Floria travin 20 kg (017190)

Produkt Floria travin 20 kg (017190) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Floria travin 20 kg (017190) upraviť a produkt hľadať znova.

FLORIA Travin 20 kg (017190)

FLORIA Travin 20 kg (017190)
Detail

Trávníkové hnojivo pro moderní likvidaci plevelů, jednoduchá aplikace přímo do trávníku, nerozpouští se ve vodě, obsahuje 3 složky - selektivní herbicidy, hnojivo a zeolit Péče o trávník zahrnuje především hnojení a ochranu před pleveli. Zejména na jaře dochází k zvýšenému přírůstku trávníku a s tím spojenému vyššímu výskytu plevelů. Tyto lze sečením omezit v růstu, je však také vhodné použít ochranu pomocí herbicidů. Floria Travin 20 kg je hnojivo na trávníky pro moderní a jednoduchou likvidaci plevelů. Hnojivo s přídavkem selektivních herbicidů a zeolitu není rozpustné ve vodě a v půdě působí až 2 měsíce. Díky mechanismu účinku je přípravek bezpečný pro děti a domácí mazlíčky. Bezpečný pohyb po trávníku je možný již 24 hodin po aplikaci. Hlavní přednosti hnojiva Florin Travin 20 kgzajišťuje hnojení i ochranu před plevelijednoduchá aplikacepůsobí až 2 měsícepo 24 hodinách bezpečné pro děti i domácí mazlíčkybezpečně likviduje... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA Travin 20 kg (017190) , Floria pro muškáty 2,5 kg (008406)

FLORIA Travin 4 kg kbelík (017088)

FLORIA Travin 4 kg kbelík (017088)
Detail

Trávníkové hnojivo pro moderní likvidaci plevelů, jednoduchá aplikace přímo do trávníku, nerozpouští se ve vodě, obsahuje 3 složky - selektivní herbicidy, hnojivo a zeolit Péče o trávník zahrnuje především hnojení a ochranu před pleveli. Zejména na jaře dochází k zvýšenému přírůstku trávníku a s tím spojenému vyššímu výskytu plevelů. Tyto lze sečením omezit v růstu, je však také vhodné použít ochranu pomocí herbicidů. Floria Travin 4 kg je hnojivo na trávníky pro moderní a jednoduchou likvidaci plevelů. Hnojivo s přídavkem selektivních herbicidů a zeolitu není rozpustné ve vodě a v půdě působí až 2 měsíce. Díky mechanismu účinku je přípravek bezpečný pro děti a domácí mazlíčky. Bezpečný pohyb po trávníku je možný již 24 hodin po aplikaci. Hlavní přednosti hnojiva Florin Travin 4 kgzajišťuje hnojení i ochranu před plevelijednoduchá aplikacepůsobí až 2 měsícepo 24 hodinách bezpečné pro děti i domácí mazlíčkybezpečně likviduje... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA Travin 4 kg kbelík (017088) , Floria král trávníků 10 kg (000782)

FLORIA Travin 8 kg kbelík (017089)

FLORIA Travin 8 kg kbelík (017089)
Detail

Trávníkové hnojivo pro moderní likvidaci plevelů, jednoduchá aplikace přímo do trávníku, nerozpouští se ve vodě, obsahuje 3 složky - selektivní herbicidy, hnojivo a zeolit Péče o trávník zahrnuje především hnojení a ochranu před pleveli. Zejména na jaře dochází k zvýšenému přírůstku trávníku a s tím spojenému vyššímu výskytu plevelů. Tyto lze sečením omezit v růstu, je však také vhodné použít ochranu pomocí herbicidů. Floria Travin 8 kg je hnojivo na trávníky pro moderní a jednoduchou likvidaci plevelů. Hnojivo s přídavkem selektivních herbicidů a zeolitu není rozpustné ve vodě a v půdě působí až 2 měsíce. Díky mechanismu účinku je přípravek bezpečný pro děti a domácí mazlíčky. Bezpečný pohyb po trávníku je možný již 24 hodin po aplikaci. Hlavní přednosti hnojiva Florin Travin 8 kgzajišťuje hnojení i ochranu před plevelijednoduchá aplikacepůsobí až 2 měsícepo 24 hodinách bezpečné pro děti i domácí mazlíčkybezpečně likviduje... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA Travin 8 kg kbelík (017089) , Floria trávníkové hn. jaro - léto 2,5 kg (008223)

FLORIA pro muškáty 2,5 kg (008406)

FLORIA pro muškáty 2,5 kg (008406)
Detail

Hnojivo - určeno pro muškáty, organo-minerální složení, granule, hmotnost 2,5 kg, aplikace před výsadbou a během vegetace Organominerální hnojivo Floria pro muškáty 2,5 kg slouží k základnímu hnojení před výsadbou. Hnojivo lze také využít k přihnojování všech druhů muškátů v průběhu vegetace. Vysoký podíl organických látek napomáhá oživit mikrobiální činnosti půdy a zlepšuje půdní strukturu. Klíčové vlastnosti hnojiva pro muškáty Floria 2,5 kgpro základní hnojení před výsadboupro přihnojování v průběhu vegetaceoživuje mikrobiální činnosti v půdězlepšuje půdní strukturuobsahuje hnojivo Guanookamžité i pozvolné uvolňování živinzvyšuje úrodnost půdypro bohaté kvetení muškátůúčinkuje až 2 měsíce SloženíDůležitou složkou hnojiva pro muškáty Floria 2,5 kg je hnojivo Guano, které se vyrábí z trusu. Tato přírodní surovina je vysoce ceněná pro svůj vysoký obsah fosforu, který rostliny snadno přijímají. Část živin se... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA pro muškáty 2,5 kg (008406) , Floria pro jahody a ovoce 2,5 kg (008401)

FLORIA Vertikutační směs 5 kg (008235)

FLORIA Vertikutační směs 5 kg (008235)
Detail

Travní směs - hmotnost 5 kg, na plochu až 100 m2 Snažíte se o krásný trávník ze všech sil a nedaří se vám jej udržet? A po vertikulaci vypadá ještě hůře než před ní? Použijte na zacelení FLORIA Vertikulační směs. Rychle obnovuje trávník a zlepšuje jeho regeneraci. Trávník je mnohem dříve krásně zelený a připravený k plnému využití. FLORIA Vertikulační směs je složena ze zeolitu s travními semeny, přírodním hnojivem a Hydrogelem. Vlastnosti FLORIA Vertikulační směsirychle obnovuje trávníkFLORIA Vertikulační směs je složena ze zeolitu s travními semeny, přírodním hnojivem a Hydrogelemzlepšuje regeneraci trávníkurychle zaplní prázdná místa v trávníkůzintenzivňuje růst travního porostu Jak Floria Vertikulační směs funguje?Travní osivo rychle zaplní prázdná místa v trávníku. Organické hnojivo dodá trávníku i klíčícím semenům potřebné živiny a nastartuje rychlou regeneraci a intenzivní růst travního porostu. Zeolit je schopen... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA Vertikutační směs 5 kg (008235) , Floria král trávníků 2 kg+zeolit 800 g (000781)

FLORIA pro růže 2,5 kg (008402)

FLORIA pro růže 2,5 kg (008402)
Detail

Hnojivo - určeno pro růže, vícesložkové, minerální a organické složení, hmotnost 2,5 kg Vícesložkové hnojivo Floria pro růže 2,5 kg zajistí rostlině dostatek živin, díky kterém budou růže tvořit více květů a prodlouží se také doba kvetení. Hnojivo s organickou a minerální složkou působí rychle a zároveň dlouhodobě. Správným používáním hnojiva docílíte zdravých a krásných růží. Klíčové vlastnosti hnojiva pro růže Floria 2,5 kgposkytuje dostatek živinpro tvorbu více květůprodloužení doby květenívysoký obsah fosforu pro vybarvení květů růžípřírodní hnojivo Guanozabraňuje popálení a přehnojení rostlindávkování: 50 g/rostlina Aplikace a účinkyDíky vysokému obsahu fosforu je zajištěna bohatost a vybarvení květů růží. Hnojivo pro růže Floria 2,5 kg obsahuje také přírodní hnojivo Guano. Guano pochází z trusu a je výborným hnojivem díky obsahu velmi účinné dusíkaté a fosforečné složky. Vyvážený poměr látek zabraňuje popálení... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA pro růže 2,5 kg (008402) , Fitnessline - 20 kg (sch1002-20)

FLORIA Král trávníků 10 kg (000782)

FLORIA Král trávníků 10 kg  (000782)
Detail

Travní směs - hmotnost 10 kg, na plochu až 500 m2 Záleží vám na vzhledu vašeho trávníku? Použijte travní směs FLORIA Král trávníků. Tato travní směs je nejvyšší kvality a je určena k zakládání reprezentativních ploch v okolí rodinných domů. Po jeho použití trávník vyniká pružným měkkým drnem a je odolný extrémním zátěžím. FLORIA Král trávníků vytváří středně jemný, hustý a dobře odnožující trávník. Travní směs FLORIA obsahuje Zeolit, který na sebe poutá živiny a provzdušňuje půdu. Správným použitím má trávník stálou sytou barvu a nevyžaduje intenzivní ošetřování. Proč travní směs FLORIA Král trávníků 10 kg?složená ze špičkových odrůd trav nejvyšší kvalityobsahuje Zeolit - přírodní hornina, která provzdušňuje půdu a poutá živiny a voduhustý trávník odolný vysoké zátěžiFLORIA Král trávníků je určena pro založení trávníků v... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA Král trávníků 10 kg (000782) , Propan butan 20 kg

FLORIA pro okrasné dřeviny 2,5 kg (008404)

FLORIA pro okrasné dřeviny 2,5 kg (008404)
Detail

Hnojivo - určeno pro okrasné dřeviny, organo-minerální složení, hmotnost 2,5 kg Organo-minerální hnojivo pro okrasné dřeviny Floria 2,5 kg napomáhá vyváženému růstu všech druhů okrasných dřevin jako jsou túje, borovice, javory či další druhy. Vysoký obsah draslíku zesiluje buněčnou strukturu okrasných dřevin. Hnojivo obsahuje přírodní složku Guano, která působí rychle a dlouhodobě a zajistí rostlinám dostatek živin pro zdravý růst. Klíčové vlastnosti hnojiva pro okrasné dřeviny Floria 2,5 kgpro vyvážený růstvysoký obsah draslíku pro zesílení buněčné struktury okrasných dřevinobsahuje přírodní hnojivo Guanopůsobí až dva měsíceobsahuje ideální poměr živinnehrozí popálení ani přehnojení dřevindávkování: 50 g / rostlinaaplikace rozhozembalení 2,5 kg vystačí až na 50 m2 Složení a dávkováníKombinované organo-minerální hnojivo Floria pro okrasné dřeviny 2,5 kg s Guanem obsahuje ideální poměr živin dusík - fosfor - draslík (6 - 6 -... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA pro okrasné dřeviny 2,5 kg (008404) , Floria substrát pro jahody 40 l (00825a)

FLORIA Likvidátor travní plsti 7,5 kg (008227)

FLORIA Likvidátor travní plsti 7,5 kg   (008227)
Detail

Hnojivo - určeno pro trávník, vícesložkové složení, hmotnost 7,5 kg, aplikace během vegetace Po posečení hrozí, že se trávník začne pod ležící trávou dusit, zatlívat a bude utlačeno jeho přirozené odnožování. Likvidátor travní plsti Floria 7,5 kg obsahuje mikroorganismy, které zbytky trav rozkládají a přeměňují na cenný humus. Tento likvidátor používejte všude, kde sečete plochu mulčovacími či robotickými sekačkami, ale i tam, kde nechcete provádět pravidelnou vertikulaci. Trávní se použitím likvidátoru travní plsti stává silnějším a odolnějším. Klíčové vlastnosti likvidátoru travní plsti Floria 7,5 kghnojivo s obsahem mikroorganismů, které rozkládají zbytky trav a mění ho na cenný humusobsahuje všechny potřebné živinyvyrobeno z čistě přírodních surovinpůsobí 2 měsíceomezuje růst mechů a plevelůvysoký obsah draslíku pro zvýšení odolnosti trávníku vůči suchuaplikace ideálně 2 × za rok Unikátní trávníkové hnojivoFloria... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA Likvidátor travní plsti 7,5 kg (008227) , Automaticka pracka na 20 kg

FLORIA pro plodovou zeleninu 2,5 kg (008403)

FLORIA pro plodovou zeleninu 2,5 kg (008403)
Detail

Hnojivo - určení zelenina, organo-minerální složení, hmotnost 2,5 kg Organo-minerální hnojivo pro plodovou zeleninu Floria 2,5 kg vám zajistí bohatou a kvalitní úrodu. Dlouhodobě a rychle působící hnojivo zajišťuje rostlinám dostatek živin, které jsou nezbytné pro vyvážený zdravý růst a tvorbu chutných plodů. Součástí hnojiva je přírodní hnojivo Guano, které obsahuje velmi účinnou dusíkatou a fosforečnou složku. Klíčové vlastnosti hnojiva pro plodovou zeleninu Floria 2,5 kgpro bohatou a kvalitní úrodudlouhodobé a rychlé působenízajišťuje rostlinám dostatek živinobsahuje přírodní složku Guanovysoký podíl draslíku pro zesílení buněčné struktury rostlinrovnoměrná výživa bez rizika přehnojeníunikátní složení pro aktivaci půdní mikroflóry Vysoký obsah nezbytných látekHnojivo pro plodovou zeleninu Floria 2,5 kg obsahuje vysoký podíl draslíku, který zesiluje buněčnou strukturu rostliny a zlepšuje vyzrávání plodů. Vyvážený poměr živin... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA pro plodovou zeleninu 2,5 kg (008403) , Fitnessline kotouč bumper plate crossgym - 20 kg (bpob50-20)

FLORIA Trávníkové hn. JARO - LÉTO 2,5 kg (008223)

FLORIA Trávníkové hn. JARO - LÉTO 2,5 kg (008223)
Detail

Trávníkové hnojivo – pro zakládání nových trávníků nebo přihnojování stávajících, potlačuje růst plevele, vhodné pro všechny typy trávníků, na plochu 100 m2 Trávníkové hnojivo Floria Jaro - léto je univerzální hnojivo s dlouhodobým účinkem pro základní hnojení i přihnojování stávajících nebo nově založených travnatých ploch. Obsahuje vyvážené živiny v přijatelné formě a trávník tak rychle reaguje na přihnojení. Správným používání podpoříme silný a zdravý růst trávníku a potlačíme růst mechů a plevele. Použití hnojiva je vhodné pro všechny typy trávníků. Klíčové vlastnosti trávníkového hnojiva Floria Jaro - léto 2,5 kgHnojivo Floria je univerzální hnojivoJe vhodné pro všechny typy trávníkůObsahuje vyvážené živiny, které pomáhají růstu trávníkůPotlačuje růst pleveleFloria slouží k zakládání nových trávníků nebo přihnojování stávajícíchVystačí na plochu 100 m2Složení:dusík-fosfor-draslík 20-5-8+2,4% Mg+12% S+1% Fe (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA Trávníkové hn. JARO - LÉTO 2,5 kg (008223) , Sharp shape kettlebell 20 kg (2496844567881)

FLORIA pro jahody a ovoce 2,5 kg (008401)

FLORIA pro jahody a ovoce 2,5 kg (008401)
Detail

Hnojivo - určeno pro jahody, vícesložkové, minerální a organické složení, hmotnost 2,5 kg Vícesložkové hnojivo pro jahody a drobné ovoce Floria 2,5 kg obsahuje rychle a dlouhodobě působící hnojiva, která rostlinám zajišťují dostatek živin potřebných pro zdraví a vitální růst. Pěstitelé ocení zejména zlepšení chuti jahod a drobného ovoce. Hnojivo vyživuje rostliny rovnoměrně, aby jim nehrozilo přehnojení. Prostředek působí po dobu 2 měsíců. Klíčové vlastnosti hnojiva na jahody a drobné ovoce Floria 25 kgrychlý a dlouhodobý účinekzajišťuje dostatek živin pro zdraví a vitální růstpro zlepšení chuti ovocerovnoměrná výživa, která zabraňuje přehnojenípůsobí po dobu 2 měsícůobsahuje přírodní hnojivo Guanoaktivuje půdní mikroflorudávkování: 10 - 30 g/rostlina Přírodní složky pro vynikající účinekSoučástí hnojiva pro jahody a drobné ovoce Floria 2,5 kg je kvalitní přírodní hnojivo Guano vyráběné z trusu s velmi účinnými dusíkatými a... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA pro jahody a ovoce 2,5 kg (008401) , Sharp shape hex 20 kg (2491883350081)

FLORIA Trávníkové hnojivo HNOJÍM 1x ROČNĚ 2,5 kg (008410)

FLORIA Trávníkové hnojivo HNOJÍM 1x ROČNĚ 2,5 kg (008410)
Detail

Hnojivo - určeno pro trávník, granule, hmotnost 2,5 kg, aplikace během vegetace Trávníkové hnojivo Floria Hnojím 1 × ročně 2,5 kg se vyznačuje vysokou kvalitou. Špičkově zpracované suroviny zaručují perfektní péči o váš trávník. Hnojivo omezuje ztráty živin a zajišťuje vyrovnaný růst trávníku. Postačí jedna aplikace za 6 měsíců. Klíčové vlastnosti trávníkového hnojiva Floria Hnojím 1 × ročně 2,5 kgvysoká kvalita a špičkově zpracované surovinyomezuje ztráty živinzajišťuje vyrovnaný růst trávníkudlouhodobé působenípostupné uvolňování živinpoužívá se na jaře po vertikulaci Dlouhodobý účinekHnojivo na trávník Hnojím 1 × ročně 2,5 kg působí dlouhodobě a udržuje uvolňování živin pod kontrolou. Kořeny trav tak získávají živiny potřebné pro růst přesně v takovém množství jaké je potřeba pro krásně hustý a zelený trávník. AplikaceTrávníkové hnojivo Floria Hnojím 1 × ročně 2,5 kg se používá na jaře, ihned po vertikulaci nebo 1 a ž... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA Trávníkové hnojivo HNOJÍM 1x ROČNĚ 2,5 kg (008410) , Ufc octagon dumbbell 20 kg (4710004755825)

FLORIA Král trávníků 2 kg+zeolit 800 g (000781)

FLORIA Král trávníků 2 kg+zeolit 800 g (000781)
Detail

Travní směs - hmotnost 2 kg, na plochu až 80 m2, pro pěstování na plném slunci Záleží vám na vzhledu vašeho trávníku? Použijte travní směs FLORIA Král trávníků. Tato travní směs je nejvyšší kvality a je určena k zakládání reprezentativních ploch v okolí rodinných domů. Po jeho použití trávník vyniká pružným měkkým drnem a je odolný extrémním zátěžím. FLORIA Král trávníků vytváří středně jemný, hustý a dobře odnožující trávník. Travní směs FLORIA obsahuje Zeolit, který na sebe poutá živiny a provzdušňuje půdu. Správným použitím má trávník stálou sytou barvu a nevyžaduje intenzivní ošetřování. Proč travní směs FLORIA Král trávníků 2 kg?Složená ze špičkových odrůd trav nejvyšší kvalityObsahuje Zeolit - přírodní hornina, která provzdušňuje půdu a poutá živiny a voduHustý trávník odolný vysoké zátěžiFLORIA Král trávníků je určena pro založení trávníků v zahradách a okolí rodinných domůGarantované složení travních odrůd - vhodné i pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA Král trávníků 2 kg+zeolit 800 g (000781) , Bulharsky pytel shindo sport 20 kg

FLORIA Král trávníků 0,5 kg+zeolit 200 g (000780)

FLORIA Král trávníků 0,5 kg+zeolit 200 g (000780)
Detail

Travní směs - hmotnost 0,5 kg, na plochu až 20 m2, pro pěstování na plném slunci Záleží vám na vzhledu vašeho trávníku? Použijte travní směs FLORIA Král trávníků. Tato travní směs je nejvyšší kvality a je určena k zakládání reprezentativních ploch v okolí rodinných domů. Po jeho použití trávník vyniká pružným měkkým drnem a je odolný extrémním zátěžím. FLORIA Král trávníků vytváří středně jemný, hustý a dobře odnožující trávník. Travní směs FLORIA obsahuje Zeolit, který na sebe poutá živiny a provzdušňuje půdu. Správným použitím má trávník stálou sytou barvu a nevyžaduje intenzivní ošetřování. Proč travní směs FLORIA Král trávníků 0,5 kg?složená ze špičkových odrůd trav nejvyšší kvalityobsahuje Zeolit - přírodní hornina, která provzdušňuje půdu a poutá živiny a voduhustý trávník odolný vysoké zátěžiFLORIA Král trávníků je určena pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA Král trávníků 0,5 kg+zeolit 200 g (000780) , Autosedačka pro psa do 20 kg

Trávníkové hnojivo AGRO Travin 0,8kg

Trávníkové hnojivo AGRO Travin 0,8kg
Detail

Hnojivo trávníkové AGRO TRAVIN 0,8kg (tipa.eu)

Podobné produkty ako Trávníkové hnojivo AGRO Travin 0,8kg , Capital sports hexbell 20 dumbbell, pár jednoručních činek, 20 kg

Prostírání plastové traviny II - Artium

Prostírání plastové traviny II - Artium
Detail

Prostírání plastové PS6630 Rozměry: 45X30cm (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Prostírání plastové traviny II - Artium , Ironlife 2-20 kg (10 párů, stoupání po 2 kg) (8594177751275)

Trávníkové hnojivo AGRO Travin 4kg

Trávníkové hnojivo AGRO Travin 4kg
Detail

Hnojivo trávníkové AGRO TRAVIN 4kg (tipa.eu)

Podobné produkty ako Trávníkové hnojivo AGRO Travin 4kg , Atx line russian kettlebell 20 kg (4260385722638)

Trávníkové hnojivo AGRO Travin 8kg

Trávníkové hnojivo AGRO Travin 8kg
Detail

Hnojivo trávníkové AGRO TRAVIN 8 kg (tipa.eu)

Podobné produkty ako Trávníkové hnojivo AGRO Travin 8kg , Tropical reef base salt 20 kg (5900469804186)

Trávníkové hnojivo AGRO Travin 20kg

Trávníkové hnojivo AGRO Travin 20kg
Detail

Hnojivo trávníkové AGRO TRAVIN 20kg (tipa.eu)

Podobné produkty ako Trávníkové hnojivo AGRO Travin 20kg , Tropical reef plus salt 20 kg (5900469804285)

Rostlina Repti Planet travina Spartina 30cm

Rostlina Repti Planet travina Spartina 30cm
Detail

Umělá rostlina. Vhodná dekorace k dotvoření terária. Velikost: 30 cm (superzoo.cz)

Podobné produkty ako Rostlina Repti Planet travina Spartina 30cm , Sharp shape power bag 20 kg (2496771346979)

Hydrogel FLORIA 200g

Hydrogel FLORIA 200g
Detail

Hnojivo granulované FLORIA HYDROGEL 200 g (tipa.eu)

Podobné produkty ako Hydrogel FLORIA 200g , Capital sports compket 20, tmavomodrá činka kettlebell, 20 kg, kulové závaží

Sveltus Medicinbal 20 kg - Slam ball 20 kg bulk, univerzální

Sveltus Medicinbal 20 kg - Slam ball 20 kg bulk, univerzální
Detail

Sveltus Slam Ball je gumový medicinbal, odolný vůči silným hodům na zem.Gumová vrstva.Neklouzavý povrch.Vyznačená hmotnost. (patro.cz)

Podobné produkty ako Sveltus Medicinbal 20 kg - Slam ball 20 kg bulk, univerzální , Lomená obouruční činka hms premium gsl-20 20 kg (17-6-226)

Trávníková náplast FLORIA 1kg

Trávníková náplast FLORIA 1kg
Detail

Hnojivo trávníkové FLORIA TRÁVNÍKOVÁ NÁPLAST 3v1 1 kg (tipa.eu)

Podobné produkty ako Trávníková náplast FLORIA 1kg , Hexagonální jednoručka hms 20 kg (17-66-119)

Hnojivo pro růže FLORIA 2,5kg

Hnojivo pro růže FLORIA 2,5kg
Detail

Hnojivo organominerální FLORIA RŮŽE 2.5 kg (tipa.eu)

Podobné produkty ako Hnojivo pro růže FLORIA 2,5kg , Cat's best original 20 l / 8,6 kg (4002973191217)

Substrát pro orchideje FLORIA 3l

Substrát pro orchideje FLORIA 3l
Detail

Substrát pro orchideje FLORIA 3L (tipa.eu)

Podobné produkty ako Substrát pro orchideje FLORIA 3l , Fitnessline kotouč olympijský pogumovaný 50 mm - 20 kg

Trávníkové hnojivo FLORIA Podzim 2,5kg

Detail

NakupteTrávníkové hnojivo FLORIA Podzim 2,5kgz kategorieDům a zahrada > Zahrada > Pěstování > Zahradní hnojiva > Hnojiva na trávníkza229.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Trávníkové hnojivo FLORIA Podzim 2,5kg , Acra nakládací činka chromová 20 kg (05-cbch20)

Oranžové šaty na ramínka Floria

Oranžové šaty na ramínka Floria
Detail

Oranžové šaty na ramínka Floria (secretavenue.cz)

Podobné produkty ako Oranžové šaty na ramínka Floria , Stormred olympijská osa modrá 20 kg (dsabb-1)

FitnessLine - 20 kg (SCH1002-20)

FitnessLine - 20 kg (SCH1002-20)
Detail

Powerbag Zátěžový vak, 4 úchopy, hmotnost 20 kg Powerbag FitnessLine představuje ideální doplněk na funkční trénink. Umožní procvičení celého těla, rozvoj síly, dynamiky i zlepšení rovnováhy. Vyrobený je z odolného materiálu a ve vnitřní části obsahuje výplň ze sypkého materiálu. Zátěžový vak nabízí více možností uchopení, díky čemuž s ním lze provádět různorodé cviky. Je vhodný pro trénink doma, ve fitness centru i v přírodě. Powerbag FitnessLine je skvělou alternativou k činkám a medicinbalům. Klíčové vlastnosti zátěžového vaku FitnessLine - 20 kgPowerbag určený na funkční tréninkVhodný pro trénink doma, ve fitness centru i v příroděUmožní procvičení celého těla, rozvoj síly, dynamiky i zlepšení rovnováhyVyrobený z odolného materiáluVe vnitřní části obsahuje výplň ze sypkého materiáluPowerbag FitnessLine nabízí více možností uchopeníLze s ním provádět různorodé cvikyBarevné provedení: červeno-černé Rozměry:60 × 22 cm... (alza.cz)

Podobné produkty ako FitnessLine - 20 kg (SCH1002-20) , Capital sports hexbell dumbbell jednoruční činka, 20 kg

Rostlina REPTI PLANET travina Spartina 30 cm 1 ks

Rostlina REPTI PLANET travina Spartina 30 cm 1 ks
Detail

- Vhodné do terárií, kde hrozí poničení nebo konzumace živých rostlin terarijním zvířetem - Snadná údržba (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Rostlina REPTI PLANET travina Spartina 30 cm 1 ks , Kotouč lifefit 20 kg / tyč 30 mm (4891223097665)

H&L Dekorační umělá travina, béžová (A449-BE-00)

H&L Dekorační umělá travina, béžová (A449-BE-00)
Detail

Umělá květina - travina, do vázy, béžová barva, výška 90 cm Zásadní vlastnosti produktu H&L Dekorační umělá travina, béžová Umělá květina H&L přirozeně zkrášlí každý interiér Skvěle vynikne ve váze Béžová barva Větev nevyžaduje zalévání Použitým materiálem je polyester Získáte umělou květinu připomínající travina Rozměry umělé rostliny H&L činí 90 × 13 × 4 cm (V׊×H) (alza.cz)

Podobné produkty ako H&L Dekorační umělá travina, béžová (A449-BE-00)

H&L Dekorační umělá travina, bílá (A449-BI-00)

H&L Dekorační umělá travina, bílá (A449-BI-00)
Detail

Umělá květina - travina, do vázy, bílá barva, výška 90 cm Zásadní vlastnosti produktu H&L Dekorační umělá travina, bílá Umělá květina H&L se bude vyjímat v každé místnosti vašeho domova Skvěle vynikne ve váze Bílá barva Větev nepotřebuje zalévat Materiálem je polyester Váš domov zpestří umělá květina připomínající travina Rozměry umělé rostliny H&L činí 90 × 13 × 4 cm (V׊×H) (alza.cz)

Podobné produkty ako H&L Dekorační umělá travina, bílá (A449-BI-00)

Sveltus Olympic 20 kg

Sveltus Olympic 20 kg
Detail

Řada olympijských kettlebellů je navržena pro závodní a intenzivní trénink. Hladké ocelové držadlo umožňuje lepší úchop. Specifikace: 20kg kettlebell je velmi efektivní pro sílu a vytrvalost. Zapojte celé tělo, a to zejména záda, nohy, paže a ramena. Kettlebelly mají lepší přilnavost než činky k různým cvičením (veslování, švih, mrtvý tah, sedy-lehy, chůže s váhou a kliky). Prodává se po kusech. (patro.cz)

Podobné produkty ako Sveltus Olympic 20 kg

LIFEFIT jednoruční 20 kg

LIFEFIT jednoruční 20 kg
Detail

Činkový set LIFEFIT 20 kg je vyroben z vysoce kvalitních kovových materiálů. Hřídele činek jsou na obou koncích opatřeny závitem pro snadné zajištění závaží pomoci bezpečnostních matic. Zátěžové kotouče jsou pak vyrobeny z kovu a jsou lakovány pro zvýšení odolnosti proti vlhkosti. Kvalitní materiály, dobrá povrchová úprava a snadná výměna zátěže jsou vlastnosti, které řadí tyto jednoručky mezi nepostradatelnou součást domácí posilovny. - činkový set 20 kg - hřídel o délce 35 cm, hmotnosti cca 2,3 kg, průměru 30 mm - 2 kusy bezpečnostních matic - 2 kusy - kotouč 1,5 kg - 2 kusy - kotouč 2,5 kg - 2 kusy - kotouč 5 kg - hmotnost jedné činky lze nastavit na 5/7/10/12/15/17/20 kg (patro.cz)

Podobné produkty ako LIFEFIT jednoruční 20 kg

HMS KGC 20 kg

HMS KGC 20 kg
Detail

HMS Kettlebell je vyroben z vysoce kvalitní litiny pokryté vinylem a je vybaven chromovaným úchytem. Materiál a zpracování ve tvaru zvonu s trojúhelníkovým úchopem, ploché dno zajišťuje vysokou stabilitu. Široký rozsah hmotnosti (4, 6, 8, 10, 12, 16, 20, 24 kg) umožňuje přesný výběr zatížení. Kettlebell je gymnastické zařízení s mimořádně širokou škálou aplikací. Pomocí ní můžete cvičit prakticky všechny svalové skupiny. Toto zařízení je také vhodným doplňkem k tréninku s činkami - trojboje, dobré vyvinutí motorické koordinace a zároveň zvýšení celkové účinnosti těla. Parametry: Materiál: ocel Vnější vrstva: vinyl Barva: černo-červená Váha: 20 kg Upozornění: Není určeno ke komerčnímu užití Záruka: 24 měsíců Váha (kg) 4 6 8 10 12 16 20 24 Výška (mm) 168 190 200 210 220 230 245 255 Šířka (mm) 148 170 180 186 195 200 210 220 Hloubka (mm) 95 98 120 127 135 140 150 160 (patro.cz)

Podobné produkty ako HMS KGC 20 kg

HMS KZG 20 KG

HMS KZG 20 KG
Detail

Litinový kettlebell HMS určen k silovému tréninku celého těla. Kettlebell je gymnastické zařízení s mimořádně širokou škálou aplikací. Pomocí ní můžete cvičit prakticky všechny svalové skupiny. Toto zařízení je také vhodným doplňkem k tréninku s činkami - trojboje, dobré vyvinutí motorické koordinace a zároveň zvýšení celkové účinnosti těla. Materiál a zpracování ve tvaru zvonu s trojúhelníkovým úchopem, ploché dno zajišťuje vysokou stabilitu. Široký rozsah hmotnosti (4 - 32 kg) umožňuje přesný výběr zatížení. Parametry: Materiál: litina Barva: černá Váha: 20 kg Upozornění: Není určeno ke komerčnímu užití Záruka: 24 měsíců (patro.cz)

Podobné produkty ako HMS KZG 20 KG

HMS KN 20 KG

HMS KN 20 KG
Detail

HMS Kettlebell je vyroben z vysoce kvalitní litiny pokryté vinylem. Materiál a zpracování ve tvaru zvonu s trojúhelníkovým úchopem, ploché dno zajišťuje vysokou stabilitu. Široký rozsah hmotnosti (4, 6, 8, 12, 16, 20, 24, 28, 32 kg) umožňuje přesný výběr zatížení. Kettlebell je gymnastické zařízení s mimořádně širokou škálou aplikací. Pomocí ní můžete cvičit prakticky všechny svalové skupiny. Toto zařízení je také vhodným doplňkem k tréninku s činkami - trojboje, dobré vyvinutí motorické koordinace a zároveň zvýšení celkové účinnosti těla. Parametry: Materiál: ocel Vnější vrstva: neopren Barva: modro-černá Váha: 20 kg Upozornění: Není určeno ke komerčnímu užití Záruka: 24 měsíců Váha (kg) 4 6 8 12 16 20 Výška (mm) 168 190 200 220 230 245 Šířka (mm) 148 170 180 195 200 210 Hloubka (mm) 95 98 120 135 140 150 (patro.cz)

Podobné produkty ako HMS KN 20 KG

HMS SBP15 20 KG

HMS SBP15 20 KG
Detail

Obouruční nakládací činka HMS SBP15, kterou ocení nejen muži ale také ženy. Činka je totiž vhodná pro cvičení typu "BODY Pump či Pump FX". Tento model má možnost rozložení osy na 3 části, výhoda tohoto provedení je jeho přenos. Navíc je osa vyrobena z kvalitní oceli a pokryta pěnou pro příjemnější úchop. Na stranách je činka vybavena bezpečnostními uzávěry. Parametry: Materiál: chromovaná ocel Povrch rukojeti: protiskluzová pěna Počet uzávěrů: 2 kusy Celková délka osy: 141 cm Délka úchopové části: 98,5 cm Průměr úchopové části: 33 mm Průměr trnu: 25 mm Hmotnost osy: 2,5 kg Materiál kotoučů: cement, guma Kotouče: 2 x 1,25 kg, 2 x 2,5 kg, 2 x 5 kg Upozornění: Certifikát, norma ; CE Záruka: 24 miěsíců (patro.cz)

Podobné produkty ako HMS SBP15 20 KG

HMS SGC20, 20 kg

HMS SGC20, 20 kg
Detail

Kompletní nakládací sada dvou jednoručních a jedné obouruční činky o celkové hmotnosti 20 kilogramů, to je HMS SGC20. Nakládací činky patří ke klasickému vybavení každé domácí posilovny. Kotouče jsou vyrobeny z trvdého plastu, který je vyplněn cementem. Obouruční osa je spojovacím dílem, do kterého se všroubují hřídele jednoručních činek. Nakládací trny jsou opatřeny závitem a závaží se zajišťuje pomocí hvězdicových matic. Šestihranný tvar kotoučů navíc zamezuje jejich odvalování. Činky se Vám tak nikam neodkutálí a budete je mít vždy tam, kde jste je odložily. Sada obsahuje 1 spojovací díl, 2 jednoruční hřídele, 4 hvězdicové matice a celkem 12 kotoučů různých vah. Parametry: Materiál: cement, PVC, ocel Celková hmotnost: 20 kg Sada obsahuje: 2 x jednoruční osu (2,5 x 47,7 cm) spojovací díl (4,2 x 47,7 cm) 4 hvězdicové matice kotouče: 4 x 1,25 kg 4 x 1,5 kg 4 x 2 kg Upozornění: Certifikát, norma: CE, není určeno ke komerčnímu použití Záruka: 24 měsíců (patro.cz)

Podobné produkty ako HMS SGC20, 20 kg

HMS SGP20, 20 kg

HMS SGP20, 20 kg
Detail

Kompletní nakládací sada dvou jednoručních a jedné obouruční činky o celkové hmotnosti 20 kilogramů, to je HMS SGP20. Nakládací činky patří ke klasickému vybavení každé domácí posilovny. Kotouče jsou vyrobeny z trvdého plastu, který je vyplněn cementem. Obouruční osa je spojovacím dílem, do kterého se všroubují hřídele jednoručních činek. Nakládací trny jsou opatřeny závitem a závaží se zajišťuje pomocí hvězdicových matic. Sada obsahuje 1 spojovací díl, 2 jednoruční hřídele, 4 hvězdicové matice a celkem 12 kotoučů různých vah. Parametry: Materiál: cement, PE Celková hmotnost: 20 kg Sada obsahuje: 2 x jednoruční osu (2,5 x 40 cm) spojovací díl (4,3 x 41,3 cm) 4 hvězdicové matice kotouče: 4 x 1,25 kg 4 x 1,5 kg 4 x 2 kg Upozornění: Certifikát, norma: CE, není určeno ke komerčnímu použití Záruka: 24 měsíců (patro.cz)

Podobné produkty ako HMS SGP20, 20 kg

HMS STC 20 kg

HMS STC 20 kg
Detail

HMS STC je sada jednoručních činek v kufříku. Kufřík obsahuje 2 jednoruční hřídele, sadu chromovaných kotoučů. 4 kusy matek. Díky balení v plastovém uzaviratelném kufříku, lze činky jednoduše přenášet a skladovat. Balení obsahuje: 2 x 2,5 kg hřídel se závitem o průměr 30 mm, délka 35 cm 4 x kotouč 2,5 kg 4 x kotouč 1,25 kg Balení: hmotnost balení: 20 kg (patro.cz)

Podobné produkty ako HMS STC 20 kg

inSPORTline BEZ20 20 kg

inSPORTline BEZ20 20 kg
Detail

Činkový set v kufru inSPORTline BEZ20 20 kg představuje výhodnou kombinaci všeho, co je třeba ke cvičení se zahnutou EZ činkou. Set je sestaven z šesti ocelových kotoučů, dvou bezpečnostních objímek a dvoudílné ocelové hřídele, která se po rozložení přehledně vejde do kufru z tvrzeného plastu. Vše je přizpůsobeno hřídeli o průměru 30 mm a celkové délce 120 cm. Tyč také disponuje širokými protiskluzovými úchopy, aby byla manipulace a samotné cvičení co nejpohodlnější. Díky těmto vlastnostem je činkový set v kufru inSPORTline BEZ20 20 kg skvělou volbou pro všechny, co již posilují, nebo právě chtějí začít.Technický popis: kvalitní ocelová sada o celkové hmotnosti 20 kg dvoudílná pochromovaná hřídel s protiskluzovými plochami součástí i snadno nasazující bezpečnostní objímky vše v praktickém kufru z tvrzeného plastu (rozměry kufru: 67,5 x 28 x 11 cm) Sada obsahuje: 2x ocelový kotouč 1,25 kg s otvorem 30 mm 2x ocelový kotouč 2,5 kg s otvorem 30 mm 2x ocelový kotouč 3 kg s otvorem 30 mm 1x dvoudílnou ocelovou hřídel 30 mm o délce 120 cm, hmotnost 6,12 kg, nosnost 50 kg 2x bezpečnostní objímky odolný kufr pro snadné skladování (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako inSPORTline BEZ20 20 kg

Činka, 20 kg (402585)

Činka, 20 kg (402585)
Detail

Činka - jednoruční, průměr úchopu 25 mm, materiál guma, povrch guma, povrch vinyl, černá barva Činka tectake je dobrá fitness pomůcka každé posilovny, která je bezpečná pro správné posilování rukou, ramen, zádových i prsních svalů. Je určena pro muže i ženy všech věkových i výkonnostních kategorií. Své místo si najde jak ve fitcentrech, tak v domácích podmínkách. Bude nápomocna při snižování tuku v těle, budování svalů, zvyšování fyzické kondice i vytrvalosti. Hlavní přednosti činky Činka, 20 kg S činkou bude posilování hned o něco zajímavější Jako výplň byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně litá ocel V balení naleznete jednoruční činku Vyznačuje se všestranným využitím i kvalitním materiálem, jakým je guma Její povrch tvoří guma Činka tectake najde své místo v domácnosti i fitcentrech Šířka úchopu odpovídá 25 mm Její barva je černá Činka tectake vás bude motivovat ke cvičení Jednoruční činka tectake je vhodná pro jednoruční úchop. K jejímu zhotovení byl... (alza.cz)

Podobné produkty ako Činka, 20 kg (402585)

Praqia Fashion stříbrné náušnice Floria NA5123_RH

Praqia Fashion stříbrné náušnice Floria NA5123_RH
Detail

(sperky.cz)

Podobné produkty ako Praqia Fashion stříbrné náušnice Floria NA5123_RH

Praqia Fashion stříbrné náušnice Floria NA5123_RH

Praqia Fashion stříbrné náušnice Floria NA5123_RH
Detail

Praqia Fashion stříbrné náušnice Floria NA5123_RH (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Praqia Fashion stříbrné náušnice Floria NA5123_RH

Substrát do samozavlažovacích truhlíků FLORIA 20l

Detail

NakupteSubstrát do samozavlažovacích truhlíků FLORIA 20lz kategorieDům a zahrada > Zahrada > Pěstování > Substrátyza105.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Substrát do samozavlažovacích truhlíků FLORIA 20l

Trávníkové hnojivo proti krtkům FLORIA 7,5kg

Trávníkové hnojivo proti krtkům FLORIA 7,5kg
Detail

Hnojivo trávníkové FLORIA 7.5 kg KRTEK (tipa.eu)

Podobné produkty ako Trávníkové hnojivo proti krtkům FLORIA 7,5kg

IRONLIFE 2-20 kg (10 párů, stoupání po 2 kg) (8594177751275)

IRONLIFE 2-20 kg (10 párů, stoupání po 2 kg) (8594177751275)
Detail

Sada činek - jednoruční a s pevnou vahou, hmotnost 2 kg, 10 kusů v sadě, povrch guma, povrch vinyl, černá barva Sada činek IRONLIFE je vhodná do domácí posilovny i profesionálního fitness centra. Činky jsou opatřené vysoce odolným gumovým povlakem, díky čemuž o sebe při provádění cviků necinkají a nevytváří nadměrný hluk. Disponují rýhovanou rukojetí, která zajistí stabilní úchop a pohodlné používání. Sada IRONLIFE obsahuje 10 párů činek o hmotnosti 2 až 20 kg. Umožní tak silový trénink ženám i mužům. Klíčové vlastnosti sady činek IRONLIFE 2-20 kg (10 párů, stoupání po 2 kg)Sada činek vhodná do domácí posilovny i profesionálního fitness centraObsahuje 10 párů činek o hmotnosti 2 až 20 kgČinky jsou opatřené vysoce odolným gumovým povlakemPři provádění cviků necinkají a nevytváří nadměrný hlukRýhovaná rukojeť zajistí stabilní úchop a pohodlné používáníSada činek IRONLIFE umožní silový trénink ženám i mužůmBarevné provedení: bílo-stříbrno-černé (alza.cz)

Podobné produkty ako IRONLIFE 2-20 kg (10 párů, stoupání po 2 kg) (8594177751275)

H&L Dekorační umělá travina, světle růžová (A449-RU-00)

H&L Dekorační umělá travina, světle růžová (A449-RU-00)
Detail

Umělá květina - travina, do vázy, růžová barva, výška 90 cm Klíčové přednosti produktu H&L Dekorační umělá travina, světle růžová Umělá květina H&L se bude vyjímat v každé místnosti vašeho domova Její místo je ve váze Růžová barva Větev se obejde bez péče Použitým materiálem je polyester U vás doma se bude vyjímat umělá květina vypadající jako travina Rozměry umělé květiny H&L činí 90 × 13 × 4 cm (V׊×H) (alza.cz)

Podobné produkty ako H&L Dekorační umělá travina, světle růžová (A449-RU-00)

Sada činek 4v1, 20 kg

Sada činek 4v1, 20 kg
Detail

Sada činek na cvičení je dokonalou kombinací pro efektivní silový trénink a cílené budování svalů. Skládá se ze dvou činek, které lze spojit do jedné. Dvě rukojeti jsou vhodné pro kliky šetrné k zápěstí nebo pro přeměnu zátěžových desek na kettlebell. Převod se provádí v několika jednoduchých krocích. Obsah sady: - 12 závaží: 4x 1,25 kg, 4x 1,5 kg, 4x 2 kg. - 2 plastové činky s pogumovanými úchopovými plochami (připevňují se k sobě, každá o délce 24,2 cm, Ø 7,3 cm). - 2 plastové rukojeti - Materiál: písek, cement, plast, pěna EAV (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Sada činek 4v1, 20 kg
FLORIA pro muškáty 2,5 kg (008406), FLORIA Král trávníků 10 kg (000782), FLORIA Trávníkové hn. JARO - LÉTO 2,5 kg (008223), FLORIA pro jahody a ovoce 2,5 kg (008401), FLORIA Král trávníků 2 kg+zeolit 800 g (000781), FitnessLine - 20 kg (SCH1002-20), propan butan 20 kg, FLORIA Substrát pro jahody 40 l (00825A), automaticka pracka na 20 kg, FitnessLine Kotouč Bumper Plate CrossGym - 20 kg (BPOB50-20), Sharp Shape Kettlebell 20 kg (2496844567881), Sharp Shape HEX 20 kg (2491883350081), UFC Octagon Dumbbell 20 kg (4710004755825), bulharsky pytel shindo sport 20 kg, autosedačka pro psa do 20 kg, Capital Sports Hexbell 20 Dumbbell, pár jednoručních činek, 20 kg, IRONLIFE 2-20 kg (10 párů, stoupání po 2 kg) (8594177751275), ATX LINE Russian kettlebell 20 kg (4260385722638), Tropical Reef Base Salt 20 kg (5900469804186), Tropical Reef Plus Salt 20 kg (5900469804285), Sharp Shape Power bag 20 kg (2496771346979), Capital Sports Compket 20, tmavomodrá činka kettlebell, 20 kg, kulové závaží, Lomená obouruční činka HMS Premium GSL-20 20 kg (17-6-226), Hexagonální jednoručka HMS 20 kg (17-66-119), Cat's Best Original 20 l / 8,6 kg (4002973191217), FitnessLine Kotouč olympijský pogumovaný 50 mm - 20 kg, Acra Nakládací činka chromová 20 kg (05-CBCH20), Stormred olympijská osa modrá 20 kg (DSABB-1), Capital Sports Hexbell Dumbbell jednoruční činka, 20 kg, Kotouč Lifefit 20 kg / tyč 30 mm (4891223097665)