2134)Nůž santoku je vhodný na krájení a sekání jakékoliv zeleniny a ovoce. Díky speciálnímu tvaru lze nakrájenou zeleninu přímo nabrat na nůž a vložit do pánve, hrnce atd. Bez problémů umí také krájet maso. Díky speciálnímu výbrusu krájený produkt neulpívá na noži. Specifikace: Speciální nůž vhodný nejen pro asijskou kuchyni Na krájení a sekání masa, zeleniny i ovoce Speciální výbrus Potraviny neulpívají na noži Materiál: nerezová ocel, tvrzený plast Rozměr: 18 cm (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Nůž Santoku F. Dick 18 cm F.DICK , Lamart lt2124 nůž plátkovací 19cm katana (lt2124)Nůž santoku je vhodný na krájení a sekání jakékoliv zeleniny a ovoce. Díky speciálnímu tvaru lze nakrájenou zeleninu přímo nabrat na nůž a vložit do pánve, hrnce atd. Bez problémů umí také krájet maso. Díky speciálnímu výbrusu krájený produkt neulpívá na noži. Specifikace: Speciální nůž vhodný nejen pro asijskou kuchyni Na krájení a sekání masa, zeleniny i ovoce Speciální výbrus Potraviny neulpívají na noži Materiál: nerezová ocel, tvrzený plast Rozměr: 18 cm (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Nůž Santoku F. Dick 18 cm F.DICK , Lamart lt2067 nůž plátkovací 20cm kant (lt2067)Kuchyňský nůž - nerezová ocel, délka čepele 15 cm, vykosťovací nůž, materiál rukojeti plast Prvotřídní kuchyňský nůž se stane nepostradatelným doplňkem kuchařské výbavy. Vykosťovací nůž od firmy F. Dick se skvěle hodí pro vyjmutí kostí z masa. Délka této čepele dosahuje plných 15 cm při šířce 1 mm. Příjemně lehká rukojeť ze solidního plastu je dokonale vyvážená a kromě toho přesně padne do ruky. Zásadní funkce kuchyňského nože F. Dick Vykosťovací nůž 15 cm Red Spirit F. Dick Vykosťovací nůž 15 cm Red Spirit vlastní čepel dlouhou 15 cm Rukojeť z vysoce odolného plastu Nůž typu: vykosťovací nůž (alza.cz)
Podobné produkty ako F. Dick Vykosťovací nůž 15 cm Red Spirit (8174515) , Kds nůž kuchařský plátkovací king's row (1823.00)Kuchyňský nůž - nerezová ocel, délka čepele 20 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti plast Praktický kuchyňský nůž se stane nepostradatelnou součástí vaší kuchyně. Kuchařský nůž značky F. Dick se skvěle hodí na náročnou práci se všemi typy surovin, od porcování masa po krájení zeleniny. Velikost čepele je plných 20 cm při šířce 2,5 mm. Rukojeť s minimální hmotností ze solidního plastu je dokonale vyvážená a také ideálně padne do vaší dlaně. Stěžejní parametry kuchyňského nože F. Dick Kuchařský nůž 20 cm AJAX Red Spirit F. Dick Kuchařský nůž 20 cm AJAX Red Spirit má čepel o celkové délce 20 cm Rukojeť z velmi pevného plastu Typ nože: kuchařský nůž (alza.cz)
Podobné produkty ako F. Dick Kuchařský nůž 20 cm AJAX Red Spirit (8172220) , Lamart lt2088 nůž plátkovací 19cm rennes (lt2088)Kuchyňský nůž - nerezová ocel, délka čepele 9 cm, okrajovací nůž, materiál rukojeti plast Vynikající kuchyňský nůž patří do každé domácnosti. Okrajovací nůž od společnosti F. Dick se skvěle hodí na okrajování potravin tam, kde je potřeba přesný nůž. Délka této čepele dosahuje v celku 9 cm a to při šířce 1 mm. Lehká rukojeť z pevného plastu je dobře vyvážená a navíc ideálně padne do dlaně. Hlavní přednosti kuchyňského nože F. Dick Okrajovací nůž 9 cm GO FOR GOLD F. Dick Okrajovací nůž 9 cm GO FOR GOLD vlastní čepel dlouhou 9 cm Plastová rukojeť z odolného materiálu Typ nože: okrajovací nůž (alza.cz)
Podobné produkty ako F. Dick Okrajovací nůž 9 cm GO FOR GOLD (8144709-80) , Samura pro-s plátkovací nůž 20 cm (sp-0045) (snpspn)Kuchyňský nůž - nerezová ocel, délka čepele 7 cm, okrajovací nůž, materiál rukojeti plast Bezchybný kuchyňský nůž bude nepostradatelným doplňkem každé kuchařské výbavy. Okrajovací nůž od značky F. Dick se skvěle hodí na precizní okrajování surovin. Délka čepele dosahuje plných 7 cm s šířkou 1 mm. Lehká rukojeť z odolného plastu je perfektně vyvážená a nadto náramně padne do vaší ruky. Nejdůležitější přednosti kuchyňského nože F. Dick Okrajovací nůž 7 cm GO FOR GOLD F. Dick Okrajovací nůž 7 cm GO FOR GOLD nabízí čepel o délce 7 cm Rukojeť z rezistního plastu Nůž typu: okrajovací nůž (alza.cz)
Podobné produkty ako F. Dick Okrajovací nůž 7 cm GO FOR GOLD (8144607-80) , Samura mo-v stonewash plátkovací nůž 23 cm (sm-0045b) (snmvswpn23)Kuchyňský nůž - nerezová ocel, délka čepele 18 cm, santoku, materiál rukojeti plast Bezchybný kuchyňský nůž se stane hvězdou kuchařské výbavy. Velikost čepele má v celku 18 cm s šířkou 2 mm. Příjemně lehká rukojeť z rezistního plastu je bezchybně vyvážená a kromě toho úžasně padne do ruky. Základní parametry kuchyňského nože F. Dick Nůž Santoku 18 cm GO FOR GOLD F. Dick Nůž Santoku 18 cm GO FOR GOLD vlastní čepel dlouhou 18 cm Odolná rukojeť z plastu Typ nože: santoku (alza.cz)
Podobné produkty ako F. Dick Nůž Santoku 18 cm GO FOR GOLD (8144218K-80) , Tescoma nůž na chléb azza 22 cmKuchyňský nůž - ocel, délka čepele 9 cm, okrajovací nůž, materiál rukojeti plast Okrajovací nůž německé značky F. Dick ze série Red Spirit s délkou čepele 9 cm.Německé nože F. Dick ze série Red Spirit ve vás probudí vášeň a nadšení pro vaření. Vynikají extrémní ostrostí, která zajistí maximálně přesný řezný výkon. Špičková slitina oceli zaručí odolnost proti korozi a opotřebení. Nože zachovávají při krájení veškeré důležité látky v potravinách. Typickou, asijsky vypadající rukojeť skvěle doplňuje červená barva. Hladká rukojeť pohodlně padne do ruky a optimálně splňuje ergonomické požadavky profesionálních kuchařů.Malý a hbitý okrajovací nůž je nezbytným pro přípravu drobných surovin nebo tvorbu ovocných či zeleninových dekorací. Svou univerzálností si najde místo v každé domácnosti. Všechny výrobky F. Dick se vyznačují důsledným designem, promyšlenou funkcí a maximální kvalitou. Klíčové vlastnostivelmi vysoká kvalitaocelové... (alza.cz)
Podobné produkty ako F. Dick Okrajovací nůž Red Spirit (8174709) , Schwertkrone solingen roztírací nůž 22 cm (mo21101)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 24 cm, filetovací nůž, materiál rukojeti plast Yanagiba nůž německé značky F. Dick ze série Red Spirit s délkou čepele 24 cm.Německé nože F. Dick ze série Red Spirit ve vás probudí vášeň a nadšení pro vaření. Vynikají extrémní ostrostí, která zajistí maximálně přesný řezný výkon. Špičková slitina oceli zaručí odolnost proti korozi a opotřebení. Nože zachovávají při krájení veškeré důležité látky v potravinách. Typickou, asijsky vypadající rukojeť skvěle doplňuje červená barva. Hladká rukojeť pohodlně padne do ruky a optimálně splňuje ergonomické požadavky profesionálních kuchařů.Nůž Yanagiba je tradičním nožem pro krájení sushi a sashimi. Vyniká dlouhou a extrémně ostrou čepelí, která umožňuje perfektní zpracování masa a filetování ryb. Všechny výrobky F. Dick se vyznačují důsledným designem, promyšlenou funkcí a maximální kvalitou. Klíčové vlastnostivelmi vysoká kvalitaocelové ostří přesné a snadné... (alza.cz)
Podobné produkty ako F. Dick Nůž Yanagiba Red Spirit (8175724) , Samura mo-v filetovací nůž 22 cm (snmvfn)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 21 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti plast Kuchařský nůž německé značky F. Dick ze série Red Spirit s délkou čepele 21 cm.Německé nože F. Dick ze série Red Spirit ve vás probudí vášeň a nadšení pro vaření. Vynikají extrémní ostrostí, která zajistí maximálně přesný řezný výkon. Špičková slitina oceli zaručí odolnost proti korozi a opotřebení. Nože zachovávají při krájení veškeré důležité látky v potravinách. Typickou, asijsky vypadající rukojeť skvěle doplňuje červená barva. Hladká rukojeť pohodlně padne do ruky a optimálně splňuje ergonomické požadavky profesionálních kuchařů.Kuchařský nůž je opravdu univerzálním pomocníkem v každé kuchyni. Snadno si poradí jak s přípravou zeleniny, ovoce a masa, tak i s nakrájením cibule nebo nasekáním bylinek. Všechny výrobky F. Dick se vyznačují důsledným designem, promyšlenou funkcí a maximální kvalitou. Klíčové vlastnostivelmi vysoká kvalitaocelové... (alza.cz)
Podobné produkty ako F. Dick Kuchařský nůž Red Spirit (8174721) , Kds nůž kuchařský plátkovací na maso 6.5 king's row (1825.00)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 21 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti plast Tanto nůž německé značky F. Dick ze série Red Spirit s délkou čepele 21 cm.Německé nože F. Dick ze série Red Spirit ve vás probudí vášeň a nadšení pro vaření. Vynikají extrémní ostrostí, která zajistí maximálně přesný řezný výkon. Špičková slitina oceli zaručí odolnost proti korozi a opotřebení. Nože zachovávají při krájení veškeré důležité látky v potravinách. Typickou, asijsky vypadající rukojeť skvěle doplňuje červená barva. Hladká rukojeť pohodlně padne do ruky a optimálně splňuje ergonomické požadavky profesionálních kuchařů.Tanto nůž je japonským typem nože, který díky zkosené hraně čepele a dvoufázovému ostří umožňuje velmi precizní zpracování masa a zeleniny. Svým působivým vzhledem a unikátními vlastnosti zajisté zaujme jak amatérského, tak profesionálního kuchaře. Všechny výrobky F. Dick se vyznačují důsledným designem, promyšlenou funkcí a... (alza.cz)
Podobné produkty ako F. Dick Nůž Tanto Red Spirit (8175321) , Orion mašlovačka silikon 22 cm hnědá (142740)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 21 cm, porcovací nůž Dranžírovací nůž německé značky F. Dick ze série Red Spirit s délkou čepele 21 cm.Německé nože F. Dick ze série Red Spirit ve vás probudí vášeň a nadšení pro vaření. Vynikají extrémní ostrostí, která zajistí maximálně přesný řezný výkon. Špičková slitina oceli zaručí odolnost proti korozi a opotřebení. Nože zachovávají při krájení veškeré důležité látky v potravinách. Typickou, asijsky vypadající rukojeť skvěle doplňuje červená barva. Hladká rukojeť pohodlně padne do ruky a optimálně splňuje ergonomické požadavky profesionálních kuchařů.Chcete-li mít uvařené maso naporcované a nakrájené na velmi tenké a přesné plátky, pak je dranžírovací nůž jasnou volbou! Navíc ho můžete využít i pro přípravu produktů v syrovém stavu.Všechny výrobky F. Dick se vyznačují důsledným designem, promyšlenou funkcí a maximální kvalitou. Klíčové vlastnostivelmi vysoká kvalitaocelové ostří přesné a snadné krájení (alza.cz)
Podobné produkty ako F. Dick Dranžírovací nůž Red Spirit (8175621) , Hmyzí domeček hnědá, 22 x 30 cmKuchyňský nůž - ocel, délka čepele 18 cm, filetovací nůž, ocelová rukojeť, materiál rukojeti ocel Filetovací nůž německé značky F. Dick ze série Red Spirit s délkou čepele 18 cm.Německé nože F. Dick ze série Red Spirit ve vás probudí vášeň a nadšení pro vaření. Vynikají extrémní ostrostí, která zajistí maximálně přesný řezný výkon. Špičková slitina oceli zaručí odolnost proti korozi a opotřebení. Nože zachovávají při krájení veškeré důležité látky v potravinách. Typickou, asijsky vypadající rukojeť skvěle doplňuje červená barva. Hladká rukojeť pohodlně padne do ruky a optimálně splňuje ergonomické požadavky profesionálních kuchařů.Flexibilní filetovací nůž se stane vaším pomocníkem při přípravě ryb nebo vykostění drůbeže. Je skvělý i pro odstranění kůže ze syrového masa.Všechny výrobky F. Dick se vyznačují důsledným designem, promyšlenou funkcí a maximální kvalitou. Klíčové vlastnostivelmi vysoká kvalitaocelové ostří přesné a snadné... (alza.cz)
Podobné produkty ako F. Dick Filetovací ohebný nůž Red Spirit (8175418) , Dřevěný fotorámeček so much hearts hnědá, 22 x 17 cmKuchyňský nůž - ocel, délka čepele 21 cm, kuchařský nůž Neobyčejný kuchyňský nůž bude nepostradatelnou součástí kuchařské výbavy. Kuchařský nůž od společnosti Friedr. Dick se skvěle hodí na každé krájení v kuchyni, problém mu tak nečiní problém jemný sýr ani tvrdá zelenina. Její délka má v celku 21 cm. Zajímavé přednosti kuchyňského nože F. Dick Kuchařský nůž PINK SPIRIT F. Dick Kuchařský nůž PINK SPIRIT má čepel o celkové délce 21 cm Typ nože: kuchařský nůž (alza.cz)
Podobné produkty ako F. Dick Kuchařský nůž PINK SPIRIT (8174721-79) , Hrnec na polévku 23 l 35 x 22 cm nerezová ocelKuchyňský nůž - ocel, délka čepele 9 cm, okrajovací nůž Ideální kuchyňský nůž se stane perfektním doplňkem kuchařské výbavy. Okrajovací nůž od výrobce Friedr. Dick se skvěle hodí na drobné okrajování jakékoliv potraviny. Její délka dosahuje v celku 9 cm. Nejdůležitější přednosti kuchyňského nože F. Dick Okrajovací nůž PINK SPIRIT F. Dick Okrajovací nůž PINK SPIRIT má čepel o celkové délce 9 cm Typ nože: okrajovací nůž (alza.cz)
Podobné produkty ako F. Dick Okrajovací nůž PINK SPIRIT (8174709-79) , Zahradní kůlna na dříví pozinkovaná ocel 163x83x154 cm hnědá (47090)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 18 cm, japonský nůž Kvalitní kuchyňský nůž se stane praktickou ozdobou každé kuchyňské výbavy. Japonský nůž od společnosti Friedr. Dick se skvěle hodí pro širokou paletu úkonů, včetně krájení, drcení či sekání. Délka čepele má celých 18 cm. Podstatné parametry kuchyňského nože F. Dick Nůž Santoku PINK SPIRIT F. Dick Nůž Santoku PINK SPIRIT má čepel o délce 18 cm Typ nože: japonský nůž (alza.cz)
Podobné produkty ako F. Dick Nůž Santoku PINK SPIRIT (8174218K-79) , Zahradní lavice 125 cm ocel a wpc černá a hnědá 312035 (312035)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 26 cm, nůž na pečivo, materiál rukojeti plast Nůž na chléb německé značky F. Dick ze série Red Spirit s délkou čepele 26 cm.Německé nože F. Dick ze série Red Spirit ve vás probudí vášeň a nadšení pro vaření. Vynikají extrémní ostrostí, která zajistí maximálně přesný řezný výkon. Špičková slitina oceli zaručí odolnost proti korozi a opotřebení. Nože zachovávají při krájení veškeré důležité látky v potravinách. Typickou, asijsky vypadající rukojeť skvěle doplňuje červená barva. Hladká rukojeť pohodlně padne do ruky a optimálně splňuje ergonomické požadavky profesionálních kuchařů.Jedinečný nůž s vlnitým výbrusem slouží ke krájení chlebu a jemného pečiva, aniž by došlo k jeho deformaci. Zároveň jej lze využít při přípravě ovoce či zeleniny s pevnou slupkou/kůrkou. Všechny výrobky F. Dick se vyznačují důsledným designem, promyšlenou funkcí a maximální kvalitou. Klíčové vlastnostivelmi vysoká... (alza.cz)
Podobné produkty ako F. Dick Nůž na chléb Red Spirit (8173926) , Hendi plátkovací kotouč - df-1 (280096)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 9 cm, okrajovací nůž, materiál rukojeti plast Okrajovací nůž německé značky F. Dick ze série 1905 s délkou čepele 9 cm.Německá firma F. Dick tentokrát spojila nejnovější technologii a klasický, ale přesto velmi atraktivní vzhled. V této sérii naleznete exkluzivní nože v novém pojetí historického designu z roku 1905. Speciální složení oceli zajišťuje perfektní řezný výkon a zároveň slibuje odolnost proti korozi a opotřebení. Všechny nože ze série 1905 mají optimálně vyvážený poměr čepele a plastové rukojeti a umožňují tak práci bez námahy a s lehkostí. Design tvoří plastová rukojeť s ocelovými kroužky, které nahradily doposud používané nýty.Šikovný okrajovací nůž je ideální pro loupání a krájení malých částí, nebo k vytváření dekorací z ovoce či zeleniny. Tento všestranný pomocník jistě uvítá každý ve své kuchyni!Všechny výrobky F. Dick se vyznačují důsledným designem, promyšlenou funkcí a maximální... (alza.cz)
Podobné produkty ako F. Dick Okrajovací nůž ze série 1905 (8194709) , Tescoma plátkovací struhadlo handy, nastavitelné (8595028452488)Nůž na maso ZWILLING® Pro je štíhlý nůž s robustní, 20 cm dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série ZWILLING® Pro doporučujeme ocílku s vrstvou karbidu wolframu 23 cm TWIN® 1731, lze použít i brousky a ocílky ZWILLING. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce -… (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako ZWILLING Plátkovací nůž 20 cm Pro , Hendi plátkovací kotouč - df-6 (280201)Nůž na maso ZWILLING® Pro je štíhlý nůž s robustní, 16 cm dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série ZWILLING® Pro doporučujeme ocílku s vrstvou karbidu wolframu 23 cm TWIN® 1731, lze použít i brousky a ocílky ZWILLING. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce -… (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako ZWILLING Plátkovací nůž 16 cm Pro , Tescoma plátkovací struhadlo handy, nastavitelné 643852Nůž na maso ZWILLING® Pro je štíhlý nůž s robustní, 16 cm dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série ZWILLING® Pro doporučujeme ocílku s vrstvou karbidu wolframu 23 cm TWIN® 1731, lze použít i brousky a ocílky ZWILLING. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce -… (chefshop.cz)
Podobné produkty ako ZWILLING Plátkovací nůž 16 cm ProNůž na maso ZWILLING® Pro je štíhlý nůž s robustní, 20 cm dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série ZWILLING® Pro doporučujeme ocílku s vrstvou karbidu wolframu 23 cm TWIN® 1731, lze použít i brousky a ocílky ZWILLING. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce -… (chefshop.cz)
Podobné produkty ako ZWILLING Plátkovací nůž 20 cm ProKuchyňský nůž - ocel, délka čepele 13 cm, vykosťovací nůž, materiál rukojeti plast Vykosťovací nůž německé značky F. Dick s délkou čepele 13 cm.Jedinečný kuchyňský nůž F. Dick ze série Premier Plus je kovaný pouze z jednoho kusu špičkové německé oceli kalené mrazem. Speciální složení oceli tak zajišťuje vynikající řezné vlastnosti. Chrom zodpovídá za odolnost proti opotřebení, molybden za odolnost proti korozi a uhlík poskytuje větší pevnost. Plastová rukojeť plynule navazuje na čepel, což zajistí absolutní hygienické podmínky.Tento vykosťovací nůž s hladkou řeznou hranou slouží k dokonalému odstranění kostí, tuku i šlach. Perfektně se hodí do každé kuchyně. Všechny výrobky F. Dick se vyznačují důsledným designem, promyšlenou funkcí a maximální kvalitou. Klíčové vlastnostivelmi vysoká kvalitaocelové ostří přesné a snadné krájeníhladká řezná hranaodolnost proti korozi a opotřebenídlouhá životnostergonomicky tvarovaná rukojeť (alza.cz)
Podobné produkty ako F. Dick Kovaný vykosťovací nůž 13cm Premier Plus (8144513)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 12 cm, okrajovací nůž, materiál rukojeti plast Okrajovací nůž německé značky F. Dick s délkou čepele 12 cm.Jedinečný kuchyňský nůž F. Dick ze série Premier Plus je kovaný pouze z jednoho kusu špičkové německé oceli kalené mrazem. Speciální složení oceli tak zajišťuje vynikající řezné vlastnosti. Chrom zodpovídá za odolnost proti opotřebení, molybden za odolnost proti korozi a uhlík poskytuje větší pevnost. Plastová rukojeť plynule navazuje na čepel, což zajistí absolutní hygienické podmínky.Tento malý okrajovací nůž je nezbytným a všestranným nástrojem do každé domácnosti. Hbitý a ostrý nůž snadno využijete pro loupání, řezání i pro drobnější úkony. Všechny výrobky F. Dick se vyznačují důsledným designem, promyšlenou funkcí a maximální kvalitou. Klíčové vlastnostivelmi vysoká kvalitaocelové ostří přesné a snadné krájeníhladká řezná hranaodolnost proti korozi a opotřebenídlouhá... (alza.cz)
Podobné produkty ako F. Dick Kovaný okrajovací nůž 12cm Premier Plus (8144712)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 15 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti plast Kuchařský nůž německé značky F. Dick ze série 1905 s délkou čepele 15 cm.Německá firma F. Dick tentokrát spojila nejnovější technologii a klasický, ale přesto velmi atraktivní vzhled. V této sérii naleznete exkluzivní nože v novém pojetí historického designu z roku 1905. Speciální složení oceli zajišťuje perfektní řezný výkon a zároveň slibuje odolnost proti korozi a opotřebení. Všechny nože ze série 1905 mají optimálně vyvážený poměr čepele a plastové rukojeti a umožňují tak práci bez námahy a s lehkostí. Design tvoří plastová rukojeť s ocelovými kroužky, které nahradily doposud používané nýty.Kuchařský nůž se zaobleným tvarem čepele usnadní zpracování masa, ryb a zeleniny. Umožňuje houpavé řezy, díky kterým snadno nakrájíte cibuli nebo bylinky. Všechny výrobky F. Dick se vyznačují důsledným designem, promyšlenou funkcí a maximální kvalitou. Klíčové... (alza.cz)
Podobné produkty ako F. Dick Kuchařský nůž ze série 1905 15cm (8194715)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 21 cm, kuchařský nůž, ocelová rukojeť, materiál rukojeti ocel Kuchařský nůž německé značky F. Dick ze série 1905 s délkou čepele 21 cm.Německá firma F. Dick tentokrát spojila nejnovější technologii a klasický, ale přesto velmi atraktivní vzhled. V této sérii naleznete exkluzivní nože v novém pojetí historického designu z roku 1905. Speciální složení oceli zajišťuje perfektní řezný výkon a zároveň slibuje odolnost proti korozi a opotřebení. Všechny nože ze série 1905 mají optimálně vyvážený poměr čepele a plastové rukojeti a umožňují tak práci bez námahy a s lehkostí. Design tvoří plastová rukojeť s ocelovými kroužky, které nahradily doposud používané nýty.Kuchařský nůž se zaobleným tvarem čepele usnadní zpracování masa, ryb a zeleniny. Umožňuje houpavé řezy, díky kterým snadno nakrájíte cibuli nebo bylinky. Všechny výrobky F. Dick se vyznačují důsledným designem, promyšlenou funkcí a maximální... (alza.cz)
Podobné produkty ako F. Dick Kuchařský nůž ze série 1905 21cm (8194721)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 15 cm, vykosťovací nůž, ocelová rukojeť, materiál rukojeti ocel Ohebný kuchyňský vykosťovací nůž F. Dick ze série 1905 s 15 cm dlouhou čepelí, se kterým budete rádi vykosťovat a odstraňovat tuk a šlachy ze všech druhů masa.Vykosťovací nůž s 15 cm dlouhou čepelí v sobě přináší spojení tradičního designu z roku 1905 s novými materiály. Nýty na rukojeti jsou nahrazeny kovovými pásky a čepel je vyrobena s německou precizností z patentované oceli XCrMoVMn. Perfektní pomocník pro odstraňování kostí, tuků a šlach, na kterého se budete moci vždycky spolehnout a se kterým budete mít radost z práce.Klíčové vlastnostiExkluzivní nůž německé rodinné firmy, která byla založena v roce 1778Je vyrobený z vysoce legované patentované oceliCelá výroba se provádí přímo ve firměNůž byl podroben přísné výstupní kontroleVzhledem k preciznímu zpracování má dlouhou životnostDíky speciálnímu tvaru je ideální pro vykosťování a... (alza.cz)
Podobné produkty ako F. Dick Vykosťovací ohebný nůž ze série 1905 (8194515)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 26 cm, nůž na pečivo Ideální kuchyňský nůž bude nepostradatelnou součástí každé domácnosti. Nůž na pečivo od značky Friedr. Dick se skvěle hodí na snadné krájení bez drobení, ale uplatnění najde i při trhání měkkého těsta na kousky. Délka čepele dosahuje celých 26 cm. Základní parametry kuchyňského nože F. Dick Nůž na pečivo PINK SPIRIT F. Dick Nůž na pečivo PINK SPIRIT nabízí čepel o délce 26 cm Nůž typu: nůž na pečivo (alza.cz)
Podobné produkty ako F. Dick Nůž na pečivo PINK SPIRIT (8173926-79)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 21 cm, nůž na pečivo Nůž na pečivo německé značky F. Dick ze série 1905 s délkou čepele 21 cm.Německá firma F. Dick tentokrát spojila nejnovější technologii a klasický, ale přesto velmi atraktivní vzhled. V této sérii naleznete exkluzivní nože v novém pojetí historického designu z roku 1905. Speciální složení oceli zajišťuje perfektní řezný výkon a zároveň slibuje odolnost proti korozi a opotřebení. Všechny nože ze série 1905 mají optimálně vyvážený poměr čepele a plastové rukojeti a umožňují tak práci bez námahy a s lehkostí. Design tvoří plastová rukojeť s ocelovými kroužky, které nahradily doposud používané nýty.Tento nůž s vlnitým výbrusem perfektně nakrájí chléb i jemné pečivo, aniž by se pomačkalo. Zajisté se uplatní i při porcování ovoce či zeleniny s tvrdou slupkou. Všechny výrobky F. Dick se vyznačují důsledným designem, promyšlenou funkcí a maximální kvalitou. Klíčové... (alza.cz)
Podobné produkty ako F. Dick Nůž na chléb ze série 1905 (8193921)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 9 cm, okrajovací nůž, materiál rukojeti plast Okrajovací nůž německé značky F. Dick s délkou čepele 9 cm.Jedinečný kuchyňský nůž F. Dick ze série Premier Plus je kovaný pouze z jednoho kusu špičkové německé oceli kalené mrazem. Speciální složení oceli tak zajišťuje vynikající řezné vlastnosti. Chrom zodpovídá za odolnost proti opotřebení, molybden za odolnost proti korozi a uhlík poskytuje větší pevnost. Plastová rukojeť plynule navazuje na čepel, což zajistí absolutní hygienické podmínky.Tento malý okrajovací nůž je nezbytným a všestranným nástrojem do každé domácnosti. Hbitý a ostrý nůž snadno využijete pro loupání, řezání i pro drobnější úkony. Všechny výrobky F. Dick se vyznačují důsledným designem, promyšlenou funkcí a maximální kvalitou. Klíčové vlastnostivelmi vysoká kvalitaocelové ostří přesné a snadné krájeníhladká řezná hranaodolnost proti korozi a opotřebenídlouhá životnostergonomicky... (alza.cz)
Podobné produkty ako F. Dick Kovaný okrajovací nůž 9cm Premier Plus (8144709)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 18 cm, filetovací nůž Filetovací nůž německé značky F. Dick ze série 1905 s délkou čepele 18 cm.Německá firma F. Dick tentokrát spojila nejnovější technologii a klasický, ale přesto velmi atraktivní vzhled. V této sérii naleznete exkluzivní nože v novém pojetí historického designu z roku 1905. Speciální složení oceli zajišťuje perfektní řezný výkon a zároveň slibuje odolnost proti korozi a opotřebení. Všechny nože ze série 1905 mají optimálně vyvážený poměr čepele a plastové rukojeti a umožňují tak práci bez námahy a s lehkostí. Design tvoří plastová rukojeť s ocelovými kroužky, které nahradily doposud používané nýty.Filetovací nůž s tenkou a velmi flexibilní čepelí usnadní nejen zpracování ryb a vykostění drůbeže, ale i odstranění kůže z čerstvého masa. S tímto nožem jednoduše dosáhnete precizní práce hodné profesionála!Všechny výrobky F. Dick se vyznačují důsledným designem, promyšlenou... (alza.cz)
Podobné produkty ako F. Dick Filetovací ohebný nůž ze série 1905 (8195418)Plátkovací nůž Classic je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa, porcování pečeně nebo krájení velkých kusů ovoce a zeleniny. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z… (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Plátkovací nůž 18 cm Classic WÜSTHOFNože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Plátkovací nůž Samura Bamboo je navržen tak, aby suroviny nakrájel na ty nejjemnější a zcela rovnoměrné plátky. Rovná, dlouhá a úzká čepel se dokonale hodí na krájení klobás, ryb, sýra a masa a mnoho dalšího. Díky své nepřekonatelné ostrosti a přesnosti je tento nůž nezbytný pro přípravu japonských národních jídel. Kovová rukojeť ve formě bambusového stonku vám umožní manipulovat s nožem s profesionální přesností, aniž byste se unavili. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 32 cm Délka čepele: 20 cm Hmotnost: 101 g Materiál čepele: nerezová ocel Materiál rukojeti: nerezová ocel Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Plátkovací nůž BAMBOO Samura 20 cmNůž na maso PROFESSIONAL "S" je štíhlý nůž s robustní, 20 cm dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově proslulé pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světe jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série PROFESSIONAL "S" můžeme doporučit všechny brousky a ocílky ZWILLING, které naleznete v naší nabídce, případně lze použít i brusné kameny. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v Praze. (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako ZWILLING Plátkovací nůž 20 cm Professional “S“Plátkovací nůž ZWILLING® Gourmet pro snadné a přesné krájení tenkých plátků různých druhů masa (salámu, pečeně), s délkou čepele 20 cm. Specifikace: Rukojeť z plastu, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® – čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené, laserová kontrola ostří Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Délka čepele: 20 cm (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Plátkovací nůž Gourmet Zwilling 20 cmNůž na maso PROFESSIONAL "S" je štíhlý nůž s robustní, 16 cm dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově proslulé pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světe jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série PROFESSIONAL "S" můžeme doporučit všechny brousky a ocílky ZWILLING, které naleznete v naší nabídce, případně lze použít i brusné kameny. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v Praze. (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako ZWILLING Plátkovací nůž 16 cm Professional “S“Plátkovací nůž Classic je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa, porcování pečeně nebo krájení velkých kusů ovoce a zeleniny. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z… (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Plátkovací nůž 18 cm Classic WÜSTHOFPlátkovací nůž ZWILLING® Gourmet pro snadné a přesné krájení tenkých plátků různých druhů masa (salámu, pečeně), s délkou čepele 20 cm. Specifikace: Rukojeť z plastu, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® – čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené, laserová kontrola ostří Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Délka čepele: 20 cm (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Plátkovací nůž Gourmet Zwilling 20 cmNože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Plátkovací nůž Samura Bamboo je navržen tak, aby suroviny nakrájel na ty nejjemnější a zcela rovnoměrné plátky. Rovná, dlouhá a úzká čepel se dokonale hodí na krájení klobás, ryb, sýra a masa a mnoho dalšího. Díky své nepřekonatelné ostrosti a přesnosti je tento nůž nezbytný pro přípravu japonských národních jídel. Kovová rukojeť ve formě bambusového stonku vám umožní manipulovat s nožem s profesionální přesností, aniž byste se unavili. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 32 cm Délka čepele: 20 cm Hmotnost: 101 g Materiál čepele: nerezová ocel Materiál rukojeti: nerezová ocel Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Plátkovací nůž BAMBOO Samura 20 cmNože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Plátkovací nůž Samura Bamboo je navržen tak, aby suroviny nakrájel na ty nejjemnější a zcela rovnoměrné plátky. Rovná, dlouhá a úzká čepel se dokonale hodí na krájení klobás, ryb, sýra a masa a mnoho dalšího. Díky své nepřekonatelné ostrosti a přesnosti je tento nůž nezbytný pro přípravu japonských národních jídel. Kovová rukojeť ve formě bambusového stonku vám umožní manipulovat s nožem s profesionální přesností, aniž byste se unavili. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 32 cm Délka čepele: 20 cm Hmotnost: 101 g Materiál čepele: nerezová ocel Materiál rukojeti: nerezová ocel Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Plátkovací nůž BAMBOO Samura 20 cm