Povím ti to pastelkami - 11616

Produkt Povím ti to pastelkami - 11616 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Povím ti to pastelkami - 11616 upraviť a produkt hľadať znova.

Povím ti to pastelkami - 11616

Povím ti to pastelkami - Petr Šulc, Zuzana Dreadka Krutá

Povím ti to pastelkami - Petr Šulc, Zuzana Dreadka Krutá
Detail

Knížka Povím ti to pastelkami představuje originální pohled očima dítěte na očekávání nového přírůstku do rodiny. Na konci knihy naleznou rodiče tipy a nápady, jak s knihou společně s dětmi dále pracovat. Poetickými ilustracemi knihu doplnila Zuzana Dreadka Krutá. Kniha je vhodná pro děti od pěti let. Šestiletý Oskar se právě od maminky dozvěděl skvělou zprávu – bude mít bratříčka! Oskar má velkou radost, ale vzápětí ho napadne, že bratříček vlastně o světě nic neví a až přijde, bude se asi všemu divit. A tak mu začne psát a kreslit dopisy. Oskar píše každý dopis jinou pastelkou, aby bratříčkovi co nejlépe ukázal, jak je svět kolem nás pestrý. Svět, v němž na každém kroku čeká nějaké překvapení a každý den je malým dobrodružstvím. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Povím ti to pastelkami - Petr Šulc, Zuzana Dreadka Krutá , Poviem ti to pastelkami (978-80-7353-639-8)

Povím ti to pastelkami (978-80-7353-634-3)

Povím ti to pastelkami (978-80-7353-634-3)
Detail

Kniha - autor Petr Šulc; Zuzana Dreadka Krutá, 36 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá (alza.cz)

Podobné produkty ako Povím ti to pastelkami (978-80-7353-634-3) , Já ti to vrátím (978-80-206-1854-2)

Poviem ti to pastelkami - Krutá Zuzana Dreadka

Poviem ti to pastelkami - Krutá Zuzana Dreadka
Detail

Šesťročný Oskar sa práve od mamičky dozvedel skvelú správu – bude mať bračeka! Oskar má veľkú radosť, ale vzápätí mu napadne, že braček vlastne o svete nič nevie a keď príde, bude sa asi všetkému čudovať. A tak mu začne písať a kresliť listy. Oskar píše každý list inou pastelkou, aby bračekovi čo najlepšie ukázal, aký je svet vôkol nás pestrý. Svet, v ktorom na každom kroku čaká nejaké prekvapenie a každý deň je malým dobrodružstvom. Knižka Poviem ti to pastelkami predstavuje originálny pohľad očami dieťaťa na očakávanie nového prírastku do rodiny. Na konci knihy nájdu rodičia tipy a nápady, ako s knihou spolu s deťmi ďalej pracovať. Poetickými ilustráciami knihu doplnila Zuzana Dreadka Krutá. Kniha je vhodná pre deti od 5 rokov. (patro.cz)

Podobné produkty ako Poviem ti to pastelkami - Krutá Zuzana Dreadka , Ja ti to vrátim (978-80-569-0365-0)

Poviem ti to pastelkami - Petr Šulc, Zuzana Dreadka Krutá

Poviem ti to pastelkami - Petr Šulc, Zuzana Dreadka Krutá
Detail

Šesťročný Oskar sa práve od mamičky dozvedel skvelú správu – bude mať bračeka! Oskar má veľkú radosť, ale vzápätí mu napadne, že braček vlastne o svete nič nevie a keď príde, bude sa asi všetkému čudovať. A tak mu začne písať a kresliť listy. Oskar píše každý list inou pastelkou, aby bračekovi čo najlepšie ukázal, aký je svet vôkol nás pestrý. Svet, v ktorom na každom kroku čaká nejaké prekvapenie a každý deň je malým dobrodružstvom. Knižka Poviem ti to pastelkami predstavuje originálny pohľad očami dieťaťa na očakávanie nového prírastku do rodiny. Na konci knihy nájdu rodičia tipy a nápady, ako s knihou spolu s deťmi ďalej pracovať. Poetickými ilustráciami knihu doplnila Zuzana Dreadka Krutá. Kniha je vhodná pre deti od 5 rokov. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Poviem ti to pastelkami - Petr Šulc, Zuzana Dreadka Krutá , Kela pánev železná ferrum 24 cm (kl-11616)

Poviem ti to pastelkami (978-80-7353-639-8)

Poviem ti to pastelkami (978-80-7353-639-8)
Detail

Kniha - autor Petr Šulc; Zuzana Dreadka Krutá, 36 stran, slovensky, pevná bez přebalu lesklá Šesťročný Oskar sa práve od mamičky dozvedel skvelú správu – bude mať bračeka! Oskar má veľkú radosť, ale vzápätí mu napadne, že braček vlastne o svete nič nevie a keď príde, bude sa asi všetkému čudovať. A tak mu začne písať a kresliť listy. Oskar píše každý list inou pastelkou, aby bračekovi čo najlepšie ukázal, aký je svet vôkol nás pestrý. Svet, v ktorom na každom kroku čaká nejaké prekvapenie a každý deň je malým dobrodružstvom. Knižka Poviem ti to pastelkami predstavuje originálny pohľad očami dieťaťa na očakávanie nového prírastku do rodiny. Na konci knihy nájdu rodičia tipy a nápady, ako s knihou spolu s deťmi ďalej pracovať. Poetickými ilustráciami knihu doplnila Zuzana Dreadka Krutá. Kniha je vhodná pre deti od 5 rokov. (alza.cz)

Podobné produkty ako Poviem ti to pastelkami (978-80-7353-639-8) , Orion láhev kapesní nerez ať ti to šlape 0,24 l

Efko Povím ti to

Efko Povím ti to
Detail

Vzdělávací metoda Montessori, přináší dětem soubor výukových her. Přednosti: rozvíjí soustředění, paměť, postřeh, logickou úvahu napomáhá v počítání a při hledání souvislostí vhodný doplněk pro volnočasovou aktivitu dětí 1.třídy Kupte dětem Povím ti to a hrajte s nimi! Vhodné pro děti od 4 let Rozměr balení: 28,2 x 28,2 x 6 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Efko Povím ti to , Grafologie v partnerském poradenství: aneb ukaž mi, jak píšeš, a já ti povím, jestli se k sobě hodít (978-80-7387-747-7)

Povím ti to - edukativní set her

Povím ti to - edukativní set her
Detail

Edukativní set jednoduchých her pro děti. Hry jsou zaměřené na procvičování schopnosti komunikace a vyjadřování, logického myšlení, představivosti a orientaci v čase. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Povím ti to - edukativní set her , Povím vám o dyslexii (978-80-266-0991-9)

Efko Hry pro předškoláky - Povím ti to

Detail

Soubor 10 didaktických her inspirovaný ověřenou vzdělávací metodou podle Montessori, která rozvíjí slovní zásobu a komunikaci, procvičuje paměť, postřeh, soustředění, logické myšlení, představivost i orientaci v čase. S tímto nepostradatelným pomocníkem hravě zvládnete připravit děti k zápisu do první třídy základní školy. (mall.cz)

Podobné produkty ako Efko Hry pro předškoláky - Povím ti to , Musica folklorica: počúvajte, co vám povím... - cd (mam476-2)

Alexander Povím Ti mami

Alexander Povím Ti mami
Detail

Alexander Povím Ti mami Didaktická hra, která získala ocenění: 2. místo ve vzdělávací a kreativní v soutěži Hračka roku 2016. Obrázkové karty jsou určeny pro předškoláky a prvňáčky. Úkolem hráčů je sestavovat karty tak, aby vytvářely logický příběh. Přednosti: trénuje logickou úvahu učí dítě chápání časových posloupnosti zdokonaluje vyjadřovací schopnosti dětí rozvíjí jejich představivost, postřeh a vizuální vnímání Obsah balení: 40 obrázků na 20 pevných destičkách český a slovenský herní návod Kupte dětem zajímavou didaktickou hru! Vhodné pro děti od 3 let Země původu: Polsko (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Alexander Povím Ti mami , Ti nepohřbení ()

Alexander Povím Ti, mami 2

Alexander Povím Ti, mami 2
Detail

Alexander Povím Ti mami 2 Didaktická hra, která navazuje na hru "Povím Ti, mami" a dá se sní kombinovat. Obrázkové karty jsou určeny pro předškoláky a prvňáčky. Úkolem hráčů je sestavovat karty tak, aby vytvářely logický příběh. Přednosti: trénuje logickou úvahu učí dítě chápání časových posloupnosti zdokonaluje vyjadřovací schopnosti dětí rozvíjí jejich představivost, postřeh a vizuální vnímání Obsah balení: 40 obrázků na 20 pevných destičkách český a slovenský herní návod Kupte dětem zajímavou didaktickou hru! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: papír, karton Rozměry balení: 19,5 x 18,5 x 5,5 cm Země původu: Polsko (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Alexander Povím Ti, mami 2 , Ti druzí ()

Alexander Povím Ti, mami 2

Detail

Povím, Ti mami 2 je didaktická hra a hračka. Hra obsahuje 40 obrázků na destičkách, ze kterých můžete sestavit 10 logických příběhů. Každý příběh potom hráči-děti svými slovy vypráví ostatním spoluhráčům nebo rodičům. (mall.cz)

Podobné produkty ako Alexander Povím Ti, mami 2 , Doodle roll r 4 kreativni sada s pastelkami

Hra vzdělávací PEXI Povím Ti, mami

Hra vzdělávací PEXI Povím Ti, mami
Detail

Hra vzdělávací PEXI Povím Ti, mami (tipa.eu)

Podobné produkty ako Hra vzdělávací PEXI Povím Ti, mami , Shaun the sheep - oboustranné puzzle s pastelkami 50ks (4897029961834)

Alexander Povím Ti, mami didaktická hra

Detail

Společenská hra Povím ti mami je didaktická hra pro děti od tří let. Princip hry spočívá ve správném sestavení karet tak, aby vznikl logický příběh. (mall.cz)

Podobné produkty ako Alexander Povím Ti, mami didaktická hra , Házím ti laso, kamaráde

Zakouzlená škola - 11616

Zakouzlená škola - 11616
Detail

Pro zvídavé předškoláky a žáky 1. třídy nabízíme obrázkové čtení Zakouzlená škola. Tři veselé kouzelnice Todie, Bonie a Debie nejsou žádné zlé čarodějky, které by škodily lidem. Právě naopak - nezkazí žádnou legraci a rády pomohou, kde je třeba. Jenže jsou to také pěkné poplety, takže když nastoupí do školy jako nové učitelky, je brzy jasné, že o zábavu nebude nouze. Knížka je určena nejmenším čtenářům, proto je text psaný velkým písmem, a je plná půvabných ilustrací Magdaleny Takáčové. Některá slova v textu jsou nahrazena obrázky, které má malý čtenář správně pojmenovat, a doplnit tak maminku či tatínka při čtení příběhů. Publikace je vhodná pro děti od 6 let. (patro.cz)

Podobné produkty ako Zakouzlená škola - 11616 , Javoli povlak na polštář dorotka a čaroděj ze země oz 40 × 40 cm (11616)

Cirkus jede ! - 11616

Cirkus jede ! - 11616
Detail

Pro zvídavé předškoláky a žáky 1. třídy nabízíme obrázkové čtení o cirkusu Pimprlákov, který přijel do městečka, a děti už se nemůžou dočkat, až ho navštíví. Co se však stane, když klauna Mikuláše rozbolí zub? A jak dopadne první vystoupení, ve kterém bude slonice Anička jezdit na koloběžce a lev Alfons vyděsí celou manéž? Knížka je určena nejmenším čtenářům, proto je text psaný velkým písmem. Vybraná podstatná jména jsou nahrazena obrázky, které mají děti pojmenovat, a doplnit tak maminku či tatínka při čtení příběhu. Publikace je vhodná pro děti od 6 let. (patro.cz)

Podobné produkty ako Cirkus jede ! - 11616 , Případy soudce ti dlouhý pochod soudce ti (978-80-7407-455-4)

Obrázkové čítanie - 11616

Obrázkové čítanie - 11616
Detail

Pre zvedavých predškolákov a žiakov 1. triedy ponúkame obrázkové čítanie o cirkuse Pimprľákov, ktorý prišiel do mestečka, a deti sa už nemôžu dočkať, kedy ho navštívia. Čo sa však stane, keď klauna Mikuláša rozbolí zub? A ako dopadne prvé vystúpenie, v ktorom bude slonica Anička jazdiť na kolobežke a lev Alojz vydesí celú manéž? Knižka je určená najmenším čitateľom, preto je text písaný veľkým písmom. Niektoré podstatné mená sú nahradené obrázkami, ktoré majú deti pomenovať a doplniť tak mamičku či otecka pri čítaní príbehu. Publikácia je vhodná pre deti od 6 rokov. (patro.cz)

Podobné produkty ako Obrázkové čítanie - 11616 , Tatínku, ta se ti povedla

Vánoční dobroty - 11616

Vánoční dobroty - 11616
Detail

Advent je zase tady. Sněhové vločky tančí nad krajinou, mráz vykreslil v oknech překrásné ledové květy. Dozajista cítíte i vůni vánočního punče. Určitě si vzpomínáte, kdy jste našla pod stromečkem svou první panenku. Vánoce jsou časem rozzářených a natěšených dětských očí, dopisů Ježíškovi, ale také dobou s vůní vanilky a jehličí. Zastavte svůj chvatný krok a pojďte si je užít se svými dětmi. Věnujte jim čas a pusťte se do přípravy vánočního cukroví. Určitě vám rády a s nadšením pomohou. Možná jim to nepůjde tak rychle od ruky, ale pravě takto prožité vánoční chvíle budou pro ně i pro vás nejkrásnější.Publikace je vhodná pro děti od 3 let. (patro.cz)

Podobné produkty ako Vánoční dobroty - 11616 , Až se ti zatočí hlava ()

Kouzelné Vánoce - 11616

Kouzelné Vánoce - 11616
Detail

Není nic krásnějšího, než maminčina kuchyně vonící vanilkou, než očekáváním rozzářené oči dětí před vánočním stromkem. Je škoda tímto obdobím jen tak proletět a na chvíli se nezastavit. Nepřipomenout si zvyky, ze kterých jsme už mnohé pozapomněli, ale které dokáží prchavý zážitek Štědrého večera umocnit a prodloužit. (patro.cz)

Podobné produkty ako Kouzelné Vánoce - 11616 , Požádej a je ti dáno

Začarovaná škola - 11616

Začarovaná škola - 11616
Detail

Pre zvedavých predškolákov a žiakov 1. triedy ponúkame obrázkové čítanie Začarovaná škola. Tri veselé kúzelníčky Todie, Bonie a Debie nie sú žiadne zlé čarodejnice, ktoré by škodili ľuďom. Práve naopak - nepokazia žiadnu zábavu a rady pomôžu, kde treba. Lenže sú to aj riadne popletky, takže keď nastúpia do školy ako nové učiteľky, je hneď jasné, že o zábavu nebude núdza. Knižka je určená najmenším čitateľom, preto má text písaný veľkým písmom a je plná pôvabných ilustrácií Magdaleny Takáčovej. Niektoré slová v texte sú nahradené obrázkami, ktoré má malý čitateľ správne pomenovať a doplniť tak mamičku alebo otecka pri čítaní príbehov. Publikácia je vhodná pre deti od 6 rokov. (patro.cz)

Podobné produkty ako Začarovaná škola - 11616 , Ti, kteří se starají (9788024646275)

Zakouzlená škola - 11616

Zakouzlená škola - 11616
Detail

Pro zvídavé předškoláky a žáky 1. třídy nabízíme obrázkové čtení Zakouzlená škola. Tři veselé kouzelnice Todie, Bonie a Debie nejsou žádné zlé čarodějky, které by škodily lidem. Právě naopak - nezkazí žádnou legraci a rády pomohou, kde je třeba. Jenže jsou to také pěkné poplety, takže když nastoupí do školy jako nové učitelky, je brzy jasné, že o zábavu nebude nouze. Knížka je určena nejmenším čtenářům, proto je text psaný velkým písmem, a je plná půvabných ilustrací Magdaleny Takáčové. Některá slova v textu jsou nahrazena obrázky, které má malý čtenář správně pojmenovat, a doplnit tak maminku či tatínka při čtení příběhů. Publikace je vhodná pro děti od 6 let. (patro.cz)

Podobné produkty ako Zakouzlená škola - 11616 , Hodný, zlý a soudce ti ()

Už to víš? - 11616

Už to víš? - 11616
Detail

Publikace UŽ TO VÍŠ? Hraj si a poznávej je určena pro děti od 3 let. Titul obsahuje více než 100 zvídavých otázek a úkolů. Při hře je nutná spolupráce rodiče, který popisuje dítěti obrázky a klade mu jednoduché otázky. Jako např. kolik je na obrázku zvířat, do jaké pohádky patří ježibaba atd. Správné odpovědi jsou vždy na rubu konkrétní stránky. Úkoly podporují představivost, vyjadřovací schopnosti i logické myšlení dítěte. Využitelnost knihy je díky její velikosti neomezená. Můžete ji používat doma, na cestách, v čekárně u lékaře, prostě kdekoli. (patro.cz)

Podobné produkty ako Už to víš? - 11616 , Případy soudce ti hodný, zlý a soudce ti (978-80-7407-488-2)

Spojovačky s duhovou pastelkou/s dúhovou pastelkou

Spojovačky s duhovou pastelkou/s dúhovou pastelkou
Detail

Spoj tečky a objev veselý obrázek. Vybarvi ho duhovou pastelkou, která je součástí sešitu. (patro.cz)

Podobné produkty ako Spojovačky s duhovou pastelkou/s dúhovou pastelkou , Môj pracovný zošit učím sa s pastelkami (978-80-567-1024-1)

Spojovačky s duhovou pastelkou/s dúhovou pastelkou

Spojovačky s duhovou pastelkou/s dúhovou pastelkou
Detail

Spoj tečky a objev veselý obrázek. Vybarvi ho duhovou pastelkou, která je součástí sešitu. (patro.cz)

Podobné produkty ako Spojovačky s duhovou pastelkou/s dúhovou pastelkou , Klavihrátky s pastelkami u klavíru - přípravný pracovní sešit (979-0-2601-0464-8)

Spojovačky s duhovou pastelkou/s dúhovou pastelkou

Prázdninová škola 4. ročník - 11616

Prázdninová škola 4. ročník - 11616
Detail

Cvičebnice jsou ideálním pomocníkem při opakování látky ZŠ během prázdnin. Děti tak při pravidelném procvičování neztratí vědomosti a schopnost soustředit se, které pracně nabyly za uplynulý školní rok, a zářijový návrat do školy tak pro ně bude mnohem snazší. Každá dvoustrana obsahuje cvičení z českého jazyka, matematiky, ale i prvouky. Úlohy jsou krátké a přehledně graficky zpracované a vycházejí z osnov základních škol. Učivo je procvičováno i formou hravých úkolů, které děti pobaví a motivuje je tak k řešení dalších cvičení. (patro.cz)

Podobné produkty ako Prázdninová škola 4. ročník - 11616 , Neslibovala jsem ti procházku růžovým sadem

Päťminútovky matematika 3.ročník - 11616

Souhrn látky z matematiky - 11616

Souhrn látky z matematiky - 11616
Detail

Souhrn cvičení z matematiky je vhodný ke komplexnímu procvičení matematiky 2. - 5. ročníku základní školy. Kniha též může posloužit jako pomůcka při přípravě k přijímacím zkouškám ke studiu na střední škole. Součástí knihy je klíč ke cvičením. (patro.cz)

Podobné produkty ako Souhrn látky z matematiky - 11616 , Až se ti zatočí hlava (9788025731611)

Souhrn látky z češtiny - 11616

Souhrn látky z češtiny - 11616
Detail

Souhrn cvičení z češtiny je vhodný ke komplexnímu procvičení českého jazyka 2. - 5. ročníku základní školy. Kniha též může posloužit jako pomůcka při přípravě k přijímacím zkouškám ke studiu na střední škole. Součástí knihy je klíč ke cvičením. (patro.cz)

Podobné produkty ako Souhrn látky z češtiny - 11616 , Tři přání: dej si pozor, co si přeješ, mohlo by se ti to vyplnit... (978-80-249-4993-2)

Prázdninová škola 5.třída - 11616

Prázdninová škola 5.třída - 11616
Detail

Cvičebnice jsou ideálním pomocníkem při nenásilném opakování látky ZŠ během prázdnin. Děti tak při pravidelném procvičování neztratí vědomosti a schopnost soustředit se, které pracně nabyly za uplynulý školní rok, a zářijový návrat do školy tak pro ně bude mnohem snazší. Každá dvoustrana obsahuje cvičení z českého jazyka, matematiky, ale i prvouky. Úlohy jsou krátké a přehledně graficky zpracované a vycházejí z osnov základních škol. (patro.cz)

Podobné produkty ako Prázdninová škola 5.třída - 11616 , Msi geforce rtx 3060 ti ventus 2x 8gd6x oc (rtx 3060 ti ventus 2x 8gd6x oc)

Diktáty pro 4.třídu - 11616

Diktáty pro 4.třídu - 11616
Detail

Prvních pár stránek sbírky diktátů a cvičení je věnováno opakování učiva 3. ročníku a párových souhlásek. Za nimi následují úlohy procvičující předložky a předpony, skupiny bě/bje, vě/vje a pě, skloňování podstatných jmen a shodu přísudku s podmětem. Správnost psaní si můžete ověřit v klíči na konci knihy. (patro.cz)

Podobné produkty ako Diktáty pro 4.třídu - 11616

Diktáty pro 3.třídu - 11616

Diktáty pro 3.třídu - 11616
Detail

Pro žáky 3. třídy jsme připravili sbírku diktátů a cvičení zaměřených na perfektní zvládnutí psaní vyjmenovaných slov. Stačí pár minut procvičování denně a žádný chyták v písemce z českého jazyka už je nepřekvapí. Správnost psaní si můžete ověřit v klíči na konci knihy. (patro.cz)

Podobné produkty ako Diktáty pro 3.třídu - 11616

Diktáty pro 2.třídu - 11616

Diktáty pro 2.třídu - 11616
Detail

S naší sbírkou diktátů a cvičení si žáci 2. třídy nejprve zopakují učivo předchozího školního roku, na které navazují cvičení zaměřená na abecedu, větu, slovo, slabiku, hlásku, písmeno a psaní ú/ů. Druhou část knihy tvoří úlohy procvičující tvrdé a měkké slabiky, ve třetí se blíže podíváme na slabiky dě, tě, ně, bě, pě, vě, mě a párové souhlásky. Správnost psaní si můžete ověřit v klíči na konci knihy. (patro.cz)

Podobné produkty ako Diktáty pro 2.třídu - 11616

Diktáty pro 5.třídu - 11616

Diktáty pro 5.třídu - 11616
Detail

Tato publikace zpočátku navazuje na učivo předchozího dílu sérií opakovacích diktátů a cvičení. V dalších úlohách si pak žáci 5. tříd procvičí shodu přísudku s podmětem nevyjádřeným a několikanásobným, přídavná jména, zájmena, číslovky, slovesné tvary přítomného, budoucího a minulého času a slovesa podmiňovacího způsobu. Správnost psaní si můžete ověřit v klíči na konci knihy. (patro.cz)

Podobné produkty ako Diktáty pro 5.třídu - 11616

Prázdninová škola 5. ročník - 11616

Prázdninová škola 5. ročník - 11616
Detail

Edice publikací Prázdninová škola je ideálním pomocníkem při nenásilném opakování látky jednotlivých ročníků základní školy během prázdnin. Každá dvoustrana obsahuje cvičení z českého jazyka, matematiky, prvouky, ale i dalších předmětů. Úlohy jsou krátké a přehledně graficky zpracované a vycházejí z osnov základních škol. Publikace z edice Prázdninová škola se díky své velké úspěšnosti dočkaly již několika reedic, což dokazuje jejich kvalitu a oblíbenost. (patro.cz)

Podobné produkty ako Prázdninová škola 5. ročník - 11616

Prázdninová škola 4. ročník - 11616

Prázdninová škola 4. ročník - 11616
Detail

Edice publikací Prázdninová škola je ideálním pomocníkem při nenásilném opakování látky jednotlivých ročníků základní školy během prázdnin. Každá dvoustrana obsahuje cvičení z českého jazyka, matematiky, prvouky, ale i dalších předmětů. Úlohy jsou krátké a přehledně graficky zpracované a vycházejí z osnov základních škol. Publikace z edice Prázdninová škola se díky své velké úspěšnosti dočkaly již několika reedic, což dokazuje jejich kvalitu a oblíbenost. (patro.cz)

Podobné produkty ako Prázdninová škola 4. ročník - 11616

Prázdninová škola 3. ročník - 11616

Prázdninová škola 3. ročník - 11616
Detail

Edice publikací Prázdninová škola je ideálním pomocníkem při nenásilném opakování látky jednotlivých ročníků základní školy během prázdnin. Každá dvoustrana obsahuje cvičení z českého jazyka, matematiky, prvouky, ale i dalších předmětů. Úlohy jsou krátké a přehledně graficky zpracované a vycházejí z osnov základních škol. Publikace z edice Prázdninová škola se díky své velké úspěšnosti dočkaly již několika reedic, což dokazuje jejich kvalitu a oblíbenost. (patro.cz)

Podobné produkty ako Prázdninová škola 3. ročník - 11616

Od jara do zimy - 11616

Od jara do zimy - 11616
Detail

Publikace Od jara do zimy je určena předškolním dětem. Publikace seznamuje děti s proměnami v přírodě během celého roku, s lidovými zvyky a také se změnami na zahradě v jednotlivých ročních obdobích. Děti knihou provázejí Vítek a Eliška, kteří se mimo jiné dozvídají, jak se na podzim zvířátka připravují na zimu nebo proč jsou listy na stromech zelené. V zimě donesou s panem myslivcem seno pro srnky do krmelců, na jaře pomáhají babičce na zahradě, v létě pozorují s dědečkem na obloze hvězdy. V publikaci se nachází mnoho zajímavých úkolů, které rozšiřují dětem znalosti o přírodě a procvičují jejich jemnou motoriku a pozornost. Na klopy obálky nakreslila ilustrátorka Vendula Hegerová kalendář, který si děti mohou vystřihnout. Titul je určen dětem od 5 let. (patro.cz)

Podobné produkty ako Od jara do zimy - 11616

Prázdninová škola 2. ročník - 11616

Prázdninová škola 2. ročník - 11616
Detail

Edice publikací Prázdninová škola je ideálním pomocníkem při nenásilném opakování látky jednotlivých ročníků základní školy během prázdnin. Každá dvoustrana obsahuje cvičení z českého jazyka, matematiky, prvouky, ale i dalších předmětů. Úlohy jsou krátké a přehledně graficky zpracované a vycházejí z osnov základních škol. Publikace z edice Prázdninová škola se díky své velké úspěšnosti dočkaly již několika reedic, což dokazuje jejich kvalitu a oblíbenost. (patro.cz)

Podobné produkty ako Prázdninová škola 2. ročník - 11616

Prázdninová škola 1. ročník - 11616

Prázdninová škola 1. ročník - 11616
Detail

Edice publikací Prázdninová škola je ideálním pomocníkem při nenásilném opakování látky jednotlivých ročníků základní školy během prázdnin. Každá dvoustrana obsahuje cvičení z českého jazyka, matematiky, prvouky, ale i dalších předmětů. Úlohy jsou krátké a přehledně graficky zpracované a vycházejí z osnov základních škol. Publikace z edice Prázdninová škola se díky své velké úspěšnosti dočkaly již několika reedic, což dokazuje jejich kvalitu a oblíbenost. (patro.cz)

Podobné produkty ako Prázdninová škola 1. ročník - 11616

Od jari do zimy - 11616

Od jari do zimy - 11616
Detail

Publikácia Od jari do zimy je určená predškolákom. Publikácia oboznamuje deti so zmenami v prírode počas celého roku, s ľudovými zvykmi, ako aj so zmenami v záhrade v jednotlivých ročných obdobiach. Deti knihou sprevádzajú Vilko a Emka, ktorí sa okrem iného dozvedajú, ako sa na jeseň zvieratká pripravujú na zimu alebo prečo sú listy na stromoch zelené. V zime donesú s pánom horárom seno pre srnky do kŕmidiel, na jar pomáhajú babke v záhrade, v lete pozorujú s dedkom na oblohe hviezdy. V publikácii sa nachádza veľa zaujímavých úloh, ktoré rozširujú deťom znalosti o prírode a precvičujú ich jemnú motoriku a pozornosť. Na záložky obálky nakreslila ilustrátorka Vendula Hegerová kalendár, ktorý si deti môžu vystrihnúť. Titul je určený deťom od 5 rokov. (patro.cz)

Podobné produkty ako Od jari do zimy - 11616

Pejsek Tom na prázdninách - 11616

Pejsek Tom na prázdninách - 11616
Detail

Pro zvídavé předškoláky a žáky 1. třídy nabízíme obrázkové čtení. Knížka Pejsek Tom na prázdninách je volným pokračováním velmi úspěšných a dětmi oblíbených knih Pejsek Tom a jak to začalo a Pejsek Tom a jeho trampoty. Tentokrát se s pejskem Tomem a jeho lidskou smečkou vydáme na prázdniny k moři, kde zažijí nečekané dobrodružství. Knížka je určena nejmenším čtenářům, proto je text psaný velkým písmem, a je plná půvabných ilustrací Venduly Hegerové. Některá slova v textu jsou nahrazena obrázky, které má malý čtenář správně pojmenovat, a doplnit tak maminku či tatínka při čtení příběhů. Publikace je vhodná pro děti od 6 let. (patro.cz)

Podobné produkty ako Pejsek Tom na prázdninách - 11616

Prázdninová škola 5. ročník - 11616

Prázdninová škola 5. ročník - 11616
Detail

Cvičebnice jsou ideálním pomocníkem při opakování látky ZŠ během prázdnin. Děti tak při pravidelném procvičování neztratí vědomosti a schopnost soustředit se, které pracně nabyly za uplynulý školní rok, a zářijový návrat do školy tak pro ně bude mnohem snazší. Každá dvoustrana obsahuje cvičení z českého jazyka, matematiky, ale i prvouky. Úlohy jsou krátké a přehledně graficky zpracované a vycházejí z osnov základních škol. Učivo je procvičováno i formou hravých úkolů, které děti pobaví a motivuje je tak k řešení dalších cvičení. (patro.cz)

Podobné produkty ako Prázdninová škola 5. ročník - 11616

Symetrické obrázky s duhovou pastelkou / s dúhovou pastelkou

Symetrické obrázky s duhovou pastelkou / s dúhovou pastelkou
Detail

Dokreslování podle předlohy a vybarvování obrázků duhovou pastelkou děti zabaví a zároveň zdokonalí jejich grafomotoriku. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Symetrické obrázky s duhovou pastelkou / s dúhovou pastelkou

Spojovačky s duhovou pastelkou/ s dúhovou pastelkou - žába

Spojovačky s duhovou pastelkou/ s dúhovou pastelkou - žába
Detail

Spoj tečky a objev veselý obrázek. Vybarvi ho duhovou pastelkou, která je součástí sešitu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Spojovačky s duhovou pastelkou/ s dúhovou pastelkou - žába

Super labyrinty s duhovou pastelkou/ s dúhovou pastelkou

Super labyrinty s duhovou pastelkou/ s dúhovou pastelkou
Detail

Vezmi do ruky duhovou pastelku a najdi správnou cestu. S knihou plnou labyrintů si užiješ mnoho zábavy a zároveň si zdokonalíš logické myšlení a soustředěnost. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Super labyrinty s duhovou pastelkou/ s dúhovou pastelkou

Super Labyrinty s duhovou pastelkou/s dúhovou pastelkou

Super Labyrinty s duhovou pastelkou/s dúhovou pastelkou
Detail

Vezmi do ruky duhovou pastelku a najdi správnou cestu. S knihou plnou labyrintů si užiješ mnoho zábavy a zároveň si zdokonalíš logické myšlení a soustředěnost. (patro.cz)

Podobné produkty ako Super Labyrinty s duhovou pastelkou/s dúhovou pastelkou

Super Labyrinty s duhovou pastelkou/s dúhovou pastelkou

Super Labyrinty s duhovou pastelkou/s dúhovou pastelkou
Detail

Kniha - 32 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Vezmi do ruky duhovou pastelku a najdi správnou cestu. S knihou plnou labyrintů si užiješ mnoho zábavy a zároveň si zdokonalíš logické myšlení a soustředěnost. (alza.cz)

Podobné produkty ako Super Labyrinty s duhovou pastelkou/s dúhovou pastelkou

Spojovačky s duhovou pastelkou/ s dúhovou pastelkou - hnědý sešit

Spojovačky s duhovou pastelkou/ s dúhovou pastelkou - hnědý sešit
Detail

Spoj tečky a objev veselý obrázek. Vybarvi ho duhovou pastelkou, která je součástí sešitu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Spojovačky s duhovou pastelkou/ s dúhovou pastelkou - hnědý sešit

Spojovačky s duhovou pastelkou/ s dúhovou pastelkou - oranžový sešit

Spojovačky s duhovou pastelkou/ s dúhovou pastelkou - oranžový sešit
Detail

Spoj tečky a objev veselý obrázek. Vybarvi ho duhovou pastelkou, která je součástí sešitu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Spojovačky s duhovou pastelkou/ s dúhovou pastelkou - oranžový sešit
Povím ti to pastelkami (978-80-7353-634-3), Poviem ti to pastelkami (978-80-7353-639-8), Já ti to vrátím (978-80-206-1854-2), Ja ti to vrátim (978-80-569-0365-0), KELA Pánev železná FERRUM 24 cm (KL-11616), Orion Láhev kapesní nerez AŤ TI TO ŠLAPE 0,24 l , Grafologie v partnerském poradenství: aneb Ukaž mi, jak píšeš, a já ti povím, jestli se k sobě hodít (978-80-7387-747-7), Povím vám o dyslexii (978-80-266-0991-9), Musica Folklorica: Počúvajte, co vám povím... - CD (MAM476-2), Ti nepohřbení (), Ti druzí (), doodle roll r 4 kreativni sada s pastelkami, Shaun the Sheep - Oboustranné puzzle s pastelkami 50ks (4897029961834), Házím ti laso, kamaráde, Javoli Povlak na polštář Dorotka A Čaroděj Ze Země Oz 40 × 40 cm (11616), Případy soudce Ti Dlouhý pochod soudce Ti (978-80-7407-455-4), Tatínku, ta se ti povedla, Až se ti zatočí hlava (), Požádej a je ti dáno, Ti, kteří se starají (9788024646275), Hodný, zlý a soudce Ti (), Případy Soudce Ti Hodný, zlý a soudce Ti (978-80-7407-488-2), Môj pracovný zošit Učím sa s pastelkami (978-80-567-1024-1), Klavihrátky s pastelkami u klavíru - přípravný pracovní sešit (979-0-2601-0464-8), Písnička ti ouška pohladí 1 (9790706570259), Neslibovala jsem ti procházku růžovým sadem, Snad ti nedělají starosti cizí názory, Až se ti zatočí hlava (9788025731611), Tři přání: Dej si pozor, co si přeješ, mohlo by se ti to vyplnit... (978-80-249-4993-2), MSI GeForce RTX 3060 Ti VENTUS 2X 8GD6X OC (RTX 3060 Ti VENTUS 2X 8GD6X OC)