Kouzelné vánoce - 11616

Produkt Kouzelné vánoce - 11616 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Kouzelné vánoce - 11616 upraviť a produkt hľadať znova.

Kouzelné Vánoce - 11616

Kouzelné Vánoce - 11616
Detail

Není nic krásnějšího, než maminčina kuchyně vonící vanilkou, než očekáváním rozzářené oči dětí před vánočním stromkem. Je škoda tímto obdobím jen tak proletět a na chvíli se nezastavit. Nepřipomenout si zvyky, ze kterých jsme už mnohé pozapomněli, ale které dokáží prchavý zážitek Štědrého večera umocnit a prodloužit. (patro.cz)

Podobné produkty ako Kouzelné Vánoce - 11616 , Mickeyho kouzelné vánoce - dvd (d00149)

Barbie - kouzelné Vánoce (DVD)

Barbie - kouzelné Vánoce (DVD)
Detail

Barbie a Kouzelné Vánoce – to je hřejivá adaptace klasického příběhu Charlese Dickense plná oblíbených vánočních koled, úžasných módních výstřelků a spousty smíchu! Hlavní hrdinkou filmového příběhu je Barbie™ jako Eden Starling™ - krásná, ale sobecká zpěvačka z divadla ve viktoriánském Londýně. A právě Eden se společně se svou namyšlenou kočkou rozhodla, že všichni účinkující zůstanou v divadle i na Štědrý den a budou zkoušet! Dokonce ani její návrhářka kostýmů a kamarádka z dětství Catherine nedokázala Eden vymluvit její hloupý nápad. Nezbývá nic jiného, než aby ji tři velmi nezvyklí vánoční duchové odnesli na fantastickou prázdninovou cestu, na které Eden podlehne kouzlu Vánoc a konečně pochopí, že rozdávat dárky přináší radost. Barbie™ a Kouzelné Vánoce je oblíbený rodinný film, který si užijete o jakýchkoliv prázdninách! (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Barbie - kouzelné Vánoce (DVD) , Kouzelné vánoce (978-80-253-6035-4)

Mickey: Kouzelné Vánoce (DVD)

Mickey: Kouzelné Vánoce (DVD)
Detail

Disneyho hrdinové - Mickey a všichni jeho hosté jsou po velké sněhové bouři zavaleni v Myšmaši. Je tu Medvídek Pú, Prasátko, Bell, Sněhurka, Ariel a mnoho dalších ... Oblíbení Disneyho hrdinové se s vámi chtějí podělit o vánoční zážitky. Mickey a všichni jeho hosté jsou po velké sněhové bouři zavaleni v Myšmaši. Je tu Medvídek Pú, Prasátko, Bell, Sněhurka, Ariel a mnoho dalších starých i nových Mickeyho kamarádů. Všichni jsou veselí, jen Donald má špatnou náladu. A tak se mu všichni snaží ukázat kouzlo Vánoc. Minnie promítá vánoční záběry z domácího videa, a to brzy navodí vánoční náladu. Dokonce i nevrlému Donaldovi, který se nakonec stane největší hvězdou večera. A při zpěvu písničky "Dnes já nejhezčí Vánoce mám" si všichni uvědomí, že nejkrásnější Vánoce jsou ty, když kolem sebe máte dobré přátele. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Mickey: Kouzelné Vánoce (DVD) , Kráska a zvíře: kouzelné vánoce - dvd (d00249)

Mickeyho kouzelné Vánoce - DVD (D00149)

Mickeyho kouzelné Vánoce - DVD (D00149)
Detail

Film na DVD - Mickey a jeho hosté jsou po velké sněhové bouři zavaleni v Myšmaši. Je tu Medvídek Pú, Prasátko, Bell, Sněhurka, Ariel a mnoho dalších. Všichni jsou veselí, jen Donald má špatnou náladu. A tak se mu všichni snaž ukázat kouzlo Vánoc... Oblíbení Disneyho hrdinové se s vámi chtějí podělit o vánoční zážitky. Mickey a všichni jeho hosté jsou po velké sněhové bouři zavaleni v Myšmaši. Je tu Medvídek Pú, Prasátko, Bell, Sněhurka, Ariel a mnoho dalších starých i nových Mickeyho kamarádů. Všichni jsou veselí, jen Donald má špatnou náladu. A tak se mu všichni snaží ukázat kouzlo Vánoc. Minnie promítá vánoční záběry z domácího videa, a to brzy navodí vánoční náladu. Dokonce i nevrlému Donaldovi, který se nakonec stane největší hvězdou večera. A při zpěvu písničky "Dnes já nejhezčí Vánoce mám" si všichni uvědomí, že nejkrásnější Vánoce jsou ty, když kolem sebe máte dobré přátele. Bonusy: • Interaktivní menu • Výběr scén • Melodie Vánoc... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mickeyho kouzelné Vánoce - DVD (D00149) , Disney - mickeyho kouzelné vánoce (978-80-252-5221-5)

Kouzelné Vánoce - Petr Šulc, Jakub Cenkl

Kouzelné Vánoce - Petr Šulc, Jakub Cenkl
Detail

Není nic krásnějšího, než maminčina kuchyně vonící vanilkou, než očekáváním rozzářené oči dětí před vánočním stromkem. Je škoda tímto obdobím jen tak proletět a na chvíli se nezastavit. Nepřipomenout si zvyky, ze kterých jsme už mnohé pozapomněli, ale které dokáží prchavý zážitek Štědrého večera umocnit a prodloužit. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Kouzelné Vánoce - Petr Šulc, Jakub Cenkl , Boni pueri, bílá lucie, gott karel: kouzelné vánoce - cd (su3660-2)

Kráska a zvíře: Kouzelné Vánoce (DVD)

Kráska a zvíře: Kouzelné Vánoce (DVD)
Detail

Báječná vánoční klasika, která vychází Oscary ověnčeného filmu Kráska a zvíře (1991, Oskar za nejlepší skladbu, nejlepší hudbu, nominace na Oskara za nejlepší snímek roku) z dílny Walta Disneyho. Oslavte tu nejtajemnější část roku. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Kráska a zvíře: Kouzelné Vánoce (DVD) , Kouzelné vánoce: sváteční inspirace z českých blogů a instagramu (978-80-253-6035-4)

Kráska a zvíře: Kouzelné Vánoce - DVD (D00249)

Kráska a zvíře: Kouzelné Vánoce - DVD (D00249)
Detail

Film na DVD - Báječná vánoční klasika, která vychází z Oskary ověnčeného filmu Kráska a zvíře (1991, Oskar za nejlepší skladbu, nejlepší hudbu, nominace na Oskara za nejlepší snímek roku) z dílny Walta Disneyho. Báječná vánoční klasika, která vychází z Oskary ověnčeného filmu Kráska a zvíře (1991, Oskar za nejlepší skladbu, nejlepší hudbu, nominace na Oskara za nejlepší snímek roku) z dílny Walta Disneyho. Oslavte tu nejtajemnější část roku! Vyslechněte si příběh plný překvapení, když paní Konvičková vypráví o „událostech z doby dávno a dávno minulé” o tom, co se mohlo stát o Vánocích před mnoha a mnoha lety. Tehdy se totiž pletichářský dvorní skladatel Maestro Forte, dnes stále nabručené varhany, které hluboce nenávidí Vánoce, ze všech sil snažil vrazit klín mezi Belle a jejího milého. Zastavit jeho nekalé plány mohlo jedině kouzlo Vánoc. U vzniku nového filmu znovu stály herecké hvězdy, díky nimž tenhle animátorský skvost září všemi barvami. Těšit se můžete i... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kráska a zvíře: Kouzelné Vánoce - DVD (D00249) , Kela pánev železná ferrum 24 cm (kl-11616)

Kouzelné Vánoce (978-80-253-6035-4)

Kouzelné Vánoce (978-80-253-6035-4)
Detail

Elektronická kniha - autor Lucie Baštová, 176 stran, česky Užijte si vánoční čas od adventu až do Tří králů! Již podruhé spojila známá česká foodblogerka Coolinářka síly s dalšími předními blogerkami a hvězdami českého Instagramu, aby vytvořily knihu vánočních nápadů, které jsou originální, mají styl, a to pravé sváteční kouzlo. Najdete zde návody na jednoduché dekorace a výzdobu bytu či domu. Nechybí recepty na tradiční i netradiční cukroví a dezerty, nebo české i mezinárodní vánoční speciality. Vše na atraktivních fotografiích, ze kterých na vás dýchne kouzelná vánoční atmosféra. Součástí knihy jsou stránky pro plánování, poznámky a postřehy, proto věříme, že se ke Kouzelným Vánocům budete každý rok s láskou vracet. Coolinářka The Hubs Country Wreath Moravia Bavorovská hospodyně Home by Nela Nesto Milluji Kreativní hospodyně Mon Café Blog Na skok v kuchyni Nordic Light by Sonia Tvořivé večery v Havířově Spolu u stolu MamaChef Lžička cukru (alza.cz)

Podobné produkty ako Kouzelné Vánoce (978-80-253-6035-4) , Kouzelné zrcadlo ()

Krtkova dobrodružství 5 Krtek a kouzelné Vánoce

Krtkova dobrodružství 5 Krtek a kouzelné Vánoce
Detail

Audiokniha MP3 Hana Doskočilová,Jan Fuchs, čte Anička Slováčková,Marek Eben Zatím poslední z řady Krtečkových příběhů, v milé interpretaci Marka Ebena a Aničky Slováčkové. Krtek objeví kouzelný pramen, ze kterého každý, kdo se napije, zpívá jako slavík. Jsou Vánoce, Krteček si zdobí stromek. Vrána mu jej sice ukradne, ale nakonec Krtek Vánoce nádherně oslaví, u jiného stromečku, s krásnými koledami, které si zazpívají všechna zvířátka v lese. Krteček prožije zázraky, které se dějí jen o Vánocích! (alza.cz)

Podobné produkty ako Krtkova dobrodružství 5 Krtek a kouzelné Vánoce , Bellatex vánoce - 45 × 45 cm - perníkové vánoce (6423)

Kazeta dárková čajová - Kouzelné Vánoce 154,8 g BIO SONNENTOR

Disney Mickeyho kouzelné Vánoce (978-80-252-5221-5)

Disney Mickeyho kouzelné Vánoce (978-80-252-5221-5)
Detail

Kniha - 80 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Těšte se na Štědrý večer s myšákem Mickeym a jeho nezapomenutelnými příhodami. Přečtěte si, jak Mickey naděloval s kamarády vánoční dárky, zjistěte, co všechno zažil, když se s Minnievypravili do města na baletní představení Louskáček, a objevte, které sváteční tradice mají jeho přátelé nejraději. Užijte si kouzelné Vánoce s oblíbenými animovanými hrdiny! (alza.cz)

Podobné produkty ako Disney Mickeyho kouzelné Vánoce (978-80-252-5221-5) , Hurvínkovy veselé vánoce ()

Disney - Mickeyho kouzelné Vánoce (978-80-252-5221-5)

Disney - Mickeyho kouzelné Vánoce (978-80-252-5221-5)
Detail

Elektronická kniha - autor kolektiv a Více autorů, 80 stran, česky Těšte se na Štědrý večer s myšákem Mickeym a jeho nezapomenutelnými příhodami. Přečtěte si, jak Mickey naděloval s kamarády vánoční dárky, zjistěte, co všechno zažil, když se s Minnievypravili do města na baletní představení Louskáček, a objevte,které sváteční tradice mají jeho přátelé nejraději. Užijte si kouzelné Vánoce s oblíbenými animovanými hrdiny! (alza.cz)

Podobné produkty ako Disney - Mickeyho kouzelné Vánoce (978-80-252-5221-5) , Vánoce smolíka mcfiggina

Kouzelné Vánoce: Vánoční zvyky a koledy (978-80-7353-637-4)

Kouzelné Vánoce: Vánoční zvyky a koledy (978-80-7353-637-4)
Detail

Kniha - autor Petr Šulc, 96 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Není nic krásnějšího, než maminčina kuchyně vonící vanilkou, než očekáváním rozzářené oči dětí před vánočním stromkem. Je škoda tímto obdobím jen tak proletět a na chvíli se nezastavit. Nepřipomenout si zvyky, ze kterých jsme už mnohé pozapomněli, ale které dokáží prchavý zážitek Štědrého večera umocnit a prodloužit. (alza.cz)

Podobné produkty ako Kouzelné Vánoce: Vánoční zvyky a koledy (978-80-7353-637-4) , Vánoce v bullerbynu

Boni Pueri, Bílá Lucie, Gott Karel: Kouzelné Vánoce - CD (SU3660-2)

Boni Pueri, Bílá Lucie, Gott Karel: Kouzelné Vánoce - CD (SU3660-2)
Detail

Hudební CD - Hvězdné osobnosti populární hudby - Lucie Bílá a Karel Gott - a hvězdy první velikosti z oblasti vážné hudby - harfistka Kateřina Englichová, houslista Pavel Šporcl a varhaník Jaroslav Tůma sespojily se světově vysoce ceněným chlapeckým sborem Boni pueri, aby pod vedením dirigenta Pavla Horáka zazářily na exkluzivní vánoční nahrávce nejkrásnějších koled a nejslavnějších melodií. Citlivé aranžmá jednotlivých skladeb přispívá k navození pohádkové atmosféry vánočního času. Pojďte a poslouchejte s námi. Nechejme se společně unášet třpytem a leskem tónů, oddejme se snění, vždyť ..... Štědrej večer nastal. Seznam stop Štědrej večer nastal / Panis angelicus / Pochválen buď Ježíš Kristus / Dny dárků a přání (Dny zázraků a přání) / Chtíc, aby spal / Hark! The Herald Angels Sing / Nesem vám noviny / Vám (Air) / Kristus Pán se narodil / Hallelujah (z oratoria Mesiáš) / Jak jsi krásné, neviňátko / Cantique De Jean Racine / Já bych rád k Betlému / El Nacimiento... (alza.cz)

Podobné produkty ako Boni Pueri, Bílá Lucie, Gott Karel: Kouzelné Vánoce - CD (SU3660-2) , Veselé vánoce (povídky)

Krtkova dobrodružství 5 Krtek a kouzelné Vánoce - Hana Doskočilová, Jan Fuchs - audiokniha

Krtkova dobrodružství 5 Krtek a kouzelné Vánoce - Hana Doskočilová, Jan Fuchs - audiokniha
Detail

Audiokniha:,Zatím poslední z řady Krtečkových příběhů, v milé interpretaci Marka Ebena a Aničky Slováčkové. Krtek objeví kouzelný pramen, ze kterého každý, kdo se napije, zpívá jako slavík. Jsou Vánoce, Krteček si zdobí stromek. Vrána mu jej sice ukradne, ale nakonec Krtek Vánoce nádherně oslaví, u jiného stromečku, s krásnými koledami, které si zazpívají všechna zvířátka v lese. Krteček prožije zázraky, které se dějí jen o Vánocích! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Krtkova dobrodružství 5 Krtek a kouzelné Vánoce - Hana Doskočilová, Jan Fuchs - audiokniha , Vánoce hercula poirota ()

Kouzelné Vánoce: Sváteční inspirace z českých blogů a Instagramu (978-80-253-6035-4)

Kouzelné Vánoce: Sváteční inspirace z českých blogů a Instagramu (978-80-253-6035-4)
Detail

Kniha - autor Svatava Vašková; Lucie Baštová; Kateřina Humlová, 176 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Užijte si vánoční čas od adventu až do Tří králů! Již podruhé spojila známá česká foodblogerka Coolinářka síly s dalšími předními blogerkami a hvězdami českého Instagramu, aby vytvořily knihu vánočních nápadů, které jsou originální, mají styl, a to pravé sváteční kouzlo. Najdete zde recepty, DIY návody a tipy, to vše doprovázeno atraktivními fotografiemi. Nechybí prostor pro plánování a vlastní poznámky, ke kterým se můžete každý rok vracet. (alza.cz)

Podobné produkty ako Kouzelné Vánoce: Sváteční inspirace z českých blogů a Instagramu (978-80-253-6035-4) , Kluk jménem vánoce ()

Zakouzlená škola - 11616

Zakouzlená škola - 11616
Detail

Pro zvídavé předškoláky a žáky 1. třídy nabízíme obrázkové čtení Zakouzlená škola. Tři veselé kouzelnice Todie, Bonie a Debie nejsou žádné zlé čarodějky, které by škodily lidem. Právě naopak - nezkazí žádnou legraci a rády pomohou, kde je třeba. Jenže jsou to také pěkné poplety, takže když nastoupí do školy jako nové učitelky, je brzy jasné, že o zábavu nebude nouze. Knížka je určena nejmenším čtenářům, proto je text psaný velkým písmem, a je plná půvabných ilustrací Magdaleny Takáčové. Některá slova v textu jsou nahrazena obrázky, které má malý čtenář správně pojmenovat, a doplnit tak maminku či tatínka při čtení příběhů. Publikace je vhodná pro děti od 6 let. (patro.cz)

Podobné produkty ako Zakouzlená škola - 11616 , Vánoce u spejblů

Cirkus jede ! - 11616

Cirkus jede ! - 11616
Detail

Pro zvídavé předškoláky a žáky 1. třídy nabízíme obrázkové čtení o cirkusu Pimprlákov, který přijel do městečka, a děti už se nemůžou dočkat, až ho navštíví. Co se však stane, když klauna Mikuláše rozbolí zub? A jak dopadne první vystoupení, ve kterém bude slonice Anička jezdit na koloběžce a lev Alfons vyděsí celou manéž? Knížka je určena nejmenším čtenářům, proto je text psaný velkým písmem. Vybraná podstatná jména jsou nahrazena obrázky, které mají děti pojmenovat, a doplnit tak maminku či tatínka při čtení příběhu. Publikace je vhodná pro děti od 6 let. (patro.cz)

Podobné produkty ako Cirkus jede ! - 11616 , Bellatex ubrus vánoce - 60 × 60 cm - lidové vánoce (4119)

Obrázkové čítanie - 11616

Obrázkové čítanie - 11616
Detail

Pre zvedavých predškolákov a žiakov 1. triedy ponúkame obrázkové čítanie o cirkuse Pimprľákov, ktorý prišiel do mestečka, a deti sa už nemôžu dočkať, kedy ho navštívia. Čo sa však stane, keď klauna Mikuláša rozbolí zub? A ako dopadne prvé vystúpenie, v ktorom bude slonica Anička jazdiť na kolobežke a lev Alojz vydesí celú manéž? Knižka je určená najmenším čitateľom, preto je text písaný veľkým písmom. Niektoré podstatné mená sú nahradené obrázkami, ktoré majú deti pomenovať a doplniť tak mamičku či otecka pri čítaní príbehu. Publikácia je vhodná pre deti od 6 rokov. (patro.cz)

Podobné produkty ako Obrázkové čítanie - 11616 , Kouzelné čtení - doprava (9788087958155)

Vánoční dobroty - 11616

Vánoční dobroty - 11616
Detail

Advent je zase tady. Sněhové vločky tančí nad krajinou, mráz vykreslil v oknech překrásné ledové květy. Dozajista cítíte i vůni vánočního punče. Určitě si vzpomínáte, kdy jste našla pod stromečkem svou první panenku. Vánoce jsou časem rozzářených a natěšených dětských očí, dopisů Ježíškovi, ale také dobou s vůní vanilky a jehličí. Zastavte svůj chvatný krok a pojďte si je užít se svými dětmi. Věnujte jim čas a pusťte se do přípravy vánočního cukroví. Určitě vám rády a s nadšením pomohou. Možná jim to nepůjde tak rychle od ruky, ale pravě takto prožité vánoční chvíle budou pro ně i pro vás nejkrásnější.Publikace je vhodná pro děti od 3 let. (patro.cz)

Podobné produkty ako Vánoční dobroty - 11616 , Kouzelné malování / dinosaurus (9341736000195)

Začarovaná škola - 11616

Začarovaná škola - 11616
Detail

Pre zvedavých predškolákov a žiakov 1. triedy ponúkame obrázkové čítanie Začarovaná škola. Tri veselé kúzelníčky Todie, Bonie a Debie nie sú žiadne zlé čarodejnice, ktoré by škodili ľuďom. Práve naopak - nepokazia žiadnu zábavu a rady pomôžu, kde treba. Lenže sú to aj riadne popletky, takže keď nastúpia do školy ako nové učiteľky, je hneď jasné, že o zábavu nebude núdza. Knižka je určená najmenším čitateľom, preto má text písaný veľkým písmom a je plná pôvabných ilustrácií Magdaleny Takáčovej. Niektoré slová v texte sú nahradené obrázkami, ktoré má malý čitateľ správne pomenovať a doplniť tak mamičku alebo otecka pri čítaní príbehov. Publikácia je vhodná pre deti od 6 rokov. (patro.cz)

Podobné produkty ako Začarovaná škola - 11616 , Kouzelné malování / safari (9341736005145)

Zakouzlená škola - 11616

Zakouzlená škola - 11616
Detail

Pro zvídavé předškoláky a žáky 1. třídy nabízíme obrázkové čtení Zakouzlená škola. Tři veselé kouzelnice Todie, Bonie a Debie nejsou žádné zlé čarodějky, které by škodily lidem. Právě naopak - nezkazí žádnou legraci a rády pomohou, kde je třeba. Jenže jsou to také pěkné poplety, takže když nastoupí do školy jako nové učitelky, je brzy jasné, že o zábavu nebude nouze. Knížka je určena nejmenším čtenářům, proto je text psaný velkým písmem, a je plná půvabných ilustrací Magdaleny Takáčové. Některá slova v textu jsou nahrazena obrázky, které má malý čtenář správně pojmenovat, a doplnit tak maminku či tatínka při čtení příběhů. Publikace je vhodná pro děti od 6 let. (patro.cz)

Podobné produkty ako Zakouzlená škola - 11616 , Made kouzelné malování (8590756996068)

Už to víš? - 11616

Už to víš? - 11616
Detail

Publikace UŽ TO VÍŠ? Hraj si a poznávej je určena pro děti od 3 let. Titul obsahuje více než 100 zvídavých otázek a úkolů. Při hře je nutná spolupráce rodiče, který popisuje dítěti obrázky a klade mu jednoduché otázky. Jako např. kolik je na obrázku zvířat, do jaké pohádky patří ježibaba atd. Správné odpovědi jsou vždy na rubu konkrétní stránky. Úkoly podporují představivost, vyjadřovací schopnosti i logické myšlení dítěte. Využitelnost knihy je díky její velikosti neomezená. Můžete ji používat doma, na cestách, v čekárně u lékaře, prostě kdekoli. (patro.cz)

Podobné produkty ako Už to víš? - 11616 , Kluk jménem vánoce (9788025739785)

Prázdninová škola 4. ročník - 11616

Prázdninová škola 4. ročník - 11616
Detail

Cvičebnice jsou ideálním pomocníkem při opakování látky ZŠ během prázdnin. Děti tak při pravidelném procvičování neztratí vědomosti a schopnost soustředit se, které pracně nabyly za uplynulý školní rok, a zářijový návrat do školy tak pro ně bude mnohem snazší. Každá dvoustrana obsahuje cvičení z českého jazyka, matematiky, ale i prvouky. Úlohy jsou krátké a přehledně graficky zpracované a vycházejí z osnov základních škol. Učivo je procvičováno i formou hravých úkolů, které děti pobaví a motivuje je tak k řešení dalších cvičení. (patro.cz)

Podobné produkty ako Prázdninová škola 4. ročník - 11616 , Staročeské varhanní vánoce (9790006572281)

Päťminútovky matematika 3.ročník - 11616

Souhrn látky z matematiky - 11616

Souhrn látky z matematiky - 11616
Detail

Souhrn cvičení z matematiky je vhodný ke komplexnímu procvičení matematiky 2. - 5. ročníku základní školy. Kniha též může posloužit jako pomůcka při přípravě k přijímacím zkouškám ke studiu na střední škole. Součástí knihy je klíč ke cvičením. (patro.cz)

Podobné produkty ako Souhrn látky z matematiky - 11616 , Vánoce s františkem nepilem

Souhrn látky z češtiny - 11616

Souhrn látky z češtiny - 11616
Detail

Souhrn cvičení z češtiny je vhodný ke komplexnímu procvičení českého jazyka 2. - 5. ročníku základní školy. Kniha též může posloužit jako pomůcka při přípravě k přijímacím zkouškám ke studiu na střední škole. Součástí knihy je klíč ke cvičením. (patro.cz)

Podobné produkty ako Souhrn látky z češtiny - 11616 , Šedesáté vánoce františka nepila

Prázdninová škola 5.třída - 11616

Prázdninová škola 5.třída - 11616
Detail

Cvičebnice jsou ideálním pomocníkem při nenásilném opakování látky ZŠ během prázdnin. Děti tak při pravidelném procvičování neztratí vědomosti a schopnost soustředit se, které pracně nabyly za uplynulý školní rok, a zářijový návrat do školy tak pro ně bude mnohem snazší. Každá dvoustrana obsahuje cvičení z českého jazyka, matematiky, ale i prvouky. Úlohy jsou krátké a přehledně graficky zpracované a vycházejí z osnov základních škol. (patro.cz)

Podobné produkty ako Prázdninová škola 5.třída - 11616 , Bellatex s.r.o. povláček vánoce 45×45cm 55/120 perníkové vánoce (7980)

Diktáty pro 4.třídu - 11616

Diktáty pro 4.třídu - 11616
Detail

Prvních pár stránek sbírky diktátů a cvičení je věnováno opakování učiva 3. ročníku a párových souhlásek. Za nimi následují úlohy procvičující předložky a předpony, skupiny bě/bje, vě/vje a pě, skloňování podstatných jmen a shodu přísudku s podmětem. Správnost psaní si můžete ověřit v klíči na konci knihy. (patro.cz)

Podobné produkty ako Diktáty pro 4.třídu - 11616 , Javoli povlak na polštář dorotka a čaroděj ze země oz 40 × 40 cm (11616)

Diktáty pro 3.třídu - 11616

Diktáty pro 3.třídu - 11616
Detail

Pro žáky 3. třídy jsme připravili sbírku diktátů a cvičení zaměřených na perfektní zvládnutí psaní vyjmenovaných slov. Stačí pár minut procvičování denně a žádný chyták v písemce z českého jazyka už je nepřekvapí. Správnost psaní si můžete ověřit v klíči na konci knihy. (patro.cz)

Podobné produkty ako Diktáty pro 3.třídu - 11616 , Kouzelné čtení - kniha dinosauři (9788087958285)

Diktáty pro 2.třídu - 11616

Diktáty pro 2.třídu - 11616
Detail

S naší sbírkou diktátů a cvičení si žáci 2. třídy nejprve zopakují učivo předchozího školního roku, na které navazují cvičení zaměřená na abecedu, větu, slovo, slabiku, hlásku, písmeno a psaní ú/ů. Druhou část knihy tvoří úlohy procvičující tvrdé a měkké slabiky, ve třetí se blíže podíváme na slabiky dě, tě, ně, bě, pě, vě, mě a párové souhlásky. Správnost psaní si můžete ověřit v klíči na konci knihy. (patro.cz)

Podobné produkty ako Diktáty pro 2.třídu - 11616

Diktáty pro 5.třídu - 11616

Diktáty pro 5.třídu - 11616
Detail

Tato publikace zpočátku navazuje na učivo předchozího dílu sérií opakovacích diktátů a cvičení. V dalších úlohách si pak žáci 5. tříd procvičí shodu přísudku s podmětem nevyjádřeným a několikanásobným, přídavná jména, zájmena, číslovky, slovesné tvary přítomného, budoucího a minulého času a slovesa podmiňovacího způsobu. Správnost psaní si můžete ověřit v klíči na konci knihy. (patro.cz)

Podobné produkty ako Diktáty pro 5.třídu - 11616

Prázdninová škola 5. ročník - 11616

Prázdninová škola 5. ročník - 11616
Detail

Edice publikací Prázdninová škola je ideálním pomocníkem při nenásilném opakování látky jednotlivých ročníků základní školy během prázdnin. Každá dvoustrana obsahuje cvičení z českého jazyka, matematiky, prvouky, ale i dalších předmětů. Úlohy jsou krátké a přehledně graficky zpracované a vycházejí z osnov základních škol. Publikace z edice Prázdninová škola se díky své velké úspěšnosti dočkaly již několika reedic, což dokazuje jejich kvalitu a oblíbenost. (patro.cz)

Podobné produkty ako Prázdninová škola 5. ročník - 11616

Prázdninová škola 4. ročník - 11616

Prázdninová škola 4. ročník - 11616
Detail

Edice publikací Prázdninová škola je ideálním pomocníkem při nenásilném opakování látky jednotlivých ročníků základní školy během prázdnin. Každá dvoustrana obsahuje cvičení z českého jazyka, matematiky, prvouky, ale i dalších předmětů. Úlohy jsou krátké a přehledně graficky zpracované a vycházejí z osnov základních škol. Publikace z edice Prázdninová škola se díky své velké úspěšnosti dočkaly již několika reedic, což dokazuje jejich kvalitu a oblíbenost. (patro.cz)

Podobné produkty ako Prázdninová škola 4. ročník - 11616

Prázdninová škola 3. ročník - 11616

Prázdninová škola 3. ročník - 11616
Detail

Edice publikací Prázdninová škola je ideálním pomocníkem při nenásilném opakování látky jednotlivých ročníků základní školy během prázdnin. Každá dvoustrana obsahuje cvičení z českého jazyka, matematiky, prvouky, ale i dalších předmětů. Úlohy jsou krátké a přehledně graficky zpracované a vycházejí z osnov základních škol. Publikace z edice Prázdninová škola se díky své velké úspěšnosti dočkaly již několika reedic, což dokazuje jejich kvalitu a oblíbenost. (patro.cz)

Podobné produkty ako Prázdninová škola 3. ročník - 11616

Od jara do zimy - 11616

Od jara do zimy - 11616
Detail

Publikace Od jara do zimy je určena předškolním dětem. Publikace seznamuje děti s proměnami v přírodě během celého roku, s lidovými zvyky a také se změnami na zahradě v jednotlivých ročních obdobích. Děti knihou provázejí Vítek a Eliška, kteří se mimo jiné dozvídají, jak se na podzim zvířátka připravují na zimu nebo proč jsou listy na stromech zelené. V zimě donesou s panem myslivcem seno pro srnky do krmelců, na jaře pomáhají babičce na zahradě, v létě pozorují s dědečkem na obloze hvězdy. V publikaci se nachází mnoho zajímavých úkolů, které rozšiřují dětem znalosti o přírodě a procvičují jejich jemnou motoriku a pozornost. Na klopy obálky nakreslila ilustrátorka Vendula Hegerová kalendář, který si děti mohou vystřihnout. Titul je určen dětem od 5 let. (patro.cz)

Podobné produkty ako Od jara do zimy - 11616

Prázdninová škola 2. ročník - 11616

Prázdninová škola 2. ročník - 11616
Detail

Edice publikací Prázdninová škola je ideálním pomocníkem při nenásilném opakování látky jednotlivých ročníků základní školy během prázdnin. Každá dvoustrana obsahuje cvičení z českého jazyka, matematiky, prvouky, ale i dalších předmětů. Úlohy jsou krátké a přehledně graficky zpracované a vycházejí z osnov základních škol. Publikace z edice Prázdninová škola se díky své velké úspěšnosti dočkaly již několika reedic, což dokazuje jejich kvalitu a oblíbenost. (patro.cz)

Podobné produkty ako Prázdninová škola 2. ročník - 11616

Prázdninová škola 1. ročník - 11616

Prázdninová škola 1. ročník - 11616
Detail

Edice publikací Prázdninová škola je ideálním pomocníkem při nenásilném opakování látky jednotlivých ročníků základní školy během prázdnin. Každá dvoustrana obsahuje cvičení z českého jazyka, matematiky, prvouky, ale i dalších předmětů. Úlohy jsou krátké a přehledně graficky zpracované a vycházejí z osnov základních škol. Publikace z edice Prázdninová škola se díky své velké úspěšnosti dočkaly již několika reedic, což dokazuje jejich kvalitu a oblíbenost. (patro.cz)

Podobné produkty ako Prázdninová škola 1. ročník - 11616

Od jari do zimy - 11616

Od jari do zimy - 11616
Detail

Publikácia Od jari do zimy je určená predškolákom. Publikácia oboznamuje deti so zmenami v prírode počas celého roku, s ľudovými zvykmi, ako aj so zmenami v záhrade v jednotlivých ročných obdobiach. Deti knihou sprevádzajú Vilko a Emka, ktorí sa okrem iného dozvedajú, ako sa na jeseň zvieratká pripravujú na zimu alebo prečo sú listy na stromoch zelené. V zime donesú s pánom horárom seno pre srnky do kŕmidiel, na jar pomáhajú babke v záhrade, v lete pozorujú s dedkom na oblohe hviezdy. V publikácii sa nachádza veľa zaujímavých úloh, ktoré rozširujú deťom znalosti o prírode a precvičujú ich jemnú motoriku a pozornosť. Na záložky obálky nakreslila ilustrátorka Vendula Hegerová kalendár, ktorý si deti môžu vystrihnúť. Titul je určený deťom od 5 rokov. (patro.cz)

Podobné produkty ako Od jari do zimy - 11616

Pejsek Tom na prázdninách - 11616

Pejsek Tom na prázdninách - 11616
Detail

Pro zvídavé předškoláky a žáky 1. třídy nabízíme obrázkové čtení. Knížka Pejsek Tom na prázdninách je volným pokračováním velmi úspěšných a dětmi oblíbených knih Pejsek Tom a jak to začalo a Pejsek Tom a jeho trampoty. Tentokrát se s pejskem Tomem a jeho lidskou smečkou vydáme na prázdniny k moři, kde zažijí nečekané dobrodružství. Knížka je určena nejmenším čtenářům, proto je text psaný velkým písmem, a je plná půvabných ilustrací Venduly Hegerové. Některá slova v textu jsou nahrazena obrázky, které má malý čtenář správně pojmenovat, a doplnit tak maminku či tatínka při čtení příběhů. Publikace je vhodná pro děti od 6 let. (patro.cz)

Podobné produkty ako Pejsek Tom na prázdninách - 11616

Prázdninová škola 5. ročník - 11616

Prázdninová škola 5. ročník - 11616
Detail

Cvičebnice jsou ideálním pomocníkem při opakování látky ZŠ během prázdnin. Děti tak při pravidelném procvičování neztratí vědomosti a schopnost soustředit se, které pracně nabyly za uplynulý školní rok, a zářijový návrat do školy tak pro ně bude mnohem snazší. Každá dvoustrana obsahuje cvičení z českého jazyka, matematiky, ale i prvouky. Úlohy jsou krátké a přehledně graficky zpracované a vycházejí z osnov základních škol. Učivo je procvičováno i formou hravých úkolů, které děti pobaví a motivuje je tak k řešení dalších cvičení. (patro.cz)

Podobné produkty ako Prázdninová škola 5. ročník - 11616

Povím ti to pastelkami - 11616

Povím ti to pastelkami - 11616
Detail

(patro.cz)

Podobné produkty ako Povím ti to pastelkami - 11616

Pejsek Tom a jeho trampoty - 11616

Pejsek Tom a jeho trampoty - 11616
Detail

Pro zvídavé předškoláky a žáky 1. třídy nabízíme Obrázkové čtení. Publikace vypráví o trampotách pejska Toma. Půvabné ilustrace doplňují krátké a zábavné příběhy ze psího života, které jsou psány velkým písmem a některá slova v textu jsou nahrazena obrázky. Knížka Pejsek Tom a jeho trampoty je volným pokračováním velmi úspěšné a dětmi oblíbené knihy Pejsek Tom a jak to začalo. (patro.cz)

Podobné produkty ako Pejsek Tom a jeho trampoty - 11616

Pejsek Tom a jeho trampoty - 11616

Pejsek Tom a jeho trampoty - 11616
Detail

Pro zvídavé předškoláky a žáky 1. třídy nabízíme obrázkové čtení. Knížka Pejsek Tom a jeho trampoty je volným pokračováním velmi úspěšné a dětmi oblíbené knihy Pejsek Tom a jak to začalo. Půvabné ilustrace doplňují krátké a zábavné příběhy z psího života. Knížka je určena nejmenším čtenářům, proto je text psaný velkým písmem. Některá slova v textu jsou nahrazena obrázky, které má malý čtenář správně pojmenovat, a doplnit tak maminku či tatínka při čtení příběhů. Publikace jsou vhodné pro děti od 6 let. Publikace v knižní vazbě je vhodná jako dáreček pod stromeček nebo jen tak. :) (patro.cz)

Podobné produkty ako Pejsek Tom a jeho trampoty - 11616

Obrázkové čítanie Cirkus je tu - 11616

Obrázkové čítanie Cirkus je tu - 11616
Detail

Knižka je určená pre zvedavých predškolákov a žiačikov 1. triedy ZŠ. Príbehy sú krátke a prehľadné, aby si s nimi poradili všetci malí čitatelia. Podstatné mená sú vyjadrené obrázkom, ktoré má dieťa správne pomenovať a doplniť. Dej rozpráva o tom, ako prišiel cirkus, o boľavom zube klauna Mikuláša alebo ako to je, keď bývate v maringotke. Kniha je bohato ilustrovaná obrázkami, ktoré namaľovala výtvarníčka Kateřina Sládková. (patro.cz)

Podobné produkty ako Obrázkové čítanie Cirkus je tu - 11616

Psíček Tom a jeho trampoty - 11616

Psíček Tom a jeho trampoty - 11616
Detail

Pre zvedavých predškolákov a žiakov 1. triedy ponúkame Obrázkové čítanie. Publikácia rozpráva o trampotách psíka Toma. Pôvabné ilustrácie dopĺňajú krátke a zábavné príbehy zo psieho života, ktoré sú písané veľkým písmom a niektoré slová v texte sú nahradené obrázkami. Knižka Psíček Tom a jeho trampoty je voľným pokračovaním veľmi úspešnej a deťmi obľúbenej knihy Psíček Tom a ako to začalo. (patro.cz)

Podobné produkty ako Psíček Tom a jeho trampoty - 11616

Hurá na prázdniny Opakovanie 3. ročníka - 11616

Hurá na prázdniny Opakovanie 3. ročníka - 11616
Detail

Opakovanie je matka múdrosti a cez prázdniny to platí dvojnásobne! Tieto publikácie z edície Prázdninová škola sú ideálnym pomocníkom pri nenásilnom opakovaní látky 1. stupňa základnej školy počas prázdnin. Deti tak pri pravidelnom precvičovaní nestratia vedomosti a schopnosti sústrediť sa, ktoré usilovne nadobudli za uplynulý školský rok, a septembrový návrat do školy tak pre nich bude oveľa jednoduchší. Každá dvojstrana obsahuje cvičenia zo slovenského jazyka, matematiky, ale aj z prírodovedy. Úlohy sú krátke a prehľadne graficky spracované a vychádzajú z osnov základných škôl. Knihy sú plné farebných ilustrácií. (patro.cz)

Podobné produkty ako Hurá na prázdniny Opakovanie 3. ročníka - 11616

Pejsek Tom a jak to začalo - 11616

Pejsek Tom a jak to začalo - 11616
Detail

V této veselé knížce o štěňátku Tomovi se dozvíte, co všechno čeká na malého pejska v novém domově a jak se s nástrahami vypořádá. Knížka je určena pro nejmenší čtenáře a čtenářky – předškoláky a začínající školáky. Vybraná podstatná jména jsou znázorněna obrázky, které má malý čtenář správně pojmenovat, a doplnit tak maminku či tatínka při čtení příběhů. Publikace jsou vhodné pro děti od 6 let. (patro.cz)

Podobné produkty ako Pejsek Tom a jak to začalo - 11616

Procvičování Slovní úlohy pro 5. ročník - 11616

Procvičování Slovní úlohy pro 5. ročník - 11616
Detail

Naše nová edice Procvičování - Slovní úlohy představuje další řadu cvičebnic, jejichž cílem je pomoci žákům prvního stupně ZŠ procvičit a upevnit si znalosti nabyté ve škole. Je určena žákům 2. - 5. třídy, kteří si potřebují zopakovat látku probíranou v hodinách matematiky nebo hlouběji procvičit problematické části učiva. Úlohy jsou přehledně řazené podle obtížnosti od snazších k složitějším. Správnost řešení si děti mohou ověřit v klíči na konci knihy. Cvičebnice jsou doplněny vtipnými ilustracemi Petra Palmy. (patro.cz)

Podobné produkty ako Procvičování Slovní úlohy pro 5. ročník - 11616

Procvičování Slovní úlohy pro 4. ročník - 11616

Procvičování Slovní úlohy pro 4. ročník - 11616
Detail

Naše nová edice Procvičování - Slovní úlohy představuje další řadu cvičebnic, jejichž cílem je pomoci žákům prvního stupně ZŠ procvičit a upevnit si znalosti nabyté ve škole. Je určena žákům 2. - 5. třídy, kteří si potřebují zopakovat látku probíranou v hodinách matematiky nebo hlouběji procvičit problematické části učiva. Úlohy jsou přehledně řazené podle obtížnosti od snazších k složitějším. Správnost řešení si děti mohou ověřit v klíči na konci knihy. Cvičebnice jsou doplněny vtipnými ilustracemi Petra Palmy. (patro.cz)

Podobné produkty ako Procvičování Slovní úlohy pro 4. ročník - 11616
Mickeyho kouzelné Vánoce - DVD (D00149), Kouzelné Vánoce (978-80-253-6035-4), Kráska a zvíře: Kouzelné Vánoce - DVD (D00249), Disney - Mickeyho kouzelné Vánoce (978-80-252-5221-5), Boni Pueri, Bílá Lucie, Gott Karel: Kouzelné Vánoce - CD (SU3660-2), Kouzelné Vánoce: Sváteční inspirace z českých blogů a Instagramu (978-80-253-6035-4), KELA Pánev železná FERRUM 24 cm (KL-11616), Kouzelné zrcadlo (), Bellatex VÁNOCE - 45 × 45 cm - perníkové vánoce (6423), Kouzelné příběhy Jednorožci: Kouzelné příběhy (978-80-7567-832-4), Hurvínkovy veselé Vánoce (), Vánoce Smolíka McFiggina, Vánoce v Bullerbynu, Veselé Vánoce (Povídky), Vánoce Hercula Poirota (), Kluk jménem Vánoce (), Vánoce u Spejblů, Bellatex Ubrus VÁNOCE - 60 × 60 cm - lidové Vánoce (4119), Kouzelné čtení - Doprava (9788087958155), Kouzelné malování / Dinosaurus (9341736000195), Kouzelné malování / Safari (9341736005145), MaDe Kouzelné malování (8590756996068), Kluk jménem Vánoce (9788025739785), Staročeské varhanní vánoce (9790006572281), Zachrání doktor Proktor Vánoce?, Vánoce s Františkem Nepilem, Šedesáté vánoce Františka Nepila, Bellatex s.r.o. Povláček Vánoce 45×45cm 55/120 perníkové Vánoce (7980), Javoli Povlak na polštář Dorotka A Čaroděj Ze Země Oz 40 × 40 cm (11616), Kouzelné čtení - Kniha Dinosauři (9788087958285)