Floria likvidátor travní plsti 7,5 kg (008227)

Produkt Floria likvidátor travní plsti 7,5 kg (008227) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Floria likvidátor travní plsti 7,5 kg (008227) upraviť a produkt hľadať znova.

FLORIA Likvidátor travní plsti 7,5 kg (008227)

FLORIA Likvidátor travní plsti 7,5 kg   (008227)
Detail

Hnojivo - určeno pro trávník, vícesložkové složení, hmotnost 7,5 kg, aplikace během vegetace Po posečení hrozí, že se trávník začne pod ležící trávou dusit, zatlívat a bude utlačeno jeho přirozené odnožování. Likvidátor travní plsti Floria 7,5 kg obsahuje mikroorganismy, které zbytky trav rozkládají a přeměňují na cenný humus. Tento likvidátor používejte všude, kde sečete plochu mulčovacími či robotickými sekačkami, ale i tam, kde nechcete provádět pravidelnou vertikulaci. Trávní se použitím likvidátoru travní plsti stává silnějším a odolnějším. Klíčové vlastnosti likvidátoru travní plsti Floria 7,5 kghnojivo s obsahem mikroorganismů, které rozkládají zbytky trav a mění ho na cenný humusobsahuje všechny potřebné živinyvyrobeno z čistě přírodních surovinpůsobí 2 měsíceomezuje růst mechů a plevelůvysoký obsah draslíku pro zvýšení odolnosti trávníku vůči suchuaplikace ideálně 2 × za rok Unikátní trávníkové hnojivoFloria... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA Likvidátor travní plsti 7,5 kg (008227) , Floria pro muškáty 2,5 kg (008406)

Likvidátor travní plsti FLORIA 7,5kg

Likvidátor travní plsti FLORIA 7,5kg
Detail

Hnojivo trávníkové FLORIA LIKVIDÁTOR TRAVNÍ PLSTI 7.5 kg (tipa.eu)

Podobné produkty ako Likvidátor travní plsti FLORIA 7,5kg , Floria král trávníků 10 kg (000782)

FLORIA Vertikutační směs 5 kg (008235)

FLORIA Vertikutační směs 5 kg (008235)
Detail

Travní směs - hmotnost 5 kg, na plochu až 100 m2 Snažíte se o krásný trávník ze všech sil a nedaří se vám jej udržet? A po vertikulaci vypadá ještě hůře než před ní? Použijte na zacelení FLORIA Vertikulační směs. Rychle obnovuje trávník a zlepšuje jeho regeneraci. Trávník je mnohem dříve krásně zelený a připravený k plnému využití. FLORIA Vertikulační směs je složena ze zeolitu s travními semeny, přírodním hnojivem a Hydrogelem. Vlastnosti FLORIA Vertikulační směsirychle obnovuje trávníkFLORIA Vertikulační směs je složena ze zeolitu s travními semeny, přírodním hnojivem a Hydrogelemzlepšuje regeneraci trávníkurychle zaplní prázdná místa v trávníkůzintenzivňuje růst travního porostu Jak Floria Vertikulační směs funguje?Travní osivo rychle zaplní prázdná místa v trávníku. Organické hnojivo dodá trávníku i klíčícím semenům potřebné živiny a nastartuje rychlou regeneraci a intenzivní růst travního porostu. Zeolit je schopen... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA Vertikutační směs 5 kg (008235) , Floria trávníkové hn. jaro - léto 2,5 kg (008223)

FLORIA Travin 20 kg (017190)

FLORIA Travin 20 kg (017190)
Detail

Trávníkové hnojivo pro moderní likvidaci plevelů, jednoduchá aplikace přímo do trávníku, nerozpouští se ve vodě, obsahuje 3 složky - selektivní herbicidy, hnojivo a zeolit Péče o trávník zahrnuje především hnojení a ochranu před pleveli. Zejména na jaře dochází k zvýšenému přírůstku trávníku a s tím spojenému vyššímu výskytu plevelů. Tyto lze sečením omezit v růstu, je však také vhodné použít ochranu pomocí herbicidů. Floria Travin 20 kg je hnojivo na trávníky pro moderní a jednoduchou likvidaci plevelů. Hnojivo s přídavkem selektivních herbicidů a zeolitu není rozpustné ve vodě a v půdě působí až 2 měsíce. Díky mechanismu účinku je přípravek bezpečný pro děti a domácí mazlíčky. Bezpečný pohyb po trávníku je možný již 24 hodin po aplikaci. Hlavní přednosti hnojiva Florin Travin 20 kgzajišťuje hnojení i ochranu před plevelijednoduchá aplikacepůsobí až 2 měsícepo 24 hodinách bezpečné pro děti i domácí mazlíčkybezpečně likviduje... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA Travin 20 kg (017190) , Floria pro jahody a ovoce 2,5 kg (008401)

FLORIA pro muškáty 2,5 kg (008406)

FLORIA pro muškáty 2,5 kg (008406)
Detail

Hnojivo - určeno pro muškáty, organo-minerální složení, granule, hmotnost 2,5 kg, aplikace před výsadbou a během vegetace Organominerální hnojivo Floria pro muškáty 2,5 kg slouží k základnímu hnojení před výsadbou. Hnojivo lze také využít k přihnojování všech druhů muškátů v průběhu vegetace. Vysoký podíl organických látek napomáhá oživit mikrobiální činnosti půdy a zlepšuje půdní strukturu. Klíčové vlastnosti hnojiva pro muškáty Floria 2,5 kgpro základní hnojení před výsadboupro přihnojování v průběhu vegetaceoživuje mikrobiální činnosti v půdězlepšuje půdní strukturuobsahuje hnojivo Guanookamžité i pozvolné uvolňování živinzvyšuje úrodnost půdypro bohaté kvetení muškátůúčinkuje až 2 měsíce SloženíDůležitou složkou hnojiva pro muškáty Floria 2,5 kg je hnojivo Guano, které se vyrábí z trusu. Tato přírodní surovina je vysoce ceněná pro svůj vysoký obsah fosforu, který rostliny snadno přijímají. Část živin se... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA pro muškáty 2,5 kg (008406) , Floria král trávníků 2 kg+zeolit 800 g (000781)

FLORIA pro růže 2,5 kg (008402)

FLORIA pro růže 2,5 kg (008402)
Detail

Hnojivo - určeno pro růže, vícesložkové, minerální a organické složení, hmotnost 2,5 kg Vícesložkové hnojivo Floria pro růže 2,5 kg zajistí rostlině dostatek živin, díky kterém budou růže tvořit více květů a prodlouží se také doba kvetení. Hnojivo s organickou a minerální složkou působí rychle a zároveň dlouhodobě. Správným používáním hnojiva docílíte zdravých a krásných růží. Klíčové vlastnosti hnojiva pro růže Floria 2,5 kgposkytuje dostatek živinpro tvorbu více květůprodloužení doby květenívysoký obsah fosforu pro vybarvení květů růžípřírodní hnojivo Guanozabraňuje popálení a přehnojení rostlindávkování: 50 g/rostlina Aplikace a účinkyDíky vysokému obsahu fosforu je zajištěna bohatost a vybarvení květů růží. Hnojivo pro růže Floria 2,5 kg obsahuje také přírodní hnojivo Guano. Guano pochází z trusu a je výborným hnojivem díky obsahu velmi účinné dusíkaté a fosforečné složky. Vyvážený poměr látek zabraňuje popálení... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA pro růže 2,5 kg (008402) , Stormred pogumovaná činka 7,5 kg (ir92316c)

FLORIA Král trávníků 10 kg (000782)

FLORIA Král trávníků 10 kg  (000782)
Detail

Travní směs - hmotnost 10 kg, na plochu až 500 m2 Záleží vám na vzhledu vašeho trávníku? Použijte travní směs FLORIA Král trávníků. Tato travní směs je nejvyšší kvality a je určena k zakládání reprezentativních ploch v okolí rodinných domů. Po jeho použití trávník vyniká pružným měkkým drnem a je odolný extrémním zátěžím. FLORIA Král trávníků vytváří středně jemný, hustý a dobře odnožující trávník. Travní směs FLORIA obsahuje Zeolit, který na sebe poutá živiny a provzdušňuje půdu. Správným použitím má trávník stálou sytou barvu a nevyžaduje intenzivní ošetřování. Proč travní směs FLORIA Král trávníků 10 kg?složená ze špičkových odrůd trav nejvyšší kvalityobsahuje Zeolit - přírodní hornina, která provzdušňuje půdu a poutá živiny a voduhustý trávník odolný vysoké zátěžiFLORIA Král trávníků je určena pro založení trávníků v... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA Král trávníků 10 kg (000782) , Royal canin yorkshire adult 7,5 kg (3182550716925)

FLORIA Travin 4 kg kbelík (017088)

FLORIA Travin 4 kg kbelík (017088)
Detail

Trávníkové hnojivo pro moderní likvidaci plevelů, jednoduchá aplikace přímo do trávníku, nerozpouští se ve vodě, obsahuje 3 složky - selektivní herbicidy, hnojivo a zeolit Péče o trávník zahrnuje především hnojení a ochranu před pleveli. Zejména na jaře dochází k zvýšenému přírůstku trávníku a s tím spojenému vyššímu výskytu plevelů. Tyto lze sečením omezit v růstu, je však také vhodné použít ochranu pomocí herbicidů. Floria Travin 4 kg je hnojivo na trávníky pro moderní a jednoduchou likvidaci plevelů. Hnojivo s přídavkem selektivních herbicidů a zeolitu není rozpustné ve vodě a v půdě působí až 2 měsíce. Díky mechanismu účinku je přípravek bezpečný pro děti a domácí mazlíčky. Bezpečný pohyb po trávníku je možný již 24 hodin po aplikaci. Hlavní přednosti hnojiva Florin Travin 4 kgzajišťuje hnojení i ochranu před plevelijednoduchá aplikacepůsobí až 2 měsícepo 24 hodinách bezpečné pro děti i domácí mazlíčkybezpečně likviduje... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA Travin 4 kg kbelík (017088) , Royal canin yorkshire puppy 7,5 kg (3182550811422)

FLORIA Travin 8 kg kbelík (017089)

FLORIA Travin 8 kg kbelík (017089)
Detail

Trávníkové hnojivo pro moderní likvidaci plevelů, jednoduchá aplikace přímo do trávníku, nerozpouští se ve vodě, obsahuje 3 složky - selektivní herbicidy, hnojivo a zeolit Péče o trávník zahrnuje především hnojení a ochranu před pleveli. Zejména na jaře dochází k zvýšenému přírůstku trávníku a s tím spojenému vyššímu výskytu plevelů. Tyto lze sečením omezit v růstu, je však také vhodné použít ochranu pomocí herbicidů. Floria Travin 8 kg je hnojivo na trávníky pro moderní a jednoduchou likvidaci plevelů. Hnojivo s přídavkem selektivních herbicidů a zeolitu není rozpustné ve vodě a v půdě působí až 2 měsíce. Díky mechanismu účinku je přípravek bezpečný pro děti a domácí mazlíčky. Bezpečný pohyb po trávníku je možný již 24 hodin po aplikaci. Hlavní přednosti hnojiva Florin Travin 8 kgzajišťuje hnojení i ochranu před plevelijednoduchá aplikacepůsobí až 2 měsícepo 24 hodinách bezpečné pro děti i domácí mazlíčkybezpečně likviduje... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA Travin 8 kg kbelík (017089) , Jbl terrasand přírodně bílá 7,5 kg (4014162710192)

FLORIA pro okrasné dřeviny 2,5 kg (008404)

FLORIA pro okrasné dřeviny 2,5 kg (008404)
Detail

Hnojivo - určeno pro okrasné dřeviny, organo-minerální složení, hmotnost 2,5 kg Organo-minerální hnojivo pro okrasné dřeviny Floria 2,5 kg napomáhá vyváženému růstu všech druhů okrasných dřevin jako jsou túje, borovice, javory či další druhy. Vysoký obsah draslíku zesiluje buněčnou strukturu okrasných dřevin. Hnojivo obsahuje přírodní složku Guano, která působí rychle a dlouhodobě a zajistí rostlinám dostatek živin pro zdravý růst. Klíčové vlastnosti hnojiva pro okrasné dřeviny Floria 2,5 kgpro vyvážený růstvysoký obsah draslíku pro zesílení buněčné struktury okrasných dřevinobsahuje přírodní hnojivo Guanopůsobí až dva měsíceobsahuje ideální poměr živinnehrozí popálení ani přehnojení dřevindávkování: 50 g / rostlinaaplikace rozhozembalení 2,5 kg vystačí až na 50 m2 Složení a dávkováníKombinované organo-minerální hnojivo Floria pro okrasné dřeviny 2,5 kg s Guanem obsahuje ideální poměr živin dusík - fosfor - draslík (6 - 6 -... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA pro okrasné dřeviny 2,5 kg (008404) , Applaws granule kitten kuře 7,5 kg (5060122491396)

FLORIA pro plodovou zeleninu 2,5 kg (008403)

FLORIA pro plodovou zeleninu 2,5 kg (008403)
Detail

Hnojivo - určení zelenina, organo-minerální složení, hmotnost 2,5 kg Organo-minerální hnojivo pro plodovou zeleninu Floria 2,5 kg vám zajistí bohatou a kvalitní úrodu. Dlouhodobě a rychle působící hnojivo zajišťuje rostlinám dostatek živin, které jsou nezbytné pro vyvážený zdravý růst a tvorbu chutných plodů. Součástí hnojiva je přírodní hnojivo Guano, které obsahuje velmi účinnou dusíkatou a fosforečnou složku. Klíčové vlastnosti hnojiva pro plodovou zeleninu Floria 2,5 kgpro bohatou a kvalitní úrodudlouhodobé a rychlé působenízajišťuje rostlinám dostatek živinobsahuje přírodní složku Guanovysoký podíl draslíku pro zesílení buněčné struktury rostlinrovnoměrná výživa bez rizika přehnojeníunikátní složení pro aktivaci půdní mikroflóry Vysoký obsah nezbytných látekHnojivo pro plodovou zeleninu Floria 2,5 kg obsahuje vysoký podíl draslíku, který zesiluje buněčnou strukturu rostliny a zlepšuje vyzrávání plodů. Vyvážený poměr živin... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA pro plodovou zeleninu 2,5 kg (008403) , Elektrický multifunkční likvidátor plevele vigan mammoth elp4v1

FLORIA Trávníkové hn. JARO - LÉTO 2,5 kg (008223)

FLORIA Trávníkové hn. JARO - LÉTO 2,5 kg (008223)
Detail

Trávníkové hnojivo – pro zakládání nových trávníků nebo přihnojování stávajících, potlačuje růst plevele, vhodné pro všechny typy trávníků, na plochu 100 m2 Trávníkové hnojivo Floria Jaro - léto je univerzální hnojivo s dlouhodobým účinkem pro základní hnojení i přihnojování stávajících nebo nově založených travnatých ploch. Obsahuje vyvážené živiny v přijatelné formě a trávník tak rychle reaguje na přihnojení. Správným používání podpoříme silný a zdravý růst trávníku a potlačíme růst mechů a plevele. Použití hnojiva je vhodné pro všechny typy trávníků. Klíčové vlastnosti trávníkového hnojiva Floria Jaro - léto 2,5 kgHnojivo Floria je univerzální hnojivoJe vhodné pro všechny typy trávníkůObsahuje vyvážené živiny, které pomáhají růstu trávníkůPotlačuje růst pleveleFloria slouží k zakládání nových trávníků nebo přihnojování stávajícíchVystačí na plochu 100 m2Složení:dusík-fosfor-draslík 20-5-8+2,4% Mg+12% S+1% Fe (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA Trávníkové hn. JARO - LÉTO 2,5 kg (008223) , Applaws granule cat senior kuře 7,5 kg (5060333435844)

FLORIA pro jahody a ovoce 2,5 kg (008401)

FLORIA pro jahody a ovoce 2,5 kg (008401)
Detail

Hnojivo - určeno pro jahody, vícesložkové, minerální a organické složení, hmotnost 2,5 kg Vícesložkové hnojivo pro jahody a drobné ovoce Floria 2,5 kg obsahuje rychle a dlouhodobě působící hnojiva, která rostlinám zajišťují dostatek živin potřebných pro zdraví a vitální růst. Pěstitelé ocení zejména zlepšení chuti jahod a drobného ovoce. Hnojivo vyživuje rostliny rovnoměrně, aby jim nehrozilo přehnojení. Prostředek působí po dobu 2 měsíců. Klíčové vlastnosti hnojiva na jahody a drobné ovoce Floria 25 kgrychlý a dlouhodobý účinekzajišťuje dostatek živin pro zdraví a vitální růstpro zlepšení chuti ovocerovnoměrná výživa, která zabraňuje přehnojenípůsobí po dobu 2 měsícůobsahuje přírodní hnojivo Guanoaktivuje půdní mikroflorudávkování: 10 - 30 g/rostlina Přírodní složky pro vynikající účinekSoučástí hnojiva pro jahody a drobné ovoce Floria 2,5 kg je kvalitní přírodní hnojivo Guano vyráběné z trusu s velmi účinnými dusíkatými a... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA pro jahody a ovoce 2,5 kg (008401) , Applaws granule cat adult kuře 7,5 kg (5060122491372)

FLORIA Trávníkové hnojivo HNOJÍM 1x ROČNĚ 2,5 kg (008410)

FLORIA Trávníkové hnojivo HNOJÍM 1x ROČNĚ 2,5 kg (008410)
Detail

Hnojivo - určeno pro trávník, granule, hmotnost 2,5 kg, aplikace během vegetace Trávníkové hnojivo Floria Hnojím 1 × ročně 2,5 kg se vyznačuje vysokou kvalitou. Špičkově zpracované suroviny zaručují perfektní péči o váš trávník. Hnojivo omezuje ztráty živin a zajišťuje vyrovnaný růst trávníku. Postačí jedna aplikace za 6 měsíců. Klíčové vlastnosti trávníkového hnojiva Floria Hnojím 1 × ročně 2,5 kgvysoká kvalita a špičkově zpracované surovinyomezuje ztráty živinzajišťuje vyrovnaný růst trávníkudlouhodobé působenípostupné uvolňování živinpoužívá se na jaře po vertikulaci Dlouhodobý účinekHnojivo na trávník Hnojím 1 × ročně 2,5 kg působí dlouhodobě a udržuje uvolňování živin pod kontrolou. Kořeny trav tak získávají živiny potřebné pro růst přesně v takovém množství jaké je potřeba pro krásně hustý a zelený trávník. AplikaceTrávníkové hnojivo Floria Hnojím 1 × ročně 2,5 kg se používá na jaře, ihned po vertikulaci nebo 1 a ž... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA Trávníkové hnojivo HNOJÍM 1x ROČNĚ 2,5 kg (008410) , Ariel professional color 7,5 kg (100 praní) (4084500696068)

FLORIA Král trávníků 2 kg+zeolit 800 g (000781)

FLORIA Král trávníků 2 kg+zeolit 800 g (000781)
Detail

Travní směs - hmotnost 2 kg, na plochu až 80 m2, pro pěstování na plném slunci Záleží vám na vzhledu vašeho trávníku? Použijte travní směs FLORIA Král trávníků. Tato travní směs je nejvyšší kvality a je určena k zakládání reprezentativních ploch v okolí rodinných domů. Po jeho použití trávník vyniká pružným měkkým drnem a je odolný extrémním zátěžím. FLORIA Král trávníků vytváří středně jemný, hustý a dobře odnožující trávník. Travní směs FLORIA obsahuje Zeolit, který na sebe poutá živiny a provzdušňuje půdu. Správným použitím má trávník stálou sytou barvu a nevyžaduje intenzivní ošetřování. Proč travní směs FLORIA Král trávníků 2 kg?Složená ze špičkových odrůd trav nejvyšší kvalityObsahuje Zeolit - přírodní hornina, která provzdušňuje půdu a poutá živiny a voduHustý trávník odolný vysoké zátěžiFLORIA Král trávníků je určena pro založení trávníků v zahradách a okolí rodinných domůGarantované složení travních odrůd - vhodné i pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA Král trávníků 2 kg+zeolit 800 g (000781) , Travní koberec bermuda (vopi656nad)

FLORIA Král trávníků 0,5 kg+zeolit 200 g (000780)

FLORIA Král trávníků 0,5 kg+zeolit 200 g (000780)
Detail

Travní směs - hmotnost 0,5 kg, na plochu až 20 m2, pro pěstování na plném slunci Záleží vám na vzhledu vašeho trávníku? Použijte travní směs FLORIA Král trávníků. Tato travní směs je nejvyšší kvality a je určena k zakládání reprezentativních ploch v okolí rodinných domů. Po jeho použití trávník vyniká pružným měkkým drnem a je odolný extrémním zátěžím. FLORIA Král trávníků vytváří středně jemný, hustý a dobře odnožující trávník. Travní směs FLORIA obsahuje Zeolit, který na sebe poutá živiny a provzdušňuje půdu. Správným použitím má trávník stálou sytou barvu a nevyžaduje intenzivní ošetřování. Proč travní směs FLORIA Král trávníků 0,5 kg?složená ze špičkových odrůd trav nejvyšší kvalityobsahuje Zeolit - přírodní hornina, která provzdušňuje půdu a poutá živiny a voduhustý trávník odolný vysoké zátěžiFLORIA Král trávníků je určena pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA Král trávníků 0,5 kg+zeolit 200 g (000780) , Capital sports hexbell 7,5 kg, dvojice jednoruční činek (dumbbell)

PF Travní směs DOSEV 0,5 kg (000692)

PF Travní směs DOSEV 0,5 kg  (000692)
Detail

Travní směs - hmotnost 0,5 kg, na plochu až 25 m2 Travní směs Prima Flora Dosev je vhodná pro váš trávník, pokud se na něm vytvoří vyschlé či obnažené plochy. Travní směs PF Dosev zajistí dosev a rychlou regeneraci trávníku. Díky vybraným druhům jílků, které jsou obsaženy v travní směsi, je zajištěn rychlý start klíčení a bohaté odnožování. Již za tři týdny se budete moci opět těšit z celistvého a krásného trávníku. Směs je vhodné používat na větší plochy poškozeného trávního porostu a je vhodná na všechny druhy trávníků. Obsah 0,5 kg vystačí na 25 m2. Klíčové vlastnosti travní směsi Prima Flora Dosev, 0,5 kgTravní směs Prima Flora Dosev zajistí dosev a rychlou regeneraci trávníkuSměs obsahuje vybrané druhy jílků, které zajistí rychlý start klíčení a bohaté odnožováníJiž za tři týdny bude trávník celistvýSměs je vhodné používat na větší plochySměs je vhodná na všechny druhy trávníkůBalení travní směsi PF Dosev o obsahu 0,5 kg vystačí na 25... (alza.cz)

Podobné produkty ako PF Travní směs DOSEV 0,5 kg (000692) , Hoteche otočný dílenský svěrák 125mm, 7,5 kg - ht300103 (ht300103)

Brusná plsť MESHFLEX Flex 380954 5 ks

Brusná plsť MESHFLEX Flex 380954 5 ks
Detail

Brusná plsť MESHFLEX Flex 380954 5 ks od výrobce Flex v kategorii Příslušenství pro broušení a leštění za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Brusná plsť MESHFLEX Flex 380954 5 ks , Applaws granule adult large breed kuře 7,5 kg (5060333436230)

Saenger lanko na štiky 7 x 7 5 m-5 m 11 kg

Saenger lanko na štiky 7 x 7 5 m-5 m 11 kg
Detail

Saenger Lanko na štiky 7 x 7 5 m-5 m 11 kg (parys.cz)

Podobné produkty ako Saenger lanko na štiky 7 x 7 5 m-5 m 11 kg , Travní koberec bermuda kruh (vopi665nad)

Saenger lanko na štiky 7 x 7 5 m-5 m 14 kg

Saenger lanko na štiky 7 x 7 5 m-5 m 14 kg
Detail

Saenger Lanko na štiky 7 x 7 5 m-5 m 14 kg (parys.cz)

Podobné produkty ako Saenger lanko na štiky 7 x 7 5 m-5 m 14 kg , Vopi travní koberec s nopky

Saenger lanko na štiky 7 x 7 5 m-5 m 23 kg

Saenger lanko na štiky 7 x 7 5 m-5 m 23 kg
Detail

Saenger Lanko na štiky 7 x 7 5 m-5 m 23 kg (parys.cz)

Podobné produkty ako Saenger lanko na štiky 7 x 7 5 m-5 m 23 kg , Applaws granule cat adult kuře s lososem 7,5 kg (5060122491648)

Likvidátor (DVD)

Likvidátor (DVD)
Detail

DVD film Likvidátor [Eraser, 1996], český dabing / české titulky. Hrají: Arnold Schwarzenegger, James Caan. Zlikviduje vaši minulost, aby ochránil vaši budoucnost. Znáte jeho filmy. Znáte jeho. Terminátor. Total Recall. Terminátor 2: Den zúčtování. Pravdivé lži. A teď si dejte na seznam další spektakulární akční jízdu Arnolda Schwarzeneggera, plnou speciálních efektů. Dynamická superhvězda hraje Johna Krugera, amerického federálního šerifa, který "likviduje” životy a totožnosti lidí, kteří vstoupili do Programu na ochranu svědků. Kruger musí chránit manažerku (Vanessa Williams), která odhalila dohodu, díky níž se měla nová superzbraň dostat do nesprávných rukou. Je to otázka života a smrti – a Kruger jednoznačně volí život a akci! Vrhá se z letadla až po padáku, mění hladové aligátory v luxusní zavazadla, přechytračí ultramoderní zabezpečení a přemůže zabijáky, vybavené těmi nejmodernějšími zbraněmi. Likvidátor je nezastavitelný. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Likvidátor (DVD) , Applaws granule cat adult kuře s jehněčím 7,5 kg (5060333439637)

Likvidátor - Honza Slívka

Detail

Bůh a ďábel jsou mrtví. Z jejich těl povstaly tisíce dětí. Slabí parchanti, živící se emocemi a vírou, toužící po absolutní moci a jedinečnosti. Zničili světový řád bez mrknutí oka. Bojují o každou duši v postapokalyptickém světě městských států. Čím více služebníků, tím větší Moc. S ní vytváří ze svých věrných silné netvory šířící zkázu a smrt. Naštěstí existují na světě Likvidátoři a Bohobijci. Jeden z nich je Samuel Drops. Zabíjí stvůry za peníze, kazí bohům plány a užívá si života plnými doušky. Když narazí na chlapce, který nosí smůlu, svolnou šenkýřku, zákeřnou čarodějku a město obklíčené trolly, bere to jako výzvu. Příliš pozdě si uvědomí, že nejde jen o bitvu mezi dvěma bohy a podivnou shodu okolností. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Likvidátor - Honza Slívka , Applaws granule adult small & medium breed kuře 7,5 kg (5060333436223)

Elektrický likvidátor plevele

Elektrický likvidátor plevele
Detail

Elektrický multifunkční likvidátor plevele vám umožní zbavit chodníky, pergoly a cestičky otravného plevele bez nutnosti ohýbání se a lezení po kolenou. Teplo vycházející z trysky přístroje zničí plevel díky extrémně vysoké teplotě až ke kořenům, čímž během 5 sekund zabrání jeho dalšímu růstu. Inovativní řešení a design umožňuje přesné zaměření na daný plevel bez rizika poškození okolních rostlin. Je určen především pro tepelnou likvidaci plevele - ekologicky a bez zátěže pro životní prostředí. Dokáže však i spoustu dalších věcí, poslouží vám i jako horkovzdušná pistole, podpalovač grilu a rozmrazovač. Hmotnost 0,79 kg umožňuje pohodlnou práci jednou rukou, dva teplotní stupně nastavení pro různé použití: 1. stupeň 80°C, 2. stupeň 650 °C. Samozřejmostí je termostat proti přehřátí. Příslušenství: 1x koncentrační hubice pro hubení plevele, 1x široká hubice k odstranění starých nátěrů, 1x plochá hubice k oddělení slepených spojů, změkčení zaschlých barev, 1x kónická redukční hubice k svařování plastů, pro smršťovací bužírky a fólie, 1x zapalovací hubice pro gril nebo krb Materiál: hliník, plast, kov Rozměr: 108 x 8,5 x 16 cm Příkon: 2000 W Průtok vzduchu: 550 l/min (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Elektrický likvidátor plevele , Applaws granule puppy small & medium breed kuře 7,5 kg (5060122494083)

Baby Charm Pant 5 Junior (7-18 kg) 240 ks

Baby Charm Pant 5 Junior (7-18 kg) 240 ks
Detail

Plenky jsou od velikosti 12-17 kg. V balení je 240 ks plenek. Výrobce Ontex Group. Nové jednorázové plenky na českém trhu od českého výrobce za příznivou cenu. (bezvaplenky.cz)

Podobné produkty ako Baby Charm Pant 5 Junior (7-18 kg) 240 ks , Floria substrát pro jahody 40 l (00825a)

BAMBINO MIO Plavky kojenecké Swordfish vel. S (5-7 kg)

BAMBINO MIO Plavky kojenecké Swordfish vel. S (5-7 kg)
Detail

Bambino Mio Kojenecké plavky Swordfish S Obrázek je ilustrativní (feedo.cz)

Podobné produkty ako BAMBINO MIO Plavky kojenecké Swordfish vel. S (5-7 kg) , Ušijte si zvířátka z plsti (978-80-247-3458-3)

Likvidátor - Honza Slívka - e-kniha

Detail

eBook: Bůh a ďábel jsou mrtví. Z jejich těl povstaly tisíce dětí. Slabí parchanti, živící se emocemi a vírou, toužící po absolutní moci a jedinečnosti. Zničili světový řád bez mrknutí oka a bojují o každou duši v postapokalyptickém světě městských států. Čím více služebníků, tím větší Moc. S ní vytvářejí ze svých věrných silné netvory šířící zkázu a smrt. Naštěstí existují na světě Likvidátoři a Bohobijci. Jeden z nich je Samuel Drops. Zabíjí stvůry za peníze, kazí bohům plány a užívá si života plnými doušky. Když narazí na chlapce, který nosí smůlu, svolnou šenkýřku, zákeřnou čarodějku a město obklíčené trolly, bere to jako výzvu. Příliš pozdě si uvědomí, že nejde jen o bitvu mezi dvěma bohy a podivnou shodu okolností. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Likvidátor - Honza Slívka - e-kniha , Travní lem string hnědá, 390 cm

Likvidátor plevele VIGAN ELP4V1 multifunkční

Likvidátor plevele VIGAN ELP4V1 multifunkční
Detail

Likvidátor plevele VIGAN ELP4V1 multifunkční (tipa.eu)

Podobné produkty ako Likvidátor plevele VIGAN ELP4V1 multifunkční , Travní lem string šedá, 390 cm

Hydrogel FLORIA 200g

Hydrogel FLORIA 200g
Detail

Hnojivo granulované FLORIA HYDROGEL 200 g (tipa.eu)

Podobné produkty ako Hydrogel FLORIA 200g , Travní lem string terakota, 390 cm

Rýže Basmati výběrová, 2 kg / 5 kg, Sarim 5 kg

Rýže Basmati výběrová, 2 kg / 5 kg, Sarim 5 kg
Detail

Rýže basmati Sarim obsahuje pouze extra dlouhá výběrová zrna. Výběrová rýže se skvělou lehce oříškovou chutí. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Rýže Basmati výběrová, 2 kg / 5 kg, Sarim 5 kg , Travní lem rattan hnědá, 390 cm

Plst samolepící černá A4

Plst samolepící černá A4
Detail

(patro.cz)

Podobné produkty ako Plst samolepící černá A4

Likvidátor čmelíků STACHEMA Rebel Čmelikostop 0,25l

Likvidátor čmelíků STACHEMA Rebel Čmelikostop 0,25l
Detail

Likvidátor čmelíků STACHEMA Rebel Čmelikostop 0.25l (tipa.eu)

Podobné produkty ako Likvidátor čmelíků STACHEMA Rebel Čmelikostop 0,25l

Likvidátor lezoucího hmyzu STACHEMA Rebel 0,25l

Likvidátor lezoucího hmyzu STACHEMA Rebel 0,25l
Detail

Likvidátor lezoucího hmyzu STACHEMA Rebel 0.25l (tipa.eu)

Podobné produkty ako Likvidátor lezoucího hmyzu STACHEMA Rebel 0,25l

Likvidátor čmelíků STACHEMA Rebel Čmelikostop 0,5l

Likvidátor čmelíků STACHEMA Rebel Čmelikostop 0,5l
Detail

Likvidátor čmelíků STACHEMA Rebel Čmelikostop 0.5l (tipa.eu)

Podobné produkty ako Likvidátor čmelíků STACHEMA Rebel Čmelikostop 0,5l

Likvidátor lezoucího hmyzu STACHEMA Rebel 0,5l

Likvidátor lezoucího hmyzu STACHEMA Rebel 0,5l
Detail

Likvidátor lezoucího hmyzu STACHEMA Rebel 0.5l (tipa.eu)

Podobné produkty ako Likvidátor lezoucího hmyzu STACHEMA Rebel 0,5l

Likvidátor čmelíků AGROBIO Atak Chrysanthemum 500ml

Detail

NakupteLikvidátor čmelíků AGROBIO Atak Chrysanthemum 500mlz kategorieDům a zahrada > Zahrada > Hubiče, lapače a odpuzovače škůdců, hmyzu a hlodavců > Odpuzovače hmyzu a repelenty > Přípravky na hubení hmyzuza299.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Likvidátor čmelíků AGROBIO Atak Chrysanthemum 500ml

Trávníková náplast FLORIA 1kg

Trávníková náplast FLORIA 1kg
Detail

Hnojivo trávníkové FLORIA TRÁVNÍKOVÁ NÁPLAST 3v1 1 kg (tipa.eu)

Podobné produkty ako Trávníková náplast FLORIA 1kg

Dekorace z plsti - Beyerová Rachel

Dekorace z plsti - Beyerová Rachel
Detail

Máte chuť vytvořit vlastní mistrovský kousek z plsti? Objevte kolekci originálních projektů, které vás budou přímo vybízet k šití a inspirovat k vytvoření vlastních báječných vzorů. Prostřednictvím názorných fotografií a kreseb vás autorka krok za krokem provede vším, co pro realizaci potřebujete znát – od výběru plsti a návodů na jednoduché šicí techniky až po zvládnutí ozdobných výšivkových stehů. Ať už je úroveň vašich dovedností jakákoliv, přijměte pozvání k posezení a relaxaci s šálkem čaje a užívejte si při tom nádherný svět plsti. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Dekorace z plsti - Beyerová Rachel

Sada dekoračních plstí 22x30cm 10ks

Detail

Sada dekoračních plstí z ovčího rouna. Sada obsahuje barvy: bílou, žlutou, oranžovou, červenou, tmavě fialovou,modrou, zelenou, hnědou, šedou a černou. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sada dekoračních plstí 22x30cm 10ks

Elektrický multifunkční likvidátor plevele Vigan Mammoth ELP4V1

Elektrický multifunkční likvidátor plevele Vigan Mammoth ELP4V1
Detail

Bez plevele chytře, rychle, bezpečně a ekologicky!Elektrický likvidátor plevele (multifunkční – vysokoteplotní - horkovzdušný) je určený především pro tepelnou likvidaci plevele, ekologicky, bez zátěže pro životní prostředí a bez použití vysoce znečišťujících chemikálií. Teplo vycházející z trysky přístroje zničí plevel díky extrémně vysoké teplotě až ke kořenům, čímž zabrání jeho dalšímu růstu. To vše během 5 sekund. Inovativní řešení a design umožňuje přesné zaměření na daný plevel bez rizika poškození okolních rostlin a půdy. Přístroj disponuje ergonomickou, oddělitelnou rukojetí pro snadnou manipulaci i přenášení, otočným držadlem a odnímatelnou tyčí, která umožňuje rychlou přeměnu nástroje z likvidátoru plevele na horkovzdušnou pistoli, krbový podpalovač, nebo podpalovač grilovacího uhlí, či rozmrazovač. Velice nízká hmotnost umožňuje pohodlnou práci jednou rukou. Multifunkční výrobek: ekologický likvidátor plevele: likviduje plevel až ke kořenům bez použití chemikálií horkovzdušná pistole: odstraňuje staré nátěry, využití pro smršťování bužírek, fólií aj. podpalovač krbů a grilů: rychle a bezpečně podpaluje grilovací uhlí, brikety, nebo dřevo v zahradních grilech a krbech rozmrazovač: rozmrazuje led na chodnících, topení, rozvody vody, okapy apod.Bez námahy, bez nutnosti ohýbání a lezení po kolenou, lehce, snadno a rychle odplevelíte své chodníky, pergoly, cesty a další prostory, které chcete mít čisté a bez plevele.Specifikace: dva teplotní stupně nastavení pro různé použití: 80 a 650 °C průtok vzduchu: 550 l/min termostat proti přehřátí závěsné očko kovový stojánek pro bezpečné uloženíPříslušenství: 1x koncentrační hubice pro hubení plevele 1x široká hubice k odstranění starých nátěrů 1x plochá hubice k oddělení slepených spojů, změkčení barev 1x kónická redukční hubice k svařování plastů, pro smršťovací bužírky a fólie 1x zapalovací hubice pro gril nebo krbTechnické parametry: jmenovitý rozsah napěti: 220–240 V jmenovitý kmitočet: 50 Hz max. dosažitelná teplota: 650 °C rozměry výrobku s obalem: 17,5 x 9,8 x 45 cm rozměry výrobku bez obalu: 108 x 8,5 x 16 cm automatický termostat proti přehřátí konstrukce: hliník, plast, nerezové trysky průtok vzduchu: 550 l/min délka napájecího kabelu: 1,8 m třída ochrany: II úroveň tlaku zvuku: méně než 70 dB(A)Upozornění!Při použití k likvidaci plevelu dbejte na to, aby nebyla hlavice pokládána úplně do trávy, jelikož by se tím ucpaly prolisy hlavice na odvod horkého vzduchu. Tento horký vzduch by tak šel směrem nahoru do těla výrobku a to by mělo za následek jeho přehřátí, poškození a následnou nefunkčnost výrobku. (4home.cz)

Podobné produkty ako Elektrický multifunkční likvidátor plevele Vigan Mammoth ELP4V1

Přenosný likvidátor hmyzu 2v1 Orava MK-6

Přenosný likvidátor hmyzu 2v1 Orava MK-6
Detail

Ekologické hubení hmyzu, neprodukuje toxické látky, plyny ani jiné nečistoty, aktivní a pasivní způsob používání, světelný senzor.. Postrach komárů, ovádů, much a jiného otravného hmyzu! Obtěžují vás mouchy, komáři, ovády a jiný létající dotěrný hmyz? Tato elektrická super zbraň vám pomůže se ho zbavit! Už žádné fleky na stěnách! Likvidátor hmyzu 2v1 Orava MK-6 má bezpečný trojsíťový systém, který je uvnitř pod napětím. Zneškodní hmyz a neznečistí okolí. Není třeba vyvíjet sílu, není nutná žádná "superzručnost" - trefit se je tak jednoduché. Chytání obtížného hmyzu se stane pro vás zábavou a novým koníčkem. Je to skvělý nástroj na hubení obtížného hmyzu bez chemických látek, repelentů dráždících pokožku, nepříjemného zápachu a fleků na stěnách! Likvidátor hmyzu je ideální pro použití v domácnosti nebo kdekoliv v přírodě! Účinně a rychle zabije celou škálu hmyzu a brouků. Používat jej můžete dvěma způsoby. Prvním je ve stojánku, někde na stole či zemi, nebo jej můžete používat jako raketu, kdy jej ze stojanu vyjmete a používáte ve vzduchu. Výrobek je naprosto bezpečný. Ekologické hubení Přenosný elektrický likvidátor hmyzu Orava MK-6 likviduje hmyz ekologicky - bez použití jakékoli chemie a škodlivých látek. Hubí je za pomoci vysokého napětí - až 1 000 V. Avšak žádné strachy - to je nebezpečné jen pro drobná létající stvoření, ne však pro člověka. Postará se o to bezpečný třísíťový systém zařazení. Zařízení vábí hmyz ultrafialovým LED světlem a jakmile mouchy, ovády, komáry či vosy vletí dovnitř rakety, dostanou elektrický knokaut. Pasivní hubení Orava MK-6 můžete využívat k hubení hmyzu pasivně - zařízení stačí ve stojanu postavit do interiéru nebo na balkon, terasu, či do zahrady. Ultrafialovým LED světlem přivábí zvědavý hmyz a jakmile létající stvoření vletí do nitra rakety, mezi "výplet", bude to jeho poslední let. To vše se děje, aniž byste museli pohnout byť jen malíčkem. Aktivní hubení Pokud však máte rádi zábavu, sportovní zápolení, nechybí vám chuť skórovat a odpal raketami vám je blízký z tenisu či badmintonu, pak vyjměte ze stojanu raketu - a honička a trefování otravných much, ovádů i vos může začít. Nemusíte mít žádné super schopnosti ani orlí oko, abyste „vyčistili“ své okolí a užili si tuto zábavu, která si rychle získá oblibu malých i velkých.Technický popis: ultrafialové LED světlo pro nalákání hmyzu vysokonapěťová vodivá mřížka pasivní (ve stojanu) a aktivní (vyjmutím "rakety") způsob používání háček na zavěšení světelný sensor nabíjení přes microUSB rozměry: 17,5 x 29 x 5,4 cm hmotnost: 0,59 kg parametry baterie: 3,7 V/130 mAh typ baterie: vestavná nabíjecí lithiová světelná signalizace: ano napětí: 1000 V výdrž baterie: 3 hodiny (insportline.cz)

Podobné produkty ako Přenosný likvidátor hmyzu 2v1 Orava MK-6

AGRO Likvidátor zeleně STOP 100 ml (017422)

AGRO Likvidátor zeleně STOP 100 ml  (017422)
Detail

Herbicid , objem balení 100 ml Pečlivě se staráte o svou zahrádku, ale trápí vás plevel, kterého se vám nedaří zbavit? Ideálním řešením je přípravek Likvidátor Zeleně STOP značky AGRO určený k hubení vytrvalých a jednoletých plevelů. Tento totální systémový herbicid účinně působí na plevel jako je pýr, pcháč, křídlatka, bolševník a mnoho dalších. Ať už likvidátor použijete na záhonech, cestičkách nebo kompostě, s výsledkem budete vždy spokojeni. Balení obsahuje 100 ml přípravku, který vystačí až na plochu 500 čtverečních metrů. Přípravek není vhodný k likvidaci přesličky rolní a semen v půdě. Likvidátor zeleně od značky AGROPerfektní řešení pro hubení plevelůTotální systémový listový herbicidZlikviduje širokou škálu vytrvalých a jednoletých plevelůVhodný k použití na cestičkách, vinicích, sadech nebo mezi záhonyZhruba po hodině od aplikace odolá i dešti AGRO - česká kvalita pro zahrádkářePřípravky značky... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGRO Likvidátor zeleně STOP 100 ml (017422)

Hnojivo pro růže FLORIA 2,5kg

Hnojivo pro růže FLORIA 2,5kg
Detail

Hnojivo organominerální FLORIA RŮŽE 2.5 kg (tipa.eu)

Podobné produkty ako Hnojivo pro růže FLORIA 2,5kg

Substrát pro orchideje FLORIA 3l

Substrát pro orchideje FLORIA 3l
Detail

Substrát pro orchideje FLORIA 3L (tipa.eu)

Podobné produkty ako Substrát pro orchideje FLORIA 3l

Trávníkové hnojivo FLORIA Podzim 2,5kg

Detail

NakupteTrávníkové hnojivo FLORIA Podzim 2,5kgz kategorieDům a zahrada > Zahrada > Pěstování > Zahradní hnojiva > Hnojiva na trávníkza229.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Trávníkové hnojivo FLORIA Podzim 2,5kg

Oranžové šaty na ramínka Floria

Oranžové šaty na ramínka Floria
Detail

Oranžové šaty na ramínka Floria (secretavenue.cz)

Podobné produkty ako Oranžové šaty na ramínka Floria

Rýže Basmati, 1 kg / 2 kg / 5 kg, Kaalar 2 kg

Rýže Basmati, 1 kg / 2 kg / 5 kg, Kaalar 2 kg
Detail

Basmati rýže z oblasti Kaalar s extra dlouhými zrny vysoké kvality bez lepku. Vyniká lehkou oříškovou chutí a jednoduchou přípravou. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Rýže Basmati, 1 kg / 2 kg / 5 kg, Kaalar 2 kg

Select MEDICINE BALL 5 KG Medicinbal, černá, velikost 5 KG

Select MEDICINE BALL 5 KG Medicinbal, černá, velikost 5 KG
Detail

Těžký míč Select MEDICINE BALL 5 KG vhodný pro fitness trénink, posilovací cvičení, trénink výbušnosti a rehabilitaci. Odolný a velmi jednoduchý na údržbu. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Select MEDICINE BALL 5 KG Medicinbal, černá, velikost 5 KG

Fitforce FDBN 5 KG Jednoruční činka, černá, velikost 5 KG

Fitforce FDBN 5 KG Jednoruční činka, černá, velikost 5 KG
Detail

Jednoruční činka Fitforce FDBN 5 KG je vhodná pro domácí cvičení. Neoprenový povrch neklouže v ruce a lze cvičit i bez fitness rukavic. Zploštěné části závaží zabraňují samovolnému kutálení po podlaze. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Fitforce FDBN 5 KG Jednoruční činka, černá, velikost 5 KG

Klarstein Noto Endurance Felt Set, měkké plsti ve tvaru hvězdy, 5 kusů, na hrnce a pánve Ø 38 cm

Klarstein Noto Endurance Felt Set, měkké plsti ve tvaru hvězdy, 5 kusů, na hrnce a pánve Ø 38 cm
Detail

Pro delší radost z vašich hrnců a pánví Klarstein Noto Endurance: důmyslná sada plstěných chráničů Noto Endurance vám nabízí pět praktických chráničů, které jsou ideální pro uložení vašich hrnců a pánví ve skříni. Jednotlivé chrániče jednoduše umístěte mezi nádobí, abyste zabránili poškrábání povrchu a spodní strany. Jako vložky do hrnců a pánví však můžete použít i plstěné Noto Endurance od Klarstein . Chrání tak jakýkoli stůl, povrch nebo pracovní desku, kdykoli položíte hrnec nebo pánev na filc. Použití každého jednotlivého chrániče je velmi variabilní a díky průměru 38 cm a flexibilnímu hvězdicovitému střihu nabízí mnoho možností. Plstěný chráničlze také snadno zastřihnout nůžkami na menší velikost. Se sadou chráničů Klarstein Noto Endurance Protector Set můžete své nádobí stohovat bez obav, protože měkké vložky je chrání před poškrábáním! (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Noto Endurance Felt Set, měkké plsti ve tvaru hvězdy, 5 kusů, na hrnce a pánve Ø 38 cm
FLORIA pro muškáty 2,5 kg (008406), FLORIA Král trávníků 10 kg (000782), FLORIA Trávníkové hn. JARO - LÉTO 2,5 kg (008223), FLORIA pro jahody a ovoce 2,5 kg (008401), FLORIA Král trávníků 2 kg+zeolit 800 g (000781), Stormred pogumovaná činka 7,5 kg (IR92316c), Royal Canin Yorkshire Adult 7,5 kg (3182550716925), Royal Canin Yorkshire Puppy 7,5 kg (3182550811422), JBL TerraSand přírodně bílá 7,5 kg (4014162710192), Applaws granule Kitten kuře 7,5 kg (5060122491396), Elektrický multifunkční likvidátor plevele Vigan Mammoth ELP4V1, Applaws granule Cat Senior kuře 7,5 kg (5060333435844), Applaws granule Cat Adult kuře 7,5 kg (5060122491372), ARIEL Professional Color 7,5 kg (100 praní) (4084500696068), Travní koberec Bermuda (VOPI656nad), Capital Sports Hexbell 7,5 kg, dvojice jednoruční činek (Dumbbell), Hoteche Otočný dílenský svěrák 125mm, 7,5 kg - HT300103 (HT300103), Applaws granule Adult Large Breed Kuře 7,5 kg (5060333436230), Travní koberec Bermuda kruh (VOPI665nad), Vopi Travní koberec s nopky, Applaws granule Cat Adult kuře s lososem 7,5 kg (5060122491648), Applaws granule Cat Adult kuře s jehněčím 7,5 kg (5060333439637), Applaws granule Adult Small & Medium Breed Kuře 7,5 kg (5060333436223), Applaws granule Puppy Small & Medium Breed Kuře 7,5 kg (5060122494083), FLORIA Substrát pro jahody 40 l (00825A), Ušijte si zvířátka z plsti (978-80-247-3458-3), Travní lem String hnědá, 390 cm, Travní lem String šedá, 390 cm, Travní lem String terakota, 390 cm, Travní lem Rattan hnědá, 390 cm