Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Lahodná drůbež: Vynikající recepty z tradiční české kuchyně (978-80-7669-008-0)
Kniha - česky, brožovaná s přebalem matná Drůbeží maso je velice oblíbené a vyhledávané. Dokonale se snoubí s mnoha přísadami, od pálivých a voňavých koření až po lahodný a jemný med či smetanu. V naší nové kuchařce objevíte recepty, podle nichž připravíte rychlou teplou večeři i slavnostní oběd. Najdete v ní inspiraci na celou řadu nápaditých a přitom jednoduchých pokrmů připravených z běžně dostupných surovin, kde hlavní roli hraje "obyčejné" kuře, ale i recepty na skutečné gurmánské lahůdky z kachního či husího masa. Kuchařka je plná rychlých jídel pro každý den, ale i slavnostních pečínek, masových rolád a exotických lahůdek. Nechybí ani recepty na chutné přílohy a paštiky a praktické rady a tipy, které oceníte nejen při samotné přípravě jídla, ale i při výběru surovin.
Podívejte se také kucharka ze svatojanu zdravi z kuchyne
Křížovky s recepty 5/2023 - Zlatá jídla české kuchyně
Křížovky s recepty na zlatá jídla české kuchyně.
Podívejte se také bylinky ceske zahradky
Lahodná drůbež
Drůbeží maso je velice oblíbené a vyhledávané. Dokonale se snoubí s mnoha přísadami, od pálivých a voňavých koření až po lahodný a jemný med či smetanu. V naší nové kuchařce objevíte recepty, podle nichž připravíte rychlou teplou večeři i slavnostní oběd. Najdete v ní inspiraci na celou řadu nápaditých a přitom jednoduchých pokrmů připravených z běžně dostupných surovin, kde hlavní roli hraje „obyčejné“ kuře, ale i recepty na skutečné gurmánské lahůdky z kachního či husího masa. Kuchařka je plná rychlých jídel pro každý den, ale i slavnostních pečínek, masových rolád a exotických lahůdek. Nechybí ani recepty na chutné přílohy a paštiky a praktické rady a tipy, které oceníte nejen při samotné přípravě jídla, ale i při výběru surovin.
Podívejte se také ceske lidove pisnicky
Podívejte se také
- vyber z ceske poezie 978 80 253 2410 3
- 103 osobnosti ceske fotografie
- larrin cistic kuchyne 500ml
- kuchynske nacini do kuchyne
- savo kuchyne sprej 500ml
- Recepty z bylinek (978-80-204-4433-2)
- stare povesti ceske 978 80 87209 67 7
- recepty remoska
- pečenka recepty
- sogo recepty
- tmel pattex koupelny a kuchyne transparentni 50 ml 4015000432283
- Sladké recepty Němců z Jizerských hor (978-80-908039-1-6)
- Bylinkový receptár: Recepty z liečivých rastlín (978-80-89637-72-0)
- Varenie a rawenie: Vegánske, raw, bez laktózy, lepku a rafinovaného cukru z našej kuchyne (978-80-8142-576-9)
- Naše domácí recepty a návody z kopečku (978-80-88244-34-9)
- multifunkcni hrnec recepty
- recepty pro diabetiky
- recepty friteza tefal
- dietni redukcni recepty
- zapisnik na recepty
#UPGRADE / Tradiční a modení recepty z české a slovenské kuchyně - Nemčková Kristína
"Milujete tradiční československá jídla a občas v kuchyni rádi experimentujete? Pak je kuchařská kniha #UPGRADE určena právě pro vás!Najdete v ní celkem 91 receptů. Celou polovinu tvoří klasické pokrmy, jako je svíčková na smetaně, koprová omáčka, brynzové halušky, nadýchané buchty nebo buchtičky se šodó. Každý recept má pak svou inovovanou #UPGRADE verzi. Kuchařka je napsaná tak, aby se v ní našel úplný začátečník v kuchyni, ale i zkušený amatérský kuchař, který se nebojí zkoušet moderní techniky ve vaření a pečení.""Ráda o této knize mluvím jako o rodinném projektu. Na jejím vzniku se podílela celá moje rodina, hlavně babička Pavlína, která mi prozradila své léty prověřené recepty i osvědčené babičkovské rady. Já se postarala o inovatívní verze klasických receptů. Každý #UPGRADE recept jsem navíc rozdělila na jednotlivé komponenty, abyste si mohli z jídla vybrat třeba jen jednu část a zkombinovat ji s jiným receptem. Protože přesně tak o receptech uvažuji já. Věřím, že se vám naše kuchařka bude líbit a vaření vás podle ní bude bavit."" říká o svoji knize Kristína Nemčková"
Objev podobné jako #UPGRADE / Tradiční a modení recepty z české a slovenské kuchyně - Nemčková Kristína
Pochoutkový rok 2: 110 tradičních rodinných receptů na vynikající domácí jídla (978-80-7686-006-3)
Kniha - autor Patrik Rozehnal, 160 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá V kuchařce Pochoutkový rok 2 najdete celkem 110 zajímavých rodinných receptů z celé naší země. Rozděleny jsou na slané a sladké. Jde o nejrůznější chuťovky, polévky, masové i těstovinové pokrmy, sladké řezy, kynuté koláče, krémové dezerty a další tradiční české, moravské a slezské speciality. Tyto recepty pocházejí od posluchačů regionálních stanic Českého rozhlasu, kteří se úspěšně účastnili gastronomické soutěže Pochoutkový rok v letech 2020 až 2022. Předpisy na své rodinné kulinární poklady přidali i porotci soutěže, šéfkuchaři Jaroslav Sapík a Pavel Pospíšil a milovnice dobrého jídla herečka Naďa Konvalinková. Vychutnejte si 110 tradičních rodinných receptů na vynikající domácí jídla a poslouchejte každou neděli po 10. hodině Pochoutkový rok na regionálních stanicích Českého rozhlasu. Dobrou chuť!
Objev podobné jako Pochoutkový rok 2: 110 tradičních rodinných receptů na vynikající domácí jídla (978-80-7686-006-3)
Vaříme pro kojence a batolata: 222 nejlepších receptů české kuchyně (978-80-7451-639-9)
Kniha - autor Olga Mengerová, 168 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Kdy a čím začít přikrmovat kojence? Jaká strava prospívá batoleti? Co přijde k chuti dětem v 7. až 9. měsíci, v jednom a dvou letech? Jaké jsou správné dávky jednotlivých živin, zásady přípravy pokrmů či základní požadavky na hygienu a vybavení kuchyně? Odpovědi na tyto otázky spolu s více než dvěma stovkami vyzkoušených receptů usnadní maminkám rozhodování, čím ve správný čas nasytit nejmladšího člena rodiny. Kuchařská kniha zkušené specialistky na výživu je rozdělena do dvou základních oddílů věnovaných kojenecké a batolecí stravě. Nabízí návody na mléčné a nemléčné příkrmy z ovoce a zeleniny, kaše z obilovin či s ovocem a pokrmy z brambor, s masem či vejci. Recepty na polévky a hlavní pokrmy z drůbeže, ryb i masa nebo bezmasá sladká i slaná jídla doplňují oddíly věnované přílohám, salátům, moučníkům a slavnostním pokrmům. Najdete v ní také základní pravidla pro sestavení zdravého,...
Objev podobné jako Vaříme pro kojence a batolata: 222 nejlepších receptů české kuchyně (978-80-7451-639-9)
Uvařeno v Indii: Tradiční rodinné recepty indické kuchyně (978-80-264-4428-2)
Kniha - autor Meera Sodha, 312 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Opravdová indická kuchyně je čerstvá, jednoduchá a až po okraj naplněná chutí. V této knize najdete více než 130 lahodných receptů: od horkých čapátí přes street food, voňavé kari omáčky, barevné přílohy až po lahodné dezerty. UVAŘENO V INDII je zásadní knihou pro všechny, kteří to s indickou kuchyní myslí opravdu vážně a chtějí poznat všechny její podoby. A k tomu si všechny pokrmy jednoduše připravit doma.
Objev podobné jako Uvařeno v Indii: Tradiční rodinné recepty indické kuchyně (978-80-264-4428-2)
Kniha To nejlepší z drůbeže: 400 tradičních i moderních receptů (978-80-7360-815-6)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 192 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky receptů na polévky, hlavní pokrmy, saláty i chutné svačiny připravené z obvyklých i neobvyklých druhů drůbeže. Na kuřata, slepice, kohouty, kachny, husy jsme zvyklí, ale což takhle dopřát si pečenou perličku, kapouna na víně nebo holuba ve smetanové omáčce?
Objev podobné jako Kniha To nejlepší z drůbeže: 400 tradičních i moderních receptů (978-80-7360-815-6)
Poklady klasické české kuchyně - Roman Vaněk, Jana Vaňková
Bylo 3. listopadu 2011 a na pultech knihkupectví se objevila první publikace našeho vydavatelství, první vydání kuchařky Poklady klasické české kuchyně aneb jak to ta babička tenkrát vařila. Všech 6 000 kusů bylo do Vánoc téměř vyprodáno. S dojetím, hrdostí a pokorou uvádíme, že naše kniha klasických domácích receptů již nalezla své místo na poličkách více než 200 000 domácností všech kontinentů. Tímto novým vydáním, které jsme až na pár drobností záměrně neupravovali, vycházíme vstříc všem, kterým ve sbírce „bílé řady Vaňkových kuchařek“ chybí ta první – Poklady klasické české kuchyně.
Objev podobné jako Poklady klasické české kuchyně - Roman Vaněk, Jana Vaňková
Poklady klasické české kuchyně (978-80-87737-60-6)
Kniha - autor Roman Vaněk; Jana Vaňková, 192 stran, česky, pevná bez přebalu matná Roman Vaněk, autor mnoha kuchařských bestsellerů, opět vydává Poklady klasické české kuchyně. Tato legendární kniha receptů naší domácí kuchyně se v roce 2011 stala první kuchařkou respektované sběratelské kolekce "bílé řady Vaňkových kuchařek”.
Objev podobné jako Poklady klasické české kuchyně (978-80-87737-60-6)
Poklady klasické české kuchyně (978-80-87737-67-5)
Kniha - autor Roman Vaněk; Jana Vaňková, 192 stran, česky, pevná bez přebalu matná Bylo 3. listopadu 2011 a na pultech knihkupectví se objevila první publikace našeho vydavatelství, první vydání kuchařky Poklady klasické české kuchyně aneb jak to ta babička tenkrát vařila. Všech 6 000 kusů bylo do Vánoc téměř vyprodáno. S dojetím, hrdostí a pokorou uvádíme, že naše kniha klasických domácích receptů již nalezla své místo na poličkách více než 200 000 domácností všech kontinentů. Tímto novým vydáním, které jsme až na pár drobností záměrně neupravovali, vycházíme vstříc všem, kterým ve sbírce „bílé řady Vaňkových kuchařek“ chybí ta první – Poklady klasické české kuchyně.
Objev podobné jako Poklady klasické české kuchyně (978-80-87737-67-5)
Křížovky do kuchyně - tradiční moučníky
Jedna křížovka denně pomůže udržet mozek ve formě, procvičí paměť a posílí logické myšlení. A pokud vám při tom vyhládne, po vyluštění tajenky můžete vyzkoušet některý ze skvělých a především jednoduchých receptů.
Objev podobné jako Křížovky do kuchyně - tradiční moučníky
Česká kuchařka: To nejlepší z české kuchyně (978-80-7567-028-1)
Kniha - 246 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Česká kotlina je plná krásných míst, ať už je hledáme v přírodě, nebo to jsou historické památky. Kromě nich však je naše země spojená s kulinářským uměním. Češi rádi vaří i ochutnávají. Vydejme se společně na cestu plnou dobrého jídla. Kuchařka vás provede celou republikou a ukáže, jaké speciality nabízejí různé kraje. Nechybí ani recepty. Všechna báječná jídla můžete rovnou vyzkoušet. Dobrou chuť!
Objev podobné jako Česká kuchařka: To nejlepší z české kuchyně (978-80-7567-028-1)
Chvála české kuchyně: tradice, jídlo, stolování, osobnosti (978-80-904757-1-7)
Kniha - autor Jarmila Schreiberová; Hugo Schreiber; Yvetta Dörflová, 482 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie. Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům. V pěti kapitolách zachycuje tradiční český rok; principy vaření; vývoj potravin; oborové kuchyně i proměny stylu vaření; obsluhy a stolování. Jsou zde klíčové osobnosti české kuchyně od Bavora Rodovského z Hustiřan, M. D. Rettigové, Anuše Kejřové, Marie Sandtnerové až po rybího krále Jindřicha Vaňhu a soudobé nositele Michelinských hvězd. Kapitoly obohacují literární ukázky z děl českých spisovatelů. Významnou součásti knihy je obrazová a fotografická dokumentace.
Objev podobné jako Chvála české kuchyně: tradice, jídlo, stolování, osobnosti (978-80-904757-1-7)
Chvála české kuchyně - bible české gastronomie - Hugo Schreiber, Yvetta Dörflová, Jarmila Schreiberová
Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie. Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům. V pěti kapitolách zachycuje tradiční český rok; principy vaření; vývoj potravin; oborové kuchyně i proměny stylu vaření; obsluhy a stolování. Jsou zde klíčové osobnosti české kuchyně od Bavora Rodovského z Hustiřan, M. D. Rettigové, Anuše Kejřové, Marie Sandtnerové až po rybího krále Jindřicha Vaňhu a soudobé nositele Michelinských hvězd. Kapitoly obohacují literární ukázky z děl českých spisovatelů. Významnou součásti knihy je obrazová a fotografická dokumentace.
Objev podobné jako Chvála české kuchyně - bible české gastronomie - Hugo Schreiber, Yvetta Dörflová, Jarmila Schreiberová
Tradiční česká kuchyně (rusky) - Viktor Faktor
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z české historie i současnosti! Nejsou opomenuty ani názory některých známých osob, které v minulosti navštívili Čechy – jak jim chutnala česká kuchyně a jak pohlíželi na české gastronomické zvyklosti!
Objev podobné jako Tradiční česká kuchyně (rusky) - Viktor Faktor
Italská kuchyně - nejoblíbenější recepty
Proč je italská kuchyně tak oblíbená? Snad proto, že díky pár surovinám a snadnému postupu dokážeme rychle připravit chutný pokrm. Kromě toho je považována za obzvláště zdravou. Podstatné je používat kvalitní suroviny, zdůraznit a podtrhnout jejich chuť, ale nepozměnit ji. Ostatně – Itálie, to nejsou jen těstoviny a pizza: V této kuchařce najdete recepty na nejoblíbenější klasické pokrmy zvučných názvů: caprese, melanzane alla parmigiana, špagety carbonara, piccata alla milanese, saltimbocca, vitello tonnato, pannacotta nebo tiramisu a mnohé další.
Objev podobné jako Italská kuchyně - nejoblíbenější recepty
Washoku - Umění tradiční japonské kuchyně - Hirohiko Shoda
Termínem washoku označujeme japonské jídlo a obecně japonskou kulturu stravování, včetně sociálních a duchovních aspektů spojených s uměním servírování, konceptem respektu k pokrmu, společenskosti a pohostinnosti a s pravidly týkajícími se etikety a životního stylu. O tom všem si přečtete v této knize. Ale především zde najdete desítky skvělých receptů.
Objev podobné jako Washoku - Umění tradiční japonské kuchyně - Hirohiko Shoda
Křížovky do kuchyně - domácí recepty
Jedna křížovka denně pomůže udržet mozek ve formě, procvičí paměť a posílí logické myšlení. A pokud vám při tom vyhládne, po vyluštění tajenky můžete vyzkoušet některý ze skvělých a především jednoduchých receptů.
Objev podobné jako Křížovky do kuchyně - domácí recepty
Křížovky do kuchyně - Chalupářské recepty
Jedna křížovka denně pomůže udržet mozek ve formě, procvičí paměť a posílí logické myšlení. A pokud vám při tom vyhládne, po vyluštění tajenky můžete vyzkoušet některý ze skvělých a především jednoduchých receptů.
Objev podobné jako Křížovky do kuchyně - Chalupářské recepty
Křížovky do kuchyně - babiččiny recepty
Jedna křížovka denně pomůže udržet mozek ve formě, procvičí paměť a posílí logické myšlení. A pokud vám při tom vyhládne, po vyluštění tajenky můžete vyzkoušet některý ze skvělých a především jednoduchých receptů.
Objev podobné jako Křížovky do kuchyně - babiččiny recepty
Tradiční čínská medicína - Rady a recepty - Wang Lihua
Rady a recepty tradiční čínské lidové medicíny přinášejí výjimečnou sbírku lidových receptů z nejproslulejší léčitelské tradice světa.
Objev podobné jako Tradiční čínská medicína - Rady a recepty - Wang Lihua
Cocina tradicional checa / Tradiční česká kuchyně (španělsky) - Viktor Faktor
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z české historie i současnosti! Nejsou opomenuty ani názory některých známých osob, které v minulosti navštívili Čechy – jak jim chutnala česká kuchyně a jak pohlíželi na české gastronomické zvyklosti!Sírvase utilizar este libro de cocina para preparar los platos típicos checos muy antiguos que gracias a su popularidad se han conservado hasta el día de hoy. Platos para cada día y para los días de fiesta (la Pascua, la Navidad), platos especiales para banquetes de boda u otras fiestas familiares.Las recetas llevan los nombres tradicionales checos, incluyen curiosidades culinarias de la historia y la actualidad checa. No debemos olvidar las opiniones de algunas personalidades famosas que visitaron Bohemia en el pasado – acerca de la cocina checa y de las costumbres gastronómicas checas.El autor del libro – Viktor Faktor – es conocedor de la cocina checa e internacional. Publicó una decena de libros de cocina. Es escritor, viajero y traductor de la literatura histórica y filosófica.Las ilustraciones de Jiří Votruba proporcionan humor y relajamiento. Este artista plástico checo es muy popular y Los visitantes extranjeros en la República Checa pueden ver sus obras prácticamente „en cada esquina.“Las fotografías de los platos en este libro fueron elaboradas y disenados por especialistas checos de primera categoría – el fotógrafo Karel Poláček y la disenadora Blanka Poláčková.El libro ha sido recomendado por la Asociación de cocineros y dulceros de la República Checa.
Objev podobné jako Cocina tradicional checa / Tradiční česká kuchyně (španělsky) - Viktor Faktor
Traditionelle tschechische Küche / Tradiční česká kuchyně (německy) - Viktor Faktor
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z české historie i současnosti! Nejsou opomenuty ani názory některých známých osob, které v minulosti navštívili Čechy – jak jim chutnala česká kuchyně a jak pohlíželi na české gastronomické zvyklosti!Kochen Sie gemäß diesem Buch voller Rezepte von typischen tschechischen Speisen, die von ihrer Herkunft her tief in die Vergangenheit zurückreichen. Doch sie wurden so beliebt, dass sie bis heute zubereitet werden. Alltägliche Speisen und auch solche, die an Feiertagen zubereitet werden, wie etwa Ostern und Weihnachten oder zum Anlass von Hochzeitsmahlen und weiteren Familienfeiern.Die Rezepte führen die ursprüngliche tschechische Bezeichnung auf und werden mit kulinarischen Anekdoten aus der tschechischen Geschichte und der Gegenwart aufgepeppt! Es wurden auch nicht Ansichten von einigen bekannten Personen außer Acht gelassen, die in der Vergangenheit die böhmischen Länder besuchten – wie ihnen die tschechische Küche schmeckte und welchen Eindruck die tschechischen gastronomischen Bräuche bei ihnen hinterließen!Der Autor des Buches – Viktor Faktor – ist ein Kenner der tschechischen und auch der internationalen Küche, hat ein Dutzend Kochbücher herausgegeben und ist zugleich Schriftsteller, Forschungsreisender und Übersetzer von historischer und philosophischer Literatur.Einen humorvollen Touch und eine angenehme Auflockerung verleihen dem Buch die Illustrationen von Jiří Votruba – einem populären tschechischen bildenden Künstlers, dessen Arbeit besonders ausländische Besucher der Tschechischen Republik wohl „auf Schritt und Tritt" begegnen.Die Speisen in diesem Buch haben führende tschechische Spezialisten fotografiert und arrangiert – der Fotograf Karel Poláček und die Food Stylistin Blanka Poláčková.Das Buch empfiehlt der Koch- und Konditorenverband der Tschechischen Republik.
Objev podobné jako Traditionelle tschechische Küche / Tradiční česká kuchyně (německy) - Viktor Faktor
Cuisine tcheque traditionnelle / Tradiční česká kuchyně (francouzsky) - Viktor Faktor
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav.Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z české historie i současnosti! Nejsou opomenuty ani názory některých známých osob, které v minulosti navštívili Čechy – jak jim chutnala česká kuchyně a jak pohlíželi na české gastronomické zvyklosti!Mijotez des plats selon ce livre abondant de recettes tcheques typiques, dont l'origine remonte a un passé lointain mais dont le succes est resté intact jusqu’a aujourd'hui. Vous y trouverez des idées pour tous les jours, mais aussi les mets servis lors des fetes de Noël et de Pâques, ou encore lors de mariages.Chaque plat s'accompagne de son nom d'origine en tcheque, ainsi que d'intéressantes annotations culinaires ayant trait a l’histoire et a l'actualité tcheque ! En outre, vous découvrirez des citations de personnages célebres qui ont visité la Tchéquie : les plats qui les ont régalé et leur vision des habitudes gastronomiques tcheques !Viktor Faktor, auteur du livre, est un spécialiste de la cuisine tcheque et internationale. Il a déja publié une dizaine de livres de cuisine. Il est a la fois écrivain, explorateur, et traducteur de livres historiques et philosophiques.Jiří Votruba, célebre illustrateur tcheque, apporte au livre sa touche d'humour et de fantaisie. Les visiteurs étrangers venus découvrir la République tcheque rencontrent ses oeuvres a quasi « tous les coins de rue ».Le photographe Karel Poláček et la styliste alimentaire Blanka Poláčková, professionnels tcheques en vue, ont photographié et arrangé les plats du livre.Ce livre est recommandé par l’Association des cuisiniers et pâtissiers de la République tcheque.
Objev podobné jako Cuisine tcheque traditionnelle / Tradiční česká kuchyně (francouzsky) - Viktor Faktor
Washoku - Umění tradiční japonské kuchyně - Hirohiko Shoda - e-kniha
eBook: Termínem washoku označujeme japonské jídlo a obecně japonskou kulturu stravování, včetně sociálních a duchovních aspektů spojených s uměním servírování, konceptem respektu k pokrmu, společenskosti a pohostinnosti a s pravidly týkajícími se etikety a životního stylu. O tom všem si přečtete v této knize. Ale především zde najdete desítky skvělých receptů.
Objev podobné jako Washoku - Umění tradiční japonské kuchyně - Hirohiko Shoda - e-kniha
Pochoutky z chaloupky: 100 původních chalupářských receptů na vynikající domácí jídlo (978-80-88286-21-9)
Kniha - autor Patrik Rozehnal, 120 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Jedná se o knižní kuchařku z chalupářského prostředí. Obsahuje 100 receptů na oblíbená jídla. Je to česká klasika obohacená o další nápady a kuchařské tipy. Najdete v ní pomazánky, chuťovky, zavařeniny, řadu polévek, pečených i dušených mas, zeleninových pokrmů a výtečných domácích koláčů, buchet a sladkostí. Je to návrat ke kuchyni našich maminek a babiček. Kuchařka bude návodem pro zajímavé a tradiční vaření z dostupných českých surovin. Recepty budou roztříděny na předkrmy a chuťovky, polévky, masové pokrmy, zeleninová jídla, sladké pokrmy a moučníky a zavařeniny a jídla k pozdější spotřebě. U každého receptu bude fotografie daného pokrmu pořízená v chalupářském prostředí, kompletní seznam surovin a podrobný popis přípravy. Knižní kuchařka je určena pro všechny napříč generacemi, kteří rádio vaří a jedí, a navíc mají vřelý vztah k české kuchyni.
Objev podobné jako Pochoutky z chaloupky: 100 původních chalupářských receptů na vynikající domácí jídlo (978-80-88286-21-9)
Tradiční svátky a recepty ze šumavské vesnice - Lucie Kohoutová
Nová publikace inspirovaná Šumavou je volným pokračováním úspěšné kuchařky Recepty ze šumavské vesnice. Autorka se tentokrát věnuje připomenutí svátků a tradic, spojených s touto malebnou krajinou. Události jsou citlivě provázané s původními recepty, které autorka, jak je jejím zvykem, poctivě vyzkoušela. Kniha je bohatě doplněna barevnými fotografiemi nejen jídel, ale i krás šumavské přírody. A opět nechybí ani příběhy z památných míst, pověry a pranostiky.
Objev podobné jako Tradiční svátky a recepty ze šumavské vesnice - Lucie Kohoutová
Křížovky do kuchyně tradiční moučníky (978-80-7541-331-4)
Kniha - 288 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Jedna křížovka denně pomůže udržet mozek ve formě, procvičí paměť a posílí logické myšlení. A pokud vám při tom vyhládne, po vyluštění tajenky můžete vyzkoušet některý ze skvělých a především jednoduchých receptů.
Objev podobné jako Křížovky do kuchyně tradiční moučníky (978-80-7541-331-4)
La cucina tradizionale ceca / Tradiční česká kuchyně (italsky) - Viktor Faktor
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav.Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z české historie i současnosti! Nejsou opomenuty ani názory některých známých osob, které v minulosti navštívili Čechy – jak jim chutnala česká kuchyně a jak pohlíželi na české gastronomické zvyklosti!Cucinate secondo questo libro pieno di ricette di piatti tipici della Boemia che hanno origine nel passato piu remoto, ma che sono cosi amati da essere preparati ancora oggi. I piatti quotidiani e quelli che si preparano per le feste, come Pasqua e Natale, o in occasione di un banchetto nuziale e altre feste familiari.Alle ricette e stato lasciato il nome originario ceco e sono ravvivate da curiosita culinarie dalla storia ceca e dai nostri tempi! Non vengono dimenticate nemmeno le opinioni di alcuni personaggi famosi che in passato hanno visitato la Boemia – come a loro piaceva la cucina ceca e cosa pensavano delle usanze gastronomiche ceche!L’autore del libro – Viktor Faktor – e un esperto di cucina ceca e internazionale. Ha pubblicato gia una decina di libri di cucina. Allo stesso tempo, e uno scrittore, un viaggiatore e un traduttore di letteratura storica e filosofica.Le illustrazioni, che danno al libro un aspetto umoristico e un simpatico alleggerimento, sono ad opera di Jiří Votruba – un popolare artista ceco il cui lavoro puo essere ammirato quasi „in ogni angolo“ soprattutto dai visitatori stranieri della Repubblica Ceca.I piatti di questo libro sono stati fotografati e preparati da dei specialisti cechi di spicco – il fotografo Karel Poláček e la food stylist Blanka Poláčková.Il libro viene raccomandato dall’associazione dei cuochi e dei pasticceri della Repubblica Ceca.
Objev podobné jako La cucina tradizionale ceca / Tradiční česká kuchyně (italsky) - Viktor Faktor
Traditionelle tschechische Küche / Tradiční česká kuchyně (německy) (Defekt) - Viktor Faktor
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z české historie i současnosti! Nejsou opomenuty ani názory některých známých osob, které v minulosti navštívili Čechy – jak jim chutnala česká kuchyně a jak pohlíželi na české gastronomické zvyklosti!Kochen Sie gemäß diesem Buch voller Rezepte von typischen tschechischen Speisen, die von ihrer Herkunft her tief in die Vergangenheit zurückreichen. Doch sie wurden so beliebt, dass sie bis heute zubereitet werden. Alltägliche Speisen und auch solche, die an Feiertagen zubereitet werden, wie etwa Ostern und Weihnachten oder zum Anlass von Hochzeitsmahlen und weiteren Familienfeiern.Die Rezepte führen die ursprüngliche tschechische Bezeichnung auf und werden mit kulinarischen Anekdoten aus der tschechischen Geschichte und der Gegenwart aufgepeppt! Es wurden auch nicht Ansichten von einigen bekannten Personen außer Acht gelassen, die in der Vergangenheit die böhmischen Länder besuchten – wie ihnen die tschechische Küche schmeckte und welchen Eindruck die tschechischen gastronomischen Bräuche bei ihnen hinterließen!Der Autor des Buches – Viktor Faktor – ist ein Kenner der tschechischen und auch der internationalen Küche, hat ein Dutzend Kochbücher herausgegeben und ist zugleich Schriftsteller, Forschungsreisender und Übersetzer von historischer und philosophischer Literatur.Einen humorvollen Touch und eine angenehme Auflockerung verleihen dem Buch die Illustrationen von Jiří Votruba – einem populären tschechischen bildenden Künstlers, dessen Arbeit besonders ausländische Besucher der Tschechischen Republik wohl „auf Schritt und Tritt" begegnen.Die Speisen in diesem Buch haben führende tschechische Spezialisten fotografiert und arrangiert – der Fotograf Karel Poláček und die Food Stylistin Blanka Poláčková.Das Buch empfiehlt der Koch- und Konditorenverband der Tschechischen Republik.
Objev podobné jako Traditionelle tschechische Küche / Tradiční česká kuchyně (německy) (Defekt) - Viktor Faktor
Tradiční čínská medicína: rady a recepty (80-7336-395-X)
Kniha - autor Lihua Wang, 256 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Pokladnice čínské lidové medicíny – více jak 1 000 účinných receptů a informací pro řešení každodenních zdravotních problémů.Rady a recepty tradiční čínské medicíny přinášejí výjimečnou sbírku lidových receptů z nejproslulejší léčitelské tradice světa. Pacienti, kteří se k těmto prostředkům prověřeným staletími obracejí, bývají nezřídka překvapeni, jak rychle se lze zbavit problémů, které je trápí týdny či měsíce!Napadlo by vás například, že před chřipkou vás ochrání cucání slané olivy? Že krvácení z nosu lze rychle zastavit zaháknutím ukazováčků? Že svědění vás zbaví přiložený plátek obyčejného jablka? Že vysoký krevní tlak se dá léčit vařeným banánem či arašídy s octem? Nebo že na namožený sval je nejlépe přiložit syrové maso? Tyto metody jsou jen zlomkem z toho, co během 30 let praxe v nejzapadlejších čínských provinciích sesbírala lékařka Lihua Wang. V její knize naleznete stovky masážních...
Objev podobné jako Tradiční čínská medicína: rady a recepty (80-7336-395-X)
Vánoční kuchařka - tradiční i nevšední recepty (978-80-875-1774-1)
Elektronická kniha - autor Pavel Klein, 110 stran Tato jedinečná kuchařka nabízí mnoho desítek tradičních i nevšedních receptů, jak si obohatit vánoční pohodu výborným kulinářským zážitkem. Čtenáři zde naleznou nejen návody na výrobu cukroví a moučníků, ale i recepty na nápoje, saláty, nádivky, tradiční česká jídla a celou řadu dalších. Kuchařka samozřejmě najde uplatnění nejen v čase Vánoc, ale při vaření po celý rok. Kuchařka vychází pouze ve formě elektronické knihy. Detaily knihy: Autor: Pavel Klein Rok vydání: 0 ISBN: 978-80-875-1774-1 Počet stran: 110
Objev podobné jako Vánoční kuchařka - tradiční i nevšední recepty (978-80-875-1774-1)
Tradiční svátky a recepty ze šumavské vesnice (978-80-7322-203-1)
Kniha - autor Lucie Kohoutová, 208 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Nová publikace inspirovaná Šumavou je volným pokračováním úspěšné kuchařky Recepty ze šumavské vesnice. Autorka se tentokrát věnuje připomenutí svátků a tradic, spojených s touto malebnou krajinou. Události jsou citlivě provázané s původními recepty, které autorka, jak je jejím zvykem, poctivě vyzkoušela. Kniha je bohatě doplněna barevnými fotografiemi nejen jídel, ale i krás šumavské přírody. A opět nechybí ani příběhy z památných míst, pověry a pranostiky.
Objev podobné jako Tradiční svátky a recepty ze šumavské vesnice (978-80-7322-203-1)
Křížovky do kuchyně babiččiny recepty (978-80-7541-193-8)
Kniha - 288 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Jedna křížovka denně pomůže udržet mozek ve formě, procvičí paměť a posílí logické myšlení. A pokud vám při tom vyhládne, po vyluštění tajenky můžete vyzkoušet některý ze skvělých a především jednoduchých receptů.
Objev podobné jako Křížovky do kuchyně babiččiny recepty (978-80-7541-193-8)
Mexická kuchyně podle starých receptů - May E. Southworthová - e-kniha
eBook: Tato mexická kuchařka nabízí sesbírané prastaré i “novější“ 116 let staré recepty – jednoduše, zdravě, ostře, a pokud nemáte rádi ostré – tak chilli papričky, i když jde o žhavý zdroj zdraví nebo chilli prášek vynecháte a i tak si pochutnáte na skvělých polévkách, rybě, masu, slepici, zelenině, masových knedlíčkách, dezertech a dalších chutných pokrmech. Kniha je doplněna 50 fakty o mexickém jídle, které možná některé neznáte. Nechybí rajčatová dieta, kdy zhubnete 10 kg za 7 dní. V roce 2010 byla mexická kuchyně zapsána na Seznam nehmotného kulturního dědictví UNESCO. Byla to docela velká událost, protože je jednou z osmi kuchyní uvedených na tomto elitním seznamu.
Objev podobné jako Mexická kuchyně podle starých receptů - May E. Southworthová - e-kniha
Léčivá čínská kuchyně - 300 receptů pro - Zhao Zhuo, George Ellis
Obsáhlý průvodce čínským uměním léčby jídlem. V Číně neexistuje hranice mezi jídlem a lékem - podle Číňanů většina onemocnění může být léčena správně zvoleným jídlem a zdravá vyvážená strava je klíčem k dlouhému a zdravému životu.
Objev podobné jako Léčivá čínská kuchyně - 300 receptů pro - Zhao Zhuo, George Ellis
Mexická kuchyně podle starých receptů (999-00-035-5526-7)
Elektronická kniha - autor May E. Southworthová, 135 stran, česky Tato mexická kuchařka nabízí sesbírané prastaré i “novější“ 116 let staré recepty – jednoduše, zdravě, ostře, a pokud nemáte rádi ostré – tak chilli papričky, i když jde o žhavý zdroj zdraví nebo chilli prášek vynecháte a i tak si pochutnáte na skvělých polévkách, rybě, masu, slepici, zelenině, masových knedlíčkách, dezertech a dalších chutných pokrmech. Kniha je doplněna 50 fakty o mexickém jídle, které možná některé neznáte. Nechybí rajčatová dieta, kdy zhubnete 10 kg za 7 dní. V roce 2010 byla mexická kuchyně zapsána na Seznam nehmotného kulturního dědictví UNESCO. Byla to docela velká událost, protože je jednou z osmi kuchyní uvedených na tomto elitním seznamu.
Objev podobné jako Mexická kuchyně podle starých receptů (999-00-035-5526-7)
Recepty sestry Vojtěchy - To nejlepší z nepomucenské kuchyně - Vojtěcha Fialová
To nejlepší z nepomucenské kuchyněSestra boromejka Vojtěcha Fialová se s námi na stránkách své kuchařky dělí o tajemství italské, ale i české kuchyně. Poctivě, a přitom bez přehnaných nároků pomáhá ostříleným i méně zkušeným kuchařům a kuchařkám uvařit poctivá jídla. Jak sama píše, „nejsou to jen recepty, je v tom i příběh nepomucenské kuchyně, kde víc než dvacet let vařím. Vše, co tu stojí, bylo v koleji uvařeno.“V kuchařce najdeme recepty na chutné předkrmy i zeleninové polévky, sedm receptů na italskou pastu a tři na italské risotto. Objevíme kouzlo lasagní i vybrané italské úpravy kuřecího masa. Poznáme rozmanitost a jednoduchost studených omáček, stejně jako vařené zeleniny. A co by byla italská kuchyně bez pizzy, focaccie, pannacotty, tiramisu nebo lahodných italských nápojů? Aby ale nebylo italské kuchyně příliš, najdeme tu i několik receptů na klasická česká jídla, na oblíbené pečivo a chléb. Mnohé recepty si sestra Vojtěcha přinesla z domova.
Objev podobné jako Recepty sestry Vojtěchy - To nejlepší z nepomucenské kuchyně - Vojtěcha Fialová
Lehká kuchyně - Vyladěné recepty pro zdraví a energii (Edice Apetit)
Tahle kuchařka je určena všem, kdo chtějí odlehčit jídelníček a jíst zdravěji, aniž by při tom rezignovali na skvělou chuť. Nabízíme v ní přes 100 receptů, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit, a osvědčené tipy, jak vařit více zeleniny a luštěnin i jak na talíř dostat nové či neotřelé suroviny. V knize najdete nejrůznější snídaňové kaše, svačiny, které vám dodají energii, vyvážená hlavní jídla s masem i bez, nápady na obědy s sebou, superzdravé přílohy a nezapomněli jsme ani na sladkosti s minimem tuku a přidaného cukru. S námi budete žít líp a cítit se brzy fit!
Objev podobné jako Lehká kuchyně - Vyladěné recepty pro zdraví a energii (Edice Apetit)
Jíme zdravě s Fitrecepty II. - 120 snadných a netradičních receptů pro každý den
3 měsíce po vydání první kuchařky jsme se s vervou pustili do přípravy 2. dílu. Když jsme totiž četli všechny vaše nadšené ohlasy a výzvy, ať určitě připravíme pokračování, nechtěli jsme čekat. Takže už je tu, ještě vonící novotou a s krásnou obálkou, kterou jste nám pomohli vybrat. V čem je podobná a v čem se liší od 1. dílu?I tentokrát jsme recepty vymýšleli tak, aby byly zdravé a jednoduché na přípravu. Zachovali jsme seznam alternativ, informace o časové náročnosti i nutriční hodnotě, které jste si chválili. Těšte se na větší rozmanitost ingrediencí a postupů. I když jsme byli trošku odvážnější, pořád jsme dbali na to, aby byly suroviny dobře dostupné a postupy zvládl každý. Jestli jste se s námi provařili prvním dílem, bude to pro vás úplná hračka! Členění kategorií je hodně podobné. Najdete tu opět Snídaně a svačiny, Polévky, Obědy a večeře, Pomazánky a nově Zdravé mlsání, Nápoje a saláty – a taky Vánoční laskominy. Vyslyšeli jsme vaše přání a přidali jsme víc slaných snídaní a dobrot a také víc receptů s masem. Všechna jídla, která uvidíte na obrázcích, jsme přitom připravovali a fotili v normální kuchyni s běžným vybavením. A když jsme to zvládli my, zvládnete to taky! :) Tak co, budete s námi dál jíst zdravě?
Objev podobné jako Jíme zdravě s Fitrecepty II. - 120 snadných a netradičních receptů pro každý den
Ruský Herbář: Tradiční ruské léčebné prostředky, recepty pro zdraví (80-7336-166-3)
Kniha - autor Igor Vilevich Zevin, 260 stran, česky, brožovaná bez přebalu matná Rusko je země požehnaná výjimečně rozmanitým klimatem, krajinou a flórou, kde se vytvářela bohatá lidová tradice léčení bylinami, která patří k vůbec nejpropracovanějším na světě. Například již sedm staletí před objevením penicilinu ruští lékaři úspěšně léčili infikované rány speciální plísní.
Objev podobné jako Ruský Herbář: Tradiční ruské léčebné prostředky, recepty pro zdraví (80-7336-166-3)
Sezónní ovoce v naší kuchyni: 138 receptů (80-86540-19-7)
Kniha - autor Lenka Mahelová; Jiří Poláček, 118 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá
Objev podobné jako Sezónní ovoce v naší kuchyni: 138 receptů (80-86540-19-7)
Pohanka ve mlýně a v kuchyni: 151 receptů (80-238-5383-X)
Kniha - autor Zdeněk Šmajstrla; Petr Adámek; Josef Gajdušek, 110 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá „Pohanka je multivitamin, který nám dává příroda!“ Publikace seznamuje čtenáře s historií mlynářů z rodu Šmajstrlů z Kopané ve Frenštátě pod Radhoštěm, kteří melou pohanku již po čtyři generace, přináší informace o vlastnostech pohanky a jejího významu pro zdravou výživu a 151 zajímavých a chutných receptů na polévky, pomazánky, pečivo, moučníky i cukroví z pohanky.
Objev podobné jako Pohanka ve mlýně a v kuchyni: 151 receptů (80-238-5383-X)
Valašská kuchařka: + pohankové recepty pro vaši kuchyni (978-80-905472-2-3)
Kniha - autor Jaroslav Vašák, 144 stran, česky, pevná s přebalem lesklá V knize Valašská kuchařka, s podtitulem Recepty s pohankou ke zdraví, shromáždil autor více než 80 kuchařských publikací, mistr kuchař Jaroslav Vašák, historické i současné recepty z Valašska. Seřazeny jsou podle typu pokrmů, od polévek přes různé druhy masa, bezmasé pokrmy až po moučníky a nápoje. Obsáhlou kapitolu věnuje autor pokrmům z pohanky, vyhledávané především kvůli příznivým účinkům, které má na lidské zdraví. Pohanka představuje hlavní alternativu pro pacienty, kteří dodržují bezlepkovou dietu a ze svého jídelníčku museli vyloučit pšeničnou, žitnou, ječmennou i ovesnou mouku.
Objev podobné jako Valašská kuchařka: + pohankové recepty pro vaši kuchyni (978-80-905472-2-3)
Afrodiziaká v slovenskej kuchyni: Recepty pre zamilovaných (978-80-8142-964-4)
Kniha - autor Katarína Nádaská, 192 stran, slovensky, pevná bez přebalu lesklá Ako prežívame zaľúbenosť? Milujeme srdcom alebo na-ozaj ide láska cez žalúdok? Znamená pre nás láska aj dobré jedlo, keď ho doma pripravíme pre svojho milého či milú? Prečo sa súčasťou jedál oddávna stali afrodiziaká? Na tieto otázky nájdete odpovede v knihe, ktorú držíte v ruke. Ponúkame vám niekoľko desiatok receptov, ktoré napísali zaľúbenci na Slovensku pre vyvolených svojho srdca. Naozaj ide o jednoduché, pritom chutné a na lásku účinné recepty. Aj keby mal niekto obe ruky ľavé, v stave zaľúbenosti vykúzli podľa nich famózny pokrm, na ktorý jeho partner či partnerka nikdy nezabudne.
Objev podobné jako Afrodiziaká v slovenskej kuchyni: Recepty pre zamilovaných (978-80-8142-964-4)
Gizka a Peter spolu v kuchyni: Retro recepty známej svokry a moderné recepty obľúbeného šéfkuchára (978-80-573-0266-7)
Kniha - autor Gizka Oňová; Peter Varga, 120 stran, slovensky, pevná bez přebalu lesklá Priaznivcov dobrého a kvalitného jedla je veľa a stále pribúdajú. Domáce varenie je totiž najlepší spôsob stravovania tak z finančného, ako aj zo zdravotného hľadiska. Spoločné varenie bolo pre nás oboch veľmi zábavné a zároveň inšpiratívne. Ak naše recepty oslovia mladú aj staršiu generáciu, splnil sa náš zámer: spájať rôzne generácie v jednej kuchyni.
Objev podobné jako Gizka a Peter spolu v kuchyni: Retro recepty známej svokry a moderné recepty obľúbeného šéfkuchára (978-80-573-0266-7)
Maminčiny recepty 2: Druhá porce receptů z mé domácí kuchyně, které připravuji pro své nejbližší (978-80-7322-240-6)
Kniha - autor Andrea Paskerová, 216 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Dlouho si autorčini příznivci říkali či psali o pokračování. No… co kuchaře/ku může potěšit víc, než když slyší „prosím, přidat," říká autorka a zveřejňuje další porci svých osvědčených receptů.
Objev podobné jako Maminčiny recepty 2: Druhá porce receptů z mé domácí kuchyně, které připravuji pro své nejbližší (978-80-7322-240-6)
Lehká kuchyně: Vyladěné recepty pro zdraví a energii (978-80-87575-84-0)
Kniha - 244 stran, česky, pevná bez přebalu matná Tahle kuchařka je určena všem, kdo chtějí odlehčit jídelníček a jíst zdravěji, aniž by při tom rezignovali na skvělou chuť. Nabízíme v ní přes 100 receptů, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit, a osvědčené tipy, jak vařit více zeleniny a luštěnin i jak na talíř dostat nové či neotřelé suroviny. V knize najdete nejrůznější snídaňové kaše, svačiny, které vám dodají energii, vyvážená hlavní jídla s masem i bez, nápady na obědy s sebou, superzdravé přílohy a nezapomněli jsme ani na sladkosti s minimem tuku a přidaného cukru. S námi budete žít líp a cítit se brzy fit!
Objev podobné jako Lehká kuchyně: Vyladěné recepty pro zdraví a energii (978-80-87575-84-0)
Asijská kuchyně: 70 receptů na přípravu oblíbených pokrmů (978-80-276-0580-4)
Kniha - autor Emily Calderová, 144 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Jídlo východní a jihovýchodní Asie patří mezi nejčerstvější, nejbarevnější a nejchutnější na světě. Je nejenom zdravé a překypující chutí, ale také rozmanité. Hustě zalidněné oblasti nabízejí jedinečné kuchyně, například thajskou, vietnamskou, japonskou a korejskou. Díky zeměpisným a historickým vlivům se některé pokrmy objevují mírně pozměněné v různých částech této oblasti. Užijte si kouzlo Asie u vás doma s recepty na dobroty od malých chuťovek, přes polévky po syté jídlo z misky a lákavé větší pokrmy či dezerty. Nechte se inspirovat. Vyzkoušejte třeba čínské smažené taštičky, sašimi z tuňáka a lososa, asijská karamelová křidélka, polévku pho s hovězím masem a pepřem, singapurské nudle, kuřecí pad thai, thajské zelené květákové karí, asijské dušené hovězí s pak čoi, lososa s ořechovou krustou, křupavou pečenou kachnu s asijským salátem nebo hongkongské vaječné koláčky.
Objev podobné jako Asijská kuchyně: 70 receptů na přípravu oblíbených pokrmů (978-80-276-0580-4)
Vynikající modré žabky
VELIKOST 35 36 37 38 39 40 41 DÉLKA STÉLKY(cm) 22,5 23 23,5 24 24,5 25 25,5 materiál guma Typický pásek mezi prsty. Dobře tvarované dámské žabky jsou vyrobené z gumy. Pásky jsou zdobené zirkony, které se krásně třpytí. Flexibilní podešev zvyšuje komfort při nošení. Žabky jsou lehké a pohodlné. Senzační pro teplé letní dny.
Objev podobné jako Vynikající modré žabky
Podívejte se také
- pomaly hrnec recepty
- tesla k70 recepty
- eta pečenka recepty
- odšťavňovací hrnec recepty
- lauben rýžovar recepty
- rýžovar lauben recepty
- tesla hrnec recepty
- parní odšťavňovač recepty
- recepty multifunkční hrnec
- tefal sphericook recepty
- salente ario recepty
- tefal multicooker recepty
- tefal cook4me+ recepty
- Moje recepty (8594050433489)
- Kniha na recepty
- Taková normální kuchařka: Jednoduché recepty z dostupných surovin (978-80-906893-7-4)
- Lahodná drůbež: Vynikající recepty z tradiční české kuchyně (978-80-7669-008-0)
- Vánoční cukroví: Pohádkové recepty z kuchařek našich babiček (978-80-7669-003-5)
- elektricky gril recepty maso
- recepty pri onemocneni dnou
- recepty pro parni hrnec
- multifunkcni hrnec 8v1 recepty