Dětská sestava alice dvě židle a stůl bílá (402376)

Produkt Dětská sestava alice dvě židle a stůl bílá (402376) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Dětská sestava alice dvě židle a stůl bílá (402376) upraviť a produkt hľadať znova.

Dětská sestava Alice dvě židle a stůl bílá (402376)

Dětská sestava Alice dvě židle a stůl bílá (402376)
Detail

Dětský nábytek - stoleček, 2 židle, materiál dřevo, rozměry židle 55 × 25 × 25,5 cm (V׊×H), rozměry stolu 48 × 60 × 50 cm (V׊×D), bílá a hnědá barva, vhodné od 3 let (alza.cz)

Podobné produkty ako Dětská sestava Alice dvě židle a stůl bílá (402376) , Blumfeldt burgos, sestava zahradního nábytku, třídílná, stůl + dvě lavice, ocel, hdpe, skládací, hnědá

Stilista 81767 STILISTA Zahradní set, židle a stůl

Stilista 81767 STILISTA Zahradní set, židle a stůl
Detail

Naše balkonová souprava v ratanovém vzhledu je vhodná pro vnitřní i venkovní použití. Ergonomicky tvarovaná křesla s 5 cm silnými sedáky poskytují vysoký komfort sezení. Díky montovatelným vyrovnávacím šroubům na nohách židlí a stolu lze velmi snadno vyrovnat nerovnosti podlahy. Robustní rám zahradního nábytku je vyroben z pozinkovaného a práškově lakovaného kovu, snadno udržovatelné proutí je vyrobeno z vysoce kvalitního polyratanu. Technické údaje: materiál: polyratan barva: světle hnědá materiál konstrukce: lakovaný kov židle: rozměry židle: 56 x 59 x 80 cm (š x h x v) rozměry polštáře: 42 x 42 x 5 cm (š x h x v) výška sedu s polštářem: 44 cm nosnost židle: 120 kg barva: černá stůl: rozměry stolu: 52 x 52 cm (průměr x výška) barva: světle hnědá nosnost stolku: 25 kg Obsah balení: 2 x křeslo 2 x podsedák 1 x stolek + upevňovací systém (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Stilista 81767 STILISTA Zahradní set, židle a stůl , Dětský stůl a židle bazar

Garthen 36492 Zahradní balkónový set židle a stůl - černé

Garthen 36492 Zahradní balkónový set židle a stůl - černé
Detail

Tato lehká, ale přesto robustní kombinace ze stolu a 2 ks skládacích židlí s komfortní textilní sedací plochou je velmi pohodlná. Židle jsou velmi dobře uskladnitelné a extrémně lehké. Díky sklopné funkci je také stůl velmi dobře uskladnitelný. Ocelový rám stolu je ošetřen práškovou vrstvou a nohy jsou opatřeny gumovými záslepkami. Použité materiály jsou snadné na údržbu, odolné vlivu počasí a nevyžadují speciální ošetřující prostředky. Technické údaje: údaje k židli: sedací plocha: 43 x 44 cm šířka: 53 cm opěrka zad: 65 cm výška sedu: cca 43 cm výška loketní opěrky k zemi: cca 68 cm extrémně lehká a velmi stabilní kvalitní textilie 1 x 1 materiál / barva: hliník šedě lakovaný / černá textilie nosnost: cca 100 kg polohovatelné do 7 pozic stůl: materiál: ocel a sklo (barva skla: černá) tloušťka skleněné desky: cca 5 mm průměr skleněné desky: cca 70 cm výška (v rozloženém stavu): cca 73 cm výška (ve složeném stavu): cca 100 cm tloušťka ocelových nohou: cca 22 mm váha: cca 5-6 kg barva nohou a ocelového kruhu - stříbrná barva rámu: černá Obsah balení: 2 x skládací židle: cca výška 105 x šířka 53 x hloubka 65 cm 1x skládací zahradní stůl se skleněnou deskou a ocelovým rámem hmotnost balení: cca 12 kg (dilego.cz)

Podobné produkty ako Garthen 36492 Zahradní balkónový set židle a stůl - černé , Zahradní židle adirondack podnožka a stůl masivní jedle bílá, 315929 (315929)

Garthen 36492 Zahradní balkónový set židle a stůl - černé

Garthen 36492 Zahradní balkónový set židle a stůl - černé
Detail

Tato lehká, ale přesto robustní kombinace ze stolu a 2 ks skládacích židlí s komfortní textilní sedací plochou je velmi pohodlná. Židle jsou velmi dobře uskladnitelné a extrémně lehké. Díky sklopné funkci je také stůl velmi dobře uskladnitelný. Ocelový rám stolu je ošetřen práškovou vrstvou a nohy jsou opatřeny gumovými záslepkami. Použité materiály jsou snadné na údržbu, odolné vlivu počasí a nevyžadují speciální ošetřující prostředky. Technické údaje: Židle: sedací plocha: 43 x 44 cm šířka: 53 cm opěrka zad: 65 cm výška sedu: cca 43 cm výška loketní opěrky k zemi: cca 68 cm extrémně lehká a velmi stabilní kvalitní textilie 1 x 1 materiál / barva: hliník šedě lakovaný / černá textilie nosnost: cca 100 kg polohovatelné do 7 pozic Stůl: materiál: ocel a sklo tloušťka skleněné desky: cca 5 mm průměr skleněné desky: cca 70 cm výška (v rozloženém stavu): cca 73 cm výška (ve složeném stavu): cca 100 cm tloušťka ocelových nohou: cca 22 mm váha: cca 5-6 kg barva nohou a ocelového kruhu: stříbrná barva rámu: černá barva skla: černá Obsah balení: 2 x skládací židle: cca výška 105 x šířka 53 x hloubka 65 cm 1x skládací zahradní stůl se skleněnou deskou a ocelovým rámem hmotnost balení: cca 12 kg (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Garthen 36492 Zahradní balkónový set židle a stůl - černé , Dětský stůl a židle mickey mouse

Dětská sestava vojenské základny

Dětská sestava vojenské základny
Detail

Velká vojenská sestava je perfektní hračka pro Vaši chlapce, kterí se rádi hrají na vojáky. Tato sada jim poskytne spoustu zábavy a vymýšlení strategie boje. Sada je vyrobena s velkou precizností a se zaměřením na zachycení drobných detailů celé vojenské sestavy. Součástí balení je mnoho pohyblivých částí, takže dítě bude mít více zábavy. Autíčka mohou snadno přesouvat mezi patry prostřednictvím rozsáhlých cest.Hračka je vhodná pro děti od 3 let.Sada obsahuje: Letadlo Vojenská technika Stíhačky Vrtulník Nádrže Ponton Stan Rozhledna Kontrolní věž Podložka Hangar Parkovací cesty Figurky vojákůRozměry: poskládaných sada: 106 cm x 22 cm x 30 cm / délka x šířka x výška Podložka: 81 cm x 56,5 cm Velikost letadla: 22 cm x 27 cm x 10 cm / délka x šířka x výška Vrtulník: 10 cm x 9 cm x 3 cm / délka x šířka x výška Délka auta: 8 cm x 3 cm x 4 cm / délka x šířka x výškaRozměr balení: Délka: 72,5 cm Šířka: 9 cm Výška: 44 cm (bajecnehracky.cz)

Podobné produkty ako Dětská sestava vojenské základny , Barový stůl a židle sada 3 kusů masivní dřevo hnědo-bílá 275233 (275233)

DLR, LORENTO III dětská sestava

DLR, LORENTO III dětská sestava
Detail

Variabilní studentská sestava Lorento je navržená tak, aby odpovídala nárokům jak začínajících puberťáků, tak ukojila potřeby studentského života. Skládá se ze dvou úzkých skříní, policového regálu, police a psacího stolu. Nabízí štědrý úložný prostor, který pojme jak učebnice, tak osobní poklady. Celá sestava je vyrobena z kvalitního tvrdého lamina, které je pevné a díky tomu i velmi odolné proti mechanickému poškození (př. poškrábání). Nedochází časem ke změně barev, je odolné vůči krátkodobému působení vody a snadné na údržbu. Zaoblené hrany nábytku jsou pro maximální bezpečnost opratřeny ABS lištami, které chrání rohy proti nárazům. VÝHODY pevná a odolná konstrukce, snadná údržba úložné prostory možnost měnit barvu dekoru systém umožňuje vytvoření vlastní sestavy nábytku vhodný pro dívky i chlapce (fialový nebo zelený dekor) DALŠÍ INFORMACE dekor dekor jasan fialový/jasan zelený ideální pro studenty a dospívající mládež složení sestavy: vysoká úzká skříň (L 2), vysoká úzká skříň s policí (L 4), policový regál (L 7), police (L 8), psací stůl (L 10) (sedacky-nabytek.cz)

Podobné produkty ako DLR, LORENTO III dětská sestava , Kuchyňský/snídaňový barový stůl a židle dřevo 240096 (240096)

LODGE Set zahradního nábytku 2 ks židle a 1 ks stůl - bílá

LODGE Set zahradního nábytku 2 ks židle a 1 ks stůl - bílá
Detail

set obsahuje: 1x skládací stůl, 2x skládací židle nosnost žídle až 90 kg židle jsou dodávány sestavené stůl vyžaduje částečnou montáž pokyny pro údržbu: pravidelně čistěte jemnou mýdlovou vodou a osušte čistou suchou utěrkou, v zimě uchovávejte v suchu a chladu v interiéru nebo zakryjte nepromokavou plachtou, pokud necháváte venku, tak po dešti nebo sněhu odstraňte vlhkost z povrchů, aby nedošlo ke kondenzaci a zajistila se cirkulace vzduchu Podobný venkovní nábytek v setu po 3 kusech doprovázel při expedicích a na cestách nejednoho přírodovědce, dobrodruha nebo objevitele. A důvod je naprosto jasný. Skládací židle LODGE a hranatý stůl v bílé barvě nejsou jen praktické, ale i pohodlné a krásně se kombinují s ostatním nábytkem ze série LODGE. Set obsahuje: 1x skládací stůl, 2x skládací židle. (butlers.cz)

Podobné produkty ako LODGE Set zahradního nábytku 2 ks židle a 1 ks stůl - bílá , 5dílný jídelní set stůl a židle černý 244269 (244269)

LODGE Set zahradního nábytku 2 ks židle a 1 ks mini stůl - bílá

LODGE Set zahradního nábytku 2 ks židle a 1 ks mini stůl - bílá
Detail

Skládací židle: Nosnost až do 90 kg. Výrobek je dodáván sestavený. Stolek: Nutná částečná montáž. Pokyny pro údržbu: pravidelně čistěte jemnou mýdlovou vodou a osušte čistou suchou utěrkou, v zimě uchovávejte v suchu a chladu v interiéru nebo zakryjte nepromokavou plachtou, pokud necháváte venku, tak po dešti nebo sněhu odstraňte vlhkost z povrchů, aby nedošlo ke kondenzaci a zajistila se cirkulace vzduchu. Podobný nábytek doprovázel při expedicích a na cestách nejednoho přírodovědce, dobrodruha nebo objevitele. A důvod je naprosto jasný: skládací nábytek LODGE je nejen praktický, ale i pohodlný. Vyrobeno z akátového dřeva s certifikátem FSC. (butlers.cz)

Podobné produkty ako LODGE Set zahradního nábytku 2 ks židle a 1 ks mini stůl - bílá , The alice network: a novel (0062654195)

Zahradní židle Adirondack podnožka a stůl masivní jedle bílá, 315929 (315929)

Zahradní židle Adirondack podnožka a stůl masivní jedle bílá, 315929 (315929)
Detail

Zahradní nábytek - sestava, bílá barva, 1 židle, nosnost 110 kg, stůl čtverec, rozměr 40 cm × 40 cm × 45 cm, materiál dřevo Chcete si užít posezení na zahradě nebo v altánku? Zahradní nábytek SHUMEE poslouží nejen k relaxaci a odpočinku. Přírodní dřevěný dekor upoutá svým vzhledem na první pohled. Deska stolu z tohoto balení dostala tvar čtverce o rozměrech 40 × 40 cm. Vysoký je 45 cm. Významné přednosti zahradního nábytku Zahradní židle Adirondack podnožka a stůl masivní jedle bílá, 315929 Materiál konstrukce zahradního nábytku: dřevo Stůl je vysoký 45 cm Deska stolu má šikovný tvar čtverce Stůl v setu Zahradní židle Adirondack podnožka a stůl masivní jedle bílá, 315929 vám poskytne plochu desky 40 × 40 cm Židle dokáže unést maximálně 110 kg Počet židlí: 1 (alza.cz)

Podobné produkty ako Zahradní židle Adirondack podnožka a stůl masivní jedle bílá, 315929 (315929) , Dolu dětská toaleta, bílá

Sada jídelního nábytku šest židlí a stůl hnědá LAREDO, 131077 (beliani_131077)

Sada jídelního nábytku šest židlí a stůl hnědá LAREDO, 131077 (beliani_131077)
Detail

Jídelní židle - materiál sedáku MDF, materiál konstrukce ocel, 7 židlí v balení, rozměry 85 × 44 × 38 (V׊×H), výška sedáku 44 cm, nosnost 100 kg, černá a hnědá barva Pokud se poohlížíte po novém vybavení do kuchyně nebo jídelny, přijde vám vhod jídelní židle BELIANI. Zaujme vás také její styl a použití kvalitních materiálů. Při svém výběru byste neměli zapomenout, že její výška činí 85 cm. Sedák pak je nad zemí ve výšce 44 cm. Hovoříme-li o šířce židle, ta dosahuje hodnoty 44 cm. Aby se vám na ní pohodlně sedělo, nabízí hloubku 38 cm. O kompletní vzhled jídelní židle pečuje černá a hnědá barva. Výrobce navrhl pro samotnou konstrukci materiál, kterým je ocel. Ohledně sedáku, ten tvoří mdf. Zcela jistě nezapomeňte na to, že nabízí nosnost 100 kg. Balení obsahuje celkem 7 kusů. Sada jídelního nábytku šest židlí a stůl hnědá LAREDO, 131077 disponuje hmotností 58 kg. Klíčové přednosti modelu Sada jídelního nábytku šest židlí a stůl hnědá LAREDO, 131077 Udělejte si... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sada jídelního nábytku šest židlí a stůl hnědá LAREDO, 131077 (beliani_131077) , Vítězná sestava ()

Garthen 35216 Zahradní balkonový set skládací bistro stolek + dvě židle

Garthen 35216 Zahradní balkonový set skládací bistro stolek + dvě židle
Detail

Lehká a přesto robustní kombinace ze sklopného stolku a 2 stohovatelných židlí s komfortní polyratanovou sedací plochou je velmi pohodlná. Díky sklopnosti je stolek velmi dobře uskladnitelný. Ocelový rám u stolu i stolku je ošetřen práškovou vrstvou a nohy jsou opatřeny gumovými záslepkami. Použité materiály nevyžadují údržbu, jsou počasí odolné a nevyžadují speciální čisticí prostředky. Technické údaje: údaje k židli: materiál: polyratan a ocel rám Ø: 24 mm ratan Ø: 2 mm barva rámu: hnědý vzorek barva ratanu: tmavě hnědá rozměry sedací plochy: výška 45 cm, šířka 45 cm, hloubka 36 cm rozměry židle: výška 75 cm, šířka 52 cm, hloubka 60 cm nosnost židle: 100 kg váha cca 3,5 kg stůl: materiál: ocel a sklo (barva skla: černá) tloušťka skleněné desky: cca 5 mm průměr skleněné desky: cca 60 cm výška: cca 73 cm výška ve sklopeném stavu: cca 93 cm tloušťka ocelových nohou: cca 22 mm váha: cca 6 kg barva rámu / rour: hnědá Obsah balení: 2x bistro židle - ocelový rám a polyratanový výplet (zboží je zkompletováno) 1x sklopný bistro stůl se skleněnou deskou a ocelovým rámem (dilego.cz)

Podobné produkty ako Garthen 35216 Zahradní balkonový set skládací bistro stolek + dvě židle , Dvě šedé jídelní židle elbert, 70957 (beliani_70957)

Garthen 35216 Zahradní balkonový set skládací bistro stolek + dvě židle

Garthen 35216 Zahradní balkonový set skládací bistro stolek + dvě židle
Detail

Jedná se o 3 dílnou sadu zahradního nábytku sestávající ze dvou stohovacích židlí a skládacího stolu. Židle jsou lehkým sedacím nábytkem na váš balkón a zahradu, vaši terasu nebo zimní zahradu a jsou doplněny vkusným bistro stolkem. Více židlí tohoto typu můžete naskládat na sebe a ušetřit tak spoustu místa, pokud chcete židličku uskladnit na zimní měsíce. V případě potřeby ji samozřejmě můžete použít i jako balkonové křeslo, zahradní křeslo nebo kempinkové křeslo. Nohy židlí mají gumové výstupky/gumové krytky. Ty zabraňují uklouznutí, tlumí hluk při pohybu a chrání podlahu. Kulatý skleněný stůl je velmi stabilní, snadno se čistí a má černou skleněnou desku. Mechanismus skládání je samozřejmý. To znamená, že balkonový stůl může po sezóně zmizet i do malých výklenků. Při oslavách dobře poslouží jako doplněk k zahradnímu stolu nebo jako odkládací stolek. Kostra stohovací židle i zahradního stolu je vyrobena z práškově lakované oceli s tepaným vzhledem. Tmavě hnědý polyratan židlí je vyroben z plastu, je odolný proti roztržení a zajímavě tkaný. Technické údaje: Židle: materiál: polyratan a ocel rám Ø: 24 mm ratan Ø: 2 mm barva rámu: hnědý vzorek barva ratanu: tmavě hnědá rozměry sedací plochy: 45 x 45 x 36 cm (v x š x h) rozměry židle: 75 x 52 x 60 cm (v x š x h) váha: cca 3,5 kg Stůl: materiál: ocel a sklo tloušťka skleněné desky: cca 5 mm průměr skleněné desky: cca 60 cm výška: cca 73 cm výška ve sklopeném stavu: cca 93 cm tloušťka ocelových nohou: cca 22 mm váha: cca 6 kg barva rámu / rour: hnědá barva skla: černá Obsah balení: 2 x bistro židle 1 x sklopný bistro stůl (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Garthen 35216 Zahradní balkonový set skládací bistro stolek + dvě židle , Dvě hnědé jídelní židle rockford, 83778 (beliani_83778)

Blumfeldt Burgos, sestava zahradního nábytku, třídílná, stůl + dvě lavice, ocel, HDPE, skládací, hnědá

Blumfeldt Burgos, sestava zahradního nábytku, třídílná, stůl + dvě lavice, ocel, HDPE, skládací, hnědá
Detail

Zahradní sestava Blumfeldt Burgos vám přinese správnou náladu na oslavy - nejen na soukromém Oktoberfestu na zahradě.Přeměňte si zahradu, pokoj nebo terasu na místo plné zábavy za velmi krátkou dobu! S Triple Blumfeldt Burgos to není žádný problém! Dvě lavičky a jeden stůl pro 8 až 10 osob nabízejí dostatek prostoru pro oslavy a posezení. Stabilní práškově potažená konstrukce z upravených ocelových tyčí kombinovaná s HDPE na povrchu zajišťuje vysoké zatížení. Povrch je strukturovaný v ratanové nábytkové optice, která odpovídá zbytku zahradního nábytku. Obě lavice nabízejí zatížení 200 kg (každý), stůl dokonce až 300 kg. Bezpečnostní uzávěry na tyčích zajišťují stabilitu bez nepříjemných překvapivých okamžiků naklápění konstrukce. Pro snadnou přepravu je možné všechny díly snadno sklopit a držet pohodlně za rukojeti. Tím se také šetří místo při skladováníAtmosféra pivního stánku ve vlastní zahradě: třídílná sada zahradního nábytku Blumfeldt Burgos poskytuje jednoduchý způsob, jak posedět na oslavách. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Blumfeldt Burgos, sestava zahradního nábytku, třídílná, stůl + dvě lavice, ocel, HDPE, skládací, hnědá , Cattara frog zelená dětská kempingová židle

Blumfeldt Burgos, sestava zahradního nábytku, třídílná, stůl + dvě lavice, ocel, HDPE, skládací, hnědá

Blumfeldt Burgos, sestava zahradního nábytku, třídílná, stůl + dvě lavice, ocel, HDPE, skládací, hnědá
Detail

Zahradní sestava Blumfeldt Burgos vám přinese správnou náladu na oslavy - nejen na soukromém Oktoberfestu na zahradě.Přeměňte si zahradu, pokoj nebo terasu na místo plné zábavy za velmi krátkou dobu! S Triple Blumfeldt Burgos to není žádný problém! Dvě lavičky a jeden stůl pro 8 až 10 osob nabízejí dostatek prostoru pro oslavy a posezení. Stabilní práškově potažená konstrukce z upravených ocelových tyčí kombinovaná s HDPE na povrchu zajišťuje vysoké zatížení. Povrch je strukturovaný v ratanové nábytkové optice, která odpovídá zbytku zahradního nábytku. Obě lavice nabízejí zatížení 200 kg (každý), stůl dokonce až 300 kg. Bezpečnostní uzávěry na tyčích zajišťují stabilitu bez nepříjemných překvapivých okamžiků naklápění konstrukce. Pro snadnou přepravu je možné všechny díly snadno sklopit a držet pohodlně za rukojeti. Tím se také šetří místo při skladováníAtmosféra pivního stánku ve vlastní zahradě: třídílná sada zahradního nábytku Blumfeldt Burgos poskytuje jednoduchý způsob, jak posedět na oslavách. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Blumfeldt Burgos, sestava zahradního nábytku, třídílná, stůl + dvě lavice, ocel, HDPE, skládací, hnědá , Bílá židle ikea

Dvě šedé jídelní židle ELBERT, 70957 (beliani_70957)

Dvě šedé jídelní židle ELBERT, 70957 (beliani_70957)
Detail

Jídelní židle - s područkami, materiál sedáku plast, materiál konstrukce ocel, 2 židle v balení, rozměry 75 × 56 × 45 (V׊×H), výška sedáku 30 cm, nosnost 110 kg, šedá barva Jestliže hledáte vybavení do kuchyně nebo se jen poohlížíte po novém nábytku, mohla by se vám hodit jídelní židle BELIANI. Váš zájem si zaslouží její stylový design i použití kvalitních materiálů. Při koupi tohoto typu budete muset mít na mysli to, že její výška dělá 75 cm. Sedák je pak umístěn ve výšce 30 cm. V prostoru bude svou šířkou zabírat místo o velikosti 56 cm. Výrobce myslel i na pohodlné sezení, proto ji vyrobil s hloubkou 45 cm. O kompletní vzhled jídelní židle se stará šedá barva. Pro výrobu konstrukce výrobce vybral materiál, jímž je ocel. Budeme-li hovořit o sedáku, ten vytváří plast. Područky vám poslouží pro pohodlné opření rukou. Zcela jistě nezapomeňte na to, že se její nosnost vyšplhala na 110 kg. Balení obsahuje celkem 2 kusy. Základní přednosti produktu Dvě šedé... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dvě šedé jídelní židle ELBERT, 70957 (beliani_70957) , Bílá herní židle

Dvě šedé jídelní židle NEVADA, 84823 (beliani_84823)

Dvě šedé jídelní židle NEVADA, 84823 (beliani_84823)
Detail

Jídelní židle - čalouněná, materiál sedáku polyester, materiál konstrukce kov, 2 židle v balení, rozměry 90 × 46 × 52 (V׊×H), výška sedáku 43 cm, nosnost 120 kg, černá a šedá barva Pokud pátráte po novém nábytku nebo si přejete vybavit svou jídelnu, neměli byste minout jídelní židli BELIANI. Váš zájem probudí její design i stylová konstrukce z kvalitních materiálů. Při správném výběru dejte na to, že disponuje výškou 90 cm. Sedák pak je nad zemí ve výšce 43 cm. V prostoru bude zaujímat šířku 46 cm. Aby se vám na ní dobře sedělo, můžete využít její hloubku 52 cm. O kompletní vzhled jídelní židle se stará černá a šedá barva. Co se týká samotné konstrukce, ta byla vyrobena z materiálu, kterým je kov. Co do sedáku, ten utváří polyester. Určitě neztraťte ze zřetele, že její nosnost činí 120 kg. V balení máte k dispozici celkem 2 kusy. Dvě šedé jídelní židle NEVADA, 84823 má celkovou hmotnost 6 kg. Významné přednosti produktu Dvě šedé jídelní židle NEVADA, 84823... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dvě šedé jídelní židle NEVADA, 84823 (beliani_84823) , Cooper alice: alice cooper's greatest hits - lp (0349785788)

Dvě hnědé jídelní židle ROCKFORD, 83778 (beliani_83778)

Dvě hnědé jídelní židle ROCKFORD, 83778 (beliani_83778)
Detail

Jídelní židle - čalouněná, materiál sedáku umělá kůže, materiál konstrukce kov, 2 židle v balení, rozměry 96 × 44 × 45 (V׊×H), výška sedáku 43 cm, nosnost 120 kg, hnědá a stříbrná barva Chcete-li se obklopit novým praktickým nábytkem, stane se předmětem vašeho zájmu jídelní židle BELIANI. Použití kvalitních materiálů i její stylový design jsou zárukou vašeho zájmu. Až ji budete vybírat, určitě nezapomeňte, že její výška dělá 96 cm. Sedák pak je nad zemí ve výšce 43 cm. Tážete-li se po její šířce, ta dosahuje hodnoty 44 cm. Pro maximálně komfortní sezení nabízí hloubku 45 cm. O celkový design jídelní židle pečuje hnědá a stříbrná barva. Pro výrobu konstrukce byl zvolen materiál, jímž je kov. Hovoříme-li o sedáku, ten vytváří umělá kůže. Při jejím používání neztraťte ze zřetele, že její nosnost dělá 120 kg. Uvnitř balení se nachází celkem 2 kusy. Zásadní vlastnosti modelu Dvě hnědé jídelní židle ROCKFORD, 83778 S novou jídelní židlí bude vaše stolování zážitkem... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dvě hnědé jídelní židle ROCKFORD, 83778 (beliani_83778) , Funko pop! disney alice 70th– alice curtsying (889698557344)

Dvě černé jídelní židle ELBERT, 70955 (beliani_70955)

Dvě černé jídelní židle ELBERT, 70955 (beliani_70955)
Detail

Jídelní židle - s područkami, materiál sedáku plast, materiál konstrukce ocel, 2 židle v balení, rozměry 75 × 56 × 45 (V׊×H), výška sedáku 30 cm, nosnost 110 kg, černá barva Dbejte na svoje pohodlí nejen u oběda s jídelní židlí BELIANI. Moderní styl židle oživí váš interiér. Příjemné jsou pevné područky pro komfortní opření rukou. Je připravena na tíhu dítěte i dospělého. Její nosnost činí 110 kg. Obdržíte 2 jídelní židle BELIANI. Klíčové vlastnosti jídelní židle Dvě černé jídelní židle ELBERT, 70955 Jídelní židle BELIANI zajistí pohodlné sezení u jídelního stolu Moderní styl dodá šmrnc vašemu interiéru Opatřena pevnými područkami Pyšní se nosností 110 kg Balení obsahuje 2 jídelní židle Ke zhotovení sedáku byl použitý kvalitní materiál, jakým je plast Výška sedáku je 30 cm Konstrukci tvoří ocel Jídelní židle BELIANI je černá Její rozměry měří 75 × 56 × 45 cm (vך×h) Provedení jídelní židle podtrhuje celkový dojem Jídelní židle BELIANI je vyhledávaná nejen do... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dvě černé jídelní židle ELBERT, 70955 (beliani_70955) , Allibert stůl lyon rattan - cappucino dvě výšky stolu (232296)

FIELDMANN Polstr na židli k setu ALICE FDZN 9026, zelený (50002535)

FIELDMANN Polstr na židli k setu ALICE FDZN 9026, zelený (50002535)
Detail

Polstr pro židli setu ALICE FDZN 4010, 100% polyester, voděodolný, gramáž 180gr/m2, polštáře pro jednu židli, zelená Kvalitní set polštáře sedáku a zádové opěrky Fieldmann FDZN 9026 je voděodolný a určen pro židli balkónového setu Alice. Patříte mezi majitele balkónové sestavy Alice společnosti Fieldmann? V tom případě by se vám mohla hodit tato praktická sada polštářů sedáku a zádové opěrky v zelené barvě. Set je vyroben ze 100% polyesteru, který skvěle odolává vodě. Díky tomu je předurčen pro venkovní použití a je ideální například, když vylezete z bazénu nebo sauny, bez problému se na něj můžete uvelebit, aniž by došlo k nějakému poškození. Klíčové vlastnostiKvalitní sada polštáře sedáku a zádové opěrky pro židli balkónového setu AliceVyrobena ze 100%... (alza.cz)

Podobné produkty ako FIELDMANN Polstr na židli k setu ALICE FDZN 9026, zelený (50002535) , Keter stůl lyon rattan - hnědá - dvě výšky stolu (233834)

FIELDMANN Polstr na židli k setu ALICE FDZN 9017, krémový (50001578)

FIELDMANN Polstr na židli k setu ALICE FDZN 9017, krémový (50001578)
Detail

Polstr - na zahradní nábytek, na židli, rozměry 5 × 58,5 × 40,5 cm (V׊×D), krémová barva, 1 ks v balení Kvalitní set polštáře sedáku a zádové opěrky Fieldmann FDZN 9017 je voděodolný a určen pro židli balkónového setu Alice. Patříte mezi majitele balkónové sestavy Alice společnosti Fieldmann? V tom případě by se vám mohla hodit tato praktická sada polštářů sedáku a zádové opěrky v krémové barvě. Set je vyroben ze 100% polyesteru, který skvěle odolává vodě. Díky tomu je předurčen pro venkovní použití a je ideální například, když vylezete z bazénu nebo sauny, bez problému se na něj můžete uvelebit, aniž by došlo k nějakému poškození. Klíčové vlastnostiKvalitní sada polštáře sedáku a zádové opěrky pro židli balkónového setu AliceVyrobena ze 100% polyesteruVoděodolnáGramáž 180 gr/m (alza.cz)

Podobné produkty ako FIELDMANN Polstr na židli k setu ALICE FDZN 9017, krémový (50001578) , Allibert stůl lyon rattan grafit - dvě výšky stolu (232300)

ABC zahradní sestava Hawaii stůl + 4 židle + slunečník - antracit

ABC zahradní sestava Hawaii stůl + 4 židle + slunečník - antracit
Detail

Zahradní set hawaii bude tou pravou ozdobou vaší zahrady. Velikost sestavy je skleněný stůl, 4 skládací židle a slunečník o průměru 180 cm. Levnější zahradní sestavu o téhle velikosti nekoupíte. - Stůl s kulatou skleněnou deskou a ocelovým rámem o průměru 80 cm a výšce 70 cm - 4x skládací židle s ocelovým rámem a nepromokavou tkanou textilií. Rozměry židle: šířka: 54 cm, délka: 63 cm, výška: 87/41 cm. Nosnost židle 110 kg - Slunečník s nepromokavým potahem a UV filtrem o průměru 180 cm a výšce 203 cm - Pevná a stabilní ocelová konstrukce opatřena práškovým nátěrem pro větší odolnost proti povětrnostním vlivům - Záruka: 24 měsíců (nejlevnejsizbozi.cz)

Podobné produkty ako ABC zahradní sestava Hawaii stůl + 4 židle + slunečník - antracit , Hejduk uni, bílá, dětská (8595238200114)

ABC zahradní sestava Hawaii stůl + 4 židle + slunečník - hnědá

ABC zahradní sestava Hawaii stůl + 4 židle + slunečník - hnědá
Detail

Zahradní set hawaii bude tou pravou ozdobou vaší zahrady. Velikost sestavy je skleněný stůl, 4 skládací židle a slunečník o průměru 180 cm. Levnější zahradní sestavu o téhle velikosti nekoupíte. - POZOR, TENTO SET V BÉŽOVÉ BARVĚ, fotografie jen ilustrační - Stůl s kulatou skleněnou deskou a ocelovým rámem o průměru 80 cm a výšce 70 cm - 4x skládací židle s ocelovým rámem a nepromokavou tkanou textilií. Rozměry židle: šířka: 54 cm, délka: 63 cm, výška: 87/41 cm. Nosnost židle 110 kg - Slunečník s nepromokavým potahem a UV filtrem o průměru 180 cm a výšce 203 cm - Pevná a stabilní ocelová konstrukce opatřena práškovým nátěrem pro větší odolnost proti povětrnostním vlivům - Záruka: 24 měsíců - Barva slunečníků a textilu: béžová (nejlevnejsizbozi.cz)

Podobné produkty ako ABC zahradní sestava Hawaii stůl + 4 židle + slunečník - hnědá , Fieldmann sestava calypso

Dvě čalouněné židle v modré barvě BROOKVILLE, 85524 (beliani_85524)

Dvě čalouněné židle v modré barvě BROOKVILLE, 85524 (beliani_85524)
Detail

Jídelní židle - s područkami, čalouněná, materiál sedáku polyester, materiál konstrukce dřevo, 2 židle v balení, rozměry 83 × 43 × 52 (V׊×H), výška sedáku 48 cm, nosnost 150 kg, dekor dřeva buk Jestliže jste se rozhodli pořídit si nový nábytek nebo vybavit svou kuchyň, nadchne vás jídelní židle BELIANI. Stylový design i kvalitně vyrobená konstrukce přitáhnou zcela jistě váš zájem. Při výběru dejte také na skutečnost, že se její výška vyšplhala na 83 cm. Sedák pak je nad zemí ve výšce 48 cm. Šířka židle dosahuje hodnoty 43 cm. Abyste na ní komfortně seděli, nabízí hloubku 52 cm. O kompletní design jídelní židle se stará dekor, jenž vypadá jako buk. Tento dekor navíc podtrhuje hnědá a modrá barva. Pro výrobu konstrukce byl zvolen materiál, kterým je dřevo. Hovoříme-li o sedáku, ten vytváří polyester. Područky vám poslouží pro pohodlné opření rukou. Určitě při jejím používání nezapomeňte na to, že její nosnost dělá 150 kg. V balení najdete celkem 2 kusy. Dvě... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dvě čalouněné židle v modré barvě BROOKVILLE, 85524 (beliani_85524) , A-pro bikestar wh dětská bílá otevřená jet přilba (motonad02763)

Dvě čalouněné židle v šedé barvě BROOKVILLE, 85523 (beliani_85523)

Dvě čalouněné židle v šedé barvě BROOKVILLE, 85523 (beliani_85523)
Detail

Jídelní židle - čalouněná, materiál sedáku polyester, materiál konstrukce dřevo, 2 židle v balení, rozměry 83 × 44 × 52 (V׊×H), výška sedáku 48 cm, nosnost 150 kg, dekor dřeva buk Jestliže hledáte vybavení do kuchyně nebo se jen poohlížíte po novém nábytku, zaujme vás jídelní židle BELIANI. Použití kvalitních materiálů i její stylový design jsou zárukou vašeho zájmu. Při správném výběru dejte na to, že disponuje výškou 83 cm. Pokud vás zajímá výška sedu, ta činí 48 cm. Hovoříme-li o šířce židle, ta dosahuje hodnoty 44 cm. Aby posezení na ní bylo komfortní, disponuje hloubkou 52 cm. O celkový vzhled jídelní židle se postará dekor, jenž působí jako buk. Tento dekor navíc zvýrazňuje hnědá a šedá barva. Výrobce zvolil pro samotnou konstrukci materiál, jímž je dřevo. Co do sedáku, ten vytváří polyester. Aby vám dlouho sloužila, nezapomínejte, že je navržena s nosností 150 kg. V balení najdete celkem 2 kusy. Dvě čalouněné židle v šedé barvě BROOKVILLE, 85523 je o... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dvě čalouněné židle v šedé barvě BROOKVILLE, 85523 (beliani_85523) , Funko pop! deluxe alice 70th– alice w/flowers (889698557337)

CENTURY Zahradní stůl - bílá

CENTURY Zahradní stůl - bílá
Detail

vhodné pro venkovní použití výrobek je dodáván nesestavený s návodem k montáži pokyny pro údržbu: chraňte před dlouhodobou vlhkostí, očistěte vlhkým hadříkem (v případě potřeby jemným čisticím prostředkem), pak utřete suchou čistou látkou, pokud dojde k poškození barvy, ochraňte poškozené místo protikorozním nátěrem Dopřejte si sluncem zalité chvilky klidu u romanticky laděného venkovního železného stolku CENTURY v bílém provedení a užívejte si každou vteřinu. Ten klid a odpočinek jako v dávných časech před stresem z mobilů a hektiky všedních dnů. K dostání další zahradní nábytek CENTURY v jiných moderních barvách. (butlers.cz)

Podobné produkty ako CENTURY Zahradní stůl - bílá , Dětská jídelní židlička šedo-bílá (1187,19)

LODGE Skládací stůl - bílá

LODGE Skládací stůl - bílá
Detail

pokyny pro údržbu: pravidelně čistěte jemnou mýdlovou vodou a osušte čistou suchou utěrkou, v zimě uchovávejte v suchu a chladu v interiéru nebo zakryjte nepromokavou plachtou, pokud necháváte venku, tak po dešti nebo sněhu odstraňte vlhkost z povrchů, aby nedošlo ke kondenzaci a zajistila se cirkulace vzduchu nutná částečná montáž Podobný nábytek doprovázel při expedicích a na cestách nejednoho přírodovědce, dobrodruha nebo objevitele. A důvod je naprosto jasný: skládací stůl ze série LODGE je stejně praktický jako je pohodlný. Z akátového dřeva s certifikátem FSC. V řadě LODGE najdete lavice, židle, sklápěcí stoly, podnosy a úložný prostor na polštáře. (butlers.cz)

Podobné produkty ako LODGE Skládací stůl - bílá , Babymatex deka dětská milly bílá (5902675045551)

Jóga flows na židli - Účinné jógové sestavy a pozice - Kerstin Klimenta

Detail

Pod slovem jóga si často představíme pouze "tradiční" jógově vypadající pozice nebo klidný stav meditace. Ale jóga je především praxe, která by nás měla přiblížit k nějakému kýženému stavu nebo dovednostem. Jógové cvičení, které jako pomůcku používá židli přináší mnoho výhod. Je řešením například pro seniory a pro ty, kdo chtějí cvičit, ale účast na jógové lekci jim znemožňuje nějaké omezení. Je také možností, jak začlenit zdravý pohyb do běžného dne. Zkrátka pro současného běžného "západního" člověka, který potřebuje různorodý pohyb, je využití židle dobrým řešením, obzvlášť pro dechové a meditační techniky, kde je pohodlný sed s napřímenou páteří podmínkou. Kniha nabízí řadu možností k protahování, posilování, uvolnění, k pozicím a sestavám, ale i k tzv. flow - dynamickým či intuitivním pohybům. Ty jsou velmi prospěšné pro kvalitu pojiv a zdraví pohybového aparátu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Jóga flows na židli - Účinné jógové sestavy a pozice - Kerstin Klimenta , Nox přilba n961k, dětská (bílá) (motonad02132)

LODGE Balkonový skládací stůl - bílá

LODGE Balkonový skládací stůl - bílá
Detail

pokyny pro údržbu: pravidelně čistěte jemnou mýdlovou vodou a osušte čistou suchou utěrkou, v zimě uchovávejte v suchu a chladu v interiéru nebo je zakryjte nepromokavou plachtou, pokud necháváte venku, po dešti nebo sněhu odstraňte vlhkost z povrchů, aby nedošlo ke kondenzaci a zajistila se cirkulace vzduchu nutná částečná montáž Podobný nábytek doprovázel při expedicích a na cestách nejednoho přírodovědce, dobrodruha nebo objevitele. A důvod je naprosto jasný: balkonový skládací stůl ze série LODGE s držákem pro upevnění na parapet či zábradlí o šířce 5 až 16 cm je stejně praktický jako je pohodlný. Z akátového dřeva s certifikátem FSC. V řadě LODGE najdete lavice, židle, sklápěcí stoly, podnosy a úložný prostor na polštáře. (butlers.cz)

Podobné produkty ako LODGE Balkonový skládací stůl - bílá , Dolu dětská jídelní židlička bílá (8690089075512)

LODGE Mini skládací stůl - bílá

LODGE Mini skládací stůl - bílá
Detail

pokyny pro údržbu: pravidelně čistěte jemnou mýdlovou vodou a osušte čistou suchou utěrkou, v zimě uchovávejte v suchu a chladu v interiéru nebo je zakryjte nepromokavou plachtou, pokud necháváte venku, po dešti nebo sněhu odstraňte vlhkost z povrchů, aby nedošlo ke kondenzaci a zajistila se cirkulace vzduchu nutná částečná montáž Podobný nábytek doprovázel při expedicích a na cestách nejednoho přírodovědce, dobrodruha nebo objevitele. A důvod je naprosto jasný: skládací mini stůl ze série LODGE je stejně praktický jako je pohodlný. Z akátového dřeva s certifikátem FSC. V řadě LODGE najdete lavice, židle, sklápěcí stoly, podnosy a úložný prostor na polštáře. (butlers.cz)

Podobné produkty ako LODGE Mini skládací stůl - bílá , Dětská jídelní židlička modro-bílá (1187,19)

Progarden Zahradní skládací balkónová sestava Camping Set KOMODO stolek + 2 židle antracit

Progarden Zahradní skládací balkónová sestava Camping Set KOMODO stolek + 2 židle antracit
Detail

Vlastnosti: Tento skládací zahradní set v šedé barvě je ideální do menších a středně velkých prostorů. Sada zahrnuje lehký, čtvercový stůl odolný vůči zatížení a dvě skládací židle, které nabízejí možnost doplnění polštářů pro zvýšené pohodlí (polštáře nejsou součástí balení). Zahradní set pojme dvě osoby. Design a použití: Kempingový set sestávající ze stolu a dvou židlí je vhodný pro použití jak ve vnitřních, tak vnějších prostorách. Je odolný proti povětrnostním vlivům, snadno se čistí a skladuje. Díky modernímu a praktickému designu je tento set nepostradatelným doplňkem pro venkovní aktivity jako výlety do přírody, večeře, karavaning, kempování, pikniky či oslavy, stejně jako dekorativní prvek na terasách, v obývacích pokojích, zahradách nebo na střechách. Odolný materiál: Vyrobeno z vysoce pevné pryskyřice, která se snadno čistí a skladuje i ve stísněných prostorách. Díky malé hmotnosti a kompaktním rozměrům lze set snadno přemisťovat. Montáž a údržba: Tato praktická a funkční sestava jak pro vnitřní, tak venkovní použití nevyžaduje žádnou montáž ani údržbu, jelikož všechny prvky mají skládací funkci. Měření a certifikáty: Rozměry stolu jsou 79 x 72 x 70 cm a rozměry židle 44 x 41 x 78 cm. Kempingový set je certifikován dle norem CE a RoHS. Tento skládací zahradní set od Progarden je praktickým řešením pro každého, kdo hledá pohodlí a flexibilitu jak ve venkovních, tak vnitřních prostorách. O značce ProGarden Italská firma s více než 40 letou historií sídlí pod Alpami v městečku Rogeno severně od Milana. Její produkty patří k jedněm z nejkvalitnějších, při tom za stále rozumnou cenu. Kvalita výroby dokládá i zařazení firmy v různých asociacích, jako je např. Německá ekologická asociace "der Grüne Punkt. Polypropylén použitý při výrobě odpovídá evropským standardům kvality: všechny výrobky jsou pevné, odolné vůči povětrnostním vlivům a plně recyklovatelné. Než jsou suroviny použity ve výrobních procesech, jsou testovány elektromechanickým přístrojem, který odpovídá pravidlům EN 10002-61010-50082 ISO7500-1 ASTM E4. Zkoušky surovin, výrobních cyklů a mechanické odolnosti výrobků jsou prováděny v souladu s pravidly EN 581/1/2/3, EN 1022. Jsme rádi, že jako jedni z mála prodejců v ČR a SR Vám tyto krásné a trvanlivé výrobky můžeme také nabídnout. (nejlevnejsizbozi.cz)

Podobné produkty ako Progarden Zahradní skládací balkónová sestava Camping Set KOMODO stolek + 2 židle antracit , Dvě čalouněné židle v šedé barvě brookville, 85523 (beliani_85523)

Progarden Zahradní skládací balkónová sestava Camping Set KOMODO stolek + 2 židle bílá

Progarden Zahradní skládací balkónová sestava Camping Set KOMODO stolek + 2 židle bílá
Detail

Vlastnosti: Tento skládací zahradní set v šedé barvě je ideální do menších a středně velkých prostorů. Sada zahrnuje lehký, čtvercový stůl odolný vůči zatížení a dvě skládací židle, které nabízejí možnost doplnění polštářů pro zvýšené pohodlí (polštáře nejsou součástí balení). Zahradní set pojme dvě osoby. Design a použití: Kempingový set sestávající ze stolu a dvou židlí je vhodný pro použití jak ve vnitřních, tak vnějších prostorách. Je odolný proti povětrnostním vlivům, snadno se čistí a skladuje. Díky modernímu a praktickému designu je tento set nepostradatelným doplňkem pro venkovní aktivity jako výlety do přírody, večeře, karavaning, kempování, pikniky či oslavy, stejně jako dekorativní prvek na terasách, v obývacích pokojích, zahradách nebo na střechách. Odolný materiál: Vyrobeno z vysoce pevné pryskyřice, která se snadno čistí a skladuje i ve stísněných prostorách. Díky malé hmotnosti a kompaktním rozměrům lze set snadno přemisťovat. Montáž a údržba: Tato praktická a funkční sestava jak pro vnitřní, tak venkovní použití nevyžaduje žádnou montáž ani údržbu, jelikož všechny prvky mají skládací funkci. Měření a certifikáty: Rozměry stolu jsou 79 x 72 x 70 cm a rozměry židle 44 x 41 x 78 cm. Kempingový set je certifikován dle norem CE a RoHS. Tento skládací zahradní set od Progarden je praktickým řešením pro každého, kdo hledá pohodlí a flexibilitu jak ve venkovních, tak vnitřních prostorách. O značce ProGarden Italská firma s více než 40 letou historií sídlí pod Alpami v městečku Rogeno severně od Milana. Její produkty patří k jedněm z nejkvalitnějších, při tom za stále rozumnou cenu. Kvalita výroby dokládá i zařazení firmy v různých asociacích, jako je např. Německá ekologická asociace "der Grüne Punkt. Polypropylén použitý při výrobě odpovídá evropským standardům kvality: všechny výrobky jsou pevné, odolné vůči povětrnostním vlivům a plně recyklovatelné. Než jsou suroviny použity ve výrobních procesech, jsou testovány elektromechanickým přístrojem, který odpovídá pravidlům EN 10002-61010-50082 ISO7500-1 ASTM E4. Zkoušky surovin, výrobních cyklů a mechanické odolnosti výrobků jsou prováděny v souladu s pravidly EN 581/1/2/3, EN 1022. Jsme rádi, že jako jedni z mála prodejců v ČR a SR Vám tyto krásné a trvanlivé výrobky můžeme také nabídnout. (nejlevnejsizbozi.cz)

Podobné produkty ako Progarden Zahradní skládací balkónová sestava Camping Set KOMODO stolek + 2 židle bílá

Skládací barový stůl bílá / černá Dekorhome

Skládací barový stůl bílá / černá Dekorhome
Detail

Vysoce odolný a lehce omyvatelný nábytek nejvyšší kvality. Americká značka s dlouholetou tradicí. Výrobce - LIFETIME, Inc., Clearfield, Utah, USA Vysoký barový kulatý stůl vhodný jak pro komerční účely tak do domácnosti, na zahradu, do dílny. Kombinace ocelové nosné kostry a vysoce odolného UV stabilizovaného polyetylenu (HDPE). Odolnost vůči vlivu počasí. Plast na slunci nežloutne ani nekřehne. Stůl je možné jednoduše složit.Barva: bílá / černáMateriál: HDPE (polyetylen) / ocelRozměry: šířka: 83,8 cmhloubka: 83,8 cmvýška: 110 cmtloušťka desky: 33 mmrozměr ve složeném stavu: 148 x 48 x 6 cmHmotnost: 9 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Skládací barový stůl bílá / černá Dekorhome

Skládací barový stůl bílá / černá Dekorhome

Skládací barový stůl bílá / černá Dekorhome
Detail

Vysoce odolný a lehce omyvatelný nábytek nejvyšší kvality. Americká značka s dlouholetou tradicí. Výrobce - LIFETIME, Inc., Clearfield, Utah, USA Vysoký barový kulatý stůl vhodný jak pro komerční účely tak do domácnosti, na zahradu, do dílny. Kombinace ocelové nosné kostry a vysoce odolného UV stabilizovaného polyetylenu (HDPE). Odolnost vůči vlivu počasí. Plast na slunci nežloutne ani nekřehne. Stůl je možné jednoduše složit.Barva: bílá / černáMateriál: HDPE (polyetylen) / ocelRozměry: šířka: 83,8 cmhloubka: 83,8 cmvýška: 110 cmtloušťka desky: 33 mmrozměr ve složeném stavu: 148 x 48 x 6 cmHmotnost: 9 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Skládací barový stůl bílá / černá Dekorhome

Zahradní lavice a stůl Kids Concept®, bílá

Zahradní lavice a stůl Kids Concept®, bílá
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 24 měsíců Ideální na zahradu nebo terasu Minimalistický skandinávský styl Rozměry a hmotnost: Rozměry lavičky ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 90 x 32 x 55 cm Výška sedadla: 30 cm Rozměry stolu ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 60 x 35 x 45 cm Materiál a péče: Materiál: borovicové dřevo Součástí dodávky je: Součástí dodávky je: 1 x lavice 1 x stůl (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Zahradní lavice a stůl Kids Concept®, bílá

Lexibook Unicorn Noční světlo na zeď a stůl (3380743083452)

Lexibook Unicorn Noční světlo na zeď a stůl (3380743083452)
Detail

Noční světlo - vnitřní použití, umístění na noční stolek, na psací stůl a nad postel, zdroj světla integrovaný LED, časovač, na 3 baterie typu AAA, materiál plast Vaše děti už nebudou trápit obavy z usínání ve tmě. Noční světlo Lexibook pro ně bude milým přítelem, který pomůže zahnat tmu a projasní jejich pokojíček. Pokud jste na vážkách, kam jej ideálně instalovat, umisťuje se především na noční stolek, na psací stůl a nad postel. Jeho jednoduchý moderní styl tak přirozeně dotvoří design vašeho domova. Je vyrobeno z kvalitního materiálu, jímž je plast. Klíčové znaky nočního světla Lexibook Unicorn Noční světlo na zeď a stůl Noční světlo Lexibook dokáže projasnit noc v každém dětském pokoji Vhodné jen do interiéru Bude vhodné na noční stolek, na psací stůl a nad postel K jeho výrobě se používá plast Zabudovaný zdroj s technologií LED (alza.cz)

Podobné produkty ako Lexibook Unicorn Noční světlo na zeď a stůl (3380743083452)

Vango BIRCH TABLE Kempový stůl, bílá, velikost

Vango BIRCH TABLE Kempový stůl, bílá, velikost
Detail

Velice oblíbený stůl Vango BIRCH TABLE i mimo kemp, dá se složit do kompaktní velikosti pro dopravu a skladování. Má nezávisle nastavitelné nohy zajišťující jeho stabilitu na nerovném terénu. Jeho ocelová konstrukce v kombinaci s těžkou, odolnou pracovní deskou zaručuje vysokou stabilitu a spolehlivost pro jakékoliv využití. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Vango BIRCH TABLE Kempový stůl, bílá, velikost

Jóga flows na židli: Účinné jógové sestavy a pozice (978-80-88395-04-1)

Jóga flows na židli: Účinné jógové sestavy a pozice (978-80-88395-04-1)
Detail

Kniha - autor Kerstin Klimenta, 168 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Pod slovem jóga si často představíme pouze „tradiční“ jógově vypadající pozice nebo klidný stav meditace. Ale jóga je především praxe, která by nás měla přiblížit k nějakému kýženému stavu nebo dovednostem. Jógové cvičení, které jako pomůcku používá židli přináší mnoho výhod. Je řešením například pro seniory a pro ty, kdo chtějí cvičit, ale účast na jógové lekci jim znemožňuje nějaké omezení. Je také možností, jak začlenit zdravý pohyb do běžného dne. Zkrátka pro současného běžného „západního“ člověka, který potřebuje různorodý pohyb, je využití židle dobrým řešením, obzvlášť pro dechové a meditační techniky, kde je pohodlný sed s napřímenou páteří podmínkou. Kniha nabízí řadu možností k protahování, posilování, uvolnění, k pozicím a sestavám, ale i k tzv. flow – dynamickým či intuitivním pohybům. Ty jsou velmi prospěšné pro kvalitu pojiv a zdraví pohybového aparátu. (alza.cz)

Podobné produkty ako Jóga flows na židli: Účinné jógové sestavy a pozice (978-80-88395-04-1)

Lexibook Tlapková patrola Noční světlo na zeď a stůl (3380743083469)

Lexibook Tlapková patrola Noční světlo na zeď a stůl (3380743083469)
Detail

Noční světlo - vnitřní použití, umístění na noční stolek, na psací stůl a nad postel, zdroj světla integrovaný LED, časovač, na 3 baterie typu AAA, materiál plast Trápení vašich dětí z usínání ve tmě už je minulostí. Noční světlo Lexibook si oblíbí jako svého pomocníka, který dokáže projasnit tmavé noci v každém dětském pokoji. Pokud jste na vážkách, kam jej ideálně instalovat, umisťuje se především na noční stolek, na psací stůl a nad postel. Jeho jednoduchý moderní styl navíc hladce splyne s designem vašeho bytu. Při jeho výrobě byl použit kvalitní materiál, jímž je plast. Významné vlastnosti nočního světla Lexibook Tlapková patrola Noční světlo na zeď a stůl Noční světlo Lexibook slouží k rozjasnění tmavé noci v dětské pokojíčku Hodí se pouze do interiéru Nejlépe se bude hodit na noční stolek, na psací stůl a nad postel K jeho zhotovení posloužil plast Zabudovaný zdroj s technologií LED (alza.cz)

Podobné produkty ako Lexibook Tlapková patrola Noční světlo na zeď a stůl (3380743083469)

Garthen Zahradní set, 2 lavice a stůl v ratanovém designu - antracit

Garthen Zahradní set, 2 lavice a stůl v ratanovém designu - antracit
Detail

Stůl a lavice mohou být postaveny během okamžiku. Díky integrovaným úchytům se celá sada snadno přepravuje. Pokud již sadu nepotřebujete, můžete ji jednoduše složit a úsporně uskladnit. Ocelový rám zajišťuje stabilitu. Stolek je na spodní straně navíc také vybaven bezpečnostními kolíky pro větší stabilitu. Materiál se snadno udržuje a snadno se čistí. Pevná sada je tedy vhodná pro vnitřní i venkovní použití. Nohy jsou opatřeny gumovými chrániči, takže vaší oslavě nic nebrání. Technické údaje: stůl: materiál: ocelový rám, tvrdá plastová deska rozměry v rozloženém stavu: cca 180 x 75 x 70 cm (d x š x h) rozměry ve složeném stavu: cca 90 x 75 x 9 cm (d x š x h) tloušťka desky: cca 3,5 cm nosnost: až 170 kg hmotnost: cca 12 kg lavice: materiál lavice: ocelový rám, tvrdý plast rozměry v rozloženém stavu: 180 x 25 x 43 cm/ks (d x š x h) rozměry ve složeném stavu: 90 x 25 x 9 cm/ks (d x š x h) výška sedadla: cca 43 cm barva: antracit/šedá nosnost lavice: do cca 200 kg hmotnost lavice: cca 7,5 kg/ks Obsah balení: 1 x stůl 2 x lavice (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Garthen Zahradní set, 2 lavice a stůl v ratanovém designu - antracit

Garthen 39509 Zahradní set lavice a stůl v ratanové optice - černá

Garthen 39509 Zahradní set lavice a stůl v ratanové optice - černá
Detail

Černá sklopná sestava v elegantním designu upoutá Vaši pozornost. Stůl a lavice jsou obratem ruky postavené. Díky integrovanému držáku můžete sestavu donést sebou k jakékoliv party. Pokud sestavu zrovna nepotřebujete, jednoduše ji složíte a uskladníte. Materiál je nenáročný na údržbu a lehce omyvatelný. Tím je sestava vhodná jak pro vnitřní tak i venkovní prostory. Nohy jsou opatřeny gumovými záslepkami. Nic nestojí Vašim oslavám v cestě. Technické údaje: stůl: materiál: kovová konstrukce / deska z tvrdého plastu ve vzhledu ratanu rozměry: cca 180 x 75 x 70 cm tloušťka desky: cca 3,5 cm nosnost: do cca 170 kg s držákem pro jednoduchý transport sklopné lavice: mateirál: kovová konstrukce, deska z tvrdého plastu ve vzhledu ratanu rozměry: 180 x 25 x 43 cm rozměry sklopené lavice: 89 x 9 cm výška od země: cca 40 cm sklopné nosnost: do cca 200 kg Obsah balení: 1x sklopný stůl 2x sklopná lavice dodáno ve 2 balících (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Garthen 39509 Zahradní set lavice a stůl v ratanové optice - černá

Loap HAWAII CAMPING TABLE Kempingový stůl, bílá, velikost UNI

Loap HAWAII CAMPING TABLE Kempingový stůl, bílá, velikost UNI
Detail

Tento stolek Loap HAWAII CAMPING TABLE jistě oceníte při vašem kempování. Nemusíte tak řešit, kam si položíte talíře nebo hrnky a klidně na něm můžete hrát třeba karty. Stůl je skladný a vyrobený z kvalitních materiálů. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Loap HAWAII CAMPING TABLE Kempingový stůl, bílá, velikost UNI

Bezdrátový gong Grothe TA55 43599, adaptér na stůl, bílá

Detail

Bezdrátový gong Grothe TA55 43599, adaptér na stůl, bílá od výrobce Grothe v kategorii Bezdrátové zvonky, gongy a tlačítka za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Bezdrátový gong Grothe TA55 43599, adaptér na stůl, bílá

Rohová jídelní sestava MOLDAU dub sonoma/béžová

Detail

Vkusná jídelní sestava MOLDAU se stane praktickým doplňkem každé jídelny či kuchyně. Sestavu tvoří rohová lavice, dvě jídelní židle a stůl. Celý set je vyrobený z dřevěného laminovaného materiálu a laděný do atraktivního dekoru dubu sonoma, který dodá interiéru nádech přírody. Židle mají praktický úchyt na opěráku pro snadnou manipulaci. Potaženy jsou příjemným mikrovláknem. Jídelní sestavu MOLDAU můžete snadno sestavit svépomocí v pravém i levém provedení. (sconto.cz)

Podobné produkty ako Rohová jídelní sestava MOLDAU dub sonoma/béžová

STUL NA STOLNÍ TENIS SEDCO MINI-12 - 135*75cm - modrá

STUL NA STOLNÍ TENIS SEDCO MINI-12 - 135*75cm - 
modrá
Detail

STUL NA STOLNÍ TENIS SEDCO MINI-12Skvělý pingpongový mini stůl, který je vhodný pro hraní na chalupách nebo v menších prostorách. Stůl je svou menší velikostí vhodný také pro děti. Výhodou je v neposlední řadě i nízká hmotnost. Deska stolu není skládací. Složit lze pouze kovovou konstrukci. Hrací deska je pevná a drží jako celek. V balení naleznete krom stolu i síťku. Technický popis:- Výrobce: Sedco- Určený: pro vnitřní použití- Vrchní deska: 12 mm MDF- Barva: Modrá- Síťka: součástí balení - Rozměry: 135 x 75- Hmotnost: 17 kg (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako STUL NA STOLNÍ TENIS SEDCO MINI-12 - 135*75cm - modrá

HAN SMART-ORGANIZER ALLISON 1110-12 organizér na stůl, bílá

Detail

Stohovatelný box se stříbrnou sadou s vyjímatelnou vnitřní mísou a víkem v prémiové kvalitě.·Jedinečný a inovativní design s velmi lesklým provedením pro mnohostranné použití: V kanceláři, na portáních nebo doma.·Odnímatelný kryt, který se dá použít také jako tablet, nebo pokud se nepoužívá, může být uložen pod schránky.·Protiskluzové gumové nožky šetrné k nábytku. Z velmi kvalitního plastu ABS. Organizér HAN Smart (conrad.cz)

Podobné produkty ako HAN SMART-ORGANIZER ALLISON 1110-12 organizér na stůl, bílá

Rohová jídelní sestava RODERIKA dub sonoma/vínová

Detail

Nadčasová jídelní sestava RODERIKA se stane praktickou základnou každého stolování. Sestavu tvoří rohová lavice, dvě jídelní židle a stůl. Společným jmenovatelem je zhotovení ze snadno udržovatelného laminovaného dřevěného materiálu. Celý set je pak laděný do atraktivního dekoru dubu sonoma, který interiéru dodá nádech přírody. Zádové opěrky i sedáky u lavice a židlí jsou čalouněny pohodlným a na dotek příjemným **mikrovláknem**. Komfort stolování je navíc doplněn o **rozkládací desku stolu na 164 cm**. Jídelní sestavu RODERIKA můžete snadno sestavit svépomocí v pravém i levém provedení. (sconto.cz)

Podobné produkty ako Rohová jídelní sestava RODERIKA dub sonoma/vínová

Rohová jídelní sestava BIG-BOX buk/červená

Detail

Nadčasová jídelní sestava BIG-BOX se stane praktickým doplňkem každé jídelny či kuchyně. Sestavu tvoří rohová lavice **s úložným prostorem**, dvě jídelní židle a stůl. Společným jmenovatelem je zhotovení ze snadno udržovatelného laminovaného dřevěného materiálu. Celý set je pak laděný do atraktivního dekoru buku, který interiéru dodá nádech přírody. Židle mají **praktický úchyt** na opěráku pro snadnou manipulaci. Potaženy jsou pohodlnou a na dotek příjemnou tkaninou. Jídelní sestavu BIG-BOX můžete snadno sestavit svépomocí **v pravém i levém provedení**. Možnost individuálního plánování (výběru potahových látek a dekoru) dle typového plánu na našich obchodních domech. (sconto.cz)

Podobné produkty ako Rohová jídelní sestava BIG-BOX buk/červená

Rohová jídelní sestava BIG-BOX buk/hnědá

Detail

Nadčasová jídelní sestava BIG-BOX se stane praktickým doplňkem každé jídelny či kuchyně. Sestavu tvoří rohová lavice **s úložným prostorem**, dvě jídelní židle a stůl. Společným jmenovatelem je zhotovení ze snadno udržovatelného laminovaného dřevěného materiálu. Celý set je pak laděný do atraktivního dekoru buku, který interiéru dodá nádech přírody. Židle mají **praktický úchyt** na opěráku pro snadnou manipulaci. Potaženy jsou pohodlnou a na dotek příjemnou tkaninou. Jídelní sestavu BIG-BOX můžete snadno sestavit svépomocí **v pravém i levém provedení**. Možnost individuálního plánování (výběru potahových látek a dekoru) dle typového plánu na našich obchodních domech. (sconto.cz)

Podobné produkty ako Rohová jídelní sestava BIG-BOX buk/hnědá

Rohová jídelní sestava BIG-BOX buk/modrá

Detail

Nadčasová jídelní sestava BIG-BOX se stane praktickým doplňkem každé jídelny či kuchyně. Sestavu tvoří rohová lavice **s úložným prostorem**, dvě jídelní židle a stůl. Společným jmenovatelem je zhotovení ze snadno udržovatelného laminovaného dřevěného materiálu. Celý set je pak laděný do atraktivního dekoru buku, který interiéru dodá nádech přírody. Židle mají **praktický úchyt** na opěráku pro snadnou manipulaci. Potaženy jsou pohodlnou a na dotek příjemnou tkaninou. Jídelní sestavu BIG-BOX můžete snadno sestavit svépomocí **v pravém i levém provedení**. Možnost individuálního plánování (výběru potahových látek a dekoru) dle typového plánu na našich obchodních domech. (sconto.cz)

Podobné produkty ako Rohová jídelní sestava BIG-BOX buk/modrá

Cooper Alice: Alice Cooper's Greatest Hits - LP (0349785788)

Cooper Alice: Alice Cooper's Greatest Hits - LP (0349785788)
Detail

LP vinyl - Vinylová reedice kompilačního alba z roku 1974. Americký zpěvák, skladatel a příležitostný herec je přezdíván kmotrem shock rocku. Proslavila ho směs heavy metalové a rockové hudby, do níž vnášel prvky kabaretu i hororu. Vinylová reedice kompilačního alba z roku 1974. Americký zpěvák, skladatel a příležitostný herec je přezdíván kmotrem shock rocku. Proslavila ho směs heavy metalové a rockové hudby, do níž vnášel prvky kabaretu i hororu. Diskutovaná byla zvláště jeho pódiová prezentace, ve které nechyběly ani elektrická křesla, falešná krev nebo had škrtič. Rok vydání : 1974 (kompilace) Rok reedice : 2018 Seznam stop LP 1 I'm Eighteen / Is It My Body / Desperado / Under My Wheels / Be My Lover / School's Out / Hello Hooray / Elected / No More Mr. Nice Guy / Billion Dollar Babies / Teenage Lament '74 / Muscle Of Love (alza.cz)

Podobné produkty ako Cooper Alice: Alice Cooper's Greatest Hits - LP (0349785788)
Blumfeldt Burgos, sestava zahradního nábytku, třídílná, stůl + dvě lavice, ocel, HDPE, skládací, hnědá, dětský stůl a židle bazar, Zahradní židle Adirondack podnožka a stůl masivní jedle bílá, 315929 (315929), dětský stůl a židle mickey mouse, Barový stůl a židle sada 3 kusů masivní dřevo hnědo-bílá 275233 (275233), Kuchyňský/snídaňový barový stůl a židle dřevo 240096 (240096), 5dílný jídelní set stůl a židle černý 244269 (244269), The Alice Network: A Novel (0062654195), Dolu Dětská toaleta, bílá, Vítězná sestava (), Dvě šedé jídelní židle ELBERT, 70957 (beliani_70957), Dvě hnědé jídelní židle ROCKFORD, 83778 (beliani_83778), Cattara Frog zelená Dětská kempingová židle, bílá židle ikea, bílá herní židle, Cooper Alice: Alice Cooper's Greatest Hits - LP (0349785788), Funko POP! Disney Alice 70th– Alice Curtsying (889698557344), ALLIBERT Stůl LYON RATTAN - cappucino dvě výšky stolu (232296), KETER stůl LYON RATTAN - hnědá - dvě výšky stolu (233834), ALLIBERT Stůl LYON RATTAN grafit - dvě výšky stolu (232300), Hejduk Uni, bílá, Dětská (8595238200114), Fieldmann sestava Calypso, A-PRO BIKESTAR WH dětská bílá otevřená jet přilba (motonad02763), Funko POP! Deluxe Alice 70th– Alice w/Flowers (889698557337), Dětská jídelní židlička šedo-bílá (1187,19), BABYMATEX Deka dětská MILLY bílá (5902675045551), NOX přilba N961K, dětská (bílá) (motonad02132), Dolu Dětská jídelní židlička bílá (8690089075512), Dětská jídelní židlička modro-bílá (1187,19), Dvě čalouněné židle v šedé barvě BROOKVILLE, 85523 (beliani_85523)