Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Snídaňový nůž Easy Dellinger přírodní 10 cm
Zcela nový kuchyňský snídaňový nůž Dellinger Easy s promyšlenou konstrukcí ostří. Kombinace rovného ostří a zoubkované zaoblené špičky pro snadné krájení pečiva a pohodlné roztírání másla, pomazánky nebo nutely. Zoubkovaná čepel také snadno krájí rajčata a podobnou měkkou zeleninu se slupkou. Čepel kuchyňského snídaňového nože je vyrobená z vysoce kvalitní nerezové oceli, která je vyhlášena pro svou odolnost a dlouhotrvající ostrost. Rukojeť snídaňového nože je vyrobena z materiálu PAKKAWOOD - umělé dřevo pro zvýšenou odolnost. Čepel nože je k rukojeti připevněna 2 nýty, které zajistí dostatečnou pevnost. Hlavní výhody: Nůž je konstruován tak, abyste jím snadno rozkrojili chleba či jiné pečivo, a poté pohodlně rozetřeli máslo, nebo pomazánku Kombinace rovného ostří a zoubkované zaoblené špičky Zaoblená špička čepele ve tvaru špachtle pro snadné roztírání Snadno krájí rajčata a podobnou měkkou zeleninu se slupkou Kvalitní nerezová ocel Čepel nože je k rukojeti připevněna 2 nýty - dostatečná pevnost Doporučeno ruční mytí - dlouhotrvající ostrost Specifikace: Celková délka čepele: 10 cm Délka rovného ostří: 6,5 cm Délka zoubkovaného ostří: 3,5 cm Materiál: nerezová ocel, umělé dřevo Pakka-Wood Barva rukojeti: přírodní hnědá
Podívejte se také polystyren nuz
Snídaňový nůž Easy Dellinger přírodní 10 cm
Zcela nový kuchyňský snídaňový nůž Dellinger Easy s promyšlenou konstrukcí ostří. Kombinace rovného ostří a zoubkované zaoblené špičky pro snadné krájení pečiva a pohodlné roztírání másla, pomazánky nebo nutely. Zoubkovaná čepel také snadno krájí rajčata a podobnou měkkou zeleninu se slupkou. Čepel kuchyňského snídaňového nože je vyrobená z vysoce kvalitní nerezové oceli, která je vyhlášena pro svou odolnost a dlouhotrvající ostrost. Rukojeť snídaňového nože je vyrobena z materiálu PAKKAWOOD - umělé dřevo pro zvýšenou odolnost. Čepel nože je k rukojeti připevněna 2 nýty, které zajistí dostatečnou pevnost. Hlavní výhody: Nůž je konstruován tak, abyste jím snadno rozkrojili chleba či jiné pečivo, a poté pohodlně rozetřeli máslo, nebo pomazánku Kombinace rovného ostří a zoubkované zaoblené špičky Zaoblená špička čepele ve tvaru špachtle pro snadné roztírání Snadno krájí rajčata a podobnou měkkou zeleninu se slupkou Kvalitní nerezová ocel Čepel nože je k rukojeti připevněna 2 nýty - dostatečná pevnost Doporučeno ruční mytí - dlouhotrvající ostrost Specifikace: Celková délka čepele: 10 cm Délka rovného ostří: 6,5 cm Délka zoubkovaného ostří: 3,5 cm Materiál: nerezová ocel, umělé dřevo Pakka-Wood Barva rukojeti: přírodní hnědá
Podívejte se také nuz santoku
Snídaňový nůž Easy Dellinger přírodní 10 cm
Zcela nový kuchyňský snídaňový nůž Dellinger Easy s promyšlenou konstrukcí ostří. Kombinace rovného ostří a zoubkované zaoblené špičky pro snadné krájení pečiva a pohodlné roztírání másla, pomazánky nebo nutely. Zoubkovaná čepel také snadno krájí rajčata a podobnou měkkou zeleninu se slupkou. Čepel kuchyňského snídaňového nože je vyrobená z vysoce kvalitní nerezové oceli, která je vyhlášena pro svou odolnost a dlouhotrvající ostrost. Rukojeť snídaňového nože je vyrobena z materiálu PAKKAWOOD - umělé dřevo pro zvýšenou odolnost. Čepel nože je k rukojeti připevněna 2 nýty, které zajistí dostatečnou pevnost. Hlavní výhody: Nůž je konstruován tak, abyste jím snadno rozkrojili chleba či jiné pečivo, a poté pohodlně rozetřeli máslo, nebo pomazánku Kombinace rovného ostří a zoubkované zaoblené špičky Zaoblená špička čepele ve tvaru špachtle pro snadné roztírání Snadno krájí rajčata a podobnou měkkou zeleninu se slupkou Kvalitní nerezová ocel Čepel nože je k rukojeti připevněna 2 nýty - dostatečná pevnost Doporučeno ruční mytí - dlouhotrvající ostrost Specifikace: Celková délka čepele: 10 cm Délka rovného ostří: 6,5 cm Délka zoubkovaného ostří: 3,5 cm Materiál: nerezová ocel, umělé dřevo Pakka-Wood Barva rukojeti: přírodní hnědá
Podívejte se také odizolovaci nuz
Podívejte se také
- pavane nuz
- nuz kuchynsky univerzalni
- havlikova prirodni apoteka
- piskoviste drevene prirodni
- ceska prirodni kosmetika
- nahradni nuz pro parkside sekacky
- kvetinac kerner m prirodni
- kosmetika pro muze prirodni
- platena taska prirodni univerzal
- fyzika astronomie matematika prirodni vedy
- set prirucnich stolku makassar prirodni
- kos na drivi m prirodni
- nuz tepelny pro rezani polystyrenu 250w geko
- nabytek a doplnky z bambusu prirodni
- Maths Made Easy: Beginner, Ages 9-10 (9781409344841)
- fieldmann fzr 9025 b nuz pro 4614 4608
- termicky nuz na penovy polystyren 230v 220w 70 450
- Invento Parafoil Easy Flame 56x35 cm (4031169231406)
- led linearni svitidlo 20w 1600lm prirodni 4500k 60cm
- Vileda Easy Wring & Clean (Easy Mocio set)140825
Snídaňový nůž Easy Dellinger červený 10 cm
Zcela nový kuchyňský snídaňový nůž Dellinger Easy s promyšlenou konstrukcí ostří. Kombinace rovného ostří a zoubkované zaoblené špičky pro snadné krájení pečiva a pohodlné roztírání másla, pomazánky nebo nutely. Zoubkovaná čepel také snadno krájí rajčata a podobnou měkkou zeleninu se slupkou. Čepel kuchyňského snídaňového nože je vyrobená z vysoce kvalitní nerezové oceli, která je vyhlášena pro svou odolnost a dlouhotrvající ostrost. Rukojeť snídaňového nože je vyrobena z materiálu PAKKAWOOD - umělé dřevo pro zvýšenou odolnost. Čepel nože je k rukojeti připevněna 2 nýty, které zajistí dostatečnou pevnost. Hlavní výhody: Nůž je konstruován tak, abyste jím snadno rozkrojili chleba či jiné pečivo, a poté pohodlně rozetřeli máslo, nebo pomazánku Kombinace rovného ostří a zoubkované zaoblené špičky Zaoblená špička čepele ve tvaru špachtle pro snadné roztírání Snadno krájí rajčata a podobnou měkkou zeleninu se slupkou Kvalitní nerezová ocel Čepel nože je k rukojeti připevněna 2 nýty - dostatečná pevnost Doporučeno ruční mytí - dlouhotrvající ostrost Specifikace: Celková délka čepele: 10 cm Délka rovného ostří: 6,5 cm Délka zoubkovaného ostří: 3,5 cm Materiál: nerezová ocel, umělé dřevo Pakka-Wood Barva rukojeti: červená
Objev podobné jako Snídaňový nůž Easy Dellinger červený 10 cm
Snídaňový nůž Easy Dellinger červený 10 cm
Zcela nový kuchyňský snídaňový nůž Dellinger Easy s promyšlenou konstrukcí ostří. Kombinace rovného ostří a zoubkované zaoblené špičky pro snadné krájení pečiva a pohodlné roztírání másla, pomazánky nebo nutely. Zoubkovaná čepel také snadno krájí rajčata a podobnou měkkou zeleninu se slupkou. Čepel kuchyňského snídaňového nože je vyrobená z vysoce kvalitní nerezové oceli, která je vyhlášena pro svou odolnost a dlouhotrvající ostrost. Rukojeť snídaňového nože je vyrobena z materiálu PAKKAWOOD - umělé dřevo pro zvýšenou odolnost. Čepel nože je k rukojeti připevněna 2 nýty, které zajistí dostatečnou pevnost. Hlavní výhody: Nůž je konstruován tak, abyste jím snadno rozkrojili chleba či jiné pečivo, a poté pohodlně rozetřeli máslo, nebo pomazánku Kombinace rovného ostří a zoubkované zaoblené špičky Zaoblená špička čepele ve tvaru špachtle pro snadné roztírání Snadno krájí rajčata a podobnou měkkou zeleninu se slupkou Kvalitní nerezová ocel Čepel nože je k rukojeti připevněna 2 nýty - dostatečná pevnost Doporučeno ruční mytí - dlouhotrvající ostrost Specifikace: Celková délka čepele: 10 cm Délka rovného ostří: 6,5 cm Délka zoubkovaného ostří: 3,5 cm Materiál: nerezová ocel, umělé dřevo Pakka-Wood Barva rukojeti: červená
Objev podobné jako Snídaňový nůž Easy Dellinger červený 10 cm
Snídaňový nůž Easy Dellinger červený 10 cm
Zcela nový kuchyňský snídaňový nůž Dellinger Easy s promyšlenou konstrukcí ostří. Kombinace rovného ostří a zoubkované zaoblené špičky pro snadné krájení pečiva a pohodlné roztírání másla, pomazánky nebo nutely. Zoubkovaná čepel také snadno krájí rajčata a podobnou měkkou zeleninu se slupkou. Čepel kuchyňského snídaňového nože je vyrobená z vysoce kvalitní nerezové oceli, která je vyhlášena pro svou odolnost a dlouhotrvající ostrost. Rukojeť snídaňového nože je vyrobena z materiálu PAKKAWOOD - umělé dřevo pro zvýšenou odolnost. Čepel nože je k rukojeti připevněna 2 nýty, které zajistí dostatečnou pevnost. Hlavní výhody: Nůž je konstruován tak, abyste jím snadno rozkrojili chleba či jiné pečivo, a poté pohodlně rozetřeli máslo, nebo pomazánku Kombinace rovného ostří a zoubkované zaoblené špičky Zaoblená špička čepele ve tvaru špachtle pro snadné roztírání Snadno krájí rajčata a podobnou měkkou zeleninu se slupkou Kvalitní nerezová ocel Čepel nože je k rukojeti připevněna 2 nýty - dostatečná pevnost Doporučeno ruční mytí - dlouhotrvající ostrost Specifikace: Celková délka čepele: 10 cm Délka rovného ostří: 6,5 cm Délka zoubkovaného ostří: 3,5 cm Materiál: nerezová ocel, umělé dřevo Pakka-Wood Barva rukojeti: červená
Objev podobné jako Snídaňový nůž Easy Dellinger červený 10 cm
Steakový nůž EASY 10 cm, hnědá, Dellinger
Hlavní výhody: velmi ostrý nůž na steaky a zeleninu se zoubkovaným ostřím poskytne perfektně čisté a rovné plátky masa, takže šťáva zůstane uvnitř a nevyteče snadno si poradí i s rajčaty a podobnou zeleninou s měkkou slupkou ostří z nerezové oceli 3Cr13 ergonomická rukojeť ze syntetického dřeva Pakka je ručně leštěná materiál Pakka nekoroduje, neoxiduje, neměkne a nevyžaduje téměř žádnou údržbu vhodné do myčky na ekonomický program s teplotou max. 55°C Dodatečné informace: délka rukojeti: 95 mm délka čepele: 105 mm celková délka: 210 mm součástí balení je 1 steakový nůž
Objev podobné jako Steakový nůž EASY 10 cm, hnědá, Dellinger
Steakový nůž EASY 10 cm, hnědá, Dellinger
Hlavní výhody: velmi ostrý nůž na steaky a zeleninu se zoubkovaným ostřím poskytne perfektně čisté a rovné plátky masa, takže šťáva zůstane uvnitř a nevyteče snadno si poradí i s rajčaty a podobnou zeleninou s měkkou slupkou ostří z nerezové oceli 3Cr13 ergonomická rukojeť ze syntetického dřeva Pakka je ručně leštěná materiál Pakka nekoroduje, neoxiduje, neměkne a nevyžaduje téměř žádnou údržbu vhodné do myčky na ekonomický program s teplotou max. 55°C Dodatečné informace: délka rukojeti: 95 mm délka čepele: 105 mm celková délka: 210 mm součástí balení je 1 steakový nůž
Objev podobné jako Steakový nůž EASY 10 cm, hnědá, Dellinger
Steakový nůž EASY 10 cm, červená, Dellinger
Hlavní výhody: velmi ostrý nůž na steaky a zeleninu se zoubkovaným ostřím poskytne perfektně čisté a rovné plátky masa, takže šťáva zůstane uvnitř a nevyteče snadno si poradí i s rajčaty a podobnou zeleninou s měkkou slupkou ostří z nerezové oceli 3Cr13 ergonomická rukojeť ze syntetického dřeva Pakka je ručně leštěná materiál Pakka nekoroduje, neoxiduje, neměkne a nevyžaduje téměř žádnou údržbu vhodné do myčky na ekonomický program s teplotou max. 55°C Dodatečné informace: délka rukojeti: 95 mm délka čepele: 105 mm celková délka: 210 mm součástí balení je 1 steakový nůž
Objev podobné jako Steakový nůž EASY 10 cm, červená, Dellinger
Steakový nůž EASY 10 cm, červená, Dellinger
Hlavní výhody: velmi ostrý nůž na steaky a zeleninu se zoubkovaným ostřím poskytne perfektně čisté a rovné plátky masa, takže šťáva zůstane uvnitř a nevyteče snadno si poradí i s rajčaty a podobnou zeleninou s měkkou slupkou ostří z nerezové oceli 3Cr13 ergonomická rukojeť ze syntetického dřeva Pakka je ručně leštěná materiál Pakka nekoroduje, neoxiduje, neměkne a nevyžaduje téměř žádnou údržbu vhodné do myčky na ekonomický program s teplotou max. 55°C Dodatečné informace: délka rukojeti: 95 mm délka čepele: 105 mm celková délka: 210 mm součástí balení je 1 steakový nůž
Objev podobné jako Steakový nůž EASY 10 cm, červená, Dellinger
Kapesní nůž EASY 11 cm, zelená, Dellinger
Hlavní výhody: zavírací kuchyňský nůž s kombinovanou čepelí perfektní na chalupu, do kempu či do přírody kombinace rovného a zoubkovaného ostří se zaoblenou špičkou snadno nakrájíte pečivo a poté ho namažete máslem nebo pomazánkou poradí si i s rajčaty, houbami a dalšími měkkými potravinami čepel z vysoce kvalitní nerezové oceli je jištěna pojistkou proti samovolnému zavření rukojeť z materiál G-10, který nekoroduje, neoxiduje, je zcela voděodolný, bez zápachu a nevyžaduje žádnou údržbu Dodatečné informace: délka čepele: 110 mm celková délka: 250 mm celková délka v zavřeném stavu: 135 mm pojistka nože: liner lock doporučujeme ruční mytí
Objev podobné jako Kapesní nůž EASY 11 cm, zelená, Dellinger
Kapesní nůž EASY 11 cm, modrá, Dellinger
Hlavní výhody: zavírací kuchyňský nůž s kombinovanou čepelí perfektní na chalupu, do kempu či do přírody kombinace rovného a zoubkovaného ostří se zaoblenou špičkou snadno nakrájíte pečivo a poté ho namažete máslem nebo pomazánkou poradí si i s rajčaty, houbami a dalšími měkkými potravinami čepel z vysoce kvalitní nerezové oceli je jištěna pojistkou proti samovolnému zavření rukojeť z materiál G-10, který nekoroduje, neoxiduje, je zcela voděodolný, bez zápachu a nevyžaduje žádnou údržbu Dodatečné informace: délka čepele: 110 mm celková délka: 250 mm celková délka v zavřeném stavu: 135 mm pojistka nože: liner lock doporučujeme ruční mytí
Objev podobné jako Kapesní nůž EASY 11 cm, modrá, Dellinger
Kapesní nůž EASY 11 cm, červená, Dellinger
Hlavní výhody: zavírací kuchyňský nůž s kombinovanou čepelí perfektní na chalupu, do kempu či do přírody kombinace rovného a zoubkovaného ostří se zaoblenou špičkou snadno nakrájíte pečivo a poté ho namažete máslem nebo pomazánkou poradí si i s rajčaty, houbami a dalšími měkkými potravinami čepel z vysoce kvalitní nerezové oceli je jištěna pojistkou proti samovolnému zavření rukojeť z materiál G-10, který nekoroduje, neoxiduje, je zcela voděodolný, bez zápachu a nevyžaduje žádnou údržbu Dodatečné informace: délka čepele: 110 mm celková délka: 250 mm celková délka v zavřeném stavu: 135 mm pojistka nože: liner lock doporučujeme ruční mytí
Objev podobné jako Kapesní nůž EASY 11 cm, červená, Dellinger
Kapesní nůž EASY 11 cm, zelená, Dellinger
Hlavní výhody: zavírací kuchyňský nůž s kombinovanou čepelí perfektní na chalupu, do kempu či do přírody kombinace rovného a zoubkovaného ostří se zaoblenou špičkou snadno nakrájíte pečivo a poté ho namažete máslem nebo pomazánkou poradí si i s rajčaty, houbami a dalšími měkkými potravinami čepel z vysoce kvalitní nerezové oceli je jištěna pojistkou proti samovolnému zavření rukojeť z materiál G-10, který nekoroduje, neoxiduje, je zcela voděodolný, bez zápachu a nevyžaduje žádnou údržbu Dodatečné informace: délka čepele: 110 mm celková délka: 250 mm celková délka v zavřeném stavu: 135 mm pojistka nože: liner lock doporučujeme ruční mytí
Objev podobné jako Kapesní nůž EASY 11 cm, zelená, Dellinger
Kapesní nůž EASY 11 cm, červená, Dellinger
Hlavní výhody: zavírací kuchyňský nůž s kombinovanou čepelí perfektní na chalupu, do kempu či do přírody kombinace rovného a zoubkovaného ostří se zaoblenou špičkou snadno nakrájíte pečivo a poté ho namažete máslem nebo pomazánkou poradí si i s rajčaty, houbami a dalšími měkkými potravinami čepel z vysoce kvalitní nerezové oceli je jištěna pojistkou proti samovolnému zavření rukojeť z materiál G-10, který nekoroduje, neoxiduje, je zcela voděodolný, bez zápachu a nevyžaduje žádnou údržbu Dodatečné informace: délka čepele: 110 mm celková délka: 250 mm celková délka v zavřeném stavu: 135 mm pojistka nože: liner lock doporučujeme ruční mytí
Objev podobné jako Kapesní nůž EASY 11 cm, červená, Dellinger
Kapesní nůž EASY 11 cm, modrá, Dellinger
Hlavní výhody: zavírací kuchyňský nůž s kombinovanou čepelí perfektní na chalupu, do kempu či do přírody kombinace rovného a zoubkovaného ostří se zaoblenou špičkou snadno nakrájíte pečivo a poté ho namažete máslem nebo pomazánkou poradí si i s rajčaty, houbami a dalšími měkkými potravinami čepel z vysoce kvalitní nerezové oceli je jištěna pojistkou proti samovolnému zavření rukojeť z materiál G-10, který nekoroduje, neoxiduje, je zcela voděodolný, bez zápachu a nevyžaduje žádnou údržbu Dodatečné informace: délka čepele: 110 mm celková délka: 250 mm celková délka v zavřeném stavu: 135 mm pojistka nože: liner lock doporučujeme ruční mytí
Objev podobné jako Kapesní nůž EASY 11 cm, modrá, Dellinger
Kapesní nůž EASY 11 cm, žlutá, Dellinger
Hlavní výhody: zavírací kuchyňský nůž s kombinovanou čepelí perfektní na chalupu, do kempu či do přírody kombinace rovného a zoubkovaného ostří se zaoblenou špičkou snadno nakrájíte pečivo a poté ho namažete máslem nebo pomazánkou poradí si i s rajčaty, houbami a dalšími měkkými potravinami čepel z vysoce kvalitní nerezové oceli je jištěna pojistkou proti samovolnému zavření rukojeť z materiálu G-10, který nekoroduje, neoxiduje, je zcela voděodolný, bez zápachu a nevyžaduje žádnou údržbu Dodatečné informace: délka čepele: 110 mm celková délka: 250 mm celková délka v zavřeném stavu: 135 mm pojistka nože: liner lock doporučujeme ruční mytí
Objev podobné jako Kapesní nůž EASY 11 cm, žlutá, Dellinger
Kapesní nůž EASY 11 cm, žlutá, Dellinger
Hlavní výhody: zavírací kuchyňský nůž s kombinovanou čepelí perfektní na chalupu, do kempu či do přírody kombinace rovného a zoubkovaného ostří se zaoblenou špičkou snadno nakrájíte pečivo a poté ho namažete máslem nebo pomazánkou poradí si i s rajčaty, houbami a dalšími měkkými potravinami čepel z vysoce kvalitní nerezové oceli je jištěna pojistkou proti samovolnému zavření rukojeť z materiálu G-10, který nekoroduje, neoxiduje, je zcela voděodolný, bez zápachu a nevyžaduje žádnou údržbu Dodatečné informace: délka čepele: 110 mm celková délka: 250 mm celková délka v zavřeném stavu: 135 mm pojistka nože: liner lock doporučujeme ruční mytí
Objev podobné jako Kapesní nůž EASY 11 cm, žlutá, Dellinger
Kapesní nůž EASY 11 cm, červená, Dellinger
Hlavní výhody: zavírací kuchyňský nůž s kombinovanou čepelí perfektní na chalupu, do kempu či do přírody kombinace rovného a zoubkovaného ostří se zaoblenou špičkou snadno nakrájíte pečivo a poté ho namažete máslem nebo pomazánkou poradí si i s rajčaty, houbami a dalšími měkkými potravinami čepel z vysoce kvalitní nerezové oceli je jištěna pojistkou proti samovolnému zavření rukojeť z materiál G-10, který nekoroduje, neoxiduje, je zcela voděodolný, bez zápachu a nevyžaduje žádnou údržbu Dodatečné informace: délka čepele: 110 mm celková délka: 250 mm celková délka v zavřeném stavu: 135 mm pojistka nože: liner lock doporučujeme ruční mytí
Objev podobné jako Kapesní nůž EASY 11 cm, červená, Dellinger
Kapesní nůž EASY 11 cm, zelená, Dellinger
Hlavní výhody: zavírací kuchyňský nůž s kombinovanou čepelí perfektní na chalupu, do kempu či do přírody kombinace rovného a zoubkovaného ostří se zaoblenou špičkou snadno nakrájíte pečivo a poté ho namažete máslem nebo pomazánkou poradí si i s rajčaty, houbami a dalšími měkkými potravinami čepel z vysoce kvalitní nerezové oceli je jištěna pojistkou proti samovolnému zavření rukojeť z materiál G-10, který nekoroduje, neoxiduje, je zcela voděodolný, bez zápachu a nevyžaduje žádnou údržbu Dodatečné informace: délka čepele: 110 mm celková délka: 250 mm celková délka v zavřeném stavu: 135 mm pojistka nože: liner lock doporučujeme ruční mytí
Objev podobné jako Kapesní nůž EASY 11 cm, zelená, Dellinger
Kapesní nůž EASY 11 cm, žlutá, Dellinger
Hlavní výhody: zavírací kuchyňský nůž s kombinovanou čepelí perfektní na chalupu, do kempu či do přírody kombinace rovného a zoubkovaného ostří se zaoblenou špičkou snadno nakrájíte pečivo a poté ho namažete máslem nebo pomazánkou poradí si i s rajčaty, houbami a dalšími měkkými potravinami čepel z vysoce kvalitní nerezové oceli je jištěna pojistkou proti samovolnému zavření rukojeť z materiálu G-10, který nekoroduje, neoxiduje, je zcela voděodolný, bez zápachu a nevyžaduje žádnou údržbu Dodatečné informace: délka čepele: 110 mm celková délka: 250 mm celková délka v zavřeném stavu: 135 mm pojistka nože: liner lock doporučujeme ruční mytí
Objev podobné jako Kapesní nůž EASY 11 cm, žlutá, Dellinger
Kapesní nůž EASY 11 cm, modrá, Dellinger
Hlavní výhody: zavírací kuchyňský nůž s kombinovanou čepelí perfektní na chalupu, do kempu či do přírody kombinace rovného a zoubkovaného ostří se zaoblenou špičkou snadno nakrájíte pečivo a poté ho namažete máslem nebo pomazánkou poradí si i s rajčaty, houbami a dalšími měkkými potravinami čepel z vysoce kvalitní nerezové oceli je jištěna pojistkou proti samovolnému zavření rukojeť z materiál G-10, který nekoroduje, neoxiduje, je zcela voděodolný, bez zápachu a nevyžaduje žádnou údržbu Dodatečné informace: délka čepele: 110 mm celková délka: 250 mm celková délka v zavřeném stavu: 135 mm pojistka nože: liner lock doporučujeme ruční mytí
Objev podobné jako Kapesní nůž EASY 11 cm, modrá, Dellinger
Nůž Santoku Manmosu Dellinger 18 cm
Robustní, velmi ostrý japonský nůž Santoku 180 mm Dellinger Manmosu Exclusive z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Lesklá, kvalitní ocel a překrásná fosílie mamutí stoličky tvoří perfektní pár a konečný výsledek je naprosto uchvacující. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Nůž santoku je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, které vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. SANTOKU je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. Široká čepel a rukojeť západního tvaru Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem ROSE minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající zahradu a růže v rozkvětu ROSE je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Ergonomická rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Desert Iron Wood a je ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Nože z této série jsou více než vhodné pro chlapy s pořádnýma rukama! Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž Všestranný - umožňuje řezání, rozkrájení a mletí Dokonalý při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem Damascénská ocel (damascus steel) Ultra ostré řezné jádro 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Rukojeť západního stylu ze dřeva desert iron wood Ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu Ergonomicky tvarovaná Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 130 mm Délka čepele: 180 mm Celková délka: 320 mm Hmotnost: 250 g Materiál: damascénská ocel, desert iron wood, fosílie mamutího zubu
Objev podobné jako Nůž Santoku Manmosu Dellinger 18 cm
Nůž Santoku Manmosu Dellinger 18 cm
Robustní, velmi ostrý japonský nůž Santoku 180 mm Dellinger Manmosu Exclusive z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Lesklá, kvalitní ocel a překrásná fosílie mamutí stoličky tvoří perfektní pár a konečný výsledek je naprosto uchvacující. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Nůž santoku je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, které vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. SANTOKU je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. Široká čepel a rukojeť západního tvaru Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem ROSE minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající zahradu a růže v rozkvětu ROSE je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Ergonomická rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Desert Iron Wood a je ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Nože z této série jsou více než vhodné pro chlapy s pořádnýma rukama! Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž Všestranný - umožňuje řezání, rozkrájení a mletí Dokonalý při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem Damascénská ocel (damascus steel) Ultra ostré řezné jádro 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Rukojeť západního stylu ze dřeva desert iron wood Ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu Ergonomicky tvarovaná Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 130 mm Délka čepele: 180 mm Celková délka: 320 mm Hmotnost: 250 g Materiál: damascénská ocel, desert iron wood, fosílie mamutího zubu
Objev podobné jako Nůž Santoku Manmosu Dellinger 18 cm
Nůž Santoku Manmosu Dellinger 18 cm
Robustní, velmi ostrý japonský nůž Santoku 180 mm Dellinger Manmosu Exclusive z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Lesklá, kvalitní ocel a překrásná fosílie mamutí stoličky tvoří perfektní pár a konečný výsledek je naprosto uchvacující. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Nůž santoku je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, které vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. SANTOKU je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. Široká čepel a rukojeť západního tvaru Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem ROSE minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající zahradu a růže v rozkvětu ROSE je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Ergonomická rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Desert Iron Wood a je ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Nože z této série jsou více než vhodné pro chlapy s pořádnýma rukama! Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž Všestranný - umožňuje řezání, rozkrájení a mletí Dokonalý při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem Damascénská ocel (damascus steel) Ultra ostré řezné jádro 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Rukojeť západního stylu ze dřeva desert iron wood Ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu Ergonomicky tvarovaná Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 130 mm Délka čepele: 180 mm Celková délka: 320 mm Hmotnost: 250 g Materiál: damascénská ocel, desert iron wood, fosílie mamutího zubu
Objev podobné jako Nůž Santoku Manmosu Dellinger 18 cm
Santoku nůž Kiritsuke Dellinger 18 cm
Tento nůž je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, kterými vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž, s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. SANTOKU je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Santoku ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Santoku Ze speciální edice Zuiun Všestranný - umožňuje řezání, rozkrájení a mletí Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Dokonalý při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 180 mm Celková délka: 330 mm Hmotnost: 150 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.
Objev podobné jako Santoku nůž Kiritsuke Dellinger 18 cm
Santoku nůž Kiritsuke Dellinger 18 cm
Tento nůž je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, kterými vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž, s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. SANTOKU je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Santoku ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Santoku Ze speciální edice Zuiun Všestranný - umožňuje řezání, rozkrájení a mletí Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Dokonalý při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 180 mm Celková délka: 330 mm Hmotnost: 150 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.
Objev podobné jako Santoku nůž Kiritsuke Dellinger 18 cm
Santoku nůž Kiritsuke Dellinger 18 cm
Tento nůž je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, kterými vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž, s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. SANTOKU je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Santoku ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Santoku Ze speciální edice Zuiun Všestranný - umožňuje řezání, rozkrájení a mletí Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Dokonalý při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 180 mm Celková délka: 330 mm Hmotnost: 150 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.
Objev podobné jako Santoku nůž Kiritsuke Dellinger 18 cm
Santoku nůž OKAMI Dellinger 18 cm
Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 180 mm celková délka: 320 mm doporučujeme pouze ruční mytí
Objev podobné jako Santoku nůž OKAMI Dellinger 18 cm
Univerzální nůž Utility Manmosu Dellinger 13 cm
Překrásný a velmi ostrý japonský nůž Utility 130 mm Dellinger Manmosu Exclusive z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Lesklá, kvalitní ocel a překrásná fosílie mamutí stoličky tvoří perfektní pár a konečný výsledek je naprosto uchvacující. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Tento damaškový nůž je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí nebo jiné menší zeleniny a ovoce. Jsou vhodné též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem ROSE minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající zahradu a růže v rozkvětu ROSE je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Ergonomická rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Desert Iron Wood a je ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Nože z této série jsou více než vhodné pro chlapy s pořádnýma rukama! Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž Alternativa k velkému šéfkuchařskému noži Damascénská ocel (damascus steel) Ultra ostré řezné jádro 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Rukojeť západního stylu ze dřeva desert iron wood Ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu Ergonomicky tvarovaná Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 105 mm Délka čepele: 130 mm Celková délka: 245 mm Hmotnost: 110 g Materiál: damascénská ocel, desert iron wood, fosílie mamutího zubu
Objev podobné jako Univerzální nůž Utility Manmosu Dellinger 13 cm
Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm
Velmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Petty 150 mm je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku, kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí či jiné menší zeleniny a ovoce. Je vhodný též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Petty ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž nejen na okrajování ovoce a zeleniny Ze speciální edice Zuiun Umožňuje přesné řezy Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Prášková damašková ocel (damascus steel) Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 120 mm Délka čepele: 150 mm Celková délka: 275 mm Hmotnost: 77 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.
Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm
Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm
Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm z rychlořezné práškové oceli SPG2 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu je vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva. Je ozdobena mozaikovým nýtem a vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki Ze speciální edice Zuiun Ideální pro dokonalé nakrájení šunky, pečeně či carpaccia Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva Mozaikový nýt Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 240 mm Celková délka: 390 mm Hmotnost: 160 g Materiál: damašková ocel, laminové dřevo
Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm
Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm
Velmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Petty 150 mm je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku, kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí či jiné menší zeleniny a ovoce. Je vhodný též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Petty ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž nejen na okrajování ovoce a zeleniny Ze speciální edice Zuiun Umožňuje přesné řezy Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Prášková damašková ocel (damascus steel) Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 120 mm Délka čepele: 150 mm Celková délka: 275 mm Hmotnost: 77 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.
Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm
Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm
Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm z rychlořezné práškové oceli SPG2 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu je vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva. Je ozdobena mozaikovým nýtem a vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki Ze speciální edice Zuiun Ideální pro dokonalé nakrájení šunky, pečeně či carpaccia Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva Mozaikový nýt Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 240 mm Celková délka: 390 mm Hmotnost: 160 g Materiál: damašková ocel, laminové dřevo
Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm
Japonský okrajovací nůž OKAMI Dellinger 9 cm
Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 90 mm celková délka: 210 mm doporučujeme pouze ruční mytí
Objev podobné jako Japonský okrajovací nůž OKAMI Dellinger 9 cm
Kuchařský nůž Chef Manmosu Dellinger 23 cm
Robustní, velmi ostrý japonský nůž GYUTO / Chef 230 mm Dellinger Manmosu Exclusive z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Lesklá, kvalitní ocel a překrásná fosílie mamutí stoličky tvoří perfektní pár a konečný výsledek je naprosto uchvacující. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO Samurai je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem ROSE minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající zahradu a růže v rozkvětu ROSE je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Ergonomická rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Desert Iron Wood a je ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Nože z této série jsou více než vhodné pro chlapy s pořádnýma rukama! Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny Damascénská ocel (damascus steel) Ultra ostré řezné jádro 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Rukojeť západního stylu ze dřeva desert iron wood Ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu Ergonomicky tvarovaná Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 130 mm Délka čepele: 230 mm Celková délka: 370 mm Hmotnost: 270 g Materiál: damascénská ocel, desert iron wood, fosílie mamutího zubu
Objev podobné jako Kuchařský nůž Chef Manmosu Dellinger 23 cm
Univerzální nůž Utility Manmosu Dellinger 13 cm
Překrásný a velmi ostrý japonský nůž Utility 130 mm Dellinger Manmosu Exclusive z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Lesklá, kvalitní ocel a překrásná fosílie mamutí stoličky tvoří perfektní pár a konečný výsledek je naprosto uchvacující. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Tento damaškový nůž je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí nebo jiné menší zeleniny a ovoce. Jsou vhodné též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem ROSE minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající zahradu a růže v rozkvětu ROSE je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Ergonomická rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Desert Iron Wood a je ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Nože z této série jsou více než vhodné pro chlapy s pořádnýma rukama! Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž Alternativa k velkému šéfkuchařskému noži Damascénská ocel (damascus steel) Ultra ostré řezné jádro 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Rukojeť západního stylu ze dřeva desert iron wood Ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu Ergonomicky tvarovaná Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 105 mm Délka čepele: 130 mm Celková délka: 245 mm Hmotnost: 110 g Materiál: damascénská ocel, desert iron wood, fosílie mamutího zubu
Objev podobné jako Univerzální nůž Utility Manmosu Dellinger 13 cm
Kuchařský nůž Chef Manmosu Dellinger 23 cm
Robustní, velmi ostrý japonský nůž GYUTO / Chef 230 mm Dellinger Manmosu Exclusive z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Lesklá, kvalitní ocel a překrásná fosílie mamutí stoličky tvoří perfektní pár a konečný výsledek je naprosto uchvacující. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO Samurai je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem ROSE minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající zahradu a růže v rozkvětu ROSE je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Ergonomická rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Desert Iron Wood a je ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Nože z této série jsou více než vhodné pro chlapy s pořádnýma rukama! Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny Damascénská ocel (damascus steel) Ultra ostré řezné jádro 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Rukojeť západního stylu ze dřeva desert iron wood Ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu Ergonomicky tvarovaná Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 130 mm Délka čepele: 230 mm Celková délka: 370 mm Hmotnost: 270 g Materiál: damascénská ocel, desert iron wood, fosílie mamutího zubu
Objev podobné jako Kuchařský nůž Chef Manmosu Dellinger 23 cm
Japonský okrajovací nůž OKAMI Dellinger 9 cm
Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 90 mm celková délka: 210 mm doporučujeme pouze ruční mytí
Objev podobné jako Japonský okrajovací nůž OKAMI Dellinger 9 cm
Japonský okrajovací nůž OKAMI Dellinger 9 cm
Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 90 mm celková délka: 210 mm doporučujeme pouze ruční mytí
Objev podobné jako Japonský okrajovací nůž OKAMI Dellinger 9 cm
Kuchařský nůž Chef Manmosu Dellinger 23 cm
Robustní, velmi ostrý japonský nůž GYUTO / Chef 230 mm Dellinger Manmosu Exclusive z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Lesklá, kvalitní ocel a překrásná fosílie mamutí stoličky tvoří perfektní pár a konečný výsledek je naprosto uchvacující. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO Samurai je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem ROSE minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající zahradu a růže v rozkvětu ROSE je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Ergonomická rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Desert Iron Wood a je ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Nože z této série jsou více než vhodné pro chlapy s pořádnýma rukama! Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny Damascénská ocel (damascus steel) Ultra ostré řezné jádro 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Rukojeť západního stylu ze dřeva desert iron wood Ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu Ergonomicky tvarovaná Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 130 mm Délka čepele: 230 mm Celková délka: 370 mm Hmotnost: 270 g Materiál: damascénská ocel, desert iron wood, fosílie mamutího zubu
Objev podobné jako Kuchařský nůž Chef Manmosu Dellinger 23 cm
Univerzální nůž Utility Manmosu Dellinger 13 cm
Překrásný a velmi ostrý japonský nůž Utility 130 mm Dellinger Manmosu Exclusive z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Lesklá, kvalitní ocel a překrásná fosílie mamutí stoličky tvoří perfektní pár a konečný výsledek je naprosto uchvacující. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Tento damaškový nůž je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí nebo jiné menší zeleniny a ovoce. Jsou vhodné též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem ROSE minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající zahradu a růže v rozkvětu ROSE je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Ergonomická rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Desert Iron Wood a je ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Nože z této série jsou více než vhodné pro chlapy s pořádnýma rukama! Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž Alternativa k velkému šéfkuchařskému noži Damascénská ocel (damascus steel) Ultra ostré řezné jádro 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Rukojeť západního stylu ze dřeva desert iron wood Ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu Ergonomicky tvarovaná Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 105 mm Délka čepele: 130 mm Celková délka: 245 mm Hmotnost: 110 g Materiál: damascénská ocel, desert iron wood, fosílie mamutího zubu
Objev podobné jako Univerzální nůž Utility Manmosu Dellinger 13 cm
Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm
Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm z rychlořezné práškové oceli SPG2 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu je vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva. Je ozdobena mozaikovým nýtem a vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki Ze speciální edice Zuiun Ideální pro dokonalé nakrájení šunky, pečeně či carpaccia Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva Mozaikový nýt Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 240 mm Celková délka: 390 mm Hmotnost: 160 g Materiál: damašková ocel, laminové dřevo
Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cm
Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm
Velmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Petty 150 mm je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku, kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí či jiné menší zeleniny a ovoce. Je vhodný též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Petty ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž nejen na okrajování ovoce a zeleniny Ze speciální edice Zuiun Umožňuje přesné řezy Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Prášková damašková ocel (damascus steel) Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 120 mm Délka čepele: 150 mm Celková délka: 275 mm Hmotnost: 77 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.
Objev podobné jako Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm
Kapesní nůž PIVSON 7 cm, černá, Dellinger
Hlavní výhody: outdoorový zavírací nůž s integrovaným otvírákem na korunkové uzávěry lahví nepostradatelný při zahradních grilovacích párty s přáteli, kempování či relaxu na zahradě skvěle jej ale využije i každý milovník salámů, paštik a piva praktická velikost a bezvadné ruční zpracování krátká čepel z oceli DC53 je mimořádně odolná a houževnatá čepel je jištěna pojistkou proti samovolnému zavření střenka z extrémně tvrdého pouštního dřeva Ironwood dodává noži luxusní a originální vzhled Dodatečné informace: délka čepele: 70 mm celková délka: 195 mm pojistka nože: zaklapávací
Objev podobné jako Kapesní nůž PIVSON 7 cm, černá, Dellinger
Kuchařský nůž KITA NORTH DAMASCUS Dellinger 22,5 cm
Hlavní výhody: vysoká ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel ze 7 vrstev damascénské oceli ručně leštěná rukojeť s ozdobnou keltskou kresbou mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 225 mm celková délka: 345 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Kuchařský nůž KITA NORTH DAMASCUS Dellinger 22,5 cm
Kuchařský nůž GOLD CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm
Hlavní výhody: všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu
Objev podobné jako Kuchařský nůž GOLD CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm
Univerzální nůž ROSE WOOD DAMASCUS Dellinger 13 cm
Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel ze 67 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť z palisandru mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 90 mm délka čepele: 130 mm celková délka: 235 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Univerzální nůž ROSE WOOD DAMASCUS Dellinger 13 cm
Kuchařský nůž KITA NORTH DAMASCUS Dellinger 22,5 cm
Hlavní výhody: vysoká ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel ze 7 vrstev damascénské oceli ručně leštěná rukojeť s ozdobnou keltskou kresbou mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 225 mm celková délka: 345 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Kuchařský nůž KITA NORTH DAMASCUS Dellinger 22,5 cm
Kuchařský nůž GOLD CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm
Hlavní výhody: všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu
Objev podobné jako Kuchařský nůž GOLD CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm
Santoku nůž KANETSUNE TSUCHIME 16 cm, hnědá, Dellinger
Hlavní výhody: působivý nůž asijského typu pro všestranné využití v kuchyni vyšší faseta snižuje tření a krájení je tak přesnější čepel z japonské nerezové oceli DSR-1K6 s vysokým obsahem uhlíku důlkovaný povrch TSUCHIME zajistí, že se krájené potraviny na nůž nebudou lepit oválná dřevěná rukojeť poskytuje skvělou kontrolu při řezání Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 165 mm celková délka: 285 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Santoku nůž KANETSUNE TSUCHIME 16 cm, hnědá, Dellinger
Podívejte se také
- Easy Upp Barbara 60 × 45 × 40 cm (764460712537)
- Easy Upp Gregory 40 × 40 × 30 cm (0745178628549)
- Easy Upp Karino 40 × 40 × 30 cm (745110986805)
- Easy Upp Brownie 60 × 45 × 40 cm (745178628525)
- Easy Upp Barbara 40 × 40 × 30 cm (745110986751)
- Easy Upp Gusto 60 × 45 × 40 cm (764460712544)
- hennaplus colour powder prirodni praskova barva 50 zlata blond
- led kuchynske svitidlo t5 vypinac 7w prirodni 4500k 60cm
- seventh generation prirodni gel do mycky citron 1 2l
- wellaton barva na vlasy 12 0 svetle prirodni blond
- Zolux Plátky z jeleního paroží Easy pro psy do 10 kg (3336024823163)
- Easy Upp Chloe white 40 × 40 × 30 cm (764460712513)
- Easy Upp Chloe grey 40 × 40 × 30 cm (764460712582)
- Easy Upp Chloe grey 60 × 45 × 40 cm (764460712568)
- Easy Upp Chloe brown 40 × 40 × 30 cm (764460712599)
- tetra easy balance 500ml
- delimano citrus easy wash
- keter easy grow antracit
- sogo easy cook recepty
- ZEP Easy klasické (0109_0131)
- Easy step bedýnka (9389)
- Meliconi HP EASY (497318)