Moto racer 4 deluxe edition (pc/mac) pl digital + bonus! (267462)

Produkt Moto racer 4 deluxe edition (pc/mac) pl digital + bonus! (267462) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Moto racer 4 deluxe edition (pc/mac) pl digital + bonus! (267462) upraviť a produkt hľadať znova.

Moto Racer 4 Deluxe Edition (PC/MAC) PL DIGITAL + BONUS! (267462)

Moto Racer 4 Deluxe Edition (PC/MAC) PL DIGITAL + BONUS! (267462)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: sportovní, Zábavné ježdění na motorkách a k tomu spousta triků? To je Moto Race 4 v parádní grafice a s návykovou hratelností. Užiješ si driftování i ostré souboje na cílové rovince. Místo na stupních vítězů je však jen pro vyvolené. Budeš to možná právě ty. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 49% Moto Racer 4 je bláznivá motocyklová arkáda s prvky freestylu a riskantních prvků. Navíc v luxusní grafice pod taktovkou Unreal Engine 4.Deluxe edice obsahuje navíc Season Pass s přístupem ke třem velkým DLC rozšířením. Vypnuto Překážkovou dráhu lze zdolat i s motocyklem. Vypnuto... (alza.cz)

Podobné produkty ako Moto Racer 4 Deluxe Edition (PC/MAC) PL DIGITAL + BONUS! (267462) , Dead rising 4: deluxe edition - xbox digital (tx7-00003)

Moto Racer 4 (PC/MAC) PL DIGITAL + BONUS! (267459)

Moto Racer 4 (PC/MAC) PL DIGITAL + BONUS! (267459)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: sportovní, Zábavné ježdění na motorkách a k tomu spousta triků? To je Moto Race 4 v parádní grafice a s návykovou hratelností. Užiješ si driftování i ostré souboje na cílové rovince. Místo na stupních vítězů je však jen pro vyvolené. Budeš to možná právě ty. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 49% Moto Racer 4 je bláznivá motocyklová arkáda s prvky freestylu a riskantních prvků. Navíc v luxusní grafice pod taktovkou Unreal Engine 4.Bonusový balíček obsahuje nového motorkáře, dva nové motocykly, dva zvuky klaksonů a jeden speciální znak na přilbu. Vypnuto Překážkovou dráhu lze zdolat i s motocyklem. Vypnuto... (alza.cz)

Podobné produkty ako Moto Racer 4 (PC/MAC) PL DIGITAL + BONUS! (267459) , Earthfall: deluxe edition - xbox digital (g3q-00499)

Moto Racer 4 Season Pass (PC/MAC) PL DIGITAL (267465)

Moto Racer 4 Season Pass (PC/MAC) PL DIGITAL (267465)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Sportovní a Závodní, pro uplatnění je vyžadována základní hra 49% Moto Racer 4 je bláznivá motocyklová arkáda s prvky freestylu a riskantních prvků. Navíc v luxusní grafice pod taktovkou Unreal Engine 4. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Season PassSeason Pass ke hře Moto Racer 4 ti umožňuje přístup ke třem velkým přicházejícím DLC balíčkům, obsahující další herní režim. Pomůže ti ukázat, co si můžeš dovolit nakoupit v multiplayeru i singleplayeru. 7TKe spuštění se vyžaduje základní hra Moto Racer. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Překážkovou dráhu lze zdolat i s motocyklem. Není vyplněn Alternativní text k... (alza.cz)

Podobné produkty ako Moto Racer 4 Season Pass (PC/MAC) PL DIGITAL (267465) , Extinction: deluxe edition - xbox digital (g3q-00482)

Syberia 3 Deluxe Edition (PC/MAC) DIGITAL (267060)

Syberia 3 Deluxe Edition (PC/MAC) DIGITAL (267060)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: adventura, Už je to celkem jedenáct let od chvíle, kdy spatřil světlo světa druhý díl série her Syberia. i po tak dlouhé době může vyjít zajímavé pokračování opět s hlavní hrdinou Kate Walker v hlavní roli. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 51% Legendární adventura se vrací již ve svém třetím pokračování, které je však přizpůsobené i naprostým nováčkům série. Syberia 3 ti ukáže typickou adventuru, ale zcela moderního střihu. Celá Syberia 3 je navíc úplně poprvé kompletně ve 3D.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Syberia 3 Deluxe Edition (PC/MAC) DIGITAL (267060) , Prey: deluxe edition - xbox digital (g3q-00541)

Space Legends: At the Edge of the Universe Deluxe Edition (PC/MAC) DIGITAL (214893)

Space Legends: At the Edge of the Universe Deluxe Edition (PC/MAC) DIGITAL (214893)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Ve vzrušující galaktickém drama bude výzvou každý váš pohyb po neznámých planetách. Utečte ze samotného okraje vesmíru v tomto fascinující sci-fi dobrodružství plného moderních možností.Připoj se k Elizabeth Campton a jejímu dobrému příteli Stevovi na rutinní cestě, která se promění ve velké intergalaktické dobrodružství. Jedná se o zábavnou 2D klikací adventuru s celou řadou zajímavých prvků. Neprozkoumaná území totiž skrývají nejedno překvapení.Klíčové vlastnostiOhromující scény se skrytými objekty a místa k prozkoumáníNáročné hádanky a mini hry k vyřešení (alza.cz)

Podobné produkty ako Space Legends: At the Edge of the Universe Deluxe Edition (PC/MAC) DIGITAL (214893) , Deus ex mankind divided: digital deluxe edition digital (g3q-00192)

Mountain Crime: Requital (PC/MAC) PL DIGITAL (371373)

Mountain Crime: Requital (PC/MAC) PL DIGITAL (371373)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: akční, strategie, dobrodružná a logická, Někdo vraždí hosty horského střediska a ty můžeš být další obětí, pokud nevyřešíš tajemství ukryté v samotném srdci tohoto thrilleru. Vžijte se do role lékaře, kterého zavolali do odlehlého hotelu, aby se postaral o pacienta, a snažte se zachovat chladnou hlavu. Chvíli po příjezdu do tohoto tichého zákoutí objevíte tělo první oběti. Řešte hádanky a hledejte vodítka Při hledání vodítek, řešení komplikovaných hádanek a čtení výstřižků z novin odhalujících děsivou minulost hotelu.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mountain Crime: Requital (PC/MAC) PL DIGITAL (371373) , Ufc 3: deluxe edition - xbox digital (g3q-00419)

Rescue Team 5 (PC/MAC) PL DIGITAL (371391)

Rescue Team 5 (PC/MAC) PL DIGITAL (371391)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Připojte se k světově známému záchranářskému týmu a vydejte se na úžasné dobrodružství, na které nikdy nezapomenete. Využijte dovednosti řízení času, abyste co nejrychleji odstranili překážky. Nebezpečí číhá všude Cestuje přes pouštní oblasti, zasněžené hory a nebezpečné džungle. Zachraňujte lidské životyZachraňte lidské životy a přetvořte město pomocí pečlivě naplánovaným kliknutí myší.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rescue Team 5 (PC/MAC) PL DIGITAL (371391) , Insurgency: sandstorm - deluxe edition - xbox digital (g3q-01248)

Elementary My Dear Majesty (PC/MAC) PL DIGITAL (371253)

Elementary My Dear Majesty (PC/MAC) PL DIGITAL (371253)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: dobrodružná, Wkrocz do zachwycającego świata iluzji w pierwszej grze przygodowej z ukrytymi obiektami w 3D! Córka króla zmieniła się w ludożerczego potwora i masz do wyboru: znaleźć lekarstwo na tę przypadłość albo pożegnać się ze swoją głową! Wysil swój wzrok, przemierzając 14 oszałamiających lokacji w poszukiwaniu wskazówek, wykonując zadania dla wielu zabawnych postaci i rozwiązując ponad 100 intrygujących zagadek. Jeśli lubisz oryginalne i emocjonujące gry, Elementary My Dear Majesty będzie czymś w sam raz dla Ciebie! (alza.cz)

Podobné produkty ako Elementary My Dear Majesty (PC/MAC) PL DIGITAL (371253) , Darksiders iii: deluxe edition - xbox digital (g3q-00631)

ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 4 Deluxe Edition - PC DIGITAL (930559)

ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 4 Deluxe Edition - PC DIGITAL (930559)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 76% Ve hře One Piece: Pirate Warriors 4 se setkáte jak s populární anime ONE PIECE sérií, tak s napínavou akcí ze série WARRIORS. One Piece: Pirate Warriors 4 přináší novou grafiku, propracovaná bitevní pole a vířící oblaka prachu. Nechte se plně pohltit světem One Piece. Vylepšení ve všech směrech Čeká vás explozivnější příběh, rozmanitější lokace a ještě šílenější útoky. Vydejte se přes různorodé ostrovy za nalezením proslulého pokladu.... (alza.cz)

Podobné produkty ako ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 4 Deluxe Edition - PC DIGITAL (930559) , Minecraft legends: deluxe edition - windows digital (2wu-00046)

Heroes of Hellas 3: Athens (PC/MAC) PL DIGITAL (371265)

Heroes of Hellas 3: Athens (PC/MAC) PL DIGITAL (371265)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Jelikož výroba hry Heroes of Hellas 3 zabrala dva roky, jedná se o velkolepý epos, u kterého se budou bavit všichni. Po zkáze zůstaly Athény v troskách, zrekonstruj je a zajisti si pomoc hrdinů z Olympu, protože povedeš bitvu se zlým bohem! Během této návykové spojovačky budeš v mezidobí stavět městské budovy, hledat zlato, plnit požadavky zdevastovaného obyvatelstva a hledat legendární medailony, díky kterým budeš moci přivolat bohy a požádat je o pomoc. Jsi připraven/a na setkání s bohy? (alza.cz)

Podobné produkty ako Heroes of Hellas 3: Athens (PC/MAC) PL DIGITAL (371265) , Wwe 2k22 - deluxe edition - xbox digital (g3q-01346)

Zombie Army 4: Dead War - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1701391)

Zombie Army 4: Dead War - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1701391)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Využijte jakoukoli zbraň, která se vám dostane do rukou, včetně těch určených na boj z blízka. Odemkněte nové zbraně a dále je upravujte podle svých preferencí. Ďábelský Horde Mode Hitlerovy hordy jsou zpět. Zombie Army 4: Dead War je střílečka z pohledu třetí osoby. Likvidujte zástupy nemrtvých v co-op režimu pro až 4 hráče. Armáda nemrtvých je zpětHitlerova nemrtvá armáda je zpět a silnější než kdykoli předtím. V příběhu alternativní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Zombie Army 4: Dead War - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1701391) , Minecraft legends: deluxe edition - xbox digital (g7q-00140)

Resident Evil 4: Deluxe Edition (2023) - PC DIGITAL (2104075)

Resident Evil 4: Deluxe Edition (2023) - PC DIGITAL (2104075)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, - Agent jménem Leon S. Kennedy se pouští do vyšetřování únosu prezidentovy dcery, který má na svědomí mysteriózní kult známý jako Los Illuminados. Leona zavede jeho pátrání na venkovskou vesnici v Evropě, kde se setká s hrůzami, o kterých se mu ani v nejhorších nočních můrách nesnilo, a kterým se musí postavit, aby zjistil, kdo nebo co za tím vším stojí. Jeden z přeživšíchOd děsivé katastrofy, která představovala zkázu Racoon City, uplynulo už šest let. Leon S. Kennedy jeden z hlavních hrdinů série Resident Evil se z této události nikdy zcela nevzpamatoval. Nyní se v jeho kůži musíte v rámci příběhu remaku kultovního Resident Evil 4: Deluxe Edition PC DIGITAL opět vydat do akce. Zamiřte s Resident Evil 4: Deluxe Edition PC DIGITAL do EvropyTentokrát je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Resident Evil 4: Deluxe Edition (2023) - PC DIGITAL (2104075) , Tekken 7: deluxe edition - xbox digital (g3q-00291)

Beholder (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (371235)

Beholder (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (371235)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie a adventura, 75% Beholder je simulátor správy a morální problém v jednom. Je snadné se nechat pohltit životy Carla Steina a obyvatel bytů, pro které byl najat, aby je špehoval, s příběhem plným zvratů, zrady a strašlivých osudů. (GamingTrend) Jste státem instalovaným správcem bytového domu. Vaše každodenní rutina spočívá učinit budovu příjemným místem pro nájemce, kteří přicházejí a odcházejí. Jedná se však jednoduše o fasádu, která skrývá vaše skutečné poslání ... Donášeč s velkým „D“ Vaším hlavním úkolem je skrytě sledovat... (alza.cz)

Podobné produkty ako Beholder (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (371235) , Doom eternal: deluxe edition - xbox digital (g7q-00159)

iO (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (360246)

iO (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (360246)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: arkády a logická, 68% iO je skvělou logickou hrou, kde za málo peněz dostanete zábavu na řadu večerů, ba dokonce týdnů, možná měsíců, než se vám podaří všechny úrovně zvládnout. Pokud toužíte po hře, která vás přinutí přemýšlet, tak jste právě našli to, co hledáte. Řešte složité hádanky využívající fyziku, které vám dají opravdu zabrat. Styl her z devadesátých let Hra nijak nepřekypuje grafickými efekty či dalšími prvky, které by vás mohly od hádanek rozptylovat. Je to vlastně pouze a jen čistá hratelná zábava. A to rozhodně není na... (alza.cz)

Podobné produkty ako iO (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (360246) , Desperados iii - deluxe edition - xbox digital (g3q-00944)

Street Arena (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (265266)

Street Arena (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (265266)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Street Arena je návyková izometrická střílečka, ve které musíte neustále postupovat směrem k vytyčenému cíli. Multiplayerový prvek vám navíc přidá celou řadu zábavných herních režimů. Street Arena patří mezi dynamické multiplayerové hry, při které klidně rozmlátíte svoji klávesnici. Při postupu stylem Johna Ramba se totiž dostanete do nejedné akční šlamastyky. K vašemu štěstí je však připraven dostatečně početný zbraňový arzenál doplněný o řadu dočasných powerupů.Klíčové vlastnostiIzometrická střílečkaDva režimy kamery – klasický z ptačí perspektivy a „zvýšený z třetí osoby“Různé herní režimy: free for all, 1v1, team deathmatch, capture the flag, hunting, bombmatch, race (alza.cz)

Podobné produkty ako Street Arena (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (265266) , Hitman 3: deluxe edition - xbox digital (6jn-00185)

Hybrid Wars (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (361647)

Hybrid Wars (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (361647)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Na co se můžete těšit ve hře Hybrid WarsŠiroký arzenál strojů a bojových vozidel: řídit budete tanky, roboty, vrtulníky i tzv. titányZábavné boss fighty, které zdoláte jedině se špetkou smyslu pro taktizováníPropracovaná herní fyzikaKooperativní mód pro více hráčůPřes patnáct hodin návykové řežbyFanouškům tvrdé hudby se bude zamlouvat industriálně heavy-metalový soundtrack Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Ve futuristické střílečce Hybrid Wars si na začátku hry vyberte bojovníka, který se zkušenostmi získává nové dovednosti a schopnost ovládat větší a ničivější stroje. Není vyplněn Alternativní text... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hybrid Wars (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (361647) , Rage 2: deluxe edition - xbox digital (g3q-00689)

Shiny Deluxe Edition (PC) DIGITAL (262383)

Shiny Deluxe Edition (PC) DIGITAL (262383)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a arkády, Malý robot Kramer má před sebou nelehkou úlohu. Musí proskákat napříč dvacítkou úrovní a posbírat maximum možné energie pro své robotické přátele.Shiny patří do soudku originálně pojatých 3D plošinovek, kde hrají hlavní roli rychlé prsty a vytříbený postřeh. Robot Kramer 227 musí najít způsob, jak posbírat energii a zachránit své robotické přátele předtím, než se s planetou srazí vlastní slunce. Bude muset vyskočit na každou platformu v každém koutu 20 velkých úrovní, aby mohl najít všechny své přátele.Klíčové vlastnostiDeluxe edice navíc obsahuje artbook a soundtrack v digitální podoběDobře hratelná 3D plošinovka20 velkých úrovníVýzva v podobě překonání náročných překážekHodnocení na metacritic.com: 51 % (alza.cz)

Podobné produkty ako Shiny Deluxe Edition (PC) DIGITAL (262383) , Battlefield v: deluxe edition - xbox digital (g3q-00519)

We Happy Few Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (188224)

We Happy Few Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (188224)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 62% Náhodně vytvořený svět zajistí, že vaše zkušenosti s hrou We Happy Few jsou při každém hraní odlišné a jedinečné. Wellington Wells nikdy nezůstane takové, jak jste si ho pamatovali. Výhodná Deluxe ediceS koupí Deluxe edice získáte hru We Happy Few a navíc také Season Pass a exkluzivní Jolly Brolly zbraň. Díky Season Passu získáte veškerý v budoucnu vydaný obsah navíc. Ve We Happy Few zažijete svou jedinečnou dystopii, žádné dva průchody hrou nejsou stejné. Celé ostrovy Wellington Wells byly zničeny válkou a znovuvybudovány na základě deziluzí a utopie.... (alza.cz)

Podobné produkty ako We Happy Few Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (188224) , Wolfenstein: youngblood: deluxe edition - xbox digital (g3q-00703)

Killing Floor 2 Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (381840)

Killing Floor 2 Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (381840)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a střílečky, 75% Fantastická hra s více než konkurenční grafikou. Zatímco se lehce opakuje, je to bezpochyby příjemné. Čím více spoluhráčů, tím více zábavy ve hře bude. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Ponořte se do kontinentální Evropy, kde se nezdařený experiment vymkl kontrole. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Lidé z Evropy, kteří dokázali se štěstím přežít, se nyní schovávají před hrůzami každodenního světa. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Režim pro 6 hráčů Braňte se před hordami mutantů v... (alza.cz)

Podobné produkty ako Killing Floor 2 Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (381840) , Code vein: deluxe edition - xbox digital (g3q-00540)

Into the Stars Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380559)

Into the Stars Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380559)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, 61% Zábavná hra, která se dá snadno ovládat a naučit, zároveň poskytuje dostatek hloubky, což potěší zejména fanoušky strategií. Každých 6 měsíců dorazí Skorn, který se pokouší zničit vaši planetu, a teď vás zůstává jen málo na to bránit to, co zbylo. Každé rozhodnutí, které uděláte jako kapitán a každá náhodně generovaná překážka, na kterou posádka narazí, může ovlivnit výsledek mise. Kompletní kontrola Ujměte se velení své ručně vybrané, ale nezkušené posádky a veďte je hvězdným systémem zahaleným tajemstvím a nebezpečím.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Into the Stars Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380559) , Forza horizon 4: deluxe edition - xbox one/win 10 digital (g7q-00073)

Inside My Radio Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380556)

Inside My Radio Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380556)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 68% V této rytmické plošinovce, kde každá činnost musí probíhat přesně v rytmu hudby, ještě jednou oživte hudbu electro, dub a disco. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Probuďte svou kreativitu, bav se hudbou a osvoboďte váš skrytý talent. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Ve svých činnostech, pohybech či v jamování si můžete libovolně vybírat a mixovat skladby tak, jak chcete. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Různé variace Každá úroveň hry přináší různé variace na electro, disco nebo dub.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Inside My Radio Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380556) , Minecraft java and bedrock edition - pc digital (2wu-00039)

PGA TOUR 2K21 Digital Deluxe Edition - PC DIGITAL (947050)

PGA TOUR 2K21 Digital Deluxe Edition - PC DIGITAL (947050)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: sportovní, simulátor a arkády, Prověřte své dovednosti na nejznámějších hřištích USA v PGA TOUR 2K21 PC. Během kariéry vyzvete 11 profesionálních hráčů okruhu PGA včetně Justina Thomase. Tvorba golfisty na míru Vytvořte si vlastního hráče, zvolte jeho oblečení a vyberte mu profesionální výbavu z nabídky světových golfových značek. Golf pro každéhoV PGA TOUR 2K21 PC si užijí golf všichni bez ohledu na jejich zkušenosti. Začátečníky provede podrobný... (alza.cz)

Podobné produkty ako PGA TOUR 2K21 Digital Deluxe Edition - PC DIGITAL (947050) , Monster hunter world: iceborne digital deluxe edition - xbox digital (7d4-00370)

Beholder: Blissful Sleep (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (371232)

Beholder: Blissful Sleep (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (371232)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie a Adventura, pro uplatnění je vyžadována základní hra Witaj z powrotem w ponurej dystopijnej przyszłości gry Beholder, w której zwyczajni ludzie próbują przetrwać pod ciężarem dyrektyw żelaznej ręki Rządu! (alza.cz)

Podobné produkty ako Beholder: Blissful Sleep (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (371232) , Devil may cry 5: digital deluxe edition - xbox digital (g3q-00666)

WRC 8 - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1175164)

WRC 8 - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1175164)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: závodní, Čeká vás nejobtížnější nepředvídatelná motoristická soutěž na světě WRC 8 PC. Jezdci i mechanici musí být připraveni na všechny povrchy i počasí v různých koutech světa. Dynamický meteorologický systém Tento systém byl vyvinut speciálně pro WRC 8 PC. Obsahuje déšť, sníh i krupobití. Všechny tyto povětrnostní podmínky mají velký dopad na hru a ta se tak stává mnohem realističtější. Na taktice záležíKaždá etapa závodu WRC 8 PC má svá... (alza.cz)

Podobné produkty ako WRC 8 - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1175164) , Thrustmaster ts-pc racer servo base pro pc (2960864)

Worms Rumble - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1212448)

Worms Rumble - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1212448)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, - Zahrajte si oblíbené Wormsy tak jako nikdy dříve! Intenzivní real-time arénová akce až pro 32 hráčů. Worms Rumble Deluxe Edition PC si pro vás připravili intenzivní boje pro 32 hráčů v reálném čase. K dispozici jsou režimy Deathmatch a Last Worm Standing. Nechybí oblíbené zbraně Jako zbraň využijete bazuku nebo brokovnici. Ovšem ve zbrojnici najdete spoustu nových přírůstků. Získávejte XP ve Worms Rumble Deluxe Edition PC Zahrát... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Rumble - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1212448) , Resident evil 4: deluxe edition (předobjednávka) - xbox series x|s digital (g3q-01514)

Scarlet Nexus: Deluxe Edition - PC DIGITAL (1509868)

Scarlet Nexus: Deluxe Edition - PC DIGITAL (1509868)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Temnota číhá za horizontemLidstvo vstupuje do nové vývojové éry a v tu chvíli začali z nebe padat nepříčetní mutanti, později známí jako Others (ti druzí). Jejich jedinou touhou je lidský mozek. Jsou vysoce odolní vůči konvenčním zbraním, takže bylo třeba učinit extrémní opatření k odvrácení hrozby a zachování lidstva. Bojujte pomocí své mysliDíky psycho-kinetickým dovednostem se tou nejlepší zbraní stává prostředí kolem vás. Zvedejte, ničte a vrhejte různé objekty na nepřítele a zlepšujte své bojové schopnosti za pomocí řady bitevních komb. Užijte si frenetické akční souboje a hluboký příběh, jenž mají na svědomí tvůrci ikonického RPG Tales of Vesperia. Deluxe Edition obsahuje:Plná hraSada Brain Punk Bundle (Battle Attire Set -Red-,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Scarlet Nexus: Deluxe Edition - PC DIGITAL (1509868) , Resident evil 2: deluxe edition - xbox digital (g3q-00659)

The Emptiness Deluxe Edition (PC) DIGITAL (215110)

The Emptiness Deluxe Edition (PC) DIGITAL (215110)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: logická, Probouzíte se uprostřed tajemného domu, ze kterého zdánlivě není úniku. Musíte podstoupit sérii úkolů a hledat cestu z labyrintu chodeb a místností.Vítejte ve světě hororové adventury, jejíž příběh se točí okolo úniku z tajemného domu. Rychle se uvědomíte, že se jedná o sérii napínavých výzev. Nikdy navíc nevíte, co přesně se ukrývá za dalšími dveřmi. Klíčové vlastnostiTajemná psychologická adventuraHororové prvkyNěkolik rozdílných konců (alza.cz)

Podobné produkty ako The Emptiness Deluxe Edition (PC) DIGITAL (215110) , Battlefield v: deluxe edition upgrade - xbox digital (7d4-00307)

Soulcalibur VI Deluxe Edition (PC) DIGITAL (448218)

Soulcalibur VI Deluxe Edition (PC) DIGITAL (448218)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 80% Hra SOULCALIBUR 6 nikdy nevypadala takto dynamicky a dramaticky. Byla vydána pro PC, PlayStation 4 a Xbox One v roce 2018. Na co se můžete těšit ve hře SoulCalibur 6 (PC)Populární bojovka rozvíjí příběhy známých postav z předchozích dílů i nových bojovníkůZahrát si budete moci za postavu Geralta z Rivie, známého ze série ZaklínačVe hře narazíte i na Geraltovu domovskou pevnost Kaer MorhenSoulCalibur 6 běží na Unreal Enginu, čemuž odpovídá ohromující grafické zpracováníBojový mechanismus Reversal Edge vám umožní se lépe bránit před útoky protivníka a ve vhodnou chvíli provést rychlý protiútok Návrat legendární hry, která před dvěma dekádami definovala 3D bojové hry typu jeden na jednoho se zbraněmi.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Soulcalibur VI Deluxe Edition (PC) DIGITAL (448218) , Assassin's creed origins: deluxe edition - xbox digital (g3q-00345)

Independence War Deluxe Edition (PC) DIGITAL (255448)

Independence War Deluxe Edition (PC) DIGITAL (255448)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Vydejte se na průzkum neznámých končin vesmíru, kde na každém kroku číhá nebezpečí. Naučte se ovládat svoji loď a seznamte se s posádkou. Díky realistické fyzice pak zažijete skvělé vesmírné bitvy.Independence War je ukázková vesmírná strategie, která vás vrhne do víru mezigalaktických bitev. Díky tomu, že hra pochází už z roku 1999, tak jde simulace veškerých prvků do skutečné hloubky, což je velký rozdíl proti hrám dnešní doby. Budete ovládat celou hvězdnou loď i její posádku. V neznámém vesmíru se pak rozehrávají různé příběhy, kterých se musíte zúčastnit.Klíčové vlastnostiVesmírný strategický simulátorVelmi realistické pojetí ovládání palubních systému a posádkyObsahuje základní hru Independence War i její dodatek Defiance (alza.cz)

Podobné produkty ako Independence War Deluxe Edition (PC) DIGITAL (255448) , Soul calibur vi: deluxe edition - xbox digital (g3q-00544)

Extinction: Deluxe Edition (PC) Steam DIGITAL (782428)

Extinction: Deluxe Edition (PC)  Steam DIGITAL (782428)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a dobrodružná, 51% Lehce nadprůměrná akční adventura, která sází především na zábavné souboje s obřími protivníky (Zing.cz). Deluxe ediceZakoupením Extinction: Deluxe Edition pro Xbox One obdržíte kromě základní hry také season pass Days of Dolorum. Chraňte lidskou populaci před vyhynutím v propracované příběhové kampani, osvoboďte co nejvíce civilistů a zničte brutálního nepřítele. Dokončete rozmanité vedlejší mise, abyste získali vylepšení, které vám pomohou v kampani. Boj založený na vašich dovednostech... (alza.cz)

Podobné produkty ako Extinction: Deluxe Edition (PC) Steam DIGITAL (782428) , Iron harvest: deluxe edition - windows 10 digital (fwn-00009)

Magicka 2 - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1471189)

Magicka 2 - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1471189)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG a dobrodružná, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Ve hře Magicka 2 zjistíte, že kouzelníci byli téměř vymazáni ze světa. A těch pár, co zůstalo jsou extrémně nebezpeční. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Spojte dohromady až čtyři čaroděje a spolu s průvodcem Vladem projděte Midgardem v dynamickém kouzelnickém systému. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Poison Kouzelnické prvky z původní hry jsou stále zde. Navíc se k nim připojí zcela nový Poison. S ním vytvoříte spoustu nových kouzel jak na nepřátelé, tak... (alza.cz)

Podobné produkty ako Magicka 2 - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1471189)

WWE 2K22 - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1903837)

WWE 2K22 - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1903837)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a sportovní, Rozdávejte rányNaskočte do kariéry zápasníka v ringu. Bojujte na malém prostoru a rozdávejte v WWE 2K22 Deluxe Edition PC velké rány. Skákejte, kopejte a zasazujte ve velkém údery až do okamžiku, než pošlete svého protivníka některou z nich k zemi. Vytvořte v WWE 2K22 Deluxe Edition PC svůj týmVždy jste chtěli vidět, jak vypadá práce manažéra WWE? Zde dostanete příležitost si to vyzkoušet na vlastní kůži. Spravujte svou stáj zápasníků. Posílejte je proti soupeřům a budujte tak místo, kam se bude chtít kvůli jeho bojovníkům podívat každý. Nandejte to kámošůmVydejte se do kolbiště v kůži vámi vytvořené postavy. Stvořte si v WWE 2K22 Deluxe Edition PC bojovnici, nebo bojovníka. Vskočte do arény a bojujte v ní proti AI, nebo se... (alza.cz)

Podobné produkty ako WWE 2K22 - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1903837)

WRC 9 - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1168411)

WRC 9 - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1168411)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Epic Games Store, žánr: závodní, WRC 9 PC je pokračováním oblíbeného rally simulátoru. Staňte se profesionálním závodníkem skutečného šampionátu WRC 2020. Oficiální FIA licence Stejně jako předchozí díly má i WRC 9 PC oficiální licenci FIA World Rally Championship, takže hra plně odpovídá letošnímu skutečnému šampionátu. Projeďte se na totožných tratích jako profesionální závodníci, v reálných vozech a proti skutečným jezdcům. Staňte se profesionálním jezdcem a... (alza.cz)

Podobné produkty ako WRC 9 - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1168411)

Hogwarts Legacy: Deluxe Edition - PC DIGITAL (2086438)

Hogwarts Legacy: Deluxe Edition - PC DIGITAL (2086438)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, - Zažijte život studenta na Bradavické škole čar a kouzel jako nikdy předtím. Vydejte se na nebezpečnou cestu za odhalením skryté pravdy. Budete rozvíjet schopnosti své postavy, ovládat mocná kouzla, zdokonalovat bojové dovednosti a vybírat společníky, kteří Vám pomohou čelit smrtícím nepřátelům. Bradavice volají.Hogwarts Legacy: Deluxe Edition PC DIGITAL je akční RPG zasazené v otevřeném světě legendární knižní série Harry Potter. Vydejte se do minulosti a zažijte jeden z nejpoutavějších příběhů kouzelnického vesmíru. Objevujte v Hogwarts Legacy: Deluxe Edition PC DIGITAL svět magieZamiřte v kůži nového studenta, či studentky do legendární kouzelnické školy. Bradavice čekají pouze na vás. Prozkoumávejte otevřený svět plný tajemných zákoutí. Objevujte skrytá místa... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hogwarts Legacy: Deluxe Edition - PC DIGITAL (2086438)

The Quarry Deluxe Edition - PC DIGITAL (1961119)

The Quarry Deluxe Edition - PC DIGITAL (1961119)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Divoká noc začínáThe Quarry Deluxe Edition PC DIGITAL představuje duchovního nástupce temného hororu Until Dawn. Ujměte se devíti mladých lidí, kteří tráví noc na letním táboře. Prožijte s nimi noční hodiny a zjistěte, kdo z nich se dočká rána. The Quarry Deluxe Edition PC DIGITAL vás postaví před náročná rozhodnutíCelý příběh má opět stát na vašich volbách. Do jisté míry bude tím pádem pouze na vás, zda někdo přežije, či naopak zemře hrůznou smrtí. Riskování má mít fatální následky. Někdo se ale jistě bude muset obětovat pro většinu. Budete to vy? Vsadíte na přátelství?Vyprávění The Quarry Deluxe Edition PC DIGITAL nemusíte absolvovat sami. Přítomna tu bude také kooperace pro 8 hráčů. Chybět nemá ani lokální kooperace, takže se... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Quarry Deluxe Edition - PC DIGITAL (1961119)

Gotham Knights Deluxe Edition - PC DIGITAL (2021521)

Gotham Knights Deluxe Edition - PC DIGITAL (2021521)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Gotham potřebuje své hrdinyTemný rytíř to má za sebou. Zločin však nikdy nespí. Transformujte se v Gotham Knights Deluxe Edition PC DIGITAL do duchovních nástupců Batmana. Hrajte za ně a postavte se proti zločincům, kteří zaplavují ulice. Změňte se v Gotham Knights Deluxe Edition PC DIGITAL v bojovníka se zločinemVypravte se do Gothamu. Otevřeného herního světa, který je místem, kde na vás čekají tuny zábavy. Pohybujte se po střechách temné metropole. Vrhejte se z nich do ulic a poznávejte neobjevená městská zákoutí v kůži Robina, Batgirl, Nightwinga, nebo Red Hooda. V partě to jde lípVyčistěte pět městských částí Gothamu sami, nebo si k této náročné práci pozvěte kamaráda. Bojujte společně proti silám zla. Užívejte v... (alza.cz)

Podobné produkty ako Gotham Knights Deluxe Edition - PC DIGITAL (2021521)

Cities Skylines - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1471117)

Cities Skylines - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1471117)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor, Neskutečně zábavný simulátor budování města. Absolutní volnost a intuitivní ovládání s přepracovaným uživatelským prostředím pro PC. Cities: Skylines PC Cities: Skylines je výborná budovatelská strategie s úžasnou grafikou a skvělou hratelností. Stavění města je zábavné a lehce mu propadnete. Cities se tím stává povinností pro každého fanouška žánru. Staňte se starostou ve svém městěZákladem Cities: Skylines PC je navrhnout funkční... (alza.cz)

Podobné produkty ako Cities Skylines - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1471117)

Rising Storm 2: Vietnam Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (381858)

Rising Storm 2: Vietnam Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (381858)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 81% Taktická hra z pohledu první osoby ve válce ve Vietnamu. Povedený design a hratelnost Skvělý hudební doprovod i grafické zpracování. Válka ve Vietnamu V této hře se proměníte ve vojáka, který má za úkol přežít a zničit nepřítele. Využít můžete vrtulníků, tunelů a dalších objektů k taktickému boji. Skvělý multiplayerMultiplayerové servery se mohou naplnit najednou až 64 hráči, vždy máte záruku, že se s někým budete muset utkat... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rising Storm 2: Vietnam Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (381858)

BLACKHOLE: Complete Edition (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (222711)

BLACKHOLE: Complete Edition (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (222711)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky a dabing, žánr: arkády a logická, Steam Blackhole je kritikou vřele přijatá hardcore plošinovka, která obsahuje více než patnáctihodinový komediální příběh ze sci-fi prostředí a hromadu zapeklitých gravitačních hádanek. Vypnuto Complete edice obsahujeHru včetně všech DLCDigitální artbook a vývojářský deníkSoundtrackOriginální Full HD tapety Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 82% Český Blackhole bez problémů obstojí v globální konkurenci plošinovek. Koncept je však blíže hrám, ve kterých spíše záleží na přesnosti a nervech, než na řešení propracovaných logických či jiných hádanek. Blackhole je nevhodná pro choleriky, ale zároveň jde o povinnost pro fanoušky hardcore obtížnosti - Games.cz. Vypnuto... (alza.cz)

Podobné produkty ako BLACKHOLE: Complete Edition (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (222711)

Interplanetary: Enhanced Edition (PC/MAC/LX) DIGITAL (372222)

Interplanetary: Enhanced Edition (PC/MAC/LX) DIGITAL (372222)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, % Interplanetary je hra s několika skvělými nápady, která vytváří centrální problém, který bude pro hráče velmi těžké elegantně vyřešit. Někdy je tím největším nepřítelem samotný planetární systém. Dávejte si pozor na nepředvídatelné gravitační síly. Interplanetary: Enhanced Edition je upravená verze původní hry. Vylepšená verze Mezi nové funkce Enhanced Edice se řadí režim rychlého míření, nové budovy, kompletní vyvážení hratelnosti, eliptické oběžné dráhy a online počítačoví protivníci.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Interplanetary: Enhanced Edition (PC/MAC/LX) DIGITAL (372222)

Airport Madness: World Edition (PC/MAC) DIGITAL (264156)

Airport Madness: World Edition (PC/MAC) DIGITAL (264156)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor, Ve hře Airport Madness: World Edition jste poslední linií obrany světa před hrozící katastrofou ze vzduchu, mějte oči na stopkách. Vypnuto Čeká na vás velká zodpovědnostJste zcela novým řídícím letového provozu, který chce předvést své dovednosti světu. Víte, že máte přirozený talent, ale jste si jistí? Můžete odolat tlaku? Jste poslední linii obrany světa před hrozící katastrofou ve vzduchu. Vypnuto Tohle není gaučing! Zvládnete to? Vždycky se najde něco, co je třeba udělat. Vydávejte povolení ke startu, přistání a rolování ve strategickém úsilí udržovat nejvyšší úroveň bezpečnosti a výkonu v situacích, kdy by jinak panoval totální... (alza.cz)

Podobné produkty ako Airport Madness: World Edition (PC/MAC) DIGITAL (264156)

Construction Simulator Gold Edition (PC/MAC) DIGITAL (186121)

Construction Simulator Gold Edition (PC/MAC) DIGITAL (186121)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie a simulátor, Jako dodatek k plné verzi hry Construction Simulator 2015 obsahuje tato Gold Edice všechny rozšíření a DLCs vydané pro tento titul. Hráči si tak mohou užít rozšířeného vozového parku o licencované vozy značky Liebherr. Nové mise koncipované pro tyto nové stroje nabízí všem virtuálním stavitelům mnoho nových výzev! (alza.cz)

Podobné produkty ako Construction Simulator Gold Edition (PC/MAC) DIGITAL (186121)

Crysis 2 Maximum Edition (PC) PL DIGITAL (363942)

Crysis 2 Maximum Edition (PC) PL DIGITAL (363942)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Origin, české titulky, žánr: akční, Hordy obcych pustoszą Nowy Jork. Nadrzędnym celem ich inwazji jest całkowita zagłada rodzaju ludzkiego (alza.cz)

Podobné produkty ako Crysis 2 Maximum Edition (PC) PL DIGITAL (363942)

Blood Bowl: Chaos Edition (PC) PL DIGITAL (442866)

Blood Bowl: Chaos Edition (PC) PL DIGITAL (442866)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: akční, RPG, strategie a střílečky, Chaos Edition rozšiřuje základní hru Blood Bowl o další trojici ras, čímž se jejich celkový počet zvedá na početných 23. K dispozici je i zbrusu nový stadion umístěný do džungle. Světový šampionát rozšiřuje sólo mód hry. Online verze hry je potom obohacena o samostatné zápasy s privátními ligami i žebříčkovým hodnocením výsledků. Rozšíření je určeno pro PC a vyžaduje základní hru. Klíčové vlastnosti Blood Bowl: Chaos EditionTrojice nových rasZbrusunový stadion v džungliMód světového šampionátuOnline žebříčkové hodnoceníVyžaduje základní hruUrčeno pro PC (alza.cz)

Podobné produkty ako Blood Bowl: Chaos Edition (PC) PL DIGITAL (442866)

Assassins Creed: Brotherhood Deluxe Edition - PC DIGITAL (947134)

Assassins Creed: Brotherhood Deluxe Edition - PC DIGITAL (947134)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Uplay, žánr: akční a dobrodružná, V tomto díle se Ezio přesune do Říma, kde bude muset se svou skupinou hašašínů zaůtočit na představitele zkorumpovaných Templářů. K jejich porážce však bude zapotřebí nejen síly, ale i vůdcovství. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. V Assassin's Creed: Brotherhood Deluxe Edition PC budete moci využívat rozmanitého arzenálu zbraní. Připraven je rovněž multiplayer, jenž celý zážitek ještě umocní. Legendární mentor Vžijte se do kůže legendárního renesančního asasína, jenž... (alza.cz)

Podobné produkty ako Assassins Creed: Brotherhood Deluxe Edition - PC DIGITAL (947134)

Borderlands 3 Super Deluxe Edition - PC DIGITAL (917686)

Borderlands 3 Super Deluxe Edition - PC DIGITAL (917686)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG a střílečky, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Zkoumejte zbrusu nový svět Borderlands 3 PC za hranicemi Pandory a nové nepřátele. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Postavte se světu jako jeden ze 4 nových Vault Hunters. Každý má své schopnosti, svůj strom dovedností, dohromady jste nezastavitelní. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Solo nebo s přáteli Můžete světem Borderlands 3 PC procházet sám nebo si na obzvlášť nebezpečné mise pozvěte přátelé a zvětšete tak svou kořist.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 3 Super Deluxe Edition - PC DIGITAL (917686)

Resident Evil 2 Deluxe Edition (PC) DIGITAL (444676)

Resident Evil 2 Deluxe Edition (PC) DIGITAL (444676)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 90% Nejde o žádný remaster nebo nějaký polovičatý remake, ale o kompletní předělávku původní hry od základů. Předělávat se bude do takové míry, že se můžete rozloučit například s původním systémem statických kamer. Původní hra Resident Evil 2 vyšla už v roce 1998. V roce 2019 se dočkáte nálože strachu znova, ale v mnohem uvěřitelnější podobě. Zcela nové grafické zpracování Na výběr budete mít ze 4K rozlišení při 30 snímcích za vteřinu, nebo 60 FPS a blíže nespecifikovaného nižšího rozlišení, kterým ale pravděpodobně bude... (alza.cz)

Podobné produkty ako Resident Evil 2 Deluxe Edition (PC) DIGITAL (444676)

WWE 2K20 Deluxe Edition (PC) Steam DIGITAL (803314)

WWE 2K20 Deluxe Edition (PC)  Steam DIGITAL (803314)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: sportovní, 43% Vstupte do čtvercového ringu a utkejte se s těmi nejlepšími zápasníky z WWE Superstars, Legends, Hall of Famers a NXT. Hra WWE 2k20 je určená pro PC. Vytvořte si svou postavu v módu MyPlayer. Poprvé si můžete vybrat mezi mužskou a ženskou postavou v MyCAREER. Jednodušší ovládání Hra je připravena také pro nové hráče, proto je zde zjednodušené ovládání pro snadnější vstup do hry. Na své si přijdou samozřejmě i zkušení hráči.... (alza.cz)

Podobné produkty ako WWE 2K20 Deluxe Edition (PC) Steam DIGITAL (803314)

Assassins Creed Origins - Deluxe Edition - PC DIGITAL (946993)

Assassins Creed Origins - Deluxe Edition - PC DIGITAL (946993)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Uplay, žánr: akční, Pokračování herní série Assassin's creed nás zavede do starého Egypta přímo ke vzniku bratrstva zabijáků. Rozhodně je na co se těšit, hra má nabídnout spoustu novinek, skvělé grafické zpracování a hlavně výborný příběh. V Assassins Creed Origins - Deluxe Edition PC sledujte pouť Bayeka, jednoho z prvních assassínů. Krásy rozlehlého Egypta Podle vývojářů půjde o nejrozsáhlejší, ale především o nejživější prostředí, které dosud vytvořili. Za zmínku stojí také dechberoucí grafické zpracování.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Assassins Creed Origins - Deluxe Edition - PC DIGITAL (946993)

Assassins Creed Rogue Deluxe Edition - PC DIGITAL (946981)

Assassins Creed Rogue Deluxe Edition - PC DIGITAL (946981)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Uplay, žánr: akční, RPG a dobrodružná, Starý známý Assassins Creed Rogue PC v moderním kabátkuRemaster jednoho z dílů oblíbené série Assassin's Creed, zobrazuje jednu z temných kapitol franchisy v dosud neviděných detailech v super vysokém rozlišení 4K s vylepšenými stíny a osvětlením se spousty ostatních grafických vylepšení. Kromě dobře nabroušených šavlí si vyzkoušíte i střelné zbraně, do kterých lze využít hned několik druhů nábojů. Zdokonalení doznal i orlí zrak pro vaši ochranu před nepřáteli, kteří nepozorovaně splynuli s davem, či detekci těch schovaných v různých zajímavých úkrytech.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Assassins Creed Rogue Deluxe Edition - PC DIGITAL (946981)
Dead Rising 4: Deluxe Edition - Xbox Digital (TX7-00003), Earthfall: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00499), Extinction: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00482), Prey: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00541), Deus Ex Mankind Divided: Digital Deluxe Edition DIGITAL (G3Q-00192), UFC 3: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00419), Insurgency: Sandstorm - Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-01248), Darksiders III: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00631), Minecraft Legends: Deluxe Edition - Windows Digital (2WU-00046), WWE 2K22 - Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-01346), Minecraft Legends: Deluxe Edition - Xbox Digital (G7Q-00140), Tekken 7: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00291), Doom Eternal: Deluxe Edition - Xbox Digital (G7Q-00159), Desperados III - Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00944), Hitman 3: Deluxe Edition - Xbox Digital (6JN-00185), Rage 2: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00689), Battlefield V: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00519), Wolfenstein: Youngblood: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00703), Code Vein: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00540), Forza Horizon 4: Deluxe Edition - Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00073), Minecraft Java and Bedrock Edition - PC DIGITAL (2WU-00039), Monster Hunter World: Iceborne Digital Deluxe Edition - Xbox Digital (7D4-00370), Devil May Cry 5: Digital Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00666), Thrustmaster TS-PC Racer Servo base pro PC (2960864), Resident Evil 4: Deluxe Edition (Předobjednávka) - Xbox Series X|S Digital (G3Q-01514), Resident Evil 2: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00659), Battlefield V: Deluxe Edition Upgrade - Xbox Digital (7D4-00307), Assassin's Creed Origins: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00345), Soul Calibur VI: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00544), Iron Harvest: Deluxe Edition - Windows 10 Digital (FWN-00009)