Pejsek tom a jak to začalo - 11616

Produkt Pejsek tom a jak to začalo - 11616 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Pejsek tom a jak to začalo - 11616 upraviť a produkt hľadať znova.

Pejsek Tom a jak to začalo - 11616

Pejsek Tom a jak to začalo - 11616
Detail

V této veselé knížce o štěňátku Tomovi se dozvíte, co všechno čeká na malého pejska v novém domově a jak se s nástrahami vypořádá. Knížka je určena pro nejmenší čtenáře a čtenářky – předškoláky a začínající školáky. Vybraná podstatná jména jsou znázorněna obrázky, které má malý čtenář správně pojmenovat, a doplnit tak maminku či tatínka při čtení příběhů. Publikace jsou vhodné pro děti od 6 let. (patro.cz)

Podobné produkty ako Pejsek Tom a jak to začalo - 11616 , Kniha pejsek tom a jak to začalo: obrázkové čtení (978-80-7353-529-2)

Pejsek Tom a jak to začalo - Petr Šulc, Vendula Hegerová

Pejsek Tom a jak to začalo - Petr Šulc, Vendula Hegerová
Detail

V této veselé knížce o štěňátku Tomovi se dozvíte, co všechno čeká na malého pejska v novém domově a jak se s nástrahami vypořádá. Knížka je určena pro nejmenší čtenáře a čtenářky - předškoláky a začínající školáky. Vybraná podstatná jména jsou znázorněna obrázky, které má malý čtenář správně pojmenovat, a doplnit tak maminku či tatínka při čtení příběhů. Publikace jsou vhodné pro děti od 6 let. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Pejsek Tom a jak to začalo - Petr Šulc, Vendula Hegerová , Proč? jak? historie: jak to všechno začalo: 101 faktů a zajímavostí pro bystré hlavičky (978-80-7567-587-3)

Pejsek Tom a jak to začalo - Petr Šulc - e-kniha

Pejsek Tom a jak to začalo - Petr Šulc - e-kniha
Detail

eBook:,V této veselé knížce o štěňátku Tomovi se dozvíte, co všechno čeká na malého pejska v novém domově a jak se s nástrahami vypořádá. Knížka je určena pro nejmenší čtenáře a čtenářky – předškoláky a začínající školáky. Vybraná podstatná jména jsou znázorněna obrázky, které má malý čtenář správně pojmenovat, a doplnit tak maminku či tatínka při čtení příběhů. Publikace jsou vhodné pro děti od 6 let. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Pejsek Tom a jak to začalo - Petr Šulc - e-kniha , Punkem to začalo a punkem to končí (978-80-7229-868-6)

Pejsek Tom a jak to začalo - Petr Šulc - e-kniha

Pejsek Tom a jak to začalo - Petr Šulc - e-kniha
Detail

eBook:,Pro zvídavé předškoláky a žáky 1. třídy nabízíme obrázkové čtení. V této veselé knížce o štěňátku Tomovi se dozvíte, co všechno čeká na malého pejska v novém domově a jak se s nástrahami vypořádá. Knížka je určena nejmenším čtenářům, proto je text psaný velkým písmem. Vybraná podstatná jména jsou nahrazena obrázky, které mají děti pojmenovat, a doplnit tak maminku či tatínka při čtení příběhu. Publikace jsou vhodné pro děti od 6 let. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Pejsek Tom a jak to začalo - Petr Šulc - e-kniha , Pejsek tom (978-80-735-3529-2)

Kniha Pejsek Tom a jak to začalo: Obrázkové čtení (978-80-7353-529-2)

Kniha Pejsek Tom a jak to začalo: Obrázkové čtení (978-80-7353-529-2)
Detail

Kniha - autor Petr Šulc, 40 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá V této veselé knížce o štěňátku Tomovi se dozvíte, co všechno čeká na malého pejska v novém domově a jak se s nástrahami vypořádá. Knížka je určena pro nejmenší čtenáře a čtenářky – předškoláky a začínající školáky. Vybraná podstatná jména jsou znázorněna obrázky, které má malý čtenář správně pojmenovat, a doplnit tak maminku či tatínka při čtení příběhů. Publikace jsou vhodné pro děti od 6 let. (alza.cz)

Podobné produkty ako Kniha Pejsek Tom a jak to začalo: Obrázkové čtení (978-80-7353-529-2) , Pejsek tom (978-80-735-3533-9)

Pejsek Tom a jeho trampoty - 11616

Pejsek Tom a jeho trampoty - 11616
Detail

Pro zvídavé předškoláky a žáky 1. třídy nabízíme Obrázkové čtení. Publikace vypráví o trampotách pejska Toma. Půvabné ilustrace doplňují krátké a zábavné příběhy ze psího života, které jsou psány velkým písmem a některá slova v textu jsou nahrazena obrázky. Knížka Pejsek Tom a jeho trampoty je volným pokračováním velmi úspěšné a dětmi oblíbené knihy Pejsek Tom a jak to začalo. (patro.cz)

Podobné produkty ako Pejsek Tom a jeho trampoty - 11616 , Pejsek tom a jeho trampoty: obrázkové čtení (978-80-7353-533-9)

Pejsek Tom a jeho trampoty - 11616

Pejsek Tom a jeho trampoty - 11616
Detail

Pro zvídavé předškoláky a žáky 1. třídy nabízíme obrázkové čtení. Knížka Pejsek Tom a jeho trampoty je volným pokračováním velmi úspěšné a dětmi oblíbené knihy Pejsek Tom a jak to začalo. Půvabné ilustrace doplňují krátké a zábavné příběhy z psího života. Knížka je určena nejmenším čtenářům, proto je text psaný velkým písmem. Některá slova v textu jsou nahrazena obrázky, které má malý čtenář správně pojmenovat, a doplnit tak maminku či tatínka při čtení příběhů. Publikace jsou vhodné pro děti od 6 let. Publikace v knižní vazbě je vhodná jako dáreček pod stromeček nebo jen tak. :) (patro.cz)

Podobné produkty ako Pejsek Tom a jeho trampoty - 11616 , Pejsek tom a jeho trampoty: obrázkové čtení (978-80-7353-650-3)

Psíček Tom a jeho trampoty - 11616

Psíček Tom a jeho trampoty - 11616
Detail

Pre zvedavých predškolákov a žiakov 1. triedy ponúkame Obrázkové čítanie. Publikácia rozpráva o trampotách psíka Toma. Pôvabné ilustrácie dopĺňajú krátke a zábavné príbehy zo psieho života, ktoré sú písané veľkým písmom a niektoré slová v texte sú nahradené obrázkami. Knižka Psíček Tom a jeho trampoty je voľným pokračovaním veľmi úspešnej a deťmi obľúbenej knihy Psíček Tom a ako to začalo. (patro.cz)

Podobné produkty ako Psíček Tom a jeho trampoty - 11616 , Začalo sa to v júni (978-80-8142-820-3)

Pejsek Tom na prázdninách - 11616

Pejsek Tom na prázdninách - 11616
Detail

Pro zvídavé předškoláky a žáky 1. třídy nabízíme obrázkové čtení. Knížka Pejsek Tom na prázdninách je volným pokračováním velmi úspěšných a dětmi oblíbených knih Pejsek Tom a jak to začalo a Pejsek Tom a jeho trampoty. Tentokrát se s pejskem Tomem a jeho lidskou smečkou vydáme na prázdniny k moři, kde zažijí nečekané dobrodružství. Knížka je určena nejmenším čtenářům, proto je text psaný velkým písmem, a je plná půvabných ilustrací Venduly Hegerové. Některá slova v textu jsou nahrazena obrázky, které má malý čtenář správně pojmenovat, a doplnit tak maminku či tatínka při čtení příběhů. Publikace je vhodná pro děti od 6 let. (patro.cz)

Podobné produkty ako Pejsek Tom na prázdninách - 11616 , Williams lucinda: runnin' down a dream: a tribute to tom petty - cd (h2007)

Psíček Tom a ako to začalo- obrázkové čítanie - Petr Šulc - e-kniha

Psíček Tom a ako to začalo- obrázkové čítanie - Petr Šulc - e-kniha
Detail

eBook:,V tejto veselej knižke o šteniatku Tomovi sa dozviete, čo všetko čaká na malého psíka v novom domove a ako si s nástrahami poradí. Knižka je určená pre najmenších čitateľov a čitateľky - predškolákov a začínajúcich školákov. Niektoré podstatné mená sú znázornené ako obrázky, ktoré má malý čitateľ správne pomenovať a doplniť tak mamičku či otecka pri čítaní príbehov. Publikácia je vhodná pre deti od 6 rokov. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Psíček Tom a ako to začalo- obrázkové čítanie - Petr Šulc - e-kniha , Příběhy o erikovi - začalo to v ascaloně (978-80-879-7634-0)

Pejsek Tom a jeho trampoty - Petr Šulc - e-kniha

Pejsek Tom a jeho trampoty - Petr Šulc - e-kniha
Detail

eBook:,Pro zvídavé předškoláky a žáky 1. třídy nabízíme obrázkové čtení. Knížka Pejsek Tom a jeho trampoty je volným pokračováním velmi úspěšné a dětmi oblíbené knihy Pejsek Tom a jak to začalo. Půvabné ilustrace doplňují krátké a zábavné příběhy z psího života. Knížka je určena nejmenším čtenářům, proto je text psaný velkým písmem. Některá slova v textu jsou nahrazena obrázky, které má malý čtenář správně pojmenovat, a doplnit tak maminku či tatínka při čtení příběhů. Publikace jsou vhodné pro děti od 6 let. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Pejsek Tom a jeho trampoty - Petr Šulc - e-kniha , Pokec s viki aneb začalo to otázkou (999-00-035-0941-3)

Proč volíme psychopaty: a jak to zastavit (978-80-262-1880-7)

Proč volíme psychopaty: a jak to zastavit (978-80-262-1880-7)
Detail

Kniha - autor Bill Eddy, 240 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Terapeut, právník a mediátor Bill Eddy popisuje, jak nebezpečné a vysoce konfliktní osobnosti (HCP) získávají moc ve vládách po celém světě – a co mohou občané udělat, aby se tito lidé nedostali do úřadu. Demokracie je totiž v ohrožení. Příliš mnoho zemí se dostalo pod nadvládu problematických lidí, kteří se stali politiky. Většina jich má rysy narcistické či antisociální poruchy osobnosti, případně rovnou obojí. Autor, který je přední světový odborník na HCP, vysvětluje, proč jsou tito lidé tak svůdní, a popisuje čtyřicet jejich typických vlastností. Čerpá přitom z příkladů od Hitlera, Stalina, Maa a Nixona po Trumpa, Madura a Putina a ukazuje, jak problematičtí politici vymýšlejí nepřátele a vyrábějí falešné krize, aby se mohli vykreslit jako jediná hrdinská postava, která se s nimi dokáže vypořádat, a to navzdory vlastní neschopnosti problémy skutečně řešit. Autor také popisuje nejlepší... (alza.cz)

Podobné produkty ako Proč volíme psychopaty: a jak to zastavit (978-80-262-1880-7) , Co je to úspěch – a jak jej dosáhnout?

Pejsek Tom a jeho trampoty - Obrázkové čtení - Petr Šulc, Vendula Hegerová

Pejsek Tom a jeho trampoty - Obrázkové čtení - Petr Šulc, Vendula Hegerová
Detail

Pro zvídavé předškoláky a žáky 1. třídy nabízíme obrázkové čtení. Knížka Pejsek Tom a jeho trampoty je volným pokračováním velmi úspěšné a dětmi oblíbené knihy Pejsek Tom a jak to začalo. Půvabné ilustrace doplňují krátké a zábavné příběhy z psího života. Knížka je určena nejmenším čtenářům, proto je text psaný velkým písmem. Některá slova v textu jsou nahrazena obrázky, které má malý čtenář správně pojmenovat, a doplnit tak maminku či tatínka při čtení příběhů. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Pejsek Tom a jeho trampoty - Obrázkové čtení - Petr Šulc, Vendula Hegerová , Pejsek tom na prázdninách: obrázkové čtení (978-80-7353-591-9)

Pejsek Tom a jeho trampoty - Obrázkové čtení - Petr Šulc, Vendula Hegerová

Pejsek Tom a jeho trampoty - Obrázkové čtení - Petr Šulc, Vendula Hegerová
Detail

Pro zvídavé předškoláky a žáky 1. třídy nabízíme Obrázkové čtení. Publikace vypráví o trampotách pejska Toma. Půvabné ilustrace doplňují krátké a zábavné příběhy ze psího života, které jsou psány velkým písmem a některá slova v textu jsou nahrazena obrázky. Knížka Pejsek Tom a jeho trampoty je volným pokračováním velmi úspěšné a dětmi oblíbené knihy Pejsek Tom a jak to začalo. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Pejsek Tom a jeho trampoty - Obrázkové čtení - Petr Šulc, Vendula Hegerová , Pejsek chodici a stekajici

Pejsek Tom a jeho trampoty: Obrázkové čtení (978-80-7353-650-3)

Pejsek Tom a jeho trampoty: Obrázkové čtení (978-80-7353-650-3)
Detail

Kniha - 40 stran, česky Pro zvídavé předškoláky a žáky 1. třídy nabízíme obrázkové čtení. Knížka Pejsek Tom a jeho trampoty je volným pokračováním velmi úspěšné a dětmi oblíbené knihy Pejsek Tom a jak to začalo. Půvabné ilustrace doplňují krátké a zábavné příběhy z psího života. Knížka je určena nejmenším čtenářům, proto je text psaný velkým písmem. Některá slova v textu jsou nahrazena obrázky, které má malý čtenář správně pojmenovat, a doplnit tak maminku či tatínka při čtení příběhů. Publikace jsou vhodné pro děti od 6 let. Publikace v knižní vazbě je vhodná jako dáreček pod stromeček nebo jen tak. :) (alza.cz)

Podobné produkty ako Pejsek Tom a jeho trampoty: Obrázkové čtení (978-80-7353-650-3) , Doživotí: a jak na to (978-80-900674-4-8)

Pejsek Tom a jeho trampoty: Obrázkové čtení (978-80-7353-533-9)

Pejsek Tom a jeho trampoty: Obrázkové čtení (978-80-7353-533-9)
Detail

Kniha - autor Petr Šulc, 40 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pro zvídavé předškoláky a žáky 1. třídy nabízíme Obrázkové čtení. Publikace vypráví o trampotách pejska Toma. Půvabné ilustrace doplňují krátké a zábavné příběhy ze psího života, které jsou psány velkým písmem a některá slova v textu jsou nahrazena obrázky. Knížka Pejsek Tom a jeho trampoty je volným pokračováním velmi úspěšné a dětmi oblíbené knihy Pejsek Tom a jak to začalo. (alza.cz)

Podobné produkty ako Pejsek Tom a jeho trampoty: Obrázkové čtení (978-80-7353-533-9) , Kela pánev železná ferrum 24 cm (kl-11616)

Síla zvyku: Proč děláme to, co děláme, a jak to změnit (978-80-265-1048-2)

Síla zvyku: Proč děláme to, co děláme, a jak to změnit (978-80-265-1048-2)
Detail

Kniha - autor Charles Duhigg, 280 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Proč se někteří lidé a firmy snaží o změnu roky, zatímco jiní se změní přes noc? Jak zvyky vznikají, proč vůbec existují a lze s nimi něco dělat? Jak ukazuje Charles Duhigg, poznáme-li, jak fungují, můžeme je snadno změnit a využít ve svůj prospěch, a zlepšit tak mnohé oblasti nejen našeho osobního a pracovního života, ale i fungování celé společnosti. Strhující vyprávění podložené nejnovějšími vědeckými poznatky a výzkumy přináší zcela nové chápání lidské povahy a jejího potenciálu ke změně. (alza.cz)

Podobné produkty ako Síla zvyku: Proč děláme to, co děláme, a jak to změnit (978-80-265-1048-2) , Tom a jerry: halloween - dvd (w00978)

Pejsek Tom na prázdninách - Obrázkové čtění - Petr Šulc, Vendula Hegerová

Pejsek Tom na prázdninách - Obrázkové čtění - Petr Šulc, Vendula Hegerová
Detail

Pro zvídavé předškoláky a žáky 1. třídy nabízíme obrázkové čtení. Knížka Pejsek Tom na prázdninách je volným pokračováním velmi úspěšných a dětmi oblíbených knih Pejsek Tom a jak to začalo a Pejsek Tom a jeho trampoty. Tentokrát se s pejskem Tomem a jeho lidskou smečkou vydáme na prázdniny k moři, kde zažijí nečekané dobrodružství. Knížka je určena nejmenším čtenářům, proto je text psaný velkým písmem, a je plná půvabných ilustrací Venduly Hegerové. Některá slova v textu jsou nahrazena obrázky, které má malý čtenář správně pojmenovat, a doplnit tak maminku či tatínka při čtení příběhů.Publikace je vhodná pro děti od 6 let. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Pejsek Tom na prázdninách - Obrázkové čtění - Petr Šulc, Vendula Hegerová , Kočka a její řeč: všechno o tom, jak porozumět chování kočky (978-80-7451-631-3)

Pejsek Tom na prázdninách - Obrázkové čtění - Petr Šulc, Vendula Hegerová

Pejsek Tom na prázdninách - Obrázkové čtění - Petr Šulc, Vendula Hegerová
Detail

Pro zvídavé předškoláky a žáky 1. třídy nabízíme obrázkové čtení. Knížka Pejsek Tom na prázdninách je volným pokračováním velmi úspěšných a dětmi oblíbených knih Pejsek Tom a jak to začalo a Pejsek Tom a jeho trampoty. Tentokrát se s pejskem Tomem a jeho lidskou smečkou vydáme na prázdniny k moři, kde zažijí nečekané dobrodružství. Knížka je určena nejmenším čtenářům, proto je text psaný velkým písmem, a je plná půvabných ilustrací Venduly Hegerové. Některá slova v textu jsou nahrazena obrázky, které má malý čtenář správně pojmenovat, a doplnit tak maminku či tatínka při čtení příběhů.Publikace je vhodná pro děti od 6 let. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Pejsek Tom na prázdninách - Obrázkové čtění - Petr Šulc, Vendula Hegerová , Pes a jeho řeč: všechno o tom, jak porozumět chování psa (978-80-7451-629-0)

Pejsek Tom (978-80-735-3533-9)

Pejsek Tom (978-80-735-3533-9)
Detail

Elektronická kniha - ze série Obrázkové čtení, autor ing. Petr Šulc Ph.D., 40 stran, česky Pro zvídavé předškoláky a žáky 1. třídy nabízíme obrázkové čtení. Knížka Pejsek Tom a jeho trampoty je volným pokračováním velmi úspěšné a dětmi oblíbené knihy Pejsek Tom a jak to začalo. Půvabné ilustrace doplňují krátké a zábavné příběhy z psího života. Knížka je určena nejmenším čtenářům, proto je text psaný velkým písmem. Některá slova v textu jsou nahrazena obrázky, které má malý čtenář správně pojmenovat, a doplnit tak maminku či tatínka při čtení příběhů. Publikace jsou vhodné pro děti od 6 let. (alza.cz)

Podobné produkty ako Pejsek Tom (978-80-735-3533-9) , Síla zvyku: proč děláme to, co děláme, a jak to změnit (978-80-265-1048-2)

Pejsek Tom na prázdninách: Obrázkové čtení (978-80-7353-591-9)

Pejsek Tom na prázdninách: Obrázkové čtení (978-80-7353-591-9)
Detail

Kniha - autor Petr Šulc, 44 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Pro zvídavé předškoláky a žáky 1. třídy nabízíme obrázkové čtení. Knížka Pejsek Tom na prázdninách je volným pokračováním velmi úspěšných a dětmi oblíbených knih Pejsek Tom a jak to začalo a Pejsek Tom a jeho trampoty. Tentokrát se s pejskem Tomem a jeho lidskou smečkou vydáme na prázdniny k moři, kde zažijí nečekané dobrodružství. Knížka je určena nejmenším čtenářům, proto je text psaný velkým písmem, a je plná půvabných ilustrací Venduly Hegerové. Některá slova v textu jsou nahrazena obrázky, které má malý čtenář správně pojmenovat, a doplnit tak maminku či tatínka při čtení příběhů. Publikace je vhodná pro děti od 6 let. (alza.cz)

Podobné produkty ako Pejsek Tom na prázdninách: Obrázkové čtení (978-80-7353-591-9) , Javoli povlak na polštář dorotka a čaroděj ze země oz 40 × 40 cm (11616)

Nová moc: Jak funguje moc v hyperpropojeném světě – a jak to udělat, aby fungovala ve váš (978-80-265-0869-4)

Nová moc: Jak funguje moc v hyperpropojeném světě – a jak to udělat, aby fungovala ve váš (978-80-265-0869-4)
Detail

Kniha - autor Jeremy Heimans; Henry Timms, 304 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Jeremy Heimans a Henry Timms popisují největší příběhy naší doby – vzestup megaplatforem jako Facebook a Uber, nečekaná vítězství Obamy a Trumpa či náhlý vznik hnutí #MeToo – a odhalují, co za nimi opravdu stojí: nárůst nové moci. Nová moc je otevřená, umožňuje aktivní účast a řídí ji lidé na stejné úrovni. (alza.cz)

Podobné produkty ako Nová moc: Jak funguje moc v hyperpropojeném světě – a jak to udělat, aby fungovala ve váš (978-80-265-0869-4) , Není důležité, co říkáte, ale jak to říkáte!: umění prodat se, když na tom opravdu záleží (978-80-206-1614-2)

Optimalizace webových stránek: Proč si 95% návštěvníků vašich stránek nic nekoupí a jak to můžete zm (978-80-7508-716-4)

Optimalizace webových stránek: Proč si 95% návštěvníků vašich stránek nic nekoupí a jak to můžete zm (978-80-7508-716-4)
Detail

Kniha - autor Dan Croxen-John; Johann Van Tonder, 288 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Kniha je praktickým průvodcem, který vám pomůže podpořit růst on-line tržeb prostřednictvím experimentování a optimalizace míry konverze. Najdete zde podrobnou metodiku a know-how. Jedná se o ověřené techniky, které využívají nejúspěšnější on-line prodejci na světě. Příručka obsahuje i řadu případových studií. Tato kniha je praktickým průvodcem optimalizací e-commerce a webových stránek, který vás krok za krokem dovede k realizaci osvědčeného přístupu používaného po celém světě. Tento přístup nepodléhá jen nejnovějším trendům, ale vznikl na základě vědeckých principů, které jsou prověřené praxí a časem. Publikace vás spolehlivě provede celým procesem od identifikace růstových příležitostí až po jejich úspěšnou realizaci a vyhodnocení. Najdete zde podrobnou metodiku, která vám poskytne potřebné know-how pro nastartování růstu vašeho internetového obchodu.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Optimalizace webových stránek: Proč si 95% návštěvníků vašich stránek nic nekoupí a jak to můžete zm (978-80-7508-716-4) , Proč? jak? jak to funguje?: 101 faktů a zajímavostí pro bystré hlavičky (978-80-7567-380-0)

Vývoj dítěte do jednoho roku - Jak to vidí lékař a jak táta - Martin Gregora

Vývoj dítěte do jednoho roku - Jak to vidí lékař a jak táta - Martin Gregora
Detail

Celobarevná publikace úspěšného pediatra seznamuje rodiče měsíc po měsíci s psychomotorickým vývojem dítěte od narození do prvních narozenin. Autor doporučuje vhodnou stravu pro jednotlivá měsíční období kojence, upozorňuje na povinná a doporučovaná očkování a radí s léčbou běžných onemocnění. Cenná je kapitola o péči o nezralé novorozence a originální autorské postřehy z vlastní otcovské zkušenosti. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Vývoj dítěte do jednoho roku - Jak to vidí lékař a jak táta - Martin Gregora , Jak to celé přežít a nezbláznit se (978-80-880-4990-6)

A na mě nikdo nemá čas: Jak se cítí a jak to vidí sourozenci lidí (nejen) s autismem (978-80-88163-60-2)

A na mě nikdo nemá čas: Jak se cítí a jak to vidí sourozenci lidí (nejen) s autismem (978-80-88163-60-2)
Detail

Kniha - autor Julius Bittmann; Lenka Bittmannová,, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Cílem publikace je podpořit rodiče dětí s nějakým hendikepem ve výchově jejich sourozenců a pomoci sourozencům těchto dětí pochopit a tolerovat své bratry a sestry. Rodinný život s dítětem např. s poruchou autistické¬ho spektra je velmi náročný, na jejich zdravé sourozence jsou často kladeny abnormální požadavky, a to ze strany rodičů i společnosti. Kniha se zabývá problematikou sdělení diagnózy sou¬ro¬zencům, seznámení se specifiky, vy¬světlení rozdílů apod., dále se věnuje otázce postavení rodiče ve vztahu ke svým dětem, rozdělení pozornosti a řešení každodenních náročných životních situací. Velká část knihy je věnována zkušenostem a pocitům sourozenců dětí s PAS, ale i s jinou diagnózou. (alza.cz)

Podobné produkty ako A na mě nikdo nemá čas: Jak se cítí a jak to vidí sourozenci lidí (nejen) s autismem (978-80-88163-60-2) , Jak to celé přežít a nezbláznit se (978-80-88049-90-6)

O pejskovi a kočičce - Jak chytli rybu, co svět neviděl, a jak zachránili prasátko - Jana Uhlířová

O pejskovi a kočičce - Jak chytli rybu, co svět neviděl, a jak zachránili prasátko - Jana Uhlířová
Detail

Milé děti, v naší nové knížce se dočtete, jak jsme se nasmáli, když jsme šli spolu chytit rybu, co svět neviděl. A také se dočtete, jak jsme se vydali na houby a pomohli v lese zachránit poraněné prasátko. Budeme rádi, když Vás naše nové příběhy pobaví. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako O pejskovi a kočičce - Jak chytli rybu, co svět neviděl, a jak zachránili prasátko - Jana Uhlířová , Proč volíme psychopaty: a jak to zastavit (978-80-262-1880-7)

Zakouzlená škola - 11616

Zakouzlená škola - 11616
Detail

Pro zvídavé předškoláky a žáky 1. třídy nabízíme obrázkové čtení Zakouzlená škola. Tři veselé kouzelnice Todie, Bonie a Debie nejsou žádné zlé čarodějky, které by škodily lidem. Právě naopak - nezkazí žádnou legraci a rády pomohou, kde je třeba. Jenže jsou to také pěkné poplety, takže když nastoupí do školy jako nové učitelky, je brzy jasné, že o zábavu nebude nouze. Knížka je určena nejmenším čtenářům, proto je text psaný velkým písmem, a je plná půvabných ilustrací Magdaleny Takáčové. Některá slova v textu jsou nahrazena obrázky, které má malý čtenář správně pojmenovat, a doplnit tak maminku či tatínka při čtení příběhů. Publikace je vhodná pro děti od 6 let. (patro.cz)

Podobné produkty ako Zakouzlená škola - 11616 , Dvakrát sedm pohádek – jak to bylo, pohádko? ()

Cirkus jede ! - 11616

Cirkus jede ! - 11616
Detail

Pro zvídavé předškoláky a žáky 1. třídy nabízíme obrázkové čtení o cirkusu Pimprlákov, který přijel do městečka, a děti už se nemůžou dočkat, až ho navštíví. Co se však stane, když klauna Mikuláše rozbolí zub? A jak dopadne první vystoupení, ve kterém bude slonice Anička jezdit na koloběžce a lev Alfons vyděsí celou manéž? Knížka je určena nejmenším čtenářům, proto je text psaný velkým písmem. Vybraná podstatná jména jsou nahrazena obrázky, které mají děti pojmenovat, a doplnit tak maminku či tatínka při čtení příběhu. Publikace je vhodná pro děti od 6 let. (patro.cz)

Podobné produkty ako Cirkus jede ! - 11616 , Velká kniha odpovědí jak to funguje (9789463605595)

Obrázkové čítanie - 11616

Obrázkové čítanie - 11616
Detail

Pre zvedavých predškolákov a žiakov 1. triedy ponúkame obrázkové čítanie o cirkuse Pimprľákov, ktorý prišiel do mestečka, a deti sa už nemôžu dočkať, kedy ho navštívia. Čo sa však stane, keď klauna Mikuláša rozbolí zub? A ako dopadne prvé vystúpenie, v ktorom bude slonica Anička jazdiť na kolobežke a lev Alojz vydesí celú manéž? Knižka je určená najmenším čitateľom, preto je text písaný veľkým písmom. Niektoré podstatné mená sú nahradené obrázkami, ktoré majú deti pomenovať a doplniť tak mamičku či otecka pri čítaní príbehu. Publikácia je vhodná pre deti od 6 rokov. (patro.cz)

Podobné produkty ako Obrázkové čítanie - 11616 , Zajíc kajetán: o tom, jak se rozpomínal a co z toho vzešlo (978-80-7323-386-0)

Vánoční dobroty - 11616

Vánoční dobroty - 11616
Detail

Advent je zase tady. Sněhové vločky tančí nad krajinou, mráz vykreslil v oknech překrásné ledové květy. Dozajista cítíte i vůni vánočního punče. Určitě si vzpomínáte, kdy jste našla pod stromečkem svou první panenku. Vánoce jsou časem rozzářených a natěšených dětských očí, dopisů Ježíškovi, ale také dobou s vůní vanilky a jehličí. Zastavte svůj chvatný krok a pojďte si je užít se svými dětmi. Věnujte jim čas a pusťte se do přípravy vánočního cukroví. Určitě vám rády a s nadšením pomohou. Možná jim to nepůjde tak rychle od ruky, ale pravě takto prožité vánoční chvíle budou pro ně i pro vás nejkrásnější.Publikace je vhodná pro děti od 3 let. (patro.cz)

Podobné produkty ako Vánoční dobroty - 11616 , Nezlomní: magazín o tom, jak pečovat o sebe a o své blízké (978-80-908405-6-0)

Kouzelné Vánoce - 11616

Kouzelné Vánoce - 11616
Detail

Není nic krásnějšího, než maminčina kuchyně vonící vanilkou, než očekáváním rozzářené oči dětí před vánočním stromkem. Je škoda tímto obdobím jen tak proletět a na chvíli se nezastavit. Nepřipomenout si zvyky, ze kterých jsme už mnohé pozapomněli, ale které dokáží prchavý zážitek Štědrého večera umocnit a prodloužit. (patro.cz)

Podobné produkty ako Kouzelné Vánoce - 11616

Začarovaná škola - 11616

Začarovaná škola - 11616
Detail

Pre zvedavých predškolákov a žiakov 1. triedy ponúkame obrázkové čítanie Začarovaná škola. Tri veselé kúzelníčky Todie, Bonie a Debie nie sú žiadne zlé čarodejnice, ktoré by škodili ľuďom. Práve naopak - nepokazia žiadnu zábavu a rady pomôžu, kde treba. Lenže sú to aj riadne popletky, takže keď nastúpia do školy ako nové učiteľky, je hneď jasné, že o zábavu nebude núdza. Knižka je určená najmenším čitateľom, preto má text písaný veľkým písmom a je plná pôvabných ilustrácií Magdaleny Takáčovej. Niektoré slová v texte sú nahradené obrázkami, ktoré má malý čitateľ správne pomenovať a doplniť tak mamičku alebo otecka pri čítaní príbehov. Publikácia je vhodná pre deti od 6 rokov. (patro.cz)

Podobné produkty ako Začarovaná škola - 11616

Zakouzlená škola - 11616

Zakouzlená škola - 11616
Detail

Pro zvídavé předškoláky a žáky 1. třídy nabízíme obrázkové čtení Zakouzlená škola. Tři veselé kouzelnice Todie, Bonie a Debie nejsou žádné zlé čarodějky, které by škodily lidem. Právě naopak - nezkazí žádnou legraci a rády pomohou, kde je třeba. Jenže jsou to také pěkné poplety, takže když nastoupí do školy jako nové učitelky, je brzy jasné, že o zábavu nebude nouze. Knížka je určena nejmenším čtenářům, proto je text psaný velkým písmem, a je plná půvabných ilustrací Magdaleny Takáčové. Některá slova v textu jsou nahrazena obrázky, které má malý čtenář správně pojmenovat, a doplnit tak maminku či tatínka při čtení příběhů. Publikace je vhodná pro děti od 6 let. (patro.cz)

Podobné produkty ako Zakouzlená škola - 11616

ZOOT.Fan Netflix Kde to začalo Stranger Things Triko Černá

ZOOT.Fan Netflix Kde to začalo Stranger Things Triko Černá
Detail

Barva: černá Střih: regular fit Materiál: 100% bavlna Kolekce: Netflix Udržitelnost: Oeko-Tex Standard 100 (mezinárodní testovací a certifikační systém pro textilie vyráběné pouze ze zdravotně nezávadných materiálů) (bibloo.cz)

Podobné produkty ako ZOOT.Fan Netflix Kde to začalo Stranger Things Triko Černá

ZOOT.Fan Netflix Kde to začalo Stranger Things Triko Černá

ZOOT.Fan Netflix Kde to začalo Stranger Things Triko Černá
Detail

Barva: černá Střih: regular fit Materiál: 100% bavlna Kolekce: Netflix Udržitelnost: Oeko-Tex Standard 100 (mezinárodní testovací a certifikační systém pro textilie vyráběné pouze ze zdravotně nezávadných materiálů) (bibloo.cz)

Podobné produkty ako ZOOT.Fan Netflix Kde to začalo Stranger Things Triko Černá

ZOOT.Fan Netflix Kde to začalo Stranger Things Triko Černá

ZOOT.Fan Netflix Kde to začalo Stranger Things Triko Černá
Detail

Barva: černá Střih: regular fit Materiál: 100% bavlna Kolekce: Netflix Udržitelnost: Oeko-Tex Standard 100 (mezinárodní testovací a certifikační systém pro textilie vyráběné pouze ze zdravotně nezávadných materiálů) (bibloo.cz)

Podobné produkty ako ZOOT.Fan Netflix Kde to začalo Stranger Things Triko Černá

ZOOT.Fan Netflix Kde to začalo Stranger Things Triko Černá

ZOOT.Fan Netflix Kde to začalo Stranger Things Triko Černá
Detail

Barva: černá Střih: regular fit Materiál: 100% bavlna Kolekce: Netflix Udržitelnost: Oeko-Tex Standard 100 (mezinárodní testovací a certifikační systém pro textilie vyráběné pouze ze zdravotně nezávadných materiálů) (bibloo.cz)

Podobné produkty ako ZOOT.Fan Netflix Kde to začalo Stranger Things Triko Černá

ZOOT.Fan Netflix Kde to začalo Stranger Things Triko Černá

ZOOT.Fan Netflix Kde to začalo Stranger Things Triko Černá
Detail

Barva: černá Střih: regular fit Materiál: 100% bavlna Kolekce: Netflix Udržitelnost: Oeko-Tex Standard 100 (mezinárodní testovací a certifikační systém pro textilie vyráběné pouze ze zdravotně nezávadných materiálů) (bibloo.cz)

Podobné produkty ako ZOOT.Fan Netflix Kde to začalo Stranger Things Triko Černá

ZOOT.Fan Netflix Kde to začalo Stranger Things Triko Černá

ZOOT.Fan Netflix Kde to začalo Stranger Things Triko Černá
Detail

Barva: černá Střih: regular fit Materiál: 100% bavlna Kolekce: Netflix Udržitelnost: Oeko-Tex Standard 100 (mezinárodní testovací a certifikační systém pro textilie vyráběné pouze ze zdravotně nezávadných materiálů) (bibloo.cz)

Podobné produkty ako ZOOT.Fan Netflix Kde to začalo Stranger Things Triko Černá

Už to víš? - 11616

Už to víš? - 11616
Detail

Publikace UŽ TO VÍŠ? Hraj si a poznávej je určena pro děti od 3 let. Titul obsahuje více než 100 zvídavých otázek a úkolů. Při hře je nutná spolupráce rodiče, který popisuje dítěti obrázky a klade mu jednoduché otázky. Jako např. kolik je na obrázku zvířat, do jaké pohádky patří ježibaba atd. Správné odpovědi jsou vždy na rubu konkrétní stránky. Úkoly podporují představivost, vyjadřovací schopnosti i logické myšlení dítěte. Využitelnost knihy je díky její velikosti neomezená. Můžete ji používat doma, na cestách, v čekárně u lékaře, prostě kdekoli. (patro.cz)

Podobné produkty ako Už to víš? - 11616

Tom a jeho kamaráti

Tom a jeho kamaráti
Detail

Tom sa kúzlom Tree Fu prenáša do čarovnej krajiny Treetopolis. V nej sa zoznámi s novými kamarátmi, ktorými sú: Twigs, Ariela, Squirmtum, Treetog, Rickety, Zigzoo a nezbedné muchotrávky Puffy a Stink. V tejto knihe aktivít môžete pomôcť Tomovi a jeho kamarátom vyriešiť rôzne zaujímavé úlohy. Súčasťou balenia je jeden list puzzlov zabalený v PE fólii + 2 plagáty vnútri. (patro.cz)

Podobné produkty ako Tom a jeho kamaráti

Prázdninová škola 4. ročník - 11616

Prázdninová škola 4. ročník - 11616
Detail

Cvičebnice jsou ideálním pomocníkem při opakování látky ZŠ během prázdnin. Děti tak při pravidelném procvičování neztratí vědomosti a schopnost soustředit se, které pracně nabyly za uplynulý školní rok, a zářijový návrat do školy tak pro ně bude mnohem snazší. Každá dvoustrana obsahuje cvičení z českého jazyka, matematiky, ale i prvouky. Úlohy jsou krátké a přehledně graficky zpracované a vycházejí z osnov základních škol. Učivo je procvičováno i formou hravých úkolů, které děti pobaví a motivuje je tak k řešení dalších cvičení. (patro.cz)

Podobné produkty ako Prázdninová škola 4. ročník - 11616

Päťminútovky matematika 3.ročník - 11616

Päťminútovky matematika 3.ročník - 11616
Detail

(patro.cz)

Podobné produkty ako Päťminútovky matematika 3.ročník - 11616

Souhrn látky z matematiky - 11616

Souhrn látky z matematiky - 11616
Detail

Souhrn cvičení z matematiky je vhodný ke komplexnímu procvičení matematiky 2. - 5. ročníku základní školy. Kniha též může posloužit jako pomůcka při přípravě k přijímacím zkouškám ke studiu na střední škole. Součástí knihy je klíč ke cvičením. (patro.cz)

Podobné produkty ako Souhrn látky z matematiky - 11616

Souhrn látky z češtiny - 11616

Souhrn látky z češtiny - 11616
Detail

Souhrn cvičení z češtiny je vhodný ke komplexnímu procvičení českého jazyka 2. - 5. ročníku základní školy. Kniha též může posloužit jako pomůcka při přípravě k přijímacím zkouškám ke studiu na střední škole. Součástí knihy je klíč ke cvičením. (patro.cz)

Podobné produkty ako Souhrn látky z češtiny - 11616

Prázdninová škola 5.třída - 11616

Prázdninová škola 5.třída - 11616
Detail

Cvičebnice jsou ideálním pomocníkem při nenásilném opakování látky ZŠ během prázdnin. Děti tak při pravidelném procvičování neztratí vědomosti a schopnost soustředit se, které pracně nabyly za uplynulý školní rok, a zářijový návrat do školy tak pro ně bude mnohem snazší. Každá dvoustrana obsahuje cvičení z českého jazyka, matematiky, ale i prvouky. Úlohy jsou krátké a přehledně graficky zpracované a vycházejí z osnov základních škol. (patro.cz)

Podobné produkty ako Prázdninová škola 5.třída - 11616

Diktáty pro 4.třídu - 11616

Diktáty pro 4.třídu - 11616
Detail

Prvních pár stránek sbírky diktátů a cvičení je věnováno opakování učiva 3. ročníku a párových souhlásek. Za nimi následují úlohy procvičující předložky a předpony, skupiny bě/bje, vě/vje a pě, skloňování podstatných jmen a shodu přísudku s podmětem. Správnost psaní si můžete ověřit v klíči na konci knihy. (patro.cz)

Podobné produkty ako Diktáty pro 4.třídu - 11616

Diktáty pro 3.třídu - 11616

Diktáty pro 3.třídu - 11616
Detail

Pro žáky 3. třídy jsme připravili sbírku diktátů a cvičení zaměřených na perfektní zvládnutí psaní vyjmenovaných slov. Stačí pár minut procvičování denně a žádný chyták v písemce z českého jazyka už je nepřekvapí. Správnost psaní si můžete ověřit v klíči na konci knihy. (patro.cz)

Podobné produkty ako Diktáty pro 3.třídu - 11616

Diktáty pro 2.třídu - 11616

Diktáty pro 2.třídu - 11616
Detail

S naší sbírkou diktátů a cvičení si žáci 2. třídy nejprve zopakují učivo předchozího školního roku, na které navazují cvičení zaměřená na abecedu, větu, slovo, slabiku, hlásku, písmeno a psaní ú/ů. Druhou část knihy tvoří úlohy procvičující tvrdé a měkké slabiky, ve třetí se blíže podíváme na slabiky dě, tě, ně, bě, pě, vě, mě a párové souhlásky. Správnost psaní si můžete ověřit v klíči na konci knihy. (patro.cz)

Podobné produkty ako Diktáty pro 2.třídu - 11616

Diktáty pro 5.třídu - 11616

Diktáty pro 5.třídu - 11616
Detail

Tato publikace zpočátku navazuje na učivo předchozího dílu sérií opakovacích diktátů a cvičení. V dalších úlohách si pak žáci 5. tříd procvičí shodu přísudku s podmětem nevyjádřeným a několikanásobným, přídavná jména, zájmena, číslovky, slovesné tvary přítomného, budoucího a minulého času a slovesa podmiňovacího způsobu. Správnost psaní si můžete ověřit v klíči na konci knihy. (patro.cz)

Podobné produkty ako Diktáty pro 5.třídu - 11616
Kniha Pejsek Tom a jak to začalo: Obrázkové čtení (978-80-7353-529-2), Proč? Jak? Historie: Jak to všechno začalo: 101 faktů a zajímavostí pro bystré hlavičky (978-80-7567-587-3), Punkem to začalo a punkem to končí (978-80-7229-868-6), Pejsek Tom (978-80-735-3529-2), Pejsek Tom (978-80-735-3533-9), Pejsek Tom a jeho trampoty: Obrázkové čtení (978-80-7353-533-9), Pejsek Tom a jeho trampoty: Obrázkové čtení (978-80-7353-650-3), Začalo sa to v júni (978-80-8142-820-3), Williams Lucinda: Runnin' Down a Dream: A Tribute to Tom Petty - CD (H2007), Příběhy o Erikovi - Začalo to v Ascaloně (978-80-879-7634-0), Pokec s Viki aneb začalo to otázkou (999-00-035-0941-3), Co je to úspěch – a jak jej dosáhnout?, Pejsek Tom na prázdninách: Obrázkové čtení (978-80-7353-591-9), pejsek chodici a stekajici, Doživotí: a jak na to (978-80-900674-4-8), KELA Pánev železná FERRUM 24 cm (KL-11616), Tom a Jerry: Halloween - DVD (W00978), Kočka a její řeč: Všechno o tom, jak porozumět chování kočky (978-80-7451-631-3), Pes a jeho řeč: Všechno o tom, jak porozumět chování psa (978-80-7451-629-0), Síla zvyku: Proč děláme to, co děláme, a jak to změnit (978-80-265-1048-2), Javoli Povlak na polštář Dorotka A Čaroděj Ze Země Oz 40 × 40 cm (11616), Není důležité, co říkáte, ale jak to říkáte!: Umění prodat se, když na tom opravdu záleží (978-80-206-1614-2), Proč? Jak? Jak to funguje?: 101 faktů a zajímavostí pro bystré hlavičky (978-80-7567-380-0), Jak to celé přežít a nezbláznit se (978-80-880-4990-6), Jak to celé přežít a nezbláznit se (978-80-88049-90-6), Proč volíme psychopaty: a jak to zastavit (978-80-262-1880-7), DVAKRÁT SEDM POHÁDEK – Jak to bylo, pohádko? (), Velká kniha odpovědí Jak to funguje (9789463605595), Zajíc Kajetán: O tom, jak se rozpomínal a co z toho vzešlo (978-80-7323-386-0), Nezlomní: Magazín o tom, jak pečovat o sebe a o své blízké (978-80-908405-6-0)