Floria pro okrasné dřeviny 2,5 kg (008404)

Produkt Floria pro okrasné dřeviny 2,5 kg (008404) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Floria pro okrasné dřeviny 2,5 kg (008404) upraviť a produkt hľadať znova.

FLORIA pro okrasné dřeviny 2,5 kg (008404)

FLORIA pro okrasné dřeviny 2,5 kg (008404)
Detail

Hnojivo - určeno pro okrasné dřeviny, organo-minerální složení, hmotnost 2,5 kg Organo-minerální hnojivo pro okrasné dřeviny Floria 2,5 kg napomáhá vyváženému růstu všech druhů okrasných dřevin jako jsou túje, borovice, javory či další druhy. Vysoký obsah draslíku zesiluje buněčnou strukturu okrasných dřevin. Hnojivo obsahuje přírodní složku Guano, která působí rychle a dlouhodobě a zajistí rostlinám dostatek živin pro zdravý růst. Klíčové vlastnosti hnojiva pro okrasné dřeviny Floria 2,5 kgpro vyvážený růstvysoký obsah draslíku pro zesílení buněčné struktury okrasných dřevinobsahuje přírodní hnojivo Guanopůsobí až dva měsíceobsahuje ideální poměr živinnehrozí popálení ani přehnojení dřevindávkování: 50 g / rostlinaaplikace rozhozembalení 2,5 kg vystačí až na 50 m2 Složení a dávkováníKombinované organo-minerální hnojivo Floria pro okrasné dřeviny 2,5 kg s Guanem obsahuje ideální poměr živin dusík - fosfor - draslík (6 - 6 -... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA pro okrasné dřeviny 2,5 kg (008404) , Floria pro muškáty 2,5 kg (008406)

Hnojivo pro okrasné dřeviny AGRO 1l

Hnojivo pro okrasné dřeviny AGRO 1l
Detail

Hnojivo kapalné AGRO OKRASNÉ DŘEVINY 1L (tipa.eu)

Podobné produkty ako Hnojivo pro okrasné dřeviny AGRO 1l , Okrasné dřeviny pro zahrady a parky

Substrát pro okrasné dřeviny AGRO 20l

Substrát pro okrasné dřeviny AGRO 20l
Detail

Substrát pro okrasné dřeviny AGRO 20L (tipa.eu)

Podobné produkty ako Substrát pro okrasné dřeviny AGRO 20l , Floria pro jahody a ovoce 2,5 kg (008401)

Hnojivo pro okrasné dřeviny AGRO 1kg

Hnojivo pro okrasné dřeviny AGRO 1kg
Detail

Hnojivo organominerální AGRO OKRASNÉ DŘEVINY 1kg (tipa.eu)

Podobné produkty ako Hnojivo pro okrasné dřeviny AGRO 1kg , Floria trávníkové hn. jaro - léto 2,5 kg (008223)

Hnojivo pro okrasné dřeviny AGRO 3kg

Detail

NakupteHnojivo pro okrasné dřeviny AGRO 3kgz kategorieDům a zahrada > Zahrada > Pěstování > Zahradní hnojiva > Granulová hnojiva na zahraduza159.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Hnojivo pro okrasné dřeviny AGRO 3kg , Floria král trávníků 10 kg (000782)

FLORIA Vertikutační směs 5 kg (008235)

FLORIA Vertikutační směs 5 kg (008235)
Detail

Travní směs - hmotnost 5 kg, na plochu až 100 m2 Snažíte se o krásný trávník ze všech sil a nedaří se vám jej udržet? A po vertikulaci vypadá ještě hůře než před ní? Použijte na zacelení FLORIA Vertikulační směs. Rychle obnovuje trávník a zlepšuje jeho regeneraci. Trávník je mnohem dříve krásně zelený a připravený k plnému využití. FLORIA Vertikulační směs je složena ze zeolitu s travními semeny, přírodním hnojivem a Hydrogelem. Vlastnosti FLORIA Vertikulační směsirychle obnovuje trávníkFLORIA Vertikulační směs je složena ze zeolitu s travními semeny, přírodním hnojivem a Hydrogelemzlepšuje regeneraci trávníkurychle zaplní prázdná místa v trávníkůzintenzivňuje růst travního porostu Jak Floria Vertikulační směs funguje?Travní osivo rychle zaplní prázdná místa v trávníku. Organické hnojivo dodá trávníku i klíčícím semenům potřebné živiny a nastartuje rychlou regeneraci a intenzivní růst travního porostu. Zeolit je schopen... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA Vertikutační směs 5 kg (008235) , Léčivé dřeviny

FLORIA pro muškáty 2,5 kg (008406)

FLORIA pro muškáty 2,5 kg (008406)
Detail

Hnojivo - určeno pro muškáty, organo-minerální složení, granule, hmotnost 2,5 kg, aplikace před výsadbou a během vegetace Organominerální hnojivo Floria pro muškáty 2,5 kg slouží k základnímu hnojení před výsadbou. Hnojivo lze také využít k přihnojování všech druhů muškátů v průběhu vegetace. Vysoký podíl organických látek napomáhá oživit mikrobiální činnosti půdy a zlepšuje půdní strukturu. Klíčové vlastnosti hnojiva pro muškáty Floria 2,5 kgpro základní hnojení před výsadboupro přihnojování v průběhu vegetaceoživuje mikrobiální činnosti v půdězlepšuje půdní strukturuobsahuje hnojivo Guanookamžité i pozvolné uvolňování živinzvyšuje úrodnost půdypro bohaté kvetení muškátůúčinkuje až 2 měsíce SloženíDůležitou složkou hnojiva pro muškáty Floria 2,5 kg je hnojivo Guano, které se vyrábí z trusu. Tato přírodní surovina je vysoce ceněná pro svůj vysoký obsah fosforu, který rostliny snadno přijímají. Část živin se... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA pro muškáty 2,5 kg (008406) , Floria král trávníků 2 kg+zeolit 800 g (000781)

FLORIA pro růže 2,5 kg (008402)

FLORIA pro růže 2,5 kg (008402)
Detail

Hnojivo - určeno pro růže, vícesložkové, minerální a organické složení, hmotnost 2,5 kg Vícesložkové hnojivo Floria pro růže 2,5 kg zajistí rostlině dostatek živin, díky kterém budou růže tvořit více květů a prodlouží se také doba kvetení. Hnojivo s organickou a minerální složkou působí rychle a zároveň dlouhodobě. Správným používáním hnojiva docílíte zdravých a krásných růží. Klíčové vlastnosti hnojiva pro růže Floria 2,5 kgposkytuje dostatek živinpro tvorbu více květůprodloužení doby květenívysoký obsah fosforu pro vybarvení květů růžípřírodní hnojivo Guanozabraňuje popálení a přehnojení rostlindávkování: 50 g/rostlina Aplikace a účinkyDíky vysokému obsahu fosforu je zajištěna bohatost a vybarvení květů růží. Hnojivo pro růže Floria 2,5 kg obsahuje také přírodní hnojivo Guano. Guano pochází z trusu a je výborným hnojivem díky obsahu velmi účinné dusíkaté a fosforečné složky. Vyvážený poměr látek zabraňuje popálení... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA pro růže 2,5 kg (008402) , Fitnessline kotouč bumper plate crossgym - 2,5 kg (bpob50-2,5)

FLORIA pro plodovou zeleninu 2,5 kg (008403)

FLORIA pro plodovou zeleninu 2,5 kg (008403)
Detail

Hnojivo - určení zelenina, organo-minerální složení, hmotnost 2,5 kg Organo-minerální hnojivo pro plodovou zeleninu Floria 2,5 kg vám zajistí bohatou a kvalitní úrodu. Dlouhodobě a rychle působící hnojivo zajišťuje rostlinám dostatek živin, které jsou nezbytné pro vyvážený zdravý růst a tvorbu chutných plodů. Součástí hnojiva je přírodní hnojivo Guano, které obsahuje velmi účinnou dusíkatou a fosforečnou složku. Klíčové vlastnosti hnojiva pro plodovou zeleninu Floria 2,5 kgpro bohatou a kvalitní úrodudlouhodobé a rychlé působenízajišťuje rostlinám dostatek živinobsahuje přírodní složku Guanovysoký podíl draslíku pro zesílení buněčné struktury rostlinrovnoměrná výživa bez rizika přehnojeníunikátní složení pro aktivaci půdní mikroflóry Vysoký obsah nezbytných látekHnojivo pro plodovou zeleninu Floria 2,5 kg obsahuje vysoký podíl draslíku, který zesiluje buněčnou strukturu rostliny a zlepšuje vyzrávání plodů. Vyvážený poměr živin... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA pro plodovou zeleninu 2,5 kg (008403) , Capital sports hexbell 2,5, jednoruční činka, 2,5 kg, pár

FLORIA Král trávníků 2 kg+zeolit 800 g (000781)

FLORIA Král trávníků 2 kg+zeolit 800 g (000781)
Detail

Travní směs - hmotnost 2 kg, na plochu až 80 m2, pro pěstování na plném slunci Záleží vám na vzhledu vašeho trávníku? Použijte travní směs FLORIA Král trávníků. Tato travní směs je nejvyšší kvality a je určena k zakládání reprezentativních ploch v okolí rodinných domů. Po jeho použití trávník vyniká pružným měkkým drnem a je odolný extrémním zátěžím. FLORIA Král trávníků vytváří středně jemný, hustý a dobře odnožující trávník. Travní směs FLORIA obsahuje Zeolit, který na sebe poutá živiny a provzdušňuje půdu. Správným použitím má trávník stálou sytou barvu a nevyžaduje intenzivní ošetřování. Proč travní směs FLORIA Král trávníků 2 kg?Složená ze špičkových odrůd trav nejvyšší kvalityObsahuje Zeolit - přírodní hornina, která provzdušňuje půdu a poutá živiny a voduHustý trávník odolný vysoké zátěžiFLORIA Král trávníků je určena pro založení trávníků v zahradách a okolí rodinných domůGarantované složení travních odrůd - vhodné i pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA Král trávníků 2 kg+zeolit 800 g (000781) , Pro plan medium adult optiderma s lososem 14 kg + 2,5 kg (7613035119024)

FLORIA pro jahody a ovoce 2,5 kg (008401)

FLORIA pro jahody a ovoce 2,5 kg (008401)
Detail

Hnojivo - určeno pro jahody, vícesložkové, minerální a organické složení, hmotnost 2,5 kg Vícesložkové hnojivo pro jahody a drobné ovoce Floria 2,5 kg obsahuje rychle a dlouhodobě působící hnojiva, která rostlinám zajišťují dostatek živin potřebných pro zdraví a vitální růst. Pěstitelé ocení zejména zlepšení chuti jahod a drobného ovoce. Hnojivo vyživuje rostliny rovnoměrně, aby jim nehrozilo přehnojení. Prostředek působí po dobu 2 měsíců. Klíčové vlastnosti hnojiva na jahody a drobné ovoce Floria 25 kgrychlý a dlouhodobý účinekzajišťuje dostatek živin pro zdraví a vitální růstpro zlepšení chuti ovocerovnoměrná výživa, která zabraňuje přehnojenípůsobí po dobu 2 měsícůobsahuje přírodní hnojivo Guanoaktivuje půdní mikroflorudávkování: 10 - 30 g/rostlina Přírodní složky pro vynikající účinekSoučástí hnojiva pro jahody a drobné ovoce Floria 2,5 kg je kvalitní přírodní hnojivo Guano vyráběné z trusu s velmi účinnými dusíkatými a... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA pro jahody a ovoce 2,5 kg (008401) , Stormred pogumovaná činka 2,5 kg (ir92316a)

FLORIA Travin 20 kg (017190)

FLORIA Travin 20 kg (017190)
Detail

Trávníkové hnojivo pro moderní likvidaci plevelů, jednoduchá aplikace přímo do trávníku, nerozpouští se ve vodě, obsahuje 3 složky - selektivní herbicidy, hnojivo a zeolit Péče o trávník zahrnuje především hnojení a ochranu před pleveli. Zejména na jaře dochází k zvýšenému přírůstku trávníku a s tím spojenému vyššímu výskytu plevelů. Tyto lze sečením omezit v růstu, je však také vhodné použít ochranu pomocí herbicidů. Floria Travin 20 kg je hnojivo na trávníky pro moderní a jednoduchou likvidaci plevelů. Hnojivo s přídavkem selektivních herbicidů a zeolitu není rozpustné ve vodě a v půdě působí až 2 měsíce. Díky mechanismu účinku je přípravek bezpečný pro děti a domácí mazlíčky. Bezpečný pohyb po trávníku je možný již 24 hodin po aplikaci. Hlavní přednosti hnojiva Florin Travin 20 kgzajišťuje hnojení i ochranu před plevelijednoduchá aplikacepůsobí až 2 měsícepo 24 hodinách bezpečné pro děti i domácí mazlíčkybezpečně likviduje... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA Travin 20 kg (017190) , Uhlí dřevěné na gril 2,5 kg

FLORIA Král trávníků 10 kg (000782)

FLORIA Král trávníků 10 kg  (000782)
Detail

Travní směs - hmotnost 10 kg, na plochu až 500 m2 Záleží vám na vzhledu vašeho trávníku? Použijte travní směs FLORIA Král trávníků. Tato travní směs je nejvyšší kvality a je určena k zakládání reprezentativních ploch v okolí rodinných domů. Po jeho použití trávník vyniká pružným měkkým drnem a je odolný extrémním zátěžím. FLORIA Král trávníků vytváří středně jemný, hustý a dobře odnožující trávník. Travní směs FLORIA obsahuje Zeolit, který na sebe poutá živiny a provzdušňuje půdu. Správným použitím má trávník stálou sytou barvu a nevyžaduje intenzivní ošetřování. Proč travní směs FLORIA Král trávníků 10 kg?složená ze špičkových odrůd trav nejvyšší kvalityobsahuje Zeolit - přírodní hornina, která provzdušňuje půdu a poutá živiny a voduhustý trávník odolný vysoké zátěžiFLORIA Král trávníků je určena pro založení trávníků v... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA Král trávníků 10 kg (000782) , Sparkly pool ph plus 2,5 kg

FLORIA Travin 4 kg kbelík (017088)

FLORIA Travin 4 kg kbelík (017088)
Detail

Trávníkové hnojivo pro moderní likvidaci plevelů, jednoduchá aplikace přímo do trávníku, nerozpouští se ve vodě, obsahuje 3 složky - selektivní herbicidy, hnojivo a zeolit Péče o trávník zahrnuje především hnojení a ochranu před pleveli. Zejména na jaře dochází k zvýšenému přírůstku trávníku a s tím spojenému vyššímu výskytu plevelů. Tyto lze sečením omezit v růstu, je však také vhodné použít ochranu pomocí herbicidů. Floria Travin 4 kg je hnojivo na trávníky pro moderní a jednoduchou likvidaci plevelů. Hnojivo s přídavkem selektivních herbicidů a zeolitu není rozpustné ve vodě a v půdě působí až 2 měsíce. Díky mechanismu účinku je přípravek bezpečný pro děti a domácí mazlíčky. Bezpečný pohyb po trávníku je možný již 24 hodin po aplikaci. Hlavní přednosti hnojiva Florin Travin 4 kgzajišťuje hnojení i ochranu před plevelijednoduchá aplikacepůsobí až 2 měsícepo 24 hodinách bezpečné pro děti i domácí mazlíčkybezpečně likviduje... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA Travin 4 kg kbelík (017088) , Floria substrát pro jahody 40 l (00825a)

FLORIA Travin 8 kg kbelík (017089)

FLORIA Travin 8 kg kbelík (017089)
Detail

Trávníkové hnojivo pro moderní likvidaci plevelů, jednoduchá aplikace přímo do trávníku, nerozpouští se ve vodě, obsahuje 3 složky - selektivní herbicidy, hnojivo a zeolit Péče o trávník zahrnuje především hnojení a ochranu před pleveli. Zejména na jaře dochází k zvýšenému přírůstku trávníku a s tím spojenému vyššímu výskytu plevelů. Tyto lze sečením omezit v růstu, je však také vhodné použít ochranu pomocí herbicidů. Floria Travin 8 kg je hnojivo na trávníky pro moderní a jednoduchou likvidaci plevelů. Hnojivo s přídavkem selektivních herbicidů a zeolitu není rozpustné ve vodě a v půdě působí až 2 měsíce. Díky mechanismu účinku je přípravek bezpečný pro děti a domácí mazlíčky. Bezpečný pohyb po trávníku je možný již 24 hodin po aplikaci. Hlavní přednosti hnojiva Florin Travin 8 kgzajišťuje hnojení i ochranu před plevelijednoduchá aplikacepůsobí až 2 měsícepo 24 hodinách bezpečné pro děti i domácí mazlíčkybezpečně likviduje... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA Travin 8 kg kbelík (017089) , Pro plan adult all sizes optiweight kuře 14 kg + 2,5 kg zdarma (7613035551411)

FLORIA Likvidátor travní plsti 7,5 kg (008227)

FLORIA Likvidátor travní plsti 7,5 kg   (008227)
Detail

Hnojivo - určeno pro trávník, vícesložkové složení, hmotnost 7,5 kg, aplikace během vegetace Po posečení hrozí, že se trávník začne pod ležící trávou dusit, zatlívat a bude utlačeno jeho přirozené odnožování. Likvidátor travní plsti Floria 7,5 kg obsahuje mikroorganismy, které zbytky trav rozkládají a přeměňují na cenný humus. Tento likvidátor používejte všude, kde sečete plochu mulčovacími či robotickými sekačkami, ale i tam, kde nechcete provádět pravidelnou vertikulaci. Trávní se použitím likvidátoru travní plsti stává silnějším a odolnějším. Klíčové vlastnosti likvidátoru travní plsti Floria 7,5 kghnojivo s obsahem mikroorganismů, které rozkládají zbytky trav a mění ho na cenný humusobsahuje všechny potřebné živinyvyrobeno z čistě přírodních surovinpůsobí 2 měsíceomezuje růst mechů a plevelůvysoký obsah draslíku pro zvýšení odolnosti trávníku vůči suchuaplikace ideálně 2 × za rok Unikátní trávníkové hnojivoFloria... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA Likvidátor travní plsti 7,5 kg (008227) , Pro plan adult large athletic optibalance kuře 14 kg + 2,5 kg zdarma (7613035118980)

FLORIA Trávníkové hn. JARO - LÉTO 2,5 kg (008223)

FLORIA Trávníkové hn. JARO - LÉTO 2,5 kg (008223)
Detail

Trávníkové hnojivo – pro zakládání nových trávníků nebo přihnojování stávajících, potlačuje růst plevele, vhodné pro všechny typy trávníků, na plochu 100 m2 Trávníkové hnojivo Floria Jaro - léto je univerzální hnojivo s dlouhodobým účinkem pro základní hnojení i přihnojování stávajících nebo nově založených travnatých ploch. Obsahuje vyvážené živiny v přijatelné formě a trávník tak rychle reaguje na přihnojení. Správným používání podpoříme silný a zdravý růst trávníku a potlačíme růst mechů a plevele. Použití hnojiva je vhodné pro všechny typy trávníků. Klíčové vlastnosti trávníkového hnojiva Floria Jaro - léto 2,5 kgHnojivo Floria je univerzální hnojivoJe vhodné pro všechny typy trávníkůObsahuje vyvážené živiny, které pomáhají růstu trávníkůPotlačuje růst pleveleFloria slouží k zakládání nových trávníků nebo přihnojování stávajícíchVystačí na plochu 100 m2Složení:dusík-fosfor-draslík 20-5-8+2,4% Mg+12% S+1% Fe (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA Trávníkové hn. JARO - LÉTO 2,5 kg (008223) , Fitnessline kotouč litinový 30 mm - 2,5 kg

FLORIA Trávníkové hnojivo HNOJÍM 1x ROČNĚ 2,5 kg (008410)

FLORIA Trávníkové hnojivo HNOJÍM 1x ROČNĚ 2,5 kg (008410)
Detail

Hnojivo - určeno pro trávník, granule, hmotnost 2,5 kg, aplikace během vegetace Trávníkové hnojivo Floria Hnojím 1 × ročně 2,5 kg se vyznačuje vysokou kvalitou. Špičkově zpracované suroviny zaručují perfektní péči o váš trávník. Hnojivo omezuje ztráty živin a zajišťuje vyrovnaný růst trávníku. Postačí jedna aplikace za 6 měsíců. Klíčové vlastnosti trávníkového hnojiva Floria Hnojím 1 × ročně 2,5 kgvysoká kvalita a špičkově zpracované surovinyomezuje ztráty živinzajišťuje vyrovnaný růst trávníkudlouhodobé působenípostupné uvolňování živinpoužívá se na jaře po vertikulaci Dlouhodobý účinekHnojivo na trávník Hnojím 1 × ročně 2,5 kg působí dlouhodobě a udržuje uvolňování živin pod kontrolou. Kořeny trav tak získávají živiny potřebné pro růst přesně v takovém množství jaké je potřeba pro krásně hustý a zelený trávník. AplikaceTrávníkové hnojivo Floria Hnojím 1 × ročně 2,5 kg se používá na jaře, ihned po vertikulaci nebo 1 a ž... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA Trávníkové hnojivo HNOJÍM 1x ROČNĚ 2,5 kg (008410) , Proiron walnut dumbbell plate 2,5 kg (6942590005192)

FLORIA Král trávníků 0,5 kg+zeolit 200 g (000780)

FLORIA Král trávníků 0,5 kg+zeolit 200 g (000780)
Detail

Travní směs - hmotnost 0,5 kg, na plochu až 20 m2, pro pěstování na plném slunci Záleží vám na vzhledu vašeho trávníku? Použijte travní směs FLORIA Král trávníků. Tato travní směs je nejvyšší kvality a je určena k zakládání reprezentativních ploch v okolí rodinných domů. Po jeho použití trávník vyniká pružným měkkým drnem a je odolný extrémním zátěžím. FLORIA Král trávníků vytváří středně jemný, hustý a dobře odnožující trávník. Travní směs FLORIA obsahuje Zeolit, který na sebe poutá živiny a provzdušňuje půdu. Správným použitím má trávník stálou sytou barvu a nevyžaduje intenzivní ošetřování. Proč travní směs FLORIA Král trávníků 0,5 kg?složená ze špičkových odrůd trav nejvyšší kvalityobsahuje Zeolit - přírodní hornina, která provzdušňuje půdu a poutá živiny a voduhustý trávník odolný vysoké zátěžiFLORIA Král trávníků je určena pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA Král trávníků 0,5 kg+zeolit 200 g (000780) , Kotouč lifefit 2,5 kg / tyč 30 mm (4891223097627)

Rýže Basmati, 1 kg / 2 kg / 5 kg, Kaalar 2 kg

Rýže Basmati, 1 kg / 2 kg / 5 kg, Kaalar 2 kg
Detail

Basmati rýže z oblasti Kaalar s extra dlouhými zrny vysoké kvality bez lepku. Vyniká lehkou oříškovou chutí a jednoduchou přípravou. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Rýže Basmati, 1 kg / 2 kg / 5 kg, Kaalar 2 kg , Lindt p&m napolitains bulk 2,5 kg (7610400020725)

Rýže Basmati výběrová, 2 kg / 5 kg, Sarim 5 kg

Rýže Basmati výběrová, 2 kg / 5 kg, Sarim 5 kg
Detail

Rýže basmati Sarim obsahuje pouze extra dlouhá výběrová zrna. Výběrová rýže se skvělou lehce oříškovou chutí. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Rýže Basmati výběrová, 2 kg / 5 kg, Sarim 5 kg , Fitnessline kotouč olympijský pogumovaný 50 mm - 2,5 kg

Činka chrom Master 2 × 5 kg (MAS4A279)

Činka chrom Master 2 × 5 kg (MAS4A279)
Detail

Činka - jednoruční, hmotnost 5 kg, hmotnost sady 10 kg, průměr úchopu 33 mm, délka 250 mm, 2 kusy v sadě, materiál kov, povrch kov, povrch vinyl Činka MASTER je základní fitness pomůcka, která přispívá zejména při posilování rukou, ramen, zádových a prsních svalů. Je určena pro muže i ženy všech věkových i výkonnostních kategorií. Využijete ji jak ve fitcentrech, tak v domácích podmínkách. Bude skvělým pomocníkem při snižování tuku v těle, vybudování svalů, zvýšení síly i vytrvalosti. Náročnost cvičení se odvíjí od zvoleného cviku, délce cvičení a také hmotnosti činky. Celá sada váží 10 kg, přičemž nejtěžší kus má 5 kg. Tato lehčí váhová kategorie je využívána, pro ty, kteří chtějí zhubnout. Její výhodou je nižší hmotnost, která je využívána pro vyšší intenzitu tréninku. Hlavní přednosti činky Činka chrom Master 2 × 5 kg S činkou bude posilování hned o něco zajímavější Hmotnost celé sady je 10 kg V balení naleznete jednoruční činky v počtu 2 ks Oceníte její... (alza.cz)

Podobné produkty ako Činka chrom Master 2 × 5 kg (MAS4A279) , Vetamix sušená vepřová kost 4 × 2,5 kg (8594044503693)

PAMPERS Harmonie 1 2-5 kg 50 ks

PAMPERS Harmonie 1 2-5 kg 50 ks
Detail

Jemná ochrana pokožky. Se složkami rostlinného původu. Plenky Pampers Harmonie jsou vyrobené z prvotřídní bavlny, hebkých rostlinných vláken a jiných pečlivě vybíraných materiálů, jsou dermatologicky testované a šetrné k pokožce vašeho děťátka. Jsou bez parfemace, neobsahují pleťové mléko ani žádné z 26 látek klasifikovaných směrnicí EU jako alergeny, a zaručují až 12 hodin sucha od Pampers, pro jistotu kvality, na kterou se rodiče mohou spolehnout. Jsou vybavené praktickým indikátorem vlhkosti od Pampers a mají roztomilý potisk: vy i vaše děťátko si je absolutně zamilujete. Plenky Pampers Harmonie se vyrábí z celulózy získávané z udržitelných zdrojů a mají jednu z nejnáročnějších certifikací na světě, Oeko-Tex Standard 100. Chcete se o složení výrobků Pampers dozvědět víc? Navštivte pampers.cz (feedo.cz)

Podobné produkty ako PAMPERS Harmonie 1 2-5 kg 50 ks , Grand deluxe puppy all breed 2,5 kg (8592542010132)

Agnotis jednorázové pleny 2-5 kg 44 ks

Agnotis jednorázové pleny 2-5 kg 44 ks
Detail

Agnotis, 44 ks, Jednorázové pleny pro děti, Miminko, které je v suchu, je šťastné miminko. Komfort po celý den i noc zajistí vašemu děťátku jednorázové pleny Agnotis Baby Diapers Supreme No 1. Udrží jeho zadeček v suchu a vy si tak můžete naplno a bez obav užívat každou společnou chvilku. Vlastnosti: pro maximální pohodlí a spokojenost dítěte propouští čerstvý vzduch dovnitř a vlhký ven rychlá absorpce pro pocit sucha hebká povrchová vrstva tvar přizpůsobený tělu dítěte indikátor vlhkosti upozorní, kdy je třeba plenku vyměnit extra prodyšný materiál neobsahuje alergeny dermatologicky testováno – vhodné i pro novorozence a citlivou pokožku (notino.cz)

Podobné produkty ako Agnotis jednorázové pleny 2-5 kg 44 ks , Vetamix sušená vepřová pacička 3 × 2,5 kg (8594044503686)

Repsol Grasa Litica MP 2 - 5 Kg (RP651Q47)

Repsol Grasa Litica MP 2 - 5 Kg (RP651Q47)
Detail

Vazelína - plastické mazivo z vysoce rafinovaného minerálního oleje, zahuštěné lithiovým mýdlem (hydroxystearát), antikorozní, antioxidační, univerzální použití, vynikající stabilita, odolává vzduchu a teplotním podmínkám, lze jej použít v teplotním rozmezí od -10 do 120 °C, NLGI 2 Plastické mazivo Repsol Grasa Litica MP 2 vás překvapí svým univerzálním využitím a rafinovaným složením. Je vyrobeno z minerálního oleje a zahuštěno lithiovým mýdlem. Díky své vysoké mechanické stabilitě přípravek lze využít na promazání čehokoliv - ať už potřebujete promazat ložiska, zámky či řetězy. Vazelína Repsol odolává vzduchu a teplotním podmínkám, lze ji použít v teplotním rozmezí od -10 do 120 °C a má vysoký protikorozní účinek. Klíčové vlastnosti vazelíny Repsol Grasa Litica MP 2 - 5 kgUniverzální lithiové mazivo s četným využitímVazelína Repsol Grasa Litica MP 2 disponuje vysokou odolností vůči vzduchu a teplotním podmínkám Slouží jako... (alza.cz)

Podobné produkty ako Repsol Grasa Litica MP 2 - 5 Kg (RP651Q47) , Fitnessline kotouč olympijský litinový 50 mm - 2,5 kg

Panda New born 2-5 kg 54 ks

Detail

Dětské plenky značky Panda jsou určené pro děti od 2 do 5 kg. Plenky mají anatomický tvar a jsou prodyšné, takže k dětské pokožce proudí dostatek vzduchu, aby nedošlo k podráždění. (mall.cz)

Podobné produkty ako Panda New born 2-5 kg 54 ks , Duvo+ meat! kachní plátky sušené 2,5 kg (5414365357863)

Gorilla Sports Sada zátěžových kotoučů 2 x 5 kg, 2 x 10 kg

Gorilla Sports Sada zátěžových kotoučů 2 x 5 kg, 2 x 10 kg
Detail

Chcete vyrýsované tělo s vymodelovanými svalovými partiemi? Pak je pro Vás zátěžový kotoučový set od Gorilla Sports ideální doplňkové vybavení. Sada obsahuje 2 kotouče o hmotnosti 5 kg a 2 kotouče o hmotnosti 10 kg a je ideální pro použití doma díky odolným závažím šetrným k podlaze. Kotouče mají stojatou hranu a praktické prohlubně, které zabraňují zranění při nesprávné manipulaci. Technické údaje: 2 x kotouč 5 kg: 28,2 x 27 x 5 cm (ø x v x š) 2 x kotouče 10 kg: 35,7 x 34,5 x 5,7 cm (ø x v x š) výplň: cement plášť: plast označení KG na všech kotoučích stojatá hrana a praktické prohlubně vhodné pro tyče o průměru 30 mm Obsah balení: 4 x zátěžový kotouč (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Gorilla Sports Sada zátěžových kotoučů 2 x 5 kg, 2 x 10 kg , Stálezelené dřeviny (80-7151-126-9)

Gorilla Sports Sada zátěžových desek, 2 x 5 kg + 2 x 10 kg

Gorilla Sports Sada zátěžových desek, 2 x 5 kg + 2 x 10 kg
Detail

Se sadou zátěžových kotoučů můžete buď zintenzivnit své cviky a pozvednout je na zcela novou úroveň, nebo zvýšit své stávající váhy. Speciální gumový povrch nejenže poskytuje akcenty a rozmanitost tréninkového plánu - zabraňuje také zraněním nebo špatnému držení těla v důsledku špatného úchopu nebo nepohodlného tlačení. Díky otvoru o průměru 31 mm uprostřed kotouče lze kotouče sady činek použít také pro činky nebo bradla se standardními tyčemi o průměru 30 mm. Technické údaje: celková hmotnost: 30 kg 5 kg: průměr 28 cm, šířka 3,5 cm 10 kg: průměr 34 cm, šířka 4 cm výplň: litina gumový povrch (50 % přírodní kaučuk, 50 % recyklovaný kaučuk) robustní a chránící podlahu se třemi drážkovanými rukojeťmi pro bezpečné uchopení vhodné pro činky o průměru 30 mm Obsah balení: 2 x zátěžový kotouč 5 kg 2 x zátěžový kotouč 10 kg (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Gorilla Sports Sada zátěžových desek, 2 x 5 kg + 2 x 10 kg , Pro plan medium large adult optidigest grain free krůta 2,5 kg (7613036731942)

Gorilla Sports Sada zátěžových kotoučů, 2 x 10 kg, 2 x 5 kg

Gorilla Sports Sada zátěžových kotoučů, 2 x 10 kg, 2 x 5 kg
Detail

S touto sadou zátěžových kotoučů se váš trénink stane stylovým a vkusným zážitkem. Díky vysoce kvalitnímu zpracování jsou tyto kotouče obzvláště robustní, a proto velmi odolné - i když je trénink v zápalu boje trochu drsnější. Technické údaje: 2 x kotouč 5 kg 2 x kotouč 10 kg celková hmotnost: 30 kg materiál: litina otvor kotoučů: 31 mm vhodné pro tyče: 30 mm Obsah balení: 4 x zátěžoé kotouče (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Gorilla Sports Sada zátěžových kotoučů, 2 x 10 kg, 2 x 5 kg , Okrasné trávy (80-247-0820-5)

Gorilla Sports Sada zátěžových kotoučů 2 x 5 kg + 2 x 10 kg

Gorilla Sports Sada zátěžových kotoučů 2 x 5 kg + 2 x 10 kg
Detail

Trénujete doma a máte citlivou podlahu, jako je laminát, dřevo nebo přírodní kámen? Škrábance, promáčkliny nebo odštípnutí jsou s těmito zátěžovými kotouči minulostí. Kromě toho kryt kotoučů tlumí hluk. Zátěžové kotouče s tímto konstrukčním principem jsou součástí vybavení většiny profesionálních posiloven. Technické údaje: hmotnost sady: 30 kg 2 x kotouč 5 kg: 25,5 x 5 cm (ø x š) 2 x kotouč 10 kg: 33 x 5,7 cm (ø x š) vhodné pro tyče o průměru: 50/51 mm vnitřní materiál: cement vnější materiál: plast barva: černá Obsah balení: 4 x kotouč (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Gorilla Sports Sada zátěžových kotoučů 2 x 5 kg + 2 x 10 kg , Malování podle čísel - okrasné květiny (hrabz33355nad)

CHICCO Airy 1 Newborn 2-5 kg 27 ks

CHICCO Airy 1 Newborn 2-5 kg 27 ks
Detail

Nové pleny Chicco Airy Ultra Fit&Dry zaručují ještě lepší ochranu jemné dětské pokožky děťátka díky své nové technologii. Využitím kombinace proudu vzduchu, bleskově schnoucího vnitřku pleny a mikroperličkám, které vlhkost ihned uzamykají, se plenka stává nepřekonatelnou. Jelikož plenky jsou určeny k pohybu i k odpočinku, Chicco Airy se přizpůsobuje vašemu dítěti, jeho vývoji a zajišťuje mu pohodlí v jakékoli situaci. Proč si vybrat plenky Chicco Airy? Ultra-absorpční Zaručená ochrana až 8 hodin (velikost 1 a 2) nebo 12 hodin (velikost 3 až 6) Elastické boční pásky Jemné a pružné okraje pro pohodlné nošení Měkké materiály podobné bavlně vyrobené z jemných vláken Velikosti 1 a 2 obsahují praktický indikátor moči Udržitelnější: 15% plastů v obalu je recyklováno, uhlíkově neutrální výroba, PEFC norma Vyrobeno v České republice Pleny Chicco Airy Ultra Fit & Dry jsou dermatologicky testovány, obsahují 0% parfému. V nabídce je 6 různých velikostí – od narození až do 30 kg. (feedo.cz)

Podobné produkty ako CHICCO Airy 1 Newborn 2-5 kg 27 ks

Pampers Premium Care 1 2-5 kg 52 ks

Pampers Premium Care 1 2-5 kg 52 ks
Detail

Zabalte své děťátko do plenky Pampers Premium Care, která poskytuje to nejjemnější pohodlí a nejlepší ochranu pokožky od Pampers. Díky materiálu hebkému jako peříčko poskytuje plenka hebkost. Nyní má novou absorpční povrchovou vrstvu Heart Quilts pro ještě měkčí dotek s dětskou pokožkou a zároveň pro odvod vlhkosti a nepořádku. Indikátor vlhkosti změnou barvy informuje, když je potřeba dítě přebalit. Navíc plenky Pampers zajišťují ochranu citlivého bříška vašeho dítěte díky tvaru přizpůsobenému pupíku děťátka. A na závěr, plenky Pampers Premium Care přicházejí v novém balení. (výrobek neobsahuje peří) Složení: Petrolatum, Stearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Aloe Barbadensis Leaf Extract (feedo.cz)

Podobné produkty ako Pampers Premium Care 1 2-5 kg 52 ks

Bella Newborn 2-5 kg dětské plenky 78 ks

Bella Newborn 2-5 kg dětské plenky 78 ks
Detail

Bella Baby HAPPY New Born jsou jednorázové pleny pro nejmenší miminka o hmotnosti 2 až 5 kg. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Bella Newborn 2-5 kg dětské plenky 78 ks

MUUMI BABY 1 Newborn (2-5 kg) 25 ks

Detail

Muumi Baby 1 Newborn 2–5 kg (25 ks) mají střih přes pupík chrání pupeční šňůru. Jsou hypoalergenní, neobsahují žádné chemikálie, zbytečné vůně či pleťové vody. Vyráběny jsou pouze z certifikované BIO finské celulózy, bělené kyslíkem. Jsou tak 100% bez chlóru. Indikátor vlhkosti (mall.cz)

Podobné produkty ako MUUMI BABY 1 Newborn (2-5 kg) 25 ks

Pampers Harmonie 1 2 kg-5 kg půl 102 ks

Pampers Harmonie 1 2 kg-5 kg půl 102 ks
Detail

Plenky Pampers Harmonie (feedo.cz)

Podobné produkty ako Pampers Harmonie 1 2 kg-5 kg půl 102 ks

Magics Flexidry vel. 1 Newborn 2 - 5 kg, 50 ks

Magics Flexidry vel. 1 Newborn 2 - 5 kg, 50 ks
Detail

Značka Magics klade velký důraz na životní prostředí a její inovativní výrobní procesy zaručují jedny z nejspolehlivějších výrobků na trhu. Produkty jsou vyrobeny v ČR Složení, výroba: neběleno chlórem, bez latexu, bez parfemace, dermatologicky testováno. Na výrobu vnitřní části plenek byla použita buničina (celulóza ) získaná z trvale udržitelných, environmntálně šetrných zdrojů. Plenky jsou nejtenčí na trhu a vynikají svou zvýšenou savostí díky nové technologii Drylock,jsou pohodlné a praktické, inovativní technologie přispívá i k úsporám zdrojů,při výrobě je nízká spotřeba lepicího materiálu a díky své kompaktnosti šetří i balicí materiál Plenky jsou opatřeny indikačním proužkem Plenky mají výřez na pupík Zaručuje lepší pohyb a zároveň vyšší ochranu proti protečení Super absorbční – na den i na noc Jsou velmi setrne k prirode – při výrobě se klade velký důraz na životní prostředí Bezlepidlové jádro: aktivním snížením množství lepidla se ušetří 200.000 tun chemikálií za rok Kompaktnost: ušetří se obalový materiál a maximalizuje se využití dopravní kapacity Vyrobeny v ČR – nový nejmodernější závod v Hrádku nad Nisou (bezvaplenky.cz)

Podobné produkty ako Magics Flexidry vel. 1 Newborn 2 - 5 kg, 50 ks

Pampers Pleny PremiumCare 1 Newborn 2-5 kg 26 ks

Pampers Pleny PremiumCare 1 Newborn 2-5 kg 26 ks
Detail

Zabalte své děťátko do plenky Pampers Premium Care, která poskytuje to nejjemnější pohodlí a nejlepší ochranu pokožky od Pampers. Díky materiálu hebkému jako peříčko poskytuje plenka hebkost. Nyní má novou absorpční povrchovou vrstvu Heart Quilts pro ještě měkčí dotek s dětskou pokožkou a zároveň pro odvod vlhkosti a nepořádku. Indikátor vlhkosti změnou barvy informuje, když je potřeba dítě přebalit. Navíc plenky Pampers zajišťují ochranu citlivého bříška vašeho dítěte díky tvaru přizpůsobenému pupíku děťátka. A na závěr, plenky Pampers Premium Care přicházejí v novém balení. (výrobek neobsahuje peří) Vlastnosti: Nejjemnější pohodlí a nejlepší ochranu pokožky od Pampers Plenka má absorpční povrchovou vrstvu Heart Quilts pro ještě měkčí dotek s dětskou pokožkou a zároveň pro odvod vlhkosti a nepořádku Vybrané materiály hebké jako peříčko pro nejměkčí dotek plenky s dětskou pokožkou od Pampers (výrobek neobsahuje peří) Indikátor vlhkosti změnou barvy informuje, když je potřeba dítě přebalit Plenky se vzduchovými kanálky pro suchost díky prodyšnosti a až 12 hodin v suchu Tvar přizpůsobený pupíku děťátka navržený pro novorozence (dostupný ve velikostech 0, 1, 2) (feedo.cz)

Podobné produkty ako Pampers Pleny PremiumCare 1 Newborn 2-5 kg 26 ks

Bella Happy Start Box Newborn (2-5 kg) – jednorázové plenky

Detail

Bella Happy Start Box New Born obsahuje: 2× Bella Baby HAPPY New Born Big Pack 78 ks, 2× HAPPY Baby – mega pack čistící ubrousky s aloe vera 56 ks / 4×4 2× HAPPY Baby dětské podložky 60×90 cm – 5 ks, 1× Happy body Koala – 9m – krátký rukáv, 1× krabička Happy na svačinku. (mall.cz)

Podobné produkty ako Bella Happy Start Box Newborn (2-5 kg) – jednorázové plenky

Bella Happy 1 New Born (2-5 kg) 78 ks

Detail

Plenky New born jsou určeny pro novorozence od 2–5 kg, mají speciální výřez na pupeční pahýl chránící před podrážděním tohoto citlivého místa a urychlující hojení. Vrstva Premium Dry udržuje pokožku miminka v suchu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Bella Happy 1 New Born (2-5 kg) 78 ks

Pampers Premium Care 1 NEWBORN 2-5 kg 78 ks

Pampers Premium Care 1 NEWBORN 2-5 kg 78 ks
Detail

Zabalte své děťátko do plenky Pampers Premium Care, která poskytuje to nejjemnější pohodlí a nejlepší ochranu pokožky od Pampers. Díky materiálu hebkému jako peříčko poskytuje plenka hebkost. Nyní má novou absorpční povrchovou vrstvu Heart Quilts pro ještě měkčí dotek s dětskou pokožkou a zároveň pro odvod vlhkosti a nepořádku. Indikátor vlhkosti změnou barvy informuje, když je potřeba dítě přebalit. Navíc plenky Pampers zajišťují ochranu citlivého bříška vašeho dítěte díky tvaru přizpůsobenému pupíku děťátka. A na závěr, plenky Pampers Premium Care přicházejí v novém balení. (výrobek neobsahuje peří) Vlastnosti: Nejjemnější pohodlí a nejlepší ochranu pokožky od Pampers Plenka má absorpční povrchovou vrstvu Heart Quilts pro ještě měkčí dotek s dětskou pokožkou a zároveň pro odvod vlhkosti a nepořádku Vybrané materiály hebké jako peříčko pro nejměkčí dotek plenky s dětskou pokožkou od Pampers (výrobek neobsahuje peří) Indikátor vlhkosti změnou barvy informuje, když je potřeba dítě přebalit Plenky se vzduchovými kanálky pro suchost díky prodyšnosti a až 12 hodin v suchu Tvar přizpůsobený pupíku děťátka navržený pro novorozence (dostupný ve velikostech 0, 1, 2) (feedo.cz)

Podobné produkty ako Pampers Premium Care 1 NEWBORN 2-5 kg 78 ks

Dada Extra Care 1 Newborn 2-5 kg 23 ks

Dada Extra Care 1 Newborn 2-5 kg 23 ks
Detail

S příchodem miminka na svět souvisí spousta radosti, ale také mnoho starostí i zařizování. Je toho tolik, co je pro nového člena rodiny potřeba nachystat. Plenky jsou absolutní nezbytností, bez kterého se váš potomek jen těžko obejde. Už jste vybrali ty pravé? Plenky DADA Extra Care vel. 1 jsou vhodné pro děti od 2 do 5 kilo a jsou tak ideální volbou pro malé novorozence. Vyrábí se z velmi jemných, savých a dermatologicky testovaných materiálů, díky čemuž máte jistotu, že jsou 100% bezpečné pro vaše děťátko. Díky identifikátoru vlhkosti navíc jednoduše rozpoznáte, kdy je potřeba plenku vyměnit. Jaké jsou výhody plenek? Trojité suché zipy zajistí pevnost spoje. Široký přední lem zamezuje otlačení bříška. Mají výřez na pupeční pahýl, prodyšný potah a savé jádro. Nejsou parfemované, jsou bez ftalátů a umělých barviv. Vyrábí se s pružnými boky a dítě se tak pohybuje bez omezení. Nová technologie SeconDRY okamžitá suchost. Plenky odvádějí vlhkost 2× rychleji než předchozí fialová řada Extra Care. (feedo.cz)

Podobné produkty ako Dada Extra Care 1 Newborn 2-5 kg 23 ks

Spokey Monster 2 x 5 kg

Spokey Monster 2 x 5 kg
Detail

Sada činek Spokey Monster II je nástroj, který dokonale doplní trénink. Je možné s ním vykonat velkou škálu cviků, tím pádem aktivovat různé svalové partie. KVALITA Na naše produkty klademe velmi vysoké nároky, z toho důvodu dbáme na to, aby na jejich výrobu byly použity materiály nejvyšší kvality. Činky Monster II byly navrženy tak, aby se perfektně vyjímaly v domácí posilovně. Byly vyrobeny v intensivních a energetických barvách. VÝHODY Činky mají klasický tvar, kde místo pro úchop je zúžené. V sadě jsou dvě činky se stejnou hmotností. Díky tomu může uživatel mít činku v každé ruce, nebo držet obě činky v jedné ruce a zvýšit tím intenzitu cvičení. Dostupné jsou v 6 různých provedeních (od 01 do 6 kg). Uživatel si sám zvolí hmotnost, která vyhovuje jeho stanoveným možnostem a cílům. TECHNOLOGIE Činky jsou s cementovou výplní a potažené PVC, díky čemu je životnost činek velmi dlouhá. URČENO Závaží je vhodné k fitness tréninku, aerobiku, joggingu nebo cvičení pro celkový rozvoj a rehabilitaci. Závaží určeno k posílení svalstva horní části těla, především paží. ZAPOJENÉ SVALY – svalstvo ramen – svalstvo zad – svalstvo paží – biceps – triceps Parametry sada dvou kusů 2x 5 kg materiál: výplň cement, povrch PVC (patro.cz)

Podobné produkty ako Spokey Monster 2 x 5 kg

Stromy a iné dreviny (978-80-567-0526-1)

Stromy a iné dreviny (978-80-567-0526-1)
Detail

Kniha - autor Natalie Tordjman; Isabelle Simler; Julien Norwood, 72 stran, slovensky, pevná bez přebalu lesklá Kniha s realistickými kresbami stromov a kríkov je plná podrobných informácií a pomôže vám detailne nahliadnuť do sveta týchto trvalých rastlín. (alza.cz)

Podobné produkty ako Stromy a iné dreviny (978-80-567-0526-1)

FLORIA pro modré hortenzie 350 g (008220)

FLORIA pro modré hortenzie 350 g  (008220)
Detail

Hnojivo - určeno pro hortenzie, vícesložkové složení, krystaly, hmotnost 0,35 kg, aplikace zálivkou a postřikem Krystalické hnojivo pro modré hortenzie Floria 350 g je velmi účinné a rychle působící hnojivo rozpustné ve vodě. Rostlinám poskytuje všechny důležité živiny a mikroprvky v ideálním poměru, aby splňoval nároky všech druhů hortenzií. Hnojivo je určené pro hortenzie pěstované v nádobách i v záhonech. Klíčové vlastnosti hnojiva pro modré hortenzie Floria 350 gkrystalické hnojivo snadno rozpustné ve voděposkytuje důležité živiny a mikroprvky v ideálním poměrupro hortenzie pěstované v záhonech i v nádobáchpodporuje modré vybarvení květůzajišťuje bohatší násadu květůokamžitý účinekposiluje vitalitu a obranyschopnost rostlinaplikuje se jednoduchým postřikem na substrát nebo list rostlin Ideální složení a rychlý účinekHnojivo pro hortenzie Floria 350 g obsahuje N – P – K (Mg) v poměru 17 - 5 - 8 + (2). Složení... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA pro modré hortenzie 350 g (008220)

Bella Baby Happy Newborn 2-5 kg dětské plenky 42 ks

Bella Baby Happy Newborn 2-5 kg dětské plenky 42 ks
Detail

Bella Baby HAPPY New Born jsou jednorázové pleny pro nejmenší miminka o hmotnosti 2 až 5 kg. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Bella Baby Happy Newborn 2-5 kg dětské plenky 42 ks

FRONTLINE TRI-ACT pro psy 2-5 kg (XS) 1 pipeta

FRONTLINE TRI-ACT pro psy 2-5 kg (XS) 1 pipeta
Detail

Hubí a zároveň odpuzuje blechy, klíšťata a další bodavý hmyz. Zajistí až 4týdenní ochranu. Je určen pro psy od 2 do 5 kg. (drmax.cz)

Podobné produkty ako FRONTLINE TRI-ACT pro psy 2-5 kg (XS) 1 pipeta

Huggies Elite Soft 1 2-5 kg dětské pleny 26 ks

Huggies Elite Soft 1 2-5 kg dětské pleny 26 ks
Detail

Měkké a prodyšné jednorázové pleny, které zajistí, aby byl dětský zadeček v suchu. Rychle vstřebávají tekutiny a vytvářejí ochranu proti vlhkosti. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Huggies Elite Soft 1 2-5 kg dětské pleny 26 ks

Pampers Plenky Premium Care 1 Newborn (2-5 kg) 78 ks

Detail

Zabalte své děťátko do plenky Pampers Premium Care, která poskytuje to nejjemnější pohodlí a nejlepší ochranu pokožky od Pampers. (mall.cz)

Podobné produkty ako Pampers Plenky Premium Care 1 Newborn (2-5 kg) 78 ks

KIT & KIN Pleny jednorázové eko 1 (2-5 kg) 40 ks

KIT & KIN Pleny jednorázové eko 1 (2-5 kg) 40 ks
Detail

Kit & Kin jsou hypoalergenní ekologické plenky v prémiové kvalitě. Obsahují součást přírodního high-tech absorpčního jádra, které využívá výrazně méně chemikálií než běžné plenky. Plenky Kit & Kin chrání citlivou pokožku vašeho miminka před pro ni typickými problémy jako například ekzém či opruzení z plenek. Používáme udržitelné materiály, čímž přispíváme k řešení závislosti lidstva na neobnovitelných zdrojích a chráníme tak zdroje, které budou naše děti v budoucnu využívat. Superabsorpční jádro našich plenek obsahuje celulózu nebělenou chlórem, jež je získávána z udržitelně obhospodařovaných lesů, přičemž štítky, lepenky, okraje plenky bránící úniku moči i obalový materiál jsou vyrobeny z oxo-biologicky odbouratelných materiálů.Toto přírodního high-tech absorpční jádro udrží vaše miminko v suchu až po dobu 12 hodin. 63% plenky je vyrobeno z biologicky rozložitelného materiálu. Lepší pro vaše miminko, lepší pro životní prostředí. Složení: Vnější okraj: Udržitelný materiál a voděodolná polyethylenová fólie. Vnitřní okraj: Polypropylen / PLA (přírodní polymer) Vnitřek plenky: Celulóza zcela bez chlóru. Malé množštví SAP gelu. Zábrany proti úniku moči: Polypropylen. Elastické pásky: Polyuretan. (feedo.cz)

Podobné produkty ako KIT & KIN Pleny jednorázové eko 1 (2-5 kg) 40 ks

Pampers Harmonie vel. 1 2–5 kg dětské pleny 102 ks

Pampers Harmonie vel. 1 2–5 kg dětské pleny 102 ks
Detail

Plenky Pampers Harmonie jsou vyrobené z prvotřídní bavlny, hebkých rostlinných vláken a jiných pečlivě vybíraných materiálů, navíc nejsou parfemované, takže jsou šetrné k pokožce vašeho děťátka. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Pampers Harmonie vel. 1 2–5 kg dětské pleny 102 ks
FLORIA pro muškáty 2,5 kg (008406), okrasné dřeviny pro zahrady a parky, FLORIA pro jahody a ovoce 2,5 kg (008401), FLORIA Trávníkové hn. JARO - LÉTO 2,5 kg (008223), FLORIA Král trávníků 10 kg (000782), Léčivé dřeviny, FLORIA Král trávníků 2 kg+zeolit 800 g (000781), FitnessLine Kotouč Bumper Plate CrossGym - 2,5 kg (BPOB50-2,5), Capital Sports Hexbell 2,5, jednoruční činka, 2,5 kg, pár, Pro Plan medium adult optiderma s lososem 14 kg + 2,5 kg (7613035119024), Stormred pogumovaná činka 2,5 kg (IR92316a), uhlí dřevěné na gril 2,5 kg, Sparkly POOL pH plus 2,5 kg, FLORIA Substrát pro jahody 40 l (00825A), Pro Plan Adult all sizes Optiweight kuře 14 kg + 2,5 kg ZDARMA (7613035551411), Pro Plan Adult large athletic Optibalance kuře 14 kg + 2,5 kg ZDARMA (7613035118980), FitnessLine Kotouč litinový 30 mm - 2,5 kg, PROIRON Walnut Dumbbell Plate 2,5 kg (6942590005192), Kotouč Lifefit 2,5 kg / tyč 30 mm (4891223097627), LINDT P&M Napolitains Bulk 2,5 kg (7610400020725), FitnessLine Kotouč olympijský pogumovaný 50 mm - 2,5 kg, Vetamix sušená vepřová kost 4 × 2,5 kg (8594044503693), Grand Deluxe Puppy All breed 2,5 kg (8592542010132), Vetamix sušená vepřová pacička 3 × 2,5 kg (8594044503686), FitnessLine Kotouč olympijský litinový 50 mm - 2,5 kg, DUVO+ Meat! kachní plátky sušené 2,5 kg (5414365357863), Stálezelené dřeviny (80-7151-126-9), Pro Plan medium large adult optidigest grain free krůta 2,5 kg (7613036731942), Okrasné trávy (80-247-0820-5), Malování podle čísel - Okrasné květiny (HRAbz33355nad)