Detektor kabelů psiber data network id kit, 226005

Produkt Detektor kabelů psiber data network id kit, 226005 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Detektor kabelů psiber data network id kit, 226005 upraviť a produkt hľadať znova.

Detektor kabelů Psiber Data Network ID Kit, 226005

Detektor kabelů Psiber Data Network ID Kit, 226005
Detail

Kabeláž v budovách často vyvolává otázku, který kabel vede ke kterému konektoru. Cable Tracker se skládá z generátoru signálu a vysoce citlivého přijímače. Vysílač signálu se připojí a vysílá nízkofrekvenční signál do kabelu. Přijímačem je na základě vyzařování kabel sledován. Navíc může generátor blikáním aktivovat LED portu na hubu nebo switchi a umožňuje tak rychlé přiřazení konektoru. Trasování kabelů také ve stěnách nebo kabelových kanálech·Pro RJ-45,11,12·Krokosvorky Generátor signálů (CT10) · Přijímač pro určení polohy vedení (CT15) · Univerzální krokosvorky · RJ-45 Patch kabel · 9V baterie · (conrad.cz)

Podobné produkty ako Detektor kabelů Psiber Data Network ID Kit, 226005 , Einhell vrtačka příklepová tc-id 1000 kit (4259838)

Kabeltester s TDR měřením Psiber Data, 226008

Kabeltester s TDR měřením Psiber Data, 226008
Detail

CableTool určuje délku všech měděných kabelů: Díky zabudovanému plnohodnotnému TDR (Time Domain Reflektometer) lze změřit délku kabelu nebo vzdálenost k defektu (jako je např. skřípnutí kabelu, přerušení nebo zkrat) u síťových, telefonních, koaxiálních a běžných napájecích kabelů. Pomocí funkce voltmetru lez identifikovat aktivní vedení. Navíc přístroj CableTool dokáže pomocí akustického generátoru určit umístění kabelu. S volitelným CableTrackerem Probe může být jednoznačně lokalizováno vedení v kabelových kanálech a pod omítkou. Kvalitní měděný reflektometr (TDR), až 700 m·Zjistí délka kabelu nebo vzdálenosti k defektu (otevřený / Zkraty·Vestavěný voltmetr, až 250 V·Stanovení délky pro všechna vedení jako napájecí, anténní a síťové kabely Menu v angličtině. Připojovací kabel s krokosvorkami · Baterie · Brašna · (conrad.cz)

Podobné produkty ako Kabeltester s TDR měřením Psiber Data, 226008 , Reolink 18m network cable (18m network cable)

Kabeltester s TDR měřením + Cable Tracker Probe CT15 Psiber Data, 226009

Kabeltester s TDR měřením + Cable Tracker Probe CT15 Psiber Data, 226009
Detail

CableTool určuje délku všech měděných kabelů: Díky zabudovanému plnohodnotnému TDR (Time Domain Reflektometer) lze změřit délku kabelu nebo vzdálenost k defektu (jako je např. skřípnutí kabelu, přerušení nebo zkrat) u síťových, telefonních, koaxiálních a běžných napájecích kabelů. Pomocí funkce voltmetru lez identifikovat aktivní vedení. Navíc přístroj CableTool dokáže pomocí akustického generátoru určit umístění kabelu. S CableTrackerem Probe může být jednoznačně lokalizováno vedení v kabelových kanálech a pod omítkou. Kvalitní měděný reflektometr (TDR), až 700 m·Zjistí délka kabelu nebo vzdálenosti k defektu (otevřený / Zkraty·Vestavěný voltmetr, až 250 V·Stanovení délky pro všechna vedení jako napájecí, anténní a síťové kabely·Součástí Kabelverfolger Kabel Tracker Probe CT15 · Připojovací kabel s krokosvorkami · Přijímač · Baterie · Brašna · (conrad.cz)

Podobné produkty ako Kabeltester s TDR měřením + Cable Tracker Probe CT15 Psiber Data, 226009

DATACOM NETWORK KIT (prázdný), 4595

DATACOM NETWORK KIT (prázdný), 4595
Detail

NETWORK KIT (prázdný) - prázdný kufřík s plnou vystýlkou čeká na Vaši osobní sestavu instalačních nástrojů a příslušenství. Kufřík není uzamykatelný, má dvě přezky Vnější rozměry: 30cm x 22cm x 6,5cm Vnitřní rozměry: 29cm x 21cm x 5,5cm (patro.cz)

Podobné produkty ako DATACOM NETWORK KIT (prázdný), 4595 , Malone jo-kabel-kit, pa set kabelů, 1x xlr kabel, 1x pa kabel

Detektor kabelů LA-1012

Detektor kabelů LA-1012
Detail

detektor kabelů LA-1012 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Detektor kabelů LA-1012 , Detektor lzi

Detektor kabelu a akustický generátor LSG-3 VOLTCRAFT

Detektor kabelu a akustický generátor LSG-3 VOLTCRAFT
Detail

detektor kabelu a kustický generátor LSG-3 Praktický detektor pro vyhledání a sledování vedení a kabelů. Vhodný rovněž pro přezkoušení a vyhledání telefonních a síťových vedení (Koax, 10/ 100/ 100 Base-T) - určí správné položení kabelů a překontroluje průchodu. Přístroj LSG-3 se skládá z akustického generátoru, který moduluje signál s vysokou frekvencí na zkoušené vedení, a vysoce citlivého indukčního přijímače, který detekuje kabely spolehlivě až d hloubky 15 cm ve zdi. Umožňuje přené zjištění položení kabelů. Detektor není vhodný pro detekování vodičů pod napětím vyšším než 24 V AC (např. el. vedení ve zdi s napětím 230 V/AC). V případě připojení detektoru na napětí vyšší než 24 V AC, hrozí nevratné poškození generátoru. Technické specifikace Měřené hodnoty: identifikace, průchod, přerušení, zkrat Technické parametry: Délka kabelu (max.): 615 m Optický ukazatel: Ano Zvuková signalizace: Ano Hmotnost: 90 g Hmotnost (vysílač): 120 g Vnější šířka: 40 mm Kategorie produktu: Detektor kabelů Vnější výška: 210 mm Vybavení: Vysoká citlivost Ideální detektor pro síťové a telekomunikační instalace Vlastnosti: Vysílač: Kapacitní napojení signálu Nastavitelná intenzita signálu Zkoušečka průchodu Funkce zkoušení sítě Indikace vybité baterie. Přijímač: Vysoce citlivý zesilovač Nastavitelná hlasitost Přepínání z reproduktoru na zdířku sluchátek Zkouška telefonního vedení Optická a akustická indikace Rozsah dodávky: Vysílač Zkouška příjmu Náhradní hrot Adaptér s konektorem F Transportní taška (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Detektor kabelu a akustický generátor LSG-3 VOLTCRAFT

NETWORK KIT 5 pouzdro/tester/nářadí, 4596

NETWORK KIT 5 pouzdro/tester/nářadí, 4596
Detail

DATACOM NETWORK KIT 5 - pouzdro s testerem a nářadím Balení obsahuje: * narážecí nástroj typu LSA krone * krimpovací kleště 8p+6p * ořezávací nástroj * tester Vnější rozměry textilního pouzdra: *215 mm x 120 mm x 45 mm (patro.cz)

Podobné produkty ako NETWORK KIT 5 pouzdro/tester/nářadí, 4596 , Detektor pritomnosti

Detektor kabelů Basetech BT-300 WT

Detektor kabelů Basetech BT-300 WT
Detail

detektor kabelů Basetech BT-300 WT (tipa.eu)

Podobné produkty ako Detektor kabelů Basetech BT-300 WT , Tss group aa-702 id (aa-702 id)

NETWORK KIT (TESTER, krimp 8p+6p, Stripper, plugy), 4590

NETWORK KIT (TESTER, krimp 8p+6p, Stripper, plugy), 4590
Detail

Kufr hliník 22 x 30 x 5 cm Led tester Konektorovací kleště 8P 6P Ořezávací nástroj Konektor RJ45 30 ks Konektor RJ12 30ks (patro.cz)

Podobné produkty ako NETWORK KIT (TESTER, krimp 8p+6p, Stripper, plugy), 4590 , Detektor rozbiti skla

DATACOM NETWORK KIT 1 (krimp 8p+6p, Stripper, Tester, plugy), 4590

DATACOM NETWORK KIT 1 (krimp 8p+6p, Stripper, Tester, plugy), 4590
Detail

Network kit DATACOM 1 8p+6p Sada pro instalaci sítí obsahuje krimpovací kleště pro 8p i 6p konektory (RJ45, RJ12, RJ11, RJ10), ořezávací nástroj, tester a plugy 8p8p+6p6c. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Kompatibilita: RJ45, RJ12, RJ11, RJ10 Vnější rozměry: 300 x 220 x 65 mm (patro.cz)

Podobné produkty ako DATACOM NETWORK KIT 1 (krimp 8p+6p, Stripper, Tester, plugy), 4590 , The alice network: a novel (0062654195)

Gembird USB kabel k přenosu dat a nabíjení, 1m, černý

Gembird USB kabel k přenosu dat a nabíjení, 1m, černý
Detail

USB nabíjecí a synchronizační kabel s 8-pin + Micro USB konektorem Vhodné pro iPhone, iPad nebo iPod či jakýkoli micro-USB telefonu nebo tabletu Umožňuje nabíjení a synchronizaci smartphonu, tabletu iDevice s počítači PC nebo Mac (patro.cz)

Podobné produkty ako Gembird USB kabel k přenosu dat a nabíjení, 1m, černý , Id form extra 21ks

Detektor kovu Nokta Makro Mini Hoard - Cool Kit

Detektor kovu Nokta Makro Mini Hoard - Cool Kit
Detail

Lehký vodotěsný detektor vhodný pro děti od 4 do 8 let s jednoduchým ovládáním v praktické sadě.. detektor kovu Nokta Makro Mini Hoard - Cool Kit bude skvělým prvním detektorem pro vaše malé ratolesti. Díky jednoduchému rozhraní a velmi nízké hmotnosti jej dokážou plně ovládat již děti od 4 let. Nastavitelná konstrukce se plně přizpůsobí výšce a s dítětem poroste, proto ho může bez problému využívat několik let. Detektor je naprosto bezpečný, plně voděodolný až do 1 metru hloubky, čímž hravě odolává vlhkosti i prachu. Poskytuje dvou tónové rozlišování předmětů. V případě, že přístroj zaregistruje železné předměty nebo odpad, zobrazuje zamračeného smajlíka s palcem dolů, pokud však objeví zajímavé předměty barevných kovů rozsvítí se veselý smajlík s palcem nahoru! Malí hledači tak rychle a snadno rozliší, co mohou pod cívkou očekávat. Drobnější železné předměty je možné potlačit pomocí funkce diskriminace. Funkce pin-point navíc zamezí kopání zbytečné velké díry a možnému poškození přístroje, protože umí cílený předmět zcela přesně zaměřit a dohledat. Hledání s detektorem kovu Nokta Makro Mini Hoard zkrátka nikdy nebylo snadnější a zábavnější!Technický popis: dětský vodotěsný detektor kovu nastavitelná teleskopická konstrukce od 63 do 90 cm ovládání pomocí dvou tlačítek dvou-tónové nastavení hlasitosti pin-point dohledávací funkce ukazatel hloubky uložení předmětu v zemi indikátor stavu baterie nastavitelná diskriminace vodotěsnost IP68 až do hloubky 1 m vyhledávací sonda o průměru 15 cm automatické vypnutí/ upozornění při nečinnosti grafický LCD displej doporučený věk: 4-8 let frekvence: 15 kHz napájení: 2 x AA, tužkové, nejsou součást balení (doporučujeme používat kvalitní alkalické baterie; lze použít i korektně skladované dobíjecí baterie, opětovným dobíjením u nich ovšem dochází ke snižování jejich kapacity, což může ovlivnit i samotný výkon detektoru) hmotnost: 780 g Sada obsahuje: detektor kovu Nokta Makro Mini Hoard sítko a lopatka na písek 4 x značka pro označení nálezu 4 x dívčí a chlapecké samolepky na displej a konstrukci přístroje (insportline.cz)

Podobné produkty ako Detektor kovu Nokta Makro Mini Hoard - Cool Kit , Digestive care id x

Detektor + tester kabelů Basetech BT-300 WT

Detektor + tester kabelů Basetech BT-300 WT
Detail

detektor kabelů BT-300 WT umožňuje sledování a testování jednotlivých kabelů, párových kabelů a komunikačních vedení, jakož i datových a síťových kabelů. Skládá se z vysílače a přijímače. Vysílač vygeneruje referenční signál na sledované vedení, přijímač jej detekuje a poté identifikuje kabel. Obdobně lze zkontrolovat správnost zapojení RJ45 (síťových) a RJ11 (telefonních) vedení. detektor, tester kabelů a svítilna v jednom·rychlý test kabelů RJ11, RJ45 a otevřených párových kabelů·optické zobrazení a akustická signalizace, s výstupem pro sluchátka vysílač·přijímač·kabel RJ45·kabel RJ11·kabel s krokosvorkami·sluchátka·baterie (conrad.cz)

Podobné produkty ako Detektor + tester kabelů Basetech BT-300 WT , Hills id 12 kg

Gembird Zkoušečka kabelů Digital network cable tester RJ45 (Cat 5E, 6E, coaxial, telephone)

Gembird Zkoušečka kabelů Digital network cable tester RJ45 (Cat 5E, 6E, coaxial, telephone)
Detail

Balení Označuje problémy elektroinstalace v Cat 5E, 6E, koaxiální a telefonních kabelů: přerušený obvod, zkrat, propojovací kabel, reverzní připojení Měří délku kabelu a určuje vzdálenost na otevřený okruh Přesnost měření délky až o 97% prostřednictvím vestavěné kalibrace Sám kontrouluje a automaticky kompenzuje jakoukoli změnu kapacity akumulátoru nebo okolní teplotě Až 50 hodin životnosti baterie Specifikace Zdroj: 4 x 1.5 V DC AA baterie (nejsou součásti) Spotřeba energie: až 16 mA Zobrazení: 4 x 16 character LCD screen, 61.6 x 25.2 mm Určen pro: STP/UTP dvojitě zakroucený, koaxiální a telefonní kabel Okolní pracovní teplota: -10 ... + 60°C Tester port: tester RJ45 master port (M), tester LOOPBACK RJ45 port (L), far-end recognizer RJ45 port (R) Max délka kabelu: až 1350 m Přesnost kalibrace: 3% (+/- 0.5 m) Délka kalibračního kabelu: > 5 m Zjištěné problémy kabelu: přerušený obvod,zkrat,reverzní připojení Automatické vypnutí: po 30 minutách Rozměry: 180 x 80 x 40 mm Váha: 0.25 kg (patro.cz)

Podobné produkty ako Gembird Zkoušečka kabelů Digital network cable tester RJ45 (Cat 5E, 6E, coaxial, telephone) , Lifesmart detektor vody (ls064wh)

Malone JO-Kabel-Kit, PA set kabelů, 1x XLR kabel, 1x PA kabel

Malone JO-Kabel-Kit, PA set kabelů, 1x XLR kabel, 1x PA kabel
Detail

PA set kabelů, 1x XLR kabel, 1x PA kabelCenově výhodný dvoudílný set kabelů pro PA účely.1x XLR kabel1x PA kabelDélka XLR kabelu: 1, 5 mDélka PA kabelu: cca 1,4 m1x 1,5 metru XLR kabelu1x 1,4 metru PA kabelu (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Malone JO-Kabel-Kit, PA set kabelů, 1x XLR kabel, 1x PA kabel , Detektor plynu gd 3000

Eaton Network-M2, NETWORK-M2

Eaton Network-M2, NETWORK-M2
Detail

Síťová karta Eaton Gigabit (Network-M2) je nejnovější kartou Eaton pro správu sítě společnosti UPS, která poskytuje IT profesionálům nové funkce. S vyšší rychlostí a kybernetickou bezpečností vylepšuje síťová karta Gigabit Network Card kontinuitu provozu tím, že administrátorům poskytuje upozornění na nevyřešené problémy a pomáhá provádět řádné vypínání serverů a úložišť. TECHNICKÉ PARAMETRY *FUNKCE: Web/SNMP komunikace *UPS PODPORA: 5P, 5PX, 9PX, 9PXM, 9SX, 93PM, 93E *KOMPATIBILITA: SNMP v1 a v3 a IP v4 a v6 *TYP SLOTU UPS: Mini-slot *PODPORA SÍTĚ: Ethernet 10/100 / 1000BaseT *PODPOROVANÝ MIB: MIB II - standardní IETF UPS MIB (RFC 1628) - Eaton PowerMib *NAPÁJENÍ NAPÁJENÍ: 5 až 12V *ROZMĚRY: 132,08 x 66,04 x 43,18 mm ODKAZ NA WEB VÝROBCE: http://powerquality.eaton.com/emea/products-services/power-management/connectivity/gigabit-network-card.asp?cx=101 (patro.cz)

Podobné produkty ako Eaton Network-M2, NETWORK-M2 , Detektor kabelu testboy 26

Zebra USB Client Communication / Charging kabel USB-Kit

Zebra USB Client Communication / Charging kabel USB-Kit
Detail

uSB. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Zebra USB Client Communication / Charging kabel USB-Kit , Detektor kabelu ve zdi

Reolink 18M Network cable (18M Network cable)

Reolink 18M Network cable (18M Network cable)
Detail

Síťový kabel - Aby vaše bezpečnostní kamera Reolink fungovala a běžela jako po másle, je třeba jí zajistit bezproblémové síťové připojení - třeba prostřednictvím tohoto ethernetového kabelu. Tento odolný a bezpečný kabel o délce 18 metrů spadá do kategorie Cat 5 a je na obou stranách opatřen univerzálním konektorem RJ45. Klíčové vlastnosti síťového kabelu Reolink 18MEthernet kabel pro bezpečnostní kamery značky ReolinkUniverzální konektory RJ45 na obou stranáchKabel v bílé barvě má délku 18 metrůOriginální příslušenství značky ReolinkKabel Reolink patří do kategorie 5 (alza.cz)

Podobné produkty ako Reolink 18M Network cable (18M Network cable) , Detektor kovu ve zdi

Reolink 30M Network cable (30M Network cable)

Reolink 30M Network cable (30M Network cable)
Detail

Síťový kabel - Aby vaše bezpečnostní kamera Reolink fungovala a běžela jako po másle, je třeba jí zajistit bezproblémové síťové připojení - třeba prostřednictvím tohoto ethernetového kabelu. Tento odolný a bezpečný kabel o délce 30 metrů spadá do kategorie Cat 5 a je na obou stranách opatřen univerzálním konektorem RJ45. Klíčové vlastnosti síťového kabelu Reolink 30MEthernet kabel pro bezpečnostní kamery značky ReolinkUniverzální konektory RJ45 na obou stranáchKabel v bílé barvě má délku 30 metrůOriginální příslušenství značky ReolinkKabel Reolink patří do kategorie 5 (alza.cz)

Podobné produkty ako Reolink 30M Network cable (30M Network cable) , Detektor uniku vody jablotron

DataLogic QuickScan I QD2131, KIT - čtečka kódů, black, kabel USB

DataLogic QuickScan I QD2131, KIT - čtečka kódů, black, kabel USB
Detail

Skener kódů Datalogic QuickScan I nabízí elegantní design, s kompaktnějšími rozměry bez ztráty odolnosti. Typ rozhraní: USBMinimální šířka čárového kódu: 4 milTyp prvku skenu: Červená kontrolka LEDVlnová délka lehký zdroj: 610-650 nmRežim sken: Jeden průchodRychlost skenu: 400 sken/sMaximální přípustná vzdálenost: 75 cmDekódovací schopnost: EAN/JAN, GS1 DataBar, UPC-A, UPC-E, GS1 DataBar Stacked Omnidirectional, GS1 DataBar Expanded Stacked, GS1 DataBar Composites, GS1 DataBar StackedDekódování TTL: DekódovanýOznámení OK: Bzučák, kontrolka LEDFunkce: Zabezpečení proti elektrostatickému výboji (ESD), technologie Green SpotOdpovídající standardům: RoHS, IP42, China RoHSNutný elektrický proud: 140 mA (provozní), 50 mA (pohotovostní)Šířka: 9.1 cmHloubka: 4.1 cmVýška: 16.3 cmVáha: 150 gMin provozní teplota: 0 °CMaximální provozní teplota: 50 °CProvozní rozsah vlhkosti: 0 - 90% (nekondenzující)Specifikace puštění: 1,5 m na beton (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako DataLogic QuickScan I QD2131, KIT - čtečka kódů, black, kabel USB , By inspire mísa network (8744-00-00)

DataLogic QuickScan QD2131, KIT - čtečka kódů, black, kabel USB, QD2131-BKK1

DataLogic QuickScan QD2131, KIT - čtečka kódů, black, kabel USB, QD2131-BKK1
Detail

Skener kódů Datalogic QuickScan I nabízí elegantní design, s kompaktnějšími rozměry bez ztráty odolnosti. Typ rozhraní: USBMinimální šířka čárového kódu: 4 milTyp prvku skenu: Červená kontrolka LEDVlnová délka lehký zdroj: 610-650 nmRežim sken: Jeden průchodRychlost skenu: 400 sken/sMaximální přípustná vzdálenost: 75 cmDekódovací schopnost: EAN/JAN, GS1 DataBar, UPC-A, UPC-E, GS1 DataBar Stacked Omnidirectional, GS1 DataBar Expanded Stacked, GS1 DataBar Composites, GS1 DataBar StackedDekódování TTL: DekódovanýOznámení OK: Bzučák, kontrolka LEDFunkce: Zabezpečení proti elektrostatickému výboji (ESD), technologie Green SpotOdpovídající standardům: RoHS, IP42, China RoHSNutný elektrický proud: 140 mA (provozní), 50 mA (pohotovostní)Šířka: 9.1 cmHloubka: 4.1 cmVýška: 16.3 cmVáha: 150 gMin provozní teplota: 0 °CMaximální provozní teplota: 50 °CProvozní rozsah vlhkosti: 0 - 90% (nekondenzující)Specifikace puštění: 1,5 m na beton (patro.cz)

Podobné produkty ako DataLogic QuickScan QD2131, KIT - čtečka kódů, black, kabel USB, QD2131-BKK1 , Ubnt unvr unifi protect network video recorder

Motorola čtečka LI2208, čtečka čarového kódu, KIT, black, USB kabel + stojan

Motorola čtečka LI2208, čtečka čarového kódu, KIT, black, USB kabel + stojan
Detail

Čtečka čárového kódu Motorola LI2208 je lineární imager v provedení 1D, idealní například pro malé obchody. Její výhodou je větší rychlost a odolnost něž byla u LS2208 a hlavně možnost snímání z mobilu, nebo diispleje notebooku či monitoru. Balení: čtečka, stojánek, USB kabel Použití a specifikace produktu: - malý, lehký a ergonomický snímač pro maximálně efektivní využití- z pohledu využití nabízí pro Vaši aplikaci či specifické řešení maximum v každém odvětví:- maloobchod např. inventura či dohledání zboží- lékařství např. lékárny, kontrola zásob- výzkum např. evidence a kontrola knih- základní nastavení LI2208 je rychlé a jednoduché pomocí programu 123Scan.- snímací element je v LI2208 vyvinut s ochranou proti nárazům, opakovaným pádům a tím i s prodlouženou životností.- v průmyslovém prostředí nabízí snímač LI2208 prvotřídní výkon, perfektní spolehlivost a uživatelsky ceněnou ergonomiku.- oproti LS2208 je rychlost snímání 5x vyšší.- možnost snímání z displeje mobilu, notebooku nebo monitoru Technické parametry:- rozměry: 16 x 6,7 x 9,9 cm- hmotnost: LI2208: 140 g (bez kabelu)- vlhkost: 5 - 95% (nekondenzující)- pracovní teplota: 0 °C až 50 °C- skladovací teplota: -40 °C až 70 °C- snímací prvek - LED paprsek 617nm (červený)- snímací rychlost: 547 snímání / s- snímací vzdálenost: 0 až 63,5 cm (podle velikosti kódu)- odolnost: Opakovaný pád z výšky 0,5m na beton (2000 pádů)- Osvětlení: Funkce přístroje není ovlivněna při normální úrovni okolního osvětlení- dekodér: * UPC/EAN: UPC-A, UPC-E, UPC-E1, EAN-8/JAN8, EAN-13/JAN 13, Bookland EAN, BooklandISBN Format, UCC Coupon Extended Code,* ISSN EAN Code 128 Including GS1-128, ISBT128, ISBT Concatenation, Code 39 includingTrioptic Code 39, Convert Code 39 to Code 32 (Italian Pharmacy Code), * Code 39 Full ASCII Conversion Code 93 Code 11 Matrix 2 of 5 Interleaved 2 of 5 (ITF) Discrete 2 of 5 (DTF) Codabar (NW - 7) MSI Chinese 2 of 5 IATA Inverse 1D (except all GS1DataBars) GS1 DataBar including GS1DataBar-14, GS1 DataBar Limited, GS1DataBar Expanded Obsah balení- Čtečka- Návod- Kabeláž- Stojan (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Motorola čtečka LI2208, čtečka čarového kódu, KIT, black, USB kabel + stojan , Dji robomaster s1 sada kabelů (cp.rm.00000092.01)

Motorola čtečka LI2208, čtečka čarového kódu, KIT, black, USB kabel + stojan, LI2208-SR7U2100SGW

Motorola čtečka LI2208, čtečka čarového kódu, KIT, black, USB kabel + stojan, LI2208-SR7U2100SGW
Detail

Čtečka čárového kódu Motorola LI2208 je lineární imager v provedení 1D, idealní například pro malé obchody. Její výhodou je větší rychlost a odolnost něž byla u LS2208 a hlavně možnost snímání z mobilu, nebo diispleje notebooku či monitoru. Balení: čtečka, stojánek, USB kabel Použití a specifikace produktu: - malý, lehký a ergonomický snímač pro maximálně efektivní využití- z pohledu využití nabízí pro Vaši aplikaci či specifické řešení maximum v každém odvětví:- maloobchod např. inventura či dohledání zboží- lékařství např. lékárny, kontrola zásob- výzkum např. evidence a kontrola knih- základní nastavení LI2208 je rychlé a jednoduché pomocí programu 123Scan.- snímací element je v LI2208 vyvinut s ochranou proti nárazům, opakovaným pádům a tím i s prodlouženou životností.- v průmyslovém prostředí nabízí snímač LI2208 prvotřídní výkon, perfektní spolehlivost a uživatelsky ceněnou ergonomiku.- oproti LS2208 je rychlost snímání 5x vyšší.- možnost snímání z displeje mobilu, notebooku nebo monitoru Technické parametry:- rozměry: 16 x 6,7 x 9,9 cm- hmotnost: LI2208: 140 g (bez kabelu)- vlhkost: 5 - 95% (nekondenzující)- pracovní teplota: 0 °C až 50 °C- skladovací teplota: -40 °C až 70 °C- snímací prvek - LED paprsek 617nm (červený)- snímací rychlost: 547 snímání / s- snímací vzdálenost: 0 až 63,5 cm (podle velikosti kódu)- odolnost: Opakovaný pád z výšky 0,5m na beton (2000 pádů)- Osvětlení: Funkce přístroje není ovlivněna při normální úrovni okolního osvětlení- dekodér: * UPC/EAN: UPC-A, UPC-E, UPC-E1, EAN-8/JAN8, EAN-13/JAN 13, Bookland EAN, BooklandISBN Format, UCC Coupon Extended Code,* ISSN EAN Code 128 Including GS1-128, ISBT128, ISBT Concatenation, Code 39 includingTrioptic Code 39, Convert Code 39 to Code 32 (Italian Pharmacy Code), * Code 39 Full ASCII Conversion Code 93 Code 11 Matrix 2 of 5 Interleaved 2 of 5 (ITF) Discrete 2 of 5 (DTF) Codabar (NW - 7) MSI Chinese 2 of 5 IATA Inverse 1D (except all GS1DataBars) GS1 DataBar including GS1DataBar-14, GS1 DataBar Limited, GS1DataBar Expanded Obsah balení- Čtečka- Návod- Kabeláž- Stojan (patro.cz)

Podobné produkty ako Motorola čtečka LI2208, čtečka čarového kódu, KIT, black, USB kabel + stojan, LI2208-SR7U2100SGW , Geko kleště na odizolování kabelů, 8" (g01771)

Honeywell Voyager XP 1470 - 2D, černý, USB kit, 1,5m kabel - PROMO, 1470G2D-2USB-R

Honeywell Voyager XP 1470 - 2D, černý, USB kit, 1,5m kabel - PROMO, 1470G2D-2USB-R
Detail

Voyager Extreme Performance (XP) 1470g je univerzální ruční 2D skener, který obsahuje 1megapixelový imager a procesor s rozlišením 800mhz pro dosažení vynikajícího výkonu při skenování. Voyager XP 1470g je cenově dostupné zařízení s možností čtení zakoupených položek, mobilních obrazovek a dokonce i na poškozených a obtížně čitelných čárových kódech. Honeywell nabízí všestranně vylepšený Voyager XP 1470g za stejnou ceny jako aktuální 1450g, je mnohem rychlejší než Voyager 1450g s přesnějším zaměřovačem, rozšířeným dosahem Bluetooth a zlepšenou tolerancí pohybu. Voyager XP 1470g je postaven na odolné platformě světově proslulých ručních skenerů Voyager řady 39 a je plně zpětně kompatibilní s existujícím příslušenstvím Voyager 1450g. Voyager XP je k dispozici v černé barvě a v bílé barvě s možnostmi kabelů a akumulátorů. Vlastnosti *Vysoce přesné a rychlé skenování i poškozených a nekvalitních čárových kódů, s prodlouženou vzdáleností skenování pro dosažení dolní části vozíku. *Vylepšený výkon umožňující každodenní ukládání skenovaných kódů, včetně digitálních kupónů, kódů načtených ze smartphonů zákazníků, kódy zboží v registru. *Software Honeywell Operational Intelligence poskytuje přehledy na vyžádání, což umožňuje vyšší produktivitu zaměstnanců. *Nástroj Honeywell Scanner Management Utility (SMU) vytváří komplexní řešení, které automatizuje nasazení a aktualizaci skeneru. Specifikace MECHANICKÁ / ELEKTRONICKÁ Rozměry (DxŠxH ): 62 mm x 169 mm x 82 mm (2,4 palce x 6,6 x 3,2 palce ) Hmotnost: 130 g Vstupní napětí: 4,0V DC až 5,5V DC Provozní výkon: 2 W (400 mA @ 5V DC) Napájení v pohotovostním režimu: 0,45 W (90 mA @ 5V DC) Rozhraní hostitelského systému: USB, Klávesové klín, RS-232, podpora RS485 pro IBM 46xx (RS485) ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Provozní teplota: 0 ° C až 50 ° C (32 ° F až 122 ° F) Skladovací teplota: -40 ° C až 60 ° C (-40 ° F až 140 ° F) Elektrostatický výboj (ESD) (skenery a kolébky): ± 8 kV nepřímá spojovací rovina, ± 15 kV přímý vzduch Vlhkost: Až 95% relativní vlhkosti, nekondenzující Pád: Navržen tak, aby vydržel pád na beton z výšky 1,8 m (6 ft) Ekologické těsnění: IP40 Úrovně světla: 0 až 100 000 luxů (9 290 nožních svíček) VÝKON SKENERU Snímek oblasti skenování: (pole 1040 x 720 pixelů) Tolerance pohybu: 70 cm / s (27,6 in / s) pro 13 mil UPC při optimálním zaostření Úhel snímání : Horizontální: nominální 39,2 °; Vertikální: 27,4 ° nominální Válec, rozteč, zkreslení: ± 180 °, ± 65 °, ± 70 ° Typy čárových kódů: Čte standardní symboliku 1D, PDF, 2D a DotCode Záruka: 5letá záruka výrobce (patro.cz)

Podobné produkty ako Honeywell Voyager XP 1470 - 2D, černý, USB kit, 1,5m kabel - PROMO, 1470G2D-2USB-R , Somfy detektor kouře one+ (1870289)

Zebra čtečka DS2278-SR USB KIT 2D black, USB (HID) kabel, (prezentační stojánek) - 10m dosah

Zebra čtečka DS2278-SR USB KIT 2D black, USB (HID) kabel, (prezentační stojánek) - 10m dosah
Detail

Motorola DS2278 je bezdrátová, prostorová, laserová 2D čtečka čárových kódů. Vyniká mimořádnou flexibilitou a výkonem skenovací technologie. Přenosný skener je vybavený prezentačním stojánkem, který slouží i jako komunikační a napájecí základna, USB připojovacím kabelem, který se připojuje přímo k PC a slouží k přenosu dat a napájení základny. Je vhodný pro celoroční každodenní práci a díky jeho odolnému designu vydrží pád z výšky až 1,5 metru. Můžete zachytit čárové kódy vytištěné na papíře, na obrazovce mobilního telefonu (obchodníci mohou jít vstříc zákazníkům - stažením mobilních kupónů, mobilních věrnostních karet,...), z obrazovky monitoru pačítače, z notebooku i z tabletu. Výhody: Lze skenovat i poškozené a špatně vytištěné čárové kódy Odolný design pro celoroční každodenní práci Přijatelná cena Vydrží i pád z výšky 1,5 m Parametry: Provedení: Ruční Rozhraní: USB (HID) Hmotnost: 214 g Rozměry (š x v x h): 175 x 90 x 66 Barevné provedení: Černo - šedá Způsob snímání: Prostorový Imager 2D Snímací vzdálenost: 0 až 36,8 cm Napájení: 5 V Auto-sense: Ano Ochrana: IP42 Odolnost proti pádu: odolá pádu z výšky 1,5 metru na beton Obsah balení:Čtečka Návod USB kabel Stojánek (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Zebra čtečka DS2278-SR USB KIT 2D black, USB (HID) kabel, (prezentační stojánek) - 10m dosah , Ruční detektor kovů, černý (142227)

Konferenční stolek Network Gold

Konferenční stolek Network Gold
Detail

KARE DESIGN Konferenční stolek Network Gold 105x105cm: Dnešní svět je propojen sítí, a to nejen internetovou. Pokud se vám vzájemná propojenost líbí, můžete to demonstrovat na konferenčním stolku Network, který je chytře designován tak, aby místo nohou zobrazil konstrukci propojené nerezové oceli, které nikde nekončí, nikde nezačíná. Vršek stolu je z kvalitního tvrzeného skla. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Konferenční stolek Network Gold , Elektrobock cn112 detektor vody (0184)

Pracovní stůl Network Calisma

Pracovní stůl Network Calisma
Detail

> materiál: kov > rám: tvrzené sklo > velikost: 100 × 45 × 75 cm (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Pracovní stůl Network Calisma , Detektor plynu g1 s alarmem

Pracovní stůl Network Calisma

Pracovní stůl Network Calisma
Detail

> materiál: kov > rám: tvrzené sklo > velikost: 100 × 45 × 75 cm (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Pracovní stůl Network Calisma , Detektor hladiny vody a vlhkosti

Honeywell Voyager XP 1470 - 2D, černý, USB kit, 1,5m kabel, stojan - PROMO, 1470G2D-2USB-1-R

Honeywell Voyager XP 1470 - 2D, černý, USB kit, 1,5m kabel, stojan - PROMO, 1470G2D-2USB-1-R
Detail

Voyager Extreme Performance (XP) 1470g je univerzální ruční 2D skener, který obsahuje 1megapixelový imager a procesor s rozlišením 800mhz pro dosažení vynikajícího výkonu při skenování. Voyager XP 1470g je cenově dostupné zařízení s možností skenování „nejlepší ve své třídě“ při čtení zakoupených položek, mobilních obrazovek a dokonce i na poškozených a obtížně čitelných čárových kódech. Honeywell nabízí všestranně vylepšený Voyager XP 1470g za stejnou ceny jako aktuální 1450g, je mnohem rychlejší než Voyager 1450g s přesnějším zaměřovačem, má delší „hloubkou pole“, rozšířeným dosahem Bluetooth a zlepšenou tolerancí pohybu. Voyager XP 1470g je postaven na odolné platformě světově proslulých ručních skenerů Voyager řady 39 a je plně zpětně kompatibilní s existujícím příslušenstvím Voyager 1450g. Voyager XP je k dispozici v černé barvě a v bílé barvě. Vlastnosti *Vysoce přesné a rychlé skenování i poškozených a nekvalitních čárových kódů, s prodlouženou vzdáleností skenování pro dosažení dolní části vozíku bez ohybu a plýtvání časem v místě prodeje. *Vylepšený výkon umožňující každodenní ukládání skenovaných kódů, včetně digitálních kupónů, kódů načtených ze smartphonů zákazníků, kódy zboží v registru. *Software Honeywell Operational Intelligence poskytuje přehledy na vyžádání, což umožňuje vyšší produktivitu zaměstnanců. *Nástroj Honeywell Scanner Management Utility (SMU) vytváří komplexní řešení, které automatizuje nasazení a aktualizaci skeneru. Specifikace MECHANICKÁ / ELEKTRONICKÁ Rozměry (DxŠxH ): 62 mm x 169 mm x 82 mm (2,4 palce x 6,6 x 3,2 palce ) Hmotnost: 130 g Vstupní napětí: 4,0V DC až 5,5V DC Provozní výkon: 2 W (400 mA @ 5V DC) Napájení v pohotovostním režimu: 0,45 W (90 mA @ 5V DC) Rozhraní hostitelského systému: USB, Klávesové klín, RS-232, podpora RS485 pro IBM 46xx (RS485) ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Provozní teplota: 0 ° C až 50 ° C (32 ° F až 122 ° F) Skladovací teplota: -40 ° C až 60 ° C (-40 ° F až 140 ° F) Elektrostatický výboj (ESD) (skenery a kolébky): ± 8 kV nepřímá spojovací rovina, ± 15 kV přímý vzduch Vlhkost: Až 95% relativní vlhkosti, nekondenzující Pád: Navržen tak, aby vydržel pád na beton z výšky 1,8 m (6 ft) Ekologické těsnění: IP40 Úrovně světla: 0 až 100 000 luxů (9 290 nožních svíček) VÝKON SKENERU Snímek oblasti skenování: (pole 1040 x 720 pixelů) Tolerance pohybu: 70 cm / s (27,6 in / s) pro 13 mil UPC při optimálním zaostření Úhel snímání : Horizontální: nominální 39,2 °; Vertikální: 27,4 ° nominální Válec, rozteč, zkreslení: ± 180 °, ± 65 °, ± 70 ° Typy čárových kódů: Čte standardní symboliku 1D, PDF, 2D a DotCode Záruka: 5letá záruka výrobce (patro.cz)

Podobné produkty ako Honeywell Voyager XP 1470 - 2D, černý, USB kit, 1,5m kabel, stojan - PROMO, 1470G2D-2USB-1-R , Searchlight - stolní lampa network 1xe27/60w/230v (113818)

Zebra čtečka DS2278-SR USB KIT 2D black, USB (HID) kabel, (prezentační stojánek) - 10m dosah, DS2278-SR7U2100PRW

Zebra čtečka DS2278-SR USB KIT 2D black, USB (HID) kabel, (prezentační stojánek) - 10m dosah, DS2278-SR7U2100PRW
Detail

Motorola DS2278 je bezdrátová, prostorová, laserová 2D čtečka čárových kódů. Vyniká mimořádnou flexibilitou a výkonem skenovací technologie. Přenosný skener je vybavený prezentačním stojánkem, který slouží i jako komunikační a napájecí základna, USB připojovacím kabelem, který se připojuje přímo k PC a slouží k přenosu dat a napájení základny. Je vhodný pro celoroční každodenní práci a díky jeho odolnému designu vydrží pád z výšky až 1,5 metru. Můžete zachytit čárové kódy vytištěné na papíře, na obrazovce mobilního telefonu (obchodníci mohou jít vstříc zákazníkům - stažením mobilních kupónů, mobilních věrnostních karet,...), z obrazovky monitoru pačítače, z notebooku i z tabletu. Výhody: Lze skenovat i poškozené a špatně vytištěné čárové kódy Odolný design pro celoroční každodenní práci Přijatelná cena Vydrží i pád z výšky 1,5 m Parametry: Provedení: Ruční Rozhraní: USB (HID) Hmotnost: 214 g Rozměry (š x v x h): 175 x 90 x 66 Barevné provedení: Černo - šedá Způsob snímání: Prostorový Imager 2D Snímací vzdálenost: 0 až 36,8 cm Napájení: 5 V Auto-sense: Ano Ochrana: IP42 Odolnost proti pádu: odolá pádu z výšky 1,5 metru na beton Obsah balení:Čtečka Návod USB kabel Stojánek (patro.cz)

Podobné produkty ako Zebra čtečka DS2278-SR USB KIT 2D black, USB (HID) kabel, (prezentační stojánek) - 10m dosah, DS2278-SR7U2100PRW , Vention cat6a sstp network cable 305m orange (ihcy305)

INTEL NUC Kit NUC11TNKi5 Lite, 1145G7/DDR4/USB3.0/LAN/Wifi/IrisXe/M.2/vPro (Tiger Canyon) bez kabelu

Detail

kolekcia produktov Súprava Intel NUC s procesormi Intel Core™ 11. generácie kód Názov Produkty predtým Tiger Canyon stav spustené Dátum spustenia q1'22 Očakávané ukončenie činnosti 1H'24 podporované operačné systémy windows 11 Home*, Windows 11 Pro*, Windows 10 Home, 64-bit*, Windows 10 IoT Enterprise*, Windows 10 Pro, 64-bit*, Red Hat Linux*, Ubuntu 20.04 LTS* číslo dosky nUC11TNBv50Z formát dosky uCFF (4" x 4") zásuvka spájkované BGA formát interného disku m.2 SSDS # podporovaných interných diskov 2 Litografia 10 nm SuperFin TDP 28 W podporované vstupné napätie DC 12-20 VDC vrátane procesora Procesor Intel Core™ i5-1145G7 (8M Cache, až 4.40 GHz, s IPU) Oprávnenosť platformy Intel vPro ‡ áno Celkový počet jadier 4 Celkový počet vlákien 8 Maximálna frekvencia turba 4.40 GHz Doplňujúce informácie Dostupné vstavané možnosti nie Pamäť a úložisko Typy pamäte dDR4-3200 1.2V pamäte SO-DIMM Maximálny počet pamäťových kanálov 2 Maximálny počet DIMM 2 Podporovaná pamäť ECC ‡ nie Procesor Grafika Integrovaná grafika ‡ áno Grafický výstup duálne HDMI 2.0b s HDMI CEC # podporovaných displejov ‡ 2 Možnosti rozšírenia Revízia PCI Express gen 4 (m.2 sloty 22x80); Gen 3 (inak) Konfigurácie PCI Express ‡ pCIe x4 Gen 4: M.2 22x80 (kľúč M) PCIe x1 Gen 3: M.2 22x42 (kľúč B) PCIe x1: M.2 22x30 (kľúč E) M.2 Slot na kartu (bezdrôtový) 22x30 (E) M.2 Slot na kartu (ukladanie) 22x80 NVMe (M); 22x42 SATA (B) Špecifikácie I/O # portov USB 4 konfigurácia USB predná strana: 2x USB 3.2 Vzadu: 1x USB 3.2, 1x USB 2.0 Interné: 1x USB 3.2 na m.2 22x42 (kolíky), 2x USB 2.0 (hlavičky) sériový port cez interný header áno Integrovaná sieť LAN intel Ethernet Controller i225-LM integrované bezdrôtové pripojenie‡ intel Wi-Fi 6 AX201 integrované rozhranie Bluetooth áno Ďalšie záhlavia predný panel (PWR, RST, 5V, 5Vsby, 3.3Vsby); interný napájací konektor 2x2 Špecifikácie balenia rozmery podvozku 117 x 112 x 37 [mm] (DxŠxV) Pokročilé technológie Podporovaná pamäť Intel Optane™ ‡ nie Virtualizačná technológia Intel pre smerovaný vstup/výstup (VT-d) ‡ áno Oprávnenosť platformy Intel vPro ‡ áno Verzia firmvéru Intel ME 15 TPM áno Verzia TPM 2.0 Virtualizačná technológia Intel (VT-x) ‡ áno Bezpečnosť a spoľahlivosť Nové inštrukcie Intel AES áno Technológia Intel Trusted Execution Technology ‡ áno . (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako INTEL NUC Kit NUC11TNKi5 Lite, 1145G7/DDR4/USB3.0/LAN/Wifi/IrisXe/M.2/vPro (Tiger Canyon) bez kabelu

INTEL NUC Kit NUC11TNHi7, i7 Core 1165G7/DDR4/USB3.2/LAN/Wi-Fi/IIris/M.2, bez napájecího kabelu

INTEL NUC Kit NUC11TNHi7, i7 Core 1165G7/DDR4/USB3.2/LAN/Wi-Fi/IIris/M.2, bez napájecího kabelu
Detail

Súprava Intel NUC 11 Pro NUC11TNHi7 TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE Základné informácie Kolekcia produktov Súprava Intel NUC s procesormi Intel Core™ 11. generácie Kód Názov Produkty predtým Tiger Canyon Stav Spustené Dátum spustenia Q1'21 Očakávané ukončenie činnosti 1H'24 Podporované operačné systémy Windows 10, 64-bit*, Windows 10 IoT Enterprise*, Red Hat Linux*, Ubuntu 20.04 LTS* Číslo dosky NUC11TNBi7 Formát dosky UCFF (4" x 4") Zásuvka Spájkované BGA Formát interného disku M.2 a 2.5" disk TDP 28W Podporované vstupné napätie DC 12-24 VDC Vrátane procesora Procesor Intel Core™ i7-1165G7 (12M Cache, až 4.70 GHz) # jadier 4 # vlákien 8 Maximálna frekvencia turba 4.70 GHz pamäť a úložisko maximálna veľkosť pamäte (závisí od typu pamäte) 64 GB typy pamäte DDR4-3200 1.2V pamäte SO-DIMM Maximálny počet pamäťových kanálov 2 maximálny počet DIMM 2 podporovaná pamäť ECC Nie procesor Grafika procesor Grafika Grafika Intel Iris Xe integrovaná grafika Áno grafický výstup Duálne HDMI 2.0b s HDMI CEC, Dual DP 1.4a cez typ C # podporovaných displejov 4 možnosti rozšírenia revízia PCI Express Gen 4 (m.2 sloty 22x80); Gen 3 (inak) konfigurácie PCI Express PCIe x4 Gen 4: M.2 22x80 (kľúč M)PCIe x1 Gen 3: M.2 22x42 (kľúč B)PCIe x1: M.2 22x30 (kľúč E) m.2 Slot na kartu (bezdrôtový) 22x30 (E) m.2 Slot na kartu (ukladanie) 22x80 NVMe (M); 22x42 SATA (B) špecifikácie I/O # portov USB 4 konfigurácia USB Predná strana: 2x USB 3.2Vzadu: 2x USB 4 (typ C), 1x USB 3.2, 1x USB 2.0Interné: 1x USB 3.2 na m.2 22x42 (kolíky), 2x USB 2.0 (hlavičky) Sériový port cez interný header Áno Integrovaná sieť LAN Intel Ethernet Controller i225-LM Integrované bezdrôtové pripojenie Intel Wi-Fi 6 AX201 Integrované rozhranie Bluetooth Áno Ďalšie záhlavia Predný panel (PWR, RST, 5V, 5Vsby, 3.3Vsby); interný napájací konektor 2x2 # portov Thunderbolt™ 1x Thunderbolt™ 4, 1x Thunderbolt™ 3 špecifikácie balenia rozmery šasi (d x š x v) 117 x 112 x 54 mm Pokročilé technológie Podporovaná pamäť Intel Optane™‡ Nie Technológia Intel Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d) ‡ Áno Verzia firmvéru Intel ME 15 virtualizačná technológia Intel (VT-x) ‡ Áno technológia Intel Platform Trust Technology (Intel PTT) Áno Bezpečnosť a spoľahlivosť Nové inštrukcie Intel AES Áno . (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako INTEL NUC Kit NUC11TNHi7, i7 Core 1165G7/DDR4/USB3.2/LAN/Wi-Fi/IIris/M.2, bez napájecího kabelu

INTEL NUC Kit Atlas Canyon/ NUC11ATKC20002/Celeron N4505/DDR4/Wifi/USB3/HDMI/M.2 SSD/EU napájecí kabel

INTEL NUC Kit Atlas Canyon/ NUC11ATKC20002/Celeron N4505/DDR4/Wifi/USB3/HDMI/M.2 SSD/EU napájecí kabel
Detail

Základná súprava Intel NUC 11 - NUC11ATKC2 TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE kolekcia produktov Súprava Intel NUC s procesormi Intel Celeron kód Názov Produkty predtým Atlas Canyon Podporované operačné systémy Windows 11, Windows 10, Linux formát interného disku M.2 SSDS # podporovaných interných diskov 1 vrátane procesora Procesor Intel Celeron N4505 (4M Cache, až 2.90 GHz) Celkový počet jadier 2 Celkový počet vlákien 2 základná frekvencia procesora 2.00 GHz pamäť a úložisko zahrnuté úložisko Voliteľná 64GB pamäť eMMC maximálna veľkosť pamäte (závisí od typu pamäte) 32 GB Typy pamäte DDR4-2933 1.2V SO-DIMM maximálny počet pamäťových kanálov 2 maximálny počet DIMM 2 procesor Grafika integrovaná grafika Áno Grafický výstup DP++/HDMI # podporovaných displejov 2 možnosti rozšírenia revízia PCI Express Gen 3 m.2 Slot na kartu (bezdrôtový) 1 m.2 Slot na kartu (ukladanie) 1 špecifikácie I/O # portov USB 6 konfigurácia USB 2x predné a 2x zadné USB 3.2; 2x USB 2.0 revízia USB 3.2 / 2.0 zvuk (zadný kanál + predný kanál) 1x 3.5 mm stereo výstupný konektor, 1x 3.5 mm konektor pre mikrofón integrovaná sieť LAN 10/100/1000 integrované bezdrôtové pripojenie intel Wireless-AC 9462 + Bluetooth 5.0 Integrované rozhranie Bluetooth Áno špecifikácie balenia rozmery podvozku 135x115x36mm pokročilé technológie oprávnenosť platformy Intel vPro Nie technológia Intel HD Audio Áno technológia Intel Platform Trust Technology (Intel PTT) Áno bezpečnosť a spoľahlivosť nové inštrukcie Intel AES Áno . (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako INTEL NUC Kit Atlas Canyon/ NUC11ATKC20002/Celeron N4505/DDR4/Wifi/USB3/HDMI/M.2 SSD/EU napájecí kabel

Carbotex Dětské ložní povlečení - Cartoon Network

Carbotex Dětské ložní povlečení - Cartoon Network
Detail

Dětské ložní povlečení - Cartoon Network S pohádkovým povlečením bude usínání ještě větší dobrodružství. Povlečení s motivem Cartoon Network zútulní dětský pokoj a postarají se o pohodlné usínání Vaší ratolesti. Počet: 2 ks (1 ks přikrývka, 1 ks polštář) Materiál: 100% Bavlna Rozměry: povlečení na přikrývku: 140 x 200 cm povlečení na polštář: 70 x 90 cm Barva: černá, bílá Zapínání: zip (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Carbotex Dětské ložní povlečení - Cartoon Network

The Alice Network: A Novel (0062654195)

The Alice Network: A Novel (0062654195)
Detail

Kniha - 528 stran, anglicky, brožovaná bez přebalu matná Based on the amazing true story of Louise de Bettignies, nicknamed 'The Queen of Spies', she ran a network of 100 people in France, smuggling men to safety and collecting intelligence for the English. (alza.cz)

Podobné produkty ako The Alice Network: A Novel (0062654195)

INTEL NUC Kit NUC11TNKi3, i3 Core 1115G4/DDR4/USB3.0/LAN/Wi-Fi/UHD/M.2 (Tiger Canyon), bez kabelu

INTEL NUC Kit NUC11TNKi3, i3 Core 1115G4/DDR4/USB3.0/LAN/Wi-Fi/UHD/M.2 (Tiger Canyon), bez kabelu
Detail

Intel NUC 11 Pro Kit NUC11TNKi3 TECHNICAL SPECIFICATIONS Product Collection Intel NUC Kit with 11th Generation Intel Core™ Processors Board Number NUC11TNBi3 Board Form Factor UCFF (4" x 4") Socket Soldered-down BGA Internal Drive Form Factor M.2 SSD # of Internal Drives Supported 2 TDP 15 W DC Input Voltage Supported 12-20 VDC Processor Included Intel Core™ i3-1115G4 Processor (6M Cache, up to 4.10 GHz) Total Cores 2 Total Threads 4 Max Memory Size (dependent on memory type) 64 GB Memory Types DDR4-3200 1.2V SO-DIMMs Max # of Memory Channels 2 Max # of DIMMs 2 Integrated Graphics Yes Graphics Output Dual HDMI 2.0b w/HDMI CEC, Dual DP 1.4a via Type C # of Displays Supported 4 PCI Express Revision Gen 4 (m.2 22x80 slot); Gen 3 (otherwise) PCI Express Configurations PCIe x4 Gen 4: M.2 22x80 (key M)PCIe x1 Gen 3: M.2 22x42 (key B)PCIe x1: M.2 22x30 (key E) M.2 Card Slot (wireless) 22x30 (E) M.2 Card Slot (storage) 22x80 NVMe (M); 22x42 SATA (B) # of USB Ports 4 USB Configuration Front: 2x USB 3.2Rear: 2x USB 4 (type C), 1x USB 3.2, 1x USB 2.0Internal: 1x USB 3.2 on m.2 22x42 (pins), 2x USB 2.0 (headers) Integrated LAN Intel Ethernet Controller i225-LM Integrated Wireless Intel Wi-Fi 6 AX201 Integrated Bluetooth Yes Additional Headers Front_panel (PWR, RST, 5V, 5Vsby, 3.3Vsby); Internal 2x2 power connector # of Thunderbolt™ Ports 1x Thunderbolt™ 4, 1x Thunderbolt™ 3 Chassis Dimensions (L x W x H) 117 x 112 x 37 mm Intel AES New Instructions Yes (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako INTEL NUC Kit NUC11TNKi3, i3 Core 1115G4/DDR4/USB3.0/LAN/Wi-Fi/UHD/M.2 (Tiger Canyon), bez kabelu

iD Light Extra 10 ks

iD Light Extra 10 ks
Detail

iD Light Extra 10 ks Zdravotní pomůcka pro inkontinentní pacienty se středním únikem moči. Savost výrobku je cca 530 ml. Pomůcka je hrazena pojišťovnou pro SKP 01, kód VZP 0088247. Rozměr balení: 110x90x150. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako iD Light Extra 10 ks

iD Form Normal 28 ks

iD Form Normal 28 ks
Detail

iD Form Normal 28 ks Vložné plena určena pro inkontinentní pacienty se zařazením do SKP 02. Výrobek je prodyšný a určen pro denní použití. Savost výrobku je cca 1.100 ml. Obvykle se používá v kombinaci s fixačními kalhotkami iD Fix. Rozměr bal: 180x150x350. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako iD Form Normal 28 ks

Sp id tee s tacgrn

Sp id tee s tacgrn
Detail

Sp id tee (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Sp id tee s tacgrn

iD Light Mini 20 ks

iD Light Mini 20 ks
Detail

iD Light Mini 20 ks Zdravotní pomůcka pro inkontinentní pacienty se začínajícím únikem moči. Savost výrobku je cca 175 ml. Pomůcka je hrazena pojišťovnou pro SKP 01, kód VZP 0085527. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako iD Light Mini 20 ks

iD Light Normal 12 ks

iD Light Normal 12 ks
Detail

iD Light Normal 12 ks Zdravotní pomůcka pro inkontinentní pacienty se středním únikem moči. Savost výrobku je cca 330 ml. Pomůcka je hrazena pojišťovnou pro SKP 01, kód VZP 0088246. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako iD Light Normal 12 ks

INTEL NUC Kit Lite NUC11PAHi70Z00/i7-1165G7/DDR4/USB3.2/LAN/WiFi/Intel® Xe/ M.2+2, 5", bez kabelu

INTEL NUC Kit Lite NUC11PAHi70Z00/i7-1165G7/DDR4/USB3.2/LAN/WiFi/Intel® Xe/ M.2+2, 5", bez kabelu
Detail

kolekcia produktov Súprava Intel NUC s procesormi Intel Core™ 11. generácie kód Názov Produkty predtým Panther Canyon stav spustené Dátum spustenia q2'22 podporované operačné systémy windows 11, 64-bit*, Windows 10, 64-bit* číslo dosky nUC11PABi7 formát dosky uCFF (4" x 4") zásuvka spájkované BGA formát interného disku m.2 a 2.5" disk # podporovaných interných diskov 2 Litografia 10 nm SuperFin TDP 40 W podporované vstupné napätie DC 19 VDC vrátane procesora Procesor Intel Core™ i7-1165G7 (12M Cache, až 4.70 GHz) Oprávnenosť platformy Intel vPro ‡ z adresy Celkový počet jadier 4 Celkový počet vlákien 8 Maximálna frekvencia turba 4.70 GHz Záručná doba 3 roky Doplňujúce informácie Dostupné vstavané možnosti nie Pamäť a úložisko Maximálna veľkosť pamäte (závisí od typu pamäte) 64 GB Typy pamäte dDR4-3200 1.2V SO-DIMM Maximálny počet pamäťových kanálov 2 Maximálna šírka pásma pamäte 51.2 GB/s Maximálny počet DIMM 2 Podporovaná pamäť ECC ‡ nie Procesor Grafika Integrovaná grafika ‡ áno Grafický výstup hDMI 2.0b; USB-C (DP1.4); MiniDP 1.4 # podporovaných displejov ‡ 4 Možnosti rozšírenia Revízia PCI Express gen4 Konfigurácie PCI Express ‡ m.2 sloty s linkami PCIe X4 Vymeniteľný slot na pamäťovú kartu sDXC s podporou UHS-II M.2 Slot na kartu (ukladanie) 22x80 Špecifikácie I/O # portov USB 7 konfigurácia USB 2x predné (Type-A, Type-C) a 3x zadné USB 3.2 Gen2 (2x Type-A, Type-C); USB 2.0, USB 3.1 Gen2 cez interné záhlavia Revízia USB 2.0, 3.2 Gen2 uSB 2.0 Konfigurácia (externá + interná) 0 + 1 uSB 3.0 Konfigurácia (externá + interná) 2B 2F + 1 Celkový počet portov SATA 2 maximálny počet SATA 6.0 Gbps Porty 2 zvuk (zadný kanál + predný kanál) 7.1 digitálny (HDMI mDP); L+R výstup, mono mikrofónny vstup (F) Integrovaná sieť LAN intel Ethernet Controller i225-V integrované bezdrôtové pripojenie‡ intel Wi-Fi 6 AX201 integrované rozhranie Bluetooth áno Spotrebiteľský infračervený snímač Rx áno Ďalšie záhlavia cEC, USB3.1, USB2.0, FRONT_PANEL, RGB # portov Thunderbolt™ 2x Thunderbolt™ 3 Špecifikácie balenia rozmery podvozku 117 x 112 x 51 mm Pokročilé technológie Technológia virtualizácie Intel pre smerovaný vstup/výstup (VT-d) ‡ áno Oprávnenosť platformy Intel vPro ‡ nie TPM nie Technológia Intel HD Audio áno Technológia rýchleho ukladania Intel áno Virtualizačná technológia Intel (VT-x) ‡ áno Technológia Intel Platform Trust Technology (Intel PTT) áno Bezpečnosť a spoľahlivosť Nové inštrukcie Intel AES Áno . (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako INTEL NUC Kit Lite NUC11PAHi70Z00/i7-1165G7/DDR4/USB3.2/LAN/WiFi/Intel® Xe/ M.2+2, 5", bez kabelu

Zebra adapter AC/DC 100-240V 2.4/4.16A 12V 50W + kabel (CBL-DC-388A1-01 + PWR-BGA12V50W0WW), KIT-PWR-12V50W

Zebra adapter AC/DC 100-240V 2.4/4.16A 12V 50W + kabel (CBL-DC-388A1-01 + PWR-BGA12V50W0WW), KIT-PWR-12V50W
Detail

Typ príslušenstva pre POS systémy:Terminály / PDA / MDA. (patro.cz)

Podobné produkty ako Zebra adapter AC/DC 100-240V 2.4/4.16A 12V 50W + kabel (CBL-DC-388A1-01 + PWR-BGA12V50W0WW), KIT-PWR-12V50W

APC UPS Network Management Card 3, AP9640

APC UPS Network Management Card 3, AP9640
Detail

Vzdálené monitorování a řízení jednotlivého zdroje UPS díky jeho přímému připojení do sítě. Obecné vlastnosti• Dálkový restart zařízení• Dálkový restart zařízení• Oznamování chyb• Kompatibilní se systémy správy organizace EMS• Přístup pomocí prohlížeče Dodávka obsahuje: Kabel USB, Uživatelská příručkaHlavní znaky• BACnet/IP Support for Smart-UPS (Podporuje hlášení informací UPS do systémů správy budov nebo jiných systémů řízení třetích stran přes BACnet / IP (certifikováno BTL) (pouze jednofázový Smart-UPS)• Rozhraní příkazového řádku (Nabízí vzdálenou správu pomocí protokolů telnet a SSH) • Kompatibilní s Smart-UPS (Kompatibilní s Smart-UPS. Úplný seznam podporovaných Smart-UPS naleznete v FAQ IDFA237786.• Šifrování zařízení (Zabezpečené připojení prostřednictvím protokolu HTTPS/SSL, SSH (až 2048bitové šifrování), SNMP verze 3)• Rozšiřitelné vstupní a výstupní porty (Podporuje čidlo teploty, čidlo teploty a vlhkosti a V/V příslušenství s beznapěťovými kontakty)• Gigabit Ethernet Support (Podporuje rychlejší komunikaci rychlostí 1 Gbps (Gigabit za sekundu) přes síť.)• Podpora pro IPv6 (Možnost provozu v síti využívající protokol IPv6)• Podpora konzoly na bázi micro-USB (Pro rychlejší a snadnější řešení potíží a konfiguraci.)• Podpora Modbus TCP (Podporuje reporting informací o UPS systémům správy budovy nebo jiným řídícím systémům třetí strany prostřednictvím protokolu Modbus TCP.§• Univerzální jazyková podpora (Webové rozhraní je v angličtině, francouzštině, němčině, italštině, španělštině, ruštině, zjednodušené čínštině, japonštině, korejštině a brazilské portugalštině)• Univerzální uživatelský přístup (Podporuje přístup přes webový prohlížeč až pro 8 uživatelů najednou a přes síťové rozhraní příkazového řádku až pro 3 uživatele najednou)• Root of Trust Support (Podporuje Secure Boot s Root of Trust pro lepší zabezpečení.)• Podpora chytrého řízení baterií (Podrobné informace o baterii včetně parametrů bateriového článku obsahují analýzu poruchových stavů včasného varování, aby se zjednodušilo řízení celého bateriového systému (pouze SRT Smart-UPS).)• Standardní jednotka UPS kompatibilní s rozhraním RFC 1628 MIB (Zasíláním zpráv SNMP prostřednictvím rozhraní RFC 1628 MIB můžete zpřístupnit informace o jednotce UPS v upřednostňované síti, serveru nebo podnikovém systému správy.)• Aktualizace firmwaru UPS (Komfortní způsob vzdálené aktualizace firmwaru zařízení UPS prostřednictvím rozhraní webového prohlížeče (pouze SMX, SMT a SRT Smart-UPS).) Informace výrobce: Stránka produktu Instalační manuál Uživatelská příručka Prohlášení o shodě Tabulka kompatibility (patro.cz)

Podobné produkty ako APC UPS Network Management Card 3, AP9640

APC Network surge protection modul, CAT6, PNETR6

APC Network surge protection modul, CAT6, PNETR6
Detail

Obecné vlastnosti Modulární ochrany datových linek proti přepětí pro ochranu síťových, telekomunikačních a počítačových systémů.Rozšířená ochrana před poškozením přechodovým napětím, které je svedeno do počítačů, audiovizuálních systémů nebo datových sítí Kompatibilita • APC Protect 4 position chassis, 1U• APC Protect 24 position chassis, 1U Dodávka obsahuje Uživatelská příručka Konektivita Počet výstupních zásuvek 1 Parametry ochrany Špičkový proud v normálním režimu 0.20 kA Špičkový proud v běžném režimu 0.25 kA Ochrana datové linky RJ45 pro Ethernet 10/100/1000 Base-T Chráněné datové linky (pouze s větším počtem vodičů) 1 Fyzické parametry Čistá hmotnost 0.02 kg Maximální výška 44.00 mm Maximální šířka 19.00 mm Maximální hloubka 69.00 mm Hmotnost při dodání 0.04 kg Výška při dodání 99.00 mm Šířka při dodání 33.00 mm Hloubka při dodání 95.00 mm Barva Černá Provozní parametry Provozní prostředí -15 - 45 °C Provozní relativní vlhkost 0 - 95% Provozní nadmořská výška 0-3000 metrů Okolní teplota při uskladnění -15 - 45 °C Informace výrobce Stránka produktu Instalační příručka (AJ) (patro.cz)

Podobné produkty ako APC Network surge protection modul, CAT6, PNETR6

APC UPS Network Management Card 3 (AP9640)

APC UPS Network Management Card 3 (AP9640)
Detail

Rozšiřující karta AP9640 Rozšiřující karta APC UPS Network Management Card 3 slouží ke vzdálenému řízení zdroje UPS. Připojení probíhá skrze prohlížeč a umožňuje tak snadný monitoring. Server RADIUS je určen k bezpečné autorizaci podporující čtyři úrovně přístupu. Můžete tak zvolit správce, uživatele zařízení, uživatele pro čtení nebo pouze pro síť. Propojení karty APC probíhá skrze USB. Klíčové vlastnosti rozšiřující karty APC UPS Network Management Card 3Rozšiřující karta APC slouží ke vzdálenému monitoringuMůžete vzdáleně spravovat zdroj UPSProhlížeč slouží jako rozhraní k úpravámČtyři přístupové úrovně zaručí bezpečnou správu (alza.cz)

Podobné produkty ako APC UPS Network Management Card 3 (AP9640)

by inspire Mísa Network (8744-00-00)

by inspire Mísa Network (8744-00-00)
Detail

Mísa , materiál keramika, počet kusů v balení 1, barva bílá Mísa v moderním designu z bílého porcelánu.Designově velmi neotřelá mísa ozvláštní každý interiér. Obdélníková porcelánová mísa připomínající mřížkový koláč je krásným příkladem toho, že i zdánlivě obyčejná mísa může být krásným kouskem, který vyjádří váš smysl pro design. Lehká, vzdušná mísa si i prázdná najde své uplatnění.Klíčové vlastnostiMísa netradičního designuZ bílého porcelánuObdélníkováVhodný kousek k doplnění interiéruRozměry:34 × 24 × 7,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako by inspire Mísa Network (8744-00-00)

Věda v datech

Věda v datech
Detail

Titul obsahuje 1,7 metru dlouhou časovou osu a 85 samolepek k dolepení. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Věda v datech

Věda v datech

Věda v datech
Detail

Titul obsahuje 1,7 metru dlouhou časovou osu a 85 samolepek k dolepení. (patro.cz)

Podobné produkty ako Věda v datech

Příroda v datech

Příroda v datech
Detail

Titul obsahuje 1,7 metru dlouhou časovou osu a více než 100 samolepek k dolepení. (patro.cz)

Podobné produkty ako Příroda v datech
Einhell Vrtačka příklepová TC-ID 1000 Kit (4259838), Reolink 18M Network cable (18M Network cable), Malone JO-Kabel-Kit, PA set kabelů, 1x XLR kabel, 1x PA kabel, detektor lzi, detektor pritomnosti, TSS GROUP AA-702 ID (AA-702 ID), detektor rozbiti skla, The Alice Network: A Novel (0062654195), id form extra 21ks, digestive care id x, hills id 12 kg, LifeSmart detektor vody (LS064WH), detektor plynu gd 3000, detektor kabelu testboy 26, detektor kabelu ve zdi, detektor kovu ve zdi, detektor uniku vody jablotron, by inspire Mísa Network (8744-00-00), ubnt unvr unifi protect network video recorder, DJI Robomaster S1 sada kabelů (CP.RM.00000092.01), GEKO Kleště na odizolování kabelů, 8" (G01771), Somfy Detektor kouře One+ (1870289), Ruční detektor kovů, černý (142227), Elektrobock CN112 detektor vody (0184), detektor plynu g1 s alarmem, detektor hladiny vody a vlhkosti, Searchlight - Stolní lampa NeTWORK 1xE27/60W/230V (113818), Vention CAT6a SSTP Network Cable 305m Orange (IHCY305)