Moderní kuchyně ve společném stravování - černý jiří

Produkt Moderní kuchyně ve společném stravování - černý jiří sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Moderní kuchyně ve společném stravování - černý jiří upraviť a produkt hľadať znova.

Moderní kuchyně ve společném stravování - Černý Jiří

Moderní kuchyně ve společném stravování - Černý Jiří
Detail

Moderní kuchyně je složitý a dobře fungující organismus, ke kterému je třeba moderní technologické vybavení, splnění hygienických a zákonných požadavků. Současně zahrnuje využití nových surovin, nové vědecké poznatky v oblasti výživy a jejího vlivu na kvalitu lidského života, změny životního stylu, psychologii a umění řídit kolektivy, marketing, cenovou tvorbu, účtování atd. Vše uvedené a ještě více naleznete v obsahu této publikace, která je nezbytnou pro každého pracovníka ve společném stravování, ale její přínos ocení i amatérští gastronomičtí nadšenci. (patro.cz)

Podobné produkty ako Moderní kuchyně ve společném stravování - Černý Jiří , Moderní kuchyně ve společném stravování (978-80-86351-06-3)

Moderní kuchyně ve společném stravování (978-80-86351-06-3)

Moderní kuchyně ve společném stravování (978-80-86351-06-3)
Detail

Kniha - autor Jiří Černý, česky Moderní kuchyně je složitý a dobře fungující organismus, ke kterému je třeba moderní technologické vybavení, splnění hygienických a zákonných požadavků. Současně zahrnuje využití nových surovin, nové vědecké poznatky v oblasti výživy a jejího vlivu na kvalitu lidského života, změny životního stylu, psychologii a umění řídit kolektivy, marketing, cenovou tvorbu, účtování atd. Vše uvedené a ještě více naleznete v obsahu této publikace, která je nezbytnou pro každého pracovníka ve společném stravování, ale její přínos ocení i amatérští gastronomičtí nadšenci. (alza.cz)

Podobné produkty ako Moderní kuchyně ve společném stravování (978-80-86351-06-3) , Moderní kuchyně (80-247-0638-5)

Moderní hotel NOVÝ - Černý Jiří

Moderní hotel NOVÝ - Černý Jiří
Detail

Přepracované druhé vydání této publikace vychází z velmi úspěšného prvního vydání. Jsou zde využity nejnovější poznatky a předpisy související se vstupem České republiky do Evropské unie. Kniha podává komplexní přehled o hotelovém provozu. Zachycuje nejmodernější trendy v zařízení, vybavení a organizaci hotelu a současně systém jeho řízení. (patro.cz)

Podobné produkty ako Moderní hotel NOVÝ - Černý Jiří , Larrin nano čistič kuchyně ve spreji 500 ml (8595000914171)

Moderní kuchyně - Alena Řezníčková - e-kniha

Moderní kuchyně - Alena Řezníčková - e-kniha
Detail

eBook:,„Zlepšily se dispozice kuchyní, preferuje se jiný vzhled dvířek, zvýšily se nároky na spotřebiče. Módní je spojení kuchyně s dalším obytným prostorem, ustoupil zájem o rustikální a jinak zdobná provedení dvířek, svůj boom prožívá naopak čistý, jednoduchý vzhled zaručující nadčasovost nábytku…“ To všechno jsou důvody, které vedly autorku k sepsání této publikace určené každému, kdo se rozhodl rekonstruovat starší kuchyň nebo kdo zařizuje kuchyň novou. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Moderní kuchyně - Alena Řezníčková - e-kniha , Moderní personalistika ve službách (978-80-7357-947-0)

Moderní kuchyně (80-247-0638-5)

Moderní kuchyně (80-247-0638-5)
Detail

Elektronická kniha - autor Alena Řezníčková, 96 stran „Zlepšily se dispozice kuchyní, preferuje se jiný vzhled dvířek, zvýšily se nároky na spotřebiče. Módní je spojení kuchyně s dalším obytným prostorem, ustoupil zájem o rustikální a jinak zdobná provedení dvířek, svůj boom prožívá naopak čistý, jednoduchý vzhled zaručující nadčasovost nábytku…“ To všechno jsou důvody, které vedly autorku k sepsání této publikace určené každému, kdo se rozhodl rekonstruovat starší kuchyň nebo kdo zařizuje kuchyň novou. (alza.cz)

Podobné produkty ako Moderní kuchyně (80-247-0638-5) , Tomáš černý: jiří anderle v pavlíkově - cd (cr0955-2)

KidKraft moderní selská kuchyně

KidKraft moderní selská kuchyně
Detail

Dětská kuchyňka KidKraft Modern Country Velká nádherná dřevěná kuchyňka od nizozemského výrobce KidKraft v moderním venkovském stylu. Všechny malé hospodyňky budou vaření v kuchyňkách KidKraft milovat. Kuchyňka má otevírací a zavírací dvířka, knoflíky, které kliknou a otočí se a spoustu úložného prostoru. Odnímatelné umyvadlo se snadno čistí a odolný materiál kuchyňky dokáže obstát i před těmi nejdivočejšími představami malých kuchařek. Kuchyňka disponuje mikrovlnnou troubou, sporákem, troubou, dřezem. skříňkami a poličkami. - Luxusní provedení s detailním zpracováním - Mikrovlnka, sporák s troubou, dřez - Otočné knoflíky u sporáku a dřezu - Spousta úložného prostoru nad i pod pracovní plochou - Průhledná dvířka trouby a mikrovlnky - Odnímatelný dřez pro snadné čištění - Umožňuje více dětem hrát si společně - Šikovně řešená robustní konstrukce - Vyrobený z dřevěných kompozitních materiálů - Pro děti od 3 let - Rozměry (D x Š x V): 30 x 80 x 91 cm O společnosti KidKraft Nizozemská společnost Kidkraft je designérským výrobcem nápaditých hraček a dárkových předmětů známých nejen pod toutou značkou. Společnost byla založena v roce 1968 a od počátku bylo jejím cílem vytvářet charakteristické výrobky. Dnes je KidKraft jedním z předních výrobců dřevěných hraček a pokojového vybavení ve Spojených státech, který se nově otevírá celé Evropě. Vzhledem k tomu, že KidKraft byla založena inženýry, jsou návrhy výrobků nad rámec toho, co jen oko shlédne, což vyvyšuje jejich produkty nad všechny ostatní a zvyšuje spokojenost zákazníka. Společnost je zaměřena na přísné standardy kvality. Všechny KidKraft výrobky jsou testovány, aby bylo zajištěno, že jsou v souladu s bezpečnosti hraček EN71 Standard. (hawaj.cz)

Podobné produkty ako KidKraft moderní selská kuchyně , Tao zdravého stravování (978-80-904-7752-0)

Hape Moderní chytrá domácí kuchyně

Hape Moderní chytrá domácí kuchyně
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Manipulace s hračkami, kuchyňskými potřebami a domácími spotřebiči podporuje jemnou motoriku a koordinaci ruky a oka. Krájení potravin, míchání v hrnci nebo otevírání a zavírání nádob vyžaduje přesné pohyby rukou. Hra s potravinami a kuchyňskými soupravami rozšiřuje slovní zásobu dítěte, které se učí názvy různých potravin, kuchyňského náčiní a činností, jako je krájení, míchání, pečení atd. Hra je pro děti nejen zábavou, ale podporuje také důležité dovednosti, jako je komunikace a sebeobsluha. Klobouk na vaření se zapíná a vypíná pohybem ruky. Vařič má také skvělé zvukové a světelné efekty, které simulují skutečné vaření Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 60 x 91,8 x 30 cm Hmotnost: 8,6 kg Součástí dodávky je: Součástí balení je: 1 x kuchyňská linka 1 x dřez s baterií 1 x sporák 1 x kovová pánev 1 x špachtle 1 x plastový nůž 2 x potraviny (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Hape Moderní chytrá domácí kuchyně , Zlatá pravidla stravování (978-80-8100-042-3)

Sezónní ovoce v naší kuchyni - Poláček Jiří

Moderní odstřelovačky - Fencl Jiří

Moderní odstřelovačky - Fencl Jiří
Detail

Barevná obrazová publikace Moderní odstřelovačky se zabývá velmi podrobným způsobem moderními odstřelovacími zbraněmi včetně uvedení jejich konkrétních parametrů. (patro.cz)

Podobné produkty ako Moderní odstřelovačky - Fencl Jiří , Playmobil kuchyně (4008789092694)

Moderní odstřelovačky - Jiří Fencl

Moderní odstřelovačky - Jiří Fencl
Detail

Barevná obrazová publikace se zabývá velmi podrobným způsobem moderními odstřelovacími zbraněmi včetně uvedení jejich konkrétních parametrů. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Moderní odstřelovačky - Jiří Fencl , Důvěrnosti z kuchyně ()

Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni - Kuchař Jiří

Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni - Kuchař Jiří
Detail

Celý život jsme obklopeni mikroorganismy. Mají k nám ambivalentní vztah, některé nám pomáhají, ale jiné naopak škodí. Tato kniha se věnuje dvěma skupinám, které se v negativním účinku projevují nejvíc. Jsou to bakterie a viry. Většina z nás občas nebo denně vaří. Kniha Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni přibližuje rostliny a prostředky v jejich každodenním využití tak, aby se staly součástí vaší výživy, vašeho životního stylu. Najdete v ní prospěšné druhy koření a hub, různé druhy medu, léčivé octy a oleje, ale také speciálně složené kvašené potraviny, které si můžete velice jednoduše připravit sami. Ve světě rostlin existuje termín fytoncidy. Jedná se o obranné látky, kterými se rostliny brání růstu nežádoucích mikroorganismů. Cílem této knihy je posílit vaši imunitu, abyste se stali tím, čím jsou rostliny - fytoncidní bytostí, kterou nemoci nedostanou. Psali jsme ji podle vlastních zkušeností a znalostí. Pokud se nám jejím prostřednictvím podaří zvýšit vaši obranyschopnost, posílit imunitní systém vašeho těla, je to především vaše zásluha. (patro.cz)

Podobné produkty ako Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni - Kuchař Jiří , Kuchyně z polska

Obrázky z moderních československých dějin (1945–1989) - Jiří Černý, Lukáš Fibrich

Obrázky z moderních československých dějin (1945–1989) - Jiří Černý, Lukáš Fibrich
Detail

Významné momenty naší moderní historie, zajímavé informace o významných osobnostech z kulturního a vědeckého světa či sportu a více než tisíc obrázků najdou děti, rodiče, prarodiče a učitelé ve výjimečné komiksové knize, která si získala srdce tisíců čtenářů. Získala komiksovou cenu Muriel 2017 v kategorii Nejlepší původní kniha a Cenu učitelů za přínos k rozvoji dětského čtenářství v celostátní anketě Suk – čteme všichni 2016. Otevřete ji v novém, rozšířeném vydání. Výpravný komiks provází dějinami Československa a érou totality ve všech jejích podobách. Přístupnou a srozumitelnou formou přivádí mladé čtenáře k proměnlivé době let 1945–1989. Kniha je určena pro čtenáře od 12 let. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Obrázky z moderních československých dějin (1945–1989) - Jiří Černý, Lukáš Fibrich , Kika nábytek kuchyně

Moderní cizinecká legie - Špalek Jiří

Moderní cizinecká legie - Špalek Jiří
Detail

Francouzská Cizinecká legie je opředena mnoha mýty a často nešťastně zkreslována veřejnými médii. Moderní Cizinecká legie očima výsadkáře dává jedinečnou možnost nahlédnout do jejího zákulisí a dovědět se, jak opravdu vypadá, a to z pohledu samotných legionářů. (patro.cz)

Podobné produkty ako Moderní cizinecká legie - Špalek Jiří , Jiří suchý: osudy

Kritik moderního světa - Jiří Hanuš

Detail

RIO PREISNER, 1925 (Mukačevo) – 2007 (Indianola), byl básník, esejista, filozof, teatrolog, germanista a překladatel. Pocházel z české úřednické rodiny. V Mukačevě začal studovat na reálném gymnáziu, po krátkém pobytu v Přerově pokračoval v gymnazijních studiích v Praze-Smíchově. Po maturitě pracoval až do konce války jako dělník v ČKD Praha. V letech 1945–1950 studoval na FF UK germanistiku. V letech 1952–1954 vykonával vojenskou službu u Pomocných technických praporů, poté byl učitelem němčiny v Jazykové škole v Praze a pracoval jako překladatel. V roce 1968 se s rodinou nevrátil z dovolené v Jugoslávii a přes Rakousko a SRN odešel do USA, kde od března 1969 působil jako germanista na Pennsylvania State University, od roku 1973 jako řádný profesor. V roce 1992 odešel do důchodu a až do konce života zůstal trvale v USA. Do dějin české kultury se zapsal především jako autor sedmi básnických sbírek, trojdílnou knihou o totalitarismu (Kritika totalitarismu), rozborem americké politiky a kultury (Americana), úvahami o smyslu českých dějin (Kultura bez konce – polemika s Václavem Černým), analýzou domácí a exilové filozofie (Speculum) a svými mistrnými překlady (zejména románů Hermanna Brocha) i teatrologickými studiemi (dílo J. N. Nestroye). Po celý život zůstal tvrdým kritikem komunistické moci, konzervativním myslitelem, zdůrazňujícím zásadní význam křesťanství v osobním životě i ve společnosti. Publikace přináší příspěvky jak renomovaných českých historiků, politologů a literárních historiků, tak vzpomínky pamětníků. Jsou výsledkem konference, pořádané na jaře v roce 2017 na půdě Filozofické fakulty Masarykovy univerzity. K příspěvkům Stanislava Balíka, Jiřího Hanuše, Romana Jocha, Charlese Kraszewského, Jiřího Munzara, Miroslava Nováka, Jiřího Suka, Pavla Švandy a Alexandra Tomského je přičleněn dodatek v podobě několika dosud nepublikovaných nebo méně známých Preisnerových děl. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Kritik moderního světa - Jiří Hanuš , Jiří březina nalezení

Soudní lékařství a jeho moderní trendy - Jiří Štefan, Jiří Hladík

Soudní lékařství a jeho moderní trendy - Jiří Štefan, Jiří Hladík
Detail

Soudní lékařství se zabývá nejen otázkami medicínskými ale i forenzními a napomáhá k odhalování trestných činů a k prevenci kriminality. Zasahuje do nejrůznějších medicínských i nemedicínských oborů. Kniha poskytuje základní soudně lékařské a medicínsko právní poznatky, jejichž znalost je nezbytná při výkonu zdravotní péče každého lékaře. Kniha je zaměřena nejen na praktickou stránku činnosti soudních lékařů ale i jiných odborníků v medicíně. Je nezbytná proto, aby se dobře orientovali v legislativě a znali svoje povinnosti i práva, což je aktuální zvláště v současné době při stoupajícím počtu stížností spojených s poskytováním zdravotnické péče. Vedle soudních lékařů je určena i všem ostatním lékařům a je důležitou studijní pomůckou pro posluchače lékařských fakult, Policejní akademie, příslušníky policie a právníky. Tato učebnice pro pre- i postgraduální studium je bohatě obrazově dokumentována - v knize je 110 černobílých fotografií a na přiloženém DVD najde čtenář dalších 412 barevných fotografií. Poslední učebnice soudního lékařství takového rozsahu byla vydána naposledy před více jak deseti lety v roce 1999. Za tuto dobu došlo k zásadním změnám v našem zákonodárství, od 1. ledna 1010 platí nový trestní zákoník. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Soudní lékařství a jeho moderní trendy - Jiří Štefan, Jiří Hladík , Playmobil rodinná kuchyně (4008789702067)

Milníky moderních českých dějin - Štaif Jiří

Milníky moderních českých dějin - Štaif Jiří
Detail

Kniha pojednává o ne zcela tradičně zvolených meznících moderních českých dějin (1848, 1918, 1930, 1945, 1968 a 1989) z hlediska stabilizace, resp. destabilizace sociálního řádu. Autoři analyzují způsoby, jak historičtí aktéři čelili strukturálním změnám a kterak v jejich diskurzu byly tyto změny uchopovány. Spojující otázkou napříč sledovaným obdobím je kategorie lidského štěstí a jeho proměny jako nástroje mobilizace aktérů pro podporu historické změny v daném okamžiku. Zvláštní pozornost je věnována revizi zažitých historických obrazů, ať již jde o rakouský žalář národů, zlatý věk první republiky nebo souboj demokracie a totality po druhé světové válce. (patro.cz)

Podobné produkty ako Milníky moderních českých dějin - Štaif Jiří , Galerie slávy - jiří krampol

Podmět v moderní japonštině - Matela Jiří

Podmět v moderní japonštině - Matela Jiří
Detail

Předložená publikace si za objekt zkoumání bere gramatický systém moderní japonštiny. Jejím cílem je předvést lingvistický aparát pro popis obsahového plánu konstrukcí jmenných frází s partikulemi ga a wa a zhodnotit charakteristiky těchto konstrukcí ve vztahu k obecně lingvistické kategorii PODMĚT. Představená analýza využívá východisek funkční a kognitivně orientované lingvistiky s přihlédnutím k typologickému využití podmětu v moderní jazykovědě. Výklad je přitom zasazen do širšího kontextu japonských lingvistických teorií, jež se k podmětu vztahují. Mimo jiné nastiňuje vývoj pojetí kategorie PODMĚT v západní teoretické lingvistice i dynamiku snah o vnesení této kategorie do popisu struktury japonského jazyka. (patro.cz)

Podobné produkty ako Podmět v moderní japonštině - Matela Jiří , S pozdravem jiří sovák ()

Management a moderní organizování firmy - Jiří Dědina, Jiří Odcházel - e-kniha

Management a moderní organizování firmy - Jiří Dědina, Jiří Odcházel - e-kniha
Detail

eBook:,Manažeři, podnikatelé a studenti VŠ a MBA studií v knize naleznou praktické a srozumitelné vysvětlení problematiky managementu a organizování společností podle nejnovějších přístupů. Čtenář díky publikaci získává komplexní přehled o nástrojích a přístupech řízení a organizování ve firemní praxi, které mu mají umožnit úspěšně organizovat pracovní prostředí a zvýšit tak celkovou prosperitu podniku. Autoři v knize postupují od komunikace, motivace a rozhodování jednotlivců, přes skupiny a týmy, virtuální týmy a jejich komunikaci a kooperaci, organizační vztahy, síťové a virtuální organizace a strategické aliance až po rozvoj organizace, organizační kulturu a řízení lidských zdrojů, vedení, rozhodování a řešení konfliktů v organizaci. Kromě klasických organizačních struktur útvarových se autoři věnují nové metodologii pro tvorbu organizování pomocí procesního řízení. Moderní publikace je doplněna velkým množstvím obrázků a představuje jediné komplexní dílo na dané téma na českém trhu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Management a moderní organizování firmy - Jiří Dědina, Jiří Odcházel - e-kniha , Jiří anderle v pavlíkově ()

Remoska: v moderní i babiččině kuchyni (978-80-7322-241-3)

Remoska: v moderní i babiččině kuchyni (978-80-7322-241-3)
Detail

Kniha - autor Alena Doležalová, 160 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Remosku používaly už naše babičky, a co v ní upekly za dobroty... I v důsledku zdražování energií dnes prožívá remoska renezanci, uvádí se, že oproti klasické troubě má čtvrtinovou spotřebu elektrické energie. Nejen proto remoska začíná být v našich domácnostech čím dál více oblíbená. Můžeme v ní připravit pokrm pro celou rodinu v jedné nádobě, bez zbytečného nepořádku a mnohdy chutněji, než v klasické troubě. A je to praktický pomocník nejen do domácnosti, ale i na chatu, chalupu a všude tam, kde nemáme klasickou troubu. (alza.cz)

Podobné produkty ako Remoska: v moderní i babiččině kuchyni (978-80-7322-241-3) , Galerie slávy - jiří adamec

Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni - Josef Jonáš, Jiří Kuchař

Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni - Josef Jonáš, Jiří Kuchař
Detail

Celý život jsme obklopeni mikroorganismy. Mají k nám ambivalentní vztah, některé nám pomáhají, ale jiné naopak škodí. Tato kniha se věnuje dvěma skupinám, které se v negativním účinku projevují nejvíc. Jsou to bakterie a viry. Většina z nás občas nebo denně vaří. Kniha Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni přibližuje rostliny a prostředky v jejich každodenním využití tak, aby se staly součástí vaší výživy, vašeho životního stylu. Najdete v ní prospěšné druhy koření a hub, různé druhy medu, léčivé octy a oleje, ale také speciálně složené kvašené potraviny, které si můžete velice jednoduše připravit sami. Ve světě rostlin existuje termín fytoncidy. Jedná se o obranné látky, kterými se rostliny brání růstu nežádoucích mikroorganismů. Cílem této knihy je posílit vaši imunitu, abyste se stali tím, čím jsou rostliny - fytoncidní bytostí, kterou nemoci nedostanou. Psali jsme ji podle vlastních zkušeností a znalostí. Pokud se nám jejím prostřednictvím podaří zvýšit vaši obranyschopnost, posílit imunitní systém vašeho těla, je to především vaše zásluha. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni - Josef Jonáš, Jiří Kuchař , Angličtina pro provoz hotelů a společného stravování (80-85937-18-2)

Kuchyně mnoha tváří - Jaroslav Kopecký, Jiří Winter-Neprakta, Vladimír Suchý

Kuchyně mnoha tváří - Jaroslav Kopecký, Jiří Winter-Neprakta, Vladimír Suchý
Detail

Co se stane, když se řekne pizza, guláš, eintopf? Nebo rostbíf, pilaf, boršč? A co způsobí šuej-ču-žou, suši, tortilla či Sachrův dort? Nejspíš se dostaví libá představa chuťového zážitku a začnou se sbíhat sliny. Aby ne, když to jsou skvosty národních kuchyní, s nimiž jsme se mohli setkat při zahraničních cestách. A takových skvostů je mnohem více, jak se lze dočíst v této knize, jež je gastronomickým průvodcem po celém světě. Její autoři publicista Jaroslav Kopecký a kuchařský mistr Vladimír Suchý se spolu vypravili na průzkum do 43 zemí, atraktivních nejen kulturními památkami či přírodními krásami, ale i tradicí dobrého jídla. Propátrali, čím je ta která národní kuchyně proslulá, na čem si kde lze pochutnat a co by se rozhodně nemělo vynechat, chceme-li si z dálav přivézt co nejbohatší zážitky. A své vyprávění okořenili 166 labužnickými suvenýry v podobě receptů, abychom si po návratu domů mohli příjemné okamžiky kdykoliv připomenout - nejlépe typickou krmí. Gurmánským ochucením knihy jsou ilustrace od mistra kresleného humoru Jiřího Wintra alias Neprakty, jež bezpochyby budou pro mnohé konzumenty vítaným překvapením. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Kuchyně mnoha tváří - Jaroslav Kopecký, Jiří Winter-Neprakta, Vladimír Suchý , Iron kuchyně 500 ml (8595009212360)

Soudní lékařství a jeho moderní trendy - Jiří Štefan, Jiří Hladík - e-kniha

Soudní lékařství a jeho moderní trendy - Jiří Štefan, Jiří Hladík - e-kniha
Detail

eBook:,Soudní lékařství se zabývá nejen otázkami medicínskými, ale i forenzními a napomáhá k odhalování trestných činů a k prevenci kriminality. Tato učebnice pro pre- i postgraduální studium poskytuje základní soudnělékařské a medicínsko-právní poznatky nezbytné k dobré orientaci v legislativě. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Soudní lékařství a jeho moderní trendy - Jiří Štefan, Jiří Hladík - e-kniha , Imaginarium kuchyně šmik šmik (8428918562632)

Průvodce moderního náčelníka - Jiří Plamínek - e-kniha

Průvodce moderního náčelníka - Jiří Plamínek - e-kniha
Detail

eBook:,Průvodce moderního náčelníka je především o orientaci – jejím cílem je přivést ty, kteří působí v manažerských pozicích k pochopení podstaty managementu a formulaci priorit. Víme, že jen malá část příčin způsobuje velkou část důsledků. Některé činy a příčiny dokáží působit mnohem větší změny, než ty ostatní. Umět tyto mocné nástroje změny poznat, je zcela klíčovým uměním lídra. Kniha Průvodce moderního náčelníka vede ke koncentraci na to podstatné a zaměřuje se na léty prověřené zdroje úspěchu – dobrý přehled o cílech, odstup od detailů, myšlení v souvislostech a také na pochopení a ovlivňování lidí a jejich vztahů. Autor knihy, oblíbený a úspěšný kouč a konzultant Jiří Plamínek při psaní vycházel ze své letité praxe. Je výtahem toho, co učí na svých tréninkových kurzech a může být vnímána i jako výuková skripta k problematice managementu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Průvodce moderního náčelníka - Jiří Plamínek - e-kniha , Anglická kuchyně slečny elizy (9788025739723)

Základy moderní Evropy - Jiří Hanuš - e-kniha

Detail

eBook: Lekce z kulturní historie Další svazek edice Munice, v pořadí osmý, má široký tematický rozptyl. Zamýšlí se nad člověkem zasazeným do struktur času a prostoru, konfrontuje ho s proměňujícími se hodnotami, společenskými institucemi, náboženstvím, přírodou i chápáním budoucnosti. Důrazem na kulturněhistorické souvislosti nabízí současné fragmentarizované západní společnosti jednotný rámec. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Základy moderní Evropy - Jiří Hanuš - e-kniha , Jiří černý... na bílém 4: hudební publicistika 1990-1994 (978-80-7492-302-9)

Moderní učebnice hry na klávesy - Jiří Dočkal

Detail

V této knize se dozvíš vše, co potřebuješ znát a umět k tomu, abys sám/sama začal/a hrát jednoduché písně i složitější skladby. Nalezneš zde odpovědi na své otázky ohledně funkcí keyboardu, a pokud ti nějaká skladba nepůjde zahrát, tak si na webu můžeš poslechnout audio ukázky všech cvičení a písní. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Moderní učebnice hry na klávesy - Jiří Dočkal , Jiří žáček básničky o zvířatech

Ryzce v lese, v kuchyni a s léčivými účinky - Radomír Socha, Vít Aleš, Kováč Jiří, Jiří Hák

Ryzce v lese, v kuchyni a s léčivými účinky - Radomír Socha, Vít Aleš, Kováč Jiří, Jiří Hák
Detail

Pokud si chcete pochutnat na vynikajících lahůdkách z ryzců, držíte v ruce správnou knihu. Naučí vás poznávat jedlé a také léčivé druhy ryzců, které u nás můžete v průběhu houbařské sezony najít. Vedle zasvěceného textu vám k tomu pomohou barevné fotografie šedesáti druhů a základní informace o dalších dvaceti u nás běžně rostoucích druzích ryzců. Součástí knihy je kuchařka s mnoha fotografiemi, osvědčenými recepty a odbornými radami, jak z nasbíraných ryzců připravit pro vás i vaše přátele výtečné kulinářské speciality. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Ryzce v lese, v kuchyni a s léčivými účinky - Radomír Socha, Vít Aleš, Kováč Jiří, Jiří Hák , S moderní aplikací , (eurofirany_96032)

Podmět v moderní japonštině - Jiří Matela - e-kniha

Detail

eBook: Předložená publikace si za objekt zkoumání bere gramatický systém moderní japonštiny. Jejím cílem je předvést lingvistický aparát pro popis obsahového plánu konstrukcí jmenných frází s partikulemi ga a wa a zhodnotit charakteristiky těchto konstrukcí ve vztahu k obecně lingvistické kategorii PODMĚT. Představená analýza využívá východisek funkční a kognitivně orientované lingvistiky s přihlédnutím k typologickému využití podmětu v moderní jazykovědě. Výklad je přitom zasazen do širšího kontextu japonských lingvistických teorií, jež se k podmětu vztahují. Mimo jiné nastiňuje vývoj pojetí kategorie PODMĚT v západní teoretické lingvistice i dynamiku snah o vnesení této kategorie do popisu struktury japonského jazyka. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Podmět v moderní japonštině - Jiří Matela - e-kniha , Rappa moderní tramvaj (8590687199767)

Základy moderní Evropy - Lekce z kulturní historie - Jiří Hanuš

Detail

Kniha se zamýšlí nad člověkem zasazeným do struktur času a prostoru, konfrontuje ho s proměňujícími se hodnotami, společenskými institucemi, náboženstvím, přírodou i chápáním budoucnosti. Důrazem na kulturněhistorické souvislosti nabízí současné fragmentarizované západní společnosti jednotný rámec. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Základy moderní Evropy - Lekce z kulturní historie - Jiří Hanuš , S moderní aplikací, (eurofirany_96033)

Moderní učebnice hry na klávesy - Jiří Dočkal - e-kniha

Detail

eBook: V této knize se dozvíš vše, co potřebuješ znát a umět k tomu, abys sám/sama začal/a hrát jednoduché písně i složitější skladby. Nalezneš zde odpovědi na své otázky ohledně funkcí keyboardu, a pokud ti nějaká skladba nepůjde zahrát, tak si na webu můžeš poslechnout audio ukázky všech cvičení a písní. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Moderní učebnice hry na klávesy - Jiří Dočkal - e-kniha , Moderní krb na biomasu

Tao zdravého stravování - Flaws Bob

Tao zdravého stravování - Flaws Bob
Detail

Kniha Tao zdravého stravování je vhodná nejen pro gurmány na čínskou kuchyni, ale zejména napomůže laikům rychle se v čínské kuchyni zorientovat a pochopit skladbu potravin s ohledem na jejich zdraví. Autor revolučním způsobem popisuje všechny běžné vitamíny, minerály a aminokyseliny tak, jako kdyby to byly tradiční čínské léky.. Součástí knihy jsou recepty čínské kuchyně. (patro.cz)

Podobné produkty ako Tao zdravého stravování - Flaws Bob , Stojan na šperky ve tvaru stromu compactor - černý plast

Zlatá pravidla stravování - Malachov Gennadij

Zlatá pravidla stravování - Malachov Gennadij
Detail

Známý lékař si je vědom toho, že dnes existuje obrovské množství knih o výživě, a proto se pokusil sestavit nejdůležitější všeobecné principy, kterými bychom se měli řídit, pokud chceme zdravě jíst a být zdraví. Patří k nim například nezbytnost jíst v klidu a pomalu, jen čerstvá a čerstvě připravená jídla, na která máte právě chuť, a jenom když máte hlad, přičemž při prvních pocitech nasycení je třeba s jídlem skončit. Na rozdíl od většiny jiných knih a metod přistupuje k tématu od základu a zaměřuje se na těchto pět oblastí: 1. Základní poznatky o trávicí soustavě lidského organismu. 2. Vzájemné působení potravy a organismu. 3. Sestavení individuálního jídelníčku. 4. Obecné znalosti o potravinách. 5. Jídlo jako lék i prevence. (patro.cz)

Podobné produkty ako Zlatá pravidla stravování - Malachov Gennadij

Tao zdravého stravování - Bob Flaws

Tao zdravého stravování - Bob Flaws
Detail

Autor revolučním způsobem popisuje všechny běžné vitamíny, minerály a aminokyseliny tak, jako kdyby to byly tradiční čínské léky. Následuje popis přibližně 200 obvyklých západních potravin z pohledu čínské medicíny. Ke každé potravině vysvětluje její povahu, chuť funkci a indikace z hlediska čínské medicíny. Čtenář vyzbrojený touto informací může zjistit, zda jsou určité potraviny pro něho vhodné či nikoli. Kniha je vhodná pro laiky s malou nebo žádnou předchozí znalostí čínské medicíny. Součástí knihy jsou recepty čínské kuchyně. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Tao zdravého stravování - Bob Flaws

Zlatá pravidla stravování - G.P. Malachov

Zlatá pravidla stravování - G.P. Malachov
Detail

Známý lékař si je vědom toho, že dnes existuje obrovské množství knih o výživě, a proto se pokusil sestavit nejdůležitější všeobecné principy, kterými bychom se měli řídit, pokud chceme zdravě jíst a být zdraví. Patří k nim například nezbytnost jíst v klidu a pomalu, jen čerstvá a čerstvě připravená jídla, na která máte právě chuť, a jenom když máte hlad, přičemž při prvních pocitech nasycení je třeba s jídlem skončit. Na rozdíl od většiny jiných knih a metod přistupuje k tématu od základu a zaměřuje se na těchto pět oblastí: 1. Základní poznatky o trávicí soustavě lidského orga-nismu.2. Vzájemné působení potravy a organismu.3. Sestavení individuálního jídelníčku.4. Obecné znalosti o potravinách.5. Jídlo jako lék i prevence. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Zlatá pravidla stravování - G.P. Malachov

Moderní postupy v sexuologii - Jaroslav Zvěřina, Luděk Fiala, Jiří Raboch

Moderní postupy v sexuologii - Jaroslav Zvěřina, Luděk Fiala, Jiří Raboch
Detail

Kniha nabízí přehled současných diagnostických a terapeutických postupů ve vyšetřování mužské plodnosti a její léčby, v problematice mužských a ženských sexuálních dysfunkcí, zabývá se transsexualitou, aktuálními postupy u diagnostiky sexuálních parafilií, falopletysmografickym vyšetřením, problematikou forenzní sexuologie s přihlédnutím na postupy u soudněznaleckých posudků v sexuologii, sexuologickou terapií zaměřenou na onkologické pacienty v urologii, pohledem na HIV pacienty či na gender problematiku. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Moderní postupy v sexuologii - Jaroslav Zvěřina, Luděk Fiala, Jiří Raboch

Mezi první a druhou moderností 1985-2012 - Edith Jeřábková, Jiří Ševčík

Detail

Katalog vychází k výstavě Ostrovy odporu. Mezi první a druhou moderností (1985-2012), která už svým názvem odkazuje k základnímu rámci neo-modernizace v různých podobách, které provázejí umění a architekturu od počátku postmoderního obratu dodnes. Označení prostoru "mezi první a druhou moderností", jež se objevovalo zejména v sociologické literatuře a u nás ho uvedl do hry Václav Bělohradský, je velmi příznačné pro transformační procesy uvnitř naší společnosti. Postmodernismus se volně pohyboval mezi tradičními a moderními znaky, přezkoumával jejich využitelnost a naplňoval je jen přechodnými, krátkodobými významy. Tento radikální a manifestačně vyhlašovaný přelom měl sice jen několikaleté trvání, ale trvalé důsledky. Modernistické formy začaly do postmodernismu pronikat zpět již na přelomu 80. a 90. let minulého století, a naopak, postmoderní myšlenky a nálady přetrvaly celá 90. léta a v transformované podobě je možné je sledovat dodnes. V obrazové části katalogu je téma transformace neseno převážně sledováním proměn nově se definujícího média výstavy formou dokumentace vybraných téměř výhradně skupinových výstav. Do katalogu přispěli svými texty a rozhovory přední teoretici, kritici, filozofové, kurátoři a umělci: Zbyněk Baladrán, Václav Bělohradský, Karel Císař, Lenka Dolanová, Vít Havránek, Ludvík Hlaváček, Ondřej Chrobák, Edith Jeřábková, Denisa Kera, Michal Koleček, Petr Lysáček, Václav Magid, Ivan Mečl, Pavlína Morganová, Terezie Nekvindová, Marek Pokorný, Pavel Sedlák, Milena Slavická, Jakub Stejskal, Jiří Surůvka, Tomáš (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Mezi první a druhou moderností 1985-2012 - Edith Jeřábková, Jiří Ševčík

Stravování při nádorových onemocněních - Lubomír Kužela

Stravování při nádorových onemocněních - Lubomír Kužela
Detail

Podle statistických údajů onemocní každý pátý člověk některým z druhů rakoviny. Z toho vyplývá, že každý z nás, třeba i jen jako příbuzný, přítel či spolupracovník, se s touto chorobou setká, ať už v lehčí, či v té nejvážnější podobě. Jak má vypadat stravovací režim takového pacienta, aby byly pokryty všechny potřeby organismu bojujícího se zákeřnou nemocí a podstupujícího náročnou léčbu - odpovědi na tyto a další otázky najdete v brožuře. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Stravování při nádorových onemocněních - Lubomír Kužela

Tao zdravého stravování - Bob Flaws - e-kniha

Tao zdravého stravování - Bob Flaws - e-kniha
Detail

eBook:,Autor revolučním způsobem popisuje všechny běžné vitamíny, minerály a aminokyseliny tak, jako kdyby to byly tradiční čínské léky. Následuje popis přibližně 200 obvyklých západních potravin z pohledu čínské medicíny. Ke každé potravině vysvětluje její povahu, chuť funkci a indikace z hlediska čínské medicíny. Čtenář vyzbrojený touto informací může zjistit, zda jsou určité potraviny pro něho vhodné či nikoli. Kniha je vhodná pro laiky s malou nebo žádnou předchozí znalostí čínské medicíny. Součástí knihy jsou recepty čínské kuchyně. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Tao zdravého stravování - Bob Flaws - e-kniha

Učitel a asistent ve společném vzdělávání - Michal Růžička, Monika Smolíková, Lucie Flekačová - e-kniha

Detail

eBook: Předložená publikace reaguje na výsledky kvantitativního výzkumu zkoumajícího postoje pedagogických pracovníků k vybraným aspektům společného vzdělávání (Michalík, Baslerová, Růžička et al., 2018). Cílem tohoto výzkumu bylo zjistit, analyzovat a následně deskribovat stávající stav povědomí pedagogických pracovníků České republiky ve vztahu ke vzdělávání dětí, žáků a studentů se speciálními vzdělávacími potřebami, především jejich postoje, informovanost, potřeby, názory a hodnocení směrem k aktuální realitě dané platností novely školského zákona č. 82/2015 Sb., a to od data jeho účinnosti, tj. září 2016, kdy se změnily podmínky vzdělávání dětí, žáků a studentů se speciálními vzdělávacími potřebami. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Učitel a asistent ve společném vzdělávání - Michal Růžička, Monika Smolíková, Lucie Flekačová - e-kniha

Zlatá pravidla stravování (978-80-8100-042-3)

Zlatá pravidla stravování (978-80-8100-042-3)
Detail

Kniha - autor Gennadij Malachov, 312 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Známý lékař si je vědom toho, že dnes existuje obrovské množství knih o výživě, a proto se pokusil sestavit nejdůležitější všeobecné principy, kterými bychom se měli řídit, pokud chceme zdravě jíst a být zdraví. Patří k nim například nezbytnost jíst v klidu a pomalu, jen čerstvá a čerstvě připravená jídla, na která máte právě chuť, a jenom když máte hlad, přičemž při prvních pocitech nasycení je třeba s jídlem skončit. Na rozdíl od většiny jiných knih a metod přistupuje k tématu od základu a zaměřuje se na těchto pět oblastí: 1. Základní poznatky o trávicí soustavě lidského organismu. 2. Vzájemné působení potravy a organismu. 3. Sestavení individuálního jídelníčku. 4. Obecné znalosti o potravinách. 5. Jídlo jako lék i prevence. (alza.cz)

Podobné produkty ako Zlatá pravidla stravování (978-80-8100-042-3)

Tao zdravého stravování (978-80-904-7752-0)

Tao zdravého stravování (978-80-904-7752-0)
Detail

Elektronická kniha - autor Bob Flaws, 124 stran Autor revolučním způsobem popisuje všechny běžné vitamíny, minerály a aminokyseliny tak, jako kdyby to byly tradiční čínské léky. Následuje popis přibližně 200 obvyklých západních potravin z pohledu čínské medicíny. Ke každé potravině vysvětluje její povahu, chuť funkci a indikace z hlediska čínské medicíny. Čtenář vyzbrojený touto informací může zjistit, zda jsou určité potraviny pro něho vhodné či nikoli. Kniha je vhodná pro laiky s malou nebo žádnou předchozí znalostí čínské medicíny. Součástí knihy jsou recepty čínské kuchyně. (alza.cz)

Podobné produkty ako Tao zdravého stravování (978-80-904-7752-0)

Angličtina pro provoz hotelů a společného stravování - Pytelka Josef

Angličtina pro provoz hotelů a společného stravování - Pytelka Josef
Detail

Učebnice je určena pro výuku angličtiny na středních odborných školách potravinářského a hotelového zaměření. Obsahuje jednak jazykové učivo obecné, jednak odbornou terminologii potřebnou pro výkon povolání absolventů daného typu škol. Má schvalovací doložku MŠMT ČR. (patro.cz)

Podobné produkty ako Angličtina pro provoz hotelů a společného stravování - Pytelka Josef

Angličtina pro provoz hotelů a společného stravování - Pytelka Josef

Angličtina pro provoz hotelů a společného stravování - Pytelka Josef
Detail

Učebnice je určena pro výuku angličtiny na středních odborných školách potravinářského a hotelového zaměření. Obsahuje jednak jazykové učivo obecné, jednak odbornou terminologii potřebnou pro výkon povolání absolventů daného typu škol. Má schvalovací doložku MŠMT ČR. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Angličtina pro provoz hotelů a společného stravování - Pytelka Josef

Jiří Černý... na bílém 4 - Černý Jiří

Jiří Černý... na bílém 4 - Černý Jiří
Detail

Jiří Černý... na bílém je autorizované souborné vydání hudební publicistiky Jiřího Černého (* 1936). Jeho šedesátiletá novinářská praxe a půl století soustavného psaní o hudbě budí již léta zasloužený obdiv a respekt. Jiří Černý byl mnohdy přímým účastníkem toho, co podstatně měnilo tvář naší hudební scény, a tak jeho recenze, rozhovory a komentáře cenným způsobem přispívají ke zmapování naší i zahraniční populární hudby v druhé polovině 20. století. Předkládaný obsáhlý knižní projekt nakladatelství Galén je hudební encyklopedií sui generis; a protože Jiří Černý umí o hudbě psát zajímavě, nadčasově, plasticky a věcně správně, stane se tento knižní soubor jistě navíc i neocenitelným zdrojem informací pro všechny, kteří něco píší, překládají nebo se jen chtějí o hudbě dozvědět. Čtvrtý svazek shrnuje Černého práce z let 1990-1994. Jeho zásadní část tvoří články pro nový časopis Rock & Pop, včetně obsáhlého celoročního seriálu Srdcerváči o světových zpěvácích. Podobné seriály připravil Jiří Černý i pro měsíčník Folk & Country: Albové milníky světového folku (1993) a Nezapomenutelné koncerty (1994). Součástí tohoto svazku jsou i všechny dochované komentáře Načerno, psané pro Český rozhlas, byť se v řadě případů netýkají primárně hudby, ale podávají výstižný obraz o dobových tématech, které Jiří Černý považoval za vhodné komentovat. (patro.cz)

Podobné produkty ako Jiří Černý... na bílém 4 - Černý Jiří

Lahodný Benedikt: Průvodce dětským stravováním (978-80-88465-07-2)

Lahodný Benedikt: Průvodce dětským stravováním (978-80-88465-07-2)
Detail

Kniha - autor Denisa Stránská, 134 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Kuchařka obsahuje 66 vyvážených receptů a je rozdělena na dvě části – v první části jsou recepty rozdělené dle ročních období a lze v ní najít inspiraci pro celý meal plan (snídaně, oběd, večeře, svačina) a v druhé části jsou recepty rozdělené dle zaváděných živin a alergenů. Nechybí ani spousta zajímavých a důležitých informací o stravování, výběru surovin, doporučeném množství, informace o nutričních výhodách jídel a také doporučení, kdy jídlo dítěti představit a zařadit do jídelníčku. (alza.cz)

Podobné produkty ako Lahodný Benedikt: Průvodce dětským stravováním (978-80-88465-07-2)

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování - Konrád Kendík

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování - Konrád Kendík
Detail

Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování - Konrád Kendík

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování - Kendík Konrád

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování - Kendík Konrád
Detail

Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty. (patro.cz)

Podobné produkty ako Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování - Kendík Konrád

Angličtina pro provoz hotelů a společného stravování (80-85937-18-2)

Angličtina pro provoz hotelů a společného stravování (80-85937-18-2)
Detail

Kniha - autor Josef Pytelka, 120 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Učebnice je určena pro výuku angličtiny na středních odborných školách potravinářského a hotelového zaměření. Obsahuje jednak jazykové učivo obecné, jednak odbornou terminologii potřebnou pro výkon povolání absolventů daného typu škol. Má schvalovací doložku MŠMT ČR. (alza.cz)

Podobné produkty ako Angličtina pro provoz hotelů a společného stravování (80-85937-18-2)

Moderní pojetí inovací a jejich typologií pro praxi - Ludvík Čichovský, Jiří Boháček, Jindřich Urban, PhD. - e-kniha

Moderní pojetí inovací a jejich typologií pro praxi - Ludvík Čichovský, Jiří Boháček, Jindřich Urban, PhD. - e-kniha
Detail

eBook:,Na 194 stranách se dočtete o inovačním a inovativním marketingu a jeho aplikacích v praxi. Dostanete odpověď na otázku, proč jsou v dnešní době inovace nezbytné a jaký zásadní vliv mají na konkurenceschopnost a prosperitu výrobců i poskytovatelů služeb. Kniha je rozdělena do úvodu a 6 odborných kapitol: Inovační potenciál EU-27 v letech 2007 – 2013 Inovace a jejich typologie v moderním pojetí tvorby hodnot Uplatnění inovací v automobilovém průmyslu Případová studie inovací produktů f. Danone Psychologie a etika v inovačním procesu Vývoj EU z hlediska konkurenceschopnosti a potenciálu inovací Znalosti si doplní především: Manažeři firem Pracovníci prodejních a marketingových oddělení Pracovníci konstrukčních a vývojových oddělení Pracovníci reklamních, mediálních, PR a komunikačních agentur Studenti marketingových a ekonomických směrů Případně ostatní, pro které je podpora prodeje profesní nutností, nebo jen zajímavým oborem. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Moderní pojetí inovací a jejich typologií pro praxi - Ludvík Čichovský, Jiří Boháček, Jindřich Urban, PhD. - e-kniha

Historicko-sociologické reflexe - Karel Černý , Jiří Šubrt - Šubrt Jiří

Historicko-sociologické reflexe - Karel Černý , Jiří Šubrt - Šubrt Jiří
Detail

Kniha, která vychází k životnímu jubileu sociologa Jiřího Šubrta, představuje odbornou práci tohoto autora v její mnohotvárné šíři a specifických podobách. Na stránkách publikace dostávají prostor články příležitostné povahy, vzpomínky, recenze, rozsáhlé přehledové stati i krátké texty publikované v různých dobách a souvislostech. Kniha je formálně rozčleněna do třech částí: první obsahuje příspěvky k dějinám sociologie; druhá představuje autora jako osobnost, která se během posledních desetiletí aktivně zapojovala do organizování odborných diskusí na nejrůznějších úrovních; třetí část zahrnuje texty, které reprezentují obor historické sociologie. (patro.cz)

Podobné produkty ako Historicko-sociologické reflexe - Karel Černý , Jiří Šubrt - Šubrt Jiří

Blumfeldt Bearsdon Jídelní stůl | moderní podkrovní stůl s povrchem z překližky | 180 x 90 cm | teakový vzhled | do kuchyně a jídelny | splňuje evropské normy

Blumfeldt Bearsdon Jídelní stůl | moderní podkrovní stůl s povrchem z překližky | 180 x 90 cm | teakový vzhled | do kuchyně a jídelny | splňuje evropské normy
Detail

Jídelní stůl blumfeldt Bearsdon s moderním designem harmonicky zapadá do industriálních nebo minimalistických konceptů místností a dodává jídelnímu prostoru moderní nádech. Tento jídelní stůl splňuje přísné evropské normy. Při výrobě byly použity pouze vysoce kvalitní materiály z kontrolovaných zdrojů. Takto se ekologické povědomí dostává do vaší domácnosti. Výroba podporuje také místní výrobce. Překližková deska stolu je velmi odolná a vhodná pro každodenní použití. Je odolný vůči změně barvy, teplu, poškrábání a nárazům a nabízí trvanlivý a odolný povrch. Vzhled teakového dřeva dodává jídelně mimořádně útulnou atmosféru. Jídelní stůl blumfeldt Bearsdon je ideální volbou pro společenské večery a stylové stolování - naše nabídka zahrnuje také odpovídající židle. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Blumfeldt Bearsdon Jídelní stůl | moderní podkrovní stůl s povrchem z překližky | 180 x 90 cm | teakový vzhled | do kuchyně a jídelny | splňuje evropské normy
Moderní kuchyně ve společném stravování (978-80-86351-06-3), Moderní kuchyně (80-247-0638-5), LARRIN NANO čistič kuchyně ve spreji 500 ml (8595000914171), Moderní personalistika ve službách (978-80-7357-947-0), Tomáš Černý: Jiří Anderle v Pavlíkově - CD (CR0955-2), Tao zdravého stravování (978-80-904-7752-0), Zlatá pravidla stravování (978-80-8100-042-3), Myslivecká kuchyně staročeská (), Playmobil Kuchyně (4008789092694), Důvěrnosti z kuchyně (), kuchyně z polska, kika nábytek kuchyně, Jiří Suchý: Osudy, jiří březina nalezení, Playmobil Rodinná kuchyně (4008789702067), Galerie slávy - Jiří Krampol, S pozdravem Jiří Sovák (), Jiří Anderle v Pavlíkově (), Galerie slávy - Jiří Adamec, Angličtina pro provoz hotelů a společného stravování (80-85937-18-2), IRON kuchyně 500 ml (8595009212360), Imaginarium Kuchyně šmik šmik (8428918562632), Anglická kuchyně slečny Elizy (9788025739723), Jiří Černý... na bílém 4: hudební publicistika 1990-1994 (978-80-7492-302-9), jiří žáček básničky o zvířatech, s moderní aplikací , (eurofirany_96032), Rappa Moderní tramvaj (8590687199767), s moderní aplikací, (eurofirany_96033), Moderní krb na biomasu, Stojan na šperky ve tvaru stromu Compactor - černý plast