Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Ergonomický nůž
Nůž s měkkou, ergonomicky tvarovanou rukojetí, která usnadňuje použití a držení. Nůž je vhodný pro babičky a dědečky se sníženou citlivostí úchopu ruky. má hladké ostří bez zoubků. Není ostrý a tedy není určen k řezání tvrdších potravin.
Podívejte se také polystyren nuz
Kapesní nůž Mikov Predator Mamut 241-DMA-1/PR
Kapesní nůž Predator od celosvětově známé české značky Mikov. Predator je zavírací kapesní nůž pyšnící se originálním designem a luxusními materiály. Čepel nože je vyrobena z damaškové nerezové oceli PMC 27 o tvrdosti 58-62 HRc. Pozornost upoutá také zdobené hřbetní pero a ergonomický tvar střenky, díky němuž nůž skvěle padne do každé ruky. Elegantní střenka je vyrobena ze vzácného materiálu. Tvoří ji plátky zubu mamuta srstnatého, které jsou stabilizovány epoxidovou pryskyřicí. Rozměry: Délka nože: 120 mm…
Podívejte se také nuz santoku
Sigma Guitars DME
Elektroakustická kytara Akustické kytary Sigma nabízí tradiční vzhled i zvuk modelů proslulé americké značky, ovšem za mnohem příznivější cenu. Sháníte-li tradiční akustický nástroj, jistě si tyto kytary při výběru nenechte ujít. Přední deska této kytary je vyrobena z masivního smrku Sitka, luby a zadní deska jsou z mahagonu. K mahagonovému krku, standardně připojenému k tělu na čtrnáctém pražci, je přilepen hmatník z kompozitního materiálu micarta osazený dvaceti pražci. Sedlo je stejně jako nultý pražec zhotoveno z kosti. K ladění slouží chromované, die cast ladící mechaniky, před údery trsátkem chrání lak želvovinový pickguard. Okolo ozvučnice je ozdobná rozeta. Kytara je osazena aktivní elektronikou s podkobylkovým piezo snímačem a zabudovanou ladičkou. Použité materiály a příjemný feel dělají z této kytary velmi zajímavý nástroj, který jistě ocení řada hráčů. Neváhejte a přijďte ho vyzkoušet.
Podívejte se také odizolovaci nuz
Podívejte se také
- pavane nuz
- nuz kuchynsky univerzalni
- nahradni nuz pro parkside sekacky
- nuz tepelny pro rezani polystyrenu 250w geko
- fieldmann fzr 9025 b nuz pro 4614 4608
- termicky nuz na penovy polystyren 230v 220w 70 450
- LZUMWS laptop adapter for lenovo 45W 20V 2.25A 4.0*1.7mm IdeaPad 320 100 110 N22 N42 yoga310 510 ADL
- Philips TAW6505/10 (TAW6505/10)
- famosan 10 mg 10 tablet
- Philips FY3432/10 (FY3432/10)
- VELVET Classic 10 × 10 (5901478007445)
- Philips TAB8805/10 (TAB8805/10)
- Philips TAB6305/10 (TAB6305/10)
- FitnessLine - 10 kg (SCH1002-10)
- Philips TAB8205/10 (TAB8205/10)
- Philips SRP2018/10 (SRP2018/10)
- TRUAUDIO CSUB-10 (CSUB-10)
- Philips TAB8405/10 (TAB8405/10)
- Tascam RC-10 (RC-10)
- DUVO+ Šmoulové Míček z lana 10 × 10 × 10 cm (5414365391409)
Sigma Guitars DME
elektroakustická kytara, typ dreadnought, masivní sitka smrková resonanční deska, luby a zadní díl: mahagon, krk: mahagon, počet pražců: 20, nultý pražec a sedlo: kost, menzura: 645 mm, šířka nultého pražce: 42.8 mm, hardware: chromované die cast mechaniky, aktivní elektronika Sigma se zabudovanou ladičkou a 3-pásmovým EQ, barva přírodní mat
Objev podobné jako Sigma Guitars DME
Artec SE-ADL Kytarový efekt
Efektový pedál typu Analog Delay. Pedál je zasazen v pevné a odolné celokovové konstrukci a vybavený hybridním obvodem, který vytváří měkkou analogovou ozvěnu díky dvojici čipů ASIC. Pedál je vybaven trojicí ovládacích prvků. K dispozici je potenciometr Time pro nastavení délky zpoždění signálu, Mix, který míchá čistý a Efektovaný signál a Repeat, který nastavuje počet opakování opožděného signálu. Pedál je vybaven spínáním s bufferem a jeho odběr proudu je 26 mA při aktivním a 20 mA při neaktivním stavu. Efekt je možné napájet pomocí 9V baterie nebo adaptéru s polaritou centr negative, který není součástí balení. Rozměry: 75,5 x 115,5 x 47,5 mm. Hmotnost: 250 g. Adaptér součástí: Ne Země původu: Čína Barva: Černá Provoz na baterie: Ano Typ: Buffer;Delay Detail baterie: Al/Mn Napájení: Adaptér
Objev podobné jako Artec SE-ADL Kytarový efekt
Kuchyňský nůž s vidličkou a ergonomickou rukojetí Vitility VIT-70210150
Nůž na tvrdé salámy, klobásy nebo sýry pro jejich pohodlné krájení. Zahnutá rukojeť pro menší úsilí. Ergonomicky tvarovaný pro pohodlné uchopení.
Objev podobné jako Kuchyňský nůž s vidličkou a ergonomickou rukojetí Vitility VIT-70210150
Vitility 70210150 Kuchyňský nůž s vidličkou a ergonomickou rukojetí (70210150)
Kuchyňský nůž - Typ nože:
Objev podobné jako Vitility 70210150 Kuchyňský nůž s vidličkou a ergonomickou rukojetí (70210150)
Stolička do sprchy pravoúhlá bílá (402510)
Stolička - Potřebujete oživit svůj interiér nebo by se vám hodilo další místo k sezení? Stolička do sprchy pravoúhlá bílá je tím správným výběrem. Udělejte si radost elegantní stoličkou
Objev podobné jako Stolička do sprchy pravoúhlá bílá (402510)
Asist AR02-0801 pravoúhlý nástavec na vrtačku
Tento nástavec je vhodný k jakékoli elektrické vrtačce nebo k akušroubováku a umožní vám pracovat i v těžce přístupných prostorách. Hřídel je uložena v kvalitních kuličkových ložiscích, nástavec má celokovové převody. Sklíčidlo 0,8–10 mm je uloženo v celokovovém těle. Technické parametry: kapacita sklíčidla: 0,8–10 mm závit: 3/8"-24 UNF
Objev podobné jako Asist AR02-0801 pravoúhlý nástavec na vrtačku
ZWILLING Špikovací nůž 10 cm Pro
Špikovací nůž ZWILLING® Pro je malý, lehký a všestranný nůž s jemným ostřím a středně špičatou čepelí. Hodí se pro špikování a přípravu masa, loupání, krájení, čištění, případně zdobení ovoce a zeleniny. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série ZWILLING® Pro doporučujeme ocílku s vrstvou karbidu wolframu 23 cm TWIN® 1731, lze použít i brousky a ocílky ZWILLING.…
Objev podobné jako ZWILLING Špikovací nůž 10 cm Pro
ZWILLING Špikovací nůž 10 cm Pro
Špikovací nůž ZWILLING® Pro je malý, lehký a všestranný nůž s jemným ostřím a středně špičatou čepelí. Hodí se pro špikování a přípravu masa, loupání, krájení, čištění, případně zdobení ovoce a zeleniny. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série ZWILLING® Pro doporučujeme ocílku s vrstvou karbidu wolframu 23 cm TWIN® 1731, lze použít i brousky a ocílky ZWILLING.…
Objev podobné jako ZWILLING Špikovací nůž 10 cm Pro
ZWILLING Špikovací nůž 10 cm Pro
Špikovací nůž ZWILLING® Pro je malý, lehký a všestranný nůž s jemným ostřím a středně špičatou čepelí. Hodí se pro špikování a přípravu masa, loupání, krájení, čištění, případně zdobení ovoce a zeleniny. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série ZWILLING® Pro doporučujeme ocílku s vrstvou karbidu wolframu 23 cm TWIN® 1731, lze použít i brousky a ocílky ZWILLING.…
Objev podobné jako ZWILLING Špikovací nůž 10 cm Pro
EXIT trampolína Silhouette pravoúhlá 214 x 305 cm - zelená
Trampolína EXIT Silhouette na nohách je kompaktní obdélníková trampolína s matným černým ochranným lemem. Ochranná síť, která je standardně dodávána s trampolínami na nožičkách, je vybavena zahnutými sloupky, takže síť je napnutá. To je nejen mimořádně bezpečné, protože děti se do sítě nemohou zachytit, ale také to na zahradě vypadá tišeji. Bezpečnostní síť je vybavena nápadným fluorescenčním zeleným zipem, takže okamžitě vidíte, zda je zip správně uzavřen. Vysoce kvalitní ochranný lem zcela zakrývá pozinkované pružiny a je vybaven speciálně vyvinutým systémem ochrany nohou, aby se noha nemohla dostat mezi pružiny. Silné pružiny zaručují dobrý odraz. Rám trampolíny Silhouette je pozinkovaný a práškově lakovaný, takže rez nemá šanci. Trampolíny EXIT Silhouette jsou skvělé, solid e a poskytují nekonečnou zábavu při skákání! Podrobnosti: Model: Trampolína na nohách Se systémem ochrany nohou Materiál: PP (polypropylen) Rozměry (délka x šířka x výška): 244 x 262 x 342 cm Hmotnost: 85 kg Maximální hmotnost uživatele: 120 kg Věk: od 3 let Součástí standardní výbavy je: Skákací plachta Černý ochranný ráfek 72 pozinkovaných pružin o délce 16,5 cm 4 metal lene W nohy Ochranná síť se zipem Pružinový hák Návod k použití
Objev podobné jako EXIT trampolína Silhouette pravoúhlá 214 x 305 cm - zelená
EXIT trampolína Silhouette pravoúhlá 214 x 305 cm - černá
Trampolína EXIT Silhouette je kompaktní kulatá trampolína s matným černým ochranným okrajem. Bezpečnostní síť, která se standardně s trampolínami na nohách dodává, je opatřena zakřivenými sloupky, což udržuje síť napnutou. Není jen bezpečná, protože děti se nemohou zachytit do sítě, ale v zahradě to také vypadá klidněji Bezpečnostní síť je vybavena nápadným fluorescenčním zeleným zipem, takže snadno uvidíte, zda je zip správně zavřený. Vysoce kvalitní ochranná hrana zcela pokryje pozinkované pružiny a je vybavena speciálně vyvinutým systémem ochrany nohou, takže vaše noha nikdy nezapadne mezi pružinami. Silné pružiny zaručují dobrý odraz. Rám trampolíny Silhouette je pozinkovaný a práškově lakovaný, takže koroze nemá šanci. Trampolíny EXIT Silhouette jsou skvělé, pevné a poskytují nekonečné potěšení při skákání! Podrobnosti: Model Trampolína na nohách Systém ochrany chodidel Materiál: PP (polypropylen) Rozměry: 244 x 262 x 342 cm Hmotnost: 85 kg Maximální uživatelská hmotnost: 120 kg Věk: od 3 let Součástí standardní výbavy je: Trampolína Černý ochranný okraj 72 pozinkovaných pružin dlouhých 16,5 cm 4 kovové nohy ve tvaru písmene W Vnitřní kapsa na zip Háčky na pružiny Návod
Objev podobné jako EXIT trampolína Silhouette pravoúhlá 214 x 305 cm - černá
EXIT trampolína Silhouette pravoúhlá 244 x 366 cm - černá
Trampolína EXIT Silhouette na nohách je kompaktní trampolína s matným černým ochranným lemem. Ochranná síť, která je standardně dodávána s trampolínami na nožičkách, je vybavena zahnutými sloupky, takže síť je napnutá. To je nejen mimořádně bezpečné, protože děti se do sítě nemohou zachytit, ale také to na zahradě vypadá tišeji. Bezpečnostní síť je vybavena nápadným fluorescenčním zeleným zipem, takže okamžitě vidíte, zda je zip správně uzavřen. Vysoce kvalitní ochranný lem zcela zakrývá pozinkované pružiny a je vybaven speciálně vyvinutým systémem ochrany nohou, aby se noha nemohla dostat mezi pružiny. Silné pružiny zaručují dobrý odraz. Rám trampolíny Silhouette je pozinkovaný a práškově lakovaný, takže rez nemá šanci. solid Trampolíny EXIT Silhouette jsou skvělé, e a poskytují nekonečnou zábavu při skákání! Podrobnosti: Model: Trampolína na nohách Se systémem ochrany nohou Materiál: PP (polypropylen) Rozměry (délka x šířka x výška): 273 x 274 x 391 cm Hmotnost: 99 kg Maximální hmotnost uživatele: 120 kg Věk: od 3 let Součástí standardní výbavy Skákací plachta Černý ochranný ráfek 72 pozinkovaných pružin o délce 16,5 cm metal 4 nožičky z lene W Ochranná síť se zipem Pružinový hák Návod k použití
Objev podobné jako EXIT trampolína Silhouette pravoúhlá 244 x 366 cm - černá
EXIT trampolína Silhouette pravoúhlá 244 x 366 cm - zelená
Trampolína EXIT Silhouette je kompaktní kulatá trampolína s matným černým ochranným okrajem. Bezpečnostní síť, která se standardně s trampolínami na nohách dodává, je opatřena zakřivenými sloupky, což udržuje síť napnutou. Není jen bezpečná, protože děti se nemohou zachytit do sítě, ale v zahradě to také vypadá klidněji Bezpečnostní síť je vybavena nápadným fluorescenčním zeleným zipem, takže snadno uvidíte, zda je zip správně zavřený. Vysoce kvalitní ochranná hrana zcela pokryje pozinkované pružiny a je vybavena speciálně vyvinutým systémem ochrany nohou, takže vaše noha nikdy nezapadne mezi pružinami. Silné pružiny zaručují dobrý odraz. Rám trampolíny Silhouette je pozinkovaný a práškově lakovaný, takže koroze nemá šanci. Trampolíny EXIT Silhouette jsou skvělé, pevné a poskytují nekonečné potěšení při skákání! Podrobnosti: Model Trampolína na nohách Systém ochrany chodidel Materiál: PP (polypropylen) Rozměry: 244 x 366 x 91 cm Hmotnost: 99 kg Maximální uživatelská hmotnost: 120 kg Věk: od 3 let Součástí standardní výbavy je: Trampolína Černý ochranný okraj 72 pozinkovaných pružin dlouhých 16,5 cm 4 kovové nohy ve tvaru písmene W Vnitřní kapsa na zip Háčky na pružiny Návod
Objev podobné jako EXIT trampolína Silhouette pravoúhlá 244 x 366 cm - zelená
KDS Nůž porcovací 10 (2643.TM)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 25 cm, porcovací nůž, materiál rukojeti plast Nůž z řady PROFI LINE je navržen a testován i pro náročné nasazení v průmyslové výrobě a splňuje dnešní vysoké hygienické požadavky. Je tedy vhodný pro profesionály, ale uplatnění najde i v kuchyních běžných domácností. Čepel je vyrobena z kvalitní nerezové oceli N6MoV s přísadou molybdenu a vanadu, což prodlužuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54-56 HRc). Moderní ergonomická rukojeť snižuje namáhavost práce, při zachování maximální bezpečnosti. Nůž je možné mýt v myčce na nádobí.
Objev podobné jako KDS Nůž porcovací 10 (2643.TM)
KDS Nůž do masostrojku 10 (6211.00)
Nástavec
Objev podobné jako KDS Nůž do masostrojku 10 (6211.00)
Špikovací nůž 10 cm Classic WÜSTHOF
Špikovací nůž Classic je malý, lehký a všestranný nůž s jemným ostřím a středně špičatou čepelí. Hodí se pro špikování a přípravu masa, loupání, krájení, čištění, případně zdobení ovoce a zeleniny. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická…
Objev podobné jako Špikovací nůž 10 cm Classic WÜSTHOF
Špikovací nůž 10 cm Classic WÜSTHOF
Špikovací nůž Classic je malý, lehký a všestranný nůž s jemným ostřím a středně špičatou čepelí. Hodí se pro špikování a přípravu masa, loupání, krájení, čištění, případně zdobení ovoce a zeleniny. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická…
Objev podobné jako Špikovací nůž 10 cm Classic WÜSTHOF
Špikovací nůž 10 cm Classic WÜSTHOF
Špikovací nůž Classic je malý, lehký a všestranný nůž s jemným ostřím a středně špičatou čepelí. Hodí se pro špikování a přípravu masa, loupání, krájení, čištění, případně zdobení ovoce a zeleniny. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická…
Objev podobné jako Špikovací nůž 10 cm Classic WÜSTHOF
Cattara MULTI 10 cm Kapesní nůž
Pořiďte si tohoto užitečného pomocníka pro kempování, rybaření a další outdoor aktivity. Čepel a další nástroje nože jsou zhotoveny z nožířské oceli 420J1. Materiál dosahuje tvrdosti HRC48 a je obzvláště vhodný do nepříznivého prostředí, kde exceluje svou odolností proti korozi. Na vnitřní straně, tedy vespod rukojeti, se skrývají otvírák na plechovky, nůžtičky, škrabka na rybí šupiny, pilka na dřevo a samotný nůž délky 6 cm. Na druhé, vnější straně rukojeti se ukrývají křížový šroubovák, šídlo, pilníček, oko na hrubé šití a vývrtka na korkové špunty. Na zadní straně je rukojeť opatřena očkem pro přichycení např. na klíče a v neposlední řadě otvírákem na zátky, který může být použit i jako plochý šroubovák. Rukojeť je kvalitně zpracována z aluminia s perforací vrchní i spodní strany. Nožík díky svým funkcím, najde uplatnění opravdu všude a je dobré ho mít při ruce kdykoliv a kdekoliv.Technické parametry: délka zavřeného nože - 9,7 cm délka čepele nože - 6 cm tloušťka čepele nože - 1,6 mm
Objev podobné jako Cattara MULTI 10 cm Kapesní nůž
Lamart LT2064 nůž univerzální, 10 cm
Velmi ostrá čepel s titaniovým povrchem a ergonomická měkčená rukojeť pro maximální účinek a bezpečné užití. Je vhodný pro každodenní použití v kuchyni na krájení, loupání i plátkování. Neovlivňuje vůni a chuť krájených potravin Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí.
Objev podobné jako Lamart LT2064 nůž univerzální, 10 cm
Delphin skládací nůž profi 10 cm
Rukojeť je tvořena kombinací skutečného kvalitního dřeva a kovu. Nůž je vybaven klipem, díky čemuž si jej jednoduše umíte uchytit na opasek nebo zajistit v kapse proti vypadnutí. Čepel má celkovou délku 100mm a je zajištěna pojistkou proti sklopení během používání. Čepel má tvar spear-point (kopí) s vrchním falešným ostřím. Nůž PROFI je navíc vybaven řezačem šňůr, provázků a ostrým hrotem pro rozbíjení skla. Balení obsahuje praktické látkové pouzdro, díky čemuž bude chráněn před poškozením například při transportu. Technické parametry: Celková délka: 23 cm Délka čepele: 10 cm Výška čepele: 3 cm Tloušťka čepele: 3 mm Materiál čepele: nerezavějící ocel Hmotnost: 190 g
Objev podobné jako Delphin skládací nůž profi 10 cm
Muela Rhino-10.OL Lovecký nůž
Lovecký integrální pevný nůž. Je vyroben z jednoho kusu molibden vanadiové oceli o tvrdosti 57 - 61 HRC, což jej činí velmi odolným a obstojí i v náročných podmínkách. Střenky jsou vyrobeny z olivového dřeva s krásnou kresbou a k tělu nože jsou přichyceny dvěma nýty. Na konci rukojeti je otvor s dutým nýtem pro provlečení šňůry. Nůž je dodáván s koženým pouzdrem. Technické parametry: Délka čepele: 100 mm, Celková délka: 220 mm,Hmotnost: 210 g. Tvrdost oceli: 58-60 HRC Materiál čepele: 440C X105CrMo17 Hmotnost: 210 g Pouzdro: Kožené pouzdro Země původu: Čína Klip: Ne Zámek: Ne Délka čepele: 10 cm Počet funkcí: 1 Materiál rukojeti: Olivové dřevo Délka: 22 cm
Objev podobné jako Muela Rhino-10.OL Lovecký nůž
Špikovací nůž Gourmet Zwilling 10 cm
Ořezávací nůž ZWILLING® Gourmet, s délkou čepele 10 cm. Nerezová ocel vysoce odolává korozi. Kalení mrazem FRIODUR® je unikátní způsob tvrzení, kdy je čepel ledována a výsledná ocel dosahuje vynikajících vlastností. Specifikace: Rukojeť z plastu, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® – čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené, laserová kontrola ostří Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Délka čepele: 10 cm
Objev podobné jako Špikovací nůž Gourmet Zwilling 10 cm
Špikovací nůž Gourmet Zwilling 10 cm
Ořezávací nůž ZWILLING® Gourmet, s délkou čepele 10 cm. Nerezová ocel vysoce odolává korozi. Kalení mrazem FRIODUR® je unikátní způsob tvrzení, kdy je čepel ledována a výsledná ocel dosahuje vynikajících vlastností. Specifikace: Rukojeť z plastu, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® – čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené, laserová kontrola ostří Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Délka čepele: 10 cm
Objev podobné jako Špikovací nůž Gourmet Zwilling 10 cm
Špikovací nůž Gourmet Zwilling 10 cm
Ořezávací nůž ZWILLING® Gourmet, s délkou čepele 10 cm. Nerezová ocel vysoce odolává korozi. Kalení mrazem FRIODUR® je unikátní způsob tvrzení, kdy je čepel ledována a výsledná ocel dosahuje vynikajících vlastností. Specifikace: Rukojeť z plastu, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® – čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené, laserová kontrola ostří Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Délka čepele: 10 cm
Objev podobné jako Špikovací nůž Gourmet Zwilling 10 cm
KDS Nůž kuchařský 10 KING'S ROW (1832.00)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 26 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti plast Tento nůž je součástí dvanáctidílné řady kovaných kuchařských nožů nejvyšší kvality. Nože z této řady splňují i nejnáročnější požadavky profesionálů, stejně dobře se však uplatní i v kuchyni běžné domácnosti. Materiál čepele: Speciální francouzská ocel s obsahem 0,50%C, 14,50%Cr, 0,70%Mo, 0,12%V. Střenka: Dělená, vyrobená ze speciální plastické hmoty se zvýšenou odolností proti teplotě. Opracování rukojeti zaručuje odstranění veškerých nehygienických spár, které by se mohly vyskytnout mezi kovovou a plastovou částí rukojeti. Zpracování:Čepele jsou vykovány za tepla, zakaleny a popuštěny, aby bylo dosaženo velmi jemné struktury materiálu. Po dokonalém vybroušení je zaručena dlouhá trvanlivost ostří. Tvrdost min. 52 HRc.
Objev podobné jako KDS Nůž kuchařský 10 KING'S ROW (1832.00)
KDS Nůž řeznický 10 - vykosťovací (2611.TM)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 26 cm, vykosťovací nůž, materiál rukojeti plast Nůž z řady PROFI LINE je navržen a testován i pro náročné nasazení v průmyslové výrobě a splňuje dnešní vysoké hygienické požadavky. Je tedy vhodný pro profesionály, ale uplatnění najde i v kuchyních běžných domácností. Čepel je vyrobena z kvalitní nerezové oceli N6MoV s přísadou molybdenu a vanadu, což prodlužuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54-56 HRc). Moderní ergonomická rukojeť snižuje namáhavost práce, při zachování maximální bezpečnosti. Nůž je možné mýt v myčce na nádobí.
Objev podobné jako KDS Nůž řeznický 10 - vykosťovací (2611.TM)
Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm zelený
Nůž na zpracování ovoce či zeleniny s kratším rovným ostřím ve švýcarské kvalitě využijete při činnostech, vyžadujících přesnost. Nůž má plastovou rukojeť.
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm zelený
Nůž na zeleninu WÜSTHOF Gourmet 10 cm
Univerzální nůž na čištění a krájení zeleniny, mělnění šalotky, cibule či bylinek, bez kterého se neobejde žádná domácí ani profesionální kuchyň. Kvalitní pomocník s délkou čepele 10 cm a praktickou rukojetí pro pohodlnou a bezpečnou práci. Univerzální nůž do každé kuchyně Délka čepele 10 cm Ideální pro krájení a čištění zeleniny Série Gourmet Kvalitní, dobře vyvážené nože vyrobené v Solingenu Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Laserem precizně vyřezané z ocelového pásu Celokovová jádra nožů s délkou čepele 12 cm a větší Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 56–57 HRC Rockwellovy stupnice Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Gourmet představuje kvalitní nože značky WÜSTHOF v oblíbeném tradičním designu tří nýtů. Jejichž čepele jsou precizně vyřezávány laserem z ocelového pásu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Vyráběny jsou ve 12 až 14 krocích. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Rukojeť nožů Gourmet je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic Ikon získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Trn nože je laserem vyřezáván z ocelového pásu. Následně je kalen 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazuje na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 56–57° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kameny WÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené. Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších, vysoce automatizovaných…
Objev podobné jako Nůž na zeleninu WÜSTHOF Gourmet 10 cm
Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm žlutý
Plastová rukojeť se pohodlně drží a žltuá barva krásně rozzáří vaši kuchyň. Nůž je vhodný do myčky ale aby ostří vydrželo co nejdéle ostré, myjte nůž pouze ručně a uskladňujte jej do bloku na nože.
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm žlutý
Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm oranžový
Plastová rukojeť se pohodlně drží a žlutá barva krásně rozzáří vaši kuchyň. Nůž je vhodný do myčky ale aby ostří vydrželo co nejdéle ostré, myjte nůž pouze ručně a uskladňujte jej do bloku na nože.
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm oranžový
Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm červený
Plastová rukojeť se pohodlně drží. Nůž je vhodný do myčky ale aby ostří vydrželo co nejdéle ostré, myjte nůž pouze ručně a uskladňujte jej do bloku na nože.
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm červený
Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm oranžový
Plastová rukojeť se pohodlně drží a žlutá barva krásně rozzáří vaši kuchyň. Nůž je vhodný do myčky ale aby ostří vydrželo co nejdéle ostré, myjte nůž pouze ručně a uskladňujte jej do bloku na nože.
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm oranžový
Nůž na zeleninu WÜSTHOF Gourmet 10 cm
Univerzální nůž na čištění a krájení zeleniny, mělnění šalotky, cibule či bylinek, bez kterého se neobejde žádná domácí ani profesionální kuchyň. Kvalitní pomocník s délkou čepele 10 cm a praktickou rukojetí pro pohodlnou a bezpečnou práci. Univerzální nůž do každé kuchyně Délka čepele 10 cm Ideální pro krájení a čištění zeleniny Série Gourmet Kvalitní, dobře vyvážené nože vyrobené v Solingenu Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Laserem precizně vyřezané z ocelového pásu Celokovová jádra nožů s délkou čepele 12 cm a větší Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 56–57 HRC Rockwellovy stupnice Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Gourmet představuje kvalitní nože značky WÜSTHOF v oblíbeném tradičním designu tří nýtů. Jejichž čepele jsou precizně vyřezávány laserem z ocelového pásu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Vyráběny jsou ve 12 až 14 krocích. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Rukojeť nožů Gourmet je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic Ikon získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Trn nože je laserem vyřezáván z ocelového pásu. Následně je kalen 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazuje na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 56–57° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kameny WÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené. Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších, vysoce automatizovaných…
Objev podobné jako Nůž na zeleninu WÜSTHOF Gourmet 10 cm
Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm zelený
Nůž na zpracování ovoce či zeleniny s kratším rovným ostřím ve švýcarské kvalitě využijete při činnostech, vyžadujících přesnost. Nůž má plastovou rukojeť.
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm zelený
Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm růžový
Plastová rukojeť se pohodlně drží. Nůž je vhodný do myčky ale aby ostří vydrželo co nejdéle ostré, myjte nůž pouze ručně a uskladňujte jej do bloku na nože.
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm růžový
Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm žlutý
Plastová rukojeť se pohodlně drží a žltuá barva krásně rozzáří vaši kuchyň. Nůž je vhodný do myčky ale aby ostří vydrželo co nejdéle ostré, myjte nůž pouze ručně a uskladňujte jej do bloku na nože.
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm žlutý
Nůž na rajčata Victorinox 10 cm červený
Plastová rukojeť se pohodlně drží a zelená barva krásně rozzáří vaši kuchyň. Nůž je vhodný do myčky ale aby ostří vydrželo co nejdéle ostré, myjte nůž pouze ručně a uskladňujte jej do bloku na nože.
Objev podobné jako Nůž na rajčata Victorinox 10 cm červený
Špikovací nůž Twin Gourmet Zwilling 10 cm
Praktický špikovací nůž ZWILLING Twin Gourmet s délkou čepele 10 cm. Nože série Twin Gourmet mají klasické nýtované rukojeti a jsou určeny pro domácí kuchaře, kteří chtějí, aby jejich nože byly výjimečné. Speciální mix nejkvalitnější oceli s ideálním poměrem uhlíku a chromu zaručuje nejlepší vlastnosti. Nože jsou vytvrzeny speciální technologií Friodur® (tvrzení mrazem), takže jsou tvrdší a odolnější vůči korozi. Jsou vyrobeny technologií Sigmaforge z jednoho kusu oceli s bezchybnou geometrií. Každý nůž je optimálně vyvážený, takže je práce s ním pohodlnější a bezpečnější. Výsledkem spojení kvalitních materiálů a nových technologických postupů je pak nůž, jehož čepel je odolná, dobře vyvážená, pružná s dlouhotrvající ostrostí. Specifikace: Rukojeť z plastu, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® – čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené, laserová kontrola ostří Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Délka čepele: 10 cm
Objev podobné jako Špikovací nůž Twin Gourmet Zwilling 10 cm
Špikovací nůž KAPPA 10 cm, stříbrná, Güde
Hlavní výhody: nůž s krátkou čepelí pro profesionální i hobby kuchaře pro každodenní použití v kuchyni na špikování masa, krájení salámů, zeleniny a různé přípravné práce splňuje požadavky pro použití v gastronomii ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 30 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást RED DOT DESIGN AWARD oceněné série kuchyňských nožů KAPPA každý nůž je balen v eko friendly balení vhodné do myčky na nádobí Dodatečné informace: délka čepele: 10 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15)
Objev podobné jako Špikovací nůž KAPPA 10 cm, stříbrná, Güde
Steakový nůž EASY 10 cm, hnědá, Dellinger
Hlavní výhody: velmi ostrý nůž na steaky a zeleninu se zoubkovaným ostřím poskytne perfektně čisté a rovné plátky masa, takže šťáva zůstane uvnitř a nevyteče snadno si poradí i s rajčaty a podobnou zeleninou s měkkou slupkou ostří z nerezové oceli 3Cr13 ergonomická rukojeť ze syntetického dřeva Pakka je ručně leštěná materiál Pakka nekoroduje, neoxiduje, neměkne a nevyžaduje téměř žádnou údržbu vhodné do myčky na ekonomický program s teplotou max. 55°C Dodatečné informace: délka rukojeti: 95 mm délka čepele: 105 mm celková délka: 210 mm součástí balení je 1 steakový nůž
Objev podobné jako Steakový nůž EASY 10 cm, hnědá, Dellinger
Steakový nůž EASY 10 cm, hnědá, Dellinger
Hlavní výhody: velmi ostrý nůž na steaky a zeleninu se zoubkovaným ostřím poskytne perfektně čisté a rovné plátky masa, takže šťáva zůstane uvnitř a nevyteče snadno si poradí i s rajčaty a podobnou zeleninou s měkkou slupkou ostří z nerezové oceli 3Cr13 ergonomická rukojeť ze syntetického dřeva Pakka je ručně leštěná materiál Pakka nekoroduje, neoxiduje, neměkne a nevyžaduje téměř žádnou údržbu vhodné do myčky na ekonomický program s teplotou max. 55°C Dodatečné informace: délka rukojeti: 95 mm délka čepele: 105 mm celková délka: 210 mm součástí balení je 1 steakový nůž
Objev podobné jako Steakový nůž EASY 10 cm, hnědá, Dellinger
Špikovací nůž KAPPA 10 cm, stříbrná, Güde
Hlavní výhody: nůž s krátkou čepelí pro profesionální i hobby kuchaře pro každodenní použití v kuchyni na špikování masa, krájení salámů, zeleniny a různé přípravné práce splňuje požadavky pro použití v gastronomii ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 30 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást RED DOT DESIGN AWARD oceněné série kuchyňských nožů KAPPA každý nůž je balen v eko friendly balení vhodné do myčky na nádobí Dodatečné informace: délka čepele: 10 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15)
Objev podobné jako Špikovací nůž KAPPA 10 cm, stříbrná, Güde
Steakový nůž EASY 10 cm, červená, Dellinger
Hlavní výhody: velmi ostrý nůž na steaky a zeleninu se zoubkovaným ostřím poskytne perfektně čisté a rovné plátky masa, takže šťáva zůstane uvnitř a nevyteče snadno si poradí i s rajčaty a podobnou zeleninou s měkkou slupkou ostří z nerezové oceli 3Cr13 ergonomická rukojeť ze syntetického dřeva Pakka je ručně leštěná materiál Pakka nekoroduje, neoxiduje, neměkne a nevyžaduje téměř žádnou údržbu vhodné do myčky na ekonomický program s teplotou max. 55°C Dodatečné informace: délka rukojeti: 95 mm délka čepele: 105 mm celková délka: 210 mm součástí balení je 1 steakový nůž
Objev podobné jako Steakový nůž EASY 10 cm, červená, Dellinger
Špikovací nůž KAPPA 10 cm, stříbrná, Güde
Hlavní výhody: nůž s krátkou čepelí pro profesionální i hobby kuchaře pro každodenní použití v kuchyni na špikování masa, krájení salámů, zeleniny a různé přípravné práce splňuje požadavky pro použití v gastronomii ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 30 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást RED DOT DESIGN AWARD oceněné série kuchyňských nožů KAPPA každý nůž je balen v eko friendly balení vhodné do myčky na nádobí Dodatečné informace: délka čepele: 10 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15)
Objev podobné jako Špikovací nůž KAPPA 10 cm, stříbrná, Güde
Snídaňový nůž Easy Dellinger přírodní 10 cm
Zcela nový kuchyňský snídaňový nůž Dellinger Easy s promyšlenou konstrukcí ostří. Kombinace rovného ostří a zoubkované zaoblené špičky pro snadné krájení pečiva a pohodlné roztírání másla, pomazánky nebo nutely. Zoubkovaná čepel také snadno krájí rajčata a podobnou měkkou zeleninu se slupkou. Čepel kuchyňského snídaňového nože je vyrobená z vysoce kvalitní nerezové oceli, která je vyhlášena pro svou odolnost a dlouhotrvající ostrost. Rukojeť snídaňového nože je vyrobena z materiálu PAKKAWOOD - umělé dřevo pro zvýšenou odolnost. Čepel nože je k rukojeti připevněna 2 nýty, které zajistí dostatečnou pevnost. Hlavní výhody: Nůž je konstruován tak, abyste jím snadno rozkrojili chleba či jiné pečivo, a poté pohodlně rozetřeli máslo, nebo pomazánku Kombinace rovného ostří a zoubkované zaoblené špičky Zaoblená špička čepele ve tvaru špachtle pro snadné roztírání Snadno krájí rajčata a podobnou měkkou zeleninu se slupkou Kvalitní nerezová ocel Čepel nože je k rukojeti připevněna 2 nýty - dostatečná pevnost Doporučeno ruční mytí - dlouhotrvající ostrost Specifikace: Celková délka čepele: 10 cm Délka rovného ostří: 6,5 cm Délka zoubkovaného ostří: 3,5 cm Materiál: nerezová ocel, umělé dřevo Pakka-Wood Barva rukojeti: přírodní hnědá
Objev podobné jako Snídaňový nůž Easy Dellinger přírodní 10 cm
Snídaňový nůž Easy Dellinger červený 10 cm
Zcela nový kuchyňský snídaňový nůž Dellinger Easy s promyšlenou konstrukcí ostří. Kombinace rovného ostří a zoubkované zaoblené špičky pro snadné krájení pečiva a pohodlné roztírání másla, pomazánky nebo nutely. Zoubkovaná čepel také snadno krájí rajčata a podobnou měkkou zeleninu se slupkou. Čepel kuchyňského snídaňového nože je vyrobená z vysoce kvalitní nerezové oceli, která je vyhlášena pro svou odolnost a dlouhotrvající ostrost. Rukojeť snídaňového nože je vyrobena z materiálu PAKKAWOOD - umělé dřevo pro zvýšenou odolnost. Čepel nože je k rukojeti připevněna 2 nýty, které zajistí dostatečnou pevnost. Hlavní výhody: Nůž je konstruován tak, abyste jím snadno rozkrojili chleba či jiné pečivo, a poté pohodlně rozetřeli máslo, nebo pomazánku Kombinace rovného ostří a zoubkované zaoblené špičky Zaoblená špička čepele ve tvaru špachtle pro snadné roztírání Snadno krájí rajčata a podobnou měkkou zeleninu se slupkou Kvalitní nerezová ocel Čepel nože je k rukojeti připevněna 2 nýty - dostatečná pevnost Doporučeno ruční mytí - dlouhotrvající ostrost Specifikace: Celková délka čepele: 10 cm Délka rovného ostří: 6,5 cm Délka zoubkovaného ostří: 3,5 cm Materiál: nerezová ocel, umělé dřevo Pakka-Wood Barva rukojeti: červená
Objev podobné jako Snídaňový nůž Easy Dellinger červený 10 cm
Snídaňový nůž Easy Dellinger červený 10 cm
Zcela nový kuchyňský snídaňový nůž Dellinger Easy s promyšlenou konstrukcí ostří. Kombinace rovného ostří a zoubkované zaoblené špičky pro snadné krájení pečiva a pohodlné roztírání másla, pomazánky nebo nutely. Zoubkovaná čepel také snadno krájí rajčata a podobnou měkkou zeleninu se slupkou. Čepel kuchyňského snídaňového nože je vyrobená z vysoce kvalitní nerezové oceli, která je vyhlášena pro svou odolnost a dlouhotrvající ostrost. Rukojeť snídaňového nože je vyrobena z materiálu PAKKAWOOD - umělé dřevo pro zvýšenou odolnost. Čepel nože je k rukojeti připevněna 2 nýty, které zajistí dostatečnou pevnost. Hlavní výhody: Nůž je konstruován tak, abyste jím snadno rozkrojili chleba či jiné pečivo, a poté pohodlně rozetřeli máslo, nebo pomazánku Kombinace rovného ostří a zoubkované zaoblené špičky Zaoblená špička čepele ve tvaru špachtle pro snadné roztírání Snadno krájí rajčata a podobnou měkkou zeleninu se slupkou Kvalitní nerezová ocel Čepel nože je k rukojeti připevněna 2 nýty - dostatečná pevnost Doporučeno ruční mytí - dlouhotrvající ostrost Specifikace: Celková délka čepele: 10 cm Délka rovného ostří: 6,5 cm Délka zoubkovaného ostří: 3,5 cm Materiál: nerezová ocel, umělé dřevo Pakka-Wood Barva rukojeti: červená
Objev podobné jako Snídaňový nůž Easy Dellinger červený 10 cm
Podívejte se také
- Philips TAT1215BK/10 černá (TAT1215BK/10 )
- LINTEO Mini 10×10 ks (8592424000084)
- HARMONY Prima (10×10 ks) (8584014132206)
- ZyXEL XS1930-10 (XS1930-10-ZZ0101F)
- LINTEO Máta 10×10 ks (8594002370930)
- Veritas cívky 6084009-10 (ND_006084009-10)
- Lea Lenovo TAB3 10 (Lentab3 10)
- Philips EssentialCare BHC010/10 (BHC010/10)
- AXAGON ADA-10 MINI (ADA-10)
- Pohádky 10 ()
- Forestina 10
- awp212/10
- Philips Series 3000 HU3916/10 (HU3916/10)
- Philips Series 5000 S5587/10 (S5587/10)
- Philips 8000 Series GC801/10 (GC801/10)
- KLEENEX Family - Camomile (10×10 ks) (5901478905277)
- Creality CR-10 V2 (CR-10-V2)
- Philips Series 5000 S5583/10 (S5583/10)
- Philips 3000 Series STH3020/10 (STH3020/10)
- TRADAG Fotorámeček 10 × 10 cm, stříbrný (8221_1010)
- Philips Series 8000 BRE740/10 (BRE740/10)
- Philips Series 2000 HU2510/10 (HU2510/10)