Japonský kuchařský nůž nakiri okami dellinger 17 cm

Produkt Japonský kuchařský nůž nakiri okami dellinger 17 cm sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Japonský kuchařský nůž nakiri okami dellinger 17 cm upraviť a produkt hľadať znova.

Japonský kuchařský nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 17 cm

Japonský kuchařský nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 17 cm
Detail

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 310 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 17 cm , Tescoma azza nakiri japonský nůž 18 cm

Japonský kuchařský nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 17 cm

Japonský kuchařský nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 17 cm
Detail

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 310 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 17 cm , Samura okinawa nůž nakiri 17 cm (snonn17)

Japonský kuchařský nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 17 cm

Japonský kuchařský nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 17 cm
Detail

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 310 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 17 cm , Samura blacksmith nůž nakiri 17 cm (snblnn)

Japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 22,5 cm

Japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 22,5 cm
Detail

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 225 mm celková délka: 355 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 22,5 cm , Samura kaiju nůž nakiri 17 cm (snknni)

Japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 22,5 cm

Japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 22,5 cm
Detail

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 225 mm celková délka: 355 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 22,5 cm , Samura shadow nůž nakiri 17 cm (snshnn)

Japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 22,5 cm

Japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 22,5 cm
Detail

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 225 mm celková délka: 355 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 22,5 cm , Tescoma nůž kuchařský home profi 17 cm

Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm

Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm
Detail

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 195 mm celková délka: 335 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm , Tescoma nůž kuchařský presto 17 cm (863029.00)

Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm

Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm
Detail

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 195 mm celková délka: 335 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm , Tescoma azza nakiri 18 cm, japonský (884543.00)

Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm

Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm
Detail

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 195 mm celková délka: 335 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm , Samura mo-v stonewash nůž nakiri 17 cm (sm-0043b) (snmvswnn)

Japonský kuchařský nůž NAKIRI CUBE EBONY WOOD Dellinger 20 cm

Japonský kuchařský nůž NAKIRI CUBE EBONY WOOD Dellinger 20 cm
Detail

Hlavní výhody: extrémní ostrost lze s ním přenést krájené potraviny do hrnce či pánve odolná čepel z německé oceli čtvercová rukojeť z ebenového dřeva Dodatečné informace: délka rukojeti: 133 mm délka čepele: 199 mm celková délka: 332 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž NAKIRI CUBE EBONY WOOD Dellinger 20 cm , Samura damascus nůž nakiri 16,7 cm (sndnn)

Japonský kuchařský nůž NAKIRI CUBE EBONY WOOD Dellinger 20 cm

Japonský kuchařský nůž NAKIRI CUBE EBONY WOOD Dellinger 20 cm
Detail

Hlavní výhody: extrémní ostrost lze s ním přenést krájené potraviny do hrnce či pánve odolná čepel z německé oceli čtvercová rukojeť z ebenového dřeva Dodatečné informace: délka rukojeti: 133 mm délka čepele: 199 mm celková délka: 332 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž NAKIRI CUBE EBONY WOOD Dellinger 20 cm , Zelite infinity by klarstein alpha-royal japanese série, 6" kuchařský nůž nakiri, damašková ocel

Japonský kuchařský nůž NAKIRI CUBE EBONY WOOD Dellinger 20 cm

Japonský kuchařský nůž NAKIRI CUBE EBONY WOOD Dellinger 20 cm
Detail

Hlavní výhody: extrémní ostrost lze s ním přenést krájené potraviny do hrnce či pánve odolná čepel z německé oceli čtvercová rukojeť z ebenového dřeva Dodatečné informace: délka rukojeti: 133 mm délka čepele: 199 mm celková délka: 332 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž NAKIRI CUBE EBONY WOOD Dellinger 20 cm , Hendi nůž nakiri 845028 (845028)

Kuchařský nůž GYUTO OKAMI Dellinger 20 cm

Kuchařský nůž GYUTO OKAMI Dellinger 20 cm
Detail

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 200 mm celková délka: 335 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž GYUTO OKAMI Dellinger 20 cm , Tescoma nůž kuchařský grandchef 18 cm

Kuchařský nůž GYUTO OKAMI Dellinger 20 cm

Kuchařský nůž GYUTO OKAMI Dellinger 20 cm
Detail

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 200 mm celková délka: 335 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž GYUTO OKAMI Dellinger 20 cm , Tescoma nůž kuchařský azza 16 cm

Japonský okrajovací nůž OKAMI Dellinger 9 cm

Japonský okrajovací nůž OKAMI Dellinger 9 cm
Detail

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 90 mm celková délka: 210 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Japonský okrajovací nůž OKAMI Dellinger 9 cm , Tescoma nůž kuchařský azza, 20 cm

Japonský vykosťovací nůž OKAMI Dellinger 14,5 cm

Japonský vykosťovací nůž OKAMI Dellinger 14,5 cm
Detail

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 145 mm celková délka: 265 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Japonský vykosťovací nůž OKAMI Dellinger 14,5 cm , Tescoma japonský nůž presto santoku 20 cm (863049.00)

Japonský vykosťovací nůž OKAMI Dellinger 14,5 cm

Japonský vykosťovací nůž OKAMI Dellinger 14,5 cm
Detail

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 145 mm celková délka: 265 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Japonský vykosťovací nůž OKAMI Dellinger 14,5 cm , Tescoma japonský nůž presto santoku 15 cm (863048.00)

Japonský vykosťovací nůž OKAMI Dellinger 14,5 cm

Japonský vykosťovací nůž OKAMI Dellinger 14,5 cm
Detail

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 145 mm celková délka: 265 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Japonský vykosťovací nůž OKAMI Dellinger 14,5 cm , Tescoma nůž kuchařský grandchef 18 cm (884614.00)

Japonský okrajovací nůž OKAMI Dellinger 9 cm

Japonský okrajovací nůž OKAMI Dellinger 9 cm
Detail

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 90 mm celková délka: 210 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Japonský okrajovací nůž OKAMI Dellinger 9 cm , Tescoma nůž kuchařský presto 20 cm (863030.00)

Japonský okrajovací nůž OKAMI Dellinger 9 cm

Japonský okrajovací nůž OKAMI Dellinger 9 cm
Detail

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 90 mm celková délka: 210 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Japonský okrajovací nůž OKAMI Dellinger 9 cm , Tescoma nůž kuchařský precioso 18 cm (881229.00)

Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm

Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm
Detail

Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm z rychlořezné práškové oceli SPG2 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu je vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva. Je ozdobena mozaikovým nýtem a vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki Ze speciální edice Zuiun Ideální pro dokonalé nakrájení šunky, pečeně či carpaccia Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva Mozaikový nýt Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 240 mm Celková délka: 390 mm Hmotnost: 160 g Materiál: damašková ocel, laminové dřevo (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm , Tescoma nůž kuchařský presto 14 cm (863028.00)

Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm

Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm
Detail

Velmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Petty 150 mm je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku, kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí či jiné menší zeleniny a ovoce. Je vhodný též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Petty ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž nejen na okrajování ovoce a zeleniny Ze speciální edice Zuiun Umožňuje přesné řezy Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Prášková damašková ocel (damascus steel) Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 120 mm Délka čepele: 150 mm Celková délka: 275 mm Hmotnost: 77 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm , Hendi nůž kuchařský 844212 (844212)

Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm

Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm
Detail

Velmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Petty 150 mm je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku, kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí či jiné menší zeleniny a ovoce. Je vhodný též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Petty ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž nejen na okrajování ovoce a zeleniny Ze speciální edice Zuiun Umožňuje přesné řezy Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Prášková damašková ocel (damascus steel) Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 120 mm Délka čepele: 150 mm Celková délka: 275 mm Hmotnost: 77 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm , Hendi nůž kuchařský 844205 (844205)

Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm

Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm
Detail

Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm z rychlořezné práškové oceli SPG2 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu je vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva. Je ozdobena mozaikovým nýtem a vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki Ze speciální edice Zuiun Ideální pro dokonalé nakrájení šunky, pečeně či carpaccia Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva Mozaikový nýt Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 240 mm Celková délka: 390 mm Hmotnost: 160 g Materiál: damašková ocel, laminové dřevo (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm , Schwertkrone solingen základní kuchařský nůž 30 cm (mg71112)

Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm

Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm
Detail

Velmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Petty 150 mm je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku, kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí či jiné menší zeleniny a ovoce. Je vhodný též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Petty ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž nejen na okrajování ovoce a zeleniny Ze speciální edice Zuiun Umožňuje přesné řezy Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Prášková damašková ocel (damascus steel) Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 120 mm Délka čepele: 150 mm Celková délka: 275 mm Hmotnost: 77 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm , Resto 95320 kuchařský nůž atlas 20 cm (95320)

Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm

Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm
Detail

Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm z rychlořezné práškové oceli SPG2 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu je vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva. Je ozdobena mozaikovým nýtem a vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki Ze speciální edice Zuiun Ideální pro dokonalé nakrájení šunky, pečeně či carpaccia Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva Mozaikový nýt Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 240 mm Celková délka: 390 mm Hmotnost: 160 g Materiál: damašková ocel, laminové dřevo (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm , Samura bamboo kuchařský nůž - sekáček 18 cm (snbkns)

Japonský kuchařský nůž Sakimaru Dellinger Rosewood 27 cm

Japonský kuchařský nůž Sakimaru Dellinger Rosewood 27 cm
Detail

Velmi ostrý japonský nůž Sakimaru/Yanagiba Dellinger Octagonal Full Damascus (délka čepele 270 mm) z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Je to dlouhý krájecí nůž broušený jen z jedné strany, určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi. S tímto nožem snadno nakrájíte nejen velké kusy masa (pečeně), ale i tenké plátky zeleniny. Jeho překrásná elegantní tenká čepel je schopna řezat přísady v dlouhých nepřerušovaných řezech a tím zachovat jejich celistvost a svěžest. Yanagiba je jedním z nejdůležitějších tradičních japonských nožů a je součástí repertoáru mnoha kuchařů. Dokonce i nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Nůž Sakimaru 270 mm má velmi ostrou čepel tvořenou 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí (10Cr15CoMoV + 9Cr18MoV). Čepel tohoto nože prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích (vacuum heat treatment). Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Rukojeť ve tvaru oktagonu je vyrobena z exotického dřeva Rose-Wood (palisandr) a bůvolího rohu s mosaznými přechody. Je vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Hlavní výhody: Japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře 110 vrstev damaškové oceli (damascus steel) Oktagonová rukojeť z přírodního dřeva Rosewood + bůvolí roh Dlouhý krájecí nůž broušený jen z jedné strany (pro držení v pravé ruce) Určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Ergonomicky tvarovaná a ručně leštěná rukojeť Pro ostří nože z damaškové oceli doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 150 mm Délka čepele: 270 mm Celková délka: 435 mm Hmotnost: 230 g Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž Sakimaru Dellinger Rosewood 27 cm , Lamart lt2125 nůž kuchařský 19 cm katana (lt2125)

Japonský kuchařský nůž GYUTO OKKAMI Dellinger 19 cm

Japonský kuchařský nůž GYUTO OKKAMI Dellinger 19 cm
Detail

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 190 mm celková délka: 330 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž GYUTO OKKAMI Dellinger 19 cm , Tescoma nůž kuchařský azza 16cm (884529.00)

Japonský kuchařský nůž Sakimaru Dellinger Rosewood 27 cm

Japonský kuchařský nůž Sakimaru Dellinger Rosewood 27 cm
Detail

Velmi ostrý japonský nůž Sakimaru/Yanagiba Dellinger Octagonal Full Damascus (délka čepele 270 mm) z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Je to dlouhý krájecí nůž broušený jen z jedné strany, určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi. S tímto nožem snadno nakrájíte nejen velké kusy masa (pečeně), ale i tenké plátky zeleniny. Jeho překrásná elegantní tenká čepel je schopna řezat přísady v dlouhých nepřerušovaných řezech a tím zachovat jejich celistvost a svěžest. Yanagiba je jedním z nejdůležitějších tradičních japonských nožů a je součástí repertoáru mnoha kuchařů. Dokonce i nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Nůž Sakimaru 270 mm má velmi ostrou čepel tvořenou 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí (10Cr15CoMoV + 9Cr18MoV). Čepel tohoto nože prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích (vacuum heat treatment). Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Rukojeť ve tvaru oktagonu je vyrobena z exotického dřeva Rose-Wood (palisandr) a bůvolího rohu s mosaznými přechody. Je vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Hlavní výhody: Japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře 110 vrstev damaškové oceli (damascus steel) Oktagonová rukojeť z přírodního dřeva Rosewood + bůvolí roh Dlouhý krájecí nůž broušený jen z jedné strany (pro držení v pravé ruce) Určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Ergonomicky tvarovaná a ručně leštěná rukojeť Pro ostří nože z damaškové oceli doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 150 mm Délka čepele: 270 mm Celková délka: 435 mm Hmotnost: 230 g Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž Sakimaru Dellinger Rosewood 27 cm , Kds nůž trend 7 kuchařský (1017.00)

Japonský kuchařský nůž GYUTO OKKAMI Dellinger 19 cm

Japonský kuchařský nůž GYUTO OKKAMI Dellinger 19 cm
Detail

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 190 mm celková délka: 330 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž GYUTO OKKAMI Dellinger 19 cm , Wmf kuchařský nůž spitzenklasse plus 20 cm 1895486032 (1895486032)

Japonský kuchařský nůž Sakimaru Dellinger Rosewood 27 cm

Japonský kuchařský nůž Sakimaru Dellinger Rosewood 27 cm
Detail

Velmi ostrý japonský nůž Sakimaru/Yanagiba Dellinger Octagonal Full Damascus (délka čepele 270 mm) z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Je to dlouhý krájecí nůž broušený jen z jedné strany, určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi. S tímto nožem snadno nakrájíte nejen velké kusy masa (pečeně), ale i tenké plátky zeleniny. Jeho překrásná elegantní tenká čepel je schopna řezat přísady v dlouhých nepřerušovaných řezech a tím zachovat jejich celistvost a svěžest. Yanagiba je jedním z nejdůležitějších tradičních japonských nožů a je součástí repertoáru mnoha kuchařů. Dokonce i nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Nůž Sakimaru 270 mm má velmi ostrou čepel tvořenou 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí (10Cr15CoMoV + 9Cr18MoV). Čepel tohoto nože prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích (vacuum heat treatment). Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Rukojeť ve tvaru oktagonu je vyrobena z exotického dřeva Rose-Wood (palisandr) a bůvolího rohu s mosaznými přechody. Je vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Hlavní výhody: Japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře 110 vrstev damaškové oceli (damascus steel) Oktagonová rukojeť z přírodního dřeva Rosewood + bůvolí roh Dlouhý krájecí nůž broušený jen z jedné strany (pro držení v pravé ruce) Určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Ergonomicky tvarovaná a ručně leštěná rukojeť Pro ostří nože z damaškové oceli doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 150 mm Délka čepele: 270 mm Celková délka: 435 mm Hmotnost: 230 g Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž Sakimaru Dellinger Rosewood 27 cm

Japonský kuchařský nůž TSUCHIME PROFESSIONAL DAMASCUS Dellinger 20 cm

Japonský kuchařský nůž TSUCHIME PROFESSIONAL DAMASCUS Dellinger 20 cm
Detail

Hlavní výhody: vysoká ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel ze 67 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 200 mm celková délka: 325 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž TSUCHIME PROFESSIONAL DAMASCUS Dellinger 20 cm

Japonský kuchařský nůž TSUCHIME PROFESSIONAL DAMASCUS Dellinger 20 cm

Japonský kuchařský nůž TSUCHIME PROFESSIONAL DAMASCUS Dellinger 20 cm
Detail

Hlavní výhody: vysoká ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel ze 67 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 200 mm celková délka: 325 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž TSUCHIME PROFESSIONAL DAMASCUS Dellinger 20 cm

Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm

Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm
Detail

Hlavní výhody: vysoká ostrost ručně leštěná rukojeť z palisandru čistý design Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 210 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm

Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm

Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm
Detail

Hlavní výhody: vysoká ostrost ručně leštěná rukojeť z palisandru čistý design Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 210 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm

Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm

Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm
Detail

Hlavní výhody: vysoká ostrost ručně leštěná rukojeť z palisandru čistý design Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 210 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm

Nůž na zeleninu NAKIRI SEKYRIU Dellinger 17 cm

Nůž na zeleninu NAKIRI SEKYRIU Dellinger 17 cm
Detail

Hlavní výhody: profesionální nůž skvělá ostrost rukojeť ze dřeva topolu Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 295 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Nůž na zeleninu NAKIRI SEKYRIU Dellinger 17 cm

Nůž na zeleninu NAKIRI SEKYRIU Dellinger 17 cm

Nůž na zeleninu NAKIRI SEKYRIU Dellinger 17 cm
Detail

Hlavní výhody: profesionální nůž skvělá ostrost rukojeť ze dřeva topolu Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 295 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Nůž na zeleninu NAKIRI SEKYRIU Dellinger 17 cm

Nůž na zeleninu NAKIRI SEKYRIU Dellinger 17 cm

Nůž na zeleninu NAKIRI SEKYRIU Dellinger 17 cm
Detail

Hlavní výhody: profesionální nůž skvělá ostrost rukojeť ze dřeva topolu Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 295 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Nůž na zeleninu NAKIRI SEKYRIU Dellinger 17 cm

Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE KHD PROFESSIONAL DAMASCUS Dellinger 19,5 cm

Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE KHD PROFESSIONAL DAMASCUS Dellinger 19,5 cm
Detail

Hlavní výhody: mimořádná až extrémní ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel ze 7 vrstev damascénské oceli ručně leštěná rukojeť s vzácnou fosilií mamutího zubu mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 195 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE KHD PROFESSIONAL DAMASCUS Dellinger 19,5 cm

Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE KHD PROFESSIONAL DAMASCUS Dellinger 19,5 cm

Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE KHD PROFESSIONAL DAMASCUS Dellinger 19,5 cm
Detail

Hlavní výhody: mimořádná až extrémní ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel ze 7 vrstev damascénské oceli ručně leštěná rukojeť s vzácnou fosilií mamutího zubu mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 195 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE KHD PROFESSIONAL DAMASCUS Dellinger 19,5 cm

Japonský nůž Nakiri Classic Ikon Wüsthof 17 cm

Japonský nůž Nakiri Classic Ikon Wüsthof 17 cm
Detail

Kuchařský nůž japonského stylu Nakiri je univerzální pomocník na krájení, sekání a kostkování jakýchkoliv druhů potravin. Tenká a široká čepel umožňuje krájet i velmi tenké a rovnoměrné kusy. Výbrusy po stranách čepele vytváří kapsy vzduchu, které zabraňují krájeným potravinám v přilepení na ostří nože. Nůž je součástí řady Classic Ikon, ve které najdete nože kované z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli. Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré. Nože jsou vybaveny ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Hlavní výhody: Praktický japonský kuchařský nůž s výbrusy po stranách čepele Řada Classic Ikon Nůž kovaný z jednoho kusu prvotřídní oceli Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella Odlehčený design Ostří je kontrolováno laserem Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Řada Classic Ikon obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Specifikace Délka čepele: 17 cm Celková délka: 29,7 cm Výška čepele: 4,69 cm Hmotnost: 204 g (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Japonský nůž Nakiri Classic Ikon Wüsthof 17 cm

Japonský nůž Nakiri Classic Ikon Wüsthof 17 cm

Japonský nůž Nakiri Classic Ikon Wüsthof 17 cm
Detail

Kuchařský nůž japonského stylu Nakiri je univerzální pomocník na krájení, sekání a kostkování jakýchkoliv druhů potravin. Tenká a široká čepel umožňuje krájet i velmi tenké a rovnoměrné kusy. Výbrusy po stranách čepele vytváří kapsy vzduchu, které zabraňují krájeným potravinám v přilepení na ostří nože. Nůž je součástí řady Classic Ikon, ve které najdete nože kované z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli. Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré. Nože jsou vybaveny ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Hlavní výhody: Praktický japonský kuchařský nůž s výbrusy po stranách čepele Řada Classic Ikon Nůž kovaný z jednoho kusu prvotřídní oceli Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella Odlehčený design Ostří je kontrolováno laserem Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Řada Classic Ikon obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Specifikace Délka čepele: 17 cm Celková délka: 29,7 cm Výška čepele: 4,69 cm Hmotnost: 204 g (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Japonský nůž Nakiri Classic Ikon Wüsthof 17 cm

Santoku nůž OKAMI Dellinger 18 cm

Santoku nůž OKAMI Dellinger 18 cm
Detail

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 180 mm celková délka: 320 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Santoku nůž OKAMI Dellinger 18 cm

Santoku nůž OKAMI Dellinger 18 cm

Santoku nůž OKAMI Dellinger 18 cm
Detail

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 180 mm celková délka: 320 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Santoku nůž OKAMI Dellinger 18 cm

Santoku nůž OKAMI Dellinger 18 cm

Santoku nůž OKAMI Dellinger 18 cm
Detail

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 180 mm celková délka: 320 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Santoku nůž OKAMI Dellinger 18 cm

Kuchařský nůž Samurai Dellinger 20 cm

Kuchařský nůž Samurai Dellinger 20 cm
Detail

Robustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž GYUTO / Chef 8" Dellinger Samurai (délka čepele 200 mm) z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO Samurai je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem Tiny Wawe minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající rozbouřené moře je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Rukojeť západního stylu je vyrobena z materiálu G-10 a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti. Materiál G-10 je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny Damašková ocel (damascus steel) Ultra ostré řezné jádro 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Rukojeť západního stylu z materiálu G-10 Ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů Ergonomicky tvarovaná Nevyžaduje prakticky žádnou údržbu Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 115 mm Délka čepele: 200 mm Celková délka: 315 mm Hmotnost: 238 g Materiál: damašková ocel, G-10 (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž Samurai Dellinger 20 cm

Kuchařský nůž Samurai Dellinger 20 cm

Kuchařský nůž Samurai Dellinger 20 cm
Detail

Robustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž GYUTO / Chef 8" Dellinger Samurai (délka čepele 200 mm) z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO Samurai je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem Tiny Wawe minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající rozbouřené moře je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Rukojeť západního stylu je vyrobena z materiálu G-10 a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti. Materiál G-10 je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny Damašková ocel (damascus steel) Ultra ostré řezné jádro 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Rukojeť západního stylu z materiálu G-10 Ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů Ergonomicky tvarovaná Nevyžaduje prakticky žádnou údržbu Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 115 mm Délka čepele: 200 mm Celková délka: 315 mm Hmotnost: 238 g Materiál: damašková ocel, G-10 (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž Samurai Dellinger 20 cm

Kuchařský nůž Samurai Dellinger 20 cm

Kuchařský nůž Samurai Dellinger 20 cm
Detail

Robustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž GYUTO / Chef 8" Dellinger Samurai (délka čepele 200 mm) z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO Samurai je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem Tiny Wawe minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající rozbouřené moře je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Rukojeť západního stylu je vyrobena z materiálu G-10 a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti. Materiál G-10 je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny Damašková ocel (damascus steel) Ultra ostré řezné jádro 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Rukojeť západního stylu z materiálu G-10 Ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů Ergonomicky tvarovaná Nevyžaduje prakticky žádnou údržbu Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 115 mm Délka čepele: 200 mm Celková délka: 315 mm Hmotnost: 238 g Materiál: damašková ocel, G-10 (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž Samurai Dellinger 20 cm

Santoku nůž Samurai Dellinger 17 cm

Santoku nůž Samurai Dellinger 17 cm
Detail

Extrémně ostrý japonský nůž Santoku 7" Dellinger Samurai (délka čepele 170 mm) z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Nůž Santoku Dellinger Samurai je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, které vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. SANTOKU je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. Široká čepel a rukojeť západního tvaru Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem Tiny Wawe minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající rozbouřené moře je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Rukojeť západního stylu je vyrobena z materiálu G-10 a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti. Materiál G-10 je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo. Hlavní výhody: Extrémně ostrý japonský nůž Damašková ocel (damascus steel) Ultra ostré řezné jádro 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Rukojeť západního stylu z materiálu G-10 Ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů Ergonomicky tvarovaná Nevyžaduje prakticky žádnou údržbu Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 115 mm Délka čepele: 170 mm Celková délka: 310 mm Hmotnost: 238 g Materiál: damašková ocel, G-10 (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Santoku nůž Samurai Dellinger 17 cm
Tescoma AZZA NAKIRI japonský nůž 18 cm, Samura OKINAWA Nůž Nakiri 17 cm (SNONN17), Samura BLACKSMITH Nůž Nakiri 17 cm (SNBLNN), Samura KAIJU Nůž Nakiri 17 cm (SNKNNI), Samura SHADOW Nůž Nakiri 17 cm (SNSHNN), Tescoma Nůž kuchařský Home Profi 17 cm, TESCOMA Nůž kuchařský PRESTO 17 cm (863029.00), TESCOMA AZZA NAKIRI 18 cm, japonský (884543.00), Samura MO-V Stonewash Nůž Nakiri 17 cm (SM-0043B) (SNMVSWNN), Samura DAMASCUS Nůž Nakiri 16,7 cm (SNDNN), Zelite Infinity by Klarstein Alpha-Royal Japanese série, 6" kuchařský nůž nakiri, damašková ocel, HENDI nůž nakiri 845028 (845028), Tescoma Nůž kuchařský GrandCHEF 18 cm, TESCOMA nůž kuchařský AZZA 16 cm , Tescoma Nůž kuchařský AZZA, 20 cm, TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 20 cm (863049.00), TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 15 cm (863048.00), TESCOMA Nůž kuchařský GrandCHEF 18 cm (884614.00), TESCOMA Nůž kuchařský PRESTO 20 cm (863030.00), TESCOMA Nůž kuchařský PRECIOSO 18 cm (881229.00), TESCOMA Nůž kuchařský PRESTO 14 cm (863028.00), HENDI nůž kuchařský 844212 (844212), HENDI nůž kuchařský 844205 (844205), Schwertkrone Solingen Základní kuchařský nůž 30 cm (MG71112), Resto 95320 kuchařský nůž Atlas 20 cm (95320), Samura BAMBOO Kuchařský nůž - sekáček 18 cm (SNBKNS), LAMART LT2125 NŮŽ KUCHAŘSKÝ 19 CM KATANA (LT2125), TESCOMA Nůž kuchařský AZZA 16cm (884529.00), KDS Nůž TREND 7 kuchařský (1017.00), WMF Kuchařský nůž Spitzenklasse Plus 20 cm 1895486032 (1895486032)