Hogwarts legacy - pc digital (2086432)

Produkt Hogwarts legacy - pc digital (2086432) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Hogwarts legacy - pc digital (2086432) upraviť a produkt hľadať znova.

Hogwarts Legacy - PC DIGITAL (2086432)

Hogwarts Legacy - PC DIGITAL (2086432)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, - Zažijte život studenta na Bradavické škole čar a kouzel jako nikdy předtím. Vydejte se na nebezpečnou cestu za odhalením skryté pravdy. Budete rozvíjet schopnosti své postavy, ovládat mocná kouzla, zdokonalovat bojové dovednosti a vybírat společníky, kteří Vám pomohou čelit smrtícím nepřátelům. Bradavice volají.Hogwarts Legacy PC DIGITAL je akční RPG zasazené v otevřeném světě legendární knižní série Harry Potter. Vydejte se do minulosti a zažijte jeden z nejpoutavějších příběhů kouzelnického vesmíru. Objevujte v Hogwarts Legacy PC DIGITAL svět magieZamiřte v kůži nového studenta, či studentky do legendární kouzelnické školy. Bradavice čekají pouze na vás. Prozkoumávejte otevřený svět plný tajemných zákoutí. Objevujte skrytá místa slavného hradu i jeho okolí.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hogwarts Legacy - PC DIGITAL (2086432) , Elven legacy (pc) digital (195479)

Hogwarts Legacy: Deluxe Edition - PC DIGITAL (2086438)

Hogwarts Legacy: Deluxe Edition - PC DIGITAL (2086438)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, - Zažijte život studenta na Bradavické škole čar a kouzel jako nikdy předtím. Vydejte se na nebezpečnou cestu za odhalením skryté pravdy. Budete rozvíjet schopnosti své postavy, ovládat mocná kouzla, zdokonalovat bojové dovednosti a vybírat společníky, kteří Vám pomohou čelit smrtícím nepřátelům. Bradavice volají.Hogwarts Legacy: Deluxe Edition PC DIGITAL je akční RPG zasazené v otevřeném světě legendární knižní série Harry Potter. Vydejte se do minulosti a zažijte jeden z nejpoutavějších příběhů kouzelnického vesmíru. Objevujte v Hogwarts Legacy: Deluxe Edition PC DIGITAL svět magieZamiřte v kůži nového studenta, či studentky do legendární kouzelnické školy. Bradavice čekají pouze na vás. Prozkoumávejte otevřený svět plný tajemných zákoutí. Objevujte skrytá místa... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hogwarts Legacy: Deluxe Edition - PC DIGITAL (2086438) , Hogwarts legacy - xbox one digital (g3q-01876)

Hogwarts Legacy - Xbox One Digital (G3Q-01876)

Hogwarts Legacy - Xbox One Digital (G3Q-01876)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, - Zažijte život studenta na Bradavické škole čar a kouzel jako nikdy předtím. Vydejte se na nebezpečnou cestu za odhalením skryté pravdy. Budete rozvíjet schopnosti své postavy, ovládat mocná kouzla, zdokonalovat bojové dovednosti a vybírat společníky, kteří Vám pomohou čelit smrtícím nepřátelům. Bradavice volají.Hogwarts Legacy Xbox One Digital je akční RPG zasazené v otevřeném světě legendární knižní série Harry Potter. Vydejte se do minulosti a zažijte jeden z nejpoutavějších příběhů kouzelnického vesmíru. Objevujte v Hogwarts Legacy Xbox One Digital svět magieZamiřte v kůži nového studenta, či studentky do legendární kouzelnické školy. Bradavice čekají pouze na vás. Prozkoumávejte otevřený svět plný tajemných zákoutí. Objevujte skrytá místa... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hogwarts Legacy - Xbox One Digital (G3Q-01876) , Elven legacy: ranger (pc) digital (195486)

Elven Legacy (PC) DIGITAL (195479)

Elven Legacy (PC) DIGITAL (195479)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: RPG a strategie, Stíny zkázy začínají pronikat horizontem, jakmile mocný mág lidské rasy poodkryje temné a mocné tajemství datované do skoro zapomenuté éry elfské rasy. (alza.cz)

Podobné produkty ako Elven Legacy (PC) DIGITAL (195479) , Elven legacy: magic (pc) digital (195482)

Ancestors Legacy (PC) DIGITAL (356628)

Ancestors Legacy (PC) DIGITAL (356628)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: strategie, 77% Real-time strategie zaměřená na boje menších skupin a se silným důrazem na taktické prvky. S inspirací ve středověké evropské historii přivádí na scénu čtyři národy a jejich vzájemné konflikty Postavte se do čela své armády a vtrhněte během široké škály tažení do středověké Evropy. Vyberte si jeden ze čtyř dostupných národů a pusťte se do dobývání, napadání a drancování nepřátelských táborů, vesnic i měst. Brutální souboje Studio Destructive Creations je pověstné svým realistickým zpracováním... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ancestors Legacy (PC) DIGITAL (356628) , Xbox series s: holiday bundle + hogwarts legacy - xbox digital (rrs-00080)

Hogwarts Legacy: Digital Deluxe Edition - Xbox Series X|S Digital (G3Q-01877)

Hogwarts Legacy: Digital Deluxe Edition - Xbox Series X|S Digital (G3Q-01877)
Detail

Hra na konzoli - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, - Zažijte život studenta na Bradavické škole čar a kouzel jako nikdy předtím. Vydejte se na nebezpečnou cestu za odhalením skryté pravdy. Budete rozvíjet schopnosti své postavy, ovládat mocná kouzla, zdokonalovat bojové dovednosti a vybírat společníky, kteří Vám pomohou čelit smrtícím nepřátelům. Bradavice volají.Hogwarts Legacy: Digital Deluxe Edition Xbox Series X|S Digital je akční RPG zasazené v otevřeném světě legendární knižní série Harry Potter. Vydejte se do minulosti a zažijte jeden z nejpoutavějších příběhů kouzelnického vesmíru. Objevujte v Hogwarts Legacy: Deluxe Edition Xbox One Digital svět magieZamiřte v kůži nového studenta, či studentky do legendární kouzelnické školy. Bradavice čekají pouze na vás. Prozkoumávejte otevřený... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hogwarts Legacy: Digital Deluxe Edition - Xbox Series X|S Digital (G3Q-01877) , Hogwarts legacy: deluxe edition - xbox series x (5051895415603)

Hogwarts Legacy - Xbox Series X|S Digital (G3Q-01874)

Hogwarts Legacy - Xbox Series X|S Digital (G3Q-01874)
Detail

Hra na konzoli - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční a RPG, - Zažijte život studenta na Bradavické škole čar a kouzel jako nikdy předtím. Vydejte se na nebezpečnou cestu za odhalením skryté pravdy. Budete rozvíjet schopnosti své postavy, ovládat mocná kouzla, zdokonalovat bojové dovednosti a vybírat společníky, kteří Vám pomohou čelit smrtícím nepřátelům. Vypnuto Bradavice volají.Hogwarts Legacy Xbox Series X|S Digital je akční RPG zasazené v otevřeném světě legendární knižní série Harry Potter. Vydejte se do minulosti a zažijte jeden z nejpoutavějších příběhů kouzelnického vesmíru. Vypnuto Objevujte v Hogwarts Legacy Xbox Series X|S Digital svět magieZamiřte v kůži nového studenta, či studentky do legendární kouzelnické školy. Bradavice čekají pouze na vás. Prozkoumávejte otevřený svět plný... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hogwarts Legacy - Xbox Series X|S Digital (G3Q-01874) , Digital legacy (978-80-88443-73-5)

NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM Legacy (PC) DIGITAL (375249)

NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM Legacy (PC) DIGITAL (375249)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a adventura, 70% Zábavné zpracování předlohy, které dokazuje, že i bojovky mohou vyprávět kvalitní příběh. Fandy nadchne prakticky vše, včetně přístupnosti soubojového systému a bezchybného audiovizuálního pojetí. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Sledujte příběhy hlavního hrdiny - Naruta. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Soubojový systém není nijak náročný a je velmi zábavný pro všechny hráče. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Inspirováno japonským anime Hra je inspirována příběhy z... (alza.cz)

Podobné produkty ako NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM Legacy (PC) DIGITAL (375249) , Battlefield 1: revolution - pc digital (436362)

Ancestors Legacy Digital Soundtrack (PC) DIGITAL (435036)

Ancestors Legacy Digital Soundtrack (PC) DIGITAL (435036)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: akční a strategie, 77% Real-time strategie zaměřená na boje menších skupin a se silným důrazem na taktické prvky. S inspirací ve středověké evropské historii přivádí na scénu čtyři národy a jejich vzájemné konflikty Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Epický soundtrackSoundtrack nabídne pětatřicet epických skladeb ze hry z dílny Adama Skorupa a Krzysztofa Wierzynkiewicze. Doporučené HW požadavkyOperační systém-Procesor-Grafika-RAM-HDD- Minimální HW požadavkyOperační systémWindows XP / Vista / 7 / 8 / 10 ProcesorIntel AtomGrafikaIntel GraphicsRAM512 MBHDD1400 MB Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ancestors Legacy Digital Soundtrack (PC) DIGITAL (435036) , Star wolves 2 (pc) digital (195475)

Ancestors Legacy Bundle (PC) DIGITAL (435022)

Ancestors Legacy Bundle (PC) DIGITAL (435022)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: strategie, 77% Real-time strategie zaměřená na boje menších skupin a se silným důrazem na taktické prvky. S inspirací ve středověké evropské historii přivádí na scénu čtyři národy a jejich vzájemné konflikty. Kompletní balíčekAncestors Legacy Bundle nabídne mimo hru také herní soundtrack a digitální artbook Postavte se do čela své armády a vtrhněte během široké škály tažení do středověké Evropy. Vyberte si jeden ze čtyř dostupných národů a pusťte se do dobývání, napadání a drancování nepřátelských táborů, vesnic i měst.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ancestors Legacy Bundle (PC) DIGITAL (435022) , Dragon age ii (pc) digital (68527)

Elven Legacy Collection (PC) DIGITAL (195494)

Elven Legacy Collection (PC) DIGITAL (195494)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: RPG a strategie, PC Elven Legacy Collection tato speciální edice obsahuje Hru Elven Legacy Rozšíření Elven Legacy: Magic Rozšíření Elven Legacy: Ranger Rozšíření Elven Legacy Vypnuto Několik různých závěrů hry, kdy závisí jen na vašem rozhodování.Stíny zkázy pronikají horizontem, jakmile mág lidské rasy poodkryje mocné tajemství ze zapomenuté éry elfské civilizace. Nicméně Elfové nesmí připustit, aby tyto zakázané vědomosti získali zlé síly a ohrozily tak celou civilizaci. Vypnuto Tato speciální edice obsahuje Hru Elven LegacyRozšíření Elven Legacy: MagicRozšíření Elven Legacy: RangerRozšíření Elven Legacy: Siege Vypnuto... (alza.cz)

Podobné produkty ako Elven Legacy Collection (PC) DIGITAL (195494) , Mega man x legacy collection - xbox digital (g3q-00488)

Elven Legacy: Siege (PC) DIGITAL (195487)

Elven Legacy: Siege (PC) DIGITAL (195487)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Několik měsíců uběhlo od návratu Řádu Marcuse z exilu zpět na kontinent a jejich založení království Nového Tixu v tomto druhém oficiálním rozšíření epické fantazy strategie hry Elven Legacy (alza.cz)

Podobné produkty ako Elven Legacy: Siege (PC) DIGITAL (195487) , Mega man legacy collection bundle - xbox digital (g3q-00376)

Elven Legacy: Ranger (PC) DIGITAL (195486)

Elven Legacy: Ranger (PC) DIGITAL (195486)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Řád Marcus, dominantní ve své izolovanosti expanduje. Hraničář Cornelius ozbrojený svým kopím a trénovaný v umění úskoků dostal za úkol připravit svět Illis na příchod Řádu. (alza.cz)

Podobné produkty ako Elven Legacy: Ranger (PC) DIGITAL (195486) , Mega man legacy collection 2 - xbox digital (g3q-00371)

Elven Legacy: Magic (PC) DIGITAL (195482)

Elven Legacy: Magic (PC) DIGITAL (195482)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Éra prastarých Elfů spěje ke konci. Neúnavné vlny démonické magické energie spuštěné smrtí démona Farrakha se rozmohla ve světe a nyní rozsáhla svobodného města Sylent (alza.cz)

Podobné produkty ako Elven Legacy: Magic (PC) DIGITAL (195482) , Theatre of war (pc) digital steam (195476)

Sword Legacy Omen (PC) DIGITAL (447010)

Sword Legacy Omen (PC) DIGITAL (447010)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, % Hra pro všechny hráče, kteří prahnou po násilném a brutálním ztvárnění artušovské legendy, navíc zasazené do netradičního časového rámce. Jedná se o krvavou tahovou strategii, která se odehrává v Británii ještě před narozením krále Artuše. Ocitnete se v kůži rytíře Uthera a povedete družinu odpadlíků. Vašim úkolem bude plnit obtížné mise a úlohy. Odhalte své taktické schopnosti Uspěte ve svých taktických schopnostech a probádejte všechny říše a riskantní místa - zamrzlou pevnost, staré opatství i záhadný... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sword Legacy Omen (PC) DIGITAL (447010) , Battlefield hardline premium pack pc digital 350601

Ancestors Legacy Artbook (PC) DIGITAL (435032)

Ancestors Legacy Artbook (PC) DIGITAL (435032)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: akční a strategie, 77 % Real-time strategie zaměřená na boje menších skupin a se silným důrazem na taktické prvky. S inspirací ve středověké evropské historii přivádí na scénu čtyři národy a jejich vzájemné konflikty Digitální artbookKolekce krásných 2D a 3D koncept-artů z vývoje hry. Artbook obsahuje čtyři kapitoly zaměřené na příběh, postavy, prostředí a vývojářský tým na padesáti stránkách. Doporučené HW požadavkyOperační systém-Procesor-Grafika-RAM-HDD- Minimální HW požadavkyOperační systémWindows XP / Vista / 7 / 8 / 10 ProcesorIntel AtomGrafikaIntel GraphicsRAM512 MBHDD75 MB Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ancestors Legacy Artbook (PC) DIGITAL (435032) , Mega man zero/zx legacy collection - xbox digital (g3q-00856)

Mega Man Legacy Collection (PC) DIGITAL (404280)

Mega Man Legacy Collection (PC) DIGITAL (404280)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a arkády, 85% Legacy Collection nabízí kromě šesti her Mega Man také nové způsoby, jak zažít klasické hry s režimy Museum Mode a režimem Challenge. 8bitový retro styl v moderním HD provedení. Šest klasických her v jednom - Zahrajte si historii videohry s původními šesti hrami Mega Man. Nové zpracování Nově vyvinutý Eclipse Engine dává hře nový dech s věrnými reprodukcemi originálů pro novou generaci hráčů. Ultimátní kolekceMega Man... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mega Man Legacy Collection (PC) DIGITAL (404280) , Minecraft java and bedrock edition - pc digital (2wu-00039)

Mega Man Legacy Collection 2 (PC) DIGITAL (404277)

Mega Man Legacy Collection 2 (PC) DIGITAL (404277)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a arkády, 73% Našláplá Legacy Edice obsahující hry Mega Man 7, 8, 9, a 10. Navíc získáte spoustu dalšího obsahu. Mega Man se vrací! Tentokrát v nadupané Legacy Edici se spoustou obsahu. Podejte si nechvalně proslulého Dr. Wilyho a jeho nebezpečné roboty. Retro jak má být Tato edice ve vás vyvolá nostalgii jakou jste dlouho nezažili. Prožijte evoluci této série, která původně začínala jako 8bitová a postupně se propracovala až ke 32bitovým dobrodružstvím. (alza.cz)

Podobné produkty ako Mega Man Legacy Collection 2 (PC) DIGITAL (404277) , Mega man x legacy collection 1 & 2 bundle - xbox digital (g3q-00490)

Hogwarts Legacy - tričko

Hogwarts Legacy - tričko
Detail

Tričko - s krátkými rukávy, s kulatým výstřihem, znáte z Harry Potter, materiál bavlna Hlavní přednosti trička Abysse Tričko Abysse je ideální na běžné nošení i sportovní aktivity Udělá radost hlavně těm, kterým se líbí Harry Potter Materiálem použitým k jeho výrobě je bavlna Bavlněné tričko poskytuje pohodlí a výborně absorbuje vlhkost Krátké rukávy pro teplé letní dny Běžný kulatý výstřih (alza.cz)

Podobné produkty ako Hogwarts Legacy - tričko , Assassin's creed odyssey: legacy of the first blade - xbox digital (7d4-00340)

ParVaNeh: Legacy of the Light's Guardians (PC) DIGITAL (261864)

ParVaNeh: Legacy of the Light's Guardians (PC) DIGITAL (261864)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Hra vytvořená íránským studiem Bearded Bird, ParVaNeh: Legacy of the Lights Guardians je akční dobrodružství ve fantastickém světě Naria.Íránské herní studio Bearded Bird uvádí roztomilou akční adventuru z fantastického světa Naria. ParVaNeh: Legacy of the Light's Guardians sleduje osudy malého statečného chlapce, který musí bránit rodnou vesnici před Khazdakami.Klíčové vlastnostiPovedená akční adventuraLíbivé grafické zpracování (alza.cz)

Podobné produkty ako ParVaNeh: Legacy of the Light's Guardians (PC) DIGITAL (261864) , Men of war: assault squad mp supply pack charlie (pc) digital (195472)

Hogwarts Legacy - PS5 (5051895413425)

Hogwarts Legacy - PS5 (5051895413425)
Detail

Hra na konzoli - PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: akční, - Zažijte život studenta na Bradavické škole čar a kouzel jako nikdy předtím. Vydejte se na nebezpečnou cestu za odhalením skryté pravdy. Budete rozvíjet schopnosti své postavy, ovládat mocná kouzla, zdokonalovat bojové dovednosti a vybírat společníky, kteří Vám pomohou čelit smrtícím nepřátelům. Bradavice volají.Hogwarts Legacy PS5 je akční RPG zasazené v otevřeném světě legendární knižní série Harry Potter. Vydejte se do minulosti a zažijte jeden z nejpoutavějších příběhů kouzelnického vesmíru. Objevujte v Hogwarts Legacy PS5 svět magieZamiřte v kůži nového studenta, či studentky do legendární kouzelnické školy. Bradavice čekají pouze na vás. Prozkoumávejte otevřený svět plný tajemných zákoutí. Objevujte skrytá místa slavného hradu i jeho okolí.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hogwarts Legacy - PS5 (5051895413425) , Harry potter - hogwarts - batoh (8445484083200)

Hogwarts Legacy - PS4 (5051895413418)

Hogwarts Legacy - PS4 (5051895413418)
Detail

Hra na konzoli - PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: akční a RPG, - Zažijte život studenta na Bradavické škole čar a kouzel jako nikdy předtím. Vydejte se na nebezpečnou cestu za odhalením skryté pravdy. Budete rozvíjet schopnosti své postavy, ovládat mocná kouzla, zdokonalovat bojové dovednosti a vybírat společníky, kteří Vám pomohou čelit smrtícím nepřátelům. Bradavice volají.Hogwarts Legacy PS4 je akční RPG zasazené v otevřeném světě legendární knižní série Harry Potter. Vydejte se do minulosti a zažijte jeden z nejpoutavějších příběhů kouzelnického vesmíru. Objevujte v Hogwarts Legacy PS4 svět magieZamiřte v kůži nového studenta, či studentky do legendární kouzelnické školy. Bradavice čekají pouze na vás. Prozkoumávejte otevřený svět plný tajemných zákoutí. Objevujte skrytá místa slavného hradu i jeho okolí.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hogwarts Legacy - PS4 (5051895413418) , Harry potter hogwarts - pokladnička (5055964716639)

PS4 hra Hogwarts Legacy

Detail

Hogwarts Legacy - PS4 hra Číslo produktu: 5051895413418 Představení hry Hogwarts Legacy je RPG hra s otevřeným světem, která hráče zavede do kouzelnického světa 19. století. Očekávejte úžasný dobrodružný zážitek, plný magie a tajemství. Vlastnosti hry Vytvořte si svou vlastní kouzelnickou postavu, zdokonalujte své schopnosti, ovládejte mocná kouzla a vybírejte společníky pro boj proti smrtícím nepřátelům. Bradavický život Prožijte život studenta na Bradavické škole čar a kouzel. Vařte lektvary, pěstujte čarovné rostliny a pečujte o magická stvoření. Objevte tajemství Vydáte se na nebezpečnou cestu, abyste odhalili skrytou pravdu o kouzelnickém světě a porazili neznámého černokněžníka ohrožujícího kouzelnickou společnost. Prozkoumávejte svět Zkoumejte chodby Bradavické školy, přilehlé pozemky, Zapovězený les a kouzelnickou vesnici Prasinky. Informace o vydání Hogwarts Legacy je vyvinutá společností Avalanche a publikovaná Warner Bros. Games pod značkou Potkey Games. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako PS4 hra Hogwarts Legacy , Harry potter - hogwarts - kšiltovka (2200005334)

PS5 hra Hogwarts Legacy

Detail

Hogwarts Legacy pro PS5 Popis hry Hogwarts Legacy je akční RPG hra s otevřeným světem. Odehrává se v kouzelnickém světě 19. století. Život studenta na Bradavické škole Hráči zažijí život studenta Bradavické školy čar a kouzel jako nikdy předtím. Vytvořte si vlastního studenta a vyberte si školní kolej. Magie a dobrodružství Budete rozvíjet schopnosti své postavy, ovládat mocná kouzla a zdokonalovat bojové dovednosti. Připravte se na hodiny magie, péče o kouzelné tvory a přípravy lektvarů. Objevování tajemství Vydají se na nebezpečnou cestu aby odhalili skrytou pravdu o kouzelnickém světě. Zdání často klame a na pozadí bezstarostného studijního života číhá temná hrozba ohrožující celý kouzelnický svět. Strhující příběh Odhalte, kdo se snaží kouzelnickou společnost uvrhnout do záhuby. Vaše postava je student, který drží klíč ke starodávnému tajemství, které hrozí roztrháním kouzelnického světa na kusy. Boj s nepřáteli Na strastiplné cestě za odkrytím pravdy vás čekají souboje s trolly, Temnými kouzelníky nebo záludnými skřety. Vlastnosti hry Vytvořte si vlastní postavu Prozkoumávejte Bradavickou školu a její okolí Ovládejte kouzla a zdokonalujte své dovednosti Bojujte s temnými kouzelníky a jinými nepřáteli Odhalte starodávné tajemství (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako PS5 hra Hogwarts Legacy , Harry potter - hogwarts - batoh (5055756854860)

Hogwarts Legacy - batoh (3665361110019)

Hogwarts Legacy - batoh (3665361110019)
Detail

Batoh , rozměry: 41 × 35 × 12 cm, unisex provedení, hmotnost 0,5 kg Ať se vydáte kamkoli, batoh Hogwarts Legacy - batoh vám bude tím nejlepším pomocníkem. Od první chvíle zaujme nápaditým vzhledem i škálou funkčních a praktických prvků. Bude pasovat mužům či ženám. Po stránce rozměrů, má batoh Abysse 41 × 35 × 12 cm. Rozhodující vlastnosti batohu Hogwarts Legacy - batoh Batoh Abysse bude pro vás skvělým pomocníkem Stylové unisex provedení Batoh Abysse váží 0,5 kg Rozměry očekávejte 41 × 35 × 12 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Hogwarts Legacy - batoh (3665361110019) , Harry potter - hogwarts - osuška (8445484050370)

Hogwarts Legacy - Xbox One (5051895413432)

Hogwarts Legacy - Xbox One (5051895413432)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verze, žánr: akční a RPG, - Zažijte život studenta na Bradavické škole čar a kouzel jako nikdy předtím. Vydejte se na nebezpečnou cestu za odhalením skryté pravdy. Budete rozvíjet schopnosti své postavy, ovládat mocná kouzla, zdokonalovat bojové dovednosti a vybírat společníky, kteří Vám pomohou čelit smrtícím nepřátelům. Bradavice volají.Hogwarts Legacy Xbox One je akční RPG zasazené v otevřeném světě legendární knižní série Harry Potter. Vydejte se do minulosti a zažijte jeden z nejpoutavějších příběhů kouzelnického vesmíru. Objevujte v Hogwarts Legacy Xbox One svět magieZamiřte v kůži nového studenta, či studentky do legendární kouzelnické školy. Bradavice čekají pouze na vás. Prozkoumávejte otevřený svět plný tajemných zákoutí. Objevujte skrytá místa slavného hradu i jeho... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hogwarts Legacy - Xbox One (5051895413432) , Hogwarts express - cestovní hrnek (5050574253604)

Hogwarts Legacy - Logo - hrnek (3665361110095)

Hogwarts Legacy - Logo - hrnek (3665361110095)
Detail

Hrnek , s motivem Harry Potter, vhodný do myčky a mikrovlnky, 320 ml, 1 ks v sadě Oblíbený motiv budete mít stále po ruce s hrnkem Abysse. Hrnek disponuje objemem 320 ml. Bez problému ho můžete vložit do myčky na nádobí a ohřev v mikrovlnné troubě mu neuškodí. Klíčové parametry hrnku Hogwarts Legacy - Logo - hrnek Hrnek Abysse je obsahu 320 ml Vhodný k mytí v myčce i použití v mikrovlnné troubě Motiv: Harry Potter (alza.cz)

Podobné produkty ako Hogwarts Legacy - Logo - hrnek (3665361110095) , Harry potter - hogwarts - tričko (gmerchd277nad)

Hogwarts Legacy - tričko XXL (3665361110026)

Hogwarts Legacy - tričko XXL (3665361110026)
Detail

Tričko - s krátkými rukávy, s kulatým výstřihem, velikost XXL, znáte z Harry Potter, materiál bavlna Hlavní vlastnosti trička Abysse Tričko Abysse bude pohodlné při každodenním nošení i sportu Nadchne zejména ty, jimž se líbí Harry Potter K jeho zhotovení byl zvolen příjemný materiál, konkrétně bavlna Pohodlné bavlněné tričko dokáže dobře odvádět vlhkost Krátké rukávy přinesou komfort pro teplé období roku Disponuje kulatým výstřihem Velikost: XXL (alza.cz)

Podobné produkty ako Hogwarts Legacy - tričko XXL (3665361110026) , Harry potter - hogwarts - deštník (8427934462704)

Hogwarts Legacy - Castle - hrnek (3665361110088)

Hogwarts Legacy - Castle - hrnek (3665361110088)
Detail

Hrnek , s motivem Harry Potter, vhodný do myčky a mikrovlnky, 320 ml, 1 ks v sadě Oddaný fanoušek si musí pořídit hrnek Abysse. Hrnek nabídne objem celkem 320 ml. Bez problému ho můžete mýt v myčce na nádobí a mikrovlnná trouba mu nevadí. Důležité přednosti hrnku Hogwarts Legacy - Castle - hrnek Hrnek Abysse je obsahu 320 ml Lze mýt v myčce na nádobí i používat v mikrovlnné troubě Motiv: Harry Potter (alza.cz)

Podobné produkty ako Hogwarts Legacy - Castle - hrnek (3665361110088) , Assassins creed: legacy - puzzle (5908305236009)

Hogwarts Legacy - tričko S (3665361110071)

Hogwarts Legacy - tričko S (3665361110071)
Detail

Tričko - s krátkými rukávy, s kulatým výstřihem, velikost S, znáte z Harry Potter, materiál bavlna Zásadní vlastnosti trička Abysse Tričko Abysse je skvělou volbou jak pro běžné nošení, tak i pro sportovní aktivity Udělá radost hlavně těm, kterým se líbí Harry Potter Výrobním materiálem je bavlna Tričko z bavlny je komfortní a účinně odvádí vlhkost Krátké rukávy přinesou komfort pro teplé období roku Běžný kulatý výstřih Velikost: S (alza.cz)

Podobné produkty ako Hogwarts Legacy - tričko S (3665361110071) , Tron: legacy - blu-ray (d00387)

Ancestors Legacy - Saladin's Conquest (PC) Steam DIGITAL (764371)

Ancestors Legacy - Saladin's Conquest (PC)  Steam DIGITAL (764371)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra % Saladin's Conquest přináší novou kampaň, nový národ a nové mapy. Toto DLC vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry Ancestors Legacy. V nové kampani pro jednoho hráče objevíte nový národ Saracény. Postupujte jinou historickou cestou a ochraňte Saladinovu poušť před křižáky. Nové příběhové mise V 5 nových příběhových misích poznáte také nové jednotky a válčit budete na 3 nových mapách.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ancestors Legacy - Saladin's Conquest (PC) Steam DIGITAL (764371)

Ancestors Legacy Complete Edition (PC) Steam DIGITAL (764380)

Ancestors Legacy Complete Edition (PC)  Steam DIGITAL (764380)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, 77% Real-time strategie zaměřená na boje menších skupin a se silným důrazem na taktické prvky. S inspirací ve středověké evropské historii přivádí na scénu čtyři národy a jejich vzájemné konflikty Postavte se do čela své armády a vtrhněte během široké škály tažení do středověké Evropy. Vyberte si jeden ze čtyř dostupných národů a pusťte se do dobývání, napadání a drancování nepřátelských táborů, vesnic i měst. Brutální souboje Studio Destructive Creations je pověstné svým realistickým zpracováním násilí a tento... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ancestors Legacy Complete Edition (PC) Steam DIGITAL (764380)

Plakát 61x91,5cm - Harry Potter - Hogwarts Legacy

Detail

Plakát Harry Potter - Hogwarts Legacy se hodí na každou zeď Tištěno na kvalitní papír, snadno sbalitelné do tubusu (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Plakát 61x91,5cm - Harry Potter - Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy - Xbox Series X (5051895413449)

Hogwarts Legacy - Xbox Series X (5051895413449)
Detail

Hra na konzoli - Xbox Series X, krabicová verze, žánr: akční a RPG, - Zažijte život studenta na Bradavické škole čar a kouzel jako nikdy předtím. Vydejte se na nebezpečnou cestu za odhalením skryté pravdy. Budete rozvíjet schopnosti své postavy, ovládat mocná kouzla, zdokonalovat bojové dovednosti a vybírat společníky, kteří Vám pomohou čelit smrtícím nepřátelům. Bradavice volají.Hogwarts Legacy Xbox Series X je akční RPG zasazené v otevřeném světě legendární knižní série Harry Potter. Vydejte se do minulosti a zažijte jeden z nejpoutavějších příběhů kouzelnického vesmíru. Objevujte v Hogwarts Legacy Xbox Series X svět magieZamiřte v kůži nového studenta, či studentky do legendární kouzelnické školy. Bradavice čekají pouze na vás. Prozkoumávejte otevřený svět plný tajemných zákoutí. Objevujte skrytá místa slavného hradu i jeho okolí.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hogwarts Legacy - Xbox Series X (5051895413449)

Hogwarts Legacy - Snitch Bird - tričko (GMERCHc2178nad)

Hogwarts Legacy - Snitch Bird - tričko (GMERCHc2178nad)
Detail

Tričko - s krátkými rukávy, s kulatým výstřihem, znáte z Harry Potter, materiál bavlna Zásadní vlastnosti trička Heroes Tričko Heroes je skvělou volbou jak pro běžné nošení, tak i pro sportovní aktivity Ocení ho zejména ti, jimž se líbí Harry Potter Výrobním materiálem je bavlna Bavlněné tričko se dobře nosí a je prodyšné Krátké rukávy vhodné do teplejších dnů Model s kulatým výstřihem (alza.cz)

Podobné produkty ako Hogwarts Legacy - Snitch Bird - tričko (GMERCHc2178nad)

Hogwarts Legacy - Golden Wand - tričko (GMERCHc2177nad)

Hogwarts Legacy - Golden Wand - tričko (GMERCHc2177nad)
Detail

Tričko - s krátkými rukávy, s kulatým výstřihem, znáte z Harry Potter, materiál bavlna Klíčové přednosti trička Heroes Tričko Heroes je univerzální a hodí se pro běžné nošení i sportovní aktivity Nadchne zejména ty, jimž se líbí Harry Potter K jeho zhotovení posloužil příjemný materiál, konkrétně bavlna Bavlněné tričko si oblíbíte pro jeho pohodlí a schopnost účinně absorbovat vlhkost Krátké rukávy ideální na teplé dny Model s kulatým výstřihem (alza.cz)

Podobné produkty ako Hogwarts Legacy - Golden Wand - tričko (GMERCHc2177nad)

Warhammer 40,000: Sanctus Reach - Legacy of the Weirdboy DLC (PC) DIGITAL (390207)

Warhammer 40,000: Sanctus Reach - Legacy of the Weirdboy DLC (PC) DIGITAL (390207)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra % Zahrajte si za orky v rozšíření hry Warhammer. Toto DLC vyžaduje vlastnictví hry Warhammer 40,000: Sanctus Reach. V roli orků se budete snažit zničit vše, co vám stojí v cestě. Vpřed ve jménu Gorka (a Morka). Pokuste se dobýt ostrov Dominus. Osud Sanctus Reach je v sázce. Udeřte na posvátnou horu Vaším cílem je otevřít warp a rozsápat hrdlo Vlka. Pokud chcete mít šanci na úspěch, musíte překonat obranu na planetě Alaric Prime.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Warhammer 40,000: Sanctus Reach - Legacy of the Weirdboy DLC (PC) DIGITAL (390207)

Hogwarts Legacy: The Official Game Guide - Scholastic

Detail

Get all the important tips and tricks you need to knowfor the Hogwarts Legacy game releasing February 10,2023!Welcome to Hogwarts Legacy, the exciting open-worldaction RPG game set in the Wizarding World.You play as a newly admitted fifth-year student at Hogwarts inthe 1800s who holds the key to an ancient secret that threatensto tear the wizarding world apart.In this official game guide, gamers will learn everything theyneed to know to play Hogwarts Legacy.Discover exclusive information about brand-newcharacters and locations found in the game, plus unlock hiddensecrets and other tips for completing the game's various missions.Record your achievements in the back of thebook, look up wizarding world terms in the included HogwartsLegacy glossary, and much more.This official game guide is a must-have for any gamer and WizardingWorld fan! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Hogwarts Legacy: The Official Game Guide - Scholastic

Hogwarts Legacy: Deluxe Edition - Xbox Series X (5051895415603)

Hogwarts Legacy: Deluxe Edition - Xbox Series X (5051895415603)
Detail

Hra na konzoli - Xbox Series X, krabicová verze, žánr: akční, - Zažijte život studenta na Bradavické škole čar a kouzel jako nikdy předtím. Vydejte se na nebezpečnou cestu za odhalením skryté pravdy. Budete rozvíjet schopnosti své postavy, ovládat mocná kouzla, zdokonalovat bojové dovednosti a vybírat společníky, kteří Vám pomohou čelit smrtícím nepřátelům. Bradavice volají.Hogwarts Legacy: Deluxe Edition Xbox Series X je akční RPG zasazené v otevřeném světě legendární knižní série Harry Potter. Vydejte se do minulosti a zažijte jeden z nejpoutavějších příběhů kouzelnického vesmíru. Objevujte v Hogwarts Legacy: Deluxe Edition Xbox Series X svět magieZamiřte v kůži nového studenta, či studentky do legendární kouzelnické školy. Bradavice čekají pouze na vás. Prozkoumávejte otevřený svět plný tajemných zákoutí. Objevujte skrytá místa slavného... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hogwarts Legacy: Deluxe Edition - Xbox Series X (5051895415603)

PLANET ALPHA - Digital Artbook (PC) DIGITAL (449152)

PLANET ALPHA - Digital Artbook (PC) DIGITAL (449152)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Logická, pro uplatnění je vyžadována základní hra % Doplněk hry Planet Alpha obsahuje koncepty a ilustrace, které vám pomohou vytvořit ohromující svět planety Alpha. Objevíte zde také screenshoty a další umělecká díla ze hry. Doplňky ke zdokonalení planetyPokuste se zdokonalit nádherný svět planety Alfa pomocí doplňku, který vám dodá nové ilustrace, screenshoty a další vychytávky. DLC Digital ArtbookTento doplněk vyžaduje ke hře vlastnictví základní hry Planet Alfa. Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 10 64-bitProcesorIntel Core i5-4570 (3.20 GHz) / AMD FX-9590 (4.70 GHz)GrafikaGeForce GTX 960 (2GB) / Radeon R9 380X (4 GB)RAM8 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 7 64-bitProcesorIntel Core i5-2550K (3.4 GHz) / AMD FX-4350... (alza.cz)

Podobné produkty ako PLANET ALPHA - Digital Artbook (PC) DIGITAL (449152)

Re-Legion (PC) Digital Artbook DIGITAL (691496)

Re-Legion (PC) Digital Artbook DIGITAL (691496)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a strategie, 55% DLC Artbook vyžaduje vlastnictví základní hry Re-Legion. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Artbook obsahuje: 40 stran plných prvotních grafických konceptů, kreseb a portrétů postav Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 1064 bitProcesori5-4690K (or AMD equivalent)GrafikaGeforce GTX 1050 Ti 2GB VRAMDirectX11.0RAM8 GBHDD6 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 7 / 8 / 8.1 / 10 64 bitProcesori3-4150 (or AMD equivalent)GrafikaGeforce GTX 760 2GB VRAMDirectX11.0RAM4 GBHDD6 GB Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní notebooky (alza.cz)

Podobné produkty ako Re-Legion (PC) Digital Artbook DIGITAL (691496)

Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition - PC DIGITAL (2063458)

Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition - PC DIGITAL (2063458)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Zastavte LilithZlovolné organizaci Hydra se v Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition PC DIGITAL podařilo oživit vládkyni démonů Lilith. Svět je v ohrožení. Vezměte partu kultovních superhrdinů a vrhněte jejich speciální schopnosti proti armádám temnoty a jejich mocným vojevůdcům. Buďte v Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition PC DIGITAL jedineční Vžijte se do kůže Huntera. Úplně prvního formovatelného superhrdiny. Vybírejte jeho schopnosti. Získávejte unikátní kosmetické úpravy a s pomocí ostatních postav Marvelu porazte zlo ohrožující Zemi. KombinujteKaždý ze superhrdinů má v Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition PC DIGITAL po ruce vlastní škálu dovedností. Kombinujte schopnosti jednotlivých postav. Vytvářejte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition - PC DIGITAL (2063458)

We Happy Few Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (188224)

We Happy Few Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (188224)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 62% Náhodně vytvořený svět zajistí, že vaše zkušenosti s hrou We Happy Few jsou při každém hraní odlišné a jedinečné. Wellington Wells nikdy nezůstane takové, jak jste si ho pamatovali. Výhodná Deluxe ediceS koupí Deluxe edice získáte hru We Happy Few a navíc také Season Pass a exkluzivní Jolly Brolly zbraň. Díky Season Passu získáte veškerý v budoucnu vydaný obsah navíc. Ve We Happy Few zažijete svou jedinečnou dystopii, žádné dva průchody hrou nejsou stejné. Celé ostrovy Wellington Wells byly zničeny válkou a znovuvybudovány na základě deziluzí a utopie.... (alza.cz)

Podobné produkty ako We Happy Few Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (188224)

Killing Floor 2 Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (381840)

Killing Floor 2 Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (381840)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a střílečky, 75% Fantastická hra s více než konkurenční grafikou. Zatímco se lehce opakuje, je to bezpochyby příjemné. Čím více spoluhráčů, tím více zábavy ve hře bude. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Ponořte se do kontinentální Evropy, kde se nezdařený experiment vymkl kontrole. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Lidé z Evropy, kteří dokázali se štěstím přežít, se nyní schovávají před hrůzami každodenního světa. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Režim pro 6 hráčů Braňte se před hordami mutantů v... (alza.cz)

Podobné produkty ako Killing Floor 2 Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (381840)

Into the Stars Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380559)

Into the Stars Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380559)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, 61% Zábavná hra, která se dá snadno ovládat a naučit, zároveň poskytuje dostatek hloubky, což potěší zejména fanoušky strategií. Každých 6 měsíců dorazí Skorn, který se pokouší zničit vaši planetu, a teď vás zůstává jen málo na to bránit to, co zbylo. Každé rozhodnutí, které uděláte jako kapitán a každá náhodně generovaná překážka, na kterou posádka narazí, může ovlivnit výsledek mise. Kompletní kontrola Ujměte se velení své ručně vybrané, ale nezkušené posádky a veďte je hvězdným systémem zahaleným tajemstvím a nebezpečím.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Into the Stars Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380559)

Inside My Radio Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380556)

Inside My Radio Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380556)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 68% V této rytmické plošinovce, kde každá činnost musí probíhat přesně v rytmu hudby, ještě jednou oživte hudbu electro, dub a disco. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Probuďte svou kreativitu, bav se hudbou a osvoboďte váš skrytý talent. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Ve svých činnostech, pohybech či v jamování si můžete libovolně vybírat a mixovat skladby tak, jak chcete. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Různé variace Každá úroveň hry přináší různé variace na electro, disco nebo dub.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Inside My Radio Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380556)

PGA TOUR 2K21 Digital Deluxe Edition - PC DIGITAL (947050)

PGA TOUR 2K21 Digital Deluxe Edition - PC DIGITAL (947050)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: sportovní, simulátor a arkády, Prověřte své dovednosti na nejznámějších hřištích USA v PGA TOUR 2K21 PC. Během kariéry vyzvete 11 profesionálních hráčů okruhu PGA včetně Justina Thomase. Tvorba golfisty na míru Vytvořte si vlastního hráče, zvolte jeho oblečení a vyberte mu profesionální výbavu z nabídky světových golfových značek. Golf pro každéhoV PGA TOUR 2K21 PC si užijí golf všichni bez ohledu na jejich zkušenosti. Začátečníky provede podrobný... (alza.cz)

Podobné produkty ako PGA TOUR 2K21 Digital Deluxe Edition - PC DIGITAL (947050)

Magicka - PC DIGITAL (1471270)

Magicka - PC DIGITAL (1471270)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Hra Magicka se řadí mezi akční satirické adventury ze světa fantasy. Odhalte severskou mytologii, zahrajte si za čaroděje ze svatého řádu a pokuste se zastavit zlého černokněžníka. Zlá monstra Na své pouti se budete setkávat s monstry, která zasahují do světa dobra. Černokněžník uvrhl tento svět do mdlob, pokuste se jej zachránit. Kombinujte elementyJako správný čaroděj vlastníte kouzelnou hůlku, se kterou můžete kombinovat... (alza.cz)

Podobné produkty ako Magicka - PC DIGITAL (1471270)

Wreckfest - PC DIGITAL (333279)

Wreckfest - PC DIGITAL (333279)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: závodní, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Katalog aut a tratíWreckfest PC je destrukční závodní hra od tvůrců FlatOut. Těšte se na kariérní mód, ve kterém si svými vítězstvími zajistíte přísun nových, lepších aut a samozřejmě také součástek. Rozšíření se dočká také katalog aut a tratí. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Ragdoll fyzika Wreckfest PC Vývojáři na postavy aplikovali ragdoll fyziku, abyste si při bouračkách užili ještě více zábavy. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Vylepšený demoliční modelVaše auto není jen prostředkem k závodění, ale také zbraní. S jeho pomocí dosáhnete soupeřovy demolice. Čeká na vás také vylepšení vizuálního ztvárnění poškození vozů. Auta ve Wreckfest... (alza.cz)

Podobné produkty ako Wreckfest - PC DIGITAL (333279)

Flashback (PC) DIGITAL (707332)

Flashback (PC) DIGITAL (707332)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG, arkády a dobrodružná, % V remasterované hře z roku 1993 na vás čeká vylepšená animace postav, high-tech grafika a předělaný systém „přetáčení“. PříběhPíše se rok 2142. Mladý vědec Conrad B. Hart se probudí na Titanu bez jakýchkoliv vzpomínek. Navíc je sledován svými únosci. Najde cestu zpět na Zemi? Možná při své cestě odhalí mimozemské spiknutí. Předělaný Flashback obsahuje:Původní hru z roku 1993Nové grafické filtry Post-FXKompletně předělanou hudbu a zvukZcela novou funkci „přetáčení“, která se mění na základě zvoleného stupně obtížnostiPrůvodce pro případ, že byste se zasekli Doporučené HW požadavkyOperační systém-Procesor-Grafika-DirectX-RAM-HDD- Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 10Procesor2 Ghz procesorGrafikapodporující... (alza.cz)

Podobné produkty ako Flashback (PC) DIGITAL (707332)
Elven Legacy (PC) DIGITAL (195479), Hogwarts Legacy - Xbox One Digital (G3Q-01876), Elven Legacy: Ranger (PC) DIGITAL (195486), Elven Legacy: Magic (PC) DIGITAL (195482), Xbox Series S: Holiday Bundle + Hogwarts Legacy - Xbox Digital (RRS-00080), Hogwarts Legacy: Deluxe Edition - Xbox Series X (5051895415603), DIGITAL LEGACY (978-80-88443-73-5), Battlefield 1: Revolution - PC DIGITAL (436362), Star Wolves 2 (PC) DIGITAL (195475), Dragon Age II (PC) DIGITAL (68527), Mega Man X Legacy Collection - Xbox Digital (G3Q-00488), Mega Man Legacy Collection Bundle - Xbox Digital (G3Q-00376), Mega Man Legacy Collection 2 - Xbox Digital (G3Q-00371), Theatre of War (PC) DIGITAL Steam (195476), battlefield hardline premium pack pc digital 350601, Mega Man Zero/ZX Legacy Collection - Xbox Digital (G3Q-00856), Minecraft Java and Bedrock Edition - PC DIGITAL (2WU-00039), Mega Man X Legacy Collection 1 & 2 Bundle - Xbox Digital (G3Q-00490), Assassin's Creed Odyssey: Legacy of the First Blade - Xbox Digital (7D4-00340), Men of War: Assault Squad MP Supply Pack Charlie (PC) DIGITAL (195472), Harry Potter - Hogwarts - batoh (8445484083200), Harry Potter Hogwarts - pokladnička (5055964716639), Harry Potter - Hogwarts - kšiltovka (2200005334), Harry Potter - Hogwarts - batoh (5055756854860), Harry Potter - Hogwarts - osuška (8445484050370), Hogwarts Express - cestovní hrnek (5050574253604), Harry Potter - Hogwarts - tričko (GMERCHd277nad), Harry Potter - Hogwarts - deštník (8427934462704), Assassins Creed: Legacy - Puzzle (5908305236009), Tron: Legacy - Blu-ray (D00387)