Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz

Steakový nůž EASY 10 cm, červená, Dellinger

Hlavní výhody: velmi ostrý nůž na steaky a zeleninu se zoubkovaným ostřím poskytne perfektně čisté a rovné plátky masa, takže šťáva zůstane uvnitř a nevyteče snadno si poradí i s rajčaty a podobnou zeleninou s měkkou slupkou ostří z nerezové oceli 3Cr13 ergonomická rukojeť ze syntetického dřeva Pakka je ručně leštěná materiál Pakka nekoroduje, neoxiduje, neměkne a nevyžaduje téměř žádnou údržbu vhodné do myčky na ekonomický program s teplotou max. 55°C Dodatečné informace: délka rukojeti: 95 mm délka čepele: 105 mm celková délka: 210 mm součástí balení je 1 steakový nůž

Podívejte se také polystyren nuz

cena 186.0 Kč
Detail

Steakový nůž EASY 10 cm, červená, Dellinger

Hlavní výhody: velmi ostrý nůž na steaky a zeleninu se zoubkovaným ostřím poskytne perfektně čisté a rovné plátky masa, takže šťáva zůstane uvnitř a nevyteče snadno si poradí i s rajčaty a podobnou zeleninou s měkkou slupkou ostří z nerezové oceli 3Cr13 ergonomická rukojeť ze syntetického dřeva Pakka je ručně leštěná materiál Pakka nekoroduje, neoxiduje, neměkne a nevyžaduje téměř žádnou údržbu vhodné do myčky na ekonomický program s teplotou max. 55°C Dodatečné informace: délka rukojeti: 95 mm délka čepele: 105 mm celková délka: 210 mm součástí balení je 1 steakový nůž

Podívejte se také nuz santoku

cena 186.0 Kč
Detail

Steakový nůž EASY 10 cm, hnědá, Dellinger

Hlavní výhody: velmi ostrý nůž na steaky a zeleninu se zoubkovaným ostřím poskytne perfektně čisté a rovné plátky masa, takže šťáva zůstane uvnitř a nevyteče snadno si poradí i s rajčaty a podobnou zeleninou s měkkou slupkou ostří z nerezové oceli 3Cr13 ergonomická rukojeť ze syntetického dřeva Pakka je ručně leštěná materiál Pakka nekoroduje, neoxiduje, neměkne a nevyžaduje téměř žádnou údržbu vhodné do myčky na ekonomický program s teplotou max. 55°C Dodatečné informace: délka rukojeti: 95 mm délka čepele: 105 mm celková délka: 210 mm součástí balení je 1 steakový nůž

Podívejte se také odizolovaci nuz

cena 198.0 Kč
Detail

Steakový nůž EASY 10 cm, hnědá, Dellinger

Hlavní výhody: velmi ostrý nůž na steaky a zeleninu se zoubkovaným ostřím poskytne perfektně čisté a rovné plátky masa, takže šťáva zůstane uvnitř a nevyteče snadno si poradí i s rajčaty a podobnou zeleninou s měkkou slupkou ostří z nerezové oceli 3Cr13 ergonomická rukojeť ze syntetického dřeva Pakka je ručně leštěná materiál Pakka nekoroduje, neoxiduje, neměkne a nevyžaduje téměř žádnou údržbu vhodné do myčky na ekonomický program s teplotou max. 55°C Dodatečné informace: délka rukojeti: 95 mm délka čepele: 105 mm celková délka: 210 mm součástí balení je 1 steakový nůž

Objev podobné jako Steakový nůž EASY 10 cm, hnědá, Dellinger

cena 198.0 Kč
Detail

Kapesní nůž EASY 11 cm, červená, Dellinger

Hlavní výhody: zavírací kuchyňský nůž s kombinovanou čepelí perfektní na chalupu, do kempu či do přírody kombinace rovného a zoubkovaného ostří se zaoblenou špičkou snadno nakrájíte pečivo a poté ho namažete máslem nebo pomazánkou poradí si i s rajčaty, houbami a dalšími měkkými potravinami čepel z vysoce kvalitní nerezové oceli je jištěna pojistkou proti samovolnému zavření rukojeť z materiál G-10, který nekoroduje, neoxiduje, je zcela voděodolný, bez zápachu a nevyžaduje žádnou údržbu Dodatečné informace: délka čepele: 110 mm celková délka: 250 mm celková délka v zavřeném stavu: 135 mm pojistka nože: liner lock doporučujeme ruční mytí

Objev podobné jako Kapesní nůž EASY 11 cm, červená, Dellinger

cena 330.0 Kč
Detail

Kapesní nůž EASY 11 cm, červená, Dellinger

Hlavní výhody: zavírací kuchyňský nůž s kombinovanou čepelí perfektní na chalupu, do kempu či do přírody kombinace rovného a zoubkovaného ostří se zaoblenou špičkou snadno nakrájíte pečivo a poté ho namažete máslem nebo pomazánkou poradí si i s rajčaty, houbami a dalšími měkkými potravinami čepel z vysoce kvalitní nerezové oceli je jištěna pojistkou proti samovolnému zavření rukojeť z materiál G-10, který nekoroduje, neoxiduje, je zcela voděodolný, bez zápachu a nevyžaduje žádnou údržbu Dodatečné informace: délka čepele: 110 mm celková délka: 250 mm celková délka v zavřeném stavu: 135 mm pojistka nože: liner lock doporučujeme ruční mytí

Objev podobné jako Kapesní nůž EASY 11 cm, červená, Dellinger

cena 330.0 Kč
Detail

Kapesní nůž EASY 11 cm, červená, Dellinger

Hlavní výhody: zavírací kuchyňský nůž s kombinovanou čepelí perfektní na chalupu, do kempu či do přírody kombinace rovného a zoubkovaného ostří se zaoblenou špičkou snadno nakrájíte pečivo a poté ho namažete máslem nebo pomazánkou poradí si i s rajčaty, houbami a dalšími měkkými potravinami čepel z vysoce kvalitní nerezové oceli je jištěna pojistkou proti samovolnému zavření rukojeť z materiál G-10, který nekoroduje, neoxiduje, je zcela voděodolný, bez zápachu a nevyžaduje žádnou údržbu Dodatečné informace: délka čepele: 110 mm celková délka: 250 mm celková délka v zavřeném stavu: 135 mm pojistka nože: liner lock doporučujeme ruční mytí

Objev podobné jako Kapesní nůž EASY 11 cm, červená, Dellinger

cena 330.0 Kč
Detail

Snídaňový nůž Easy Dellinger přírodní 10 cm

Zcela nový kuchyňský snídaňový nůž Dellinger Easy s promyšlenou konstrukcí ostří. Kombinace rovného ostří a zoubkované zaoblené špičky pro snadné krájení pečiva a pohodlné roztírání másla, pomazánky nebo nutely. Zoubkovaná čepel také snadno krájí rajčata a podobnou měkkou zeleninu se slupkou. Čepel kuchyňského snídaňového nože je vyrobená z vysoce kvalitní nerezové oceli, která je vyhlášena pro svou odolnost a dlouhotrvající ostrost. Rukojeť snídaňového nože je vyrobena z materiálu PAKKAWOOD - umělé dřevo pro zvýšenou odolnost. Čepel nože je k rukojeti připevněna 2 nýty, které zajistí dostatečnou pevnost. Hlavní výhody: Nůž je konstruován tak, abyste jím snadno rozkrojili chleba či jiné pečivo, a poté pohodlně rozetřeli máslo, nebo pomazánku Kombinace rovného ostří a zoubkované zaoblené špičky Zaoblená špička čepele ve tvaru špachtle pro snadné roztírání Snadno krájí rajčata a podobnou měkkou zeleninu se slupkou Kvalitní nerezová ocel Čepel nože je k rukojeti připevněna 2 nýty - dostatečná pevnost Doporučeno ruční mytí - dlouhotrvající ostrost Specifikace: Celková délka čepele: 10 cm Délka rovného ostří: 6,5 cm Délka zoubkovaného ostří: 3,5 cm Materiál: nerezová ocel, umělé dřevo Pakka-Wood Barva rukojeti: přírodní hnědá

Objev podobné jako Snídaňový nůž Easy Dellinger přírodní 10 cm

cena 240.0 Kč
Detail

Snídaňový nůž Easy Dellinger červený 10 cm

Zcela nový kuchyňský snídaňový nůž Dellinger Easy s promyšlenou konstrukcí ostří. Kombinace rovného ostří a zoubkované zaoblené špičky pro snadné krájení pečiva a pohodlné roztírání másla, pomazánky nebo nutely. Zoubkovaná čepel také snadno krájí rajčata a podobnou měkkou zeleninu se slupkou. Čepel kuchyňského snídaňového nože je vyrobená z vysoce kvalitní nerezové oceli, která je vyhlášena pro svou odolnost a dlouhotrvající ostrost. Rukojeť snídaňového nože je vyrobena z materiálu PAKKAWOOD - umělé dřevo pro zvýšenou odolnost. Čepel nože je k rukojeti připevněna 2 nýty, které zajistí dostatečnou pevnost. Hlavní výhody: Nůž je konstruován tak, abyste jím snadno rozkrojili chleba či jiné pečivo, a poté pohodlně rozetřeli máslo, nebo pomazánku Kombinace rovného ostří a zoubkované zaoblené špičky Zaoblená špička čepele ve tvaru špachtle pro snadné roztírání Snadno krájí rajčata a podobnou měkkou zeleninu se slupkou Kvalitní nerezová ocel Čepel nože je k rukojeti připevněna 2 nýty - dostatečná pevnost Doporučeno ruční mytí - dlouhotrvající ostrost Specifikace: Celková délka čepele: 10 cm Délka rovného ostří: 6,5 cm Délka zoubkovaného ostří: 3,5 cm Materiál: nerezová ocel, umělé dřevo Pakka-Wood Barva rukojeti: červená

Objev podobné jako Snídaňový nůž Easy Dellinger červený 10 cm

cena 217.0 Kč
Detail

Snídaňový nůž Easy Dellinger červený 10 cm

Zcela nový kuchyňský snídaňový nůž Dellinger Easy s promyšlenou konstrukcí ostří. Kombinace rovného ostří a zoubkované zaoblené špičky pro snadné krájení pečiva a pohodlné roztírání másla, pomazánky nebo nutely. Zoubkovaná čepel také snadno krájí rajčata a podobnou měkkou zeleninu se slupkou. Čepel kuchyňského snídaňového nože je vyrobená z vysoce kvalitní nerezové oceli, která je vyhlášena pro svou odolnost a dlouhotrvající ostrost. Rukojeť snídaňového nože je vyrobena z materiálu PAKKAWOOD - umělé dřevo pro zvýšenou odolnost. Čepel nože je k rukojeti připevněna 2 nýty, které zajistí dostatečnou pevnost. Hlavní výhody: Nůž je konstruován tak, abyste jím snadno rozkrojili chleba či jiné pečivo, a poté pohodlně rozetřeli máslo, nebo pomazánku Kombinace rovného ostří a zoubkované zaoblené špičky Zaoblená špička čepele ve tvaru špachtle pro snadné roztírání Snadno krájí rajčata a podobnou měkkou zeleninu se slupkou Kvalitní nerezová ocel Čepel nože je k rukojeti připevněna 2 nýty - dostatečná pevnost Doporučeno ruční mytí - dlouhotrvající ostrost Specifikace: Celková délka čepele: 10 cm Délka rovného ostří: 6,5 cm Délka zoubkovaného ostří: 3,5 cm Materiál: nerezová ocel, umělé dřevo Pakka-Wood Barva rukojeti: červená

Objev podobné jako Snídaňový nůž Easy Dellinger červený 10 cm

cena 217.0 Kč
Detail

Snídaňový nůž Easy Dellinger přírodní 10 cm

Zcela nový kuchyňský snídaňový nůž Dellinger Easy s promyšlenou konstrukcí ostří. Kombinace rovného ostří a zoubkované zaoblené špičky pro snadné krájení pečiva a pohodlné roztírání másla, pomazánky nebo nutely. Zoubkovaná čepel také snadno krájí rajčata a podobnou měkkou zeleninu se slupkou. Čepel kuchyňského snídaňového nože je vyrobená z vysoce kvalitní nerezové oceli, která je vyhlášena pro svou odolnost a dlouhotrvající ostrost. Rukojeť snídaňového nože je vyrobena z materiálu PAKKAWOOD - umělé dřevo pro zvýšenou odolnost. Čepel nože je k rukojeti připevněna 2 nýty, které zajistí dostatečnou pevnost. Hlavní výhody: Nůž je konstruován tak, abyste jím snadno rozkrojili chleba či jiné pečivo, a poté pohodlně rozetřeli máslo, nebo pomazánku Kombinace rovného ostří a zoubkované zaoblené špičky Zaoblená špička čepele ve tvaru špachtle pro snadné roztírání Snadno krájí rajčata a podobnou měkkou zeleninu se slupkou Kvalitní nerezová ocel Čepel nože je k rukojeti připevněna 2 nýty - dostatečná pevnost Doporučeno ruční mytí - dlouhotrvající ostrost Specifikace: Celková délka čepele: 10 cm Délka rovného ostří: 6,5 cm Délka zoubkovaného ostří: 3,5 cm Materiál: nerezová ocel, umělé dřevo Pakka-Wood Barva rukojeti: přírodní hnědá

Objev podobné jako Snídaňový nůž Easy Dellinger přírodní 10 cm

cena 240.0 Kč
Detail

Snídaňový nůž Easy Dellinger červený 10 cm

Zcela nový kuchyňský snídaňový nůž Dellinger Easy s promyšlenou konstrukcí ostří. Kombinace rovného ostří a zoubkované zaoblené špičky pro snadné krájení pečiva a pohodlné roztírání másla, pomazánky nebo nutely. Zoubkovaná čepel také snadno krájí rajčata a podobnou měkkou zeleninu se slupkou. Čepel kuchyňského snídaňového nože je vyrobená z vysoce kvalitní nerezové oceli, která je vyhlášena pro svou odolnost a dlouhotrvající ostrost. Rukojeť snídaňového nože je vyrobena z materiálu PAKKAWOOD - umělé dřevo pro zvýšenou odolnost. Čepel nože je k rukojeti připevněna 2 nýty, které zajistí dostatečnou pevnost. Hlavní výhody: Nůž je konstruován tak, abyste jím snadno rozkrojili chleba či jiné pečivo, a poté pohodlně rozetřeli máslo, nebo pomazánku Kombinace rovného ostří a zoubkované zaoblené špičky Zaoblená špička čepele ve tvaru špachtle pro snadné roztírání Snadno krájí rajčata a podobnou měkkou zeleninu se slupkou Kvalitní nerezová ocel Čepel nože je k rukojeti připevněna 2 nýty - dostatečná pevnost Doporučeno ruční mytí - dlouhotrvající ostrost Specifikace: Celková délka čepele: 10 cm Délka rovného ostří: 6,5 cm Délka zoubkovaného ostří: 3,5 cm Materiál: nerezová ocel, umělé dřevo Pakka-Wood Barva rukojeti: červená

Objev podobné jako Snídaňový nůž Easy Dellinger červený 10 cm

cena 217.0 Kč
Detail

Snídaňový nůž Easy Dellinger přírodní 10 cm

Zcela nový kuchyňský snídaňový nůž Dellinger Easy s promyšlenou konstrukcí ostří. Kombinace rovného ostří a zoubkované zaoblené špičky pro snadné krájení pečiva a pohodlné roztírání másla, pomazánky nebo nutely. Zoubkovaná čepel také snadno krájí rajčata a podobnou měkkou zeleninu se slupkou. Čepel kuchyňského snídaňového nože je vyrobená z vysoce kvalitní nerezové oceli, která je vyhlášena pro svou odolnost a dlouhotrvající ostrost. Rukojeť snídaňového nože je vyrobena z materiálu PAKKAWOOD - umělé dřevo pro zvýšenou odolnost. Čepel nože je k rukojeti připevněna 2 nýty, které zajistí dostatečnou pevnost. Hlavní výhody: Nůž je konstruován tak, abyste jím snadno rozkrojili chleba či jiné pečivo, a poté pohodlně rozetřeli máslo, nebo pomazánku Kombinace rovného ostří a zoubkované zaoblené špičky Zaoblená špička čepele ve tvaru špachtle pro snadné roztírání Snadno krájí rajčata a podobnou měkkou zeleninu se slupkou Kvalitní nerezová ocel Čepel nože je k rukojeti připevněna 2 nýty - dostatečná pevnost Doporučeno ruční mytí - dlouhotrvající ostrost Specifikace: Celková délka čepele: 10 cm Délka rovného ostří: 6,5 cm Délka zoubkovaného ostří: 3,5 cm Materiál: nerezová ocel, umělé dřevo Pakka-Wood Barva rukojeti: přírodní hnědá

Objev podobné jako Snídaňový nůž Easy Dellinger přírodní 10 cm

cena 240.0 Kč
Detail

Japonský nůž RESIN FUTURE 15 cm, červená, Dellinger

Hlavní výhody: všestranný nůž pro krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce, zeleniny, bylinek apod. vhodný i na okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor rukojeť z barevné pryskyřice se třemi nýty - středový nýt se samurajským znakem ručně broušeno - každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 110 mm délka čepele: 150 mm celková délka: 260 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Japonský nůž RESIN FUTURE 15 cm, červená, Dellinger

cena 1487.0 Kč
Detail

Japonský nůž RESIN FUTURE 15 cm, červená, Dellinger

Hlavní výhody: všestranný nůž pro krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce, zeleniny, bylinek apod. vhodný i na okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor rukojeť z barevné pryskyřice se třemi nýty - středový nýt se samurajským znakem ručně broušeno - každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 110 mm délka čepele: 150 mm celková délka: 260 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Japonský nůž RESIN FUTURE 15 cm, červená, Dellinger

cena 1487.0 Kč
Detail

Santoku nůž RESIN FUTURE 17 cm, červená, Dellinger

Hlavní výhody: všestranný nůž pro krájení, kolébkové krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce, zeleniny, bylinek apod. pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor rukojeť z barevné pryskyřice se třemi nýty - středový nýt se samurajským znakem ručně broušeno - každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 300 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Santoku nůž RESIN FUTURE 17 cm, červená, Dellinger

cena 1983.0 Kč
Detail

Japonský nůž RESIN FUTURE 15 cm, červená, Dellinger

Hlavní výhody: všestranný nůž pro krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce, zeleniny, bylinek apod. vhodný i na okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor rukojeť z barevné pryskyřice se třemi nýty - středový nýt se samurajským znakem ručně broušeno - každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 110 mm délka čepele: 150 mm celková délka: 260 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Japonský nůž RESIN FUTURE 15 cm, červená, Dellinger

cena 1189.0 Kč
Detail

Santoku nůž RESIN FUTURE 17 cm, červená, Dellinger

Hlavní výhody: všestranný nůž pro krájení, kolébkové krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce, zeleniny, bylinek apod. pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor rukojeť z barevné pryskyřice se třemi nýty - středový nýt se samurajským znakem ručně broušeno - každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 300 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Santoku nůž RESIN FUTURE 17 cm, červená, Dellinger

cena 1983.0 Kč
Detail

Santoku nůž RESIN FUTURE 17 cm, červená, Dellinger

Hlavní výhody: všestranný nůž pro krájení, kolébkové krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce, zeleniny, bylinek apod. pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor rukojeť z barevné pryskyřice se třemi nýty - středový nýt se samurajským znakem ručně broušeno - každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 300 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit

Objev podobné jako Santoku nůž RESIN FUTURE 17 cm, červená, Dellinger

cena 1983.0 Kč
Detail

Steakový nůž GERMAN PAKKA WOOD 11 cm, hnědá, Dellinger

Hlavní výhody: ultra ostrý nůž na steaky pro perfektně čisté a rovné plátky chuť a šťáva zůstanou díky perfektnímu řezu uvnitř každého kousku čepel z německé nerezové oceli 1.4116 Thyssen Krupp s tvrdostí až 59 HRC elegantní rukojeť ze syntetického dřeva PAKKA - voděodolný materiál, zcela bez zápachu, odolný vůči korozi i oxidaci, nevyžaduje žádnou údržbu rukojeť je navržena pro to nejlepší ovládání nože - je skvěle vyvážena a poskytuje snadný úchop součástí řady nožů GERMAN PAKKA WOOD, ve které najdete nůž pro každou kuchyňskou činnost Dodatečné informace: délka rukojeti: 128 mm délka čepele: 112 mm celková délka: 230 mm lze umývat v myčce na nádobí na ekonomický program a teplotu max. 55°C, doporučujeme však ruční mytí, které je k noži šetrnější

Objev podobné jako Steakový nůž GERMAN PAKKA WOOD 11 cm, hnědá, Dellinger

cena 349.0 Kč
Detail

Steakový nůž GERMAN PAKKA WOOD 11 cm, hnědá, Dellinger

Hlavní výhody: ultra ostrý nůž na steaky pro perfektně čisté a rovné plátky chuť a šťáva zůstanou díky perfektnímu řezu uvnitř každého kousku čepel z německé nerezové oceli 1.4116 Thyssen Krupp s tvrdostí až 59 HRC elegantní rukojeť ze syntetického dřeva PAKKA - voděodolný materiál, zcela bez zápachu, odolný vůči korozi i oxidaci, nevyžaduje žádnou údržbu rukojeť je navržena pro to nejlepší ovládání nože - je skvěle vyvážena a poskytuje snadný úchop součástí řady nožů GERMAN PAKKA WOOD, ve které najdete nůž pro každou kuchyňskou činnost Dodatečné informace: délka rukojeti: 128 mm délka čepele: 112 mm celková délka: 230 mm lze umývat v myčce na nádobí na ekonomický program a teplotu max. 55°C, doporučujeme však ruční mytí, které je k noži šetrnější

Objev podobné jako Steakový nůž GERMAN PAKKA WOOD 11 cm, hnědá, Dellinger

cena 349.0 Kč
Detail

Kapesní nůž EASY 11 cm, zelená, Dellinger

Hlavní výhody: zavírací kuchyňský nůž s kombinovanou čepelí perfektní na chalupu, do kempu či do přírody kombinace rovného a zoubkovaného ostří se zaoblenou špičkou snadno nakrájíte pečivo a poté ho namažete máslem nebo pomazánkou poradí si i s rajčaty, houbami a dalšími měkkými potravinami čepel z vysoce kvalitní nerezové oceli je jištěna pojistkou proti samovolnému zavření rukojeť z materiál G-10, který nekoroduje, neoxiduje, je zcela voděodolný, bez zápachu a nevyžaduje žádnou údržbu Dodatečné informace: délka čepele: 110 mm celková délka: 250 mm celková délka v zavřeném stavu: 135 mm pojistka nože: liner lock doporučujeme ruční mytí

Objev podobné jako Kapesní nůž EASY 11 cm, zelená, Dellinger

cena 330.0 Kč
Detail

Kapesní nůž EASY 11 cm, modrá, Dellinger

Hlavní výhody: zavírací kuchyňský nůž s kombinovanou čepelí perfektní na chalupu, do kempu či do přírody kombinace rovného a zoubkovaného ostří se zaoblenou špičkou snadno nakrájíte pečivo a poté ho namažete máslem nebo pomazánkou poradí si i s rajčaty, houbami a dalšími měkkými potravinami čepel z vysoce kvalitní nerezové oceli je jištěna pojistkou proti samovolnému zavření rukojeť z materiál G-10, který nekoroduje, neoxiduje, je zcela voděodolný, bez zápachu a nevyžaduje žádnou údržbu Dodatečné informace: délka čepele: 110 mm celková délka: 250 mm celková délka v zavřeném stavu: 135 mm pojistka nože: liner lock doporučujeme ruční mytí

Objev podobné jako Kapesní nůž EASY 11 cm, modrá, Dellinger

cena 330.0 Kč
Detail

Kapesní nůž EASY 11 cm, zelená, Dellinger

Hlavní výhody: zavírací kuchyňský nůž s kombinovanou čepelí perfektní na chalupu, do kempu či do přírody kombinace rovného a zoubkovaného ostří se zaoblenou špičkou snadno nakrájíte pečivo a poté ho namažete máslem nebo pomazánkou poradí si i s rajčaty, houbami a dalšími měkkými potravinami čepel z vysoce kvalitní nerezové oceli je jištěna pojistkou proti samovolnému zavření rukojeť z materiál G-10, který nekoroduje, neoxiduje, je zcela voděodolný, bez zápachu a nevyžaduje žádnou údržbu Dodatečné informace: délka čepele: 110 mm celková délka: 250 mm celková délka v zavřeném stavu: 135 mm pojistka nože: liner lock doporučujeme ruční mytí

Objev podobné jako Kapesní nůž EASY 11 cm, zelená, Dellinger

cena 330.0 Kč
Detail

Kapesní nůž EASY 11 cm, modrá, Dellinger

Hlavní výhody: zavírací kuchyňský nůž s kombinovanou čepelí perfektní na chalupu, do kempu či do přírody kombinace rovného a zoubkovaného ostří se zaoblenou špičkou snadno nakrájíte pečivo a poté ho namažete máslem nebo pomazánkou poradí si i s rajčaty, houbami a dalšími měkkými potravinami čepel z vysoce kvalitní nerezové oceli je jištěna pojistkou proti samovolnému zavření rukojeť z materiál G-10, který nekoroduje, neoxiduje, je zcela voděodolný, bez zápachu a nevyžaduje žádnou údržbu Dodatečné informace: délka čepele: 110 mm celková délka: 250 mm celková délka v zavřeném stavu: 135 mm pojistka nože: liner lock doporučujeme ruční mytí

Objev podobné jako Kapesní nůž EASY 11 cm, modrá, Dellinger

cena 330.0 Kč
Detail

Kapesní nůž EASY 11 cm, žlutá, Dellinger

Hlavní výhody: zavírací kuchyňský nůž s kombinovanou čepelí perfektní na chalupu, do kempu či do přírody kombinace rovného a zoubkovaného ostří se zaoblenou špičkou snadno nakrájíte pečivo a poté ho namažete máslem nebo pomazánkou poradí si i s rajčaty, houbami a dalšími měkkými potravinami čepel z vysoce kvalitní nerezové oceli je jištěna pojistkou proti samovolnému zavření rukojeť z materiálu G-10, který nekoroduje, neoxiduje, je zcela voděodolný, bez zápachu a nevyžaduje žádnou údržbu Dodatečné informace: délka čepele: 110 mm celková délka: 250 mm celková délka v zavřeném stavu: 135 mm pojistka nože: liner lock doporučujeme ruční mytí

Objev podobné jako Kapesní nůž EASY 11 cm, žlutá, Dellinger

cena 330.0 Kč
Detail

Kapesní nůž EASY 11 cm, žlutá, Dellinger

Hlavní výhody: zavírací kuchyňský nůž s kombinovanou čepelí perfektní na chalupu, do kempu či do přírody kombinace rovného a zoubkovaného ostří se zaoblenou špičkou snadno nakrájíte pečivo a poté ho namažete máslem nebo pomazánkou poradí si i s rajčaty, houbami a dalšími měkkými potravinami čepel z vysoce kvalitní nerezové oceli je jištěna pojistkou proti samovolnému zavření rukojeť z materiálu G-10, který nekoroduje, neoxiduje, je zcela voděodolný, bez zápachu a nevyžaduje žádnou údržbu Dodatečné informace: délka čepele: 110 mm celková délka: 250 mm celková délka v zavřeném stavu: 135 mm pojistka nože: liner lock doporučujeme ruční mytí

Objev podobné jako Kapesní nůž EASY 11 cm, žlutá, Dellinger

cena 330.0 Kč
Detail

Kapesní nůž EASY 11 cm, zelená, Dellinger

Hlavní výhody: zavírací kuchyňský nůž s kombinovanou čepelí perfektní na chalupu, do kempu či do přírody kombinace rovného a zoubkovaného ostří se zaoblenou špičkou snadno nakrájíte pečivo a poté ho namažete máslem nebo pomazánkou poradí si i s rajčaty, houbami a dalšími měkkými potravinami čepel z vysoce kvalitní nerezové oceli je jištěna pojistkou proti samovolnému zavření rukojeť z materiál G-10, který nekoroduje, neoxiduje, je zcela voděodolný, bez zápachu a nevyžaduje žádnou údržbu Dodatečné informace: délka čepele: 110 mm celková délka: 250 mm celková délka v zavřeném stavu: 135 mm pojistka nože: liner lock doporučujeme ruční mytí

Objev podobné jako Kapesní nůž EASY 11 cm, zelená, Dellinger

cena 330.0 Kč
Detail

Kapesní nůž EASY 11 cm, žlutá, Dellinger

Hlavní výhody: zavírací kuchyňský nůž s kombinovanou čepelí perfektní na chalupu, do kempu či do přírody kombinace rovného a zoubkovaného ostří se zaoblenou špičkou snadno nakrájíte pečivo a poté ho namažete máslem nebo pomazánkou poradí si i s rajčaty, houbami a dalšími měkkými potravinami čepel z vysoce kvalitní nerezové oceli je jištěna pojistkou proti samovolnému zavření rukojeť z materiálu G-10, který nekoroduje, neoxiduje, je zcela voděodolný, bez zápachu a nevyžaduje žádnou údržbu Dodatečné informace: délka čepele: 110 mm celková délka: 250 mm celková délka v zavřeném stavu: 135 mm pojistka nože: liner lock doporučujeme ruční mytí

Objev podobné jako Kapesní nůž EASY 11 cm, žlutá, Dellinger

cena 330.0 Kč
Detail

Kapesní nůž EASY 11 cm, modrá, Dellinger

Hlavní výhody: zavírací kuchyňský nůž s kombinovanou čepelí perfektní na chalupu, do kempu či do přírody kombinace rovného a zoubkovaného ostří se zaoblenou špičkou snadno nakrájíte pečivo a poté ho namažete máslem nebo pomazánkou poradí si i s rajčaty, houbami a dalšími měkkými potravinami čepel z vysoce kvalitní nerezové oceli je jištěna pojistkou proti samovolnému zavření rukojeť z materiál G-10, který nekoroduje, neoxiduje, je zcela voděodolný, bez zápachu a nevyžaduje žádnou údržbu Dodatečné informace: délka čepele: 110 mm celková délka: 250 mm celková délka v zavřeném stavu: 135 mm pojistka nože: liner lock doporučujeme ruční mytí

Objev podobné jako Kapesní nůž EASY 11 cm, modrá, Dellinger

cena 330.0 Kč
Detail

Tescoma Nůž steakový SONIC 10 cm, 6 ks

Čepel z kvalitní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z odolného plastu. Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí. Vhodné do myčky. 3 roky záruka.

Objev podobné jako Tescoma Nůž steakový SONIC 10 cm, 6 ks

cena 199.0 Kč
Detail

ZWILLING Steakový nůž 12 cm Pro

Steakový nůž ZWILLING® Pro je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série ZWILLING® Pro doporučujeme ocílku s vrstvou karbidu wolframu 23 cm TWIN® 1731, lze použít i brousky a ocílky ZWILLING. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v…

Objev podobné jako ZWILLING Steakový nůž 12 cm Pro

cena 1257.0 Kč
Detail

ZWILLING Steakový nůž 12 cm Pro

Steakový nůž ZWILLING® Pro je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série ZWILLING® Pro doporučujeme ocílku s vrstvou karbidu wolframu 23 cm TWIN® 1731, lze použít i brousky a ocílky ZWILLING. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v…

Objev podobné jako ZWILLING Steakový nůž 12 cm Pro

cena 1257.0 Kč
Detail

ZWILLING Steakový nůž 12 cm Professional “S“

Steakový nůž PROFESSIONAL "S" je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově proslulé pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světe jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série PROFESSIONAL "S" můžeme doporučit všechny brousky a ocílky ZWILLING, které naleznete v naší nabídce, případně lze použít i brusné kameny. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v Praze.

Objev podobné jako ZWILLING Steakový nůž 12 cm Professional “S“

cena 1204.0 Kč
Detail

Steakový nůž 12 cm Ikon WÜSTHOF

Steakový nůž Ikon je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série Ikon Luxusní kované nože špičkové kvality vyrobené v Solingenu Krásná rukojeť z výběrového dřeva grenadill Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Každý nůž je unikátní, perfektně vyvážený Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože nejsou vhodné pro umývání v myčce nádobí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Značka WÜSTHOF zařadila do svého sortimentu luxusní sérii nožů Ikon, které jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Jde o nože perfektně vyvážené s dokonalým ostřím. Výjimečnou ostrost nožů Ikon zajišťuje přesné ruční honování a finální leštění čepelí. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. Dřevěná třínýtá rukojeť nožů Ikon z afrického dřeva grenadill zaujme hned na první pohled. Její dynamický tvar nenechá žádného kuchaře chladným. Rukojeť plně vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak dokonale kombinuje moderní design a elegantní strukturu dřeva, kterému se také říká mozambický eben. WÜSTHOF, to jsou nože špičkové kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Ikon plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z afrického dřeva grenadill. Jde o velmi trvanlivé, tvrdé dřevo s hustotou vyšší než eben. Díky vysokému obsahu pryskyřice je relativně necitlivé vůči vlhkosti, avšak není vhodné pro mytí v myčce nádobí. Dřevěné střenky nožů série Ikon jsou ke stopce pevně přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kamenyWÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené. Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších, vysoce automatizovaných výrobních procesů na světě. Například při výrobě nožů v téměř 40 krocích používá na 100 robotů. Nože značky WÜSTHOF jsou dnes prodávány ve více než 80 zemích světa. Díky použití špičkových materiálů a moderních technologií řízených počítači jsou pohodlné k použití a přípravě jídla. Kulinářské potěšení samo o sobě.

Objev podobné jako Steakový nůž 12 cm Ikon WÜSTHOF

cena 2499.0 Kč
Detail

Steakový nůž 12 cm Ikon WÜSTHOF

Steakový nůž Ikon je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série Ikon Luxusní kované nože špičkové kvality vyrobené v Solingenu Krásná rukojeť z výběrového dřeva grenadill Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Každý nůž je unikátní, perfektně vyvážený Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože nejsou vhodné pro umývání v myčce nádobí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Značka WÜSTHOF zařadila do svého sortimentu luxusní sérii nožů Ikon, které jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Jde o nože perfektně vyvážené s dokonalým ostřím. Výjimečnou ostrost nožů Ikon zajišťuje přesné ruční honování a finální leštění čepelí. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. Dřevěná třínýtá rukojeť nožů Ikon z afrického dřeva grenadill zaujme hned na první pohled. Její dynamický tvar nenechá žádného kuchaře chladným. Rukojeť plně vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak dokonale kombinuje moderní design a elegantní strukturu dřeva, kterému se také říká mozambický eben. WÜSTHOF, to jsou nože špičkové kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Ikon plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z afrického dřeva grenadill. Jde o velmi trvanlivé, tvrdé dřevo s hustotou vyšší než eben. Díky vysokému obsahu pryskyřice je relativně necitlivé vůči vlhkosti, avšak není vhodné pro mytí v myčce nádobí. Dřevěné střenky nožů série Ikon jsou ke stopce pevně přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kamenyWÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené. Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších, vysoce automatizovaných výrobních procesů na světě. Například při výrobě nožů v téměř 40 krocích používá na 100 robotů. Nože značky WÜSTHOF jsou dnes prodávány ve více než 80 zemích světa. Díky použití špičkových materiálů a moderních technologií řízených počítači jsou pohodlné k použití a přípravě jídla. Kulinářské potěšení samo o sobě.

Objev podobné jako Steakový nůž 12 cm Ikon WÜSTHOF

cena 2499.0 Kč
Detail

Steakový nůž 12 cm Classic WÜSTHOF

Steakový nůž Classic je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického…

Objev podobné jako Steakový nůž 12 cm Classic WÜSTHOF

cena 1324.0 Kč
Detail

Steakový nůž 12 cm EPICURE WÜSTHOF

Nože EPICURE jsou nástrojem na vaření pro každého, kdo žije vařením. Pomohou zvládnout všechny výzvy. Kombinují ctnosti dvou velkých filozofií: účinnost a lehkost japonských nožů s německou kvalitou a bezpečností. Ztělesňují tak zcela nový typ nože, který pracuje se všemi styly vaření a nastavuje nový standard pro funkci a výkon kvalitního nože. Vývoj série EPICURE důsledně následuje snahu vynechat vše, co je nadbytečné, a optimalizovat to, co je nezbytné. Steakový nůž EPICURE je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série EPICURE Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené s unikátní ergonomií pro snadnou práci Nýtovaná rukojeť se přizpůsobí přirozenému pohybu ruky Rukojeť ze speciálního materiálu: přírodní vlákno a pryskyřice Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Inovativní záštita pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Zvláštností série EPICURE je rozšířený tvar rukojeti a materiál použitý pro její výrobu. Návrháři zvolili jako materiál přírodní vlákno a pryskyřici, díky čemuž mohli nabídnout uživateli příjemný pocit ze dřeva a zároveň odolnost a hygienickou čistotu syntetických alternativ. Propojili tak výhody obou materiálů a nezatížili životní prostředí. Širší plocha čepele pak nabízí nejen lepší kontrolu při vedení nože, ale pomáhá také rychle a čistě dopravit potraviny do hrnce. Duší každého nože je jeho čepel. Ta je u série EPICURE vyrobena z jednoho kusu legované oceli X50CrMoV15. Vynikající vlastnosti této nerezové oceli ještě vylepšuje proces kalení a kování, což zvyšuje řezivost nože a významně prodlužuje životnost ostří. Série EPICURE se tak pyšní tvrdostí 58 Rockwella, ideální pro kuchyňské nože. Nože EPICURE si oblíbíte pro jejich vysokou počáteční ostrost, kterou si také dlouho udržují. Čepele jsou houževnaté a navíc se snadno brousí. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel 15° poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Nově navržená záštita a její inovativní geometrie zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti kolem středu nože, což usnadňuje práci s nožem. Je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická…

Objev podobné jako Steakový nůž 12 cm EPICURE WÜSTHOF

cena 2193.0 Kč
Detail

Steakový nůž 12 cm Classic WÜSTHOF

Steakový nůž Classic je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického…

Objev podobné jako Steakový nůž 12 cm Classic WÜSTHOF

cena 1324.0 Kč
Detail

Steakový nůž 12 cm EPICURE WÜSTHOF

Nože EPICURE jsou nástrojem na vaření pro každého, kdo žije vařením. Pomohou zvládnout všechny výzvy. Kombinují ctnosti dvou velkých filozofií: účinnost a lehkost japonských nožů s německou kvalitou a bezpečností. Ztělesňují tak zcela nový typ nože, který pracuje se všemi styly vaření a nastavuje nový standard pro funkci a výkon kvalitního nože. Vývoj série EPICURE důsledně následuje snahu vynechat vše, co je nadbytečné, a optimalizovat to, co je nezbytné. Steakový nůž EPICURE je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série EPICURE Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené s unikátní ergonomií pro snadnou práci Nýtovaná rukojeť se přizpůsobí přirozenému pohybu ruky Rukojeť ze speciálního materiálu: přírodní vlákno a pryskyřice Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Inovativní záštita pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Zvláštností série EPICURE je rozšířený tvar rukojeti a materiál použitý pro její výrobu. Návrháři zvolili jako materiál přírodní vlákno a pryskyřici, díky čemuž mohli nabídnout uživateli příjemný pocit ze dřeva a zároveň odolnost a hygienickou čistotu syntetických alternativ. Propojili tak výhody obou materiálů a nezatížili životní prostředí. Širší plocha čepele pak nabízí nejen lepší kontrolu při vedení nože, ale pomáhá také rychle a čistě dopravit potraviny do hrnce. Duší každého nože je jeho čepel. Ta je u série EPICURE vyrobena z jednoho kusu legované oceli X50CrMoV15. Vynikající vlastnosti této nerezové oceli ještě vylepšuje proces kalení a kování, což zvyšuje řezivost nože a významně prodlužuje životnost ostří. Série EPICURE se tak pyšní tvrdostí 58 Rockwella, ideální pro kuchyňské nože. Nože EPICURE si oblíbíte pro jejich vysokou počáteční ostrost, kterou si také dlouho udržují. Čepele jsou houževnaté a navíc se snadno brousí. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel 15° poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Nově navržená záštita a její inovativní geometrie zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti kolem středu nože, což usnadňuje práci s nožem. Je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická…

Objev podobné jako Steakový nůž 12 cm EPICURE WÜSTHOF

cena 2193.0 Kč
Detail

Steakový nůž Victorinox černý 12 cm

Nůž na steak nebo pizzu s 12 cm dlouhým vlnitým ostřím, a s ergonomickou protiskluzovou rukojetí z černého plastu (PP - Polypropylen). Správná tvrdost čepele a laserem testovaný úhel řezu zaručují dlouhodobé zachování ostrých hran. Kuchyňské nože řady Swiss Classic mají dlouhou životnost, odolají teplotám do 100 °C a lze je mýt v myčce. Specifikace: Praktický steakový nůž Dlouhé zoubkované ostří Ergonomická protiskluzová rukojeť Dlouhá životnost ostrých hran Teplotní odolnost do 100 °C Vhodný do myčky na nádobí Délka čepele: 12 cm

Objev podobné jako Steakový nůž Victorinox černý 12 cm

cena 208.0 Kč
Detail

Steakový nůž Victorinox ružový 12 cm

Nůž na steak nebo pizzu s 12 cm dlouhým vlnitým ostřím, a s ergonomickou protiskluzovou rukojetí z černého plastu (PP - Polypropylen). Správná tvrdost čepele a laserem testovaný úhel řezu zaručují dlouhodobé zachování ostrých hran. Kuchyňské nože řady Swiss Classic mají dlouhou životnost, odolají teplotám do 100 °C a lze je mýt v myčce. Specifikace: Praktický steakový nůž Dlouhé zoubkované ostří Ergonomická protiskluzová rukojeť Dlouhá životnost ostrých hran Teplotní odolnost do 100 °C Vhodný do myčky na nádobí Délka čepele: 12 cm

Objev podobné jako Steakový nůž Victorinox ružový 12 cm

cena 189.0 Kč
Detail

Steakový nůž Gourmet Wüsthof 12 cm

Tento nerezový nůž je vhodný pro snadné a šetrné krájení všech druhů masa. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický steakový nůž na všechny druhy masa Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 12 cm

Objev podobné jako Steakový nůž Gourmet Wüsthof 12 cm

cena 714.0 Kč
Detail

Steakový nůž Gourmet Wüsthof 12 cm

Tento nerezový nůž je vhodný pro snadné a šetrné krájení všech druhů masa. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický steakový nůž na všechny druhy masa Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 12 cm

Objev podobné jako Steakový nůž Gourmet Wüsthof 12 cm

cena 714.0 Kč
Detail

Steakový nůž Victorinox černý 12 cm

Nůž na steak nebo pizzu s 12 cm dlouhým vlnitým ostřím, a s ergonomickou protiskluzovou rukojetí z černého plastu (PP - Polypropylen). Správná tvrdost čepele a laserem testovaný úhel řezu zaručují dlouhodobé zachování ostrých hran. Kuchyňské nože řady Swiss Classic mají dlouhou životnost, odolají teplotám do 100 °C a lze je mýt v myčce. Specifikace: Praktický steakový nůž Dlouhé zoubkované ostří Ergonomická protiskluzová rukojeť Dlouhá životnost ostrých hran Teplotní odolnost do 100 °C Vhodný do myčky na nádobí Délka čepele: 12 cm

Objev podobné jako Steakový nůž Victorinox černý 12 cm

cena 208.0 Kč
Detail

Steakový nůž Victorinox ružový 12 cm

Nůž na steak nebo pizzu s 12 cm dlouhým vlnitým ostřím, a s ergonomickou protiskluzovou rukojetí z černého plastu (PP - Polypropylen). Správná tvrdost čepele a laserem testovaný úhel řezu zaručují dlouhodobé zachování ostrých hran. Kuchyňské nože řady Swiss Classic mají dlouhou životnost, odolají teplotám do 100 °C a lze je mýt v myčce. Specifikace: Praktický steakový nůž Dlouhé zoubkované ostří Ergonomická protiskluzová rukojeť Dlouhá životnost ostrých hran Teplotní odolnost do 100 °C Vhodný do myčky na nádobí Délka čepele: 12 cm

Objev podobné jako Steakový nůž Victorinox ružový 12 cm

cena 189.0 Kč
Detail

ZWILLING Steakový nůž 12 cm Professional “S“

Steakový nůž PROFESSIONAL "S" je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově proslulé pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světe jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série PROFESSIONAL "S" můžeme doporučit všechny brousky a ocílky ZWILLING, které naleznete v naší nabídce, případně lze použít i brusné kameny. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v Praze.

Objev podobné jako ZWILLING Steakový nůž 12 cm Professional “S“

cena 1204.0 Kč
Detail

Steakový nůž Victorinox 11 cm černý

Nůž na steaky s kratším vlnkovaným ostřím a plastovou rukojetí.

Objev podobné jako Steakový nůž Victorinox 11 cm černý

cena 145.0 Kč
Detail

Steakový nůž Victorinox 11 cm černý

Nůž na steaky s kratším vlnkovaným ostřím a plastovou rukojetí.

Objev podobné jako Steakový nůž Victorinox 11 cm černý

cena 145.0 Kč
Detail

Schwertkrone Solingen Steakový nůž 24 cm (MO60101)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 24 cm, steakový nůž, materiál rukojeti dřevo Excelentní kuchyňský nůž se stane nepostradatelným doplňkem kuchyňské výbavy. Velikost čepele má celých 24 cm, široká je pak 20 mm. Přírodní rukojeť ze dřeva příjemná na dotek je bezchybně vyvážená a vedle toho náramně padne do vaší ruky. Významné vlastnosti kuchyňského nože Schwertkrone Solingen Steakový nůž 24 cm Schwertkrone Solingen Steakový nůž 24 cm má čepel o celkové délce 24 cm Pevná a příjemná dřevěná rukojeť Typ nože: steakový nůž

Objev podobné jako Schwertkrone Solingen Steakový nůž 24 cm (MO60101)

cena 626.0 Kč
Detail

Steakový nůž 12 cm Classic Ikon creme WÜSTHOF

Steakový nůž Classic Ikon crème je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série Classic Ikon crème Elegantní kované nože vysoké kvality vyrobené v Solingenu Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Krémová rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF WÜSTHOF, to jsou nože vysoké kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Elegantní série nožů Classic Ikon crème, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15, zaujme dynamickým tvarem, kvalitou zpracování a následně pak vysokým komfortem použití. Rukojeť nožů Classic Ikon crème je vyrobena z odolného syntetického materiálu v jemné krémové barvě. Vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak citlivě kombinuje moderní design a typický vzhled rukojeti se třemi nýty. Odolný materiál rukojeti snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic Ikon crème získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Classic Ikon crème plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke…

Objev podobné jako Steakový nůž 12 cm Classic Ikon creme WÜSTHOF

cena 1997.0 Kč
Detail

Podívejte se také